Seizoen 3 op tv (tv-tips)

Vandaag | 18:07 The Bold and the Beautiful

Seizoen 34 - Aflevering 8123 - Amerikaanse soap. Wyatt en Flo vieren hun relatie en hun beslissing om samen te gaan wonen. Thomas drogeert Liam en maakt van de situatie gebruik als hij zich labiel begint te gedragen.

Overmorgen | 18:05 The Bold and the Beautiful

Seizoen 34 - Aflevering 8125 - Amerikaanse soap. Liam vertelt Hope over zijn nacht met Steffy. Ze is erg overstuur. Steffy heeft in de gaten dat Thomas de relatie tussen Liam en Hope kapot wil maken.

Morgen | 18:05 The Bold and the Beautiful

Seizoen 34 - Aflevering 8124 - Amerikaanse soap. Wanneer hij wakker wordt, herinnert Liam zich hoe hij Hope van zich afgeduwd en Steffy naar zich toe getrokken heeft. Thomas is tevreden over hoe hij Liam heeft gemanipuleerd en deelt zijn volgende plan met Douglas.

Ma 26 augustus 2019 | 18:05 The Bold and the Beautiful

Seizoen 34 - Aflevering 8126 - Amerikaanse soap. Thomas overtuigt Douglas ervan Hope een aanzoek te doen, alsof het zijn eigen idee was. Liam denkt terug aan zijn laatste Onafhankelijkheidsdag met Hope. Steffy probeert hem te troosten.

Di 27 augustus 2019 | 18:05 The Bold and the Beautiful

Seizoen 34 - Aflevering 8127 - Amerikaanse soap. Douglas vraagt een verbijsterde Hope om met Thomas te trouwen en zijn nieuwe moeder te zijn. Xander is bang dat Thomas iets voor hem verbergt en vraagt Charlie om een gunst.

Wo 28 augustus 2019 | 18:05 The Bold and the Beautiful

Seizoen 34 - Aflevering 8128 - Amerikaanse soap. Thomas manipuleert Hope zo, dat ze ingaat op zijn aanzoek. Xander breidt zijn zoektocht naar bewijs tegen Thomas uit.

Vr 30 augustus 2019 | 18:05 The Bold and the Beautiful

Seizoen 34 - Aflevering 8130 - Amerikaanse soap. Xander zet zijn leven op het spel als hij Thomas confronteert met de moord op Emma. Liam laat Hope weten hoeveel hij van haar houdt, in de hoop dat ze van gedachten verandert.

Do 29 augustus 2019 | 18:05 The Bold and the Beautiful

Seizoen 34 - Aflevering 8129 - Amerikaanse soap. Xander schrikt als Zoe Thomas verdedigt als hij hem beschuldigt. Liam is verbijsterd als hij het nieuws hoort over de verloving van Thomas en Hope.

Vandaag | 20:35 Van onschatbare waarde

Realityreeks waarin mensen kostbaar antiek en verzamelobjecten proberen te verkopen aan vier experts. Seizoen 3 - Aflevering 4 van 6 . Verkoper Ruud heeft een bronzen beeld van Emile Louis Picault, dat zijn grootvader in 1915 in Parijs kocht, bij zich. Claudia heeft een echt verzamelaarsobject meegenomen naar de experts. Het gaat om twee panelen uit het decor van de Italiaanse film 'Pinocchio' uit 2002.

Ma 2 september 2019 | 18:05 The Bold and the Beautiful

Seizoen 34 - Aflevering 8131 - Amerikaanse soap. De relatie van Zoe en Xander staat op het spel als Xander Zoe een ultimatum stelt. Brooke doet alles wat in haar macht ligt om te voorkomen dat Hope met Thomas trouwt.

Ma 26 augustus 2019 | 21:30 Terug: Waar is de Mol?

26/08 - Show, Vanavond start een nieuw seizoen van Waar is de Mol?, waarin Johnny de Mol met bekende Nederlanders naar ...

Vanavond start een nieuw seizoen van Waar is de Mol?, waarin Johnny de Mol met bekende Nederlanders naar het buitenland gaat en er emotionele momenten beleeft. De komende maandagen zijn om 21:30 uur nieuwe afleveringen te zien. Johnny reist in de eerste aflevering samen met voormalig Radio 538-dj Edwin Evers af naar Liverpool. Edwin neemt muziekvriend Ferry van Leeuwen mee op reis, want beiden zijn fan van The Beatles. In het negende seizoen van Waar is De Mol? maakt Johnny de Mol zes geweldige nieuwe reizen waarin hij zijn gasten overdondert en verrast met de mooiste en meest bijzondere plekjes van onze wereld. Tijdens de tocht nemen ze ruim de tijd voor openhartige gesprekken, heel veel humor en ontroerende momenten.

Morgen | 21:30 Slot: Mr. Frank Visser - hoe is het nu met?

Morgen - Magazine, Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?, waarin ...

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?, waarin Viktor Brand teruggaat naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak. Sloot De families Van Rie en Onderdonck hadden al jarenlang ruzie over een sloot. Het liep zelfs zo uit de hand dat gezinshoofden Johan en Walter met elkaar op de vuist waren gegaan. Eede Meester Visser besloot dat de scheidingssloot moest worden rechtgetrokken. Viktor maakt de lange reis naar het Zeeuwse Eede en hoort hoe het nu gesteld is met de families. Nieuw seizoen Vanaf volgende week donderdag is een nieuw seizoen van Meester Frank Visser Doet Uitspraak elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS6.

