Je vindt hier de programma's van Ruby op tv We hebben de volgende programma's voor Ruby Rusty Rivets: Jeugd, Seizoen 3 Aflevering 1 Rusty's dino eiland Rusty en Ruby komen per ongeluk op een magisch eiland terecht waar. Father Brown: Serie, Seizoen 5 Aflevering 2 The labyrinth of the Minotaur Bunty, het nichtje van Lady Felicia, blijft logeren bij. Rusty Rivets: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 2 Rusty's spannende ski uitje / Rusty en de kampeerdief Rusty wil met z'n vrienden gaan. Rusty Rivets: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 3 Rusty's pinguin probleem / Rusty's zandkastelen soesa Rusty en Ruby moeten 5 pinguins. Rusty Rivets: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 5 Frankie's Bottosaurus / Rusty's Megastapelaar De tablet van Ruby belandt per ongeluk op. Rusty Rivets: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 6 De Fix Het 500 / Ijskoude Rusty Als Frankie zijn Fritskar 5000 laat zien aan Rusty en. Rusty Rivets: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 7 Rusty tegen De Robo Eekhoorn! / Rusty's Drone probleem Als Rusty en Ruby een Robo. Rusty Rivets: Morgen - Jeugd, Seizoen 3 Aflevering 2 Rusty's mini avontuur / Rusty's Warme Winterspelen Mevrouw Rivets verliest haar. Supergirl: Morgen - Serie, Seizoen 3 Dark Side of the Moon Supergirl en Mon El vinden een restant Krypton dat diep in de ruimte. Rusty Rivets: Morgen - Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 4 Rocker Rusty / Rusty's ballonfeest Ruby heeft last van plankenkoorts en durft.

Ruby op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 12:21 Rusty Rivets

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Rusty's dino eiland Rusty en Ruby komen per ongeluk op een magisch eiland terecht waar echte dinosaurussen leven! Ze ontmoeten er Ozzy en Oliver die hun hulp hard nodig blijken te hebben.

Vandaag | 15:17 Father Brown

Seizoen 5 - Aflevering 2 - The labyrinth of the Minotaur Bunty, het nichtje van Lady Felicia, blijft logeren bij Father Brown en Mrs. McCarthy. Bij een bezoek aan Lady Malmort maakt ze kennis met Davina's zoon, Bobby en met de eigenzinnige meid des huizes, Ruby. De twee jongedames kunnen het prima met elkaar vinden. Maar dan wordt Ruby's levenloze lichaam teruggevonden. En Bunty blijkt de hoofdverdachte te zijn.

Vandaag | 23:36 Rusty Rivets

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Rusty's spannende ski-uitje / Rusty en de kampeerdief Rusty wil met z'n vrienden gaan skiën, maar er zit een enorm gat in de weg! // Rusty, Ruby en de Barrels gaan kamperen, maar er zit een buidelrat in de problemen.

Vandaag | 23:59 Rusty Rivets

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Rusty's pinguin probleem / Rusty's zandkastelen-soesa Rusty en Ruby moeten 5 pinguins zien af te leveren bij het dierenpark op de warmste dag van het jaar. // Liam doet mee aan een zandkasteelwedstrijd. Maar wat doet hij als een meeuw zijn bouwplan pikt?

Morgen | 02:40 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Frankie's Bottosaurus / Rusty's Megastapelaar De tablet van Ruby belandt per ongeluk op de bodem van een meer. Rusty moet het opnemen tegen een ninja-vis om hem weer terug te krijgen. // De circustrein heeft pech. Met de nieuwe jet-straalmotoren van Bottosaurus haalt Rusty 'm op.

Morgen | 03:31 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 6 - De Fix-Het 500 / Ijskoude Rusty Als Frankie zijn Fritskar 5000 laat zien aan Rusty en Ruby, besluiten ze tegen elkaar te racen om te kijken wiens auto het snelst is. // Frankie zorgt voor problemen tijdens de bijeenkomst van de Uitvindersclub als hij het hele klaslokaal bevriest.

