Seizoen 2 op tv (tv-tips)

Vandaag | 22:10 Silent Witness

Seizoen 21 - Aflevering 3 van 5 - A special relationship - KRO-NCRV Een Amerikaanse diplomaat wordt doodgeschoten in een wijk in het centrum van Londen. Dit dwingt het team samen te werken met de ambassade en de FBI en jurisdictionele obstakels te overwinnen.

Vandaag | 20:30 Wie is de Mol?

Seizoen 21 - Aflevering 4 van 10 - AVROTROS De kandidaten proberen met opdrachten zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. Ze zullen goed moeten samenwerken, want opnieuw is in hun midden die ene tegenstander: De Mol. Ongemerkt zal hij de boel saboteren, zodat de winst zo laag mogelijk blijft. Maar de kandidaten zijn ook elkaars tegenstander. Allemaal willen ze niets liever dan de Mol ontmaskeren. Hoe ver zijn zij bereid te gaan voor het antwoord op die ene vraag: Wie is de Mol?

Overmorgen | 20:35 Terug: Radar

Overmorgen - Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 1 van 14 AVROTROS Multimediaal consumentenplatform met Antoinette ...

Seizoen 2021 - Aflevering 1 van 14 - AVROTROS Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma signaleert misstanden en onderzoekt consumentenaangelegenheden in de breedste zin van het woord: van de financiële wereld, de telecomsecor tot supermarkten en de zorg. Naast het aan de kaak stellen van zaken probeert Radar actief bedrijven en instanties te bewegen tot een oplossing te komen.

Morgen | 22:00 Op1

Morgen - Informatief, Seizoen 2 Aflevering 108 van 121 KRO NCRV Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit ...

Seizoen 2 - Aflevering 108 van 121 - KRO-NCRV Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Amsterdam. Met roulerende duo's van verschillende omroepen onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO. Een herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en een wisselende signatuur, waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen.

Je vindt hier de programma's van Seizoen 2 op tv We hebben de volgende programma's voor Seizoen 2 Silent Witness: Serie, Seizoen 21 Aflevering 3 van 5 A special relationship KRO NCRV Een Amerikaanse diplomaat wordt doodgeschoten in. Wie is de Mol?: Amusement, Seizoen 21 Aflevering 4 van 10 AVROTROS De kandidaten proberen met opdrachten zoveel mogelijk geld te. Terug: Radar: Overmorgen - Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 1 van 14 AVROTROS Multimediaal consumentenplatform met Antoinette. Op1: Morgen - Informatief, Seizoen 2 Aflevering 108 van 121 KRO NCRV Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit. Mijn pelgrimspad: Informatief, Seizoen 2 Aflevering 5 van 58 Van Sibculo naar Beerze KRO NCRV Annemiek Schrijver bezoekt het klooster van. Geloofsgesprek: Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 3 van 13 Vincent de Haas KRO Vincent de Haas is diaken en betrokken bij de. Roderick Zoekt Licht: Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 2 van 15 Winterspecial Op reis door China (2/3) KRO NCRV In dit drieluik reist. Metterdaad: Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 11 van 21 Bangladesh: crisis op de theeplantage EO We gaan terug naar de. Nederland Zingt: Muziek, Seizoen 2021 Aflevering 4 van 36 Blijf in mijn liefde EO Het is de week van gebed. De verbondenheid met Jezus. BinnensteBuiten: Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 3 van 54 KRO NCRV In Alkmaar wonen Mique Huijbregts en Jan Wentink in een.

Seizoen 2 op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 16:05 Mijn pelgrimspad

Seizoen 2 - Aflevering 5 van 58 - Van Sibculo naar Beerze - KRO-NCRV Annemiek Schrijver bezoekt het klooster van Sibculo, waar nu niet veel meer van over is. Dat was vroeger wel anders. In korte tijd werd Sibculo een bloeiende gemeenschap. Er woonden tachtig monniken en meer dan honderd lekenbroeders. Als je kijkt naar wat er nu nog van het klooster over is, kun je je dat moeilijk voorstellen. In de 16e-eeuw ging het langzaam maar zeker mis met het klooster. Het werd vaak geplunderd en een brand richtte veel schade aan. En toen de Reformatie kwam, was het helemaal over: het klooster werd gesloten. Daarnaast ontmoet Annemiek Henk Kloppenburg. Hij gooit na zijn ontslag als IT-manager bij KPN het roer om.

