Roon op tv (tv-tips)

Vandaag | 22:20 Jinek: Marc de Hond, Peter Plasman, Albert Verlinde en meer

Praatprogramma over de actualiteit, Onderwerpen van deze uitzending Nadat hij voor blaaskanker moest worden behandeld, ...

Onderwerpen van deze uitzending - Nadat hij voor blaaskanker moest worden behandeld, besloot Marc de Hond een nagedachtenis te maken voor zijn kinderen, voor als hij hen niet zou kunnen zien opgroeien. In zijn aankomende theatertour laat hij zich door 29 interviewers ondervragen en legt dat vast. Vanavond vertelt hij over dit bijzondere project. - Vandaag werd bekend dat de advocaten van de familie van kroongetuige Nabil B. hun werk neerleggen. Na een aantal grote fouten van de overheid vrezen zij voor hun veiligheid. Bij Jinek bespreken we wat de gevolgen zijn voor het grote proces tegen Ridouan Taghi en de andere verdachten in het Marengo proces. Strafrechtadvocaten Peter Plasman en Jan Vlug maken zich grote zorgen over deze ontwikkelingen. - En Albert Verlinde en Frits Sissing schuiven direct na het Musical Award Gala aan bij Jinek en... ze nemen mystery guests mee!

Overmorgen | 20:25 Lion IMDb: 8.0

Overmorgen - IMDB * 8.0 - Drama, Lion is een Amerikaanse, Britse en Australische biografische dramafilm uit het jaar 2016. Deze productie is fantastisch geregisseerd door Garth Davis ('Mary Magdalene'). Deze film won vele prijzen met onder andere ...

Lion is een Amerikaanse, Britse en Australische biografische dramafilm uit het jaar 2016. Deze productie is fantastisch geregisseerd door Garth Davis ('Mary Magdalene'). Deze film won vele prijzen met onder andere een Oscarnominatie voor Beste film. De hoofdrollen worden vertolkt door Dev Patel, Rooney Mara en Nicole Kidman. Een 5-jarige Indiase jongen Saroo raakt verdwaald in de straten van Calcutta, duizenden kilometers van huis. Hij overleeft vele uitdagingen in de levensgevaarlijke wereld waarna hij door een stel in Australië wordt geadopteerd. 25 jaar later besluit hij op zoek te gaan naar zijn verloren familie. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/lion

Vandaag | 23:20 2Doc Kort

Documentairemagazine. All Inclusive. Zwitserse documentaire (2018) van Corina Schwingruber Ilic die op geestige wijze en zonder commentaar toont hoe het leven op een cruiseschip eraan toegaat. Het cruiseschip is massavermaak geworden, dat de oceanen overspoelt met varende vakantieforten die elkaar naar de kroon steken in luxe interieurs en non-stop entertainment. Maar wat valt er allemaal te beleven?

Je vindt hier de programma's van Roon op tv We hebben de volgende programma's voor Roon Jinek: Marc de Hond, Peter Plasman, Albert Verlinde en meer: Praatprogramma over de actualiteit, Onderwerpen van deze uitzending Nadat hij voor blaaskanker moest worden behandeld,. Lion: Overmorgen - IMDB * 8.0 - Drama, Lion is een Amerikaanse, Britse en Australische biografische dramafilm uit het jaar 2016. Deze productie is fantastisch geregisseerd door Garth Davis ('Mary Magdalene'). Deze film won vele prijzen met onder andere. 2Doc Kort: Documentairemagazine. All Inclusive. Zwitserse documentaire (2018) van Corina Schwingruber Ilic die op geestige wijze. Life Focus: Life Focus Television, een viervoudig Emmy bekroonde serie, onderzoekt waar geloof en leven elkaar kruisen. Mary Queen of Scots: IMDB * 6.3 - Biografisch drama, Mary Queen of Scots is een biografische dramafilm uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Josie Rourke. De Hoofdrollen worden vertolkt door Saoirse Ronan, Margot Robbie en Jack Lowden. De film Mary. Jinek: Marc de Hond, Peter Plasman, Albert Verlinde en meer: Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Nadat hij voor blaaskanker moest worden. Paw Patrol: Morgen - Luke Stars geeft een concert in Blaffenburcht. Maar Sweetie op het podium staan. // Als de prinses een dagje. Babar en de belevenissen van Badou: Morgen - Tekenfilm, Seizoen 2 Aflevering 35 Canadese animatieserie. De bruller test. Babar, Badou en Munroe zijn op weg. Jinek: Marc de Hond, Peter Plasman, Albert Verlinde en meer: Morgen - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Nadat hij voor blaaskanker. RuPaul's Drag Race: Morgen - De gemoederen lopen hoog op als de queens terugkeren om de drama van het seizoen te bespreken. Daarnaast.

Roon op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 00:50 Jinek: Marc de Hond, Peter Plasman, Albert Verlinde en meer

Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Nadat hij voor blaaskanker moest worden ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Nadat hij voor blaaskanker moest worden behandeld, besloot Marc de Hond een nagedachtenis te maken voor zijn kinderen, voor als hij hen niet zou kunnen zien opgroeien. In zijn aankomende theatertour laat hij zich door 29 interviewers ondervragen en legt dat vast. Vanavond vertelt hij over dit bijzondere project. - Vandaag werd bekend dat de advocaten van de familie van kroongetuige Nabil B. hun werk neerleggen. Na een aantal grote fouten van de overheid vrezen zij voor hun veiligheid. Bij Jinek bespreken we wat de gevolgen zijn voor het grote proces tegen Ridouan Taghi en de andere verdachten in het Marengo proces. Strafrechtadvocaten Peter Plasman en Jan Vlug maken zich grote zorgen over deze ontwikkelingen. - En Albert Verlinde en Frits Sissing schuiven direct na het Musical Award Gala aan bij Jinek en... ze nemen mystery guests mee!

Morgen | 11:50 Babar en de belevenissen van Badou

Seizoen 2 - Aflevering 35 - Canadese animatieserie. De bruller test. Babar, Badou en Munroe zijn op weg naar de Moerassen omdat de Baas vermoed dat haar Krokie Kroon Juwelen gestolen zullen gaan worden door Zwartslurf en zijn maten. Babar kent Zwartslurf goed en gaat 'm opsporen. Badou en Munroe moeten de Juwelen bewaken.

Morgen | 14:40 Jinek: Marc de Hond, Peter Plasman, Albert Verlinde en meer

Morgen - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Nadat hij voor blaaskanker ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Nadat hij voor blaaskanker moest worden behandeld, besloot Marc de Hond een nagedachtenis te maken voor zijn kinderen, voor als hij hen niet zou kunnen zien opgroeien. In zijn aankomende theatertour laat hij zich door 29 interviewers ondervragen en legt dat vast. Vanavond vertelt hij over dit bijzondere project. - Vandaag werd bekend dat de advocaten van de familie van kroongetuige Nabil B. hun werk neerleggen. Na een aantal grote fouten van de overheid vrezen zij voor hun veiligheid. Bij Jinek bespreken we wat de gevolgen zijn voor het grote proces tegen Ridouan Taghi en de andere verdachten in het Marengo proces. Strafrechtadvocaten Peter Plasman en Jan Vlug maken zich grote zorgen over deze ontwikkelingen. - En Albert Verlinde en Frits Sissing schuiven direct na het Musical Award Gala aan bij Jinek en... ze nemen mystery guests mee!

