Je vindt hier de programma's van Sean Murray op tv We hebben de volgende programma's voor Sean Murray NCIS: 22/09 - Actieserie, Seizoen 4 Aflevering 10 Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine.. NCIS: 22/09 - Actieserie, Seizoen 4 Aflevering 11 Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine.. NCIS: 22/09 - Actieserie, Seizoen 4 Aflevering 12 Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine.. NCIS: 22/09 - Misdaadserie, Seizoen 16 Aflevering 5 Amerikaanse misdaadserie. Fragments. Wanneer er nieuw bewijsmateriaal. NCIS: 29/09 - Actieserie, Seizoen 4 Aflevering 13 Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine.. NCIS: 29/09 - Actieserie, Seizoen 4 Aflevering 14 Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine.. NCIS: 29/09 - Actieserie, Seizoen 4 Aflevering 85 Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine.. NCIS: 29/09 - Misdaadserie, Seizoen 16 Aflevering 6 Amerikaanse misdaadserie. Beneath the Surface. Torres herkent het.

Sean Murray op tv (overige uitzendingen NL)

Zo 22 september 2019 | 17:35 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Smoked. Wanneer een verbrand en gemummificeerd lichaam van een vermiste man wordt aangetroffen op een marinebasis, moet het NCIS-team samenwerken met de FBI. Het slachtoffer blijkt een seriemoordenaar te zijn. Beide teams bezoeken zijn familie en doen een schokkende ontdekking. McGee krijgt het hard te verduren door het boek dat hij over het NCIS-team heeft geschreven.

Zo 22 september 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Driven. Een robotvoertuig, Otto genaamd, maakt deel uit van een belangrijk project van het ministerie van Defensie, maar Otto veroorzaakt de dood van een luitenant van de marine en bijna die van Abby. Het NCIS-team moet uitzoeken wie verantwoordelijk is voor de sabotage van het voertuig.

Zo 22 september 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Suspicion. Wanneer een topofficier van de marine vermoord wordt aangetroffen in een motelkamer moet het NCIS-team de dader opsporen. Het slachtoffer was al drie dagen dood en de lokale politie heeft zijn eigen onderzoek gevoerd. Gibbs is vastbesloten om de dader te vatten en kan de zaak in verband brengen met een terroristische cel.

Zo 22 september 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 16 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Fragments. Wanneer er nieuw bewijsmateriaal opduikt van een oude moordzaak, probeert het team de naam van een marinier te zuiveren die veroordeeld werd voor die moord.

Zo 29 september 2019 | 17:35 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Sharif Returns. Het NCIS-team ontdekt dat een erg giftig chemisch wapen in handen is van Mamoun Sharif, een gezochte terrorist. Het team zal een manier moeten vinden om de man op tijd te stoppen.

Zo 29 september 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Blowback. Het team ontdekt dat een geheim wapensysteem verkocht zal worden aan La Grenouille, een belangrijke wapenhandelaar. Om de transactie tegen te houden, gaat Ducky undercover. Intussen blijkt dat andere agentschappen dezelfde zaak onderzoeken, maar met andere bedoelingen.

Zo 29 september 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 85 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Friends and Lovers. Het NCIS-team denkt aanvankelijk dat een matroos is overleden aan een onbedoelde overdosis. Deze gedachte verdwijnt snel als Abby een onheilspellende, in bloed geschreven, boodschap ontdekt.

Zo 29 september 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 16 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Beneath the Surface. Torres herkent het slachtoffer op een plaats delict. Jimmy denkt dat zijn lab behekst is wanneer er allerlei dingen mysterieus van plaats veranderen.

Sean Murray gemist

Eergisteren 21:25 NCIS

Seizoen 16 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Third Wheel. Gibbs rustige vakantie in zijn afgelegen hut wordt onderbroken door een verrassingsbezoek van Tobias Fornell en kapitein-ter-zee Phillip Brooks.

Eergisteren 19:30 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Twisted Sister. Om zijn zus Sara te helpen, breekt McGee de regels, wat hem zijn baan kan kosten. Sara werd bebloed en gedesoriënteerd teruggevonden. Terwijl hij uitzoekt wat er met haar is gebeurd, onderzoekt het NCIS-team de zaak van een matroos, die verband houdt met de zaak van Sara. Tony en Abby hebben last van liefdesperikelen.

Eergisteren 18:35 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Once a Hero. Het NCIS-team moet uitpluizen wat er is gebeurd met een gedecoreerde veteraan die dood werd aangetroffen in een hotel waar op hetzelfde moment een belangrijke politieke reünie plaatsvond.

Eergisteren 17:40 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Sandblast. Een marinier komt om bij een explosie op een golfbaan. Het NCIS-team krijgt de opdracht om samen met de CIA deze zaak te onderzoeken, omdat het mogelijk om een terroristische aanval zou gaan. De CIA geeft het team een tip over een verlaten magazijn. Het NCIS-team ontdekt tijdig dat dit een valstrik is, die hen het leven zou hebben gekost. McGee kraakt geheime overheidsbestanden om de terroristische cel bloot te leggen.

Zo 8 september 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 16 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Boom. Het team onderzoekt een explosie in de nabijheid van het huis van marineofficier Todd Nicholas en zijn vrouw, de populaire tv-ster Sheba Nicholas.

Zo 8 september 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Witch Hunt. Het is Halloween en het NCIS-team is volop bezig met een afpersingszaak. Een marinier werd aangevallen in zijn eigen huis en de dader heeft zijn dochter ontvoerd.

Zo 8 september 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Dead and Unburied. Wanneer een vermiste korporaal dood wordt teruggevonden in een leegstaand huis ontdekt het NCIS-team dat het lijk eerst was begraven in de tuin, en toen weer werd opgegraven. Bij het natrekken van zijn identiteit ontdekken ze dat de korporaal naar Irak moest vertrekken, maar dat hij nooit is opgedaagd. Verder onderzoek wijst uit dat hij twee verloofdes had. Abby neemt DNA-stalen af van de beide vrouwen om na te gaan of er een overeenkomst is met de DNA-sporen die op het lijk werden teruggevonden.

Zo 8 september 2019 | 17:35 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Faking It. Een onderofficier wordt dood teruggevonden in een auto tijdens het uitvoeren van een undercoveropdracht. Op dat moment wordt ook een Russische spion dood teruggevonden, samen met een net afgevuurd wapen. De hele zaak wordt helemaal ingewikkeld wanneer het ministerie van Binnenlandse Zaken verklaart dat de moordenaar van de onderofficier iemand van hun departement is.

Zo 1 september 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 16 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Love Thy Neighbor. Nadat een luitenant-ter-zee vermoord is gevonden in zijn hottub, interviewt het team verschillende families in de eigenaardige buurt van het slachtoffer. Ook moet Torres de gevolgen onder ogen zien na een avondje uit met Palmer.

Zo 1 september 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Singled Out. Een verlaten auto, die geregistreerd stond op naam van een vermiste luitenant van de marine, wordt vol bloed teruggevonden. Het NCIS-team ontdekt dat de vermiste luitenant mannen schaduwde om op die manier de perfecte man voor zichzelf te vinden. Ducky onderzoekt de profielen die de luitenant heeft opgesteld. Ziva pakt het anders aan en gaat undercover om meer informatie te achterhalen.

Zo 1 september 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Escaped. Gibbs moet terugkeren van vakantie om Fornell, die door een ontsnapte gevangene wordt bedreigd, te helpen. Gibbs en het NCIS-team heropenen de oude zaak en ondervragen een gepensioneerde zeiler, die als enige nog contact had met de veroordeelde.

Zo 1 september 2019 | 17:35 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Shalom. Ziva is toevallig getuige van een moord. Ze verneemt dat de FBI haar aan het zoeken is en ontsnapt, terwijl het NCIS-team onder leiding van Tony moet bewijzen dat Ziva wel degelijk onschuldig is. Wanneer ze in nauwe schoentjes komt, keert Ziva zich tot de enige persoon die ze altijd vertrouwd heeft: Gibbs.

Zo 25 augustus 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 16 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. Destiny's Child. Een maand nadat directeur Vance ontvoerd werd, wordt Gibbs aangesteld als zijn vervanger, terwijl er nog steeds met man en macht naar Vance gezocht wordt.

Zo 25 augustus 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Sister City: Part One. De bemanning en de passagiers van een privéjet worden vergiftigd. Al het bewijsmateriaal wijst in de richting van de vermiste chef Luca.

Zo 25 augustus 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Spinning Weel. Ducky wordt aangevallen door een man die beweert informatie te hebben over zijn halfbroer, die tientallen jaren geleden overleed. Het NCIS-team gaat op zoek naar de dader, terwijl Ducky emotionele herinneringen ophaalt aan de laatste dagen die hij met zijn broer doorbracht.

Zo 25 augustus 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Blood Brothers. Het team wordt ingeschakeld om een matroos met leukemie te helpen in zijn zoektocht naar een geschikte beenmergdonor.

Do 22 augustus 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Déjà vu. Wanneer een marinier vermoord wordt aangetroffen komt het NCIS-team een circuit van internationale mensenhandel op het spoor.

Wo 21 augustus 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Sister City: Part One. De bemanning en de passagiers van een privéjet worden vergiftigd. Al het bewijsmateriaal wijst in de richting van de vermiste chef Luca.

Di 20 augustus 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Spinning Weel. Ducky wordt aangevallen door een man die beweert informatie te hebben over zijn halfbroer, die tientallen jaren geleden overleed. Het NCIS-team gaat op zoek naar de dader, terwijl Ducky emotionele herinneringen ophaalt aan de laatste dagen die hij met zijn broer doorbracht.

Ma 19 augustus 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Blood Brothers. Het team wordt ingeschakeld om een matroos met leukemie te helpen in zijn zoektocht naar een geschikte beenmergdonor.

Zo 18 augustus 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Family First. Het team is nog steeds op zoek naar de ontsnapte Britse spion die het gemunt heeft op verschillende agenten. DiNozzo neemt afscheid van het NCIS-team.

Zo 18 augustus 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Saviors. DiNozzo wordt herenigd met zijn ex-vriendin Jeanne wanneer rebellen in Soedan een groep vrijwilligers aanvallen waartoe ook haar man behoort.

Zo 18 augustus 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. 16 years. De moord op een gepensioneerde luitenant dwingt Ducky om zijn deelname aan een geheime organisatie te onthullen.

Zo 18 augustus 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Viral. Wanneer de moord op een onderofficier gelijkenissen vertoont met de modus operandi van een seriemoordenaar moet het team uitzoeken of het al dan niet om een copycat gaat.

Do 15 augustus 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Day in Court. Een onderofficier, die is aangeklaagd voor moord op zijn ex-vriendin, is vrijgelaten. Om zijn onschuld te bewijzen vraagt hij het NCIS-team om de zaak te onderzoeken.

Wo 14 augustus 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Saviors. DiNozzo wordt herenigd met zijn ex-vriendin Jeanne wanneer rebellen in Soedan een groep vrijwilligers aanvallen waartoe ook haar man behoort.

Di 13 augustus 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. 16 years. De moord op een gepensioneerde luitenant dwingt Ducky om zijn deelname aan een geheime organisatie te onthullen.

Ma 12 augustus 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Viral. Wanneer de moord op een onderofficier gelijkenissen vertoont met de modus operandi van een seriemoordenaar moet het team uitzoeken of het al dan niet om een copycat gaat.

Zo 11 augustus 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Dead Letter. Het NCIS-team zet samen met de FBI de internationale klopjacht op een ontsnapte Britse spion voort.

Zo 11 augustus 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Double Trouble. Vance werkt samen met Gibbs wanneer er een connectie blijkt te zijn tussen een moordzaak en een voormalig NCIS-agent die werd opgepakt wegens het stelen van bewijsmateriaal.

Zo 11 augustus 2019 | 18:40 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Incognito. Nadat een marinier dood wordt aangetroffen gaan Bishop en McGee undercover als getrouwd stel.