Vandaag | 16:10 Geloofsgesprek

Seizoen 2021 - Aflevering 3 van 13 - Vincent de Haas - KRO Vincent de Haas is diaken en betrokken bij de congregatie van franciscanessen in Breda. Zij hebben in tijden van cholera altijd de zieken verzorgd en moeten nu zelf verzorgd worden, want bijna alle zusters zijn besmet met het coronavirus. Wat betekent hun geloof juist in deze beproeving?

Vandaag | 16:25 Roderick Zoekt Licht

Seizoen 2021 - Aflevering 2 van 15 - Winterspecial - Op reis door China (2/3) - KRO-NCRV In dit drieluik reist Roderick Vonhögen samen met zijn moeder van Beijing door de Tijgervallei, voorbij de Chinese Muur naar Binnen-Mongolië en via de stad Xi'An in de provincie Shaanxi, beroemd om het Terracottaleger, weer terug naar de hoofdstad Beijing. Een persoonlijke en emotionele reis, want sinds haar jeugd is Rodericks moeder nooit meer in China geweest. Een kennismaking met de rijke cultuur, de schitterende natuur en de bloeiende vruchten van het werk van Nederlandse missionarissen. Ondanks de vaak moeilijke omstandigheden waarin katholieken hun geloof moeten beleven.

Vandaag | 17:35 Metterdaad

Seizoen 2021 - Aflevering 11 van 21 - Bangladesh: crisis op de theeplantage - EO We gaan terug naar de theeplantage in Noord-Bangladesh die we in 2019 bezochten. Hoe zou het nu zijn met de hoogbejaarde meneer en mevrouw Chatri, die in 2019 nog onder een lekkend dag moesten leven, terwijl meneer zwaar gehandicapt is door de lepra? En wat is het effect van corona op deze toch al zo kwetsbare mensen op de plantage?

Vandaag | 18:10 Nederland Zingt

Seizoen 2021 - Aflevering 4 van 36 - Blijf in mijn liefde - EO Het is de week van gebed. De verbondenheid met Jezus is de basis voor eenheid. Ook als we niet fysiek bij elkaar kunnen komen, zijn we door de heerlijke liederen verbonden met elkaar.

Vandaag | 18:45 BinnensteBuiten

Seizoen 2021 - Aflevering 3 van 54 - KRO-NCRV In Alkmaar wonen Mique Huijbregts en Jan Wentink in een voormalige kleuterschool die ze zelf hebben verbouwd tot duurzame woning. Bij de verbouwing hebben ze veel materialen hergebruikt, die ze overal vandaan hebben gehaald. * Chef-kok Ramon Brugman kan een snack op zijn tijd wel waarderen, zoals zijn zelfgemaakte bamischijven met zoetzure gembersaus. * In Friesland aan de rand van de Waddenzee speelt zich dankzij de getijden een waar schouwspel af. Steltlopers zoeken op het wad naar voedsel en als het vloed wordt, verplaatsen ze zich naar een plek waar het droog blijft. Tussendoor wordt Camilla ook getrakteerd op de zeearend.

Vandaag | 19:15 De Verandering

Seizoen 2021 - Aflevering 4 van 10 - Bas Folmer - EO Bas Folmer wordt op de basisschool gepest met 'dikzak' en 'dikkertje dap'. Bas vlucht in computergames. Uiteindelijk wordt het gamen een verslaving. Als Bas een jaar of zestien is, worden de gedachten over dood en zelfmoord steeds concreter. Tegelijkertijd komt Bas in een chatgroep de Amerikaan David tegen. Ze hebben samen diepe gesprekken, ook over het geloof. Die gesprekken vindt Bas interessant, maar zijn depressies blijven. Hij besluit zich vol te spuiten met de insuline die zijn vader gebruikt vanwege suikerziekte. Maar als Bas de trap afloopt, op weg naar de koelkast vol insuline, gebeurt er iets heel bijzonders.

Vandaag | 19:50 Blauw Bloed

Seizoen 2021 - Aflevering 3 van 20 - Vierkante ogen voor koningin Máxima - EO Vanuit de 'computerkamer' op het paleis sprak koningin Máxima deze week met veel mensen uit binnen- en buitenland. * Het was zondag precies dertig jaar geleden dat koning Harald van Noorwegen de troon besteeg. Jeroen Snel praat in de studio met koningshuisdeskundige Rick Evers over de Noorse troonopvolgers en de banden met de Oranjes. * Koningin Máxima schittert vaak met juwelen van de oudste hofjuwelier ter wereld: Maison Mellerio. Juwelenexpert Martijn Akkerman vertelt er meer over. * De prinselijke familie van Monaco heeft een bijzondere band met modehuis Chanel. Stijlmeester Bodo Breg weet er het fijne van.