Overmorgen | 13:45 De erfenis van Fernando Botero

Documentaire over de Colombiaanse schilder en beeldhouwer Fernando Botero. De Colombiaanse kunstenaar Fernando Botero maakte naam met kleurrijke schilderijen, waarop volumineuze figuren de hoofdrol spelen. Hij blikt samen met zijn volwassen kinderen terug op zijn dagen als arme, beginnende kunstenaar in New York en op de succesvolle internationale carrière die daarop volgde. De kroon op het werk van de kunstenaar was in 2000 de stichting van het Botero Museum in de Colombiaanse hoofdstad Bogota.

Overmorgen | 20:30 NCIS: Los Angeles

Seizoen 10 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. The Prince. Callen en Sam moeten de plaatsvervangend kroonprins Kamal beschermen nadat een onbekende huurmoordenaar het lokaas van de prins als doelwit heeft bij zijn aankomst in Los Angeles.

Za 25 januari 2020 | 14:46 Lummels

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Animatieserie. De koningscobra. In het oude Egypte wordt een koningin bedreigd door een mummie. Ondanks dat haar adviseur Sakara het een slecht idee vindt, roept ze de hulp in van de Lummels. Het is de stuntelige, langzame Lau die uiteindelijk de mummie tot bedaren brengt en ontdekt dat Sakara op de troon van de koningin uit is.

Za 25 januari 2020 | 20:00 CSI: Miami

Seizoen 4 - Aflevering 24 - Amerikaanse misdaadserie. Rampage. Tijdens het proces van de Mal Noche-bende valt een verrassende uitspraak wanneer de kroongetuige zich terugtrekt. De bende is meteen weer actief en plant een moordaanslag op Horatio. Delko's ex valt elke vrouw die in zijn buurt komt, lastig.

Zo 26 januari 2020 | 20:15 Smeris

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Nederlandse misdaadserie. Cowboys of the Caribbean. Een kroongetuige leidt Willem en Theo in de zoektocht naar het schilderij naar Bonaire. Het wordt allesbehalve een rustige vakantietrip.

Zo 26 januari 2020 | 21:30 Baantjer: Het Begin

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Nederlandse misdaadserie. Er heerst chaos in de stad als plotseling iedere tiener een wapen in handen lijkt te hebben. De Cocks wantrouwen jegens zijn collega's stijgt wanneer kroongetuige Hassan wordt ontvoerd uit het safe house en levenloos wordt gevonden in een loods. Op het politiebureau vindt een gijzeling plaats.

Di 28 januari 2020 | 11:55 Babar en de belevenissen van Badou

Seizoen 2 - Aflevering 38 - Canadese animatieserie. Vrienden voor altijd dag. Het is weer Vrienden Voor Altijd Dag. Da's de dag dat de Olifanten en Neushoorns vrienden werden en op die dag gaan ze samen op de foto. Dame Rataxes heeft voor dit jaar een speciale, loodzware kroon meegenomen waarmee Heer Rataxes op de foto moet. Maar door de schuld van Rhudi breekt de kroon. Badou is bang dat hij de schuld krijgt en de Olifanten en neushoorns weer vijanden zullen worden, dus besluiten ze het niet te vertellen, maar de kroon te repareren. Dat kan alleen met plakkerboomsap en dat vind je in de Diepe Jungle, waar Link woont. Met gevaar voor eigen leven lukt het hen om aan het sap te komen.

Roon op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 22:35 Life Focus

Life Focus Television, een viervoudig Emmy-bekroonde serie, onderzoekt waar geloof en leven elkaar kruisen.

Morgen | 00:45 Mary Queen of Scots IMDb: 6.3

IMDB * 6.3 - Biografisch drama, Mary Queen of Scots is een biografische dramafilm uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Josie Rourke. De Hoofdrollen worden vertolkt door Saoirse Ronan, Margot Robbie en Jack Lowden. De film Mary ...

Mary Queen of Scots is een biografische dramafilm uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Josie Rourke. De Hoofdrollen worden vertolkt door Saoirse Ronan, Margot Robbie en Jack Lowden. De film Mary Queen of Scots laat het turbulente leven van de charismatische Mary Stuart zien. Koningin van Frankrijk op haar 16de en weduwe op de leeftijd van 18 jaar. Mary gaat in tegen de druk om te hertrouwen en in plaats daarvan keert ze terug naar haar geboorteland Schotland om haar rechtmatige troon terug te vorderen. Maar Schotland en Engeland vallen onder de heerschappij van de meeslepende Elizabeth 1. Elke jonge koningin aanschouwt haar “zus” in angst en fascinatie. Rivalen in macht en in liefde, en vrouwelijke regenten waar mannen over de wereld heersen, moeten de twee beslissen hoe ze het spel van huwelijk versus onafhankelijkheid moeten spelen. Vastbesloten om te regeren als meer dan een boegbeeld, eist Mary haar claim op de Engelse troon, die de soevereiniteit van Elizabeth bedreigt. Van vriendschap naar oorlog, en er zit niets tussen in. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/mary-queen-of-scots

Morgen | 09:14 Paw Patrol

Luke Stars geeft een concert in Blaffenburcht. Maar Sweetie op het podium staan. // Als de prinses een dagje weg is om een gewonde pinguin op te halen, creëert Sweetie chaos op het kasteel en kroont zichzelf ondertussen tot koningin.

Morgen | 15:50 RuPaul's Drag Race

De gemoederen lopen hoog op als de queens terugkeren om de drama van het seizoen te bespreken. Daarnaast worden America's Next Drag Superstar en Miss Congeniality gekroond.

Morgen | 18:18 Zack & Quack

Zack, Quack en Kira proberen te winnen in een rodelwedstrijd.//Zack, Quack en Kira proberen de kroon van Prins Popanchamon terug te brengen voor zijn kroning.

Morgen | 21:05 Taken Down

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 6 Eine Flüchtlingsunterkunft am Stadtrand Dublins wird vom Auffinden der jungen Nigerianerin Esme erschüttert, die eines gewaltsamen Todes gestorben ist. Der 17-jährige Isaiah war Esme sehr nahe und könnte etwas wissen. Kommissarin Jen Rooney und ihr Team übernehmen die Ermittlungen. Isaiahs Mutter Abeni fürchtet sich vor einer Abschiebung. Dann verschwindet ein weiteres Mädchen aus der Einrichtung.