Morgen | 03:54 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Rusty tegen De Robo-Eekhoorn! / Rusty's Drone-probleem Als Rusty en Ruby een Robo-Eekhoorn bouwen om de Bytes te entertainen veroorzaakt dat een hoop problemen.. // Drones cirkelen om het Mobiele Rivet-Lab en stelen allerlei spullen. Wie zit erachter en hoe houden ze hem tegen?

Morgen | 12:20 Rusty Rivets

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Rusty's mini avontuur / Rusty's Warme Winterspelen Mevrouw Rivets verliest haar ring in de afvoer van het bad. Rusty en Ruby verzinnen een plan om hem terug te vinden. // Het is weer tijd voor de Winterspelen en i Frankie wil alleen zo graag winnen dat hij het hele feest in gevaar brengt.

Morgen | 12:40 Supergirl

Seizoen 3 - Dark Side of the Moon Supergirl en Mon-El vinden een restant Krypton dat diep in de ruimte zweeft. Alex wordt geconfronteerd met een moordenaar uit haar verleden en Winn moet babysitten op Ruby.

Morgen | 23:29 Rusty Rivets

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Rocker Rusty / Rusty's ballonfeest Ruby heeft last van plankenkoorts en durft niet te zingen op de talentenjacht. Maar Rusty en de Barrels komen haar helpen. // Liam stijgt onbedoeld op in de luchtballon en Rusty en Ruby moeten hem weer op de grond zien te krijgen.

Morgen | 23:52 Rusty Rivets

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Rusty duikt erin / Rusty's topzware uitdaging De tablet van Ruby belandt per ongeluk op de bodem van een meer. Rusty moet het opnemen tegen een ninja-vis om hem weer terug te krijgen. // De circustrein heeft pech. Met de nieuwe jet-straalmotoren van Bottosaurus haalt Rusty 'm op.

Overmorgen | 02:34 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Rusty en De Piraten Van Sprankeldam / Rusty's Muizenplaag Rusty, Ruby en Frankie gaan samen op avontuur om de schat van Rusty's over-overgrootpa te zoeken! // Frankie veroorzaakt grote problemen als hij zijn Robo-Muis kloont met Rusty's Snelle Kloner en de hele stad met een robo-muizenplaag opzadelt.

Overmorgen | 03:44 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Rusty en de verjaarsverassing / Rusty's Ninjavissenredding Ruby is jarig en Rusty heeft een verrassingsfeestje voor haar georganiseerd. Alles gaat goed, totdat de stroom uitvalt... // De jonkies van Ninjavis spelen graag, maar helaas worden ze in het nauw gedreven door een reuzenoctopus.

Overmorgen | 05:35 Rusty Rivets

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Rusty's Dino voor een dag Frankie pikt het gloednieuwe Dino Mech Pak dat Rusty en Ruby gemaakt hebben en werkt zichzelf weer eens gigantisch in de nesten.

Overmorgen | 12:20 Rusty Rivets

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Rusty's Raptor Race / Rusty's Triceratops Frankie raakt gigantisch in de problemen als hij het ei van een raptor aanziet voor een edelsteen en meeneemt. Rusty en Ruby schieten hem te hulp. // Rusty en Ruby bouwen een nieuw vriendje als Bronty vol zit met zand en geen kant meer op kan.

Vr 27 november 2020 | 03:21 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Rusty's op hol geslagen slee / Rusty's luchttaart bezorgdienst Rusty heeft een slee op zonnepanelen gemaakt, maar voordat de rem erop zit, gaat de slee met de Barrels en Bytes erop, ervandoor! // Agent Karel heeft Ruby en Rusty geholpen, als dank bakken ze een grote taart. Hoe bezorg je zo'n heerlijkheid?

Vr 27 november 2020 | 03:44 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Rusty's Medicijn / Rusty's Reisje naar de Kern van Sprankeldam Als de bots ziek worden is het aan Ruby en Rusty om ze beter te maken, maar dat is nog niet makkelijk... // Bytes werkt zichzelf in de problemen als hij een bot wil begraven. Rusty en Ruby komen in actie.

Vr 27 november 2020 | 05:35 Rusty Rivets

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Liam's Grote Avontuur Liam neemt het heft in eigen hand als hij met één van Rusty's gadgets probeert om groter te worden. Helaas loopt het een beetje uit de hand en komen Rusty en Ruby in actie om hem én Sprankeldam te redden.

