Je vindt hier de programma's van Schuld op tv We hebben de volgende programma's voor Schuld Verbotene Spiele: Ein kleines Mädchen wird während des Zweiten Weltkriegs in Frankreich zum Waisenkind. Eine Pflegefamilie nimmt sie auf, doch die Kinderwelt hat ihre Idylle verloren. René Cléments erschütternder Filmklassiker zeigt schonungslos die Grausamkeit. Lock, Stock and Two Smoking Barrels: De vrienden Eddy, Soap, Tom en Bacon hebben een plan. Dankzij Eddy's pokertalent zullen ze op één avond een pak rijker worden. Wat ze echter niet voorzien hadden, was dat de organisator van het evenement niet van plan was het op een eerlijke wijze. Puppy Patrol: Jeugdserie, Seizoen 1 Aflevering 7 Nederlandse jeugdserie. Ben breekt los. De hond van Manon Kerstens, 'Ben', een. Auf Streife - Die Spezialisten: Zwei durchgegangene Pferde mitsamt ihren Reitern stellen die Sanis diesmal vor eine große Herausforderung: Ist. Dr. Phil: Meer dan 27 miljoen Mensen zijn wereldwijd het slachtoffer van moderne slavernij. Ze worden gedwongen om te werken in. Dr. Phil: Meer dan 27 miljoen Mensen zijn wereldwijd het slachtoffer van moderne slavernij. Ze worden gedwongen om te werken in. Klinik am Südring: Ein Junge wird nach einem Schwächeanfall in die Klinik gebracht. Isst er nicht genug? Und wohin verschwindet er. Welkom in de Wayne toren: Seizoen 1 Aflevering 17 Vergeet leuk zijn, vind dat konijn: Olly en Ansi doen mee aan de jaarlijkse Wayne Talentenshow.. Sturm der Liebe: Alicia merkt dat Valentina blauwe vlekken op haar armen heeft. André en Hildegard denken dat ze gesaboteerd werden.. The Good Wife: Jason, Alicia en Lucca werken samen aan een zaak rond een studentenlening. Ondertussen zorgt Eli voor drama rond de.

Schuld op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 15:00 Puppy Patrol

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Nederlandse jeugdserie. Ben breekt los. De hond van Manon Kerstens, 'Ben', een grote, wilde bobtail, maakt bepaald geen vrienden in de nieuwbouwwijk. De overbuurvrouw, de chagrijnige mevrouw Peertje, is eigenaresse van de verwende poedel Sasja en kan Ben absoluut niet uitstaan. Maar dan verdwijnt Sasja en Ben krijgt de schuld. Kunnen Mark, Tessa en Manon het hondje vinden voor het te laat is?

Vandaag | 17:54 Flodder

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Nederlandse komische serie. Vriezen en dooien. Gus heeft nog een pak schulden openstaan bij zijn criminele vriendjes. Het ziet er naar uit dat zij hun geld niet meer zullen terugzien, want Gus heeft nog amper een week te leven. De man lijdt aan een zeldzame ziekte en hij heeft besloten om zich te laten invriezen. Hij hoopt dat er ooit een mogelijkheid bestaat om hem opnieuw tot leven te wekken. Als er een probleem is met de financiering van zijn invriesproject, schiet Johnnie hem ter hulp.

Vandaag | 20:32 De andere kant van Nederland

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Reportagereeks over de kloof tussen arm en rijk in Nederland. De 40-jarige Eugene zit al zes jaar zonder werk, omdat hij last heeft van zijn rug. Onlangs is gebleken dat hij MS heeft. Hij moet met het met 50 euro in de week zien te rooien. De 50-jarige Han en haar man, Ton, moeten rondkomen van een uitkering. Toch organiseren ze feestjes die gratis voor iedereen toegankelijk zijn. De 38-jarige Samira woont samen met haar dochter in een flat. Door een stukgelopen relatie is ze in de schulden gekomen en heeft ze maar 60 euro per week te besteden.

Morgen | 18:40 The Great Indoors

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. The Explorers' Club. De leider van Chicago Adventure Society beschuldigt Roland dat hij het expeditieverhaal heeft verzonnen waar hij zijn carrière aan te danken heeft.

Morgen | 20:30 NCIS: New Orleans

Seizoen 6 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. Convicted. Wanneer de beschuldigde moordenaar van LaSalle vrijkomt nadat hij een alibi wist te verstrekken, blijven Pride en zijn team bewijsmateriaal verzamelen en ontdekken zo dat hij een gewapende sekte leidt.

Overmorgen | 01:05 Dr. Bull

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. The Fall. Bull helpt een professionele gamer, die beschuldigd wordt van spelvervalsing, om zijn vroegere teammanager aan te klagen wegens laster.

Schuld op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 14:00 Verbotene Spiele

Ein kleines Mädchen wird während des Zweiten Weltkriegs in Frankreich zum Waisenkind. Eine Pflegefamilie nimmt sie auf, doch die Kinderwelt hat ihre Idylle verloren. René Cléments erschütternder Filmklassiker zeigt schonungslos die Grausamkeit ...

Ein kleines Mädchen wird während des Zweiten Weltkriegs in Frankreich zum Waisenkind. Eine Pflegefamilie nimmt sie auf, doch die Kinderwelt hat ihre Idylle verloren. René Cléments erschütternder Filmklassiker zeigt schonungslos die Grausamkeit im Alltag und den Verlust der Unschuld durch den Krieg. Die kleine Paulette, deren Eltern von den Deutschen 1940 umgebracht wurden, wird von einer Bauernfamilie aufgenommen. Mit dem Sohn der Pflegeeltern spielt sie "Krieg" und "Friedhof". Nach der Befreiung versucht sie, ihren Spielkameraden wiederzufinden.

Vandaag | 14:35 Lock, Stock and Two Smoking Barrels

De vrienden Eddy, Soap, Tom en Bacon hebben een plan. Dankzij Eddy's pokertalent zullen ze op één avond een pak rijker worden. Wat ze echter niet voorzien hadden, was dat de organisator van het evenement niet van plan was het op een eerlijke wijze ...