Morgen | 22:00 Taken Down

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 6 Nach dem tragischen Vorfall in der Flüchtlingsunterkunft ist das Misstrauen der Bewohner den Ermittlern gegenüber groß. Isaiah muss sich den Befragungen von Kommissarin Jen Rooney unterziehen. Heimleiter Wayne hat Videomaterial der Überwachungskameras an die Polizei weitergeleitet, auf dem Isaiah und Esme gemeinsam zu sehen sind. Doch warum scheint es so, als habe Wayne selbst etwas zu vertuschen?

Overmorgen | 19:10 Unikitty

Na een overmatig uitgavenpatroon vertelt de Gouden Gans onze vrienden dat ze geen gouden eieren meer krijgen, totdat ze de waarde van geld leren kennen. Ze volgen Rick's advies om geld te besparen, openen een koekjeswinkel om zelf geld te verdienen en slaan dit op in een enorme kluis.

Overmorgen | 20:30 Forged in Fire

De overmacht is groot als de vier wapensmeden elk een bijl in een duidelijk Damascus-patroon moeten smeden. De weg naar succes zit vol wendingen als ze worstelen om de specifieke look van elk patroon te creëren.

Za 25 januari 2020 | 01:00 Forged in Fire

De overmacht is groot als de vier wapensmeden elk een bijl in een duidelijk Damascus-patroon moeten smeden. De weg naar succes zit vol wendingen als ze worstelen om de specifieke look van elk patroon te creëren.

Za 25 januari 2020 | 01:20 Libre court

Au programme : "7 A", de Zachary Russel. Avec Kayla Lorette, Tom Rooney ; "Sonnez après minuit", de Sabrina Tenfiche. Avec Franc Bruneau, Élisa Libri, Antoine Coloma ; "Fucking Drama", de Michael Podogil. Avec Lena Kalisch, Markus Freistatter ; "La gueule ouverte", d'Augustin Guichot

Za 25 januari 2020 | 07:15 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Zaterdag is clubdag bij de Wattersons. Mam gaat naar de Woedebeheersing-club, Pap gaat naar de Fantasy-club, Anais gaat naar de Natuurkunde-club, en Darwin gaat naar de Synchroonzwemmen-club. Gumball voelt zich buitengesloten.

Za 25 januari 2020 | 11:58 RuPaul's Drag Race

De gemoederen lopen hoog op als de queens terugkeren om de drama van het seizoen te bespreken. Daarnaast worden America's Next Drag Superstar en Miss Congeniality gekroond.

Za 25 januari 2020 | 14:50 Robin Hood

25/01 - Robin van Loxley (Taron Egerton), een door oorlog geharde kruisvaarder keert met hulp van de Moorse commandant Little John (Jamie Foxx) na jaren terug naar Engeland. Thuis blijkt zijn landgoed verwoest, heeft de liefde van zijn leven een ...

Robin van Loxley (Taron Egerton), een door oorlog geharde kruisvaarder keert met hulp van de Moorse commandant Little John (Jamie Foxx) na jaren terug naar Engeland. Thuis blijkt zijn landgoed verwoest, heeft de liefde van zijn leven een ander omdat hij ten onrechte dood werd verklaard en heerst er armoede onder de inwoners van Nottingham dankzij de meedogenloze sheriff (Ben Mendelsohn). Robin en John beginnen een dappere opstand tegen de corrupte Engelse kroon en zetten hun nieuwe vechtstijl in om belastinggeld te onderscheppen.

Za 25 januari 2020 | 17:05 Four Weddings and A Funeral

Seizoen 1 - The Winner Takes It All Haroon probeert Kash warm te maken voor een gearrangeerd huwelijk. Gemma maakt een moeilijke beslissing. Duffy en Tabby nemen een grote stap in hun relatie.

Zo 26 januari 2020 | 05:12 Escape to Chimp Eden

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Josephine's The Name, Trouble's The Game - Part 2: Chimp Eden is in rep en roer als Abu, het alfamannetje, van de troon wordt gestoten. Zal dit gevolgen hebben voor de introductie van Josephine in de groep met volwassen dieren?

Zo 26 januari 2020 | 05:12 Escape to Chimp Eden

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Josephine's The Name, Trouble's The Game - Part 2: Chimp Eden is in rep en roer als Abu, het alfamannetje, van de troon wordt gestoten. Zal dit gevolgen hebben voor de introductie van Josephine in de groep met volwassen dieren?

Zo 26 januari 2020 | 11:15 Sink or Swim

26/01 - In het gemeentelijk zwembad bekwaamt een groepje mannen van middelbare leeftijd zich in de kunst van het synchroonzwemmen. Hun trainster Delphine is een voormalig zwemkampioene die haar portie ellende wel gehad heeft. De heren zelf zijn van ...

In het gemeentelijk zwembad bekwaamt een groepje mannen van middelbare leeftijd zich in de kunst van het synchroonzwemmen. Hun trainster Delphine is een voormalig zwemkampioene die haar portie ellende wel gehad heeft. De heren zelf zijn van diverse pluimage en hebben ook allemaal zo hun eigen besognes. Samen vormen ze echter een hecht team en zijn ze er voor elkaar. Ondanks sceptische reacties van familie en vrienden besluiten ze als team voor Frankrijk uit te komen op het WK synchroonzwemmen. Met veel wilskracht storten ze zich in het avontuur, dat hen het zelfvertrouwen en het plezier in het leven teruggeeft.

Zo 26 januari 2020 | 12:16 Mozart on Tour - Aflevering 11: Frankfurt

De dertiendelige serie ‘Mozart on Tour’ geeft inzicht in de reizen die Wolfgang Amadeus Mozart gedurende zijn leven ondernam door Europa. Toen de Oostenrijkse Keizer Leopold II in 1790 naar Frankfurt afreisde om gekroond te worden tot Keizer van het Heilige Roomse Rijk, was Mozart ook aanwezig. Hij koesterde de hoop een opdracht binnen te slepen om een inauguratiewerk te componeren of een aanstelling aan het keizerlijke hof te bemachtigen. Het resultaat was teleurstellend. Antonio Salieri kreeg de opdracht toegewezen om een opera te componeren ter ere van de inauguratie. Uiteindelijk werd Mozart gevraagd om rondom de festiviteiten een pianoconcert te componeren en uit te voeren. Ten tijde van de première werd dit werk ronduit genegeerd. Pianist Radu Lupa is de solist in Mozarts Pianoconcert nr. 19, KV 459. De Deutsche Kammerphilharmonie staat onder leiding van David Zinman. Het concert is opgenomen in de Keizerzaal van de Residentie van München.

Zo 26 januari 2020 | 20:30 Forged in Fire

De overmacht is groot als de vier wapensmeden elk een bijl in een duidelijk Damascus-patroon moeten smeden. De weg naar succes zit vol wendingen als ze worstelen om de specifieke look van elk patroon te creëren.

