Je vindt hier de programma's van Schermen op tv We hebben de volgende programma's voor Schermen Demain nous appartient: Dramaserie, (s 1/ep 553) Clémentine probeert te ontsnappen aan de nachtmerrie waarin ze is beland. Victor versterkt de. Mini Ninja´s: De ninja´s beschermen de dorpelingen tegen een demon. Secret Life of the Zoo: Realityreeks, Seizoen 3 Aflevering 13 Britse realityreeks over het leven achter de schermen van Chester Zoo. Het. NCIS : enquêtes spéciales: Misdaadserie, 'Justice parallèle.' (s 7/ep 20) Onderofficier John Roebuck wordt levenloos teruggevonden in de dokken. Het Klokhuis: Jeugdprogramma, Seizoen 32 Aflevering 4142 Informatief jongerenmagazine. Stoet Prinsjesdag. Elk jaar, op de derde. Baywatch: Actieserie, 'Stakeout at Surfrider Beach.' (s 3/ep 20) Wanneer Mitch een actrice van de verdrinkingsdood redt en de. Extreme Engineering: London's Olympic Aquatic Stadium, Seizoen 7 Aflevering 2 London's Olympic Aquatic Stadium: Serie over de grootste. Extreme Engineering: London's Olympic Aquatic Stadium, Seizoen 7 Aflevering 2 London's Olympic Aquatic Stadium: Serie over de grootste. Megafactories: Seizoen 1 Aflevering 14 Chevy Volt: Exclusieve beelden van achter de schermen bij GM's preproductiefabriek laten de. Venom: Morgen - Sf-thriller, In de film Venom volgen we een fotojournalist Eddie Brock (Tom Hardy), die verbonden raakt met een symbioot, ofwel een buitenaardse levensvorm. Samen staan ze beter bekend onder de naam 'Venom'. Al snel groeit Eddie onder deze.

Schermen op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 17:30 Secret Life of the Zoo

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Britse realityreeks over het leven achter de schermen van Chester Zoo. Het afgelopen jaar was Nandita het enige kalf in de kudde. Maar dat is nu veranderd, want een paar dagen geleden is er een nieuw babyolifantje geboren. Ze moet wel even wennen aan de nieuwe baby.

Vandaag | 18:40 Het Klokhuis

Seizoen 32 - Aflevering 4142 - Informatief jongerenmagazine. Stoet Prinsjesdag. Elk jaar, op de derde dinsdag van september, trekken militairen hun beste uniform aan en komen de mooiste paarden van stal. Janouk ontdekt wat er allemaal achter de schermen gebeurt.

Morgen | 17:30 Secret Life of the Zoo

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Britse realityreeks over het leven achter de schermen van Chester Zoo. In het olifantenverblijf is het onrustig. Het nieuwe kalfje wordt twee weken te vroeg geboren. Nandita heeft nu niet één nieuw jong om zich heen, maar twee.

Morgen | 17:45 Leven in de Rimboe met Gordon Buchanan

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Documentairereeks waarin cameraman Gordon Buchanan drie wilde stammen vergezelt op zoek naar een iconisch en gevaarlijk dier. Het haaienvolk van de Grote Oceaan. De meeste mensen zijn als de dood voor haaien, maar voor de mannen van de stam op het eiland Owarigi in de Stille Oceaan zijn ze een alledaags zicht tijdens de visvangst. Zij tonen Gordon Buchanan hoe ze erin slagen samen te leven met deze angstaanjagende dieren. De stam hangt volledig af van de oceaan, maar hun voortbestaan wordt bedreigd door de commerciële visvangst en de haaienvinnenindustrie. Het stamhoofd is niet van plan dit te laten gebeuren en zet een project op touw om hun onderwaterwereld te beschermen.

