Je vindt hier de programma's van Schuld op tv We hebben de volgende programma's voor Schuld The Onedin Line: Serie, Seizoen 8, Aflevering 4 The Honeymoon. Na de dood van Letty neemt James grote risico’s. Hij maakt gevaarlijke. ALVINNN!!! en de Chipmunks: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 42 Blaffende Honden Alle kinderen spelen de app 'Blaffende Honden,' wanneer juf Smith al. CSI: Miami: Serie, Seizoen 7 Presumed guilty Het team moet getuigen in de zaak van een vrouw die op een countryclub is vermoord.. Till Eulenspiegel: Jeugd, Aflevering 1 van 2 Der größten Herausforderung seines Leben stellt sich Till Eulenspiegel, als er gegen den. Magnum P.I: Serie, Seizoen 1 Sudden Death Hanu Iona, de vader van een jongen die in de footballploeg van TC speelt, wordt. FAROEK: Nieuws, Seizoen 2020 De politie waarschuwt voor datingfraude Gewiekste oplichters die met een vals profiel via sociale. Sing: Animatie, Koala Buster Moon is de eigenaar van een slecht draaiend theater. Om zijn schulden af te lossen en de lege. The Bold And The Beautiful: Drama, Serie, Soap, Seizoen 35 Aflevering 8401 Flor probeert een oordeel te vellen als Wyatt een beschuldiging uit. Will and Grace: Comedy, Serie, Seizoen 6 Aflevering 24 van 24 I Do, Oh, No, You Di in't: Part 2 Tijdens de huwelijksreceptie van Lyle. Young Sheldon: Amusement, Seizoen 3 Aflevering 17 An Academic Crime and a More Romantic Taco Bell Dr Sturgis wordt boos wanneer.

Schuld op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 16:55 Will and Grace

Seizoen 6 - Aflevering 24 van 24 - I Do, Oh, No, You Di-in't: Part 2 Tijdens de huwelijksreceptie van Lyle en Karen roept Will Leo op het matje. Leo blijkt zich erg schuldig te voelen over zijn gedrag.

Vandaag | 21:20 Vliegende Hollanders

Seizoen 01 - Aflevering 7 van 8 - De rampweek - AVROTROS Als in een week tijd drie toestellen van KLM crashen, geven Plesman en Fokker daar elkaar de schuld van. Ze maken ruzie via de pers, en Fokker probeert Plesman via de publieke opinie te overtuigen weer nieuwe burgertoestellen bij hem te bestellen. De relatie tussen de mannen bereikt een dieptepunt, als Plesman een zware klap in zijn privéleven te verwerken krijgt.

Morgen | 16:49 Dr. Phil

Seizoen 18 - Former students of hephzibah house speak out Kalie, Susan en Gabby vertelden in de vorige aflevering dat zij op de Christelijke kostschool Hephzibah House zijn misbruikt. Ze willen dat de school gesloten wordt om te voorkomen dat er meer meisjes slachtoffer worden. Een andere oud-leerling spreekt deze beschuldigingen tegen en vertelt dat de school haar redding was.

Schuld op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:32 The Onedin Line

Seizoen 8, Aflevering 4 - The Honeymoon. Na de dood van Letty neemt James grote risico’s. Hij maakt gevaarlijke vijanden en steekt zich diep in de schulden. Ook de Frazer Line zit in zwaar weer. Charlotte ontwikkelt zich tot een slimme zakenvrouw. Hierdoor gaat Samuel haar met andere ogen bekijken, wat voor een pikante situatie zorgt. James wordt opnieuw verliefd en krijgt eindelijk een zoon. Ook Elizabeth hoopt op een nieuw geluk. Maar dan slaat het noodlot toe.

Vandaag | 07:05 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 42 - Blaffende Honden Alle kinderen spelen de app 'Blaffende Honden,' wanneer juf Smith al hun telefoons afneemt en ze vervolgens verdwijnen krijgt Alvin de schuld. Kan hij zijn naam zuiveren?

Vandaag | 10:37 CSI: Miami

Seizoen 7 - Presumed guilty Het team moet getuigen in de zaak van een vrouw die op een countryclub is vermoord. Horatio ontdekt dat de hoofdverdachte onschuldig is, maar dat er bewijs wordt achtergehouden. Het werk van de teamleden wordt bemoeilijkt door advocaat Derek Powell.