Ma 27 januari 2020 | 03:40 Forged in Fire

De overmacht is groot als de vier wapensmeden elk een bijl in een duidelijk Damascus-patroon moeten smeden. De weg naar succes zit vol wendingen als ze worstelen om de specifieke look van elk patroon te creëren.

Ma 27 januari 2020 | 05:15 The Golden Voyage of Sinbad

27/01 - Sinbad, op zoek naar een gouden tablet dat een afgezette heerser op zijn troon zal herstellen, ontmoet een eenogige centaur, een gevleugelde griffioen, een zesarmig standbeeld en een heleboel andere ongelofelijke wezens.

Sinbad, op zoek naar een gouden tablet dat een afgezette heerser op zijn troon zal herstellen, ontmoet een eenogige centaur, een gevleugelde griffioen, een zesarmig standbeeld en een heleboel andere ongelofelijke wezens.

Ma 27 januari 2020 | 06:50 Dead Set on Life

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 8 - Super Nova...Scotia Matty gaat naar Nova Scotia om op kreeft te vissen en chef-kok Bryan Picards Bite House op te zoeken. Op de terugweg naar Halifax kopen ze op een kaasboerderij bekroonde Goudse kaas.

Ma 27 januari 2020 | 10:10 Forged in Fire

De overmacht is groot als de vier wapensmeden elk een bijl in een duidelijk Damascus-patroon moeten smeden. De weg naar succes zit vol wendingen als ze worstelen om de specifieke look van elk patroon te creëren.

Ma 27 januari 2020 | 11:25 Blaze en de Monsterwielen

De toekomstige drager van de koninklijke dierenkroon wordt automatisch koning van Diereneiland. Crusher wil wel koning worden en maakt jacht op de kroon. Blaze en AJ proberen te verhinderen dat hij de kroon in banden krijgt.

Ma 27 januari 2020 | 13:55 Prinsessia

Ergens in het kasteel zou een gouden prinsessenkroontje liggen. Violet vindt dat andere prinsessen er nogal onnozel over doen en besluit een grap uit te halen, samen met Kamiel en Linde. Ze maken een valse schatkaart. De andere prinsessen gaan naarstig op zoek naar de kroon.

Ma 27 januari 2020 | 14:10 Prinsessia

Ergens in het kasteel zou een gouden prinsessenkroontje liggen. Violet vindt dat andere prinsessen er nogal onnozel over doen en besluit een grap uit te halen, samen met Kamiel en Linde. Ze maken een valse schatkaart. De andere prinsessen gaan naarstig op zoek naar de kroon.

Di 28 januari 2020 | 13:55 Prinsessia

Ergens in het kasteel zou een gouden prinsessenkroontje liggen. Violet vindt dat andere prinsessen er nogal onnozel over doen en besluit een grap uit te halen, samen met Kamiel en Linde. Ze maken een valse schatkaart. De andere prinsessen gaan naarstig op zoek naar de kroon.

Di 28 januari 2020 | 14:10 Prinsessia

Ergens in het kasteel zou een gouden prinsessenkroontje liggen. Violet vindt dat andere prinsessen er nogal onnozel over doen en besluit een grap uit te halen, samen met Kamiel en Linde. Ze maken een valse schatkaart. De andere prinsessen gaan naarstig op zoek naar de kroon.

Di 28 januari 2020 | 17:55 Forged in Fire

De overmacht is groot als de vier wapensmeden elk een bijl in een duidelijk Damascus-patroon moeten smeden. De weg naar succes zit vol wendingen als ze worstelen om de specifieke look van elk patroon te creëren.

Di 28 januari 2020 | 19:28 Glière, Op. 20 en Sjostakovitsj, Op. 57

Het Valerius Ensemble, bestaande uit Robert Windak (viool), Michael Rein (viool), Eva Šušlíková (altviool), Judith Chapman (cello) en Ingo Lulofs (piano) verzorgde op 15 april 2018 een concertprogramma in Muziekcentrum Enschede. Op het programma staan het Allegro Moderato uit Glières Strijkkwartet Nr. 2 en het Scherzo, Intermezzo en de Finale uit Sjostakovitsjs Pianokwintet, Op. 57. Het werk is een van Sjostakovitsjs populairste kamermuziekwerken en werd een jaar na de première in 1941 bekroond met de Stalin Prize.

Wo 29 januari 2020 | 10:19 Total Dramarama

Harold is een echte ninja maar op het moment dat Beth een heldhaftige actie uithaalt wordt zij ineens tot klasse-ninja gekroond. Harold besluit haar uit te dagen voor een wedstrijd om te bepalen wie de allerbeste ninja is.

Wo 29 januari 2020 | 10:21 Lummels

In het oude Egypte wordt een koningin bedreigd door een mummie. Ondanks dat haar adviseur Sakara het een slecht idee vindt, roept ze de hulp in van de Lummels. Het is de stuntelige, langzame Lau, die uiteindelijk de mummie tot bedaren brengt en ontdekt dat Sakara op de troon van de koningin uit is.

Wo 29 januari 2020 | 22:30 Life Focus

Life Focus Television, een viervoudig Emmy-bekroonde serie, onderzoekt waar geloof en leven elkaar kruisen.

Wo 29 januari 2020 | 22:50 Bing (NTR)

Coco ontdekt Bings verkleedkist, dus ze gaan zich allebei verkleden. Coco is Prinses Cocofantasio en Bing is, uiteraard, Koning Bing. Maar er is maar één kroon en ze hebben 'm allebei nodig om hun kostuum compleet te maken. Als de kroon breekt, helpt Flop ze om een nieuwe kroon te maken met alle afgebroken stukjes.

Do 30 januari 2020 | 02:00 Bassie & Adriaan En De Verdwenen Kroon

Aflevering 5 Kinderserie. De Baron, B2 en Vlugge Japie stelen een kostbare kroon uit een museum. Ze houden zich schuil in een geheime kamer van een verlaten kasteel. Voor de kroon willen de boeven een flinke hoeveelheid losgeld, anders zullen ze hem laten omsmelten. Bovendien lokken ze Bassie en Adriaan in een val.

Do 30 januari 2020 | 02:28 Bassie & Adriaan En De Verdwenen Kroon

Aflevering 6 Kinderserie. De Baron, B2 en Vlugge Japie stelen een kostbare kroon uit een museum. Ze houden zich schuil in een geheime kamer van een verlaten kasteel. Voor de kroon willen de boeven een flinke hoeveelheid losgeld, anders zullen ze hem laten omsmelten. Bovendien lokken ze Bassie en Adriaan in een val.

Do 30 januari 2020 | 02:58 Bassie & Adriaan En De Verdwenen Kroon

Aflevering 7 Kinderserie. De Baron, B2 en Vlugge Japie stelen een kostbare kroon uit een museum. Ze houden zich schuil in een geheime kamer van een verlaten kasteel. Voor de kroon willen de boeven een flinke hoeveelheid losgeld, anders zullen ze hem laten omsmelten. Bovendien lokken ze Bassie en Adriaan in een val.

