Je vindt hier de programma's van Seizoen 10 op tv We hebben de volgende programma's voor Seizoen 10 How Do They Do It?: Marble / Mahjong / Escape Slides, Seizoen 10 Aflevering 14 Marble / Mahjong / Escape Slides: Hoe wordt marmer. Storage Wars -10b: Realityreeks, Seizoen 10 Aflevering 5 Amerikaanse realityreeks waarin professionele opkopers en hun teams worden. Brandweerman Sam: Tekenfilm, Seizoen 10 Aflevering 21 Britse animatieserie. Norbert, de circusdirecteur. In het gezellige dorpje. Modern Family: Seizoen 10 Aflevering 21 Commencement: Cam staat eindelijk in de spotlight wanneer hem op het laatste moment gevraagd. Modern Family: Seizoen 10 Aflevering 22 A Year of Birthdays: Nu de geboorte van Hayley en Dylans tweeling nadert, blikken we terug op. Police Interceptors: Seizoen 10 Aflevering 8 Police Interceptors: Interceptors Damien Stevens en Mark Gibbin moeten ingrijpen om een. Gold Rush: 15 Million Dollar Season, Seizoen 10 Aflevering 2 15 Million Dollar Season: De goudzoekers van de Yukon zetten weer. RuPaul's Drag Race: Reality-show, Seizoen 10 Aflevering 14 Realityshow waarin talentvolle dragqueens het tegen elkaar opnemen. Grand Finale. Dagelijkse kost: Culinair magazine, Seizoen 10 Aflevering 2364 Culinair magazine. Pompoen seldersoep met rode bonen en balletjes. Een. Brandweerman Sam: Tekenfilm, Seizoen 10 Aflevering 22 Britse animatieserie. Doorpeddelen. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden.

Seizoen 10 op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 07:57 Brandweerman Sam

Seizoen 10 - Aflevering 21 - Britse animatieserie. Norbert, de circusdirecteur. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Vandaag | 13:00 Brandweerman Sam

Seizoen 10 - Aflevering 22 - Britse animatieserie. Doorpeddelen. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Vandaag | 15:25 My Kitchen Rules

Seizoen 10 - Aflevering 29 - Kookwedstrijd waarin gestreden wordt om de titel van beste thuiskok

Vandaag | 18:15 Editie NL

Seizoen 10 - Aflevering 206 - Nieuwsmagazine waarin de actualiteit op verrassende wijze wordt belicht

Vandaag | 18:30 My Kitchen Rules

Seizoen 10 - Aflevering 30 - Kookwedstrijd waarin gestreden wordt om de titel van beste thuiskok

Morgen | 07:57 Brandweerman Sam

Seizoen 10 - Aflevering 23 - Britse animatieserie. De ontsnapte pinguïn. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Morgen | 13:00 Brandweerman Sam

Seizoen 10 - Aflevering 24 - Britse animatieserie. Piekepolder in het park. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Morgen | 13:25 Jill

Seizoen 10 - Aflevering 3 - Magazine. Serveerster. Jill Schirnhofer tekent al van jongs af aan. In dit programma geeft Jill ook jou alle tips & tricks om zelf aan de slag te gaan. Tekenen, knutselen, mode en kokkerellen staan centraal.

Morgen | 14:20 Zondag met Lubach

Het satirische actualiteitenprogramma Zondag met Lubach is vanaf vanavond weer terug op NPO 3 met een nieuw seizoen. Dit keer eerder op de avond dan in de afgelopen jaren: wekelijks om 21:10 uur. Actueel Arjen Lubach remixt de komende tien zondagen de actuele week, laat ondergesneeuwde verhalen smelten en maakt brekend nieuws weer heel. Vanuit theater Bellevue in Amsterdam: platte inhoud en diepgravende grappen. Geremixt Zondag met Lubach is zeven dagen nieuws in dertig minuten, satirisch geremixt door Arjen Lubach. Volgens de makers dit jaar "nog actueler, nog satirischer en nog vaker nog het woord nog".

