Seizoen 2 op tv (tv-tips)

Overmorgen | 22:15 De Opvolgers: familie Kras

Overmorgen - Realityreeks, In deze aflevering van De Opvolgers staat de familie Kras centraal. Dit programma gaat over ...

In deze aflevering van De Opvolgers staat de familie Kras centraal. Dit programma gaat over de wereld van families die al generaties lang een bedrijf delen en nu op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar. Troep Sander Schimmelpenninck gaat op bezoek bij de familie Kras. Kun je rijk worden van troep? Jazeker, dat bewijst de familie Kras uit Volendam. In de jaren 50 begon opa Kras ooit als voddenboer, maar inmiddels zijn de Krasjes afvalmiljonairs. Belangrijke beslissingen Door slim te investeren en vooral door met de hele familie hard te werken. Met de poten in het vuil. De familie staat aan de vooravond van een aantal belangrijke beslissingen die de voortgang van het familiebedrijf behoorlijk kan beïnvloeden.

Ma 26 augustus 2019 | 20:30 Terug: Chateau Meiland

26/08 - Realityreeks, Vanavond start het tweede seizoen van het succesvolle realityprogramma Chateau Meiland, waarin de ...

Vanavond start het tweede seizoen van het succesvolle realityprogramma Chateau Meiland, waarin de familie Meiland voor de tweede keer naar Frankrijk emigreert om er een kasteel om te bouwen tot een B&B. De komende maandagen zijn om 20:30 uur op SBS6 weer nieuwe afleveringen te zien. Verwaarloosd Martien Meiland heeft samen met zijn partner Erica, hun dochter Maxime met haar twee jaar oude dochter Claire en huisvriendin Caroline een verwaarloosd kasteel omgebouwd tot een prachtige chambres d'hôtes. Gasten De opening is net geweest en nu begint het 'echte werk', het ontvangen van de gasten die in hun chateau willen overnachten. De hele familie moet alle zeilen bijzetten om de logees een onvergetelijk verblijf te geven. Buitenactiviteiten Daarnaast willen ze de bijbehorende gites ook verbouwen naar gastenkamers, en gaan ze op zoek naar buitenactiviteiten voor de logees.

Je vindt hier de programma's van Seizoen 2 op tv We hebben de volgende programma's voor Seizoen 2 De Opvolgers: familie Kras: Overmorgen - Realityreeks, In deze aflevering van De Opvolgers staat de familie Kras centraal. Dit programma gaat over. Terug: Chateau Meiland: 26/08 - Realityreeks, Vanavond start het tweede seizoen van het succesvolle realityprogramma Chateau Meiland, waarin de. Calimero: Tekenfilm, Seizoen 2 Aflevering 83 Animatieserie. De sleutel tot chaos. Als Pieter en Valerio de Do Vinci sleutel van. RTL Boulevard: Actualiteitenmagazine, Seizoen 23 Aflevering 230 Actualiteitenmagazine. Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en. B.O.Z.: Ben 10: Tekenfilm, Seizoen 2 Aflevering 7 Animatieserie over de tienjarige Ben, die zich in verschillende helden kan. B.O.Z.: Ben 10: Tekenfilm, Seizoen 2 Aflevering 8 Animatieserie over de tienjarige Ben, die zich in verschillende helden kan. Rail Away: Reisdocumentaire, Seizoen 23 Aflevering 5 Documentairereeks over markante treinreizen. Nederland: Amsterdam Haarlem. B.O.Z.: Ben 10: Tekenfilm, Seizoen 2 Aflevering 9 Animatieserie over de tienjarige Ben, die zich in verschillende helden kan. B.O.Z.: LEGO Nexo Knights: Jeugdserie, Seizoen 2 Aflevering 8 Deense animatiereeks. Tot het lachen je vergaat. Pieter Konijn: Tekenfilm, Seizoen 2 Aflevering 16 Britse animatieserie (2014). Het verhaal van onhandige Benjamin. Als Pieter beseft.