Vr 27 november 2020 | 12:06 Art Department

Aflevering 4 van 24 - Count to Ten - NTR Ruby wil mensen die last hebben van straatintimidatie kracht geven door haar eigen ervaringen te vertalen naar een dromerige fotoserie genaamd Count to Ten.

Vr 27 november 2020 | 12:40 Supergirl

Seizoen 3 - Make It Reign Supergirl en Mon-El proberen naar de aarde te keren zodat ze de dochters van Juru kunnen stoppen. Die willen Reign doen herleven en de vernietiging van de aarde in gang te zetten. Ondertussen neemt Hank deel aan The Reach met zijn vader en Ruby eist de waarheid van Sam.

Vr 27 november 2020 | 23:29 Rusty Rivets

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Rusty gaat aan de bananen / Rusty's nachtverlichting Als de apen ontsnappen hebben Rusty en Ruby hun handen vol om ze weer in hun kooi te krijgen..met bananen! // Ruby en Klem gaan testvliegen, maar dat verloopt niet zonder problemen en ze moeten landen in het donker.

Vr 27 november 2020 | 23:52 Rusty Rivets

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Rusty gaat het bos in / Rusty's knuffelklus Klem verdwaald in het bos en Rusty, Ruby en de Barrels moeten haar zien te vinden. // Liam raakt zijn knuffel kwijt. Rusty moet hem terug zien te krijgen, maar dat is nog niet zo makkelijk.

Za 28 november 2020 | 02:34 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Super Rusty VS De Super Schurk Bot / Rusty In De Ruimte Als Frankie graag de held wil zijn en daarbij Super SchurkBot inzet gaat het bijna mis. // Shaz de Aliën landt per ongeluk op aarde en sluit meteen vriendschap met Rusty en Ruby. Maar kunnen zij hem helpen op tijd thuis te zijn voor Bloep Blop Dag?

Za 28 november 2020 | 03:21 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Rusty Let Op De Kleintjes / Liam Wordt Ontvogeld Als Rusty en Ruby per ongeluk krimpen door Rusty's nieuwe Krimper 9000 moeten ze de aandacht trekken van hun vrienden, maar hoe? // Liam wordt ontvoerd door een vogel omdat hij een vogelkostuum aanheeft. Ruby en Rusty besluiten hem te redden.

Za 28 november 2020 | 03:44 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Rusty En De Heldhaftige Hulpjes / Rusty's Apenreddingsmissie Rusty en Ruby proberen de vis van Sammie te redden maar worden gedwarsboomd door Emily en Liam, die willen helpen. // Tijdens een hike in het regenwoud ontmoeten Rusty en Ruby een babyaapje en zetten ze alles op alles om zijn ouders te redden.

Za 28 november 2020 | 05:35 Rusty Rivets

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Rusty's Hikehectiek Moeder Rivets gaat met Rusty en Ruby op een hike in de hoop haar vogelbadge van de Kennis Scouts te verdienen. Ze gaan op zoek naar de Struikgaai, een zeldzame vogel.

Za 28 november 2020 | 23:29 Rusty Rivets

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Rusty's neste vriend ooit / Rusty's werpbot Een zeldzame vogel bouwt zijn nest op een gevaarlijke plek. Rusty een Ruby bouwen er een nieuw huis voor. // Rusty en Ruby bouwen een cupcake-werpbot voor Betty. Maar dat gaat niet zo goed.

Zo 29 november 2020 | 02:34 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Rusty en De Tempel Der Boem Rusty en Ruby nemen Liam mee naar de jungle om te spelen. Maar als hij vast komt te zitten in een tempel moeten ze alles op alles zetten om hem te redden.

Zo 29 november 2020 | 03:21 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Rusty's Dino-Achtbaan / Rusty's Jufbedankjesdag Rusty en Ruby doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat Liam een achtbaanritje kan maken op de Kermis. // Rusty en Ruby hebben een heel bijzonder cadeau voor Juf Betty maar Frankie gooit roet in het eten en zorgt voor problemen.

