Je vindt hier de programma's van Seizoen 7 op tv We hebben de volgende programma's voor Seizoen 7 My 600lb Life: Octavia's Story, Seizoen 7 Aflevering 2 Octavia's Story: We volgen een jaar lang mensen die ieder meer dan 270 kilo. The Good Wife: Dramaserie, Seizoen 7 Aflevering 22 Amerikaanse dramaserie. End. Peter heeft bijna geen tijd meer om een. Ridiculousness: Seizoen 7 Aflevering 26 Ireland Baldwin: In een nieuwe Ridiculousness verwelkomen Rob, Chanel en Sterling model Ireland. SpongeBob: Seizoen 7 Aflevering 11 Trek in Plankton / Gerrit is verliefd: Mr. Krabs verkleed zich als de altijd hongerige Parel en. SpongeBob: Seizoen 7 Aflevering 12 Vet drama / Rodeo: Octo heeft een toneelstuk geschreven. Als 'n grote producent het niet wil. Alaska: The Last Frontier: The Day The Crane Collapsed, Seizoen 7 Aflevering 9 The Day The Crane Collapsed: Otto en August doen een gevaarlijke. Extreme Engineering: Drought-Proofing Australia, Seizoen 7 Aflevering 5 Drought Proofing Australia: Danny Foster reist naar Melbourne waar. Car S.O.S. 7: Seizoen 7 Aflevering 7 VW T4 Campervan: Tim en Fuzz gaan naar Kent om een VW T4 Campervan uit 1991 te redden. Eigenaar. My 600lb Life: Octavia's Story, Seizoen 7 Aflevering 2 Octavia's Story: We volgen een jaar lang mensen die ieder meer dan 270 kilo. Extreme Engineering: Amsterdam's Futuristic Floating City, Seizoen 7 Aflevering 6 Amsterdam's Futuristic Floating City: Danny Foster verkent.

Seizoen 7 op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 00:00 The Good Wife

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Amerikaanse dramaserie. End. Peter heeft bijna geen tijd meer om een pleidooiovereenkomst te maken voordat de jury terugkomt met een vonnis. Alicia moet beslissen of zij haar toekomst wil delen met Peter of Jason.

Vandaag | 12:10 McLeod's Daughters

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Australische dramaserie. Warts and all. Bryce Redstaff komt aan op Killarney vanwege de verloving tussen Alex en Marcus. Hij zet Marcus en Alex tegen elkaar op. Phil verrast Moira met het nieuws dat hij de truckstop heeft gekocht. Grace heeft een geitenbok gekocht. Het beestje blijkt nogal eigenwijs te zijn.

Vandaag | 17:25 Brugklas

Seizoen 7 - Aflevering 23 - Nederlandse jeugdserie. Verslaafd aan je mobiel. Jesse komt in de problemen door een foto die Nola online zet. De ruzie tussen hen loopt zo hoog op dat zij het uitmaakt.

Vandaag | 17:35 Brugklas

Seizoen 7 - Aflevering 24 - Nederlandse jeugdserie. Aan de dunne. Ebru liegt tegen Bosch dat ze ongesteld is omdat ze niet wil gymmen, maar ze wordt op haar leugen betrapt. Het is echter Steef die door Ebru's leugen verder in de problemen komt.

Vandaag | 18:35 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Amerikaanse actieserie. Ua ho'i ka 'opua i Awalua (The Clouds Always Return to Alawua). Max neemt afscheid van Five-0. Ondertussen onderzoekt het team een moord die werd gepleegd tijdens een politieconferentie.

Vandaag | 19:35 McLeod's Daughters

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Australische dramaserie. Conflicts of Interest. De kans is groot dat Drovers Run tot een stortplaats voor chemisch afval wordt omgevormd. Regan, Stevie en Grace proberen daar een stokje voor te steken, maar ze staan machteloos tegen de onteigening. Regan wordt razend wanneer ze ontdekt dat Lyle, de getrouwde geoloog met wie ze een affaire had, aan het hoofd van het project staat. Toch laat ze zich snel terug door hem inpalmen. Moira probeert op Phil, de burgemeester van Gungellan, in te praten, maar ook hij is voorstander van het project. Ondertussen zorgt een legale kwestie ervoor dat het huwelijk van Stevie en Alex in het gedrang komt.

