Rover op tv (tv-tips)

Overmorgen | 23:05 Docu: De Kift - Water Wieg Me

Overmorgen - Documentaire, Kunst/cultuur, Hoe buig je droevige verhalen om tot troostrijke liedjes? In deze boatmovie ...

Hoe buig je droevige verhalen om tot troostrijke liedjes? In deze boatmovie vaart Ferry Heijne, frontman van de Zaanse band De Kift, uit. Hij verruilt het podium voor een drijvende studio. Fanfarepunk Al ruim drie decennia bespeelt hij met De Kift de internationale podia met poëtische fanfarepunk vol tomeloze energie. Nu gaat hij in zijn eentje op zoek naar avontuur en inspiratie. Verhalen Langs de waterkant ontmoet Heijne mensen die hun verhaal met hem willen delen; een vader verloor zijn dochter, een oude veerman mijmert over vergankelijkheid en de Irakese dichter Rodaan Al Galidi reflecteert op vervreemding en ontheemd zijn. Doorzettingsvermogen In hun verhalen klinken eenzaamheid, weemoed en doorzettingsvermogen door, vaste ingrediënten van De Kift-liedjes. Documentairemaker Sanne Rovers laat zien hoe Heijne deze verhalen verwerkt tot composities en hoe hij die instudeert met de bandleden om er ten slotte mee op te treden. Droefenis Rovers maakt met 'Water Wieg Me' een muzikale ode aan de droefenis, een poëtische reis waar muziek, literatuur en het echte leven elkaar ontmoeten, inspireren en troosten.

Vandaag | 14:25 Jinek

Amusement, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Het onderwijs in Nederland moet totaal anders worden ingericht. ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Het onderwijs in Nederland moet totaal anders worden ingericht. Eindexamens zijn afgeschaft, leraren vangen kinderen op en het duurt zeker tot na de de meivakantie voordat de scholen weer opengaan. Tot die tijd wordt er onderwijs op afstand gegeven en spelen ouders voor meester en juf. Aan tafel Arie Slob, minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs. - De KNVB hoopt dat er deze zomer gewoon gevoetbald kan worden in de Eredivisie. Meer dan één miljoen Nederlandse voetballers hoorde gisteren nog dat er een abrupt einde zou komen aan het amateurvoetbal. Maar als het aan de KNVB ligt gaat de profcompetitie vanaf half juni wel door. De één noemt het de ideale oplossing, de ander paniekvoetbal. We praten erover met Kees Jansma en Viggo Waas. - Het zou de sleutel kunnen zijn in onze strijd tegen het coronavirus: de immuniteitstest. Maar hoe betrouwbaar zijn dit soort testen? Dat bespreken we Edwin Klaasen, hij deed zo’n test. Ook arts en microbioloog Jean-Luc Murk schuift aan. - Het is het enige waar in Den Haag nog over wordt gedebatteerd: de coronacrisis. Ook vandaag werd er weer uren gesproken over de aanpak van de regering. Sven Kockelmann volgde het debat van vandaag en geeft zijn analyse. - De 39-jarige Brabantse entertainer Joël Borelli is kerngezond als hij een maand geleden afreist naar de Oostenrijkse Alpen. Zodra hij terug is in Nederland gaat het snel achteruit met zijn gezondheid. Met hoge koorts, rillingen en weinig zuurstof blijkt dat hij alle symptomen van het coronavirus heeft. Hij belandt in het ziekenhuis en moet daar aan het zuurstof. Een video die hij deelt bereikt een miljoenenpubliek en maakt veel los. Inmiddels is hij een week uit het ziekenhuis en klachtenvrij. Vanavond vertelt hij zijn verhaal bij Jinek.

Ma 13 april 2020 | 20:30 Docu: Ons bier

13/04 - Documentaire, Bierbrouwers Ruud van de Gevel en Johan Nijhof, twee mannen van net in de vijftig, brouwen al ...

Bierbrouwers Ruud van de Gevel en Johan Nijhof, twee mannen van net in de vijftig, brouwen al ruim twintig jaar hun ambachtelijk biermerk Huttenkloas in hun brouwerij in Twente. Geïnspireerd door het succes van de nieuwe generatie willen Ruud en Johan nog een keer proberen met het eigen bier een plek te veroveren op de overspannen biermarkt. Hip Ze waren eind vorige eeuw hun tijd ver vooruit met hun lokaal gebrouwen bier. Craft bier is dan nog niet populair en de inkomsten vallen tegen. Daarom verhuren ze hun ketels aan hippe biermerken uit de Randstad. Eigen merk De Twentse brouwerij had uiteindelijk zo'n dertig huurbrouwers in huis en brouwde nauwelijks meer voor het eigen merk. Dat willen ze nu veranderen. Lukt het hen om het eigen merk succesvol te maken? Social media Ze schaffen nieuwe apparatuur aan en huren een duur en trendy reclamebureau uit Hengelo in. Ze moeten net als hun succesvolle collega's uit de Randstad gebruik gaan maken van social media en internet. Maar Ruud en Johan hebben nog nooit getwitterd en alleen hun stagiaire zit op Facebook.

