Ruil op tv (tv-tips)

Morgen | 00:25 I Give It a Year

Comedy, I Give It a Year is een Britse romantische komedie uit het jaar 2013. Met Rose Byrne, Rafe Spall, Olivia Colman, Minnie Driver en Stephen Merchant in de hoordrol. Het huwelijk van Nat en Josh is een prachtige droom die uitkomt, maar toch ...

I Give It a Year is een Britse romantische komedie uit het jaar 2013. Met Rose Byrne, Rafe Spall, Olivia Colman, Minnie Driver en Stephen Merchant in de hoordrol. Het huwelijk van Nat en Josh is een prachtige droom die uitkomt, maar toch hebben de bruiloftsgasten en zelfs de priester er niet veel vertrouwen in dat het koppel voor altijd samen zal blijven. Wanneer Nat en Josh beiden gevoelens beginnen te krijgen voor iemand anders, weet het pasgetrouwde stel eigenlijk al genoeg. Toch willen ze beiden niet de eerste zijn die de bijl erbij neergooit. Met hun éénjarig jubileum op komst loopt de spanning hoog op. Zullen ze het halen? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/i-give-it-a-year

Do 11 juni 2020 | 20:35 Docu: Zweden doen het anders

11/06 - Documentaire, Het coronavirus heeft de wereld in z'n greep. Veel landen reageren met een lockdown, maar in ...

Het coronavirus heeft de wereld in z'n greep. Veel landen reageren met een lockdown, maar in Zweden blijven scholen en horeca gewoon open. Waarom? Journalisten Thomas Erdbrink en Sander Schimmelpenninck onderzoeken het in deze eenmalige special. Lockdown Vol verbazing kijken we sinds een paar weken naar de Zweden. Tijdens de coronacrisis gaat de wereld in lockdown, maar in Zweden zijn scholen en horeca gewoon open. Het dagelijks leven én de economie moeten zo min mogelijk ontwricht worden, dat is het uitgangspunt van de regering. Vertrouwen Correspondent Thomas Erdbrink heeft Iran verruild voor Noord-Europa als standplaats. Voor The New York Times doet hij verslag van de aanpak van het coronavirus in Zweden. Met verbazing en verwondering kijkt hij naar de kracht van de welvaartsstaat en het vertrouwen van de burgers in elkaar en in hun overheid. Viroloog Hij spreekt de viroloog die achter het Zweedse plan zit, migranten die extra hard zijn geraakt door de coronacrisis, een twaalfjarige Pippi Langkous-actrice over de rechten van het kind om naar school te blijven gaan en met Björn van Abba. Horeca Quote-hoofdredacteur en Op1-presentator Sander Schimmelpenninck bezoekt Zweden al jaren wekelijks voor zijn geliefde. Schimmelpenninck bezoekt het platteland van Grebbestad, waar zijn vriendin oesters duikt. Met zijn schoonfamilie heeft hij het over vertrouwen in de overheid en met lokale horecaondernemers bespreekt hij de situatie daar.

Je vindt hier de programma's van Ruil op tv We hebben de volgende programma's voor Ruil I Give It a Year: Comedy, I Give It a Year is een Britse romantische komedie uit het jaar 2013. Met Rose Byrne, Rafe Spall, Olivia Colman, Minnie Driver en Stephen Merchant in de hoordrol. Het huwelijk van Nat en Josh is een prachtige droom die uitkomt, maar toch. Docu: Zweden doen het anders: 11/06 - Documentaire, Het coronavirus heeft de wereld in z'n greep. Veel landen reageren met een lockdown, maar in. Everybody Loves Raymond: Serie, The shower Debra organiseert een bruiloftsfeestje voor Amy, maar Marie bemoeit zich ermee. Als Marie het feestje. The A-Team: Morgen - Serie/soap, Seizoen 2 Aflevering 15 The Battle Of Bel Air Reporter Tawnia Baker benadert het A Team. In ruil. Downton Abbey: Morgen - Serie/soap, Seizoen 3 Aflevering 1 van 9 De moeder van Cora arriveert op Downton voor de bruiloft van Matthew. Say Yes To The Dress America: Morgen - Amusement, Seizoen 1 Aflevering 1 America: Oh My God! Welcome To My Home! Randy Fenoli is in Georgië om bruid. Quantico: Morgen - Serie, Seizoen 2 Kubark De terroristen stellen hun eisen: 1700 gegijzelden in ruil voor een hacker. Alex en. Blinky Bill: Morgen - Jeugd, Sir Claudes laatste leven Sir Claude heeft al acht van zijn negen levens opgebruikt en wat ooit een. Say Yes to the Dress UK: Morgen - Amusement, Seizoen 1 Aflevering 5 Fit For A Princess Katie neemt de jaren '80 jurk van haar moeder mee als. Vicious: Morgen - Comedy, Seizoen 2 Aflevering 4 Britse sitcom over een ouder homopaar, met Ian McKellen en Derek Jacobi. Ash.

