School op tv (tv-tip)

Morgen | 21:45 Nieuw: Dienders

Morgen - Realityreeks, In de nieuwe documentaireserie Dienders worden acht jonge agenten in opleiding gevolgd tijdens ...

In de nieuwe documentaireserie Dienders worden acht jonge agenten in opleiding gevolgd tijdens hun eerste jaar op de politieacademie. De zes afleveringen zijn vanaf vanavond elke donderdag om 21:45 uur te zien op NPO 3 en terug te kijken via Gids.tv. Praktijk De agenten-in-opleiding zitten niet alleen in de schoolbanken, maar moeten ook direct de straat op om te laten zien wat ze in de praktijk waard zijn. Zes van hen komen te werken in het zware district Zuid. Agressie Daar is agressie, armoede en huiselijk geweld de standaard en zijn schietpartijen eerder regel dan uitzonderingen zijn. Zoektocht In de docuserie zie je de agenten zijn hun eerste keer preventief fouilleren en een lange zoektocht naar de moeder van een hopeloos verdwaalde kleuter. Ze worden ook gevolgd in hun dagelijks leven.

Je vindt hier de programma's van School op tv We hebben de volgende programma's voor School Nieuw: Dienders: Morgen - Realityreeks, In de nieuwe documentaireserie Dienders worden acht jonge agenten in opleiding gevolgd tijdens. Olivia (NTR): Animatieserie over het varkentje Olivia. Ze is pas zes jaar maar is er al van overtuigd dat ze de hele wereld aankan en. Top Wing: Seizoen 1 Aflevering 22 Gaan met die banaan: De bananenbandieten zien de bananenpiñata voor het schoolfeestje aan voor. Mijn beste vriend Marlon: Jeugdserie, Seizoen 1 Aflevering 2 Nederlandse jeugdserie. De nieuwe jongen. Marlon en Hugo zijn al bevriend sinds de. FantomWorks: Flathead 'til I'm Dead, Seizoen 4 Aflevering 18 Flathead 'til I'm Dead: Chris wil de F1 truck uit 1950 die hij op de. Teen Mom 2: Seizoen 9 Aflevering 21 Direct Message: Teen Mom is een spin off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We. The Simpsons: Animatiereeks, Seizoen 26 Aflevering 21 Amerikaanse animatieserie. Bull E. Marge overtuigt Springfield van de noodzaak. Bob's Burgers: Seizoen 5 Aflevering 1 Work Hard Or Die Trying, Girl: Wanneer Gene z'n zelfbedachte Die Hard musical niet mag opvoeren. Olivia (NTR): Animatieserie over het varkentje Olivia. Ze is pas zes jaar maar is er al van overtuigd dat ze de hele wereld aankan en. Apennoten: Jeugdprogramma, Aflevering 5 Kinderprogramma. Krim Kram. Een groepje kleuters komt naar de studio waar ze aan Pepijn.

School op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 09:00 Mijn beste vriend Marlon

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Nederlandse jeugdserie. De nieuwe jongen. Marlon en Hugo zijn al bevriend sinds de kleuterschool. Sander is nieuw op school en blijkt een alleskunner. Marlon wil hem beter leren kennen, maar Hugo is jaloers.

Vandaag | 11:40 The Simpsons

Seizoen 26 - Aflevering 21 - Amerikaanse animatieserie. Bull-E. Marge overtuigt Springfield van de noodzaak van een antipestverordening, als Bart op de dansschool wordt gepest. Homer wordt daarop gearresteerd als hij Flanders treitert.

Vandaag | 12:15 Apennoten

Aflevering 5 - Kinderprogramma. Krim Kram. Een groepje kleuters komt naar de studio waar ze aan Pepijn Gunneweg het liedje laten horen wat ze op school hebben geleerd. Meester Bas Fortgens begeleidt de kinderen op zijn gitaar.

Vandaag | 15:13 Pokémon

Seizoen 20 - Japanse animatieserie. Alolan open dag!. Het is open dag op de Pokémon School en Ashs moeder komt als verrassing op bezoek om zijn presentatie te kunnen zien. Ash is erg zenuwachtig en Rotom Dex biedt aan om zijn nieuwe voice-sampling-functie te gebruiken, zodat hij de presentatie kan doen.

Vandaag | 17:50 The Goldbergs

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie. Girl Talk. Adam en Marvin gaan Murray helpen als de winkel concurrentie krijgt. Ondertussen staat Beverly Barry bij als hij verliefd wordt op een meisje van school.

Vandaag | 19:20 Typisch Bellingwolde

Seizoen 10 - Aflevering 3 - Humaninterestmagazine. Het was een oude school, maar sinds kort huist er de kringloopwinkel van Bert en Jessica. Alexander organiseert een open dag voor de buurt in zijn Kleindierpark.

Vandaag | 21:25 De reünie

Aflevering 4 - Reportagemagazine waarin ex-klasgenoten bijzondere levensverhalen vertellen. Ashram College Alphen a/d Rijn. In deze aflevering komen de wereldverbeteraars van 5 vwo van het Ashramcollege uit Alphen aan den Rijn van 1986 aan bod. Het waren de woelige jaren 80, waarin de klasgenoten hun onderwijs kregen op een heel vrije middelbare school. De leraren noemden ze er bij hun voornaam en over alles werd gediscussieerd. Met een inpandige kroegruimte was er ruimte voor een feestje, waar stiekem werd gewerkt aan het eigen verantwoordelijkheidsbesef, want er was veel ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid.