Je vindt hier de programma's van Rover op tv We hebben de volgende programma's voor Rover Docu: De Kift - Water Wieg Me: Overmorgen - Documentaire, Kunst/cultuur, Hoe buig je droevige verhalen om tot troostrijke liedjes? In deze boatmovie. Jinek: Amusement, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Het onderwijs in Nederland moet totaal anders worden ingericht.. Docu: Ons bier: 13/04 - Documentaire, Bierbrouwers Ruud van de Gevel en Johan Nijhof, twee mannen van net in de vijftig, brouwen al. Telekids Mini's: De Avonturen Van Bollo: Jeugd, Aflevering 12 Kinderprogramma. De beer Bollo en zijn vriendjes Max, Bijtje en Egel nemen de jonge kijkers mee de. My Little Pony: Jeugd, Het begin van het einde (deel 2) Terwijl de Boom en de Elementen der Harmonie zijn vernietigd, strijden Twilight. Sturm der Liebe: Sturm der Liebe, Na een mislukte poging om een romantische nacht met Natascha door te brengen, krijgt Michael een idee. Flodder: Serie, Op eigen benen Een van de leden van een bende schijnt de buit van een diamantroof achterover te hebben gedrukt.. Sturm der Liebe: Serie/soap, Na een mislukte poging om een romantische nacht met Natascha door te brengen, krijgt Michael een idee om. Salvage Hunters: Classic Cars: Episode 2, Seizoen 3 Aflevering 2 Episode 2: Tijdens een reis naar Barcelona om antiek te kopen ontdekt Drew een vroege. Salvage Hunters: Classic Cars: Auto's/Motoren, Seizoen 3 Aflevering 2 Tijdens een reis naar Barcelona om antiek te kopen ontdekt Drew een vroege. Shade: Queens of NYC: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 10 Tina neemt de meiden mee naar Atlantc City voor de Miss'd America wedstrijd. Ze doet. Lummels: Jeugd, Het heilige kind Een barbaarse rover overvalt een Lama klooster in het oude Tibet. Daarbij ontvoert hij het. Shade: Queens of NYC: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 10 Tina neemt de meiden mee naar Atlantc City voor de Miss'd America wedstrijd. Ze doet. McLeod's Daughters: Serie/soap, Seizoen 3 Aflevering 15 The Awful Truth Harry roept zijn buren bij elkaar voor een speciale mededeling. Hij. My Little Pony: Jeugd, Het begin van het einde (deel 1) Celestia en Luna willen met pensioen gaan en Twilight moet hun taken gaan. In het voetspoor van de bevrijders: Informatief, Hoe verliep de bevrijding van Haaksbergen?. Goedenavond. Het is 1 april. Precies 75 jaar geleden reden. Coronation Street: Herhaling. Soap following life on Britain's most famous street. Tracy assures Deirdre she is not a drug addict. Gail is. In het voetspoor van de bevrijders: Informatief, Hoe verliep de bevrijding van Haaksbergen?. Goedenavond. Het is 1 april. Precies 75 jaar geleden reden.

Rover op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 18:03 Flodder

Op eigen benen Een van de leden van een bende schijnt de buit van een diamantroof achterover te hebben gedrukt. De anderen hebben er heel wat voor over om de stenen weer boven water te krijgen. Een paar leden van de familie Flodder worden, zonder het van elkaar te weten, ingeschakeld om de diamanten tegen een ruime vergoeding terug te stelen.

Morgen | 09:58 Flodder

Op eigen benen Een van de leden van een bende schijnt de buit van een diamantroof achterover te hebben gedrukt. De anderen hebben er heel wat voor over om de stenen weer boven water te krijgen. Een paar leden van de familie Flodder worden, zonder het van elkaar te weten, ingeschakeld om de diamanten tegen een ruime vergoeding terug te stelen.

