Je vindt hier de programma's van Selfie op tv We hebben de volgende programma's voor Selfie Face Off: 18/12 - Seizoen 8 Aflevering 10 Super Selfies: De zeven overgebleven kandidaten staan voor de wreedste uitdaging ooit. Amazing Animal Selfies: 21/12 - Amazing Animal Selfies: Onze wilde planeet is vol met dieren die geheime levens leiden die we zelden te zien. Amazing Animal Selfies: 21/12 - Amazing Animal Selfies: Onze wilde planeet is vol met dieren die geheime levens leiden die we zelden te zien. Checkpoint: 24/12 - Jeugdprogramma, Aflevering 4 Show. Is het mogelijk om een buxus andersom te snoeien? Hoe kan je een toffe en.

Selfie op tv (overige uitzendingen NL)

Di 24 december 2019 | 17:00 Checkpoint

Aflevering 4 - Show. Is het mogelijk om een buxus andersom te snoeien? Hoe kan je een toffe en betere selfie maken? En kan je vuurwerk ook gebruiken om je bevroren autoruit te ontdooien? Rachel en het testteam zoeken het voor je uit.

Selfie op tv (overige uitzendingen)

Wo 18 december 2019 | 14:45 Face Off

Seizoen 8 - Aflevering 10 - Super Selfies: De zeven overgebleven kandidaten staan voor de wreedste uitdaging ooit van Face Off. Ze moeten zichzelf veranderen in een superheld!

Za 21 december 2019 | 06:25 Amazing Animal Selfies

Amazing Animal Selfies: Onze wilde planeet is vol met dieren die geheime levens leiden die we zelden te zien krijgen. Nu dringen we stiekem deze verborgen wereld binnen om hun unieke persoonlijkheden en ongewone gedrag te ontdekken en om de wereld door hun ogen te zien! ANIMAL AMAZING SELFIES is een speciale aflevering die een uur duurt en laat zien wat dieren doen als ze denken dat er niemand kijkt. Om ze op heterdaad te kunnen betrappen, halen we alles uit de kast; van verborgen camera’s en kamperen in de bomen tot perfect gecamoufleerde plekken. We geven de camera's zelfs aan de dieren zelf, zodat ze zelf kunnen filmen. Maak je klaar voor de beste selfies die je ooit hebt gezien!

Za 21 december 2019 | 10:15 Amazing Animal Selfies

Amazing Animal Selfies: Onze wilde planeet is vol met dieren die geheime levens leiden die we zelden te zien krijgen. Nu dringen we stiekem deze verborgen wereld binnen om hun unieke persoonlijkheden en ongewone gedrag te ontdekken en om de wereld door hun ogen te zien! ANIMAL AMAZING SELFIES is een speciale aflevering die een uur duurt en laat zien wat dieren doen als ze denken dat er niemand kijkt. Om ze op heterdaad te kunnen betrappen, halen we alles uit de kast; van verborgen camera’s en kamperen in de bomen tot perfect gecamoufleerde plekken. We geven de camera's zelfs aan de dieren zelf, zodat ze zelf kunnen filmen. Maak je klaar voor de beste selfies die je ooit hebt gezien!

Selfie gemist

Ma 21 oktober 2019 | 14:05 Beau: o.a. Roxeanne Hazes

21/10 - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Beau: Roxeanne Hazes zit lekker in haar vel. Afgelopen weekend trapte ze haar tournee af in een stijf uitverkocht Paradiso. Op haar nieuwste single ‘Kapot’ zingt ze...

Herhaling. Vanavond onder andere in Beau: Roxeanne Hazes zit lekker in haar vel. Afgelopen weekend trapte ze haar tournee af in een stijf uitverkocht Paradiso. Op haar nieuwste single ‘Kapot’ zingt ze over liefdesverdriet, maar eigenlijk gaat het beter dan ooit met de zangeres. De Europese politieorganisatie Europol publiceerde vandaag de lijst 'most-wanted' met daarop opmerkelijk veel vrouwen. Met de campagne ‘Crime has no gender’ laat Europol het licht schijnen op criminele vrouwen. Advocaat Natacha Harlequin en documentairemaakster Jessica Villerius over de 'emancipatie' in de misdaad. Actrice en presentatrice Gaby Blaaser is de laatste tijd vooral te zien op Instagram. Haar bijna 300 duizend volgers worden getrakteerd op foto’s in weinig verhullende outfits. De Instagram-babe is zo populair dat ze nu een eigen kalender ontwikkelt. Hoog tijd om eens even te checken hoe je de perfecte selfie maakt.

Di 20 november 2018 | 20:25 Quiz: De Mediawijsheidtest

20/11/18 - Spelshow, Hoe heet het verschijnsel waarbij ouders alles over hun kinderen op social media delen? Welke groep is het meest slachtoffer van 'cyberbaiting'? En wie kunnen er stiekem meekijken als jij een selfie...

Hoe heet het verschijnsel waarbij ouders alles over hun kinderen op social media delen? Welke groep is het meest slachtoffer van 'cyberbaiting'? En wie kunnen er stiekem meekijken als jij een selfie maakt? Tijdens de nationale 'Week van de Mediawijsheid' testen Filemon Wesselink en Sahil Amar Aïssa de kijkers, het publiek en zeven bekende Nederlanders op hun kennis van de online wereld in de Mediawijsheidtest. Zangeres Sabrina Starke, schaatster Irene Schouten, rapper Pepijn Lanen, socialite Koen Kardashian, actrice Anouk Maas en YouTubers Marije Zuurveld en Qucee leggen hun mobieltjes voor één keer aan de kant en gaan de strijd met elkaar aan. Wie is er op de hoogte van alle ins en outs van social media, influencing en cyberveiligheid en mag zichzelf de meest mediawijze persoon van de avond noemen? Filemon Wesselink: "Social media is verschrikkelijk en ook fantastisch. Daarom is het zo’n boeiend onderwerp, waar we eigenlijk heel weinig van weten terwijl we er wel iedere dag mee geconfronteerd worden. Ik heb er zelf een enorme haat-liefdeverhouding mee." Je kunt live meespelen via de NPO 3-app. Samen met de bekende Nederlanders en het publiek in de studio test je jouw kennis aan de hand van 25 vragen, verdeeld over 5 categorieën. Tijdens de test zijn techdeskundige Vivianne Bendermacher en ethisch hacker Zawadi Done aanwezig om tips te geven en meer te vertellen over online kansen en risico's. Ook vertelt Geert Reynders over zijn zoon Tim, die overleed aan de gevolgen van de onder jongeren populaire 'choking challenge'.

Di 10 april 2018 | 21:55 Nieuw: True selfie

10/04/18 - Onzekerheid, somberheid, posttraumatisch stress stoornis, negatieve en depressieve gedachten, paniekaanvallen en misofonie. Leon, Madelief, Hillel, Zoë, Lars, Bryan, Arianne en Luna staan in de bloei...

Onzekerheid, somberheid, posttraumatisch stress stoornis, negatieve en depressieve gedachten, paniekaanvallen en misofonie. Leon, Madelief, Hillel, Zoë, Lars, Bryan, Arianne en Luna staan in de bloei van hun leven en genieten er ogenschijnlijk volop van, maar hebben dagelijks met deze psychische klachten te maken. Met een selfiestick filmen ze drie maanden lang hun eigen leven. Zonder tussenkomst van een cameraploeg of regisseur. Zo zien we ongefilterd hoe hun leven er uitziet. True Selfie is vanaf vanavond elke dinsdag om 21:55 uur te zien op NPO 3. In True Selfie ontmoeten we acht jonge mensen die stappen willen maken naar een positiever zelfbeeld en beter willen leren omgaan met negatieve gevoelens. De acht jongeren hebben het lef om zichzelf op de meest kwetsbare momenten te filmen, ook de momenten die we meestal angstvallig voor elkaar verborgen houden. Eens per week komen ze bij elkaar om onder leiding van psycholoog Erik Jongman met elkaar in gesprek te gaan. In de eerste aflevering maken we kennis met Leon, Madelief en Hillel. Bij Leon (20 jaar) lijkt het allemaal leuk op social media, hij heeft meer dan 1000 vrienden en zijn tijdlijn staat vol met uitgaansfoto’s waarop Leon staat te DJ’en. Maar Leon zit al jaren niet lekker in zijn vel. Alle ellende is begonnen toen hij jarenlang werd gepest op school. "Als je dag in en dag uit te horen krijgt dat je niets bent. En dat jaren lang, dan word je gek. Je wordt helemaal gek." Hij kampt met een burn-out en blowt dagelijks om zijn emoties te onderdrukken, door zijn pestverleden. Madelief is 21 jaar en ontzettend grappig, creatief en excentriek. Ze houdt van zingen en dansen en mode is haar grote passie. Maar Madelief heeft in haar jeugd veel meegemaakt en lijdt daardoor aan PTSS en paniekaanvallen. De achttienjarige Hillel kampt al twee jaar met een depressie. Hij woont met zijn broer en zus bij zijn ouders thuis. Zijn familie en vrienden weten niets van zijn depressieve gevoelens. Hillel gelooft er niet in dat praten over zijn gevoelens helpt, maar hoopt met zijn deelname aan True Selfie de negatieve spiraal te doorbreken. Eén op de 15 jongeren in Nederland tussen 18 en 24 jaar worstelt met depressies. Zelfdoding is onder jonge mensen doodsoorzaak nummer 1. True Selfie is onderdeel van de #TrueSelfie-weken, waarmee NPO 3 in samenwerking met MIND Korrelatie psychische problemen onder jongeren bespreekbaar wil maken.

Ma 9 april 2018 | 16:00 Pauw: o.a. Sophie Hilbrand

09/04/18 - Actuele talkshow - herhaling, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Sophie Hilbrand, Luna Christern en Leon Steggerda Een op de vijftien jongeren worstelt met een depressie. Reden genoeg voor NPO 3 om daar de komende tijd bij...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Sophie Hilbrand, Luna Christern en Leon Steggerda Een op de vijftien jongeren worstelt met een depressie. Reden genoeg voor NPO 3 om daar de komende tijd bij stil te staan in de #TrueSelfie-weken. Die trapt Sophie Hilbrand maandag af met een grote kennistest, waarmee ze depressies beter bespreekbaar wil maken. Vanavond is ze te gast bij Pauw, samen met Leon (21) en Luna (18) uit de reeks True Selfie. Daarin geven jongeren met psychische problemen een kijkje in hun leven: ze filmen zichzelf tien weken lang, met alle worstelingen die daarbij horen. - Xander van der Wulp Het kabinet past de 'sleepwet' aan. Daarmee wil het kabinet tegemoet komen aan de ‘nee’-stemmers die het referendum over de inlichtingenwet op 21 maart met een nipte meerderheid wonnen. Wat precies aan de wet wordt gewijzigd bespreken we vanavond met politiek verslaggever Xander van der Wulp. - Sugit, Ojas en Abhilasha Een utopische stad stichten. Dat is het doel van de populaire Indiase goeroe Bhagwan Shree Raineesh. Hij staat centraal in een nieuwe documentairereeks van Netflix die nu al dé serie van 2018 wordt genoemd. Vanavond praten we met sanyassins Sugit Schoenmakers, Ojas de Ronde en Abhilasha de Nes over de serie. Zij sloten zich alle drie aan bij de Bhagwan-beweging en waren er destijds bij. - Tom Voeten en Rob Lunenberg Rookruimtes in de horeca moeten over twee jaar allemaal weg zijn. Hoewel de rechter eerder bepaalde dat die rookruimtes per direct moeten sluiten, maakte de staatssecretaris van Volksgezondheid vandaag bekend dat cafés, restaurants en discotheken een overgangsperiode krijgen. Aan tafel bij Pauw een debat tussen Tom Voeten van Clean Air Now, die de rechtszaak aanspande tegen de Nederlandse staat. En Rob Lunenburg, eigenaar van een grote discotheek, die net een grote rookruimte liet bouwen in zijn zaak. Hij vreest voor de ondergang van zijn discotheek.

Za 7 april 2018 | 12:10 Pauw: o.a. Sophie Hilbrand

07/04/18 - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Sophie Hilbrand, Luna Christern en Leon Steggerda Een op de vijftien jongeren worstelt met een depressie. Reden genoeg voor NPO 3 om daar de komende tijd bij...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Sophie Hilbrand, Luna Christern en Leon Steggerda Een op de vijftien jongeren worstelt met een depressie. Reden genoeg voor NPO 3 om daar de komende tijd bij stil te staan in de #TrueSelfie-weken. Die trapt Sophie Hilbrand maandag af met een grote kennistest, waarmee ze depressies beter bespreekbaar wil maken. Vanavond is ze te gast bij Pauw, samen met Leon (21) en Luna (18) uit de reeks True Selfie. Daarin geven jongeren met psychische problemen een kijkje in hun leven: ze filmen zichzelf tien weken lang, met alle worstelingen die daarbij horen. - Xander van der Wulp Het kabinet past de 'sleepwet' aan. Daarmee wil het kabinet tegemoet komen aan de ‘nee’-stemmers die het referendum over de inlichtingenwet op 21 maart met een nipte meerderheid wonnen. Wat precies aan de wet wordt gewijzigd bespreken we vanavond met politiek verslaggever Xander van der Wulp. - Sugit, Ojas en Abhilasha Een utopische stad stichten. Dat is het doel van de populaire Indiase goeroe Bhagwan Shree Raineesh. Hij staat centraal in een nieuwe documentairereeks van Netflix die nu al dé serie van 2018 wordt genoemd. Vanavond praten we met sanyassins Sugit Schoenmakers, Ojas de Ronde en Abhilasha de Nes over de serie. Zij sloten zich alle drie aan bij de Bhagwan-beweging en waren er destijds bij. - Tom Voeten en Rob Lunenberg Rookruimtes in de horeca moeten over twee jaar allemaal weg zijn. Hoewel de rechter eerder bepaalde dat die rookruimtes per direct moeten sluiten, maakte de staatssecretaris van Volksgezondheid vandaag bekend dat cafés, restaurants en discotheken een overgangsperiode krijgen. Aan tafel bij Pauw een debat tussen Tom Voeten van Clean Air Now, die de rechtszaak aanspande tegen de Nederlandse staat. En Rob Lunenburg, eigenaar van een grote discotheek, die net een grote rookruimte liet bouwen in zijn zaak. Hij vreest voor de ondergang van zijn discotheek.

Za 7 april 2018 | 00:15 Pauw: o.a. Sophie Hilbrand

07/04/18 - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Sophie Hilbrand, Luna Christern en Leon Steggerda Een op de vijftien jongeren worstelt met een depressie. Reden genoeg voor NPO 3 om daar de komende tijd bij...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: - Sophie Hilbrand, Luna Christern en Leon Steggerda Een op de vijftien jongeren worstelt met een depressie. Reden genoeg voor NPO 3 om daar de komende tijd bij stil te staan in de #TrueSelfie-weken. Die trapt Sophie Hilbrand maandag af met een grote kennistest, waarmee ze depressies beter bespreekbaar wil maken. Vanavond is ze te gast bij Pauw, samen met Leon (21) en Luna (18) uit de reeks True Selfie. Daarin geven jongeren met psychische problemen een kijkje in hun leven: ze filmen zichzelf tien weken lang, met alle worstelingen die daarbij horen. - Xander van der Wulp Het kabinet past de 'sleepwet' aan. Daarmee wil het kabinet tegemoet komen aan de ‘nee’-stemmers die het referendum over de inlichtingenwet op 21 maart met een nipte meerderheid wonnen. Wat precies aan de wet wordt gewijzigd bespreken we vanavond met politiek verslaggever Xander van der Wulp. - Sugit, Ojas en Abhilasha Een utopische stad stichten. Dat is het doel van de populaire Indiase goeroe Bhagwan Shree Raineesh. Hij staat centraal in een nieuwe documentairereeks van Netflix die nu al dé serie van 2018 wordt genoemd. Vanavond praten we met sanyassins Sugit Schoenmakers, Ojas de Ronde en Abhilasha de Nes over de serie. Zij sloten zich alle drie aan bij de Bhagwan-beweging en waren er destijds bij. - Tom Voeten en Rob Lunenberg Rookruimtes in de horeca moeten over twee jaar allemaal weg zijn. Hoewel de rechter eerder bepaalde dat die rookruimtes per direct moeten sluiten, maakte de staatssecretaris van Volksgezondheid vandaag bekend dat cafés, restaurants en discotheken een overgangsperiode krijgen. Aan tafel bij Pauw een debat tussen Tom Voeten van Clean Air Now, die de rechtszaak aanspande tegen de Nederlandse staat. En Rob Lunenburg, eigenaar van een grote discotheek, die net een grote rookruimte liet bouwen in zijn zaak. Hij vreest voor de ondergang van zijn discotheek.

