Seizoen op tv (tv-tip)

Di 25 juni 2019 | 20:30 Inspector Banks: start seizoen 3

25/06 - Misdaadserie, Vanaf vanavond wordt in de Detectivemaand bij de NPO het derde seizoen van de Britse misdaadserie ...

Vanaf vanavond wordt in de Detectivemaand bij de NPO het derde seizoen van de Britse misdaadserie Inspector Banks uitgezonden. Dit seizoen bestaat uit drie afleveringen. Het team van inspecteur Allan Banks is weer compleet nu Annie terug is van zwangerschapsverlof. Ze kan direct aan de slag wanneer de tiener Kyle Heath verdwenen blijkt te zijn. Zijn alleenstaande moeder Katy heeft hem meegegeven aan een man en een vrouw die zich voordeden als maatschappelijk werkers. De gegevens die ze achterlieten kloppen echter niet. Het lijkt op een ontvoering en Banks zet er vaart achter in de hoop de jongen levend terug te vinden.

Je vindt hier de programma's van Seizoen op tv We hebben de volgende programma's voor Seizoen Inspector Banks: start seizoen 3: 25/06 - Misdaadserie, Vanaf vanavond wordt in de Detectivemaand bij de NPO het derde seizoen van de Britse misdaadserie. Pingu: Tekenfilm, Seizoen 1 Aflevering 37 Zwitsers Britse klei animatieserie over Pingu en zijn familie. Pingu als fotograaf. Barbapapa rond de wereld: Jeugdprogramma, Seizoen 3 Aflevering 10 Japans Franse animatieserie. Orangoetan. Barbapapa en zijn familie reizen de. Tip de muis: Kleuterprogramma, Seizoen 1 Aflevering 7 3D animatieserie. Ik wil winnen!. Tip en Jody willen heel graag de. Masha's sprookjes: Tekenfilm, Seizoen 1 Aflevering 24 Animatieserie. Ga naar weetikwaar. Masha vertelt het verhaal van de koning en de. Buurman en buurman: Animatiereeks, Seizoen 1 Aflevering 27 Tsjechische animatieserie. Op dieet. Poppen animatie over twee buurmannen die. Shaun het schaap: Tekenfilm, Seizoen 1 Britse animatieserie. Schrik voor de hik. Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de. Bob de Bouwer: Tekenfilm, Seizoen 21 Aflevering 12 Britse animatieserie. Op de vlucht voor de vlucht. Mike de ridder: Tekenfilm, Seizoen 2 Aflevering 3 Canadees Britse animatieserie. Mike de ridder en de verdwenen sneeuwpop. Het heeft. Wickie de Viking: Tekenfilm, Seizoen 1 Belgisch Duits Japanse animatieserie. Kapitein Gilby. Gilby krijgt de eer om voor één keer de.

Seizoen op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 06:30 Pingu

Seizoen 1 - Aflevering 37 - Zwitsers-Britse klei-animatieserie over Pingu en zijn familie. Pingu als fotograaf

Vandaag | 06:35 Barbapapa rond de wereld

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Japans-Franse animatieserie. Orangoetan. Barbapapa en zijn familie reizen de hele wereld over en beleven allerlei spannende avonturen.

Vandaag | 07:15 Tip de muis

Seizoen 1 - Aflevering 7 - 3D-animatieserie. Ik wil winnen!. Tip en Jody willen heel graag de hardloopwedstrijd winnen. Ze besluiten om vals te spelen, maar winnen is dan ineens niet meer zo leuk.

Vandaag | 07:25 Masha's sprookjes

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Animatieserie. Ga naar weetikwaar. Masha vertelt het verhaal van de koning en de fazant.

Vandaag | 07:30 Buurman en buurman

Seizoen 1 - Aflevering 27 - Tsjechische animatieserie. Op dieet. Poppen-animatie over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in.

Vandaag | 07:35 Shaun het schaap

Seizoen 1 - Britse animatieserie. Schrik voor de hik. Shaun is een bijzonder schaap dat niet meegaat met de kudde en menselijk gedrag vertoont. Hij bezit de intelligentie, creativiteit en het gedrag van een mens. Elke aflevering neemt Shaun de kudde weer mee op avontuur. De schaapherdershond Bitzer probeert de kudde tevergeefs in bedwang te houden. In het weiland staan onder andere de ondeugende varkens, Timmy het lammetje en Shirley het enorme schaap dat overal en altijd eet.

Vandaag | 07:55 Bob de Bouwer

Seizoen 21 - Aflevering 12 - Britse animatieserie. Op de vlucht voor de vlucht

Vandaag | 08:05 Mike de ridder

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Canadees-Britse animatieserie. Mike de ridder en de verdwenen sneeuwpop. Het heeft gesneeuwd en Mike en zijn vriendjes maken een sneeuwpop. Plots zijn ze de sneeuwpop kwijt! Wat nu?