Vandaag | 11:50 Till Eulenspiegel

Aflevering 1 van 2 Der größten Herausforderung seines Leben stellt sich Till Eulenspiegel, als er gegen den Lübecker Bürgermeister Klaas Wüllenwever antritt, um seine Jugendliebe Kathrin zu befreien. Die wurde in Wüllenwevers Kerker gesperrt und Till ist daran schuld. Verfolgt von den Schergen seines Gegners, der die Hanse in einen Krieg und zu neuem Ruhm führen will, kümmert sich Till um Kathrins Tochter Marie.

Vandaag | 13:05 Magnum P.I

Seizoen 1 - Sudden Death Hanu Iona, de vader van een jongen die in de footballploeg van TC speelt, wordt beschuldigd van moord. TC doet een beroep op Magnum om de onschuld van de man aan te tonen.

Vandaag | 13:45 FAROEK

Seizoen 2020 - De politie waarschuwt voor datingfraude Gewiekste oplichters die met een vals profiel via sociale media toenadering zoeken. Het is een gekende tactiek, maar toch vallen er elke dag opnieuw slachtoffers van datingfraude. Het begint allemaal heel onschuldig: je leert online iemand kennen en bouwt een relatie op. Na enkele weken zit je geliefde in de problemen en heeft hij of zij dringend geld nodig. Maar als je betaalt, ben je gegarandeerd je centen kwijt. De daders zijn intussen amper op te sporen, ze zitten meestal verspreid in het buitenland.

Vandaag | 14:10 Sing

Koala Buster Moon is de eigenaar van een slecht draaiend theater. Om zijn schulden af te lossen en de lege zalen te vullen, besluit hij om een grootse zangwedstrijd te organiseren.

Vandaag | 16:54 The Bold And The Beautiful

Seizoen 35 - Aflevering 8401 Flor probeert een oordeel te vellen als Wyatt een beschuldiging uit tegen Shauna. Paris is onder de indruk van Carters stijl en feliciteert Zoe met haar verloving.

Vandaag | 18:05 Young Sheldon

Seizoen 3 - Aflevering 17 - An Academic Crime and a More Romantic Taco Bell Dr Sturgis wordt boos wanneer Sheldon hem beschuldigt van plagiaat. Mary gaat op zoek naar een 'meisjestrofee' voor Missy's honkbalceremonie, en Georgie heeft een ongemakkelijke ontmoeting met Veronica terwijl hij op date is met Jana.

Vandaag | 19:20 Hummingbird

Film, Joey Jones is zijn tijd bij de Special Forces in het Midden Oosten nooit te boven gekomen en zwerft nu door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende beland hij in een luxe appartement dat voorlopig leeg staat. Joey scheert zich, ...

Joey Jones is zijn tijd bij de Special Forces in het Midden-Oosten nooit te boven gekomen en zwerft nu door de straten van Londen. Op de vlucht voor een drugsbende beland hij in een luxe appartement dat voorlopig leeg staat. Joey scheert zich, trekt een pak aan en stapt zo in het rijke leven dat niet van hem is. Hij helpt zijn oude makkers op straat, de non Cristina die hem eten gaf en gaat in een Chinees restaurant werken om zijn schuld af te kunnen lossen. Zijn baas, Mr. Choy, heeft echter al snel door dat hij meer kan dan borden wassen en stelt hem aan als bodyguard. Een promotie of een stap richting een carrière in de misdaad?

Vandaag | 20:30 Justice For All

Seizoen 1 Meester Omar Souidi verdedigt een zogenaamde loverboy voor het hof van beroep in Antwerpen. Meester Vosters staat een man bij die veroordeeld werd voor verkrachting en een uitwijzingsbevel kreeg. Maar het land van herkomst weigert hem toe te laten. Meester Mounir Souidi staat Peter S. bij. Die zat volgens meester Souidi onschuldig in de gevangenis. Hij zat een straf uit van 5 jaar voor verkrachting, maar nu blijkt dat het DNA dat gevonden werd bij het slachtoffer niet van Peter afkomstig is. En meester Vosters gaat met zijn gehandicapte zoon Max supporteren voor hun favoriete ploeg: KRC Genk.

