Schiet op tv (tv-tip)

Vandaag | 20:30 Behind enemy lines IMDb: 6.4

IMDB * 6.4 - Oorlogsfilm, Behind Enemy Lines is een Amerikaanse oorlogsfilm uit 2001 onder regie van John Moore. Het basisgegeven van het verhaal is losjes gebaseerd op ware gebeurtenissen, maar de plot is fictief. De film won een Taurus World Stunt ...

Behind Enemy Lines is een Amerikaanse oorlogsfilm uit 2001 onder regie van John Moore. Het basisgegeven van het verhaal is losjes gebaseerd op ware gebeurtenissen, maar de plot is fictief. De film won een Taurus World Stunt Awards voor beste luchtstunts en werd genomineerd voor een Political Film Society Award. De oorlog in Bosnië-Herzegovina is bijna voorbij, maar het Amerikaanse leger blijft aanwezig in de regio met een vliegdekschip. De missies van de piloten beperken zich echter tot eentonige verkenningsvluchten. Gevechtspiloot Chris Burnett krijgt met zijn co-piloot Stackhouse de opdracht om te patrouilleren boven de veilige zone van het oorlogsgebied. Burnett kan zijn collega echter ompraten om af te wijken van hun koers en beelden te maken van vreemde troepenbewegingen op de grond. De twee piloten worden er met afweergeschut onthaald en hun vliegtuig wordt geraakt. Ze slagen erin gebruik te maken van hun schietstoel, maar al snel staat Burnett er alleen voor want Stackhouse valt in handen van de vijandelijke troepen en hij wordt meteen geëxecuteerd. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/behind-enemy-lines

Je vindt hier de programma's van Schiet op tv We hebben de volgende programma's voor Schiet Behind enemy lines: IMDB * 6.4 - Oorlogsfilm, Behind Enemy Lines is een Amerikaanse oorlogsfilm uit 2001 onder regie van John Moore. Het basisgegeven van het verhaal is losjes gebaseerd op ware gebeurtenissen, maar de plot is fictief. De film won een Taurus World Stunt. Zware jongens: Police Interceptors: Documentairereeks, Interceptors Jenno en Bucko schieten te hulp wanneer Jim slachtoffer is van een ongeval met. Paw Patrol: Seizoen 4 Aflevering 5 Pups redden een slaapfeestje / Pups redden de braderie: PAW Patrol is een kinderserie over zes. The Real O'Neals: Komische serie, Seizoen 1 Aflevering 10 Amerikaanse komische serie. The Real Retreat. Eileen wil dat Kenny gaat werken,. Een goede buurt: Reality-show, Vanaf vanavond zijn op donderdag om 21:30 uur op SBS6 nieuwe afleveringen te zien van Een goede buurt.. 'Allo 'Allo!: Komische serie, Seizoen 5 Aflevering 9 Britse komische serie. Watch the Birdie. De generaals komen samen om Hitlers. Paw Patrol: Seizoen 4 Aflevering 5 Pups redden een slaapfeestje / Pups redden de braderie: PAW Patrol is een kinderserie over zes. Quantico: Dramaserie, Seizoen 2 Aflevering 14 Amerikaanse misdaadserie. LNWILT. Keyes, Owen en Clay, de zoon van president Claire. MAX vakantieman: Morgen - Reportage, Aflevering 7 Reportagereeks over oplossingen voor vakantieproblemen van vakantiegangers in binnen. Sunny Day: Morgen - Seizoen 1 Aflevering 15 Een dag op het strand: Na een drukke dag besluiten de meiden en Doodle om naar het.

Schiet op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 16:00 The Real O'Neals

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. The Real Retreat. Eileen wil dat Kenny gaat werken, maar is jaloers als hij als mentor van een leerling goed kan opschieten met diens moeder. Pat wil de banden met de kinderen aanhalen, maar maakt twijfelachtige keuzes.

