Schermen op tv (tv-tip)

Vandaag | 22:50 Docu: De beveiligers

Documentaire, Overig, In steden hangen beveiligingscamera's op straat, politici worden dag en nacht bewaakt en de kans ...

In steden hangen beveiligingscamera's op straat, politici worden dag en nacht bewaakt en de kans op een aanslag in Nederland is reëel. Beveiliging lijkt vanzelfsprekend en vooral nodig. Zijn beveiligers in staat om ons te beschermen of leveren ze vooral schijnveiligheid? Wilders Anneloek Sollart filmde voor De Beveiligers vijf personen die ons veilig moeten houden. Michael, persoonsbeveiliger van Geert Wilders, moet tijdens zijn werk kunnen reageren als een robot: "Als ik moet kiezen tussen het leven van een zesjarig kind en de persoon die ik beveilig, zal ik voor de laatste kiezen. Dat is mijn taak." Kerncentrale Ook volgt Sollart John de Nooijer, Security Manager van kerncentrale Borssele, waar nooit eerder iemand is geïnterviewd over de beveiliging van de nucleaire installatie. Jory Brenders, beveiliger tijdens de Gaypride, vertelt over het jaarlijkse evenement dat hoog op de targetlijst staat als mogelijk doelwit voor terroristen.

Je vindt hier de programma's van Schermen op tv We hebben de volgende programma's voor Schermen Docu: De beveiligers: Documentaire, Overig, In steden hangen beveiligingscamera's op straat, politici worden dag en nacht bewaakt en de kans. The Eichmann Show: Film, Het proces van Adolf Eichmann de architect van de Endlösung, de man die de massale deportatie en uitroeiing van 6 miljoen Joden organiseerde was een uniek en buitengewoon moment in de zowel de politieke geschiedenis als die van de televisie.. Noord-Zuid-Oost-West: Informatief, Educatief, Seizoen 1 Aflevering 136 van 248 De toekomst van water MAX Van oudsher zijn we gewend om ons. Jusqu' à la Garde: Film, Tijdens de scheidingsprocedure van haar man besluit Miriam de volledige voogdij over hun zoon Julien aan te vragen. Wanneer de rechter besluit om een gedeelde voogdij toe te kennen, voelt Julien zich verscheurd tussen zijn ouders. Als. Hardcore Pawn: Amusement, Reality, Seizoen 4 Aflevering 7 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen. Say Yes to the Dress: Amusement, Seizoen 15 Aflevering 10 Een blik achter de schermen bij Kleinfeld's Bridal, de beste bruidssalon ter. PD Cam: Misdaad, Seizoen 2 Aflevering 14 Rechercheur Sean 'Sticks' Larkin van het politiekorps bendebestrijding OK in Tulsa. WTA All Access: Sport, Magazine, Tennis, Seizoen 2021 Aflevering 4 van 6 Magazine waarin de kijker een exclusief kijkje achter de. Madam Secretary: Drama, Serie, Seizoen 5 Aflevering 17 van 20 The Common Defense Terwijl Elizabeth weg is, probeert haar personeel een. WTA All Access: Sport, Magazine, Tennis, Seizoen 2021 Aflevering 4 van 6 Magazine waarin de kijker een exclusief kijkje achter de. ALVINNN!!! En de Chipmunks: Jeugd, Seizoen 4 Aflevering 22 De trollen / Het feestbeest De Chipmunks proberen Dave te beschermen tegen. Secret Life of the Zoo: Documentaire, Seizoen 2 Aflevering 4 van 12 In de documentairereeks 'Secret Life of the Zoo' krijgen kijkers een unieke. Ducktales: Serie, Jeugd, Ontsnapping naar/uit Atlantis! (Special) Kwek probeert indruk te maken op Dagobert tijdens een reis naar. Married With Children: Serie, Sitcom, Seizoen 1 But I didn't shoot the deputy Als Al midden in de nacht een vreemd geluid hoort, voelt hij. De Thundermans: Jeugd, Seizoen 3 Aflevering 2 Phoebe versus Max: Deel twee Phoebe's eerste opdracht als superheld is Schuildorp. RTL Boulevard: Amusement, Serie, Seizoen 21 Aflevering 214 Alles over de voorwaarden voor eendaagse festivals. * Huldiging Olympische. Say Yes to the Dress: Amusement, Seizoen 15 Aflevering 9 Een blik achter de schermen bij Kleinfeld's Bridal, de beste bruidssalon ter wereld.. How Do They Do It?: Amusement, Seizoen 14 Aflevering 12 Morgan Cars, Bamboo Cotton, Toilets Hoe wordt de herboren Morgan 3 Wheeler in.