De vrienden Eddy, Soap, Tom en Bacon hebben een plan. Dankzij Eddy's pokertalent zullen ze op één avond een pak rijker worden. Wat ze echter niet voorzien hadden, was dat de organisator van het evenement niet van plan was het op een eerlijke wijze te spelen. De vier raken niet alleen hun centen kwijt, maar staan nu ook een half miljoen pond in het krijt bij de gevreesde gangster. Ze krijgen één week om hun schulden af te lossen voor de 'vereffenaar' op bezoek komt. Eén week hebben ze om een nieuw plan te verzinnen.

Vandaag | 15:00 Auf Streife - Die Spezialisten

Zwei durchgegangene Pferde mitsamt ihren Reitern stellen die Sanis diesmal vor eine große Herausforderung: Ist tatsächlich ein Wolf Schuld an dem Chaos? - Statt im Flieger nach Mallorca landen drei Freundinnen im Krankenhaus. Einer von ihnen wird ein gefährlicher Selbstversuch fast zum Verhängnis. - Ein Unfall auf einem Rastplatz führt die Spezialisten auf die Spur eines skrupellosen Betrügers.

Vandaag | 15:10 Dr. Phil

Meer dan 27 miljoen Mensen zijn wereldwijd het slachtoffer van moderne slavernij. Ze worden gedwongen om te werken in veel te zware arbeidsomstandigheden of in de seksindustrie. Veel van deze slachtoffers zijn onschuldige kinderen die gelokt worden in de criminaliteit. Vorig jaar verdienden slavendrijvers meer geld dan Google, Nike en Starbucks samen. Een nieuwe documentaire 'Call+Response' brengt enkele bekende actrices die strijden tegen dit onrecht. Julia Ormond is ambassadrice bij de UN en is te gast bij Dr. Phil. Zij deelt haar ervaringen met mensenhandel en legt hoe de kijker kan helpen om het te stoppen. In de VS alleen worden er jaarlijks meer dan 17 000 mensen gesmokkeld. In Texas trof de politie een 16-jarig meisje aan die opgesloten was in een huis waar ze minstens vijf nachten per week zichzelf moest prostitueren. Een FBI-agent geeft meer uitleg over deze praktijken.

Vandaag | 15:55 Dr. Phil

Meer dan 27 miljoen Mensen zijn wereldwijd het slachtoffer van moderne slavernij. Ze worden gedwongen om te werken in veel te zware arbeidsomstandigheden of in de seksindustrie. Veel van deze slachtoffers zijn onschuldige kinderen die gelokt worden in de criminaliteit. Vorig jaar verdienden slavendrijvers meer geld dan Google, Nike en Starbucks samen. Een nieuwe documentaire 'Call+Response' brengt enkele bekende actrices die strijden tegen dit onrecht. Julia Ormond is ambassadrice bij de UN en is te gast bij Dr. Phil. Zij deelt haar ervaringen met mensenhandel en legt hoe de kijker kan helpen om het te stoppen. In de VS alleen worden er jaarlijks meer dan 17 000 mensen gesmokkeld. In Texas trof de politie een 16-jarig meisje aan die opgesloten was in een huis waar ze minstens vijf nachten per week zichzelf moest prostitueren. Een FBI-agent geeft meer uitleg over deze praktijken.

Vandaag | 16:00 Klinik am Südring

Ein Junge wird nach einem Schwächeanfall in die Klinik gebracht. Isst er nicht genug? Und wohin verschwindet er nachmittags ohne das Wissen seiner Mutter? Und: Eine Frau muss nach einem Unfall vermitteln: Ihr neuer Freund hat ihre Mutter mit heißem Essen überschüttet. Doch in der Klinik wird auch er zum Patienten. Außerdem: Ein junger Mann landet mit Bluthochdruck in der Klinik. Seine Mutter glaubt, dass seine Beziehung Schuld ist. Der wahre Grund ist jedoch ein Schock für alle.

Vandaag | 17:00 Welkom in de Wayne toren

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Vergeet leuk zijn, vind dat konijn: Olly en Ansi doen mee aan de jaarlijkse Wayne Talentenshow. Vlak voor aanvang proberen ze snel een act in elkaar te zetten, en gebruiken daarvoor ongevraagd het konijn van Julia. Maar het konijn is iets minder onschuldig dan verwacht.

Vandaag | 17:45 Sturm der Liebe

Alicia merkt dat Valentina blauwe vlekken op haar armen heeft. André en Hildegard denken dat ze gesaboteerd werden. André verdenkt zijn broer Werner, maar Alfons heeft een andere verdachte. Natascha verontschuldigt zich bij Magda. Goran ontmoet een jongeman die het adres van Romy vraagt en is wantrouwig. Romy kan hem geruststellen: het is haar neef Tobias.

Vandaag | 17:50 The Good Wife

Jason, Alicia en Lucca werken samen aan een zaak rond een studentenlening. Ondertussen zorgt Eli voor drama rond de campagne van Peter. En Diane zoekt een oplossing nadat Howard Cary van leeftijdsdiscriminatie beschuldigde. .

Vandaag | 18:55 Gloves Off

Na de plotselinge dood van zijn bokstrainer erft Doug een Engelse sportschool met een hoge schuldenlast en een gemengde groep aspirant vechters. Wanneer een zigeunerin vraagt om haar stuntelende reusachtige broer te trainen, stemt Doug met tegenzin ...

Na de plotselinge dood van zijn bokstrainer erft Doug een Engelse sportschool met een hoge schuldenlast en een gemengde groep aspirant-vechters. Wanneer een zigeunerin vraagt om haar stuntelende reusachtige broer te trainen, stemt Doug met tegenzin toe. Het gaat om een bokswedstrijd met blote vuisten tegen de nog onverslagen en eveneens monsterlijke 'Zigeuner Koning'. Met een geldprijs van 100.000 pond voor de winnaar, gaan Doug en zijn bende underdogs richting het noorden op een hilarische roadtrip naar de Appleby Horse Fair.

