Seizoen 7 op tv (tv-tip)

Vandaag | 20:30 Inspector Morse: start seizoen 7

Misdaadserie, Vanaf vanavond zendt RTL 8 het zevende seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. 1993 Dit ...

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het zevende seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. 1993 Dit seizoen, in 1993 voor het eerst uitgezonden op de Engelse televisie, bestaat uit drie afleveringen en is de komende woensdagen om 20:30 uur te zien op RTL 8. Hersenbeschadiging Een steenrijke zakenman is een zonderlinge eenzaat geworden nadat zijn dochter een zware hersenbeschadiging opliep tijdens een operatie. Hoofdverdachte Wanneer de directeur van het behandelende ziekenhuis vermoord wordt, is de zakenman voor Morse meteen de hoofdverdachte. Tot de inspecteur iets vreemds ontdekt.

Je vindt hier de programma's van Seizoen 7 op tv We hebben de volgende programma's voor Seizoen 7 Inspector Morse: start seizoen 7: Misdaadserie, Vanaf vanavond zendt RTL 8 het zevende seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Morse uit. 1993 Dit. Om Nom: Tekenfilm, Seizoen 7 Aflevering 3 Animatieserie. Teen Mom 2: Seizoen 7 Aflevering 3 Breaking Apart: Leah krijgt de uitspraak in haar voogdijzaak. Een enorme ruzie verwoest Kailyns. Gold Rush: Lifeline, Seizoen 7 Aflevering 13 Lifeline: De goudzoekers zijn terug en ze zijn gemotiveerder dan ooit. De mannen, die. Teen Mom 2: Seizoen 7 Aflevering 4 Iced Out: Kailyn en Javi krijgen slecht nieuws over Javi's baan. Leah vindt dat Corey de meiden. Barnwood Builders: Victory Lap, Seizoen 7 Aflevering 13 Victory Lap: Mark Bowe gaat langs bij een aantal van zijn favoriete voltooide. The Incredible Dr. Pol: Seizoen 7 Aflevering 3 Hooked on a Feline: Iedereen is gek op Tater, de kat met drie poten! Dr. Pol krijgt het enorm. Extreme Engineering: Constructing Serbia's Longest Bridge, Seizoen 7 Aflevering 3 Constructing Serbia's Longest Bridge: Serie over de. Rizzoli & Isles: Misdaadserie, Seizoen 7 Aflevering 3 Amerikaanse misdaadserie. Cops vs. Zombies. Het team betreedt niet alleen het land. Rizzoli & Isles: Misdaadserie, Seizoen 7 Aflevering 4 Amerikaanse misdaadserie. Post Mortem. Wanneer een postbode wordt vermoord, moet.

Seizoen 7 op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 13:10 Om Nom

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Animatieserie

Vandaag | 20:30 Rizzoli & Isles

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Cops vs. Zombies. Het team betreedt niet alleen het land van de doden, maar ook dat van de levenden, wanneer het een moord onderzoekt op een zombieconventie.

Vandaag | 21:25 Rizzoli & Isles

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Post Mortem. Wanneer een postbode wordt vermoord, moet het team samenwerken met diens onaangename collega die gelooft dat de moord deel uitmaakt van een groter complot.

Vandaag | 22:45 House

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Office Politics. House werft op aandringen van Cuddy de hoogbegaafde geneeskundestudente Martha M. Masters aan. Hij legt haar meteen op de rooster en probeert haar de morele waarden die ze op school mee kreeg uit het hoofd te praten. Ondertussen doet Martha haar best om mee te draaien met het team terwijl er een diagnose moet gesteld worden over een politieke campagnemanager die op mysterieuze wijze met leverproblemen en tijdelijke verlamming te kampen krijgt.

Morgen | 13:10 Om Nom

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Animatieserie

Morgen | 18:00 UEFA Europa League Voorbeschouwing

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Voetbalmagazine. Bart Nolles en Simon Zijlemans blikken samen met analist Jan Boskamp vooruit op de wedstrijden die vanavond worden gespeeld in de UEFA Europa League.