Vr 6 april 2018 | 23:00 Pauw: o.a. Sophie Hilbrand

06/04/18 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in Pauw: Sophie Hilbrand, Luna Christern en Leon Steggerda Een op de vijftien jongeren worstelt met een depressie. Reden genoeg voor NPO 3 om daar de komende tijd bij stil te...

Vanavond onder andere in Pauw: - Sophie Hilbrand, Luna Christern en Leon Steggerda Een op de vijftien jongeren worstelt met een depressie. Reden genoeg voor NPO 3 om daar de komende tijd bij stil te staan in de #TrueSelfie-weken. Die trapt Sophie Hilbrand maandag af met een grote kennistest, waarmee ze depressies beter bespreekbaar wil maken. Vanavond is ze te gast bij Pauw, samen met Leon (21) en Luna (18) uit de reeks True Selfie. Daarin geven jongeren met psychische problemen een kijkje in hun leven: ze filmen zichzelf tien weken lang, met alle worstelingen die daarbij horen. - Xander van der Wulp Het kabinet past de 'sleepwet' aan. Daarmee wil het kabinet tegemoet komen aan de ‘nee’-stemmers die het referendum over de inlichtingenwet op 21 maart met een nipte meerderheid wonnen. Wat precies aan de wet wordt gewijzigd bespreken we vanavond met politiek verslaggever Xander van der Wulp. - Sugit, Ojas en Abhilasha Een utopische stad stichten. Dat is het doel van de populaire Indiase goeroe Bhagwan Shree Raineesh. Hij staat centraal in een nieuwe documentairereeks van Netflix die nu al dé serie van 2018 wordt genoemd. Vanavond praten we met sanyassins Sugit Schoenmakers, Ojas de Ronde en Abhilasha de Nes over de serie. Zij sloten zich alle drie aan bij de Bhagwan-beweging en waren er destijds bij. - Tom Voeten en Rob Lunenberg Rookruimtes in de horeca moeten over twee jaar allemaal weg zijn. Hoewel de rechter eerder bepaalde dat die rookruimtes per direct moeten sluiten, maakte de staatssecretaris van Volksgezondheid vandaag bekend dat cafés, restaurants en discotheken een overgangsperiode krijgen. Aan tafel bij Pauw een debat tussen Tom Voeten van Clean Air Now, die de rechtszaak aanspande tegen de Nederlandse staat. En Rob Lunenburg, eigenaar van een grote discotheek, die net een grote rookruimte liet bouwen in zijn zaak. Hij vreest voor de ondergang van zijn discotheek.

Di 7 november 2017 | 22:15 Nieuw: Mag ik je tieten zien?

07/11/17 - Informatief programma, Wat als een foto van jouw blote borsten op internet belandt? Of als een filmpje van jouw piemel online de ronde doet? Anno 2017 zijn dit soort gebeurtenissen aan de orde van de dag. In het drieluik...

Wat als een foto van jouw blote borsten op internet belandt? Of als een filmpje van jouw piemel online de ronde doet? Anno 2017 zijn dit soort gebeurtenissen aan de orde van de dag. In het drieluik ‘Mag ik je tieten zien?’ laat Tatum Dagelet, zelf moeder van een tienerdochter, zien wat er kan gebeuren als jouw pikante selfie opeens niet meer privé is. Het ongewild verspreiden van pikante beelden is te koppelen aan drie fenomenen die ook de thema’s zijn van de drie afleveringen: sexting, shaming en sextortion. In elke aflevering komen slachtoffers, daders en wetenschappers aan het woord. De gevolgen zijn vaak verstrekkend. Is het mogelijk om de naaktbeelden ooit te laten verdwijnen of zullen deze je de rest van je leven blijven achtervolgen? De serie maakt deel uit van de themaweken over seksualiteit op NPO 3. Deel 1 heeft als thema 'sexting'. Sexting is het online verspreiden van naaktfoto’s of filmpjes. Dat begint vaak onschuldig. Je bent verliefd, een beetje overmoedig en stuurt een pikante foto naar die ene persoon van wie je denkt dat hij of zij te vertrouwen is. Maar die ene persoon beschaamt jouw vertrouwen en deelt de foto met anderen. Voordat je het weet, gaat jouw foto de school rond, of de stad, of het land. Eén druk op send kan je leven volkomen verwoesten. Tatum praat met jongeren die dit overkwam, onder wie een meisje dat niet kon omgaan met de schaamte en uit wanhoop van een flat sprong. Ze overleefde en is sterk uit deze crisis gekomen. Andere slachtoffers kwamen door sexting in een andere neerwaartse spiraal terecht en eindigden in een verslavingskliniek. Uit veel verhalen blijkt dat de slachtoffers zich niet alleen schamen voor zichzelf, maar juist ook voor hun ouders en naaste omgeving. En de daders? Die blijken vaak niet te beseffen wat ze aanrichten.

Wo 24 mei 2017 | 16:00 Pauw: o.a. Wende Snijders

24/05/17 - Actuele talkshow - herhaling, Vanavond onder andere in Pauw: De liefde, van het grote geile begin tot het krijsende einde. Wende Snijders bezingt het samen met het orkest Amsterdam Sinfonietta, in vier voorstellingen waarmee ze...

Vanavond onder andere in Pauw: - De liefde, van het grote geile begin tot het krijsende einde. Wende Snijders bezingt het samen met het orkest Amsterdam Sinfonietta, in vier voorstellingen waarmee ze teruggrijpen op een succesvolle tournee samen vorig jaar. Over wat de liefde voor haarzelf betekent, wie en wat haar daarbij inspireerde en, natuurlijk, hoe te reageren op een aanslag op concertpubliek, daarover schuift Wende Snijders vanavond aan. En ze zingt samen met het orkest. - We praten vanavond met terrorisme-expert Jelle van Buuren over de aanslag in Manchester en met Gerard van Duykeren over de veiligheid van concerten en evenementen hier. Ook praten we met Maarten Smit. Hij was met zijn dochter bij het concert van Ariana Grande in Manchester. Hieronder zijn ze te zien op een selfie die hij daar maakte in de Manchester Arena. - Columnist Nynke de Jong over de sanitaire stop van Tom Dumoulin in de etappe van vandaag in de Giro d'Italia. Hij staat nog steeds eerste in het algemeen klassement, maar zijn voorsprong is geslonken tot 31 seconden.

Wo 24 mei 2017 | 00:20 Pauw: o.a. Wende Snijders

24/05/17 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Pauw: De liefde, van het grote geile begin tot het krijsende einde. Wende Snijders bezingt het samen met het orkest Amsterdam Sinfonietta, in vier voorstellingen waarmee ze...

Vanavond onder andere in Pauw: - De liefde, van het grote geile begin tot het krijsende einde. Wende Snijders bezingt het samen met het orkest Amsterdam Sinfonietta, in vier voorstellingen waarmee ze teruggrijpen op een succesvolle tournee samen vorig jaar. Over wat de liefde voor haarzelf betekent, wie en wat haar daarbij inspireerde en, natuurlijk, hoe te reageren op een aanslag op concertpubliek, daarover schuift Wende Snijders vanavond aan. En ze zingt samen met het orkest. - We praten vanavond met terrorisme-expert Jelle van Buuren over de aanslag in Manchester en met Gerard van Duykeren over de veiligheid van concerten en evenementen hier. Ook praten we met Maarten Smit. Hij was met zijn dochter bij het concert van Ariana Grande in Manchester. Hieronder zijn ze te zien op een selfie die hij daar maakte in de Manchester Arena. - Columnist Nynke de Jong over de sanitaire stop van Tom Dumoulin in de etappe van vandaag in de Giro d'Italia. Hij staat nog steeds eerste in het algemeen klassement, maar zijn voorsprong is geslonken tot 31 seconden.

Di 23 mei 2017 | 23:00 Pauw: o.a. Wende Snijders

23/05/17 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Pauw: De liefde, van het grote geile begin tot het krijsende einde. Wende Snijders bezingt het samen met het orkest Amsterdam Sinfonietta, in vier voorstellingen waarmee ze...

Vanavond onder andere in Pauw: - De liefde, van het grote geile begin tot het krijsende einde. Wende Snijders bezingt het samen met het orkest Amsterdam Sinfonietta, in vier voorstellingen waarmee ze teruggrijpen op een succesvolle tournee samen vorig jaar. Over wat de liefde voor haarzelf betekent, wie en wat haar daarbij inspireerde en, natuurlijk, hoe te reageren op een aanslag op concertpubliek, daarover schuift Wende Snijders vanavond aan. En ze zingt samen met het orkest. - We praten vanavond met terrorisme-expert Jelle van Buuren over de aanslag in Manchester en met Gerard van Duykeren over de veiligheid van concerten en evenementen hier. Ook praten we met Maarten Smit. Hij was met zijn dochter bij het concert van Ariana Grande in Manchester. Hieronder zijn ze te zien op een selfie die hij daar maakte in de Manchester Arena. - Columnist Nynke de Jong over de sanitaire stop van Tom Dumoulin in de etappe van vandaag in de Giro d'Italia. Hij staat nog steeds eerste in het algemeen klassement, maar zijn voorsprong is geslonken tot 31 seconden.

Wo 3 mei 2017 | 09:25 Brandpunt: o.a. hert als schietschijf

03/05/17 - Actualiteitenmagazine, Vanavond in Brandpunt: Het hert als schietsschijf De edelherten worden op grote schaal afgeschoten op de Veluwe. De provincie Gelderland oefent stevige druk uit om zoveel mogelijk dieren te schieten....

Vanavond in Brandpunt: -Het hert als schietsschijf De edelherten worden op grote schaal afgeschoten op de Veluwe. De provincie Gelderland oefent stevige druk uit om zoveel mogelijk dieren te schieten. De aantallen en de manier waarop gejaagd moet worden, zorgt voor woede. De kritiek komt uit onverwachte hoek. Verslaggever Aart Zeeman trof eens niet opgewonden dierenactivisten, maar boze jagers. Zij verzetten zich tegen de massale jacht op het edelhert. -De holocaust-industrie De holocaust lijkt steeds meer een dagje uit, een beleving: een selfie voor de gaskamer of even kijken waar Schindlers’s list is opgenomen. Verslaggever Henk van der Aa trok naar het hart van de holocaust-industrie en zag hoe Auschwitz van een herinneringsplek een toerstische attractie is geworden

Di 2 mei 2017 | 20:25 Brandpunt: o.a. hert als schietschijf

02/05/17 - Actualiteitenmagazine, Vanavond in Brandpunt: Het hert als schietsschijf De edelherten worden op grote schaal afgeschoten op de Veluwe. De provincie Gelderland oefent stevige druk uit om zoveel mogelijk dieren te schieten....

Vanavond in Brandpunt: -Het hert als schietsschijf De edelherten worden op grote schaal afgeschoten op de Veluwe. De provincie Gelderland oefent stevige druk uit om zoveel mogelijk dieren te schieten. De aantallen en de manier waarop gejaagd moet worden, zorgt voor woede. De kritiek komt uit onverwachte hoek. Verslaggever Aart Zeeman trof eens niet opgewonden dierenactivisten, maar boze jagers. Zij verzetten zich tegen de massale jacht op het edelhert. -De holocaust-industrie De holocaust lijkt steeds meer een dagje uit, een beleving: een selfie voor de gaskamer of even kijken waar Schindlers’s list is opgenomen. Verslaggever Henk van der Aa trok naar het hart van de holocaust-industrie en zag hoe Auschwitz van een herinneringsplek een toerstische attractie is geworden

Wo 25 januari 2017 | 00:56 RTLLN: o.a. André Hazes jr.

25/01/17 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: André Hazes jr. Hij werd deze zaterdag pas 23 jaar, maar André Hazes heeft al meer levenservaring dan de gemiddelde veertiger. Het afgelopen jaar was een groot...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - André Hazes jr. Hij werd deze zaterdag pas 23 jaar, maar André Hazes heeft al meer levenservaring dan de gemiddelde veertiger. Het afgelopen jaar was een groot succes: hij werd presentator van Het Rad van Fortuin, zijn debuutalbum behaalde de gouden status en met het nummer ‘Leef’ heeft hij een echte kroegklassieker te pakken. En als klap op de vuurpijl zette hij een nieuwe André Hazes junior op de wereld. Geen wonder dat zijn nieuwe nummer ‘Ik Haal Alles Uit Het Leven’ heet! Wordt 2017 opnieuw zijn jaar? - Jan Jaap van der Wal GroenLinks-lijsttrekker Jesse Klaver heeft grootse plannen! Tijdens een grote verkiezingsbijeenkomst in Nijmegen zei hij onlangs premier van Nederland te willen worden. In zijn maandelijkse column ‘Make Holland Great Again’ schijnt Jan Jaap van der Wal zijn licht over de ambitieuze lijsttrekker. - Liza en Joanie Veel jonge meiden doen het: foto’s van zichzelf online zetten op social media. Maar wat als iemand vervolgens je foto en identiteit misbruikt voor online seksadvertenties? Het overkwam Joanie, die al acht jaar lang last heeft van deze vorm van sextortion. En ook Liza ondervond de gevolgen van het delen van een foto van zichzelf. De selfie van Liza ging uiteindelijk de hele school rond, maar was alleen bedoeld voor haar toenmalige vriendje. Sextortion en sexting blijken uit een nieuw onderzoek van RTL Nieuws een steeds groter probleem, waardoor steeds meer vrouwen zich met psychische en lichamelijke klachten melden bij klinieken. Vanavond vertellen Joanie en Liza hun schrikbarende verhaal. - Barry Jenkins De makers van Moonlight konden hun geluk vandaag niet op: de film die overal vol lof wordt ontvangen sleepte vandaag maar liefst acht Oscarnominaties in de wacht. In Moonlight zien we de homoseksuele Chiron in de jaren ’80 opgroeien in een zwarte, armoedige wijk in Miami. Met zijn crackverslaafde moeder ontbreekt er een thuishaven voor de jongen die probeert uit te zoeken wie hij is, terwijl zijn omgeving hem daarin tegenwerkt. Regisseur Barry Jenkins herkende zich in dit verhaal en twijfelde geen moment om dit via het witte doek met de wereld te delen. Vanavond vertelt hij over dit taboedoorbrekende verhaal in RTL Late Night!

Di 24 januari 2017 | 22:31 RTLLN: o.a. André Hazes jr.

24/01/17 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: André Hazes jr. Hij werd deze zaterdag pas 23 jaar, maar André Hazes heeft al meer levenservaring dan de gemiddelde veertiger. Het afgelopen jaar was een groot...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - André Hazes jr. Hij werd deze zaterdag pas 23 jaar, maar André Hazes heeft al meer levenservaring dan de gemiddelde veertiger. Het afgelopen jaar was een groot succes: hij werd presentator van Het Rad van Fortuin, zijn debuutalbum behaalde de gouden status en met het nummer ‘Leef’ heeft hij een echte kroegklassieker te pakken. En als klap op de vuurpijl zette hij een nieuwe André Hazes junior op de wereld. Geen wonder dat zijn nieuwe nummer ‘Ik Haal Alles Uit Het Leven’ heet! Wordt 2017 opnieuw zijn jaar? - Jan Jaap van der Wal GroenLinks-lijsttrekker Jesse Klaver heeft grootse plannen! Tijdens een grote verkiezingsbijeenkomst in Nijmegen zei hij onlangs premier van Nederland te willen worden. In zijn maandelijkse column ‘Make Holland Great Again’ schijnt Jan Jaap van der Wal zijn licht over de ambitieuze lijsttrekker. - Liza en Joanie Veel jonge meiden doen het: foto’s van zichzelf online zetten op social media. Maar wat als iemand vervolgens je foto en identiteit misbruikt voor online seksadvertenties? Het overkwam Joanie, die al acht jaar lang last heeft van deze vorm van sextortion. En ook Liza ondervond de gevolgen van het delen van een foto van zichzelf. De selfie van Liza ging uiteindelijk de hele school rond, maar was alleen bedoeld voor haar toenmalige vriendje. Sextortion en sexting blijken uit een nieuw onderzoek van RTL Nieuws een steeds groter probleem, waardoor steeds meer vrouwen zich met psychische en lichamelijke klachten melden bij klinieken. Vanavond vertellen Joanie en Liza hun schrikbarende verhaal. - Barry Jenkins De makers van Moonlight konden hun geluk vandaag niet op: de film die overal vol lof wordt ontvangen sleepte vandaag maar liefst acht Oscarnominaties in de wacht. In Moonlight zien we de homoseksuele Chiron in de jaren ’80 opgroeien in een zwarte, armoedige wijk in Miami. Met zijn crackverslaafde moeder ontbreekt er een thuishaven voor de jongen die probeert uit te zoeken wie hij is, terwijl zijn omgeving hem daarin tegenwerkt. Regisseur Barry Jenkins herkende zich in dit verhaal en twijfelde geen moment om dit via het witte doek met de wereld te delen. Vanavond vertelt hij over dit taboedoorbrekende verhaal in RTL Late Night!