Ruil op tv (overige uitzendingen NL)

Overmorgen | 14:12 Undercover Kat

Max vs Machine / Garkisch Hart Max en Gark raken verzeild in een strijd tegen huishoudelijke apparaten. / Max en Gark raken de weg kwijt in het riool als ze een pakje proberen te ruilen.

Overmorgen | 20:40 Tokidoki

Seizoen 02 - Aflevering 4 van 4 - Genki - VPRO Genki betekent zoiets als levensenergie. Japanners moeten een hoop genki hebben, want bijna nergens ter wereld worden mensen zo oud. Maar sommige Japanners gaan vroegtijdig dood door overwerken. Paulien Cornelisse onderzoekt het geheim van het oud worden in een heetwaterbron en op een dorpsfeest. Verder spreekt ze de weduwe van een man die zelfmoord pleegde, omdat hij de druk op zijn werk niet aankon. En ze ontmoet jonge mensen die de drukte van de stad hebben verruild voor de rust van de rijstvelden.

Ma 8 juni 2020 | 07:03 Jul & Julia

Jul & Julia en het snoepjesmonster Het is bijna Halloween en dan mag iedereen zich verkleden om snoep te verzamelen. Maar Meneer Kaasgaaf heeft niet genoeg snoep besteld en nu is hij bang dat er geen kinderen naar het pretpark komen! De boeven bedenken een plan: zij zorgen voor het snoep en in ruil willen ze de baas van de toren worden. Meneer Kaasgaaf gaat met tegenzin akkoord. Kan het Snoepjesmonster Jul, Julia en Mevrouw Suikerspin helpen de fout te herstellen?

Ruil op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 00:52 Everybody Loves Raymond

The shower Debra organiseert een bruiloftsfeestje voor Amy, maar Marie bemoeit zich ermee. Als Marie het feestje helemaal over wil nemen, schiet Debra uit haar slof. Marie vertrekt beledigd.

Morgen | 08:20 The A-Team

Seizoen 2 - Aflevering 15 - The Battle Of Bel-Air Reporter Tawnia Baker benadert het A-Team. In ruil voor enkele exclusieve verhalen, wil zij hen helpen bij het zoeken naar bewijsmateriaal dat hen kan vrijspreken van de beschuldigingen waarvoor ze al jaren op de vlucht zijn.

Morgen | 08:35 Downton Abbey

Seizoen 3 - Aflevering 1 van 9 De moeder van Cora arriveert op Downton voor de bruiloft van Matthew en Mary en brengt de gravin-moeder van haar stuk met haar 'revolutionaire' Amerikaanse ideeën.

Morgen | 09:00 Say Yes To The Dress America

Seizoen 1 - Aflevering 1 - America: Oh My God! Welcome To My Home! Randy Fenoli is in Georgië om bruid Katie te verrassen met een uitnodiging van Kleinfeld voor haar droomjurk om haar land tijdens haar epische bruiloft in NYC te vertegenwoordigen!

Morgen | 09:35 Quantico

Seizoen 2 - Kubark De terroristen stellen hun eisen: 1700 gegijzelden in ruil voor een hacker. Alex en Shelby proberen de deal te stoppen, maar op Miranda's bevel gaat het toch door. Op de Farm worden de CIA-rekruten getest op stressbestendigheid en moeten ze leren omgaan met hun grootste angsten. Alex probeert belangrijke informatie te achterhalen via Owens telefoon, die de stressniveaus van alle rekruten meet.