Overmorgen | 17:35 The Bold and the Beautiful

Seizoen 34 - Aflevering 8124 - Amerikaanse soap. Wanneer hij wakker wordt, herinnert Liam zich hoe hij Hope van zich afgeduwd en Steffy naar zich toe getrokken heeft. Thomas is tevreden over hoe hij Liam heeft gemanipuleerd en deelt zijn volgende plan met Douglas.

Morgen | 17:35 The Bold and the Beautiful

Seizoen 34 - Aflevering 8123 - Amerikaanse soap. Wyatt en Flo vieren hun relatie en hun beslissing om samen te gaan wonen. Thomas drogeert Liam en maakt van de situatie gebruik als hij zich labiel begint te gedragen.

Di 3 september 2019 | 18:05 The Bold and the Beautiful

Seizoen 34 - Aflevering 8132 - Amerikaanse soap. Sally bedenkt een klusje voor Flo zodat ze alleen kan zijn met Wyatt. Thomas houdt Hope voor de gek om haar de huwelijksdatum te laten verschuiven.

 Meer
Je vindt hier de programma's van Seizoen 3 op tv We hebben de volgende programma's voor Seizoen 3 The Bold and the Beautiful: Soap, Seizoen 34 Aflevering 8123 Amerikaanse soap. Wyatt en Flo vieren hun relatie en hun beslissing om samen te gaan. The Bold and the Beautiful: Overmorgen - Soap, Seizoen 34 Aflevering 8125 Amerikaanse soap. Liam vertelt Hope over zijn nacht met Steffy. Ze is erg. The Bold and the Beautiful: Morgen - Soap, Seizoen 34 Aflevering 8124 Amerikaanse soap. Wanneer hij wakker wordt, herinnert Liam zich hoe hij Hope. The Bold and the Beautiful: 26/08 - Soap, Seizoen 34 Aflevering 8126 Amerikaanse soap. Thomas overtuigt Douglas ervan Hope een aanzoek te doen,. The Bold and the Beautiful: 27/08 - Soap, Seizoen 34 Aflevering 8127 Amerikaanse soap. Douglas vraagt een verbijsterde Hope om met Thomas te. The Bold and the Beautiful: 28/08 - Soap, Seizoen 34 Aflevering 8128 Amerikaanse soap. Thomas manipuleert Hope zo, dat ze ingaat op zijn aanzoek.. The Bold and the Beautiful: 30/08 - Soap, Seizoen 34 Aflevering 8130 Amerikaanse soap. Xander zet zijn leven op het spel als hij Thomas. The Bold and the Beautiful: 29/08 - Soap, Seizoen 34 Aflevering 8129 Amerikaanse soap. Xander schrikt als Zoe Thomas verdedigt als hij hem. Van onschatbare waarde: Realityreeks waarin mensen kostbaar antiek en verzamelobjecten proberen te verkopen aan vier experts. Seizoen 3. The Bold and the Beautiful: 02/09 - Soap, Seizoen 34 Aflevering 8131 Amerikaanse soap. De relatie van Zoe en Xander staat op het spel als Xander. Terug: Waar is de Mol?: 26/08 - Show, Vanavond start een nieuw seizoen van Waar is de Mol?, waarin Johnny de Mol met bekende Nederlanders naar. Slot: Mr. Frank Visser - hoe is het nu met?: Morgen - Magazine, Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?, waarin. The Bold and the Beautiful: Overmorgen - Soap, Seizoen 34 Aflevering 8124 Amerikaanse soap. Wanneer hij wakker wordt, herinnert Liam zich hoe hij. The Bold and the Beautiful: Morgen - Soap, Seizoen 34 Aflevering 8123 Amerikaanse soap. Wyatt en Flo vieren hun relatie en hun beslissing om samen. The Bold and the Beautiful: 03/09 - Soap, Seizoen 34 Aflevering 8132 Amerikaanse soap. Sally bedenkt een klusje voor Flo zodat ze alleen kan zijn.

Seizoen 3 op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 18:32 RTL Weer

Seizoen 38 - Aflevering 1 - Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. RTL Weer 18:30 uur

Vandaag | 19:09 Idioten op de weg

Seizoen 3 - Aflevering 23 - Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op het asfalt zijn vertoond. Van een gekantelde vrachtwagen die in één keer beide weghelften blokkeert, tot een bestuurder die de kiepwagen een nieuwe invulling geeft.

Vandaag | 19:25 First Dates Ireland

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Datingshow waarin singles aan elkaar worden voorgesteld in een restaurant. Galante aannemer Gary herinnert zich dat hij de gescheiden Paula 33 jaar geleden al eens heeft ontmoet. De half-Italiaanse alleenstaande moeder Amy Maria kan haar ogen niet geloven als blijkt dat haar date voormalig playboy en realityster Phil is. Student en oud-kankerpatiënt Shannon heeft een date met tomboy Ciara. En weet de relaxte Eoin afslankconsulente Sharon te overtuigen of laat ze hem afvallen? Tot slot zien we of er een liefdesduet ontstaat tussen muzikant Matthew en de Caribische diva Thrishauna.

Vandaag | 19:35 The Big Bang Theory

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische serie. Precious Fragmentation. De jongens zijn in de wolken met hun recentste aanwinst op een rommelmarkt: een authentieke 'Lord of the Rings'-ring die gebruikt werd tijdens de opnames van de trilogie. Er ontstaat spontaan een verbeten strijd om de ring: Sheldon zal niet rusten tot hij de gouden ring in zijn bezit heeft.