Do 30 januari 2020 | 03:28 Bassie & Adriaan En De Verdwenen Kroon

Aflevering 8 Kinderserie. De Baron, B2 en Vlugge Japie stelen een kostbare kroon uit een museum. Ze houden zich schuil in een geheime kamer van een verlaten kasteel. Voor de kroon willen de boeven een flinke hoeveelheid losgeld, anders zullen ze hem laten omsmelten. Bovendien lokken ze Bassie en Adriaan in een val.

Do 30 januari 2020 | 04:00 Life Focus

Life Focus Television, een viervoudig Emmy-bekroonde serie, onderzoekt waar geloof en leven elkaar kruisen.

 Meer

Roon gemist

Do 15 november 2018 | 02:15 Nieuwsuur: o.a. Brits kabinetsberaad over brexit-akkoord

15/11/18 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Brits kabinetsberaad over brexit akkoord De Britse premier Theresa May hoopt vandaag haar ministers aan boord te krijgen voor het conceptakkoord dat er...

Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Brits kabinetsberaad over brexit-akkoord De Britse premier Theresa May hoopt vandaag haar ministers aan boord te krijgen voor het conceptakkoord dat er nu over de brexit is. Maar dat is slechts de eerste in een reeks van hindernissen die ze moet nemen om tot een definitieve deal te komen. Het Britse parlement moet nog instemmen met het voorstel. Binnen Mays Conservatieve Partij zijn er een aantal felle tegenstanders, zoals oud-minister van Buitenlandse Zaken Boris Johnson. Ook de Noord-Ierse coalitiepartij DUP is kritisch. De premier is dus deels afhankelijk van de rivaliserende partij Labour. Vervolgens moet ook Brussel nog groen licht geven voor het voorlopige brexit-akkoord. Eerst bespreken de ministers van Buitenlandse Zaken van alle EU-landen het voorstel. Daarna moeten de regeringsleiders het goedkeuren. En uiteindelijk moet ook het Europees Parlement een oordeel vellen. - Grote zorgen over politie en justitie: de rechters De Nederlandse rechtsstaat verkeert in zwaar weer, blijkt uit gesprekken met verschillende betrokkenen. De politie, het Openbaar Ministerie en de rechters kampen met grote problemen. Nieuwsuur zet deze week de crisis in de keten uiteen in een drieluik. Eerder gingen we al in op de Nationale Politie en het OM, vanavond op de rechters. Daar is onder meer de hoge werkdruk een van de problemen. Vorige week trok een groep rechters aan de bel en stuurde een brandbrief naar de Tweede Kamer. Ze zijn uiterst bezorgd over de omstandigheden waaronder ze moeten werken en spraken onder meer over structurele overbelasting. Dat werkt volgens hen fouten in de hand. - Nieuwsuur Sport Voetbal: reportage Marten de Roon

Do 15 november 2018 | 01:25 Nieuwsuur: o.a. Brits kabinetsberaad over brexit-akkoord

15/11/18 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Brits kabinetsberaad over brexit akkoord De Britse premier Theresa May hoopt vandaag haar ministers aan boord te krijgen voor het conceptakkoord dat er...

Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Brits kabinetsberaad over brexit-akkoord De Britse premier Theresa May hoopt vandaag haar ministers aan boord te krijgen voor het conceptakkoord dat er nu over de brexit is. Maar dat is slechts de eerste in een reeks van hindernissen die ze moet nemen om tot een definitieve deal te komen. Het Britse parlement moet nog instemmen met het voorstel. Binnen Mays Conservatieve Partij zijn er een aantal felle tegenstanders, zoals oud-minister van Buitenlandse Zaken Boris Johnson. Ook de Noord-Ierse coalitiepartij DUP is kritisch. De premier is dus deels afhankelijk van de rivaliserende partij Labour. Vervolgens moet ook Brussel nog groen licht geven voor het voorlopige brexit-akkoord. Eerst bespreken de ministers van Buitenlandse Zaken van alle EU-landen het voorstel. Daarna moeten de regeringsleiders het goedkeuren. En uiteindelijk moet ook het Europees Parlement een oordeel vellen. - Grote zorgen over politie en justitie: de rechters De Nederlandse rechtsstaat verkeert in zwaar weer, blijkt uit gesprekken met verschillende betrokkenen. De politie, het Openbaar Ministerie en de rechters kampen met grote problemen. Nieuwsuur zet deze week de crisis in de keten uiteen in een drieluik. Eerder gingen we al in op de Nationale Politie en het OM, vanavond op de rechters. Daar is onder meer de hoge werkdruk een van de problemen. Vorige week trok een groep rechters aan de bel en stuurde een brandbrief naar de Tweede Kamer. Ze zijn uiterst bezorgd over de omstandigheden waaronder ze moeten werken en spraken onder meer over structurele overbelasting. Dat werkt volgens hen fouten in de hand. - Nieuwsuur Sport Voetbal: reportage Marten de Roon

Wo 14 november 2018 | 22:00 Nieuwsuur: o.a. Brits kabinetsberaad over brexit-akkoord

14/11/18 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Brits kabinetsberaad over brexit akkoord De Britse premier Theresa May hoopt vandaag haar ministers aan boord te krijgen voor het conceptakkoord dat er nu over de...

Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Brits kabinetsberaad over brexit-akkoord De Britse premier Theresa May hoopt vandaag haar ministers aan boord te krijgen voor het conceptakkoord dat er nu over de brexit is. Maar dat is slechts de eerste in een reeks van hindernissen die ze moet nemen om tot een definitieve deal te komen. Het Britse parlement moet nog instemmen met het voorstel. Binnen Mays Conservatieve Partij zijn er een aantal felle tegenstanders, zoals oud-minister van Buitenlandse Zaken Boris Johnson. Ook de Noord-Ierse coalitiepartij DUP is kritisch. De premier is dus deels afhankelijk van de rivaliserende partij Labour. Vervolgens moet ook Brussel nog groen licht geven voor het voorlopige brexit-akkoord. Eerst bespreken de ministers van Buitenlandse Zaken van alle EU-landen het voorstel. Daarna moeten de regeringsleiders het goedkeuren. En uiteindelijk moet ook het Europees Parlement een oordeel vellen. - Grote zorgen over politie en justitie: de rechters De Nederlandse rechtsstaat verkeert in zwaar weer, blijkt uit gesprekken met verschillende betrokkenen. De politie, het Openbaar Ministerie en de rechters kampen met grote problemen. Nieuwsuur zet deze week de crisis in de keten uiteen in een drieluik. Eerder gingen we al in op de Nationale Politie en het OM, vanavond op de rechters. Daar is onder meer de hoge werkdruk een van de problemen. Vorige week trok een groep rechters aan de bel en stuurde een brandbrief naar de Tweede Kamer. Ze zijn uiterst bezorgd over de omstandigheden waaronder ze moeten werken en spraken onder meer over structurele overbelasting. Dat werkt volgens hen fouten in de hand. - Nieuwsuur Sport Voetbal: reportage Marten de Roon

Do 22 februari 2018 | 20:55 Live EL: Atalanta - Borussia Dortmund

22/02/18 - Voetbal, Live verslag van de terugwedstrijd tussen Atalanta en Borussia Dortmund in de zestiende finales van de Europa League. Dankzij Michy Batshuayi is Borussia Dortmund erin geslaagd om Atalanta Bergamo in...