Seizoen 2 op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 08:40 Calimero

Seizoen 2 - Aflevering 83 - Animatieserie. De sleutel tot chaos. Als Pieter en Valerio de Do Vinci sleutel van Calimero lenen voor hun eigen plan, slaat de chaos in de molen toe.

Vandaag | 09:13 RTL Boulevard

Seizoen 23 - Aflevering 230 - Actualiteitenmagazine. Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.

Vandaag | 09:18 B.O.Z.: Ben 10

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Animatieserie over de tienjarige Ben, die zich in verschillende helden kan transformeren

Vandaag | 09:29 B.O.Z.: Ben 10

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Animatieserie over de tienjarige Ben, die zich in verschillende helden kan transformeren

Vandaag | 09:35 Rail Away

Seizoen 23 - Aflevering 5 - Documentairereeks over markante treinreizen. Nederland: Amsterdam - Haarlem - Rotterdam. Via Haarlem gaat de reis naar Rotterdam CS, een nieuw architectonisch hoogstandje. Maar ook in de beginjaren lieten de spoorwegpioniers zien dat ze er wat van konden. Dat moest ook wel, want er moesten spoorbruggen worden ontworpen, stations gebouwd en rails gelegd. Dat was in ons waterrijke land geen sinecure. Maar alle moeite was niet voor niets. Inmiddels telt ons land 7000 kilometer spoor en maken dagelijks honderdduizenden mensen gebruik van de trein. Dat allemaal dankzij die eerste pioniers.

Vandaag | 09:39 B.O.Z.: Ben 10

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Animatieserie over de tienjarige Ben, die zich in verschillende helden kan transformeren

Vandaag | 10:35 B.O.Z.: LEGO Nexo Knights

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Deense animatiereeks. Tot het lachen je vergaat

Vandaag | 10:55 Pieter Konijn

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Britse animatieserie (2014). Het verhaal van onhandige Benjamin. Als Pieter beseft dat hij Benjamin erg verdrietig heeft gemaakt als hij hem buitensluit bij de bonenroof, wil hij het goed maken, maar dan is Benjamin verdwenen.

Vandaag | 11:30 Pingu in de stad

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Klei-animatieserie. Politieman Pingu

Vandaag | 12:00 Mike de ridder

Seizoen 2 - Aflevering 48 - Canadees-Britse animatieserie. Mike de ridder en de driedubbele drukte. Totdat de Grote Waldorfini weer terug is, moet Mike het kasteel beschermen tegen de drie Monstertjes die het kasteel kapot willen maken.

Vandaag | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Belgische jeugdserie. Circus Manzini. Commissaris Migrain is zenuwachtig zodra hij verneemt dat ze op het politiebureau inspectie krijgen. Mieke kijkt vooral uit om met Toby naar het 'Circus Manzini' te gaan. De twee circusmedewerkers Melle & Pelle komen Mieke heel bekend voor. Intussen worden er in het dorp verschillende inbraken gepleegd. Tijd voor Mega Mindy om alles uit te zoeken.

Vandaag | 13:35 Inui

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Animatieserie. De poolster fee. Inui, een klein Inuit-meisje, woont op de Noordpool en beleeft spannende avonturen, samen met haar vriendjes.

Vandaag | 15:45 Betreden Op Eigen Risico

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Show rond bucketlistwensen van kijkers. De studio wordt op zijn kop gezet. Alles is mogelijk en de meest gekke wensen komen uit. Om iets van je bucketlist te kunnen afstrepen moet je geluk hebben en risico durven nemen! Nergens ben je veilig.

Vandaag | 17:32 Flodder

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Nederlandse komische serie. De dubbelgangster. Er zijn twee Franse gemeenteraadsleden op werkbezoek en Sjakie krijgt de opdracht om ze in de 'modelwijk' Zonnedael een rondleiding te geven. In datzelfde Zonnedael beramen enkele buurtbewoners intussen een duivels plan. Ze willen met een nep-Ma Flodder het allerlaatste beetje goodwill voor de familie Flodder wegwerken. Ze hopen dat de buurt eindelijk van de Flodders zal worden verlost.

