Seizoen 3 op tv (tv-tips)

Vandaag | 20:30 Start: Criminal Minds seizoen 13

Drama, Vanaf vanavond zendt Net5 het dertiende seizoen van de misdaadserie Criminal Minds opnieuw uit. De afleveringen ...

Vanaf vanavond zendt Net5 het dertiende seizoen van de misdaadserie Criminal Minds opnieuw uit. De afleveringen zijn ruim twee jaar geleden voor het eerst te zien geweest en worden nu elke vrijdag om 20:30 uur met dubbele afleveringen uitgezonden. Eliteteam Criminal Minds draait om het eliteteam van de FBI: de BAU (Behavioral Analysis Unit). Zij analyseren de meest gevaarlijke criminelen en stoppen hen voordat ze weer toeslaan. Bedreigende situatie Agent Matt Simmons sluit zich aan het begin van dit seizoen aan bij het team om Mr. Scratch zo snel mogelijk te vinden, zodat ze een collega in een bedreigende situatie kunnen redden. Bekijk de trailer van Criminal Minds seizoen 13 op gids.tv/v216377/criminal-minds-13.

Ma 1 juni 2020 | 20:30 Nieuw: The Good Doctor seizoen 3

01/06 - Drama, Vanaf vanavond zendt RTL 8 het derde seizoen van de populaire Amerikaanse dramaserie The Good Doctor ...

Vanaf vanavond zendt RTL 8 het derde seizoen van de populaire Amerikaanse dramaserie The Good Doctor uit. Met elke maandag vanaf 20:30 uur dubbele afleveringen. Briljant The Good Doctor gaat over de jonge, maar briljante chirurg Shaun Murphy, die lijdt aan een autistische stoornis. Daardoor is hij nauwelijks in staat om contact te leggen met de mensen om zich heen. Zijn gebrek aan sociale vaardigheden compenseert hij met zijn buitengewone medische gave. Riskante operatie Aan het begin van het nieuwe seizoen stelt Shaun voor om een riskante nieuwe operatie toe te passen voor de behandeling van een jonge vrouw met agressieve kanker. Date Morgan en Park willen allebei graag de operatie leiden van een oudere patiënt bij wie een tumor verwijderd moet worden, totdat zijn dementie de zaak verandert. Shaun vertelt dat hij de eerste date met Carly rampzalig vond. Lims eerste actie als hoofd chirurgie is het aannemen van een nieuw teamlid. Je kunt alle afleveringen van The Good Doctor kijken op Videoland via gids.tv/serie/the-good-doctor.

Di 2 juni 2020 | 20:30 Nieuw: Station 19 seizoen 3

02/06 - Drama, Vanaf vanavond is het nieuwste, derde seizoen van de serie Station 19, over het leven van de dappere ...

Vanaf vanavond is het nieuwste, derde seizoen van de serie Station 19, over het leven van de dappere mannen en vrouwen van een brandweerkazerne in Seattle, elke dinsdag om 20:30 uur te zien op Net5. Spin-off Station 19 is een spin-off van de populaire ziekenhuisserie Grey's Anatomy. De kazerne zit vlak om de hoek bij het Grey Sloan Memorial ziekenhuis uit de serie en de verhaallijnen van beide series kruisen elkaar regelmatig. Zo heeft onder meer brandweerman Ben Warren (de man van Miranda Bailey uit Grey's Anatomy) een hoofdrol in Station 19 en komen de artsen Avery Jackson en Meredith Grey uit Grey's Anatomy ook vaak voorbij. Auto rijdt bar binnen Het team van Station 19 is hecht. Samen riskeren ze hun eigen leven om dat van anderen te redden. De kazerne staat onder leiding van commandant Pruitt Herrera. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen rijdt een auto met hoge snelheid de vaste stamkroeg Joe's Bar binnen. Race tegen de klok Andy en Sullivan leiden het team van brandweerlieden om hun collega's Ben en Pruitt, artsen en stagiaires van het Grey Sloan Memorial ziekenhuis en het barpersoneel te redden. Het wordt een race tegen de klok, want het gebouw staat op instorten.

