Seizoen op tv (tv-tips)

Vandaag | 21:40 Terug: Matthijs gaat door

Amusement, Na de speciale uitzending op oudejaarsavond is Matthijs van Nieuwkerk deze zaterdagavond terug voor de start ...

Na de speciale uitzending op oudejaarsavond is Matthijs van Nieuwkerk deze zaterdagavond terug voor de start van een volledig seizoen van Matthijs gaat door. Wekelijks een programma vol verwondering, rond 21:35 uur op NPO 1. Coronabesmetting De afgelopen twee zaterdagen ging Matthijs gaat door steeds niet door, omdat de presentator vanwege een coronabesmetting thuis moest blijven. Nu zijn de klachten voorbij en is het alsnog tijd om te beginnen aan zijn zaterdagavondshow. Muziek Net als voor de oudejaarsspecial is er weinig bekend over de invulling van het programma. De geplande tv-arena met vierhonderd man publiek zal er niet zijn, maar ongetwijfeld is er ruimte voor humor, muziek en andere verrassingen. Prijsjes Het doel van het programma is om verwondering te creëren met de gasten en onderwerpen. Ook "stelt Matthijs af en toe orde op zaken door wat prijsjes uit te reiken", laat omroep BNNVARA weten. Je kunt alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken via =gids.tv/programma/matthijs-gaat-door. (Foto: Annemieke van der Togt/BNNVARA)

Vandaag | 19:05 Kassa

Seizoen 36 - Aflevering 3 van 20 - BNNVARA We besteden aandacht aan de bijstandsuitkering. Als je inwonende kind volwassen is, ontvang je minder geld. Maar wat moet je doen als je dan niet meer rondkomt? Verder hebben we het over de problemen in de jeugd-ggz die steeds groter worden en volgen we de 62-jarige Spaanse Josefina, één van de negen deelnemers van Kassa's leefstijlprogramma.

Vandaag | 20:30 Wie is de Mol?

Seizoen 21 - Aflevering 4 van 10 - AVROTROS De kandidaten proberen met opdrachten zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. Ze zullen goed moeten samenwerken, want opnieuw is in hun midden die ene tegenstander: De Mol. Ongemerkt zal hij de boel saboteren, zodat de winst zo laag mogelijk blijft. Maar de kandidaten zijn ook elkaars tegenstander. Allemaal willen ze niets liever dan de Mol ontmaskeren. Hoe ver zijn zij bereid te gaan voor het antwoord op die ene vraag: Wie is de Mol?

Morgen | 21:25 TV Show: vrouw en dochters Herman Brood

Morgen - Amusement, Seizoen 2021 Aflevering 4 van 7 AVROTROS Ivo ontmoet Herman Broods echtgenote Xandra en hun ...

Seizoen 2021 - Aflevering 4 van 7 - AVROTROS Ivo ontmoet Herman Broods echtgenote Xandra en hun dochters Lola en Holly. Ze halen herinneringen op aan Broods optredens in de TV Show en vertellen hoe Xandra en Holly in de pauze van een circusvoorstelling te horen kregen dat Herman van het dak van het Hilton was gesprongen. En een terugblik op de gesprekken met honderdjarigen die met enige regelmaat bij Ivo aan tafel verschenen. Inclusief Jo van Schaik, die naar aanleiding van de reacties op de uitzendingen waarin zij te zien was 'besloot nog een paar jaartjes extra te willen blijven leven'. Ze werd uiteindelijk 107.

Overmorgen | 20:35 Terug: Radar

Overmorgen - Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 1 van 14 AVROTROS Multimediaal consumentenplatform met Antoinette ...

Seizoen 2021 - Aflevering 1 van 14 - AVROTROS Multimediaal consumentenplatform met Antoinette Hertsenberg als gezicht. Het programma signaleert misstanden en onderzoekt consumentenaangelegenheden in de breedste zin van het woord: van de financiële wereld, de telecomsecor tot supermarkten en de zorg. Naast het aan de kaak stellen van zaken probeert Radar actief bedrijven en instanties te bewegen tot een oplossing te komen.

Morgen | 22:00 Op1

Morgen - Informatief, Seizoen 2 Aflevering 108 van 121 KRO NCRV Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit ...

Seizoen 2 - Aflevering 108 van 121 - KRO-NCRV Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Amsterdam. Met roulerende duo's van verschillende omroepen onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO. Een herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en een wisselende signatuur, waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen.