Vandaag | 18:03 Flodder

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Nederlandse komische serie. In de ring. Wanneer Johnnie en zoon Kees een paar boksvideo's willen huren, krijgen ze ruzie met Vince en zijn vrienden. Johnnie wordt uitgedaagd voor een echte bokswedstrijd en hij neemt de uitdaging aan. In het koffiehuis loopt Johnnie te bluffen over zijn tactiek en regelt Kareltje intussen weddenschappen. Dan slaat de paniek echter toe. Vince blijkt al wat ervaring te hebben in de boksring. Kan Johnnie nog onder de weddenschap uit?

Vandaag | 18:20 SpangaS op zomervakantie

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Nederlandse jeugdserie. Mannenwerk. Dylans nicht Stef is een motorcrosstalent, maar ze mag van haar vader niet crossen. Dylan wil Stef helpen. Als neef Rick geblesseerd raakt vlak voor een crosswedstrijd bedenkt Dylan een list.

Vandaag | 18:35 RTL Boulevard

Seizoen 23 - Aflevering 231 - Actualiteitenmagazine. Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.

Vandaag | 20:33 America's Next Top Model

Seizoen 24 - Aflevering 13 - Realityreeks waarin 26 aspirant-modellen in New York strijden om de titel van 'America's Next Top Model'. Aflevering 13: Beauty is a commercial. Dit keer mogen modellen van elke leeftijd en lengte meedoen.

Vandaag | 21:27 America's Next Top Model

Seizoen 24 - Aflevering 14 - Realityreeks waarin 26 aspirant-modellen in New York strijden om de titel van 'America's Next Top Model'. Aflevering 14: Behind the beauty. Dit keer mogen modellen van elke leeftijd en lengte meedoen.

Vandaag | 23:35 The Graham Norton Show

Seizoen 24 - Aflevering 11 - Britse humoristische talkshow. Hollywood hunk Jason Momoa (Game of Thrones) komt vertellen over zijn nieuwe blockbuster, Aquaman. Andere gast op de sofa is Bill Bailey. Little Mix zorgt voor een muzikaal intermezzo.

Vandaag | 23:57 RTL Boulevard

Seizoen 23 - Aflevering 231 - Actualiteitenmagazine. Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.

Morgen | 06:30 Pingu

Seizoen 2 - Aflevering 51 - Animatieserie met kleifiguren. Pingu boogaloo

Morgen | 06:55 B.O.Z.: Transformers Cyberverse

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Animatieserie

Morgen | 08:10 Shaun het schaap

Seizoen 2 - Aflevering 29 - Britse animatieserie. Retteketet!

Morgen | 08:15 B.O.Z.: Beyblade Burst

Seizoen 2 - Aflevering 27 - Animatiereeks

Morgen | 08:35 Calimero

Seizoen 2 - Aflevering 84 - Animatieserie. Susira's vaas. Calimero en zijn vriendjes doen er alles aan om Susira's vaas, die ze kapot hebben laten vallen, weer heel bij Susira op het stadhuis te bezorgen.

Morgen | 09:10 RTL Boulevard

Seizoen 23 - Aflevering 231 - Actualiteitenmagazine. Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.

Morgen | 09:24 B.O.Z.: Ben 10

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Animatieserie over de tienjarige Ben, die zich in verschillende helden kan transformeren

Morgen | 09:35 B.O.Z.: Ben 10

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Animatieserie over de tienjarige Ben, die zich in verschillende helden kan transformeren

Morgen | 10:34 B.O.Z.: LEGO Nexo Knights

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Deense animatiereeks. The fortrex and the furious

Morgen | 10:40 Pieter Konijn

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Britse animatieserie (2014). Het verhaal van het verloren dagboek. Als Benjamin per ongeluk het logboek van de vader van Pieter verliest komt het in de klauwen van heer Vos terecht.