Morgen | 21:15 De Kennis van Nu

Seizoen 10 - Aflevering 13 - Wetenschappelijk magazine. Het verwoeste verleden. Kunstenaar en archeoloog Theo de Feyter, die in Syrië schilderijen maakt van de straten van Damascus, de souq in Aleppo en de tempel en de gigantische triomfboog van Palmyra, is zeer geschokt door de verwoesting van al het erfgoed als gevolg van het oorlogsgeweld. Archeoloog Sada Mire bevestigt dat 'erfgoed vertelt waarom je bent wie je bent'. Directeur Ayham Al-Fakhri van het museum in Raqqa heeft tevergeefs geprobeerd de archeologische vondsten te beschermen tegen berovingen van IS.

Overmorgen | 00:05 Reign

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Amerikaanse historische dramaserie. Safe Passage. Mary leert van Lola dat ze een kans heeft om veilig naar Schotland te gaan, maar ze moet stil en snel handelen. Wanneer Catherine er wordt ingeluisd voor moord, moet Mary beslissen of ze moet blijven om haar te beschermen. Maar dit zou haar veilige doorgang naar Schotland in gevaar kunnen brengen.v

Overmorgen | 10:09 Zembla

Seizoen 28 - Aflevering 1 - Reportagemagazine met opiniërende onderzoeksjournalistiek. Het gifschip van SBM. Olietankers en andere zeeschepen die na zo'n veertig jaar versleten zijn, gelden als zwaar chemisch afval. In Europa bestaan strenge regels voor de sloop van zulke gifschepen. Ze zitten vol giftige stoffen die schadelijk zijn voor het milieu en de gezondheid van slooparbeiders. Toch dumpen de meeste rederijen hun afgedankte schepen op de kust van lagelonenlanden. Daar brengt het staal van de wrakken namelijk het meeste op. Op de sloopstranden van Azië komen jaarlijks tientallen mensen om het leven. 'Zembla' reconstrueert de laatste levensfase van een oude gastanker, eigendom van de Nederlandse multinational SBM Offshore. Klokkenluiders stellen dat het schip ernstig vervuild is met kwik. Extreem gevaarlijk voor de arbeiders die de tanker op het strand van India met gasbranders uit elkaar halen. Wat weet SBM van het gif en wat doet het bedrijf om arbeiders en milieu te beschermen?

Overmorgen | 14:00 The Muppets

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse komische serie. The Ex-factor. Voor de eerste keer worden de bekende Muppets gevolgd tijdens hun dagelijks leven op het werk en in de privésferen. We zien de Muppets voor en achter de schermen van hun eigen nieuwe late night talkshow, genaamd 'Up Late with Miss Piggy'. Vanzelfsprekend is Miss Piggy de ster van de show met Fozzie Bear als haar komische side kick. Hoewel Kermit en Miss Piggy uit elkaar zijn, is Kermit wel Uitvoerend Producent van het programma en probeert alles in goede banen te leiden. In deze aflevering probeert Kermit het perfecte cadeau te vinden voor Denises verjaardag en vraagt Miss Piggy om hulp. Kristin Chenoweth treedt met The Electric Mayhem band op, wat voor spanning in de band zorgt.

Schermen op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 11:25 Demain nous appartient

(s 1/ep 553) Clémentine probeert te ontsnappen aan de nachtmerrie waarin ze is beland. Victor versterkt de vermoedens van Alex. Victoire en Georges vinden een onverwachte huisgenoot. Aurore gaat wel erg ver om Sofia te beschermen.

Vandaag | 13:53 Mini Ninja´s

De ninja´s beschermen de dorpelingen tegen een demon.

Vandaag | 18:20 NCIS : enquêtes spéciales

'Justice parallèle.' (s 7/ep 20) Onderofficier John Roebuck wordt levenloos teruggevonden in de dokken en vlakbij ligt een ander lijk. Roebuck probeerde het slachtoffer te beschermen, maar werd zelf te grazen genomen. Gibbs en Fornell moeten op zoek naar een lek binnen het NCIS.