Morgen | 22:40 House

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Amerikaanse ziekenhuisserie. A Pox on Our House. Nadat een tiener tijdens een duikvakantie een 200 jaar oude medicijnfles in handen krijgt, wordt ze naar het ziekenhuis overgebracht met symptomen die wijzen op een pokkenbesmetting. House moet tijdens haar behandeling een moeilijke beslissing nemen die zijn eigen leven in gevaar brengt. Ondertussen ontfermen Wilson en Sam zich over een jonge kankerpatiënt.

Overmorgen | 13:10 Om Nom

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Animatieserie

Seizoen 7 op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 14:30 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Breaking Apart: Leah krijgt de uitspraak in haar voogdijzaak. Een enorme ruzie verwoest Kailyns hernieuwde vriendschap met Jo. Jenelle stelt haar nieuwe vriend voor aan Barb. Chelsea is woest over iets wat Adam online post.

Vandaag | 14:45 Gold Rush

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Lifeline: De goudzoekers zijn terug en ze zijn gemotiveerder dan ooit. De mannen, die geheel zelfvoorzienend in de barre wildernis van de Yukon leven, hopen op een 21e-eeuwse goudkoorts.

Vandaag | 15:25 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Iced Out: Kailyn en Javi krijgen slecht nieuws over Javi's baan. Leah vindt dat Corey de meiden in de war maakt met de nieuwe voogdijregeling. Barb maakt zich zorgen om Jenelle's nieuwe vriend. Chelsea en Cole zetten een grote stap samen.

Vandaag | 16:15 Barnwood Builders

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Victory Lap: Mark Bowe gaat langs bij een aantal van zijn favoriete voltooide bouwprojecten. Hij is benieuwd hoe de projecten die hij met zijn team heeft gecreëerd er na al die tijd uitzien.

Vandaag | 19:00 The Incredible Dr. Pol

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Hooked on a Feline: Iedereen is gek op Tater, de kat met drie poten! Dr. Pol krijgt het enorm druk als tropische vogels met bizarre verwondingen binnenkomen.

Vandaag | 20:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Constructing Serbia's Longest Bridge: Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze fascinerende special verkennen we de aanleg van de langste brug in Servië.

Vandaag | 21:55 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Scarred: Sui is klaar voor meer verantwoordelijkheid en neemt de leiding op zich bij een reddingsactie. Tia redt een pitbull met littekens die duiden op een naar verleden.

Vandaag | 21:55 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Scarred: Sui is klaar voor meer verantwoordelijkheid en neemt de leiding op zich bij een reddingsactie. Tia redt een pitbull met littekens die duiden op een naar verleden.

Vandaag | 23:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Amsterdam's Futuristic Floating City: Danny Foster verkent indrukwekkende staaltjes bouwkunde, ontworpen door de meest stoutmoedige en innovatieve bedenkers in de wereld van de bouwkunde.

Morgen | 00:30 Alaska: The Last Frontier

Seizoen 7 - Aflevering 17 - 5000 Miles Home: Ondanks dat de Kilchers op de proef worden gesteld door de elementen, tegenslagen en elkaar, proberen ze samen de rijke traditie van het leven op de homestead in stand te houden.

Morgen | 02:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Constructing Serbia's Longest Bridge: Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze fascinerende special verkennen we de aanleg van de langste brug in Servië.

Morgen | 04:49 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Scarred: Sui is klaar voor meer verantwoordelijkheid en neemt de leiding op zich bij een reddingsactie. Tia redt een pitbull met littekens die duiden op een naar verleden.

Morgen | 04:49 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Scarred: Sui is klaar voor meer verantwoordelijkheid en neemt de leiding op zich bij een reddingsactie. Tia redt een pitbull met littekens die duiden op een naar verleden.

Morgen | 06:50 My Cat From Hell

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Breaking Bald: Jackson maakt kennis met Ellen, die de wilde katten in haar woonwijk te eten geeft en al twintig jaar lang in haar eentje probeert het aantal wilde katten te beperken.