Vandaag | 20:00 Bride Killa

Seizoen 2 - Aflevering 1 - The Ultimate Pledge: Aan de relatie van een jong stel komt op oudjaarsavond 2014 op gewelddadige wijze een einde als de een wordt beschuldigd van de moord op de ander. Hoe heeft het zover kunnen komen?

Vandaag | 20:15 Von wegen altes Eisen

Die alleinerziehende Marion staunt nicht schlecht, als sie ihre 78 jährige Nachbarin Huguette im Auto ihres verstorbenen Mannes vor dem Haus kampieren sieht. Wie konnte es so weit kommen? Schnell wird klar, dass die Wohnung der Rentnerin aufgrund ...

Die alleinerziehende Marion staunt nicht schlecht, als sie ihre 78-jährige Nachbarin Huguette im Auto ihres verstorbenen Mannes vor dem Haus kampieren sieht. Wie konnte es so weit kommen? Schnell wird klar, dass die Wohnung der Rentnerin aufgrund ihrer hohen Mietschulden zwangsgeräumt wurde und sie niemanden hat, bei dem sie unterkommen könnte. Noch dazu würde die stolze und eigensinnige ältere Dame sich eher allein auf der Straße durchschlagen, als von sich aus um Hilfe zu bitten. Doch als Marion erfährt, dass Huguette früher Lehrerin war, handeln die beiden Frauen einen Deal aus. Denn die Nachtschwester braucht dringend Unterstützung mit ihrem rebellischen Sohn Rémi. Der hat nämlich monatelang hinter ihrem Rücken die Schule geschwänzt und soll nun auf einen berufsvorbereitenden Zweig wechseln. Für Marion ein Alptraum! Sie ist überzeugt, Rémi hätte nur mit einem höheren Abschluss später eine Chance in der Berufswelt. Also soll Huguette

Vandaag | 20:15 Ein Fall für zwei

Hanne Erwall hat vor einem halben Jahr ihr ungeborenes Kind verloren. Als sie nach Frankfurt zurückkommt, stirbt kurz darauf der potenzielle Vater Wolf Kleiber an einem starken Gift. Benni findet in Hanne eine völlig verstörte Mandantin, die sich nicht an den Tathergang erinnern will. Wolf Kleiber betrieb zusammen mit seiner Frau Antje und seinem Schwager einen Bio-Obsthof, auf dem auch Hanne gearbeitet hat. Als Benni herausfindet, dass Hanne ohne ihr Wissen ein Medikament zur Abtreibung verabreicht wurde, muss Leo auf dem Hof verdeckt ermitteln. Benni und Leo offenbart sich ein Familiendrama. Hat die mittlerweile selbst schwangere Antje Hanne das Mittel verabreicht, um die Nebenbuhlerin loszuwerden? Hat der eigene Schwager Wolf vergiftet, nur um den Hof für sich zu retten? Staatsanwältin Claudia Strauss ist von Hannes Schuld mehr als überzeugt, findet sie doch die Giftpflanze direkt vor Hannes Haustür. Als di

Vandaag | 22:05 Avatar: De Legende Van Aang

Seizoen 1 - Aflevering 11 - De Grote Afgrond: Aang, Katara en Sokka moeten over een grote canyon vliegen. Als ze daar stoppen om ’t uitzicht te bewonderen, ontmoeten ze twee rivaliserende stammen die door de canyon moeten trekken, maar er is maar één cayongids, dus dat wordt ruzie. Aang besuit dat de zieken en bejaarden van de stammen op Appa’s rug naar de overkant mogen, en zo trekken zij met z’n allen door de canyon. Er mag geen voedsel mee, want dat lokt roofdieren. En inderdaad, ze worden aangevallen door een gevaarlijke spin. De stammen beschuldigen elkaar van het meenemen van voedsel. Aang besluit de stammen te splitsen en stuurt Katara met de ene, en Sokka met de andere stam mee. Gauw blijkt dat de oorzaak van de vete in ’t verleden ligt. Al ruziënd trekt men verder en weerworden ze aangevallen door spinnen. Aang weet de beesten echter dit keer voor zijn karretje te spannen. Ook geeft ie een slimme draai aa nde oorzaak van de vete, waardoor de stammen als één stam verder trekken.

Vandaag | 22:26 Teenage Kicks IMDb: 6.5

IMDB * 6.5 - Drama, Australisch drama. De 17 jarige Miklós Varga wil weg bij zijn familie en heeft met zijn beste vriend Dan het plan om van huis weg te lopen, maar dan komt zijn oudere broer Tomi om bij een ongeluk. Alleen Miklós weet wat er aan ...

Australisch drama. De 17-jarige Miklós Varga wil weg bij zijn familie en heeft met zijn beste vriend Dan het plan om van huis weg te lopen, maar dan komt zijn oudere broer Tomi om bij een ongeluk. Alleen Miklós weet wat er aan het ongeluk voorafging en hij worstelt met het schuldgevoel en zijn gevoelens voor z'n beste vriend.

Vandaag | 23:00 Broken Trust

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Brother Vs. Brother: De broers Edwin en Andy Hawes hebben een bloeiend tuiniersbedrijf, maar meningsverschillen leiden tot beschuldigingen van verduistering en uiteindelijk tot geweld.

Morgen | 02:25 Sturm der Liebe

Alicia merkt dat Valentina blauwe vlekken op haar armen heeft. André en Hildegard denken dat ze gesaboteerd werden. André verdenkt zijn broer Werner, maar Alfons heeft een andere verdachte. Natascha verontschuldigt zich bij Magda. Goran ontmoet een jongeman die het adres van Romy vraagt en is wantrouwig. Romy kan hem geruststellen: het is haar neef Tobias.

Morgen | 02:40 The Good Wife

Jason, Alicia en Lucca werken samen aan een zaak rond een studentenlening. Ondertussen zorgt Eli voor drama rond de campagne van Peter. En Diane zoekt een oplossing nadat Howard Cary van leeftijdsdiscriminatie beschuldigde. .