Morgen | 09:59 Blinky Bill

Sir Claudes laatste leven Sir Claude heeft al acht van zijn negen levens opgebruikt en wat ooit een gevaarlijke kater was, is nu een bang beestje. Blinky en Jacko besluiten hem te helpen om zijn levens terug te krijgen en sluiten daarbij een deal met de gemene kat: in ruil zal hij Greenpatch niet langer lastigvallen.

Morgen | 10:10 Say Yes to the Dress UK

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Fit For A Princess Katie neemt de jaren '80-jurk van haar moeder mee als inspiratie. Lauren wil een bruiloft met Twilight-thema, maar welke jurk past daarbij?

Morgen | 10:39 Vicious

Seizoen 2 - Aflevering 4 Britse sitcom over een ouder homopaar, met Ian McKellen en Derek Jacobi. Ash biedt aan om een vrijgezellenfeest te organiseren voor Freddie en Stuart. En hij stelt voor om z’n ex, Chloe, hen te laten helpen aangezien ze weddingplanner is. Freddie voelt zich ondertussen door Stuart onder druk gezet om een rol te krijgen om zo de bruiloft te kunnen betalen.

Morgen | 11:00 Say Yes to the Dress UK

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Double Trouble Laura wil een totaal andere jurk dan de baljurk die haar zuster op haar bruiloft droeg. Joanna wil een sexy jurk, maar haar tienjarige dochter Mia heeft andere plannen.

Morgen | 12:31 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 36 - Schoolreisje Peppa en haar hele klas gaan op schoolreisje naar de bergen. Daar ontdekken ze de echo, ruilen hun lunch en hebben ze een heerlijke dag. En voordat ze terug zijn zingen ze ook nog het Bing-Bong lied!

Morgen | 12:40 Curvy Brides' Boutique

Seizoen 3 - Aflevering 5 - The Rebecca L Episode Bruid Lindsey krijgt een magische bosbruiloft en wil daarvoor een passende jurk! Jo en Al helpen de militaire bruid Rebecca aan een jurk waarin ze zich goed voelt.

Morgen | 14:17 Vicious

Seizoen 2 - Aflevering 4 Britse sitcom over een ouder homopaar, met Ian McKellen en Derek Jacobi. Ash biedt aan om een vrijgezellenfeest te organiseren voor Freddie en Stuart. En hij stelt voor om z’n ex, Chloe, hen te laten helpen aangezien ze weddingplanner is. Freddie voelt zich ondertussen door Stuart onder druk gezet om een rol te krijgen om zo de bruiloft te kunnen betalen.

Morgen | 14:55 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 25 - Wazige Woensdag / Verzonnen Valentijn Wanneer een uitvinding van Simon een fout maakt, verruilen Alvin en Jeanette van lichaam en moeten ze als elkaar door het leven gaan. // Omdat hij Cheesy zielig vindt op Valentijnsdag, verzint Theodore een online profiel en doet hij of hij een meisje is.

Morgen | 15:20 Hotel Transylvanië: de serie

Blob-bruiloft Meneer Blob en Shonda willen trouwen en Mavis wordt gevraagd de bruiloft te organiseren. Dat is niet zomaar iets; dat is namelijk dé kans om de reputatie van Hotel Transylvania te herstellen.

Morgen | 15:55 Huizenjagers

Seizoen 2 Wenting en Alexander zijn beiden financieel adviseur en zijn verloofd. Makelaars Clint, Stijn en Tinne gaan voor hen op zoek naar een modern, ruim huis in regio Dijleland. Clint bijt vandaag de spits af. Als ex-profvoetballer ruilde hij noodgedwongen zijn goal bij KV Mechelen voor een makelaarskantoor.

Morgen | 15:57 Criminal Minds

Criminal Minds 11.03 - 'Til Death Do Us Part Als in Savannah bruiden worden vermoord op de dag voor hun bruiloft, vermoedt de BAU dat dit het werk is van een afgewezen dader.

