Rusland op tv (tv-tip)

Zo 24 november 2019 | 08:00 Formule 1: GP Kalender 2018

Wanneer komt in het seizoen 2018 de formule 1 op TV? Dit jaar worden de volgende races verreden in de Formule 1: De GP Australie wordt verreden op 25 maart De race van Australië is op het circuit Albert Park De GP Bahrein wordt verreden op 8 april De race van China is op het circuit Shanghai De GP China wordt verreden op 15 april De race van Bahrein is op het circuit Sakhir De GP Azerbeidzjan wordt verreden op 29 april De race van Azerbeidzjan is op het circuit Baku Street Circuit De GP Spanje wordt verreden op 13 mei De race van Spanje is op het circuit Circuit de Catalunya De GP Monaco wordt verreden op 27 mei De race van Monaco is op het circuit Monte Carlo De GP Canada wordt verreden op 10 juni De race van Canada is op het circuit Montreal De GP Frankrijk wordt verreden op 24 juni De race van Frankrijk is op het Circuit Paul Ricard De GP Oostenrijk wordt verreden op 1 juli De race van Oostenrijk is op het circuit Red Bull Ring De GP van Groot Brittannie wordt verreden op 8 juli De race van Groot-Brittannië is op het circuit Silverstone De GP Duitsland wordt verreden op 22 juli De race van Duitsland is op het circuit Hockenheimring De GP Hongarije wordt verreden op 29 juli De race van Hongarije is op het circuit Hungaroring De GP Belgie wordt verreden op 26 augustus De race van België is op het circuit Spa Francorchamps De GP Italie wordt verreden op 2 september De race van Italië is op het circuit Monza De GP Singapore wordt verreden op 16 september De race van Singapore is op het circuit Marina Bay De GP Rusland wordt verreden op 30 september De race van Rusland is op het circuit Sotsji De GP Japan wordt verreden op 7 oktober De race van Japan is op het circuit Suzuka De GP Verenigde Staten wordt verreden op 21 oktober De race van Amerika is op het circuit Circuit of the Americas De GP Mexico wordt verreden op 28 oktober De race van Mexico is op het circuit Mexico Stad De GP Brazilie wordt verreden op 11 november De race van Brazilië is op het circuit Interlagos De GP Abu Dhabi wordt verreden op 25 november De race van Abu Dhabi is op het circuit Yas Marina

Je vindt hier de programma's van Rusland op tv We hebben de volgende programma's voor Rusland Formule 1: GP Kalender 2018: 24/11 - Formule 1, Wanneer komt in het seizoen 2018 de formule 1 op TV? Dit jaar worden de volgende races verreden in. Rachmaninov - The Last Romantic: Morgen - In 2013 sloot het St. Petersburg Philharmonic onder leiding van Joeri Temirkanov de vierde editie van het. Tsjaikovski - Ya Vas Liubiu: Overmorgen - Aan de vooravond van het 300 jarig bestaan vierde Sint Petersburg, het Russische ‘venster naar Europa’,. Voetbal - Kwalificatie Euro 2020: Rusland - België: 16/11 - De Rode Duivels beginnen in Sint Petersburg aan het laatste tweeluik van hun kwalificatiecampagne voor het EK. Live EK Voetbal: Rusland - België: 16/11 - Live uitzending, Verslag van Rusland België, een duel in Groep I in het kader van de kwalificatie voor het EK. Live EK Voetbal: Duitsland - Wit-Rusland: 16/11 - Live uitzending, Verslag van Duitsland Wit Rusland, een duel in Groep C in het kader van de kwalificatie voor. Live: EK Voetbal: Duitsland - Wit-Rusland: 16/11 - Voetbal, Live uitzending, Live: Voetbal. Rusland - België (samenvatting): 17/11 - Samenvatting van de voetbalwedstrijd Rusland België, een duel in Groep I in het kader van de kwalificatie voor. Live EK Voetbal: Servië - Oekraïne: 17/11 - Live uitzending, Verslag van Rusland België, een duel in Groep B in het kader van de kwalificatie voor het EK. Rusland - België (samenvatting): 17/11 - Samenvatting van de voetbalwedstrijd Rusland België, een duel in Groep I in het kader van de kwalificatie voor. Vice: Gisteren - Reportage, Seizoen 6 Aflevering 3 Reportagereeks met meeslepende verhalen die de gewone media links laten. Vice: Gisteren - Reportage, Seizoen 6 Aflevering 3 Reportagereeks met meeslepende verhalen die de gewone media links laten. Mariinsky on Track: Gisteren - In de documentaire Mariinsky on Track reist Stingray Brava mee met het gelauwerde Mariinskiorkest op een. Andy op Patrouille: Gisteren - Georgië, gekneld tussen Turkije en Rusland, staat onder meer bekend om een heuse ontslagronde binnen de. Monster Fish: Gisteren - Seizoen 3 Aflevering 10 Kamchatka Catch: Dr. Zeb reist naar een van de meest afgelegen gebieden ter wereld:. Vice: Eergisteren - Reportage, Seizoen 6 Aflevering 3 Reportagereeks met meeslepende verhalen die de gewone media links laten.

