Je vindt hier de programma's van Ruilen op tv We hebben de volgende programma's voor Ruilen Hot in Cleveland: Comedy, Film, Seizoen 4 Aflevering 6 Amerikaanse comedyserie over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los. Hot in Cleveland: Comedy, Film, Seizoen 4 Aflevering 7 Amerikaanse comedyserie over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los. Hot in Cleveland: Comedy, Film, Seizoen 4 Aflevering 17 Amerikaanse comedyserie over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los. Wheeler Dealers: Dream Car: Auto's/Motoren, Seizoen 1 Aflevering 5 Jess's Dream VW Golf GTi Autohandelaar Mike Brewer en monteur Marc 'Elvis'. Wheeler Dealers: Dream Car: Auto's/Motoren, Seizoen 1 Aflevering 5 Jess's Dream VW Golf GTi Autohandelaar Mike Brewer en monteur Marc 'Elvis'. Hot in Cleveland: Comedy, Film, Seizoen 4 Aflevering 17 Amerikaanse comedyserie over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los. Peppa Pig: Morgen - Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 36 Schoolreisje Peppa en haar hele klas gaan op schoolreisje naar de bergen. Daar. Wheeler Dealers: Morgen - Auto's/Motoren, Seizoen 12 Aflevering 6 Datsun 240Z Mike vindt een zeldzaam model van het Japanse antwoord op. Wheeler Dealers: Morgen - Auto's/Motoren, Seizoen 12 Aflevering 6 Datsun 240Z Mike vindt een zeldzaam model van het Japanse antwoord op. Everybody Loves Raymond: Morgen - Serie, Sitcom, Hackidu Ray denkt de perfecte vader uit te hangen door interesse te tonen in Ally's Hackidu. Telekids Mini's: Bibaboerderij: Serie, Jeugd, Van ruilen komt huilen Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag.

Ruilen op tv (overige uitzendingen NL)

Overmorgen | 12:00 Raad eens hoeveel ik van je hou

Seizoen 1 - Aflevering 24 van 52 - Een keer jou zijn - NTR Hazeltje en Grote Haas ruilen voor één dag van plaats. Ze komen erachter dat het nog niet zo makkelijk is om de ander te zijn.

Overmorgen | 13:45 Jouw vrouw, mijn vrouw

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 8 In Jouw vrouw, mijn vrouw ruilen twee vrouwen voor tien dagen van huis en gezin. De eerste vijf dagen moeten zij de regels respecteren van het gezin, waarin zij te gast zijn. Daarna mogen zij hun eigen regels bepalen en het gezinsleven omgooien. In deze eerste aflevering ruilen Tanita en Lia met elkaar. De vrouwen zijn allebei ondernemers, maar ze komen uit hele een andere branche. Tanita runt haar eigen beautysalon in Rotterdam. Ze vindt het belangrijk om er goed uit te zien en koopt het liefst dure merkkleding en schoenen. Lia heeft een eigen snackbar in Wijk bij Duurstede en geeft daarentegen weinig om het uiterlijk. Ze koopt haar kleding op de markt en is dol op afhaalpizza en friet uit eigen keuken. Beide vrouwen dompelen zich vier dagen onder in elkaars wereld. Hebben ze in die vier dagen iets van elkaar kunnen leren? Of veroorzaken de grote verschillen heftige conflicten?

Wo 12 augustus 2020 | 11:03 Paf de hond

Commandant Sandy Op het internet vindt Lola een lamp waar haar moeder naar op zoek is. Ze moet een oud speeltje zien te vinden om deze uit te ruilen tegen de lamp. Uiteindelijk neemt ze genoegen met haar pop.

Do 13 augustus 2020 | 06:00 Undercover Kat

Max vs Machine / Garkisch Hart Max en Gark raken verzeild in een strijd tegen huishoudelijke apparaten. / Max en Gark raken de weg kwijt in het riool als ze een pakje proberen te ruilen.

Vr 14 augustus 2020 | 13:45 Jouw vrouw, mijn vrouw

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 8 In Jouw vrouw, mijn vrouw ruilen twee vrouwen voor tien dagen van huis en gezin. De eerste vijf dagen moeten zij de regels respecteren van het gezin, waarin zij te gast zijn. Daarna mogen zij hun eigen regels bepalen en het gezinsleven omgooien. Na afloop bespreken beide families hun ervaringen met elkaar. Liesbeth en Geraldine hebben duidelijk een doel om aan Jouw vrouw, mijn vrouw mee te doen. Liesbeth heeft namelijk een ongezonde leefstijl, hangt veel op de bank, eet niet heel gezond, drinkt veel frisdrank en heeft ook overgewicht. Geraldine probeert haar te veranderen maar tevergeefs. Geraldine ruilt met Ineke en die is juist het tegenovergestelde van Liesbeth. Ineke is namelijk heel sportief en eet gezond. Kan zij verandering brengen in dit huishouden en in de leefstijl van Liesbeth?