Morgen | 03:30 Ein Fall für zwei

Hanne Erwall hat vor einem halben Jahr ihr ungeborenes Kind verloren. Als sie nach Frankfurt zurückkommt, stirbt kurz darauf der potenzielle Vater Wolf Kleiber an einem starken Gift. Benni findet in Hanne eine völlig verstörte Mandantin, die sich nicht an den Tathergang erinnern will. Wolf Kleiber betrieb zusammen mit seiner Frau Antje und seinem Schwager einen Bio-Obsthof, auf dem auch Hanne gearbeitet hat. Als Benni herausfindet, dass Hanne ohne ihr Wissen ein Medikament zur Abtreibung verabreicht wurde, muss Leo auf dem Hof verdeckt ermitteln. Benni und Leo offenbart sich ein Familiendrama. Hat die mittlerweile selbst schwangere Antje Hanne das Mittel verabreicht, um die Nebenbuhlerin loszuwerden? Hat der eigene Schwager Wolf vergiftet, nur um den Hof für sich zu retten? Staatsanwältin Claudia Strauss ist von Hannes Schuld mehr als überzeugt, findet sie doch die Giftpflanze direkt vor Hannes Haustür. Als di

Morgen | 03:39 Teenage Kicks IMDb: 6.5

IMDB * 6.5 - Drama, Australisch drama. De 17 jarige Miklós Varga wil weg bij zijn familie en heeft met zijn beste vriend Dan het plan om van huis weg te lopen, maar dan komt zijn oudere broer Tomi om bij een ongeluk. Alleen Miklós weet wat er aan ...

Australisch drama. De 17-jarige Miklós Varga wil weg bij zijn familie en heeft met zijn beste vriend Dan het plan om van huis weg te lopen, maar dan komt zijn oudere broer Tomi om bij een ongeluk. Alleen Miklós weet wat er aan het ongeluk voorafging en hij worstelt met het schuldgevoel en zijn gevoelens voor z'n beste vriend.

Morgen | 05:35 Decadencia

De mooie en onschuldige Anabel probeert de eindjes aan elkaar te knopen met een slechtbetaalde baan, totdat ze een relatie begint met de rijke ondernemer Oskar. Het lijkt of alle dromen van Anabel uitkomen, maar dan blijkt Oskar een perverse kant te ...

De mooie en onschuldige Anabel probeert de eindjes aan elkaar te knopen met een slechtbetaalde baan, totdat ze een relatie begint met de rijke ondernemer Oskar. Het lijkt of alle dromen van Anabel uitkomen, maar dan blijkt Oskar een perverse kant te hebben waarvan zij steeds verder in de ban raakt.

Morgen | 07:00 The Cooler

Morgen - Het leven van pechvogel Bernie Lootz (William H. Macy) gaat niet over rozen. Sterker nog, zijn aanleg voor het ongeluk blijkt besmettelijk te zijn. In de casino's van Las Vegas bouwt hij een steeds grotere schuld op. Casino eigenaar Shelly ...

Het leven van pechvogel Bernie Lootz (William H. Macy) gaat niet over rozen. Sterker nog, zijn aanleg voor het ongeluk blijkt besmettelijk te zijn. In de casino's van Las Vegas bouwt hij een steeds grotere schuld op. Casino-eigenaar Shelly lost alle schulden af, maar dwingt Bernie wel te werken als een zogenaamde Cooler. Voor het eerst werkt Bernie's aantrekkingskracht voor ongeluk in zijn eigen voordeel: elke keer als een tafel te veel geld moet uitbetalen, gaat Bernie erbij staan waardoor al het geluk van de speler verdwijnt. Alles gaat goed tot hij verliefd wordt op de knappe serveerster Natalie.

Morgen | 08:00 Million Dollar Listing Los Angeles

Josh Flagg beschuldigt Altman van het stelen van zijn klanten. Het liefdesleven van Madison ligt helemaal overhoop, dus stort hij zich op zijn werk.

Morgen | 10:05 Find me in Paris - Tanz durch die Zeit

Armando Castillo probt intensiv für den Grand Prix, der in Brüssel stattfinden wird. Der verletzte Max wird von seinen Freunden gebeten, als moralische Unterstützung mit nach Brüssel zu fahren. Auch sein Vater fordert ihn auf, mitzureisen. Aber Max lehnt ab und bleibt in Paris. Am Tag vor dem Auftritt kommt es in Brüssel zu einem Streit zwischen der Engländerin Jenna und Lena. Gekränkt fordert Lena die englische Crew zu einem Wettstreit auf. Dieser sinnlose Kampf der beiden Gruppen wird aber von Armando und der Schuldirektorin Gabrielle Carré unterbrochen. Allen Schülern, die an diesem Wettstreit teilgenommen haben, droht der Verweis von der Schule. Lena sieht die Schuld allein bei sich und sieht nur einen Ausweg. Sie muss mit dem Zeitmesser ihrer Mutter die Zeit zurückstellen und alles zum Positiven wenden. Ihre Freundin Ines hält das für sehr gefährlich und will sie davon abhalten. Aber Lena bedient den Zeitmesser und dreht die Zeit um einige Stunden zurück.

Morgen | 12:40 Bar Rescue

Seizoen 5 - Aflevering 44 - Star Lite, Star Not So Brit: Een afwezige eigenaar keerde z'n rug naar de zaak. Het biercafé draaide verlies en nu zit hij in de schulden.

Morgen | 12:45 Könnes kämpft

Immer mehr Menschen in Deutschland verschulden sich – um ihre Miete überweisen zu können! Katastrophal ist die Situation in NRW, dort fehlen eine halbe Million bezahlbare Wohnungen. In der Reihe "Mietpreis-Wahnsinn: Wird Wohnen zum Luxus?" hakt Reporter Dieter Könnes bei Investoren und Kommunen nach.

Morgen | 14:30 Der Nikolaus im Haus

Morgen - Klaudia Wehmeyer ist Inhaberin einer Bäckerei, alleinstehend und ein herzensguter Mensch. Umso mehr verwundert es, dass ausgerechnet sie wegen Betrugs angeklagt wird. Als Gefängnis droht, flieht Klaudia kurzerhand aus dem Gerichtssaal. ...