Zo 17 juli 2016 | 21:00 Nieuw: Rare Jongens

17/07/16 - Geschiedkundig magazine, Geschiedenis bij BNN? Jazeker. Onder leiding van Valerio Zeno krijgen comedians Lieven Scheire en Leo Alkemade de meest uiteenlopende vragen en opdrachten voorgeschoteld over 7000 jaar onnozelheid....

Geschiedenis bij BNN? Jazeker. Onder leiding van Valerio Zeno krijgen comedians Lieven Scheire en Leo Alkemade de meest uiteenlopende vragen en opdrachten voorgeschoteld over 7000 jaar onnozelheid. Legendarische legendes worden ontkracht, bizarre foto’s van onderschrift voorzien en oude uitvindingen getest. Van de eerste selfie ooit tot een housefeest met mummies. En van de grote drooglegging tot zaklopen op de Olympische Spelen. Iedere week schuift er in het panel een andere bekende rare jongen (of dame) aan. Valerio Zeno: 'Met Proefkonijnen hebben we laten zien dat wetenschap helemaal niet saai is. Nu is het tijd om de geschiedenis af te stoffen. En met wie kan dat beter dan met Lieven Scheire en Leo Alkemade?’ Volgens Leo Alkemade gaat dat wel een flinke klus worden. Leo: ‘Die geschiedenis joh, dat gaat me toch een eind terug.’ Lieven Scheire ziet vooral de opdrachten helemaal zitten: ‘Ouderwets duelleren met een paintballgeweer op de wallen van een historisch fort, dat is natuurlijk geweldig om te doen. Zeker als je daarmee Leo Alkemade zijn adonislichaam vol blauwe plekken kan schieten.' Niet ieder antwoord is in de studio te vinden, dus worden de Rare Jongens iedere uitzending op pad gestuurd. Lukt het ze om de Doutzen Kroes van 400 jaar geleden, oftewel een echte een Rubensvrouw, te regelen? En kunnen ze op een willekeurig plein een look alike vinden van een grote historische held? Bart Gielen verdeelt in de studio de punten, maar zorgt er als historicus ook voor dat we eindelijk eens echt iets gaan opsteken van het verleden. Dus haal je neus maar uit de boeken, want parate kennis bij het kijken naar Rare Jongens is volstrekt overbodig!

Do 19 november 2015 | 15:35 Pauw: o.a. oud-directeur MIVD Pieter Cobelens

19/11/15 - Actuele talkshow - herhaling, Vanavond onder andere in Pauw: Grote klopjacht op terroristen aanslagen Parijs Europa is in de ban van een grote klopjacht op de daders van de aanslagen in Parijs. Eén terreurverdachte is...

Vanavond onder andere in Pauw: - Grote klopjacht op terroristen aanslagen Parijs Europa is in de ban van een grote klopjacht op de daders van de aanslagen in Parijs. Eén terreurverdachte is voortvluchtig, de ander zou zich bevinden onder de arrestanten van de gewelddadige invallen vanochtend in Parijs. Hoe verloopt zo’n klopjacht? Waar letten de inlichtingendiensten op? En wie zijn deze jongens, die achter meerdere aanslagen in Europa zitten en zich ophouden in de Brusselse buitenwijk Molenbeek? In Pauw oud-directeur van de Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst (MIVD) Pieter Cobelens en jihadexpert en inwoner van Molenbeek Montasser AlDe’emeh. - Hoe vertel je kinderen over de aanslagen in Parijs? Gister ging een ontroerend filmpje viral waarop een jongetje in Parijs zegt te willen verhuizen omdat hij bang is voor ‘de slechteriken’. Ook in Nederland zijn veel kinderen onder de indruk van de aanslagen in Parijs. Hoe vertel je je kind over de aanslagen? En: wat vertel je wel en wat vertel je niet? Vanavond vertelt pedagoge Tischa Neve over de ervaringen die ze met haar eigen zoon heeft én geeft ze tips aan andere ouders. - Peter Burger analyseert online berichten rondom aanslagen Parijs Direct na de aanslagen in Parijs doken er berichten, filmpjes en tweets op met, naar later bleek, onware informatie over daders, schietpartijen en heldendaden. Zo waren de drie piramides van Gizeh niet rood-wit-blauw gekleurd, was de Sikh Veerender Jubbal geen terrorist die een selfie maakte met een koran en een bomvest en bleek ‘Zouheir’ niet de islamitische stadionbewaker die een aanslag had voorkomen. Universitair docent Peter Burger onderzoekt al jaren internethoaxes, en haalt vanavond een groot aantal valse verhalen onderuit die de ronde deden over ‘Parijs’ op social media. - Hoe versla je ISIS? Frankrijk voert op dit moment in Syrië een stevig offensief tegen ISIS. Pauw spreekt vanavond over die strijd en de oorlogsretoriek van de wereldleiders met Maarten van Rossem. De historicus stelt dat Amerika zelf het monster geschapen heeft, maar hoe komt de wereld nu weer van de terreurorganisatie af?

Do 19 november 2015 | 00:25 Pauw: o.a. oud-directeur MIVD Pieter Cobelens

19/11/15 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Pauw: Grote klopjacht op terroristen aanslagen Parijs Europa is in de ban van een grote klopjacht op de daders van de aanslagen in Parijs. Eén terreurverdachte is...

Vanavond onder andere in Pauw: - Grote klopjacht op terroristen aanslagen Parijs Europa is in de ban van een grote klopjacht op de daders van de aanslagen in Parijs. Eén terreurverdachte is voortvluchtig, de ander zou zich bevinden onder de arrestanten van de gewelddadige invallen vanochtend in Parijs. Hoe verloopt zo’n klopjacht? Waar letten de inlichtingendiensten op? En wie zijn deze jongens, die achter meerdere aanslagen in Europa zitten en zich ophouden in de Brusselse buitenwijk Molenbeek? In Pauw oud-directeur van de Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst (MIVD) Pieter Cobelens en jihadexpert en inwoner van Molenbeek Montasser AlDe’emeh. - Hoe vertel je kinderen over de aanslagen in Parijs? Gister ging een ontroerend filmpje viral waarop een jongetje in Parijs zegt te willen verhuizen omdat hij bang is voor ‘de slechteriken’. Ook in Nederland zijn veel kinderen onder de indruk van de aanslagen in Parijs. Hoe vertel je je kind over de aanslagen? En: wat vertel je wel en wat vertel je niet? Vanavond vertelt pedagoge Tischa Neve over de ervaringen die ze met haar eigen zoon heeft én geeft ze tips aan andere ouders. - Peter Burger analyseert online berichten rondom aanslagen Parijs Direct na de aanslagen in Parijs doken er berichten, filmpjes en tweets op met, naar later bleek, onware informatie over daders, schietpartijen en heldendaden. Zo waren de drie piramides van Gizeh niet rood-wit-blauw gekleurd, was de Sikh Veerender Jubbal geen terrorist die een selfie maakte met een koran en een bomvest en bleek ‘Zouheir’ niet de islamitische stadionbewaker die een aanslag had voorkomen. Universitair docent Peter Burger onderzoekt al jaren internethoaxes, en haalt vanavond een groot aantal valse verhalen onderuit die de ronde deden over ‘Parijs’ op social media. - Hoe versla je ISIS? Frankrijk voert op dit moment in Syrië een stevig offensief tegen ISIS. Pauw spreekt vanavond over die strijd en de oorlogsretoriek van de wereldleiders met Maarten van Rossem. De historicus stelt dat Amerika zelf het monster geschapen heeft, maar hoe komt de wereld nu weer van de terreurorganisatie af?

Wo 18 november 2015 | 23:05 Pauw: o.a. oud-directeur MIVD Pieter Cobelens

18/11/15 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Pauw: Grote klopjacht op terroristen aanslagen Parijs Europa is in de ban van een grote klopjacht op de daders van de aanslagen in Parijs. Eén terreurverdachte is...

Vanavond onder andere in Pauw: - Grote klopjacht op terroristen aanslagen Parijs Europa is in de ban van een grote klopjacht op de daders van de aanslagen in Parijs. Eén terreurverdachte is voortvluchtig, de ander zou zich bevinden onder de arrestanten van de gewelddadige invallen vanochtend in Parijs. Hoe verloopt zo’n klopjacht? Waar letten de inlichtingendiensten op? En wie zijn deze jongens, die achter meerdere aanslagen in Europa zitten en zich ophouden in de Brusselse buitenwijk Molenbeek? In Pauw oud-directeur van de Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst (MIVD) Pieter Cobelens en jihadexpert en inwoner van Molenbeek Montasser AlDe’emeh. - Hoe vertel je kinderen over de aanslagen in Parijs? Gister ging een ontroerend filmpje viral waarop een jongetje in Parijs zegt te willen verhuizen omdat hij bang is voor ‘de slechteriken’. Ook in Nederland zijn veel kinderen onder de indruk van de aanslagen in Parijs. Hoe vertel je je kind over de aanslagen? En: wat vertel je wel en wat vertel je niet? Vanavond vertelt pedagoge Tischa Neve over de ervaringen die ze met haar eigen zoon heeft én geeft ze tips aan andere ouders. - Peter Burger analyseert online berichten rondom aanslagen Parijs Direct na de aanslagen in Parijs doken er berichten, filmpjes en tweets op met, naar later bleek, onware informatie over daders, schietpartijen en heldendaden. Zo waren de drie piramides van Gizeh niet rood-wit-blauw gekleurd, was de Sikh Veerender Jubbal geen terrorist die een selfie maakte met een koran en een bomvest en bleek ‘Zouheir’ niet de islamitische stadionbewaker die een aanslag had voorkomen. Universitair docent Peter Burger onderzoekt al jaren internethoaxes, en haalt vanavond een groot aantal valse verhalen onderuit die de ronde deden over ‘Parijs’ op social media. - Hoe versla je ISIS? Frankrijk voert op dit moment in Syrië een stevig offensief tegen ISIS. Pauw spreekt vanavond over die strijd en de oorlogsretoriek van de wereldleiders met Maarten van Rossem. De historicus stelt dat Amerika zelf het monster geschapen heeft, maar hoe komt de wereld nu weer van de terreurorganisatie af?

Wo 14 oktober 2015 | 15:25 Pauw: o.a. Tatjana Šimi?

14/10/15 - Actuele talkshow - herhaling, Vanavond onder andere in Pauw: Playboy stopt met volledig naakte modellen Alsof de bakker niet langer brood verkoopt, stopt Playboy volgend jaar met het plaatsen van volledig naakte modellen in haar...

Vanavond onder andere in Pauw: - Playboy stopt met volledig naakte modellen Alsof de bakker niet langer brood verkoopt, stopt Playboy volgend jaar met het plaatsen van volledig naakte modellen in haar blad. Volgens Playboy is seks nu overal op het internet te vinden en is bloot passé. De Nederlandse versie gaat nog wel door met het plaatsen van naakte modellen. Pauw spreekt vanavond met Tatjana Šimi? over radicale omzwaai in het beleid. Zelf stond ze vijftien keer in de Playboy. - De dood of kansen op de gladiolen voor Oranje Rond de klok van half elf weet het Nederlands Elftal of ze komende zomer lang op vakantie kan of alsnog mag hopen op deelname aan het EK in Frankrijk. Om door te gaan naar de play-offs moet Oranje winnen van Tsjechië én moet Turkije verliezen van IJsland. Bondscoach Danny Blind zegt er nog in te geloven, maar is die hoop terecht? Direct na de wedstrijden in Pauw analyseren Frits Barend en Özcan Akyol de wedstrijden. - Vincent Bijlo over zijn nieuwe voorstelling 'Het nieuwe nu' Donderdag is de feestelijke première van de voorstelling ‘Het nieuwe nu’ van Vincent Bijlo. De cabaretier, die al vanaf zijn geboorte blind is, kijkt daarin gefascineerd naar de moderne technologie en alle mogelijkheden die hij nu als blinde heeft. Vanavond is hij te gast en laat hij ons kennis maken met het begrip geluidsfoto’s én maakt hij de éérste selfie voor blinden: de blinfie. - Luchtruim boven rampgebied MH17 had gesloten moeten worden Vlucht MH17 is neergestort nadat het getroffen is door een BUK-raket. Dat maakte de Onderzoeksraad voor Veiligheid vandaag bekend. De inzittenden hebben waarschijnlijk vrijwel niks gemerkt van de crash, omdat ze snel buiten bewustzijn raakten. Kritiek heeft de raad op het feit dat het luchtruim boven het conflictgebied niet gesloten was, terwijl men wist dat er gevochten werd. Pauw bespreekt de uitkomsten van het onderzoek met nabestaanden Katja Renkers en Hans de Borst, Steven Verhagen van de Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers en mediatycoon in Rusland, Derk Sauer.

Wo 14 oktober 2015 | 00:15 Pauw: o.a. Tatjana Šimi?

14/10/15 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Pauw: Playboy stopt met volledig naakte modellen Alsof de bakker niet langer brood verkoopt, stopt Playboy volgend jaar met het plaatsen van volledig naakte modellen in haar...

Vanavond onder andere in Pauw: - Playboy stopt met volledig naakte modellen Alsof de bakker niet langer brood verkoopt, stopt Playboy volgend jaar met het plaatsen van volledig naakte modellen in haar blad. Volgens Playboy is seks nu overal op het internet te vinden en is bloot passé. De Nederlandse versie gaat nog wel door met het plaatsen van naakte modellen. Pauw spreekt vanavond met Tatjana Šimi? over radicale omzwaai in het beleid. Zelf stond ze vijftien keer in de Playboy. - De dood of kansen op de gladiolen voor Oranje Rond de klok van half elf weet het Nederlands Elftal of ze komende zomer lang op vakantie kan of alsnog mag hopen op deelname aan het EK in Frankrijk. Om door te gaan naar de play-offs moet Oranje winnen van Tsjechië én moet Turkije verliezen van IJsland. Bondscoach Danny Blind zegt er nog in te geloven, maar is die hoop terecht? Direct na de wedstrijden in Pauw analyseren Frits Barend en Özcan Akyol de wedstrijden. - Vincent Bijlo over zijn nieuwe voorstelling 'Het nieuwe nu' Donderdag is de feestelijke première van de voorstelling ‘Het nieuwe nu’ van Vincent Bijlo. De cabaretier, die al vanaf zijn geboorte blind is, kijkt daarin gefascineerd naar de moderne technologie en alle mogelijkheden die hij nu als blinde heeft. Vanavond is hij te gast en laat hij ons kennis maken met het begrip geluidsfoto’s én maakt hij de éérste selfie voor blinden: de blinfie. - Luchtruim boven rampgebied MH17 had gesloten moeten worden Vlucht MH17 is neergestort nadat het getroffen is door een BUK-raket. Dat maakte de Onderzoeksraad voor Veiligheid vandaag bekend. De inzittenden hebben waarschijnlijk vrijwel niks gemerkt van de crash, omdat ze snel buiten bewustzijn raakten. Kritiek heeft de raad op het feit dat het luchtruim boven het conflictgebied niet gesloten was, terwijl men wist dat er gevochten werd. Pauw bespreekt de uitkomsten van het onderzoek met nabestaanden Katja Renkers en Hans de Borst, Steven Verhagen van de Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers en mediatycoon in Rusland, Derk Sauer.

