Je vindt hier de programma's van Rotterdam op tv We hebben de volgende programma's voor Rotterdam Pauw: o.a. Remko Vrijdag, Martine Sandifort en Bart Rijnink: Actuele talkshow - herhaling, Vanavond o.a.: Remko Vrijdag en Martine Sandifort maakten samen vier. De Noodcentrale: Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 3 Realityreeks over de centralisten van de hulpdiensten. De centralisten van de. De Noodcentrale: Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 3 Realityreeks over de centralisten van de hulpdiensten. De centralisten van de. Rotterdammers in het Groen: Morgen - Soap. Rotterdammers in het Groen: Morgen - Soap. Rotterdammers in het Groen: Morgen - Soap. Rotterdammers in het Groen: Morgen - Soap. Rotterdammers in het Groen: Morgen - Soap. Rotterdammers in het Groen: Morgen - Soap. Rotterdammers in het Groen: Overmorgen - Soap.

Rotterdam op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 16:00 Pauw: o.a. Remko Vrijdag, Martine Sandifort en Bart Rijnink

Vanavond o.a.: Remko Vrijdag en Martine Sandifort maakten samen vier theatervoorstellingen, onder meer ‘Hulphond’ en ‘Voorlopig voor altijd’, waarin ze veel liedjes zongen. Met de ‘greatest hits’ daaruit hebben ze een speciale voorstelling gemaakt die vanaf volgende maand te zien is op het rondreizende theaterfestival De Parade. Veel parodieën en pastiches, op schlager en metal, maar ook over hun aparte kijk op de romantische liefde. Over de achtergrond van hun liedjes schuiven Vrijdag en Sandifort vanavond aan. En ze zingen ‘Dweilstront’, met band onder leiding van Bart Rijnink. De politie in Rotterdam heeft 2500 kilo crystal meth in beslag genomen. Zo’n grote vondst is volgens de politie niet eerder gedaan in Europa. Straatwaarde: honderden miljoenen euro’s. Aan de ontdekking is uitvoerig recherchewerk voorafgegaan. Aan tafel Mick van Wely, misdaadjournalist van de Telegraaf en Andy Kraag, plaatsvervangend recherchechef van de Landelijke Politie. Culinair journalist en restaurantrecensent Joël Broekaert schuift vanavond aan bij Pauw om te praten over de beste restaurants ter wereld. Bij de jaarlijkse verkiezing van de top 50 restaurants werd Mirazur in de Franse Rivièra uitgeroepen tot de nieuwe nummer 1. De Librije in Zwolle, van het echtpaar Jonnie en Thérèse Boer, is het enige restaurant dat Nederland dit jaar vertegenwoordigt op de lijst. Aan tafel vertelt Joël in geuren en kleuren over de gastronomische top van de wereld, en waarom Nederlanders "het leven twee keer zo leuk zouden maken als ze naast smaak ook de structuur van voedsel zouden waarderen.’’

Vandaag | 16:25 De Noodcentrale

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks over de centralisten van de hulpdiensten. De centralisten van de meldkamers 112 en 0900-8844 staan vaak als eerste hulpverleners mensen bij op de meest cruciale momenten in hun leven. Deze realityreeks werpt een indringende blik op het kloppend hart van de hulpdiensten van Groningen, Rotterdam, Maastricht en Eindhoven.

Vandaag | 23:30 De Noodcentrale

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks over de centralisten van de hulpdiensten. De centralisten van de meldkamers 112 en 0900-8844 staan vaak als eerste hulpverleners mensen bij op de meest cruciale momenten in hun leven. Deze realityreeks werpt een indringende blik op het kloppend hart van de hulpdiensten van Groningen, Rotterdam, Maastricht en Eindhoven.

Overmorgen | 18:30 Drukte in de dierentuin

Seizoen 1 - Aflevering 41 - Realityreeks over het leven achter de schermen van vier verschillende dierenparken in Nederland: Burgers' Zoo in Arnhem, GaiaZOO in Kerkrade, Dierenpark Amersfoort en Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. De camera volgt het personeel bij de meest uiteenlopende werkzaamheden in de dierentuin en alles wat daar omheen gebeurt.