Morgen | 16:25 Quantico

Seizoen 2 - Kubark De terroristen stellen hun eisen: 1700 gegijzelden in ruil voor een hacker. Alex en Shelby proberen de deal te stoppen, maar op Miranda's bevel gaat het toch door. Op de Farm worden de CIA-rekruten getest op stressbestendigheid en moeten ze leren omgaan met hun grootste angsten. Alex probeert belangrijke informatie te achterhalen via Owens telefoon, die de stressniveaus van alle rekruten meet.

Morgen | 17:25 An Awkward Sexual Adventure

Morgen - Comedy, De conservatieve boekhouder Jordan Abrams is uitermate slecht in bed en wordt om die reden gedumpt door zijn vriendin. Op zoek naar hulp sluit hij een deal met de knappe maar chaotische stripper Julia. Zij moet van hem een goede ...

De conservatieve boekhouder Jordan Abrams is uitermate slecht in bed en wordt om die reden gedumpt door zijn vriendin. Op zoek naar hulp sluit hij een deal met de knappe maar chaotische stripper Julia. Zij moet van hem een goede minnaar maken en hem leren hoe hij een vrouw kan bevredigen. In ruil daarvoor zal hij haar helpen met haar financiële puinhoop en grote schuld. Zo komt Jordan plots terecht in een wereld van stripclubs, sensuele massagesalons, crossdressing en sm.

Morgen | 17:50 Married At First Sight Nederland

Seizoen 5 Henk en Chantal arriveren afzonderlijk van elkaar op de trouwlocatie en de huwelijksceremonie gaat bijna van start. Maar Chantal laat lang op zich wachten. Worden de spanningen haar te veel? Voor Robin en Kimberly is de dag van de bruiloft ook aangebroken. Beiden kunnen niet wachten hun match voor het eerst in de ogen te kijken. Thierry en Sanne, het eerste koppel, is getrouwd en tussen hen gaat het heel goed. Vandaag worden ze voor het eerst samen wakker.

Morgen | 18:30 Wheeler Dealers: Dream Car

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Tony's Dream Land Rover 2A Autohandelaar Mike Brewer en monteur Marc 'Elvis' Priestly helpen autobezitters met het inruilen van hun auto voor een steeds betere, totdat ze uiteindelijk hun droomauto hebben.

Morgen | 18:40 Wheeler Dealers: Dream Car

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Tony's Dream Land Rover 2A Autohandelaar Mike Brewer en monteur Marc 'Elvis' Priestly helpen autobezitters met het inruilen van hun auto voor een steeds betere, totdat ze uiteindelijk hun droomauto hebben.

Morgen | 19:05 Midsomer Murders

Seizoen 20 - Aflevering 9 van 12 - Till Death Do Us Part: Part 1 Deel 1/2. Barnaby is allesbehalve onder de indruk als Sarah hem meesleept naar de bruiloft van een familievriend. Maar al gauw gaan de dingen van kwaad naar erger als zich een tragedie voordoet en Barnaby's hulp wordt ingeroepen.

Morgen | 20:00 Midsomer Murders

Seizoen 20 - Aflevering 10 van 12 - Til Death Do Us Part: Part 2 Deel 2/2. Barnaby is niet erg onder de indruk als Sarah hem meesleept naar de bruiloft van een familievriend. Maar al gauw gaan de dingen van kwaad naar erger als zich een tragedie voordoet en Barnaby's hulp wordt ingeroepen.

Morgen | 20:00 Hot in Cleveland

Seizoen 4 - Aflevering 10 Amerikaanse comedyserie over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los Angeles verruilen voor Cleveland. Melanie koppelt Joy aan Bill, een vriend van Alec. Er worden roddels en geheimen uitgewisseld en tijdens de maandelijkse spelletjesavond lopen de gemoederen hoog op.

Morgen | 20:25 Marley & Me

Morgen - Film, Het pasgetrouwde koppel Jennifer en John Grogan ruilt het kille Michigan in voor de zon in Florida. Jennifer droomt al hardop van kinderen, maar John vindt het hiervoor nog te vroeg. Hij stelt Jennifer voor om een hond in huis te ...

