Seizoen op tv (tv-tips)

Vandaag | 22:20 Denkend aan Holland

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Documentairereeks waarin Nederland wordt bekeken vanaf het water. Van Nieuw naar Oud. André en Janny krijgen het varen al aardig onder de knie tijdens hun derde tocht die voert van nieuw naar oud-Nederland. Ze reizen van het relatief nieuwe Almere - waar ze architectonische hoogstandjes bewonderen - via het oude vissersdorp Spakenburg naar het oude Amersfoort. Er wordt vis gegeten, maar ook gevangen. Steeds weer verwonderen ze zich over het rijke natuurschoon en de bijzondere voorbijgangers met onbekende verhalen.

Za 24 augustus 2019 | 20:30 Nieuw: Beste Zangers 2019

24/08 - Muziekprogramma, Vanavond start het nieuwe seizoen van Beste Zangers, ook dit jaar gepresenteerd door Jan Smit. ...

Vanavond start het nieuwe seizoen van Beste Zangers, ook dit jaar gepresenteerd door Jan Smit. De afleveringen zijn elke zaterdag om 20:30 uur te zien op NPO 1. Ibiza Het twaalfse seizoen is in april opgenomen op Ibiza. De deelnemers van dit seizoen hebben daar liedjes van en voor elkaar gezongen. Deelnemers De artiesten in Beste Zangers 2019 zijn Emma Heesters, Henk Poort, Samantha Steenwijk, Floor Jansen, Rolf Sanchez, Ruben Annink en Tim Akkerman. In de eerste aflevering staat Henk Poort centraal.

Vandaag | 22:45 America to Me

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Documentairereeks over twaalf leerlingen van de Oak Park and River Forest High School, een school in een buitenwijk van Chicago. Luister naar het gedicht!. Jada krijgt ruzie met een derdejaars over haar film, Tiara en de cheerleaders gaan voor goud en het poetryslam-team van Charles gaat een enorme uitdaging aan.

Vandaag | 22:50 Mag ik u kussen?

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Komische panelshow waarin drie mannen strijden om het hart van één vrouw, gewapend slechts met hun allermooiste woorden. Vrouwelijke gast: Cath Luyten. Kandidaten: Rik Verheye, Bart Cannaerts en Vincent Valckx.

Overmorgen | 22:50 Docu: Hockeymeisjes

Overmorgen - Sportdocumentaire, Het meisjes A team van AH&BC, een van de beste meisjes A teams van Nederland, wordt een ...

Het meisjes-A-team van AH&BC, een van de beste meisjes-A-teams van Nederland, wordt een seizoen lang gevolgd in hun jacht naar het landskampioenschap. De documentaire biedt een unieke inkijk in het doorgaans zo gesloten bolwerk van de hockeywereld en in het bijzonder die van Amsterdam-Zuid, waar de Audi's, Range Rovers en Ferrari's glanzen op de parkeerplaats. We leren de wereld kennen van deze getalenteerde meisjes; de dromen, de feesten, het eindexamen, de blessures, selecties en alle opofferingen die de weg naar de topsport met zich meebrengt. Het team moet aan hoge verwachtingen voldoen. Buiten het teambelang heeft ieder meisje ook haar eigen (verborgen) agenda. Want als ze met de hoge druk kunnen om gaan, wordt een van hen in de toekomst misschien wel de nieuwe Naomi van As of Ellen Hoog. Hoe combineren de meiden hun al drukke leven met tophockey, op weg naar het landskampioenschap? En wie gaat er na dit seizoen door binnen de topsport of stopt na al die fanatieke jaren? De spanningen binnen het veld staan door al deze vraagstukken op scherp. De meiden staan op een keerpunt van hun leven, waar ze erachter komen dat er meer overwinningen zijn te behalen dan alleen binnen de witte lijnen van het kunstgrasveld.

Je vindt hier de programma's van Seizoen op tv We hebben de volgende programma's voor Seizoen Denkend aan Holland: Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 3 Documentairereeks waarin Nederland wordt bekeken vanaf het water. Van Nieuw naar. Nieuw: Beste Zangers 2019: 24/08 - Muziekprogramma, Vanavond start het nieuwe seizoen van Beste Zangers, ook dit jaar gepresenteerd door Jan Smit.. America to Me: Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 6 Documentairereeks over twaalf leerlingen van de Oak Park and River Forest High. Mag ik u kussen?: Komische show, Seizoen 5 Aflevering 3 Komische panelshow waarin drie mannen strijden om het hart van één vrouw,. Docu: Hockeymeisjes: Overmorgen - Sportdocumentaire, Het meisjes A team van AH&BC, een van de beste meisjes A teams van Nederland, wordt een. The Graham Norton Show: Praatprogramma, Seizoen 24 Aflevering 11 Britse humoristische talkshow. Hollywood hunk Jason Momoa (Game of Thrones). De Diva in mij: Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 4 Realityreeks waarin vrouwen die een steuntje in de rug nodig hebben, worden. Pingu: Morgen - Tekenfilm, Seizoen 2 Aflevering 51 Animatieserie met kleifiguren. Pingu boogaloo. Clangers: Morgen - Animatiereeks, Seizoen 1 Aflevering 15 Britse animatieserie. Het metalen beestje. No-No: Morgen - Tekenfilm, Seizoen 1 Aflevering 2 Animatieserie (2017). Snoeter, astro nooit?. No No is een vogelbekdier dat.