Za 15 augustus 2020 | 11:35 Jouw vrouw, mijn vrouw

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 8 In Jouw vrouw, mijn vrouw ruilen twee vrouwen voor tien dagen van huis en gezin. De eerste vijf dagen moeten zij de regels respecteren van het gezin, waarin zij te gast zijn. Daarna mogen zij hun eigen regels bepalen en het gezinsleven omgooien. Dileila en Petrie ruilen van huishouden. Dileila is getrouwd met Bas en samen hebben ze een zoontje Hayden. In het huishouden heeft Bas een duidelijke rol, hij vindt het belangrijk dat alles schoon en opgeruimd is. Petrie is samen met Johan en samen hebben ze twee kinderen. Johan doet helemaal niets in het huishouden. Alles komt op de schouders van Petrie terecht. Johan krijgt Dileila over de vloer die een flinke bezem door hun huishouden haalt. En dat is nodig want ondanks dat Petrie best veel poetst, blijken er in de oven ongenodigde gasten te zitten. Dileila is daarnaast ook waarzegster en probeert in de toekomst te kijken. Kan Dileila met al haar gaven verandering in het gezin brengen?

Zo 16 augustus 2020 | 11:10 De mooiste sprookjes

Seizoen 1 - Aflevering 13 van 48 - De ganzenhoedster - AVROTROS Duits sprookje. Prinses Elisabeth is al jaren verloofd met Prins Leopold. Wanneer ze naar hem toegaat om te trouwen, kan haar moeder helaas niet met haar meegaan omdat ze ziek is. Daarom neem Elisabeth drie dingen mee ter bescherming: een pratend paard, drie mysterieuze druppels bloed en de dienstmeid Magdalena. Magdalena is echter jaloers op de prinses en dwingt haar van plaats te ruilen. Terwijl Magdalena aan het hof van de prins verblijft, moet Elisabeth de ganzen hoeden. Wanneer de koning haar ontmoet, twijfelt hij er niet aan dat zij de echte prinses is. Maar het blijkt niet zo makkelijk om Magdalena te verslaan.

Ma 17 augustus 2020 | 13:50 Jouw vrouw, mijn vrouw

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 8 In Jouw vrouw, mijn vrouw ruilen twee vrouwen voor tien dagen van huis en gezin. De eerste vijf dagen moeten zij de regels respecteren van het gezin, waarin zij te gast zijn. Daarna mogen zij hun eigen regels bepalen en het gezinsleven omgooien. Maria van het woonwagenkamp ruilt met Helene die polyamoreus is. Dat betekent in haar geval dat ze van twee mensen houdt. Helene woont samen met twee mannen en zij zijn erg open minded. Maria daarentegen is helemaal niet gewend om over seks te praten. In de omgeving waar zij woont spreken zij daar niet over. Houden de vrouwen het uit in een andere leefomgeving?

Ruilen op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 11:01 Hot in Cleveland

Seizoen 4 - Aflevering 6 Amerikaanse comedyserie over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los Angeles verruilen voor Cleveland. Joy komt erachter dat haar perfecte brandweermanvriendje toch niet zo perfect is. Alec is terug van z’n reis en Melanie komt eindelijk te weten of hij gehoord heeft dat ze verliefd op hem is. Ondertussen bespioneert Victoria Emmet als hij in Venetië is, en Elka en Mamie Sue gaan verder met hun geheime zakelijke onderneming.

Vandaag | 11:21 Hot in Cleveland

Seizoen 4 - Aflevering 7 Amerikaanse comedyserie over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los Angeles verruilen voor Cleveland. Wilbur wordt gedoopt en het loopt een beetje uit de hand door de aanwezigheid van Joy’s moeder. Ondertussen gaat Elka weer schilderen en Victoria irriteert Melanie met haar voortdurende gepraat over Emmet.

Vandaag | 20:00 Hot in Cleveland

Seizoen 4 - Aflevering 17 Amerikaanse comedyserie over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los Angeles verruilen voor Cleveland. Het is Wilbur’s eerste verjaardag en de dames proberen een speciaal cadeau voor hem te maken. Ondertussen denken Melanie en Alec erover na hoe het zou zijn om samen kinderen te hebben.

Vandaag | 22:20 Wheeler Dealers: Dream Car

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Jess's Dream VW Golf GTi Autohandelaar Mike Brewer en monteur Marc 'Elvis' Priestly helpen autobezitters met het inruilen van hun auto voor een steeds betere, totdat ze uiteindelijk hun droomauto hebben.