Morgen | 15:30 My Kitchen Rules

Seizoen 10 - Aflevering 30 - Kookwedstrijd waarin gestreden wordt om de titel van beste thuiskok

Morgen | 18:15 Editie NL

Seizoen 10 - Aflevering 207 - Nieuwsmagazine waarin de actualiteit op verrassende wijze wordt belicht

Morgen | 18:30 My Kitchen Rules

Seizoen 10 - Aflevering 31 - Kookwedstrijd waarin gestreden wordt om de titel van beste thuiskok

Morgen | 21:25 De Kennis van Nu

Seizoen 10 - Aflevering 16 - Wetenschappelijk magazine. Geboren renners. De Franse sportwetenschapper Guillaume Millet onderzoekt waarom vrouwen minder last lijken te hebben van 'neuromuscular fatigue' dan mannen. Dat is de vermoeidheid die ontstaat na zeer intensief sporten, omdat hersenen en zenuwstelsel de spieren niet meer goed aansturen.

 Meer

Seizoen 10 op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:00 How Do They Do It?

Seizoen 10 - Aflevering 14 - Marble / Mahjong / Escape Slides: Hoe wordt marmer geproduceerd, hoe maken ze mahjongsteentjes en hoe worden noodglijbanen gemaakt? Leer er alles over als deze voorwerpen onder de loep worden genomen.

Vandaag | 07:15 Storage Wars -10b

Seizoen 10 - Aflevering 5 - Amerikaanse realityreeks waarin professionele opkopers en hun teams worden gevolgd. Granny Get Your Gun

Vandaag | 09:05 Modern Family

Seizoen 10 - Aflevering 21 - Commencement: Cam staat eindelijk in de spotlight wanneer hem op het laatste moment gevraagd wordt de diploma-uitreiking op school te organiseren, en Jay geeft er een speech.

Vandaag | 09:30 Modern Family

Seizoen 10 - Aflevering 22 - A Year of Birthdays: Nu de geboorte van Hayley en Dylans tweeling nadert, blikken we terug op alle verjaardagen in de familie dit jaar.

Vandaag | 09:55 Police Interceptors

Seizoen 10 - Aflevering 8 - Police Interceptors: Interceptors Damien Stevens en Mark Gibbin moeten ingrijpen om een gewelddadige verdachte tegen te houden, agenten moeten snel een beschonken bestuurder zien aan te houden die op de snelweg aan het spookrijden is.

Vandaag | 11:15 Gold Rush

Seizoen 10 - Aflevering 2 - 15 Million Dollar Season: De goudzoekers van de Yukon zetten weer alles op het spel voor het felbegeerde goud. De inzet is hoger dan ooit, met nieuwe goudzoekers, nieuwe concessies en nieuwe machines.

Vandaag | 11:49 RuPaul's Drag Race

Seizoen 10 - Aflevering 14 - Realityshow waarin talentvolle dragqueens het tegen elkaar opnemen. Grand Finale

Vandaag | 12:20 Dagelijkse kost

Seizoen 10 - Aflevering 2364 - Culinair magazine. Pompoen-seldersoep met rode bonen en balletjes. Een geurige maaltijdsoep met herfstsmaken.

Vandaag | 13:15 Gold Rush

Seizoen 10 - Aflevering 2 - 15 Million Dollar Season: De goudzoekers van de Yukon zetten weer alles op het spel voor het felbegeerde goud. De inzet is hoger dan ooit, met nieuwe goudzoekers, nieuwe concessies en nieuwe machines.

Vandaag | 16:05 Storage Wars -10b

Seizoen 10 - Aflevering 7 - Amerikaanse realityreeks waarin professionele opkopers en hun teams worden gevolgd. Happiness is a Warm Laser Gun

Vandaag | 17:35 Police Interceptors

Seizoen 10 - Aflevering 9 - Police Interceptors: De agenten achtervolgen een auto een gitzwarte akker op; Jacko helpt een grote heroïnevangst te doen en nieuwe politiehond Elsa zit een inbreker achterna door de straten van Middleborough.