Schermen op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 18:20 Noord-Zuid-Oost-West

Seizoen 1 - Aflevering 136 van 248 - De toekomst van water - MAX Van oudsher zijn we gewend om ons overtollige water zo snel mogelijk af te voeren naar de zee. Dijken beschermen ons tegen overstroming en we hebben een Deltaplan om de zee buiten de deur te houden. Maar het klimaat verandert, er lijkt vaker sprake van extreme weersomstandigheden: langere periodes van droogte en korte periodes waarin relatief veel regen valt. Gedurende die droge periodes is er veel vraag naar sproeiwater voor de landbouw. Is er een manier om duurzamer met ons 'zoete' water om te gaan, zodat in de toekomst de natuur niet verdroogt, de landbouw over voldoende water kan beschikken en er voldoende drinkwater voor iedereen is?

Vandaag | 18:55 Hardcore Pawn

Seizoen 4 - Aflevering 7 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het gigantische pandjeshuis American Jewellery van Les Gold in Detroit. Achter elk pandbriefje gaat een verhaal schuil. De familie van Les staat hem terzijde als klanten de meest bizarre en onverwachte voorwerpen aanbieden.

Morgen | 01:00 Madam Secretary

Seizoen 5 - Aflevering 17 van 20 - The Common Defense Terwijl Elizabeth weg is, probeert haar personeel een internationale overeenkomst te bereiken, om burgers te beschermen die zijn ontheemd als gevolg van de opwarming van de aarde. Daisy en haar dochter zijn verstrikt in een uitbraak van mazelen.

Morgen | 11:30 Noord-Zuid-Oost-West

Seizoen 1 - Aflevering 136 van 248 - De toekomst van water - MAX Van oudsher zijn we gewend om ons overtollige water zo snel mogelijk af te voeren naar de zee. Dijken beschermen ons tegen overstroming en we hebben een Deltaplan om de zee buiten de deur te houden. Maar het klimaat verandert, er lijkt vaker sprake van extreme weersomstandigheden: langere periodes van droogte en korte periodes waarin relatief veel regen valt. Gedurende die droge periodes is er veel vraag naar sproeiwater voor de landbouw. Is er een manier om duurzamer met ons 'zoete' water om te gaan, zodat in de toekomst de natuur niet verdroogt, de landbouw over voldoende water kan beschikken en er voldoende drinkwater voor iedereen is?

Morgen | 14:00 Secret Life of the Zoo

Seizoen 2 - Aflevering 5 van 12 In de documentairereeks 'Secret Life of the Zoo' krijgen kijkers een unieke blik achter de schermen van de populairste dierentuin van Engeland: Chester Zoo. Van geboortes tot sterfgevallen, maar ook nieuwe liefdes en verhuizingen. Het zijn bijzondere en hartverwarmende momenten die met behulp van gespecialiseerde camera's op een prachtige wijze in beeld zijn gebracht.

Morgen | 19:00 Hardcore Pawn

Seizoen 4 - Aflevering 8 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het gigantische pandjeshuis American Jewellery van Les Gold in Detroit. Achter elk pandbriefje gaat een verhaal schuil. De familie van Les staat hem terzijde als klanten de meest bizarre en onverwachte voorwerpen aanbieden.