Vandaag | 22:30 The Onedin Line

Seizoen 8, Aflevering 5 - Jonah's Luck. Na de dood van Letty neemt James grote risico’s. Hij maakt gevaarlijke vijanden en steekt zich diep in de schulden. Ook de Frazer Line zit in zwaar weer. Charlotte ontwikkelt zich tot een slimme zakenvrouw. Hierdoor gaat Samuel haar met andere ogen bekijken, wat voor een pikante situatie zorgt. James wordt opnieuw verliefd en krijgt eindelijk een zoon. Ook Elizabeth hoopt op een nieuw geluk. Maar dan slaat het noodlot toe.

Vandaag | 22:40 El reino

Film, Manuel Gómez Vidal is een geliefde en charismatische politicus die het goed voor elkaar heeft: hij heeft veel aanzien, een liefde volle familie en veel vrienden. Maar hij is ook onderdeel van een corrupt politiek systeem, waar ieder zich ...

Manuel Gómez Vidal is een geliefde en charismatische politicus die het goed voor elkaar heeft: hij heeft veel aanzien, een liefde volle familie en veel vrienden. Maar hij is ook onderdeel van een corrupt politiek systeem, waar ieder zich verrijkt met publiek geld. Terwijl hij een collega en goede vriend indekt, wordt hij zelf het middelpunt van de aandacht en schuiven zijn partijgenoten alle schuld op hem. Maar Manuel laat zich niet kennen en duikt diep in het vuile spelletje.

Vandaag | 23:00 Pandora's Box: Unleashing Evil

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Angel Of Death Wanneer een afgewezen vrouw bij de politie beschuldigingen uit over haar ex, twijfelt een rechercheur aan haar motieven. Hij weet niet dat de vrouw duistere geheimen bewaart.

Vandaag | 23:10 Gothika

Film, Een psychologe wordt wakker als patiënte in de kliniek voor criminelen, waar zij zelf werkt. Ze ontdekt dat ze beschuldigd wordt van de moord op haar echtgenoot, maar ze kan zich daar niets van herinneren. Terwijl ze radeloos haar geheugen ...

Een psychologe wordt wakker als patiënte in de kliniek voor criminelen, waar zij zelf werkt. Ze ontdekt dat ze beschuldigd wordt van de moord op haar echtgenoot, maar ze kan zich daar niets van herinneren. Terwijl ze radeloos haar geheugen tracht terug te krijgen, merkt ze dat een wraakzuchtige geest haar manipuleert.

Vandaag | 23:35 Bericht vom Parteitag der AfD

Präsenzparteitag in Coronazeiten: "Superspreaderevent" oder gar kein Problem? 600 Delegierte tagen auf Abstand und mit Maske, so ist jedenfalls der Plan. Gibt es am Wochenende einen geordneten Ablauf oder einen spontanen Abbruch? Die Partei muss sich weiter mit dem aufgelösten "Flügel" beschäftigen. Der Vorsitzende Meuthen wird am Ergebnis der anstehenden Personalentscheidungen ablesen können, wo er im Machtkampf mittlerweile steht. Zuletzt hatten AfD-Bundestagsabgeordnete Störern Zugang zum Deutschen Bundestag ermöglicht. Die Fraktionsführung musste sich dafür öffentlich entschuldigen. Was halten die AfD-Anhänger in Sachsen-Anhalt davon? Diese und andere Fragen beantwortet Jörg Meuthen Oliver Köhr, dem stellvertretenden Chefredakteur des ARD-Hauptstadtstudios, im "Bericht vom Parteitag" der Alternative für Deutschland im Ersten am Sonntag, 29. November, um 23:35 Uhr.

Morgen | 00:35 Dark Crimes

Morgen - Film, Wanneer misdaadauteur Kozlow in zijn boek intieme details over een onopgeloste moordzaak de wereld instuurt, ziet de in ongenade gevallen rechercheur Tadek (Jim Carrey) een ultieme kans om zijn carrière alsnog positief af te sluiten. ...

Wanneer misdaadauteur Kozlow in zijn boek intieme details over een onopgeloste moordzaak de wereld instuurt, ziet de in ongenade gevallen rechercheur Tadek (Jim Carrey) een ultieme kans om zijn carrière alsnog positief af te sluiten. Maar zijn doelwit blijkt een zelfverzekerd, nihilistisch provocateur die - al dan niet schuldig - met duivels genoegen de strijd met hem aanbindt. Hun kat-en-muisspelletje ontaardt in een sinistere hellevaart waarbij ook Kozlows vriendin Kasia (Charlotte Gainsbourg) een dubbelzinnige rol speelt.