Seizoen op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 23:35 The Graham Norton Show

Seizoen 24 - Aflevering 11 - Britse humoristische talkshow. Hollywood hunk Jason Momoa (Game of Thrones) komt vertellen over zijn nieuwe blockbuster, Aquaman. Andere gast op de sofa is Bill Bailey. Little Mix zorgt voor een muzikaal intermezzo.

Morgen | 00:30 De Diva in mij

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks waarin vrouwen die een steuntje in de rug nodig hebben, worden verrast door een team van dragqueens. Eva. Eva heeft op jonge leeftijd al een burn-out en een traumatische ervaring gehad. Dat alles zorgde ervoor dat ze onzeker werd en niet meer kon stralen zoals ze ooit deed. Ze krijgt hulp van dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru, die haar een nieuwe kledingstijl aanmeten, haar mee laten doen met een uitdagende stilettorun en haar leren haar emoties te uiten via een cursus spoken-word.

Morgen | 06:29 Pingu

Seizoen 2 - Aflevering 51 - Animatieserie met kleifiguren. Pingu boogaloo

Morgen | 06:35 Clangers

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Britse animatieserie. Het metalen beestje

Morgen | 06:45 No-No

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Animatieserie (2017). Snoeter, astro-nooit?. No-No is een vogelbekdier dat elke dag wakker wordt met een nieuw idee. Hij weet niet zo goed wat hij met al die ideeën moet, maar gelukkig heeft hij genoeg vriendjes die hem willen helpen.

Morgen | 06:50 Bing

Seizoen 1 - Aflevering 27 - Britse animatieserie. Geven. Bing doet heel erg zijn best om het perfecte cadeautje te kiezen voor Sula in de winkel van Padget. Hij kiest een toverstaf die glimt, glinstert en tolt en Bing weet zeker dat ze 'm mooi zal vinden. Bing is heel enthousiast totdat het tijd wordt om het cadeautje aan Sula te geven. Dan blijkt dat hij de tollende toverstaf eigenlijk liever zelf wil houden.

Morgen | 07:00 Sesamstraat

Seizoen 40 - Aflevering 83 - Kinderprogramma. Niets. Pino speelt met niets. Met niets kun je alles bedenken.

Morgen | 07:15 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 27 - Belgische animatieserie. Zweefvliegspion. Maya ontmoet Syrphie, een zweefvlieg. Omdat ze op een wesp lijkt, wordt ze beschuldigd van diefstal, die de wespen Bees en Boos gepleegd hebben. Maya besluit met Willy en de bijen de bende van Stinger, Bees en Boos te verjagen.

Morgen | 07:30 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 42 - Animatieserie. Noddy en de zaak van de koning van Speelgoedland. Speelgoedland blijkt opeens een koning te hebben die een paleis wil laten bouwen in het Speelgoedpark en een Koninklijk Bal geeft. Wie is deze koning, en waarom houdt hij zo van oranje?

Morgen | 07:40 Ringel Singel 19

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Animatieserie. Toen Willy niet langer Willy wilde zijn. De kinderen die in het flatgebouw aan de Ringel Singel 19 wonen, beleven samen de leukste avonturen.

Morgen | 08:05 Nils Holgersson

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Japanse animatieserie. Tornado. Als een tornado de ganzen bedreigt en zelfs Akka het niet meer weet, besluit ze de leiding over te dragen aan Nils. Als dat maar goed gaat...

Morgen | 08:20 Shaun het schaap

Seizoen 2 - Aflevering 29 - Britse animatieserie. Retteketet!

Morgen | 08:25 Waffel de wonderhond

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Britse komische serie. Waffels dierenfeestje. Jess is jarig en het thema van haar feestje is: neem je huisdier mee!

Morgen | 08:40 Calimero

Seizoen 2 - Aflevering 84 - Animatieserie. Susira's vaas. Calimero en zijn vriendjes doen er alles aan om Susira's vaas, die ze kapot hebben laten vallen, weer heel bij Susira op het stadhuis te bezorgen.

Morgen | 08:55 Nelli en Nora

Seizoen 1 - Aflevering 36 - Animatieserie. Mistige dierentuin. Het is koud buiten en binnen zijn de ramen beslagen. Nelli en Nora tekenen dieren op de ramen, het lijkt van buiten wel een dierentuin!

Morgen | 09:00 Ziggy en de Zootram

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Belgische komische animatieserie. Tony zingt een toontje lager. Wanneer Tony zijn stem verliest nemen de pinguïns dat letterlijk en gaan ze hem zoeken. De andere dieren moeten een plan bedenken om de pinguïns weer te vinden.