Morgen | 01:00 MAX PubQuiz

Seizoen 2 - Aflevering 4 van 7 De teams strijden tegen elkaar om de winst. De winnaars strijden in de finale om de felbegeerde MAX-PubQuizbokaal. Hoe goed zijn de teams op elkaar ingespeeld? De kennis van de teams en de kijkers wordt getest in de categorieën: geschiedenis, muziek, sport en eten & drinken. En er is livemuziek.

Morgen | 01:30 De Nachtzoen

Seizoen 2020 - Aflevering 141 van 150 - Rik Torfs - EO Deze coronatijd geeft kerken de kans om het weer over essentiële vragen te hebben, zoals het perspectief op een hiernamaals. Who wants to live forever? Kerkjurist Rik Torfs kan niet wachten.

Morgen | 06:00 Nederland in Beweging

Seizoen 2021 - Aflevering 14 van 200 - MAX Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.

Morgen | 06:45 De Kist

Seizoen 2021 - Aflevering 3 van 8 - Esther Vergeer - EO Hoeveel tegenslag kan iemand aan in zijn leven? Veel, weet ex-rolstoeltennisster Esther Vergeer (39) uit ervaring. Als kind krijgt ze drie keer een hersenbloeding door een afwijking in haar bloedvatenstelsel en raakt ze op haar achtste verlamd. Ze kan door haar bloedvatenafwijking zelf niet zwanger worden. En een jaar geleden hoort Esther dat ze borstkanker heeft. Echt bang om dood te gaan is ze niet geweest. Wel boos en gefrustreerd, als het anders dan verwacht toch mis zou gaan.

Morgen | 07:15 De Verandering

Seizoen 2021 - Aflevering 4 van 10 - Bas Folmer - EO Bas Folmer wordt op de basisschool gepest met 'dikzak' en 'dikkertje dap'. Bas vlucht in computergames. Uiteindelijk wordt het gamen een verslaving. Als Bas een jaar of zestien is, worden de gedachten over dood en zelfmoord steeds concreter. Tegelijkertijd komt Bas in een chatgroep de Amerikaan David tegen. Ze hebben samen diepe gesprekken, ook over het geloof. Die gesprekken vindt Bas interessant, maar zijn depressies blijven. Hij besluit zich vol te spuiten met de insuline die zijn vader gebruikt vanwege suikerziekte. Maar als Bas de trap afloopt, op weg naar de koelkast vol insuline, gebeurt er iets heel bijzonders.

Morgen | 07:20 Doorbakken

Seizoen 2 - Aflevering 4 van 8 - MAX Vijf enthousiaste thuisbakkers staan te springen om hun baksels aan André te laten proeven. Janny neemt André mee voor een educatief uitje en de afgevallen bakker uit vierde Heel Holland Bakt-aflevering is te gast.

Morgen | 07:45 Jacobine op 2

Seizoen 2 - Aflevering 1 van 15 - Wat wijst ons de weg in de verdeeldheid? - KRO-NCRV Wat heeft de coronacrisis blootgelegd over de verdeeldheid in ons land? En belangrijker: wat wijst ons de weg? Over deze vragen interviewt Jacobine Geel haar gasten in een speciaal tweeluik, gemaakt in samenwerking met de Remonstranten. In de eeuwenoude Geertekerk in Utrecht ontvangt ze schrijver Bas Heijne, remonstrants predikant Joost Röselaers, onderwijzeres Lucelle Comvalius, advocaat en ChristenUnie-politicus Don Ceder, filosoof Stine Jensen en studentenpastor Rachelle van Andel. De remonstrantse theologen Christa Anbeek en Claartje Kruijff vertellen in een persoonlijke column wat er nodig is om je blik naar anderen te openen.