Zo 29 november 2020 | 03:44 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Een Huisdier voor Liam / Rusty's Koepelprobleem Liam wil dolgraag een huisdier, maar is hij daar wel klaar voor? // Als Liam zo snel mogelijk naar de voetbalwedstrijd wil met Rusty en Ruby veroorzaakt hij een groot probleem. Er vormt zich een enorme koepel over het mobiele Rivetlab.

Zo 29 november 2020 | 05:35 Rusty Rivets

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Ozzy Zit Vast Ozzy ontdekt een zeldzame plant op Dino-Eiland. Als de plant wel erg snel blijkt te groeien en er zelfs met Ozzy vandoor weet te gaan, moeten Rusty en Ruby er alles aan doen om hun vriend weer vrij te krijgen.

Zo 29 november 2020 | 23:29 Rusty Rivets

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Rusty's waterwerken / Rusty's afvalrace Een zeldzame vogel bouwt zijn nest op een gevaarlijke plek. Rusty een Ruby bouwen er een nieuw huis voor. // Rusty en Ruby bouwen een cupcake-werpbot voor Betty. Maar dat gaat niet zo goed.

Ma 30 november 2020 | 02:34 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Rusty's Bellenprobleem / Rusty's Losgeslagen Onderzeeër Als Rusty en Ruby Bytes in bad willen doen gaat er iets mis waardoor er een giga bel ontstaat. // Liam en Emily starten per ongeluk de Rivethaai en gaan ervan door. Rusty en Ruby proberen ze te redden en gelukkig schiet Bottorilla te hulp.

Ma 30 november 2020 | 03:21 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Rusty's Rollerredding / Riddertijd voor Rusty Bottosaurus wil zo graag leren rolschaatsen dat Rusty en Ruby een paar enorme rolschaatsen voor hem maken. // Rusty en Ruby bouwen een kasteel voor Koning Liam, maar Frankie zou Frankie niet zijn, als hij de boel niet even kwam verpesten.

Ma 30 november 2020 | 03:44 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Rusty's Olifantenontsnapping / Rusty en het Vliegende Stinkdier Als Ellie de babyolifant uit de dierentuin ontsnapt omdat ze bang is gaan Rusty en Ruby erachter aan! // Frankie gaat de strijd met Rusty en Ruby aan maar nu brengt hij zijn eigen vriendje Frankford in gevaar. Rusty en Ruby schieten te hulp!

Ma 30 november 2020 | 05:35 Rusty Rivets

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Rusty's Eilandmysterie Things are going missing on Dino Island, and it's up to Rusty, Ruby and Spike to track down the mysterious thief.

Ma 30 november 2020 | 12:20 Rusty Rivets

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Rusty's Meteorenchaos / Rusty's Dino voor een dag Als er een meteoor dreigt te vallen op Dino Eiland, komen de vrienden in actie om het eiland te redden. // Frankie pikt het gloednieuwe Dino Mech Pak dat Rusty en Ruby gemaakt hebben en werkt zichzelf weer in de nesten.

Ma 30 november 2020 | 13:10 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte

Seizoen 3 - Aflevering 30 van 42 Julia Berger wird in der Notaufnahme mit einem dramatischen Fall konfrontiert: Marlon und Ruby werden nach einem Unfall eingeliefert. Ruby muss wegen schweren Verletzungen sofort notoperiert werden. Während Dr. Moreau und Dr. Sherbaz im OP alles tun, um die junge Frau zu retten, versorgt Julia den leichter verletzten Marlon. Sie gibt ihm ein Versprechen, das kein Arzt einem Patienten geben sollte.

Ma 30 november 2020 | 23:52 Rusty Rivets

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Rusty leert schaatsen / Rusty's rustieke avontuur Als blijkt dat Rusty niet kan schaatsen, halen Ruby, Liam en de barrels hem over om het te leren. Maar Rusty pakt het op zijn manier aan, met een hoop techniek. // Liam is zijn knuffeldino kwijtgeraakt in het bos, Rusty en Ruby helpen hem zoeken.

