Je vindt hier de programma's van Seizoen 7 op tv We hebben de volgende programma's voor Seizoen 7 Forged in Fire: Informatief, Seizoen 7 Aflevering 13 The Boa Zande Sword Vier smeden hebben de opdracht van boren in verschillende. The Incredible Dr. Pol: Informatief, Seizoen 7 Aflevering 14 van 20 Pop! Goes The Beagle Het is een hectische week bij Pol Vet. Van worstelende. Extreme Engineering: Serie, Seizoen 7 Aflevering 8 Turkey's Mammoth Hydropowered Dam Danny reist naar Turkije, waar in het meest. The Incredible Dr. Pol: Informatief, Seizoen 7 Aflevering 15 van 20 Three Vets And A Baby Het is volop lente in Michigan, dus er is overal. Forged in Fire: Informatief, Seizoen 7 Aflevering 13 The Boa Zande Sword Vier smeden hebben de opdracht van boren in verschillende. Swamp People: Informatief, Seizoen 7 Aflevering 7 Sweet Revenge Troy probeert zijn kansen te laten keren met een oud familiegeheim.. Science of Stupid: Wetenschap, Seizoen 7 Aflevering 15 van 20 De wetenschap neemt het op tegen domheid om te kijken wie er meer pk heeft.. The Incredible Dr. Pol: Morgen - Informatief, Seizoen 7 Aflevering 5 van 20 Show Me the Honey Charles kan zijn enthousiasme nauwelijks. My Kitchen Rules: Morgen - Amusement, Seizoen 7 Aflevering 39 van 47 In deze kookwedstrijd gaan verschillende teams, bestaande uit twee. Van Woonvilla Naar Droomvilla: Morgen - Informatief, Seizoen 7 Aflevering 8 Inspirerend woonprogramma waarin toparchitect Bertram Terpstra en zijn.

Seizoen 7 op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 09:35 My Kitchen Rules

Seizoen 7 - Aflevering 39 van 47 In deze kookwedstrijd gaan verschillende teams, bestaande uit twee personen, de strijd met elkaar aan.

Morgen | 10:33 Van Woonvilla Naar Droomvilla

Seizoen 7 - Aflevering 8 Inspirerend woonprogramma waarin toparchitect Bertram Terpstra en zijn team je meenemen in de wereld van design, architectuur en interieur.

Morgen | 12:15 My Kitchen Rules

Seizoen 7 - Aflevering 40 van 47 In deze kookwedstrijd gaan verschillende teams, bestaande uit twee personen, de strijd met elkaar aan.

Overmorgen | 01:40 Blue Bloods

Seizoen 7 - Aflevering 16 van 22 - Hard Bargain Frank Reagan is hoofd van het New York Police Department. Hij gaat met zijn afdeling net zo slim te werk als met zijn familie, die ook werkzaam zijn bij de politie van New York. Ook al hebben de familieleden een hechte band, de verschillende generaties hebben zo hun eigen werkwijze. Linda's broer komt in de problemen met de menigte en vraagt Danny om hem veilig te houden.

Overmorgen | 12:35 My Kitchen Rules

Seizoen 7 - Aflevering 41 van 47 In deze kookwedstrijd gaan verschillende teams, bestaande uit twee personen, de strijd met elkaar aan.

Overmorgen | 13:30 My Kitchen Rules

Seizoen 7 - Aflevering 42 van 47 In deze kookwedstrijd gaan verschillende teams, bestaande uit twee personen, de strijd met elkaar aan.

Overmorgen | 16:37 The Goldbergs

Seizoen 7 - Aflevering 16 van 23 - Body Swap Adam kan moeilijk kiezen tussen Beverly's regels voor lunchen buiten de campus en naar de foodcourt gaan. Geoff leent Barry's studentenpas en wordt de student die Barry zo graag zou zijn.

Overmorgen | 17:02 The Goldbergs

Seizoen 7 - Aflevering 17 van 23 - A Fish Story Adam en Murray willen niet kamperen, en daarom maken ze een film waarop ze doen alsof. Erica gaat bij een a capella-koor voor vrouwen en leert een belangrijke les als ze het koor overneemt.