Vandaag | 18:15 Dagelijkse kost

Seizoen 10 - Aflevering 2365 - Culinair magazine. Bloemkoolgratin met linzen en waterkers. Een stevige, vegetarische ovenschotel op basis van bloemkool en linzen.

Vandaag | 23:45 Dagelijkse kost

Seizoen 10 - Aflevering 2365 - Culinair magazine. Bloemkoolgratin met linzen en waterkers. Een stevige, vegetarische ovenschotel op basis van bloemkool en linzen.

Morgen | 00:30 Storage Wars -10b

Seizoen 10 - Aflevering 7 - Amerikaanse realityreeks waarin professionele opkopers en hun teams worden gevolgd. Happiness is a Warm Laser Gun

Morgen | 00:50 SpongeBob

Seizoen 10 - Aflevering 6 - Levensverzekering / Bubbel-lusie: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Morgen | 01:15 SpongeBob

Seizoen 10 - Aflevering 7 - Plankton Gaat Met Pensioen / Drietand Problemen: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Morgen | 05:15 Fairly Odd Parents

Seizoen 10 - Aflevering 3 - MeisjesEekhoorn // Verjaardagsgevecht: Chloe sluit zich aan bij de Eekhoornscouts en redt de groep door ze aan hun eerste medaille te helpen. // Als Timmy en Chloe erachter komen dat ze op dezelfde dag jarig zijn wordt het een gevecht wie het leukste feestje organiseert.

Morgen | 06:00 How Do They Do It?

Seizoen 10 - Aflevering 15 - Kamaz Trucks / Hair Care / Canton Tower: Ontdek hoe producten over de hele wereld worden geproduceerd, als we de geheimen van de productie onthullen. Met Kamaz-vrachtwagens, haarproducten en de Canton Tower.

Morgen | 07:15 Storage Wars -10b

Seizoen 10 - Aflevering 7 - Amerikaanse realityreeks waarin professionele opkopers en hun teams worden gevolgd. Happiness is a Warm Laser Gun

Morgen | 07:49 RuPaul's Drag Race

Seizoen 10 - Aflevering 14 - Realityshow waarin talentvolle dragqueens het tegen elkaar opnemen. Grand Finale

Morgen | 09:55 Police Interceptors

Seizoen 10 - Aflevering 9 - Police Interceptors: De agenten achtervolgen een auto een gitzwarte akker op; Jacko helpt een grote heroïnevangst te doen en nieuwe politiehond Elsa zit een inbreker achterna door de straten van Middleborough.

Morgen | 12:20 Dagelijkse kost

Seizoen 10 - Aflevering 2365 - Culinair magazine. Bloemkoolgratin met linzen en waterkers. Een stevige, vegetarische ovenschotel op basis van bloemkool en linzen.

Morgen | 16:05 Storage Wars -10b

Seizoen 10 - Aflevering 9 - Amerikaanse realityreeks waarin professionele opkopers en hun teams worden gevolgd. L. Ron Yuuuper

Morgen | 17:35 Police Interceptors

Seizoen 10 - Aflevering 10 - Police Interceptors: Dit keer zit interceptor Paul Faulkner bijna te dicht op een gestolen auto. Brigadier Kev Salter zit niet voor niets op wacht en Liam Sewell zit vooraan bij een draaierige achtervolging.

Morgen | 18:15 Dagelijkse kost

Seizoen 10 - Aflevering 2366 - Culinair magazine. Roodbaars met mosterdpuree en gestoofde prei. Een heerlijk stukje gebakken vis met pittige puree en gestoofde prei.

Morgen | 21:30 The Little Couple

Seizoen 10 - Aflevering 8 - Namaste: Bill en Jen zijn een doorsnee stel, behalve dan dat ze, evenals hun kinderen, niet langer zijn dan 1,22 meter. Hoe gaan ze om met alles wat het dagelijks leven op hun pad brengt?

Overmorgen | 00:20 Dagelijkse kost

Seizoen 10 - Aflevering 2366 - Culinair magazine. Roodbaars met mosterdpuree en gestoofde prei. Een heerlijk stukje gebakken vis met pittige puree en gestoofde prei.

