Scherm op tv (tv-tips)

Vandaag | 20:00 Geostorm IMDb: 5.3

IMDB * 5.3 - Film, Wanneer de klimaatverandering het voortbestaan van de Moeder aarde bedreigt, verenigen regeringen wereldwijd zich in de creatie van de Dutch Boy Program. Dit programma beslaat een mondiaal netwerk van satellieten, gewapend met ...

Wanneer de klimaatverandering het voortbestaan van de Moeder aarde bedreigt, verenigen regeringen wereldwijd zich in de creatie van de Dutch Boy Program. Dit programma beslaat een mondiaal netwerk van satellieten, gewapend met technologieën om natuurrampen af te wenden. Na twee jaar succesvolle bescherming gaat er iets vreselijk mis waardoor twee vervreemde broers belast worden met het herstel van de storing vooraleer een wereldwijde en alles verwoestende Geostorm de planeet overspoelt. Geostorm is een Amerikaanse actie- en sciencefictionfilm uit het jaar 2017. Deze rampenfilm is geregisseerd door Dean Devlin ('Bad Samaritan'). De hoofdrollen worden vertolkt door Gerard Butler en Jim Sturgess. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/geostorm

Overmorgen | 20:25 Docu: Jochem Myjer - Nog eentje dan

Overmorgen - Documentaire, Kunst/cultuur, Documentaire over cabaretier Jochem Myjer, die gevolgd wordt tijdens het ...

Documentaire over cabaretier Jochem Myjer, die gevolgd wordt tijdens het laatste deel van zijn theatertournee van 'Adem in, adem uit'. Carré Regisseur Suzanne Raes volgde de komiek in de tweede helft van 2019. Jochem Myjer sloot zijn ruim drie jaar durende theatertournee van Adem in, adem uit, af met zijn honderdste voorstelling in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Uitputtingsslag Voor deze uitputtingsslag moet alles wijken. Daarom leeft Jochem als een monnik. Alles voor de 'perfecte show'. Geen gemakkelijke opgave, zeker niet sinds Myjer in 2011 een tumor in zijn nek had en hij qua energieniveau lang niet meer de oude is. Beschermen De documentaire geeft een unieke blik achter de schermen die de succesvolle cabaretier dicht op de huid volgt wanneer hij doorweekt en uitgeput van het podium afkomt. De mensen om hem heen, waaronder zijn vrouw, willen hem beschermen tegen zijn eigen grenzeloze behoefte het iedereen naar de zin te maken. Want daarmee doet hij uiteindelijk zichzelf tekort. Bekijk de eerste beelden van deze documentaire op gids.tv/v240407/nog-eentje-dan.

Je vindt hier de programma's van Scherm op tv We hebben de volgende programma's voor Scherm Geostorm: IMDB * 5.3 - Film, Wanneer de klimaatverandering het voortbestaan van de Moeder aarde bedreigt, verenigen regeringen wereldwijd zich in de creatie van de Dutch Boy Program. Dit programma beslaat een mondiaal netwerk van satellieten, gewapend met. Docu: Jochem Myjer - Nog eentje dan: Overmorgen - Documentaire, Kunst/cultuur, Documentaire over cabaretier Jochem Myjer, die gevolgd wordt tijdens het. Op1: Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Suzanne Raes en Cornald Maas over de documentaire 'Nog eentje. Charmed: Drama, Fantasy, Serie, Seizoen 6 Prince Charmed 1998 Amerikaanse fantasyserie over de zussen Phoebe, Prue en Piper. B.O.Z.: LEGO Ninjago: Prime Empire: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 5 Animatieserie over ninja's met bijzondere krachten, die het land Ninjago tegen het kwaad. Charmed: Drama, Fantasy, Serie, Seizoen 6 Used Karma 1998 Amerikaanse fantasyserie over de zussen Phoebe, Prue en Piper. Charmed: Drama, Fantasy, Serie, Seizoen 6 The Legend Of Sleepy Halliwell 1998 Amerikaanse fantasyserie over de zussen Phoebe,. Charmed: Drama, Fantasy, Serie, Seizoen 6 I Dream Of Phoebe 1998 Amerikaanse fantasyserie over de zussen Phoebe, Prue en Piper. Blood Relatives: Serie, Seizoen 3 Aflevering 4 Murder Mansion Bruce en Darlene Rouse genieten van hun rijkdom en hun drie kinderen. Maar. Big Cat Tales: Natuur, Seizoen 1 Aflevering 3 Battle On The Plains Luipaard Bahati probeert haar drie welpen te beschermen tegen.