Het pasgetrouwde koppel Jennifer en John Grogan ruilt het kille Michigan in voor de zon in Florida. Jennifer droomt al hardop van kinderen, maar John vindt het hiervoor nog te vroeg. Hij stelt Jennifer voor om een hond in huis te nemen en hij geeft haar een schattige pup cadeau, Marley. Maar de puppy wordt snel volwassen zonder daarbij zijn streken te verliezen. Al snel draait het hele gezinsleven bij de Grogans om Marley. Ook wanneer Jennifer en John eindelijk aan kinderen willen beginnen, eist Marley nog steeds alle aandacht op.

Overmorgen | 00:39 Hot in Cleveland

Seizoen 4 - Aflevering 10 Amerikaanse comedyserie over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los Angeles verruilen voor Cleveland. Melanie koppelt Joy aan Bill, een vriend van Alec. Er worden roddels en geheimen uitgewisseld en tijdens de maandelijkse spelletjesavond lopen de gemoederen hoog op.

Overmorgen | 02:25 Marley & Me

Morgen - Film, Het pasgetrouwde koppel Jennifer en John Grogan ruilt het kille Michigan in voor de zon in Florida. Jennifer droomt al hardop van kinderen, maar John vindt het hiervoor nog te vroeg. Hij stelt Jennifer voor om een hond in huis te ...

Het pasgetrouwde koppel Jennifer en John Grogan ruilt het kille Michigan in voor de zon in Florida. Jennifer droomt al hardop van kinderen, maar John vindt het hiervoor nog te vroeg. Hij stelt Jennifer voor om een hond in huis te nemen en hij geeft haar een schattige pup cadeau, Marley. Maar de puppy wordt snel volwassen zonder daarbij zijn streken te verliezen. Al snel draait het hele gezinsleven bij de Grogans om Marley. Ook wanneer Jennifer en John eindelijk aan kinderen willen beginnen, eist Marley nog steeds alle aandacht op.

Overmorgen | 05:35 Richard's Wedding

Morgen - Comedy, Tuna en zijn oude makker Alex zijn van plan om naar de bruiloft van Richard te gaan in Central Park. Het duo bereidt zich voor op de confrontatie met hun bonte groep van vrienden, waarbij veel oud zeer en jaloezie boven komt ...

Tuna en zijn oude makker Alex zijn van plan om naar de bruiloft van Richard te gaan in Central Park. Het duo bereidt zich voor op de confrontatie met hun bonte groep van vrienden, waarbij veel oud zeer en jaloezie boven komt drijven. Ze discussiëren zo uitvoerig over politiek, religie en de betekenis van succes, dat de hele groep het risico loopt om in een stortvloed van regen en emoties ontspoord te raken.

Overmorgen | 06:00 Most Ridiculous

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Weddings Most Ridiculous gaat op zoek naar de domste en meest bizarre video's die ooit online zijn gezet. Deze aflevering richt zich op bruiloftsblunders.

Overmorgen | 09:40 Nonkel Jef

Seizoen 3 - De bruiloft Vandaag trouwen Izzi en Odette. Nonkel Jef heeft niet op een frank gekeken.

Overmorgen | 09:55 Comet

Overmorgen - Film, Kimberly (Emmy Rossum) en Dell (Justin Long) ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens een meteorietenregen. Kimberly is briljant en mooi, Dell is nerdy en pessimistisch. Hoewel ze geen logisch paar zijn, worden ze kosmisch tot ...

Kimberly (Emmy Rossum) en Dell (Justin Long) ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens een meteorietenregen. Kimberly is briljant en mooi, Dell is nerdy en pessimistisch. Hoewel ze geen logisch paar zijn, worden ze kosmisch tot elkaar aangetrokken en beginnen ze aan een liefdesverhaal dat we volgen door de op vier belangrijke momenten. Een gevecht op de bruiloft van een vriendin in Parijs; een uitmaakgesprek nadat Dell naar New York is verhuisd; een treinrit langs de Californische kust; en tenslotte, wanneer Dell onverwacht Kimberly in haar huis in de Hollywood Hills binnenstapt.