Overmorgen | 19:00 Drukte in de dierentuin

Seizoen 1 - Aflevering 42 - Realityreeks over het leven achter de schermen van vier verschillende dierenparken in Nederland: Burgers' Zoo in Arnhem, GaiaZOO in Kerkrade, Dierenpark Amersfoort en Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. De camera volgt het personeel bij de meest uiteenlopende werkzaamheden in de dierentuin en alles wat daar omheen gebeurt.

Di 2 juli 2019 | 22:10 De marathon IMDb: 7.5

02/07 - IMDB * 7.5 - Komedie, De Rotterdamse vrienden Gerard, Leo, Kees en Nico werken al jaren samen in de garage van Gerard, maar de zaken gaan niet al te best. Het viertal komt via collega Youssoef op het lumineuze idee zich te laten sponsoren en ...

De Rotterdamse vrienden Gerard, Leo, Kees en Nico werken al jaren samen in de garage van Gerard, maar de zaken gaan niet al te best. Het viertal komt via collega Youssoef op het lumineuze idee zich te laten sponsoren en mee te doen aan de marathon van Rotterdam om op die manier de garage van de ondergang te redden. Voor de vrienden staat er met de voorbereidingen op deze loop der lopen echter meer op het spel dan alleen het halen van de finish. Deze tragikomedie is het regiedebuut van Diederick Koopal, de man achter vele reclameklassiekers. Zo maakte hij voor Rolo de commercial met de olifant. De film ging op 15 oktober 2012 in première. Tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht won De Marathon op 4 oktober 2013 het Gouden Kalf voor de UPC Publieksprijs. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/de-marathon

Wo 3 juli 2019 | 18:40 Het Klokhuis

Seizoen 29 - Aflevering 3827 - Jongerenmagazine. Nieuwe haven. De Rotterdamse haven krijgt er op de Maasvlakte een nieuwe haven bij. Bart legt uit. We zien de nieuwe haven stap voor stap ontstaan.

Wo 3 juli 2019 | 21:30 De Noodcentrale

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks over de centralisten van de hulpdiensten. De centralisten van de meldkamers 112 en 0900-8844 staan vaak als eerste hulpverleners mensen bij op de meest cruciale momenten in hun leven. Deze realityreeks werpt een indringende blik op het kloppend hart van de hulpdiensten van Groningen, Rotterdam, Maastricht en Eindhoven.

Do 4 juli 2019 | 15:55 De Noodcentrale

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks over de centralisten van de hulpdiensten. De centralisten van de meldkamers 112 en 0900-8844 staan vaak als eerste hulpverleners mensen bij op de meest cruciale momenten in hun leven. Deze realityreeks werpt een indringende blik op het kloppend hart van de hulpdiensten van Groningen, Rotterdam, Maastricht en Eindhoven.

Do 4 juli 2019 | 18:40 Het Klokhuis

Seizoen 30 - Aflevering 3871 - Informatief jongerenmagazine. Kunst in de omgeving. Sosha gaat op pad met kunstenaars Arno en Iris. Zij bedenken en maken grote kleurrijke kunstwerken op gebouwen, op straat en in winkelcentra. Wat is de Oersoep in Amsterdam? In Rotterdam ontdekt Sosha hoe één van de grootste kunstwerken van de wereld gemaakt is. Klokko heeft een uitvinding tegen kunstvandalen.

Za 6 juli 2019 | 18:30 Drukte in de dierentuin

Seizoen 1 - Aflevering 43 - Realityreeks over het leven achter de schermen van vier verschillende dierenparken in Nederland: Burgers' Zoo in Arnhem, GaiaZOO in Kerkrade, Dierenpark Amersfoort en Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. De camera volgt het personeel bij de meest uiteenlopende werkzaamheden in de dierentuin en alles wat daar omheen gebeurt.