Morgen | 07:50 Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Seizoen 2 - Aflevering 9 van 12 - Zolang er leven is: september - MAX Evert wil niet meer met Hendrik praten na hun ruzie en in de koffiekamer gaat het over niets anders dan het overlijden van mevrouw Pot. Hendrik maakt kennis met de nieuwe directeur en hoort dat het tehuis inderdaad binnenkort gaat sluiten. Steeds meer bewoners krijgen een brief met informatie over hun overplaatsing. Ondertussen geeft meneer Bakker Nederlandse les aan de asielzoekers in het tehuis en beraamt Graeme plannen voor het verzet tegen z'n verhuizing. De Omanido's nemen afscheid van Grietje, want ze gaat verhuizen naar Haarlem. Leonie probeert Hendrik te overtuigen de ruzie met de koppige Evert bij te leggen, nu het nog kan...

Morgen | 08:25 De Verwondering

Seizoen 2021 - Aflevering 4 van 15 - Jan Kortie - KRO-NCRV We zijn graag vertrouwd met de dingen en met onze relaties. Maar juist als we die vertrouwdheid los durven laten, ontstaat er verwondering.

Morgen | 08:55 Ik mis je

Seizoen 2020 - Aflevering 9 van 54 - EO Linda, de dochter van Henk en Elisa Mulder, is tweeëntwintig jaar als ze de ziekte van Hodgkin krijgt. Ze geneest en geeft een nieuwe wending aan haar leven. Ze gaat naar Amerika, waar ze een paar jaar later trouwt. Omdat ze haar roots mist, komt ze met haar man naar Nederland. Kort daarna wordt ze ernstig ziek. Ze heeft hartfalen en wordt op de donorlijst gezet. * Inge en Bjorn Visser zijn in verwachting van een eeneiige tweeling. Bij bijna dertig weken zwangerschap horen ze dat het niet goed gaat met de meisjes. * Binnen anderhalf jaar verliest Jonneke Oskam haar moeder, haar vader en haar creatieve tante op wie ze heel erg gesteld is.

Morgen | 09:45 Geloofsgesprek

Seizoen 2021 - Aflevering 4 van 13 - Vivian Kreutz - KRO Altijd in de contramine, juist niet de weg kiezend van je ouders en dan toch als door een bliksemslag geraakt worden door de waarheid van het geloof. Het is het verhaal van Vivian Kreutz die tot haar ziekte haar eigen weg ging, de bloemetjes buiten zette en uiterlijke schijn belangrijk vond. De eerste blikseminslag was raak, maar er was een tweede nodig om anders te gaan leven en de eigen kleinheid te erkennen tegenover God. Vanaf dat moment is ze betrokken bij de kerk van Heerlen, begeleidt ze groepen jongeren en volwassenen, zingt ze in een koor en maakt ze teksten. In haar nieuwe bestaan gaat ze voor de eenvoud en de waarheid.

Morgen | 10:00 Eucharistieviering

Seizoen 2021 - Aflevering 4 van 13 - Waubach - KRO Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Jozefkerk te Waubach. Celebrant: Pastoor Harry Notermans.

Morgen | 11:00 EO BEAM Kerkdienst

Seizoen 2 - Aflevering 4 van 17 Vanuit studio 61 in het EO-gebouw organiseert BEAM, de jongerenafdeling van de EO, een livekerkdienst. Presentator Joram Kaat ontvangt de BEAM Worshipband en spreker Corjan Matsinger. Aansluitend aan de uitzending praten we door op YouTube.

Morgen | 11:30 Metterdaad

Seizoen 2021 - Aflevering 15 van 21 - Bangladesh: crisis op de theeplantage - EO We gaan terug naar de theeplantage in Noord-Bangladesh die we in 2019 bezochten. Hoe zou het nu zijn met de hoogbejaarde meneer en mevrouw Chatri, die in 2019 nog onder een lekkend dag moesten leven, terwijl meneer zwaar gehandicapt is door de lepra? En wat is het effect van corona op deze toch al zo kwetsbare mensen op de plantage?

Morgen | 12:10 Buitenhof

Morgen - Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 3 van 42 VPRO Interviewprogramma met maatschappelijke en politieke ...

Seizoen 2021 - Aflevering 3 van 42 - VPRO Interviewprogramma met maatschappelijke en politieke debatten, gesprekken en opinies.

Morgen | 12:40 Andries

Seizoen 2020 - Aflevering 2 van 16 - Nienke Westerbeek - EO Nienke Westerbeek is opgegroeid in een christelijke bubbel en vond dat eigenlijk wel vanzelfsprekend. Ze koos voor journalistiek, hoewel ze niet echt journalistenbloed heeft. Samen met haar man werkte ze mee aan het planten van een kerk in Amersfoort en nu is ze directeur van een grote hulpverleningsorganisatie. En als God haar weer roept? Dan gaat ze weer.