Overmorgen | 07:16 Telekids Mini's: De Avonturen Van Bollo

Aflevering 8 Kinderprogramma. De beer Bollo en zijn vriendjes Max, Bijtje en Egel nemen de jonge kijkers mee de natuur in. Samen beleven ze vele avonturen. Zo gaan ze kamperen, schatzoeken, vliegeren, picknicken en nog veel meer. Op een humoristische en positieve manier zien kinderen hoe leuk het is om de natuur te ontdekken, erover te leren en hoe je kunt samenwerken en elkaar kunt helpen.

Rover op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 14:08 Telekids Mini's: De Avonturen Van Bollo

Aflevering 12 Kinderprogramma. De beer Bollo en zijn vriendjes Max, Bijtje en Egel nemen de jonge kijkers mee de natuur in. Samen beleven ze vele avonturen. Zo gaan ze kamperen, schatzoeken, vliegeren, picknicken en nog veel meer. Op een humoristische en positieve manier zien kinderen hoe leuk het is om de natuur te ontdekken, erover te leren en hoe je kunt samenwerken en elkaar kunt helpen.

Vandaag | 17:38 My Little Pony

Het begin van het einde (deel 2) Terwijl de Boom en de Elementen der Harmonie zijn vernietigd, strijden Twilight en haar vrienden wanhopig tegen koning Sombra, die heel Equestria wil veroveren.

Vandaag | 17:55 Sturm der Liebe

Na een mislukte poging om een romantische nacht met Natascha door te brengen, krijgt Michael een idee om het goed te maken. Annabelle ziet een kans om zich te bewijzen aan Christoph. Hildegard is blij met het geschenk van Alfons. Tobias liegt tegen Boris. Romy spreekt haar neef hierover aan.

Vandaag | 18:05 Sturm der Liebe

Na een mislukte poging om een romantische nacht met Natascha door te brengen, krijgt Michael een idee om het goed te maken. Annabelle ziet een kans om zich te bewijzen aan Christoph. Hildegard is blij met het geschenk van Alfons. Tobias liegt tegen Boris. Romy spreekt haar neef hierover aan.

Vandaag | 20:30 Salvage Hunters: Classic Cars

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Episode 2: Tijdens een reis naar Barcelona om antiek te kopen ontdekt Drew een vroege tweedeurs Range Rover. In Hampshire zijn Paul en Drew het oneens over de restauratie van een Porsche 944.

Vandaag | 20:30 Salvage Hunters: Classic Cars

Seizoen 3 - Aflevering 2 Tijdens een reis naar Barcelona om antiek te kopen ontdekt Drew een vroege tweedeurs Range Rover. In Hampshire zijn Paul en Drew het oneens over de restauratie van een Porsche 944.

Vandaag | 21:00 Rob Ford's Sobriety Coach

Onconventionele afkickcoaches zoals Bob Marier hebben zich afgescheiden van de reguliere hulpverlening en werken binnen een controversiële omgeving die niet religieus en niet anoniem is.

Vandaag | 21:20 The Resident

Seizoen 3 - Peking Duck Day Het is Thanksgiving en de spoedafdeling wordt overspoeld met patiënten. Een beroemdheid wordt binnengebracht die zich verslikt heeft in een wensboon. Logan Kim wijst een nieuwe chirurg aan om zich erover te ontfermen in de hoop extra publiciteit te krijgen. Ondertussen stijgt de spanning bij AJ thuis bij het Thanksgivingetentje waarvoor zowel zijn biologische familie als zijn adoptiefamilie uitgenodigd zijn.

Vandaag | 21:55 De Dirigent IMDb: 7.2

IMDB * 7.2 - Biografisch drama, De film de Dirigent is een Biopic over de eerste succesvolle vrouwelijke dirigent ter wereld: Antonia Brico. Antonia Brico wordt in 1902 als Wilhemina Wolthius in Rotterdam geboren, maar verhuist in 1908 met haar ...