Di 1 december 2020 | 02:34 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Rusty En De Zwevende School / Rusty Tegen Mega Frankford Frankie heeft zijn uitvinding niet onder controle en laat de hele school zweven. Rusty en Ruby komen in actie. // Als Frankie Frankford laat groeien tot een Mega Frankford raakt zijn batterij oververhit. Dat levert een gevaarlijke situatie op.

Di 1 december 2020 | 03:21 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 25 - Geheim Agent Rusty / Rusty Op De Maan Ruby en Rusty raken verwikkeld in een spannend avontuur met Frankie, waarin ze Blaine Staal en Dokter Bronsneus spelen. // Rusty en Ruby gaan naar de maan maar Frankie wil het eerste jongetje op de maan zijn en veroorzaakt daarmee een hoop problemen.

Di 1 december 2020 | 03:43 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 26 - Rusty's IJskoude Avontuur / Super-Liam Als Orbit neerstort is het aan Rusty en Ruby om hem weer de ruimte in te krijgen. // Liam wil dolgraag een superheld worden en Rusty en Ruby besluiten hem te helpen. Hij moet alleen nog wel leren om eerst te luisteren.

Di 1 december 2020 | 05:35 Rusty Rivets

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Rusty and the Elephant Express Rusty en Ruby brengen met Boswachter Anna de baby-olifant terug naar haar ouders. Maar als de wagon waarin ze zitten losraakt van de locomotief, moeten ze hun uitvinderskunsten gebruiken om het verhaal tot een goed einde te brengen.

Di 1 december 2020 | 12:20 Rusty Rivets

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Liam's Grote Avontuur / Rusty's Hikehectiek Liam neemt het heft in eigen hand als hij met één van Rusty's gadgets probeert om groter te worden. // Moeder Rivets gaat met Rusty en Ruby wandelen in de hoop haar vogelbadge van de Kennis Scouts te verdienen.

Di 1 december 2020 | 23:29 Rusty Rivets

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Rusty en het Mechanische huisdier / Rusty's ruimteschip Anna heeft geen huisdier, maar wilt dat wel graag. Ruby maakt een combinatie van dieren voor haar, maar is dat wel verstandig? // Liam heeft een ruimteschip van karton gemaakt dat Rusty een 'beetje' aanpast. Helaas slaat het op hol!

Wo 2 december 2020 | 02:34 Rusty Rivets

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Rusty's dino eiland Rusty en Ruby komen per ongeluk op een magisch eiland terecht waar echte dinosaurussen leven! Ze ontmoeten er Ozzy en Oliver die hun hulp hard nodig blijken te hebben.

Wo 2 december 2020 | 03:21 Rusty Rivets

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Rusty's mini avontuur / Rusty's Warme Winterspelen Mevrouw Rivets verliest haar ring in de afvoer van het bad. Rusty en Ruby verzinnen een plan om hem terug te vinden. // Het is weer tijd voor de Winterspelen en i Frankie wil alleen zo graag winnen dat hij het hele feest in gevaar brengt.

Wo 2 december 2020 | 03:44 Rusty Rivets

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Rusty's Raptor Race / Rusty's Triceratops Frankie raakt gigantisch in de problemen als hij het ei van een raptor aanziet voor een edelsteen en meeneemt. Rusty en Ruby schieten hem te hulp. // Rusty en Ruby bouwen een nieuw vriendje als Bronty vol zit met zand en geen kant meer op kan.

Wo 2 december 2020 | 05:35 Rusty Rivets

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Rusty en Ruby in de war Rusty en Ruby's robots worden in de war gebracht door Frankie, die er een flinke bende van maakt. Om de controle weer terug te krijgen, moeten ze een snel nieuwe machine uitvinden.

Wo 2 december 2020 | 20:30 Still Open All Hours

Seizoen 6 - Aflevering 3 Mrs Featherstone, aka the Black Widow, decides the time has come to learn to drive - if only she can find an instructor prepared to give her more than one lesson. Kath organises a bring and buy sale for charity, but Eric is less than happy when he discovers she is planning to put his favourite clothes on her stall. Meanwhile, romance seems to be blossoming for Madge and Gastric, and Willis finally gets away from his mother to go on a date with Ruby. David Jason, Stephanie Cole, Tim Healy and Johnny Vegas star.

 Meer