Morgen | 19:30 Hardcore Pawn

Seizoen 4 - Aflevering 9 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het gigantische pandjeshuis American Jewellery van Les Gold in Detroit. Achter elk pandbriefje gaat een verhaal schuil. De familie van Les staat hem terzijde als klanten de meest bizarre en onverwachte voorwerpen aanbieden.

Morgen | 20:00 Hardcore Pawn

Seizoen 4 - Aflevering 10 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het gigantische pandjeshuis American Jewellery van Les Gold in Detroit. Achter elk pandbriefje gaat een verhaal schuil. De familie van Les staat hem terzijde als klanten de meest bizarre en onverwachte voorwerpen aanbieden.

Morgen | 20:30 Z Doc: 's Werelds Meest Luxe Cruiseschip

Seizoen 1 - Aflevering 1 Vierdelige documentaireserie waarin we exclusieve toegang hebben tot het meest luxueuze cruiseschip ter wereld, de Seven Seas Explorer. We volgen diverse bemanningsleden tijdens hun werkzaamheden en zien hoe het er achter de schermen aan toegaat op een schip waar passagiers tot 8.000 pond per nacht betalen.

Morgen | 21:30 Z Doc: 's Werelds Meest Luxe Cruiseschip

Seizoen 1 - Aflevering 2 Vierdelige documentaireserie waarin we exclusieve toegang hebben tot het meest luxueuze cruiseschip ter wereld, de Seven Seas Explorer. We volgen diverse bemanningsleden tijdens hun werkzaamheden en zien hoe het er achter de schermen aan toegaat op een schip waar passagiers tot 8.000 pond per nacht betalen.

Morgen | 22:30 Z Doc: 's Werelds Meest Luxe Cruiseschip

Seizoen 1 - Aflevering 3 Vierdelige documentaireserie waarin we exclusieve toegang hebben tot het meest luxueuze cruiseschip ter wereld, de Seven Seas Explorer. We volgen diverse bemanningsleden tijdens hun werkzaamheden en zien hoe het er achter de schermen aan toegaat op een schip waar passagiers tot 8.000 pond per nacht betalen.

Morgen | 23:30 Z Doc: 's Werelds Meest Luxe Cruiseschip

Seizoen 1 - Aflevering 4 Vierdelige documentaireserie waarin we exclusieve toegang hebben tot het meest luxueuze cruiseschip ter wereld, de Seven Seas Explorer. We volgen diverse bemanningsleden tijdens hun werkzaamheden en zien hoe het er achter de schermen aan toegaat op een schip waar passagiers tot 8.000 pond per nacht betalen.

Overmorgen | 14:00 Secret Life of the Zoo

Seizoen 2 - Aflevering 6 van 12 In de documentairereeks 'Secret Life of the Zoo' krijgen kijkers een unieke blik achter de schermen van de populairste dierentuin van Engeland: Chester Zoo. Van geboortes tot sterfgevallen, maar ook nieuwe liefdes en verhuizingen. Het zijn bijzondere en hartverwarmende momenten die met behulp van gespecialiseerde camera's op een prachtige wijze in beeld zijn gebracht.

Overmorgen | 20:30 Commando IMDb: 6.7

Overmorgen - IMDB * 6.7 - Film, Commando is een Amerikaanse actiefilm uit het jaar 1985. Met Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol. Om één of andere reden worden alle leden van de commandogroep van John Matrix vermoord. John heeft zich uit het ...