Overmorgen | 00:30 Storage Wars -10b

Seizoen 10 - Aflevering 9 - Amerikaanse realityreeks waarin professionele opkopers en hun teams worden gevolgd. L. Ron Yuuuper

Overmorgen | 00:50 SpongeBob

Seizoen 10 - Aflevering 8 - De Ongelooflijke Krimpende Spons / Sport?: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Overmorgen | 01:15 SpongeBob

Seizoen 10 - Aflevering 9 - De Ontsnapping / Gevonden Voorwerpen: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Overmorgen | 01:30 The Little Couple

Seizoen 10 - Aflevering 8 - Namaste: Bill en Jen zijn een doorsnee stel, behalve dan dat ze, evenals hun kinderen, niet langer zijn dan 1,22 meter. Hoe gaan ze om met alles wat het dagelijks leven op hun pad brengt?

Overmorgen | 05:15 Fairly Odd Parents

Seizoen 10 - Aflevering 4 - De eerlijke beertjes // De terugkeer van de L.o.s.e.r.s.: Chloe is gek op tv-programma: De Eerlijke Beertjes. Zo erg, dat ze de beertjes echt wenst. Timmy en Wanda kunnen de beertjes niet uitstaan. // Timmy's vijanden proberen hem te pakken zodra Wanda en Cosmo weg zijn.

Overmorgen | 06:00 How Do They Do It?

Seizoen 10 - Aflevering 16 - Ball Bearings / Cartoonists' Ink / False Eyes: Ontdek hoe producten over de hele wereld worden geproduceerd, als we de geheimen van de productie onthullen. Met kogellagers, de inkt van de cartoonist en kunstogen.

Overmorgen | 06:25 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 10 - Aflevering 1 - The Dogs Who Stole Our Hearts: Speciale aflevering met verhalen van achter de schermen en een terugblik op bijzondere honden die een blijvende indruk hebben gemaakt op Tia's gezin en de ex-gevangenen.

Overmorgen | 06:25 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 10 - Aflevering 1 - The Dogs Who Stole Our Hearts: Speciale aflevering met verhalen van achter de schermen en een terugblik op bijzondere honden die een blijvende indruk hebben gemaakt op Tia's gezin en de ex-gevangenen.

Overmorgen | 07:15 Storage Wars -10b

Seizoen 10 - Aflevering 9 - Amerikaanse realityreeks waarin professionele opkopers en hun teams worden gevolgd. L. Ron Yuuuper

Overmorgen | 07:15 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 10 - Aflevering 2 - Golden Girl: Een stel dat al een hond van Villalobos heeft, is terug om er nog een te adopteren. Mariah probeert een hond te redden die in gevaar is, wat niet meevalt, omdat het dier doof is.

 Meer

Seizoen 10 gemist

Eergisteren 21:15 Terug: Zondag met Lubach

Eergisteren - Komische show, Het satirische actualiteitenprogramma Zondag met Lubach is vanaf vanavond weer terug op ...

Het satirische actualiteitenprogramma Zondag met Lubach is vanaf vanavond weer terug op NPO 3 met een nieuw seizoen. Dit keer eerder op de avond dan in de afgelopen jaren: wekelijks om 21:10 uur. Actueel Arjen Lubach remixt de komende tien zondagen de actuele week, laat ondergesneeuwde verhalen smelten en maakt brekend nieuws weer heel. Vanuit theater Bellevue in Amsterdam: platte inhoud en diepgravende grappen. Geremixt Zondag met Lubach is zeven dagen nieuws in dertig minuten, satirisch geremixt door Arjen Lubach. Volgens de makers dit jaar "nog actueler, nog satirischer en nog vaker nog het woord nog".

Eergisteren 20:30 Nieuw: Hawaii Five-0 seizoen 10

Eergisteren - Dramaserie, Vanaf vanavond is het tiende seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Hawaii Five 0 elke ...