De film de Dirigent is een Biopic over de eerste succesvolle vrouwelijke dirigent ter wereld: Antonia Brico. Antonia Brico wordt in 1902 als Wilhemina Wolthius in Rotterdam geboren, maar verhuist in 1908 met haar adoptieouders naar Californië. Na een muzikale opleiding in de VS vertrekt ze in 1927 naar het conservatorium in Berlijn, waar ze als eerste Amerikaanse in 1929 afstudeert. In 1930 debuteert ze als eerste vrouwelijke dirigente voor het Berlijns Filharmonisch Orkest; in 1938 is ze de eerste vrouw die voor het New York Filharmonisch Orkest staat. Haar bewogen leven staat ook verder, met succes, in het teken van het veroveren van een plaats en die te behouden, in de door mannen gedomineerde dirigentenwereld. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/de-dirigent

Vandaag | 22:15 maybrit illner

Aflevering 821 Einmal pro Woche führt Maybrit Illner durch ihren gleichnamigen Polittalk. Mit Gästen aus Gesellschaft, Politik und Wirtschaft diskutiert sie live aus Berlin das "Thema der Woche". Egal ob Rentenreform, Flüchtlingskrise oder Terrorgefahr - es wird kontrovers debattiert und leidenschaftlich um Lösungen gerungen. Intelligent, scharfzüngig und rasant geht es bei "maybrit illner" vor allem um die Frage, was Politik für die Menschen bedeutet.

Vandaag | 22:30 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 30 - Aflevering 6224 Amelie sluit een deal met Ludo en probeert op controversiële wijze een schilderij voor hem binnen te slepen. Bing beseft dat hij Nina's actie serieus moet nemen. Linda overrulet Saskia tijdens de opening van de praktijk. De impact van Janines ziekte is enorm.

Morgen | 00:45 maischberger. die woche

Aflevering 25 Sandra Maischberger diskutiert mit Gästen aktuelle Themen, die gesellschaftlich relevant sind, von Schönheitswahn bis Rassismus - journalistisch, kontrovers, informativ und unterhaltend. Die Bandbreite bei Maischberger reicht von Politik, Gesellschaft und Boulevard bis Sport. Ihre Gäste sind Prominente, Fachleute und Betroffene.

Morgen | 01:10 Rob Ford's Sobriety Coach

Onconventionele afkickcoaches zoals Bob Marier hebben zich afgescheiden van de reguliere hulpverlening en werken binnen een controversiële omgeving die niet religieus en niet anoniem is.

Morgen | 01:20 Salvage Hunters: Classic Cars

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Episode 2: Tijdens een reis naar Barcelona om antiek te kopen ontdekt Drew een vroege tweedeurs Range Rover. In Hampshire zijn Paul en Drew het oneens over de restauratie van een Porsche 944.

Morgen | 01:20 Sturm der Liebe

Na een mislukte poging om een romantische nacht met Natascha door te brengen, krijgt Michael een idee om het goed te maken. Annabelle ziet een kans om zich te bewijzen aan Christoph. Hildegard is blij met het geschenk van Alfons. Tobias liegt tegen Boris. Romy spreekt haar neef hierover aan.

Morgen | 01:30 Salvage Hunters: Classic Cars

Seizoen 3 - Aflevering 2 Tijdens een reis naar Barcelona om antiek te kopen ontdekt Drew een vroege tweedeurs Range Rover. In Hampshire zijn Paul en Drew het oneens over de restauratie van een Porsche 944.

Morgen | 05:10 McLeod's Daughters

Seizoen 3 - Aflevering 15 - The Awful Truth Harry roept zijn buren bij elkaar voor een speciale mededeling. Hij is van plan een oude weg opnieuw in gebruik te nemen, zodat iedereen afstand en tijd kan besparen. Hij heeft hiervoor wel de toestemming en het geld van zijn buren nodig. De vrouwen van Drover's Run en stadsboer Vince Lavise zien te weinig voordelen in de aanleg van een nieuwe weg en stemmen tegen het voorstel. Harry slaagt er wel in Sandra voor zijn kar te spannen. Met deze gelijke stand is de stem van Nick en Alex cruciaal. Alex leeft nog steeds op voet van oorlog met Harry en hij wil niets weten van het idee. Zijn broer ziet het voorstel echter als een mogelijkheid om de familiebanden opnieuw aan te halen. Met deze onbesliste uitslag zit er voor Harry niets anders op dan het spel anders te spelen.

Morgen | 07:19 Original Fight Club

Aflevering 1 van 1 Dieren vechten om verschillende redenen: om een territorium te veroveren, om te paren of om te eten. Elke soort heeft zijn eigen wapens.

Morgen | 07:20 Sturm der Liebe

Na een mislukte poging om een romantische nacht met Natascha door te brengen, krijgt Michael een idee om het goed te maken. Annabelle ziet een kans om zich te bewijzen aan Christoph. Hildegard is blij met het geschenk van Alfons. Tobias liegt tegen Boris. Romy spreekt haar neef hierover aan.