Morgen | 09:10 Raad eens hoeveel ik van je hou

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Australische animatieserie. De bloesemboom. Grote Haas neemt Hazeltje en Veldmuis mee naar de grote Bloesemboom die hij uit z'n jeugd kent. Om bij de boom te komen moeten Hazeltje en Kleine Veldmuis wel een eindje lopen.

Morgen | 09:15 Planeet Nigeria

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Documentairereeks waarin comedian en YouTuber Ikenna Azuike op ontdekkingsreis gaat door zijn geboorteland Nigeria. Leven na Boko Haram. Terreurorganisatie Boko Haram zaaide een paar jaar geleden dood en verderf in grote delen van Noord-Oost Nigeria. Comedian en YouTuber Ikenna Azuike bezoekt dorpen die slachtoffers van Boko Haram opvingen en vraagt de mensen hoe ze de draad weer oppakken.

Morgen | 09:20 Hoi Duggee

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Britse animatieserie. De doolhofsticker

Morgen | 09:55 Barbapapa

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Animatieserie

Morgen | 10:05 Teletubbies

Seizoen 1 - Aflevering 32 - Britse peuter- en kleuterserie. De grootste en de kleinste. De Teletubbies staan rechtop om te zien wie de grootste en wie de kleinste Teletubbie is. Tinky Winky en Po spelen de grootste en de kleinste met de Tiddlytubbies en de kinderen uit het verhaaltje gaan op volgorde van grootte staan voor een foto.

Morgen | 10:10 11 Friese Fonteinen

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Documentairereeks over het kunstproject 11Fountains, waarbij elf Friese steden van elf nieuwe fonteinen voorzien worden. De ontknoping. De plaatsing van de echte waterkunstwerken nadert. Maar voor het zover is, zien we hoe na alle kritiek van de Friezen de elf fonteinen worden gebouwd, sommige in het buitenland, andere door lokale bedrijven. In Bolsward komt de vleermuisfontein van kunstenaar Johan Creten op een oud grafveld, tot grote verontwaardiging van de bevolking. In Workum, in de werkplaats van een lokale kunstenares, laten sceptische bewoners hun licht schijnen over de leeuwenfontein van Cornelia Parker. In Hindeloopen zijn de bewoners onaangenaam verrast met de wijze waarop het enorme waterkunstwerk van de Chinese Shen Yuan is neergezet. Uiteindelijk komen alle fonteinen aan in de elf Friese steden, met behulp van kranen vliegen ze naar hun eindbestemming. Het grote moment, waarop ze alle elf tegelijk gaan spuiten, is aanstaande.

Morgen | 10:20 Nijntjes avonturen, groot en klein

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Animatieserie. Nijntje en de picknick

Morgen | 10:25 Sarah & Duck

Seizoen 3 - Aflevering 32 - Britse animatieserie. Komeet komt langs

Morgen | 10:30 Timmy tijd

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Britse animatieserie. Timmy's tractor

Morgen | 10:55 Pieter Konijn

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Britse animatieserie (2014). Het verhaal van het verloren dagboek. Als Benjamin per ongeluk het logboek van de vader van Pieter verliest komt het in de klauwen van heer Vos terecht.

Morgen | 11:05 Sesamstraat 10 voor

Seizoen 41 - Aflevering 128 - Kinderprogramma. Bert & Ernie

Morgen | 11:19 Rita & Krokodil

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Animatieserie. Nacht. Rita is een vastberaden kleuter die allerlei avonturen beleeft met haar fantasievriendje Krokodil.

Morgen | 11:25 Pingu in de stad

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Klei-animatieserie. Pingu's ijskoude ontdekking

Morgen | 11:30 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Animatieserie. Fijnproevers. Pim en Pom bedenken wat ze willen worden: brandweerman, professor of: Fijnproever! Als Fijnproever keur je sardientjes in de sardientjesfabriek. Dat lijkt Pim en Pom een prachtig beroep.

Morgen | 11:35 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Belgisch-Duits-Japanse animatieserie. De foute verdachte. De Koning van Zweden komt onverwacht op bezoek bij de Vikings in Flaken. Hij beschuldigt Halvar ervan dat hij zijn scepter gestolen heeft. Wickie wil bewijzen dat zijn vader onschuldig is en gaat op onderzoek.

Morgen | 11:50 Het Leven is een Jurk

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Realityreeks waarin modeontwerpers voor BN'ers de jurk van hun leven maken. Igone de Jongh en Claes Iversen. Modeontwerper Claes Iversen maakt samen met balletdanseres Igone de Jongh de jurk van haar leven. Igone is gewend om verschillende creaties te dragen. De jurk die echt over haar leven gaat is een stuk spannender. Gaat het Claes Iversen lukken om haar bijzondere levensverhaal te vatten in deze jurk?