Morgen | 13:04 Wilde Ganzen

Seizoen 2021 - Aflevering 4 van 52 - Tanzania - EO Duurzame ontwikkelingsprojecten, opgezet door bevlogen Nederlanders samen met de lokale bevolking.

Morgen | 13:40 Brainwash Talks

Seizoen 2021 - Aflevering 4 van 52 - Eva Gladek: stad en klimaatverandering - HUMAN Als je iets wilt doen tegen het klimaatprobleem, zoek het dan dicht bij huis. Want steden kunnen een deel van de oplossing zijn. Industrieel ecoloog Eva Gladek laat zien hoe.

Morgen | 14:45 Andere Tijden

Morgen - Informatief, Seizoen 22 De spagaat van Donald Jones NTR/VPRO Donald Jones bereikt in de jaren 70 een ...

Seizoen 22 - De spagaat van Donald Jones - NTR/VPRO Donald Jones bereikt in de jaren 70 een miljoenenpubliek als hij meespeelt in de André van Duin-revues, maar er is ook kritiek op hem. Donald Jones wordt verweten steeds weer dezelfde clichés over zwarte mensen uit te beelden: goedlachs, los in de heupen en vooral niet al te slim. Astrid Sy vraagt zich af of Donald Jones een wegbereider was voor zwarte acteurs of dat hij beantwoordde aan het stereotype beeld. Met o.a. Joop van den Ende, producent van de André van Duin-revue, Gerda Havertong, oud-collega van Donald Jones en Anna Tilroe, ex-geliefde van Donald Jones.

Morgen | 16:15 Naches

Seizoen 2018 - Aflevering 26 van 26 - Joods Nederland uit het oosten - EO Deze aflevering speelt zich af aan de grens met onze oosterburen. Daar waar heden, verleden en toekomst van joods Nederland in een kleine synagoge samenkomen, trachten de bewoners het goede voorbeeld te geven, maar dat lukt hen niet altijd.

Morgen | 17:10 Jacobine op 2

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 15 - Hoe overleef je corona als je gezond blijft? - KRO-NCRV Coronamaatregelen zijn goed voor onze fysieke gezondheid, maar gaat ons sociale leven er niet aan onderdoor? Daarover praat Jacobine Geel met de Haagse wijkpastor Bettelies Westerbeek, filosoof Daan Roovers, en met Jet Bussemaker, oud-minister en huidig voorzitter van de Raad voor de Volksgezondheid en Samenleving. Zangeres Leoni Jansen en bandeonspeler Carel Kraayenhof brengen het lied 'Als ik aan mijn land denk' ten gehore. Carel Kraayenhof schreef de muziek. De tekst is een gedicht van schrijfster en cabaretière Liselore Gerritsen, die vorig jaar november overleed.

Morgen | 21:05 Metropolis

Seizoen 2020 - Aflevering 8 van 8 - Praten met de doden - VPRO Contact met het hiernamaals; de verslaggevers staan wereldwijd stil bij het verdriet van mensen die een geliefde missen en het contact met hen proberen te behouden. In Iran volgen ze een moeder die haar zoon verloor in de oorlog in Syrië. Op de begraafplaats in Teheran probeert ze zijn nagedachtenis in ere te houden. En in Rwanda zoekt Jeannette contact met Jean Claude, haar geliefde die omkwam bij een auto-ongeluk. Zij gaat op consult bij een vrouw die beweert de stem van Jean Claude te kunnen laten klinken door een koehoorn.

Morgen | 21:30 Nieuwsuur

Morgen - Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 23 van 351 NOS/NTR Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ...

Seizoen 2021 - Aflevering 23 van 351 - NOS/NTR Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Morgen | 23:55 Naches

Seizoen 2019 - Aflevering 1 van 22 - Benjamin Herman - EO Benjamin Herman, van de New Cool Collective, laat zien en horen hoe vrijheid proeft. Hij is niet zomaar de best geklede muzikant van Nederland geworden. Vrijheid is voor hem vooral een kwestie van heel hard werken, waardoor er ruimte ontstaat voor Naches en een maatpak.

Overmorgen | 00:10 Op1

Morgen - Informatief, Seizoen 2 Aflevering 108 van 121 KRO NCRV Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit ...