Morgen | 00:05 De Boeddhistische Blik: Rediscovery

Documentaire waarin 47 kinderen vrij spel krijgen om een mogelijke maatschappij van de toekomst te ontwikkelen op een verlaten bouwplaats. Gedurende tien weken krijgen 47 kinderen in Kopenhagen natuurles op een verlaten terrein. Ze gaan tien weken in deze stedelijke jungle naar school en ontdekken zo wat de natuur hen kan leren met betrekking tot de samenleving van de toekomst.

Morgen | 08:25 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 24 - Britse animatieserie. Angelina's keukenband. Op school moet iedereen zelf een muziekinstrument maken. Hierdoor begint Angelina onbewust een hele keukenband. Gracie is echter minder enthousiast.

Morgen | 09:00 Mijn beste vriend Marlon

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Nederlandse jeugdserie. De snoek!. Sander wil op school een door hem zelf gevangen reuzensnoek laten zien, maar zijn verhaal valt door toedoen van Marlon en Hugo in het water.

Morgen | 09:25 The Goldbergs

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie. Girl Talk. Adam en Marvin gaan Murray helpen als de winkel concurrentie krijgt. Ondertussen staat Beverly Barry bij als hij verliefd wordt op een meisje van school.

 Meer

School op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:30 Olivia (NTR)

Animatieserie over het varkentje Olivia. Ze is pas zes jaar maar is er al van overtuigd dat ze de hele wereld aankan en probeert elke dag nieuwe dingen uit. Haar fantasie brengt haar thuis en op school dikwijls in de problemen, maar Olivia volgt in elk geval wel haar dromen...

Vandaag | 07:45 Top Wing

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Gaan met die banaan: De bananenbandieten zien de bananenpiñata voor het schoolfeestje aan voor een echte banaan en gaan ermee vandoor. Team Top Wing komt in actie!

Vandaag | 09:00 FantomWorks

Seizoen 4 - Aflevering 18 - Flathead 'til I'm Dead: Chris wil de F1-truck uit 1950 die hij op de middelbare school had, maar hij wil ook een upgrade naar een V8 Flathead. Wordt het project een grotere uitdaging dan hij had gedacht?

Vandaag | 10:30 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 21 - Direct Message: Teen Mom is een spin-off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We volgen de verhalen van vier meisjes uit het eerste seizoen van 16 & Pregnant, die met de eerste jaren van het moederschap om moeten gaan. In elke aflevering volgen we vier tienermeisjes die te maken hebben met de problemen van de pubertijd, groeipijn en volwassen worden, boven op de verantwoordelijkheden van het moederschap. Elk verhaal biedt een uniek kijkje in de vele uitdagingen voor jonge moeders: het huwelijk, relaties, steun van familie of juist geen steun, adoptie, financiën, roddels in de samenleving, schoolexamens, studeren, een baan vinden of ontslagen worden en de spannende stap om uit huis te gaan en een eigen gezin te stichten.

Vandaag | 11:50 Bob's Burgers

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Work Hard Or Die Trying, Girl: Wanneer Gene z'n zelfbedachte Die Hard-musical niet mag opvoeren op school, besluit hij de musical stiekem in de kelder op te voeren, met hulp van Louise.

Vandaag | 12:10 Olivia (NTR)

Animatieserie over het varkentje Olivia. Ze is pas zes jaar maar is er al van overtuigd dat ze de hele wereld aankan en probeert elke dag nieuwe dingen uit. Haar fantasie brengt haar thuis en op school dikwijls in de problemen, maar Olivia volgt in elk geval wel haar dromen...

Vandaag | 12:30 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 23 - Walking the Walk: Teen Mom is een spin-off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We volgen de verhalen van vier meisjes uit het eerste seizoen van 16 & Pregnant, die met de eerste jaren van het moederschap om moeten gaan. In elke aflevering volgen we vier tienermeisjes die te maken hebben met de problemen van de pubertijd, groeipijn en volwassen worden, boven op de verantwoordelijkheden van het moederschap. Elk verhaal biedt een uniek kijkje in de vele uitdagingen voor jonge moeders: het huwelijk, relaties, steun van familie of juist geen steun, adoptie, financiën, roddels in de samenleving, schoolexamens, studeren, een baan vinden of ontslagen worden en de spannende stap om uit huis te gaan en een eigen gezin te stichten.

Vandaag | 13:30 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 24 - Make It or Break It: Teen Mom is een spin-off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We volgen de verhalen van vier meisjes uit het eerste seizoen van 16 & Pregnant, die met de eerste jaren van het moederschap om moeten gaan. In elke aflevering volgen we vier tienermeisjes die te maken hebben met de problemen van de pubertijd, groeipijn en volwassen worden, boven op de verantwoordelijkheden van het moederschap. Elk verhaal biedt een uniek kijkje in de vele uitdagingen voor jonge moeders: het huwelijk, relaties, steun van familie of juist geen steun, adoptie, financiën, roddels in de samenleving, schoolexamens, studeren, een baan vinden of ontslagen worden en de spannende stap om uit huis te gaan en een eigen gezin te stichten.

Vandaag | 14:35 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 27 - Opdracht op Hol: Alvin wil een superauto hebben en haalt Simon over om er een te maken voor zijn schoolopdracht.

Vandaag | 14:40 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Gumball, Darwin en Clayton vernielen per ongeluk de douches op school. Gumball en Darwin willen opbiechten hoe het is gebeurd, maar Clayton verzint een smoes..