Overmorgen | 17:26 The Goldbergs

Seizoen 7 - Aflevering 18 van 23 - Schmoopie's Big Adventure Beverly koopt net zo'n fiets voor Adam als die in Pee Wee's Big Adventure. Barry en Erica transformeren Murray's meubelwinkel na sluitingstijd in een lounge voor studenten.

Overmorgen | 17:29 Van Woonvilla Naar Droomvilla

Seizoen 7 - Aflevering 1 Inspirerend woonprogramma waarin toparchitect Bertram Terpstra en zijn team je meenemen in de wereld van design, architectuur en interieur.

Overmorgen | 17:50 The Goldbergs

Seizoen 7 - Aflevering 19 van 23 - Island Time Erica, Barry, Geoff en de hele bups gaan op vakantie, maar het gaat niet zoals verwacht. Adam vraagt zich af of studeren wel wat voor hem is nu zijn testscores niet zo goed zijn als hij had gehoopt.

Overmorgen | 18:19 The Goldbergs

Seizoen 7 - Aflevering 20 van 23 - The Return of the Formica King Murray's rivaal Formica doet hem een aanbod dat hij niet kan weigeren. Adam biedt Cinoma de originele musical van Erica en hem aan als William Penn de rechten op een andere musical niet kan krijgen.

Overmorgen | 18:35 De Grote Verbouwing

Seizoen 7 - Aflevering 11 van 14 - Australie Mensen die een groot bouwproject zijn begonnen om hun huis in een geheel nieuwe stijl te veranderen, worden met de camera gevolgd. Alle successen en tegenslagen worden hierbij vastgelegd.

Overmorgen | 18:47 The Goldbergs

Seizoen 7 - Aflevering 21 van 23 - Oates & Oates Barry organiseert een telethon en tracht Ren het hof te maken door haar te beloven dat Hall en Oates komen optreden. Bill vindt het geluk bij een vrouw die hij via een vijand van Beverly leert kennen.

Overmorgen | 19:10 The Goldbergs

Seizoen 7 - Aflevering 22 van 23 - The Fake-Up De relatie tussen Adam en Brea is goed totdat Beverly's zich er te veel mee bemoeid en ze een breuk faken. Als Lainey terug is, is Barry zeer verbaasd over zijn bloeiende relatie met Ren.

Overmorgen | 19:39 The Goldbergs

Seizoen 7 - Aflevering 23 van 23 - Pretty in Pink Adam en Brea gaan naar het gala. Als Adam bang is dat hij niet de Prom King zal zijn, brengt Beverly het feest in gevaar. Barry leert Erica zorgzaam te zijn als Geoff's vader in het ziekenhuis ligt.

 Meer

Seizoen 7 op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 20:30 Forged in Fire

Seizoen 7 - Aflevering 13 - The Boa-Zande Sword Vier smeden hebben de opdracht van boren in verschillende afmetingen een Damascus-mes in een bus te smeden. Maar wanneer een zware ronde met lasnaden smeden een smid uit de concurrentie haalt, blijven er maar drie over.

Vandaag | 22:46 The Incredible Dr. Pol

Seizoen 7 - Aflevering 14 van 20 - Pop! Goes The Beagle Het is een hectische week bij Pol Vet. Van worstelende wilde alpaca's tot rollende vaarskalveren, de dierenartsen hebben hun handen vol. Het zijn harverwarmende, schattige en spannende situaties.

Vandaag | 23:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Turkey's Mammoth Hydropowered Dam Danny reist naar Turkije, waar in het meest onherbergzame deel van het land één van de hoogste en sterkste dammen ooit wordt gebouwd.

Vandaag | 23:37 The Incredible Dr. Pol

Seizoen 7 - Aflevering 15 van 20 - Three Vets And A Baby Het is volop lente in Michigan, dus er is overal nieuw leven. Zwangere paarden, koeien, varkens en schapen gaan bevallen, dus het is druk bij Pol Vet.

Morgen | 00:45 Forged in Fire

Seizoen 7 - Aflevering 13 - The Boa-Zande Sword Vier smeden hebben de opdracht van boren in verschillende afmetingen een Damascus-mes in een bus te smeden. Maar wanneer een zware ronde met lasnaden smeden een smid uit de concurrentie haalt, blijven er maar drie over.