Morgen | 11:50 Masha en de beer

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Russische animatieserie. Word snel weer beter. Beer is ziek en wil graag dat Masha voor hem zorgt. Haar behandelmethode is toch wat anders dan Beer zich had voorgesteld. Hij krijgt al snel spijt.

Morgen | 11:55 Mike de ridder

Seizoen 2 - Aflevering 49 - Canadees-Britse animatieserie. Mike de ridder en het verhaal voor het slapen. De koningin is vanavond niet thuis en Waldorfini komt op Mike en Evie passen. Hopelijk leest hij een verhaaltje voor voordat ze gaan slapen.

Morgen | 12:10 Waffel de wonderhond

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Britse komische serie. Slaap lekker Waffel. Dirk en Evie willen Waffel dolgraag houden, maar Jess en Simon zeggen dat hij terug moet naar zijn eigen baasje. Waffel wil niet slapen en houdt met zijn geblaf iedereen wakker. Bovendien lijkt het of hij kan praten.

Morgen | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Belgische jeugdserie. Last minute. In het dorp delen Ben en Jelle folders uit voor een 5-daagse reis naar Egypte. Commissaris Migrain, opa en oma Fonkel zijn ook van de partij. Opa Fonkel ziet de reis met Migrain helemaal niet zitten maar geeft uiteindelijk toch toe. Mieke blijft met Toby achter op het politiebureau. Ze vertrouwt de hele reis niet en waarschuwt Migrain, maar hij wil er niks van horen.

Morgen | 12:50 Babar en de belevenissen van Badou

Seizoen 1 - Aflevering 32 - Animatieserie. Gestreepte trots. Zawadi leent een boek van haar vader zonder het te vragen en raakt het vervolgens kwijt. Het is een boek over de geschiedenis van haar hele kudde, dat al gedurende 100 jaar wordt overgedragen van Admiraal op Admiraal. Het boek vertelt onder andere over hoe de zebra's ooit de krokodillen hebben verjaagd. Rocco vindt het een onzin boek, dus gaat Zawadi er vanuit dat híj het gestolen heeft.

Morgen | 13:20 Echt niet OK

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Sketchshow waarin de grens tussen gepast en ongepast gedrag wordt afgetast. Onderweg zijn

Morgen | 13:30 Inui

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Animatieserie. Verkeerdom dag. Inui, een klein Inuit-meisje, woont op de Noordpool en beleeft spannende avonturen, samen met haar vriendjes.

Morgen | 13:40 Sesamstraat

Seizoen 40 - Aflevering 90 - Kinderprogramma. Brief. Ieniemienie heeft een brief gekregen van Aart. Nu schrijft Ieniemienie een brief aan Tommie.

Morgen | 13:55 Bollie & Billie

Seizoen 1 - Aflevering 38 - Animatieserie. Een verre vriend. Bollie en Billie ontmoeten een speciale vogel. Maar er zijn meer mensen die de vogel bijzonder vinden en er plannen mee lijken te hebben.

Morgen | 14:05 Pippi Langkous klassiek

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Zweedse jeugdserie. Pippi gaat aan boord

Morgen | 14:35 Jungle Book

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Animatieserie. Shere Khan heeft een plan bedacht om Mowgli te pakken te krijgen. Hij laat Bala en Lali verdwijnen in de hoop dat Mowgli ze gaat zoeken.

Morgen | 14:45 Bommetje!

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Spelshow. Bart Meijer. Co-presentator is Bart Meijer.

Morgen | 15:30 Groeten uit Holland!

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Realityreeks. Nederlandse vrienden. Vrienden maken in Nederland is belangrijk èn leuk. Vandaag is het feest in het buurthuis. De Nederlandse buren worden uitgenodigd en er wacht een muzikale verrassing.

Morgen | 15:40 Betreden Op Eigen Risico

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Show rond bucketlistwensen van kijkers. De studio wordt op zijn kop gezet. Alles is mogelijk en de meest gekke wensen komen uit. Om iets van je bucketlist te kunnen afstrepen moet je geluk hebben en risico durven nemen! Nergens ben je veilig.

Morgen | 16:35 #forever

Seizoen 1 - Aflevering 63 - Nederlandse dramaserie. Verraad. Noa vindt het heerlijk om alleen thuis te zijn, maar dan staat plots Stephan voor de deur. Dex wil zijn stiefvader graag helpen en zoekt advies bij Meral.

Morgen | 16:45 #forever

Seizoen 1 - Aflevering 64 - Nederlandse dramaserie. Pijnlijk eerlijk. Er heerst spanning tussen Sal en Bloem nadat ze hebben gezoend. Lukt het Sal dan nóg niet om Bloem voor zich te winnen?

Morgen | 17:00 Brugklas

Seizoen 7 - Aflevering 73 - Nederlandse jeugdserie. Feestje. Ebru gebruikt Steefs verjaardag om bij Kay in een goed daglicht te komen, tevergeefs.