Di 13 oktober 2015 | 23:00 Pauw: o.a. Tatjana Šimi?

13/10/15 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Pauw: Playboy stopt met volledig naakte modellen Alsof de bakker niet langer brood verkoopt, stopt Playboy volgend jaar met het plaatsen van volledig naakte modellen in haar...

Vanavond onder andere in Pauw: - Playboy stopt met volledig naakte modellen Alsof de bakker niet langer brood verkoopt, stopt Playboy volgend jaar met het plaatsen van volledig naakte modellen in haar blad. Volgens Playboy is seks nu overal op het internet te vinden en is bloot passé. De Nederlandse versie gaat nog wel door met het plaatsen van naakte modellen. Pauw spreekt vanavond met Tatjana Šimi? over radicale omzwaai in het beleid. Zelf stond ze vijftien keer in de Playboy. - De dood of kansen op de gladiolen voor Oranje Rond de klok van half elf weet het Nederlands Elftal of ze komende zomer lang op vakantie kan of alsnog mag hopen op deelname aan het EK in Frankrijk. Om door te gaan naar de play-offs moet Oranje winnen van Tsjechië én moet Turkije verliezen van IJsland. Bondscoach Danny Blind zegt er nog in te geloven, maar is die hoop terecht? Direct na de wedstrijden in Pauw analyseren Frits Barend en Özcan Akyol de wedstrijden. - Vincent Bijlo over zijn nieuwe voorstelling 'Het nieuwe nu' Donderdag is de feestelijke première van de voorstelling ‘Het nieuwe nu’ van Vincent Bijlo. De cabaretier, die al vanaf zijn geboorte blind is, kijkt daarin gefascineerd naar de moderne technologie en alle mogelijkheden die hij nu als blinde heeft. Vanavond is hij te gast en laat hij ons kennis maken met het begrip geluidsfoto’s én maakt hij de éérste selfie voor blinden: de blinfie. - Luchtruim boven rampgebied MH17 had gesloten moeten worden Vlucht MH17 is neergestort nadat het getroffen is door een BUK-raket. Dat maakte de Onderzoeksraad voor Veiligheid vandaag bekend. De inzittenden hebben waarschijnlijk vrijwel niks gemerkt van de crash, omdat ze snel buiten bewustzijn raakten. Kritiek heeft de raad op het feit dat het luchtruim boven het conflictgebied niet gesloten was, terwijl men wist dat er gevochten werd. Pauw bespreekt de uitkomsten van het onderzoek met nabestaanden Katja Renkers en Hans de Borst, Steven Verhagen van de Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers en mediatycoon in Rusland, Derk Sauer.

Vr 3 juli 2015 | 20:08 Goede Tijden, Slechte Tijden: zomercliff

03/07/15 - Soap, Vanavond is de jaarlijkse zomercliffhanger van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ te zien. De RTL 4 serie, die de afgelopen jaren verschillende keren werd genomineerd en maar liefst zeven belangrijke...

Vanavond is de jaarlijkse zomercliffhanger van ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ te zien. De RTL 4-serie, die de afgelopen jaren verschillende keren werd genomineerd en maar liefst zeven belangrijke vakprijzen in de wacht sleepte, sluit het seizoen af met een wel heel bijzondere aflevering. Dit jaar blijven niet alleen de ‘GTST’-fans met grote vragen achter, maar is het voor veel inwoners van Meerdijk net zo goed een raadsel wat er is gebeurd. Nu Nina en Bing aan iedereen verteld hebben een stel te zijn, blijken de reacties nogal uiteenlopend. Janine en Sacha zijn blij voor Nina, maar Lucas kan Nina’s keuze totaal niet begrijpen. Ludo doet voor zijn oogappel zijn best om Bing een kans te geven en nodigt hem uit op een dagje kleiduivenschieten. Bing gelooft helemaal niets van Ludo’s toenaderingspoging maar gaat toch op de uitnodiging in. Al snel blijken de twee mannen niet tot elkaar te kunnen komen. De gemoederen lopen zo hoog op dat één van de twee het er misschien wel niet levend vanaf brengt. Wanneer Vincent inziet dat Maxime en hij nooit een normale band kunnen opbouwen, besluit hij toch te verhuizen naar Amerika om daar zijn vleugels uit te slaan en een carrière met X Selfie voort te zetten. Lucas organiseert in Boks een afscheidsfeest dat zo gigantisch uit de hand loopt, dat de chaos niet te overzien is. Rikki, Thijs, Sjoerd, Maxime, Anna, Sacha, Lucas en Jef worden na een avond met overmatig veel drank wakker op plekken en in situaties die hun leven totaal op hun kop zetten. De avond heeft verre gevolgen voor hun vriendschappen en relaties. De manier en plek waarop Wiet ontnuchtert spant echter de kroon. Zij ontwaakt hoog in de lucht. Met een wildvreemde jongen…

Do 4 juni 2015 | 21:05 Docu: Beeldjagers

04/06/15 - Documentaire, De wereld komt naar Nederland. Asielzoekers en wereldleiders. De anonieme, machteloze Hamza uit Somalië met duizenden lotgenoten. En Obama himself met alle wereldleiders in zijn gevolg. Beiden halen...

De wereld komt naar Nederland. Asielzoekers en wereldleiders. De anonieme, machteloze Hamza uit Somalië met duizenden lotgenoten. En Obama himself met alle wereldleiders in zijn gevolg. Beiden halen de voorpagina's van alle Nederlandse kranten. Obama met zijn machtige helikopters over het Museumplein en Hamza met zijn sterfbed in een lege parkeergarage in de Bijlmer. Persfotografen bepalen voor een belangrijk deel ons beeld van de werkelijkheid. In Beeldjagers zien we Elmer en Serge deze beelden scheppen. Voor ons en voor zichzelf, want deze fanatieke beeldenjagers kunnen niet anders. Elmer van der Marel jaagt op kleuren, patronen en ritmes in het Amsterdamse straatbeeld. Voor hem is er weinig onderscheid tussen nieuws-, documentaire en straatfotografie. Die combinatie geeft zijn foto's een kenmerkende eigen stijl waarmee hij drie keer achter elkaar een Zilveren Camera prijs wint. Jarenlang volgt hij de omzwervingen van een grote groep illegalen door Amsterdam als opgejaagd wild. Elmer houdt daarbij bewust een zekere afstand, in zijn beeld en in zijn omgang. Maar als Hamza, één van de asielzoekers, gewelddadig komt te overlijden krijgt ook Elmer het moeilijk en gaat hij naar hem op zoek in zijn eigen foto's. Serge Ligtenberg jaagt al vijftien jaar op de politici op het Binnenhof. Hun aankomsten, begroetingen en gedrag in combinatie met de juiste lichtval, achtergrond en blik. Dan doet zich de unieke kans voor om te jagen op groot wild. Obama komt langs in 'the Beast'. Serge gooit al zijn ideeën over beeldcompositie overboord en verandert in een onvervalste paparazzo als hij wordt omringd door de wereldpers die in 'burstmodus' een spervuur afvuurt op elke handbeweging van de president. We zien Elmer in verschillende situaties fotograferen van spannend onder de grond tot absurdistisch bij een scheerbeurt. Alle foto's gaan op in de eindeloze fotoflow langs beeldredactie en drukker. Nu iedereen fotografeert en de selfie domineert, breekt er een zware tijd aan voor de persfotograaf.

Di 23 december 2014 | 20:40 Docu: Verslaafd aan Facebook-likes?

23/12/14 - Documentaire, Wat vertelt de selfie over onze tijd en cultuur? Staat het symbool voor de narcistische, egocentrische, behaagzieke mens, onzeker over zichzelf en bang voor het oordeel van anderen? Hoe verslaafd zijn...

Wat vertelt de selfie over onze tijd en cultuur? Staat het symbool voor de narcistische, egocentrische, behaagzieke mens, onzeker over zichzelf en bang voor het oordeel van anderen? Hoe verslaafd zijn we geworden aan de likes op Facebook? Hoe verstandig is het om je hele identiteit te laten afhangen van je status? Waarom zijn we zo bezig met hoe we overkomen bij anderen? En waarom willen we zo nodig 'iemand' zijn en voortdurend erkenning en bevestiging krijgen? Stefaan Van Brabandt zoekt het uit en praat erover met Alain De Botton, Ajahn Jayasaro, Frank Meester, Paul Verhaeghe en Wim Helsen.

Ma 26 mei 2014 | 21:40 Nieuw: Hotel M

26/05/14 - Praatprogramma, Mojito. Macarena. Monokini. Elke mooie zomer begint met een M. En daarom is er Hotel M. Een show vol Mondige Mensen. Een Magnifieke quiz. Elke dag live Muziek. En Marcel Vanthilt. Marcel ontvangt elke...

Mojito. Macarena. Monokini. Elke mooie zomer begint met een M. En daarom is er Hotel M. Een show vol Mondige Mensen. Een Magnifieke quiz. Elke dag live Muziek. En Marcel Vanthilt. Marcel ontvangt elke avond twee hoofdgasten die gedurende het hele programma bij hem aan tafel aanschuiven. Hij praat niet alleen met hen, hij quizt ook met hen. Over de relevante, actuele gebeurtenissen van de dag en over elkaar. En natuurlijk zijn er ook acts en events op het plein en is er elke avond live muziek. In 54 afleveringen zal Marcel meer dan 200 gasten ontvangen. Nationale en internationale gasten, grote en kleine namen, bekende en onbekende gasten: iedereen die deze zomer een sterk verhaal heeft of de actualiteit bepaalt, zit in Hotel M. Het decor is dit jaar een enorme rode M, van zeven meter hoog en negen meter breed. Een hip en trendy statement dat het Stationsplein van Roeselare en het strand van Knokke-Heist extra kleur en power zal geven. Door de grote glazen wanden kan iedereen tijdens de show binnenkijken en ook volgen op een groot scherm. Ook in de grafiek, de begingeneriek en de bumpers staat de M centraal. Voor de bumpers trokken de makers met een kleine replica van de M en zes camera’s gemonteerd op een statief naar de mooiste locaties van beide gaststeden. Niets mag ontbreken in Hotel M en dus zijn er ook De Selfies. Vijf bekende Vlaamse vrouwen delen om de beurt een bewegende selfie. Een korte inkijk in hun leven. Een moment van groot of klein geluk, van vreugde of ergernis. De Selfies zijn de eerste weken: actrice Joy-Anna Thielemans, journaliste Fatma Taspinar, tv-presentatrices Cath Luyten en Frieda Van Wijck, en realityster Olga Zelenko. En jij kan ter plaatse ook een selfie maken met de Hotel M-fotopaal. Ga ervoor staan, druk op de knop en misschien win jij wel een exclusief Hotel M-strandlaken.

Do 15 mei 2014 | 11:30 DWDD: o.a. Mr. Probz

15/05/14 - Praatprogramma, Vanavond in DWDD: Maandag stapte topman Jurgen van Breukelen van het in opspraak geraakte accountancykantoor KPMG op. Dit accountskantoor wordt al langer geplaagd door affaires. Ook bij andere...

Vanavond in DWDD: -Maandag stapte topman Jurgen van Breukelen van het in opspraak geraakte accountancykantoor KPMG op. Dit accountskantoor wordt al langer geplaagd door affaires. Ook bij andere schandalen waren vaak accountskantoren betrokken. Vandaag debatteerde de Tweede Kamer over nieuwe regelgeving in de accountancy. Wat gaat er niet goed in die sector? Te gast: Jeroen Smit. -Vorig jaar brandde zijn huis nog af, maar dit jaar lacht het geluk Mr.Probz toe. Op YouTube heeft zijn hit 'Waves' miljoenen views en is al meer dan duizend keer gecovered! Maar belangrijker is dat hij momenteel al twee weken op nummer 1 in Engeland staat. Als hij dat volgende week vasthoudt staat hij daar even lang als ‘Happy’ van Pharrell. Aan tafel niemand minder dan Mr. Probz! --2013-2014 was het jaar van de selfies. Waar je ook kijkt zie je mensen, al dan niet met getuite lippen, hun telefoon-camera's op zichzelf richten om zo de bekende selfmade foto's te maken. Selfmade is dan ook de titel van de nieuwe expositie in het Letterkundig Museum van bestsellerauteur Heleen van Royen. Wat begon met een simpele selfie geplaatst op social media, eindigde uiteindelijk in meer dan 200, een fotoboek én dus een expositie. Vanavond schuiven Heleen van Royen en Hans Aarsman, die het voorwoord voor het fotoboek Selfmade schreef, aan tafel! -Muziek: The War on Drugs -Huisdichter Nico Dijkshoorn -Tafelheer: Erben Wennemars

Do 15 mei 2014 | 00:00 DWDD: o.a. Mr. Probz

15/05/14 - Praatprogramma, Vanavond in DWDD: Maandag stapte topman Jurgen van Breukelen van het in opspraak geraakte accountancykantoor KPMG op. Dit accountskantoor wordt al langer geplaagd door affaires. Ook bij andere...

Vanavond in DWDD: -Maandag stapte topman Jurgen van Breukelen van het in opspraak geraakte accountancykantoor KPMG op. Dit accountskantoor wordt al langer geplaagd door affaires. Ook bij andere schandalen waren vaak accountskantoren betrokken. Vandaag debatteerde de Tweede Kamer over nieuwe regelgeving in de accountancy. Wat gaat er niet goed in die sector? Te gast: Jeroen Smit. -Vorig jaar brandde zijn huis nog af, maar dit jaar lacht het geluk Mr.Probz toe. Op YouTube heeft zijn hit 'Waves' miljoenen views en is al meer dan duizend keer gecovered! Maar belangrijker is dat hij momenteel al twee weken op nummer 1 in Engeland staat. Als hij dat volgende week vasthoudt staat hij daar even lang als ‘Happy’ van Pharrell. Aan tafel niemand minder dan Mr. Probz! --2013-2014 was het jaar van de selfies. Waar je ook kijkt zie je mensen, al dan niet met getuite lippen, hun telefoon-camera's op zichzelf richten om zo de bekende selfmade foto's te maken. Selfmade is dan ook de titel van de nieuwe expositie in het Letterkundig Museum van bestsellerauteur Heleen van Royen. Wat begon met een simpele selfie geplaatst op social media, eindigde uiteindelijk in meer dan 200, een fotoboek én dus een expositie. Vanavond schuiven Heleen van Royen en Hans Aarsman, die het voorwoord voor het fotoboek Selfmade schreef, aan tafel! -Muziek: The War on Drugs -Huisdichter Nico Dijkshoorn -Tafelheer: Erben Wennemars

Wo 14 mei 2014 | 19:00 DWDD: o.a. Mr. Probz

14/05/14 - Praatprogramma, Vanavond in DWDD: Maandag stapte topman Jurgen van Breukelen van het in opspraak geraakte accountancykantoor KPMG op. Dit accountskantoor wordt al langer geplaagd door affaires. Ook bij andere...

Vanavond in DWDD: -Maandag stapte topman Jurgen van Breukelen van het in opspraak geraakte accountancykantoor KPMG op. Dit accountskantoor wordt al langer geplaagd door affaires. Ook bij andere schandalen waren vaak accountskantoren betrokken. Vandaag debatteerde de Tweede Kamer over nieuwe regelgeving in de accountancy. Wat gaat er niet goed in die sector? Te gast: Jeroen Smit. -Vorig jaar brandde zijn huis nog af, maar dit jaar lacht het geluk Mr.Probz toe. Op YouTube heeft zijn hit 'Waves' miljoenen views en is al meer dan duizend keer gecovered! Maar belangrijker is dat hij momenteel al twee weken op nummer 1 in Engeland staat. Als hij dat volgende week vasthoudt staat hij daar even lang als ‘Happy’ van Pharrell. Aan tafel niemand minder dan Mr. Probz! --2013-2014 was het jaar van de selfies. Waar je ook kijkt zie je mensen, al dan niet met getuite lippen, hun telefoon-camera's op zichzelf richten om zo de bekende selfmade foto's te maken. Selfmade is dan ook de titel van de nieuwe expositie in het Letterkundig Museum van bestsellerauteur Heleen van Royen. Wat begon met een simpele selfie geplaatst op social media, eindigde uiteindelijk in meer dan 200, een fotoboek én dus een expositie. Vanavond schuiven Heleen van Royen en Hans Aarsman, die het voorwoord voor het fotoboek Selfmade schreef, aan tafel! -Muziek: The War on Drugs -Huisdichter Nico Dijkshoorn -Tafelheer: Erben Wennemars

Eergisteren 23:45 Huize Herrie

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Selfie verbetering / Oost, west, thuisschool best: Lori vindt zichzelf een kei in het maken van selfies. Dan ontdekt ze dat Carol Pingrey telkens meer likes krijgt dan zij./ Lola krijgt thuis onderwijs. De anderen vinden ook dat ze reden hebben om thuis te leren en die kans krijgen ze.