Morgen | 08:15 Ella

Ella kan zich moeilijk op haar studies concentreren. Ze voelt zich schuldig tegenover Nicolas omdat haar zogenaamde vader zijn serre heeft vernield. Clio vertelt Anthony dat Cindy kunstmatige inseminatie overweegt. Hij zorgt ervoor dat de kapster een namiddag kan gaan werken bij zijn zus, die onthaalmoeder is. Cindy ontdekt dat Carmen en Mario al maanden uit elkaar zijn. Norbert begint te beseffen dat Clio hem gemanipuleerd heeft en praat hierover met Linda. Hij vertelt haar ook over zijn twijfels over 'Barbara'.

Morgen | 08:34 My Little Pony

Ontworteld De Boom der Harmonie roept de hulp in van de Jonge Zes. Ze gaan proberen om van de Grot der Harmonie een gedenkplaats te maken, om de herinnering aan de Boom levend te houden. Maar hun ideeën daarover lopen nogal uiteen.

Morgen | 08:51 Shade: Queens of NYC

Seizoen 1 - Aflevering 10 Tina neemt de meiden mee naar Atlantc City voor de Miss'd America-wedstrijd. Ze doet voor de tweede keer mee en ze is vastbesloten om de kroon te veroveren met haar politiek getinte act. In New York geniet Brita samen met haar moeder van een vrije dag.

Morgen | 09:40 Vendetta

Morgen - Film, Wanneer een kruidenier ingrijpt bij een brute straatroof, veroorzaakt hij per ongeluk de dood van een jonge overvaller. De volgende dag krijgen ze bezoek van de rest van de bende en betalen hij en zijn vrouw op gruwelijke wijze de ...

Wanneer een kruidenier ingrijpt bij een brute straatroof, veroorzaakt hij per ongeluk de dood van een jonge overvaller. De volgende dag krijgen ze bezoek van de rest van de bende en betalen hij en zijn vrouw op gruwelijke wijze de tol. Hun zoon Jimmy, op oneervolle wijze ontslagen uit het Britse leger, keert net uit Afghanistan terug als hij het vreselijke nieuws verneemt. Hij begint de daders op te sporen om de zinloze dood van zijn ouders te wreken. Dat levert hem niet alleen de onverdeelde aandacht van de politie op, maar ook van zijn oude regiment, waarover hij meer weet dan hen lief is.

Morgen | 11:35 KLAAR

Seizoen 1 - Aflevering 15 van 15 - Waarom mensen zelfmoord plegen Er is nooit één reden voor zelfmoord. Elke 40 seconden pleegt iemand in de wereld zelfmoord. Ook veel jongeren ondernemen een zelfmoordpoging. En bij nog veel meer tieners spookt de gedachte aan zelfmoord door hun hoofd. Als iemand in je omgeving zelfmoord pleegt, blijf je achter met één grote vraag: waarom? Wat drijft iemand zo ver? Louise praat erover met Gwendolyn Portzky van het Vlaams Expertisecentrum Suïcidepreventie en vraagt ook hoe je signalen bij vrienden of klasgenoten kan herkennen.

Morgen | 12:45 Salvage Hunters: Classic Cars

Seizoen 3 - Aflevering 2 Tijdens een reis naar Barcelona om antiek te kopen ontdekt Drew een vroege tweedeurs Range Rover. In Hampshire zijn Paul en Drew het oneens over de restauratie van een Porsche 944.

Morgen | 12:53 Original Fight Club

Aflevering 1 van 1 Dieren vechten om verschillende redenen: om een territorium te veroveren, om te paren of om te eten. Elke soort heeft zijn eigen wapens.

Morgen | 12:55 Forged in Fire

Seizoen 4 - Aflevering 22 - Ultimate Champions Edition In deze aflevering van Forged in Fire keren voor het eerst vijf voormalige kampioenen terug voor een unieke wedstrijd. Ze moeten een plek veroveren bij één van de vier aambeelden voordat de eerste oven wordt aangestoken.

Morgen | 14:00 Hawaii Five-0

US crime drama series. McGarrett and Grover reluctantly work together to issue a summons to a young man who turns out to be a dangerous cyberterrorist. With Alex O'Loughlin, Daniel Dae Kim, Grace Park, Michelle Borth, and Nick Jonas.(2013)

Morgen | 14:03 Telekids Mini's: De Avonturen Van Bollo

Aflevering 1 Kinderprogramma. De beer Bollo en zijn vriendjes Max, Bijtje en Egel nemen de jonge kijkers mee de natuur in. Samen beleven ze vele avonturen. Zo gaan ze kamperen, schatzoeken, vliegeren, picknicken en nog veel meer. Op een humoristische en positieve manier zien kinderen hoe leuk het is om de natuur te ontdekken, erover te leren en hoe je kunt samenwerken en elkaar kunt helpen.