Live verslag van de terugwedstrijd tussen Atalanta en Borussia Dortmund in de zestiende finales van de Europa League. Dankzij Michy Batshuayi is Borussia Dortmund erin geslaagd om Atalanta Bergamo in de heenwedstrijd te verslaan. De Belg bepaalde in de blessuretijd de eindstand op 3-2. De Duitsers, voor de winterstop nog actief in de Champions League, waren de betere voor rust. Marco Reus schoot in de beginfase in kansrijke positie naast en André Schürrle raakte de buitenkant van de paal. Diezelfde Schürrle maakte er na een half uur wel 1-0 van, na een prima assist van Lukas Piszczek. Atalanta kwam in de eerste helft één keer gevaarlijk voor het doel van Roman Bürki, maar Bryan Cristante zag zijn inzet via Sokratis over het doel vliegen. De Italianen, met Hans Hateboer en Marten de Roon in de basis, startten de tweede helft furieus. Josip Ilicic rondde af na een inschattingsfout van Jeremy Toljan en zorgde even later zelfs voor de voorsprong. Bürki verwerkte een voorzet van Cristante niet optimaal, waardoor de Sloveen kon toeslaan. Dortmund gaf zich niet gewonnen en herstelde via Michy Batshuayi het evenwicht. De huurling van Chelsea zorgde in blessuretijd zelfs nog voor de overwinning en maakte alweer zijn vijfde goal in drie duels. Bron: NOS

Do 15 februari 2018 | 18:55 Live EL: Borussia Dortmund - Atalanta

15/02/18 - Voetbal, Live verslag van de heenwedstrijd in de 1/16de finales van de UEFA Europa League tussen Borussia Dortmund en Atalanta. Afgelopen weekend maakte Marco Reus bij Dortmund zijn eerste minuten van het...

Live verslag van de heenwedstrijd in de 1/16de finales van de UEFA Europa League tussen Borussia Dortmund en Atalanta. Afgelopen weekend maakte Marco Reus bij Dortmund zijn eerste minuten van het seizoen. De aanvoerder stond zo'n negen maanden aan de kant vanwege een kruisbandblessure. Atalanta speelde gelijk bij Crotone. De club staat momenteel achtste in de Serie A. Atalanta, met de Nederlanders Marten de Roon en Hans Hateboer, won de groepsfase in een groep met onder andere Olympique Lyon en Everton.

Do 14 september 2017 | 18:54 Live EL: Atalanta - Everton

14/09/17 - Voetbal, Liveverslag van Atalanta Everton in de groepsfase van de UEFA Europa League. Groep E heeft een poule met veel Nederlanders opgeleverd. Bij Everton staat Ronald Koeman aan het roer. Hij beschikt in...

Liveverslag van Atalanta - Everton in de groepsfase van de UEFA Europa League. Groep E heeft een poule met veel Nederlanders opgeleverd. Bij Everton staat Ronald Koeman aan het roer. Hij beschikt in zijn selectie over Maarten Stekelenburg, Davy Klaassen en Cuco Martina. Bij Atalanta Bergamo staan met Hans Hateboer en Marten de Roon twee Nederlanders onder contract. Ook Robin Gosens (ex-FC Dordrecht en Heracles Almelo) speelt bij de nummer vier uit de Serie A van vorig seizoen. Bij Olympique Lyon staan er met Memphis Depay en Kenny Tete twee Nederlanders onder contract. De volledige groepsindeling van de Europa League van dit seizoen: Poule A: Villarreal, Maccabi Tel Aviv, Astana, Slavia Praag, Poule B: Dinamo Kiev, Young Boys, Partizan, Skenderbeu Poule C: Sporting Braga, Ludogorets, Hoffenheim, Istanbul Basaksehir Poule D: AC Milan, Austria Wien, Rijeka, AEK Athene Poule E: Olympique Lyon, Everton, Atalanta Bergamo, Apollon Limassol Poule F: FC Kopenhagen, Lokomotiv Moskou, Sheriff Tiraspol, Zlin Poule G: Viktoria Plzen, FCSB, Hapoel Beer Sheva, Lugano Poule H: Arsenal, BATE Borisov, FC Koln, Rode Ster Belgrado Poule I: Red Bull Salzburg, Olympique Marseille, Vitoria, Konyaspor Poule J: Athletic Bilbao, Hertha BSC, Zorya Luhansk, Ostersund Poule K: Lazio, OGC Nice, Zulte Waregem, Vitesse Poule L: Zenit, Real Sociedad, Rosenborg, Vardar

Di 26 mei 2015 | 00:00 Pauw: o.a. verkiezingen Suriname

26/05/15 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond in Pauw: Suriname gaat naar de stembus De kleurrijke campagne is voorbij en de scholen zijn omgebouwd tot stemlokalen: het is vandaag de dag dat Suriname naar de stembus gaat. De partij van...

Vanavond in Pauw: -Suriname gaat naar de stembus De kleurrijke campagne is voorbij en de scholen zijn omgebouwd tot stemlokalen: het is vandaag de dag dat Suriname naar de stembus gaat. De partij van president Bouterse is volgens de peilingen favoriet, maar of de partij een tweederde meerderheid haalt om de president aan te wijzen, is nog alles behalve zeker. Aan de vooravond van welke veranderingen staat het land, hoe zit het met de vervolging van Bouterse als hij niet herkozen wordt tot president en hoe deed zijn regering het de afgelopen 5 jaar? Pauw spreekt erover met Nina Jurna, Ramon Beuk en Gerald Roethof. Muziek is er van de Surinaams-Nederlandse band Trafassi. -SC Heerenveen: Nazan moet blijven! Ze smeert iedere ochtend de broodjes van het eerste elftal, vangt als gastgezin jeugdspelers op en is er altijd als SC Heerenveen haar nodig heeft. Toch moeten Nazan Sahakyan en haar kinderen, tot woede van de Friese voetbalclub, het land uit en terug naar Armenië. De club is een actie begonnen om haar in Heerenveen te houden. In de studio spreekt Pauw met Nazan en haar zoon. Ook zijn SC Heerenveen-aanvoerder Marten de Roon, doelman Kristoffer Nordfeldt, bestuurslid Ben Takkenberg en Ron Jans (voormalig trainer van SC Heerenveen) en zijn vrouw Marjo van de partij. -Een half jaar ontvoerd in Jemen: de reconstructie Als Judith Spiegel en haar man in Jemen op weg zijn naar de wasserette worden ze door gewapende mannen een auto in gedrukt. Een half jaar lang worden ze op een geheime plek vastgehouden door hun ontvoerders. Terug in Nederland gaat Spiegel op onderzoek uit: wie heeft haar ontvoerd? Wie heeft haar vrij gekregen? En is daar voor betaald? Tijdens haar onderzoek naar de waarheid komt ze er achter dat haar zoektocht niet door iedereen in dank wordt afgenomen. Vanavond is de journaliste te gast en vertelt ze het verhaal van haar ontvoering.