Commando is een Amerikaanse actiefilm uit het jaar 1985. Met Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol. Om één of andere reden worden alle leden van de commandogroep van John Matrix vermoord. John heeft zich uit het antiterrorisme teruggetrokken en leeft nu alleen nog voor zijn dochtertje Jenny, met wie hij op een afgelegen plek in de bergen een rustig bestaan leidt. Maar dan komt generaal Kirby hem verwittigen dat hij, net als zijn oude makkers, gevaar loopt. Twee lijfwachten moeten John en Jenny tegen eventuele moordpogingen beschermen. De helikopter van Kirby is nog maar net weer opgestegen of er klinken geweerschoten en de twee lijfwachten worden gedood. Terwijl John zijn wapens gaat halen, wordt Jenny door de belagers ontvoerd. Zonder aarzelen gaat Matrix de terroristen achterna. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/commando

Overmorgen | 23:10 A-X-L IMDb: 5.3

Overmorgen - IMDB * 5.3 - Film, Het verhaal gaat over Miles. Hij is een tienerjongen die op een dag een militaire robothond tegenkomt. De hond, die de naam A X L heeft, heeft echter het hart van een gewone hond. Al snel ontstaat er een hechte band ...

Het verhaal gaat over Miles. Hij is een tienerjongen die op een dag een militaire robothond tegenkomt. De hond, die de naam A-X-L heeft, heeft echter het hart van een gewone hond. Al snel ontstaat er een hechte band tussen de twee. De wetenschappers die A-X-L gebouwd hebben zijn er niet zo blij mee en zetten alles op alles om hem terug te krijgen. Miles schakelt de hulp in van zijn slimme vriendin Sara om zijn nieuwe vriend te beschermen. A-X-L is een Amerikaanse sciencefictionfilm uit het jaar 2018. Deze productie is het debuut voor regisseur Oliver Daly. Met Alex Neustaedter en Alex MacNicoll in de hoofdrol. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-x-l

Overmorgen | 23:30 Z Doc: 's Werelds Meest Luxe Cruiseschip

Seizoen 1 - Aflevering 1 Vierdelige documentaireserie waarin we exclusieve toegang hebben tot het meest luxueuze cruiseschip ter wereld, de Seven Seas Explorer. We volgen diverse bemanningsleden tijdens hun werkzaamheden en zien hoe het er achter de schermen aan toegaat op een schip waar passagiers tot 8.000 pond per nacht betalen.

Vr 6 augustus 2021 | 00:30 Z Doc: 's Werelds Meest Luxe Cruiseschip

Seizoen 1 - Aflevering 2 Vierdelige documentaireserie waarin we exclusieve toegang hebben tot het meest luxueuze cruiseschip ter wereld, de Seven Seas Explorer. We volgen diverse bemanningsleden tijdens hun werkzaamheden en zien hoe het er achter de schermen aan toegaat op een schip waar passagiers tot 8.000 pond per nacht betalen.

Vr 6 augustus 2021 | 01:30 Z Doc: 's Werelds Meest Luxe Cruiseschip

Seizoen 1 - Aflevering 3 Vierdelige documentaireserie waarin we exclusieve toegang hebben tot het meest luxueuze cruiseschip ter wereld, de Seven Seas Explorer. We volgen diverse bemanningsleden tijdens hun werkzaamheden en zien hoe het er achter de schermen aan toegaat op een schip waar passagiers tot 8.000 pond per nacht betalen.

Vr 6 augustus 2021 | 02:20 Z Doc: 's Werelds Meest Luxe Cruiseschip

Seizoen 1 - Aflevering 4 Vierdelige documentaireserie waarin we exclusieve toegang hebben tot het meest luxueuze cruiseschip ter wereld, de Seven Seas Explorer. We volgen diverse bemanningsleden tijdens hun werkzaamheden en zien hoe het er achter de schermen aan toegaat op een schip waar passagiers tot 8.000 pond per nacht betalen.

Vr 6 augustus 2021 | 14:00 Secret Life of the Zoo

Seizoen 2 - Aflevering 7 van 12 In de documentairereeks 'Secret Life of the Zoo' krijgen kijkers een unieke blik achter de schermen van de populairste dierentuin van Engeland: Chester Zoo. Van geboortes tot sterfgevallen, maar ook nieuwe liefdes en verhuizingen. Het zijn bijzondere en hartverwarmende momenten die met behulp van gespecialiseerde camera's op een prachtige wijze in beeld zijn gebracht.