Vandaag | 08:15 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Belgisch-Duits-Japanse animatieserie. Kapitein Gilby. Gilby krijgt de eer om voor één keer de kapitein van de drakkar te zijn! Al gauw blijkt dat hij niet echt geschikt is voor deze taak. Wickie wil hem graag helpen, maar Gilby is te trots en weigert de hulp van zijn vriend.

Vandaag | 08:30 De Smurfen

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaans-Belgische animatieserie. De galante Smurf

Vandaag | 08:50 Masha en de beer

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Russische animatieserie. Wasdag. Het is wasdag bij Beer. Ook Masha moet er aan geloven en Beer zet haar in bad. Ze maakt telkens zoveel kleren vies dat Beer haar naar huis stuurt.

Vandaag | 09:00 Inui

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Animatieserie. Verstoppertje in de sneeuw. Na een flinke sneeuwstorm gaat Inui op pad om haar vrienden te zoeken. Die zijn door de storm bedekt met een dikke laag sneeuw, dus Inui ziet ze niet. Dat zorgt natuurlijk voor een hoop pret!

Vandaag | 09:05 Pieter Konijn

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Britse animatieserie. Het verhaal van de kat en de rat. Benjamin vertelt Ronald Rat dat de haverkoekjes van Jozefien Kwebbeleend de allerlekkerste zijn. Dat had hij beter niet kunnen doen, want Ronald pikt vervolgens haar huis en de haverkoekjes in.

Vandaag | 09:20 Hoi Duggee

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Britse animatieserie. De honingsticker

Vandaag | 09:25 De kennis van nu

Seizoen 11 - Aflevering 10 - Wetenschappelijk magazine. Geen spek maar bonen. Elisabeth van Nimwegen en Diederik Jekel volgen de weg van plant naar bonenburger. Als vleesvervangende grondstof wordt meestal soja gebruikt, omdat daar veel eiwitten in zitten. Voor het verkrijgen daarvan moeten echter niet-duurzame processen gevolgd worden. Voor efficiëntere methoden vindt onderzoek plaats aan de Universiteit van Wageningen en bij De Vegetarische Slager van Unilever, dat evenals het Amerikaanse Beyond Meat succesvol naar de beurs is gegaan.

Vandaag | 09:50 Klumpies

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Britse animatieserie. Prinses Ella's goeie raad

Vandaag | 10:05 Teletubbies

Seizoen 2 - Aflevering 32 - Britse peuter- en kleuterserie. Weer beter

Vandaag | 10:15 Nijntjes avonturen, groot en klein

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Animatieserie. Nijntje gaat bowlen

Vandaag | 10:23 Bo Beer

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Komische serie. De oppas. Knuffelbeer Bo probeert de angsten en aarzelingen van jonge kinderen weg te nemen door hun fantasie aan te spreken. Dan lijkt alles meteen een stuk minder eng.

Vandaag | 10:27 Mijn Petsaurus

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Britse jeugdserie. Ontbijt

Vandaag | 10:30 Clangers

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Britse animatieserie. De kleine soep Clanger

Vandaag | 10:40 Casper & Lisa

Seizoen 1 - Aflevering 47 - Britse animatieserie. Het meesterwerk van Casper. Juffrouw Susanne neemt de kinderen mee naar een kunstmuseum. Nadat ze de schilderijen hebben bekeken, mogen ze zelf gaan schilderen. Casper vindt zijn eigen schilderij niet mooi en wil het weg gaan gooien. Dan stoot hij per ongeluk iets om en maakt hij een bende van de tentoonstellingsruimte, waar net een nieuwe tentoonstelling moet worden geopend. Gelukkig kunnen ze alles nog op tijd opruimen. Dan is Casper zijn schilderij kwijt. Het blijkt in de tentoonstelling terechtgekomen te zijn en daar wint het de hoofdprijs.

Vandaag | 10:55 Bumba

Seizoen 1 - Aflevering 46 - Belgisiche kinderserie. Bumba is een ietwat ondeugende, maar altijd vrolijke clown, die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ook de vogel Kiwi, de berin Nanadu, de olifant Tumbi en vele andere bontgekleurde figuren vrolijk meedoen.

Vandaag | 11:00 Sesamstraat 10 voor

Seizoen 40 - Aflevering 118 - Jeugdserie. Supergezonde monsters

Vandaag | 11:15 Zoostraat 64

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Animatieserie over de 7-jarige Loesje, die naast de dierentuin woont. Het verhaal van Gijsje's beste vriend

Vandaag | 11:30 Ziggy en de Zootram

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Belgische komische animatieserie. Tram op hol. De pinguïns willen Bunbury verrassen, maar starten per ongeluk de tram. Kunnen Bunbury en zijn vrienden de pinguïns stoppen voor ze de krater verlaten?