Zo 11 augustus 2019 | 17:50 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Personal Day. Gibbs vraagt het team om agent Luis Mitchell bij te staan in een zaak die maar niet opgelost geraakt. DiNozzo ontdekt dat Gibbs een persoonlijke link heeft met Mitchell en dat hij er veel belang bij heeft dat ze de zaak oplossen.

Do 8 augustus 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Lockdown. Tijdens haar bezoek aan een pharmaceutisch labo raakt Abby betrokken bij een gijzeling.

Wo 7 augustus 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Double Trouble. Vance werkt samen met Gibbs wanneer er een connectie blijkt te zijn tussen een moordzaak en een voormalig NCIS-agent die werd opgepakt wegens het stelen van bewijsmateriaal.

Di 6 augustus 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Incognito. Nadat een marinier dood wordt aangetroffen gaan Bishop en McGee undercover als getrouwd stel.

Ma 5 augustus 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Personal Day. Gibbs vraagt het team om agent Luis Mitchell bij te staan in een zaak die maar niet opgelost geraakt. DiNozzo ontdekt dat Gibbs een persoonlijke link heeft met Mitchell en dat hij er veel belang bij heeft dat ze de zaak oplossen.

Zo 4 augustus 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Homefront. Bij een veertienjarige jongen wordt thuis een inval gedaan. Gibbs vermoedt dat de tiener relevante informatie achterhoudt.

Do 1 augustus 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. Stop The Bleeding. Gibbs vecht voor zijn leven nadat hij werd neergeschoten door Luke Harris. Tony DiNozzo en CIA-officier Joanna Teague reizen ondertussen naar Egypte.

Zo 28 juli 2019 | 21:20 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Return to Sender. Een Britse cipier wordt dood aangetroffen in een container vol doodskisten. Het NCIS-team staat voor een moeilijke opdracht. McGee probeert de waarheid te achterhalen over hoe DiNozzo zijn plek bij de politie heeft kunnen bemachtigen.

Zo 21 juli 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Charade. DiNozzo ontvangt een enveloppe vol geld van een senator. Even later doet het bericht de ronde dat hij is omgekomen in een auto-ongeval. Het team moet onderzoeken wie de identiteit van DiNozzo heeft aangenomen en vooral: waarom?

Zo 14 juli 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. Reasonable Doubts. De vrouw en de minnares van een officier die vermoord werd beschuldigen elkaar van de misdaad. Het team moet onderzoeken wie liegt en wie de waarheid spreekt.

Zo 7 juli 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. Scope. Wanneer een Amerikaans koppel wordt aangevallen in Irak, probeert Gibbs een sniper te contacteren die zes maanden eerder in hetzelfde gebied onder vuur lag.

Vr 5 juli 2019 | 17:50 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Till Death Do Us Part. Gibbs schakelt Cole in om Dearing in de val te lokken, maar hun plan mislukt. Even later onderschept het team een telefoontje waaruit ze kunnen opmaken dat Dearing een bom heeft geplaatst in de auto van Vance. Hij is van plan om daarmee het hoofdkwartier van het NCIS op te blazen. Cole haast zich naar de auto om de bom onschadelijk te maken.

Vr 5 juli 2019 | 16:55 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Up In Smoke. Het onderzoek naar de terrorist die het gemunt heeft op de marine neemt een vreemde wending wanneer er een hightech afluisterapparaat wordt gevonden.

Zo 30 juni 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. After Hours. De privéplannen van het NCIS-team vallen in het water wanneer een makkelijk gesloten zaak toch niet afgerond blijkt te zijn. McGee en Delilah hebben een discussie over hoe werk en privé gescheiden te houden.

Za 29 juni 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Till Death Do Us Part. Gibbs schakelt Cole in om Dearing in de val te lokken, maar hun plan mislukt. Even later onderschept het team een telefoontje waaruit ze kunnen opmaken dat Dearing een bom heeft geplaatst in de auto van Vance. Hij is van plan om daarmee het hoofdkwartier van het NCIS op te blazen. Cole haast zich naar de auto om de bom onschadelijk te maken.

Za 29 juni 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Up In Smoke. Het onderzoek naar de terrorist die het gemunt heeft op de marine neemt een vreemde wending wanneer er een hightech afluisterapparaat wordt gevonden.

Vr 28 juni 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Playing With Fire. Het onderzoek van het NCIS-team naar een brand op een marineboot zorgt voor een aangescherpte beveiliging van alle U.S. Marine-faciliteiten wereldwijd.

Vr 28 juni 2019 | 18:45 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Rekindled. Tony wordt geconfronteerd met een jongen uit zijn verleden wanneer vermiste documenten van de marine teruggevonden worden in een magazijnbrand.

Vr 28 juni 2019 | 17:50 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. The Missionary Position. Tony en Ziva reizen naar Colombia, waar ze op zoek gaan naar de vermiste aalmoezenier Wade. Ze krijgen daarbij de hulp van Wades collega Maria Castro en vermoeden dat Wade werd ontvoerd door een drugskartel terwijl hij in een dorpje vaccins uitdeelde.

Vr 28 juni 2019 | 16:55 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. The Good Son. Gibbs denkt dat Michael Thomas, de zwager van NCIS-directeur Leon Vance, achter de moord op een onderofficier zit. Vance probeert Gibbs van Michaels onschuld te overtuigen.

Zo 23 juni 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Loose Cannons. Wanneer dr. Rush een verdachte van Gibbs moet opereren, ontdekt hij belangrijk bewijs. DiNozzo bezoekt Jeanne Benoit en helpt haar met een zaak waarbij Soedanese dokters betrokken zijn.

Za 22 juni 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. The Missionary Position. Tony en Ziva reizen naar Colombia, waar ze op zoek gaan naar de vermiste aalmoezenier Wade. Ze krijgen daarbij de hulp van Wades collega Maria Castro en vermoeden dat Wade werd ontvoerd door een drugskartel terwijl hij in een dorpje vaccins uitdeelde.

Za 22 juni 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. The Good Son. Gibbs denkt dat Michael Thomas, de zwager van NCIS-directeur Leon Vance, achter de moord op een onderofficier zit. Vance probeert Gibbs van Michaels onschuld te overtuigen.

Vr 21 juni 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. The Tell. De secretaris van de marine laat Gibbs en dr. Samantha Ryan samenwerken nadat er geheime informatie is gelekt.

Vr 21 juni 2019 | 18:45 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. Need to Know. Wanneer een onderofficier wordt vermoord, leidt het onderzoek het NCIS-team naar een internationale wapenhandelaar. Ondertussen probeert een nieuwe agent indruk te maken op Gibbs.

Vr 21 juni 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Psych Out. Wanneer een hooggeplaatste officier dood wordt aangetroffen, moet Gibbs samenwerken met dr. Samantha Ryan van PsyOps Divisie om de waarheid te achterhalen over de mogelijke zelfmoord. DiNozzo krijgt per ongeluk McGees loonbriefje in handen.

Vr 21 juni 2019 | 16:55 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Secrets. Het team onderzoekt de moord op een marinekapitein. De man werd aangetroffen met een vreemd kostuum onder zijn kleren.

Zo 16 juni 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. React. De dochter van secretaresse Sarah Porter werd ontvoerd. Om haar te vinden werkt het NCIS-team samen met de FBI.

Za 15 juni 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Psych Out. Wanneer een hooggeplaatste officier dood wordt aangetroffen, moet Gibbs samenwerken met dr. Samantha Ryan van PsyOps Divisie om de waarheid te achterhalen over de mogelijke zelfmoord. DiNozzo krijgt per ongeluk McGees loonbriefje in handen.

Za 15 juni 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Secrets. Het team onderzoekt de moord op een marinekapitein. De man werd aangetroffen met een vreemd kostuum onder zijn kleren.

Vr 14 juni 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Life Before His Eyes. Gibbs wordt neergeschoten wanneer hij aan een wegrestaurant stopt voor een kop koffie. Hierdoor begint hij na te denken over de keuzes die hij in zijn leven heeft gemaakt.

Vr 14 juni 2019 | 18:40 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. A Desperate Man. Het NCIS-team onderzoekt de moord op een luitenant die dood werd aangetroffen op een bouwterrein. Ziva denkt na over het huwelijksaanzoek van Ray, maar doet dan een schokkende ontdekking.

Vr 14 juni 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Housekeeping. Het onderzoek naar de moord op een marineofficier leidt het NCIS-team naar E.J. Barrett. Ze ontdekken dat Stratton het nog steeds op haar gemunt heeft. Tony en Ziva lijken eindelijk toe te geven aan hun gevoelens voor elkaar.

Vr 14 juni 2019 | 16:50 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Newborn King. Een marinekapitein wordt vermoord aangetroffen in een hotelkamer. Het team vermoedt dat de dader het ook op de zwangere vriendin van het slachtoffer heeft gemunt en gaat naar haar op zoek.

Zo 9 juni 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 13 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Decompressed. Een diepzeeduiker wordt vermoord. Het NCIS-team moet op een andere manier dan gewoonlijk de zaak onderzoeken.

Za 8 juni 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Housekeeping. Het onderzoek naar de moord op een marineofficier leidt het NCIS-team naar E.J. Barrett. Ze ontdekken dat Stratton het nog steeds op haar gemunt heeft. Tony en Ziva lijken eindelijk toe te geven aan hun gevoelens voor elkaar.

Za 8 juni 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Newborn King. Een marinekapitein wordt vermoord aangetroffen in een hotelkamer. Het team vermoedt dat de dader het ook op de zwangere vriendin van het slachtoffer heeft gemunt en gaat naar haar op zoek.

Vr 7 juni 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Sins of the Father. In de koffer van een auto wordt een lijk gevonden. Ook Tony's vader wordt in de wagen aangetroffen, maar hij kan zich niets herinneren. De politie beschouwt hem als hoofdverdachte. Tony wordt van het onderzoek gehaald, maar probeert op zijn eentje toch de onschuld van zijn vader te bewijzen.

Vr 7 juni 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Engaged part 2. Gibbs en Zeva reizen naar Afghanistan, waar ze op zoek gaan naar Gabriella Flores. Ze slagen in hun opdracht, maar Flores' overste sterft bij de reddingsactie. Terug in Amerika komen Gibbs en zijn team een terroristische cel op het spoor die een aanslag in Washington beraamt.

Vr 7 juni 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Engaged Part 1. Het NCIS-team wordt ingeschakeld om de crash van een militair vliegtuig te onderzoeken. Het toestel vervoerde de lichamen van gesneuvelde soldaten vanuit Afghanistan naar de VS. Bij de identificatie van de soldaten doet het team een opmerkelijke ontdekking.

Vr 7 juni 2019 | 16:50 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Devil's Triangle. Gibbs en Fornell krijgen bezoek van Diane. Zij wil dat de twee de verdachte verdwijning van haar echtgenoot onderzoeken. Ze ontdekken dat de man ontvoerd werd om een chemisch wapen te ontwerpen dat zou worden ingezet bij een benefietevenement van het leger.

Vr 7 juni 2019 | 15:55 NCIS

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Twilight. Een groep terroristen zint op wraak en stuurt Ari op pad om Gibbs te vermoorden. Het NCIS-team start een zoektocht naar de huurmoordenaar, maar wanneer ze ontdekken dat Ari een omvangrijker plan heeft opgevat, lijkt het al te laat.

Zo 2 juni 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 16 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Daughters. Voormalig FBI-agent Tobias Fornell smeekt Gibbs om hem te helpen de drugsdealers in het gebied neer te halen, nadat zijn dochter, Emily Fornell, is opgenomen voor een overdosis.

Za 1 juni 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Engaged Part 1. Het NCIS-team wordt ingeschakeld om de crash van een militair vliegtuig te onderzoeken. Het toestel vervoerde de lichamen van gesneuvelde soldaten vanuit Afghanistan naar de VS. Bij de identificatie van de soldaten doet het team een opmerkelijke ontdekking.

