Seizoen 3 op tv (tv-tips)

Morgen | 18:05 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8080 - Amerikaanse soap. Thomas zet druk op Hope om Liam te laten beslissen voor wie hij kiest: Hope of Steffy en de meisjes. Wyatt verrast Flo met een uitnodiging voor een etentje en een zoen.

Vandaag | 18:05 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8079 - Amerikaanse soap. Hope wordt achtervolgd door herinneringen aan Hope als het licht uitvalt. Shauna, Flo en Zoe bespreken alle opties en voor- en nadelen van het bewaren van hun geheim.

Ma 24 juni 2019 | 18:05 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8081 - Amerikaanse soap. Xander probeert het vertrouwen van Zoe te winnen, zodat ze haar zorgen met hem deelt. Flo zit te piekeren of ze Hopes aanbod moet accepteren. De vriendelijke houding van Ridge maakt het alleen maar moeilijker.

Di 25 juni 2019 | 18:05 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8082 - Amerikaanse soap. Douglas is de nieuwste pion in het spel van Thomas om Hope voor zich te winnen. Als de kans zich voordoet, maakt Shauna van de gelegenheid gebruik om een Forrester Original te dragen.

Wo 26 juni 2019 | 18:05 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8083 - Amerikaanse soap. Thomas verbijstert Hope met een liefdesverklaring en een onverwachte zoen. Wyatt confronteert een emotionele Sally met de geheimen die ze verborgen hield.

Vr 28 juni 2019 | 18:05 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8085 - Amerikaanse soap. Sally valt Thomas aan op het kapotmaken van haar relatie met Wyatt, terwijl Quinn het goede nieuws viert. Flo begint zich zorgen te maken als Hope praat over haar hervonden gevoelens over haar huwelijk.

Do 27 juni 2019 | 18:05 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8084 - Amerikaanse soap. Wyatt belt Liam, die nog steeds in Parijs is, en onthult dat Thomas probeert Hope tegen hem uit te spelen door haar te manipuleren. Brooke en Ridge zijn het oneens over het juiste pad voor hun kinderen.

Vandaag | 21:35 DWDD Summerschool: Waylon

Cultuurmagazine, In deze aflevering van DWDD Summerschool vertelt zanger Waylon over de Outlaws in de countrymuziek. ...

In deze aflevering van DWDD Summerschool vertelt zanger Waylon over de Outlaws in de countrymuziek. Met de sterke verhalen die aan de basis van deze muziek staan. Denk daarbij aan gevangenissen, helikopters, drank en drugs, maar ook veel, heel veel mooie muziek. Bijvoorbeeld Johnny Cash, Kris Kristofferson, Merle Haggard en uiteraard Waylon Jennings. Met een gitaar op schoot eert Waylon de vrijbuiters en vrijheidsstrijders van de Amerikaanse gitaarmuziek, die Nashville en de Amerikaanse muziekgeschiedenis voor altijd zouden veranderen door zich niet altijd even netjes aan de regels te houden. In de volgende afleveringen vertelt Femke van der Laan over verdriet en komt Diederik van Vleuten over James Cook vertellen.

Ma 1 juli 2019 | 18:05 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8086 - Amerikaanse soap. Thomas schrikt zich rot als Liam terugkeert uit Parijs om hem te confronteren met zijn acties. Wyatt vertelt Flo dat Sally is verhuisd vanwege een geheim. Flo voelt zich schuldig omdat ze hetzelfde heeft gedaan.

Morgen | 20:30 Herhalingen: André Hazes - ik haal alles uit het leven

Morgen - Realityreeks, Vanaf vanavond herhaalt SBS6 de hele zomer de realitysoap 'André Hazes: ik haal alles uit het ...

