Seizoen 7 op tv (tv-tip)

Morgen | 20:30 Terug: 90 Day Fiancé

Morgen - Aflevering 1, Vanavond start een nieuw seizoen van 90 Day Fiancé op TLC. De komende vrijdagen zijn weer ...

Vanavond start een nieuw seizoen van 90 Day Fiancé op TLC. De komende vrijdagen zijn weer nieuwe Amerikanen te zien die samen met hun geliefde uit het buitenland hopen op een gezamenlijke toekomst in de VS. Bekijk op welk kanaal TLC bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4310/ kanaal-tlc. Trouwen De nieuwe koppels hebben 90 dagen de tijd, want zo lang is het visum van de buitenlandse geliefde geldig. De enige manier om het verblijf permanent te maken is door te trouwen. Korte tijd Kun je elkaar in zo'n korte tijd genoeg leren kennen? De nieuwe liefdesperikelen van de nieuwe koppels zijn elke vrijdag om 20:30 uur te volgen op TLC.

Je vindt hier de programma's van Seizoen 7 op tv We hebben de volgende programma's voor Seizoen 7 Terug: 90 Day Fiancé: Morgen - Aflevering 1, Vanavond start een nieuw seizoen van 90 Day Fiancé op TLC. De komende vrijdagen zijn weer. Extreme Engineering: London's Olympic Aquatic Stadium, Seizoen 7 Aflevering 2 London's Olympic Aquatic Stadium: Serie over de grootste. Married with Children: Komische serie, Seizoen 7 Aflevering 3 Amerikaanse komische serie. Every Bundy has a birthday. Peg weet niet wanneer de. Married with Children: Komische serie, Seizoen 7 Aflevering 4 Amerikaanse komische serie. Al on the rocks. Peggy is ontzettend bezorgd om de. Extreme Engineering: Constructing Serbia's Longest Bridge, Seizoen 7 Aflevering 3 Constructing Serbia's Longest Bridge: Serie over de. Extreme Engineering: Azerbaijan's Amazing Transformation, Seizoen 7 Aflevering 4 Azerbaijan's Amazing Transformation: Azerbeidzjan heeft. Extreme Engineering: Drought-Proofing Australia, Seizoen 7 Aflevering 5 Drought Proofing Australia: Danny Foster reist naar Melbourne waar. Married with Children: Komische serie, Seizoen 7 Aflevering 5 Amerikaanse komische serie. What I did for love. Peggy is niet te spreken over. Married with Children: Komische serie, Seizoen 7 Aflevering 6 Amerikaanse komische serie. Frat chance. Bud maakt zich sterk dat het hem dit. SpongeBob: Seizoen 7 Aflevering 11 Trek in Plankton / Gerrit is verliefd: Mr. Krabs verkleed zich als de altijd hongerige Parel en.

Seizoen 7 op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 10:30 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische serie. Every Bundy has a birthday. Peg weet niet wanneer de kleine Seven verjaart, dus kiest ze zelf een dag uit: de verjaardag van Al. Hij vindt dit niet leuk en de kinderen evenmin, want Seven mag van Peg iets kiezen uit hun slaapkamer. Buds sekspop moet er aan geloven en de naaktfoto's van Kelly blijven niet langer geheim. Al Bundy heeft er genoeg van en neemt iedereen mee naar het park.

Vandaag | 11:00 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie. Al on the rocks. Peggy is ontzettend bezorgd om de gezondheid van de kleine Seven. Bij de minste twijfel snelt ze naar de dokter. Bud en Kelly daarentegen worden totaal verwaarloosd.

Vandaag | 16:30 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie. What I did for love. Peggy is niet te spreken over haar seksleven. Ze heeft het gevoel dat iedereen in haar buurt volop geniet van passie en liefde en dat enkel zij en Al niets meer beleven. Ze vraagt advies aan Marcy.

Vandaag | 17:00 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie. Frat chance. Bud maakt zich sterk dat het hem dit jaar zal lukken om een meisje te versieren. Al, Peg en Kelly hebben er hun plezier in en geven hem net als de andere jaren geen schijn van kans. Bud denkt te kunnen scoren als hij voorzitter van een studentenclub wordt. Samen met enkele nerds uit de buurt start hij zijn eigen beweging en ze organiseren een fuif om meisjes te lokken.