Scherm op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 06:00 Op1

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Suzanne Raes en Cornald Maas over de documentaire 'Nog eentje ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Suzanne Raes en Cornald Maas over de documentaire 'Nog eentje dan' over Jochem Myjer Het Nederlands Filmfestival is begonnen. Met aandacht voor twee documentaires die daar te zien zijn, waaronder deze: Nog eentje dan. Nog eentje dan is een aangrijpende documentaire die Suzanne Raes maakte over cabaretier Jochem Myjer. Het is een uniek kijkje achter de schermen; welke grote offers moet Jochem Myjer brengen om een voorstelling als Adem in, adem uit te maken? Aan tafel: Suzanne Raes en programmamaker en kleinkunstkenner Cornald Maas. Lou Landré, Olga Zuiderhoek en René Mioch over 'De Dick Maas Methode' Het Nederlands Filmfestival is begonnen. Met aandacht voor twee documentaires die daar te zien zijn, waaronder deze: De Dick Maas Methode. In De Dick Maas Methode worden de films van regisseur Dick Maas ontleedt. Met acteurs wordt teruggekeken op sleutelscènes, collega-regisseurs vertellen over zijn invloed en Dick zelf vertelt over zijn opkomst en financiële ondergang. Aan tafel filmkenner René Mioch, die Maas veelvuldig sprak, en acteurs Olga Zuiderhoek (zij speelde in Maas' eerste lange film Rigor Mortis) en Lou Landré, beter bekend als Sjakie uit de Flodder-films en -serie.

Vandaag | 06:55 B.O.Z.: LEGO Ninjago: Prime Empire

Seizoen 2 - Aflevering 5 Animatieserie over ninja's met bijzondere krachten, die het land Ninjago tegen het kwaad beschermen. Nadat de game 'Prime Empire' na jaren weer is opgedoken, reizen de ninja's naar het koninkrijk Shintaro. Daar ontdekken ze een vreselijk geheim. In de kerkers van Shintaro ploeteren slaven in het duister, terwijl de Schedel Magiër de zweep erover haalt.

Vandaag | 10:19 Monchhichi

Seizoen 1 - Aflevering 18 Animatieserie over de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste kinderdromen. De Monchhichi creëren kinderdromen in de droomboomfabriek en proberen deze te beschermen tegen nachtmerries. Ze beleven magische avonturen, want het maken van mooie dromen is nog niet zo makkelijk!

Vandaag | 11:43 De Avonturen Van K3

Seizoen 1 - Aflevering 40 Animatieserie. De K3-popsterren Hanne, Marthe en Klaasje gaan op wereldtournee! Het wordt een reis vol glitter en glamour, waarbij ze allerlei avonturen beleven. Wat de vriendinnen te wachten staat na de volgende bocht die hun tourbus maakt, is steeds weer een verrassing. Lukt het ze om een weeshuis te redden, juwelendieven te ontmaskeren en een verlegen monster te beschermen, en toch nog hun concert op tijd te halen? Eén ding is zeker: K3 overwint altijd, met een fikse dosis positiviteit én natuurlijk een goed liedje!

Vandaag | 11:45 De mooiste sprookjes

Seizoen 1 - Aflevering 23 van 48 - Sneeuwwitje en Rozerood - AVROTROS Duits sprookje. Sneeuwwitje en Rozerood zijn twee zusjes die met hun moeder in een huisje in het bos wonen. Het huisje wordt door twee rozenstruiken, een witte en een rode roos, beschermd tegen onheil en gevaar.

Vandaag | 20:25 Socutera

Aflevering 39 van 55 - Dierenbescherming - SOCUTERA De Dierenbescherming helpt jaarlijks tienduizenden dieren in nood. Door het hele land staan medewerkers en vrijwilligers dag en nacht klaar om ze te redden, op te vangen en te beschermen.