Vanaf vanavond herhaalt SBS6 de hele zomer de realitysoap 'André Hazes: ik haal alles uit het leven' op vrijdag om 20:30 uur. De zanger en zijn vriendin Monique, kleine André en al hun vrienden worden gevolgd bij alle hoogte- en dieptepunten in hun roerige levens. En die zijn er te over... Zo gaat het Hazes-gezin verhuizen en brengt André een nieuw album uit. In dit derde seizoen is te zien hoe André zijn leven weer oppakt. Wat is er veranderd? Gaat hij rustiger aan doen en meer tijd in zijn gezin steken? Kan dat eigenlijk wel, net nu hij zijn plek aan de top heeft veroverd en nog zoveel dromen heeft? Er staan belangrijke dingen te gebeuren. Behalve tijdens de verhuizing naar een nieuw huis met alles wat daarbij komt kijken, zien we hem bij de promotour van zijn nieuwe album door Nederland en België en bij bijzondere optredens op Curaçao, Antwerpen en in de PI Vught. Ook volgen de camera's hem tijdens de uitverkochte concertreeks in Ahoy.

Di 2 juli 2019 | 18:05 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8087 - Amerikaanse soap. Sally slaat terug als Quinn laat blijken hoe leuk ze het vindt dat Sally voorgoed uit Wyatts leven is verdwenen. Thomas maakt duidelijk dat Hope bij hem hoort. Liam vermant zich om zijn huwelijk te verdedigen.

Ma 24 juni 2019 | 17:35 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8080 - Amerikaanse soap. Thomas zet druk op Hope om Liam te laten beslissen voor wie hij kiest: Hope of Steffy en de meisjes. Wyatt verrast Flo met een uitnodiging voor een etentje en een zoen.

Di 25 juni 2019 | 20:30 Inspector Banks: start seizoen 3

25/06 - Misdaadserie, Vanaf vanavond wordt in de Detectivemaand bij de NPO het derde seizoen van de Britse misdaadserie ...

Vanaf vanavond wordt in de Detectivemaand bij de NPO het derde seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Banks uitgezonden. Dit seizoen bestaat uit drie afleveringen. Het team van inspecteur Allan Banks is weer compleet nu Annie terug is van zwangerschapsverlof. Ze kan direct aan de slag wanneer de tiener Kyle Heath verdwenen blijkt te zijn. Zijn alleenstaande moeder Katy heeft hem meegegeven aan een man en een vrouw die zich voordeden als maatschappelijk werkers. De gegevens die ze achterlieten kloppen echter niet. Het lijkt op een ontvoering en Banks zet er vaart achter in de hoop de jongen levend terug te vinden.

 Meer
Je vindt hier de programma's van Seizoen 3 op tv We hebben de volgende programma's voor Seizoen 3 The Bold and the Beautiful: Morgen - Soap, Seizoen 33 Aflevering 8080 Amerikaanse soap. Thomas zet druk op Hope om Liam te laten beslissen voor wie. The Bold and the Beautiful: Soap, Seizoen 33 Aflevering 8079 Amerikaanse soap. Hope wordt achtervolgd door herinneringen aan Hope als het licht. The Bold and the Beautiful: 24/06 - Soap, Seizoen 33 Aflevering 8081 Amerikaanse soap. Xander probeert het vertrouwen van Zoe te winnen, zodat ze. The Bold and the Beautiful: 25/06 - Soap, Seizoen 33 Aflevering 8082 Amerikaanse soap. Douglas is de nieuwste pion in het spel van Thomas om Hope. The Bold and the Beautiful: 26/06 - Soap, Seizoen 33 Aflevering 8083 Amerikaanse soap. Thomas verbijstert Hope met een liefdesverklaring en een. The Bold and the Beautiful: 28/06 - Soap, Seizoen 33 Aflevering 8085 Amerikaanse soap. Sally valt Thomas aan op het kapotmaken van haar relatie met. The Bold and the Beautiful: 27/06 - Soap, Seizoen 33 Aflevering 8084 Amerikaanse soap. Wyatt belt Liam, die nog steeds in Parijs is, en onthult dat. DWDD Summerschool: Waylon: Cultuurmagazine, In deze aflevering van DWDD Summerschool vertelt zanger Waylon over de Outlaws in de countrymuziek.. The Bold and the Beautiful: 01/07 - Soap, Seizoen 33 Aflevering 8086 Amerikaanse soap. Thomas schrikt zich rot als Liam terugkeert uit Parijs om. Herhalingen: André Hazes - ik haal alles uit het leven: Morgen - Realityreeks, Vanaf vanavond herhaalt SBS6 de hele zomer de realitysoap 'André Hazes: ik haal alles uit het. The Bold and the Beautiful: 02/07 - Soap, Seizoen 33 Aflevering 8087 Amerikaanse soap. Sally slaat terug als Quinn laat blijken hoe leuk ze het. The Bold and the Beautiful: 24/06 - Soap, Seizoen 33 Aflevering 8080 Amerikaanse soap. Thomas zet druk op Hope om Liam te laten beslissen voor wie. Inspector Banks: start seizoen 3: 25/06 - Misdaadserie, Vanaf vanavond wordt in de Detectivemaand bij de NPO het derde seizoen van de Britse misdaadserie.