Vandaag | 15:15 Pokémon S20

Alolan open dag!: Het is open dag op de Pokémon School.

Vandaag | 15:30 Flip Or Flop

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Loud, Louder, Loudest: Christina krijgt een mailtje van een makelaar over een aantrekkelijk huis, vlakbij een school en een vliegveld. Is de prijs laag genoeg om het risico te nemen?

Vandaag | 16:05 Olivia (NTR)

Animatieserie over het varkentje Olivia. Ze is pas zes jaar maar is er al van overtuigd dat ze de hele wereld aankan en probeert elke dag nieuwe dingen uit. Haar fantasie brengt haar thuis en op school dikwijls in de problemen, maar Olivia volgt in elk geval wel haar dromen...

Vandaag | 16:10 Barnwood Builders

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Old-School Takedown: In Harrisville in West Virginia ontmantelt het team een blokhut met behulp van touwen, een oude methode. Later bezoeken ze de oudste Five & Dime-winkel in de VS.

Vandaag | 18:25 De Thundermans

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Terug Naar School: Phoebe en Max hebben een toets in groep 8 gemist, omdat Max destijds een vrij weekend had "geritseld". Ze moeten terug naar school om de toets alsnog te doen, anders raakt Phoebe haar heldenstatus kwijt en draait Max de Jeugdgevangenis in

Vandaag | 18:35 Paw Patrol

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Pups redden een schooldag / Pups doen het licht aan: Alex raakt zijn rugzak kwijt op zijn eerste schooldag! Ryder en de Paw Patroll helpen hem met zoeken. // Chase is vandaag jarig en de pups plannen een suprise party. Alleen door de storm valt de stroom uit. De Paw Patroll moeten het probleem oplossen.

Vandaag | 18:55 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Veld vol breinen: De vierling probeert indruk te maken op Josie en de kinderen van school door ondanks een verbod toch naar een oude horrorfilm te kijken. Die is alleen zo eng, dat ze er al snel spijt van hebben en denken dat hun ouders zombies zijn.

Vandaag | 19:20 Fairly Odd Parents

Seizoen 9 - Aflevering 3 - De Nieuwe Magiebron / Iedereen Dom: Meneer Crocker denkt een nieuwe magiebron te hebben ontdekt. // Timmy wenst iedereen dom zodat hij betere cijfers kan halen en op die manier niet naar zomerschool hoeft.

Vandaag | 20:00 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Het schoolfeest: Peppa en haar familie gaan naar de braderie op school en doen daar van alles. Peppa en haar vriendjes laten zich schminken als tijgers.

Vandaag | 21:25 Olivia (NTR)

Animatieserie over het varkentje Olivia. Ze is pas zes jaar maar is er al van overtuigd dat ze de hele wereld aankan en probeert elke dag nieuwe dingen uit. Haar fantasie brengt haar thuis en op school dikwijls in de problemen, maar Olivia volgt in elk geval wel haar dromen...

Vandaag | 21:30 Bella en de Bulldogs

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Tornado fobie: Peppers verjaardagsfeestje dreigt in het water te vallen, omdat het vriendengroepje vast zit op school wegens een tornado-alarm. Ze besluiten in de gymzaal een verrassingsfeestje te organiseren.

Vandaag | 23:25 Modern Family

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Egg Drop: Luke en Manny moeten voor school een capsule ontwerpen waarin een ei heel blijft als het twee verdiepingen naar beneden zou vallen. Als Claire en Jay hier lucht van krijgen, komen de fanatiekelingen in hen naar boven.

Morgen | 00:05 Ridiculousness

Seizoen 11 - Aflevering 6 - Justina Valentine: In een nieuwe aflevering van Ridiculousness schuift Wild 'N Out-ster Justina Valentine aan bij Rob, Steelo en Chanel. Samen kijken ze naar ongelukken door Het Gepruts Van Een Ander, mensen met een Proefabonnement bij de sportschool en mensen met Waterschade.

Morgen | 00:05 Olivia (NTR)

Animatieserie over het varkentje Olivia. Ze is pas zes jaar maar is er al van overtuigd dat ze de hele wereld aankan en probeert elke dag nieuwe dingen uit. Haar fantasie brengt haar thuis en op school dikwijls in de problemen, maar Olivia volgt in elk geval wel haar dromen...

Morgen | 00:35 Bob's Burgers

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Midday Run: Tina wil alles doen om promotie te krijgen als surveillant op school. Ze vraagt Gene en Louise om hulp.

Morgen | 02:45 Regal Academy

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Een school voor sprookjes: Rose vindt een sleutel die naar een magisch land leidt: Regal Academy! Op deze school worden alle kleinkinderen van bekende sprookjesfiguren opgeleid. Zou het echt waar kunnen zijn dat Rose de kleindochter van Assepoester is?

Morgen | 03:25 Teenage Mutant Ninja Turtles

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Geheime agenda: De Turtles nemen een kijkje op school, als April's schoolproject de aandacht trekt van de Kraang.

Morgen | 03:45 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Rusty En De Zwevende School / Rusty Tegen Mega Frankford: Frankie heeft zijn uitvinding niet onder controle en laat de hele school zweven. Rusty en Ruby komen in actie. // Als Frankie Frankford laat groeien tot een Mega Frankford raakt zijn batterij oververhit. Dat levert een gevaarlijke situatie op.