Vandaag | 19:00 M

Informatief, Seizoen 3 Aflevering 43 van 68 KRO NCRV Margriet van der Linden bespreekt met haar gasten het nieuws van ...

Seizoen 3 - Aflevering 43 van 68 - KRO-NCRV Margriet van der Linden bespreekt met haar gasten het nieuws van de dag: verrassend, uitdagend en uitgesproken.

Je vindt hier de programma's van Seizoen 3 op tv We hebben de volgende programma's voor Seizoen 3 Start: Criminal Minds seizoen 13: Drama, Vanaf vanavond zendt Net5 het dertiende seizoen van de misdaadserie Criminal Minds opnieuw uit. De afleveringen. Nieuw: The Good Doctor seizoen 3: 01/06 - Drama, Vanaf vanavond zendt RTL 8 het derde seizoen van de populaire Amerikaanse dramaserie The Good Doctor. Nieuw: Station 19 seizoen 3: 02/06 - Drama, Vanaf vanavond is het nieuwste, derde seizoen van de serie Station 19, over het leven van de dappere. M: Informatief, Seizoen 3 Aflevering 43 van 68 KRO NCRV Margriet van der Linden bespreekt met haar gasten het nieuws van. Storage Wars: Amusement, Seizoen 3 Aflevering 6 van 20 The Fast And The Curious De kopers krijgen in Lancaster, Californië, met. Barbapapa rond de wereld: Jeugd, Seizoen 3 Aflevering 45 van 50 Baobab AVROTROS Barbapapa en zijn familie reizen de hele wereld over en beleven. Bernard: Jeugd, Seizoen 3 Aflevering 29 van 52 Dressuur KRO NCRV Animatieserie over de ijsbeer Bernard. Bernard: Jeugd, Seizoen 3 Aflevering 38 van 52 Strand volleybal KRO NCRV Animatieserie over de ijsbeer Bernard. 5 Uur Live: Amusement, Seizoen 3 Aflevering 101 Gevarieerd middagmagazine dat het begin van je avond inluidt. Daphne Bunskoek. Storage Wars: Amusement, Seizoen 3 Aflevering 6 van 20 The Fast And The Curious De kopers krijgen in Lancaster, Californië, met. Storage Wars: Amusement, Seizoen 3 Aflevering 5 van 20 From Russia With Chucks De veiling verplaatst zich naar Gardena, Californië.. Goede Tijden, Slechte Tijden: Soap, Seizoen 30 Aflevering 6255 Amelie claimt niets te voelen voor Amir. Demi komt steeds verder in de problemen, maar. Sesamstraat 10 voor...: Jeugd, Seizoen 39 Bert & Ernie NTR Een verzameling filmpjes van bepaalde Sesamstraatfiguren. Shaun het schaap: Jeugd, Seizoen 3 Aflevering 6 van 20 De kraai NTR Animatieserie over het slimme schaapje Shaun, dat allerlei avonturen. Make You Laugh Out Loud: Comedy, Seizoen 3 Aflevering 10 van 10 Penguins We zien de beste pinguïn falen en maken van dichtbij kennis met wilde. Make You Laugh Out Loud: Comedy, Seizoen 3 Aflevering 9 van 10 Monkeys Criminele apen, brutale apen, bananen minnende apen, kleine apen, wij.

Seizoen 3 op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 13:04 Storage Wars

Seizoen 3 - Aflevering 6 van 20 - The Fast And The Curious De kopers krijgen in Lancaster, Californië, met woestijnwind te maken. Jarrod is verwaand, en dat irriteert Brandi. Darrell Sheets ontdekt zijn vrouwelijke kant. De nieuwe koper Jeff Jarrod is terug.

Vandaag | 14:00 Barbapapa rond de wereld

Seizoen 3 - Aflevering 45 van 50 - Baobab - AVROTROS Barbapapa en zijn familie reizen de hele wereld over en beleven allerlei spannende avonturen.