Seizoen 3 op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 03:25 The Flash

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse superheldenserie. Attack on Central City. Grodd en zijn leger verleggen de strijd naar Earth-1. Het team moet Grodd een halt toeroepen.

Vandaag | 04:05 The Flash

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Amerikaanse superheldenserie. The Wrath of Savitar. Terwijl hij met Barry oefent, krijg Wally visioenen van Savitar. Hij verzwijgt dat voor het team. Een gevaarlijk geheim vormt een bedreiging voor het geluk van Barry en Iris.

Vandaag | 06:35 Barbapapa rond de wereld

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Japans-Franse animatieserie. Bosbrand. Barbapapa en zijn familie reizen de hele wereld over en beleven allerlei spannende avonturen.

Vandaag | 07:03 Jul & Julia

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Animatieserie. Jul & Julia in het wilde westen. Jul en Julia vinden een oud boek op zolder met daarin een brief van Juls grootvader Julius. Hij schrijft over de grootste schat ooit, die hij heeft gevonden in het Wilde Westen: de schat van het oneindige gouden geel. Samen met meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin besluiten de muizen ernaar op zoek te gaan. Maar ook de boeven zijn de buit op het spoor! Wie zal als eerste de schat met het oneindige gouden geel vinden in het Wilde Westen?

Vandaag | 08:00 LEGO City

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Animatieserie

Vandaag | 08:25 De Smurfen

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Amerikaans-Belgische animatieserie. Het meest onsmurfige spel

Vandaag | 08:51 Telekids Mini's: Juf Roos

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Kinderprogramma. Zeg ken jij de mosselman?

Vandaag | 09:30 Flodder

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Komische serie. Klepto ma. In Zonnedael wordt van alles gestolen. Ma Flodder wordt verdacht en op heterdaad betrapt, maar haar diefstallen zijn kennelijk te wijten aan een ziekte. Heel vervelend natuurlijk, zeker als de ziekte uiterst besmettelijk blijkt te zijn.

Vandaag | 10:00 Flodder

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Komische serie. Blufpoker. Johnnie kan heel goed tegen zijn verlies, op voorwaarde dat hij aan het winnen is. Deze keer gaat het echter helemaal mis en verspeelt hij zijn belangrijkste bezit. Dit schreeuwt om wraak. Met steun uit onverwachte hoek en onder het motto "laat niet in je eigen kaarten kijken" wil hij revanche nemen.

Vandaag | 11:45 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8078 - Amerikaanse soap. Shauna houdt een wapen gericht op een doodsbange Zoe. Ze eist antwoorden over Flo. Thomas maakt gebruik van Liams uitstapje naar Parijs door een subtiele move te maken richting Hope.

Vandaag | 14:30 House Rules Australië

Seizoen 3 - Aflevering 32 - Australische realityreeks

Vandaag | 14:30 Stop! Politie

Seizoen 3 - Aflevering 54 - Realityreeks over de mensen van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk. Het rijgedrag van automobilisten wordt al een aantal decennia gevolgd door middel van de camera´s in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Vandaag | 15:30 Pawn Stars

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Realityreeks over de familie Harrison, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las Vegas

Vandaag | 15:40 Container Wars

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Realityreeks waarin deskundigen met verschillende achtergronden de inhoud van zeecontainers proberen te bemachtigen. Seeing Green. In tegenstelling tot andere veilingshows, neemt 'Container Wars' je mee naar een heel ander niveau met meer geld, grotere risico's en gigantische ego's. De serie draait om een groep deskundigen met verschillende achtergronden, die de strijd aangaan om de inhoud van zeecontainers uit de hele wereld te bemachtigen.