Vandaag | 18:15 EenVandaag: o.a. middelbare school kiezen in coronatijd

Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 19 van 198 AVROTROS Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen en buitenland. ...

Seizoen 2021 - Aflevering 19 van 198 - AVROTROS Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's.

Je vindt hier de programma's van Seizoen op tv We hebben de volgende programma's voor Seizoen Terug: Matthijs gaat door: Amusement, Na de speciale uitzending op oudejaarsavond is Matthijs van Nieuwkerk deze zaterdagavond terug voor de start. Kassa: Informatief, Seizoen 36 Aflevering 3 van 20 BNNVARA We besteden aandacht aan de bijstandsuitkering. Als je inwonende. Wie is de Mol?: Amusement, Seizoen 21 Aflevering 4 van 10 AVROTROS De kandidaten proberen met opdrachten zoveel mogelijk geld te. TV Show: vrouw en dochters Herman Brood: Morgen - Amusement, Seizoen 2021 Aflevering 4 van 7 AVROTROS Ivo ontmoet Herman Broods echtgenote Xandra en hun. Terug: Radar: Overmorgen - Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 1 van 14 AVROTROS Multimediaal consumentenplatform met Antoinette. Op1: Morgen - Informatief, Seizoen 2 Aflevering 108 van 121 KRO NCRV Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit. EenVandaag: o.a. middelbare school kiezen in coronatijd: Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 19 van 198 AVROTROS Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen en buitenland.. Mijn pelgrimspad: Informatief, Seizoen 2 Aflevering 5 van 58 Van Sibculo naar Beerze KRO NCRV Annemiek Schrijver bezoekt het klooster van. Geloofsgesprek: Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 3 van 13 Vincent de Haas KRO Vincent de Haas is diaken en betrokken bij de. Roderick Zoekt Licht: Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 2 van 15 Winterspecial Op reis door China (2/3) KRO NCRV In dit drieluik reist.

Seizoen op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 16:05 Mijn pelgrimspad

Seizoen 2 - Aflevering 5 van 58 - Van Sibculo naar Beerze - KRO-NCRV Annemiek Schrijver bezoekt het klooster van Sibculo, waar nu niet veel meer van over is. Dat was vroeger wel anders. In korte tijd werd Sibculo een bloeiende gemeenschap. Er woonden tachtig monniken en meer dan honderd lekenbroeders. Als je kijkt naar wat er nu nog van het klooster over is, kun je je dat moeilijk voorstellen. In de 16e-eeuw ging het langzaam maar zeker mis met het klooster. Het werd vaak geplunderd en een brand richtte veel schade aan. En toen de Reformatie kwam, was het helemaal over: het klooster werd gesloten. Daarnaast ontmoet Annemiek Henk Kloppenburg. Hij gooit na zijn ontslag als IT-manager bij KPN het roer om.

Vandaag | 16:10 Geloofsgesprek

Seizoen 2021 - Aflevering 3 van 13 - Vincent de Haas - KRO Vincent de Haas is diaken en betrokken bij de congregatie van franciscanessen in Breda. Zij hebben in tijden van cholera altijd de zieken verzorgd en moeten nu zelf verzorgd worden, want bijna alle zusters zijn besmet met het coronavirus. Wat betekent hun geloof juist in deze beproeving?

Vandaag | 16:25 Roderick Zoekt Licht

Seizoen 2021 - Aflevering 2 van 15 - Winterspecial - Op reis door China (2/3) - KRO-NCRV In dit drieluik reist Roderick Vonhögen samen met zijn moeder van Beijing door de Tijgervallei, voorbij de Chinese Muur naar Binnen-Mongolië en via de stad Xi'An in de provincie Shaanxi, beroemd om het Terracottaleger, weer terug naar de hoofdstad Beijing. Een persoonlijke en emotionele reis, want sinds haar jeugd is Rodericks moeder nooit meer in China geweest. Een kennismaking met de rijke cultuur, de schitterende natuur en de bloeiende vruchten van het werk van Nederlandse missionarissen. Ondanks de vaak moeilijke omstandigheden waarin katholieken hun geloof moeten beleven.