Vandaag | 16:05 Een goede buurt

Vanaf vanavond zijn op donderdag om 21:30 uur op SBS6 nieuwe afleveringen te zien van Een goede buurt. Een paar maanden geleden was het eerste deel van dit seizoen te zien op maandagavond. De overige afleveringen worden de komende weken uitgezonden. Problemen Dennis van der Geest helpt gezinnen die problemen hebben en daar niet meer uitkomen. Ze houden echter naar de buurt de schone schijn op en durven uit schaamte geen hulp te vragen. Samenwerken Om die reden gaan buurtbewoners samenwerken om de gezinnen in problemen te helpen. Iedere aflevering schiet Dennis een gezin te hulp en mobiliseert hun buurt. Deze aflevering Najma uit Deventer zorgt in haar eentje voor haar twee zoontjes. De oudste heeft het syndroom van Down en Najma is 24/7 mantelzorger. En dat is zwaar. Al vindt Najma het moeilijk haar buurt om hulp te vragen, toch weet ze dat ze er zelf niet meer uitkomt.

Vandaag | 18:30 'Allo 'Allo!

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Britse komische serie. Watch the Birdie. De generaals komen samen om Hitlers invasieplannen te bespreken. De langeafstandseend wordt losgelaten, maar Bertorelli schiet ze neer. Een Franse generaal wordt in het café onschadelijk gemaakt door Mimi. Officier Crabtree neemt zijn plaats in. Ondertussen krijgen de generaals speciale muntjes voorgeschoteld.

Morgen | 03:20 Quantico

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Amerikaanse misdaadserie. LNWILT. Keyes, Owen en Clay, de zoon van president Claire Haas, leiden vanaf nu het team. Ze ontdekken dat de data, die Lydia heeft geüpload, werd gebruikt om vrachtvliegtuigen te bestuderen. Wanneer er een vliegtuig crasht in Kentucky, schiet het team in actie. Ondertussen denkt León dat hij achtervolgd wordt. Wanneer hij Alex en Dayana op de hoogte brengt, geloven ze hem niet, met alle gevolgen van dien.

Morgen | 08:10 MAX vakantieman

Aflevering 7 - Reportagereeks over oplossingen voor vakantieproblemen van vakantiegangers in binnen- en buitenland. Bijna 1,8 miljoen Nederlanders gebruiken medicijnen die in het buitenland voor problemen kunnen zorgen. Hoe bereid je je daar op voor? Busmaatschappij Flixbus weigerde de fietsen van Margaret en Faas mee te nemen, terwijl ze er wel voor hebben betaald. Wie buiten Europa op vakantie gaat, heeft soms een visum nodig om een land binnen te komen. Veel reisorganisaties verwijzen naar hun samenwerkingspartner CIBT VisumCentrale. Daar betaal je alleen vaak veel meer dan wanneer je een visum bij de ambassade aanvraagt. Hoe kan dat? En waarom vertellen veel reisorganisaties dat niet bij voorbaat aan de klant? Verslaggever Koen is voor de rubriek De Landkaart aan de Costa del Sol op zoek naar zonaanbidders, topografische kennis en culturele hoogtepunten.

Ma 22 juli 2019 | 20:35 MAX vakantieman

Aflevering 8 - Reportagereeks over oplossingen voor vakantieproblemen van vakantiegangers in binnen- en buitenland. Verschillende dossiers staan centraal waarin reizigers tegen problemen zijn aangelopen. 'MAX vakantieman' schiet deze gedupeerde reizigers met vakantieleed te hulp.

Di 23 juli 2019 | 08:55 Ziggy en de Zootram

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Belgische komische animatieserie. De gevleugelde schim. Shackleton wil graag een superheld zijn, maar niemand neemt hem serieus. Maar wanneer een wieltje van de tram in een rioolbuis verdwijnt is er maar een iemand klein en moedig genoeg om het te gaan halen. Shackleton schiet te hulp!

Wo 24 juli 2019 | 01:45 CSI

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Slaves of Las Vegas. Wanneer het levenloze en naakte lichaam van een knappe vrouw wordt aangetroffen in een zandbak, worden Grissom en Catherine opgeroepen om de doodsoorzaak vast te stellen. Door de striemen die zich op het lichaam bevinden, neemt het team in eerste instantie aan dat het een gewelddadige misdaad betreft, maar verder onderzoek spreekt die stelling tegen. Intussen worden Warrick en Sara belast met het onderzoek naar een schietpartij.