Morgen | 17:10 Brugklas

Seizoen 7 - Aflevering 74 - Nederlandse jeugdserie. Stinkende Klasgenoot. Nola wil Roman met de beste bedoelingen van zijn slechte imago af helpen, maar als dit wordt opgevat als een prank jaagt ze hem juist tegen zich in het harnas.

 Meer

Seizoen gemist

Eerder Vandaag | 19:25 Terug: First Dates Ireland

Datingprogramma, Vanaf vanavond is elke werkdag om 19:25 uur op NPO 3 het derde seizoen van de Ierse First Dates te ...

Vanaf vanavond is elke werkdag om 19:25 uur op NPO 3 het derde seizoen van de Ierse First Dates te zien. In dit datingprogramma worden singles aan elkaar voorgesteld in een restaurant. Betoverende jurk Het First Dates-restaurant opent weer zijn deuren. De eerste gast is Jackie, die direct indruk maakt met haar betoverende jurk. Beste vrienden Leigh en Niamh gaan op dubbeldate. Slaat de vonk over tussen Leigh en Samuel, die stiekem een oogje heeft op de Ierse premier Leo Varadkar? Mooiste kleren En hoe vergaat het Niamh bij haar date met toneelregisseuse Isabelle? Modeblogger Lawson heeft speciaal zijn mooiste kleren aangetrokken voor zijn date, maar is al die moeite voor niks geweest? En weet verkoper Ben indruk te maken op feestbeest Amy?

Eerder Vandaag | 22:05 The Dateables

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Datingshow voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Vorige week zagen we hoe Sander en Robin, de tweelingbroertjes met het Syndroom van Down, samen op liefdesavontuur gingen. Nu is de beurt echter aan Sander alleen. De 23-jarige Zeeuw woont begeleid op zichzelf en werkt in een bakkerij. Hij is een echte gentleman en heeft veel praatjes, toch kan hij nog wel een duwtje in de rug gebruiken als het op versieren van meisjes aankomt. Ook zien we de 24-jarige Groninger Jeffrey.

Eerder Vandaag | 21:15 Flack

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Brits tragikomische serie. Brooke. Brooke Love-Wells is een gezondheidsgoeroe die zich laat voorstaan op haar natuurlijke schoonheid. Als blijkt dat ze het niet zo nauw neemt met haar eigen principes, kan Robyns PR-team aan de bak om daar een geloofwaardige draai aan te geven. Ondertussen loopt niet alles even soepel in Robyns privéleven. Stagiaire Melody heeft een relatie die ze angstvallig geheim probeert te houden.

Eerder Vandaag | 21:15 Planeet Nigeria

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Documentairereeks waarin comedian en YouTuber Ikenna Azuike op ontdekkingsreis gaat door zijn geboorteland Nigeria. Leven na Boko Haram. Terreurorganisatie Boko Haram zaaide een paar jaar geleden dood en verderf in grote delen van Noord-Oost Nigeria. Comedian en YouTuber Ikenna Azuike bezoekt dorpen die slachtoffers van Boko Haram opvingen en vraagt de mensen hoe ze de draad weer oppakken.

Eerder Vandaag | 20:25 De Diva in mij

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks waarin vrouwen die een steuntje in de rug nodig hebben, worden verrast door een team van dragqueens. Eva. Eva heeft op jonge leeftijd al een burn-out en een traumatische ervaring gehad. Dat alles zorgde ervoor dat ze onzeker werd en niet meer kon stralen zoals ze ooit deed. Ze krijgt hulp van dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru, die haar een nieuwe kledingstijl aanmeten, haar mee laten doen met een uitdagende stilettorun en haar leren haar emoties te uiten via een cursus spoken-word.

Eerder Vandaag | 18:40 Het Klokhuis

Seizoen 30 - Aflevering 3845 - Informatief jongerenmagazine. Het Kantoor 184. De mannen van het kantoor willen reclame maken voor Michelles kinderboek, tot ze ontdekken dat Michelle niet zo'n goeie schrijfster is. Wanneer schrijf je d en wanneer dt?

Eerder Vandaag | 18:20 SpangaS op zomervakantie

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Nederlandse jeugdserie. Mannenwerk. Dylans nicht Stef is een motorcrosstalent, maar ze mag van haar vader niet crossen. Dylan wil Stef helpen. Als neef Rick geblesseerd raakt vlak voor een crosswedstrijd bedenkt Dylan een list.

Eerder Vandaag | 17:15 Brugklas

Seizoen 7 - Aflevering 72 - Nederlandse jeugdserie. Heling. Milan zet zijn twijfels opzij als hij voor weinig geld bij de neef van een vriend een spelcomputer kan kopen en schrikt als hij vervolgens verdacht wordt van heling.

Eerder Vandaag | 17:05 Brugklas

Seizoen 7 - Aflevering 71 - Nederlandse jeugdserie. Selena Gomez Ziekte. Ebru brengt Steef op het idee om een actie op te zetten om nieuwe donoren te werven, als de zieke Sascha een donornier nodig heeft. Iets waar Ebru moeite mee heeft, want hoe gaat ze Steef vertellen dat zij zelf geen donor wil worden?