Vandaag | 18:40 Two and a Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. Crude and Uncalled for. Charlie en Evelyn huren een advocaat in voor Alan, die onlangs een kerel neersloeg op een van zijn afspraakjes. De man blijkt de tegenpool van Charlie te zijn: vriendelijk, sociaal geëngageerd en een echte familieman. Alan vreest dat Chelsea daar wel eens voor zou kunnen vallen en waarschuwt zijn broer. Die wil niets aan het toeval overlaten en probeert een glimp op te vangen van Chelsea op een liefdadigheidsevenement dat Alans advocaat heeft georganiseerd.

Vandaag | 19:05 Two and a Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Amerikaanse komische serie. Aye, Aye, Captain. Charlie is doodongerust. Hij is er bijna zeker van dat Chelsea een affaire heeft met Alans advocaat Brad. Hij steekt zijn wantrouwen tegenover haar speciale band met Brad niet onder stoelen of banken, waarmee hij zich meteen een hoop problemen op de hals haalt. Chelsea reageert razend op zijn beschuldigingen en ze besluit haar koffers te pakken.

Vandaag | 22:30 24 Uur In De E.R

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Realityreeks over de eerstehulpafdeling van het King's College ziekenhuis in Londen, een van de drukste ziekenhuisafdelingen van heel Groot-Brittannië

Morgen | 10:30 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie. What I did for love. Peggy is niet te spreken over haar seksleven. Ze heeft het gevoel dat iedereen in haar buurt volop geniet van passie en liefde en dat enkel zij en Al niets meer beleven. Ze vraagt advies aan Marcy.

Morgen | 11:00 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie. Frat chance. Bud maakt zich sterk dat het hem dit jaar zal lukken om een meisje te versieren. Al, Peg en Kelly hebben er hun plezier in en geven hem net als de andere jaren geen schijn van kans. Bud denkt te kunnen scoren als hij voorzitter van een studentenclub wordt. Samen met enkele nerds uit de buurt start hij zijn eigen beweging en ze organiseren een fuif om meisjes te lokken.

Morgen | 16:30 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie. The Chicago wine party. Al steigert wanneer hij hoort dat er een tax op bier wordt gehoffen. Ook Peg is tegen de belasting. Alleen als Al dronken is, wil hij immers met haar naar bed gaan. Voor het eerst in zijn leven gaat de luie schoenverkoper stemmen. Zo hoopt hij de goedkeuring van de nieuwe bierwet tegen te gaan.

Morgen | 17:00 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. Kelly doesn't live here anymore. Eindelijk heeft Al de waterrekening betaald, waardoor het gezin voor het eerst sinds maanden opnieuw leidingwater heeft. Het water uit de kraan is bruin, toch drinkt iedereen ervan. Maar de geldproblemen van de Bundy's zijn verre van opgelost. Kelly wil de redder in nood zijn en solliciteert in een hamburgertent. Peg vindt het een schande dat een vrouw uit de familie gaat werken en barst in tranen uit.

Morgen | 17:25 De Buitendienst

Seizoen 7 - Aflevering 176 - Natuurmagazine voor kinderen. Hoera voor de oma van Jonata!. De oma van Jonata wordt 97 jaar. Tijd voor een feestje. Maar jammer genoeg kan oma alleen nog op een stoel zitten. Hoe zorg je ervoor dat je op je 97ste nog kunt voetballen? De Buitendienst zoekt het uit.

Morgen | 18:30 Two and a Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. Tinkle Like A Princess. Nadat Chelsea Charlie verlaat, sluit die zich twee weken lang af van de buitenwereld. Hij is depressief en blijft de hele dag in zijn kamer. Alan dwingt hem echter om zijn leven op te pakken. Tijdens een van zijn nachtelijke verovertochten stuit Charlie op een oude bekende: Betsy. Ze verdwijnen enkele dagen en wanneer Charlie eindelijk terugkeert, blijkt hij met Betsy getrouwd te zijn.