Vandaag | 22:30 Wheeler Dealers: Dream Car

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Jess's Dream VW Golf GTi Autohandelaar Mike Brewer en monteur Marc 'Elvis' Priestly helpen autobezitters met het inruilen van hun auto voor een steeds betere, totdat ze uiteindelijk hun droomauto hebben.

Morgen | 01:58 Hot in Cleveland

Seizoen 4 - Aflevering 17 Amerikaanse comedyserie over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los Angeles verruilen voor Cleveland. Het is Wilbur’s eerste verjaardag en de dames proberen een speciaal cadeau voor hem te maken. Ondertussen denken Melanie en Alec erover na hoe het zou zijn om samen kinderen te hebben.

Morgen | 06:00 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 36 - Schoolreisje Peppa en haar hele klas gaan op schoolreisje naar de bergen. Daar ontdekken ze de echo, ruilen hun lunch en hebben ze een heerlijke dag. En voordat ze terug zijn zingen ze ook nog het Bing-Bong lied!

Morgen | 07:10 Wheeler Dealers

Seizoen 12 - Aflevering 6 - Datsun 240Z Mike vindt een zeldzaam model van het Japanse antwoord op de MGB GT. Edd moet de slome automatische transmissie inruilen voor een versnellingsbak in een poging winst te maken.

Morgen | 07:30 Wheeler Dealers

Seizoen 12 - Aflevering 6 - Datsun 240Z Mike vindt een zeldzaam model van het Japanse antwoord op de MGB GT. Edd moet de slome automatische transmissie inruilen voor een versnellingsbak in een poging winst te maken.

Morgen | 23:26 Everybody Loves Raymond

Hackidu Ray denkt de perfecte vader uit te hangen door interesse te tonen in Ally's Hackidu-verzameling. Hij adviseert haar om wat kaarten te ruilen, maar geeft zelf per ongeluk haar favoriete kaart weg.

Overmorgen | 20:41 iCarly

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Van Ruilen Komt Huilen Carly en Sam hebben ruzie om een t-shirt.

Wo 12 augustus 2020 | 11:03 Paf de hond

Commandant Sandy Op het internet vindt Lola een lamp waar haar moeder naar op zoek is. Ze moet een oud speeltje zien te vinden om deze uit te ruilen tegen de lamp. Uiteindelijk neemt ze genoegen met haar pop.

Wo 12 augustus 2020 | 15:10 Teletubbies

Seizoen 2 - Aflevering 29 van 60 - Van plaats ruilen - NTR Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa.

Wo 12 augustus 2020 | 22:42 Paw Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Pups redden een extreme lunch / Pups redden een kattendief Durfal Danny X heeft een stunt bedacht waarbij hij een extreme lunch wil eten. Dat gaat niet volgens plan. // In Avonturenbaai worden taarten gebakken om met elkaar te ruilen. Burgemeester Humdinger probeert een taart te stelen.

Wo 12 augustus 2020 | 23:05 Teletubbies

Seizoen 2 - Aflevering 29 van 60 - Van plaats ruilen - NTR Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa.

Do 13 augustus 2020 | 05:50 Teletubbies

Seizoen 2 - Aflevering 29 van 60 - Van plaats ruilen - NTR Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa.

Do 13 augustus 2020 | 06:00 Undercover Kat

Max vs Machine / Garkisch Hart Max en Gark raken verzeild in een strijd tegen huishoudelijke apparaten. / Max en Gark raken de weg kwijt in het riool als ze een pakje proberen te ruilen.

Do 13 augustus 2020 | 11:30 Teletubbies

Seizoen 2 - Aflevering 29 van 60 - Van plaats ruilen - NTR Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa.

Do 13 augustus 2020 | 15:00 Teletubbies

Seizoen 2 - Aflevering 29 van 60 - Van plaats ruilen - NTR Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa.

Do 13 augustus 2020 | 20:10 Teletubbies

Seizoen 2 - Aflevering 29 van 60 - Van plaats ruilen - NTR Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa.

Do 13 augustus 2020 | 22:55 Teletubbies

Seizoen 2 - Aflevering 29 van 60 - Van plaats ruilen - NTR Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa.

Vr 14 augustus 2020 | 03:05 Teletubbies

Seizoen 2 - Aflevering 29 van 60 - Van plaats ruilen - NTR Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa.

Vr 14 augustus 2020 | 05:40 Teletubbies

Seizoen 2 - Aflevering 29 van 60 - Van plaats ruilen - NTR Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa.

Vr 14 augustus 2020 | 08:40 Teletubbies

Seizoen 2 - Aflevering 29 van 60 - Van plaats ruilen - NTR Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa.

Vr 14 augustus 2020 | 11:20 Teletubbies

Seizoen 2 - Aflevering 29 van 60 - Van plaats ruilen - NTR Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa.

Vr 14 augustus 2020 | 20:00 Teletubbies

Seizoen 2 - Aflevering 29 van 60 - Van plaats ruilen - NTR Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa.