Vandaag | 16:00 Pawn Stars

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Realityreeks over de familie Harrison, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las Vegas

Vandaag | 16:10 Met hart en ziel

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Religieus magazine met verhalen van geloof, hoop en liefde uit de Protestantse Kerk, afwisselend gepresenteerd door Jos van Oord, Joanne Bijleveld en Andries Lamain. Bakkie in de Buurt. Een tuktuk, een gemotoriseerde riksja, die wekelijks door Haarlem-Oost rijdt. Dat valt op. Daniëlle Leder van de Haarlemse Oosterkerk en Ruby Schuitemaker van Stichting Dock rijden wekelijks met hun team de wijk in om koffie te drinken met bewoners. Deze laagdrempelige manier om met mensen in contact te komen, werkt. De diaconie heeft de aanschaf van de tuktuk financieel mogelijk gemaakt. Daniëlle: 'Als kerk willen we graag weten hoe het met mensen in onze wijk gaat en waar behoefte aan is. Door samen te werken met de opbouwwerkers van Dock hebben we verschillende mensen verder kunnen helpen. Dat noem ik 'nuldelijnszorg'. Presentator Andries Lamain, die recent in Sri Lanka op een tuktuk reed, gaat met Daniëlle en haar team mee.

Vandaag | 16:10 Raising Hope

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. Not Indecent but Not Quite a Decent Enough Proposal. De familie Chance ontmoet de moeder van Sabrina, Tamara, op de begrafenis van haar grootmoeder Nana. Nana maakte haar laatste wens bekend met een videoboodschap die ze opnam vlak voor ze stierf, maar haar wens heeft een grote impact op de relatie van Jimmy en Sabrina.

Vandaag | 16:35 House Rules Australië

Seizoen 3 - Aflevering 33 - Australische realityreeks

Vandaag | 16:35 Raising Hope

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. Throw Maw Maw From the House - Part 1. Een sociale medewerker gaat langs bij de familie Chance om een klacht tegen hen te onderzoeken. Wanneer ze te zien krijgt hoe de familie omgaat met Maw Maw, verdenkt ze hen meteen van misbruik en dreigt ze ermee Maw Maw weg te nemen uit het gezin.

Vandaag | 17:30 Flodder

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Komische serie. Op eigen benen. Eén van de leden van een bende schijnt de buit van een diamantroof achterover te hebben gedrukt. De anderen hebben er heel wat voor over om de stenen weer boven water te krijgen. Een paar leden van de familie Flodder worden, zonder het van elkaar te weten, ingeschakeld om de diamanten tegen een ruime vergoeding terug te stelen. Welke benadering leidt tot het beste resultaat?

Vandaag | 17:35 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8078 - Amerikaanse soap. Shauna houdt een wapen gericht op een doodsbange Zoe. Ze eist antwoorden over Flo. Thomas maakt gebruik van Liams uitstapje naar Parijs door een subtiele move te maken richting Hope.

Vandaag | 18:00 Flodder

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Komische serie. De promotie. Sjakie maakt, mede dankzij een heel aparte spoedcursus, onverwacht promotie. De Flodders maken kennis met zijn plaatsvervanger, helaas niet tot wederzijds genoegen. Er dreigen zelfs ernstige moeilijkheden te ontstaan. De afdeling "list en bedrog" van de familie moet dan ook op volle toeren draaien om de juiste man terug op de juiste plaats te krijgen.

Vandaag | 18:30 RTL Weer

Seizoen 38 - Aflevering 1 - Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. RTL Weer 18:30 uur

Vandaag | 18:40 Het Klokhuis

Seizoen 30 - Aflevering 3923 - Informatief jongerenmagazine. Zuid-Afrika: Mandela. Hoe bevocht Nelson Mandela het apartheidssysteem? Maurice bezoekt de plaats waar deze verzetsstrijder gearresteerd werd. De archieven van de Mandela Foundation laten zien hoe populair hij is geworden. Zoals het liedje: 'Je moet maar durven'

Vandaag | 19:55 RTL Weer

Seizoen 39 - Aflevering 75 - Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. RTL Weer 19:55 uur

Vandaag | 22:45 Nu te Zien!