Vandaag | 19:56 RTL Weer

Seizoen 39 - Aflevering 75 - Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. RTL Weer 19:55 uur

Vandaag | 20:00 The Big Bang Theory

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Amerikaanse komische serie. Pants Alternative. Sheldon ontdekt dat hij een belangrijke en prestigieuze wetenschapsprijs gewonnen heeft. Hij ziet het echter niet zitten om een speech te geven voor de hele universiteit en hij overweegt de award te weigeren, zodat hij niet voor een grote groep moet spreken. Penny wil hem helpen zijn zelfvertrouwen terug te winnen en vraagt ook zijn andere vrienden om hun duit in het zakje te doen.

Morgen | 08:51 Telekids Mini's: Juf Roos

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Kinderprogramma. Opa bakkebaard

Morgen | 10:15 Nijntjes avonturen, groot en klein

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Animatieserie. Knorretje is knorrig

Morgen | 10:20 Sarah & Duck

Seizoen 3 - Aflevering 34 - Britse animatieserie. Paraplubus

Morgen | 11:40 The Bold and the Beautiful

Seizoen 34 - Aflevering 8123 - Amerikaanse soap. Wyatt en Flo vieren hun relatie en hun beslissing om samen te gaan wonen. Thomas drogeert Liam en maakt van de situatie gebruik als hij zich labiel begint te gedragen.

Morgen | 11:55 Mike de ridder

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Canadees-Britse animatieserie. Mike de ridder en de touwtrekwedstrijd. Mike en zijn vrienden gaan op zoek naar nieuwe tegenstanders voor het touwtrekken, omdat Evie en Peter niet sterk genoeg zijn.

Morgen | 13:00 Idioten op de weg

Seizoen 3 - Aflevering 23 - Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op het asfalt zijn vertoond. Van een gekantelde vrachtwagen die in één keer beide weghelften blokkeert, tot een bestuurder die de kiepwagen een nieuwe invulling geeft.

Morgen | 14:10 Million Dollar Listing: LA

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Realityreeks over vastgoedmakelaars die luxepanden verhandelen. Dolphins, Rats and Next Door Neighbors. Chad en Madison worden beiden uitgenodigd als sprekers op een vastgoedconventie in Arizona. Ondertussen breidt Josh zijn terrein uit naar Orange County. Chad, die ook aan terrein wil winnen, loopt echter al snel tegen de lamp.

Morgen | 15:05 Million Dollar Listing: LA

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Realityreeks over vastgoedmakelaars die luxepanden verhandelen. Jumping Through Hoops for a Signature. Madison gaat op zoek naar panden waar een goede klant van hem in kan investeren. Ondertussen sluit Chad een goede deal in Hollywood Hills én stelt hij een erg belangrijke vraag aan zijn vriendin Victoria.

Morgen | 15:25 Koning Julien

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Amerikaanse animatieserie

Morgen | 15:30 Pawn Stars

Seizoen 3 - Aflevering 23 - Realityreeks over de familie Harrison, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las Vegas

Morgen | 16:00 Pawn Stars

Seizoen 3 - Aflevering 24 - Realityreeks over de familie Harrison, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las Vegas

Morgen | 16:10 Met hart en ziel

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Religieus magazine met verhalen van geloof, hoop en liefde uit de Protestantse Kerk, afwisselend gepresenteerd door Jos van Oord, Joanne Bijleveld en Andries Lamain. Kom van die bank af

Morgen | 18:30 RTL Weer

Seizoen 38 - Aflevering 1 - Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. RTL Weer 18:30 uur

Morgen | 19:00 Idioten op de weg

Seizoen 3 - Aflevering 24 - Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op het asfalt zijn vertoond. Van een gekantelde vrachtwagen die in één keer beide weghelften blokkeert, tot een bestuurder die de kiepwagen een nieuwe invulling geeft.

Morgen | 19:05 Million Dollar Listing: LA

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Realityreeks over vastgoedmakelaars die luxepanden verhandelen. Looking to Score in Malibu. Chad zorgt ervoor dat de competitie tussen de makelaars in Malibu een hoogtepunt bereikt. Josh krijgt af te rekenen met gezondheidsproblemen.

Morgen | 19:25 First Dates Ireland

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Datingshow waarin singles aan elkaar worden voorgesteld in een restaurant. De taal van de liefde bestaat vandaag uit gebaren. De dove John-Charles moet afgaan op de lichaamstaal van Stephen, die regerend Mr. Gay Ierland is. Toneelstudent Ethan deelt een bordje rijst met zijn gevatte date Grainne. De spirituele Mark en levenscoach Patricia begeven zich samen naar een hoger niveau van romantisch bewustzijn. Oud-model Mathew heeft zijn lolbroek aangetrokken, tot groot plezier van stand-upcomedian Cat. En Aaron, naar eigen zeggen vroeger een rokkenjager, probeert Sophie voor zich te winnen.

Morgen | 19:30 The Big Bang Theory

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. Wheaton Recurrence. Leonard vertelt Penny dat hij van haar houdt, maar zij beantwoordt zijn liefdesverklaring niet en zegt in plaats daarvan 'dankjewel'. Dat is niet het antwoord waar hij op hoopte. Leonard voelt zich gekwetst en hij vreest dat hun relatie nog maar weinig toekomst heeft. De liefdesproblemen tussen Penny en Leonard hebben zware gevolgen voor een bowlingpartijtje dat Sheldon gepland heeft tegen het team van zijn eeuwige rivaal Will Wheaton.