Za 15 augustus 2020 | 02:50 Teletubbies

Seizoen 2 - Aflevering 29 van 60 - Van plaats ruilen - NTR Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa.

Za 15 augustus 2020 | 08:30 Teletubbies

Seizoen 2 - Aflevering 29 van 60 - Van plaats ruilen - NTR Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa.

Za 15 augustus 2020 | 11:05 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 36 - Schoolreisje Peppa en haar hele klas gaan op schoolreisje naar de bergen. Daar ontdekken ze de echo, ruilen hun lunch en hebben ze een heerlijke dag. En voordat ze terug zijn zingen ze ook nog het Bing-Bong lied!

Za 15 augustus 2020 | 15:25 Teletubbies

Seizoen 2 - Aflevering 29 van 60 - Van plaats ruilen - NTR Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa.

Za 15 augustus 2020 | 20:00 Hot in Cleveland

Seizoen 4 - Aflevering 18 Amerikaanse comedyserie over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los Angeles verruilen voor Cleveland. Na de breuk met Alec zweert Melanie mannen af, maar al snel heeft ze twee aanbidders. Ondertussen huurt Victoria een louche advocaat in om Emmet te helpen en Joy en Elka moeten een film maken voor hun filmcursus.

Za 15 augustus 2020 | 22:20 Wheeler Dealers: Dream Car

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Tom's Dream DeLorean Autohandelaar Mike Brewer en monteur Marc 'Elvis' Priestly helpen autobezitters met het inruilen van hun auto voor een steeds betere, totdat ze uiteindelijk hun droomauto hebben.

Za 15 augustus 2020 | 22:30 Wheeler Dealers: Dream Car

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Tom's Dream DeLorean Autohandelaar Mike Brewer en monteur Marc 'Elvis' Priestly helpen autobezitters met het inruilen van hun auto voor een steeds betere, totdat ze uiteindelijk hun droomauto hebben.

Za 15 augustus 2020 | 23:15 Teletubbies

Seizoen 2 - Aflevering 29 van 60 - Van plaats ruilen - NTR Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa.

Zo 16 augustus 2020 | 00:37 Hot in Cleveland

Seizoen 4 - Aflevering 18 Amerikaanse comedyserie over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los Angeles verruilen voor Cleveland. Na de breuk met Alec zweert Melanie mannen af, maar al snel heeft ze twee aanbidders. Ondertussen huurt Victoria een louche advocaat in om Emmet te helpen en Joy en Elka moeten een film maken voor hun filmcursus.

Zo 16 augustus 2020 | 05:50 Teletubbies

Seizoen 2 - Aflevering 29 van 60 - Van plaats ruilen - NTR Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa.

Zo 16 augustus 2020 | 07:00 Hot in Cleveland

Seizoen 4 - Aflevering 11 Amerikaanse comedyserie over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los Angeles verruilen voor Cleveland.De meiden gaan naar een kuuroord om een paar pondjes kwijt te raken, maar door het vasten gaat Melanie hallucineren. Joy onthult haar ambitie op werkgebied en ze komt gelijk in actie als er iets verdachts gebeurt. Ondertussen leert Victoria wat het betekent om een vriendin te zijn waarop je kan rekenen en Mamie Sue is Elka’s bazige gedrag zat.

Zo 16 augustus 2020 | 07:20 Hot in Cleveland

Seizoen 4 - Aflevering 12 Amerikaanse comedyserie over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los Angeles verruilen voor Cleveland. Victoria’s film is bijna klaar en ze vraagt zich af wat dat zal betekenen voor haar relatie met Emmet. Melanie twijfelt ook aan haar relatie met Alec. En Joy ontdekt iets mysterieus over Elka tijdens haar stage.

Zo 16 augustus 2020 | 11:40 Teletubbies

Seizoen 2 - Aflevering 29 van 60 - Van plaats ruilen - NTR Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa.

Zo 16 augustus 2020 | 20:25 Teletubbies

Seizoen 2 - Aflevering 29 van 60 - Van plaats ruilen - NTR Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa.

Ma 17 augustus 2020 | 01:40 Teletubbies

Seizoen 2 - Aflevering 29 van 60 - Van plaats ruilen - NTR Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa.

Ma 17 augustus 2020 | 08:05 Teletubbies

Seizoen 2 - Aflevering 29 van 60 - Van plaats ruilen - NTR Nieuwe avonturen van Dipsy, Po, Tinky Winky en Laa-Laa.

 Meer

Ruilen gemist

Eerder Vandaag | 06:00 Telekids Mini's: Bibaboerderij

Van ruilen komt huilen Kinderprogramma over de gezelligste boerderij van de hele wereld, waar elke dag wel iets grappigs en leerzaams gebeurt.