Vandaag | 20:30 De Grote Verbouwing (Australie)

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Lifestylemagazine over mensen die een groot bouwproject zijn begonnen

Morgen | 12:10 McLeod's Daughters

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Australische dramaserie. Conflicts of interest. De kans is groot dat Drovers Run tot een stortplaats voor chemisch afval wordt omgevormd. Regan, Stevie en Grace proberen daar een stokje voor te steken, maar ze staan machteloos tegen de onteigening. Regan wordt razend wanneer ze ontdekt dat Lyle, de getrouwde geoloog met wie ze een affaire had, aan het hoofd van het project staat. Toch laat ze zich snel terug door hem inpalmen. Moira probeert op Phil, de burgemeester van Gungellan, in te praten, maar ook hij is voorstander van het project. Ondertussen zorgt een legale kwestie ervoor dat het huwelijk van Stevie en Alex in het gedrang komt.

Morgen | 16:05 De Grote Verbouwing (Australie)

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Lifestylemagazine over mensen die een groot bouwproject zijn begonnen

Morgen | 17:10 Brugklas

Seizoen 7 - Aflevering 25 - Nederlandse jeugdserie. Een vastgelijmde phone. In een poging indruk te maken haalt Ramzi een prank uit met De Jong. Die loopt echter helemaal uit de hand...

Morgen | 17:20 Brugklas

Seizoen 7 - Aflevering 26 - Nederlandse jeugdserie. Liefdesverdriet. Jesse krijgt hoop als hij denkt dat Nola ook eigenlijk niet wil dat het uit is. Maar als hij haar opnieuw verkering vraagt begrijpt hij dat hij de signalen toch verkeerd heeft gelezen.

Morgen | 18:35 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Amerikaanse actieserie. Ka Laina Ma Ke One (Line in the Sand). Een van moord verdachte persoon zoekt asiel in een land dat behoort tot de Nation of Hawaii, de oudste Hawaiiaanse onafhankelijkheidsorganisatie.

Morgen | 19:35 McLeod's Daughters

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Australische dramaserie. Flesh and Stone. Regan laat tien dagen lang niets van zich horen nadat ze er met Lyle vandoor is gegaan. Ze is smoorverliefd, maar wordt verteerd door schuldgevoelens omdat ze niets meer onderneemt om te voorkomen dat Drovers Run een stortplaats voor chemisch afval wordt. Grace gaat wel over tot actie en ontvoert een overheidsfunctionaris om de plannen te verijdelen. Ook Patrick en Tayler laten zich niet afschrikken en zorgen voor een massaprotest.

Morgen | 20:30 Hotter Than My Daughter

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Make-overprogramma waarin Gordon aan de slag gaat met excentrieke moeders. Katja, de 42-jarige moeder van Lola, laat zien dat ze van kleurtjes houdt. Haar haarkleur is dan ook roze en ze draagt sexy jurkjes en rokjes. De 10-jarige Lola heeft de hulp van Gordon ingeschakeld. Ze wil niet langer dat haar moeder eruitziet als haar oudere zus. Samantha vindt dat haar stiefmoeder, Inge, er ook chiquer uit mag zien. Nu durft ze zelfs haar kinderen niet mee te nemen naar haar stiefmoeder, en dat zou ze wel graag willen. Beide moeders krijgen een make-over en het resultaat is ongelooflijk.

 Meer

Seizoen 7 op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 00:00 My 600lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Octavia's Story: We volgen een jaar lang mensen die ieder meer dan 270 kilo wegen. Ze voeren een moeizame strijd: bij elkaar moeten ze duizenden kilo's kwijtraken om te overleven.

Vandaag | 01:30 Ridiculousness

Seizoen 7 - Aflevering 26 - Ireland Baldwin: In een nieuwe Ridiculousness verwelkomen Rob, Chanel en Sterling model Ireland Baldwin en vieren wat “Bald Wins,” nemen “Aso-Paarden” op de hak en leren hoe het is om te leven met “Outside Deficit Disorder.”

Vandaag | 01:50 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Trek in Plankton / Gerrit is verliefd: Mr. Krabs verkleed zich als de altijd hongerige Parel en jaagt Plankton de stuipen op het lijf. // Gerrit wordt verliefd op Marry. Daar is Marry's huidige vriendje Bullie niet blij mee.