Rusland op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 17:43 Rachmaninov - The Last Romantic

In 2013 sloot het St. Petersburg Philharmonic onder leiding van Joeri Temirkanov de vierde editie van het Annecy Festival af met een programma dat volledig in teken stond van Sergej Rachmaninov. Samen met de begaafde pianist Denis Matsuev verzorgt het orkest een programma met Rachmaninovs meest geliefde werken, waaronder zijn Tweede Pianoconcert en de Symfonische Dansen. Matsuev is de artistiek leider van het festival en tevens artistiek directeur en ambassadeur van de Serge Rachmaninoff Foundation. Het Annecy Classic Festival vond voor het eerst plaats in 1967, op initiatief van de Franse concertpianiste Éliane Richepin. Wat begon als een kleinschalig festival met intieme optredens door lokale musici voor een lokaal publiek, groeide door de jaren heen uit tot een belangrijke culturele samenwerking tussen Frankrijk en Rusland.

Overmorgen | 20:01 Tsjaikovski - Ya Vas Liubiu

Aan de vooravond van het 300-jarig bestaan vierde Sint-Petersburg, het Russische ‘venster naar Europa’, het jubileum op een grootse muzikale wijze. Ruslands crème de la crème van de klassieke muziek reisde af naar St. Petersburg om samen met het aloude Sint-Petersburg Philharmonisch onder leiding van dirigenten Yuri Temirkanov en Nikolai Alekseev deze bijzondere verjaardag te vieren. Een van de hoofdrolspelers van het operagala was zondermeer de Russische sterbariton Dmitri Hvorostovsky. Hij zingt hier de beroemde ‘Yeletsky’s Aria’ uit de 2e acte van Tchaikovsky’s belangrijke opera ‘Schoppenvrouw’. Tchaikovsky componeerde deze opera op het korte gelijknamige verhaal van de beroemde Russische schrijver Aleksandr Poesjkin. Het was zijn broer Modest die het Russische libretto schreef. De première vond plaats in 1890 in St. Petersburg.

Za 16 november 2019 | 17:40 Voetbal - Kwalificatie Euro 2020: Rusland - België

De Rode Duivels beginnen in Sint-Petersburg aan het laatste tweeluik van hun kwalificatiecampagne voor het EK 2020. Na deze wedstrijd tegen Rusland, wacht enkel nog het treffen met Cyprus, dinsdag in het Koning Boudewijnstadion. De troepen van Roberto Martínez hebben de kwalificatie voor het EK al op zak: met 24 op 24 hebben de Duivels het maximum van de punten. Dat zijn er drie meer dan de Russen, die ook al zeker zijn van deelname aan het Europees Kampioenschap. In maart stonden deze twee landen tegenover elkaar op de eerste speeldag van het kwalificatietoernooi. Toen won België met 3-1, na doelpunten van Youri Tielemans en Eden Hazard (2). Denis Tsjerysjev scoorde de enige Russische treffer.

Za 16 november 2019 | 17:50 Live EK Voetbal: Rusland - België

Live EK Voetbal: Rusland - België. Verslag van Rusland - België, een duel in Groep I in het kader van de kwalificatie voor het EK Voetbal 2020.