Vanaf vanavond is het tiende seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Hawaii Five-0 elke zondag om 20:30 uur te zien op Net5. Snel na première Het nieuwste seizoen wordt binnen een paar weken na de première op de Amerikaanse televisie uitgezonden op Net5. De serie Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de mooie Hawaïaanse Kono. Doelwit Een nieuwe bondgenoot helpt McGarrett en Five-0 in deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen, wanneer maffia-bazen op het eiland het doelwit worden van een moordenaar. Ook neemt Five-0 afscheid van een van hen.

Eerder Vandaag | 05:15 Fairly Odd Parents

Seizoen 10 - Aflevering 3 - MeisjesEekhoorn // Verjaardagsgevecht: Chloe sluit zich aan bij de Eekhoornscouts en redt de groep door ze aan hun eerste medaille te helpen. // Als Timmy en Chloe erachter komen dat ze op dezelfde dag jarig zijn wordt het een gevecht wie het leukste feestje organiseert.

Eerder Vandaag | 02:50 Gold Rush

Seizoen 10 - Aflevering 2 - 15 Million Dollar Season: De goudzoekers van de Yukon zetten weer alles op het spel voor het felbegeerde goud. De inzet is hoger dan ooit, met nieuwe goudzoekers, nieuwe concessies en nieuwe machines.

Eerder Vandaag | 02:05 Gold Rush

Seizoen 10 - Aflevering 2 - 15 Million Dollar Season: De goudzoekers van de Yukon zetten weer alles op het spel voor het felbegeerde goud. De inzet is hoger dan ooit, met nieuwe goudzoekers, nieuwe concessies en nieuwe machines.

Eerder Vandaag | 01:15 SpongeBob

Seizoen 10 - Aflevering 5 - SpongeBobs Place / Plankton krijgt de bons: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Eerder Vandaag | 00:50 SpongeBob

Seizoen 10 - Aflevering 4 - Slapend verliezen / Krokante Katering: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Eerder Vandaag | 00:30 Storage Wars -10b

Seizoen 10 - Aflevering 5 - Amerikaanse realityreeks waarin professionele opkopers en hun teams worden gevolgd. Granny Get Your Gun

Eerder Vandaag | 00:10 Dagelijkse kost

Seizoen 10 - Aflevering 2364 - Culinair magazine. Pompoen-seldersoep met rode bonen en balletjes. Een geurige maaltijdsoep met herfstsmaken.

Gisteren 22:45 Zondag met Lubach

Het satirische actualiteitenprogramma Zondag met Lubach is vanaf vanavond weer terug op NPO 3 met een nieuw seizoen. Dit keer eerder op de avond dan in de afgelopen jaren: wekelijks om 21:10 uur. Actueel Arjen Lubach remixt de komende tien zondagen de actuele week, laat ondergesneeuwde verhalen smelten en maakt brekend nieuws weer heel. Vanuit theater Bellevue in Amsterdam: platte inhoud en diepgravende grappen. Geremixt Zondag met Lubach is zeven dagen nieuws in dertig minuten, satirisch geremixt door Arjen Lubach. Volgens de makers dit jaar "nog actueler, nog satirischer en nog vaker nog het woord nog".

Gisteren 22:00 The Walking Dead

Seizoen 10 - Aflevering 2 - Amerikaanse horrorserie. We Are the End of the World. Een flashback brengt de oorsprong van Alpha en Beta aan het licht. Alpha wil dat Lydia harder wordt terwijl ze zich voorbereiden op het lopen met de doden. Intussen formeren de Whisperers hun kuddes.

Gisteren 21:30 Gold Rush

Seizoen 10 - Aflevering 2 - 15 Million Dollar Season: De goudzoekers van de Yukon zetten weer alles op het spel voor het felbegeerde goud. De inzet is hoger dan ooit, met nieuwe goudzoekers, nieuwe concessies en nieuwe machines.

Gisteren 21:25 Gold Rush

Seizoen 10 - Aflevering 2 - 15 Million Dollar Season: De goudzoekers van de Yukon zetten weer alles op het spel voor het felbegeerde goud. De inzet is hoger dan ooit, met nieuwe goudzoekers, nieuwe concessies en nieuwe machines.