Klaudia Wehmeyer ist Inhaberin einer Bäckerei, alleinstehend und ein herzensguter Mensch. Umso mehr verwundert es, dass ausgerechnet sie wegen Betrugs angeklagt wird. Als Gefängnis droht, flieht Klaudia kurzerhand aus dem Gerichtssaal. Getarnt als Nikolo will sie in Eigenregie ihre Unschuld beweisen und platzt mitten hinein in das freudlose Dasein von Witwer Paul und seinen zwei Kindern. Es dauert eine Weile, bis Paul begreift, welch Himmelsgeschenk ihm da ins Haus geflattert ist. Mit: Christine Neubauer (Klaudia Wehmeyer), Bernhard Schir (Paul Weber), Pamina Grünsteidl (Pia Weber), Tamino Wecker (Tim Weber), Otto Tausig (Opa Meier), Hans Sigl (Karsten Klett), Helmut Berger (Dr. Frank Lehmann), Maximilian Krückl (Roland Müller), Fritz von Friedl (Peter Klein), Judith Rumpf (Yvonne Baumeister), Christian Spatzek (Siegfried Schüttler), Veronika Polly (Simone Bechtel), Karl Achleitner (Richter Albaum), Martin Weinek (Polizist), Beatrice Frey (Lore Lehmann) uvm. Deutschland 2008.

Morgen | 14:40 Uilenbal

Morgen - De achtjarige Meral is net verhuisd en wil graag met de kinderen uit haar nieuwe buurt spelen, maar het maken van nieuwe vrienden valt niet mee. Op haar kamer ontdekt ze de muis Piepiep en ze neemt hem mee op schoolkamp. Dankzij Piepiep ...

De achtjarige Meral is net verhuisd en wil graag met de kinderen uit haar nieuwe buurt spelen, maar het maken van nieuwe vrienden valt niet mee. Op haar kamer ontdekt ze de muis Piepiep en ze neemt hem mee op schoolkamp. Dankzij Piepiep sluit Meral onverwachts vriendschap met het populaire meisje Desi, de stoere Jason en de verlegen Vito. Wanneer Piepiep echter in een onbewaakt moment door een uil gegrepen wordt, lijkt Meral ontroostbaar en geeft ze haar nieuwe vrienden de schuld. Tijdens een spannende tocht om de uilenbal met Piepieps botjes te zoeken, ontdekt Meral hoe belangrijk vriendschap kan zijn.

Morgen | 16:00 W wie Wissen

Was wären wir ohne unser Gedächtnis? Es ermöglicht uns nicht nur abzuspeichern, was wir erleben und lernen, es bildet auch das Fundament unserer Persönlichkeit. Dabei entscheidet das Gehirn unbewusst, was es behalten möchte: Wichtiges wird an unterschiedlichen Orten abgelegt und bei Bedarf wieder abgerufen, Unwichtiges durch Vergessen aktiv entsorgt. Aber manchmal spielt das Gedächtnis uns auch Streiche: Dann können wir uns an wichtige Dinge auf einmal nicht mehr erinnern - oder eine abgerufene Erinnerung entpuppt sich als falsch. Wie kann es dazu kommen? Und wie können wir dem Nachlassen des Gedächtnisses im Alter ein Schnippchen schlagen? "W wie Wissen über" … hm, worüber nochmal? Ich komm gerade nicht drauf ... Ach ja! Über Gedächtnislücken und - tücken. Trügerische Erinnerungen - Warum Zeugen vor Gericht immer wieder Unschuldige belasten. Streiks und Streiche - Was dahintersteckt, wenn unser Gedächtnis uns im Stich lässt oder foppt. Daddeln gegen Demen

Morgen | 20:00 Gloves Off

Morgen - Na de plotselinge dood van zijn bokstrainer erft Doug een Engelse sportschool met een hoge schuldenlast en een gemengde groep aspirant vechters. Wanneer een zigeunerin vraagt om haar stuntelende reusachtige broer te trainen, stemt Doug met ...

Na de plotselinge dood van zijn bokstrainer erft Doug een Engelse sportschool met een hoge schuldenlast en een gemengde groep aspirant-vechters. Wanneer een zigeunerin vraagt om haar stuntelende reusachtige broer te trainen, stemt Doug met tegenzin toe. Het gaat om een bokswedstrijd met blote vuisten tegen de nog onverslagen en eveneens monsterlijke 'Zigeuner Koning'. Met een geldprijs van 100.000 pond voor de winnaar, gaan Doug en zijn bende underdogs richting het noorden op een hilarische roadtrip naar de Appleby Horse Fair.

Morgen | 20:15 Unschuldig

Morgen - Schmerz, Wut und Verzweiflung so sieht es in Alex Schwarz (Felix Klare) aus, der unschuldig sieben Jahre für den Mord an seiner Frau im Gefängnis gesessen ist. Sein 15 jähriger Sohn Lasse (Yuri Völsch) und die zwölfjährige Lena (Ruby ...

Schmerz, Wut und Verzweiflung - so sieht es in Alex Schwarz (Felix Klare) aus, der unschuldig sieben Jahre für den Mord an seiner Frau im Gefängnis gesessen ist. Sein 15-jähriger Sohn Lasse (Yuri Völsch) und die zwölfjährige Lena (Ruby M. Lichtenberg), die bei seiner Schwägerin Marion (Anna Loos) aufwachsen, wollen von ihrem leiblichen Vater nichts mehr wissen. Für sie gibt es keinen Zweifel, dass er ihre Mama auf dem Gewissen hat, obwohl Alex die Tat vor Gericht bestritten hat. Die Chance auf einen Neuanfang bekommt Alex, als der damalige Belastungszeuge seine Falschaussage widerruft. In Freiheit beginnt für ihn jedoch ein neuer Spießrutenlauf, denn niemand außer seinem Bruder Daniel (Sascha Alexander Geršak) glaubt an seine Unschuld. Für Marion und ihren Mann Uwe (Godehard Giese) steht viel mehr als die Frage nach Gerechtigkeit auf dem Spiel. Das kinderlose Paar fürchtet um sein nach der Tragödie ihrer Schwester aufgebautes Familienglück mit den beiden Pflegekindern. Marion hofft de

Overmorgen | 00:50 Skyscraper IMDb: 5.8

Morgen - IMDB * 5.8 - Actiethriller, De voormalige FBI agent en oorlogsveteraan Will Sawyer (Dwayne Johnson) is verantwoordelijk voor de veiligheid in wolkenkrabbers. Tijdens een opdracht in China staat plots een wolkenkrabber in brand waarvan hij ...