Za 1 juni 2019 | 18:45 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Devil's Triangle. Gibbs en Fornell krijgen bezoek van Diane. Zij wil dat de twee de verdachte verdwijning van haar echtgenoot onderzoeken. Ze ontdekken dat de man ontvoerd werd om een chemisch wapen te ontwerpen dat zou worden ingezet bij een benefietevenement van het leger.

Vr 31 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Thirst. Het NCIS-team onderzoekt de dood van een luitenant-ter-zee. Uit onderzoek blijkt dat de man gestorven is door overhydratatie, wat op moord wijst. Ondertussen maakt Gibbs kennis met Mary Courtney, de nieuwe vriendin van Ducky.

Vr 31 mei 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Safe Harbor. Het NCIS-team onderzoekt de moord op een onderofficier die werd neergeschoten toen hij in de haven een vrachtschip controleerde. Libanese asielzoekers zouden zich in de boot hebben verschanst. Tony en McGee zoeken ondertussen de perfecte vrouw voor Gibbs.

Vr 31 mei 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Enemy on the Hill. De gezochte huurmoordenaar The Cooler probeert te vluchten voor een nieuwsploeg, maar raakt betrokken bij een ongeval en komt in een coma terecht. Gibbs ontdekt dat 'The Cooler' de opdracht had gekregen om Geoffrey Brett om te brengen, een hooggeplaatst officier. Het team ontdekt al snel wie Brett uit de weg wilde laten ruimen.

Vr 31 mei 2019 | 16:50 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. The Penelope Papers. Het team onderzoekt de moord op luitenant Paul Booth. Het slachtoffer blijkt een oude kennis te zijn van McGee. Booth was namelijk een goede vriend van diens grootmoeder Penelope, die destijds aan een onderzoeksproject voor het leger werkte.

Vr 31 mei 2019 | 15:55 NCIS

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Swak. Wanneer Tony een mysterieuze brief opent in de veronderstelling dat die voor hem is bestemd, komt er een kleine hoeveelheid wit poeder vrij. Kan het goedje een dodelijk virus verspreiden? Kate roept hulp in en wordt uit voorzorg samen met Tony in quarantaine geplaatst. Mc Gee en Gibbs proberen zo snel mogelijk te achterhalen wie de afzender van het poeder is en hoe ze hun vrienden kunnen redden.

Zo 26 mei 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 16 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Lost Time. Het NCIS-team onderzoekt de moord op een sergeant in de Verenigde Staten die werd geprezen als oorlogsheld. Gibbs wendt zich tot dokter Grace Confalone voor advies nadat hij zich ongewoon gedraagt en zijn team verlaat tijdens een onderzoek naar een plaats delict.

Za 25 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Enemy on the Hill. De gezochte huurmoordenaar The Cooler probeert te vluchten voor een nieuwsploeg, maar raakt betrokken bij een ongeval en komt in een coma terecht. Gibbs ontdekt dat 'The Cooler' de opdracht had gekregen om Geoffrey Brett om te brengen, een hooggeplaatst officier. Het team ontdekt al snel wie Brett uit de weg wilde laten ruimen.

Za 25 mei 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. The Penelope Papers. Het team onderzoekt de moord op luitenant Paul Booth. Het slachtoffer blijkt een oude kennis te zijn van McGee. Booth was namelijk een goede vriend van diens grootmoeder Penelope, die destijds aan een onderzoeksproject voor het leger werkte.

Vr 24 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Restless. Marinier Thomas Hill zakt tijdens een feestje in elkaar. De jongeman heeft verschillende steekwonden. Het team graaft in Hills verleden en ontdekt dat hij een 27-jarige adoptiezus heeft die een oplichtster blijkt te zijn.

Vr 24 mei 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. Nature of the Beast. Tony raakt gewond tijdens een speciale missie voor SecNav en belandt in het ziekenhuis. Gibbs gaat hem opzoeken en vertelt hem dat hij tijdens zijn opdracht een andere NCIS-agent neerschoot. Tony kan zich dit voorval echter niet herinneren. Gibbs en de anderen gaan op zoek naar de ware toedracht.

Vr 24 mei 2019 | 17:40 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Pyramid. Wanneer de ware identiteit van de Port-to-Port-moordenaar aan het licht komt, is het hele NCIS-team in gevaar.

Vr 24 mei 2019 | 16:50 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Swan Song. Het team stelt alles in het werk om de psychopaat van Port-to-Port te vatten. Tijdens het onderzoek ontdekken ze een nieuw lijk: agent Earl Stark.

Vr 24 mei 2019 | 15:55 NCIS

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Hometown Hero. Een jonge marinier komt in Irak om het leven. In zijn thuisstad werd hij door de politie ondervraagd over de moord op een jong meisje. Terwijl de bevoegde instanties door zijn persoonlijke bezittingen gaan, doen ze een lugubere ontdekking.

Zo 19 mei 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 16 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. ...and Executioner. Nadat NCIS een geheime bankrekening van de overheid heeft gevonden die een landelijk netwerk van burgerwacht beloont, moet het team bepalen wie als rechter en jury optreedt.

Za 18 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Pyramid. Wanneer de ware identiteit van de Port-to-Port-moordenaar aan het licht komt, is het hele NCIS-team in gevaar.

Za 18 mei 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Swan Song. Het team stelt alles in het werk om de psychopaat van Port-to-Port te vatten. Tijdens het onderzoek ontdekken ze een nieuw lijk: agent Earl Stark.

Vr 17 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Baltimore. Danny Price, een voormalige collega van Tony, wordt vermoord aangetroffen. De modus operandi komt overeen met die van de seriemoordenaar op wie het team al een tijdje jacht maakt. Tony denkt door dit drama terug aan zijn tijd als agent in Baltimore.

Vr 17 mei 2019 | 18:45 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Dead Reflection. Op een beveiligingscamera is te zien hoe een onderofficier een moord pleegt. Het NCIS-team wordt belast met het onderzoek. Gibbs deelt mee dat agent Barrett en haar team de Port-to-Port-moordzaak overnemen.

Vr 17 mei 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Two Faced. Tot groot ongenoegen van Gibbs leidt agent Barrett het onderzoek naar de dood van een matroos. De rest van het team is bang dat Gibbs hierdoor het team opnieuw zal verlaten.

Vr 17 mei 2019 | 16:50 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. Tell-All. Het NCIS-team onderzoekt de dood van een marinier en een FBI-agent. Ze ontdekken al snel dat de twee meewerkten aan een boek waarin de geheimen uit enkele militaire operaties worden blootgelegd. Het team gaat op zoek naar de schrijver van het boek.

Vr 17 mei 2019 | 15:55 NCIS

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Red Cell. Nadat een marinier op de schoolcampus wordt vermoord, krijgen de onderzoekers van NCIS snel een hoofdverdachte in het vizier. Maar als ook zijn levenloze lichaam later wordt aangetroffen, staan ze terug bij de start van hun onderzoek.

Zo 12 mei 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 16 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. ...and Executioner. Nadat NCIS een geheime bankrekening van de overheid heeft gevonden die een landelijk netwerk van burgerwacht beloont, moet het team bepalen wie als rechter en jury optreedt.

Za 11 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Two Faced. Tot groot ongenoegen van Gibbs leidt agent Barrett het onderzoek naar de dood van een matroos. De rest van het team is bang dat Gibbs hierdoor het team opnieuw zal verlaten.

Za 11 mei 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. Tell-All. Het NCIS-team onderzoekt de dood van een marinier en een FBI-agent. Ze ontdekken al snel dat de twee meewerkten aan een boek waarin de geheimen uit enkele militaire operaties worden blootgelegd. Het team gaat op zoek naar de schrijver van het boek.

Vr 10 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. Out of the Frying Pan. Vance wil dat het team de dood van kolonel Parks onderzoekt. De man werd enkele weken geleden vermoord aangetroffen. Gibbs ondervraagt Nick, de zoon van het slachtoffer, en vermoedt dat de jongen een drugsverslaving heeft. Nick gaat al snel door de knieën en bekent dat hij zijn vader heeft vermoord. Gibbs gelooft echter niet dat hij de dader is.

Vr 10 mei 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. One Last Score. Het team onderzoekt de brutale moord op een voormalig medewerker van het NCIS. Ze ontdekken dat hij informatie doorspeelde aan enkele criminelen die een pakhuis wilden overvallen waar heel wat waardevolle voorwerpen lagen opgeslagen.

Vr 10 mei 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Kill Screen. Wanneer de afgesneden vingertoppen en tanden van een vermoorde marineofficier in een gestolen handtas worden gevonden, gaat het NCIS-team op zoek naar de koelbloedige moordenaar.

Vr 10 mei 2019 | 16:50 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Defiance. Nadat een zelfmoordactivist een aanslag pleegt op een minister in Belgrado moet het team diens dochter, die in de Verenigde Staten studeert, beschermen.

Vr 10 mei 2019 | 15:55 NCIS

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. Conspiracy Theory. Wanneer een vrouwelijke officier zelfmoord pleegt, krijgt het NCIS de zaak toegewezen. Een zenuwinzinking lijkt de voornaamste oorzaak van haar dood te zijn, maar Ducky vermoedt toch dat ze vermoord werd. FBI-agent T.C. Farrell staat de onderzoekers bij.

Zo 5 mei 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 16 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Judge, Jury. Het team onderzoekt de moord op een marinier die vermoedelijk is omgekomen bij de aanslagen van 9/11 nadat menselijke resten worden ontdekt op een bouwplaats.

Za 4 mei 2019 | 18:55 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Kill Screen. Wanneer de afgesneden vingertoppen en tanden van een vermoorde marineofficier in een gestolen handtas worden gevonden, gaat het NCIS-team op zoek naar de koelbloedige moordenaar.

Za 4 mei 2019 | 17:55 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Defiance. Nadat een zelfmoordactivist een aanslag pleegt op een minister in Belgrado moet het team diens dochter, die in de Verenigde Staten studeert, beschermen.

Vr 3 mei 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. A Man Walks Into a Bar. Het team onderzoekt de moord op een commandant die dood werd aangetroffen in zijn kajuit. Ondertussen moeten alle teamleden deelnemen aan een verplichte psychologische test.

Vr 3 mei 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Freedom. Het NCIS-team onderzoekt de moord op een marineofficier die werd doodgeslagen in zijn achtertuin. Ze ontdekken dat de man een affaire had en dat hij zijn vrouw mishandelde. De lijst met verdachten is lang.

Vr 3 mei 2019 | 17:50 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Recruited. Een onderofficier wordt vermoord tijdens een beurs op een universiteit. Gibbs ontdekt dat de man homoseksueel was en dat zijn geaardheid een mogelijk motief voor de moord is. Ondertussen krijgt het team het bezoek van dr. Magnus. Die heeft slecht nieuws.

Vr 3 mei 2019 | 16:55 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Ships in the Night. Het team onderzoekt de dood van een marinier die werd vermoord door een sluipschutter en moet hiervoor samenwerken met Abigail Sciuto, een agente van de kustwacht. Ze ontdekken dat het slachtoffer de meerderheid van de aandelen zou erven van een multinational. Bovendien wou hij het bedrijf omvormen tot een liefdadigheidsinstelling.

Vr 3 mei 2019 | 15:55 NCIS

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. Bikini Wax. Tijdens een bikiniwedstrijd op Virginia Beach wordt in een openbaar toilet het levenloze lichaam van korporaal Tiffany Jordan gevonden. Het team vermoedt dat het slachtoffer een stalker had.

Zo 28 april 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 16 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. Perennial. Een marineziekenhuis is volledig afgesloten nadat er een schutter in het gebouw was en het NCIS-team zoekt naar de gevluchte verdachte. Iemand uit het verleden van Sloane was ook in het ziekenhuis.

Za 27 april 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Recruited. Een onderofficier wordt vermoord tijdens een beurs op een universiteit. Gibbs ontdekt dat de man homoseksueel was en dat zijn geaardheid een mogelijk motief voor de moord is. Ondertussen krijgt het team het bezoek van dr. Magnus. Die heeft slecht nieuws.