Morgen | 05:00 The Bletchley Circle

Seizoen 2, Aflevering 1 - Blood on their Hands deel 1. Voormalig Bletchley Park-medewerker Alice Merren zit in de gevangenis in afwachting van haar proces voor de moord op de vooraanstaande wetenschapper John Richards. Gedreven door haar geloof in de onschuld van Alice, probeert Jean de groep weer bij elkaar te krijgen.

Morgen | 05:35 Ink Master Grudge Match

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Mano Y Mano Thom Bulman uit seizoen negen daagt van valsspelen beschuldigde Ulyss Blair uit. Boneface vecht opnieuw tegen Bubba, de kampioen van seizoen negen. Kan Bubba z'n titel verdedigen zonder teamgenoot DJ Tambe aan z'n zijde?

Morgen | 05:35 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 16 van 40 - De Belofte Banaantje Joe is eenzaam en zonder vrienden. Ook Gumball en Darwin hebben hem in het verleden heel vaak laten zitten. Darwin voelt zich schuldig en wil daar graag iets aan doen.

Morgen | 05:37 PJ Masks: Pyjamahelden

Catboy en de Bonte Vlinderbrigade / Owlette de Winnaar Luna Girl geeft haar motten de schuld voor eerdere mislukkingen en steelt vlinders om hen te vervangen. / Luna Girl strijdt om het grootste en beste speelgoed.

Morgen | 06:20 Die Fallers - Eine Schwarzwaldfamilie

Seizoen 19 - Aflevering 7 van 12 Noch immer scheint niemand die anonymen Drohbriefe an den Bürgermeister wirklich ernst zu nehmen. Und solange Bernhard keine Anzeige erstattet, sind auch der Polizei die Hände gebunden. Aber auch das scheint keinen zu interessieren. Keinen, außer Kati. Genau deshalb nimmt sie die Sache selbst in die Hand und stößt bei ihren Ermittlungen auf ein überraschendes Ergebnis! Da sich Alberts Gesundheitszustand verbessert hat, planen die Ärzte, die Medikamente, die ihn im künstlichen Koma gehalten haben, abzusetzen. Und während man innerhalb der Familie noch immer versucht, sich gegenseitig die Schuld für Alberts Unfall zu geben, kümmert sich Celine liebevoll um ihren Freund. Hoffentlich wacht er bald wieder auf! Jenny würde am liebsten den ganzen Tag bei Matthias in der Reithalle verbringen. Für sie ist die Arbeit dort die ideale Ablenkung von ihrer Sorge um Albert. Und dabei ist es ihr völlig egal, ob sie die Ställe putzt oder die Pferde versorgt, Hauptsache, sie ist beschäftigt.

Morgen | 06:45 Dr. Phil

Perfectionische moeders Meer dan 27 miljoen Mensen zijn wereldwijd het slachtoffer van moderne slavernij. Ze worden gedwongen om te werken in veel te zware arbeidsomstandigheden of in de seksindustrie. Veel van deze slachtoffers zijn onschuldige kinderen die gelokt worden in de criminaliteit. Vorig jaar verdienden slavendrijvers meer geld dan Google, Nike en Starbucks samen. Een nieuwe documentaire 'Call+Response' brengt enkele bekende actrices die strijden tegen dit onrecht. Julia Ormond is ambassadrice bij de UN en is te gast bij Dr. Phil. Zij deelt haar ervaringen met mensenhandel en legt hoe de kijker kan helpen om het te stoppen. In de VS alleen worden er jaarlijks meer dan 17 000 mensen gesmokkeld. In Texas trof de politie een 16-jarig meisje aan die opgesloten was in een huis waar ze minstens vijf nachten per week zichzelf moest prostitueren. Een FBI-agent geeft meer uitleg over deze praktijken.

Morgen | 07:47 CSI: Miami

Seizoen 7 - Presumed guilty Het team moet getuigen in de zaak van een vrouw die op een countryclub is vermoord. Horatio ontdekt dat de hoofdverdachte onschuldig is, maar dat er bewijs wordt achtergehouden. Het werk van de teamleden wordt bemoeilijkt door advocaat Derek Powell.

Morgen | 08:10 True Story IMDb: 6.3

Morgen - IMDB * 6.3 - Film, True Story is een Amerikaanse thriller en mysteriefilm uit het jaar 2015. Met Jonah Hill en James Franco in de hoofdrol. Michael Finkel is een verslaggever van de New York Times die lijdt aan imagoschade. Wanneer hij ...