Vandaag | 02:15 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Vet drama / Rodeo: Octo heeft een toneelstuk geschreven. Als 'n grote producent het niet wil oppakken, besluit hij het in de Krokante Krab te gaan opvoeren. // Sandy gaat terug naar Texas om aan een rodeo mee te doen.

Vandaag | 06:00 Alaska: The Last Frontier

Seizoen 7 - Aflevering 9 - The Day The Crane Collapsed: Otto en August doen een gevaarlijke poging om een kraan te bemachtigen. Charlotte, Eivin en Eve proberen een koe te redden voor de vloed opkomt en Atz Lee en Jane gaan kajakvissen.

Vandaag | 07:30 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Drought-Proofing Australia: Danny Foster reist naar Melbourne waar na 13 jaar extreme droogte geprobeerd wordt de toekomst te redden met een $3,5 miljard kostende ontziltingscentrale om zeewater te ontzilten.

Vandaag | 10:00 Car S.O.S. 7

Seizoen 7 - Aflevering 7 - VW T4 Campervan: Tim en Fuzz gaan naar Kent om een VW T4 Campervan uit 1991 te redden. Eigenaar Jon, 42 jaar, wilde ermee de wereld over reizen, maar hij kreeg een hersentumor en zijn plannen moesten in de ijskast.

Vandaag | 10:10 My 600lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Octavia's Story: We volgen een jaar lang mensen die ieder meer dan 270 kilo wegen. Ze voeren een moeizame strijd: bij elkaar moeten ze duizenden kilo's kwijtraken om te overleven.

Vandaag | 11:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Amsterdam's Futuristic Floating City: Danny Foster verkent indrukwekkende staaltjes bouwkunde, ontworpen door de meest stoutmoedige en innovatieve bedenkers in de wereld van de bouwkunde.

Vandaag | 14:55 Max & Ruby

Seizoen 7 - Aflevering 9 - De Filmmagie van Max: Max, Lily en Morris nemen hun dino's mee naar de filmvoorstelling op school. Als er iets misgaat redden de drie de voorstelling.

Vandaag | 20:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Turkey's Mammoth Hydropowered Dam: Danny reist naar Turkije, waar in het meest onherbergzame deel van het land één van de hoogste en sterkste dammen ooit wordt gebouwd.

Vandaag | 23:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Drought-Proofing Australia: Danny Foster reist naar Melbourne waar na 13 jaar extreme droogte geprobeerd wordt de toekomst te redden met een $3,5 miljard kostende ontziltingscentrale om zeewater te ontzilten.

Vandaag | 23:45 Fairly Odd Parents

Seizoen 7 - Aflevering 18 - Licht Uit / Pap Overboord: Timmy is uitgeput en wenst complete duisternis, zodat hij flink kan slapen. // Pap rijdt op vakantie steevast verkeerd. Zo ook deze keer. Samen met mam en Timmy komt hij op een onbewoond eiland terecht.

Morgen | 00:10 Fairly Odd Parents

Seizoen 7 - Aflevering 19 - Boerenhel / Crock Talk: Pap wil graag een simpeler leven en verandert het huis van de familie Turner in een boerderij. // Meneer Crocker heeft een show op internet genaamd Crock Talk. Hiermee probeert hij het mysterie van de monsters te ontrafelen.

Morgen | 01:50 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Oma’s geheime recept / De geur van geld: Plankton doet zich voor als de over-overgrootmoeder van SpongeBob. // Gerrit blijkt geld aan te trekken als een magneet. Dat is iets wat meneer Krabs wel bevalt. Hij gaat met Gerrit op rooftocht.

Morgen | 02:15 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Het monster dat Bikinibroek bezocht / Bikinibroek-driehoek heet je welkom: Een monster bezoekt Bikininbroek. Hij sloopt de huizen van Patrick, SpongeBob en Octo! // Meneer Krabs heeft een systeem uitgevonden waarmee hij spullen van anderen naar een eiland kan overbrengen.

Morgen | 02:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Turkey's Mammoth Hydropowered Dam: Danny reist naar Turkije, waar in het meest onherbergzame deel van het land één van de hoogste en sterkste dammen ooit wordt gebouwd.

Morgen | 05:15 Fairly Odd Parents

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Timmy Triangel / Mijn vrijand: Timmy heeft een muzikale wens..