Overmorgen | 10:16 Vicious

Seizoen 2 - Aflevering 4 Britse sitcom over een ouder homopaar, met Ian McKellen en Derek Jacobi. Ash biedt aan om een vrijgezellenfeest te organiseren voor Freddie en Stuart. En hij stelt voor om z’n ex, Chloe, hen te laten helpen aangezien ze weddingplanner is. Freddie voelt zich ondertussen door Stuart onder druk gezet om een rol te krijgen om zo de bruiloft te kunnen betalen.

Overmorgen | 10:56 Criminal Minds

Criminal Minds 11.03 - 'Til Death Do Us Part Als in Savannah bruiden worden vermoord op de dag voor hun bruiloft, vermoedt de BAU dat dit het werk is van een afgewezen dader.

Overmorgen | 11:18 Broodschappers

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Klein Broodje / Oenski de Dankbare De Broodschappers adopteren een brood dat geweigerd werd door T-Midi. // De Broodschappers redden Oenski de Bruut van een Wolkenmonster. In ruil daarvoor wil Oenski de rest van zijn leven hun dienaar zijn.

Overmorgen | 14:12 Undercover Kat

Max vs Machine / Garkisch Hart Max en Gark raken verzeild in een strijd tegen huishoudelijke apparaten. / Max en Gark raken de weg kwijt in het riool als ze een pakje proberen te ruilen.

Overmorgen | 17:25 Vintage Tech Hunters

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Bohus and Shaun… Talk to Gorgar Bohus en Shaun nemen Gorgar, de eerste sprekende flipperkast, mee naar Dallas om hem te laten restaureren. Als zij in Texas zijn, vinden ze zeldzame vintagetechniek bij een ruilbeurs en gaan ze op zoek naar koopjes bij een liquidatie-uitverkoop.

Overmorgen | 18:15 Power Players

Aflevering 103 - ’n Jetpack voor ’n hamer Axel en het team vechten tegen prinses Suikerzout om de hamer van Beer Barbaar, die ingeruild is door iemand van hun eigen team; Galileo!

Overmorgen | 19:16 David Tutera's CELEBrations

Seizoen 1 - Aflevering 8 Amerikaanse realityserie over eventplanner David Tutera en zijn beroemde klantenkring. In deze aflevering van CELEBrations wordt David benaderd door Jonathan Platero, een van de kandidaten uit het populaire dansprogramma So You Think You Can Dance. Hij vertelt dat hij zijn verloofde Oksana tijdens een optreden heeft verrast met een huwelijksaanzoek. Maar nu wil hij haar graag verrassen met een complete bruiloft. David staat sceptisch tegenover het idee van een verrassingsbruiloft, maar besluit Jonathan te helpen. Als David erachter komt dat Oksana haar moeder uit Oekraïne al zes jaar niet heeft gezien, doet hij er alles aan om ervoor te zorgen dat zij ook op de bruiloft kan zijn.

Ma 8 juni 2020 | 00:26 Everybody Loves Raymond

The shower Debra organiseert een bruiloftsfeestje voor Amy, maar Marie bemoeit zich ermee. Als Marie het feestje helemaal over wil nemen, schiet Debra uit haar slof. Marie vertrekt beledigd.

Ma 8 juni 2020 | 00:55 Deception

Seizoen 1 - Pilot Een jaar geleden werd Jonathan, de broer van goochelaar-illusionist Cameron Black, ten onrechte veroordeeld voor doodslag. Nu ziet Cameron een kans om zijn broer te helpen: de FBI doet een beroep op hem om een vreemde zaak op te lossen. Het vliegtuig van een gezochte drugskoning is in rook opgegaan en de manier waarop het vliegtuig is verdwenen, is een bijna perfecte replica van een oude truc van Cameron. In ruil voor zijn assistentie wil Cameron dat FBI-agente Kay Daniels helpt om de onschuld van Jonathan aan te tonen.

Ma 8 juni 2020 | 03:20 Everybody Loves Raymond

The shower Debra organiseert een bruiloftsfeestje voor Amy, maar Marie bemoeit zich ermee. Als Marie het feestje helemaal over wil nemen, schiet Debra uit haar slof. Marie vertrekt beledigd.