Morgen | 06:54 B.O.Z.: LEGO Ninjago: Prime Empire

Seizoen 2 - Aflevering 6 Animatieserie over ninja's met bijzondere krachten, die het land Ninjago tegen het kwaad beschermen. Nadat de game 'Prime Empire' na jaren weer is opgedoken, reizen de ninja's naar het koninkrijk Shintaro. Daar ontdekken ze een vreselijk geheim. In de kerkers van Shintaro ploeteren slaven in het duister, terwijl de Schedel Magiër de zweep erover haalt.

Morgen | 12:24 Dit Is Holland

Seizoen 1 - Aflevering 1 Informatief programma waarin stad en land wordt afgereisd op zoek naar passievolle verhalen uit ondernemend Nederland. We horen persoonlijke verhalen, ontdekken bijzondere achtergronden en krijgen een uniek kijkje achter de schermen. Wie zitten er achter al onze dagelijkse producten en goederen? Presentator Dirk Taat bezoekt ondertussen een locatie in de regio van die week en geeft ons een rondleiding door een bijzonder stukje Nederlandse cultuur en historie.

Morgen | 15:20 Zoon van Mokum

EO Het bijzondere levensverhaal van Salomon Rodrigues de Miranda, die vooral bekend is onder de naam Monne de Miranda. In 1919 wordt hij de eerste joodse wethouder van Amsterdam. Maar De Miranda voelt zich vooral socialist en in die hoedanigheid strijdt hij zijn hele leven voor het verbeteren van de levensomstandigheden van de Amsterdamse arbeiders. De Miranda wordt geboren in een arm milieu in een verkrotte Amsterdamse buurt. Op zijn elfde moet hij noodgedwongen gaan werken in een diamantslijperij. Met slechts vijf jaar lagere school werkt de ambitieuze Monne zich uiteindelijk op tot een van de meest invloedrijke bestuurders van het Amsterdam van voor de Tweede Wereldoorlog. Als wethouder laat hij tienduizenden arbeiderswoningen bouwen, komt op voor een goede voedselvoorziening en zorgt ook voor washuizen, badhuizen en zwembaden. In 1939 wordt de gepassioneerde, socialistische wethouder door dagblad De Telegraaf beschuldigd van fraude bij de uitgifte van bouwgrond. De beschuldigingen blijken nergens op gebaseerd en er is niemand die hem beschermt, ook niet van zijn eigen SDAP. Zijn carrière is voorbij. Een jaar later vallen de Duitsers Nederland binnen. De bezetting luidt het laatste hoofdstuk van het leven van De Miranda in. Ook tegenover de nietsontziende bezetter toont hij zich onverschrokken en komt hij op voor de onderdrukten. Zijn rechtvaardigheidsgevoel zal hem uiteindelijk noodlottig worden.

Morgen | 16:25 Magnum, P.I.

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 18 - China Doll Magnum wordt ingehuurd om 'The Soul of Soong', een oude kostbare Chinese vaas, te beschermen totdat deze bij de eigenaar kan worden afgeleverd. Iedereen die tot nu toe de vaas in bezit heeft gehad, is vermoord. De antiquair die de vaas nu in bezit heeft, gaat met Magnum mee naar het landgoed om daar de tijd uit te zitten tot de overdracht van de vaas naar diens nieuwe koper is voltooid. De moordenaar weet de antiquair echter wel op te sporen op het eiland.

Morgen | 16:51 Socutera

Aflevering 39 van 55 - Dierenbescherming - SOCUTERA De Dierenbescherming helpt jaarlijks tienduizenden dieren in nood. Door het hele land staan medewerkers en vrijwilligers dag en nacht klaar om ze te redden, op te vangen en te beschermen.

Morgen | 17:51 Socutera

Aflevering 39 van 55 - Dierenbescherming - SOCUTERA De Dierenbescherming helpt jaarlijks tienduizenden dieren in nood. Door het hele land staan medewerkers en vrijwilligers dag en nacht klaar om ze te redden, op te vangen en te beschermen.

Morgen | 18:25 Magnum, P.I.

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 18 - No Need to Know Als Magnum terugkomt van een zaak, komt hij erachter dat een Britse brigadier op het landgoed verblijft omdat de IRA achter hem aan zit. Ze willen hem vermoorden en dus wordt Magnum ingehuurd om hem te beschermen.