Za 27 april 2019 | 18:45 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Ships in the Night. Het team onderzoekt de dood van een marinier die werd vermoord door een sluipschutter en moet hiervoor samenwerken met Abigail Sciuto, een agente van de kustwacht. Ze ontdekken dat het slachtoffer de meerderheid van de aandelen zou erven van een multinational. Bovendien wou hij het bedrijf omvormen tot een liefdadigheidsinstelling.

Vr 26 april 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. False Witness. Een marineofficier is de enige getuige in een rechtszaak. Wanneer de man spoorloos verdwijnt, roept het team de hulp in van een advocaat om hem op te sporen. Ziva en Timothy proberen uit te zoeken waarom Tony zich zo vreemd gedraagt.

Vr 26 april 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Enemies Domestic. Gibbs vindt het lichaam van Hadar. Vance raakte zwaargewond en Eli is spoorloos verdwenen. Het team beseft dat de bom werd geplaatst door een mol binnen de NCIS. Ze ontdekken dat Eli is ondergedoken om aan zijn belagers te ontkomen.

Vr 26 april 2019 | 17:35 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Enemies Foreign. Het NCIS-team krijgt de opdracht om Ziva's vader te beschermen tijdens een conferentie. Hij zou het doelwit zijn van drie Palestijnse terroristen.

Vr 26 april 2019 | 16:50 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Broken Arrow. Het team is verrast wanneer Gibbs aan Tony's vader Anthony vraagt om mee te helpen aan een moordonderzoek.

Vr 26 april 2019 | 15:55 NCIS

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. An Eye for an Eye. Wanneer via de post mensenogen worden opgestuurd naar agent Horlacher start het NCIS-team een onderzoek. Horlacher pleegt enige tijd later zelfmoord en leidt de onderzoekers naar een van zijn lesgevers.

Zo 21 april 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 16 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. Mona Lisa. Torres vertrouwt op de onderzoeksvaardigheden van zijn team nadat hij wakker wordt op een vervallen vissersboot. Hij is bedekt met bloed en kan zich niets herinneren van de afgelopen 12 uur.

Za 20 april 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Enemies Foreign. Het NCIS-team krijgt de opdracht om Ziva's vader te beschermen tijdens een conferentie. Hij zou het doelwit zijn van drie Palestijnse terroristen.

Za 20 april 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Broken Arrow. Het team is verrast wanneer Gibbs aan Tony's vader Anthony vraagt om mee te helpen aan een moordonderzoek.

Vr 19 april 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Cracked. Luitenant-ter-zee Clea Thorson wordt aangereden door een bus en laat hierbij het leven. Op haar lichaam worden vreemde codes ontdekt die met zwarte inkt werden aangebracht. Abby bijt zich vast in de zaak.

Vr 19 april 2019 | 18:45 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Dead Air. Het team onderzoekt de moorden op een controversiële dj en een marineofficier. Ze werden vermoord tijdens een rechtstreekse radio-uitzending en de lijst met verdachten is lang.

Vr 19 april 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Royals and Loyals. Het team onderzoekt de moord op een Amerikaanse officier die dood werd teruggevonden op een Brits schip. De zaak dreigt een internationale rel te veroorzaken.

Vr 19 april 2019 | 16:50 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Short Fuse. Heather Dempsey, een explosievenexpert bij het leger, wordt thuis verrast door een inbreker. Ze schiet de man in koelen bloede neer. Het team onderzoekt de zaak en ontdekt dat Heather niet alleen was op het moment van de inbraak. Bovendien blijkt dat de inbreker een huurmoordenaar was.

Vr 19 april 2019 | 15:55 NCIS

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Pop Life. Het levenloze lichaam van Manda King wordt aangetroffen in het bed van de barman van een hippe club. De hoofdverdachte van haar mysterieuze overlijden is de eigenaar van een andere club, waar de zus van Manda als zangeres aan de slag is.

Zo 14 april 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 16 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. Silent Service. Vance wordt door het Pentagon op de hoogte gebracht dat de nucleaire onderzeeër waar Gibbs en Bishop aan boord zijn om een moordonderzoek te verrichten, gestopt is met communiceren.

Za 13 april 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Royals and Loyals. Het team onderzoekt de moord op een Amerikaanse officier die dood werd teruggevonden op een Brits schip. De zaak dreigt een internationale rel te veroorzaken.

Za 13 april 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Short Fuse. Heather Dempsey, een explosievenexpert bij het leger, wordt thuis verrast door een inbreker. Ze schiet de man in koelen bloede neer. Het team onderzoekt de zaak en ontdekt dat Heather niet alleen was op het moment van de inbraak. Bovendien blijkt dat de inbreker een huurmoordenaar was.

Vr 12 april 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Worst Nightmares. Op een middelbare school op de militaire basis van Quantico wordt de dertienjarige Rebecca Mason ontvoerd. Rebecca woont in bij haar grootvader omdat haar ouders op een militaire missie zijn. De grootvader vermoedt dat het de ontvoerders om losgeld te doen is, want Rebecca's moeder erfde onlangs een grote som geld.

Vr 12 april 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. Spider and the Fly. Het team maakt nog steeds jacht op Paloma Reynosa. Die geeft zich niet zomaar gewonnen en begint een kat-en-muisspel met Gibbs. Ondertussen onderzoekt het team een helikoptercrash in Virginia waarbij piloot John McMahon en een passagier zijn omgekomen.

Vr 12 april 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Rule Fifty-One. Gibbs gaat naar Mexico om wraak te nemen op een groep drugsdealers. Daar wordt hij gevangengenomen door Paloma Reynosa, het hoofd van het drugskartel en de dochter van de man die Gibbs twintig jaar geleden vermoordde. Ze verplicht hem voor haar een pakje te smokkelen. Als hij dat niet doet, zal ze iedereen vermoorden die Gibbs na aan het hart ligt.

Vr 12 april 2019 | 16:55 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Patriot down. Een lid van het NCIS-team wordt vermoord tijdens het onderzoek van een verkrachtingszaak. Gibbs ontdekt dat er een ander motief aan de basis van de moord ligt. Een geheim dat hij al twintig jaar verborgen kon houden, dreigt nu uit te komen. Abby weet niet wat te doen met de informatie die ze over hem heeft.

Vr 12 april 2019 | 16:00 NCIS

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Caught on Tape. Een marinier overleeft een val van een klif niet. De hoofdverdachten van de vermoedelijke moord zijn zijn vrouw en zijn beste vriend, met wie hij die dag nog had gepicknickt. Blijkbaar hadden de twee een heel intieme band met elkaar.

Zo 7 april 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 16 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Bears And Cubs. Jimmy moet kiezen tussen familie en werk nadat zijn schoonvader hem vraagt te knoeien met bewijsmateriaal van het huidige moordonderzoek van NCIS. Ed's pokermaatje biedt aan om te helpen met de zaak.

Za 6 april 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Rule Fifty-One. Gibbs gaat naar Mexico om wraak te nemen op een groep drugsdealers. Daar wordt hij gevangengenomen door Paloma Reynosa, het hoofd van het drugskartel en de dochter van de man die Gibbs twintig jaar geleden vermoordde. Ze verplicht hem voor haar een pakje te smokkelen. Als hij dat niet doet, zal ze iedereen vermoorden die Gibbs na aan het hart ligt.

Za 6 april 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Patriot down. Een lid van het NCIS-team wordt vermoord tijdens het onderzoek van een verkrachtingszaak. Gibbs ontdekt dat er een ander motief aan de basis van de moord ligt. Een geheim dat hij al twintig jaar verborgen kon houden, dreigt nu uit te komen. Abby weet niet wat te doen met de informatie die ze over hem heeft.

Vr 5 april 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Borderland. Het NCIS moet op zoek naar een seriemoordenaar. Alle slachtoffers zijn lid van een motorbende. Het onderzoek leidt het team naar een verrassende ontknoping. Abby wordt uitgenodigd op een symposium in Mexico en McGee vergezelt haar. Ze ontdekt een vreselijk geheim over Gibbs en dat brengt haar in een lastige positie.

Vr 5 april 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Obsession. Een man overlijdt onder mysterieuze omstandigheden. Terwijl het team op zoek is naar de moordenaar, verdwijnt de zus van het slachtoffer. Ook een vriend van de broers en zussen is recent overleden.

Vr 5 april 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Moonlighting. Onderofficier John Roebuck wordt levenloos teruggevonden in de dokken en vlakbij ligt een ander lijk. Roebuck probeerde het slachtoffer te beschermen, maar werd zelf te grazen genomen. Gibbs en Fornell moeten op zoek naar een lek binnen het NCIS.

Vr 5 april 2019 | 16:50 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. Guilty pleasure. Wanneer het team een link vindt tussen de dood van een marinier en een escortdame, schakelen zij de hulp in van Holly Snow om de dader te vinden.

Vr 5 april 2019 | 15:55 NCIS

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Witness. Erin Kendall beweert dat ze in het appartement tegenover het hare een moord heeft zien plegen. Gibbs wijst de nieuwe zaak toe aan de zelfzekere Tim. Maar als het gebrek aan bewijsmateriaal zijn onderzoek belemmert, moet hij toch de hulp van zijn collega's inroepen.

Zo 31 maart 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 16 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Crossing the Line. Het NCIS-team onderzoekt hoe een man overboord kan zijn gevallen van een marineboot op zee. Torres is gefrustreerd over de opdracht van Vance om drie middelbare scholieren te begeleiden.

Za 30 maart 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Moonlighting. Onderofficier John Roebuck wordt levenloos teruggevonden in de dokken en vlakbij ligt een ander lijk. Roebuck probeerde het slachtoffer te beschermen, maar werd zelf te grazen genomen. Gibbs en Fornell moeten op zoek naar een lek binnen het NCIS.

Za 30 maart 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. Guilty pleasure. Wanneer het team een link vindt tussen de dood van een marinier en een escortdame, schakelen zij de hulp in van Holly Snow om de dader te vinden.

Vr 29 maart 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. Jurisdiction. Een duiker die naar verloren schatten op zoek ging, wordt dood aangetroffen. Het NCIS-team moet voor het onderzoek samenwerken met de CGIS, de Coast Guard Investigative Services. Gaandeweg ontdekken ze dat beide teams nogal wat gelijkenissen vertonen.

Vr 29 maart 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. Double Identity. Het NCIS-team onderzoekt de moord op een marinier en tijdens het onderzoek ontdekken ze dat het slachtoffer enkele duistere geheimen had.

Vr 29 maart 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Mother's Day. Gibbs wordt gedwongen om in zijn pijnlijke verleden te graven wanneer zijn ex-schoonmoeder een getuige blijkt te zijn bij een moordonderzoek.

Vr 29 maart 2019 | 16:50 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Jack Knife. Het NCIS-team onderzoekt de moord op ex-marinier Heatherton. Ze ontdekken dat het slachtoffer betrokken was bij illegale praktijken. Het team gaat undercover om die praktijken aan banden te leggen en de moord op te lossen.

Vr 29 maart 2019 | 15:55 NCIS

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. The Meat Puzzle. Wanneer in een vat lichaamsdelen worden gevonden, krijgt Ducky de opdracht om de lijken te identificeren. Hij ontdekt dat het gaat om een sheriff en een openbaar aanklager die 10 jaar geleden met hem aan een verkrachtingszaak werkten. Gibbs vreest dat Ducky het volgende slachtoffer zou kunnen worden.

Wo 27 maart 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 16 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. Destiny's Child. Een maand nadat directeur Vance ontvoerd werd, wordt Gibbs aangesteld als zijn vervanger. Ondertussen wordt er nog steeds met man en macht naar hem gezocht.

Zo 24 maart 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 16 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Once Upon A Tim. McGee bezoekt met tegenzin zijn middelbare school nadat het unieke computerwachtwoord dat hij als tiener gebruikte in verband wordt gebracht met de moord op een defensie-aannemer. De zaak escaleert wanneer een indringer het huis van McGee binnendringt in een poging zijn archaïsche middelbare schoolcomputer te stelen.