Eergisteren 22:00 The Hunt For The Trump Tapes With Tom Arnold

Tom stort zich in de berichtgeving en maakt voorpaginanieuws. Hij tweet een selfie met Michael Cohen wat uitmondt in een reeks bizarre uitzendingen in de kabelkrant.

Eergisteren 21:45 The Hunt For The Trump Tapes With Tom Arnold

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Documentairereeks over de geheime tapes waarin Donald Trump beledigende en racistische uitspraken doet. Michael Cohen and Me. Tom stort zich in de berichtgeving en maakt voorpaginanieuws. Hij tweet een selfie met Michael Cohen wat uitmondt in een reeks bizarre uitzendingen in de kabelkrant.

Wo 27 november 2019 | 14:30 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas een selfie versturen zonder internet?. Kan Klaas een selfie versturen zonder internet? Klaas daagt Thomas (StukTV) uit op extreme hoogte en hij is voor één dag culinair recensent.

Za 23 november 2019 | 19:25 Klaas kan alles

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas een selfie versturen zonder internet?. Kan Klaas een selfie versturen zonder internet? Klaas daagt Thomas (StukTV) uit op extreme hoogte en hij is voor één dag culinair recensent.

Wo 20 november 2019 | 16:50 Checkpoint

Aflevering 4 - Show. Is het mogelijk om een buxus andersom te snoeien? Hoe kan je een toffe en betere selfie maken? En kan je vuurwerk ook gebruiken om je bevroren autoruit te ontdooien? Rachel en het testteam zoeken het voor je uit.

Zo 17 november 2019 | 23:00 Het Perfecte Plaatje

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Fotografiewedstrijd waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen. De deelnemers duiken in de wereld van Rembrandt van Rijn. Gekleed in 17e eeuwse outfits maken ze een selfie in het door Rembrandt zo beroemd geworden licht. Ook gaan ze dieren fotograferen: van onderen. En dat levert bijzondere beelden op. Nadat de vakjury de foto's heeft beoordeeld, maakt Tijl Beckand bekend wie deze week 'Het Perfecte Plaatje' moet verlaten

Za 16 november 2019 | 22:36 Het Perfecte Plaatje

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Fotografiewedstrijd waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen. De deelnemers duiken in de wereld van Rembrandt van Rijn. Gekleed in 17e eeuwse outfits maken ze een selfie in het door Rembrandt zo beroemd geworden licht. Ook gaan ze dieren fotograferen: van onderen. En dat levert bijzondere beelden op. Nadat de vakjury de foto's heeft beoordeeld, maakt Tijl Beckand bekend wie deze week 'Het Perfecte Plaatje' moet verlaten

Do 14 november 2019 | 16:03 Het Perfecte Plaatje

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Fotografiewedstrijd waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen. De deelnemers duiken in de wereld van Rembrandt van Rijn. Gekleed in 17e eeuwse outfits maken ze een selfie in het door Rembrandt zo beroemd geworden licht. Ook gaan ze dieren fotograferen: van onderen. En dat levert bijzondere beelden op. Nadat de vakjury de foto's heeft beoordeeld, maakt Tijl Beckand bekend wie deze week 'Het Perfecte Plaatje' moet verlaten

Wo 13 november 2019 | 20:33 Het Perfecte Plaatje

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Fotografiewedstrijd waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen. De deelnemers duiken in de wereld van Rembrandt van Rijn. Gekleed in 17e eeuwse outfits maken ze een selfie in het door Rembrandt zo beroemd geworden licht. Ook gaan ze dieren fotograferen: van onderen. En dat levert bijzondere beelden op. Nadat de vakjury de foto's heeft beoordeeld, maakt Tijl Beckand bekend wie deze week 'Het Perfecte Plaatje' moet verlaten

Ma 11 november 2019 | 01:00 Web of Lies

Aflevering 4 - Crime Scene Selfie: De 23-jarige Amanda Taylor deelt haar hele leven op internet. Na een afschuwelijke tragedie nemen haar berichten een duistere wending.

Wo 16 oktober 2019 | 00:35 Stupid Man, Smart Phone

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Italy: Russell Kane turns to his phone for help in climbing the Dolomite Mountains of Italy, a region that claimed the lives of thousands of soldiers during the First World War. Joining him on his expedition is internet star Humza Arshad, who has rarely set foot outside of London, and together they face dangling from sheer rock faces, eating goat entrails, and finding an unusual use for a selfie stick.

Za 28 september 2019 | 12:30 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?. Als eerste gaat Klaas langs bij privé-detective Nico van den Dries. Van hem leert Klaas hoe en waar hij Rico kan vinden. Vervolgens gaat Klaas langs bij gadgetexpert van Bright, David Lemereis.

Ma 23 september 2019 | 22:10 Unterwegs im Westen

"Ich weiß gar nicht, warum Nacktheit so verpönt ist. Wir kommen nackt auf die Welt und wir gehen wieder nackt von der Welt", sagt Thomas Rockel, der seine Freizeit in einem Duisburger Naturisten-Verein verbringt. Für die 900 Mitglieder ist das bewaldete Vereinsgelände mit Sportmöglichkeiten und Naturbadesee ein zweites Zuhause – in dem sie sich meist nackt bewegen. Viele von ihnen wohnen sogar im Sommer auf dem angeschlossenen Campingplatz, genießen Sport und Gemeinschaft. "Es gibt hier den einfachen Handwerker, es gibt aber auch Generaldirektoren bei der Bank. Das ist schon alles sehr gemischt", sagt Angelika Teubert. Der Verein tritt für einen gesunden Lebensstil im Grünen ein, für Freiheit von allen Zwängen und auch von sozialen Unterschieden. Um Sex und Erotik gehe es nicht: "Wir Naturisten gucken uns ja in die Augen", erzählt die zweite Vereinsvorsitzende – Blankziehen als Normalität. Ganz anders in der Stadt. Dort ist Nacktsein nach deutschem Recht immer noch verboten. Beim "Naked Bike Ride" in Köln radeln rund 60 spärlich bekleidete Demonstrierende vorbei an Dom, Touristen und Autos, um zu zeigen, wie verletzlich Radfahrer im Straßenverkehr sind. Dass sie sich dabei ausziehen, dient der Aufmerksamkeit. Aber zu viel Haut zeigen dürfen sie nicht: Die Polizei passt auf, dass niemand sich komplett entkleidet. Wie verändert sich in Zeiten von Selfie und Selbstoptimierung das Verhältnis zum nackten Körper? Warum macht nackt sein manche glücklich und regt andere auf?

Wo 28 augustus 2019 | 00:15 Selfie – Tod mit 16 in Neapel

Nach dem Tod des 16-jährigen Davide Bifolco, der in Neapels Brennpunktviertel Traiano "versehentlich" von einem Polizisten erschossen wurde, der ihn für einen flüchtigen Mafioso gehalten hatte, wollte Filmemacher Agostino Ferrente Freunde von Davide kennenlernen. Er traf auf Alessandro, der in einer Bar kellnert, und dessen besten Freund Pietro, einen Arbeitslosen, der davon träumt, Herrenfriseur zu werden. Er überlässt den beiden ein Smartphone und bittet sie, im Selfie-Modus ihren Alltag in dem Viertel zu filmen, das als Camorra-Hochburg gilt. Das Drogendealen ist hier häufig die erste Einkommensquelle für die ansonsten arbeitslosen Jugendlichen. Alessandro und Pietro dokumentieren einen Sommer lang ihr Leben in dem in der Urlaubszeit wie ausgestorbenen Viertel: ihre täglichen Spritzfahrten mit dem Moped, ihre Spaziergänge, ihre Gespräche über Zukunftsträume ebenso wie sehr private Momente. Natürlich sprechen sie auch über ihren Freund Davide, der nicht vorbestraft war, obwohl die Medien und der Justizapparat ihn nach seinem Tod als künftigen Kriminellen darstellten, um von ihrem versehentlichen Schuss auf einen Unschuldigen abzulenken. Zentrales Element von "Selfie – Tod mit 16 in Neapel" sind Blicke. Der Film passt sich einer Ausdrucksweise an, die inzwischen alle sozialen Netzwerke beherrscht: selbst gefilmte Handy-Videos. Es ist der erste Dokumentarfilm, der in voller Länge im Selfie-Modus gedreht wurde. Das Dekor bildet eine Welt, in der der Beitritt zur Camorra keine freie Entscheidung ist, sondern scheinbar Teil einer Bestimmung. Alessandro und Pietro tun alles, um sich nicht den kriminellen Gesetzen ihres Umfelds zu beugen.

Zo 25 augustus 2019 | 23:26 De slechtste chauffeur van Nederland VIPS

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Realityreeks over de slechtste chauffeurs van Nederland. Deze week ondergaan de BN'ers de bewustwordingsproef. Een selfie maken tijdens het rijden of even onderweg een banaan pellen; hoe gevaarlijk is dat nou? Ook wacht de chauffeurs een bijzondere verrassing. Ze moeten een groep gasten veilig van A naar B zien te vervoeren, terwijl hun zenuwen op de proef worden gesteld.

Wo 21 augustus 2019 | 21:32 De slechtste chauffeur van Nederland VIPS

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Realityreeks over de slechtste chauffeurs van Nederland. Deze week ondergaan de BN'ers de bewustwordingsproef. Een selfie maken tijdens het rijden of even onderweg een banaan pellen; hoe gevaarlijk is dat nou? Ook wacht de chauffeurs een bijzondere verrassing. Ze moeten een groep gasten veilig van A naar B zien te vervoeren, terwijl hun zenuwen op de proef worden gesteld.

Zo 18 augustus 2019 | 01:00 Elementary

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Art Imitates Art. Holmes en Watson onderzoeken de moord op een jonge vrouw met een beroemde selfie. Watson probeert haar halfzus te benaderen.

Za 17 augustus 2019 | 12:50 Klaas Kan Alles

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?. Klaas krijgt via een videoboodschap de missie van deze week van kickbokser Rico Verhoeven. Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven? Als eerste gaat Klaas langs bij privédetective Nico van den Dries. Van hem leert Klaas hoe en waar hij Rico kan vinden. Vervolgens gaat Klaas langs bij gadgetexpert van Bright, David Lemereis. Hij staat bekend om z'n legendarische uitpakparty's. Hij test samen met Klaas diverse selfie-gadgets. Maar de oplossing om deze missie te laten slagen komt uit een onverwachte hoek.

Vr 16 augustus 2019 | 13:30 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4104 - Soap. Tim en Dieter krijgen de resultaten van een onderzoek binnen. Jana probeert Bob iets duidelijk te maken, maar of dat ook zal lukken? Marianne neemt haar eerst selfie. Ten huize De Decker is er onverwacht bezoek aan de ontbijttafel.

Zo 11 augustus 2019 | 16:55 Elementary

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Art Imitates Art. Holmes en Watson onderzoeken de moord op een jonge vrouw met een beroemde selfie. Watson probeert haar halfzus te benaderen.

Ma 5 augustus 2019 | 15:20 Ersin in wonderland

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Reportagereeks over de twee gezichten van populaire vakantiebestemmingen. Guatemala. Backpackers komen naar Guatemala om de prachtige vulkanen te beklimmen. Waar anders kun je een selfie met stromend lava maken? Ersin sluit aan bij een wandeling naar de top. Terwijl toeristen de bergen beklimmen zijn verderop graafmachines nog bezig met de gevolgen van een verschrikkelijke uitbarsting. Een dorp met drieduizend inwoners is volledig weggevaagd.

Di 16 juli 2019 | 14:13 Het Perfecte Plaatje

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Fotografiewedstrijd waarin bekende Nederlanders buiten hun comfortzone treden. De zeven bekende deelnemers krijgen de kortste en heetste shoot ooit. Ze gaan mee met een blusoefening van de brandweer op Schiphol. En de wereldberoemde selfie-queen NikkieTutorials laat de fotografen de meest zondige kant van zichzelf opzoeken tijdens de selfie shoot 2.0. Nadat de vakjury de foto's heeft beoordeeld, maakt presentator Tijl Beckand bekend wie deze week het programma moet verlaten.

Zo 14 juli 2019 | 12:05 Die 25 bizarrsten Alltagssituationen, in denen auch Sie morgen landen könnten

Auto nicht wiedergefunden, Gartenzwergstreit, Horror nach dem Besuch bei der Kosmetikerin und Sturz nach Selfie von der Klippe – nur einige der Ereignisse, die Sonja Zietlow vorstellt. Was auch passieren kann: in eine überflüssige TV-Sendung reinzappen...

Do 11 juli 2019 | 20:55 Ersin in Wonderland

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Reportagereeks over de twee gezichten van populaire vakantiebestemmingen. Guatemala. Backpackers komen naar Guatemala om de prachtige vulkanen te beklimmen. Waar anders kun je een selfie met stromend lava maken? Ersin sluit aan bij een wandeling naar de top. Terwijl toeristen de bergen beklimmen zijn verderop graafmachines nog bezig met de gevolgen van een verschrikkelijke uitbarsting. Een dorp met drieduizend inwoners is volledig weggevaagd.

Wo 10 juli 2019 | 20:15 Die 25 bizarrsten Alltagssituationen, in denen auch Sie morgen landen könnten

Auto nicht wiedergefunden, Gartenzwergstreit, Horror nach dem Besuch bei der Kosmetikerin und Sturz nach Selfie von der Klippe – nur einige der Ereignisse, die Sonja Zietlow vorstellt. Was auch passieren kann: in eine überflüssige Fernsehsendung reinzappen... Letzte Folge

Di 2 juli 2019 | 14:50 7 Little Johnstons

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Love Stings: Amber zoekt een behandeling voor de allergieën waar het gezin last van heeft. Anna is boos wanneer ze ziet dat haar ex een selfie met een ander meisje op social media zet.

Ma 17 juni 2019 | 21:45 The Hunt For The Trump Tapes With Tom Arnold

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Documentairereeks over de geheime tapes waarin Donald Trump beledigende en racistische uitspraken doet. Michael Cohen and Me. Tom stort zich in de berichtgeving en maakt voorpaginanieuws. Hij tweet een selfie met Michael Cohen wat uitmondt in een reeks bizarre uitzendingen in de kabelkrant.

Vr 31 mei 2019 | 16:20 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Wetenschappelijk magazine waarin alles draait om technologie, wetenschap en slimme gadgets. Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?. Als eerste gaat Klaas langs bij privé-detective Nico van den Dries. Van hem leert Klaas hoe en waar hij Rico kan vinden. Vervolgens gaat Klaas langs bij gadgetexpert van Bright, David Lemereis.