Morgen | 19:55 RTL Weer

Seizoen 39 - Aflevering 75 - Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. RTL Weer 19:55 uur

Morgen | 22:35 Nu te Zien!

Seizoen 3 - Aflevering 32 - Kunstmagazine. Sprezzatura; Drents Museum. Directeur van Het Scheepvaartmuseum, Michael Huijser, reist in de tentoonstelling Sprezzatura af naar het Italië van de 19e eeuw. Het Drents Museum toont meer dan zeventig meesterwerken uit de schilderkunst. Het biedt een unieke blik op de Italiaanse droom.

Overmorgen | 00:40 Legion

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Amerikaanse sf-dramaserie. Chapter 26. Het begin van het einde.

Overmorgen | 08:51 Telekids Mini's: Juf Roos

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Kinderprogramma. We voeren met een zucht

Overmorgen | 10:15 Nijntjes avonturen, groot en klein

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Animatieserie. Nijntje op safari

Overmorgen | 10:25 Sarah & Duck

Seizoen 3 - Aflevering 35 - Britse animatieserie. Heg opera

Overmorgen | 11:40 The Bold and the Beautiful

Seizoen 34 - Aflevering 8124 - Amerikaanse soap. Wanneer hij wakker wordt, herinnert Liam zich hoe hij Hope van zich afgeduwd en Steffy naar zich toe getrokken heeft. Thomas is tevreden over hoe hij Liam heeft gemanipuleerd en deelt zijn volgende plan met Douglas.

Overmorgen | 12:00 Mike de ridder

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Canadees-Britse animatieserie. Mike de ridder en de ijsstaart van Vonkie. Het is winter en koningin Martha is verkouden. Mike en zijn vrienden gaan op zoek naar een drakensteen die het weer warm kan maken in het kasteel.

Overmorgen | 13:00 Idioten op de weg

Seizoen 3 - Aflevering 24 - Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op het asfalt zijn vertoond. Van een gekantelde vrachtwagen die in één keer beide weghelften blokkeert, tot een bestuurder die de kiepwagen een nieuwe invulling geeft.

Overmorgen | 14:05 Million Dollar Listing: LA

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Realityreeks over vastgoedmakelaars die luxepanden verhandelen. Jumping Through Hoops for a Signature. Madison gaat op zoek naar panden waar een goede klant van hem in kan investeren. Ondertussen sluit Chad een goede deal in Hollywood Hills én stelt hij een erg belangrijke vraag aan zijn vriendin Victoria.

Overmorgen | 14:10 Castle

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Nikki Heat. Castles roman 'Heat Wave' wordt verfilmd. Natalie Rhodes, de actrice die de rol van Beckett zal spelen, wil een tijdje meedraaien op het politiebureau om zich optimaal te kunnen inleven in haar rol. Ze vergezelt Castle en Beckett bij hun onderzoek naar de moord op koppelaarster Stacy Collins.

Overmorgen | 15:00 Million Dollar Listing: LA

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Realityreeks over vastgoedmakelaars die luxepanden verhandelen. Looking to Score in Malibu. Chad zorgt ervoor dat de competitie tussen de makelaars in Malibu een hoogtepunt bereikt. Josh krijgt af te rekenen met gezondheidsproblemen.

Overmorgen | 15:05 Castle

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Poof You're Dead. De eigenaar van een goochelwinkel wordt dood aangetroffen in een watertank. Castle en Beckett onderzoeken de zaak en komen een witwasaffaire op het spoor. Lanie en Esposito verbergen een geheim voor de anderen.

Overmorgen | 15:25 Koning Julien

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Amerikaanse animatieserie

Overmorgen | 15:30 Pawn Stars

Seizoen 3 - Aflevering 26 - Realityreeks over de familie Harrison, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las Vegas

Overmorgen | 15:55 Raising Hope

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie. Candy Wars. Het is Thanksgiving en in Natesville vieren ze dit uitgebreid met een festival. Jimmy is vastberaden om de meeste snoeprepen te verkopen, zodat Hope mag meerijden in de jaarlijkse feestparade.

Overmorgen | 16:05 Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Herhaling. __Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?, waarin Viktor Brand teruggaat naar de meest spraakmakende zaken uit Meester Frank Visser Doet Uitspraak.__ __Sloot__ De families Van Rie en Onderdonck hadden al jarenlang ruzie over een sloot. Het liep zelfs zo uit de hand dat gezinshoofden Johan en Walter met elkaar op de vuist waren gegaan. __Eede__ Meester Visser besloot dat de scheidingssloot moest worden rechtgetrokken. Viktor maakt de lange reis naar het Zeeuwse Eede en hoort hoe het nu gesteld is met de families. __Nieuw seizoen__ Vanaf volgende week donderdag is een nieuw seizoen van Meester Frank Visser Doet Uitspraak elke donderdag om 21:30 uur te zien op SBS6. :[broadcast:videos](ids:"74192,71828" title:"")

Overmorgen | 16:20 Raising Hope

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. The Walk For the Runs. De familie Chance neemt deel aan een wedstrijd voor het goede doel. Ze spelen voor een organisatie die zich inzet voor patiënten met het ABS-syndroom, waar ook Jimmy als kind aan geleden heeft. Intussen heeft Jimmy er moeite mee om Sabrina te steunen in een ruzie met haar ex-vriend.