Vandaag | 17:10 Met hart en ziel

Seizoen 6 - Aflevering 3 van 15 - In liefde voor een ander - KRO-NCRV Deze laatste compilatie-uitzending staat in het teken van liefde. Jos van Oord kijkt terug op zijn bezoek aan Inloophuis De Paraplu in Rotterdam, waar hij vrouwen ontmoet die kracht halen uit de liefde voor elkaar. Jos blikt terug op de ontmoeting met Wills Boogaard. Zijn vrouw Agnes is ernstig ziek en woont in haar laatste levensfase in Hospice Huizen. Wills vertelt met hoeveel liefde zijn vrouw daar verzorgd wordt en dat hij daardoor alle ruimte heeft bij zijn vrouw te kunnen zijn. Ook zien we in 'Op weg naar Pasen' dat je altijd weer op kunt krabbelen uit een dal, omdat geloven in God betekent dat je altijd geliefd bent.

Vandaag | 17:35 Metterdaad

Seizoen 2021 - Aflevering 11 van 21 - Bangladesh: crisis op de theeplantage - EO We gaan terug naar de theeplantage in Noord-Bangladesh die we in 2019 bezochten. Hoe zou het nu zijn met de hoogbejaarde meneer en mevrouw Chatri, die in 2019 nog onder een lekkend dag moesten leven, terwijl meneer zwaar gehandicapt is door de lepra? En wat is het effect van corona op deze toch al zo kwetsbare mensen op de plantage?

Vandaag | 18:10 Nederland Zingt

Seizoen 2021 - Aflevering 4 van 36 - Blijf in mijn liefde - EO Het is de week van gebed. De verbondenheid met Jezus is de basis voor eenheid. Ook als we niet fysiek bij elkaar kunnen komen, zijn we door de heerlijke liederen verbonden met elkaar.

Vandaag | 18:45 BinnensteBuiten

Seizoen 2021 - Aflevering 3 van 54 - KRO-NCRV In Alkmaar wonen Mique Huijbregts en Jan Wentink in een voormalige kleuterschool die ze zelf hebben verbouwd tot duurzame woning. Bij de verbouwing hebben ze veel materialen hergebruikt, die ze overal vandaan hebben gehaald. * Chef-kok Ramon Brugman kan een snack op zijn tijd wel waarderen, zoals zijn zelfgemaakte bamischijven met zoetzure gembersaus. * In Friesland aan de rand van de Waddenzee speelt zich dankzij de getijden een waar schouwspel af. Steltlopers zoeken op het wad naar voedsel en als het vloed wordt, verplaatsen ze zich naar een plek waar het droog blijft. Tussendoor wordt Camilla ook getrakteerd op de zeearend.

Vandaag | 19:15 De Verandering

Seizoen 2021 - Aflevering 4 van 10 - Bas Folmer - EO Bas Folmer wordt op de basisschool gepest met 'dikzak' en 'dikkertje dap'. Bas vlucht in computergames. Uiteindelijk wordt het gamen een verslaving. Als Bas een jaar of zestien is, worden de gedachten over dood en zelfmoord steeds concreter. Tegelijkertijd komt Bas in een chatgroep de Amerikaan David tegen. Ze hebben samen diepe gesprekken, ook over het geloof. Die gesprekken vindt Bas interessant, maar zijn depressies blijven. Hij besluit zich vol te spuiten met de insuline die zijn vader gebruikt vanwege suikerziekte. Maar als Bas de trap afloopt, op weg naar de koelkast vol insuline, gebeurt er iets heel bijzonders.

Vandaag | 19:50 Blauw Bloed

Seizoen 2021 - Aflevering 3 van 20 - Vierkante ogen voor koningin Máxima - EO Vanuit de 'computerkamer' op het paleis sprak koningin Máxima deze week met veel mensen uit binnen- en buitenland. * Het was zondag precies dertig jaar geleden dat koning Harald van Noorwegen de troon besteeg. Jeroen Snel praat in de studio met koningshuisdeskundige Rick Evers over de Noorse troonopvolgers en de banden met de Oranjes. * Koningin Máxima schittert vaak met juwelen van de oudste hofjuwelier ter wereld: Maison Mellerio. Juwelenexpert Martijn Akkerman vertelt er meer over. * De prinselijke familie van Monaco heeft een bijzondere band met modehuis Chanel. Stijlmeester Bodo Breg weet er het fijne van.

Morgen | 00:15 Dit Was Het Nieuws

Seizoen 06 - Aflevering 2 van 7 - AVROTROS Te gast zijn Noortje Veldhuizen en Nellie Benner.