Morgen | 14:55 Salvage Hunters: Classic Cars

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Episode 2: Tijdens een reis naar Barcelona om antiek te kopen ontdekt Drew een vroege tweedeurs Range Rover. In Hampshire zijn Paul en Drew het oneens over de restauratie van een Porsche 944.

Morgen | 15:50 Coronation Street

Soap following life on Britain's most famous street. Deirdre stays by Tracy's bedside all night. Gail drinks heavily in the Rovers and storms out when Martin arrives. Deirdre gives Samir some shocking news. With Anne Kirkbride, Kate Ford, William Roache, Al Nedjari, and Helen Worth.

Morgen | 16:35 Uit het archief: Moord en Brand

Struikrover Klaas Annink, bekend als 'Huttenkloas'. De omgeving van Hengevelde werd rond 1775 onveilig gemaakt door de struikrover Huttenkloas, die eigenlijk Klaas Annink heette. Na de moord op een handelsreiziger in textiel viel de verdenking al snel op Huttenkloas en zijn familie. Na een stevig verhoor werd er inderdaad bekend. Huttenkloas, zijn vrouw Aarne en zoon Jannes werden vervolgens op een zeer wrede manier terechtgesteld. Mede daardoor leeft in Twente de legende van Huttenkloas tot op de dag van vandaag voort.

Morgen | 18:00 Obsession: Dark Desires

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Final Fantasy Een introverte scholiere wordt verliefd op een nieuwe leerling in haar klas. Als zij gaat studeren en een nieuw leven begint, kan haar vriend zijn jaloezie niet meer beheersen.

Morgen | 19:46 Original Fight Club

Aflevering 1 van 1 Dieren vechten om verschillende redenen: om een territorium te veroveren, om te paren of om te eten. Elke soort heeft zijn eigen wapens.

Morgen | 21:37 Uit het archief: Moord en Brand

Struikrover Klaas Annink, bekend als 'Huttenkloas'. De omgeving van Hengevelde werd rond 1775 onveilig gemaakt door de struikrover Huttenkloas, die eigenlijk Klaas Annink heette. Na de moord op een handelsreiziger in textiel viel de verdenking al snel op Huttenkloas en zijn familie. Na een stevig verhoor werd er inderdaad bekend. Huttenkloas, zijn vrouw Aarne en zoon Jannes werden vervolgens op een zeer wrede manier terechtgesteld. Mede daardoor leeft in Twente de legende van Huttenkloas tot op de dag van vandaag voort.

Overmorgen | 00:17 SpongeBob

Seizoen 1 - Aflevering 69 - Mooiste Herinnering / Alles is Kwallenvis SpongeBob en Octo gaan op zoek naar Octo's "mooiste herinnering". Als dit niet wordt gevonden dreigt Octo weg te zinken in een diepe depressie. // Kwallenmonsters van een andere planeet clonen onze helden en proberen de oceaan te veroveren.

Overmorgen | 01:51 Original Fight Club

Aflevering 1 van 1 Dieren vechten om verschillende redenen: om een territorium te veroveren, om te paren of om te eten. Elke soort heeft zijn eigen wapens.

Overmorgen | 02:25 Ella

Ella kan zich moeilijk op haar studies concentreren. Ze voelt zich schuldig tegenover Nicolas omdat haar zogenaamde vader zijn serre heeft vernield. Clio vertelt Anthony dat Cindy kunstmatige inseminatie overweegt. Hij zorgt ervoor dat de kapster een namiddag kan gaan werken bij zijn zus, die onthaalmoeder is. Cindy ontdekt dat Carmen en Mario al maanden uit elkaar zijn. Norbert begint te beseffen dat Clio hem gemanipuleerd heeft en praat hierover met Linda. Hij vertelt haar ook over zijn twijfels over 'Barbara'.

Overmorgen | 03:30 Obsession: Dark Desires

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Final Fantasy Een introverte scholiere wordt verliefd op een nieuwe leerling in haar klas. Als zij gaat studeren en een nieuw leven begint, kan haar vriend zijn jaloezie niet meer beheersen.

Overmorgen | 08:00 Peptalk Jaaroverzicht 2019

Een compilatie van de leukste en meest spraakmakende momenten in 2019 uit de sport-talkshow van Nederland: Peptalk. ook in 2019 kwam de creme-de-la-creme uit de Nederlandse topsportwereld weer langs bij presentatporen Jack van Gelder en Frank Evenblij.