Morgen | 07:30 Deadliest Catch

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Birds, Bones and Blood: Terwijl winterstormen over de krabvisgronden jagen, neemt de Ramblin' Rose een groot risico en de Time Bandit belandt in de haven in een gevaarlijke situatie.

Morgen | 14:45 Gold Rush

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Parker Vs. Rick: De gedreven goudzoekers zijn terug en ze zijn gemotiveerder dan ooit. De mannen, die geheel zelfvoorzienend in de wildernis van de Yukon leven, hopen op een 21e-eeuwse goudkoorts.

Morgen | 14:55 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 5 - No Access: Cole heeft een grote verrassing voor Chelsea. Kailyn onthult een enorm geheim van haar en Javi. Jenelle moet voor de rechter verschijnen omdat ze Nathans vriendin aanviel. Corey en Miranda's kind wordt geboren en Leah probeert te helpen.

Morgen | 15:50 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Hindsight: Leah overweegt om terug te gaan naar Jeremy. Isaac heeft moeite met Javi's uitzending. Jenelles verjaardagsreisje naar New York gaat mis wanneer ze van Nathan hoort. Chelsea en Cole vieren hun verloving, maar Aubree heeft verdrietig nieuws.

Morgen | 19:00 The Incredible Dr. Pol

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Three Vets And A Baby: Het is volop lente in Michigan, dus er is overal nieuw leven. Zwangere paarden, koeien, varkens en schapen gaan bevallen, dus het is druk bij Pol Vet.

Morgen | 20:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Azerbaijan's Amazing Transformation: Azerbeidzjan heeft zichzelf opnieuw uitgevonden na decennia lang onderdeel van de Sovjet-Unie te zijn geweest. Danny Foster kijkt achter de schermen bij bouwprojecten in Bakoe.

Morgen | 20:30 Treehouse Masters

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Double Treehouse Extravaganza: Een stel in Maine wil een magische boomhut met een vernuftige kleerkast en in Massachusetts opent Pete het doek voor een boomhut-theater in tudorstijl.

Morgen | 21:55 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Jail Break: Een zwerfhond in het moeras stelt Tia voor een uitdaging en ze neemt twee zieke puppy's over van een radeloze eigenaar. En vindt een favoriete Villalobos-bewoner een gouden mand?

Morgen | 21:55 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Jail Break: Een zwerfhond in het moeras stelt Tia voor een uitdaging en ze neemt twee zieke puppy's over van een radeloze eigenaar. En vindt een favoriete Villalobos-bewoner een gouden mand?

Overmorgen | 00:30 Homestead Innovations

Seizoen 7 - Aflevering 1 - To Live And Die In AK: De Kilchers beantwoorden vragen van kijkers over het wel en wee van het leven op een homestead en we krijgen een vooruitblik op wat er dit seizoen allemaal staat te gebeuren.

Overmorgen | 02:00 Treehouse Masters

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Double Treehouse Extravaganza: Een stel in Maine wil een magische boomhut met een vernuftige kleerkast en in Massachusetts opent Pete het doek voor een boomhut-theater in tudorstijl.

Overmorgen | 02:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Azerbaijan's Amazing Transformation: Azerbeidzjan heeft zichzelf opnieuw uitgevonden na decennia lang onderdeel van de Sovjet-Unie te zijn geweest. Danny Foster kijkt achter de schermen bij bouwprojecten in Bakoe.

Overmorgen | 04:49 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Jail Break: Een zwerfhond in het moeras stelt Tia voor een uitdaging en ze neemt twee zieke puppy's over van een radeloze eigenaar. En vindt een favoriete Villalobos-bewoner een gouden mand?

Overmorgen | 04:49 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Jail Break: Een zwerfhond in het moeras stelt Tia voor een uitdaging en ze neemt twee zieke puppy's over van een radeloze eigenaar. En vindt een favoriete Villalobos-bewoner een gouden mand?

Overmorgen | 06:50 My Cat From Hell

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Brooklyn Cat Fight: Jackson reist naar Brooklyn, waar een stel relatieproblemen heeft als gevolg van de voortdurende bloedige strijd tussen hun twee katten.