 Meer

Scherm op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:12 Charmed

Seizoen 6 - Prince Charmed - 1998 Amerikaanse fantasyserie over de zussen Phoebe, Prue en Piper Halliwell die samen in het familielandhuis Halliwell Manor wonen. Phoebe vindt op een dag een oud boek op zolder waarin staat dat zij en haar twee zussen de machtigste goedaardige heksen ter wereld zijn. Zonder het te weten, activeert Phoebe de bovennatuurlijke krachten van zichzelf en haar twee zussen. Vanaf dat moment is het hun taak om de wereld te beschermen tegen kwade demonen.

Vandaag | 06:59 Charmed

Seizoen 6 - Used Karma - 1998 Amerikaanse fantasyserie over de zussen Phoebe, Prue en Piper Halliwell die samen in het familielandhuis Halliwell Manor wonen. Phoebe vindt op een dag een oud boek op zolder waarin staat dat zij en haar twee zussen de machtigste goedaardige heksen ter wereld zijn. Zonder het te weten, activeert Phoebe de bovennatuurlijke krachten van zichzelf en haar twee zussen. Vanaf dat moment is het hun taak om de wereld te beschermen tegen kwade demonen.

Vandaag | 07:45 Charmed

Seizoen 6 - The Legend Of Sleepy Halliwell - 1998 Amerikaanse fantasyserie over de zussen Phoebe, Prue en Piper Halliwell die samen in het familielandhuis Halliwell Manor wonen. Phoebe vindt op een dag een oud boek op zolder waarin staat dat zij en haar twee zussen de machtigste goedaardige heksen ter wereld zijn. Zonder het te weten, activeert Phoebe de bovennatuurlijke krachten van zichzelf en haar twee zussen. Vanaf dat moment is het hun taak om de wereld te beschermen tegen kwade demonen.

Vandaag | 08:38 Charmed

Seizoen 6 - I Dream Of Phoebe - 1998 Amerikaanse fantasyserie over de zussen Phoebe, Prue en Piper Halliwell die samen in het familielandhuis Halliwell Manor wonen. Phoebe vindt op een dag een oud boek op zolder waarin staat dat zij en haar twee zussen de machtigste goedaardige heksen ter wereld zijn. Zonder het te weten, activeert Phoebe de bovennatuurlijke krachten van zichzelf en haar twee zussen. Vanaf dat moment is het hun taak om de wereld te beschermen tegen kwade demonen.

Vandaag | 08:45 Blood Relatives

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Murder Mansion Bruce en Darlene Rouse genieten van hun rijkdom en hun drie kinderen. Maar achter de schermen lijkt een mengsel van minachting, jaloezie en hebzucht het kookpunt te bereiken.

Vandaag | 10:05 Big Cat Tales

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Battle On The Plains Luipaard Bahati probeert haar drie welpen te beschermen tegen bavianen en leeuwen. Ondertussen brengt de komst van zes rondzwervende mannetjesleeuwen de hele Marsh-troep in gevaar.

Vandaag | 10:55 The Bronx Zoo

Seizoen 1 - Aflevering 5 Volg de dagelijkse gang van zaken bij de Bronx Zoo en kijk mee hoe de medewerkers de dieren verzorgen en het publiek informeren over soortenbescherming en biodiversiteit.

Vandaag | 11:05 Op1

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Suzanne Raes en Cornald Maas over de documentaire 'Nog eentje ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Suzanne Raes en Cornald Maas over de documentaire 'Nog eentje dan' over Jochem Myjer Het Nederlands Filmfestival is begonnen. Met aandacht voor twee documentaires die daar te zien zijn, waaronder deze: Nog eentje dan. Nog eentje dan is een aangrijpende documentaire die Suzanne Raes maakte over cabaretier Jochem Myjer. Het is een uniek kijkje achter de schermen; welke grote offers moet Jochem Myjer brengen om een voorstelling als Adem in, adem uit te maken? Aan tafel: Suzanne Raes en programmamaker en kleinkunstkenner Cornald Maas. Lou Landré, Olga Zuiderhoek en René Mioch over 'De Dick Maas Methode' Het Nederlands Filmfestival is begonnen. Met aandacht voor twee documentaires die daar te zien zijn, waaronder deze: De Dick Maas Methode. In De Dick Maas Methode worden de films van regisseur Dick Maas ontleedt. Met acteurs wordt teruggekeken op sleutelscènes, collega-regisseurs vertellen over zijn invloed en Dick zelf vertelt over zijn opkomst en financiële ondergang. Aan tafel filmkenner René Mioch, die Maas veelvuldig sprak, en acteurs Olga Zuiderhoek (zij speelde in Maas' eerste lange film Rigor Mortis) en Lou Landré, beter bekend als Sjakie uit de Flodder-films en -serie.