Vandaag | 11:45 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 47 - Animatieserie. Noddy en de zaak van Volts vermiste verzameling. Iemand heeft Volt's verzameling van Speciale Dingen gestolen. De kleine robot is heel verdrietig en Noddy moet zijn speurtalent gebruiken om de verzameling weer te vinden.

Vandaag | 11:55 Olivia

Seizoen 1 - Aflevering 43 - Animatieserie over het varkentje Olivia. Olivia mag niks verklappen. Francine is jarig en de moeder van Olivia mag het feest organiseren. Ze huurt een kostuum van de jeugdheld Kiki de Kangoeroe. Maar Olivia mag dit aan niemand verklappen. Omdat de echte Kiki niet in het bestelde kostuum past, trekt Olivia 't aan. Zo wordt 't alsnog een onvergetelijk verjaardagsfeest voor Francine.

Vandaag | 12:10 Maya de Bij

Seizoen 2 - Aflevering 33 - Animatieserie. Het Ballie Wallie mysterie. De mieren verloren een kostbaar flesje koninginnegelei en Maya en Willy gaan hier naar op zoek... in een van de mestballen van Ben.

Vandaag | 12:25 K3 Dansstudio

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Show. Kus van de juf. Hanne, Klaasje en Marthe geven K-3 dansles!

Vandaag | 12:35 K3 Dansstudio

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Show. Jij bent de bom. Hanne, Klaasje en Marthe geven K3-dansles.

Vandaag | 12:50 Calimero

Seizoen 2 - Aflevering 84 - Animatieserie. Susira's vaas. Calimero en zijn vriendjes doen er alles aan om Susira's vaas, die ze kapot hebben laten vallen, weer heel bij Susira op het stadhuis te bezorgen.

Vandaag | 13:00 Raad eens hoeveel ik van je hou

Seizoen 1 - Aflevering 37 - Australische animatieserie. Geef nooit op!. Het lukt Hazeltje maar niet om de laatste appel van een appelboom te plukken. Hij hangt veel te hoog voor hem. Grote Haas vertelt Hazeltje dat toen hij klein was hij hetzelfde had met beukennootjes.

Vandaag | 13:25 Jules Unlimited

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Wetenschappelijk magazine vol extreme sporten en interessante experimenten. Eva verkent in Zwitserland de bouw van de grootste groene batterij ter wereld, Maurice ondergaat een politietraining op extreme hoogte en Jamie vangt en onderzoekt zeekoeien.

Vandaag | 13:40 Pingu in de stad

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Klei-animatieserie. Pingu's verkeersdans

Vandaag | 13:50 Bibbeltje Big

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Britse animatieserie. Verstop je!. Bibbeltje speelt met al zijn bigvriendjes verstoppertje. Maar er gaat steeds iets mis, zodat Bibbeltje hem almaar moet zijn.

Vandaag | 14:00 Sesamstraat

Seizoen 41 - Aflevering 31 - Kinderprogramma. Bezoek. Tommie hoopt dat hij iets lekkers krijgt want Frank krijgt bezoek van tante Nel.

Vandaag | 14:15 Nelli en Nora

Seizoen 1 - Aflevering 45 - Animatieserie. Het schaduwkasteel. De meisjes spelen met zonsondergang op het strand. Hun zandkastelen werpen een schaduw op het zand, ze gaan een schaduwkasteel bouwen waar een prinses in kan wonen.

Vandaag | 14:20 Heuvellandziekenhuis

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Brits-Frans-Duitse klei-animatieserie. Bully for you. Dokter Max, Zuster Kitty, Dokter Ad, Chirurg Sally en de ziekenautobestuurders maken elke dag weer ontroerende en spannende dingen mee in het Heuvellandziekenhuis

Vandaag | 14:30 Ernest & Celestine

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Franse animatieserie (2017). Een ster voor Celestine. Celestine vindt dat er een ster met een muizennaam moet zijn en gaat op zoek naar een ster die ze zelf een naam kan geven. Ernest en Bolero besluiten haar een handje te helpen.

Vandaag | 14:45 Leo & Tijg

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Animatieserie. Een oude vriend. Het is vroeg in de lente en Tijg en Leo vinden een leeg nest. Ze besluiten het te gebruiken als slee en gaan ermee van de heuvel af. Na een tijdje verstoppen ze het nest, omdat ze even naar Pandiga moeten. Maar plotseling blijkt dat het nest een eigenaar heeft, ooievaar Theodor, een oude vriend van Mapa Pandiga. De vrienden haasten zich naar het best, maar als ze daar aankomen blijkt het nest te zijn weggepikt door de marters. Tijdens een wilde achtervolging maken ze per ongeluk het hele nest stuk. Nu moeten onze vrienden zich verontschuldigen tegenover de ooievaar en een nieuw nest maken.