Vr 6 augustus 2021 | 19:00 Hardcore Pawn

Seizoen 4 - Aflevering 11 Amerikaanse realityserie waarin een blik wordt gegeven achter de schermen van het gigantische pandjeshuis American Jewellery van Les Gold in Detroit. Achter elk pandbriefje gaat een verhaal schuil. De familie van Les staat hem terzijde als klanten de meest bizarre en onverwachte voorwerpen aanbieden.

 Meer

Schermen op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 16:45 The Eichmann Show

Film, Het proces van Adolf Eichmann de architect van de Endlösung, de man die de massale deportatie en uitroeiing van 6 miljoen Joden organiseerde was een uniek en buitengewoon moment in de zowel de politieke geschiedenis als die van de televisie. ...

Het proces van Adolf Eichmann - de architect van de Endlösung, de man die de massale deportatie en uitroeiing van 6 miljoen Joden organiseerde - was een uniek en buitengewoon moment in de zowel de politieke geschiedenis als die van de televisie. Deze film toont het drama achter de schermen. Hoe een op de zwarte lijst geplaatste documentairemaker (Anthony LaPaglia) en een baanbrekende tv-producent (Martin Freeman) enorme obstakels overwonnen toen zij de getuigenis van een van de beruchtste nazi's van de Tweede Wereldoorlog wilden vastleggen.

Vandaag | 18:55 Jusqu' à la Garde

Film, Tijdens de scheidingsprocedure van haar man besluit Miriam de volledige voogdij over hun zoon Julien aan te vragen. Wanneer de rechter besluit om een gedeelde voogdij toe te kennen, voelt Julien zich verscheurd tussen zijn ouders. Als ...

Tijdens de scheidingsprocedure van haar man besluit Miriam de volledige voogdij over hun zoon Julien aan te vragen. Wanneer de rechter besluit om een gedeelde voogdij toe te kennen, voelt Julien zich verscheurd tussen zijn ouders. Als beschermengel van zijn moeder voor zijn jaloerse vader, doet Julien zijn best de goede vrede te bewaren om zo het ergst denkbare te voorkomen.

Vandaag | 19:00 Say Yes to the Dress

Seizoen 15 - Aflevering 10 Een blik achter de schermen bij Kleinfeld's Bridal, de beste bruidssalon ter wereld. Randy en zijn team stellen de nerveuze bruiden voor aan nieuwe planners en nieuwe jurken.

Vandaag | 23:25 PD Cam

Seizoen 2 - Aflevering 14 Rechercheur Sean 'Sticks' Larkin van het politiekorps bendebestrijding OK in Tulsa geeft een eerlijk en volledig kijkje achter de schermen tijdens een aantal van de wildste achtervolgingen, gijzelingen en confrontaties in het hele land.

Morgen | 00:30 WTA All Access

WTA All Access. Seizoen 2021 - Aflevering 4 van 6 Magazine waarin de kijker een exclusief kijkje achter de schermen bij de WTA Tour krijgt.

Morgen | 02:22 WTA All Access

WTA All Access. Seizoen 2021 - Aflevering 4 van 6 Magazine waarin de kijker een exclusief kijkje achter de schermen bij de WTA Tour krijgt.

Morgen | 02:45 Documentaire: Sports Women

In deze editie van Sports Woman Alex Morgan, steraanvaller van het machtige vrouwenvoetbalteam van de VS, heeft een lucratieve manier gevonden om met roem om te gaan. Olympisch kampioenen Mariana Pajón (BMX) en Katinka Hosszu (zwemmen) willen hun titel verdedigen in Tokio, net als wereldkampioen Olga Kharlan (schermen). Maar Chen Ruolin (duiken) heeft de tijd ingeroepen voor een gouden carrière.