Vandaag | 12:50 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 2 - London's Olympic Aquatic Stadium Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze boeiende special nemen we een kijkje achter de schermen bij het indrukwekkende Olympisch zwemstadion in Londen.

Vandaag | 13:00 How It's Made

Seizoen 24 - Aflevering 14 - Coconut Charcoal, Dial Indicators De wereld waarin we leven staat vol voorwerpen die geproduceerd worden tijdens zeer verfijnde processen. Neem een kijkje achter de schermen bij verbazingwekkende fabrieken.

Vandaag | 13:30 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Azerbaijan's Amazing Transformation Azerbeidzjan heeft zichzelf opnieuw uitgevonden na decennia lang onderdeel van de Sovjet-Unie te zijn geweest. Danny Foster kijkt achter de schermen bij bouwprojecten in Bakoe.

Vandaag | 13:30 How It's Made

Seizoen 24 - Aflevering 15 - Pasta Dyes, Blueberries De wereld waarin we leven staat vol voorwerpen die geproduceerd worden tijdens zeer verfijnde processen. Neem een kijkje achter de schermen bij verbazingwekkende fabrieken.

Vandaag | 14:26 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Azerbaijan's Amazing Transformation Azerbeidzjan heeft zichzelf opnieuw uitgevonden na decennia lang onderdeel van de Sovjet-Unie te zijn geweest. Danny Foster kijkt achter de schermen bij bouwprojecten in Bakoe.

Vandaag | 17:00 A Gathering Storm

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 6 - Gulf Storms De warme, ondiepe wateren in de Golf van Mexico zijn de ideale voedingsbodem voor orkanen. Hoe beschermen de inwoners, vissersboten en booreilanden in dit gebied zich tegen deze verwoestende stormen?

Vandaag | 21:55 Shark City

Haaienagent Andy Samberg neemt je mee op een magische reis door de mysterieuze, maar gelukkig beschermde onderwaterwereld van de Bahama's.

Morgen | 04:30 Big Cat Tales

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Battle On The Plains Luipaard Bahati probeert haar drie welpen te beschermen tegen bavianen en leeuwen. Ondertussen brengt de komst van zes rondzwervende mannetjesleeuwen de hele Marsh-troep in gevaar.

Morgen | 07:16 Europe's New Wild

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 6 - Land of Snow And Ice Sami-rendierherders en moderne natuurbeschermers werken samen om één van Europa's laatste wilde gebieden te behouden. In ijs en sneeuw wordt de band tussen mens en natuur opnieuw hersteld.

Morgen | 08:06 Charmed

Seizoen 6 - My Three Witches - 1998 Amerikaanse fantasyserie over de zussen Phoebe, Prue en Piper Halliwell die samen in het familielandhuis Halliwell Manor wonen. Phoebe vindt op een dag een oud boek op zolder waarin staat dat zij en haar twee zussen de machtigste goedaardige heksen ter wereld zijn. Zonder het te weten, activeert Phoebe de bovennatuurlijke krachten van zichzelf en haar twee zussen. Vanaf dat moment is het hun taak om de wereld te beschermen tegen kwade demonen.

Morgen | 08:56 Charmed

Seizoen 6 - Soul Survivor - 1998 Amerikaanse fantasyserie over de zussen Phoebe, Prue en Piper Halliwell die samen in het familielandhuis Halliwell Manor wonen. Phoebe vindt op een dag een oud boek op zolder waarin staat dat zij en haar twee zussen de machtigste goedaardige heksen ter wereld zijn. Zonder het te weten, activeert Phoebe de bovennatuurlijke krachten van zichzelf en haar twee zussen. Vanaf dat moment is het hun taak om de wereld te beschermen tegen kwade demonen.