Vandaag | 19:40 Baywatch

'Stakeout at Surfrider Beach.' (s 3/ep 20) Wanneer Mitch een actrice van de verdrinkingsdood redt en de vrouw achternagezeten wordt door twee gangsters, vindt Mitch het zijn plicht haar te beschermen. De moeder van Guido maakt haar opwachting in Baywatch.

Vandaag | 20:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 2 - London's Olympic Aquatic Stadium: Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze boeiende special nemen we een kijkje achter de schermen bij het indrukwekkende Olympisch zwemstadion in Londen.

Morgen | 02:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 2 - London's Olympic Aquatic Stadium: Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze boeiende special nemen we een kijkje achter de schermen bij het indrukwekkende Olympisch zwemstadion in Londen.

Morgen | 02:45 Megafactories

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Chevy Volt: Exclusieve beelden van achter de schermen bij GM's preproductiefabriek laten de geheimen zien achter de elektrische Chevy Volt.

Morgen | 07:00 Venom

Morgen - Sf-thriller, In de film Venom volgen we een fotojournalist Eddie Brock (Tom Hardy), die verbonden raakt met een symbioot, ofwel een buitenaardse levensvorm. Samen staan ze beter bekend onder de naam 'Venom'. Al snel groeit Eddie onder deze ...

In de film Venom volgen we een fotojournalist Eddie Brock (Tom Hardy), die verbonden raakt met een symbioot, ofwel een buitenaardse levensvorm. Samen staan ze beter bekend onder de naam 'Venom'. Al snel groeit Eddie onder deze naam uit tot een antiheld die de onschuldigen probeert te beschermen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/venom-2018

Morgen | 07:10 Maya de Bij

'Willy's Ongeluk.' Nadat hij een knopje van een tulp afbrak, gelooft Willy dat hij ongeluk brengt. Om zijn vrienden te beschermen, besluit hij de korf te verlaten.

Morgen | 09:05 Intruders

Seizoen 1 - Aflevering 3 - They Came from Below: Een droomappartement in Detroit verandert door een onhygiënische buurman in een nachtmerrie. Een moeder in Californië probeert haar zoon tegen gifslangen te beschermen.

Morgen | 09:05 Intruders

Seizoen 1 - Aflevering 3 - They Came from Below: Een droomappartement in Detroit verandert door een onhygiënische buurman in een nachtmerrie. Een moeder in Californië probeert haar zoon tegen gifslangen te beschermen.

Morgen | 09:15 Welkom in de Wayne toren

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Een Olly-dag mirakel: Het is Olly-dag, een dag waarop Olly de dingen doet die hij leuk vind. Ondertussen probeert Team Timbers de Arcsine te beschermen tegen Prismal.

Morgen | 17:40 Mega Builders

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Venice Flood Gates: We volgen Dr Maria Brotto tijdens haar strijd om de stad Venetië tegen het oprukkende water te beschermen door 78 enorme sluisdeuren te bouwen.

Morgen | 18:00 Shakespeare & Hathaway: Private Investigators

Seizoen 1 - Aflevering 8 - The Chameleon's Dish: Frank en Lu proberen een tiener te beschermen die aan nachtmerrieachtige voorgevoelens van moord lijdt. 8/10

Morgen | 20:45 Un si grand soleil

Een onverklaarbare verdwijning baart de familie Bastide veel zorgen. Manu doet er alles aan om de dingen te beschermen waar hij om geeft.

Morgen | 23:30 Mega Builders

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Venice Flood Gates: We volgen Dr Maria Brotto tijdens haar strijd om de stad Venetië tegen het oprukkende water te beschermen door 78 enorme sluisdeuren te bouwen.

Overmorgen | 03:36 Mega Builders

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Venice Flood Gates: We volgen Dr Maria Brotto tijdens haar strijd om de stad Venetië tegen het oprukkende water te beschermen door 78 enorme sluisdeuren te bouwen.