Morgen | 06:00 Alaska: The Last Frontier

Seizoen 7 - Aflevering 10 - The Day Jewel Returned: Jewel keert terug naar de homestead om Kase voor het eerst kennis te laten maken met het drijven van vee. Otto en Eivin proberen hun geliefde achthoekige blokhut te redden.

Morgen | 07:30 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Amsterdam's Futuristic Floating City: Danny Foster verkent indrukwekkende staaltjes bouwkunde, ontworpen door de meest stoutmoedige en innovatieve bedenkers in de wereld van de bouwkunde.

Morgen | 14:55 Max & Ruby

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Laat Het Sneeuwen: Ruby en Louise willen de kerstetalage voor Rosalinde inrichten. Max speelt liever met het verpakkingsmateriaal.

Morgen | 15:45 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Turkey's Mammoth Hydropowered Dam: Danny reist naar Turkije, waar in het meest onherbergzame deel van het land één van de hoogste en sterkste dammen ooit wordt gebouwd.

Morgen | 23:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Amsterdam's Futuristic Floating City: Danny Foster verkent indrukwekkende staaltjes bouwkunde, ontworpen door de meest stoutmoedige en innovatieve bedenkers in de wereld van de bouwkunde.

Morgen | 23:45 Fairly Odd Parents

Seizoen 7 - Aflevering 20 - Operatie Dinkelberg / Magische Basisschool: Pap vermoedt dat buurman Dinkelberg een kwaadaardig persoon is die het op hem gemunt heeft. Hij haalt alles uit de kast om zijn gelijk te bewijzen. // Poef gaat voor het eerst naar school. Net als Foop. Die ziet zijn kans schoon om Poef een hak te zetten.

Overmorgen | 00:35 Ridiculousness

Seizoen 7 - Aflevering 27 - Chris "Drama" Pfaff II: Een gloednieuwe aflevering van Ridiculousness! Chris "Drama" Pfaff is te gast bij Rob, Chanel en Sterling. Ze worden "Totaal Roekeloos", gaan mee met "Dubieuze Vluchten" en ontkomen op het nippertje dankzij "Levensredders".

Overmorgen | 01:05 Ridiculousness

Seizoen 7 - Aflevering 28 - Chanel and Sterling XXVI: In een nieuwe Ridiculousness bekijken Rob, Chanel en Sterling hardwerkende apen in “Bananen Zijn Niet Gratis”, gaan op de vuist in “Stripe Club” en doffen zich op voor een paar “Formele Klappen.”

Overmorgen | 01:30 Ridiculousness

Seizoen 7 - Aflevering 29 - Zara Larsson: In een nieuwe aflevering van Ridiculousness worden Rob, Chanel en Sterling vergezeld door zangeres Zara Larsson voor een potje 'Beast Catching', het vergieten van wat 'Beyonce Tears', en het meezingen met 'Worstest Love Of All'.

Overmorgen | 01:50 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 15 - De vloek van de Heks / De Hoofdafvoer: Een oude heks vervloekt de Krokante Krab. // Spongebob en Patrick gaan op zoek naar de legendarsiche hoofdafvoer van de oceaan.

Overmorgen | 02:15 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 16 - De heikneuters / Sponge-Kano : Patrick en SpongeBob komen terecht in een buurt die wordt bewoond door heikneuters. Ma Krelis maakt er de dienst uit. // Als de vulkaan van Bikinibroek uitbarst moet er een offer worden gebracht om de vulkaan te doven.

Overmorgen | 04:15 Locked Up Abroad

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Cocaine Mule Mom: Moeder Ruthie Lambert uit Amerika probeert de eindjes aan elkaar te knopen met cocaïnesmokkel. Het lukt haar een paar keer, maar dan wordt ze betrapt en gaat ze in Zuid-Amerika de cel in.

Overmorgen | 05:15 Fairly Odd Parents

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Timmy Triangel / Mijn vrijand: Timmy heeft een muzikale wens..

Overmorgen | 06:00 Alaska: The Last Frontier

Seizoen 7 - Aflevering 11 - The Day Of Triumph & Tragedy: De Kilchers beginnen aan twee grote klussen; ze verplaatsen de oude achthoekige hut naar een veilige plek en voltooien de al jaren durende bouw van de blokhut van Shane.