De voormalige FBI-agent en oorlogsveteraan Will Sawyer (Dwayne Johnson) is verantwoordelijk voor de veiligheid in wolkenkrabbers. Tijdens een opdracht in China staat plots een wolkenkrabber in brand waarvan hij de schuld krijgt. Hij slaat op de vlucht terwijl hij zijn onschuld poogt te bewijzen en op zoek gaat naar de dader. Bovendien moet hij alles op alles zetten om zijn vrouw en kinderen te bevrijden, die op de verdieping boven de brand vastzitten. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/skyscraper

Overmorgen | 01:50 Unschuldig

Morgen - Schmerz, Wut und Verzweiflung so sieht es in Alex Schwarz (Felix Klare) aus, der unschuldig sieben Jahre für den Mord an seiner Frau im Gefängnis gesessen ist. Sein 15 jähriger Sohn Lasse (Yuri Völsch) und die zwölfjährige Lena (Ruby ...

Schmerz, Wut und Verzweiflung - so sieht es in Alex Schwarz (Felix Klare) aus, der unschuldig sieben Jahre für den Mord an seiner Frau im Gefängnis gesessen ist. Sein 15-jähriger Sohn Lasse (Yuri Völsch) und die zwölfjährige Lena (Ruby M. Lichtenberg), die bei seiner Schwägerin Marion (Anna Loos) aufwachsen, wollen von ihrem leiblichen Vater nichts mehr wissen. Für sie gibt es keinen Zweifel, dass er ihre Mama auf dem Gewissen hat, obwohl Alex die Tat vor Gericht bestritten hat. Die Chance auf einen Neuanfang bekommt Alex, als der damalige Belastungszeuge seine Falschaussage widerruft. In Freiheit beginnt für ihn jedoch ein neuer Spießrutenlauf, denn niemand außer seinem Bruder Daniel (Sascha Alexander Geršak) glaubt an seine Unschuld. Für Marion und ihren Mann Uwe (Godehard Giese) steht viel mehr als die Frage nach Gerechtigkeit auf dem Spiel. Das kinderlose Paar fürchtet um sein nach der Tragödie ihrer Schwester aufgebautes Familienglück mit den beiden Pflegekindern. Marion hofft de

Overmorgen | 02:01 Bassie & Adriaan En De Diamant

Kinderserie. Bassie en Adriaan worden ervan verdacht een diamant te hebben gestolen, maar ze zijn onschuldig. Als ze niet in de gevangenis willen belanden, moeten ze de echte boeven opsporen. Het spoor leidt naar Duitsland, waar de boeven de diamant willen verkopen. Bassie en Adriaan moeten snel een list verzinnen om dat te voorkomen.

Overmorgen | 02:31 Bassie & Adriaan En De Diamant

Kinderserie. Bassie en Adriaan worden ervan verdacht een diamant te hebben gestolen, maar ze zijn onschuldig. Als ze niet in de gevangenis willen belanden, moeten ze de echte boeven opsporen. Het spoor leidt naar Duitsland, waar de boeven de diamant willen verkopen. Bassie en Adriaan moeten snel een list verzinnen om dat te voorkomen.

Overmorgen | 03:01 Bassie & Adriaan En De Diamant

Kinderserie. Bassie en Adriaan worden ervan verdacht een diamant te hebben gestolen, maar ze zijn onschuldig. Als ze niet in de gevangenis willen belanden, moeten ze de echte boeven opsporen. Het spoor leidt naar Duitsland, waar de boeven de diamant willen verkopen. Bassie en Adriaan moeten snel een list verzinnen om dat te voorkomen.

Overmorgen | 03:30 The Juror

Morgen - Annie Laird (Demi Moore) wordt gekozen als jurylid bij een grote maffia rechtszaak. Ze wordt door iemand die bekend staat als The Teacher gedwongen om de andere juryleden over te halen om een 'niet schuldig' vonnis uit te spreken. Hij ...

Annie Laird (Demi Moore) wordt gekozen als jurylid bij een grote maffia-rechtszaak. Ze wordt door iemand die bekend staat als The Teacher gedwongen om de andere juryleden over te halen om een 'niet-schuldig'-vonnis uit te spreken. Hij bedreigt haar te vermoorden als ze dit niet zal doen.

Overmorgen | 03:31 Bassie & Adriaan En De Diamant

Kinderserie. Bassie en Adriaan worden ervan verdacht een diamant te hebben gestolen, maar ze zijn onschuldig. Als ze niet in de gevangenis willen belanden, moeten ze de echte boeven opsporen. Het spoor leidt naar Duitsland, waar de boeven de diamant willen verkopen. Bassie en Adriaan moeten snel een list verzinnen om dat te voorkomen.

Overmorgen | 04:01 Bassie & Adriaan En De Diamant

Kinderserie. Bassie en Adriaan worden ervan verdacht een diamant te hebben gestolen, maar ze zijn onschuldig. Als ze niet in de gevangenis willen belanden, moeten ze de echte boeven opsporen. Het spoor leidt naar Duitsland, waar de boeven de diamant willen verkopen. Bassie en Adriaan moeten snel een list verzinnen om dat te voorkomen.

Overmorgen | 04:31 Bassie & Adriaan En De Diamant

Kinderserie. Bassie en Adriaan worden ervan verdacht een diamant te hebben gestolen, maar ze zijn onschuldig. Als ze niet in de gevangenis willen belanden, moeten ze de echte boeven opsporen. Het spoor leidt naar Duitsland, waar de boeven de diamant willen verkopen. Bassie en Adriaan moeten snel een list verzinnen om dat te voorkomen.