Za 23 maart 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Mother's Day. Gibbs wordt gedwongen om in zijn pijnlijke verleden te graven wanneer zijn ex-schoonmoeder een getuige blijkt te zijn bij een moordonderzoek.

Za 23 maart 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Jack Knife. Het NCIS-team onderzoekt de moord op ex-marinier Heatherton. Ze ontdekken dat het slachtoffer betrokken was bij illegale praktijken. Het team gaat undercover om die praktijken aan banden te leggen en de moord op te lossen.

Vr 22 maart 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Masquerade. Nu de senaat over een belangrijke wet moet stemmen, dreigt een groep terroristen ermee een nucleaire bom te laten ontploffen in Washington. De zoektocht naar de bom wordt echter bemoeilijkt door Hart, die een van de verdachten verdedigt.

Vr 22 maart 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Jet Lag. Tijdens een terugvlucht uit Parijs begeleiden Tony en Ziva een getuige in een verduisteringszaak. Wanneer ze te horen krijgen dat er zich een moordenaar op het vliegtuig bevindt, die het op de getuige heeft gemunt, is het aan het team om deze getuige levend en wel terug thuis te brengen.

Vr 22 maart 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Flesh and Blood. Tony's bankrekening is geblokkeerd. De bank in kwestie heeft hem verward met zijn vader Anthony DiNozzo Sr, die hij al enkele dagen niet kan bereiken. Maar dan duikt zijn vader uit het niets op. Wanneer de zoon van Prins Omar op het nippertje een moordaanslag overleeft, moet het team de decadente prins beschermen. De vader van Tony raakt betrokken bij de zaak en Gibbs twijfelt of Tony het onderzoek wel kan voeren. Tony ontdekt een ongelooflijk geheim over zijn vader.

Vr 22 maart 2019 | 16:50 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Ignition. Een legerpiloot wordt dood aangetroffen in een afgelegen gebied. Het team moet het opnemen tegen een advocaat die recht voor de raap is en er bovendien een verborgen agenda op nahoudt.

Vr 22 maart 2019 | 15:55 NCIS

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Doppelgänger. Het team krijgt een rare melding van een telemarketeer, die een stervende hulpofficier aan de telefoon dacht te hebben. Het team komt er al snel achter dat het om een flauwe grap ging. De hulpofficier wordt kort daarna echter toch dood aangetroffen.

Zo 17 maart 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 16 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. She. Uit het niets duikt een ondervoed en verward 9-jarig meisje op. Het team heropent een oude verdwijningszaak omdat ze veronderstellen dat het meisje de dochter van een marinier is die 10 jaar geleden verdween.

Za 16 maart 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Flesh and Blood. Tony's bankrekening is geblokkeerd. De bank in kwestie heeft hem verward met zijn vader Anthony DiNozzo Sr, die hij al enkele dagen niet kan bereiken. Maar dan duikt zijn vader uit het niets op. Wanneer de zoon van Prins Omar op het nippertje een moordaanslag overleeft, moet het team de decadente prins beschermen. De vader van Tony raakt betrokken bij de zaak en Gibbs twijfelt of Tony het onderzoek wel kan voeren. Tony ontdekt een ongelooflijk geheim over zijn vader.

Za 16 maart 2019 | 18:45 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Ignition. Een legerpiloot wordt dood aangetroffen in een afgelegen gebied. Het team moet het opnemen tegen een advocaat die recht voor de raap is en er bovendien een verborgen agenda op nahoudt.

Vr 15 maart 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Faith. Kinderen vinden in een steegje het bevroren lijk van een man die in een gebedskleed is gewikkeld. Het gaat om luitenant Thom Ellis. Hoewel zijn vader protestants dominee is, heeft Thom zich tijdens de oorlog in Irak tot de islam bekeerd. Dit heeft binnen zijn familie voor de nodige spanningen gezorgd.

Vr 15 maart 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Child's Play. Enkele kinderen ontdekken in een maïsveld het lichaam van korporaal Losado. Die werkte in een militaire basis waar hoogbegaafde kinderen worden ingezet om geheime codes te kraken. Het team ontdekt dat Losado's protégée, de twaalfjarige Angela, codes met ultrageheime informatie bijhield.

Vr 15 maart 2019 | 17:40 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Power Down. Het team onderzoekt de moord op een jonge vrouwelijke marinier. Omdat in heel Washington de elektriciteit niet meer werkt en ze dus hun snufjes niet kunnen gebruiken, moet het team inventief te werk gaan om de zaak op te lossen.

Vr 15 maart 2019 | 16:50 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Endgame. Vance krijgt de hulp van de overige teamleden om het hoofd te bieden aan zijn problemen, maar ontdekt dat een oude vijand opnieuw is opgedoken. Tim ontmoet een interessante dame in een koffiebar.

Vr 15 maart 2019 | 15:55 NCIS

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Black Water. In een autowrak dat uit een meer werd getakeld, wordt het lichaam aangetroffen van een marinier die twee jaar eerder verdween. De privédetective die het lichaam vond, wil betrokken worden bij het onderzoek. Bovendien blijkt dat de familie van het slachtoffer indertijd een riante beloning uitloofde voor wie hen informatie kon verschaffen.

Zo 10 maart 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 16 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. The Last Link. Een oude vriend vergezelt Gibbs tijdens een roadtrip. En een luitenant onder bescherming van NCIS wordt vergiftigd door een drugsdealer.

Za 9 maart 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Power Down. Het team onderzoekt de moord op een jonge vrouwelijke marinier. Omdat in heel Washington de elektriciteit niet meer werkt en ze dus hun snufjes niet kunnen gebruiken, moet het team inventief te werk gaan om de zaak op te lossen.

Za 9 maart 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Endgame. Vance krijgt de hulp van de overige teamleden om het hoofd te bieden aan zijn problemen, maar ontdekt dat een oude vijand opnieuw is opgedoken. Tim ontmoet een interessante dame in een koffiebar.

Vr 8 maart 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Outlaws and In-Laws. Naar aanleiding van een moordonderzoek moeten Gibbs en zijn team de rol van een familieadviseur op zich nemen. Ze hopen op deze manier een internationaal conflict te voorkomen.

Vr 8 maart 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Code of Conduct. Tijdens de nacht van Halloween wordt een marinier, die bekend stond om zijn grapjes, dood aangetroffen in zijn auto. Gaat het om zelfmoord of is er meer aan de hand? Het NCIS ontdekt dat zijn grapjes mogelijk tot zijn dood hebben geleid.

Vr 8 maart 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Good Cop, Bad Cop. Het NCIS-team wordt opgeroepen wanneer het lijk van een marinier voor de kust van Tanzania wordt teruggevonden. Het onderzoek neemt een rare wending wanneer blijkt dat Ziva een verleden heeft met de overleden marinier. Komt hiermee haar vaste betrekking bij het NCIS in gedrang?

Vr 8 maart 2019 | 16:50 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. The Inside Man. Een blogger beschuldigt het NCIS-team van een doofpotoperatie bij het onderzoek naar de moord op een jonge officier. Wanneer de blogger een tip volgt, wordt hij van een brug geduwd en vermoord door een onbekende. Hoog tijd voor Gibbs en zijn team om hun eigen naam te zuiveren.

Vr 8 maart 2019 | 15:55 NCIS

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Chained. Tijdens een geheime undercoveroperatie verdwijnt Anthony spoorloos. Hoewel Abby hem van een gps had voorzien, kan ze hem niet lokaliseren. Het team vreest voor zijn leven én voor het mislukken van zijn opdracht.

Zo 3 maart 2019 | 21:25 NCIS

Seizoen 16 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Toil and Trouble. De Amerikaanse minister van Defensie Wynn Crawford legt het moordonderzoek van Gibbs stil en eist dat agenten McGee en Torres worden gearresteerd voor hun daden.

Za 2 maart 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Good Cop, Bad Cop. Het NCIS-team wordt opgeroepen wanneer het lijk van een marinier voor de kust van Tanzania wordt teruggevonden. Het onderzoek neemt een rare wending wanneer blijkt dat Ziva een verleden heeft met de overleden marinier. Komt hiermee haar vaste betrekking bij het NCIS in gedrang?

Za 2 maart 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. The Inside Man. Een blogger beschuldigt het NCIS-team van een doofpotoperatie bij het onderzoek naar de moord op een jonge officier. Wanneer de blogger een tip volgt, wordt hij van een brug geduwd en vermoord door een onbekende. Hoog tijd voor Gibbs en zijn team om hun eigen naam te zuiveren.

Vr 1 maart 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Reunion. Het team onderzoekt de moord op drie mannen die tijdens een vrijgezellenfeest van een marinier werden vermoord. Eén slachtoffer werd verhangen, een ander werd in de toiletpot verdronken en een derde liep een alcoholvergiftiging op.

Vr 1 maart 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. Truth Or Consequences. Gibbs heeft Ziva in Israël achtergelaten. Sindsdien heeft niemand van het team nog iets van haar gehoord. Tony, McGee en Abby krijgen het vermoeden dat er iets aan de hand is en trekken op onderzoek. Elk spoor houdt op bij Ziva's laatste missie in Noord-Afrika. Haar opdracht was om de terrorist Saleem Ulman te vermoorden. Tony en McGee zoeken Saleem op, maar eindigen in zijn klauwen.

Vr 1 maart 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 25 - Amerikaanse misdaadserie. Aliyah. Tony moet Gibbs en Vance ervan overtuigen dat hij Rivkin heeft neergeschoten uit zelfverdediging. Om de goede diplomatieke betrekkingen met Israël in stand te houden, besluit Vance met Gibbs en Tony de baas van de Mossad, de vader van Ziva, te bezoeken. Tijdens deze trip leert Gibbs dat Ziva gelogen heeft tegen hem over haar relatie met Rivkin. Hij neemt een drastische beslissing.

Vr 1 maart 2019 | 16:50 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Semper Fidelis. Het team onderzoekt de dood van een federaal agent en slaat hiervoor de handen in elkaar met de FBI. Tony ontdekt dat Mossad-agent Michael Rivkin in het land is en vermoedt dat hij achter de moord zit. Het komt tot een dramatische confrontatie tussen de twee.

Vr 1 maart 2019 | 15:50 NCIS

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Forced Entry. Laura Rowen, de vrouw van een legerofficier, schiet uit zelfverdediging een indringer neer die op het punt stond om haar aan te randen. Wanneer het NCIS-team de zaak onderzoekt, ontdekken ze dat de vrouw een dubbelleven leidde. Heeft ze de indringer zelf naar binnen gelokt?

Wo 27 februari 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 14 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Rendezvous. Gibbs, McGee en Torres reizen naar Paraguay om een vermiste Navy Seal op te sporen.

Di 26 februari 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 14 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Something Blue. Het team onderzoekt de zaak van een onderofficier. Hij overleed in zijn slaap op een marineschip.

Ma 25 februari 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 14 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie. Something Blue. Het team onderzoekt de zaak van een onderofficier. Hij overleed in zijn slaap op een marineschip.

Zo 24 februari 2019 | 21:30 NCIS

Seizoen 15 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Double Down. Torres en Sloane zijn in Afghanistan waar ze instaan voor de bescherming van de Amerikaanse senator John Phillips. Wanneer ze vernemen dat de zoon van de senator ernstig gewond is geraakt bij een gevecht, moeten ze noodgedwongen terugkeren.

Za 23 februari 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 25 - Amerikaanse misdaadserie. Aliyah. Tony moet Gibbs en Vance ervan overtuigen dat hij Rivkin heeft neergeschoten uit zelfverdediging. Om de goede diplomatieke betrekkingen met Israël in stand te houden, besluit Vance met Gibbs en Tony de baas van de Mossad, de vader van Ziva, te bezoeken. Tijdens deze trip leert Gibbs dat Ziva gelogen heeft tegen hem over haar relatie met Rivkin. Hij neemt een drastische beslissing.