Morgen | 11:10 Pingu in de stad

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Klei-animatieserie. Pingu's ijskoude ontdekking

Morgen | 11:40 Mike de ridder

Seizoen 2 - Aflevering 49 - Canadees-Britse animatieserie. Mike de ridder en het verhaal voor het slapen. De koningin is vanavond niet thuis en Waldorfini komt op Mike en Evie passen. Hopelijk leest hij een verhaaltje voor voordat ze gaan slapen.

Morgen | 12:05 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Belgische jeugdserie. Last minute. In het dorp delen Ben en Jelle folders uit voor een 5-daagse reis naar Egypte. Commissaris Migrain, opa en oma Fonkel zijn ook van de partij. Opa Fonkel ziet de reis met Migrain helemaal niet zitten maar geeft uiteindelijk toch toe. Mieke blijft met Toby achter op het politiebureau. Ze vertrouwt de hele reis niet en waarschuwt Migrain, maar hij wil er niks van horen.

Morgen | 13:15 Inui

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Animatieserie. Verkeerdom dag. Inui, een klein Inuit-meisje, woont op de Noordpool en beleeft spannende avonturen, samen met haar vriendjes.

Morgen | 13:20 Echt niet OK

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Sketchshow waarin de grens tussen gepast en ongepast gedrag wordt afgetast. Onderweg zijn

Morgen | 15:20 Betreden Op Eigen Risico

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Show rond bucketlistwensen van kijkers. De studio wordt op zijn kop gezet. Alles is mogelijk en de meest gekke wensen komen uit. Om iets van je bucketlist te kunnen afstrepen moet je geluk hebben en risico durven nemen! Nergens ben je veilig.

Morgen | 17:30 Flodder

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Nederlandse komische serie. De afrekening. Een oude vrijer van ma Flodder is uit de gevangenis ontslagen. Johnnie vermoedt dat hij wraak komt nemen, omdat ma hem destijds heeft verlinkt. Hij koopt een aantal wapens van Kareltje, maar helaas blijken die tijdens de confrontatie niet helemaal naar behoren te werken.

Morgen | 17:55 SpangaS op zomervakantie

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Nederlandse jeugdserie. Jackster. Jackie meldt zich aan bij een meiden bowlingteam en raakt verzeild in een felle strijd met een ander team. Weet Jackie zich te redden?

Morgen | 18:00 Flodder

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Nederlandse komische serie. Lopende zaken. Johnnie probeert geld te verdienen aan de jaarlijkse hardloopwedstrijd door Zonnedael. Helaas gaat er wat mis en komt het aan op de benen van dochter Kees om de wedstrijd te winnen.

Morgen | 18:20 Het Klokhuis

Seizoen 29 - Aflevering 3805 - Informatief jongerenmagazine. Meisje van Yde. Eind 19de eeuw wordt in het Drentse plaatsje Yde het lijk van een jong meisje uit het veen gehaald. Nienke zoekt uit wie dit 'meisje van Yde' was. En hoe kan het dat haar lichaam zo goed bewaard is gebleven? In de sketch weten de oermensen dat in het veen alles heel lang goed blijft.

Morgen | 18:35 RTL Boulevard

Seizoen 23 - Aflevering 232 - Actualiteitenmagazine. Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.

Morgen | 19:55 Rail Away

Seizoen 27 - Aflevering 1 - Documentairereeks over markante spoorlijnen overal ter wereld. Zweden: Stockholm - Gävle - Borlänge. Het station van Stockholm Centraal is het grootste station van Zweden en met zo'n 220.000 passagiers per dag het drukste van heel Scandinavië. De Zweedse spoorwegmaatschappij SJ brengt ons naar de noordelijk gelegen stad Gävle, aan de Botnische Golf. Daarna hervatten we onze reis met de treinen van een andere vervoerder, Tågkompaniet. We houden even halt in de stad Falun, bekend van de grootste kopermijn van Zweden, die meer dan duizend jaar in gebruik is geweest. Veel Zweedse huizen zijn in Falu-rood geverfd.