Ma 8 juni 2020 | 09:00 Say Yes To The Dress America

Seizoen 1 - Aflevering 1 - America: Oh My God! Welcome To My Home! Randy Fenoli is in Georgië om bruid Katie te verrassen met een uitnodiging van Kleinfeld voor haar droomjurk om haar land tijdens haar epische bruiloft in NYC te vertegenwoordigen!

Ma 8 juni 2020 | 10:30 Achter Gesloten Deuren

Seizoen 2 - Aflevering 49 - Van Ruilen Komt Huilen Eline is jaren geleden begonnen op de kraamafdeling van een ziekenhuis. Ze werkt er nog steeds, maar niemand weet dat ze vijf jaar geleden een verschrikkelijke fout gemaakt, waardoor twee baby's zijn verwisseld. En nu is er iets gebeurd waardoor ze geen andere keuze heeft dan alles te bekennen.

Ma 8 juni 2020 | 12:05 Walking on Sunshine

08/06 - Comedy, Op uitnodiging van haar zus vliegt de Britse Taylor naar de zonovergoten Italiaanse kust waar ze ooit een heerlijke vakantie had. Op het strand ontmoet ze gelijk haar vrienden van toen, waaronder Elena die nog altijd gelukkig is met ...

Op uitnodiging van haar zus vliegt de Britse Taylor naar de zonovergoten Italiaanse kust waar ze ooit een heerlijke vakantie had. Op het strand ontmoet ze gelijk haar vrienden van toen, waaronder Elena die nog altijd gelukkig is met haar vakantievriendje. Zou Taylor haar eigen vakantieliefde Raf (nog terugzien? Lang hoeft ze niet naar hem te zoeken, want zuslief Maddie stelt Raf aan haar voor als... haar verloofde! In blinde paniek doet Taylor net of ze hem niet kent. Maar als de hele vriendenclub een week lang de bruiloft moet voorbereiden, komen alle romantische kriebels natuurlijk onherroepelijk terug!

Ma 8 juni 2020 | 13:25 Criminal Minds

Criminal Minds 11.03 - 'Til Death Do Us Part Als in Savannah bruiden worden vermoord op de dag voor hun bruiloft, vermoedt de BAU dat dit het werk is van een afgewezen dader.

Ma 8 juni 2020 | 13:30 Say Yes To The Dress America

Seizoen 1 - Aflevering 1 - America: Oh My God! Welcome To My Home! Randy Fenoli is in Georgië om bruid Katie te verrassen met een uitnodiging van Kleinfeld voor haar droomjurk om haar land tijdens haar epische bruiloft in NYC te vertegenwoordigen!

Ma 8 juni 2020 | 13:30 Be Cool Scooby-Doo!

Aflevering 22 van 52 - Scooby Dooby doe de ringen maar om! De gang is vereerd om deel te nemen aan de bruiloft van twee goede vrienden. Maar kan de getuige, Shaggy en getuige, Daphne, de perfecte dag van hun vriend redden voordat het geruïneerd wordt door een tragische geest bruid die erop gebrand is de rest van de mens nog lang en lang te vernietigen?

 Meer

Ruil gemist

Eerder Vandaag | 21:39 Everybody Loves Raymond

The shower Debra organiseert een bruiloftsfeestje voor Amy, maar Marie bemoeit zich ermee. Als Marie het feestje helemaal over wil nemen, schiet Debra uit haar slof. Marie vertrekt beledigd.

Eerder Vandaag | 19:30 Say Yes To The Dress America

Seizoen 1 - Aflevering 1 - America: Oh My God! Welcome To My Home! Randy Fenoli is in Georgië om bruid Katie te verrassen met een uitnodiging van Kleinfeld voor haar droomjurk om haar land tijdens haar epische bruiloft in NYC te vertegenwoordigen!

Eerder Vandaag | 19:16 Vicious

Seizoen 2 - Aflevering 4 Britse sitcom over een ouder homopaar, met Ian McKellen en Derek Jacobi. Ash biedt aan om een vrijgezellenfeest te organiseren voor Freddie en Stuart. En hij stelt voor om z’n ex, Chloe, hen te laten helpen aangezien ze weddingplanner is. Freddie voelt zich ondertussen door Stuart onder druk gezet om een rol te krijgen om zo de bruiloft te kunnen betalen.