Za 23 februari 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Semper Fidelis. Het team onderzoekt de dood van een federaal agent en slaat hiervoor de handen in elkaar met de FBI. Tony ontdekt dat Mossad-agent Michael Rivkin in het land is en vermoedt dat hij achter de moord zit. Het komt tot een dramatische confrontatie tussen de twee.

Vr 22 februari 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 136 - Amerikaanse misdaadserie. Legend (Part II). Als de Israëlische inlichtingendienst agent Michael Rivkin opduikt, wordt Tony gedwongen om Ziva's loyaliteit ten aanzien van de NCIS in twijfel te trekken.

Vr 22 februari 2019 | 18:45 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 135 - Amerikaanse misdaadserie. Legend (Part I). De nationale veiligheid wordt in gevaar gebracht door een moordonderzoek. De twee NCIS-kantoren moeten hierdoor samenwerken om de zaak op te lossen.

Vr 22 februari 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Toxic. Abby wordt door de FBI ingeschakeld om het werk van een verdwenen wetenschapper verder te zetten. Die was bezig aan een geheim onderzoeksproject. De rest van het team onderzoekt een moord die gelinkt is aan Abby's project. Ze beseffen dat haar leven in gevaar is.

Vr 22 februari 2019 | 16:50 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Dead Reckoning. Trent Kort, een CIA-agent, neemt contact op met Gibbs en spreekt met hem af in een verlaten pakhuis. Ter plekke treft Gibbs Kort aan met twee lijken naast zich. Kort beweert bij hoog en bij laag dat de twee slachtoffers al dood waren toen hij daar aankwam. Gibbs hecht echter weinig geloof aan zijn verhaal, maar speelt het spel mee om de gevaarlijke crimineel Jonathan Siravo te pakken te krijgen. Gibbs en Kort wachten hem op, maar dan daagt er een onverwacht iemand op.

Vr 22 februari 2019 | 15:55 NCIS

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Heart Break. Gibbs en zijn team krijgen een vreemde zaak toegewezen. Na een succesvolle operatie is een legerofficier toch overleden. Uit hun onderzoek blijkt dat de man op korte tijd heel wat vijanden maakte.

Do 21 februari 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 14 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Beastmaster. Nadat een marinesergeant vermoord werd aangetroffen in een park werken Gibbs en het team samen met May Dawson.

Wo 20 februari 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 14 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. One Book, Two Covers. Een vermoorde marinier wordt in verband gebracht met een voormalige motorbende.

Di 19 februari 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 14 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. A Bowl of Cherries. De laptop van een viceadmiraal is besmet door een virus. McGee en het team moeten de hacker zien te vinden voordat het virus de persoonlijke en zakelijke archieven van de man verwijdert.

Ma 18 februari 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 14 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. The Wall. Het team moet vertrouwen op een prikkelbare oorlogsveteraan om de moord op een marinier op te lossen.

Za 16 februari 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Toxic. Abby wordt door de FBI ingeschakeld om het werk van een verdwenen wetenschapper verder te zetten. Die was bezig aan een geheim onderzoeksproject. De rest van het team onderzoekt een moord die gelinkt is aan Abby's project. Ze beseffen dat haar leven in gevaar is.

Za 16 februari 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Dead Reckoning. Trent Kort, een CIA-agent, neemt contact op met Gibbs en spreekt met hem af in een verlaten pakhuis. Ter plekke treft Gibbs Kort aan met twee lijken naast zich. Kort beweert bij hoog en bij laag dat de twee slachtoffers al dood waren toen hij daar aankwam. Gibbs hecht echter weinig geloof aan zijn verhaal, maar speelt het spel mee om de gevaarlijke crimineel Jonathan Siravo te pakken te krijgen. Gibbs en Kort wachten hem op, maar dan daagt er een onverwacht iemand op.

Vr 15 februari 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. Hide and Seek. Een moeder vindt een pistool tussen de persoonlijke spullen van haar 12-jarige zoon. Gibbs en zijn team proberen een spoor van oude misdaden en twee recente sterfgevallen te vinden.

Vr 15 februari 2019 | 18:40 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. Knockout. Tyler Keith Owens, een goede vriend van Vance, wordt vermoord aangetroffen in Chicago. De man was vroeger bokser en stond in zijn buurt bekend als een correcte man met ijzersterke principes. Vance gaat zelf op onderzoek uit en hij verdenkt al snel Joe Banks, de baas van de georganiseerde misdaad in die buurt. Gibbs kan er niet mee lachen dat Vance de regels van de NCIS-procedure aan zijn laars lapt.

Vr 15 februari 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. South by Southwest. Het team staat voor een raadsel wanneer een collega wordt vermoord. Het laatste wat de man deed voor hij stierf, was een bizar schilderij naar Abby sturen. Het NCIS-team moet in de woestijn op zoek gaan naar een vrouw die misschien meer weet over de moord.

Vr 15 februari 2019 | 16:50 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Bounce. Tony ontdekt dat hij Renny Grant onschuldig naar de gevangenis heeft gestuurd. Grant is vandaag voorwaardelijk vrij en voert zijn eigen onderzoek naar diegenen die een complot tegen hem hebben gesmeed. Wanneer hij dichtbij de daders komt, stuit hij op een lijk. Tony wisselt van rol met Gibbs om de misdaad na zoveel jaren toch op te lossen.

Vr 15 februari 2019 | 15:55 NCIS

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Call of Silence. Ernie Yost, een bejaarde veteraan, bekent op het hoofdkantoor dat hij zijn vriend heeft vermoord tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het team onderzoekt de zaak met de beperkte aanknopingspunten die ze hebben.

Do 14 februari 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 14 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. M.I.A.. Om de laatste wens van een stervende marinier te respecteren, heropent het team een oude moordzaak.

Wo 13 februari 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 14 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. What Lies Above. McGee ontdekt dat zijn appartement overhoop is gehaald. De dader was op zoek naar een waardevol item.

Di 12 februari 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 14 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. A Many Splendored Thing. Bishop is vastbesloten om wraak te nemen op degene die achter de moord op Qasim zit. Torres leert de agenten de kunst van het zakkenrollen.

Ma 11 februari 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 14 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Pandora's Box. Abby wordt gevonden en is in het bezit van een bom. Het team ontdekt dat de leider van de groep waarvoor ze werkt, is vermoord.

Za 9 februari 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. South by Southwest. Het team staat voor een raadsel wanneer een collega wordt vermoord. Het laatste wat de man deed voor hij stierf, was een bizar schilderij naar Abby sturen. Het NCIS-team moet in de woestijn op zoek gaan naar een vrouw die misschien meer weet over de moord.

Za 9 februari 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Bounce. Tony ontdekt dat hij Renny Grant onschuldig naar de gevangenis heeft gestuurd. Grant is vandaag voorwaardelijk vrij en voert zijn eigen onderzoek naar diegenen die een complot tegen hem hebben gesmeed. Wanneer hij dichtbij de daders komt, stuit hij op een lijk. Tony wisselt van rol met Gibbs om de misdaad na zoveel jaren toch op te lossen.

Vr 8 februari 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Deliverance. Het lijk van een jonge marinier wordt gevonden aan een ketting in een verlaten gebouw. De dader heeft een boodschap achtergelaten voor Gibbs. Het team concentreert zich op de dader, van wie ze vermoeden dat die lid is van een bende. Gibbs roept de hulp in van mentor Mike Franks om te bepalen wat zijn betrokkenheid is bij deze zaak.

Vr 8 februari 2019 | 18:40 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Love and War. Kapitein Thomas Jennings wordt vermoord teruggevonden met opengereten buik. Het team heeft moeite om een verdachte en een motief te vinden. Ze hopen meer informatie te krijgen van zijn dochter Rebecca. Het verdachte privéleven van het slachtoffer zou wel eens het motief kunnen zijn voor de moord.

Vr 8 februari 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Broken Bird. Gibbs en zijn team onderzoeken de moord op een zeevaarder. De zaak lijkt opgelost wanneer zijn ex-vriendin vlakbij de plaats van de misdaad wordt aangetroffen met bloed van het slachtoffer op haar lichaam. Wanneer Ducky de plaats delict verder uitkamt, wordt hij aangevallen door een vrouw met een mes. Het team ontdekt dat de aanvalster een Afghaanse is die Ducky kent uit de Afghaanse oorlog. Geheimen uit Ducky's verleden komen aan de oppervlakte.

Vr 8 februari 2019 | 16:50 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Caged. Het lijk van een reeds lang vermiste luitenant wordt teruggevonden. De dader lijkt vlug gevonden, want de moord werd gepleegd op de wijze van Celia Roberts, een seriemoordenaar die al jaren haar straf uitzit. Wanneer McGee naar de gevangenis trekt om haar te verhoren, breekt er net een opstand uit, nadat een cipier werd vermoord. McGee wordt gegijzeld gehouden door de gevangenen en treedt op als bemiddelaar bij de onderhandelingen met de politie.

Vr 8 februari 2019 | 15:55 NCIS

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Terminal Leave. Een veteraan wordt bedreigd door een groep terroristen en het team moet hem beschermen. Terwijl ze proberen om de FBI-agente Lina Reyes te overtuigen hen te helpen, krijgen ze vermoedens over de dader. Maar er moeten nog meer geheimen ontsluierd worden.

Do 7 februari 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 14 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Nonstop. Het NCIS-team moet opnieuw samenwerken met The Sherlocks tijdens het onderzoek naar de moord op een onderofficier. The Sherlocks is een particulier gefinancierd onderzoeksteam.

Wo 6 februari 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 14 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Keep Going. Tijdens een onderzoek ziet Palmer een man die op het punt staat om zelfmoord te plegen. Hij doet een poging om met hem te praten en ervoor te zorgen dat hij niet springt.

Di 5 februari 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 14 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Off the Grid. Gibbs loopt de broer van een verdachte tegen het lijf. Hij heeft een vermoeden en gaat onmiddellijk undercover achter de man aan.

Ma 4 februari 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 14 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Willoughby. Het team probeert via een undercoveroperatie een zakenman te klissen die terreurdaden pleegt om de beurs te beïnvloeden.

Za 2 februari 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Broken Bird. Gibbs en zijn team onderzoeken de moord op een zeevaarder. De zaak lijkt opgelost wanneer zijn ex-vriendin vlakbij de plaats van de misdaad wordt aangetroffen met bloed van het slachtoffer op haar lichaam. Wanneer Ducky de plaats delict verder uitkamt, wordt hij aangevallen door een vrouw met een mes. Het team ontdekt dat de aanvalster een Afghaanse is die Ducky kent uit de Afghaanse oorlog. Geheimen uit Ducky's verleden komen aan de oppervlakte.

Za 2 februari 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Caged. Het lijk van een reeds lang vermiste luitenant wordt teruggevonden. De dader lijkt vlug gevonden, want de moord werd gepleegd op de wijze van Celia Roberts, een seriemoordenaar die al jaren haar straf uitzit. Wanneer McGee naar de gevangenis trekt om haar te verhoren, breekt er net een opstand uit, nadat een cipier werd vermoord. McGee wordt gegijzeld gehouden door de gevangenen en treedt op als bemiddelaar bij de onderhandelingen met de politie.

Vr 1 februari 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Silent Night. Tijdens de kerstperiode moet het NCIS-team overuren draaien. Bij een dubbele moord worden vingerafdrukken gevonden van Ned Quinn, een Vietnamveteraan die twintig jaar geleden dood werd verklaard. Het team kan hem inrekenen op een herdenkingsplechtigheid voor veteranen, maar Gibbs voelt dat er iets niet pluis is aan de hele zaak. Hij overtuigt Vance dan ook om Quinn niet meteen uit te leveren.