Morgen | 20:35 Ellie op Patrouille

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Realityreeks over buitenlandse politiekorpsen. Jordanië. Ellie Lust krijgt in Jordanië de kans om met de meest uiteenlopende eenheden mee te werken: van de woestijnpolitie in de Wadi Rum tot speciale drugseenheden in de hoofdstad Amman. Ook krijgt ze een inzicht in het politiewerk in het beruchte vluchtelingenkamp Zaatari, vlakbij de Syrische grens.

Morgen | 21:30 Secret Life of the Zoo

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Realityreeks over het leven achter de schermen van Chester Zoo. Kendari het hertenzwijn probeert te bevallen, maar ze wordt voortdurend gestoord door een stelletje ondeugende otters. Het jonge orang-oetanmannetje Willie slaagt er maar niet in om indruk te maken op de vrouwtjes. Raz het vingerdier, een zeldzaam nachtdier dat verwant is aan de maki, wordt aangemoedigd om zijn verblijf te delen met twee kangoeroeratten.

Morgen | 23:55 RTL Boulevard

Seizoen 23 - Aflevering 232 - Actualiteitenmagazine. Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.

Overmorgen | 00:30 The Graham Norton Show

Seizoen 24 - Aflevering 12 - Britse humoristische talkshow. Graham Norton ontvangt vanavond tal van acteurs uit de nieuwe film 'Mary Poppins Returns': Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw en Emily Mortimer. De muziek is van Boy George en Culture Club.

Overmorgen | 06:30 Pingu

Seizoen 2 - Aflevering 52 - Animatieserie met kleifiguren. Pingu en het rubberen vliegtuig

Overmorgen | 06:55 B.O.Z.: Transformers Cyberverse

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Animatieserie

Overmorgen | 08:15 B.O.Z.: Beyblade Burst

Seizoen 2 - Aflevering 28 - Animatiereeks

 Meer

Seizoen 2 gemist

Gisteren 22:35 Start: Trippers

Gisteren - Documentaire, De komende zondagen wordt het programma Trippers elke week om 22:35 uur herhaald op NPO 3. ...

De komende zondagen wordt het programma Trippers elke week om 22:35 uur herhaald op NPO 3. Buitenland In Trippers zijn reportages te zien over dingen die jongeren in het buitenland bezighouden. Rio Geraldine Kemper reist in deze aflevering af naar Rio de Janeiro om de danscultuur van de Braziliaanse sloppenwijken te onderzoeken. Favela funk Blote lijven, vette beats en hitsige dansmoves zijn de kernwoorden waarmee deze favela funk het best te omschrijven is.

Eerder Vandaag | 08:15 Shaun het schaap

Seizoen 2 - Aflevering 28 - Britse animatieserie. Zeldzame zebra-eendjes

Eerder Vandaag | 08:11 B.O.Z.: Beyblade Burst

Seizoen 2 - Aflevering 26 - Animatiereeks

Eerder Vandaag | 06:52 B.O.Z.: Transformers Cyberverse

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Animatieserie

Eerder Vandaag | 06:30 Pingu

Seizoen 2 - Aflevering 50 - Animatieserie met kleifiguren. Pingu en de verschrikkelijke sneeuwman

Eerder Vandaag | 01:40 Ellie op Patrouille

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Realityreeks over buitenlandse politiekorpsen. Zuid-Korea. Ellie Lust werkt in de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul mee met een jeugdagent die jongeren op het rechte pad probeert te houden. Korea is het Aziatische land met de meeste zelfdodingen en Ellie loopt een dag mee met de reddingswerkers die de beruchte 'zelfmoordbrug' in de gaten houden. Ook patrouilleert ze langs de grens met Noord-Korea, waar de spanning altijd voelbaar is.