Overmorgen | 16:50 Raising Hope

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. Squeak Means Squeak. Jimmy confronteert Sabrina ermee dat ze enkel leuke dingen doet met Hope en dat ze nooit de moeilijke taken als ouder voor haar rekening neemt. Wanneer Jimmy voor een dag de hulpagent wordt van Barney, ziet Sabrina haar kans schoon om zijn ongelijk te bewijzen.

Overmorgen | 16:55 NCIS: New Orleans

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Escape Plan. Sebastian wordt ontvoerd tijdens zijn lunchpauze met zijn moeder. De daders willen gebruikmaken van zijn gaming-skills om een gedetineerde uit de gevangenis te helpen ontsnappen.

Overmorgen | 17:10 Raising Hope

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. The Last Christmas. Net zoals de Maya's is Virginia ervan overtuigd dat de wereld ten onder zal gaan. Daarom dwingt ze de hele familie om zich voor te bereiden op de Apocalyps. Ondertussen is Jimmy vastberaden om Hope haar beste Kerstmis ooit te bezorgen.

Overmorgen | 17:35 Raising Hope

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. Credit Where Credit Is Due. Wanneer Jimmy en Sabrina besluiten om een nieuwe auto te kopen, ontdekken ze dat Jimmy een uiterst laag interestpercentage heeft dat al jaren niet meer is gestegen. Burt en Virginia geven toe dat het hun schuld is en zoeken naar een oplossing.

Overmorgen | 17:40 NCIS: New Orleans

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Course Correction. Pride en zijn team onderzoeken de crash van een privévliegtuig. LaSalle en Percy zijn op zoek naar een vervanger voor Brody.

Overmorgen | 18:30 RTL Weer

Seizoen 38 - Aflevering 1 - Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. RTL Weer 18:30 uur

Overmorgen | 18:35 NCIS: New Orleans

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. One Good Man. Het NCIS-team onderzoekt de onorthodoxe trainingsmethoden van de zeemacht, nadat een marinesoldaat vermoord werd aangetroffen. Wade is bezorgd over haar adoptiezoon Danny wanneer die aankondigt dat hij bij de marine wil.

Overmorgen | 19:00 Idioten op de weg

Seizoen 3 - Aflevering 25 - Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op het asfalt zijn vertoond. Van een gekantelde vrachtwagen die in één keer beide weghelften blokkeert, tot een bestuurder die de kiepwagen een nieuwe invulling geeft.

Overmorgen | 19:25 First Dates Ireland

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Datingshow waarin singles aan elkaar worden voorgesteld in een restaurant. Afgestudeerd muzikant Jordan heeft zijn gitaar meegenomen naar het First Dates-restaurant. Als zijn date goed gaat, wil hij haar een serenade brengen, maar wat vindt de genderfluïde studente nanowetenschappen Úna daarvan? Alexandra heeft drie regels: Geen sigaretten, geen alcohol en geen seks. Haar date, parttime model Shane, leert een hoop van haar tijdens hun etentje. Kunstinstallateur Keith drukt de broedse verlangens van zijn date Erinna meteen de kop in door mee te delen dat hij het syndroom van Asperger heeft en zich heeft laten steriliseren. De doorgaans zelfverzekerde crisismanager Killian is bloednerveus tijdens zijn date met de hopeloze romantica Michelle. En vanaf het moment dat ze elkaar voor het eerst zien is meteen duidelijk dat visagiste Frankie en winkeleigenaar Nathan al eerder een intiem onderonsje hebben gehad.

 Meer

Seizoen 3 gemist

Eergisteren 19:25 Terug: First Dates Ireland

Eergisteren - Datingprogramma, Vanaf vanavond is elke werkdag om 19:25 uur op NPO 3 het derde seizoen van de Ierse ...

Vanaf vanavond is elke werkdag om 19:25 uur op NPO 3 het derde seizoen van de Ierse First Dates te zien. In dit datingprogramma worden singles aan elkaar voorgesteld in een restaurant. Betoverende jurk Het First Dates-restaurant opent weer zijn deuren. De eerste gast is Jackie, die direct indruk maakt met haar betoverende jurk. Beste vrienden Leigh en Niamh gaan op dubbeldate. Slaat de vonk over tussen Leigh en Samuel, die stiekem een oogje heeft op de Ierse premier Leo Varadkar? Mooiste kleren En hoe vergaat het Niamh bij haar date met toneelregisseuse Isabelle? Modeblogger Lawson heeft speciaal zijn mooiste kleren aangetrokken voor zijn date, maar is al die moeite voor niks geweest? En weet verkoper Ben indruk te maken op feestbeest Amy?

Eerder Vandaag | 17:40 The Bold and the Beautiful

Seizoen 34 - Aflevering 8122 - Amerikaanse soap. Thomas panikeert wanneer Hope in de war raakt en Phoebe 'Beth' noemt. Na de recente gebeurtenissen neemt Wyatt een belangrijke beslissing.

Eerder Vandaag | 15:53 Pawn Stars

Seizoen 3 - Aflevering 21 - Realityreeks over de familie Harrison, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las Vegas

Eerder Vandaag | 15:29 Pawn Stars

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Realityreeks over de familie Harrison, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las Vegas

Eerder Vandaag | 15:25 Koning Julien

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Amerikaanse animatieserie

Eerder Vandaag | 15:05 Million Dollar Listing: LA

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Realityreeks over vastgoedmakelaars die luxepanden verhandelen. Dolphins, Rats and Next Door Neighbors. Chad en Madison worden beiden uitgenodigd als sprekers op een vastgoedconventie in Arizona. Ondertussen breidt Josh zijn terrein uit naar Orange County. Chad, die ook aan terrein wil winnen, loopt echter al snel tegen de lamp.