Seizoen 2 - Aflevering 108 van 121 - KRO-NCRV Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Amsterdam. Met roulerende duo's van verschillende omroepen onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO. Een herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en een wisselende signatuur, waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen.

Overmorgen | 00:10 Nieuwsuur

Morgen - Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 23 van 351 NOS/NTR Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ...

Seizoen 2021 - Aflevering 23 van 351 - NOS/NTR Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Overmorgen | 00:40 Buitenhof

Morgen - Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 3 van 42 VPRO Interviewprogramma met maatschappelijke en politieke ...

Seizoen 2021 - Aflevering 3 van 42 - VPRO Interviewprogramma met maatschappelijke en politieke debatten, gesprekken en opinies.

Overmorgen | 01:35 Nieuwsuur

Morgen - Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 23 van 351 NOS/NTR Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ...

Seizoen 2021 - Aflevering 23 van 351 - NOS/NTR Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Overmorgen | 05:55 Nederland in Beweging

Seizoen 2021 - Aflevering 13 van 200 - MAX Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.

Overmorgen | 06:10 MAX Geheugentrainer

Seizoen 2020 - Aflevering 15 van 105 Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.

Overmorgen | 07:10 Goedemorgen Nederland

Seizoen 2021 - Aflevering 16 van 99 - WNL Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Overmorgen | 07:40 Goedemorgen Nederland

Seizoen 2021 - Aflevering 16 van 100 - WNL Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Overmorgen | 08:10 Goedemorgen Nederland

Seizoen 2021 - Aflevering 16 van 99 - WNL Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Overmorgen | 08:40 Goedemorgen Nederland

Seizoen 2021 - Aflevering 16 van 100 - WNL Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Overmorgen | 09:10 Goedemorgen Nederland

Seizoen 2021 - Aflevering 16 van 100 - WNL Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Overmorgen | 09:10 Nederland in Beweging

Seizoen 2021 - Aflevering 17 van 200 - MAX Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.

Overmorgen | 09:25 Buitenhof

Overmorgen - Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 3 van 42 VPRO Interviewprogramma met maatschappelijke en politieke ...

Seizoen 2021 - Aflevering 3 van 42 - VPRO Interviewprogramma met maatschappelijke en politieke debatten, gesprekken en opinies.

Overmorgen | 09:40 Goedemorgen Nederland

Seizoen 2021 - Aflevering 16 van 102 - WNL Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Overmorgen | 10:15 Nederland in Beweging

Seizoen 2021 - Aflevering 17 van 200 - MAX Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.

Overmorgen | 10:25 Nieuwsuur

Overmorgen - Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 23 van 351 NOS/NTR Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ...

Seizoen 2021 - Aflevering 23 van 351 - NOS/NTR Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Overmorgen | 10:40 MAX Geheugentrainer

Seizoen 2020 - Aflevering 16 van 105 Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.

Overmorgen | 11:15 Metterdaad

Seizoen 2021 - Aflevering 15 van 21 - Bangladesh: crisis op de theeplantage - EO We gaan terug naar de theeplantage in Noord-Bangladesh die we in 2019 bezochten. Hoe zou het nu zijn met de hoogbejaarde meneer en mevrouw Chatri, die in 2019 nog onder een lekkend dag moesten leven, terwijl meneer zwaar gehandicapt is door de lepra? En wat is het effect van corona op deze toch al zo kwetsbare mensen op de plantage?

 Meer

Seizoen 2 gemist

Eerder Vandaag | 14:00 Meldpunt

Seizoen 2021 - Aflevering 2 van 19 - Bank schrijft minder bij dan contant is gestort - MAX De ING-bank heeft minder geld op bankrekeningen bijgeschreven dan er door rekeninghouders aan contanten bij een automaat is gestort. Dat zeggen twee klanten van ING die, na in het ongelijk gesteld te zijn door ING, hun beklag doen bij MAX Ombudsman Rogier de Haan. * En zo'n 10 procent van het personeel in verpleeg- en verzorgingshuizen zit ziek thuis. Daardoor krijgen bewoners en patiënten veel minder zorg dan gewoonlijk. Om deze klap op te vangen, zijn zo'n 2000 mensen tijdelijk in de verpleging gaan werken.

Eerder Vandaag | 13:10 Waar ben je bang voor?