Vandaag | 14:50 Rail Away

Seizoen 28 - Aflevering 2 - Documentairereeks over markante spoorlijnen. Kroatië: Zagreb-Knin. De legendarische Oriënt-Express rijdt er niet meer, maar nog steeds is de trein een uitstekend vervoermiddel om Kroatië te leren kennen. Als je uit het treinraam kijkt trekken er eeuwenoude forten, kristalheldere rivieren en watervallen, uitgestrekte bossen en diepe canyons aan je voorbij. Doe je het raampje open, dan ruik je de zoete, kruidige buitenlucht. We stappen op in de hoofdstad Zagreb en rijden tot aan Knin. Zagreb was vroeger een tussenstop voor reizigers met de Oriënt-Express. Daarom werd pal naast het station in 1925 het fameuze Esplanade-hotel gebouwd, met een voor die tijd ongekende luxe. Eenmaal in de trein passeren we onderweg tal van interessante plaatsen, zoals de wijnstreek van Plesivica, ingebed in een prachtig landschap van golvende heuvels en wijngaarden.

Vandaag | 15:00 Jungle Book

Seizoen 1 - Aflevering 33 - Animatieserie. Het rivierblad. Mowgli heeft een spiegel gevonden die door een mens verloren is. Door de weerspiegeling van de spiegel denkt Tabaqui dat er nog meer mensenkinderen in de jungle zijn.

Vandaag | 15:10 Beste Vrienden Quiz

Seizoen 6 - Aflevering 115 - Quiz waarin twee teams van drie vrienden uit groep 7 of 8 tegen elkaar spelen

Vandaag | 15:20 Ersin in wonderland

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Reportagereeks over de twee gezichten van populaire vakantiebestemmingen. Kruger Park. Wilde dieren hebben het meestal niet zo op mensen. Andersom is dat wel zo. Toeristen reizen speciaal naar Zuid-Afrika om grote beesten te bekijken. Ersin wil dat ook een keer meemaken en steekt zich in kaki outfit. Klaar voor een wonderlijk tochtje langs olifanten en leeuwen in het Kruger National Park. De toerismebedrijven verdienen goed aan de dieren, maar dat geldt ook voor stropers. Het natuurpark is een trieste plek. Heel veel neushoorns sneuvelen en dat is niet het enige leed. Ook op de jagers wordt fanatiek gejaagd. Afgelopen jaren zijn in het wildpark honderden mensen doodgeschoten. Bijna alle stropers komen uit Mozambique. Ersin trekt de grens over en gaat op zoek naar de jongens die op het punt staan hun leven te riskeren.

Vandaag | 15:40 Peperbollen

Seizoen 10 - Aflevering 2 - Duitse jeugdserie. Alarm op school. Schoolhoofd Schröder-Hartmann krijgt anonieme dreigbrieven en er gebeuren gekke dingen op school. De Peperbollen gaan uitzoeken wie de dader is. Is het de geschorste Nolan of toch iemand anders?

Vandaag | 16:15 Freeks wilde wereld

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Natuurdocumentairereeks. Wolven special. In een uitgestrekt, ijzig koud natuurreservaat in Noorwegen bezoekt Freek Vonk een roedel wilde wolven. Tussen deze grote roofdieren ondergaat Freek een uniek begroetingsritueel.

Vandaag | 17:00 Nu te Zien!

Seizoen 3 - Aflevering 22 - Kunstmagazine. De Nollen. Museumdirecteur van De Fundatie Ralph Keuning duikt in de unieke wereld van Ruud van de Wint in de duinen bij Den Helder. Hij bezoekt project De Nollen, waar de kunstenaar woonde en werkte.

Vandaag | 17:05 Mr Selfridge

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Britse historische dramaserie. Harry heeft hoge gokschulden en moet snel aan veel geld zien te raken. Jimmy is jaloers en zoekt Victor op.

Vandaag | 17:10 Frans Bauer in China

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Realityreeks. De Bauers zijn in Macau, een voormalige Portugese kolonie in het zuidoosten van China. Macau staat ook wel bekend als het Las Vegas van China met zijn vele casino's en luxe hotels. Daarna verlaten Frans en Mariska het zuiden van China. Ze reizen bijna 1700 kilometer naar de havenstad Qingdao. Dit was ooit een klein vissersstadje, maar is in de laatste 100 jaar uitgegroeid tot een miljoenenstad die erg geliefd is vanwege zijn stranden. In een van de buitenwijken van de stad bezoeken ze een vuurwerkwinkel. Ook ontmoeten ze de Nederlandse voetbaltrainer Robin Westerman. China is enorm aan het investeren om zichzelf als voetballand te ontwikkelen. Het doel is om in 2030 wereldkampioen te worden.

 Meer