True Story is een Amerikaanse thriller- en mysteriefilm uit het jaar 2015. Met Jonah Hill en James Franco in de hoofdrol. Michael Finkel is een verslaggever van de New York Times die lijdt aan imagoschade. Wanneer hij Christian Longo ontmoet, een man die beschuldigd wordt van moord en de identiteit van Finkel heeft aangenomen, verandert zijn onderzoek in een onvergetelijk kat-en-muisspel. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/true-story

Morgen | 09:20 Sturm der Liebe

Robert verontschuldigt zich bij Lucy voor wat zijn dochter Valentina gedaan heeft. Elmar treft Denise aan in de studio, helemaal over haar toeren. Ook Joshua ontfermt zich over haar. Denise maakt zich zorgen over haar professionele toekomst, maar Joshua heeft zo een idee wie er achter de kunstdiefstal zit. André raadt Jessica aan om nog eens met Paul te praten. Helaas wil die daar niets van weten.

Morgen | 09:30 'Allo 'Allo!

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Who's For the Vatican? Bang dat hij de schuld zal krijgen voor het versturen van de Duitse generaals naar Engeland, vermomt René zich als een Franciscaanse monnik. Met Mimi, verkleed als baby in een kinderwagen, dringt René het hoofdkwartier van het communistische verzet binnen om de schilderijen te bemachtigen.

Morgen | 09:40 The Wannabe

Morgen - Film, The Wannabe is gebaseerd op ware gebeurtenissen. Het is het verhaal van Thomas, een compleet door de maffia geobsedeerde jonge man die een onbeduidend leven leidt in het New York van de jaren ’90. Als het proces tegen zijn grote ...

The Wannabe is gebaseerd op ware gebeurtenissen. Het is het verhaal van Thomas, een compleet door de maffia geobsedeerde jonge man die een onbeduidend leven leidt in het New York van de jaren ’90. Als het proces tegen zijn grote idool John Gotti begint, ziet Thomas dat als dé kans om naam te maken bij de maffia. Met hulp van zijn vriendin Rose probeert hij een lid van de jury zodanig onder druk te zetten dat zijn held uiteindelijk het vonnis ‘Onschuldig’ zal krijgen. Maar dat mislukt hopeloos, waarna Thomas en Rose onder invloed van drugs beginnen aan een reeks roekeloze berovingen van ontmoetingsplaatsen van de maffia.

Morgen | 11:05 Magnum P.I

Seizoen 1 - Sudden Death Hanu Iona, de vader van een jongen die in de footballploeg van TC speelt, wordt beschuldigd van moord. TC doet een beroep op Magnum om de onschuld van de man aan te tonen.

Morgen | 12:17 Family Guy

Seizoen 11 - Aflevering 17 - 12 and a Half Angry Men Als er een bloederige moord heeft plaatsgevonden in de villa van de burgemeester, is hij de hoofdverdachte. Er komt een proces en de burgers van Quahog moeten bepalen of de burgemeester schuldig is of niet.

Morgen | 14:20 Wittekerke

Julia blijft voor haar kinderen volhouden dat ze blind is omdat ze haar eigen mirakel wil realiseren tijdens de bedevaart in Gistel. Sneyers is razend omdat Bjorn een brandbom in zijn huis heeft gegooid en hij legt resoluut klacht neer. Ilse is nog maar pas getrouwd, maar toch verlangt ze al naar een kind. Thibault is door plaatsgebrek in de gevangenis weer op vrije voeten. Ivan raadt hem aan om zich bij Celine te verontschuldigen. Of zij daar een boodschap aan heeft, is zeer de vraag want sinds het ongeval kampt ze met chronische nekpijnen en migraine. Nellie is compleet verrast wanneer ze van Frank verneemt dat hun dochter Klaartje vandaag uit Amerika terugkeert.