Morgen | 01:00 MAX PubQuiz

Seizoen 2 - Aflevering 4 van 7 De teams strijden tegen elkaar om de winst. De winnaars strijden in de finale om de felbegeerde MAX-PubQuizbokaal. Hoe goed zijn de teams op elkaar ingespeeld? De kennis van de teams en de kijkers wordt getest in de categorieën: geschiedenis, muziek, sport en eten & drinken. En er is livemuziek.

Morgen | 01:45 EenVandaag

Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 19 van 198 AVROTROS Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen en buitenland. ...

Seizoen 2021 - Aflevering 19 van 198 - AVROTROS Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's.

Morgen | 06:00 Nederland in Beweging

Seizoen 2021 - Aflevering 14 van 200 - MAX Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.

Morgen | 06:20 Heel Holland Bakt

Seizoen 8 - Aflevering 4 van 8 - MAX Dé bakwedstrijd van Nederland. Tien getalenteerde bakkers strijden om de titel Beste Thuisbakker van Nederland.

Morgen | 07:20 Doorbakken

Seizoen 2 - Aflevering 4 van 8 - MAX Vijf enthousiaste thuisbakkers staan te springen om hun baksels aan André te laten proeven. Janny neemt André mee voor een educatief uitje en de afgevallen bakker uit vierde Heel Holland Bakt-aflevering is te gast.

Morgen | 07:50 Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Seizoen 2 - Aflevering 9 van 12 - Zolang er leven is: september - MAX Evert wil niet meer met Hendrik praten na hun ruzie en in de koffiekamer gaat het over niets anders dan het overlijden van mevrouw Pot. Hendrik maakt kennis met de nieuwe directeur en hoort dat het tehuis inderdaad binnenkort gaat sluiten. Steeds meer bewoners krijgen een brief met informatie over hun overplaatsing. Ondertussen geeft meneer Bakker Nederlandse les aan de asielzoekers in het tehuis en beraamt Graeme plannen voor het verzet tegen z'n verhuizing. De Omanido's nemen afscheid van Grietje, want ze gaat verhuizen naar Haarlem. Leonie probeert Hendrik te overtuigen de ruzie met de koppige Evert bij te leggen, nu het nog kan...

Morgen | 08:30 Het Dorp

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 6 - MAX Centraal staat de waarde van kerk en kroeg. Huub en Wim gaan naar het Twentse Tilligte, een dorp dat springlevend wordt gehouden door kastelein Hans. Hij houdt het dorp letterlijk bij elkaar. Ook spreken ze een moderne pastoor die zijn dorp Reusel, na het verwoestende werk van zijn voorganger, er weer bovenop probeert te krijgen. En dan oud-topsporter Nelli Cooman die vanuit Rotterdam verhuisde naar het gelovige, kleine Zeeuwse dorp Nieuwerkerk. Hier vindt zij de rust en warmte die ze nodig heeft.

Morgen | 09:00 Terug: Matthijs gaat door

Herhaling. Na de speciale uitzending op oudejaarsavond is Matthijs van Nieuwkerk deze zaterdagavond terug voor de start van een volledig seizoen van Matthijs gaat door. Wekelijks een programma vol verwondering, rond 21:35 uur op NPO 1. Coronabesmetting De afgelopen twee zaterdagen ging Matthijs gaat door steeds niet door, omdat de presentator vanwege een coronabesmetting thuis moest blijven. Nu zijn de klachten voorbij en is het alsnog tijd om te beginnen aan zijn zaterdagavondshow. Muziek Net als voor de oudejaarsspecial is er weinig bekend over de invulling van het programma. De geplande tv-arena met vierhonderd man publiek zal er niet zijn, maar ongetwijfeld is er ruimte voor humor, muziek en andere verrassingen. Prijsjes Het doel van het programma is om verwondering te creëren met de gasten en onderwerpen. Ook "stelt Matthijs af en toe orde op zaken door wat prijsjes uit te reiken", laat omroep BNNVARA weten. Je kunt alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken via =gids.tv/programma/matthijs-gaat-door. (Foto: Annemieke van der Togt/BNNVARA)

Morgen | 11:05 Nieuwe Boeren

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 11 - KRO-NCRV Romy is aangewezen als herenboer op één voorwaarde: dat ze een vrouw als eerste duellist kiest. Ze is van plan zich aan die belofte te houden maar of dat zo slim is? En zijn alle taken eigenlijk wel goed uitgevoerd zoals de kaas en het scheren van het schaap? Echte boeren Arnold en Rianne zijn vriendelijk maar ook streng.

Morgen | 12:10 Buitenhof

Morgen - Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 3 van 42 VPRO Interviewprogramma met maatschappelijke en politieke ...