Morgen | 03:55 Say Yes to the Dress

Seizoen 15 - Aflevering 10 Een blik achter de schermen bij Kleinfeld's Bridal, de beste bruidssalon ter wereld. Randy en zijn team stellen de nerveuze bruiden voor aan nieuwe planners en nieuwe jurken.

Morgen | 08:30 Say Yes to the Dress

Seizoen 15 - Aflevering 10 Een blik achter de schermen bij Kleinfeld's Bridal, de beste bruidssalon ter wereld. Randy en zijn team stellen de nerveuze bruiden voor aan nieuwe planners en nieuwe jurken.

Morgen | 09:45 Rat Race

Morgen - Comedy, Film, Donald P. Sinclair heeft zes gouden munten in verschillende speelautomaten in zijn casino geplaatst. De gelukkigen die deze munten vinden, zullen een kans krijgen om om 2 miljoen dollar te bezitten. De zes deelnemers moeten ...

Donald P. Sinclair heeft zes gouden munten in verschillende speelautomaten in zijn casino geplaatst. De gelukkigen die deze munten vinden, zullen een kans krijgen om om 2 miljoen dollar te bezitten. De zes deelnemers moeten tegen elkaar racen om als eerste bij het geld te komen, in een kluis in New Mexico. Er zijn geen regels en alles wat er zou kunnen gebeuren, gebeurt ook. Ondertussen sluiten Sinclairs medewerkers achter de schermen hun weddenschappen af.

Morgen | 10:30 The Eichmann Show

Morgen - Film, Het proces van Adolf Eichmann de architect van de Endlösung, de man die de massale deportatie en uitroeiing van 6 miljoen Joden organiseerde was een uniek en buitengewoon moment in de zowel de politieke geschiedenis als die van de ...

Het proces van Adolf Eichmann - de architect van de Endlösung, de man die de massale deportatie en uitroeiing van 6 miljoen Joden organiseerde - was een uniek en buitengewoon moment in de zowel de politieke geschiedenis als die van de televisie. Deze film toont het drama achter de schermen. Hoe een op de zwarte lijst geplaatste documentairemaker (Anthony LaPaglia) en een baanbrekende tv-producent (Martin Freeman) enorme obstakels overwonnen toen zij de getuigenis van een van de beruchtste nazi's van de Tweede Wereldoorlog wilden vastleggen.

Morgen | 11:30 The Woman

Morgen - Film, Advocaat Chris Cleek moet zijn familie zien te beschermen nadat hij in contact is gekomen met een verwilderde vrouw die in de bossen nabij zijn afgelegen landhuis woont. Door een aantal afschuwelijke gebeurtenissen ontdekken Cleek en ...

Advocaat Chris Cleek moet zijn familie zien te beschermen nadat hij in contact is gekomen met een verwilderde vrouw die in de bossen nabij zijn afgelegen landhuis woont. Door een aantal afschuwelijke gebeurtenissen ontdekken Cleek en zijn familie al snel dat er iets niet klopt aan deze dame en dat de duivel schuil kan gaan in een mooie buitenkant.

Morgen | 19:00 Say Yes to the Dress

Seizoen 15 - Aflevering 11 Een blik achter de schermen bij Kleinfeld's Bridal, de beste bruidssalon ter wereld. Randy en zijn team stellen de nerveuze bruiden voor aan nieuwe stylisten en mooie jurken.

Morgen | 23:25 PD Cam

Seizoen 2 - Aflevering 15 Rechercheur Sean 'Sticks' Larkin van het politiekorps bendebestrijding OK in Tulsa geeft een eerlijk en volledig kijkje achter de schermen tijdens een aantal van de wildste achtervolgingen, gijzelingen en confrontaties in het hele land.

Overmorgen | 03:55 Say Yes to the Dress

Seizoen 15 - Aflevering 11 Een blik achter de schermen bij Kleinfeld's Bridal, de beste bruidssalon ter wereld. Randy en zijn team stellen de nerveuze bruiden voor aan nieuwe stylisten en mooie jurken.