Gisteren 18:25 My Kitchen Rules

Seizoen 10 - Aflevering 29 - Kookwedstrijd waarin gestreden wordt om de titel van beste thuiskok

Gisteren 18:15 Editie NL

Seizoen 10 - Aflevering 205 - Nieuwsmagazine waarin de actualiteit op verrassende wijze wordt belicht

Gisteren 18:15 Dagelijkse kost

Seizoen 10 - Aflevering 2364 - Culinair magazine. Pompoen-seldersoep met rode bonen en balletjes. Een geurige maaltijdsoep met herfstsmaken.

Gisteren 17:35 Police Interceptors

Seizoen 10 - Aflevering 8 - Police Interceptors: Interceptors Damien Stevens en Mark Gibbin moeten ingrijpen om een gewelddadige verdachte tegen te houden, agenten moeten snel een beschonken bestuurder zien aan te houden die op de snelweg aan het spookrijden is.

Gisteren 16:50 RuPaul's Drag Race

Seizoen 10 - Aflevering 14 - Realityshow waarin talentvolle dragqueens het tegen elkaar opnemen. Grand Finale

Gisteren 16:05 Storage Wars -10b

Seizoen 10 - Aflevering 5 - Amerikaanse realityreeks waarin professionele opkopers en hun teams worden gevolgd. Granny Get Your Gun

Gisteren 15:20 My Kitchen Rules

Seizoen 10 - Aflevering 28 - Kookwedstrijd waarin gestreden wordt om de titel van beste thuiskok

Gisteren 15:15 Doctor Who

Seizoen 10 - Aflevering 7 - The Pyramid at the End of the World: An 'ancient' pyramid appears overnight, and every clock in the world begins counting down to the Earth's destruction. Will the Doctor accept the deal of an alien race who offer help? 7/12

Gisteren 13:00 Brandweerman Sam

Seizoen 10 - Aflevering 20 - Britse animatieserie. Zwoegen door de sneeuw. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Gisteren 12:20 Dagelijkse kost

Seizoen 10 - Aflevering 2362 - Culinair magazine. Chocolademousse met cacaocrumble. Goddelijke chocomousse met een krokante crumble van cacao en hazelnoot.

Gisteren 10:40 Doctor Who

Seizoen 10 - Aflevering 7 - The Pyramid at the End of the World: An 'ancient' pyramid appears overnight, and every clock in the world begins counting down to the Earth's destruction. Will the Doctor accept the deal of an alien race who offer help? 7/12

Gisteren 09:55 Police Interceptors

Seizoen 10 - Aflevering 7 - Police Interceptors: Deze week rekenen Liam Sewell en politiehond Vader een vluchtende verdachte in, Kev Salter en Spike redden een man die met zijn auto over de kop is geslagen.

Gisteren 09:30 De Kennis van Nu

Seizoen 10 - Aflevering 15 - Wetenschappelijk magazine. Een betonnen misser. Videobeelden, gemaakt door de Koninklijke Marechaussee, hielpen de ramp met de betonnen parkeergarage van vliegveld Eindhoven in 2017 te onderzoeken. Forensisch onderzoek bracht zo de oorzaak aan het licht. De fout was al vijftien jaar eerder voorspeld.

Gisteren 07:57 Brandweerman Sam

Seizoen 10 - Aflevering 19 - Britse animatieserie. Kikkerfantasie. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Gisteren 07:15 Storage Wars -10b

Seizoen 10 - Aflevering 3 - Amerikaanse realityreeks waarin professionele opkopers en hun teams worden gevolgd. Bright Lights, Big Biddies

Gisteren 06:00 How Do They Do It?

Seizoen 10 - Aflevering 13 - Wrecker Trucks / Roquefort / Tree Moving: Hoe worden bergingsvoertuigen gemaakt, waar bestaat Roquefort uit en hoe worden bomen vervoerd? Leer er alles over als deze voorwerpen onder de microscoop worden gelegd.