Seizoen 2021 - Aflevering 3 van 42 - VPRO Interviewprogramma met maatschappelijke en politieke debatten, gesprekken en opinies.

Morgen | 20:25 Heel Holland Bakt: thema is koek

Seizoen 8 - Aflevering 5 van 8 - MAX Dé bakwedstrijd van Nederland. Tien getalenteerde bakkers strijden om de titel Beste Thuisbakker van Nederland

Overmorgen | 00:10 Op1

Morgen - Informatief, Seizoen 2 Aflevering 108 van 121 KRO NCRV Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit ...

Seizoen 2 - Aflevering 108 van 121 - KRO-NCRV Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Amsterdam. Met roulerende duo's van verschillende omroepen onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO. Een herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en een wisselende signatuur, waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen.

Overmorgen | 01:00 Matthijs gaat door

Herhaling. Na de speciale uitzending op oudejaarsavond is Matthijs van Nieuwkerk deze zaterdagavond terug voor de start van een volledig seizoen van Matthijs gaat door. Wekelijks een programma vol verwondering, rond 21:35 uur op NPO 1. Coronabesmetting De afgelopen twee zaterdagen ging Matthijs gaat door steeds niet door, omdat de presentator vanwege een coronabesmetting thuis moest blijven. Nu zijn de klachten voorbij en is het alsnog tijd om te beginnen aan zijn zaterdagavondshow. Muziek Net als voor de oudejaarsspecial is er weinig bekend over de invulling van het programma. De geplande tv-arena met vierhonderd man publiek zal er niet zijn, maar ongetwijfeld is er ruimte voor humor, muziek en andere verrassingen. Prijsjes Het doel van het programma is om verwondering te creëren met de gasten en onderwerpen. Ook "stelt Matthijs af en toe orde op zaken door wat prijsjes uit te reiken", laat omroep BNNVARA weten. Je kunt alle afleveringen van Matthijs gaat door terugkijken via =gids.tv/programma/matthijs-gaat-door. (Foto: Annemieke van der Togt/BNNVARA)

Overmorgen | 05:55 Nederland in Beweging

Seizoen 2021 - Aflevering 13 van 200 - MAX Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.

Overmorgen | 06:10 MAX Geheugentrainer

Seizoen 2020 - Aflevering 15 van 105 Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.

Overmorgen | 07:10 Goedemorgen Nederland

Seizoen 2021 - Aflevering 16 van 99 - WNL Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Overmorgen | 07:40 Goedemorgen Nederland

Seizoen 2021 - Aflevering 16 van 100 - WNL Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Overmorgen | 08:10 Goedemorgen Nederland

Seizoen 2021 - Aflevering 16 van 99 - WNL Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Overmorgen | 08:40 Goedemorgen Nederland

Seizoen 2021 - Aflevering 16 van 100 - WNL Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Overmorgen | 09:10 Goedemorgen Nederland

Seizoen 2021 - Aflevering 16 van 100 - WNL Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Overmorgen | 09:40 Goedemorgen Nederland

Seizoen 2021 - Aflevering 16 van 102 - WNL Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Overmorgen | 10:15 Nederland in Beweging

Seizoen 2021 - Aflevering 17 van 200 - MAX Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.

Overmorgen | 10:40 MAX Geheugentrainer

Seizoen 2020 - Aflevering 16 van 105 Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.

Overmorgen | 12:35 Kook mee met MAX

Seizoen 2018 - Aflevering 14 van 246 - Zelfgemaakte shoarma met knolselderijfriet Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

Overmorgen | 14:15 Kook mee met MAX

Seizoen 2018 - Aflevering 14 van 246 - Zelfgemaakte shoarma met knolselderijfriet Wat eet ik vanavond? Topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub geven antwoord op die ene moeilijke vraag. Ze nemen de kijker aan de hand bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. De recepten blinken uit in eenvoud en diversiteit en er zijn geen ingewikkelde apparaten voor nodig. De chefs blijven weg van dure ingrediënten en werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en ingrediënten van eigen bodem: zo duurzaam mogelijk.

Overmorgen | 15:40 Op1

Overmorgen - Informatief, Seizoen 2 Aflevering 108 van 121 KRO NCRV Talkshow met wisselende presentatieduo's, live ...

Seizoen 2 - Aflevering 108 van 121 - KRO-NCRV Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Amsterdam. Met roulerende duo's van verschillende omroepen onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO. Een herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en een wisselende signatuur, waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen.