Morgen | 03:25 Swamp People

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Sweet Revenge Troy probeert zijn kansen te laten keren met een oud familiegeheim. RJ en Jay Paul botsen met de familie Edgar als ze op hetzelfde terrein jagen, en Glen Guist beoefent de moerasgeneeskunde om eer te bewijzen aan zijn broer Mitch.

Morgen | 04:52 Science of Stupid

Seizoen 7 - Aflevering 15 van 20 De wetenschap neemt het op tegen domheid om te kijken wie er meer pk heeft. Het wiel bestaat al meer dan 5000 jaar, maar veel mensen moeten nog leren hoe je die niet moet gebruiken.

Morgen | 08:42 The Incredible Dr. Pol

Seizoen 7 - Aflevering 5 van 20 - Show Me the Honey Charles kan zijn enthousiasme nauwelijks verbergen als het kliniekpersoneel en productiepersoneel langskomt om van zijn verse honing te genieten!

Morgen | 12:00 The Curse of Oak Island

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Triptych Na 152 jaar is de Money Pit misschien niet langer verloren.

Morgen | 12:50 The Curse of Oak Island

Seizoen 7 - Aflevering 9 - An Eye for an Eye Nieuw bewijs suggereert dat het moeras misschien door mensen is gemaakt, op een schaal waarop het team nooit had gerekend.

Morgen | 13:30 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Building Mumbai's Modern Airport Danny reist naar India om een kijkje te nemen bij één van de meest ambitieuze projecten die het land ooit heeft ondernomen, de $2 miljard kostende uitbreiding van Mumbai Airport.

Morgen | 14:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Turkey's Mammoth Hydropowered Dam Danny reist naar Turkije, waar in het meest onherbergzame deel van het land één van de hoogste en sterkste dammen ooit wordt gebouwd.

Morgen | 15:14 Through the Wormhole with Morgan Freeman

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Can We Cheat Death? Samen met de scherpste wetenschappers ter wereld verkent Morgan Freeman raadsels over ons bestaan die de mensheid al eeuwen bezighouden.

Morgen | 15:45 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 2 - London's Olympic Aquatic Stadium Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze boeiende special nemen we een kijkje achter de schermen bij het indrukwekkende Olympisch zwemstadion in Londen.

Morgen | 16:50 Through the Wormhole with Morgan Freeman

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Is Gun Crime A Virus? Samen met de scherpste wetenschappers ter wereld verkent Morgan Freeman raadsels over ons bestaan die de mensheid al eeuwen bezighouden.

Morgen | 17:40 Through the Wormhole with Morgan Freeman

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Can We All Become Geniuses? Samen met de scherpste wetenschappers ter wereld verkent Morgan Freeman raadsels over ons bestaan die de mensheid al eeuwen bezighouden.

Morgen | 18:30 Through the Wormhole with Morgan Freeman

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Is The Force With Us? Morgan Freeman onderzoekt samen met de knapste wetenschappers op aarde enkele mysteries waar de mensheid zich al eeuwen het hoofd over breekt.

Morgen | 18:50 Forged in Fire

Seizoen 7 - Aflevering 13 - The Boa-Zande Sword Vier smeden hebben de opdracht van boren in verschillende afmetingen een Damascus-mes in een bus te smeden. Maar wanneer een zware ronde met lasnaden smeden een smid uit de concurrentie haalt, blijven er maar drie over.

Morgen | 19:20 How the Universe Works

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Nightmares Of Neutron Stars Neutronensterren lijken zich niets aan te trekken van natuurkundige wetten. Nieuwe ontdekkingen duiden erop dat ze planeten en zelfs andere sterren kunnen vernietigen.

Morgen | 22:25 My Cat From Hell

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Gotham Feral Cats Jackson ontmoet in New York een vader en zoon die al enige tijd voor een kolonie wilde katten in hun achtertuin zorgen en daarbij dringend hulp nodig hebben.

Morgen | 23:05 Forged in Fire

Seizoen 7 - Aflevering 13 - The Boa-Zande Sword Vier smeden hebben de opdracht van boren in verschillende afmetingen een Damascus-mes in een bus te smeden. Maar wanneer een zware ronde met lasnaden smeden een smid uit de concurrentie haalt, blijven er maar drie over.