Morgen | 03:50 Olivia (NTR)

Animatieserie over het varkentje Olivia. Ze is pas zes jaar maar is er al van overtuigd dat ze de hele wereld aankan en probeert elke dag nieuwe dingen uit. Haar fantasie brengt haar thuis en op school dikwijls in de problemen, maar Olivia volgt in elk geval wel haar dromen...

Morgen | 04:05 Bubble Guppies

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Het grote Bubbelfestival: Goby hoort dat er een groot festival in de stad is. De guppies zijn heel benieuwd hoe het er in de grote stad uitziet. Meneer Goudvis heeft een verrassing: ze gaan op schoolreisje naar de stad!

Morgen | 05:35 Flip Or Flop

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Loud, Louder, Loudest: Christina krijgt een mailtje van een makelaar over een aantrekkelijk huis, vlakbij een school en een vliegveld. Is de prijs laag genoeg om het risico te nemen?

Morgen | 05:40 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Dol op de directrice: Als Alvin de eerste schooldag na de vakantie de nieuwe knappe directrice ontmoet, wordt hij opslag verliefd. Hij doet er alles aan om indruk op haar te maken en bij haar te zijn. De klas van juf Smid uitgestuurd worden, en dus naar de directrice, werkt het beste, maar als dat de spuigaten uitloopt wordt Alvin geschorst. Tijdens zijn huisarrest valt hij zijn vader ook lastig met zijn jaloerse gedrag. Dave besluit de directrice te smeken of ze Alvin terug op school wil laten en ze ontmoeten elkaar in een restaurant. Alvin verstopt zich en bespioneert de twee maar verliest zijn evenwicht en valt in de soep. Dave probeert de situatie te redden maar als de echtgenoot van de directrice arriveert springt Alvin tevoorschijn. Als uitkomt dat de directrice gelukkig getrouwd realiseert Alvin dat zijn verliefde gedrag onacceptabel was. Hij verontschuldigt zich tegenover juf Smid en belooft beterschap maar als er buiten een mooie dame langsloopt rent Alvin daar toch achteraan.

Morgen | 06:25 Olivia (NTR)

Animatieserie over het varkentje Olivia. Ze is pas zes jaar maar is er al van overtuigd dat ze de hele wereld aankan en probeert elke dag nieuwe dingen uit. Haar fantasie brengt haar thuis en op school dikwijls in de problemen, maar Olivia volgt in elk geval wel haar dromen...

Morgen | 07:25 De Wonderlijke Wereld van Gumball

De computers op school zijn besmet door een virus. Anais en de licht psychotische Jamie worden daarvan beschuldigd. Ze moeten samenwerken om de echte dader te vinden. Als ze die hebben gevonden, realiseren ze zich dat ze meer gemeen hebben dan op het eerste gezicht leek.

Morgen | 08:25 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 3 - Aflevering 18 - De gijzeling / De krantenjongen: Wanneer de teddybeer van Theodore, "Talking Teddy", wordt gestolen, moeten de jongens met Agent Dingmans samenwerken om hem terug te krijgen.. // Wanneer Alvin de krant begint te stelen om te verkopen op school, geeft Dave de krantenjongen de schuld en weigert hem te betalen.

Morgen | 08:35 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 3 - Aflevering 18 - De gijzeling / De krantenjongen: Wanneer de teddybeer van Theodore, "Talking Teddy", wordt gestolen, moeten de jongens met Agent Dingmans samenwerken om hem terug te krijgen.. // Wanneer Alvin de krant begint te stelen om te verkopen op school, geeft Dave de krantenjongen de schuld en weigert hem te betalen.

Morgen | 08:55 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 9 - De App: Als Dave een ouder-app genaamd Harmonie krijgt, die moet zorgen dat de chipmunks zich goed gedragen en hun schoolwerk en klusjes in huis doen, doet Alvin er alles aan om aan haar te ontsnappen.

Morgen | 09:25 Olivia (NTR)

Animatieserie over het varkentje Olivia. Ze is pas zes jaar maar is er al van overtuigd dat ze de hele wereld aankan en probeert elke dag nieuwe dingen uit. Haar fantasie brengt haar thuis en op school dikwijls in de problemen, maar Olivia volgt in elk geval wel haar dromen...

Morgen | 10:15 De Wonderlijke Wereld van Gumball

De computers op school zijn besmet door een virus. Anais en de licht psychotische Jamie worden daarvan beschuldigd. Ze moeten samenwerken om de echte dader te vinden. Als ze die hebben gevonden, realiseren ze zich dat ze meer gemeen hebben dan op het eerste gezicht leek.

 Meer

School gemist

Eerder Vandaag | 01:15 EenVandaag: huiskatten richten massale slachtpartijen aan in natuur

Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EenVandaag: Onze huiskatten richten massale slachtpartijen ...