Morgen | 18:55 Two and a Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische serie. I Found Your Moustache. Charlie loopt Chelsea en Brad tegen het lijf in de cinema. De toevallige ontmoeting doet hem beseffen dat hij de breuk met Chelsea nog lang niet heeft verwerkt. Hij besluit haar die avond te bespieden, maar tot zijn grote verbazing blijft Brad niet logeren en rijdt ze naar Malibu, waar Charlie woont. Zou ze zich bedacht hebben?

Morgen | 22:30 24 Uur In De E.R

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Realityreeks over de eerstehulpafdeling van het King's College ziekenhuis in Londen, een van de drukste ziekenhuisafdelingen van heel Groot-Brittannië

Overmorgen | 07:40 De wereld van Zappelin

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Kleuterprogramma

 Meer

Seizoen 7 op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 10:26 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 2 - London's Olympic Aquatic Stadium: Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze boeiende special nemen we een kijkje achter de schermen bij het indrukwekkende Olympisch zwemstadion in Londen.

Vandaag | 11:14 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Constructing Serbia's Longest Bridge: Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze fascinerende special verkennen we de aanleg van de langste brug in Servië.

Vandaag | 15:14 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Azerbaijan's Amazing Transformation: Azerbeidzjan heeft zichzelf opnieuw uitgevonden na decennia lang onderdeel van de Sovjet-Unie te zijn geweest. Danny Foster kijkt achter de schermen bij bouwprojecten in Bakoe.

Vandaag | 16:02 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Drought-Proofing Australia: Danny Foster reist naar Melbourne waar na 13 jaar extreme droogte geprobeerd wordt de toekomst te redden met een $3,5 miljard kostende ontziltingscentrale om zeewater te ontzilten.

Vandaag | 17:55 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Trek in Plankton / Gerrit is verliefd: Mr. Krabs verkleed zich als de altijd hongerige Parel en jaagt Plankton de stuipen op het lijf. // Gerrit wordt verliefd op Marry. Daar is Marry's huidige vriendje Bullie niet blij mee.

Vandaag | 18:00 My 600lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 29 - Het verhaal van Angela - Pt1: Als de familie van Angela haar niet kan vergezellen als ze op reis gaat naar Texas om af te vallen, benadert ze een oude liefde die met haar mee wil gaan.

Vandaag | 18:25 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Vet drama / Rodeo: Octo heeft een toneelstuk geschreven. Als 'n grote producent het niet wil oppakken, besluit hij het in de Krokante Krab te gaan opvoeren. // Sandy gaat terug naar Texas om aan een rodeo mee te doen.

Vandaag | 18:30 The Vanilla Ice Project

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Sealing the Deal: Het harde werk zit er eindelijk op en het is tijd om het meesterwerk te onthullen. Elke centimeter van het huis is opgeknapt en heeft unieke elementen gekregen.

Vandaag | 21:15 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 15 - De vloek van de Heks / De Hoofdafvoer: Een oude heks vervloekt de Krokante Krab. // Spongebob en Patrick gaan op zoek naar de legendarsiche hoofdafvoer van de oceaan.

Vandaag | 23:10 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Niemand minder dan Miss Essex 2017, de 24-jarige Emily, is te gast in het restaurant. Zij mag op date met de knappe loodgieter Billy. Ketan lijdt aan autisme en dat heeft hem al meermaals parten gespeeld bij het daten. Hij schuift aan tafel met Brodie, die wel houdt van een man met een bijzonder kantje. Nick is na de dood van zijn verloofde weer klaar om te daten. Zijn date is de 52-jarige golfster Laura.

Vandaag | 23:30 The Vanilla Ice Project

Seizoen 7 - Aflevering 12 - A Hot Rod Garage: Een geweldig huis is niet compleet zonder een waanzinnige garage en gelukkig weten de ninja's hoe ze er een functionele, georganiseerde en goed afgesloten ruimte van kunnen maken.

Morgen | 02:48 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Azerbaijan's Amazing Transformation: Azerbeidzjan heeft zichzelf opnieuw uitgevonden na decennia lang onderdeel van de Sovjet-Unie te zijn geweest. Danny Foster kijkt achter de schermen bij bouwprojecten in Bakoe.