Morgen | 23:20 My Cat From Hell

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Twinkle, Twinkle, Little Star Jackson zorgt ervoor dat een kat die zich niet kan aanpassen in het asiel bij een opvanggezin wordt geplaatst, in de hoop dat het gezin de kat zal adopteren.

Overmorgen | 00:15 My Cat From Hell

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Felines And Frenemies? Huisgenoten Josh en Grace willen weten hoe ze kunnen voorkomen dat hun katten elkaar telkens aanvallen. Later helpt Jackson een moeder en haar dochter met een angstige wilde kat.

Overmorgen | 01:00 My Cat From Hell

Seizoen 7 - Aflevering 10 - A Brave New Cat World Jackson bezoekt dierenasiel Santé D'or, waar hij een zeer agressieve asielkat genaamd Pig Pen probeert te helpen.

Overmorgen | 04:30 Treehouse Masters

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Mountainside Bulldog Bungalow Een stel droomt van een boomhut met vrij uitzicht op de bergen. Pete creëert een bungalow met grote ramen zodat de twee weer kunnen genieten van het uitzicht dat was verdwenen.

Overmorgen | 09:45 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Building Mumbai's Modern Airport Danny reist naar India om een kijkje te nemen bij één van de meest ambitieuze projecten die het land ooit heeft ondernomen, de $2 miljard kostende uitbreiding van Mumbai Airport.

Overmorgen | 10:30 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Turkey's Mammoth Hydropowered Dam Danny reist naar Turkije, waar in het meest onherbergzame deel van het land één van de hoogste en sterkste dammen ooit wordt gebouwd.

Overmorgen | 10:35 Treehouse Masters

Seizoen 7 - Aflevering 9 - International - France Boomhutarchitect Alain Laurens vergezelt Pete op zijn reis door Frankrijk en toont hem zijn unieke constructies die een heel nieuwe betekenis aan het begrip boomhut geven!

Overmorgen | 15:00 The Incredible Dr. Pol

Seizoen 7 - Aflevering 5 van 20 - Show Me the Honey Charles kan zijn enthousiasme nauwelijks verbergen als het kliniekpersoneel en productiepersoneel langskomt om van zijn verse honing te genieten!

Overmorgen | 15:50 The Incredible Dr. Pol

Seizoen 7 - Aflevering 7 van 20 - Mamma Mia! Er gebeurt weer van alles deze week. Dr. Emily onthult dat ze zwanger is en bespreekt hoe het is om dierenarts en moeder te zijn.

Overmorgen | 16:41 The Incredible Dr. Pol

Seizoen 7 - Aflevering 8 van 20 - K-9 to Het is chaos in de kliniek; er komen continu honden van verschillende rassen binnen, waardoor de dokters extreem vermoeid zijn.

Overmorgen | 17:31 Travel Man

Seizoen 7 - Aflevering 3 van 4 - Ljublajana Richard gaat met komiek Eddie Izzard naar Ljubljana. Ze lopen door de stad aan de hand van de app Tap Water Ljubljana. Onderweg komen ze allerlei bezienswaardigheden tegen.

Overmorgen | 17:58 Travel Man

Seizoen 7 - Aflevering 4 van 4 - Milan Richard gaat met actrice en komiek Morgana Robinson naar Milaan. Ze gaan kriskras door de stad, zien schilderijen, eten pasta en hebben zelfs nog tijd om iets te drinken in de kleinste bar ter wereld.

Overmorgen | 20:30 Forged in Fire

Seizoen 7 - Aflevering 13 - The Boa-Zande Sword Vier smeden hebben de opdracht van boren in verschillende afmetingen een Damascus-mes in een bus te smeden. Maar wanneer een zware ronde met lasnaden smeden een smid uit de concurrentie haalt, blijven er maar drie over.

 Meer

Seizoen 7 gemist

Eerder Vandaag | 20:35 How Do They Do It?

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Tales From The Black Stuff/Silk/In The Can In deze aflevering ontdekken we hoe klassiek Iers bier wordt gemaakt, hoe zijdewormen buskruitzakjes en kleding maken en hoe soep wordt ingeblikt.

Eerder Vandaag | 20:10 How Do They Do It?

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Smooth As Marble/Hot Stuff/Umbrellas In deze aflevering ontdekken we hoe marmer voor de monumenten in Washington wordt gewonnen, hoe tabascosaus wordt geproduceerd en hoe stormbestendige paraplu's worden gemaakt.