Eerder Vandaag | 17:05 Van onschatbare waarde

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Realityreeks waarin mensen kostbaar antiek en verzamelobjecten proberen te verkopen aan vier experts. Waltraud bijt de spits af met een gesigneerde catalogus van Picasso. Bart probeert een oud wapenschild te verkopen. Mathieu neemt zijn geliefde chocoladeautomaat mee. Hugo verrast de experts met een rijtuighorloge.

Eerder Vandaag | 16:45 #forever

Seizoen 1 - Aflevering 62 - Nederlandse dramaserie. Helpende handen. Noa besluit tegen haar moeder te liegen en alleen thuis te blijven terwijl haar moeder op vakantie gaat. Jesse is het zat dat Dex van alles belooft, maar niks waarmaakt.

Eerder Vandaag | 16:35 #forever

Seizoen 1 - Aflevering 61 - Nederlandse dramaserie. Plannetje mislukt. Noa wil bij Bloem blijven logeren terwijl haar moeder op vakantie is, maar Bloem heeft dat liever niet vanwege haar situatie thuis.

Eerder Vandaag | 15:45 Betreden Op Eigen Risico

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Show rond bucketlistwensen van kijkers. De studio wordt op zijn kop gezet. Alles is mogelijk en de meest gekke wensen komen uit. Om iets van je bucketlist te kunnen afstrepen moet je geluk hebben en risico durven nemen! Nergens ben je veilig.

Eerder Vandaag | 14:50 Bommetje!

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Spelshow. Stijn Fransen. Ron Boszhard wordt bijgestaan door actrice Stijn Fransen.

Eerder Vandaag | 14:35 Jungle Book

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Animatieserie. Darzi's watervalredding. Mowgli en Lali zijn aan het spelen, maar dan krijgt Shere Khan ze in de gaten. Mowgli stelt voor om terug te gaan maar Lali wil nog spelen. Ze gaan naar de waterval, maar komen daar vast te zitten omdat Shere Khan ze gevolgd is. Gelukkig komt Darzi ze redden.

Eerder Vandaag | 14:10 Pippi Langkous klassiek

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Zweedse jeugdserie. Pippi heeft reisplannen. Het is groot feest in villa Kakelbont want Pippi's vader komt op bezoek. Aangezien haar vader koning is van Taku Taku-land, wil hij graag dat ze met hem terug gaat om er prinses te worden. Pippi gaat op het aanbod in en besluit een groot afscheidsfeest te geven.

Eerder Vandaag | 13:55 Bollie & Billie

Seizoen 1 - Aflevering 37 - Animatieserie. Een rextastische aanpak. Bollie en Billie hebben heel veel zin in de nieuwe aflevering van 'Rex de ultra-hond'. Als blijkt dat hun tv kapot is, proberen ze een manier te vinden om de aflevering toch te kunnen zien.

Eerder Vandaag | 13:40 Sesamstraat

Seizoen 40 - Aflevering 104 - Kinderprogramma. Ondeugend. Tommie is ondeugend geweest. Nu gaat hij het goedmaken met Purk, Aart, Arjan en Peetje.

Eerder Vandaag | 13:35 Inui

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Animatieserie. De poolster fee. Inui, een klein Inuit-meisje, woont op de Noordpool en beleeft spannende avonturen, samen met haar vriendjes.

Eerder Vandaag | 12:50 Babar en de belevenissen van Badou

Seizoen 1 - Aflevering 31 - Animatieserie. De kracht van de natuur. Badou gaat samen met Zawadi op zoek naar een bloem voor in de tuin van Koning Babar. Ze willen hem een zeldzame bloem cadeau doen en die vind je alleen in de Diepe Jungle. Ondertussen vraagt Badou zich af wat het nut van bloemen en planten is, behalve dat ze mooi kunnen zijn en lekker kunnen ruiken.

Eerder Vandaag | 12:25 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Belgische jeugdserie. Circus Manzini. Commissaris Migrain is zenuwachtig zodra hij verneemt dat ze op het politiebureau inspectie krijgen. Mieke kijkt vooral uit om met Toby naar het 'Circus Manzini' te gaan. De twee circusmedewerkers Melle & Pelle komen Mieke heel bekend voor. Intussen worden er in het dorp verschillende inbraken gepleegd. Tijd voor Mega Mindy om alles uit te zoeken.

Eerder Vandaag | 12:15 Waffel de wonderhond

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Britse komische serie. Daar is Waffel

Eerder Vandaag | 12:00 Mike de ridder

Seizoen 2 - Aflevering 48 - Canadees-Britse animatieserie. Mike de ridder en de driedubbele drukte. Totdat de Grote Waldorfini weer terug is, moet Mike het kasteel beschermen tegen de drie Monstertjes die het kasteel kapot willen maken.