Overmorgen | 04:34 PJ Masks: Pyjamahelden

Owlette en de Owletteenies / Onschuldige Gekko: Owlette krijgt hulpjes! / Camerons auto verdwijnt!

Overmorgen | 04:38 Bassie & Adriaan En De Diamant

Kinderserie. Bassie en Adriaan worden ervan verdacht een diamant te hebben gestolen, maar ze zijn onschuldig. Als ze niet in de gevangenis willen belanden, moeten ze de echte boeven opsporen. Het spoor leidt naar Duitsland, waar de boeven de diamant willen verkopen. Bassie en Adriaan moeten snel een list verzinnen om dat te voorkomen.

Overmorgen | 04:40 Bassie & Adriaan En De Diamant

Kinderserie. Bassie en Adriaan worden ervan verdacht een diamant te hebben gestolen, maar ze zijn onschuldig. Als ze niet in de gevangenis willen belanden, moeten ze de echte boeven opsporen. Het spoor leidt naar Duitsland, waar de boeven de diamant willen verkopen. Bassie en Adriaan moeten snel een list verzinnen om dat te voorkomen.

Overmorgen | 05:00 Sturm der Liebe

Alicia merkt dat Valentina blauwe vlekken op haar armen heeft. André en Hildegard denken dat ze gesaboteerd werden. André verdenkt zijn broer Werner, maar Alfons heeft een andere verdachte. Natascha verontschuldigt zich bij Magda. Goran ontmoet een jongeman die het adres van Romy vraagt en is wantrouwig. Romy kan hem geruststellen: het is haar neef Tobias.

 Meer

Schuld gemist

Eerder Vandaag | 13:30 The Good Wife

Alicia gaat in de clinch met een rechter tijdens een zitting wanneer ze akkoord gaat een cliënt te ondersteunen in haar pleidooi van onschuld. Ondertussen moet Diane tegen haar eigen overtuigingen ingaan voor een cliënt in een zaak van medisch geassisteerde zelfmoord.

Eerder Vandaag | 11:15 SOKO Wismar

Ein unbekannter Toter wird aus dem Hafenbecken gezogen. Die Ansteckblume an seinem Anzug lässt die Ermittler vermuten, dass er bei einer Hochzeit war. Ganz in der Nähe fand am Vorabend die Hochzeitsfeier der Kronmöllers auf einem alten Schiff statt. Doch weder sie noch die Brautmutter Sandra Bosse kennen den Toten. Anhand eines Etiketts im Anzug ermittelt die Polizei, dass es sich um Paul Schneider aus Chile handelt. Allerdings hat die Pathologin durch einen Zahnabgleich etwas ganz anderes herausgefunden: Der Tote ist Frank Heeg, der vor 20 Jahren nach einem Bootsunfall vermisst und schließlich für tot erklärt wurde. Damals blieb sein Partner Benno Thiel auf den Schulden der gemeinsamen Jachtbaufirma sitzen. Noch heute leidet er darunter. Ist er Heeg begegnet und hat sich dafür gerächt? Doch auch Sandra Bosse gerät ins Visier der Ermittler. Sie war früher mit Frank Heeg liiert, und das Hochzeitsvideo zeigt, dass Heeg sehr wohl bei der Feier war. Hat sie i

Eerder Vandaag | 10:00 Im Namen der Gerechtigkeit - Wir kämpfen für Sie!

Rosa Nolls Welt bricht zusammen, als sie zufällig ihren Freund mit der eigenen Mutter inflagranti erwischt! Kurz darauf wird die Mutter mit einer Kopfverletzung bewusstlos im Park gefunden. Schnell gerät Rosa ins Visier der Ermittlungen. Rechtsanwalt Christian Vorländer muss die Unschuld der Hotelfachfrau beweisen. Allerdings liegt die vermeintlich einzige Zeugin immer noch im Koma.

Eerder Vandaag | 09:55 Sturm der Liebe

Tim wird von seinem schlechten Gewissen geplagt, da er sich für den Gesundheitszustand von Franzis Tante verantwortlich fühlt. Durch eine Äußerung von Werner wird Franzi derweil klar, dass Tim womöglich Schuld an dem Unglück hat … Jessica träumt von einer gemeinsamen Wohnung mit Henry und lässt sich von Hildegard dazu ermuntern, das Projekt anzugehen. Gerade als Jessica Henry von ihrer Idee berichten will, hat dieser überraschende Neuigkeiten zu verkünden … Robert wird von Michael auf die Idee gebracht, für das Baby selbst eine Wiege zu bauen. Doch schnell muss er erkennen, dass er dabei an seine handwerklichen Grenzen stößt.

Eerder Vandaag | 08:25 Dr. Phil

Meer dan 27 miljoen Mensen zijn wereldwijd het slachtoffer van moderne slavernij. Ze worden gedwongen om te werken in veel te zware arbeidsomstandigheden of in de seksindustrie. Veel van deze slachtoffers zijn onschuldige kinderen die gelokt worden in de criminaliteit. Vorig jaar verdienden slavendrijvers meer geld dan Google, Nike en Starbucks samen. Een nieuwe documentaire 'Call+Response' brengt enkele bekende actrices die strijden tegen dit onrecht. Julia Ormond is ambassadrice bij de UN en is te gast bij Dr. Phil. Zij deelt haar ervaringen met mensenhandel en legt hoe de kijker kan helpen om het te stoppen. In de VS alleen worden er jaarlijks meer dan 17 000 mensen gesmokkeld. In Texas trof de politie een 16-jarig meisje aan die opgesloten was in een huis waar ze minstens vijf nachten per week zichzelf moest prostitueren. Een FBI-agent geeft meer uitleg over deze praktijken.