Morgen | 03:36 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Drought-Proofing Australia: Danny Foster reist naar Melbourne waar na 13 jaar extreme droogte geprobeerd wordt de toekomst te redden met een $3,5 miljard kostende ontziltingscentrale om zeewater te ontzilten.

Morgen | 04:00 My 600lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 29 - Het verhaal van Angela - Pt1: Als de familie van Angela haar niet kan vergezellen als ze op reis gaat naar Texas om af te vallen, benadert ze een oude liefde die met haar mee wil gaan.

Morgen | 06:00 My 600lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 29 - Het verhaal van Angela - Pt1: Als de familie van Angela haar niet kan vergezellen als ze op reis gaat naar Texas om af te vallen, benadert ze een oude liefde die met haar mee wil gaan.

Morgen | 10:26 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Azerbaijan's Amazing Transformation: Azerbeidzjan heeft zichzelf opnieuw uitgevonden na decennia lang onderdeel van de Sovjet-Unie te zijn geweest. Danny Foster kijkt achter de schermen bij bouwprojecten in Bakoe.

Morgen | 11:14 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Drought-Proofing Australia: Danny Foster reist naar Melbourne waar na 13 jaar extreme droogte geprobeerd wordt de toekomst te redden met een $3,5 miljard kostende ontziltingscentrale om zeewater te ontzilten.

Morgen | 12:30 My 600lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 28 - Het verhaal van Annjeannette - Pt2: Toen Annjeannette negen was, werd er een crowdfundingsactie opgezet om haar naar een afvalkamp te kunnen sturen. Maar daarna worstelde ze met de 'fat-shaming' en een eetverslaving.

Morgen | 15:14 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Amsterdam's Futuristic Floating City: Danny Foster verkent indrukwekkende staaltjes bouwkunde, ontworpen door de meest stoutmoedige en innovatieve bedenkers in de wereld van de bouwkunde.

Morgen | 17:55 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Vet drama / Rodeo: Octo heeft een toneelstuk geschreven. Als 'n grote producent het niet wil oppakken, besluit hij het in de Krokante Krab te gaan opvoeren. // Sandy gaat terug naar Texas om aan een rodeo mee te doen.

Morgen | 18:00 My 600lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 30 - Het verhaal van Angela - Pt2: Als de familie van Angela haar niet kan vergezellen als ze op reis gaat naar Texas om af te vallen, benadert ze een oude liefde die wil met haar mee wil gaan.

Morgen | 18:25 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Oma’s geheime recept / De geur van geld: Plankton doet zich voor als de over-overgrootmoeder van SpongeBob. // Gerrit blijkt geld aan te trekken als een magneet. Dat is iets wat meneer Krabs wel bevalt. Hij gaat met Gerrit op rooftocht.

Morgen | 18:30 How the Universe Works

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Did The Big Bang Really Happen?: Nieuwe inzichten geven wetenschappers reden om te twijfelen of de Big Bang wel echt heeft plaatsgevonden. Mogelijk was dit de oorsprong van vele multiversa.

Morgen | 20:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Turkey's Mammoth Hydropowered Dam: Danny reist naar Turkije, waar in het meest onherbergzame deel van het land één van de hoogste en sterkste dammen ooit wordt gebouwd.

Morgen | 21:00 How the Universe Works

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Did The Big Bang Really Happen?: Nieuwe inzichten geven wetenschappers reden om te twijfelen of de Big Bang wel echt heeft plaatsgevonden. Mogelijk was dit de oorsprong van vele multiversa.

Morgen | 21:15 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 16 - De heikneuters / Sponge-Kano : Patrick en SpongeBob komen terecht in een buurt die wordt bewoond door heikneuters. Ma Krelis maakt er de dienst uit. // Als de vulkaan van Bikinibroek uitbarst moet er een offer worden gebracht om de vulkaan te doven.

Overmorgen | 00:00 The Vanilla Ice Project

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Sealing the Deal: Het harde werk zit er eindelijk op en het is tijd om het meesterwerk te onthullen. Elke centimeter van het huis is opgeknapt en heeft unieke elementen gekregen.