Vr 1 februari 2019 | 18:45 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Road Kill. Het team onderzoekt het overlijden van officier Greg Collins. Wanneer ze de handel en wandel van het slachtoffer natrekken, doen ze enkele pittige ontdekkingen. Hij nam deel aan geheime toernooien voor 'ultimate fighters'. Op weg naar huis na zo'n gevecht werd hij van de weg gereden door een andere wagen. Het team houdt er rekening mee dat een tegenstander van Collins wraak heeft genomen op een andere manier.

Vr 1 februari 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Dagger. Een onbekende heeft de dochter van agent Lee ontvoerd. In ruil voor haar vrijlating moet ze staatsgeheimen doorgeven. Ze beseft dat de enige mogelijkheid om haar dochter nog terug te zien erin ligt de afperser te ontmaskeren. Hiervoor doet ze beroep op het NCIS team. Wanneer Lee panikeert, dreigt een heel plan in duigen te vallen..

Vr 1 februari 2019 | 16:50 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Cloak. Vance en Gibbs ontdekken dat ze een vergissing hebben begaan: agente Langer blijkt niet de verrader binnen het NCIS-team te zijn. Ze bedenken een plan om de echte mol en de opdrachtgever te ontmaskeren. Wanneer ze de mol confronteren, blijkt de situatie iets ingewikkelder te zijn dan gedacht.

Vr 1 februari 2019 | 15:55 NCIS

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. The Bone Yard. Het NCIS-team ontdekt dat de maffia al een tijdje lichamen dumpt op hun territorium. Een van de slachtoffers blijkt een undercoveragent van de FBI te zijn. Het team moet zo snel mogelijk achterhalen wie verantwoordelijk is voor de moord.

Do 31 januari 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 14 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. The Tie That Binds. Wanneer er in het onderzoek naar de moord op een kapitein bewijsmateriaal opduikt dat in de richting van zijn moeder wijst, wordt Ducky geconfronteerd met een keuze die hij 37 jaar geleden maakte.

Wo 30 januari 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 14 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Pay to Play. Het team onderzoekt een reeks bedreigingen, gericht aan het adres van congreslid Jenna Flemming.

Di 29 januari 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 14 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Enemy Combatant. Agent Bishop gaat op zoek naar bewijzen voor een moordzaak. Haar broers, John en Robert, komen langs voor Thanksgiving en proberen bij haar collega's te achterhalen met wie ze datet.

Ma 28 januari 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 14 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Home of the Brave. Torres houdt zich niet aan het protocol wanneer een verdachte in een NCIS-zaak wordt gezocht door de Amerikaanse immigratiedienst.

Za 26 januari 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Dagger. Een onbekende heeft de dochter van agent Lee ontvoerd. In ruil voor haar vrijlating moet ze staatsgeheimen doorgeven. Ze beseft dat de enige mogelijkheid om haar dochter nog terug te zien erin ligt de afperser te ontmaskeren. Hiervoor doet ze beroep op het NCIS team. Wanneer Lee panikeert, dreigt een heel plan in duigen te vallen..

Za 26 januari 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Cloak. Vance en Gibbs ontdekken dat ze een vergissing hebben begaan: agente Langer blijkt niet de verrader binnen het NCIS-team te zijn. Ze bedenken een plan om de echte mol en de opdrachtgever te ontmaskeren. Wanneer ze de mol confronteren, blijkt de situatie iets ingewikkelder te zijn dan gedacht.

Vr 25 januari 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Collateral Damage. Vance zet een nieuwe kracht in bij het team van Gibbs. Groentje Dwayne Wilson helpt bij het oplossen van een bankoverval, waarbij een bewakingsagent om het leven kwam. Wat was het motief van de overval: geld of moord? Gibbs krijgt zijn twijfels over een van zijn teamleden.

Vr 25 januari 2019 | 18:45 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Murder 2.0. Tijdens de autopsie van een vermoorde officier vindt Ducky in diens mond een stuk perkament met daarop een verwijzing naar een internetfilmpje dat de moordenaar heeft gepost.. Niet alleen filmde hij de moord, ook daagt de moordenaar Gibbs en zijn team uit: dit is de eerste moord van een hele reeks. Het team ontvangt verschillende filmpjes met daarin aanwijzingen voor de volgende moord. Gibbs lijkt het volgende slachtoffer te worden.

Vr 25 januari 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Nine Lives. Gibbs en zijn team onderzoeken de moord op Rob Brewer, die in zijn garage werd doodgemarteld. De vingerafdrukken leiden hen naar voormalig teamleider Jack Kale, maar die wordt beschermd door een oude bekende bij de FBI die hem van een waterdicht alibi voorziet.

Vr 25 januari 2019 | 16:50 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Heartland. Voor het onderzoek naar de moord op twee mariniers reizen Ziva, McGee en Gibbs naar het geboortedorp van Gibbs. Het is de eerste keer in dertig jaar dat Gibbs terugkeert. Enkele pijnlijke geheimen uit zijn verleden worden onthuld.

Vr 25 januari 2019 | 15:55 NCIS

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Lt. Jane Doe. Het levenloze lichaam van een vrouw, gekleed in een marinepak, wordt aangetroffen door twee zeilers. Ducky linkt de moord aan een onopgeloste zaak van tien jaar geleden.

Do 24 januari 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 14 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Shell Game. Nadat een ontvoerde onderofficier ontsnapt aan haar ontvoerder, vindt het team een verband tussen haar ontvoering en haar vermiste man. Abby maakt gepersonaliseerde cadeaus voor de nieuwkomers.

Wo 23 januari 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 14 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Philly. Wanneer een vermiste MI6 officier wordt gekoppeld aan een vermoorde onderofficier, stuurt Gibbs Quinn en Bishop naar Philadelphia om er samen te werken met MI6 officier Clayton Reeves.

Di 22 januari 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 14 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Love Boat. Gibbs, Quinn en Palmer onderzoeken de moord op een luitenant. McGee bedenkt een perfect aanzoek voor Delilah Fielding.

Ma 21 januari 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 14 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Privileged Information. Het NCIS-team onderzoekt de tragische val van een marinesergeant van een gebouw. Ondertussen is Torres op zoek naar een plek om te wonen.

Za 19 januari 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Nine Lives. Gibbs en zijn team onderzoeken de moord op Rob Brewer, die in zijn garage werd doodgemarteld. De vingerafdrukken leiden hen naar voormalig teamleider Jack Kale, maar die wordt beschermd door een oude bekende bij de FBI die hem van een waterdicht alibi voorziet.

Za 19 januari 2019 | 18:40 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Heartland. Voor het onderzoek naar de moord op twee mariniers reizen Ziva, McGee en Gibbs naar het geboortedorp van Gibbs. Het is de eerste keer in dertig jaar dat Gibbs terugkeert. Enkele pijnlijke geheimen uit zijn verleden worden onthuld.

Vr 18 januari 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Capitol Offense. Wanneer de minnares van senator Kiley wordt vermoord, vertelt Kiley aan zijn goede vriend Gibbs dat hij niets met de zaak te maken heeft. Gibbs start het onderzoek en houdt de affaire geheim om het imago van Kiley niet te schaden.

Vr 18 januari 2019 | 18:45 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Agent Afloat. Het NCIS-team onderzoekt de zelfmoord van een luitenant, aan boord van een vliegdekschip. DiNozzo ontdekt dat de zelfmoord wellicht te maken heeft met een veel dodelijker plan.

Vr 18 januari 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. Last Man Standing. Er is een verrader aan het werk binnen het NCIS-team. Een officier die geheime informatie verkocht aan iemand binnen het NCIS wou alles opbiechten aan Vance, maar werd vermoord voor hij de kans kreeg. Vance splitst het team helemaal op in de hoop de mol te vinden. Daardoor moet Gibbs zijn onderzoek voeren met de drie mogelijke verdachten in deze zaak. Al snel roept hij de hulp in van zijn oude, vertrouwde team. Kunnen ze de identiteit van de mol achterhalen?

Vr 18 januari 2019 | 16:50 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. Judgment Day: Part 2. Tony en Ziva proberen Jenny's moordenaar op te sporen. Ze ontdekken dat het gaat om een zekere Natasha, een voormalige huurmoordenares. Bovendien komen ze te weten dat Gibbs Natasha's volgende slachtoffer zou kunnen zijn.

Vr 18 januari 2019 | 15:55 NCIS

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Vanished. Een marinehelikopter wordt teruggevonden in een veld ten westen van Virginia. Van de piloten is geen spoor meer te bekennen. Het NCIS-team moet de verdwijning onderzoeken. De bewoners van het naburige dorpje denken dat het om een buitenaardse invasie gaat.

Do 17 januari 2019 | 19:40 NCIS

Seizoen 14 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Being Bad. Het team onderzoekt een moord tijdens een reünie van Quantico en komt een dievenbende op het spoor die al lang actief is. Torres en Quinn moeten even wennen nu ze deel uitmaken van Gibbs' team.

Wo 16 januari 2019 | 19:35 NCIS

Seizoen 14 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. Rogue. Het team onderzoekt een auto-explosie die verband houdt met de verdwijning van een politieman zes maanden eerder. Gibbs vraagt aan agent Alex Quinn om zijn team te schaduwen.

Za 12 januari 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. Last Man Standing. Er is een verrader aan het werk binnen het NCIS-team. Een officier die geheime informatie verkocht aan iemand binnen het NCIS wou alles opbiechten aan Vance, maar werd vermoord voor hij de kans kreeg. Vance splitst het team helemaal op in de hoop de mol te vinden. Daardoor moet Gibbs zijn onderzoek voeren met de drie mogelijke verdachten in deze zaak. Al snel roept hij de hulp in van zijn oude, vertrouwde team. Kunnen ze de identiteit van de mol achterhalen?

Za 12 januari 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie. Judgment Day: Part 2. Tony en Ziva proberen Jenny's moordenaar op te sporen. Ze ontdekken dat het gaat om een zekere Natasha, een voormalige huurmoordenares. Bovendien komen ze te weten dat Gibbs Natasha's volgende slachtoffer zou kunnen zijn.

Vr 11 januari 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. Judgement Day (1). Shepard, Tony en Ziva wonen de begrafenis bij van voormalig NCIS-agent William Decker. Tijdens de begrafenis krijgt Jenny het vermoeden dat Decker niet is overleden aan een hartstilstand maar dat hij werd vermoord. Ze roept de hulp in van Mike Franks bij haar onderzoek.

Vr 11 januari 2019 | 18:40 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie. About Face. Jimmy Palmers leven komt in gevaar wanneer hij het doelwit wordt van een anonieme moordenaar die alleen hij kan herkennen.

Vr 11 januari 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Recoil. Ziva zet haar leven op het spel tijdens een undercoveropdracht. Wanneer de seriemoordenaar die ze schaduwt in de gaten krijgt dat hij wordt gevolgd, keert hij zich tegen haar.

Vr 11 januari 2019 | 16:45 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. In the Zone. Twee leden van het NCIS worden naar Bagdad gestuurd, waar een mortieraanval is uitgedraaid op moord. Het is nu aan het team om uit te zoeken wat er precies is gebeurd.

Vr 11 januari 2019 | 15:50 NCIS

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. The Good Wives Club. De gemummificeerde overblijfselen van een vrouw worden in een afgelegen barak teruggevonden. Het team kan de identiteit van het slachtoffer achterhalen. De vrouw verdween maanden geleden en draagt nog steeds haar trouwjurk. De zoektocht naar de moordenaar brengt het team naar Florida.

Za 5 januari 2019 | 19:00 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Recoil. Ziva zet haar leven op het spel tijdens een undercoveropdracht. Wanneer de seriemoordenaar die ze schaduwt in de gaten krijgt dat hij wordt gevolgd, keert hij zich tegen haar.

Za 5 januari 2019 | 18:00 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. In the Zone. Twee leden van het NCIS worden naar Bagdad gestuurd, waar een mortieraanval is uitgedraaid op moord. Het is nu aan het team om uit te zoeken wat er precies is gebeurd.