Overmorgen | 06:00 InkMaster Redemption

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Redemption: Coming In Hot: De emoties lopen hoog op als boze Canvassen hun iets te beschermende geliefden meenemen. Ty’Esha Reels en Duffy Fortne verdedigen zich en gaan voor Redemption.

Overmorgen | 07:14 Mega Builders

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Venice Flood Gates: We volgen Dr Maria Brotto tijdens haar strijd om de stad Venetië tegen het oprukkende water te beschermen door 78 enorme sluisdeuren te bouwen.

Overmorgen | 09:45 Railroad Alaska

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Earthquake: Door een aardbeving komt het werk bij de spoorwegen tot stilstand en dreigt een goederentrein te ontsporen. Steve bouwt met spoed een noodonderkomen om zijn baby te beschermen.

Overmorgen | 10:00 Un si grand soleil

Een onverklaarbare verdwijning baart de familie Bastide veel zorgen. Manu doet er alles aan om de dingen te beschermen waar hij om geeft.

Overmorgen | 10:30 Railroad Alaska

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Earthquake: Door een aardbeving komt het werk bij de spoorwegen tot stilstand en dreigt een goederentrein te ontsporen. Steve bouwt met spoed een noodonderkomen om zijn baby te beschermen.

Overmorgen | 11:14 Mega Builders

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Venice Flood Gates: We volgen Dr Maria Brotto tijdens haar strijd om de stad Venetië tegen het oprukkende water te beschermen door 78 enorme sluisdeuren te bouwen.

Overmorgen | 12:45 Shakespeare & Hathaway: Private Investigators

Seizoen 1 - Aflevering 8 - The Chameleon's Dish: Frank en Lu proberen een tiener te beschermen die aan nachtmerrieachtige voorgevoelens van moord lijdt. 8/10

Overmorgen | 17:05 Meester Kikker

Overmorgen - Familiefilm, Een gewone klas, gewone kinderen en een gewone meester. Of toch niet? Het leven van de kinderen uit de klas van Meester Frans staat op zijn kop als blijkt dat de meester soms in een kikker verandert. Sita is zo dol op haar ...

Een gewone klas, gewone kinderen en een gewone meester. Of toch niet? Het leven van de kinderen uit de klas van Meester Frans staat op zijn kop als blijkt dat de meester soms in een kikker verandert. Sita is zo dol op haar meester Frans dat ze hem kost wat kost wil beschermen in de gevaarlijke dierenwereld. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/meester-kikker

Overmorgen | 17:30 Henry Danger

Seizoen 5 - Aflevering 14 - Eten met Bigfoot: Schwoz neemt de andere mee naar een afspraak met de beroemde Bigfoot. Tijdens hun bezoek aan het bos moeten ze het harige wezen echter beschermen tegen een jager.

Overmorgen | 20:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Azerbaijan's Amazing Transformation: Azerbeidzjan heeft zichzelf opnieuw uitgevonden na decennia lang onderdeel van de Sovjet-Unie te zijn geweest. Danny Foster kijkt achter de schermen bij bouwprojecten in Bakoe.

Overmorgen | 21:00 L'ordre des médecins IMDb: 6.3

Overmorgen - IMDB * 6.3 - Drama, Frans Belgisch drama. Op 37 jarige leeftijd is Simon een doorgewinterde dokter, die elke dag met de dood te maken krijgt op de afdeling longziekten. Als een goede professional leerde hij om zichzelf te beschermen. ...

Frans-Belgisch drama. Op 37-jarige leeftijd is Simon een doorgewinterde dokter, die elke dag met de dood te maken krijgt op de afdeling longziekten. Als een goede professional leerde hij om zichzelf te beschermen. Maar wanneer zijn moeder in kritieke toestand in een nabijgelegen ziekenhuis wordt opgenomen, komen het intieme en het professionele, oog in oog met elkaar te staan. Heel Simons wereld, al zijn zekerheden en overtuigingen beginnen te wankelen.