Overmorgen | 00:30 90 Day Fiancé

Herhaling. Vanavond start een nieuw seizoen van 90 Day Fiancé op TLC. De komende vrijdagen zijn weer nieuwe Amerikanen te zien die samen met hun geliefde uit het buitenland hopen op een gezamenlijke toekomst in de VS. Bekijk op welk kanaal TLC bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4310/ kanaal-tlc. Trouwen De nieuwe koppels hebben 90 dagen de tijd, want zo lang is het visum van de buitenlandse geliefde geldig. De enige manier om het verblijf permanent te maken is door te trouwen. Korte tijd Kun je elkaar in zo'n korte tijd genoeg leren kennen? De nieuwe liefdesperikelen van de nieuwe koppels zijn elke vrijdag om 20:30 uur te volgen op TLC.

Overmorgen | 02:00 How the Universe Works

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Did The Big Bang Really Happen?: Nieuwe inzichten geven wetenschappers reden om te twijfelen of de Big Bang wel echt heeft plaatsgevonden. Mogelijk was dit de oorsprong van vele multiversa.

Overmorgen | 02:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Turkey's Mammoth Hydropowered Dam: Danny reist naar Turkije, waar in het meest onherbergzame deel van het land één van de hoogste en sterkste dammen ooit wordt gebouwd.

Overmorgen | 02:48 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Amsterdam's Futuristic Floating City: Danny Foster verkent indrukwekkende staaltjes bouwkunde, ontworpen door de meest stoutmoedige en innovatieve bedenkers in de wereld van de bouwkunde.

Overmorgen | 04:00 My 600lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 30 - Het verhaal van Angela - Pt2: Als de familie van Angela haar niet kan vergezellen als ze op reis gaat naar Texas om af te vallen, benadert ze een oude liefde die wil met haar mee wil gaan.

Overmorgen | 08:35 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Het meesterwerk / Daar komen de slakken: Meneer Krabs wil een standbeeld van zichzelf laten. Octo biedt zichzelf aan als kunstenaar. // Bikinibroek wordt bestormt door een leger zieke vijandige slakken. Iedereen wordt opgegeten en Sandy schiet te hulp.

Overmorgen | 08:55 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 23 - Ken je beste vriend! / De Handschooentunnel: Als na een 'ken je beste vriend-quiz' blijkt dat Patrick niets af weet van zijn beste vriend SpongeBob, is deze erg teleurgesteld. // Parel en SpongeBob komen vast te zitten in een kermisattractie! Iedereen denkt dat ze een stelletje zijn

 Meer

Seizoen 7 gemist

Eerder Vandaag | 06:00 My 600lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 28 - Het verhaal van Annjeannette - Pt2: Toen Annjeannette negen was, werd er een crowdfundingsactie opgezet om haar naar een afvalkamp te kunnen sturen. Maar daarna worstelde ze met de 'fat-shaming' en een eetverslaving.

Eerder Vandaag | 04:00 My 600lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 28 - Het verhaal van Annjeannette - Pt2: Toen Annjeannette negen was, werd er een crowdfundingsactie opgezet om haar naar een afvalkamp te kunnen sturen. Maar daarna worstelde ze met de 'fat-shaming' en een eetverslaving.

Eerder Vandaag | 03:36 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Constructing Serbia's Longest Bridge: Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze fascinerende special verkennen we de aanleg van de langste brug in Servië.

Eerder Vandaag | 02:48 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 2 - London's Olympic Aquatic Stadium: Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze boeiende special nemen we een kijkje achter de schermen bij het indrukwekkende Olympisch zwemstadion in Londen.

Eerder Vandaag | 02:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Amsterdam's Futuristic Floating City: Danny Foster verkent indrukwekkende staaltjes bouwkunde, ontworpen door de meest stoutmoedige en innovatieve bedenkers in de wereld van de bouwkunde.

Gisteren 22:27 24 Uur In De E.R

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Realityreeks over de eerstehulpafdeling van het King's College ziekenhuis in Londen, een van de drukste ziekenhuisafdelingen van heel Groot-Brittannië

Gisteren 21:15 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 15 - De vloek van de Heks / De Hoofdafvoer: Een oude heks vervloekt de Krokante Krab. // Spongebob en Patrick gaan op zoek naar de legendarsiche hoofdafvoer van de oceaan.