Za 6 juli 2019 | 19:00 Drukte in de dierentuin

Seizoen 1 - Aflevering 44 - Realityreeks over het leven achter de schermen van vier verschillende dierenparken in Nederland: Burgers' Zoo in Arnhem, GaiaZOO in Kerkrade, Dierenpark Amersfoort en Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. De camera volgt het personeel bij de meest uiteenlopende werkzaamheden in de dierentuin en alles wat daar omheen gebeurt.

Wo 10 juli 2019 | 18:40 Het Klokhuis

Seizoen 29 - Aflevering 3828 - Jongerenmagazine. Haventerminal. Ieder jaar komen er in de Rotterdamse haven 12 miljoen containers voorbij. Nienke laat in een gloednieuwe containerterminal op de tweede Maasvlakte zien hoe dat gaat.

 Meer

Rotterdam op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 17:35 Rotterdammers in het Groen

Morgen | 18:35 Rotterdammers in het Groen

Morgen | 19:35 Rotterdammers in het Groen

Morgen | 20:35 Rotterdammers in het Groen

Morgen | 21:35 Rotterdammers in het Groen

Morgen | 22:35 Rotterdammers in het Groen

Overmorgen | 07:30 Rotterdammers in het Groen

Overmorgen | 08:30 Rotterdammers in het Groen

Overmorgen | 09:30 Rotterdammers in het Groen

Overmorgen | 10:30 Rotterdammers in het Groen

Overmorgen | 11:30 Rotterdammers in het Groen

Overmorgen | 12:30 Rotterdammers in het Groen

Overmorgen | 13:30 Rotterdammers in het Groen

Overmorgen | 14:30 Rotterdammers in het Groen

Overmorgen | 15:30 Rotterdammers in het Groen

Overmorgen | 16:30 Rotterdammers in het Groen

Zo 30 juni 2019 | 11:25 Holland's Next Top Model

De dames ontmoeten elkaar voor het eerst in Rotterdam en worden meteen flink op de proef gesteld tijdens de opname van het openingsfilmpje. Presteren onder druk blijkt niet voor iedereen weggelegd.

Wo 3 juli 2019 | 21:36 Buitengewoon Chiel

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Nederlandse realityshow over de Rotterdamse interieurstylist Chiel Harten-Torres. Interieurstylist Chiel gunt jou een kijkje in zowel zijn werk- als privéleven vol glitter & glamour, mooie mannen en vrouwen en de nodige hysterie.

Do 4 juli 2019 | 01:52 Buitengewoon Chiel

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Nederlandse realityshow over de Rotterdamse interieurstylist Chiel Harten-Torres. Interieurstylist Chiel gunt jou een kijkje in zowel zijn werk- als privéleven vol glitter & glamour, mooie mannen en vrouwen en de nodige hysterie.

Do 4 juli 2019 | 21:20 Boxing 82

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityreeks over een aan lagerwal geraakte boksclub in Rotterdam die weer in de gratie van de boksfederatie probeert te komen. De taart op de kers. Volg de weg terug naar de top van de meest beruchte boksschool uit Nederland: Boxing '82. In de eerste aflevering leer je de personages uit deze docuserie kennen en ontdek je hoe Frans zijn licentie verloor.

Do 4 juli 2019 | 21:45 Boxing 82

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Realityreeks over een aan lagerwal geraakte boksclub in Rotterdam die weer in de gratie van de boksfederatie probeert te komen. De elephant man. Volg de weg terug naar de top van de meest beruchte boksschool uit Nederland. Mike en Jamal zijn in volle voorbereidingen van hun eerste echte wedstrijden en ontdekken dat je ook te hard kan trainen.

Zo 7 juli 2019 | 19:25 Boxing 82

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityreeks over een aan lagerwal geraakte boksclub in Rotterdam die weer in de gratie van de boksfederatie probeert te komen. De taart op de kers. Volg de weg terug naar de top van de meest beruchte boksschool uit Nederland: Boxing '82. In de eerste aflevering leer je de personages uit deze docuserie kennen en ontdek je hoe Frans zijn licentie verloor.