Overmorgen | 16:35 MAX Ouderenjournaal

Seizoen 3 Positief, hoopvol, informatief en inspirerend nieuws, toegespitst op de situatie van ouderen in tijden van sociale afstand.

Overmorgen | 17:10 Tijd voor MAX

Overmorgen - Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 11 van 114 Jonathan de Heer is directeur van een basisschool in ...

Seizoen 2021 - Aflevering 11 van 114 Jonathan de Heer is directeur van een basisschool in Rotterdam, waar veel kinderen zitten die het thuis lastig hebben. Wat voor impact heeft de lockdown op deze kinderen? * Schaken is hot. En daar heeft de nieuwe Netflix-serie The Queen's Gambit alles mee te maken. Bij ons Eline Roebers en haar trainer Robert Ris. Eline won afgelopen december het Wereldkampioenschap schaken tot en met 14 jaar. * Maandag start een nieuw seizoen van het programma Hunted. Deze keer proberen Birgit Schuurman en Kim Feenstra uit de handen van een groep geoefende opsporingsdeskundigen te blijven. * Nick en Simon treden op.

Overmorgen | 18:15 EenVandaag

Seizoen 2021 - Aflevering 20 van 198 - AVROTROS Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's.

Overmorgen | 19:00 M

Overmorgen - Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 16 van 30 KRO NCRV Margriet bespreekt het nieuws van de dag en ...

Seizoen 2021 - Aflevering 16 van 30 - KRO-NCRV Margriet bespreekt het nieuws van de dag en ontvangt gasten uit de actualiteit, politiek, sport, amusement en cultuur.

Overmorgen | 21:30 Het Familiediner

Seizoen 2021 - Aflevering 2 van 6 - EO Jari roept de hulp van Bert van Leeuwen in. Zijn zus Gina en haar oma zien elkaar nu twee jaar niet meer. Rondom oud en nieuw barstte niet alleen het vuurwerk los, maar barstte ook de bom tussen oma en kleindochter.

Overmorgen | 22:15 Op1

Overmorgen - Informatief, Seizoen 2 Aflevering 16 van 121 BNNVARA/EO/MAX/WNL Talkshow met wisselende presentatieduo's, ...

Seizoen 2 - Aflevering 16 van 121 - BNNVARA/EO/MAX/WNL Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Amsterdam. Met roulerende duo's van verschillende omroepen onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO. Een herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en een wisselende signatuur, waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen.

Overmorgen | 23:45 Op1

Overmorgen - Informatief, Seizoen 2 Aflevering 16 van 121 BNNVARA/EO/MAX/WNL Talkshow met wisselende presentatieduo's, ...

Seizoen 2 - Aflevering 16 van 121 - BNNVARA/EO/MAX/WNL Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Amsterdam. Met roulerende duo's van verschillende omroepen onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO. Een herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en een wisselende signatuur, waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen.

Di 26 januari 2021 | 01:05 EenVandaag

Overmorgen - Informatief, Seizoen 2021 Aflevering 20 van 198 AVROTROS Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen en ...

Seizoen 2021 - Aflevering 20 van 198 - AVROTROS Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's.

Di 26 januari 2021 | 05:55 Nederland in Beweging

Seizoen 2021 - Aflevering 17 van 200 - MAX Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.

Di 26 januari 2021 | 06:10 MAX Geheugentrainer

Seizoen 2020 - Aflevering 16 van 105 Train uw brein. Naarmate iemand ouder wordt, wil het geheugen nog wel eens iets minder scherp worden. Dit programma geeft u de kans om het geheugen te trainen. Met eenvoudige oefeningen en opdrachten leert u binnen de kortste keren weer meer te onthouden dan u gewend was.

Di 26 januari 2021 | 07:10 Goedemorgen Nederland

Seizoen 2021 - Aflevering 17 van 99 - WNL Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Di 26 januari 2021 | 07:40 Goedemorgen Nederland

Seizoen 2021 - Aflevering 17 van 100 - WNL Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Di 26 januari 2021 | 08:10 Goedemorgen Nederland

Seizoen 2021 - Aflevering 17 van 99 - WNL Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Di 26 januari 2021 | 08:40 Goedemorgen Nederland

Seizoen 2021 - Aflevering 17 van 100 - WNL Ochtendshow. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