Vr 10 mei 2019 | 18:00 SOKO Wien

Seizoen 12 - Aflevering 2/16 (157) - Die 15-jährige Maja verschwindet spurlos. Kurze Zeit später bekommt ihre Mutter Nina ein Selfie mit einer bedrückenden Nachricht geschickt. Will sich ihre Tochter etwas antun? Als Majas Handy am Bahnhof gefunden wird, ist schnell klar, dass nicht sie ihrer Mutter die beunruhigende Nachricht geschickt haben kann, sondern dass vermutlich ein Verbrechen vorliegt. Was ist im Leben des Teenagers passiert? Kann Majas beste Freundin Josie helfen? Weiß sie, welche Rolle der schmierige Präsident des Schwimmvereins spielt, der Fotos seiner Schwimmerinnen online zum Tausch anbietet? Was hat es mit dem coolen Deutschlehrer auf sich, der offensichtlich ein Distanzproblem zu seinen Schülerinnen hat? Die SOKO findet heraus, dass Majas heimlicher Online-Freund in Wahrheit gar nicht existiert, sondern von ihrer Mutter, einer Journalistin, erfunden wurde, um sie auszuspionieren. Maja wollte anscheinend um jeden Preis weg, doch dann ging alles schief. Die Spur führt zum Mondsee. Carl und Helmuth fahren hinaus und finden beunruhigende Spuren. Aber sie geben die Hoffnung nicht auf, Maja doch noch lebend zu finden.

Vr 10 mei 2019 | 13:25 Ersin in wonderland

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Reportagereeks (2019) met Ersin Kiris. Guatemala. Backpackers komen naar Guatemala om de prachtige vulkanen te beklimmen. Waar maak je een selfie met stromend lava? Ersin sluit aan bij een wandeling naar de top. Terwijl toeristen de bergen bestijgen, zijn verderop graafmachines nog bezig met de gevolgen van een verschrikkelijke uitbarsting. Een dorp met drieduizend inwoners werd volledig weggevaagd.

Vr 10 mei 2019 | 02:05 Ersin in wonderland

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Reportagereeks (2019) met Ersin Kiris. Guatemala. Backpackers komen naar Guatemala om de prachtige vulkanen te beklimmen. Waar maak je een selfie met stromend lava? Ersin sluit aan bij een wandeling naar de top. Terwijl toeristen de bergen bestijgen, zijn verderop graafmachines nog bezig met de gevolgen van een verschrikkelijke uitbarsting. Een dorp met drieduizend inwoners werd volledig weggevaagd.

Do 9 mei 2019 | 21:45 Ersin in wonderland

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Reportagereeks (2019) met Ersin Kiris. Guatemala. Backpackers komen naar Guatemala om de prachtige vulkanen te beklimmen. Waar maak je een selfie met stromend lava? Ersin sluit aan bij een wandeling naar de top. Terwijl toeristen de bergen bestijgen, zijn verderop graafmachines nog bezig met de gevolgen van een verschrikkelijke uitbarsting. Een dorp met drieduizend inwoners werd volledig weggevaagd.

Ma 6 mei 2019 | 01:00 Elementary

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Art Imitates Art. Holmes en Watson onderzoeken de moord op een jonge vrouw met een beroemde selfie. Watson probeert haar halfzus te benaderen.

Vr 3 mei 2019 | 23:10 Elementary

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Art Imitates Art. Holmes en Watson onderzoeken de moord op een jonge vrouw met een beroemde selfie. Watson probeert haar halfzus te benaderen.

Zo 28 april 2019 | 01:50 NOS Koningsdag 2019

Aflevering 2 - Verslag van Koningsdag in Amersfoort. Vanuit een cafétuin in het centrum van Amersfoort neemt Winfried Baijens de kijker mee terug naar de hoogtepunten van Koningsdag. Ook praat hij na met artiesten die hebben opgetreden en andere gasten. Verder wordt de winnaar gekozen van de mooiste selfie die overdag langs de route met de koninklijke familie is gemaakt.

Za 27 april 2019 | 19:35 NOS Koningsdag 2019

Aflevering 2 - Verslag van Koningsdag in Amersfoort. Vanuit een cafétuin in het centrum van Amersfoort neemt Winfried Baijens de kijker mee terug naar de hoogtepunten van Koningsdag. Ook praat hij na met artiesten die hebben opgetreden en andere gasten. Verder wordt de winnaar gekozen van de mooiste selfie die overdag langs de route met de koninklijke familie is gemaakt.

Za 27 april 2019 | 19:05 NOS Koningsdag 2019

Aflevering 2 - Verslag van Koningsdag in Amersfoort. Vanuit een cafétuin in het centrum van Amersfoort neemt Winfried Baijens de kijker mee terug naar de hoogtepunten van Koningsdag. Ook praat hij na met artiesten die hebben opgetreden en andere gasten. Verder wordt de winnaar gekozen van de mooiste selfie die overdag langs de route met de koninklijke familie is gemaakt.

Do 4 april 2019 | 23:55 The Hunt For The Trump Tapes With Tom Arnold

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Documentairereeks. Michael Cohen and Me. Tom stort zich in de berichtgeving en maakt voorpaginanieuws. Hij tweet een selfie met Michael Cohen wat uitmondt in een reeks bizarre uitzendingen in de kabelkrant.

Ma 18 maart 2019 | 22:00 Me, My Selfie and with Ryan Gander

Celebrated conceptual artist Ryan Gander investigates the selfie - the icon of a new kind of self-regard that hardly existed just ten years ago. He discovers the roots of the selfie go back hundreds of years before smartphones. In the age of social media, when we are told to be our best selves and live our best lives, he investigates what that really means and what technology is doing to our sense of self. Produced and directed by Sam Anthony. Filmed and produced by Adam Simons. Executive Producers: Neil Crombie and Joe Evans.

Ma 18 maart 2019 | 17:35 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. I Woke Up Like This. Eliza krijgt meer zelfvertrouwen wanneer ze ontdekt dat een voormalige pestkop van de middelbare school Eliza's leven gebruikte als inspiratie voor haar succes.

Vr 15 maart 2019 | 18:05 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. I Woke Up Like This. Eliza krijgt meer zelfvertrouwen wanneer ze ontdekt dat een voormalige pestkop van de middelbare school Eliza's leven gebruikte als inspiratie voor haar succes.

Vr 15 maart 2019 | 17:35 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie. Stick in the Mud. Eliza's lang verloren zuster Betanië komt langs voor een bezoek en brengt een groot aantal onopgeloste problemen met zich mee die Eliza's vooruitgang belemmeren.

Do 14 maart 2019 | 19:40 Gute Zeiten, schlechte Zeiten

Aflevering 6718 - Als Emily ein Selfie postet, mit dem sie Karla vorstellt, hagelt es Hass-Kommentare. Um sie zu trösten, schenkt Emily ihr ein paar Klamotten und gibt ihr Styling-Nachhilfe. Karla fühlt sich ihrem Idol verbundener denn je. Als Yvonne sich auf süße Weise in Erinnerung bringt, kann Gerner nicht anders und verbringt auch den Rest des Tages mit ihr. Für eine Weile vergisst er, dass Yvonne nur Teil einer Intrige für ihn sein sollte.

Do 14 maart 2019 | 18:00 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie. Stick in the Mud. Eliza's lang verloren zuster Betanië komt langs voor een bezoek en brengt een groot aantal onopgeloste problemen met zich mee die Eliza's vooruitgang belemmeren.

Do 14 maart 2019 | 17:35 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. Perestroika. Eliza heeft geldproblemen en wordt uit haar appartement gezet.

Wo 13 maart 2019 | 18:05 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. Perestroika. Eliza heeft geldproblemen en wordt uit haar appartement gezet.

Wo 13 maart 2019 | 17:35 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. Imperfect Harmony. Eliza bekent dat ze gevoelens heeft voor Henry. Maar dit leidt tot een vervelende situatie.

Di 12 maart 2019 | 18:10 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. Imperfect Harmony. Eliza bekent dat ze gevoelens heeft voor Henry. Maar dit leidt tot een vervelende situatie.

Di 12 maart 2019 | 17:50 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. Follow Through. De relatie tussen Eliza en Freddy komt onder druk te staan.

Ma 11 maart 2019 | 18:05 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. Follow Through. De relatie tussen Eliza en Freddy komt onder druk te staan.

Ma 11 maart 2019 | 17:45 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. Traumatic Party Stress Disorder. Henry wordt veertig en Eliza verrast hem met kaartjes voor zijn favoriete band.

Vr 8 maart 2019 | 18:05 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. Traumatic Party Stress Disorder. Henry wordt veertig en Eliza verrast hem met kaartjes voor zijn favoriete band.

Vr 8 maart 2019 | 17:40 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie. Here's This Guy. Eliza vindt dat Henry te hard wordt afgeleid door Julia.

Do 7 maart 2019 | 18:05 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie. Here's This Guy. Eliza vindt dat Henry te hard wordt afgeleid door Julia.

Do 7 maart 2019 | 17:45 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie. Never Block Cookies. Eliza is Henry's gedrag beu en besluit om hem een handje te helpen in het leven.

Wo 6 maart 2019 | 18:05 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie. Never Block Cookies. Eliza is Henry's gedrag beu en besluit om hem een handje te helpen in het leven.

Wo 6 maart 2019 | 17:40 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie. Even Hell Has Two Bars. Eliza en Henry brengen het weekend door op het landgoed van Saperstein.

Di 5 maart 2019 | 18:05 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie. Even Hell Has Two Bars. Eliza en Henry brengen het weekend door op het landgoed van Saperstein.

Di 5 maart 2019 | 17:40 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie. Nugget of Wisdom. Eliza wil iets nuttigs doen tijdens het weekend en gaat babysitten op Kevin, het zoontje van Charmonique.

Ma 4 maart 2019 | 18:05 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie. Nugget of Wisdom. Eliza wil iets nuttigs doen tijdens het weekend en gaat babysitten op Kevin, het zoontje van Charmonique.

Ma 4 maart 2019 | 17:35 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische serie. A Little Yelp from My Friends. Na het onderwerp te zijn geweest van een beschamende virale video, schakelt Eliza Dooley de hulp in van marketingexpert Henry om haar een nieuw imago aan te meten en haar te leren in contact te komen met 'echte' mensen.

Vr 1 maart 2019 | 18:15 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische serie. A Little Yelp from My Friends. Na het onderwerp te zijn geweest van een beschamende virale video, schakelt Eliza Dooley de hulp in van marketingexpert Henry om haar een nieuw imago aan te meten en haar te leren in contact te komen met 'echte' mensen.

Vr 1 maart 2019 | 17:50 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. Un-Tag My Heart. Eliza's geflirt met haar collega Freddy leidt tot een ingewikkelde situatie. Henry verkent voor het eerst de wondere wereld van Facebook.

Do 28 februari 2019 | 18:20 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. Un-Tag My Heart. Eliza's geflirt met haar collega Freddy leidt tot een ingewikkelde situatie. Henry verkent voor het eerst de wondere wereld van Facebook.

Do 28 februari 2019 | 17:50 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. Pilot. Een egocentrische salesmedewerkster is enorm populair op sociale media, maar heeft het in het echte leven een pak moeilijker om vrienden te maken.

Ma 25 februari 2019 | 01:00 7 Little Johnstons

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Love Stings: Amber zoekt een behandeling voor de allergieën waar het gezin last van heeft. Anna is boos wanneer ze ziet dat haar ex een selfie met een ander meisje op social media zet.

Ma 25 februari 2019 | 00:30 7 Little Johnstons

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Love Stings: Amber zoekt een behandeling voor de allergieën waar het gezin last van heeft. Anna is boos wanneer ze ziet dat haar ex een selfie met een ander meisje op social media zet.

Zo 24 februari 2019 | 23:41 CSI: Cyber

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Selfie 2.0. Wanneer de profielen van enkele ontvoerde meisjes op de sociale netwerksites geüpdatet worden, trekt het team op onderzoek uit. Ryan helpt Trish McCarthy bij het verwerken van het overlijden van haar zusje, een vroegere patiënte van hem.

Zo 24 februari 2019 | 20:00 7 Little Johnstons

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Love Stings: Amber zoekt een behandeling voor de allergieën waar het gezin last van heeft. Anna is boos wanneer ze ziet dat haar ex een selfie met een ander meisje op social media zet.

Wo 30 januari 2019 | 16:35 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. I Woke Up Like This. Eliza krijgt een zelfvertrouwen boost als ze ontdekt dat een voormalige pestkop van de middelbare school Eliza's leven gebruikte als inspiratie voor haar succes.

Di 29 januari 2019 | 17:05 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. I Woke Up Like This. Eliza krijgt een zelfvertrouwen boost als ze ontdekt dat een voormalige pestkop van de middelbare school Eliza's leven gebruikte als inspiratie voor haar succes.

Di 29 januari 2019 | 16:35 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie. Stick in the Mud. Eliza's lang verloren zuster Betanië komt langs voor een bezoek en brengt een groot aantal onopgeloste problemen met zich mee die Eliza's vooruitgang belemmeren.

Ma 28 januari 2019 | 17:15 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie. Stick in the Mud. Eliza's lang verloren zuster Betanië komt langs voor een bezoek en brengt een groot aantal onopgeloste problemen met zich mee die Eliza's vooruitgang belemmeren.

Ma 28 januari 2019 | 16:50 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. Perestroika. Eliza heeft geldproblemen en wordt uit haar appartement gezet.

Vr 25 januari 2019 | 23:30 The Hunt For The Trump Tapes With Tom Arnold

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Documentairereeks. Michael Cohen and Me. Tom stort zich in de berichtgeving en maakt voorpaginanieuws. Hij tweet een selfie met Michael Cohen wat uitmondt in een reeks bizarre uitzendingen in de kabelkrant.

Vr 25 januari 2019 | 17:15 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. Perestroika. Eliza heeft geldproblemen en wordt uit haar appartement gezet.

Vr 25 januari 2019 | 16:50 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. Imperfect Harmony. Eliza bekent dat ze gevoelens heeft voor Henry. Maar dit leidt tot een vervelende situatie.

Do 24 januari 2019 | 17:10 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. Imperfect Harmony. Eliza bekent dat ze gevoelens heeft voor Henry. Maar dit leidt tot een vervelende situatie.

Do 24 januari 2019 | 16:50 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. Follow Through. De relatie tussen Eliza en Freddy komt onder druk te staan.

Wo 23 januari 2019 | 17:15 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. Follow Through. De relatie tussen Eliza en Freddy komt onder druk te staan.

Wo 23 januari 2019 | 16:50 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. Traumatic Party Stress Disorder. Henry wordt veertig en Eliza verrast hem met kaartjes voor zijn favoriete band.

Di 22 januari 2019 | 17:00 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. Traumatic Party Stress Disorder. Henry wordt veertig en Eliza verrast hem met kaartjes voor zijn favoriete band.

Di 22 januari 2019 | 16:35 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie. Here's This Guy. Eliza vindt dat Henry te hard wordt afgeleid door Julia.

Ma 21 januari 2019 | 17:10 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie. Here's This Guy. Eliza vindt dat Henry te hard wordt afgeleid door Julia.

Ma 21 januari 2019 | 16:45 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie. Never Block Cookies. Eliza is Henry's gedrag beu en besluit om hem een handje te helpen in het leven.

Vr 18 januari 2019 | 17:10 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie. Never Block Cookies. Eliza is Henry's gedrag beu en besluit om hem een handje te helpen in het leven.

Vr 18 januari 2019 | 16:50 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie. Even Hell Has Two Bars. Eliza en Henry brengen het weekend door op het landgoed van Saperstein.

Do 17 januari 2019 | 17:20 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie. Even Hell Has Two Bars. Eliza en Henry brengen het weekend door op het landgoed van Saperstein.

Do 17 januari 2019 | 16:50 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie. Nugget of Wisdom. Eliza wil iets nuttigs doen tijdens het weekend en gaat babysitten op Kevin, het zoontje van Charmonique.

Wo 16 januari 2019 | 17:20 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie. Nugget of Wisdom. Eliza wil iets nuttigs doen tijdens het weekend en gaat babysitten op Kevin, het zoontje van Charmonique.

Wo 16 januari 2019 | 16:55 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische serie. A Little Yelp from My Friends. Na het onderwerp te zijn geweest van een beschamende virale video, schakelt Eliza Dooley de hulp in van marketingexpert Henry om haar een nieuw imago aan te meten en haar te leren in contact te komen met 'echte' mensen.

Di 15 januari 2019 | 17:25 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische serie. A Little Yelp from My Friends. Na het onderwerp te zijn geweest van een beschamende virale video, schakelt Eliza Dooley de hulp in van marketingexpert Henry om haar een nieuw imago aan te meten en haar te leren in contact te komen met 'echte' mensen.