Gisteren 20:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Amsterdam's Futuristic Floating City: Danny Foster verkent indrukwekkende staaltjes bouwkunde, ontworpen door de meest stoutmoedige en innovatieve bedenkers in de wereld van de bouwkunde.

Gisteren 19:10 Two and a Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. Yay, No Polyps. Chelsea wil Charlie dolgraag voorstellen aan haar ouders en probeert hem te overtuigen om binnenkort eens naar Illinois te vliegen. Dat is Charlies ergste nachtmerrie. Hij doet alsof hij een pijnlijk doktersonderzoek gepland heeft en hoopt haar hiermee te sussen, maar Chelsea staat erop dat ze hem zelf naar het ziekenhuis vergezelt.

Gisteren 18:40 Two and a Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie. Fart Jokes, Pie and Celeste. Charlie voelt zich schuldig over de breuk van Jake en Celeste. Om zijn neefje te helpen, spoort hij hem aan om zich te gaan verontschuldigen en, wanneer dat niet helpt, met andere meisjes af te spreken. Ondertussen krijgt Herb het zwaar te verduren wanneer Judith ontdekt dat hij tijd doorbrengt met Alan. Herb besluit dan maar stiekem af te spreken met Alan.

Gisteren 18:25 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Een dag zonder tranen / Vakantiebaantje: Octo vindt dat SpongeBob te veel huilt. SpongeBob ontkent dat. Ze sluiten een weddenschap. // Juffrouw Puff moet heel de zomer gratis in de Krokante Krab te werken.

Gisteren 18:15 Two and a Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. Warning, it's Dirty. Jakes vriendin Celeste brengt de feestdagen door bij haar moeder in Brentwood. Charlie spoort Jake aan om ondertussen kennis te maken met een knap tienermeisje op het strand. Jake volgt het advies van zijn oom, maar dat dreigt hem zuur op te breken. Ondertussen brengt Evelyn een oude man in een rolstoel mee naar het kerstfeest van de Harpers. Dit roept meteen de nodige vragen op bij haar zonen.

Gisteren 18:00 My 600lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 28 - Het verhaal van Annjeannette - Pt2: Toen Annjeannette negen was, werd er een crowdfundingsactie opgezet om haar naar een afvalkamp te kunnen sturen. Maar daarna worstelde ze met de 'fat-shaming' en een eetverslaving.

Gisteren 17:55 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Terug naar het verleden / De boevenclub voor schurken: Patrick en SpongeBob komen terecht in de tijdmachine van Meerminman en Mosseljongen en gaan terug naar het verleden. // Patrick en SpongeBob kijken naar een aflevering van Meerminman en Mosseljongen waar zij vechten tegen de slechteriken.

Gisteren 16:52 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Amerikaanse komische serie. Al on the rocks. Peggy is ontzettend bezorgd om de gezondheid van de kleine Seven. Bij de minste twijfel snelt ze naar de dokter. Bud en Kelly daarentegen worden totaal verwaarloosd.

Gisteren 16:23 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische serie. Every Bundy has a birthday. Peg weet niet wanneer de kleine Seven verjaart, dus kiest ze zelf een dag uit: de verjaardag van Al. Hij vindt dit niet leuk en de kinderen evenmin, want Seven mag van Peg iets kiezen uit hun slaapkamer. Buds sekspop moet er aan geloven en de naaktfoto's van Kelly blijven niet langer geheim. Al Bundy heeft er genoeg van en neemt iedereen mee naar het park.

Gisteren 16:02 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Constructing Serbia's Longest Bridge: Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze fascinerende special verkennen we de aanleg van de langste brug in Servië.

Gisteren 15:14 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 2 - London's Olympic Aquatic Stadium: Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze boeiende special nemen we een kijkje achter de schermen bij het indrukwekkende Olympisch zwemstadion in Londen.