Zo 7 juli 2019 | 19:50 Boxing 82

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Realityreeks over een aan lagerwal geraakte boksclub in Rotterdam die weer in de gratie van de boksfederatie probeert te komen. De elephant man. Volg de weg terug naar de top van de meest beruchte boksschool uit Nederland. Mike en Jamal zijn in volle voorbereidingen van hun eerste echte wedstrijden en ontdekken dat je ook te hard kan trainen.

 Meer

Rotterdam gemist

Eerder Vandaag | 09:57 Zomer Met Art: o.a. Alex Klaasen

Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te sluiten. ...

Herhaling. Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te sluiten. Dit doet hij niet alleen; niemand minder dan Ryanne van Dorst is deze week zijn zomerdate. Met vanavond: Alex Klaasen gaat de planken weer op! De theatermaker komt met een vervolg op zijn succesvolle theatervoorstelling Showponies. Opnieuw schuwt hij maatschappijkritiek niet. Breaking Bad aan de Maas! De politie in Rotterdam heeft de grootste vondst crystal meth ooit in Europe in beslag genomen. We praten erover met journalist Ilan Sluis en ex-gebruiker Sjef Pelsser. De gemiddelde levensverwachting stijgt al jaren. Hoe oud worden de dochters van Art? Een gesprek met verouderingsprofessor Andrea Maier. Vandaag verscheen de vierde Toy Story film en wordt al meteen bejubeld door pers en publiek. Onze eigen animatiehelden Job, Joris en Marieke zijn laaiend enthousiast.

Eerder Vandaag | 01:35 EenVandaag: o.a. kan Lelystad Airport open?

Gisteren - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: 200 miljoen later is het maar de ...

Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: - 200 miljoen later is het maar de vraag of Lelystad Airport open kan 200 miljoen euro is er geïnvesteerd in de uitbreiding van Lelystad Airport. Maar de beoogde opening staat opnieuw en misschien wel serieuzer dan ooit op de tocht. De start- en landingsbaan is verlengd, een gloednieuwe terminal is klaar en ingericht en de verkeerstoren is verhoogd. Ongeveer het enige dat op Lelystad Airport nog ontbreekt zijn opstijgende en landende passagierstoestellen. Volgens de oorspronkelijke plannen had de luchthaven al meer dan een jaar geleden geopend moeten worden. Maar inmiddels is de opening al twee keer uitgesteld. En ook de beoogde nieuwe openingsdatum, april 2020, staat dus op losse schroeven. - Muizenplagen, een putlucht en hoge huren, ondernemers Markthal willen 'nieuwe start' De markthal van Rotterdam is in 5 jaar uitgegroeid tot een icoon voor Rotterdam, maar de ondernemers zijn niet tevreden. Volgens bemiddelaar Theo Terdu kan alleen 'een nieuwe start' de vele problemen van de ondernemers oplossen. "Er zijn woorden genoeg over gesproken. We zitten in Rotterdam, het moet zijn: geen woorden maar daden", zegt Theo Terdu. Hij noemt zichzelf 'een conflictoloog'. De ondernemersvereniging van de Rotterdamse Markthal werpt zichzelf op als bemiddelaar tussen henzelf en de eigenaar van de Markthal, het Franse Klépierre. Of dat iets uithaalt, is nog de vraag: volgens de eigenaar is Terdu 'geen onderdeel van het gesprek'. - Dit moet er gebeuren om het appverbod op de fiets tot een succes te maken Vanaf maandag krijg je een flinke boete als je wordt betrapt op appen op de fiets. De vraag is of het appverbod met boetes alléén kan worden afgedwongen. "Er moet een omslag komen. Mensen moeten elkaar aanspreken." Een jongen die zonder handen fietst en al zijn aandacht richt op het schermpje in zijn beide handen, het hoort inmiddels tot het vaste straatbeeld. Vanaf komende maandag moet het verleden tijd zijn, want appen op de fiets is gevaarlijk en eist zelfs levens. Daarom krijgen volwassenen 95 euro boete, en betalen jongeren iets minder dan de helft. Maar om appen op de fiets voorgoed uit te bannen, is er volgens critici meer nodig dan alleen boetes.