Ma 25 mei 2015 | 22:55 Pauw: o.a. verkiezingen Suriname

25/05/15 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond in Pauw: Suriname gaat naar de stembus De kleurrijke campagne is voorbij en de scholen zijn omgebouwd tot stemlokalen: het is vandaag de dag dat Suriname naar de stembus gaat. De partij van...

Vanavond in Pauw: -Suriname gaat naar de stembus De kleurrijke campagne is voorbij en de scholen zijn omgebouwd tot stemlokalen: het is vandaag de dag dat Suriname naar de stembus gaat. De partij van president Bouterse is volgens de peilingen favoriet, maar of de partij een tweederde meerderheid haalt om de president aan te wijzen, is nog alles behalve zeker. Aan de vooravond van welke veranderingen staat het land, hoe zit het met de vervolging van Bouterse als hij niet herkozen wordt tot president en hoe deed zijn regering het de afgelopen 5 jaar? Pauw spreekt erover met Nina Jurna, Ramon Beuk en Gerald Roethof. Muziek is er van de Surinaams-Nederlandse band Trafassi. -SC Heerenveen: Nazan moet blijven! Ze smeert iedere ochtend de broodjes van het eerste elftal, vangt als gastgezin jeugdspelers op en is er altijd als SC Heerenveen haar nodig heeft. Toch moeten Nazan Sahakyan en haar kinderen, tot woede van de Friese voetbalclub, het land uit en terug naar Armenië. De club is een actie begonnen om haar in Heerenveen te houden. In de studio spreekt Pauw met Nazan en haar zoon. Ook zijn SC Heerenveen-aanvoerder Marten de Roon, doelman Kristoffer Nordfeldt, bestuurslid Ben Takkenberg en Ron Jans (voormalig trainer van SC Heerenveen) en zijn vrouw Marjo van de partij. -Een half jaar ontvoerd in Jemen: de reconstructie Als Judith Spiegel en haar man in Jemen op weg zijn naar de wasserette worden ze door gewapende mannen een auto in gedrukt. Een half jaar lang worden ze op een geheime plek vastgehouden door hun ontvoerders. Terug in Nederland gaat Spiegel op onderzoek uit: wie heeft haar ontvoerd? Wie heeft haar vrij gekregen? En is daar voor betaald? Tijdens haar onderzoek naar de waarheid komt ze er achter dat haar zoektocht niet door iedereen in dank wordt afgenomen. Vanavond is de journaliste te gast en vertelt ze het verhaal van haar ontvoering.

Ma 25 mei 2015 | 22:35 Pauw: o.a. verkiezingen Suriname

25/05/15 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond in Pauw: Suriname gaat naar de stembus De kleurrijke campagne is voorbij en de scholen zijn omgebouwd tot stemlokalen: het is vandaag de dag dat Suriname naar de stembus gaat. De partij van...

Vanavond in Pauw: -Suriname gaat naar de stembus De kleurrijke campagne is voorbij en de scholen zijn omgebouwd tot stemlokalen: het is vandaag de dag dat Suriname naar de stembus gaat. De partij van president Bouterse is volgens de peilingen favoriet, maar of de partij een tweederde meerderheid haalt om de president aan te wijzen, is nog alles behalve zeker. Aan de vooravond van welke veranderingen staat het land, hoe zit het met de vervolging van Bouterse als hij niet herkozen wordt tot president en hoe deed zijn regering het de afgelopen 5 jaar? Pauw spreekt erover met Nina Jurna, Ramon Beuk en Gerald Roethof. Muziek is er van de Surinaams-Nederlandse band Trafassi. -SC Heerenveen: Nazan moet blijven! Ze smeert iedere ochtend de broodjes van het eerste elftal, vangt als gastgezin jeugdspelers op en is er altijd als SC Heerenveen haar nodig heeft. Toch moeten Nazan Sahakyan en haar kinderen, tot woede van de Friese voetbalclub, het land uit en terug naar Armenië. De club is een actie begonnen om haar in Heerenveen te houden. In de studio spreekt Pauw met Nazan en haar zoon. Ook zijn SC Heerenveen-aanvoerder Marten de Roon, doelman Kristoffer Nordfeldt, bestuurslid Ben Takkenberg en Ron Jans (voormalig trainer van SC Heerenveen) en zijn vrouw Marjo van de partij. -Een half jaar ontvoerd in Jemen: de reconstructie Als Judith Spiegel en haar man in Jemen op weg zijn naar de wasserette worden ze door gewapende mannen een auto in gedrukt. Een half jaar lang worden ze op een geheime plek vastgehouden door hun ontvoerders. Terug in Nederland gaat Spiegel op onderzoek uit: wie heeft haar ontvoerd? Wie heeft haar vrij gekregen? En is daar voor betaald? Tijdens haar onderzoek naar de waarheid komt ze er achter dat haar zoektocht niet door iedereen in dank wordt afgenomen. Vanavond is de journaliste te gast en vertelt ze het verhaal van haar ontvoering.

Eerder Vandaag | 17:24 RuPaul's Drag Race

De gemoederen lopen hoog op als de queens terugkeren om de drama van het seizoen te bespreken. Daarnaast worden America's Next Drag Superstar en Miss Congeniality gekroond.

Eerder Vandaag | 06:50 It's Suppertime!

Seizoen 1 - Aflevering 22 van 24 - Can You Say, Cassoulet? Cassoulet is de kroonjuweel van de klassieke Franse keuken. Kijk mee hoe Matty heerlijke gekonfijte eend, Toulouse worstjes, gestoofde lam en witte bonen combineert. Mijn God!