Wo 24 juli 2019 | 22:45 Waco: Madman or Messiah

Aflevering 2 - Documentaire over de Amerikaanse sekteleider David Koresh (1959-1993). De inval heeft een noodlottige afloop. De FBI zet tanks in en stelt sluipschutters op. De Branch Davidians in de belegerde ranch Mount Carmel geloven dat de profetie wordt vervuld. Koresh wordt gevraagd vrouwen en kinderen vrij te laten en zichzelf over te geven. Uiteindelijk kondigt Koresh aan dat hij zijn openbaring zal schrijven, maar het is te laat. Op 19 april schiet een gefrustreerde FBI met tanks traangas in het gebouw, waardoor er brand ontstaat. De harde wind wakkert de vlammen aan en legt Mount Carmel in as. David Koresh en zijn volgelingen komen om het leven.

Do 25 juli 2019 | 09:00 Ziggy en de Zootram

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Belgische komische animatieserie. Amy staat op springen. Lionel wil een berg beklimmen, maar wil niet dat Amy meegaat omdat 'pinguïns niet kunnen stuiteren'. Maar wanneer Lionel in de knel komt moet Amy toch te hulp schieten.

Schiet op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 13:00 Zware jongens: Police Interceptors

Interceptors Jenno en Bucko schieten te hulp wanneer Jim slachtoffer is van een ongeval met vluchtmisdrijf. Dan en Gordy moeten fysiek ingrijpen wanneer een dronkaard een jonge familie bedreigt. Heel wat gewapende officieren gaan op pad na aangifte van een wapen op de snelweg.

Vandaag | 14:05 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Pups redden een slaapfeestje / Pups redden de braderie: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

Vandaag | 19:00 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Pups redden een slaapfeestje / Pups redden de braderie: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

Morgen | 09:50 Sunny Day

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Een dag op het strand: Na een drukke dag besluiten de meiden en Doodle om naar het strand te gaan. Daar staat ook een concert gepland van de Surfbroers, maar de jongens zijn nog niet verschenen. Sunny schiet uiteindelijk te hulp om de verdwaalde broers te zoeken.

Morgen | 13:20 De Avonturen van de Gelaarsde Kat

Uli heeft belangrijke informatie over de Bloedwolf, maar hij wordt gevangengezet door de Mollenkoning. De Gelaarsde Kat eist zijn heldenrol weer op en schiet te hulp.

Morgen | 13:40 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Pups redden een taart voor Jake / Pups redden een gevaarlijke rit: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

Morgen | 18:35 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Pups redden een taart voor Jake / Pups redden een gevaarlijke rit: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

Morgen | 22:30 American Guns

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Winchester Yellow Boy/Firefighter Thank You: Rich en het team maken een Winchester Yellow Boy uit 1866 na voor een cowboy. Renee en Paige verzamelen een heel arsenaal voor een schietevenement voor de plaatselijke brandweer.

Morgen | 23:35 Paw Patrol

Seizoen 3 - Aflevering 23 - Pups redden vliegende Turbots / Pups redden een vliegtuig: Kaptein Turbot en Francois gaan op zoek naar een zeldzaam albino aapje, maar stranden op Vulkaaneiland. // Burgemeester Goodway krijgt vliegles van Ace. Wanneer de vleugel beschadigd moet de Paw Patrol te hulp schieten.

Overmorgen | 01:30 Nella and the Princess Knight

Seizoen 1 - Aflevering 29 - Van Ruilen Komt Huilen - De Smaak Race: Garret raakt in de problemen als Badalf de Valse Tovenaar zijn Ridderlijke Ruilplaatjes steelt. Nella schiet hem te hulp / Nella en Trinket doen mee aan een Yoghurtijssmaak-wedstrijd.

Overmorgen | 01:35 Animal Kingdom

'Cry Havoc.' (s 2/ep 6) Javi zet Smurf onder druk zodat ze J te hulp zou schieten. Baz ontdekt dat Catherine iets voor hem verborgen hield.