Overmorgen | 07:30 Deadliest Catch

Seizoen 7 - Aflevering 12 - It's Not All Mai Tais and Yahtzee: Op de Kodiak verandert een losgeschoten fuik in een sloopkogel met een gewicht van een halve ton, terwijl op de Seabrooke een bemanningslid bijna verpletterd wordt door ijs.

Overmorgen | 11:25 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 40 - Angel & Antonio: Laura en Nev helpen Angel met de zoektocht naar haar internetliefde Antonio. Hij beweert in hetzelfde dorp te wonen als Angel, maar kan toch nooit afspreken! Antonio heeft duidelijk een groot geheim, maar zal Angel de waarheid aankunnen?

Overmorgen | 12:30 Treehouse Masters

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Double Treehouse Extravaganza: Een stel in Maine wil een magische boomhut met een vernuftige kleerkast en in Massachusetts opent Pete het doek voor een boomhut-theater in tudorstijl.

Overmorgen | 14:30 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Man of the House: Javi wordt uitgezonden en neemt afscheid van zijn familie. Jenelle spreekt af met Nathan en wakkeert zo Davids jaloezie aan. Corey en Leah botsen bij Ali's doktersafspraak. Chelsea en Cole overwegen om Aubree's achternaam te veranderen.

Overmorgen | 14:45 Gold Rush

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Excavator Down: De gedreven goudzoekers zijn terug en ze zijn gemotiveerder dan ooit. De mannen, die geheel zelfvoorzienend in de wildernis van de Yukon leven, hopen op een 21e-eeuwse goudkoorts.

Overmorgen | 15:25 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 8 - 708: Leah en Corey voeren een juridische strijd om de voogdij over de tweeling. Nathan mag Kaiser zien van Jenelle en David biedt zich aan als contactpersoon. Isaac mist Javi en Kail probeert hem te troosten.

Overmorgen | 18:30 How the Universe Works

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Secret World Of Nebulas: Nevels zijn wonderlijke verzamelingen van kosmische gassen en stof waarin sterren worden geboren en sterven. Nieuw onderzoek onthult de geheimen van deze mysterieuze ruimtewolken.

Overmorgen | 20:00 The Incredible Dr. Pol

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Mamma Mia!: Er gebeurt weer van alles deze week. Dr. Emily onthult dat ze zwanger is en bespreekt hoe het is om dierenarts en moeder te zijn.

Overmorgen | 20:00 Mountain Men

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Amerikaanse realityreeks. Nowhere To Run. De winter nadert en Morgan heeft het zwaar op een eiland vol beren. Tom zit vast tussen levensgevaarlijke bosbranden in Montana. Eustace worstelt met de nasleep van Prestons dood en de Hawk-clan bereidt zich voor op een levensveranderende aankomst.

Overmorgen | 20:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Drought-Proofing Australia: Danny Foster reist naar Melbourne waar na 13 jaar extreme droogte geprobeerd wordt de toekomst te redden met een $3,5 miljard kostende ontziltingscentrale om zeewater te ontzilten.

Overmorgen | 21:00 How the Universe Works

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Secret World Of Nebulas: Nevels zijn wonderlijke verzamelingen van kosmische gassen en stof waarin sterren worden geboren en sterven. Nieuw onderzoek onthult de geheimen van deze mysterieuze ruimtewolken.

Overmorgen | 21:55 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Knife's Edge: Een gezin reist naar het zuiden om een nieuwe gezinshond te vinden en een melding over een agressieve hond leidt tot een hartverscheurende ontdekking. Earl bezoekt een orthopeed.

Overmorgen | 21:55 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Knife's Edge: Een gezin reist naar het zuiden om een nieuwe gezinshond te vinden en een melding over een agressieve hond leidt tot een hartverscheurende ontdekking. Earl bezoekt een orthopeed.

 Meer

Seizoen 7 gemist

Eerder Vandaag | 07:30 Deadliest Catch

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Frontier Medicine: De vloot belandt in een indrukwekkende poolorkaan en de kapiteins overwegen drastische maatregelen als bemanningsleden gewond raken en de schepen met ijs kampen.