Vandaag | 15:06 Bernard

Seizoen 3 - Aflevering 29 van 52 - Dressuur - KRO-NCRV Animatieserie over de ijsbeer Bernard.

Vandaag | 15:10 Bernard

Seizoen 3 - Aflevering 38 van 52 - Strand volleybal - KRO-NCRV Animatieserie over de ijsbeer Bernard.

Vandaag | 17:00 5 Uur Live

Seizoen 3 - Aflevering 101 Gevarieerd middagmagazine dat het begin van je avond inluidt. Daphne Bunskoek ontvangt gasten in de studio met een diversiteit aan onderwerpen. Elke dag wordt er gekookt en is de populaire rubriek 'De Stip' weer ergens te vinden in het land.

Vandaag | 17:01 Storage Wars

Seizoen 3 - Aflevering 6 van 20 - The Fast And The Curious De kopers krijgen in Lancaster, Californië, met woestijnwind te maken. Jarrod is verwaand, en dat irriteert Brandi. Darrell Sheets ontdekt zijn vrouwelijke kant. De nieuwe koper Jeff Jarrod is terug.

Vandaag | 17:27 Storage Wars

Seizoen 3 - Aflevering 7 van 20 - The Ship Just Hit The Sand De kopers reizen af naar Irvine, Californië. Jarrod en Brandi doen het nog steeds uitstekend, maar Barry is zo uit vorm dat hij het tegen Brandon aflegt.

Vandaag | 17:51 Storage Wars

Seizoen 3 - Aflevering 8 van 20 - May The Vaults Be With You De kopers komen samen in Chatsworth, Californië. Jarrod en Brandi stuiten op iets wat lawaai maakt en waar ze geld aan kunnen verdienen. Barry Weiss maakt gebruik van de Kracht... de Veilingkracht.

Vandaag | 18:35 Two and a Half Men

Seizoen 3 - Aflevering 10 van 24 - Something Salted and Twisted De hopeloze Alan Harper en zijn puberende zoon Jake wonen bij miljardair Charlie Harper in zijn strandhuis in Malibu. De drie kerels botsen vaak, maar zijn ook aan elkaar gehecht en leven samen als een gezin. In deze aflevering helpt Charlie Alan met zijn obsessie van altijd een goedkeuring te krijgen van de vrouw in zijn leven.

Vandaag | 18:40 Het Klokhuis

Seizoen 31 - Boulderen - NTR Pascal gaat boulderen. Hij is in de klimhal en leert van Nederlands Kampioen Kim hoe hij een route leest. Elke klimroute heeft een eigen moeilijkheidsgraad. En hoe gaat een boulderwedstrijd er aan toe? Dos Hermanos is ook helemaal weg van deze klimsport.

Vandaag | 19:05 Two and a Half Men

Seizoen 3 - Aflevering 11 van 24 - Santa's Village of the Damned De hopeloze Alan Harper en zijn puberende zoon Jake wonen bij miljardair Charlie Harper in zijn strandhuis in Malibu. De drie kerels botsen vaak, maar zijn ook aan elkaar gehecht en leven samen als een gezin. In deze aflevering begint Alan met een vrouw te daten die een Martha Stewart-complex heeft. Al geruime tijd runt ze een huishouden en heeft ze een obsessie voor perfectie.

Morgen | 01:00 M

Informatief, Seizoen 3 Aflevering 43 van 68 KRO NCRV Margriet van der Linden bespreekt met haar gasten het nieuws van ...

Seizoen 3 - Aflevering 43 van 68 - KRO-NCRV Margriet van der Linden bespreekt met haar gasten het nieuws van de dag: verrassend, uitdagend en uitgesproken.

Morgen | 01:50 M

Informatief, Seizoen 3 Aflevering 43 van 68 KRO NCRV Margriet van der Linden bespreekt met haar gasten het nieuws van ...

Seizoen 3 - Aflevering 43 van 68 - KRO-NCRV Margriet van der Linden bespreekt met haar gasten het nieuws van de dag: verrassend, uitdagend en uitgesproken.