Seizoen 3 - Aflevering 23 - Kunstmagazine. Do Ho Suh. Cathelijne Broers, directeur van de Hermitage, ervaart het werk van de Zuid-Koreaanse kunstenaar Do Ho Suh. Die plaatste zijn levensgrote kamers van felgekleurde stof in Museum Voorlinden, Wassenaer.

Vandaag | 23:20 De Ambassade

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Realityreeks over de medewerkers van de ambassade van toeristische bestemmingen

Morgen | 00:30 RTL Transportwereld

Seizoen 33 - Aflevering 39 - Magazine waarin diverse vormen van transport en logistiek worden belicht. Informatief programma waarin diverse vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. De onderwerpen in dit programma beginnen met de vraag: 'Hoe werkt dat?'. Daarnaast is er regelmatig aandacht voor internet, IT en nieuwe technologieën, omdat zij onlosmakelijk verbonden zijn met veel vormen van transport.

Morgen | 01:55 The Flash

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Amerikaanse superheldenserie. Into the Speed Force. Barry doet wanhopige pogingen om Savitar tegen te houden en zijn vrienden te redden. Hij maakt gebruik van de Speed Force. HR geeft Jesse advies.

Morgen | 02:35 The Flash

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Amerikaanse superheldenserie. Duet. De Music Meister stuurt Supergirl en de Flash naar een wereld waar het leven een musical is. De enige manier om te ontsnappen is door te zingen en te dansen.

Morgen | 03:15 The Flash

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Amerikaanse superheldenserie. Abra Kadabra. De Flash strijdt tegen een schurk uit de 64e eeuw, Abra Kadabra, die de identiteit van Savitar wil onthullen in ruil voor zijn vrijlating.

Morgen | 03:55 The Flash

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Amerikaanse superheldenserie. The Once and Future Flash. Barry reist naar de toekomst naar het jaar 2024 om erachter te komen wie Savitar is en om het leven van Iris te redden.

Morgen | 04:30 The Flash

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Amerikaanse superheldenserie. I Know Who You Are. Team Flash ontmoet een geleerde die misschien iets weet waarmee Savitar tegengehouden kan worden, maar het team ziet zich gedwongen om Killer Frost te bestrijden.

Morgen | 06:35 Barbapapa rond de wereld

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Japans-Franse animatieserie. Gletsjer. Barbapapa en zijn familie reizen de hele wereld over en beleven allerlei spannende avonturen.

Morgen | 07:03 Jul & Julia

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Animatieserie. Jul & Julia in het wilde westen. Jul en Julia vinden een oud boek op zolder met daarin een brief van Juls grootvader Julius. Hij schrijft over de grootste schat ooit, die hij heeft gevonden in het Wilde Westen: de schat van het oneindige gouden geel. Samen met meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin besluiten de muizen ernaar op zoek te gaan. Maar ook de boeven zijn de buit op het spoor! Wie zal als eerste de schat met het oneindige gouden geel vinden in het Wilde Westen?

Morgen | 08:25 De Smurfen

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Amerikaans-Belgische animatieserie. De dorpsvandaal

Morgen | 08:51 Telekids Mini's: Juf Roos

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Kinderprogramma. Opa bakkebaard

Morgen | 09:30 Flodder

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Komische serie. Op eigen benen. Eén van de leden van een bende schijnt de buit van een diamantroof achterover te hebben gedrukt. De anderen hebben er heel wat voor over om de stenen weer boven water te krijgen. Een paar leden van de familie Flodder worden, zonder het van elkaar te weten, ingeschakeld om de diamanten tegen een ruime vergoeding terug te stelen. Welke benadering leidt tot het beste resultaat?