Di 25 december 2018 | 09:00 DOC: Marten de Roon, Golfbreker van Bergamo

FOX Sports DOC

Zo 23 december 2018 | 18:10 NOS Studio Sport

Vanavond onder andere in NOS Studio Sport: - Darts: reportage Michael v.Gerwen - Veldrijden: WB-races in Namen - Voetbal: terugblik eredivisie - Voetbal: Leganes-Sevilla - Voetbal: reportage Marten de Roon - Algemeen: sportgala in België

Wo 14 november 2018 | 18:45 NOS Sportjournaal

Vanavond onder andere in het NOS Sportjournaal: - Voetbal: vrouwen Oranje naar WK - Voetbal: reportage Marten de Roon - Tennis: ATP Finals

Do 23 augustus 2018 | 17:30 DOC: Marten de Roon, Golfbreker van Bergamo

FOX Sports DOC

Zo 10 juni 2018 | 21:30 DOC: Marten de Roon, Golfbreker van Bergamo

DOC:

Do 29 maart 2018 | 21:00 DOC: Marten de Roon, Golfbreker van Bergamo

DOC:

Do 14 september 2017 | 18:00 DOC: Marten de Roon, Golfbreker van Bergamo

DOC:

Wo 16 augustus 2017 | 12:00 DOC: Marten de Roon, Golfbreker van Bergamo

DOC:

Zo 13 augustus 2017 | 19:15 DOC: Marten de Roon, Golfbreker van Bergamo

DOC:

Za 10 juni 2017 | 17:00 DOC: Marten de Roon, Golfbreker van Bergamo

DOC:

Za 3 juni 2017 | 17:00 DOC: Marten de Roon, Golfbreker van Bergamo

DOC:

Zo 13 november 2016 | 20:20 NOS WK-kwalificatie Voetbal

Nabeschouwing van het WK-kwalificatiewedstrijd Luxemburg - Nederland in Stade Josy Barthel. Luxemburg uit, altijd lastig. Dat geldt zeker voor het gehavende Oranje, want wie eens goed naar de grasmat kijkt in het Stade Josy Barthel zal concluderen dat het veldspel vanavond behoorlijk belemmerd gaat worden. En zeker gezien de blessuregevoeligheid bij het Nederlands elftal verre van ideaal. De oorzaak voor het slechte veld is simpel: vorig weekend werd er nog een flinke pot rugby gespeeld tussen Luxemburg en Zweden... Bondscoach Danny Blind heeft Marten de Roon en Leroy Fer opgenomen in de selectie voor het WK-kwalificatieduel. Door blessures in het oefenduel met België afgelopen woensdag vielen Vincent Janssen, Jeremain Lens en Stijn Schaars weg. Voor De Roon is het de eerste keer dat hij zich meldt bij Oranje. De middenvelder van Middlesbrough speelde al wel drie interlands voor onder 19. Vorig weekend was de voormalig speler van sc Heerenveen voor het eerst trefzeker in de Premier League. Hij maakte in extra tijd de gelijkmaker tegen Manchester City. Elfvoudig international Fer speelt bij zijn club Swansea City als middenvelder, maar Blind ziet in de lange speler een pinchhitter. Fer maakte deel uit van de groep die op het WK in Brazilië derde werd.

Zo 13 november 2016 | 19:00 NOS WK-kwalificatie Voetbal

Rechtstreeks verslag van de tweede helft van de WK-kwalificatiewedstrijd Luxemburg - Nederland in Stade Josy Barthel. Luxemburg uit, altijd lastig. Dat geldt zeker voor het gehavende Oranje, want wie eens goed naar de grasmat kijkt in het Stade Josy Barthel zal concluderen dat het veldspel vanavond behoorlijk belemmerd gaat worden. En zeker gezien de blessuregevoeligheid bij het Nederlands elftal verre van ideaal. De oorzaak voor het slechte veld is simpel: vorig weekend werd er nog een flinke pot rugby gespeeld tussen Luxemburg en Zweden... Bondscoach Danny Blind heeft Marten de Roon en Leroy Fer opgenomen in de selectie voor het WK-kwalificatieduel. Door blessures in het oefenduel met België afgelopen woensdag vielen Vincent Janssen, Jeremain Lens en Stijn Schaars weg. Voor De Roon is het de eerste keer dat hij zich meldt bij Oranje. De middenvelder van Middlesbrough speelde al wel drie interlands voor onder 19. Vorig weekend was de voormalig speler van sc Heerenveen voor het eerst trefzeker in de Premier League. Hij maakte in extra tijd de gelijkmaker tegen Manchester City. Elfvoudig international Fer speelt bij zijn club Swansea City als middenvelder, maar Blind ziet in de lange speler een pinchhitter. Fer maakte deel uit van de groep die op het WK in Brazilië derde werd.

Zo 13 november 2016 | 18:50 NOS WK-kwalificatie Voetbal

Wedstrijdanalyse van de WK-kwalificatiewedstrijd Luxemburg - Nederland in Stade Josy Barthel. Luxemburg uit, altijd lastig. Dat geldt zeker voor het gehavende Oranje, want wie eens goed naar de grasmat kijkt in het Stade Josy Barthel zal concluderen dat het veldspel vanavond behoorlijk belemmerd gaat worden. En zeker gezien de blessuregevoeligheid bij het Nederlands elftal verre van ideaal. De oorzaak voor het slechte veld is simpel: vorig weekend werd er nog een flinke pot rugby gespeeld tussen Luxemburg en Zweden... Bondscoach Danny Blind heeft Marten de Roon en Leroy Fer opgenomen in de selectie voor het WK-kwalificatieduel. Door blessures in het oefenduel met België afgelopen woensdag vielen Vincent Janssen, Jeremain Lens en Stijn Schaars weg. Voor De Roon is het de eerste keer dat hij zich meldt bij Oranje. De middenvelder van Middlesbrough speelde al wel drie interlands voor onder 19. Vorig weekend was de voormalig speler van sc Heerenveen voor het eerst trefzeker in de Premier League. Hij maakte in extra tijd de gelijkmaker tegen Manchester City. Elfvoudig international Fer speelt bij zijn club Swansea City als middenvelder, maar Blind ziet in de lange speler een pinchhitter. Fer maakte deel uit van de groep die op het WK in Brazilië derde werd.

Zo 13 november 2016 | 17:20 NOS WK-kwalificatie Voetbal

Voorbeschouwing op het WK-kwalificatiewedstrijd Luxemburg - Nederland in Stade Josy Barthel. Luxemburg uit, altijd lastig. Dat geldt zeker voor het gehavende Oranje, want wie eens goed naar de grasmat kijkt in het Stade Josy Barthel zal concluderen dat het veldspel vanavond behoorlijk belemmerd gaat worden. En zeker gezien de blessuregevoeligheid bij het Nederlands elftal verre van ideaal. De oorzaak voor het slechte veld is simpel: vorig weekend werd er nog een flinke pot rugby gespeeld tussen Luxemburg en Zweden... Bondscoach Danny Blind heeft Marten de Roon en Leroy Fer opgenomen in de selectie voor het WK-kwalificatieduel. Door blessures in het oefenduel met België afgelopen woensdag vielen Vincent Janssen, Jeremain Lens en Stijn Schaars weg. Voor De Roon is het de eerste keer dat hij zich meldt bij Oranje. De middenvelder van Middlesbrough speelde al wel drie interlands voor onder 19. Vorig weekend was de voormalig speler van sc Heerenveen voor het eerst trefzeker in de Premier League. Hij maakte in extra tijd de gelijkmaker tegen Manchester City. Elfvoudig international Fer speelt bij zijn club Swansea City als middenvelder, maar Blind ziet in de lange speler een pinchhitter. Fer maakte deel uit van de groep die op het WK in Brazilië derde werd.

 Meer