Eerder Vandaag | 19:45 How Do They Do It?

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Peanut Butter/Breaking Point In deze aflevering ontdekken we hoe pinda's worden geoogst en geroosterd om er pindakaas van te maken en hoe elk apparaat in ons huis wordt getest.

Eerder Vandaag | 19:20 How Do They Do It?

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Diggers/Taste Of The Orient/Into The Void Ontdek hoe 's werelds meest veelzijdige bouwmachines worden bediend, volg de reis van bonen naar saus en kijk mee hoe de Willis Tower Skydeck in Chicago wordt onderhouden.

Eerder Vandaag | 19:10 The Great British Bake Off

Seizoen 7 - Aflevering 6 van 10 - Botanische week - MAX Er zijn nog maar zeven bakkers over. Er zijn drie opdrachten waarvoor inspiratie uit de natuur wordt gehaald. De bakkers mogen alles wat groeit en bloeit gebruiken om hun baksels de ultieme botanische smaak te geven. Als signatuuropdracht mogen de bakkers met frisse citrussmaken een eigen draai geven aan hun creatie. Verborgen onder de geruite doeken ligt een gebladerde technische opdracht. Als botanisch spektakelstuk maken de bakkers uitbundig gedecoreerde taarten.

Eerder Vandaag | 18:55 How Do They Do It?

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Underground World/Gunmakers Neem een kijkje onder de grond in de grootste mijn van de VS en ontdek hoe lood wordt gewonnen. En hoe worden op maat gemaakte jachtgeweren geproduceerd en getest?

Eerder Vandaag | 17:30 Beste Vrienden Quiz

Seizoen 7 - Aflevering 105 van 111 - NTR Een spannende kennisquiz waarin twee teams van 'beste vrienden' tegen elkaar spelen. Het winnende team mag de volgende dag terugkomen en de strijd aangaan met een nieuw team. Ze spelen om een geldbedrag waarvan ze de helft doneren aan een eigen gekozen goed doel en de andere helft zelf mogen houden. De beste teams strijden aan het einde van het seizoen om de titel 'De Beste Vrienden van 2020' en winnen een dagje uit met Bart en Tonnie.

Eerder Vandaag | 16:50 Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken!

Seizoen 7 - Kati Allo Grieks restaurant Kati Allo is gelegen in het New Yorkse Queens en wordt gerund door het echtpaar Manny en Christine. Niet alleen het restaurant, maar ook het huwelijk van de eigenaren heeft flink te lijden onder alle problemen. Chef Ramsays hulp is hard nodig om de zaak van de ondergang te redden.

Eerder Vandaag | 16:37 The Goldbergs

Seizoen 7 - Aflevering 23 van 23 - Pretty in Pink Adam en Brea gaan naar het gala. Als Adam bang is dat hij niet de Prom King zal zijn, brengt Beverly het feest in gevaar. Barry leert Erica zorgzaam te zijn als Geoff's vader in het ziekenhuis ligt.

Eerder Vandaag | 16:10 Beste Vrienden Quiz

Seizoen 7 - Aflevering 104 van 111 - NTR Een spannende kennisquiz waarin twee teams van 'beste vrienden' tegen elkaar spelen. Het winnende team mag de volgende dag terugkomen en de strijd aangaan met een nieuw team. Ze spelen om een geldbedrag waarvan ze de helft doneren aan een eigen gekozen goed doel en de andere helft zelf mogen houden. De beste teams strijden aan het einde van het seizoen om de titel 'De Beste Vrienden van 2020' en winnen een dagje uit met Bart en Tonnie.

Eerder Vandaag | 15:45 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 2 - London's Olympic Aquatic Stadium Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze boeiende special nemen we een kijkje achter de schermen bij het indrukwekkende Olympisch zwemstadion in Londen.

Eerder Vandaag | 15:14 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Turkey's Mammoth Hydropowered Dam Danny reist naar Turkije, waar in het meest onherbergzame deel van het land één van de hoogste en sterkste dammen ooit wordt gebouwd.