Overmorgen | 08:30 Say Yes to the Dress

Seizoen 15 - Aflevering 11 Een blik achter de schermen bij Kleinfeld's Bridal, de beste bruidssalon ter wereld. Randy en zijn team stellen de nerveuze bruiden voor aan nieuwe stylisten en mooie jurken.

Overmorgen | 16:02 Extreme Engineering

Seizoen 5 - Aflevering 8 - NASA Neem een kijkje achter de schermen bij de nieuwste modellen die bij de NASA worden ontwikkeld. De Ares, een futuristische nieuwe raket, zal ruimteverkenning radicaal veranderen.

Overmorgen | 18:10 Henry Danger

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Cactus Con Henry en zijn vrienden brengen een bezoek aan Cactus Con.Henry gaat als Kid Danger om Jaspers date, de zieke Patina, te beschermen. Er meldt zich echter ook een schurk die een zeldzame cactus wil laten stelen.

Overmorgen | 18:40 The Curse Of Oak Island - Drilling Down

Seizoen 8 - Aflevering 5 - The Making Of Voor het eerst in de geschiedenis van The Curse of Oak Island laten Rick, Marty en het team kijkers achter de schermen zien hoe elk ongelooflijk moment op Oak Island wordt vastgelegd.

Overmorgen | 19:00 Say Yes to the Dress

Seizoen 15 - Aflevering 12 Een blik achter de schermen bij Kleinfeld's Bridal, de beste bruidssalon ter wereld. Randy en zijn team stellen de nerveuze bruiden voor aan nieuwe stylisten en mooie jurken.

Overmorgen | 23:25 PD Cam

Seizoen 2 - Aflevering 16 Rechercheur Sean 'Sticks' Larkin van het politiekorps bendebestrijding OK in Tulsa geeft een eerlijk en volledig kijkje achter de schermen tijdens een aantal van de wildste achtervolgingen, gijzelingen en confrontaties in het hele land.

Vr 6 augustus 2021 | 03:55 Say Yes to the Dress

Seizoen 15 - Aflevering 12 Een blik achter de schermen bij Kleinfeld's Bridal, de beste bruidssalon ter wereld. Randy en zijn team stellen de nerveuze bruiden voor aan nieuwe stylisten en mooie jurken.

Vr 6 augustus 2021 | 07:25 The Curse Of Oak Island - Drilling Down

Seizoen 8 - Aflevering 5 - The Making Of Voor het eerst in de geschiedenis van The Curse of Oak Island laten Rick, Marty en het team kijkers achter de schermen zien hoe elk ongelooflijk moment op Oak Island wordt vastgelegd.

Vr 6 augustus 2021 | 08:09 America's Wild Spaces

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 6 - Mysteries of Death Valley Reis mee met JT Reynolds, onderzoeker in Death Valley, en ontmoet de wetenschappers die deze wilde plek beschermen.

Vr 6 augustus 2021 | 08:30 Say Yes to the Dress

Seizoen 15 - Aflevering 12 Een blik achter de schermen bij Kleinfeld's Bridal, de beste bruidssalon ter wereld. Randy en zijn team stellen de nerveuze bruiden voor aan nieuwe stylisten en mooie jurken.

Vr 6 augustus 2021 | 10:48 Extreme Engineering

Seizoen 5 - Aflevering 8 - NASA Neem een kijkje achter de schermen bij de nieuwste modellen die bij de NASA worden ontwikkeld. De Ares, een futuristische nieuwe raket, zal ruimteverkenning radicaal veranderen.

Vr 6 augustus 2021 | 19:00 Say Yes to the Dress

Seizoen 15 - Aflevering 13 Een blik achter de schermen bij Kleinfeld's Bridal, de beste bruidssalon ter wereld. Randy en zijn team stellen de nerveuze bruiden voor aan nieuwe stylisten en mooie jurken.