Morgen | 02:45 M

Informatief, Seizoen 3 Aflevering 43 van 68 KRO NCRV Margriet van der Linden bespreekt met haar gasten het nieuws van ...

Seizoen 3 - Aflevering 43 van 68 - KRO-NCRV Margriet van der Linden bespreekt met haar gasten het nieuws van de dag: verrassend, uitdagend en uitgesproken.

Morgen | 03:40 M

Informatief, Seizoen 3 Aflevering 43 van 68 KRO NCRV Margriet van der Linden bespreekt met haar gasten het nieuws van ...

Seizoen 3 - Aflevering 43 van 68 - KRO-NCRV Margriet van der Linden bespreekt met haar gasten het nieuws van de dag: verrassend, uitdagend en uitgesproken.

Morgen | 05:13 The Simpsons

Seizoen 30 - Aflevering 23 van 23 - Crystal Blue-Haired Persuasion Marge start met de verkoop van helende kristallen als de gezondheidszorg kort op het budget voor kinderen. Marge gebruikt de kristallen als een goedkopere oplossing voor Bart's ADD.

Morgen | 06:35 Sarah en Eend

Seizoen 3 - Aflevering 35 van 40 - Heg opera - NTR Animatieserie over het jonge meisje Sarah en haar beste vriend Eend.

Morgen | 07:50 Masha en de beer

Seizoen 3 - Aflevering 26 van 26 - Wie ben ik? - NTR Animatieserie over het meisje Masha dat bevriend raakt met een beer.

Morgen | 08:12 Storage Wars

Seizoen 3 - Aflevering 1 van 20 - More Like Wrong Beach De kopers zijn terug in Long Beach, Californië in de hoop op winst. Hoge bieder Mark Balelo heeft 50.000 dollar te besteden. Darrell Sheets delft het onderspit. Jarrod en Brandi scoren.

Morgen | 08:34 Storage Wars

Seizoen 3 - Aflevering 2 van 20 - All's Fair In Storage And Wars De kopers gaan naar Laguna Nigel, Californië. Jarrod en Brandi willen hun planken en hun portemonnee vullen. Barry Weiss maakt gehakt van de concurrentie. Darrell Sheets toont zich zakelijk.

Morgen | 08:59 The Simpsons

Seizoen 30 - Aflevering 17 van 23 - E My Sports Als Bart uitblinkt in gamen, ontwikkelt Homer een passie voor coachen. Lisa probeert Homer terug te brengen tot de werkelijkheid met een chaos tot gevolg.

Morgen | 09:22 The Simpsons

Seizoen 30 - Aflevering 18 van 23 - Bart vs. Itchy & Scratchy Tot afschuw van de jongens blaast Krusty Itchy and Scratchy een nieuw leven in met een geheel vrouwelijke variant. Bart sluit zich aan bij een meisjesgroep die misdaden pleegt tegen het patriarchaat.

Morgen | 09:46 The Simpsons

Seizoen 30 - Aflevering 19 van 23 - Girl's in the Band Tot ontstemming van de juf van de schoolmuziekgroep wordt Lisa gescout door het Capitol City Philharmonic. Homer draait extra diensten, om Lisa te laten musiceren. Het gezinsleven lijdt eronder.

Morgen | 10:10 The Simpsons

Seizoen 30 - Aflevering 20 van 23 - I'm Just a Girl Who Can't Say D'oh Marge wordt regisseur bij het theater van Springfield en gaat met een script van Lisa aan de slag. Homer gaat met Maggie naar een babyklasje en iraakt gecharmeerd van supervisor Chloe.

Morgen | 10:31 The Simpsons

Seizoen 30 - Aflevering 21 van 23 - D'oh Canada Lisa krijgt ten onrechte politiek asiel in Canada tijdens een familiereis naar Niagara Falls.

Morgen | 10:54 The Simpsons

Seizoen 30 - Aflevering 22 van 23 - Woo-Hoo Dunnit? De documentaire misdaadserie "Dateline: Springfield" gaat diepgaand in op het zoekgeraakte universiteitsfonds van Lisa.