Overmorgen | 22:00 The Hot Zone

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Expendable: Nancy Jaax bereidt het team voor op hun gevaarlijkste missie ooit. Nancy's man Jerry zoekt een manier om zijn vrouw te kunnen beschermen, maar haar mentor, Dr. Wade Carter, heeft hele andere plannen.

Overmorgen | 22:40 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Pups redden een blimp / Pups redden de chili competitie: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

Vr 20 september 2019 | 00:00 The Hot Zone

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Expendable: Nancy Jaax bereidt het team voor op hun gevaarlijkste missie ooit. Nancy's man Jerry zoekt een manier om zijn vrouw te kunnen beschermen, maar haar mentor, Dr. Wade Carter, heeft hele andere plannen.

Vr 20 september 2019 | 00:00 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Pups redden een slaapfeestje / Pups redden de braderie: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

Vr 20 september 2019 | 00:20 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Pups redden een taart voor Jake / Pups redden een gevaarlijke rit: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

Vr 20 september 2019 | 01:30 Paw Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Pups redden Grote Harige/Pups redden een vliegend katje: PAW Patrol is een kinderserie over zes heldhaftige puppies; Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble en Sky die worden geleid door de tienjarige jongen genaamd Ryder. Met een unieke mix van probleemoplossende vaardigheden, coole voertuigen en veel schattige doggy humor, werkt de PAW Patrol samen tijdens hoogwaardige reddingsopdrachten om de Adventure Bay gemeenschap te beschermen. Van Marshall de brandweerpup naar Chase de politiepup naar Skye, die hoog vliegt in haar copter. Elke pup brengt een unieke persoonlijkheid en vaardigheid aan het team, waarbij teamwork en goed burgerschap van het grootste belang zijn. Ze hebben allemaal speciale Pup Packs op hun rug om direct ter hulp te schieten - van katten redden tot een trein redden van een rotswand! En hoe groot het avontuur ook, de PAW Patrol heeft altijd tijd voor een spel, een lach en een oorkras van Ryder. Leuk PAW Patrol feit: Ryder redde al de pups en leerde hen hun PAW Patrol vaardigheden.

Vr 20 september 2019 | 02:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Azerbaijan's Amazing Transformation: Azerbeidzjan heeft zichzelf opnieuw uitgevonden na decennia lang onderdeel van de Sovjet-Unie te zijn geweest. Danny Foster kijkt achter de schermen bij bouwprojecten in Bakoe.

Vr 20 september 2019 | 06:00 InkMaster Redemption

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Redemption: Don't Butcher My Baby: De emoties lopen hoog op als boze Canvassen terugkomen met een iets te beschermende ouder op sleeptouw. Keith Diffenderfer en Aaron Is zijn terug.

Vr 20 september 2019 | 07:30 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Waar Moet Roger Heen? / Bommen Los!: De pinguïns proberen Roger te helpen een nieuw onderkomen te vinden. Dit blijkt een stuk makkelijker gezegd dan gedaan... // De pinguïns moeten de directeur, die het nieuwe gedeelte van de dierentuin gaat openen, beschermen tegen de duiven.

Vr 20 september 2019 | 08:50 Arthur & De Minimoys

'Koning voor Eén Dag.' Koning Sifrat vertrekt op Meditonogin en benoemt Selenia tot koningin. Daardoor kunnen onze drie helden de koning niet beschermen tijdens zijn reis. En daar maakt Malthazard handig gebruik van.

Vr 20 september 2019 | 11:55 Kung Fu Panda

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Vorstelijk Geklungel: Po neemt de taak op zich om de zeer klunzige kleinzoon van de Keizer te trainen. Maar zal Po's training voldoende om hun beide te beschermen tegen het kwaad?