Eerder Vandaag | 11:50 Masha en de beer

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Russische animatieserie. Kleine neef. Het neefje van Beer, Panda, komt logeren. Masha wil hem graag beter leren kennen, maar Panda wil daar niet van weten. Ze beginnen wedstrijdjes tegen elkaar te spelen en Beer weet daar wel raad mee!

Eerder Vandaag | 11:40 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Belgisch-Duits-Japanse animatieserie. Gilby de piraat. Gilby is kwaad omdat hij nooit mee mag op verkenningstocht. Als hij Sven en zijn piraten tegen het lijf loopt, vraagt hij hem of hij ook een piraat mag worden. Sven vindt het goed, maar dan moet Gilby wel eerst meehelpen om Flake te plunderen.

Eerder Vandaag | 11:40 United Shades of America

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Reportagereeks over verschillende sociale kwesties in de VS. Behind the Walls. Het aantal mensen dat in Amerika in de gevangenis belandt blijft zorgwekkend groeien en daarmee ook de business van het aantal gevangenissen. Maar het zijn wel echte mensen die er achter de tralies zitten. Kamau Bell bezoekt San Quentin en ontmoet mannen die al hun hele leven in de gevangenis zitten. Wat voor mens wordt je als je voor altijd achter de tralies zit? Kan een moordenaar eigenlijk ooit terugkeren in de maatschappij?

Eerder Vandaag | 11:35 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Animatieserie. Huiskatten. Pim en Pom hebben medelijden met de zwerfkat en bieden hem een vis aan. De zwerfkat smult, maar wil snel weer naar buiten. Daar is 't echte leven, vol avonturen. Pim en Pom willen ook op avontuur.

Eerder Vandaag | 11:30 Pingu in de stad

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Klei-animatieserie. Politieman Pingu

Eerder Vandaag | 11:25 Rita & Krokodil

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Animatieserie. Op het strand. Rita is een vastberaden kleuter die allerlei avonturen beleeft met haar fantasievriendje Krokodil.

Eerder Vandaag | 11:10 Sesamstraat 10 voor

Seizoen 41 - Aflevering 111 - Kinderprogramma. Elmo

Eerder Vandaag | 11:00 Bed & Breakfast

Seizoen 11 - Aflevering 9 - Realityreeks (2019) waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen. De b&b-houders overnachten in Limburg in een bed & breakfast met themakamers vol tierelantijntjes en snuisterijen. Sprookjes komen tot leven in een villa in Noord-Brabant, waar de gasten kennis maken met de bijzondere muizen die ook in de b&b verblijven. En in een gerenoveerde stadsboerderij in Noord-Brabant wanen de gasten zich in een interieur dat niet zou misstaan in een interieurmagazine.

Eerder Vandaag | 10:55 Pieter Konijn

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Britse animatieserie (2014). Het verhaal van onhandige Benjamin. Als Pieter beseft dat hij Benjamin erg verdrietig heeft gemaakt als hij hem buitensluit bij de bonenroof, wil hij het goed maken, maar dan is Benjamin verdwenen.

Eerder Vandaag | 10:36 Timmy tijd

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Britse animatieserie. Timmy's lente verrassing

Eerder Vandaag | 10:31 Timmy tijd

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Britse animatieserie. Timmy gaat kamperen

Eerder Vandaag | 10:25 Sarah & Duck

Seizoen 3 - Aflevering 31 - Britse animatieserie. Boe nacht

Eerder Vandaag | 10:15 Bureau Sport: Het WK daklozen 2019

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Reportagereeks over de Nederlandse selectie voor The Homeless World Cup, het WK voetbal voor daklozen. Frank en Erik maken zich zorgen over het spelniveau van de dakloze voetballers en roepen de hulp in van Guus Hiddink en Hans van Breukelen, die met extra trainingen de techniek proberen op te schroeven. Intussen gaan Frank en Erik mee in het leven van de spelers, zoals de wonderlijke Dennis, die liever rent dan praat. En de innemende Lammieke, die net een huis heeft gevonden, maar haar dakloze leventje mist. Ze wil liever terug naar de straat.

Eerder Vandaag | 10:15 Nijntjes avonturen, groot en klein

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Animatieserie. Nijntje en het zwembad

Eerder Vandaag | 10:05 Teletubbies

Seizoen 1 - Aflevering 31 - Britse peuter- en kleuterserie. Tubbietoetjeskliederboel. De Tubbietoetjestrein rijdt met een op hol geslagen Tubbietoetjesmachine door Teletubbieland met alle vier de Teletubbies aan boord.