Morgen | 11:18 The Simpsons

Seizoen 30 - Aflevering 23 van 23 - Crystal Blue-Haired Persuasion Marge start met de verkoop van helende kristallen als de gezondheidszorg kort op het budget voor kinderen. Marge gebruikt de kristallen als een goedkopere oplossing voor Bart's ADD.

Morgen | 12:54 Ik Zou Wel Eens Willen Weten

Seizoen 3 - Aflevering 1 Informatief programma waarin nieuwsgierige mensen samen met de presentator op zoek gaan naar interessante en verrassende antwoorden. Een expert van een bedrijf zal antwoord geven op specifieke vragen als: Hoe wordt glas gemaakt? Wat is groene energie? Hoe krijg ik witte tanden? Het antwoord zal zo visueel en begrijpelijk mogelijk worden uitgelegd.

Morgen | 13:10 Holland van boven

Seizoen 3 - Aflevering 21 van 52 Holland van Boven vliegt over heel Nederland en strijkt ieder week neer in een andere provincie. Verschillende mensen vertellen wat de provincie zo bijzonder maakt.

Morgen | 14:45 The Odd Couple

Seizoen 3 - Aflevering 8 van 13 - Felix Navidad De twee vrienden Oscar en Felix delen samen een appartement, nadat ze uit huis zijn gezet door hun vrouwen. Alleen de ideeën van de mannen over het huishouden en hun levensstijl lopen erg uiteen. Felix neemt de kersttradities van de familie Unger over wanneer hij ontdekt dat zijn perfectionistische moeder dit jaar geen kerst kan organiseren.

Morgen | 16:31 Storage Wars

Seizoen 3 - Aflevering 1 van 20 - More Like Wrong Beach De kopers zijn terug in Long Beach, Californië in de hoop op winst. Hoge bieder Mark Balelo heeft 50.000 dollar te besteden. Darrell Sheets delft het onderspit. Jarrod en Brandi scoren.

Morgen | 16:32 Zo Kan Het Ook

Seizoen 3 - Aflevering 1 Informatief programma. De wereld verandert in hoog tempo, met als gevolg dat mensen steeds veeleisender worden. We willen duurzamer, gezonder en vooral ook gelukkiger leven. Hoe spelen bedrijven en organisaties in op deze steeds hogere verwachtingen? En hoe weten zij zich succesvol te onderscheiden van de rest?

Morgen | 16:55 Storage Wars

Seizoen 3 - Aflevering 2 van 20 - All's Fair In Storage And Wars De kopers gaan naar Laguna Nigel, Californië. Jarrod en Brandi willen hun planken en hun portemonnee vullen. Barry Weiss maakt gehakt van de concurrentie. Darrell Sheets toont zich zakelijk.

Morgen | 17:20 Storage Wars

Seizoen 3 - Aflevering 3 van 20 - The Full Monty-Bello De gemoederen raken verhit in Montobello, Californië. Barry Weiss verliest, en Dave Hester gaat meteen naar de bank. Jarrod en Brandi verlaten de veiling en waren het liefst nooit gekomen.

Morgen | 17:45 Storage Wars

Seizoen 3 - Aflevering 4 van 20 - Dial C For Cubacabra De kopers gaan naar Westminster, Californië. Darrell en Brandon ontmoeten een legende. Jarrod en Brandi doen het juiste. Dave Hester heeft geen vertrouwen in de boxen en zoekt zijn heil elders.

Morgen | 18:07 Storage Wars

Seizoen 3 - Aflevering 5 van 20 - From Russia With Chucks De veiling verplaatst zich naar Gardena, Californië. Barry Weiss krijgt een schip en gaat er bijna mee ten onder. Jarrod en Brandi kopen een box en treffen daar iets aan wat sirenes doet afgaan.

Morgen | 18:37 Storage Wars

Seizoen 3 - Aflevering 6 van 20 - The Fast And The Curious De kopers krijgen in Lancaster, Californië, met woestijnwind te maken. Jarrod is verwaand, en dat irriteert Brandi. Darrell Sheets ontdekt zijn vrouwelijke kant. De nieuwe koper Jeff Jarrod is terug.