Za 16 november 2019 | 20:35 Live EK Voetbal: Duitsland - Wit-Rusland

Live EK Voetbal: Duitsland - Wit-Rusland. Verslag van Duitsland - Wit-Rusland, een duel in Groep C in het kader van de kwalificatie voor het EK Voetbal 2020.

Za 16 november 2019 | 20:40 Live: EK Voetbal: Duitsland - Wit-Rusland

Live: EK Voetbal: Duitsland - Wit-Rusland. Live: Voetbal

Zo 17 november 2019 | 14:15 Rusland - België (samenvatting)

Rusland - België (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Rusland - België, een duel in Groep I in het kader van de kwalificatie voor het EK Voetbal 2020.

Zo 17 november 2019 | 14:50 Live EK Voetbal: Servië - Oekraïne

Live EK Voetbal: Servië - Oekraïne. Verslag van Rusland - België, een duel in Groep B in het kader van de kwalificatie voor het EK Voetbal 2020.

Zo 17 november 2019 | 17:30 Rusland - België (samenvatting)

Rusland - België (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Rusland - België, een duel in Groep I in het kader van de kwalificatie voor het EK Voetbal 2020.

Zo 17 november 2019 | 20:10 Rusland - België (samenvatting)

Rusland - België (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Rusland - België, een duel in Groep I in het kader van de kwalificatie voor het EK Voetbal 2020.

Zo 17 november 2019 | 23:14 Halve Finale I - Liszt Pianoconcours 2017

Dina Ivanova (1994, Rusland) speelt Wagner/Liszts Isoldens Liebestod: Schlußszene uit Tristan und Isolde (S447) en de volledige Grandes Études de Paganini (S141) tijdens de halve finale (transcripties) van het 11e Internationaal Franz Liszt Pianoconcours 2017 in TivoliVredenburg te Utrecht. Het concours bevordert zowel de muzikale ontwikkeling alsook de concertervaring van pianotalenten afkomstig uit alle uithoeken van de wereld. Hierdoor vormt het concours een belangrijke opstap tot de internationale klassieke concertwereld voor jong talent dat een professionele carrière als musicus ambieert. Het Internationaal Franz Liszt Pianoconcours werd voor het eerst georganiseerd in 1986 en behoort inmiddels tot een van de meest prestigieuze pianoconcoursen ter wereld.

Ma 18 november 2019 | 03:10 Rusland - België (samenvatting)

Rusland - België (samenvatting). Voetbal

Ma 18 november 2019 | 04:50 Rusland - België (samenvatting)

Rusland - België (samenvatting). Voetbal

Di 19 november 2019 | 03:50 Rusland - België (samenvatting)

Rusland - België (samenvatting). Voetbal

Wo 20 november 2019 | 01:45 Vice

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Reportagereeks met meeslepende verhalen die de gewone media links laten liggen. Russian Democracy & Global Gag Rule. Ben Ferguson hoopt te ontdekken hoe democratie werkt in Rusland. Gianna Toboni onderzoekt in hoeverre Trumps Global Gag-beleid de gezondheid van vrouwen in Oeganda heeft aangetast.

Wo 20 november 2019 | 04:35 Vice

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Reportagereeks met meeslepende verhalen die de gewone media links laten liggen. Russian Democracy & Global Gag Rule. Ben Ferguson hoopt te ontdekken hoe democratie werkt in Rusland. Gianna Toboni onderzoekt in hoeverre Trumps Global Gag-beleid de gezondheid van vrouwen in Oeganda heeft aangetast.

Zo 24 november 2019 | 23:10 Genesis 2.0

24/11 - Documentaire, Genesis 2.0 is een Zwitserse Russische, Chinese, Zuid Koreaanse en Amerikaanse documentaire uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Christian Frei en Maxim Arbugaev. Op de onherbergzame vlakte van de Noord ...