Eerder Vandaag | 09:55 Barbapapa

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Animatieserie

Eerder Vandaag | 09:35 Rail Away

Seizoen 23 - Aflevering 5 - Documentairereeks over markante treinreizen. Nederland: Amsterdam - Haarlem - Rotterdam. Via Haarlem gaat de reis naar Rotterdam CS, een nieuw architectonisch hoogstandje. Maar ook in de beginjaren lieten de spoorwegpioniers zien dat ze er wat van konden. Dat moest ook wel, want er moesten spoorbruggen worden ontworpen, stations gebouwd en rails gelegd. Dat was in ons waterrijke land geen sinecure. Maar alle moeite was niet voor niets. Inmiddels telt ons land 7000 kilometer spoor en maken dagelijks honderdduizenden mensen gebruik van de trein. Dat allemaal dankzij die eerste pioniers.

Eerder Vandaag | 09:20 Hoi Duggee

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Britse animatieserie. De hiksticker

Eerder Vandaag | 09:10 Raad eens hoeveel ik van je hou

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Australische animatieserie. Leren vliegen. Donsje heeft drie jonkies, waar Hazeltje een naam voor mag verzinnen. Hazeltje komt vaak op bezoek om met de kleintjes te spelen en om ze te zien opgroeien.

Eerder Vandaag | 08:55 Ziggy en de Zootram

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Belgische komische animatieserie. Lionel's griezeldag. Lionel slaapt niet goed omdat hij bang is in het donker. De vrienden besluiten hem mee te nemen in een 'spooktram' om hem zo over zijn angst heen te helpen.

Eerder Vandaag | 08:50 Nelli en Nora

Seizoen 1 - Aflevering 35 - Animatieserie. Zonnige plekjes. De zon schijnt en straalt zonnige plekjes tevoorschijn. Op elk plekje is wel iets speciaals te vinden. En als het er niet te vinden valt, dan maken de meisjes er zelf iets speciaals van.

Eerder Vandaag | 08:40 Calimero

Seizoen 2 - Aflevering 83 - Animatieserie. De sleutel tot chaos. Als Pieter en Valerio de Do Vinci sleutel van Calimero lenen voor hun eigen plan, slaat de chaos in de molen toe.

Eerder Vandaag | 08:25 Waffel de wonderhond

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Britse komische serie. Waffel en 't jonge katje. Jess moet een middagje op een jong katje passen.

Eerder Vandaag | 08:15 Shaun het schaap

Seizoen 2 - Aflevering 28 - Britse animatieserie. Zeldzame zebra-eendjes

Eerder Vandaag | 08:05 Nils Holgersson

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Japanse animatieserie. De sterrensteen. Als er een bijzondere Sterrensteen uit de hemel komt vallen, racen Nils en Martin er meteen naartoe. Maar als blijkt dat de Zwarte Elf zijn zinnen er ook op heeft gezet, komen de vrienden in een gevaarlijke situatie terecht.

Eerder Vandaag | 07:40 Ringel Singel 19

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Animatieserie. Toen Willy huiswerk had. De kinderen die in het flatgebouw aan de Ringel Singel 19 wonen, beleven samen de leukste avonturen.

Eerder Vandaag | 07:30 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 41 - Animatieserie. Noddy en de zaak van het verplaatste treinspoor. Als Noddy en zijn vrienden in de trein op weg zijn naar het Fabelbos voor de feeënpicknick, blijkt het spoor verplaatst te zijn. Kan de picknick nu niet doorgaan?

Eerder Vandaag | 07:15 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 27 - Belgische animatieserie. De processierupsen. Er loopt een rij rupsen door de wei en die laten haartjes achter die enorm jeuken. Het zijn eikenprocessierupsen en erg slim zijn ze niet. Maya wil ze naar de eikenboom leiden in de buurt, zodat ze niet langer een spoor van kriebelhaartjes achterlaten waar kruipdieren zoals Shelby en Max niet overheen kunnen, maar dat is nog best lastig. Paul en zijn troepen bouwen intussen bruggetjes over het haarspoor voor de kruipdieren, tot de regen ze wegspoelt.

Eerder Vandaag | 07:00 Sesamstraat

Seizoen 40 - Aflevering 100 - Kinderprogramma. Pijn. Ieniemienie is dokter. Pop heeft pijn. De koffer zit vol met medicijnen, maar er is maar één ding dat echt helpt.

Eerder Vandaag | 06:55 Bing

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Britse animatieserie. Voorleestijd. Bing wil dat Flop zijn lievelingsboek voorleest terwijl hij in bad zit. Maar als Bing té enthousiast met het verhaal meeleeft, stelt Flop voor om het verhaaltje verder te lezen in bed, want boeken houden niet van water.

Eerder Vandaag | 06:45 No-No

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Animatieserie (2017). No-No wil gaan sporten. No-No is een vogelbekdier dat elke dag wakker wordt met een nieuw idee. Hij weet niet zo goed wat hij met al die ideeën moet, maar gelukkig heeft hij genoeg vriendjes die hem willen helpen.

Eerder Vandaag | 06:35 Clangers

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Britse animatieserie. Mini's orkest

Eerder Vandaag | 06:30 Pingu

Seizoen 2 - Aflevering 50 - Animatieserie met kleifiguren. Pingu en de verschrikkelijke sneeuwman

 Meer