Eerder Vandaag | 08:10 Sturm der Liebe

Tim quält sein schlechtes Gewissen. Jessica träumt von einer Zukunft mit Henry. Robert fühlt sich herausgefordert. Tim wird von seinem schlechten Gewissen geplagt, da er sich für den Gesundheitszustand von Franzis Tante verantwortlich fühlt. Durch eine Äußerung von Werner wird Franzi klar, dass Tim womöglich Schuld an dem Unglück hat ... Jessica träumt von einer gemeinsamen Wohnung mit Henry und lässt sich von Hildegard dazu ermuntern, das Projekt anzugehen. Gerade als Jessica Henry von ihrer Idee berichten will, hat dieser überraschende Neuigkeiten zu verkünden. Robert wird von Michael auf die Idee gebracht, für das Baby selbst eine Wiege zu bauen. Doch schnell muss er erkennen, dass er dabei an seine handwerklichen Grenzen stößt.

Eerder Vandaag | 07:45 Dr. Phil

Meer dan 27 miljoen Mensen zijn wereldwijd het slachtoffer van moderne slavernij. Ze worden gedwongen om te werken in veel te zware arbeidsomstandigheden of in de seksindustrie. Veel van deze slachtoffers zijn onschuldige kinderen die gelokt worden in de criminaliteit. Vorig jaar verdienden slavendrijvers meer geld dan Google, Nike en Starbucks samen. Een nieuwe documentaire 'Call+Response' brengt enkele bekende actrices die strijden tegen dit onrecht. Julia Ormond is ambassadrice bij de UN en is te gast bij Dr. Phil. Zij deelt haar ervaringen met mensenhandel en legt hoe de kijker kan helpen om het te stoppen. In de VS alleen worden er jaarlijks meer dan 17 000 mensen gesmokkeld. In Texas trof de politie een 16-jarig meisje aan die opgesloten was in een huis waar ze minstens vijf nachten per week zichzelf moest prostitueren. Een FBI-agent geeft meer uitleg over deze praktijken.

Gisteren 23:35 Die Erbschaft

Emil hat Panik, weil er beim nächtlichen Einbruch in die städtische Pumpstation einen Wachmann niedergeschlagen hat. Malik hat sich zur Verfügung gestellt, die Schuld dafür auf sich zu nehmen und lässt sich von Frederik helfen. Dieser legt seinem Bruder ans Herz, aus Grønnegaard zu verschwinden. Doch Emil will Melody nicht im Stich lassen. Als klar wird, dass Gro als Sorgeberechtigte Melody zu sich nehmen will, ist für Emil allerdings klar, dass er auf Grønnegaard nichts mehr verloren hat. Auch Aksel zieht weg, er hat sich entschieden, die Forschungsstelle in Holland anzunehmen. Signe ist einverstanden, für den Moment eine Fernbeziehung zu leben. Bald schon aber kriegt sie ernsthafte Probleme auf dem Hof. Als Rache für das rote Wasser wird sie sabotiert.

Gisteren 22:10 Big Time Rush

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Big Time leugens: De jongens hangen momenteel van leugens aan elkaar; Kendall liegt tegen Jo over Lucy (die hem steeds in de lift probeert te kussen), James en Carlos laten een frisdrankfles ontploffen in Gustavo’s kantoor en geven daar iemand anders de schuld van en Logan liegt tegen Camille dat hij ziek is om niet mee te hoeven naar een of ander vaag toneelstuk.

Gisteren 16:50 The Cooler

Gisteren - Het leven van pechvogel Bernie Lootz (William H. Macy) gaat niet over rozen. Sterker nog, zijn aanleg voor het ongeluk blijkt besmettelijk te zijn. In de casino's van Las Vegas bouwt hij een steeds grotere schuld op. Casino eigenaar ...

Het leven van pechvogel Bernie Lootz (William H. Macy) gaat niet over rozen. Sterker nog, zijn aanleg voor het ongeluk blijkt besmettelijk te zijn. In de casino's van Las Vegas bouwt hij een steeds grotere schuld op. Casino-eigenaar Shelly lost alle schulden af, maar dwingt Bernie wel te werken als een zogenaamde Cooler. Voor het eerst werkt Bernie's aantrekkingskracht voor ongeluk in zijn eigen voordeel: elke keer als een tafel te veel geld moet uitbetalen, gaat Bernie erbij staan waardoor al het geluk van de speler verdwijnt. Alles gaat goed tot hij verliefd wordt op de knappe serveerster Natalie.

Gisteren 15:10 Sturm der Liebe

Tim wird von seinem schlechten Gewissen geplagt, da er sich für den Gesundheitszustand von Franzis Tante verantwortlich fühlt. Durch eine Äußerung von Werner wird Franzi derweil klar, dass Tim womöglich Schuld an dem Unglück hat … Jessica träumt von einer gemeinsamen Wohnung mit Henry und lässt sich von Hildegard dazu ermuntern, das Projekt anzugehen. Gerade als Jessica Henry von ihrer Idee berichten will, hat dieser überraschende Neuigkeiten zu verkünden … Robert wird von Michael auf die Idee gebracht, für das Baby selbst eine Wiege zu bauen. Doch schnell muss er erkennen, dass er dabei an seine handwerklichen Grenzen stößt.

Gisteren 14:10 Wittekerke

Max zit in zak en as omdat Caro de verlovingsring heeft geweigerd. Hij begrijpt er niets van en zoekt steun bij Sneyers. Zoals gewoonlijk is die alleen met zijn eigen problemen begaan. Hij vindt het verschrikkelijk dat het opvangtehuis er niet zal komen en dat door de schuld van één vrouw: Camilla. Sam is nog niet gekalmeerd. Ze wil niet langer samenleven met een man die haar bedriegt en ze eist dat Ivo elders gaat wonen. Nu ze uit het ziekenhuis ontslagen is, maken Magda en Georges volop toekomstplannen. Ook Marcel en Joke willen samen verdergaan, maar waarom probeert hij dat geheim te houden? Frank is overstuur door de brief van zijn dochter.

Gisteren 10:45 Unikitty

Unikitty en haar vrienden zweven hulpeloos door de ruimte. Maar wiens schuld is dat eigenlijk?

Eergisteren 14:35 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 42 - Blaffende Honden: Alle kinderen spelen de app 'Blaffende Honden,' wanneer juf Smith al hun telefoons afneemt en ze vervolgens verdwijnen krijgt Alvin de schuld. Kan hij zijn naam zuiveren?

 Meer