Eerder Vandaag | 12:20 My Kitchen Rules

Seizoen 7 - Aflevering 19 van 47 In deze kookwedstrijd gaan verschillende teams, bestaande uit twee personen, de strijd met elkaar aan.

Eerder Vandaag | 11:40 De Grote Verbouwing

Seizoen 7 - Aflevering 10 van 14 - Australie Mensen die een groot bouwproject zijn begonnen om hun huis in een geheel nieuwe stijl te veranderen, worden met de camera gevolgd. Alle successen en tegenslagen worden hierbij vastgelegd.

Eerder Vandaag | 11:25 My Kitchen Rules

Seizoen 7 - Aflevering 18 van 47 In deze kookwedstrijd gaan verschillende teams, bestaande uit twee personen, de strijd met elkaar aan.

Eerder Vandaag | 11:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Rebuilding New York City's Subway Danny Forster reist naar New York en onderzoekt het belangrijkste bouwproject in de geschiedenis van de stad, de $15 miljard kostende uitbreiding van het metrosysteem.

Eerder Vandaag | 11:10 Swamp People

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Sweet Revenge Troy probeert zijn kansen te laten keren met een oud familiegeheim. RJ en Jay Paul botsen met de familie Edgar als ze op hetzelfde terrein jagen, en Glen Guist beoefent de moerasgeneeskunde om eer te bewijzen aan zijn broer Mitch.

Eerder Vandaag | 10:48 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Building Mumbai's Modern Airport Danny reist naar India om een kijkje te nemen bij één van de meest ambitieuze projecten die het land ooit heeft ondernomen, de $2 miljard kostende uitbreiding van Mumbai Airport.

Eerder Vandaag | 10:00 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Amsterdam's Futuristic Floating City Danny Foster verkent indrukwekkende staaltjes bouwkunde, ontworpen door de meest stoutmoedige en innovatieve bedenkers in de wereld van de bouwkunde.

Eerder Vandaag | 09:58 The Goldbergs

Seizoen 7 - Aflevering 21 van 23 - Oates & Oates Barry organiseert een telethon en tracht Ren het hof te maken door haar te beloven dat Hall en Oates komen optreden. Bill vindt het geluk bij een vrouw die hij via een vijand van Beverly leert kennen.

Eerder Vandaag | 09:35 The Goldbergs

Seizoen 7 - Aflevering 20 van 23 - The Return of the Formica King Murray's rivaal Formica doet hem een aanbod dat hij niet kan weigeren. Adam biedt Cinoma de originele musical van Erica en hem aan als William Penn de rechten op een andere musical niet kan krijgen.

Eerder Vandaag | 07:31 Alaska State Troopers

Seizoen 7 - Aflevering 8 van 10 - Cliff Top Chaos In deze aflevering gaan de State en Wildlife Troopers tot het uiterste om de straten en bossen in Alaska veilig te houden.

Eerder Vandaag | 07:30 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Turkey's Mammoth Hydropowered Dam Danny reist naar Turkije, waar in het meest onherbergzame deel van het land één van de hoogste en sterkste dammen ooit wordt gebouwd.

Eerder Vandaag | 07:30 River Monsters

Seizoen 7 - Aflevering 5 - South Pacific Terrors In Fiji worden mensen belaagd door onverwachte aanvallen vanuit het water. Jeremy baant zich door ondoordringbare jungle en trotseert noodweer om te achterhalen wie de dader is.

Eerder Vandaag | 07:15 My Cat From Hell

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Katrina Storms in Jackson ontmoet een zachtaardige muzikante die zich gebruikt voelt door haar asielkat. Ze schaamt zich ervoor dat het haar niet lukt om het gedrag van haar kat te veranderen.

Eerder Vandaag | 06:45 Alaska State Troopers

Seizoen 7 - Aflevering 6 van 10 - Rock Throwing Rampage In deze aflevering zien we hoe de Troopers verdwaalde en gestrande burgers, bergen bevroren lichamen, en doorzoeken een verdacht voertuig.

Eerder Vandaag | 06:00 Alaska State Troopers

Seizoen 7 - Aflevering 5 van 10 - Nypd To Ast In deze aflevering zien we hoe de Troopers autodieven en inbrekers opsporen, en in Fairbanks zijn de Troopers op zoek naar een bewapende, suïcidale inbreker die onder de invloed is van drugs.

 Meer