 Meer

Seizoen gemist

Eerder Vandaag | 14:40 De wereld van de Chinezen

Seizoen 01 - Aflevering 2 van 7 - Cambodja - VPRO Aan de kust van Cambodja is in enkele jaren een slapend backpackersdorp getransformeerd tot een gigantische stad met casino's, hotels en nachtclubs. Sihanoukville wordt gebouwd en bevolkt door Chinezen en Chinese investeerders en gelukszoekers overspoelen de stad. De Cambodjanen zijn sterk in de minderheid, kunnen de concurrentie niet aan en herkennen hun stad niet meer nu overal Chinese billboards te zien zijn. Ruben Terlou drinkt met de baas van een nachtclub cognac van 6000 dollar per fles, leert er een Chinese danseres kennen en ontmoet een Cambodjaanse arbeider die vrienden en familie is verloren nadat een Chinees bouwproject instortte.

Eerder Vandaag | 14:00 Meldpunt

Seizoen 2021 - Aflevering 2 van 19 - Bank schrijft minder bij dan contant is gestort - MAX De ING-bank heeft minder geld op bankrekeningen bijgeschreven dan er door rekeninghouders aan contanten bij een automaat is gestort. Dat zeggen twee klanten van ING die, na in het ongelijk gesteld te zijn door ING, hun beklag doen bij MAX Ombudsman Rogier de Haan. * En zo'n 10 procent van het personeel in verpleeg- en verzorgingshuizen zit ziek thuis. Daardoor krijgen bewoners en patiënten veel minder zorg dan gewoonlijk. Om deze klap op te vangen, zijn zo'n 2000 mensen tijdelijk in de verpleging gaan werken.

Eerder Vandaag | 13:10 Waar ben je bang voor?

Seizoen 2020 - Aflevering 3 van 3 - De moed om te zijn - EO De Duits-Amerikaanse theoloog Paul Tillich schreef vlak na de Tweede Wereldoorlog een beroemd geworden boek over 'de moed om te zijn'. 'Om te kunnen omgaan met onze angsten moeten we durven aanvaarden dat we aanvaard zijn', zegt hij. Maar hoe kunnen we erop vertrouwen dat we er mogen zijn, als we voortdurend merken dat we tekortschieten? Stevo Akkerman onderzoekt met een aantal deskundigen, denkers en dichters onze angst voor schuld en oordeel. Die angsten horen bij het mens-zijn, net als de uitdaging om daarmee om te gaan en te leren vertrouwen. Ook worden we in korte dramascènes meegenomen op een ontdekkingstocht door onze angsten.

Eerder Vandaag | 12:10 De Nieuwe Maan

Seizoen 9 - Aflevering 2 van 26 - NTR The war on drugs. 30.000 verslaafden en elke dag één dode. Kunnen wij naar een drugsvrije samenleving? * De avondklok. Jongeren zullen zich verzetten. Aan tafel: Stieneke van der Graaf (Tweede Kamerlid ChristenUnie), Niels van den Berge (Tweede Kamerlid GroenLinks), Erwin Douwes (politicoloog) en Kicky Heuseveldt (ex-drugsverslaafde). * Aswintha Vermeulen zong bij de Black Lives Matter-demonstraties in Den Bosch, maar wat hebben wij ervan geleerd?

Eerder Vandaag | 12:05 Sterren NL Top 25

Seizoen 2021 - Aflevering 4 van 23 - AVROTROS Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden.

Eerder Vandaag | 11:30 De Nieuwe Wereld

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 4 - Tijd voor Actie - Carola Rackete - EO De Haagse predikant Axel Wicke en hoogleraar antropologie (UvA) Amade M'charek gaan met Mounir Samuel op zoek naar het belang van burgerlijke ongehoorzaamheid voor democratie en mensenrechten. M'charek zet zich in haar geboorteland Tunesië in voor graven voor verdronken vluchtelingen (Drowned Migrant Cemetery). In Den Haag was Axel Wicke een van de initiatiefnemers van het kerkasiel in de Bethelkapel. Evenals Rackete is hij afkomstig uit Duitsland, alwaar de Evangelische Kirche (EKD), ook zijn kerk van oorsprong, financieel bijdraagt aan de Sea-Watch-reddingsacties. Er is muziek van Shishani Vranckx.

Eerder Vandaag | 11:15 DNA Onbekend

Seizoen 06 - Aflevering 2 van 4 - AVROTROS De 28-jarige Tamara wil weten of haar vader wel haar echte vader is, want als dat niet zo is dan zou zij de dochter kunnen zijn van een klant van haar moeder die een tijdje als gezelschapsdame heeft gewerkt. Het tweede verhaal gaat over de levenslange twijfel van de 68-jarige Kees: Is de man die hem heeft grootgebracht wel zijn biologische vader?