Overmorgen | 08:00 Talkshow: Peptalk Jaaroverzicht 2019

Aflevering 31 Een compilatie van de leukste en meest spraakmakende momenten in 2019 uit de sport-talkshow van Nederland: Peptalk. ook in 2019 kwam de creme-de-la-creme uit de Nederlandse topsportwereld weer langs bij presentatporen Jack van Gelder en Frank Evenblij.

Overmorgen | 08:30 Midsomer Murders

Herhaling. The peaceful setting of prestigious Whiteoaks Golf Club is rocked by death and controversy when a golfer is bludgeoned to death near the notorious 13th hole known as Crisp's Folly. Barnaby and Jones discover gambling is rife at the club - along with illegal money-lending and violent assault. Then, as the club considers giving ordinary villagers full membership rights, another golfer is killed. With John Nettles, Jason Hughes, Maggie Ollerenshaw, Jamie Belman, and Rupert Vansittart.(2009)

Overmorgen | 08:37 Uit het archief: Moord en Brand

Struikrover Klaas Annink, bekend als 'Huttenkloas'. De omgeving van Hengevelde werd rond 1775 onveilig gemaakt door de struikrover Huttenkloas, die eigenlijk Klaas Annink heette. Na de moord op een handelsreiziger in textiel viel de verdenking al snel op Huttenkloas en zijn familie. Na een stevig verhoor werd er inderdaad bekend. Huttenkloas, zijn vrouw Aarne en zoon Jannes werden vervolgens op een zeer wrede manier terechtgesteld. Mede daardoor leeft in Twente de legende van Huttenkloas tot op de dag van vandaag voort.

Overmorgen | 09:45 Curvy Brides' Boutique

Seizoen 3 - Aflevering 9 - The Verity S Episode Jo en Al moedigen de introverte bruid Verity aan om een jurk te passen. Laura is bang dat ze geen jurk zal vinden, maar deze besluiteloze bruid gaat ervoor!

Overmorgen | 10:10 Salvage Hunters: Classic Cars

Seizoen 3 - Aflevering 2 Tijdens een reis naar Barcelona om antiek te kopen ontdekt Drew een vroege tweedeurs Range Rover. In Hampshire zijn Paul en Drew het oneens over de restauratie van een Porsche 944.

Overmorgen | 12:25 Salvage Hunters: Classic Cars

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Episode 2: Tijdens een reis naar Barcelona om antiek te kopen ontdekt Drew een vroege tweedeurs Range Rover. In Hampshire zijn Paul en Drew het oneens over de restauratie van een Porsche 944.

Overmorgen | 13:45 Rapunzels Wilde Avontuur

Rapunzel keert terug - deel 2: Om de veroveraars te verslaan, moet ze vijanden vertrouwen.

 Meer

Rover gemist

Eerder Vandaag | 12:54 Shade: Queens of NYC

Seizoen 1 - Aflevering 10 Tina neemt de meiden mee naar Atlantc City voor de Miss'd America-wedstrijd. Ze doet voor de tweede keer mee en ze is vastbesloten om de kroon te veroveren met haar politiek getinte act. In New York geniet Brita samen met haar moeder van een vrije dag.

Eerder Vandaag | 10:05 Lummels

Het heilige kind Een barbaarse rover overvalt een Lama-klooster in het oude Tibet. Daarbij ontvoert hij het heilige kind Lahmo, een jongetje dat ondanks zijn geringe leeftijd al wordt aanbeden als leider. De Lummels proberen hem weer terug te brengen. Liloe is duidelijk met het verkeerde been uit bed gestapt en brengt met haar driftbuien de anderen in gevaar. Maar in Tibet komt ze tot rust, zodat ze uiteindelijk een sleutelrol speelt in de redding van Lahmo.

Eerder Vandaag | 09:24 Shade: Queens of NYC

Seizoen 1 - Aflevering 10 Tina neemt de meiden mee naar Atlantc City voor de Miss'd America-wedstrijd. Ze doet voor de tweede keer mee en ze is vastbesloten om de kroon te veroveren met haar politiek getinte act. In New York geniet Brita samen met haar moeder van een vrije dag.