Overmorgen | 06:25 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 7 - Aflevering 18 - New Day, New Blood: Tia komt personeel tekort, maar het valt niet mee om ex-gevangenen te vinden die het werk aankunnen. Later schiet het team een wanhopige hondenbezitter te hulp.

Overmorgen | 06:25 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 7 - Aflevering 18 - New Day, New Blood: Tia komt personeel tekort, maar het valt niet mee om ex-gevangenen te vinden die het werk aankunnen. Later schiet het team een wanhopige hondenbezitter te hulp.

Overmorgen | 07:15 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 7 - Aflevering 19 - Second Savior: Wanneer een nabijgelegen wijk in een zinkgat dreigt te verdwijnen, slaat Tia de handen ineen met kattenexpert Jackson Galaxy om tientallen katten te redden.

Overmorgen | 07:15 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 7 - Aflevering 19 - Second Savior: Wanneer een nabijgelegen wijk in een zinkgat dreigt te verdwijnen, slaat Tia de handen ineen met kattenexpert Jackson Galaxy om tientallen katten te redden.

 Meer

Seizoen 7 gemist

Gisteren 23:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Azerbaijan's Amazing Transformation: Azerbeidzjan heeft zichzelf opnieuw uitgevonden na decennia lang onderdeel van de Sovjet-Unie te zijn geweest. Danny Foster kijkt achter de schermen bij bouwprojecten in Bakoe.

Gisteren 20:30 My 600lb Life

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Octavia's Story: We volgen een jaar lang mensen die ieder meer dan 270 kilo wegen. Ze voeren een moeizame strijd: bij elkaar moeten ze duizenden kilo's kwijtraken om te overleven.

Gisteren 19:33 McLeod's Daughters

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Australische dramaserie. Warts and All. Bryce Redstaff komt aan op Killarney vanwege de verloving tussen Alex en Marcus. Hij zet Marcus en Alex tegen elkaar op. Phil verrast Moira met het nieuws dat hij de truckstop heeft gekocht. Grace heeft een geitenbok gekocht. Het beestje blijkt nogal eigenwijs te zijn.

Gisteren 18:35 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Amerikaanse actieserie. Ka'Aelike (The Deal). Nu Chin bevrijd is, kan het team terugkeren naar Hawaii. Grover voert in het diepste geheim onderzoek naar de moord op een autohandelaar.

Gisteren 17:35 Brugklas

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Nederlandse jeugdserie. Discriminatie! ...of Niet?. Jamie raakt betrokken bij een ruzie tussen Lies en Stine. Haar vader denkt dat Lies discrimineert, en besluit Lies te schorsen. Maar Jamie komt erachter dat er heel wat anders aan de hand is.

Gisteren 17:25 Brugklas

Seizoen 7 - Aflevering 21 - Nederlandse jeugdserie. Genderneutraal toilet. Ebru komt onder druk te staan in de GSA en besluit om iedereen te laten zien hoezeer de GSA haar aan het hart gaat.

Gisteren 15:45 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Amsterdam's Futuristic Floating City: Danny Foster verkent indrukwekkende staaltjes bouwkunde, ontworpen door de meest stoutmoedige en innovatieve bedenkers in de wereld van de bouwkunde.

Gisteren 14:01 LEGO City

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Animatieserie

Gisteren 13:34 Ernst, Bobbie en de rest

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Kinderprogramma waarin de vrienden Ernst en Bobbie spannende avonturen beleven. De ijssculptuur

Gisteren 12:07 McLeod's Daughters

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Australische dramaserie. Bloodlines. Regans zus Grace keert na lang twijfelen terug naar Drovers Run. Ze bewijst meteen dat ze een durfal is en breekt in bij een slachter die het vee van Drovers liet stelen. Regan wil Grace overtuigen om bij haar en Stevie in te trekken. Phil Rakich kan Moira niet uit zijn hoofd zetten en probeert haar hart te veroveren. Kate daarentegen wordt verteerd door liefdesverdriet en stort zich op de organisatie van het huwelijk van Stevie en Alex om haar breuk met Dave te verwerken.

Gisteren 11:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Drought-Proofing Australia: Danny Foster reist naar Melbourne waar na 13 jaar extreme droogte geprobeerd wordt de toekomst te redden met een $3,5 miljard kostende ontziltingscentrale om zeewater te ontzilten.