Gisteren 11:35 My 600lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 26 - Het verhaal van Kelly - Pt 2: Kelly heeft haar liefde voor eten van haar zwaarlijvige moeder. Na een verschrikkelijke gebeurtenis ging ze zelf meer dan 300 kg wegen en is bijna volledig immobiel geworden.

Gisteren 11:14 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Rebuilding New York City's Subway: Danny Forster reist naar New York en onderzoekt het belangrijkste bouwproject in de geschiedenis van de stad, de $15 miljard kostende uitbreiding van het metrosysteem.

Gisteren 11:00 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. T-R-A-something-something spells tramp. Peg wil haar huwelijk redden door met Al te praten. Hij stemt toe, maar ze weten niet wat te zeggen tegen elkaar. Ook Kelly's date heeft weinig zin om te babbelen. Wanneer ze niet ingaat op zijn avances, laat hij haar alleen achter in een bos. Bud heeft eindelijk een date, maar het meisje heeft de mazelen.

Gisteren 10:31 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. Magnificent seven. Alhoewel de Bundy's voorbereid zijn op de komst van de vreemde neefjes van Peggy, staat hen toch nog een grote verrassing te wachten. Zemus en Ida Mae hebben immers hun vijfjarig zoontje Seven meegebracht. De jongen voelt zich onmiddellijk thuis bij Al en Peggy. Als zijn ouders met een smoesje het huis verlaten, komen ze niet meer terug.

Gisteren 07:54 LEGO City

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Animatieserie

Gisteren 06:00 My 600lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 27 - Het verhaal van Annjeannette - Pt1: Toen Annjeannette negen was, werd er een crowdfundingsactie opgezet om haar naar een afvalkamp te kunnen sturen. Maar daarna worstelde ze met de 'fat-shaming' en een eetverslaving.

Gisteren 04:10 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 26 - Grote Zus Sam / Perfecte Chemie: Patrick krijgt zijn long lost sister op bezoek. // Plankton gebruikt Sandy voor zijn duivelse plannen. Hij wil een uitvinding van hem combineren met een vinding van haar.

Gisteren 04:00 My 600lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 27 - Het verhaal van Annjeannette - Pt1: Toen Annjeannette negen was, werd er een crowdfundingsactie opgezet om haar naar een afvalkamp te kunnen sturen. Maar daarna worstelde ze met de 'fat-shaming' en een eetverslaving.

Gisteren 03:36 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Rebuilding New York City's Subway: Danny Forster reist naar New York en onderzoekt het belangrijkste bouwproject in de geschiedenis van de stad, de $15 miljard kostende uitbreiding van het metrosysteem.

Gisteren 02:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Drought-Proofing Australia: Danny Foster reist naar Melbourne waar na 13 jaar extreme droogte geprobeerd wordt de toekomst te redden met een $3,5 miljard kostende ontziltingscentrale om zeewater te ontzilten.

Eergisteren 22:30 24 Uur In De E.R

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Realityreeks over de eerstehulpafdeling van het King's College ziekenhuis in Londen, een van de drukste ziekenhuisafdelingen van heel Groot-Brittannië

Eergisteren 22:30 My 600lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 16 - Maja's Story - Pt2: Maja verhuist naar Houston waar ze met hulp van haar vriend Christian aan een zwaar afvalprogramma begint. Maar wanneer hij haar plots in de steek laat, staat ze er alleen voor.

Eergisteren 21:20 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 25 - De Nieuwe Buurman / Octo En De Liefde: Octo krijgt een nieuwe buurman. Een man wiens interesses perfect aansluiten bij die van hem. // Octo wordt verliefd. Als blijkt dat hij erg onhandig en nerveus is met vrouwen, stelt SpongeBob zich beschikbaar als oefendate.

Eergisteren 21:15 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Het monster dat Bikinibroek bezocht / Bikinibroek-driehoek heet je welkom: Een monster bezoekt Bikininbroek. Hij sloopt de huizen van Patrick, SpongeBob en Octo! // Meneer Krabs heeft een systeem uitgevonden waarmee hij spullen van anderen naar een eiland kan overbrengen.