Morgen | 15:20 Dr. Phil

Perfectionische moeders Meer dan 27 miljoen Mensen zijn wereldwijd het slachtoffer van moderne slavernij. Ze worden gedwongen om te werken in veel te zware arbeidsomstandigheden of in de seksindustrie. Veel van deze slachtoffers zijn onschuldige kinderen die gelokt worden in de criminaliteit. Vorig jaar verdienden slavendrijvers meer geld dan Google, Nike en Starbucks samen. Een nieuwe documentaire 'Call+Response' brengt enkele bekende actrices die strijden tegen dit onrecht. Julia Ormond is ambassadrice bij de UN en is te gast bij Dr. Phil. Zij deelt haar ervaringen met mensenhandel en legt hoe de kijker kan helpen om het te stoppen. In de VS alleen worden er jaarlijks meer dan 17 000 mensen gesmokkeld. In Texas trof de politie een 16-jarig meisje aan die opgesloten was in een huis waar ze minstens vijf nachten per week zichzelf moest prostitueren. Een FBI-agent geeft meer uitleg over deze praktijken.

Morgen | 16:00 The Onedin Line

Seizoen 8, Aflevering 6 - The Price of Pride. Na de dood van Letty neemt James grote risico’s. Hij maakt gevaarlijke vijanden en steekt zich diep in de schulden. Ook de Frazer Line zit in zwaar weer. Charlotte ontwikkelt zich tot een slimme zakenvrouw. Hierdoor gaat Samuel haar met andere ogen bekijken, wat voor een pikante situatie zorgt. James wordt opnieuw verliefd en krijgt eindelijk een zoon. Ook Elizabeth hoopt op een nieuw geluk. Maar dan slaat het noodlot toe.

Morgen | 16:10 Die Rosenheim-Cops

Seizoen 13 - Aflevering 25 van 26 Eines Morgens wird der Elektrohändler Georg Seibold erstochen in seinem Geschäft aufgefunden. Als Tatwerkzeug hat offenbar eine Schere fungiert. Die Kommissare Hansen und Hofer vermuten daher einen Mord im Affekt. Dringend der Tat verdächtig erscheint Seibolds Konkurrent Pollner. Er gibt dem Ermordeten die Schuld an seinem Konkurs und wurde deshalb schon einmal gegenüber dem Opfer handgreiflich.

Morgen | 16:10 De Vijf en de Verborgen Piramide

Morgen - Film, Bernhard, de vader van Julian, Dick en Anne, organiseert een tentoonstelling over het oude Egypte. Na een confrontatie met een inbreker ontdekken De Vijf een amulet die ooit eigendom was van farao Tutalun I, wiens kostbare schat nooit ...

Bernhard, de vader van Julian, Dick en Anne, organiseert een tentoonstelling over het oude Egypte. Na een confrontatie met een inbreker ontdekken De Vijf een amulet die ooit eigendom was van farao Tutalun I, wiens kostbare schat nooit gevonden is. Op de amulet staan aanwijzingen over de locatie van Tutaluns verborgen piramide. Samen vliegen ze naar Caïro om de amulet over te dragen aan het Oudheidkundig Instituut. Maar dan wordt Bernhard plotseling gearresteerd; hij wordt ervan beschuldigd dat hij de amulet heeft gestolen en vervangen met een vervalsing! De Vijf moeten de echte dader vinden om Bernhard's onschuld te bewijzen.

Morgen | 16:30 'Allo 'Allo!

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Who's For the Vatican? Bang dat hij de schuld zal krijgen voor het versturen van de Duitse generaals naar Engeland, vermomt René zich als een Franciscaanse monnik. Met Mimi, verkleed als baby in een kinderwagen, dringt René het hoofdkwartier van het communistische verzet binnen om de schilderijen te bemachtigen.

Morgen | 17:30 The Expendables

Morgen - Film, The Expendables is een groep huursoldaten, elk met een eigen specialisme, die in opdracht infiltreren in een Zuid Amerikaans land. Zij gaan de strijd aan met de wrede dictator die het land in zijn greep houdt. De mannen beseffen al ...

The Expendables is een groep huursoldaten, elk met een eigen specialisme, die in opdracht infiltreren in een Zuid-Amerikaans land. Zij gaan de strijd aan met de wrede dictator die het land in zijn greep houdt. De mannen beseffen al snel dat niet alles in deze missie is wat het lijkt. Ze raken steeds dieper verstrengeld in een gevaarlijk web van bedrog en verraad. Hierdoor wordt hun missie gedwarsboomd en brengen ze een onschuldig leven in gevaar. Maar de mannen worstelen met een nog zwaardere uitdaging... één die hun band onderling dreigt te vernietigen.

Morgen | 17:55 Beschuldigd

Seizoen 1 - Nachtrit De man van Melanie Luitjens, taxichauffeur Frank, wordt tijdens een avond winkelen met zijn vrouw in elkaar geslagen en de dagen erop volgen er bedreigingen. Heeft dit daadwerkelijk te maken met de taxi-oorlog of blijkt er meer aan de hand?