Eerder Vandaag | 14:10 Million Dollar Listing: LA

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Realityreeks over vastgoedmakelaars die luxepanden verhandelen. Big Numbers, Small Deals. Josh krijgt een nuttige tip van zijn grootmoeder Edith en schiet meteen in actie. Hij probeert in minder dan 24 uur tijd een grote deal te sluiten in Bel Air. Ondertussen wordt Chad in L.A. met een aantal problemen geconfronteerd en ontdekt Madison dat cijfers nooit liegen.

Eerder Vandaag | 13:03 Idioten op de weg

Seizoen 3 - Aflevering 22 - Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op het asfalt zijn vertoond. Van een gekantelde vrachtwagen die in één keer beide weghelften blokkeert, tot een bestuurder die de kiepwagen een nieuwe invulling geeft.

Eerder Vandaag | 11:34 The Bold and the Beautiful

Seizoen 34 - Aflevering 8122 - Amerikaanse soap. Thomas panikeert wanneer Hope in de war raakt en Phoebe 'Beth' noemt. Na de recente gebeurtenissen neemt Wyatt een belangrijke beslissing.

Eerder Vandaag | 10:20 Sarah & Duck

Seizoen 3 - Aflevering 33 - Britse animatieserie. Wollig watdanookje

Eerder Vandaag | 10:15 Nijntjes avonturen, groot en klein

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Animatieserie. De taart van knorretje

Eerder Vandaag | 10:12 B.O.Z.: Transformers Robots In Disguise

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Amerikaanse animatieserie

Eerder Vandaag | 09:05 Will & Grace

Seizoen 3 - Aflevering 25 - Amerikaanse sitcom. Sons & Lovers (2). De relatie van Grace met Will brengt die met Nathan in gevaar. Jack, die kapot is van het nieuws over zijn echte vader, krijgt te horen dat hijzelf ook vader is, maar niet op een manier die hij graag zou willen.

Eerder Vandaag | 08:52 Telekids Mini's: Juf Roos

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Kinderprogramma. Zeg ken jij de mosselman?

Eerder Vandaag | 08:40 Will & Grace

Seizoen 3 - Aflevering 24 - Amerikaanse sitcom. Sons & Lovers (1). Grace doet haar best om Nathan en Will mee te krijgen, terwijl Jack zich voorbereidt op de ontmoeting met zijn natuurlijke vader.

Eerder Vandaag | 00:05 Madam Secretary

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Amerikaanse politieke dramaserie. Tectonic Shift. Nadat een aardbeving de dood veroorzaakte van de president van Venezuela én van zijn opvolgers, probeert Elizabeth een staatsgreep te vermijden van de zoon van de overleden president.

Gisteren 23:05 Legion

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Amerikaanse sf-dramaserie. Chapter 26. Het begin van het einde.

Gisteren 21:25 Endeavour Morse

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Britse misdaadserie. Coda. Felix Lorimer, een van zijn vroegere mentors vraagt Morse om zijn veel jongere vrouw Nina te volgen. Een omwenteling in de criminele onderwereld van Oxford zorgt ervoor dat de toekomst plots heel onzeker wordt. De brutale moord op een manager leidt Morse al snel naar een beruchte criminele familie, maar Endeavour vermoedt dat de oplossing voor deze zaak complexer is dan eerst werd gedacht.

Gisteren 20:00 The Big Bang Theory

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. Excelsior Acquisition. Sheldon moet voor de politierechtbank verschijnen omdat hij enkele weken geleden een rood licht negeerde toen hij Penny naar het ziekenhuis bracht. Hierdoor mist hij wel een signeersessie van Spider-Man-stripauteur Stan Lee. Dit vergeeft hij Penny nooit. Tot overmaat van ramp heeft de rechter geen oren naar zijn verdedigingspleidooi.

Gisteren 19:35 The Big Bang Theory

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Amerikaanse komische serie. Large Hadron Collision. Leonard wordt uitgenodigd om 's werelds grootste deeltjesversneller te bezichtigen in Zwitserland. Sheldon is geschokt wanneer zijn kamergenoot besluit om Penny mee te nemen in plaats van hem. Hij legt zich niet neer bij deze beslissing en herinnert Leonard aan een overeenkomst die ze jaren geleden hebben gesloten. Leonard laat zich niet intimideren, maar moet toch een van zijn vrienden meenemen wanneer Penny plots ziek wordt op de vooravond van hun geplande vertrek.

Gisteren 19:25 First Dates Ireland

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Datingshow waarin singles aan elkaar worden voorgesteld in een restaurant. De 47-jarige Stephen hoopt zijn date Denise te imponeren, maar het bestellen van de oesters gaat hem een stuk beter af dan het eten ervan. Ondertussen probeert Eoin zijn date Tara te laten inzien dat je zelfs na een plotse, verschrikkelijke tragedie weer de liefde kunt vinden. Nadat hij vorige keer een blauwtje liep, heeft Lawson de moed bijeengeraapt om nog een poging te wagen. De twintigjarige Harry en de even oude Andrew delen hun liefde voor Harry Potter, maar wie van de twee is een nepfan? En de 25-jarige Sarah verrast haar date Andreas, een Duitser die in Dublin woont, met de mededeling dat ze 'iets met terrorisme' doet.