Seizoen 2020 - Aflevering 3 van 3 - De moed om te zijn - EO De Duits-Amerikaanse theoloog Paul Tillich schreef vlak na de Tweede Wereldoorlog een beroemd geworden boek over 'de moed om te zijn'. 'Om te kunnen omgaan met onze angsten moeten we durven aanvaarden dat we aanvaard zijn', zegt hij. Maar hoe kunnen we erop vertrouwen dat we er mogen zijn, als we voortdurend merken dat we tekortschieten? Stevo Akkerman onderzoekt met een aantal deskundigen, denkers en dichters onze angst voor schuld en oordeel. Die angsten horen bij het mens-zijn, net als de uitdaging om daarmee om te gaan en te leren vertrouwen. Ook worden we in korte dramascènes meegenomen op een ontdekkingstocht door onze angsten.

Eerder Vandaag | 12:05 Sterren NL Top 25

Seizoen 2021 - Aflevering 4 van 23 - AVROTROS Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden.

Eerder Vandaag | 11:30 De Nieuwe Wereld

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 4 - Tijd voor Actie - Carola Rackete - EO De Haagse predikant Axel Wicke en hoogleraar antropologie (UvA) Amade M'charek gaan met Mounir Samuel op zoek naar het belang van burgerlijke ongehoorzaamheid voor democratie en mensenrechten. M'charek zet zich in haar geboorteland Tunesië in voor graven voor verdronken vluchtelingen (Drowned Migrant Cemetery). In Den Haag was Axel Wicke een van de initiatiefnemers van het kerkasiel in de Bethelkapel. Evenals Rackete is hij afkomstig uit Duitsland, alwaar de Evangelische Kirche (EKD), ook zijn kerk van oorsprong, financieel bijdraagt aan de Sea-Watch-reddingsacties. Er is muziek van Shishani Vranckx.

Eerder Vandaag | 10:25 Het Familiediner

Seizoen 2021 - Aflevering 1 van 6 - EO Twee zussen hebben jarenlang ruzie door een verkeerd geïnterpreteerde opmerking. Wanneer Bert niet bepaald hartelijk wordt ontvangen door een van hen lijkt het een flinke uitdaging om de zussen weer bij elkaar te krijgen. En de 15-jarige Mariët stuurt Bert een noodkreet: ze zou graag zien dat de ruzie tussen haar vader en zijn zus bijgelegd wordt. Bij het opruimen van hun moeders appartement liepen de meningsverschillen hoog op, waardoor ze nu al 2,5 jaar geen contact hebben elkaar.

Eerder Vandaag | 10:10 Tussen Kunst en Kitsch Extra

Seizoen 2021 - Aflevering 1 van 8 - AVROTROS

Eerder Vandaag | 08:45 De Wasstraat

Seizoen 2020 - Aflevering 3 van 6 - Pesten - HUMAN Maurice kan moeilijk omgaan met tijdsdruk en verandering, maar met de komst van het coronavirus wordt juist alles anders. Rappen geeft hem rust en afleiding. Gelukkig komt zijn idool en vaste klant rapper Snelle langs.

Eerder Vandaag | 08:05 Blauw Bloed

Seizoen 2021 - Aflevering 2 van 20 - Hoe nu verder met Harry en Meghan? - EO Het is inmiddels een jaar geleden dat prins Harry en zijn echtgenote Meghan aankondigden niet langer koninklijke taken te willen uitvoeren en te vertrekken uit Groot-Brittannië. Koningin Elizabeth wilde dat ze die keuze na een jaar zouden bezien. Willem-Alexander bracht deze week een virtueel bezoek aan het 113 zelfmoord-preventieteam. Koningin Máxima viert in mei haar vijftigste verjaardag. Miluska van 't Lam, hoofdredacteur van Harper's Bazaar, laat ons zien welke carrièrelessen we van Máxima kunnen leren. En we starten een nieuwe serie met de bekende juwelenexpert Martijn Akkerman.

Eerder Vandaag | 07:30 MAX PubQuiz

Seizoen 2 - Aflevering 4 van 7 De teams strijden tegen elkaar om de winst. De winnaars strijden in de finale om de felbegeerde MAX-PubQuizbokaal. Hoe goed zijn de teams op elkaar ingespeeld? De kennis van de teams en de kijkers wordt getest in de categorieën: geschiedenis, muziek, sport en eten & drinken. En er is livemuziek.

Eerder Vandaag | 06:25 Nederland in Beweging

Seizoen 2021 - Aflevering 16 van 200 - MAX Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.