Overmorgen | 01:35 Niet Schieten

Morgen - Drama, De negenjarige David Van de Steen verloor zijn ouders en zusje tijdens de laatste overval van de Bende van Nijvel. Zijn grootvader probeert hem een toekomst te bieden en gaat op zoek naar antwoorden.

De negenjarige David Van de Steen verloor zijn ouders en zusje tijdens de laatste overval van de Bende van Nijvel. Zijn grootvader probeert hem een toekomst te bieden en gaat op zoek naar antwoorden.

Overmorgen | 02:15 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Pups redden een blimp / Pups redden de chili competitie: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

Overmorgen | 04:30 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Gasquatch: Het is modderfeest. Crusher houdt niet van modder en schiet de modderbal het woud in. Blaze, AJ en Crusher gaan de bal terughalen. In het woud ontmoeten ze Gasquatch: hij is dol op modder. Ze nodigen hem uit voor het feest.

Overmorgen | 06:55 Paw Patrol

Seizoen 3 - Aflevering 23 - Pups redden vliegende Turbots / Pups redden een vliegtuig: Kaptein Turbot en Francois gaan op zoek naar een zeldzaam albino aapje, maar stranden op Vulkaaneiland. // Burgemeester Goodway krijgt vliegles van Ace. Wanneer de vleugel beschadigd moet de Paw Patrol te hulp schieten.

Overmorgen | 08:20 De Avonturen van de Gelaarsde Kat

Uli heeft belangrijke informatie over de Bloedwolf, maar hij wordt gevangengezet door de Mollenkoning. De Gelaarsde Kat eist zijn heldenrol weer op en schiet te hulp.

Overmorgen | 14:05 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Pups redden Grote Harige/Pups redden een vliegend katje: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

Overmorgen | 15:20 Top Wing

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Operatie Beverdam / De skelterrace: Het team schiet te hulp als Ward Bever per ongeluk een gat in de dam slaat en deze dreigt door te breken. / Tina doet mee met de skelterrace. Maar als papa Grady per ongeluk met haar skelter op hol slaat, moet Team Top Wing in actie komen.

Overmorgen | 19:00 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Pups redden Grote Harige/Pups redden een vliegend katje: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

Ma 22 juli 2019 | 00:40 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Pups redden een slaapfeestje / Pups redden de braderie: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

Ma 22 juli 2019 | 01:05 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Pups redden een taart voor Jake / Pups redden een gevaarlijke rit: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

Ma 22 juli 2019 | 02:45 Body Cam

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Standoff: Een man met een AK-47 steelt een politieauto en schiet tijdens een 25 km lange achtervolging op de politie. En een melding van een inbraak ontaardt in een gruwelijk misdrijf.

Ma 22 juli 2019 | 06:35 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Pups redden een blimp / Pups redden de chili competitie: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

Ma 22 juli 2019 | 06:45 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Pups redden een blimp / Pups redden de chili competitie: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

Ma 22 juli 2019 | 08:05 LEGO DC Super Heroes: Aquaman: Rage of Atlantis

22/07 - Animatiefilm, Aquaman moet vijanden zowel ter land, te zee als in de lucht bestrijden. Gelukkig schiet de Justice League hem ter hulp.

Aquaman moet vijanden zowel ter land, te zee als in de lucht bestrijden. Gelukkig schiet de Justice League hem ter hulp.

Ma 22 juli 2019 | 09:00 Cesar To The Rescue

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Kicked To The Curb: Cesar schiet Ron te hulp, die op familiefeestjes niet meer welkom is vanwege zijn agressieve Duitse herder Savannah.

Ma 22 juli 2019 | 09:10 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Pups redden een slaapfeestje / Pups redden de braderie: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

Ma 22 juli 2019 | 15:10 Le renard

'Les affres de la jeunesse.' Een grote politiemacht is neergestreken op de terreinen van een internaat. In de morgen is er het lijk aangetroffen van een jonge man. Blijkbaar was Bastian Wörschhauser aan het boogschieten wanneer hij zelf werd getroffen. De pijl die zijn dood veroorzaakte, trof hem recht in het hart.