Gisteren 19:10 Million Dollar Listing: LA

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Realityreeks over vastgoedmakelaars die luxepanden verhandelen. Dolphins, Rats and Next Door Neighbors. Chad en Madison worden beiden uitgenodigd als sprekers op een vastgoedconventie in Arizona. Ondertussen breidt Josh zijn terrein uit naar Orange County. Chad, die ook aan terrein wil winnen, loopt echter al snel tegen de lamp.

Gisteren 19:00 Hart van Nederland - Vroeg

Aflevering 166 - Toegankelijk nieuwsprogramma

Gisteren 19:00 Idioten op de weg

Seizoen 3 - Aflevering 22 - Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op het asfalt zijn vertoond. Van een gekantelde vrachtwagen die in één keer beide weghelften blokkeert, tot een bestuurder die de kiepwagen een nieuwe invulling geeft.

Gisteren 16:00 Pawn Stars

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Realityreeks over de familie Harrison, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las Vegas

Gisteren 15:30 Pawn Stars

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Realityreeks over de familie Harrison, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las Vegas

Gisteren 15:26 Koning Julien

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Amerikaanse animatieserie

Gisteren 15:10 Million Dollar Listing: LA

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Realityreeks over vastgoedmakelaars die luxepanden verhandelen. Big Numbers, Small Deals. Josh krijgt een nuttige tip van zijn grootmoeder Edith en schiet meteen in actie. Hij probeert in minder dan 24 uur tijd een grote deal te sluiten in Bel Air. Ondertussen wordt Chad in L.A. met een aantal problemen geconfronteerd en ontdekt Madison dat cijfers nooit liegen.

Gisteren 14:10 Million Dollar Listing: LA

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Realityreeks over vastgoedmakelaars die luxepanden verhandelen. No One Is Recession-Proof. Josh probeert een landhuis in Beverly Hills zo snel mogelijk te verkopen. Ondertussen zet Chad zijn reputatie op het spel en sluit Madison een deal met een bijzonder iemand.

Gisteren 14:05 Het Perfecte Plaatje

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Fotografiewedstrijd waarin bekende Nederlanders buiten hun comfortzone treden. Presentator Tijl Beckand reist met de twee finalisten naar het land waar alles uit het leven wordt gehaald: Costa Rica! Hier krijgen ze drie shoots, waaronder een portretshoot met bijna 100-jarigen en natuurlijk duiken ze de adembenemende natuur in op zoek naar de dieren. Na drie waanzinnige en bijzondere opdrachten wordt er na een wekenlange strijd door de jury bepaald wie zich de winnaar van 'Het Perfecte Plaatje' 2018 mag noemen.

Gisteren 13:12 Logeren

Kinderprogramma

Gisteren 13:00 Idioten op de weg

Seizoen 3 - Aflevering 21 - Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op het asfalt zijn vertoond. Van een gekantelde vrachtwagen die in één keer beide weghelften blokkeert, tot een bestuurder die de kiepwagen een nieuwe invulling geeft.

Gisteren 10:25 Sarah & Duck

Seizoen 3 - Aflevering 32 - Britse animatieserie. Komeet komt langs

Gisteren 10:20 Nijntjes avonturen, groot en klein

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Animatieserie. Nijntje en de picknick

Gisteren 10:11 B.O.Z.: Transformers Robots In Disguise

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Amerikaanse animatieserie

Gisteren 08:50 Telekids Mini's: Juf Roos

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Kinderprogramma. Rijden, rijden, rijden in een wagentje

Gisteren 01:40 The Strain

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Amerikaanse horrorserie. The Fall. De mensheid is bijna uitgestorven. De Meester onthult zijn identiteit, en de laatste slag begint. Eph, Fet, Setrakian en Dutch moeten nu wel samenwerken.

Eergisteren 22:55 Shades of Blue

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. A Walking Shadow. Harlee richt haar aandacht op het uitschakelen van een inlichtingendienst. Stahls obsessie brengt hem naar New York. Espada heeft het moeilijk om iets te verbergen voor Tufo.

Eergisteren 22:00 Shades of Blue

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. That Way Madness Lies. Harlee vermoedt dat Wozniak enkele geheimen verbergt. Loman intimideert een getuige.

Eergisteren 19:55 The Big Bang Theory

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. Einstein Approximation. Sheldon zit al dagenlang vast in zijn theoretisch onderzoek en slaagt er niet in de laatste hand te leggen aan een formule. Hij neemt een voorbeeld aan Albert Einstein, die de relativiteitstheorie bedacht terwijl hij een saaie en doodgewone job uitoefende, en gaat aan de slag als keukenhulpje bij The Cheesecake Factory.

Eergisteren 19:30 The Big Bang Theory

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. The Bozeman Reaction. Er wordt ingebroken in het appartement van Sheldon en Leonard. Sheldon is teleurgesteld dat de politie niet meteen een grootscheepse actie op touw zet. Hij voelt zich niet langer op zijn gemak in het appartement. Uit vrees dat de inbrekers terugkeren, besluit hij zelf enkele veiligheidsmaatregelen te treffen: hij laat een hoogtechnologisch beveiligingssysteem installeren. Dat blijkt echter niet zonder gevaar te zijn.