Eergisteren 21:00 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 24 - De Krokante Hond / Het Wrak Van De Mauna Loa: Meneer Krabs schrapt de Krabburger van het menu omdat het nieuwe snackie van SpongeBob, de Krabhotdog goedkoper gemaakt kan worden. // SpongeBob en Patrick vinden een scheepswrak. Meneer Krabs vermoed dat daar geld mee te verdienen valt.

Eergisteren 20:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Drought-Proofing Australia: Danny Foster reist naar Melbourne waar na 13 jaar extreme droogte geprobeerd wordt de toekomst te redden met een $3,5 miljard kostende ontziltingscentrale om zeewater te ontzilten.

Eergisteren 19:05 Two and a Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. Warning, it's Dirty. Jakes vriendin Celeste brengt de feestdagen door bij haar moeder in Brentwood. Charlie spoort Jake aan om ondertussen kennis te maken met een knap tienermeisje op het strand. Jake volgt het advies van zijn oom, maar dat dreigt hem zuur op te breken. Ondertussen brengt Evelyn een oude man in een rolstoel mee naar het kerstfeest van de Harpers. Dit roept meteen de nodige vragen op bij haar zonen.

Eergisteren 18:40 Two and a Half Men

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. That's Why They Call It 'Ball Room'. Chelsea wil dat Charlie danslessen volgt zodat ze geen slecht figuur slaan op hun huwelijksfeest. Na lang aandringen zegt Charlie toe, maar hij stelt daar iets tegenover: hij wil dat ze een voorhuwelijkscontract afsluiten. Hierdoor ontdekt hij echter dat Chelsea iets voor hem heeft verzwegen: ze bezit drie appartementsgebouwen en trouwt dus niet voor het geld met hem. Dat verontrust Charlie.

Eergisteren 18:25 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Op de barricade: De kwallenvelden zijn in gevaar!

Eergisteren 18:00 My 600lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 27 - Het verhaal van Annjeannette - Pt1: Toen Annjeannette negen was, werd er een crowdfundingsactie opgezet om haar naar een afvalkamp te kunnen sturen. Maar daarna worstelde ze met de 'fat-shaming' en een eetverslaving.

Eergisteren 17:55 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 7 - De vloek van bikinibroek / Octo in Klarinetland: De vliegende Hollander veranderd Patrick en SpongeBob in spoken. // Octo en Spongebob moeten een kluisje delen.

Eergisteren 16:52 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. T-R-A-something-something spells tramp. Peg wil haar huwelijk redden door met Al te praten. Hij stemt toe, maar ze weten niet wat te zeggen tegen elkaar. Ook Kelly's date heeft weinig zin om te babbelen. Wanneer ze niet ingaat op zijn avances, laat hij haar alleen achter in een bos. Bud heeft eindelijk een date, maar het meisje heeft de mazelen.

Eergisteren 16:22 Married with Children

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. Magnificent seven. Alhoewel de Bundy's voorbereid zijn op de komst van de vreemde neefjes van Peggy, staat hen toch nog een grote verrassing te wachten. Zemus en Ida Mae hebben immers hun vijfjarig zoontje Seven meegebracht. De jongen voelt zich onmiddellijk thuis bij Al en Peggy. Als zijn ouders met een smoesje het huis verlaten, komen ze niet meer terug.

Eergisteren 16:02 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Rebuilding New York City's Subway: Danny Forster reist naar New York en onderzoekt het belangrijkste bouwproject in de geschiedenis van de stad, de $15 miljard kostende uitbreiding van het metrosysteem.

Eergisteren 11:35 My 600lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 25 - Het verhaal van Kelly - Pt 1: Kelly heeft haar liefde voor eten van haar zwaarlijvige moeder. Na een verschrikkelijke gebeurtenis ging ze zelf meer dan 300 kg wegen en is bijna volledig immobiel geworden.

Eergisteren 07:57 LEGO City

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Animatieserie

Eergisteren 06:00 My 600lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 26 - Het verhaal van Kelly - Pt 2: Kelly heeft haar liefde voor eten van haar zwaarlijvige moeder. Na een verschrikkelijke gebeurtenis ging ze zelf meer dan 300 kg wegen en is bijna volledig immobiel geworden.

 Meer