Eerder Vandaag | 06:50 My Cat From Hell

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Katrina Storms in: Jackson ontmoet een zachtaardige muzikante die zich gebruikt voelt door haar asielkat. Ze schaamt zich ervoor dat het haar niet lukt om het gedrag van haar kat te veranderen.

Eerder Vandaag | 02:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 2 - London's Olympic Aquatic Stadium: Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze boeiende special nemen we een kijkje achter de schermen bij het indrukwekkende Olympisch zwemstadion in Londen.

Eerder Vandaag | 00:30 Alaska: The Last Frontier

Seizoen 7 - Aflevering 16 - The Double Hunt: Eve gaat voor het eerst in jaren op hertenjacht en komt meteen oog in oog met een bok. En Jane en Atz Sr. trekken eropuit voor een een-op-een-jacht op wapiti's.

Gisteren 23:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Drought-Proofing Australia: Danny Foster reist naar Melbourne waar na 13 jaar extreme droogte geprobeerd wordt de toekomst te redden met een $3,5 miljard kostende ontziltingscentrale om zeewater te ontzilten.

Gisteren 22:38 House

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Unplanned Parenthood. House en zijn team staan voor een raadsel wanneer ze een pasgeboren baby met ademhalingsmoeilijkheden en leverproblemen behandelen. Ondertussen vraagt Cuddy House om op haar tweejarige dochtertje Rachel te passen, maar er loopt een en ander fout tijdens het babysitten en House roept noodgedwongen de hulp van Wilson in.

Gisteren 20:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 2 - London's Olympic Aquatic Stadium: Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze boeiende special nemen we een kijkje achter de schermen bij het indrukwekkende Olympisch zwemstadion in Londen.

Gisteren 19:00 The Incredible Dr. Pol

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Pe-Pol’s Choice: Van blootliggende pezen en aanvallende varkens tot 27-jarige vogels, deze week is alles behalve normaal voor het kliniekpersoneel.

Gisteren 16:15 Barnwood Builders

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Operation Hero: Mark en het team werken samen met veteranen aan de bouw van een enorme blokhut voor een inspirerend project. Slagen ze erin het complexe project te voltooien?

Gisteren 14:45 Gold Rush

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Abandonment: De goudzoekers zijn terug en ze zijn gemotiveerder dan ooit. De mannen, die geheel zelfvoorzienend in de barre wildernis van de Yukon leven, hopen op een 21e-eeuwse goudkoorts.

Gisteren 13:05 Om Nom

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Animatieserie

Gisteren 07:30 Deadliest Catch

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Sea Change: Als het sneeuwkrabseizoen begint, vinden er op de schepen veranderingen plaats. Edgar neemt eindelijk afscheid van de Northwestern en de Cornelia Marie krijgt een nieuwe kapitein.

Gisteren 06:50 My Cat From Hell

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Scary Tails: Jackson behandelt de kat Skylar die letterlijk bang is voor haar eigen staart. Later ontmoet Jackson twee verzorgers met een kat die constant dingen omstoot.

Gisteren 02:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Rebuilding New York City's Subway: Danny Forster reist naar New York en onderzoekt het belangrijkste bouwproject in de geschiedenis van de stad, de $15 miljard kostende uitbreiding van het metrosysteem.

Gisteren 01:10 Podium Witteman

Seizoen 7 - Aflevering 20 - Muziekmagazine dat een podium biedt aan ensembles en solisten en hun bijzondere verhalen. Bariton Thomas Oliemans en pianist Paolo Giacometti gaan op tournee met Schuberts Winterreise. Strijkorkest Amsterdam Sinfonietta speelt 'Fantasia on a theme of Thomas Tallis' van Ralph Vaughan Williams. Fuse vormt als vanouds het huisorkest.

Gisteren 00:30 Alaska: The Last Frontier

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Hunting Season Begins: Eve doodt kippen om haar kinderen over de cyclus van het leven te leren. Eivin bouwt een schuilhok voor zijn paard en Atz Sr. gaat in zijn eentje op jacht in de bossen van Alaska.