Eerder Vandaag | 00:47 Zomer Met Art: o.a. Alex Klaasen

Gisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te sluiten. ...

Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te sluiten. Dit doet hij niet alleen; niemand minder dan Ryanne van Dorst is deze week zijn zomerdate. Met vanavond: Alex Klaasen gaat de planken weer op! De theatermaker komt met een vervolg op zijn succesvolle theatervoorstelling Showponies. Opnieuw schuwt hij maatschappijkritiek niet. Breaking Bad aan de Maas! De politie in Rotterdam heeft de grootste vondst crystal meth ooit in Europe in beslag genomen. We praten erover met journalist Ilan Sluis en ex-gebruiker Sjef Pelsser. De gemiddelde levensverwachting stijgt al jaren. Hoe oud worden de dochters van Art? Een gesprek met verouderingsprofessor Andrea Maier. Vandaag verscheen de vierde Toy Story film en wordt al meteen bejubeld door pers en publiek. Onze eigen animatiehelden Job, Joris en Marieke zijn laaiend enthousiast.

Eerder Vandaag | 00:35 Pauw: o.a. Remko Vrijdag, Martine Sandifort en Bart Rijnink

Gisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond o.a.: Remko Vrijdag en Martine Sandifort maakten samen vier ...

Vanavond o.a.: Remko Vrijdag en Martine Sandifort maakten samen vier theatervoorstellingen, onder meer ‘Hulphond’ en ‘Voorlopig voor altijd’, waarin ze veel liedjes zongen. Met de ‘greatest hits’ daaruit hebben ze een speciale voorstelling gemaakt die vanaf volgende maand te zien is op het rondreizende theaterfestival De Parade. Veel parodieën en pastiches, op schlager en metal, maar ook over hun aparte kijk op de romantische liefde. Over de achtergrond van hun liedjes schuiven Vrijdag en Sandifort vanavond aan. En ze zingen ‘Dweilstront’, met band onder leiding van Bart Rijnink. De politie in Rotterdam heeft 2500 kilo crystal meth in beslag genomen. Zo’n grote vondst is volgens de politie niet eerder gedaan in Europa. Straatwaarde: honderden miljoenen euro’s. Aan de ontdekking is uitvoerig recherchewerk voorafgegaan. Aan tafel Mick van Wely, misdaadjournalist van de Telegraaf en Andy Kraag, plaatsvervangend recherchechef van de Landelijke Politie. Culinair journalist en restaurantrecensent Joël Broekaert schuift vanavond aan bij Pauw om te praten over de beste restaurants ter wereld. Bij de jaarlijkse verkiezing van de top 50 restaurants werd Mirazur in de Franse Rivièra uitgeroepen tot de nieuwe nummer 1. De Librije in Zwolle, van het echtpaar Jonnie en Thérèse Boer, is het enige restaurant dat Nederland dit jaar vertegenwoordigt op de lijst. Aan tafel vertelt Joël in geuren en kleuren over de gastronomische top van de wereld, en waarom Nederlanders "het leven twee keer zo leuk zouden maken als ze naast smaak ook de structuur van voedsel zouden waarderen.’’

Gisteren 18:20 EenVandaag: o.a. kan Lelystad Airport open?

Gisteren - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: 200 miljoen later is het maar de vraag of ...