Eergisteren 19:10 Million Dollar Listing: LA

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Realityreeks over vastgoedmakelaars die luxepanden verhandelen. Big Numbers, Small Deals. Josh krijgt een nuttige tip van zijn grootmoeder Edith en schiet meteen in actie. Hij probeert in minder dan 24 uur tijd een grote deal te sluiten in Bel Air. Ondertussen wordt Chad in L.A. met een aantal problemen geconfronteerd en ontdekt Madison dat cijfers nooit liegen.

Eergisteren 19:02 Idioten op de weg

Seizoen 3 - Aflevering 21 - Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op het asfalt zijn vertoond. Van een gekantelde vrachtwagen die in één keer beide weghelften blokkeert, tot een bestuurder die de kiepwagen een nieuwe invulling geeft.

Eergisteren 19:00 Hart van Nederland - Vroeg

Aflevering 165 - Toegankelijk nieuwsprogramma

Eergisteren 17:05 Van onschatbare waarde

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Realityreeks waarin mensen kostbaar antiek en verzamelobjecten proberen te verkopen aan vier experts. Waltraud bijt de spits af met een gesigneerde catalogus van Picasso. Bart probeert een oud wapenschild te verkopen. Mathieu neemt zijn geliefde chocoladeautomaat mee. Hugo verrast de experts met een rijtuighorloge.

Eergisteren 17:02 Burgers' Zoo En Waarom

Seizoen 3 - Aflevering 35 - Leerzaam kinderprogramma waarin kinderen zelf op zoek gaan naar antwoorden op hun vragen. Loeka en de olifanten

Eergisteren 16:20 Will & Grace

Seizoen 3 - Aflevering 25 - Amerikaanse sitcom. Sons & Lovers (2). De relatie van Grace met Will brengt die met Nathan in gevaar. Jack, die kapot is van het nieuws over zijn echte vader, krijgt te horen dat hijzelf ook vader is, maar niet op een manier die hij graag zou willen.

Eergisteren 16:11 Pawn Stars

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Realityreeks over de familie Harrison, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las Vegas

Eergisteren 16:00 Will & Grace

Seizoen 3 - Aflevering 24 - Amerikaanse sitcom. Sons & Lovers (1). Grace doet haar best om Nathan en Will mee te krijgen, terwijl Jack zich voorbereidt op de ontmoeting met zijn natuurlijke vader.

Eergisteren 15:44 Pawn Stars

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Realityreeks over de familie Harrison, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las Vegas

Eergisteren 15:27 Koning Julien

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Amerikaanse animatieserie

Eergisteren 15:00 Million Dollar Listing: LA

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Realityreeks over vastgoedmakelaars die luxepanden verhandelen. No One Is Recession-Proof. Josh probeert een landhuis in Beverly Hills zo snel mogelijk te verkopen. Ondertussen zet Chad zijn reputatie op het spel en sluit Madison een deal met een bijzonder iemand.

Eergisteren 13:03 Idioten op de weg

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op het asfalt zijn vertoond. Van een gekantelde vrachtwagen die in één keer beide weghelften blokkeert, tot een bestuurder die de kiepwagen een nieuwe invulling geeft.

Eergisteren 11:25 Raising Hope

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. Credit Where Credit Is Due. Wanneer Jimmy en Sabrina besluiten om een nieuwe auto te kopen, ontdekken ze dat Jimmy een uiterst laag interestpercentage heeft dat al jaren niet meer is gestegen. Burt en Virginia geven toe dat het hun schuld is en zoeken naar een oplossing.

Eergisteren 11:05 Raising Hope

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. The Last Christmas. Net zoals de Maya's is Virginia ervan overtuigd dat de wereld ten onder zal gaan. Daarom dwingt ze de hele familie om zich voor te bereiden op de Apocalyps. Ondertussen is Jimmy vastberaden om Hope haar beste Kerstmis ooit te bezorgen.

Eergisteren 10:45 Raising Hope

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. Squeak Means Squeak. Jimmy confronteert Sabrina ermee dat ze enkel leuke dingen doet met Hope en dat ze nooit de moeilijke taken als ouder voor haar rekening neemt. Wanneer Jimmy voor een dag de hulpagent wordt van Barney, ziet Sabrina haar kans schoon om zijn ongelijk te bewijzen.

Eergisteren 10:25 Sarah & Duck

Seizoen 3 - Aflevering 31 - Britse animatieserie. Boe nacht

Eergisteren 10:20 Raising Hope

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. The Walk For the Runs. De familie Chance neemt deel aan een wedstrijd voor het goede doel. Ze spelen voor een organisatie die zich inzet voor patiënten met het ABS-syndroom, waar ook Jimmy als kind aan geleden heeft. Intussen heeft Jimmy er moeite mee om Sabrina te steunen in een ruzie met haar ex-vriend.

Eergisteren 10:15 Nijntjes avonturen, groot en klein

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Animatieserie. Nijntje en het zwembad

Eergisteren 10:14 B.O.Z.: Transformers Robots In Disguise

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Amerikaanse animatieserie

Eergisteren 10:00 Raising Hope

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie. Candy Wars. Het is Thanksgiving en in Natesville vieren ze dit uitgebreid met een festival. Jimmy is vastberaden om de meeste snoeprepen te verkopen, zodat Hope mag meerijden in de jaarlijkse feestparade.

Eergisteren 08:49 Telekids Mini's: Juf Roos

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Kinderprogramma. Drie kleine visjes

 Meer