Herhaling. Vanavond onder andere in EenVandaag: Onze huiskatten richten massale slachtpartijen aan in natuur: 'Hou je kat 's nachts binnen!' Staatsbosbeheer en de vogelbescherming maken zich zorgen over de slachtingen die de kat aanricht. Jaarlijks zijn zeker 40 miljoen muizen, vogels, konijnen, eekhoorns en andere kleine zoogdieren slachtoffer van het jachtinstinct van onze huiskatten. En hierdoor staan kwetsbare diersoorten in bepaalde natuurgebieden onder druk. "Denk bijvoorbeeld aan weidevogels zoals de grutto. Die broedt op de grond. Als er dan een kat langskomt, dan is het heel makkelijk voor hem om een jong te pakken", vertelt Marieke Dijksman van de Vogelbescherming. Nierpatiënt Marijn zoekt via Facebook een orgaandonor: 'Met mijn bloedgroep moet je 4 tot 5 jaar wachten' De donornier die Marijn Rijkse al 16 jaar heeft, wordt nu door zijn lichaam afgestoten. Wachtlijsten zijn lang en binnen zijn familie is niemand geschikt als nieuwe donor. Daarom probeert hij het nu via Facebook. Toen Marijn nog maar een baby was, ontdekten doktoren dat zijn nieren niet naar behoren werken. "En op mijn 16de waren ze zo slecht dat ik moest gaan dialyseren. Toen kwam ik op de lijst voor donatie te staan", vertelt hij. Prijsstijging zorgpremies lijkt mee te vallen, maar je gaat waarschijnlijk toch behoorlijk meer betalen De prijsstijging van de zorgpremies 2020 lijkt mee te vallen, maar juich niet te vroeg. Als je meedoet aan een collectieve verzekering ga je waarschijnlijk alsnog behoorlijk wat meer betalen. Uiterlijk vandaag maken zorgverzekeringen hun premies voor 2020 bekend. De grootste zorgverzekeraars laten een lichte prijsstijging of prijsdaling zien, maar de onafhankelijke vergelijkingssite Zorgkiezer.nl maakt zich zorgen over verkapte kosten en zorg die alleen voor de rijken beschikbaar is. Jonge voetbaltalenten maken gewoon hun school af, want 'geen opleiding doen is echt van vroeger' 'Basketballers hebben allemaal gestudeerd, kunnen hun zinnen afmaken. In tegenstelling tot andere sporters. De meeste voetballers hebben hun school toch niet afgemaakt', zei basketbal-verslaggever Leon Kersten dit weekend in Langs de Lijn. Klopt dat? Leon Kersten was stellig afgelopen wekend. 'Dat durf ik wel te zeggen', voegde hij nog aan zijn uitspraak toe. Presentator Hugo Borst vroeg zich al af of het wel zou kloppen en verwachtte al dat verhaal een staartje zou krijgen. In de rubriek Feit of fictie? wagen we ons eraan.

Eerder Vandaag | 01:30 Rocko's Modern Life

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Sul op de Barbecue / Duimzuigers: Rocko's oude pestkop van school komt op bezoek. // Filbert is ziek, dus Rocko en Heffer verzinnen gekke verhalen om hem op te beuren.

Eerder Vandaag | 00:55 Ghost Adventures Specials

Seizoen 10 - Aflevering 7 - Clown Motel, Goldfield School: Ghost Adventures gaat naar Nevada, waar Zak zijn ergste nachtmerrie beleeft. Hij moet zijn fobie voor clowns onder ogen zien in het Clown Motel, terwijl Aaron en Jay een verlaten school verkennen.

Eerder Vandaag | 00:15 Olivia (NTR)

Animatieserie over het varkentje Olivia. Ze is pas zes jaar maar is er al van overtuigd dat ze de hele wereld aankan en probeert elke dag nieuwe dingen uit. Haar fantasie brengt haar thuis en op school dikwijls in de problemen, maar Olivia volgt in elk geval wel haar dromen...

Gisteren 23:55 Kenan & Kel

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Zeg Maar Spijbeldag: Kenan en Kel besluiten te spijbelen van school en werk. Ze melden zich ziek, maar al snel zijn ze in de problemen als ze in een bankroof belanden en op het nieuws komen.

Gisteren 21:00 First Kill

Gisteren - Succesvol zakenman Will Beamon (Hayden Christensen) ontdekt dat zijn zoontje Danny op school gepest wordt. Hij besluit de band met zijn zoon weer wat aan te halen door hem in te wijden in de jacht, net zoals zijn vader ooit met hem deed. ...

Succesvol zakenman Will Beamon (Hayden Christensen) ontdekt dat zijn zoontje Danny op school gepest wordt. Hij besluit de band met zijn zoon weer wat aan te halen door hem in te wijden in de jacht, net zoals zijn vader ooit met hem deed. In het bos raken ze echter ongewild betrokken bij de nasleep van een mislukte bankoverval, waarbij een corrupte agent het leven laat. Will moet machteloos toekijken hoe Danny ontvoerd wordt. Als hij hem levend wil weerzien, moet hij de verstopte buit ophalen en het onderzoek van de politie saboteren. Maar de plaatselijke politiechef (Bruce Willis) laat zich niet zomaar om de tuin leiden.

Gisteren 20:20 De Thundermans

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Jij Stal Mijn Donder, Man: Phoebe doet mee aan de verkiezing voor Voorzitter van de Leerlingenraad, maar tijdens de bijeenkomst in de hal van de school, waar Max van te voren bedachte vragen moet stellen, werpt hij zich op als geboren voorzitter en wordt hij gekozen. Max neemt vervolgens de goede ideeën van Phoebe naadloos over en oogst hiermee veel succes. Phoebe besluit wraak te nemen.

Gisteren 19:40 Parks and Recreation

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie. The Treaty. Leslie en Ben maken ruzie over hun relatie en verpesten de high school Model U.N. die ze organiseren. Ron probeert Tom over te halen zijn oude baan terug te nemen.