Gisteren 22:21 Adam Zkt. Eva VIPS

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Datingshow waarin alleenstaande BN'ers op een tropisch eiland naakt op zoek gaan naar een partner. Beau Hesling. Beau Hesling is als internationaal covermodel van gerenommeerde mannenbladen wel wat naakt gewend, zou je denken. Maar puur natuur daten met twee onbekende singles, dat is toch wel andere koek.

Gisteren 21:30 Foute Boel

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Realityreeks. Jens Olde Kalter spoort de man op die verantwoordelijk wordt gehouden voor een brand in een huurwoning. De man had er een hennepplantage ondergebracht en was na de brand met de noorderzon verdwenen. En één van 's lands meest beruchte huisjesmelkers kan het maar niet laten om huurders te duperen. Tijd voor Jens om deze man op te zoeken.

Gisteren 17:10 Wildernis onder water

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Natuurdocumentairereeks over het Nederlandse onderwaterleven. Op de bodem van de Zuiderzee. Het is nog maar honderd jaar geleden dat het IJsselmeer de Zuiderzee was. Vissersboten kwamen af en aan, dorpen langs de randen van de zee leefden van de vangst en de handel. De beslissing om de Zuiderzee af te sluiten voor veiligheid en landbouwgrond maakte een einde aan een uitgestrekt natuurgebied, vergelijkbaar met de Waddenzee. Ook was de Zuiderzee gevaarlijk en verloor men eeuwenlang land aan de golven. Voor de kust liggen nog altijd de verdronken dijken en dorpen van toen en op het nieuwe boerenland worden nog regelmatig oude scheepswrakken gevonden. De nieuwe polders, de Wieringermeer, Noordoostpolder en Oostelijk en Zuidelijk Flevoland bestaan nog geen negentig jaar en toch vindt de natuur weer langzaam haar weg terug.

Gisteren 16:25 Nieuwe Meesters

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Portrettenreeks van cultuurdragers met een islamitische achtergrond/opvoeding

Gisteren 15:39 Goodwood First Glance

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Automagazine over het Goodwood Festival of Speed

Gisteren 15:25 Holland van Boven

Seizoen 2 - Aflevering 33 - Magazine waarin iedere week een andere provincie aan bod komt. 'Holland van Boven' vliegt over heel Nederland en strijkt iedere week neer in een andere provincie. Verschillende mensen vertellen wat de provincie zo bijzonder maakt.

Gisteren 15:10 Thunderbirds are go!

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Britse animatieserie. Verraderlijk gevaar

Gisteren 14:45 Thunderbirds are go!

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Britse animatieserie. Op de gok

Gisteren 14:40 Ford Fiesta Sprint Cup - Zandvoort

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Verslag van de derde ronde van de Ford Fiesta Sprint Cup vanaf het circuit Zandvoort. Zandvoort

Gisteren 11:25 The Odd Couple

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. Road Scholar. Felix begint aan zijn autorijlessen en vraagt zijn vrienden om hulp.

Gisteren 11:11 Een Zaak Van Bloemen

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Humaninterestprogramma waarin het verhaal achter een bos bloemen wordt verteld

Gisteren 11:00 The Odd Couple

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. Odd Man Out. Felix verplicht Oscar en Emily om samen op date te gaan. Teddy helpt Dani met haar eerste contract.

Gisteren 10:50 Best of Bright

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Magazine waarin wekelijks de nieuwste gadgets en andere tech worden getest. Merijn Doggen en Erwin van der Zande presenteren de beste video's van het YouTube-kanaal van Bright.nl.

Gisteren 10:47 Baas BBQ

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Culinaire wedstrijd. Barbecuestrijd onder leiding van tv-kok Jeremy Vermolen en foodexpert en influencer Carolina van Dorenmalen. De deelnemende teams strijden acht weken lang voor de felbegeerde titel 'Baas BBQ 2019'.