Di 15 januari 2019 | 16:55 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. Un-Tag My Heart. Eliza's geflirt met haar collega Freddy leidt tot een ingewikkelde situatie. Henry verkent voor het eerst de wondere wereld van Facebook.

Ma 14 januari 2019 | 17:20 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. Un-Tag My Heart. Eliza's geflirt met haar collega Freddy leidt tot een ingewikkelde situatie. Henry verkent voor het eerst de wondere wereld van Facebook.

Ma 14 januari 2019 | 16:50 Selfie

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. Pilot. Een egocentrische salesmedewerkster is enorm populair op sociale media, maar heeft het in het echte leven een pak moeilijker om vrienden te maken.

Do 10 januari 2019 | 20:05 The Hunt For The Trump Tapes With Tom Arnold

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Documentairereeks. Michael Cohen and Me. Tom stort zich in de berichtgeving en maakt voorpaginanieuws. Hij tweet een selfie met Michael Cohen wat uitmondt in een reeks bizarre uitzendingen in de kabelkrant.

Wo 2 januari 2019 | 23:50 Ridiculousness

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Jenna Marbles: Internetsensatie Jenna Marbles is te gast bij Rob. Samen bekijken ze de beste 'gezichtskijkers' op het web, mensen die tijdens hun eigen selfie toegetakeld zijn en het nieuwe 'Nerfapocalyps'.

Wo 26 december 2018 | 15:00 Achter Gesloten Deuren

Seizoen 4 - Aflevering 37 - Nederlandse scriptedrealityreeks. Een selfie met gevolgen. Sannes dochter Ilse werd publiekelijk vernederd wanneer er plots een intieme foto van haar op het internet circuleerde. Zij beschuldigt haar ex-vriend ervan, maar Sanne weet dat de jongen onschuldig is. Ze kent namelijk de echte dader.

Di 25 december 2018 | 17:50 Achter Gesloten Deuren

Seizoen 4 - Aflevering 37 - Nederlandse scriptedrealityreeks. Een selfie met gevolgen. Sannes dochter Ilse werd publiekelijk vernederd wanneer er plots een intieme foto van haar op het internet circuleerde. Zij beschuldigt haar ex-vriend ervan, maar Sanne weet dat de jongen onschuldig is. Ze kent namelijk de echte dader.

Di 18 december 2018 | 16:45 Checkpoint

Aflevering 4 - Jongerenmagazine

Do 6 december 2018 | 19:25 The Hunt For The Trump Tapes With Tom Arnold

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Documentairereeks. Michael Cohen and Me. Tom stort zich in de berichtgeving en maakt voorpaginanieuws. Hij tweet een selfie met Michael Cohen wat uitmondt in een reeks bizarre uitzendingen in de kabelkrant.

Za 1 december 2018 | 22:00 The Hunt For The Trump Tapes With Tom Arnold

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Documentairereeks. Michael Cohen and Me. Tom stort zich in de berichtgeving en maakt voorpaginanieuws. Hij tweet een selfie met Michael Cohen wat uitmondt in een reeks bizarre uitzendingen in de kabelkrant.

Do 29 november 2018 | 21:00 The Hunt For The Trump Tapes With Tom Arnold

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Documentairereeks. Michael Cohen and Me. Tom stort zich in de berichtgeving en maakt voorpaginanieuws. Hij tweet een selfie met Michael Cohen wat uitmondt in een reeks bizarre uitzendingen in de kabelkrant.

Do 22 november 2018 | 23:30 Drei. Zwo. Eins. Michl Müller

Zu Gast ist heute Rolf Miller. Der 1967 in Walldürn (Neckar-Odenwald-Kreis-BW) geborene Kabarettist studierte nach dem Abitur Verwaltungswissenschaften, seine ersten Auftritte hatte der in der Mensa seiner Hochschule. Nach dem Gewinn des "Passauer Scharfrichterbeils" und des "Kleinkunstpreises Baden-Württemberg" 1994, ging es steil bergauf mit Millers Karriere. Er fasziniert sein Publikum in odenwäldischem Dialekt, mit abrupt endenden Sätzen und gedanklichen Brüchen wie kein anderer. Das "Halbsatz-Phänomen" namens Rolf Miller zeigt immer wieder, dass wir nicht alles glauben dürfen, was wir denken. Für keine satirische Spitze ist er sich zu schade: Egal, ob er über die Notwendigkeit eines Atomkriegs, das unerlässliche Selfie beim Autobahn-Gaffen, seine "fleischfressende Freisprechanlage" – damit meint er seine Ex -, den ausländerfeindlichen Syrer oder den veganen Jäger parliert. Welche Überraschung hat er bei Michl Müller parat?

Za 17 november 2018 | 22:31 Het Perfecte Plaatje

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Fotografiewedstrijd. De zeven bekende deelnemers krijgen de kortste en heetste shoot ooit. Ze gaan mee met een blusoefening van de brandweer op Schiphol. En de wereldberoemde selfie-queen NikkieTutorials laat de fotografen de meest zondige kant van zichzelf opzoeken tijdens de selfie shoot 2.0. Nadat de vakjury de foto's heeft beoordeeld, maakt presentator Tijl Beckand bekend wie deze week het programma moet verlaten.

Do 15 november 2018 | 16:00 Het Perfecte Plaatje

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Fotografiewedstrijd. De zeven bekende deelnemers krijgen de kortste en heetste shoot ooit. Ze gaan mee met een blusoefening van de brandweer op Schiphol. En de wereldberoemde selfie-queen NikkieTutorials laat de fotografen de meest zondige kant van zichzelf opzoeken tijdens de selfie shoot 2.0. Nadat de vakjury de foto's heeft beoordeeld, maakt presentator Tijl Beckand bekend wie deze week het programma moet verlaten.

Wo 14 november 2018 | 20:33 Het Perfecte Plaatje

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Fotografiewedstrijd. De zeven bekende deelnemers krijgen de kortste en heetste shoot ooit. Ze gaan mee met een blusoefening van de brandweer op Schiphol. En de wereldberoemde selfie-queen NikkieTutorials laat de fotografen de meest zondige kant van zichzelf opzoeken tijdens de selfie shoot 2.0. Nadat de vakjury de foto's heeft beoordeeld, maakt presentator Tijl Beckand bekend wie deze week het programma moet verlaten.

Vr 26 oktober 2018 | 23:40 Ridiculousness

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Jenna Marbles: Internetsensatie Jenna Marbles is te gast bij Rob. Samen bekijken ze de beste 'gezichtskijkers' op het web, mensen die tijdens hun eigen selfie toegetakeld zijn en het nieuwe 'Nerfapocalyps'.

Za 13 oktober 2018 | 00:40 Pls Like

Seizoen 2 - Aflevering 6 - The Likeys: Bafta-nominated comedy series about vloggers. Liam goes to the ceremony of the Likeys awards. Controversial vlogger DumpGhost and neo-fascist influencer Henry Bloyd Smith have promised to deliver 'radical action' to the event, and organiser James Wirm has to get his hands dirty when the security company supposed to be protecting the ceremony drops out. Millipede and her teenage agent Chelsea seem unconcerned, unlike Liam and political vlogger Dina Discourse, who fear the consequences of the DumpGhost's call to arms. But when Liam arrives at the awards, all seems well. The awards are handed out and everybody is excited for the 'biggest selfie in the world ever'. But when DumpGhost and his Ghost Army arrives, it seems the party might be over.

Za 6 oktober 2018 | 15:40 Die 25 bizarrsten Alltagssituationen, in denen auch Sie morgen landen könnten

Auto nicht wiedergefunden, Gartenzwergstreit, Horror nach dem Besuch bei der Kosmetikerin und Sturz nach Selfie von der Klippe – nur einige der Ereignisse, die Sonja Zietlow vorstellt. Was auch passieren kann: in eine überflüssige TV-Sendung reinzappen...

Do 4 oktober 2018 | 00:00 Die 25 bizarrsten Alltagssituationen, in denen auch Sie morgen landen könnten

Auto nicht wiedergefunden, Gartenzwergstreit, Horror nach dem Besuch bei der Kosmetikerin und Sturz nach Selfie von der Klippe – nur einige der Ereignisse, die Sonja Zietlow vorstellt. Was auch passieren kann: in eine überflüssige TV-Sendung reinzappen...

Wo 3 oktober 2018 | 20:15 Die 25 bizarrsten Alltagssituationen, in denen auch Sie morgen landen könnten

Auto nicht wiedergefunden, Gartenzwergstreit, Horror nach dem Besuch bei der Kosmetikerin und Sturz nach Selfie von der Klippe – nur einige der Ereignisse, die Sonja Zietlow vorstellt. Was auch passieren kann: in eine überflüssige TV-Sendung reinzappen...

Do 6 september 2018 | 22:25 Ridiculousness

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Jenna Marbles: Internetsensatie Jenna Marbles is te gast bij Rob. Samen bekijken ze de beste 'gezichtskijkers' op het web, mensen die tijdens hun eigen selfie toegetakeld zijn en het nieuwe 'Nerfapocalyps'.

Ma 20 augustus 2018 | 19:45 Achter Gesloten Deuren

Seizoen 4 - Aflevering 37 - Nederlandse scriptedrealityreeks. Een selfie met gevolgen. Sannes dochter Ilse werd publiekelijk vernederd wanneer er plots een intieme foto van haar op het internet circuleerde. Zij beschuldigt haar ex-vriend ervan, maar Sanne weet dat de jongen onschuldig is. Ze kent namelijk de echte dader.

Do 16 augustus 2018 | 18:50 Achter Gesloten Deuren

Seizoen 4 - Aflevering 201 - Nederlandse scriptedrealityreeks. De dochter van mijn vriendin. Leslie staat op het punt om in te trekken bij horecaonderneemster Sylvia en haar dochter Eef. Maar Eef ziet Leslie als een ongewenste indringer. En hoewel Sylvia het gedrag van haar dochter wijt aan jaloezie, weet Leslie dat er veel meer aan de hand is.

Ma 13 augustus 2018 | 21:25 Rare jongens

Wat?! Geschiedenis bij BNN? Jazeker. Onder leiding van Valerio Zeno krijgen comedians Ren? van Meurs en Leo Alkemade de meest uiteenlopende vragen en opdrachten voorgeschoteld over 7000 jaar onnozelheid. Legendarische legendes worden ontkracht, bizarre foto's van onderschrift voorzien en oude uitvindingen getest. Van de eerste selfie ooit tot een housefeest met mummies. En van de grote drooglegging tot zaklopen op de Olympische Spelen. Iedere week schuift er in het panel een andere bekende rare jongen (of dame) aan.

Ma 23 juli 2018 | 22:25 Ridiculousness

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Jenna Marbles: Internetsensatie Jenna Marbles is te gast bij Rob. Samen bekijken ze de beste 'gezichtskijkers' op het web, mensen die tijdens hun eigen selfie toegetakeld zijn en het nieuwe 'Nerfapocalyps'.

Za 21 juli 2018 | 11:55 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd. Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?. Klaas krijgt via een videoboodschap de missie van deze week van kick-boxer Rico Verhoeven. Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven? Als eerste gaat Klaas langs bij privé-detective Nico van den Dries. Van hem leert Klaas hoe en waar hij Rico kan vinden.

Zo 1 juli 2018 | 17:10 Checkpoint

Aflevering 4 - Jongerenmagazine

Zo 24 juni 2018 | 18:35 America's Next Top Model

Seizoen 21 - Aflevering 1 - Amerikaanse realityreeks. The Boyz R Back. In een nachtclub in Los Angeles strijden de mannelijke en vrouwelijke deelnemers voor de veertien plekken in deze competitie. Ze lopen onder meer een modeshow met als thema elektronische dansmuziek. De jury beoordeelt de selfie die de modellen in spe aan het einde van de catwalk nemen.

Za 23 juni 2018 | 16:55 Checkpoint

Aflevering 4 - Jongerenmagazine

Ma 18 juni 2018 | 20:40 America's Next Top Model: seizoen 21

Seizoen 21 - Aflevering 1 - Amerikaanse realityreeks. The Boyz R Back. In een nachtclub in Los Angeles strijden de mannelijke en vrouwelijke deelnemers voor de veertien plekken in deze competitie. Ze lopen onder meer een modeshow met als thema elektronische dansmuziek. De selfie die de modellen in spe aan het einde van de catwalk nemen, wordt beoordeeld door de jury.

Za 2 juni 2018 | 23:00 Chris Tall live! Selfie von Mutti

Er ist zwar schon 27, doch die Peinlichkeiten der Eltern verfolgen ihn bis heute. Etwa wenn Mutti Chris’ neue Freundin mit "Was geht, Schwester?" begrüßt. Aber irgendwie ist Mama doch die Beste!

Za 21 april 2018 | 19:50 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd: Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?: Klaas krijgt via een videoboodschap de missie van deze week van kick-boxer Rico Verhoeven. Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven? Als eerste gaat Klaas langs bij privé-detective Nico van den Dries. Van hem leert Klaas hoe en waar hij Rico kan vinden.

Ma 16 april 2018 | 23:20 True selfie docu

Vr 13 april 2018 | 21:18 True Selfie Shorties

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Serie portretten

Do 12 april 2018 | 22:16 True Selfie Shorties

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Serie portretten

Za 7 april 2018 | 19:30 De slechtste chauffeur van Nederland VIPS

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Nederlandse realityreeks: Deze week ondergaan de BN'ers de bewustwordingsproef. Een selfie maken tijdens het rijden of even onderweg een banaan pellen; hoe gevaarlijk is dat nou? Ook wacht de chauffeurs een bijzondere verrassing. Ze moeten een groep gasten veilig van A naar B zien te vervoeren, terwijl hun zenuwen op de proef worden gesteld.

Di 3 april 2018 | 20:32 De slechtste chauffeur van Nederland VIPS

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Nederlandse realityreeks: Deze week ondergaan de BN'ers de bewustwordingsproef. Een selfie maken tijdens het rijden of even onderweg een banaan pellen; hoe gevaarlijk is dat nou? Ook wacht de chauffeurs een bijzondere verrassing. Ze moeten een groep gasten veilig van A naar B zien te vervoeren, terwijl hun zenuwen op de proef worden gesteld.

Vr 30 maart 2018 | 18:55 De Dokter Bea Show

Programma dat op een educatieve, wetenschappelijke en humoristische manier vragen en onderwerpen over lichaam, relaties en seksualiteit behandelt waar jonge tieners mee kampen. Dokter Bea maakt een coole selfie voor op Instagram, maar plots gaat haar foto een heel eigen leven leiden online. In 'De dokter Bea show' gaat het daarom over de leuke maar ook minder leuke kanten van sociale media. Op het internet is één klik soms een klik te veel, en dus spreekt Dokter Bea af met cyberflik Tim Cools, die haar onderwerpt aan een verhoor over veilig gedrag online. Alia, Zoë, Dide, Emmerson, Armin en Maarten vertellen elkaar wat ze vinden van 'dickpics' en 'nudes'. En met vlogster Kevser heeft Dokter Bea een goed cybergesprek over alles wat met sociale media te maken heeft.

Di 6 maart 2018 | 22:25 Ridiculousness

Internetsensatie Jenna Marbles is te gast bij Rob. Samen bekijken ze de beste 'gezichtskijkers' op het web, mensen die tijdens hun eigen selfie toegetakeld zijn en het nieuwe 'Nerfapocalyps'.

Di 6 maart 2018 | 20:00 Saving Lives at Sea

Documentary series following the men and women of the Royal National Lifeboat Institution (RNLI). In the first episode, a father and daughter find themselves treading water for almost an hour, hundreds of metres out at sea, after being swept out by a rip current. In Kinsale, Ireland, three fishermen swim for their lives as their trawler is smashed on to rocks. And in London, an unlucky tourist is minutes from hypothermia after his attempt to take a selfie lands him in the Thames.