Morgen | 10:00 Flodder

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Komische serie. De promotie. Sjakie maakt, mede dankzij een heel aparte spoedcursus, onverwacht promotie. De Flodders maken kennis met zijn plaatsvervanger, helaas niet tot wederzijds genoegen. Er dreigen zelfs ernstige moeilijkheden te ontstaan. De afdeling "list en bedrog" van de familie moet dan ook op volle toeren draaien om de juiste man terug op de juiste plaats te krijgen.

Morgen | 11:05 Raising Hope

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. Not Indecent but Not Quite a Decent Enough Proposal. De familie Chance ontmoet de moeder van Sabrina, Tamara, op de begrafenis van haar grootmoeder Nana. Nana maakte haar laatste wens bekend met een videoboodschap die ze opnam vlak voor ze stierf, maar haar wens heeft een grote impact op de relatie van Jimmy en Sabrina.

Morgen | 11:45 The Bold and the Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8079 - Amerikaanse soap. Hope wordt achtervolgd door herinneringen aan Hope als het licht uitvalt. Shauna, Flo en Zoe bespreken alle opties en voor- en nadelen van het bewaren van hun geheim.

Morgen | 12:30 Bezopen bestuurders

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Realityreeks waarin de verkeerspolitie wordt gevolgd in hun strijd tegen dronken rijden

Morgen | 14:05 Castle

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. He's Dead, She's Dead. Beckett en Castle zoeken naar de moordenaar van een beroemde helderziende, terwijl ze discussiëren of buitenzintuigelijke vermogens echt zijn of niet. Als een brief arriveert van het slachtoffer waarin ze haar dood voorspelt, proberen ze uit te zoeken wie de brief heeft geschreven: het slachtoffer of de moordenaar.

Morgen | 14:30 Stop! Politie

Seizoen 3 - Aflevering 56 - Realityreeks over de mensen van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk. Het rijgedrag van automobilisten wordt al een aantal decennia gevolgd door middel van de camera´s in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Morgen | 15:05 Castle

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Under the Gun. Een gecodeerd document zorgt ervoor dat de verbeelding van Castle op hol slaat. Beckett ontdekt dat zijn vreemde theorieën wel eens zouden kunnen kloppen. Castle ziet de komst van Becketts ex-partner met lede ogen aan.

Morgen | 15:05 Container Wars

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Realityreeks waarin deskundigen met verschillende achtergronden de inhoud van zeecontainers proberen te bemachtigen. Bizarre Ending. Mo en de Israëliërs slaan de handen in elkaar om een container uit Afrika te kopen, maar is die alle moeite wel waard?

Morgen | 15:30 Pawn Stars

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Realityreeks over de familie Harrison, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las Vegas

Morgen | 15:30 Container Wars

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin deskundigen met verschillende achtergronden de inhoud van zeecontainers proberen te bemachtigen. The Big Apple. In tegenstelling tot andere veilingshows, neemt 'Container Wars' je mee naar een heel ander niveau met meer geld, grotere risico's en gigantische ego's. De serie draait om een groep deskundigen met verschillende achtergronden, die de strijd aangaan om de inhoud van zeecontainers uit de hele wereld te bemachtigen.

Morgen | 16:00 Raising Hope

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. Throw Maw Maw From the House - Part 1. Een sociale medewerker gaat langs bij de familie Chance om een klacht tegen hen te onderzoeken. Wanneer ze te zien krijgt hoe de familie omgaat met Maw Maw, verdenkt ze hen meteen van misbruik en dreigt ze ermee Maw Maw weg te nemen uit het gezin.

Morgen | 16:00 Pawn Stars

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Realityreeks over de familie Harrison, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las Vegas

 Meer

Seizoen 3 gemist

Eerder Vandaag | 02:40 The Flash

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Amerikaanse superheldenserie. Attack on Gorilla City. Barry en zijn team gaan naar Earth-2 om Harry te redden van Gorilla City. Daar worden ze gevangengenomen en naar Grodd gebracht, die beweerd hun hulp nodig te hebben om Solovar te stoppen.

Eerder Vandaag | 02:00 The Flash

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Amerikaanse superheldenserie. Untouchable. Een criminele meta-mens zorgt ervoor dat mensen in een versneld tempo ontbinden.