Gisteren 04:45 Air Crash Investigation

Seizoen 10 - Aflevering 13 - Sioux City Fireball: Toen de motoren uitvielen, probeerde UA Vlucht 232 bij Sioux City te landen. Het vliegtuig explodeerde; de helft van de inzittenden kwam om.

Gisteren 00:00 The Little Couple

Seizoen 10 - Aflevering 7 - The "Scare" Boat: Bill en Jen zijn een doorsnee stel, behalve dan dat ze, evenals hun kinderen, niet langer zijn dan 1,22 meter. Hoe gaan ze om met alles wat het dagelijks leven op hun pad brengt?

Gisteren 00:00 Gold Rush

Seizoen 10 - Aflevering 1 - No Guts, No Gold: De goudzoekers van de Yukon zetten weer alles op het spel voor het felbegeerde goud. De inzet is hoger dan ooit, met nieuwe goudzoekers, nieuwe concessies en nieuwe machines.

Eergisteren 23:50 Gold Rush

Seizoen 10 - Aflevering 1 - No Guts, No Gold: De goudzoekers van de Yukon zetten weer alles op het spel voor het felbegeerde goud. De inzet is hoger dan ooit, met nieuwe goudzoekers, nieuwe concessies en nieuwe machines.

Eergisteren 20:00 The Little Couple

Seizoen 10 - Aflevering 7 - The "Scare" Boat: Bill en Jen zijn een doorsnee stel, behalve dan dat ze, evenals hun kinderen, niet langer zijn dan 1,22 meter. Hoe gaan ze om met alles wat het dagelijks leven op hun pad brengt?

Eergisteren 19:30 Modern Family

Seizoen 10 - Aflevering 22 - A Year of Birthdays: Nu de geboorte van Hayley en Dylans tweeling nadert, blikken we terug op alle verjaardagen in de familie dit jaar.

Eergisteren 19:00 Modern Family

Seizoen 10 - Aflevering 21 - Commencement: Cam staat eindelijk in de spotlight wanneer hem op het laatste moment gevraagd wordt de diploma-uitreiking op school te organiseren, en Jay geeft er een speech.

Eergisteren 18:45 SpongeBob

Seizoen 10 - Aflevering 7 - Plankton Gaat Met Pensioen / Drietand Problemen: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Eergisteren 18:30 Modern Family

Seizoen 10 - Aflevering 20 - Haley en Dylans plan om zich te verloven voor de baby's geboren zijn, gaat niet erg soepel. Jay probeert nog steeds z'n zaak van de grond te krijgen door een Instagram-beroemdheid te versieren.

Eergisteren 18:15 SpongeBob

Seizoen 10 - Aflevering 6 - Levensverzekering / Bubbel-lusie: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Eergisteren 18:10 Dagelijkse kost

Seizoen 10 - Aflevering 2363 - Culinair magazine. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.

Eergisteren 18:00 Modern Family

Seizoen 10 - Aflevering 19 - In een poging minder negatief te zijn besluit Claire overal 'ja' op te zeggen, en keurt ongewild Lukes nieuwe relatie goed met iemand van z'n werk. Phil wil Alex verrassen op school, vlak voordat ze een prijs ontvangt waar ze hem niets over had verteld.

Eergisteren 17:30 Modern Family

Seizoen 10 - Aflevering 18 - Dylan en Luke zijn onder de indruk van Bills heldhaftige verhalen over z'n tijd als brandweerman en Phil voelt zich daarom minder mannelijk. Hij nodigt te mannen uit voor een mannenavond die totaal de mist in gaat.

Eergisteren 17:05 Modern Family

Seizoen 10 - Aflevering 17 - Mitch, Cam en Phil verstoren Jays jaarlijkse wandelvakantie om een zeearend te vinden, omdat ze hem in de gaten moeten houden van Gloria. Gloria, Alex Claire en Haley plannen Haleys babyfeestje.

Eergisteren 16:45 Modern Family

Seizoen 10 - Aflevering 16 - Lily heeft een vrouwelijke mijlpaal bereikt waar Cam en Mitch niet op voorbereid waren, dus vragen ze om versterking.