Gisteren 16:15 Olivia (NTR)

Animatieserie over het varkentje Olivia. Ze is pas zes jaar maar is er al van overtuigd dat ze de hele wereld aankan en probeert elke dag nieuwe dingen uit. Haar fantasie brengt haar thuis en op school dikwijls in de problemen, maar Olivia volgt in elk geval wel haar dromen...

Gisteren 16:15 Bob's Burgers

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Work Hard Or Die Trying, Girl: Wanneer Gene z'n zelfbedachte Die Hard-musical niet mag opvoeren op school, besluit hij de musical stiekem in de kelder op te voeren, met hulp van Louise.

Gisteren 14:45 Something Special

Using a sign language called Makaton, Something Special helps its audience learn how to communicate, as well as develop their language in a fun and exciting way. Justin spends the day with a radio star at her school. They record a rap for CBeebies Radio. Meanwhile, Mr Tumble and Grandad Tumble create a Tumble FM radio show.

Gisteren 14:40 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Het is Halloween, en Gumball, Darwin en Anaïs gaan verkleed de straat op om snoep te verzamelen. Maar eigenlijk heeft Darwin afgesproken met Carrie, de spookvriendin van school.

Gisteren 12:40 Modern Family

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Hit And Run: Jay is gefrustreerd door z'n werk, Manny is gestresst door school en Gloria wil helpen, maar niemand wil haar hulp. Mitch en Cam raken betrokken bij een aanrijding, maar de andere auto rijdt door. Hierdoor flippen alle mannen in de familie.

Gisteren 12:30 School of Roars

Preschool animation about the little monsters who go to the School of Roars. When snow falls on monster mountain, the monsters get stuck inside the school. Could Mr Chili, the mysterious dragon who lives on the hill, stomp through the snow and help them out?

Gisteren 12:15 Apennoten

Aflevering 4 - Kinderprogramma. Ik ben een pizzabakker. Een groepje kleuters komt naar de studio waar ze aan Pepijn Gunneweg het liedje laten horen wat ze op school hebben geleerd. Meester Bas Fortgens begeleidt de kinderen op zijn gitaar.

Gisteren 09:00 Mijn beste vriend Marlon

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Nederlandse jeugdserie. Geroddel. Marlon en Hugo zijn al bevriend sinds de kleuterschool. Sander is nieuw op school en blijkt een alleskunner. Marlon wil hem beter leren kennen, maar Hugo is jaloers.

Gisteren 08:40 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Dol op de directrice: Als Alvin de eerste schooldag na de vakantie de nieuwe knappe directrice ontmoet, wordt hij opslag verliefd. Hij doet er alles aan om indruk op haar te maken en bij haar te zijn. De klas van juf Smid uitgestuurd worden, en dus naar de directrice, werkt het beste, maar als dat de spuigaten uitloopt wordt Alvin geschorst. Tijdens zijn huisarrest valt hij zijn vader ook lastig met zijn jaloerse gedrag. Dave besluit de directrice te smeken of ze Alvin terug op school wil laten en ze ontmoeten elkaar in een restaurant. Alvin verstopt zich en bespioneert de twee maar verliest zijn evenwicht en valt in de soep. Dave probeert de situatie te redden maar als de echtgenoot van de directrice arriveert springt Alvin tevoorschijn. Als uitkomt dat de directrice gelukkig getrouwd realiseert Alvin dat zijn verliefde gedrag onacceptabel was. Hij verontschuldigt zich tegenover juf Smid en belooft beterschap maar als er buiten een mooie dame langsloopt rent Alvin daar toch achteraan.

Gisteren 08:35 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Een Splinternieuwe Dave / Bacteriën: Dave krijgt tijdelijk geheugenverlies, dus de jongens maken hem wijs dat hij ze mee uit skieën neemt. . // Theodore krijgt smetvrees wanneer een spreker op school praat over het gevaar van bacteriën.

Gisteren 05:00 Dora

Seizoen 6 - Aflevering 12 - De eerste schooldag van Pepe: Het varkentje Pepe gaat voor de eerste keer naar school en Dora maakt hem wegwijs. De juf heeft een verrassing: als de klas tien gouden sterren verdient door opdrachten uit te voeren, krijgt iedereen popcorn!

Gisteren 04:30 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Mam is bang dat Gumball thuis niet voldoende aandacht krijgt en volgt hem naar school. Gumball en Darwin schamen zich kapot, vooral ook doordat ze Gumball "Katertje" noemt waar de andere kinderen bij zijn.

Gisteren 00:10 Bob's Burgers

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Work Hard Or Die Trying, Girl: Wanneer Gene z'n zelfbedachte Die Hard-musical niet mag opvoeren op school, besluit hij de musical stiekem in de kelder op te voeren, met hulp van Louise.

Gisteren 00:00 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Mam is bang dat Gumball thuis niet voldoende aandacht krijgt en volgt hem naar school. Gumball en Darwin schamen zich kapot, vooral ook doordat ze Gumball "Katertje" noemt waar de andere kinderen bij zijn.

Eergisteren 23:45 Huize Herrie

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Lollige zaken / Sneeuw balen: Lincoln wordt de assistent van Luan bij haar optredens, maar springt zelf in de spotlights. // Het sneeuwt en de scholen geven sneeuwvrij. Alle Herrie kinderen zijn blij, behalve Lisa, die wil naar school.