Eerder Vandaag | 01:05 The Flash

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Amerikaanse superheldenserie. Dead or Alive. Barry Allen en Cisco Ramon moeten samenwerken om Harrison Wells te kunnen redden van een intergalactische premiejager, die hem wil vermoorden.

Eerder Vandaag | 00:38 The Blacklist

Seizoen 3 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Alexander Kirk: Conclusion. Red en Tom werken samen om de Russische miljardair Alexander Kirk te laten arresteren. Kirk huurt op zijn beurt iemand in om Tom te vermoorden en baby Agnes te ontvoeren. Tom vlucht met Agnes naar Cuba en heeft daar een weerzien met een oude bekende. Red ontdekt dat iemand uit zijn team achter zijn rug om heeft gehandeld.

Eerder Vandaag | 00:10 Lee Daniels' Star

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Amerikaanse muzikale dramaserie. When the Levee Breaks. Bij het ASA-gala strijdt Take 3 met Amber Drake om de hoogste eer. Alex bereidt zich voor op haar bruiloft, maar iemand uit haar verleden duikt op en zorgt voor verwarring op de grote dag.

Eerder Vandaag | 00:00 Reign

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Amerikaanse historische dramaserie. Betrothed. Elizabeth krijgt te maken met politieke terugslag doordat zij Catherine onderdak biedt. Mary wordt gedwongen om een aantal beslissingen te nemen over het veiligstellen van de toekomst van Schotland.

Gisteren 22:20 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 25 - Amerikaanse dramaserie. Scorp Family Robinson. Drie weken nadat het team in een woestijn is gecrasht, beginnen de onderlinge spanningen toe te nemen.

Gisteren 21:33 Levenslang met dwang?

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Realityreeks over mensen met een dwangstoornis. Het onverwachte vertrek naar een eiland veroorzaakt veel stress bij de acht deelnemers. Onder tijdsdruk wordt de perfectiedwang van Arne juist versterkt. Therapeut Jurre moet eraan te pas komen om Arne op tijd de bus in te krijgen. Melissa vreest dat tijdens de reis zijzelf of anderen ziek worden, en dit is wat haar angst voor besmetting heeft veroorzaakt. Als ze de boot op moet, wordt het haar te veel en sluit ze zichzelf op in het toilet. Marieke vermijdt al jarenlang openbare toiletten. Maar tijdens deze lange reis moet ze wel het gevecht met haar smetvrees aangaan.

Gisteren 17:50 Flodder

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Komische serie. Blufpoker. Johnnie kan heel goed tegen zijn verlies, op voorwaarde dat hij aan het winnen is. Deze keer gaat het echter helemaal mis en verspeelt hij zijn belangrijkste bezit. Dit schreeuwt om wraak. Met steun uit onverwachte hoek en onder het motto "laat niet in je eigen kaarten kijken" wil hij revanche nemen.

Gisteren 17:19 Flodder

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Komische serie. Klepto ma. In Zonnedael wordt van alles gestolen. Ma Flodder wordt verdacht en op heterdaad betrapt, maar haar diefstallen zijn kennelijk te wijten aan een ziekte. Heel vervelend natuurlijk, zeker als de ziekte uiterst besmettelijk blijkt te zijn.

Gisteren 16:30 Raising Hope

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. Not Indecent but Not Quite a Decent Enough Proposal. De familie Chance ontmoet de moeder van Sabrina, Tamara, op de begrafenis van haar grootmoeder Nana. Nana maakte haar laatste wens bekend met een videoboodschap die ze opnam vlak voor ze stierf, maar haar wens heeft een grote impact op de relatie van Jimmy en Sabrina.