Gisteren 10:25 Business NL

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Zakenmagazine voor en door ondernemers. Op de tijdlijn verschijnen inspirerende businessverhalen die vastgelegd zijn in een zakelijk vlog

Gisteren 09:36 Vis TV XL

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Magazine boordevol boeiende en zomerse visavonturen. Het 'Vis TV XL'-team laat zien hoe spannend vissen is en hoe mooi Nederland is als sportvisland.

Gisteren 08:47 B.O.Z.: LEGO Nexo Knights

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Deense animatiereeks. Snipverkouden

Gisteren 07:38 B.O.Z.: Beyblade Burst

Seizoen 2 - Aflevering 25 - Animatiereeks

Gisteren 07:15 De S.P.E.L.show

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Quiz rond de kennis van de Nederlandse taal. Panelleden: Heleen van Royen, Koos van Plateringen en Kees Boot.

Gisteren 07:03 B.O.Z.: Ben 10

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Animatieserie over de tienjarige Ben, die zich in verschillende helden kan transformeren

Gisteren 06:52 B.O.Z.: Ben 10

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Animatieserie over de tienjarige Ben, die zich in verschillende helden kan transformeren

Gisteren 06:30 Pingu

Seizoen 2 - Aflevering 49 - Animatieserie met kleifiguren. Pingu neemt een duik

Eergisteren 16:31 The Dutch Way

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Lifestylemagazine

Eergisteren 15:00 Thunderbirds are go!

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Britse animatieserie. Terug naar de ranch

Eergisteren 15:00 De Opvolgers

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Realityreeks over de wereld van families die al generaties lang een bedrijf delen en nu op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar. Familie Coronel. Wie Tim en Tom Coronel zegt, denkt meteen aan autoracen, het circuit en de Dakar Rally. Wat niet iedereen weet is dat er een familiebedrijf Coronel is, waar ook broers Jip, Raymond, vader Tom Coronel sr. en halfbroer Glenn en halfzus Lindsay deel van uitmaken. Een kartbaan, een klimbos, sportscholen, horeca, plasma-tv's, barbecues en sneeuwkettingen, je kan het zo gek niet bedenken of de familie ziet er wel handel in. De kinderen werken ook in het familiebedrijf, maar bezitten zij dezelfde handelsgeest?

Eergisteren 14:35 Thunderbirds are go!

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Britse animatieserie. Hels vuur

Eergisteren 13:26 Business NL

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Zakenmagazine voor en door ondernemers. Op de tijdlijn verschijnen inspirerende businessverhalen die vastgelegd zijn in een zakelijk vlog

Eergisteren 13:24 Een Zaak Van Bloemen

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Humaninterestprogramma waarin het verhaal achter een bos bloemen wordt verteld

Eergisteren 12:35 Holland van Boven

Seizoen 2 - Aflevering 32 - Magazine waarin iedere week een andere provincie aan bod komt. 'Holland van Boven' vliegt over heel Nederland en strijkt iedere week neer in een andere provincie. Verschillende mensen vertellen wat de provincie zo bijzonder maakt.

Eergisteren 12:27 Van slager tot chef

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Culinair programma

Eergisteren 12:10 The Odd Couple

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. Road Scholar. Felix begint aan zijn autorijlessen en vraagt zijn vrienden om hulp.

Eergisteren 11:45 The Odd Couple

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. Odd Man Out. Felix verplicht Oscar en Emily om samen op date te gaan. Teddy helpt Dani met haar eerste contract.

Eergisteren 08:49 B.O.Z.: LEGO Nexo Knights

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Deense animatiereeks. Ridderrust

Eergisteren 07:40 B.O.Z.: Beyblade Burst

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Animatiereeks

Eergisteren 07:04 B.O.Z.: Ben 10

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Animatieserie over de tienjarige Ben, die zich in verschillende helden kan transformeren

Eergisteren 06:53 B.O.Z.: Ben 10

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Animatieserie over de tienjarige Ben, die zich in verschillende helden kan transformeren

Eergisteren 06:32 Pingu

Seizoen 2 - Aflevering 48 - Animatieserie met kleifiguren. Pingu en de nieuwe scooter

 Meer