Morgen | 09:45 Charmed

Seizoen 6 - Sword And The City - 1998 Amerikaanse fantasyserie over de zussen Phoebe, Prue en Piper Halliwell die samen in het familielandhuis Halliwell Manor wonen. Phoebe vindt op een dag een oud boek op zolder waarin staat dat zij en haar twee zussen de machtigste goedaardige heksen ter wereld zijn. Zonder het te weten, activeert Phoebe de bovennatuurlijke krachten van zichzelf en haar twee zussen. Vanaf dat moment is het hun taak om de wereld te beschermen tegen kwade demonen.

Morgen | 10:05 Big Cat Tales

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Faces From The Shadows Na een afwezigheid van enkele maanden keert het team tijdens de trek van de gnoe terug naar de Mara. De Marsh-troep is weg na schermutselingen met de zes rondzwervende mannetjes.

Morgen | 10:30 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 2 - London's Olympic Aquatic Stadium Serie over de grootste bouwprojecten ter wereld. In deze boeiende special nemen we een kijkje achter de schermen bij het indrukwekkende Olympisch zwemstadion in Londen.

Morgen | 10:33 Charmed

Seizoen 6 - Little Monsters - 1998 Amerikaanse fantasyserie over de zussen Phoebe, Prue en Piper Halliwell die samen in het familielandhuis Halliwell Manor wonen. Phoebe vindt op een dag een oud boek op zolder waarin staat dat zij en haar twee zussen de machtigste goedaardige heksen ter wereld zijn. Zonder het te weten, activeert Phoebe de bovennatuurlijke krachten van zichzelf en haar twee zussen. Vanaf dat moment is het hun taak om de wereld te beschermen tegen kwade demonen.

Morgen | 10:55 The Bronx Zoo

Seizoen 1 - Aflevering 6 Volg de dagelijkse gang van zaken bij de Bronx Zoo en kijk mee hoe de medewerkers de dieren verzorgen en het publiek informeren over soortenbescherming en biodiversiteit.

Morgen | 11:18 Charmed

Seizoen 6 - Chris-Crossed - 1998 Amerikaanse fantasyserie over de zussen Phoebe, Prue en Piper Halliwell die samen in het familielandhuis Halliwell Manor wonen. Phoebe vindt op een dag een oud boek op zolder waarin staat dat zij en haar twee zussen de machtigste goedaardige heksen ter wereld zijn. Zonder het te weten, activeert Phoebe de bovennatuurlijke krachten van zichzelf en haar twee zussen. Vanaf dat moment is het hun taak om de wereld te beschermen tegen kwade demonen.

Morgen | 12:00 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Azerbaijan's Amazing Transformation Azerbeidzjan heeft zichzelf opnieuw uitgevonden na decennia lang onderdeel van de Sovjet-Unie te zijn geweest. Danny Foster kijkt achter de schermen bij bouwprojecten in Bakoe.

Morgen | 12:06 Charmed

Seizoen 6 - Witchstock - 1998 Amerikaanse fantasyserie over de zussen Phoebe, Prue en Piper Halliwell die samen in het familielandhuis Halliwell Manor wonen. Phoebe vindt op een dag een oud boek op zolder waarin staat dat zij en haar twee zussen de machtigste goedaardige heksen ter wereld zijn. Zonder het te weten, activeert Phoebe de bovennatuurlijke krachten van zichzelf en haar twee zussen. Vanaf dat moment is het hun taak om de wereld te beschermen tegen kwade demonen.

Morgen | 12:54 Charmed

Seizoen 6 - Prince Charmed - 1998 Amerikaanse fantasyserie over de zussen Phoebe, Prue en Piper Halliwell die samen in het familielandhuis Halliwell Manor wonen. Phoebe vindt op een dag een oud boek op zolder waarin staat dat zij en haar twee zussen de machtigste goedaardige heksen ter wereld zijn. Zonder het te weten, activeert Phoebe de bovennatuurlijke krachten van zichzelf en haar twee zussen. Vanaf dat moment is het hun taak om de wereld te beschermen tegen kwade demonen.

Morgen | 13:43 Charmed

Seizoen 6 - Used Karma - 1998 Amerikaanse fantasyserie over de zussen Phoebe, Prue en Piper Halliwell die samen in het familielandhuis Halliwell Manor wonen. Phoebe vindt op een dag een oud boek op zolder waarin staat dat zij en haar twee zussen de machtigste goedaardige heksen ter wereld zijn. Zonder het te weten, activeert Phoebe de bovennatuurlijke krachten van zichzelf en haar twee zussen. Vanaf dat moment is het hun taak om de wereld te beschermen tegen kwade demonen.