Vr 6 augustus 2021 | 19:30 Voetbal: Inside Ajax

Inside Ajax geeft je iedere vrijdagavond een uniek kijkje in de Ajax-keuken. Host David Butler laat je zien wat er achter de schermen speelt bij de Godenzonen. Wat kun je verwachten? Opvallende interviews die je nergens anders ziet, grappige challenges en items die je écht dichterbij jouw Ajax-helden brengen. Wat er ook speelt bij de club, je ziet het als eerst in Inside Ajax.

Vr 6 augustus 2021 | 19:30 Voetbal: Inside Ajax

Inside Ajax geeft je iedere vrijdagavond een uniek kijkje in de Ajax-keuken. Host David Butler laat je zien wat er achter de schermen speelt bij de Godenzonen. Wat kun je verwachten? Opvallende interviews die je nergens anders ziet, grappige challenges en items die je écht dichterbij jouw Ajax-helden brengen. Wat er ook speelt bij de club, je ziet het als eerst in Inside Ajax.

 Meer

Schermen gemist

Eerder Vandaag | 15:46 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 4 - Aflevering 22 - De trollen / Het feestbeest De Chipmunks proberen Dave te beschermen tegen internettrollen. // Wanneer de Chipmunks Bocarters verjaardag willen binnensluipen, nemen ze per ongeluk de verkeerde boot.

Eerder Vandaag | 14:05 Secret Life of the Zoo

Seizoen 2 - Aflevering 4 van 12 In de documentairereeks 'Secret Life of the Zoo' krijgen kijkers een unieke blik achter de schermen van de populairste dierentuin van Engeland: Chester Zoo. Van geboortes tot sterfgevallen, maar ook nieuwe liefdes en verhuizingen. Het zijn bijzondere en hartverwarmende momenten die met behulp van gespecialiseerde camera's op een prachtige wijze in beeld zijn gebracht.

Eerder Vandaag | 14:03 Ducktales

Ontsnapping naar/uit Atlantis! (Special) Kwek probeert indruk te maken op Dagobert tijdens een reis naar De Verloren Stad van Atlantis. Donald probeert de jongens te beschermen voor een nieuwe werknemer die hen probeert te vernietigen.

Eerder Vandaag | 11:04 Married With Children

Seizoen 1 - But I didn't shoot the deputy Als Al midden in de nacht een vreemd geluid hoort, voelt hij zich geroepen om zijn familie en zijn huis te beschermen. Per ongeluk schiet hij op de hond van de buren.

Eerder Vandaag | 09:25 De Thundermans

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Phoebe versus Max: Deel twee Phoebe's eerste opdracht als superheld is Schuildorp beschermen. Dit blijkt makkelijk, totdat ze Max uitdaagt om wat streken uit te halen in hun slaperige stadje. *Baby superkrachten onthulling.

Eerder Vandaag | 09:15 RTL Boulevard

Seizoen 21 - Aflevering 214 - Alles over de voorwaarden voor eendaagse festivals. * Huldiging Olympische helden in Scheveningen. * Horrorfans opgelet: Chucky is back! -'Goede Tijden, Slechte Tijden' geeft een uniek kijkje achter de schermen bij de zomer-cliffhanger.

Eerder Vandaag | 08:30 Say Yes to the Dress

Seizoen 15 - Aflevering 9 Een blik achter de schermen bij Kleinfeld's Bridal, de beste bruidssalon ter wereld. Randy en zijn team stellen de nerveuze bruiden voor aan nieuwe planners en nieuwe jurken.

Eerder Vandaag | 06:00 How Do They Do It?

Seizoen 14 - Aflevering 12 - Morgan Cars, Bamboo Cotton, Toilets Hoe wordt de herboren Morgan 3 Wheeler in elkaar gezet? En hoe beschermen brandweerlieden hun handen tegen hitte, vuur en chemische stoffen?