Eergisteren 23:30 Z Doc: Het Bewapenen Van High School Docenten

Documentaire waarin een groep leerkrachten wordt gevolgd tijdens hun deelname aan een trainingskamp waar zij leren omgaan met een wapen. Volgens een nieuwe Amerikaanse wet mogen leraren een wapen bij zich dragen in de klas. De wet is bedoeld om schietpartijen in scholen tegen te gaan, maar is dat wel de beste manier om leerlingen te beschermen? Voor- en tegenstanders van de maatregel delen hun visie.

Eergisteren 23:10 Victorious

Seizoen 3 - Aflevering 21 - Robbie verkoopt Rex: De platenbaas Mason Thornesmith vraagt Robbie om Rex te verkopen aan zijn zoon Francis. Ondertussen wordt Sikowitz getreiterd door zijn overbuurmeisje en wordt de hele school geterroriseerd door de Bloembom-werper.

Eergisteren 22:30 Down a Dark Hall

Eergisteren - De opstandige puber Kit Gordy (AnnaSophia Robb) wordt naar Blackwood gestuurd, een school die zich richt op getalenteerde, maar verwarde meisjes en die geleid wordt door Madame Duret (Uma Thurman). Daar ontmoet ze de slechts vier ...

De opstandige puber Kit Gordy (AnnaSophia Robb) wordt naar Blackwood gestuurd, een school die zich richt op getalenteerde, maar verwarde meisjes en die geleid wordt door Madame Duret (Uma Thurman). Daar ontmoet ze de slechts vier andere studentes van Blackwood. Stilaan merken de dames een bovennatuurlijke aanwezigheid op en wordt het hen duidelijk dat de school een geheim verbergt.

Eergisteren 18:45 The Knife That Killed Me

Eergisteren - De tiener Paul Varderman verhuist naar een nieuwe school en raakt betrokken bij 'de freaks', een groep in de periferie van het schoolleven, degenen die er niet in passen: buitenstaanders. Tegelijkertijd trekt hij de aandacht van de ...

De tiener Paul Varderman verhuist naar een nieuwe school en raakt betrokken bij 'de freaks', een groep in de periferie van het schoolleven, degenen die er niet in passen: buitenstaanders. Tegelijkertijd trekt hij de aandacht van de verwrongen en manipulatieve pestkop van de school, Roth. Als Paul een boodschap van Roth aan de leider van een bende op een rivaliserende school aflevert, ontbrandt er een gevaarlijke vete. Geconfronteerd met de toenemende druk van beide groepen moet Paul beslissen waar zijn vriendschap ligt, een beslissing die hem zijn leven kan kosten.

Eergisteren 18:25 De Thundermans

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Naschoolse hondendag: Billy en Nora willen wanhopig hun moeder’s tablet terug nadat de school het in beslag genomen heeft. Phoebe helpt ze, om te bewijzen dat ze net zo geniepig als Max kan zijn.

Eergisteren 18:20 Waffle the Wonder Dog

Preschool comedy drama series about a family with a magical talking dog. Miss Berrington, Evie's new school teacher, and teaching assistant Mr O'Donnell have come to meet Evie at home before term starts, and Waffle is under strict instructions to be on his best behaviour. But Waffle is teething and won't stop chewing everything in sight. With Tahliya Lowles, Ellis-James Naylor, James Merry, Andrea Valls, and Rufus Hound.

Eergisteren 17:05 Modern Family

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Hit And Run: Jay is gefrustreerd door z'n werk, Manny is gestresst door school en Gloria wil helpen, maar niemand wil haar hulp. Mitch en Cam raken betrokken bij een aanrijding, maar de andere auto rijdt door. Hierdoor flippen alle mannen in de familie.

Eergisteren 16:21 Polly Pocket

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Amerikaans-Canadese 3D-animatieserie. Club flub. Polly en haar vriendinnen hebben een dierenclub opgericht op school, maar niemand lijkt geïnteresseerd. Polly gaat op zoek naar bijzondere dieren om nieuwe leden te werven, maar dat gaat helemaal mis!

Eergisteren 15:50 Time for School

This heart-warming series following a class of children during their first term at school returns for a special episode to mark Remembrance. We join the children of reception class as they learn all about Remembrance Day. During carpet time, they talk about poppies and why they wear them, before settling down to make their own giant poppy. Antoni and his friends work very hard painting the big red petals and a huge green leaf. Later, they take their giant poppy into a school Remembrance assembly where it takes centre stage in a beautiful poppy display.(2019)

Eergisteren 15:15 Suske En Wiske Junior

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Animatieserie waarin Suske en Wiske de spannendste en gekste avonturen beleven. Ruimtekomkommers. Suske en Wiske zijn aan het tuinieren op school. Dat is het begin van een fantastische ruimtereis vol met gigantische groenten en groene ruimtewezens.

Eergisteren 14:45 Something Special

Using a sign language called Makaton, Something Special helps its audience learn how to communicate, as well as develop their language in a fun and exciting way. Justin spends the day at his friend's school. They have lots of fun in the classroom, meeting the school dog and eating pizza. Meanwhile, it is Tumble Ted's first day at school and Mr Tumble pretends to be the teacher.

Eergisteren 14:45 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Het schoolfeest: Peppa en haar familie gaan naar de braderie op school en doen daar van alles. Peppa en haar vriendjes laten zich schminken als tijgers.

Eergisteren 13:45 Casper en Emma - De bergen in

Eergisteren - Max en Ruben, hartsvrienden van jongs af aan, zijn in het laatste jaar van de middelbare school uit elkaar gegroeid. Max heeft gekozen voor een meer populair bestaan ten koste van zijn cijfers, terwijl nerd Ruben ervan droomt de blits ...