Vanavond onder andere in EénVandaag: - 200 miljoen later is het maar de vraag of Lelystad Airport open kan 200 miljoen euro is er geïnvesteerd in de uitbreiding van Lelystad Airport. Maar de beoogde opening staat opnieuw en misschien wel serieuzer dan ooit op de tocht. De start- en landingsbaan is verlengd, een gloednieuwe terminal is klaar en ingericht en de verkeerstoren is verhoogd. Ongeveer het enige dat op Lelystad Airport nog ontbreekt zijn opstijgende en landende passagierstoestellen. Volgens de oorspronkelijke plannen had de luchthaven al meer dan een jaar geleden geopend moeten worden. Maar inmiddels is de opening al twee keer uitgesteld. En ook de beoogde nieuwe openingsdatum, april 2020, staat dus op losse schroeven. - Muizenplagen, een putlucht en hoge huren, ondernemers Markthal willen 'nieuwe start' De markthal van Rotterdam is in 5 jaar uitgegroeid tot een icoon voor Rotterdam, maar de ondernemers zijn niet tevreden. Volgens bemiddelaar Theo Terdu kan alleen 'een nieuwe start' de vele problemen van de ondernemers oplossen. "Er zijn woorden genoeg over gesproken. We zitten in Rotterdam, het moet zijn: geen woorden maar daden", zegt Theo Terdu. Hij noemt zichzelf 'een conflictoloog'. De ondernemersvereniging van de Rotterdamse Markthal werpt zichzelf op als bemiddelaar tussen henzelf en de eigenaar van de Markthal, het Franse Klépierre. Of dat iets uithaalt, is nog de vraag: volgens de eigenaar is Terdu 'geen onderdeel van het gesprek'. - Dit moet er gebeuren om het appverbod op de fiets tot een succes te maken Vanaf maandag krijg je een flinke boete als je wordt betrapt op appen op de fiets. De vraag is of het appverbod met boetes alléén kan worden afgedwongen. "Er moet een omslag komen. Mensen moeten elkaar aanspreken." Een jongen die zonder handen fietst en al zijn aandacht richt op het schermpje in zijn beide handen, het hoort inmiddels tot het vaste straatbeeld. Vanaf komende maandag moet het verleden tijd zijn, want appen op de fiets is gevaarlijk en eist zelfs levens. Daarom krijgen volwassenen 95 euro boete, en betalen jongeren iets minder dan de helft. Maar om appen op de fiets voorgoed uit te bannen, is er volgens critici meer nodig dan alleen boetes.

Eergisteren 23:15 Docu: Nederland tijdens de Eerste Wereldoorlog

Eergisteren - Geschiedkundige documentaire, Speciale uitzending van Andere Tijden over Nederland tijdens de Eerste ...

Speciale uitzending van Andere Tijden over Nederland tijdens de Eerste Wereldoorlog. Onder meer de praktijk van de zo begeerde neutraliteit komt aan bod, evenals de vier jaar lange mobilisatie van het Nederlandse leger. Ook wordt er in deze documentaire aandacht besteed aan de talrijke Belgen die in 1914 naar Nederland vluchtten en moesten worden ondergebracht en aan Rotterdam, dat een broeinest van spionnen werd.

Gisteren 21:25 De Noodcentrale

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks over de centralisten van de hulpdiensten. De centralisten van de meldkamers 112 en 0900-8844 staan vaak als eerste hulpverleners mensen bij op de meest cruciale momenten in hun leven. Deze realityreeks werpt een indringende blik op het kloppend hart van de hulpdiensten van Groningen, Rotterdam, Maastricht en Eindhoven.

Eergisteren 16:53 Rotterdam onderweg

Eergisteren 16:23 Rotterdam onderweg

Eergisteren 15:53 Rotterdam onderweg

Eergisteren 15:23 Rotterdam onderweg

Eergisteren 14:53 Rotterdam onderweg

Eergisteren 14:23 Rotterdam onderweg

Eergisteren 13:53 Rotterdam onderweg

Eergisteren 13:23 Rotterdam onderweg

Eergisteren 12:53 Rotterdam onderweg

Eergisteren 12:23 Rotterdam onderweg

Eergisteren 11:53 Rotterdam onderweg

Eergisteren 11:23 Rotterdam onderweg

Eergisteren 10:53 Rotterdam onderweg

Eergisteren 10:23 Rotterdam onderweg

Eergisteren 09:53 Rotterdam onderweg

Eergisteren 09:23 Rotterdam onderweg

Eergisteren 08:53 Rotterdam onderweg

Eergisteren 08:23 Rotterdam onderweg

Eergisteren 07:53 Rotterdam onderweg

Eergisteren 07:23 Rotterdam onderweg

 Meer