Morgen | 19:06 Storage Wars

Seizoen 3 - Aflevering 7 van 20 - The Ship Just Hit The Sand De kopers reizen af naar Irvine, Californië. Jarrod en Brandi doen het nog steeds uitstekend, maar Barry is zo uit vorm dat hij het tegen Brandon aflegt.

Morgen | 19:34 Storage Wars

Seizoen 3 - Aflevering 8 van 20 - May The Vaults Be With You De kopers komen samen in Chatsworth, Californië. Jarrod en Brandi stuiten op iets wat lawaai maakt en waar ze geld aan kunnen verdienen. Barry Weiss maakt gebruik van de Kracht... de Veilingkracht.

Morgen | 21:20 Even tot hier

Seizoen 3 - Aflevering 6 van 7 - BNNVARA Bijna was het 'even tot hier' voor het programma. Want hoe maak je een satirische zaterdagavondshow tijdens een intelligente lockdown? Een quiz met tweehonderd man publiek? Onmogelijk. Een musicalensemble? Ondenkbaar. Een complete band uit België? Niet te doen. En toch starten we 'gewoon'. In een aangepaste vorm: iets korter en zonder een paar vertrouwde gezichten. Maar met satire, met muziek, met een simpel liedje en met anderhalve meter afstand. Dus ook tijdens de coronacrisis nemen Jeroen Woe en Niels van der Laan weer de week door. Met aandacht voor alles wat er gebeurd is en, speciaal dit seizoen, ook alles wat er niet gebeurd is.

Morgen | 21:59 9-1-1

Seizoen 3 - Aflevering 5 van 18 - Rage Een moordwapen uit een oude zaak van Athena duikt onverwacht op. Een serie flashbacks laat zien hoe Athena bij de politie is gekomen en hoe ze de agent is geworden die ze nu is.

Morgen | 22:20 Dr. Bull

Seizoen 3 - Aflevering 17 van 22 - Parental Guidance Dr. Jason Bull is een psycholoog die als deskundige wordt opgevoerd in rechtszaken. Op een charmante manier gebruikt hij zijn vakkennis, intuïtie en data om erachter te komen hoe de juryleden, advocaten, getuigen en de verdachte in elkaar zitten. Gesteund door een team van uiteenlopende experts, bereidt hij in detail de beste strategie voor zijn cliënt voor. In deze aflevering vertegenwoordigen Bull en het TAC-team een tienerjongen die volledig in isolatie is opgevoed. Hij staat terecht voor moord na een vuurgevecht. Terwijl het proces begint, lijkt Bull juryleden te selecteren die geloven dat zijn cliënt handelde onder de misleide invloed van de enige andere persoon die hij ooit heeft gekend, zijn vader.

Morgen | 23:48 Chateau Meiland

Seizoen 3 - Aflevering 9 van 12 Na twee seizoenen verbouwen, afzien, wijnen, bikkelen, honderden kleine en grote catastrofes en boekingen tot 2022 is de familie Meiland gesloopt. Terug op het Chateau is het na het winnen van de Gouden Televizierring nog drukker geworden. En ook al heeft de familie met de komst van huishoudster Nadège een lot uit de loterij getrokken, de chaos is er niet minder op geworden. Naast het verzorgen van de gasten moet er namelijk nog veel aan het Chateau gebeuren. Op het Chateau zijn alle gasten inmiddels vertrokken: heel Frankrijk zit in lockdown. Toch lukt het Montana nog vanuit Nederland naar haar familie te reizen: met een privé vliegtuig. Ze komt net op tijd aan om de vaatwasser te repareren. Gelukkig maar, want Martien had al bijna een nieuwe gekocht terwijl ze juist geld moeten besparen. Nu het reizen is verboden door de corona-crisis, worden alle reserveringen afgezegd. Maar hoe houd je de hand op de knip als je zo van mooie spullen houdt?