Ma 22 juli 2019 | 21:40 Avatar: De Legende Van Aang

Seizoen 3 - Aflevering 7 - De Wegloper: Als hun geld bijna op is, verzint Toph een zwendel om aan geld te komen. Katara is tegen, en Toph en zij krijgen ruzie. Later vertelt Sokka dat Katara zich soms zo moederlijk gedraagt en zich met alles bemoeit, omdat ze dat zo gedaan heeft sinds hun moeder is overleden, en dat zij de boel overeind gehouden heeft. Toph krijgt respect voor haar, en als Katara voorstelt om nog één zwendeltje op te zetten, doet Toph mee. Toph is namelijk een gezocht persoon. Katara geeft haar aan en strijkt de beloning op. Toph moet dan door Metaalsturen uit haar cel breken. Alleen is de cel van hout. Katara komt daar ook terecht door de man die vuur schiet met z’n brein (Sokka doopt hem Explosieman) Ze weten te ontsnappen en redden Aang en Sokka, die achtervolgd worden door Explosieman.

Ma 22 juli 2019 | 23:35 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Pups redden Grote Harige/Pups redden een vliegend katje: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

Di 23 juli 2019 | 08:10 Wonderfully Weird

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Weird But True: Wees getuige van een hagedis die bloed kan schieten uit zijn ogen, duizendpoten die oplichten in het donker en een 'batterij-aangedreven' rog.

Di 23 juli 2019 | 09:10 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Pups redden een taart voor Jake / Pups redden een gevaarlijke rit: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

Wo 24 juli 2019 | 05:10 Wonderfully Weird

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Weird But True: Wees getuige van een hagedis die bloed kan schieten uit zijn ogen, duizendpoten die oplichten in het donker en een 'batterij-aangedreven' rog.

Wo 24 juli 2019 | 07:15 Paw Patrol

Seizoen 1 - Aflevering 22 - De Pups redden de kampeertrip / De pups schieten de schildpadden te hulp: Skye en Rocky gaan voor het eerst kamperen. Maar Chickaletta komt vast te zitten in een kloof. // Baby schildpadden verschijnen overal in de stad. Ryder en de pups verzamelen ze en brengen ze naar huis.

Wo 24 juli 2019 | 09:10 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Pups redden een taart voor Jake / Pups redden een gevaarlijke rit: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

Do 25 juli 2019 | 06:25 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 7 - Aflevering 18 - New Day, New Blood: Tia komt personeel tekort, maar het valt niet mee om ex-gevangenen te vinden die het werk aankunnen. Later schiet het team een wanhopige hondenbezitter te hulp.

Do 25 juli 2019 | 06:25 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 7 - Aflevering 18 - New Day, New Blood: Tia komt personeel tekort, maar het valt niet mee om ex-gevangenen te vinden die het werk aankunnen. Later schiet het team een wanhopige hondenbezitter te hulp.

Do 25 juli 2019 | 06:35 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Pups redden een slaapfeestje / Pups redden de braderie: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

Do 25 juli 2019 | 06:45 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Pups redden een slaapfeestje / Pups redden de braderie: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

Do 25 juli 2019 | 07:40 Top Wing

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Penny's ijsberenredding/Shirley Eekhoorn vliegt weg: Een familie IJsbeer is op drift geraakt in de warme oceaan. Penny en Team Top Wing schieten te hulp! / Shirley Eekhoorn wil dolgraag vliegen. Ward Bever maakt voor haar een vliegmachine. Door de harde wind komt ze in de problemen.

 Meer

Schiet gemist

Gisteren 21:30 Terug: Een goede buurt

Gisteren - Reality-show, Vanaf vanavond zijn op donderdag om 21:30 uur op SBS6 nieuwe afleveringen te zien van Een ...