Genesis 2.0 is een Zwitserse Russische, Chinese, Zuid-Koreaanse en Amerikaanse documentaire uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Christian Frei en Maxim Arbugaev. Op de onherbergzame vlakte van de Noord-Siberische Eilanden zoekt een handvol mannen naar het witte goud: de slagtanden, liefst intact, van de wollige mammoet. Er hangt goudkoorts in de lucht want de prijzen voor het zeldzame mammoetivoor zijn sterk gestegen de voorbije jaren. Heel af en toe is het jackpot: dan vinden de jagers niet alleen de slagtanden, maar een volledig karkas, met vacht, weefsel en vloeibaar bloed. Dat laatste is goud waard voor Zuid-Koreaanse en Russische high-tech wetenschappers. Hun droom leest als de plot van een sciencefiction verhaal (of een blockbuster van 25 jaar geleden): ze willen het DNA van de mammoet reconstrueren om de soort terug tot leven te wekken. Over de hele wereld werken wetenschappers aan het recreëren van nieuw leven. De herrijzenis van de mammoet is maar een eerste stap in een volgende grote technologische revolutie. Een oefening als het ware. Voor Genesis 2.0. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/genesis-20

 Meer

Rusland gemist

Eerder Vandaag | 05:05 Vice

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Reportagereeks met meeslepende verhalen die de gewone media links laten liggen. A Revolution in Ruins/New Kids on the Blockchain. VICE laat zien hoe de Libische revolutie mislukt. Hij reist met Vitalik Buterin naar Rusland voor een plek op de eerste rij voor de geopolitieke touwtrekkerij om internet 3.0.

Eerder Vandaag | 02:15 Vice

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Reportagereeks met meeslepende verhalen die de gewone media links laten liggen. A Revolution in Ruins/New Kids on the Blockchain. VICE laat zien hoe de Libische revolutie mislukt. Hij reist met Vitalik Buterin naar Rusland voor een plek op de eerste rij voor de geopolitieke touwtrekkerij om internet 3.0.

Gisteren 22:10 Mariinsky on Track

In de documentaire Mariinsky on Track reist Stingray Brava mee met het gelauwerde Mariinskiorkest op een lange treinreis door het enorme Rusland. De huidige chefdirigent van het orkest, Valeri Gergiev, raakte in 2002 betrokken bij de eerste editie van het Moskouse Paasfestival. Anno 2013 speelt het Paasfestival zich ook af in andere belangrijke Russische steden. Naast prachtige concertbeelden toont Mariinsky on Track hoe de musici omgaan met de uitdagingen waar deze enorme tournee hen voor stelt. Word deelgenoot van deze onvergetelijke muzikale onderneming van één van Ruslands oudste en indrukwekkendste muzikale monumenten!

Gisteren 20:35 Andy op Patrouille

Georgië, gekneld tussen Turkije en Rusland, staat onder meer bekend om een heuse ontslagronde binnen de politie: in 2004 werden maar liefst 16.000 van de 50.000 politiemensen ontslagen wegens corruptie. Andy kan nu aan den lijve ondervinden of ze het vertrouwen van de burger hebben teruggevonden. Als je het nieuwe commissariaat van Tiblisi ziet, is het meteen duidelijk dat ze er hier serieuze middelen tegen aan gooien om van dat oude corrupte imago af te geraken. Andy wordt al snel geconfronteerd met het grootste probleem in Georgië: auto-ongelukken. Vaak veroorzaakt door een andere boosdoener: overmatig alcoholgebruik. Collega-agent David woont middenin de wijnregio Kakheti in het oosten van Georgië, waar hij met zijn familie een wijngaard heeft. Maar niet alle druiven belanden in een wijnfles. David gebruikt ze ook voor het stoken van wodka. Geheel voor eigen gebruik. Andy mag mee wodka gaan stoken én proeven.

Gisteren 11:00 Monster Fish

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Kamchatka Catch: Dr. Zeb reist naar een van de meest afgelegen gebieden ter wereld: Kamtsjatka in het oosten van Rusland, waar miljoenen zalmen naartoe trekken.

Eergisteren 23:10 Vice

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Reportagereeks met meeslepende verhalen die de gewone media links laten liggen. A Revolution in Ruins/New Kids on the Blockchain. VICE laat zien hoe de Libische revolutie mislukt. Hij reist met Vitalik Buterin naar Rusland voor een plek op de eerste rij voor de geopolitieke touwtrekkerij om internet 3.0.