Eergisteren 23:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Azerbaijan's Amazing Transformation: Azerbeidzjan heeft zichzelf opnieuw uitgevonden na decennia lang onderdeel van de Sovjet-Unie te zijn geweest. Danny Foster kijkt achter de schermen bij bouwprojecten in Bakoe.

Eergisteren 22:35 House

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Massage Therapy. House en zijn team doen een onverwachte ontdekking over een patiënte die na onophoudelijk braken naar het ziekenhuis wordt gebracht. Tijdens het onderzoek krijgt het team versterking van de vervangster van Thirteen, die niet direct in goede aarde valt bij House. Ondertussen moeten House en Cuddy hun eigen persoonlijke gewoonten opgeven om dichter naar elkaar toe te groeien.

Eergisteren 20:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Rebuilding New York City's Subway: Danny Forster reist naar New York en onderzoekt het belangrijkste bouwproject in de geschiedenis van de stad, de $15 miljard kostende uitbreiding van het metrosysteem.

Eergisteren 17:45 De Buitendienst

Seizoen 7 - Aflevering 170 - Natuurmagazine voor kinderen. Het perfecte konijn. Matthijs en Jonata zoeken een konijn voor in huis. Ze duiken in de wereld van fokkers die zich bezighouden met het maken van de schattigste dieren. Maar deze dieren zijn niet altijd de gelukkigste.

Eergisteren 16:30 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 2 - London's Olympic Aquatic Stadium: Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze boeiende special nemen we een kijkje achter de schermen bij het indrukwekkende Olympisch zwemstadion in Londen.

Eergisteren 16:15 Barnwood Builders

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Montana Barn Battle: Het team demonteert een oude blokhut vol met houten pennen, metalen nagels, stalen bouten en heel veel balken. De blokhut wordt elders weer opgebouwd voor een groep veteranen.

Eergisteren 14:45 Gold Rush

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Game Over: De goudzoekers zijn terug en ze zijn gemotiveerder dan ooit. De mannen, die geheel zelfvoorzienend in de barre wildernis van de Yukon leven, hopen op een 21e-eeuwse goudkoorts.

Eergisteren 14:26 How the Universe Works

Seizoen 7 - Aflevering 3 - How Black Holes Made Us: Zwarte gaten zijn niet alleen brute monsters. Nieuwe aanwijzingen duiden erop dat ze een rol spelen bij de geboorte van sterren, het ontstaan van licht en van het universum zelf.

Eergisteren 13:05 Om Nom

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Animatieserie

Eergisteren 12:00 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 2 - London's Olympic Aquatic Stadium: Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze boeiende special nemen we een kijkje achter de schermen bij het indrukwekkende Olympisch zwemstadion in Londen.

Eergisteren 09:38 How the Universe Works

Seizoen 7 - Aflevering 3 - How Black Holes Made Us: Zwarte gaten zijn niet alleen brute monsters. Nieuwe aanwijzingen duiden erop dat ze een rol spelen bij de geboorte van sterren, het ontstaan van licht en van het universum zelf.

Eergisteren 08:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 2 - London's Olympic Aquatic Stadium: Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze boeiende special nemen we een kijkje achter de schermen bij het indrukwekkende Olympisch zwemstadion in Londen.

Eergisteren 07:30 Deadliest Catch

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Graduation Day: Op de Beringzee vind je alleen de meest geharde vissers. Ze worden aangetrokken door het avontuur, jagen op krab en hopen op een beloning van 100 miljoen dollar.

Eergisteren 06:50 My Cat From Hell

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Four Blind Cats: Een kat die vaak woedeaanvallen krijgt, is bang voor de twee andere katten die in hetzelfde huis wonen. Jackson leert een uitsmijter hoe hij met zijn duivelse kat moet omgaan.

Eergisteren 06:26 How the Universe Works

Seizoen 7 - Aflevering 3 - How Black Holes Made Us: Zwarte gaten zijn niet alleen brute monsters. Nieuwe aanwijzingen duiden erop dat ze een rol spelen bij de geboorte van sterren, het ontstaan van licht en van het universum zelf.

 Meer