Vr 20 september 2019 | 15:45 Extreme Engineering

Seizoen 5 - Aflevering 8 - NASA: Neem een kijkje achter de schermen bij de nieuwste modellen die bij de NASA worden ontwikkeld. De Ares, een futuristische nieuwe raket, zal ruimteverkenning radicaal veranderen.

Vr 20 september 2019 | 18:30 Premier League World

Premier League World. Een blik achter de schermen van de Premier League. Unieke reportages over clubs, trainers en spelers, die ons een inzicht geven in het functioneren van de sterren van de Premier League.

Vr 20 september 2019 | 19:15 Home and Away

Dean ontdekt dat er een link is tussen Karen en Ross. Chelsea en Colby maken trouwplannen. Mason en Tori worden geconfronteerd met een overbeschermende Robbo.

 Meer

Schermen gemist

Gisteren 23:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Azerbaijan's Amazing Transformation: Azerbeidzjan heeft zichzelf opnieuw uitgevonden na decennia lang onderdeel van de Sovjet-Unie te zijn geweest. Danny Foster kijkt achter de schermen bij bouwprojecten in Bakoe.

Gisteren 17:45 Spy in the wild

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Natuurdocumentairereeks waarin dieren geobserveerd worden met speciale animatroniccamera's. Ontmoet de spionnen. Deze laatste aflevering werpt een blik achter de schermen van deze bijzondere documentairereeks. We komen te weten hoe het idee van de unieke verborgen camera's evolueerde en hoe de verschillende 'spy creatures' tot stand kwamen.

Gisteren 17:25 Secret Life of the Zoo

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Britse realityreeks over het leven achter de schermen van Chester Zoo. Bij de wilde honden is de hiërarchie bepaald: Ville en Kite zijn het dominante koppel en K'mana en Ivar zijn ondergeschikt. Ville laat zijn broer op hardhandige wijze merken wie de baas is.

Gisteren 16:30 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 2 - London's Olympic Aquatic Stadium: Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze boeiende special nemen we een kijkje achter de schermen bij het indrukwekkende Olympisch zwemstadion in Londen.

Gisteren 12:00 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 2 - London's Olympic Aquatic Stadium: Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze boeiende special nemen we een kijkje achter de schermen bij het indrukwekkende Olympisch zwemstadion in Londen.

Gisteren 08:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 2 - London's Olympic Aquatic Stadium: Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze boeiende special nemen we een kijkje achter de schermen bij het indrukwekkende Olympisch zwemstadion in Londen.

Gisteren 07:10 Running with Beto

Deze documentaire geeft een blik achter de schermen van de opkomst van democratisch congreslid Beto O'Rourke, van virtuele onbekende tot nationale politieke sensatie.

Eergisteren 18:53 Hardcore Pawn

Seizoen 6 - Aflevering 11 - Realityreeks waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het gigantische pandjeshuis American Jewellery van Les Gold in Detroit

Eergisteren 11:00 Bloemencorso 2019

Aflevering 2 - Verslag van de mooiste bloemencorso's. Een dorpje van 1700 inwoners werkt een jaar lang aan twaalf enorme corsowagens. In deze uitzending worden de bouwers in de laatste dagen voor het corso op de voet gevolgd. Dit programma geeft een kijkje achter de schermen bij de voorbereidingen van 's werelds grootste verlichte bloemencorso. Het Corso Sint Jansklooster is één van de grootste corso's ter wereld. Drie miljoen dahlia's, verdeeld over twaalf creaties trekken door het centrum van het dorp. Commentatoren zijn corso-kenners Egbert Lassche en Robert Jansema.

Eergisteren 09:45 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Azerbaijan's Amazing Transformation: Azerbeidzjan heeft zichzelf opnieuw uitgevonden na decennia lang onderdeel van de Sovjet-Unie te zijn geweest. Danny Foster kijkt achter de schermen bij bouwprojecten in Bakoe.