Gisteren 16:30 House Rules Australië

Seizoen 3 - Aflevering 32 - Australische realityreeks

Gisteren 14:43 Stop! Politie

Seizoen 3 - Aflevering 52 - Realityreeks over de mensen van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk. Het rijgedrag van automobilisten wordt al een aantal decennia gevolgd door middel van de camera´s in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Gisteren 14:40 House Rules Australië

Seizoen 3 - Aflevering 31 - Australische realityreeks

Gisteren 14:21 Stop! Politie

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Realityreeks over het werk van de politie. Het rijgedrag van automobilisten wordt al een aantal decennia gevolgd met behulp van de camera's in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Gisteren 08:52 Telekids Mini's: Juf Roos

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Kinderprogramma. Rijden, rijden, rijden in een wagentje

Gisteren 08:30 De Smurfen

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Amerikaans-Belgische animatieserie. Een hart van goud

Gisteren 08:02 LEGO City

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Animatieserie

Gisteren 07:02 Jul & Julia

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Animatieserie. Jul & Julia in het wilde westen. Jul en Julia vinden een oud boek op zolder met daarin een brief van Juls grootvader Julius. Hij schrijft over de grootste schat ooit, die hij heeft gevonden in het Wilde Westen: de schat van het oneindige gouden geel. Samen met meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin besluiten de muizen ernaar op zoek te gaan. Maar ook de boeven zijn de buit op het spoor! Wie zal als eerste de schat met het oneindige gouden geel vinden in het Wilde Westen?

Gisteren 06:35 Barbapapa rond de wereld

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Japans-Franse animatieserie. Koala. Barbapapa en zijn familie reizen de hele wereld over en beleven allerlei spannende avonturen.

Gisteren 03:55 The Flash

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Amerikaanse superheldenserie. Borrowing Problems from the Future. Barry en Team Flash proberen de toekomst te veranderen om Iris van haar onvermijdelijke dood te redden. Dat kan alleen als ze terugkeren naar de toekomst.

Gisteren 03:15 The Flash

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Amerikaanse superheldenserie. The Present. Barry gaat naar Earth-3 om Jay Garrick te vragen hoe je Savitar tegenhoudt. Wally vertelt Barry dat hij met HR traint. Oude wonden worden opengereten als Cisco kerst zonder Dante moet vieren.

Gisteren 02:35 The Flash

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Amerikaanse superheldenserie. Invasion!. Barry vraagt Green Arrow om hulp, als aliens Central City aanvallen. Als de aanval dreigt te mislukken, halen ze de Legends en Supergirl erbij.

Gisteren 01:55 The Flash

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Amerikaanse superheldenserie. Killer Frost. Het team krijgt een schok te verwerken als Caitlin gedwongen wordt haar Killer Frost-krachten te onthullen, maar ze is niet de enige met een geheim.

Eergisteren 19:00 Hart van Nederland - Vroeg

Aflevering 121 - Toegankelijk nieuwsprogramma

Eergisteren 16:50 House Rules Australië

Seizoen 3 - Aflevering 31 - Australische realityreeks

Eergisteren 14:45 House Rules Australië

Seizoen 3 - Aflevering 30 - Australische realityreeks

Eergisteren 14:41 Stop! Politie

Seizoen 3 - Aflevering 49 - Realityreeks over de mensen van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk. Het rijgedrag van automobilisten wordt al een aantal decennia gevolgd door middel van de camera´s in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Eergisteren 14:20 Stop! Politie

Seizoen 1 - Aflevering 100 - Realityreeks over het werk van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk.

Eergisteren 08:54 Telekids Mini's: Juf Roos

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Kinderprogramma. Drie kleine visjes

Eergisteren 08:25 De Smurfen

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Amerikaans-Belgische animatieserie. De klikkende Smurfen

Eergisteren 08:04 LEGO City

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Animatieserie

Eergisteren 07:02 Jul & Julia

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Animatieserie. Jul & Julia in het wilde westen. Jul en Julia vinden een oud boek op zolder met daarin een brief van Juls grootvader Julius. Hij schrijft over de grootste schat ooit, die hij heeft gevonden in het Wilde Westen: de schat van het oneindige gouden geel. Samen met meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin besluiten de muizen ernaar op zoek te gaan. Maar ook de boeven zijn de buit op het spoor! Wie zal als eerste de schat met het oneindige gouden geel vinden in het Wilde Westen?

Eergisteren 06:35 Barbapapa rond de wereld

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Japans-Franse animatieserie. Kangoeroe. Barbapapa en zijn familie reizen de hele wereld over en beleven allerlei spannende avonturen.

 Meer