Eerder Vandaag | 09:15 McLeod's Daughters

Seizoen 3 - Aflevering 15 - The Awful Truth Harry roept zijn buren bij elkaar voor een speciale mededeling. Hij is van plan een oude weg opnieuw in gebruik te nemen, zodat iedereen afstand en tijd kan besparen. Hij heeft hiervoor wel de toestemming en het geld van zijn buren nodig. De vrouwen van Drover's Run en stadsboer Vince Lavise zien te weinig voordelen in de aanleg van een nieuwe weg en stemmen tegen het voorstel. Harry slaagt er wel in Sandra voor zijn kar te spannen. Met deze gelijke stand is de stem van Nick en Alex cruciaal. Alex leeft nog steeds op voet van oorlog met Harry en hij wil niets weten van het idee. Zijn broer ziet het voorstel echter als een mogelijkheid om de familiebanden opnieuw aan te halen. Met deze onbesliste uitslag zit er voor Harry niets anders op dan het spel anders te spelen.

Eerder Vandaag | 08:50 My Little Pony

Het begin van het einde (deel 1) Celestia en Luna willen met pensioen gaan en Twilight moet hun taken gaan overnemen. Intussen heeft Grogar een duister plan gesmeed om Equestria over te nemen. Koning Sombra besluit om in z'n eentje zijn vroegere Kristallen Rijk te heroveren.

Eerder Vandaag | 07:30 In het voetspoor van de bevrijders

Hoe verliep de bevrijding van Haaksbergen?. Goedenavond. Het is 1 april. Precies 75 jaar geleden reden geallieerde troepen Haaksbergen binnen om de eerste dorpen en steden in Overijssel te bevrijden. Het duurde toch nog tot en met 17 april voordat de laatste stad Kampen bevrijd was. Hoe verliep die bevrijdingsroute en hoe blij waren de inwoners van Overijssel dat ze eindelijk die oorlog achter zich konden laten? We treden tot en met 17 april in het voetspoor van onze bevrijders en proberen antwoord te vinden op deze vraag. Het oorspronkelijk idee was dat RTV Oost de komende weken met een bus zou rondtoeren door Overijssel, met ook elke dag een podiumprogramma met artiesten. Dat is vanwege het hele coronagebeuren gecanceld. Maar de artiesten wilden graag nog wel íets doen, zeker een aantal bands van de vier Overijsselse poppodia die al in een vroeg stadium betrokken waren wij de productie van de mini-documentaires. Ze schreven er zelfs speciaal nummers voor: Songs for Freedom. In deze uitzending horen we het nummer dat Lauringer schreef. Boudewijn Koops sprak hierover nog even met Lauringer. Morgen, 2 april, de dag dat onder Oldenzaal en Denekamp zijn bevrijd. Dus mocht u in de gelegenheid zijn, hang een vlag uit om vrijheid te vieren en post ook een foto hiervan op Instagram of Twitter.

Eerder Vandaag | 07:00 Coronation Street

Herhaling. Soap following life on Britain's most famous street. Tracy assures Deirdre she is not a drug addict. Gail is prescribed antidepressants by her doctor. Bet offers to give Ken a place to stay at the Rovers. With Kate Ford, Anne Kirkbride, William Roache, Julie Goodyear, and Helen Worth.

Eerder Vandaag | 06:30 In het voetspoor van de bevrijders

Hoe verliep de bevrijding van Haaksbergen?. Goedenavond. Het is 1 april. Precies 75 jaar geleden reden geallieerde troepen Haaksbergen binnen om de eerste dorpen en steden in Overijssel te bevrijden. Het duurde toch nog tot en met 17 april voordat de laatste stad Kampen bevrijd was. Hoe verliep die bevrijdingsroute en hoe blij waren de inwoners van Overijssel dat ze eindelijk die oorlog achter zich konden laten? We treden tot en met 17 april in het voetspoor van onze bevrijders en proberen antwoord te vinden op deze vraag. Het oorspronkelijk idee was dat RTV Oost de komende weken met een bus zou rondtoeren door Overijssel, met ook elke dag een podiumprogramma met artiesten. Dat is vanwege het hele coronagebeuren gecanceld. Maar de artiesten wilden graag nog wel íets doen, zeker een aantal bands van de vier Overijsselse poppodia die al in een vroeg stadium betrokken waren wij de productie van de mini-documentaires. Ze schreven er zelfs speciaal nummers voor: Songs for Freedom. In deze uitzending horen we het nummer dat Lauringer schreef. Boudewijn Koops sprak hierover nog even met Lauringer. Morgen, 2 april, de dag dat onder Oldenzaal en Denekamp zijn bevrijd. Dus mocht u in de gelegenheid zijn, hang een vlag uit om vrijheid te vieren en post ook een foto hiervan op Instagram of Twitter.