Gisteren 07:30 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Azerbaijan's Amazing Transformation: Azerbeidzjan heeft zichzelf opnieuw uitgevonden na decennia lang onderdeel van de Sovjet-Unie te zijn geweest. Danny Foster kijkt achter de schermen bij bouwprojecten in Bakoe.

Gisteren 06:00 Alaska: The Last Frontier

Seizoen 7 - Aflevering 8 - The Day Thanksgiving Went Mobile: Tijdens Thanksgiving tonen de Kilchers trots hun gerenoveerde homestead. Ze geven een rondleiding in de nieuwe aanbouw en schuiven aan voor een feestmaal met de hele familie.

Gisteren 03:40 Tanked

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Alyssa's Charmed Tank: Actrice, activiste en ondernemer Alyssa Milano vraagt Wayde en Brett een aquarium voor haar gezin te ontwerpen: een stijlvol aquarium met een ingebouwd wijnrek.

Gisteren 02:20 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Een dag zonder tranen / Vakantiebaantje: Octo vindt dat SpongeBob te veel huilt. SpongeBob ontkent dat. Ze sluiten een weddenschap. // Juffrouw Puff moet heel de zomer gratis in de Krokante Krab te werken.

Gisteren 02:00 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Terug naar het verleden / De boevenclub voor schurken: Patrick en SpongeBob komen terecht in de tijdmachine van Meerminman en Mosseljongen en gaan terug naar het verleden. // Patrick en SpongeBob kijken naar een aflevering van Meerminman en Mosseljongen waar zij vechten tegen de slechteriken.

Gisteren 01:30 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Drought-Proofing Australia: Danny Foster reist naar Melbourne waar na 13 jaar extreme droogte geprobeerd wordt de toekomst te redden met een $3,5 miljard kostende ontziltingscentrale om zeewater te ontzilten.

Gisteren 00:45 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Azerbaijan's Amazing Transformation: Azerbeidzjan heeft zichzelf opnieuw uitgevonden na decennia lang onderdeel van de Sovjet-Unie te zijn geweest. Danny Foster kijkt achter de schermen bij bouwprojecten in Bakoe.

Gisteren 00:30 Ridiculousness

Seizoen 7 - Aflevering 25 - Sam Sadler: In een nieuwe Ridiculousness hebben Rob, Chanel en Sterling een gast die helemaal uit Groot-Brittannië komt. YouTuber Sam Sadler kijkt naar 'Pins And Needles' en wordt bang van 'Scared Forever'.

Eergisteren 23:05 Hawaii Five-0

Seizoen 7 - Amerikaanse actieserie. Hana Komo Pae (Rite of Passage). Wanneer Danny het winterevenement van Grace begeleidt, komen terroristen beslag leggen op de locatie. Iedereeen wordt gegijzeld, met als doel het kidnappen van de zoon van een diplomaat.

Eergisteren 20:29 Hotter Than My Daughter

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Make-overprogramma waarin Gordon aan de slag gaat met excentrieke moeders. De pikante Tineke en kluizenaar Gordon zijn door hun radeloze kinderen opgegeven voor een complete make-over. Tineke is dol op aandacht en trekt veel te blote en uitdagende jurkjes aan. Dat doet ze vooral tijdens de wekelijkse bezoekjes aan de swingersclub. Vader Gordon lijkt door zijn kledingstijl op een zwerver. Zoon Jordy kan dit niet meer aanzien en schaamt zich voor zijn vaders kledingstijl. Tineke en Gordon krijgen een make-over en hun kinderen staan versteld van het resultaat!

Eergisteren 18:30 Verborgen verleden

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Reportagereeks waarin bekende Nederlanders op zoek gaan naar hun familiegeschiedenis. Arjen Lubach. Een paar jaar geleden stuurde presentator Arjen Lubach een tweet de wereld in waarin hij beweerde van Egyptische farao's af te stammen. Hij deed vervolgens een poging om officieel tot 'Farao der Nederlanden' te worden benoemd, als nationaal symbool naast Koning Willem-Alexander. Die benoeming is niet gelukt, maar hoe zit het met die afstamming? Dat wil Arjen nu toch wel voor eens en voor altijd uitzoeken. Binnen de familie gaat het verhaal dat er via Arjens moeder een verwantschap zou zijn met Graaf Floris V van Holland (1254-1296). Dat zou ook mooi zijn, maar lijkt toch meer een sterk verhaal.