Eerder Vandaag | 10:25 Het Familiediner

Seizoen 2021 - Aflevering 1 van 6 - EO Twee zussen hebben jarenlang ruzie door een verkeerd geïnterpreteerde opmerking. Wanneer Bert niet bepaald hartelijk wordt ontvangen door een van hen lijkt het een flinke uitdaging om de zussen weer bij elkaar te krijgen. En de 15-jarige Mariët stuurt Bert een noodkreet: ze zou graag zien dat de ruzie tussen haar vader en zijn zus bijgelegd wordt. Bij het opruimen van hun moeders appartement liepen de meningsverschillen hoog op, waardoor ze nu al 2,5 jaar geen contact hebben elkaar.

Eerder Vandaag | 10:20 Podium Witteman

Seizoen 9 - Aflevering 2 van 19 - NTR Speciaal voor Tweede Kamervoorzitter Khadija Arib zingt de Libanese zangeres Fairuz 'Li Beirut'. * De Bulgaarse KCO concertmeester Vesko Eschkenazy speelt met negen strijkers het eerste deel uit het Vioolconcert in e van Mendelssohn. * De twee Vlaamse violisten Alexandra Cooreman en Leon Blekh spelen met pianist Daniël Kramer muziek van Sjostakovitsj. * Floris Kortie heeft via Samenuitthuis hoboïst Pauline Oostenrijk en gitarist Enno Voorhorst 'besteld' voor de Bachianas brasileiras nr. 5 van Villa-Lobos. * Mike Boddé speelt met saxofonist Tom Beek 'Le petit berger' van Debussy.

Eerder Vandaag | 10:10 Tussen Kunst en Kitsch Extra

Seizoen 2021 - Aflevering 1 van 8 - AVROTROS

Eerder Vandaag | 09:30 Chazia en Puccini

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 4 - Een exotisch avontuurtje - NTR Gaat Puccini's opera Madame Butterfly over een exotisch avontuurtje met een Japanse geisha of toont Puccini juist dat hij haar wanhoop volledig begrijpt? Chazia Mourali bezoekt de plek van Puccini's ongeluk, waarna zijn geheime liefdesleven een drama veroorzaakte. Ook gaat ze naar zijn huis in Torre del Lago, waar hij een jetsetleven leefde. Maar hij was hier ook ten einde raad, net als Madame Butterfly.

Eerder Vandaag | 08:45 De Wasstraat

Seizoen 2020 - Aflevering 3 van 6 - Pesten - HUMAN Maurice kan moeilijk omgaan met tijdsdruk en verandering, maar met de komst van het coronavirus wordt juist alles anders. Rappen geeft hem rust en afleiding. Gelukkig komt zijn idool en vaste klant rapper Snelle langs.

Eerder Vandaag | 08:05 Blauw Bloed

Seizoen 2021 - Aflevering 2 van 20 - Hoe nu verder met Harry en Meghan? - EO Het is inmiddels een jaar geleden dat prins Harry en zijn echtgenote Meghan aankondigden niet langer koninklijke taken te willen uitvoeren en te vertrekken uit Groot-Brittannië. Koningin Elizabeth wilde dat ze die keuze na een jaar zouden bezien. Willem-Alexander bracht deze week een virtueel bezoek aan het 113 zelfmoord-preventieteam. Koningin Máxima viert in mei haar vijftigste verjaardag. Miluska van 't Lam, hoofdredacteur van Harper's Bazaar, laat ons zien welke carrièrelessen we van Máxima kunnen leren. En we starten een nieuwe serie met de bekende juwelenexpert Martijn Akkerman.

Eerder Vandaag | 07:30 MAX PubQuiz

Seizoen 2 - Aflevering 4 van 7 De teams strijden tegen elkaar om de winst. De winnaars strijden in de finale om de felbegeerde MAX-PubQuizbokaal. Hoe goed zijn de teams op elkaar ingespeeld? De kennis van de teams en de kijkers wordt getest in de categorieën: geschiedenis, muziek, sport en eten & drinken. En er is livemuziek.

Eerder Vandaag | 06:25 Nederland in Beweging

Seizoen 2021 - Aflevering 16 van 200 - MAX Wilt u investeren in uw gezondheid? Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur.

 Meer