Max en Ruben, hartsvrienden van jongs af aan, zijn in het laatste jaar van de middelbare school uit elkaar gegroeid. Max heeft gekozen voor een meer populair bestaan ten koste van zijn cijfers, terwijl nerd Ruben ervan droomt de blits te maken als DJ op een eindexamenfeest. Wanneer Max beseft dat hij geen diploma gaat halen en Ruben vreest dat 'zijn' eindexamenfeest rampzalig slecht bezocht zal worden, besluiten ze de handen weer ineen te slaan.

Eergisteren 13:00 Modern Family

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Door To Door: Jay wil Manny helpen met het verkopen van inpakpapier voor een inzamelingsactie op school, Claire zamelt handtekeningen in voor een stopbord op een druk kruispunt en Phil en Luke willen koste wat kost viraal gaan met een filmpje.

Eergisteren 12:30 School of Roars

Preschool animation about the little monsters who go to the School of Roars. When the monsters bring their toys to school, everyone wants to play with Icklewoo's monster-mazing robot Whizz-bang. Wowed by Whizz-bang's lights and buttons, the monsters forget their own toys, leaving Icklewoo to look after them and host a special toy tea party.

Eergisteren 12:25 Apennoten

Aflevering 3 - Kinderprogramma. Lalala. Een groepje kleuters komt naar de studio waar ze aan Pepijn Gunneweg het liedje laten horen wat ze op school hebben geleerd. Meester Bas Fortgens begeleidt de kinderen op zijn gitaar.

Eergisteren 11:55 Bandslam

Eergisteren - Will Burton is niets anders gewend dan dat hij door zijn schoolgenoten wordt getreiterd of volledig genegeerd. Op zijn nieuwe school raakt hij echter bevriend met mede outsider Sam. Als vervolgens de populaire ex cheerleader Charlotte ...

Will Burton is niets anders gewend dan dat hij door zijn schoolgenoten wordt getreiterd of volledig genegeerd. Op zijn nieuwe school raakt hij echter bevriend met mede-outsider Sam. Als vervolgens de populaire ex-cheerleader Charlotte interesse toont, is Will even helemaal de weg kwijt. Charlotte is onder de indruk van zijn uitgebreide muziekkennis en vraagt Will om het management van haar rockband op zich te nemen. Het doel: haar arrogante ex-vriend Ben verslaan tijdens de battle-of-the-bands.

Eergisteren 11:45 Time for School

This heart-warming series following a class of children during their first term at school returns for a special episode to mark Remembrance. We join the children of reception class as they learn all about Remembrance Day. During carpet time, they talk about poppies and why they wear them, before settling down to make their own giant poppy. Antoni and his friends work very hard painting the big red petals and a huge green leaf. Later, they take their giant poppy into a school Remembrance assembly where it takes centre stage in a beautiful poppy display.(2019)

Eergisteren 11:30 My Story: Childhood 100 Years Ago

Herhaling. Preschool history series. Children discover their own and their family's history through fun, adventure and play. Mummy Jade and her daughter Sylvie find out what it was like to be a child 100 years ago. Together, they step back in time and experience school, the playground and home life in the olden days, and get to dig for potatoes in an allotment!

Eergisteren 09:30 Young Sheldon

Seizoen 2 - Aflevering 22 - A Swedish Science Thing and the Equation for Toast: Sheldon nodigt de hele school uit voor een feest ter ere van de bekendmaking van de Nobelprijswinnaars. Meemaw komt meer te weten over het verleden van dr. Sturgis en Georgie komt in conflict met zijn vader omdat hij heel graag kabel-tv wil.

Eergisteren 08:35 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Een Splinternieuwe Dave / Bacteriën: Dave krijgt tijdelijk geheugenverlies, dus de jongens maken hem wijs dat hij ze mee uit skieën neemt. . // Theodore krijgt smetvrees wanneer een spreker op school praat over het gevaar van bacteriën.

Eergisteren 08:25 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Een Splinternieuwe Dave / Bacteriën: Dave krijgt tijdelijk geheugenverlies, dus de jongens maken hem wijs dat hij ze mee uit skieën neemt. . // Theodore krijgt smetvrees wanneer een spreker op school praat over het gevaar van bacteriën.

Eergisteren 08:05 Homies

Eergisteren - Emma wordt bijna vijf en wil voor haar verjaardag graag een hond. Maar haar moeder vindt dat ze daar nog niet groot genoeg voor is. Intussen ziet Casper, net zo oud als Emma, er heel erg tegenop om voor het eerst naar school te gaan. ...

Emma wordt bijna vijf en wil voor haar verjaardag graag een hond. Maar haar moeder vindt dat ze daar nog niet groot genoeg voor is. Intussen ziet Casper, net zo oud als Emma, er heel erg tegenop om voor het eerst naar school te gaan. Hier ontmoeten de kleuters elkaar en hebben ze allebei een knuffel bij zich: Casper een leeuwtje en Emma een konijn. De twee sluiten direct vriendschap en hun knuffels ook. Op een dag zien Emma en Casper een lieve hond die Bassa heet. Emma is gek op het dier en wil Bassa mee naar huis nemen. Haar konijn ziet groen van jaloezie en verstopt zich. Emma is bang dat ze haar knuffel nooit meer zal zien.

 Meer