Eergisteren 16:15 Modern Family

Seizoen 10 - Aflevering 15 - Jay houdt een Super Bowl-feest en Claire houdt een kraamborrel voor Haley - allebei in het huis van Jay. Wat kan er nou misgaan?

Eergisteren 15:50 Modern Family

Seizoen 10 - Aflevering 14 - Phil denkt dat hij zijn grootste uitdaging als makelaar heeft overwonnen door Peppers droomhuis te vinden. Mitch en Cam proberen hun band met Lily aan te halen en worden uitgenodigd voor een exclusief evenement voor haar favoriete vlogger.

Eergisteren 15:25 Modern Family

Seizoen 10 - Aflevering 13 - What's Next?: Terwijl hij een presentatie voorbereidt over de doelen van zijn leerlingen, krijgt Cam te maken met een pestkop op school. Jay heeft wat technische probleempjes tijdens zijn videovergadering.

Eergisteren 14:55 Modern Family

Seizoen 10 - Aflevering 11 - Blasts from the Past: Phil en Claire besluiten een fietstocht door Italië te maken voordat ze grootouders worden. Dylan stelt hen voor aan zijn moeder, die een interessant verleden heeft.

Eergisteren 14:50 De Kennis van Nu

Seizoen 10 - Aflevering 15 - Wetenschappelijk magazine. Een betonnen misser. Videobeelden, gemaakt door de Koninklijke Marechaussee, hielpen de ramp met de betonnen parkeergarage van vliegveld Eindhoven in 2017 te onderzoeken. Forensisch onderzoek bracht zo de oorzaak aan het licht. De fout was al vijftien jaar eerder voorspeld.

Eergisteren 14:45 The Little Couple

Seizoen 10 - Aflevering 6 - We Part-Tay!: Bill en Jen bezoeken met de kinderen een Holi-festival, zodat Zoey meer over haar cultuur leert. En ze maken een boottocht die zo goed bevalt dat ze besluiten een boot te kopen!

Eergisteren 11:30 Sunday Morning Live

Seizoen 10 - Aflevering 17 - Sean Fletcher and Ria Hebden present topical debate covering religious, moral and ethical issues, with guest panellists and contributions from viewers.

Eergisteren 11:20 Gold Rush

Seizoen 10 - Aflevering 1 - No Guts, No Gold: De goudzoekers van de Yukon zetten weer alles op het spel voor het felbegeerde goud. De inzet is hoger dan ooit, met nieuwe goudzoekers, nieuwe concessies en nieuwe machines.

Eergisteren 09:45 Gold Rush

Seizoen 10 - Aflevering 1 - No Guts, No Gold: De goudzoekers van de Yukon zetten weer alles op het spel voor het felbegeerde goud. De inzet is hoger dan ooit, met nieuwe goudzoekers, nieuwe concessies en nieuwe machines.

Eergisteren 08:52 RuPaul's Drag Race

Seizoen 10 - Aflevering 14 - Realityshow waarin talentvolle dragqueens het tegen elkaar opnemen. Grand Finale

Eergisteren 08:25 Studio Snugger

Seizoen 10 - Aflevering 159 - Spelshow, waarin vliegensvlug onderwerpen uit de wereldoriëntatie voorbijkomen

Eergisteren 07:30 Antwoorden Met Bayless Conley

Seizoen 10 - Aflevering 41 - Religieuze show waarin Bayless Conley, predikant van de Cottonwood Church in het Californische Orange County, antwoord geeft op belangrijke vragen uit het dagelijks leven

Eergisteren 07:25 RuPaul's Drag Race

Seizoen 10 - Aflevering 13 - Realityshow waarin talentvolle dragqueens het tegen elkaar opnemen. Reunited

Eergisteren 06:00 South Park

Seizoen 10 - Aflevering 14 - Stanley's Cup : Stan Marsh zit aan de grond. Hij heeft geen baan, geen fiets en de enige manier om uit zijn penibele situatie te komen, is door het plaatselijke kinderijshockeyteam te coachen.

 Meer