Overmorgen | 00:05 Madam Secretary

Seizoen 3 - Aflevering 22 van 23 - Revelation Voormalig CIA-analist Elizabeth McCord wordt door de Amerikaanse president gevraagd om minister van Buitenlandse Zaken te worden. In die rol moet ze gecompliceerde binnen- en buitenlandse politieke kwesties zien op te lossen door vastberaden en geraffineerd te werk te gaan. Tijdens de G20-conferentie maakt Elizabeth zich zorgen over Henry, die naar Israël is gestuurd. Blake onthult een geheim aan voormalige collega's.

Overmorgen | 04:22 The Simpsons

Seizoen 30 - Aflevering 17 van 23 - E My Sports Als Bart uitblinkt in gamen, ontwikkelt Homer een passie voor coachen. Lisa probeert Homer terug te brengen tot de werkelijkheid met een chaos tot gevolg.

Overmorgen | 04:44 The Simpsons

Seizoen 30 - Aflevering 18 van 23 - Bart vs. Itchy & Scratchy Tot afschuw van de jongens blaast Krusty Itchy and Scratchy een nieuw leven in met een geheel vrouwelijke variant. Bart sluit zich aan bij een meisjesgroep die misdaden pleegt tegen het patriarchaat.

Overmorgen | 05:06 The Simpsons

Seizoen 30 - Aflevering 19 van 23 - Girl's in the Band Tot ontstemming van de juf van de schoolmuziekgroep wordt Lisa gescout door het Capitol City Philharmonic. Homer draait extra diensten, om Lisa te laten musiceren. Het gezinsleven lijdt eronder.

Overmorgen | 05:28 The Simpsons

Seizoen 30 - Aflevering 20 van 23 - I'm Just a Girl Who Can't Say D'oh Marge wordt regisseur bij het theater van Springfield en gaat met een script van Lisa aan de slag. Homer gaat met Maggie naar een babyklasje en iraakt gecharmeerd van supervisor Chloe.

Overmorgen | 06:00 Make You Laugh Out Loud

Seizoen 3 - Aflevering 4 van 10 - Dumb Builders Een compilatie van de domste bouwvakkers ooit vastgelegd met de camera.

Overmorgen | 06:35 Sarah en Eend

Seizoen 3 - Aflevering 36 van 40 - Een verzorgd park - NTR Animatieserie over het jonge meisje Sarah en haar beste vriend Eend.

 Meer

Seizoen 3 gemist

Eerder Vandaag | 12:40 Storage Wars

Seizoen 3 - Aflevering 5 van 20 - From Russia With Chucks De veiling verplaatst zich naar Gardena, Californië. Barry Weiss krijgt een schip en gaat er bijna mee ten onder. Jarrod en Brandi kopen een box en treffen daar iets aan wat sirenes doet afgaan.

Eerder Vandaag | 11:03 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 30 - Aflevering 6255 Amelie claimt niets te voelen voor Amir. Demi komt steeds verder in de problemen, maar houdt dit bij haar moeder weg. Ludo moet kiezen tussen Valentijn en het schilderij. Valentijn kiest eindelijk een kant in de strijd tussen Ludo en Richard, met verregaande gevolgen.

Eerder Vandaag | 10:45 Sesamstraat 10 voor...

Seizoen 39 - Bert & Ernie - NTR Een verzameling filmpjes van bepaalde Sesamstraatfiguren.

Eerder Vandaag | 08:05 Shaun het schaap

Seizoen 3 - Aflevering 6 van 20 - De kraai - NTR Animatieserie over het slimme schaapje Shaun, dat allerlei avonturen beleeft op de boerderij.

Eerder Vandaag | 06:49 Make You Laugh Out Loud

Seizoen 3 - Aflevering 10 van 10 - Penguins We zien de beste pinguïn falen en maken van dichtbij kennis met wilde pinguïns.

Eerder Vandaag | 06:00 Make You Laugh Out Loud

Seizoen 3 - Aflevering 9 van 10 - Monkeys Criminele apen, brutale apen, bananen minnende apen, kleine apen, wij hebben ze allemaal.