Vanaf vanavond zijn op donderdag om 21:30 uur op SBS6 nieuwe afleveringen te zien van Een goede buurt. Een paar maanden geleden was het eerste deel van dit seizoen te zien op maandagavond. De overige afleveringen worden de komende weken uitgezonden. Problemen Dennis van der Geest helpt gezinnen die problemen hebben en daar niet meer uitkomen. Ze houden echter naar de buurt de schone schijn op en durven uit schaamte geen hulp te vragen. Samenwerken Om die reden gaan buurtbewoners samenwerken om de gezinnen in problemen te helpen. Iedere aflevering schiet Dennis een gezin te hulp en mobiliseert hun buurt. Deze aflevering Najma uit Deventer zorgt in haar eentje voor haar twee zoontjes. De oudste heeft het syndroom van Down en Najma is 24/7 mantelzorger. En dat is zwaar. Al vindt Najma het moeilijk haar buurt om hulp te vragen, toch weet ze dat ze er zelf niet meer uitkomt.

Eerder Vandaag | 11:35 Mythbusters

Seizoen 11 - Aflevering 9 - Wild Wild West: De MythBusters onderzoeken indianenverhalen uit het Wilde Westen: hoe word je een revolverheld en hoe schiet je dynamiet af met een kruisboog?

Eerder Vandaag | 10:30 Mythbusters

Seizoen 11 - Aflevering 9 - Wild Wild West: De MythBusters onderzoeken indianenverhalen uit het Wilde Westen: hoe word je een revolverheld en hoe schiet je dynamiet af met een kruisboog?

Eerder Vandaag | 09:10 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Pups redden een slaapfeestje / Pups redden de braderie: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

Gisteren 21:25 Top Wing

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Een schild-tastisch avontuur / Brody gaat naar huis: Brody komt in actie als zijn schildpad-surfmaatjes worden meegezogen in een draaikolk. / Brody zijn kleine zusje wordt van een hoge klif geblazen. Team Top Wing schiet te hulp.

Gisteren 21:05 A History of Violence IMDb: 7.5

Gisteren - IMDB * 7.5 - Misdaadthriller, A History of Violence is een Amerikaanse, Canadese en Duitse thriller en dramafilm uit het jaar 2005. Met niemand minder dan Viggo Mortensen (Oscarwinnaar 'Green Book') in de hoofdrol. Tom Stall leidt een ...

A History of Violence is een Amerikaanse, Canadese en Duitse thriller- en dramafilm uit het jaar 2005. Met niemand minder dan Viggo Mortensen (Oscarwinnaar 'Green Book') in de hoofdrol. Tom Stall leidt een rustig leven in een klein Amerikaans stadje samen met zijn echtgenote Edie en hun twee kinderen. Een onverwacht en bloederig incident zet hem plotseling in de schijnwerpers als held. Door zijn verschijning in de media menen enkele uiterst dubieuze types Tom te herkennen als hun oud collega en partner in Crime, die jaren geleden ineens spoorloos verdween. Tom probeert zijn familie ervan te overtuigen dat de criminelen de verkeerde man voor zich hebben. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-history-of-violence

Gisteren 18:00 Top Wing

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Een schild-tastisch avontuur / Brody gaat naar huis: Brody komt in actie als zijn schildpad-surfmaatjes worden meegezogen in een draaikolk. / Brody zijn kleine zusje wordt van een hoge klif geblazen. Team Top Wing schiet te hulp.

Gisteren 17:45 Top Wing

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Een schild-tastisch avontuur / Brody gaat naar huis: Brody komt in actie als zijn schildpad-surfmaatjes worden meegezogen in een draaikolk. / Brody zijn kleine zusje wordt van een hoge klif geblazen. Team Top Wing schiet te hulp.

Gisteren 14:25 De verwondering

Aflevering 2 - Talkshow met gasten uit verschillende religieuze tradities. Neske Beks. Kunstenares Neske Beks (1972) is geboren met een gaatje in haar hart, dat een keer in de zoveel tijd propjes naar haar longen of hersenen schiet. Daardoor kreeg ze als tiener een longembolie en daarna tot vier keer toe een herseninfarct. Het is dan ook een wonder dat ze nog leeft. Zeker zo wonderlijk is het dat haar oom van moederskant vier jaar voor haar geboorte zelfmoord pleegde door zich met een pistool een gat in het hart te schieten. Toeval? Of heeft deze opeenvolging van gebeurtenissen meer te betekenen? Behalve schrijver en filmmaker is Neske Beks ook familieopsteller. Daardoor is ze zich ervan bewust dat de mate waarin we bepaald worden door familie en voorouders veel groter is dan we aannemen.