Morgen | 14:27 Charmed

Seizoen 6 - The Legend Of Sleepy Halliwell - 1998 Amerikaanse fantasyserie over de zussen Phoebe, Prue en Piper Halliwell die samen in het familielandhuis Halliwell Manor wonen. Phoebe vindt op een dag een oud boek op zolder waarin staat dat zij en haar twee zussen de machtigste goedaardige heksen ter wereld zijn. Zonder het te weten, activeert Phoebe de bovennatuurlijke krachten van zichzelf en haar twee zussen. Vanaf dat moment is het hun taak om de wereld te beschermen tegen kwade demonen.

Morgen | 15:16 Charmed

Seizoen 6 - I Dream Of Phoebe - 1998 Amerikaanse fantasyserie over de zussen Phoebe, Prue en Piper Halliwell die samen in het familielandhuis Halliwell Manor wonen. Phoebe vindt op een dag een oud boek op zolder waarin staat dat zij en haar twee zussen de machtigste goedaardige heksen ter wereld zijn. Zonder het te weten, activeert Phoebe de bovennatuurlijke krachten van zichzelf en haar twee zussen. Vanaf dat moment is het hun taak om de wereld te beschermen tegen kwade demonen.

Morgen | 23:59 The Challenge: Total Madness

Seizoen 35 - Aflevering 51 - Behind The Total Madness De Challengers gunnen ons een blik achter de schermen op de gekte, de flirts en de fails waar de fans geen weet van hadden.

Overmorgen | 02:00 Charmed

Seizoen 6 - The Legend Of Sleepy Halliwell - 1998 Amerikaanse fantasyserie over de zussen Phoebe, Prue en Piper Halliwell die samen in het familielandhuis Halliwell Manor wonen. Phoebe vindt op een dag een oud boek op zolder waarin staat dat zij en haar twee zussen de machtigste goedaardige heksen ter wereld zijn. Zonder het te weten, activeert Phoebe de bovennatuurlijke krachten van zichzelf en haar twee zussen. Vanaf dat moment is het hun taak om de wereld te beschermen tegen kwade demonen.

Overmorgen | 02:40 Charmed

Seizoen 6 - I Dream Of Phoebe - 1998 Amerikaanse fantasyserie over de zussen Phoebe, Prue en Piper Halliwell die samen in het familielandhuis Halliwell Manor wonen. Phoebe vindt op een dag een oud boek op zolder waarin staat dat zij en haar twee zussen de machtigste goedaardige heksen ter wereld zijn. Zonder het te weten, activeert Phoebe de bovennatuurlijke krachten van zichzelf en haar twee zussen. Vanaf dat moment is het hun taak om de wereld te beschermen tegen kwade demonen.

Overmorgen | 04:30 Big Cat Tales

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Faces From The Shadows Na een afwezigheid van enkele maanden keert het team tijdens de trek van de gnoe terug naar de Mara. De Marsh-troep is weg na schermutselingen met de zes rondzwervende mannetjes.

Overmorgen | 04:45 Charmed

Seizoen 6 - The Legend Of Sleepy Halliwell - 1998 Amerikaanse fantasyserie over de zussen Phoebe, Prue en Piper Halliwell die samen in het familielandhuis Halliwell Manor wonen. Phoebe vindt op een dag een oud boek op zolder waarin staat dat zij en haar twee zussen de machtigste goedaardige heksen ter wereld zijn. Zonder het te weten, activeert Phoebe de bovennatuurlijke krachten van zichzelf en haar twee zussen. Vanaf dat moment is het hun taak om de wereld te beschermen tegen kwade demonen.

Overmorgen | 05:25 Charmed

Seizoen 6 - I Dream Of Phoebe - 1998 Amerikaanse fantasyserie over de zussen Phoebe, Prue en Piper Halliwell die samen in het familielandhuis Halliwell Manor wonen. Phoebe vindt op een dag een oud boek op zolder waarin staat dat zij en haar twee zussen de machtigste goedaardige heksen ter wereld zijn. Zonder het te weten, activeert Phoebe de bovennatuurlijke krachten van zichzelf en haar twee zussen. Vanaf dat moment is het hun taak om de wereld te beschermen tegen kwade demonen.

 Meer