Morgen | 18:00 Betrayed

Seizoen 1 - Aflevering 4 - The Devil You Know De 20-jarige Missy Grubaugh is streng gelovig en wil geen seks voor het huwelijk. Missy trekt met haar onschuldige charme echter de verkeerde mannen aan... met fatale gevolgen.

Morgen | 18:15 Paleis voor een Prikkie

Seizoen 3 Frank en Rogier gaan naar Naaldwijk, waar het gezin Kok woont. Door hoge schulden is er geen geld om in het huis te investeren.

Morgen | 21:59 The Onedin Line

Seizoen 8, Aflevering 6 - The Price of Pride. Na de dood van Letty neemt James grote risico’s. Hij maakt gevaarlijke vijanden en steekt zich diep in de schulden. Ook de Frazer Line zit in zwaar weer. Charlotte ontwikkelt zich tot een slimme zakenvrouw. Hierdoor gaat Samuel haar met andere ogen bekijken, wat voor een pikante situatie zorgt. James wordt opnieuw verliefd en krijgt eindelijk een zoon. Ook Elizabeth hoopt op een nieuw geluk. Maar dan slaat het noodlot toe.

Morgen | 22:45 The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story

Seizoen 2 - Manhunt In maart 1994 komt Versace te weten dat hij hiv-positief is. Donatella legt de schuld onmiddellijk bij Antonio. Drie jaar later komt Cunanan in Miami aan nadat hij is weggevlucht uit South Carolina. Hij neemt onder een valse identiteit zijn intrek in een motel. Hij raakt steeds heviger geobsedeerd door Versace.

Morgen | 23:40 Taken

Seizoen 2 - Password Bryan en het team ondezoeken een bomaanslag in Washington D.C. Ze vermoeden al snel dat de vermoedelijke dader eigenlijk het slachtoffer is van een complot, en dus onschuldig is. Kilroy opent ondertussen de jacht op een beruchte hacker.

Overmorgen | 03:30 Betrayed

Seizoen 1 - Aflevering 4 - The Devil You Know De 20-jarige Missy Grubaugh is streng gelovig en wil geen seks voor het huwelijk. Missy trekt met haar onschuldige charme echter de verkeerde mannen aan... met fatale gevolgen.

Overmorgen | 03:49 101 Dalmatian Street

De Snuffelstrijd (Special deel 1 & deel 2) Als Dylan en de pups worden beschuldigd van het vernielen van het park moet Dylan alles in de strijd gooien om de echte schuldige te vinden.

Overmorgen | 07:15 Dr. Phil

Perfectionische moeders Meer dan 27 miljoen Mensen zijn wereldwijd het slachtoffer van moderne slavernij. Ze worden gedwongen om te werken in veel te zware arbeidsomstandigheden of in de seksindustrie. Veel van deze slachtoffers zijn onschuldige kinderen die gelokt worden in de criminaliteit. Vorig jaar verdienden slavendrijvers meer geld dan Google, Nike en Starbucks samen. Een nieuwe documentaire 'Call+Response' brengt enkele bekende actrices die strijden tegen dit onrecht. Julia Ormond is ambassadrice bij de UN en is te gast bij Dr. Phil. Zij deelt haar ervaringen met mensenhandel en legt hoe de kijker kan helpen om het te stoppen. In de VS alleen worden er jaarlijks meer dan 17 000 mensen gesmokkeld. In Texas trof de politie een 16-jarig meisje aan die opgesloten was in een huis waar ze minstens vijf nachten per week zichzelf moest prostitueren. Een FBI-agent geeft meer uitleg over deze praktijken.

Overmorgen | 08:02 The Onedin Line

Seizoen 8, Aflevering 6 - The Price of Pride. Na de dood van Letty neemt James grote risico’s. Hij maakt gevaarlijke vijanden en steekt zich diep in de schulden. Ook de Frazer Line zit in zwaar weer. Charlotte ontwikkelt zich tot een slimme zakenvrouw. Hierdoor gaat Samuel haar met andere ogen bekijken, wat voor een pikante situatie zorgt. James wordt opnieuw verliefd en krijgt eindelijk een zoon. Ook Elizabeth hoopt op een nieuw geluk. Maar dan slaat het noodlot toe.

 Meer