Gisteren 12:55 Babar en de belevenissen van Badou

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Animatieserie. Windsnuiven. Babar is zeer aan een vakantie toe, dus regelt Badou als verrassing een tochtje in de luchtballon. Maar net als ze weer terug willen vliegen, schiet het touw los van het anker. Badou moest aan zóveel denken dat 'ie was vergeten om het te dubbel-checken. Als ze landen in het bos en een kamp willen bouwen is er ook weer zóveel te doen, dat Badou van links naar rechts vliegt. Babar legt uit dat, als je veel te doen hebt en merkt dat je alleen maar rondrent, je even stil moet staan en diep adem moet halen. Als je alles tegelijk doet, doe je alles toch alleen maar half.

Gisteren 11:40 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Gasquatch: Het is modderfeest. Crusher houdt niet van modder en schiet de modderbal het woud in. Blaze, AJ en Crusher gaan de bal terughalen. In het woud ontmoeten ze Gasquatch: hij is dol op modder. Ze nodigen hem uit voor het feest.

Gisteren 02:45 Body Cam

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Standoff: Een man met een AK-47 steelt een politieauto en schiet tijdens een 25 km lange achtervolging op de politie. En een melding van een inbraak ontaardt in een gruwelijk misdrijf.

Gisteren 01:05 Paw Patrol

Seizoen 3 - Aflevering 7 - De pups redden de nijlpaarden / De pups redden Apollo: De nijlpaarden breken met hun act de circustent af. Gelukkig schiet de Paw Patrol circusdirecteur Raimundo te hulp. // De pups kijken naar de marathon-uitzending van Apollo de Superpup, maar ze vallen allemaal in slaap.

Gisteren 00:20 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Tooks de toekan: Blaze en zijn vrienden willen een potje Junglebal spelen, maar de bal raakt kwijt. Tooks, een toekan én hun nieuwe teamgenoot, schiet ze te hulp. Maar dan heeft Tooks zelf hulp nodig!

Gisteren 00:15 Helse bruiden

'Tricia & Danni.' Tricia is ervan overtuigd dat niets of niemand de liefde tussen haar en haar aanstaande bruidegom kan stukmaken. Maar al snel blijkt dat ze ongelijk heeft. Danni is een echte beauty queen. Ze onderwerpt zichzelf net voor haar huwelijk aan een streng dieet, waardoor haar prikkelbaarheid de hoogte in schiet.

Eergisteren 23:00 Body Cam

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Standoff: Een man met een AK-47 steelt een politieauto en schiet tijdens een 25 km lange achtervolging op de politie. En een melding van een inbraak ontaardt in een gruwelijk misdrijf.

Eergisteren 17:05 LEGO DC Super Heroes: Aquaman: Rage of Atlantis

Eergisteren - Animatiefilm, Aquaman moet vijanden zowel ter land, te zee als in de lucht bestrijden. Gelukkig schiet de Justice League hem ter hulp.

Aquaman moet vijanden zowel ter land, te zee als in de lucht bestrijden. Gelukkig schiet de Justice League hem ter hulp.

Eergisteren 12:55 Helse bruiden

'Tricia & Danni.' Tricia is ervan overtuigd dat niets of niemand de liefde tussen haar en haar aanstaande bruidegom kan stukmaken. Maar al snel blijkt dat ze ongelijk heeft. Danni is een echte beauty queen. Ze onderwerpt zichzelf net voor haar huwelijk aan een streng dieet, waardoor haar prikkelbaarheid de hoogte in schiet.

Eergisteren 06:10 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Tooks de toekan: Blaze en zijn vrienden willen een potje Junglebal spelen, maar de bal raakt kwijt. Tooks, een toekan én hun nieuwe teamgenoot, schiet ze te hulp. Maar dan heeft Tooks zelf hulp nodig!

 Meer