Eergisteren 17:35 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 26 - Aubri & Brian: Nev en Slick Woods helpen de 19-jarige Aubri haar Snapchat-liefde Brian te vinden. Hij zegt op dezelfde campus te wonen, maar komt met smoesjes als ze afspreken. Met het kleine beetje info dat ze hebben, zoeken Nev en Slick de campus af.

Eergisteren 17:01 Way Of Living

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Woon- en lifestylemagazine over andere manieren van wonen en leven. Daarbij ligt het accent vooral op het hebben of kopen van een tweede woning of vakantiehuis in binnen- of buitenland en de daarmee gepaard gaande lifestyle.

Eergisteren 16:50 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 25 - Dallas & Safari: Instafamous model Dallas zette z'n zinnen op de sexy Safari nadat ze hem een berichtje stuurde - maar ondanks alle flirterige beloftes wil ze hem niet ontmoeten. Nev en mede-presentator Tallulah Willis gaan met Dallas op jacht naar Safari.

Eergisteren 15:50 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 24 - Shakinah & Chris: Na jaren met Chris te chatten moet Shakinah verder met haar liefdesleven. Maar wanneer Nev en medepresentator Kamie Crawford ontdekken dat Chris een beroemde popster is, weten ze dat Shakinah hun hulp pas echt nodig heeft.

Eergisteren 14:55 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 23 - Truth & Ray'Quan: Mode-ontwerper Truth uit L.A. is gek op z'n online crush Ray'Quan, ondanks het feit dat hij een relatie heeft IRL. Het drama escaleert wanneer Nev en Zeke Thomas ontdekken wie er achter het profiel zit en Truth de waarheid niet wil inzien.

Eergisteren 14:00 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Chelsea & Lennie: Nev en medepresentator Tallulah Willis helpen Chelsea, een jonge vrouw die verliefd is op een realityster. Maar de zoektocht naar de waarheid onthult dat Chelsea zelf geheimen heeft. Eindigt het met ware liefde of raakt ze alles kwijt?

Eergisteren 13:58 Ernst, Bobbie en de rest

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Kinderprogramma waarin de vrienden Ernst en Bobbie spannende avonturen beleven. Geld

Eergisteren 13:35 Komt een man bij de dokter

Seizoen 7 - Nederlandse humoristische sketches

Eergisteren 12:45 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Turkey's Mammoth Hydropowered Dam: Danny reist naar Turkije, waar in het meest onherbergzame deel van het land één van de hoogste en sterkste dammen ooit wordt gebouwd.

Eergisteren 11:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Amsterdam's Futuristic Floating City: Danny Foster verkent indrukwekkende staaltjes bouwkunde, ontworpen door de meest stoutmoedige en innovatieve bedenkers in de wereld van de bouwkunde.

Eergisteren 10:30 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Drought-Proofing Australia: Danny Foster reist naar Melbourne waar na 13 jaar extreme droogte geprobeerd wordt de toekomst te redden met een $3,5 miljard kostende ontziltingscentrale om zeewater te ontzilten.

Eergisteren 10:00 Car S.O.S. 7

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Lamborghini Espada: Tim en Fuzz gaan naar Derbyshire om een Italiaanse superauto te redden, namelijk een Lamborghini Espada uit 1971. Eigenaar Ged kon door gezondheidsproblemen de auto niet zelf restaureren.

Eergisteren 09:45 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Azerbaijan's Amazing Transformation: Azerbeidzjan heeft zichzelf opnieuw uitgevonden na decennia lang onderdeel van de Sovjet-Unie te zijn geweest. Danny Foster kijkt achter de schermen bij bouwprojecten in Bakoe.

Eergisteren 09:45 Gold Divers

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Crash Course: Om de mega-baggermachine te financieren haast Shawn zich naar de Bluff, waar Kris goud heeft gevonden. En aan Emily's veelbelovende zomer lijkt abrupt een einde te komen.

Eergisteren 09:00 Car S.O.S. 7

Seizoen 7 - Aflevering 7 - VW T4 Campervan: Tim en Fuzz gaan naar Kent om een VW T4 Campervan uit 1991 te redden. Eigenaar Jon, 42 jaar, wilde ermee de wereld over reizen, maar hij kreeg een hersentumor en zijn plannen moesten in de ijskast.

 Meer