Eerder Vandaag | 16:25 Achter Gesloten Deuren

Seizoen 2 - Aflevering 49 - Van Ruilen Komt Huilen Eline is jaren geleden begonnen op de kraamafdeling van een ziekenhuis. Ze werkt er nog steeds, maar niemand weet dat ze vijf jaar geleden een verschrikkelijke fout gemaakt, waardoor twee baby's zijn verwisseld. En nu is er iets gebeurd waardoor ze geen andere keuze heeft dan alles te bekennen.

Eerder Vandaag | 16:20 Gloria

Film, Gloria (Sharon Stone) is keihard. Ze zat drie jaar lang in de gevangenis voor een misdrijf dat ze niet had gepleegd, om haar minnaar Tony te beschermen. In ruil daarvoor beloofde deze machtige zakenman haar genoeg geld om nooit meer te hoeven ...

Gloria (Sharon Stone) is keihard. Ze zat drie jaar lang in de gevangenis voor een misdrijf dat ze niet had gepleegd, om haar minnaar Tony te beschermen. In ruil daarvoor beloofde deze machtige zakenman haar genoeg geld om nooit meer te hoeven werken. Wanneer ze eindelijk uit de gevangenis komt wil Tony haar geen cent geven.

Eerder Vandaag | 15:15 Jouw Stad, Ons Dorp

Seizoen 2 - Aflevering 3 van 6 - Ermelo en Groningen - NTR Voormalig Mrs. Netherlands Universe Sophia en haar man Erik uit het Gelderse Ermelo ruilen met studenten Lisa en Jurjen uit Groningen. Sophia heeft haar baan als tv-presentator opgegeven om zich volledig op haar taak als mantelzorger voor haar zieke moeder te focussen. Dat betekent dat ze het dorp nauwelijks verlaat. Ze stapt nu met haar man één week lang in het studentenleven van Groningen: college volgen en proberen te overleven in een niet al te schoon studentenhuis. Lisa en Jurjen gaan naar het dorp en leren zowat het dorpsleven en mantelzorg precies inhouden.

Eerder Vandaag | 14:38 Vicious

Seizoen 2 - Aflevering 4 Britse sitcom over een ouder homopaar, met Ian McKellen en Derek Jacobi. Ash biedt aan om een vrijgezellenfeest te organiseren voor Freddie en Stuart. En hij stelt voor om z’n ex, Chloe, hen te laten helpen aangezien ze weddingplanner is. Freddie voelt zich ondertussen door Stuart onder druk gezet om een rol te krijgen om zo de bruiloft te kunnen betalen.

Eerder Vandaag | 14:20 Say Yes to the Dress UK

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Wedding Dress Stress Elena wil een enorme jurk voor haar bruiloft, maar wat vindt haar entourage daarvan? Katie's zoektocht naar een jurk waarin je ziet dat ze is afgevallen, loopt op huilen uit.

Eerder Vandaag | 14:04 Where the Wild Men are with Ben Fogle

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Sweden Ben Fogle bezoekt in het ijskoude noorden de 40-jarige Gaynor Leeper, voormalig communicatiemanager uit Londen die haar oude leven verruilde voor een bestaan tussen de sledehonden.

Eerder Vandaag | 13:45 Open Marriage

Film, Het liefdesleven van Becca en Ron zit in een sleur. Wanneer hun beste vrienden Mindy en Max vertellen over hun relatie experiment, is het koppel ook te vinden voor wat verandering. Ze besluiten ook een open relatie te hebben en de vier ...

Het liefdesleven van Becca en Ron zit in een sleur. Wanneer hun beste vrienden Mindy en Max vertellen over hun relatie-experiment, is het koppel ook te vinden voor wat verandering. Ze besluiten ook een open relatie te hebben en de vier vrienden ruilen voor een wilde nacht van partner. Maar is hun relatie wel opgewassen tegen verraad?

Eerder Vandaag | 08:15 Say Yes to the Dress UK

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Wedding Dress Stress Elena wil een enorme jurk voor haar bruiloft, maar wat vindt haar entourage daarvan? Katie's zoektocht naar een jurk waarin je ziet dat ze is afgevallen, loopt op huilen uit.

 Meer