Vr 4 januari 2019 | 19:30 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. Internal Affairs. Het levenloze lichaam van La Grenouille wordt eindelijk gevonden. Het hele NCIS-team wordt zwaar aangepakt door de FBI. Jenny is de hoofdverdachte in deze moordzaak.

Vr 4 januari 2019 | 18:35 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Dog Tags. De eigenaar van een hond wordt dood aangetroffen. Het NCIS-team moet uitzoeken of de hond zijn baasje heeft doodgebeten. Abby volgt haar instinct en is ervan overtuigd dat de hond onschuldig is. Ze vecht dan ook voor het leven van het dier. Intussen ontdekt Gibbs Jenny's geheim.

Vr 4 januari 2019 | 17:45 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Stakeout. Het NCIS-team houdt toezicht op een opslagplaats om de vermoedelijke dief van een hoogtechnologische radar van de marine te betrappen en in te rekenen. Tijdens deze surveillance zijn ze getuige van een moord. Intussen houdt Ducky een geheim achter voor de rest van het team.

Vr 4 januari 2019 | 16:45 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Tribes. Een jonge islamitische marinier wordt vlak bij zijn moskee vermoord. Omwille van de religieuze overtuigingen van de man weigert Ducky een autopsie te verrichten. Het NCIS-team probeert de vader van het slachtoffer te overtuigen om toch een autopsie toe te laten. McGee plaatst afluisterapparatuur in de moskee, maar ontdekt dat de FBI hem voor was.

Vr 4 januari 2019 | 15:55 NCIS

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. See No Evil. De vrouw en de negenjarige dochter van een marinier worden ontvoerd terwijl de marinekapitein zelf wordt gegijzeld in zijn kantoor. Camera's houden hem constant in het oog en bekijken elke stap die hij zet. Het NCIS-team onderzoekt de zaak en ontdekt dat er heel veel geld mee is gemoeid.

Za 29 december 2018 | 19:00 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Stakeout. Het NCIS-team houdt toezicht op een opslagplaats om de vermoedelijke dief van een hoogtechnologische radar van de marine te betrappen en in te rekenen. Tijdens deze surveillance zijn ze getuige van een moord. Intussen houdt Ducky een geheim achter voor de rest van het team.

Za 29 december 2018 | 18:00 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Tribes. Een jonge islamitische marinier wordt vlak bij zijn moskee vermoord. Omwille van de religieuze overtuigingen van de man weigert Ducky een autopsie te verrichten. Het NCIS-team probeert de vader van het slachtoffer te overtuigen om toch een autopsie toe te laten. McGee plaatst afluisterapparatuur in de moskee, maar ontdekt dat de FBI hem voor was.

Vr 28 december 2018 | 19:30 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Corporal Punishment. Het NCIS-team is op zoek naar een gewelddadige marinier met waanvoorstellingen. Hij gelooft dat hij nog steeds in Irak is. Het team ontdekt dat de man deel uitmaakt van een geheim experiment.

Vr 28 december 2018 | 18:40 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 103 - Amerikaanse misdaadserie. Lost & Found. Het NCIS-team past op de negenjarige zoon van een vermiste man. Het onderzoek leidt hen naar de woestijn, waar ze een schokkende ontdekking doen over het verleden van de vermiste man.

Vr 28 december 2018 | 17:45 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Designated Target. Het onderzoek naar de moord op een admiraal van de marine krijgt een schokkende wending wanneer de echtgenote, een politieke vluchtelinge, naar huis terugkeert om haar man te zoeken.

Vr 28 december 2018 | 16:45 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Requiem. Gibbs heeft gewetensproblemen wanneer hij een zaak onderzoekt die gelinkt is aan een vriend van zijn dochter, die een jaar geleden overleed. Het onderzoek leidt naar een schokkende ontdekking.

Zo 23 december 2018 | 21:25 NCIS

Seizoen 16 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadreeks. What Child is This?. De vakantieplannen van het team worden opgeschort wanneer het moordonderzoek van een marine veteraan naar de ontdekking van een pasgeboren baby leidt die geen identificatie heeft.

Za 22 december 2018 | 19:00 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Designated Target. Het onderzoek naar de moord op een admiraal van de marine krijgt een schokkende wending wanneer de echtgenote, een politieke vluchtelinge, naar huis terugkeert om haar man te zoeken.

Za 22 december 2018 | 18:00 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Requiem. Gibbs heeft gewetensproblemen wanneer hij een zaak onderzoekt die gelinkt is aan een vriend van zijn dochter, die een jaar geleden overleed. Het onderzoek leidt naar een schokkende ontdekking.

Vr 21 december 2018 | 19:30 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. Chimera. Het NCIS-team onderzoekt op volle zee een mysterieus sterfgeval op een geheim onderzoeksschip. Het vaartuig heeft een dodelijk geheim dat ook Gibbs en co het leven zou kunnen kosten.

Vr 21 december 2018 | 17:35 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Leap of Faith. Het NCIS-team wordt erbij gehaald om te voorkomen dat een marineofficier zelfmoord pleegt door van het dak te springen. De zelfmoordpoging verandert echter in een moord en het team moet nu achterhalen wie de dader is.

Vr 21 december 2018 | 15:50 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Identity Crisis. Ducky ontdekt dat een van de lijken die hij tijdens zijn sessies gebruikt om research op te verrichten, het slachtoffer van een moord is.

Zo 16 december 2018 | 21:25 NCIS

Seizoen 16 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadreeks. Tailing Angie. Nadat de hoofdverdachte van een onopgeloste overval wordt vrijgelaten uit de gevangenis, hervat het team hun onderzoek.

Za 15 december 2018 | 19:00 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Leap of Faith. Het NCIS-team wordt erbij gehaald om te voorkomen dat een marineofficier zelfmoord pleegt door van het dak te springen. De zelfmoordpoging verandert echter in een moord en het team moet nu achterhalen wie de dader is.

Za 15 december 2018 | 18:00 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Identity Crisis. Ducky ontdekt dat een van de lijken die hij tijdens zijn sessies gebruikt om research op te verrichten, het slachtoffer van een moord is.

Vr 14 december 2018 | 19:30 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Ex-file. Mann helpt Gibbs bij het onderzoek naar de moord op een kapitein die toegang had tot uiterst geheime informatie. Gibbs ontdekt dat een van de verdachten zijn ex-vrouw is.

Vr 14 december 2018 | 17:35 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Family. Tijdens een autopsie doet Ducky een schokkende ontdekking waardoor het onderzoek naar de moord op een officier verandert in een zoektocht naar een vermist kind. Intussen moet Tony afrekenen met zijn gevoelens voor Jeanne.

Vr 14 december 2018 | 15:50 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. Bury Your Dead. Tony komt oog in oog te staan met La Grenouille. Shepard bekent aan Gibbs dat zij Tony de opdracht had gegeven om de zaak te onderzoeken.

Zo 9 december 2018 | 21:25 NCIS

Seizoen 16 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadreeks. Friendly Fire. McGee en Bishop reizen af naar Afghanistan en Kasie verlaat het lab en vergezelt Torres in het veld om aanvullend forensisch bewijs te verzamelen.

Za 8 december 2018 | 19:00 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie (2007). Family. Tijdens een autopsie doet Ducky een schokkende ontdekking waardoor het onderzoek naar de moord op een officier verandert in een zoektocht naar een vermist kind. Intussen moet Tony afrekenen met zijn gevoelens voor Jeanne.

Za 8 december 2018 | 18:05 NCIS

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie (2007). Bury Your Dead. Tony komt oog in oog te staan met La Grenouille. Shepard bekent aan Gibbs dat zij Tony de opdracht had gegeven om de zaak te onderzoeken.

Vr 7 december 2018 | 19:30 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Angel of Death. Jenny keert terug uit Europa met het nieuws dat het hele NCIS-team verplicht wordt om een leugendetectortest van Binnenlandse Veiligheid te ondergaan. De diepste geheimen van elke agent zullen naar boven komen en dat zorgt voor de nodige commotie. Intussen houdt een drugsdealer Tony en zijn vriendin Jeanne gegijzeld.

Vr 7 december 2018 | 18:40 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 23 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Trojan Horse. Wanneer Jenny voor een belangrijke conferentie naar het buitenland moet, krijgt Gibbs de leiding over het team. Die houdt zich echter liever bezig met het onderzoek naar de moord op een man die dood werd aangetroffen in een taxi die onderweg was naar het hoofdkwartier van NCIS.

Vr 7 december 2018 | 17:45 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. In the Dark. Een blinde fotograaf heeft het lichaam van een politieofficier op film vastgelegd. Het NCIS-team maakt handig gebruik van zijn inzichten om deze misdaad op te lossen. Intussen hebben zowel Gibbs als Tony relatieproblemen.

Vr 7 december 2018 | 16:50 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Brothers In Arms. Shepard maakt een grote fout wanneer ze in haar eentje een man ontmoet die meer informatie zou vrijgeven over La Grenouille. Hun ontmoeting draait uit op de moord op de informant. Het NCIS-team moet alle bestaande informatie verzamelen en hun vijand definitief uitschakelen.

Zo 2 december 2018 | 21:25 NCIS

Seizoen 16 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadreeks. A Thousand Words. Nadat een muurschildering door een straatartiest en activist is gestolen, leidt het NCIS-onderzoek tot een samenzwering over een marinecontractant en de veiligheid van zeezoogdieren.

Zo 2 december 2018 | 21:25 Navy NCIS

Seizoen 16 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie

Za 1 december 2018 | 19:00 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. In the Dark. Een blinde fotograaf heeft het lichaam van een politieofficier op film vastgelegd. Het NCIS-team maakt handig gebruik van zijn inzichten om deze misdaad op te lossen. Intussen hebben zowel Gibbs als Tony relatieproblemen.

Za 1 december 2018 | 18:00 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Brothers In Arms. Shepard maakt een grote fout wanneer ze in haar eentje een man ontmoet die meer informatie zou vrijgeven over La Grenouille. Hun ontmoeting draait uit op de moord op de informant. Het NCIS-team moet alle bestaande informatie verzamelen en hun vijand definitief uitschakelen.

Vr 30 november 2018 | 19:35 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Cover Story. McGee staat onder zware druk tijdens het onderzoek naar de moord op een officier, want de moordenaar blijkt geïnspireerd te zijn door McGees laatste boek.

Vr 30 november 2018 | 18:45 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 19 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Grace Period. Het NCIS krijgt een anoniem telefoontje waarin wordt gewaarschuwd voor een aanslag. De twee agenten die het telefoontje onderzoeken, komen om het leven. Het NCIS-team werkt in deze zaak samen met agent Paula Cassidy, die zich persoonlijk verantwoordelijk acht voor deze tragedie.

Vr 30 november 2018 | 17:50 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Iceman. Een marinier die dood was verklaard, ontwaakt plots op de autopsietafel van Ducky. Het team probeert uit te vinden wie de man voor dood heeft achtergelaten en ontdekt een link met Gibbs' verleden.

Vr 30 november 2018 | 16:55 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Skeletons. Door een ontploffing op een militaire begraafplaats komt een crypte met verschillende lichaamsdelen bloot te liggen. Het NCIS-team moet de families van de slachtoffers inlichten in de hoop een verband tussen de slachtoffers te vinden. Intussen rekent Abby af met een persoonlijk probleem en Gibbs is de enige die haar hierin kan steunen.

Zo 25 november 2018 | 21:25 NCIS

Seizoen 16 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadreeks. Beneath the Surface. Nadat NCIS arriveert bij een Halloween moordzaak, herkent Torres het slachtoffer als een vriend van de federale wetshandhavingstraining.

Zo 25 november 2018 | 21:25 Navy NCIS

Seizoen 16 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie

Za 24 november 2018 | 19:00 NCIS

Seizoen 4 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie over een onderzoeksteam van de Amerikaanse marine. Iceman. Een marinier die dood was verklaard, ontwaakt plots op de autopsietafel van Ducky. Het team probeert uit te vinden wie de man voor dood heeft achtergelaten en ontdekt een link met Gibbs' verleden.

 Meer