Wo 14 februari 2018 | 18:50 Hubert und Staller

Von einem aufgeregten Touristenpärchen gerufen, entdecken Hubert und Staller auf einem Hochstand den Jäger Flachsbichler - tot, die Hand am Abzug seines Gewehrs! In der nahegelegenen Wiese finden sie dazu acht Hasen - drei davon erlegt, zwei weitere ebenfalls erlegt, aber merkwürdigerweise auf dem Acker festgebunden und schließlich, ebenfalls angebunden, drei noch lebende Hasen! Was war denn hier los? Bewegung kommt in den Fall, als die Ermittler über eine geheimnisvolle russische Studentin, die offenbar als Dolmetscherin für den Toten gearbeitet hatte, erfahren, dass dieser plante, seinem Nachbarn Sunninger ein wertvolles Grundstück abzuluchsen, um es an Landsleute der jungen Frau weiterzuverkaufen. Und zwar für ein Vielfaches seines heutigen Wertes. Weil ein Verkauf des seit Generationen in Familienbesitz befindlichen Grundes für Sunninger aber partout nicht infrage kam, hatte Flachsbichler seinem Nachbarn offenbar eine skurrile Jagdwette angeboten: Dabei ging es darum, bei Vollmond auf einem Feld möglichst viele Hasen zu erledigen. Wer am meisten schießt, hat gewonnen. Würde Sunninger - bekannt als der beste Schütze weit und breit - diese Wette verlieren, müsste er sein Grundstück hergeben. Andernfalls käme Flachsbichler für Schulden auf, die Sunninger seit langer Zeit quälten. Dies dem störrigen Sunninger zu entlocken, verlangt Hubert, Staller und vor allem den drei Hasen, die unsere Ermittler virtuos einsetzen, um ihren einzigen Tatverdächtigen und Zeugen in die Enge zu treiben, einiges ab. Und dann muss auch noch Riedl bei einem Vor-Ort-Termin mit deutlich mehr Körpereinsatz seinen Mann stehen, als ihm lieb ist - als falscher Hase! Doch nur auf diese Weise gelingt es Hubert und Staller aufzuklären, was in dieser Nacht mit den Hasen vor sich ging. Nur etwas Wichtiges wäre noch zu klären: Wie kam der Jäger Flachsbichler auf seinem Jagdsitz zu Tode? Erst ein Selfie von Staller mit der rätselhaften Russin bringt die Ermittlungen auf die richtige Spur.

Za 27 januari 2018 | 12:35 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd: Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?: Klaas krijgt via een videoboodschap de missie van deze week van kick-boxer Rico Verhoeven. Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven? Als eerste gaat Klaas langs bij privé-detective Nico van den Dries. Van hem leert Klaas hoe en waar hij Rico kan vinden.

Ma 15 januari 2018 | 23:25 Ridiculousness

Internetsensatie Jenna Marbles is te gast bij Rob. Samen bekijken ze de beste 'gezichtskijkers' op het web, mensen die tijdens hun eigen selfie toegetakeld zijn en het nieuwe 'Nerfapocalyps'.

Zo 7 januari 2018 | 00:30 Philosophie

Warum sind Selfies derart im Trend? Handelt es sich um eine bloße Modeerscheinung oder ist das Selfie vielmehr das gesellschaftliche Symptom einer tiefgreifenden Metamorphose des Ich? Sind wir alle zu selbstverliebten Narzissten mutiert, die meinen, sich in jeder Lebenslage ablichten zu müssen, anstatt ihre Umwelt zu betrachten? Paradoxerweise offenbart das Selfie Dinge über uns, die wir möglicherweise nicht preisgeben möchten. Zu Gast im Studio ist diesmal Elsa Godart, Jahrgang 1978. Sie hat in Philosophie und in Psychologie promoviert. Sie ist als niedergelassene Psychoanalytikerin tätig und arbeitet seit 2005 mit verschiedenen Printmagazinen zusammen, unter anderem mit "Psychologies Magazine" und "Le Monde des Religions". Ihre jüngsten Veröffentlichungen sind "Etre mieux avec soi-même" (2012), "Le sentiment d'humanité" (2014); "Je selfie donc je suis. Les métamorphoses du moi à l'ère du virtuel" (2016).

Vr 15 december 2017 | 19:00 De Dokter Bea Show

Programma dat op een educatieve, wetenschappelijke en humoristische manier vragen en onderwerpen over lichaam, relaties en seksualiteit behandelt waar jonge tieners mee kampen. Dokter Bea maakt een coole selfie voor op Instagram, maar plots gaat haar foto een heel eigen leven leiden online. In 'De dokter Bea show' gaat het daarom over de leuke maar ook minder leuke kanten van sociale media. Op het internet is één klik soms een klik te veel, en dus spreekt Dokter Bea af met cyberflik Tim Cools, die haar onderwerpt aan een verhoor over veilig gedrag online. Alia, Zoë, Dide, Emmerson, Armin en Maarten vertellen elkaar wat ze vinden van 'dickpics' en 'nudes'. En met vlogster Kevser heeft Dokter Bea een goed cybergesprek over alles wat met sociale media te maken heeft.

Di 12 december 2017 | 20:30 Mag ik je tieten zien?

Wat als een foto van jouw blote borsten op internet belandt? Fenomenen als sexting, shaming en sextortion zijn anno 2017 aan de orde van de dag. In dit drieluik laat Tatum Dagelet zien wat er kan gebeuren als jouw pikante selfie opeens niet meer privé is.

Ma 11 december 2017 | 20:25 Mag ik je tieten zien?

Wat als een foto van jouw blote borsten op internet belandt? Fenomenen als sexting, shaming en sextortion zijn anno 2017 aan de orde van de dag. In dit drieluik laat Tatum Dagelet zien wat er kan gebeuren als jouw pikante selfie opeens niet meer privé is.

Vr 1 december 2017 | 21:35 Mag ik je tieten zien?

Wat als een foto van jouw blote borsten op internet belandt? Fenomenen als sexting, shaming en sextortion zijn anno 2017 aan de orde van de dag. In dit drieluik laat Tatum Dagelet zien wat er kan gebeuren als jouw pikante selfie opeens niet meer privé is.

Vr 24 november 2017 | 21:35 Mag ik je tieten zien?

Wat als een foto van jouw blote borsten op internet belandt? Fenomenen als sexting, shaming en sextortion zijn anno 2017 aan de orde van de dag. In dit drieluik laat Tatum Dagelet zien wat er kan gebeuren als jouw pikante selfie opeens niet meer privé is.

Vr 17 november 2017 | 23:50 Ridiculousness

Internetsensatie Jenna Marbles is te gast bij Rob. Samen bekijken ze de beste 'gezichtskijkers' op het web, mensen die tijdens hun eigen selfie toegetakeld zijn en het nieuwe 'Nerfapocalyps'.

Za 23 september 2017 | 17:30 Klaas kan alles

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Wetenschappelijk magazine voor de jeugd: Kan Klaas ongezien een selfie maken met Rico Verhoeven?

Vr 22 september 2017 | 20:55 Rare Jongens

Wat?! Geschiedenis bij BNN? Jazeker. Onder leiding van Valerio Zeno krijgen comedians Lieven Scheire en Leo Alkemade de meest uiteenlopende vragen en opdrachten voorgeschoteld over 7000 jaar onnozelheid. Legendarische legendes worden ontkracht, bizarre foto's van onderschrift voorzien en oude uitvindingen getest. Van de eerste selfie ooit tot een housefeest met mummies. En van de grote drooglegging tot zaklopen op de Olympische Spelen. Iedere week schuift er in het panel een andere bekende rare jongen (of dame) aan.

Zo 17 september 2017 | 00:00 Ridiculousness

Internetsensatie Jenna Marbles is te gast bij Rob. Samen bekijken ze de beste 'gezichtskijkers' op het web, mensen die tijdens hun eigen selfie toegetakeld zijn en het nieuwe 'Nerfapocalyps'.

Zo 10 september 2017 | 23:00 Web of Lies

Aflevering 4 - Crime Scene Selfie: De 23-jarige Amanda Taylor deelt haar hele leven op internet. Na een afschuwelijke tragedie nemen haar berichten een duistere wending.

Za 9 september 2017 | 01:30 Web of Lies

Aflevering 4 - Crime Scene Selfie: De 23-jarige Amanda Taylor deelt haar hele leven op internet. Na een afschuwelijke tragedie nemen haar berichten een duistere wending.

Vr 8 september 2017 | 22:00 Web of Lies

Aflevering 4 - Crime Scene Selfie: De 23-jarige Amanda Taylor deelt haar hele leven op internet. Na een afschuwelijke tragedie nemen haar berichten een duistere wending.

Wo 16 augustus 2017 | 21:00 Saving Lives at Sea

Documentary following the men and women of the Royal National Lifeboat Institution (RNLI). In the first episode, a father and daughter find themselves treading water for almost an hour, hundreds of metres out at sea, after being swept out by a rip current. In Kinsale, Ireland, three fishermen swim for their lives as their trawler is smashed on to rocks. And in London, an unlucky tourist is minutes from hypothermia after his attempt to take a selfie lands him in the Thames.

Zo 23 juli 2017 | 22:20 Rare Jongens

Wat?! Geschiedenis bij BNN? Jazeker. Onder leiding van Valerio Zeno krijgen comedians Lieven Scheire en Leo Alkemade de meest uiteenlopende vragen en opdrachten voorgeschoteld over 7000 jaar onnozelheid. Legendarische legendes worden ontkracht, bizarre foto's van onderschrift voorzien en oude uitvindingen getest. Van de eerste selfie ooit tot een housefeest met mummies. En van de grote drooglegging tot zaklopen op de Olympische Spelen. Iedere week schuift er in het panel een andere bekende rare jongen (of dame) aan.

Vr 23 juni 2017 | 15:01 Het perfecte plaatje

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Spelshow: De fotokunsten van de bekende Nederlanders worden opnieuw op de proef gesteld. Deze week moeten ze zichzelf vastleggen: ze maken een creatieve selfie in de stad Utrecht. Ook reizen ze samen met Tijl Beckand af naar Ibiza om niemand minder dan Armin van Buuren te fotograferen tijdens zijn dj-set.

Zo 11 juni 2017 | 00:00 Chris Tall live! Selfie von Mutti

11/06/17 - Comedy, Er ist jung, talentiert und gilt als der Shooting Star der deutschen Comedy Szene. Chris Tall! Der preisgekrönte Nachwuchs Comedian träumte schon immer davon, auf den ganz großen Bühnen Deutschlands zu stehen und sämtliche Comedy Plattformen zu erklimmen. Seit seinem ersten Programm 'Versetzung gefährdet' geht es für den 25 Jährigen steil bergauf. Nach etlichen Auszeichnungen wie dem 'RTL Comedy Grand Prix' 2013 folgten nicht nur viele Fernsehauftritte, auch als Schauspieler brillierte er 2015...

Er ist jung, talentiert und gilt als der Shooting-Star der deutschen Comedy-Szene. Chris Tall! Der preisgekrönte Nachwuchs-Comedian träumte schon immer davon, auf den ganz großen Bühnen Deutschlands zu stehen und sämtliche Comedy-Plattformen zu erklimmen. Seit seinem ersten Programm 'Versetzung gefährdet' geht es für den 25-Jährigen steil bergauf. Nach etlichen Auszeichnungen wie dem 'RTL Comedy Grand Prix' 2013 folgten nicht nur viele Fernsehauftritte, auch als Schauspieler brillierte er 2015 in dem Kinostreifen 'Abschussfahrt' oder in 'Männertag' 2016. Aktuell ist der Hamburger mit seinem zweiten Solo-Programm 'Selfie von Mutti! Wenn Eltern cool sein wollen.' on Tour. Mit seinem perfekten Gespür für Timing feuert Chris seine Pointen ins Publikum und seziert genüsslich den modernen Generationen-Konflikt. Zwischen Fürsorge und Facebook - da ist Stress vorprogrammiert! Mit 'Selfie von Mutti! Wenn Eltern cool sein wollen...' weist Chris Tall der Generation YouTube den Weg durch den familiären Wahnsinn. Wehe, Papa geht mobil und verliert sich im App-Dschungel. Oder Mama begrüßt die neue Freundin mit 'Was geht, Schwester?'. Zwischen Pausenbrot und Pickelsalbe bekommen auch Randgruppen ihr Fett weg: Stand-Up für Rollstuhlfahrer #darferdas? Ja. Denn Chris lässt die eigene Fehlbarkeit nicht aus dem Blick und wird nicht selten selbst Opfer seiner Gags. Und am Ende eines Abends voll fröhlicher Lachtränen, wissen alle im Saal: Eltern sind peinlich. Und Mutti ist die Beste!

Zo 4 december 2016 | 23:50 Het Perfecte Plaatje

De fotokunsten van de bekende Nederlanders worden opnieuw op de proef gesteld. Deze week moeten ze zichzelf vastleggen: ze maken een creatieve selfie in de stad Utrecht. Ook reizen ze samen met Tijl Beckand af naar Ibiza om niemand minder dan Armin van Buuren te fotograferen tijdens zijn dj-set.

Ma 28 november 2016 | 21:30 Het Perfecte Plaatje

De fotokunsten van de bekende Nederlanders worden opnieuw op de proef gesteld. Deze week moeten ze zichzelf vastleggen: ze maken een creatieve selfie in de stad Utrecht. Ook reizen ze samen met Tijl Beckand af naar Ibiza om niemand minder dan Armin van Buuren te fotograferen tijdens zijn dj-set.

Vr 5 juni 2015 | 01:35 Docu: Beeldjagers

De wereld komt naar Nederland. Asielzoekers en wereldleiders. De anonieme, machteloze Hamza uit Somalië met duizenden lotgenoten. En Obama himself met alle wereldleiders in zijn gevolg. Beiden halen de voorpagina's van alle Nederlandse kranten. Obama met zijn machtige helikopters over het Museumplein en Hamza met zijn sterfbed in een lege parkeergarage in de Bijlmer. Persfotografen bepalen voor een belangrijk deel ons beeld van de werkelijkheid. In Beeldjagers zien we Elmer en Serge deze beelden scheppen. Voor ons en voor zichzelf, want deze fanatieke beeldenjagers kunnen niet anders. Elmer van der Marel jaagt op kleuren, patronen en ritmes in het Amsterdamse straatbeeld. Voor hem is er weinig onderscheid tussen nieuws-, documentaire en straatfotografie. Die combinatie geeft zijn foto's een kenmerkende eigen stijl waarmee hij drie keer achter elkaar een Zilveren Camera prijs wint. Jarenlang volgt hij de omzwervingen van een grote groep illegalen door Amsterdam als opgejaagd wild. Elmer houdt daarbij bewust een zekere afstand, in zijn beeld en in zijn omgang. Maar als Hamza, één van de asielzoekers, gewelddadig komt te overlijden krijgt ook Elmer het moeilijk en gaat hij naar hem op zoek in zijn eigen foto's. Serge Ligtenberg jaagt al vijftien jaar op de politici op het Binnenhof. Hun aankomsten, begroetingen en gedrag in combinatie met de juiste lichtval, achtergrond en blik. Dan doet zich de unieke kans voor om te jagen op groot wild. Obama komt langs in 'the Beast'. Serge gooit al zijn ideeën over beeldcompositie overboord en verandert in een onvervalste paparazzo als hij wordt omringd door de wereldpers die in 'burstmodus' een spervuur afvuurt op elke handbeweging van de president. We zien Elmer in verschillende situaties fotograferen van spannend onder de grond tot absurdistisch bij een scheerbeurt. Alle foto's gaan op in de eindeloze fotoflow langs beeldredactie en drukker. Nu iedereen fotografeert en de selfie domineert, breekt er een zware tijd aan voor de persfotograaf.

Wo 24 december 2014 | 16:35 Docu: Verslaafd aan Facebook-likes?

Wat vertelt de selfie over onze tijd en cultuur? Staat het symbool voor de narcistische, egocentrische, behaagzieke mens, onzeker over zichzelf en bang voor het oordeel van anderen? Hoe verslaafd zijn we geworden aan de likes op Facebook? Hoe verstandig is het om je hele identiteit te laten afhangen van je status? Waarom zijn we zo bezig met hoe we overkomen bij anderen? En waarom willen we zo nodig 'iemand' zijn en voortdurend erkenning en bevestiging krijgen? Stefaan Van Brabandt zoekt het uit en praat erover met Alain De Botton, Ajahn Jayasaro, Frank Meester, Paul Verhaeghe en Wim Helsen.

Ma 24 november 2014 | 22:55 Shownieuws

'Haal adoptie-programma RTL onmiddellijk van de buis' Vader Máxima in openbaar verschenen Sylvie post make-uploze selfie

 Meer