Je vindt hier de programma's van Robinson op tv We hebben de volgende programma's voor Robinson Robinson Crusoe: Film, Papegaai Dinsdag woont met zijn dierenvrienden op een paradijselijk eiland waar het ze aan niks ontbreekt. Toch droomt hij ervan om de rest van de wereld te ontdekken. Na een hevige storm spoelt een merkwaardig wezen aan op het eiland:. Chasing Classic Cars: Morgen - Auto's/Motoren, Seizoen 11 Aflevering 9 Let The Good Times Roll David Robinson, de drummer van The Cars, komt. De Wonderlijke Wereld van Gumball: Overmorgen - Jeugd, Aflevering 7 van 40 De Baas Gumball en Darwin helpen Rocky aan een 'echte' baan zodat hij zijn. De Wonderlijke Wereld van Gumball: Overmorgen - Jeugd, Aflevering 14 van 40 De Enkelband Pap en Meneer Robinson krijgen vreselijke ruzie omdat Pap wat van. De Wonderlijke Wereld van Gumball: 25/01 - Jeugd, Aflevering 7 van 40 De Baas Gumball en Darwin helpen Rocky aan een 'echte' baan zodat hij zijn vader. De Wonderlijke Wereld van Gumball: 25/01 - Jeugd, Aflevering 13 van 36 Klopgeest De Wanneer Gumball Meneer Robinson in het schuurtje ontdekt heeft hij. You Light Up My Life: 25/01 - Film, Laurie Robinson wil graag zangeres en actrice worden, maar haar vader, een beroemd komediant, ziet haar liever in zijn voetsporen volgen. Haar pogingen om als komediant door te breken mislukken echter een voor een, en zelf vind ze ook. De Wonderlijke Wereld van Gumball: 25/01 - Comedy, Aflevering 7 van 40 De Code Het internet werkt niet meer. Het blijkt dat Richard meelift op de. The 5th Wave: 25/01 - IMDB * 5.2 - Film, The 5th Wave is een Amerikaanse sciencefiction en thrillerfilm uit het jaar 2016. Deze productie is geregisseerd door J Blakeson. Hoofdrollen worden vertolkt door Chloë Grace Moretz, Alex Roe en Nick Robinson. Na een. Thalassa: 25/01 - Reizen, De Perros Guirec à Ouessant "Thalassa" vous invite dans ce numéro inédit à naviguer sur.

Robinson op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 07:00 Robinson Crusoe

Film, Papegaai Dinsdag woont met zijn dierenvrienden op een paradijselijk eiland waar het ze aan niks ontbreekt. Toch droomt hij ervan om de rest van de wereld te ontdekken. Na een hevige storm spoelt een merkwaardig wezen aan op het eiland: ...

Papegaai Dinsdag woont met zijn dierenvrienden op een paradijselijk eiland waar het ze aan niks ontbreekt. Toch droomt hij ervan om de rest van de wereld te ontdekken. Na een hevige storm spoelt een merkwaardig wezen aan op het eiland: Robinson Crusoe. Dinsdag is dolblij met de nieuwkomer en Robinson heeft de dieren hard nodig om te overleven op het eiland. Langzaam maar zeker leren Robinson en de dieren met elkaar te leven tot op een dag twee gemene katten het eiland willen overnemen. Er ontstaat een spannende strijd waarin Robinson en zijn vrienden zullen ontdekken hoe groot de kracht van vriendschap is.

Morgen | 11:35 Chasing Classic Cars

Seizoen 11 - Aflevering 9 - Let The Good Times Roll David Robinson, de drummer van The Cars, komt langs bij het F40-team voor de restauratie van een zeldzame De Tomaso Mangusta uit 1969. De klassieker wordt in oude glorie hersteld.

Overmorgen | 05:00 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 7 van 40 - De Baas Gumball en Darwin helpen Rocky aan een 'echte' baan zodat hij zijn vader trots kan maken. Meneer Robinson heeft een transfusie nodig en Gumball en Darwin proberen zijn zoon Rocky over te halen hem te helpen.

Overmorgen | 21:00 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 14 van 40 - De Enkelband Pap en Meneer Robinson krijgen vreselijke ruzie omdat Pap wat van zijn vuilnis in Meneer Robinson’s kliko gooit. Het wordt zelfs zo erg dat de politie eraan te pas komt.

Ma 25 januari 2021 | 00:10 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 7 van 40 - De Baas Gumball en Darwin helpen Rocky aan een 'echte' baan zodat hij zijn vader trots kan maken. Meneer Robinson heeft een transfusie nodig en Gumball en Darwin proberen zijn zoon Rocky over te halen hem te helpen.

Ma 25 januari 2021 | 04:05 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 13 van 36 - Klopgeest De Wanneer Gumball Meneer Robinson in het schuurtje ontdekt heeft hij medelijden met hem en brengt hem naar hun zolder. Pap hoort geluiden op zolder en is ervan overtuigd dat er een geest in huis is.

Ma 25 januari 2021 | 05:30 You Light Up My Life

25/01 - Film, Laurie Robinson wil graag zangeres en actrice worden, maar haar vader, een beroemd komediant, ziet haar liever in zijn voetsporen volgen. Haar pogingen om als komediant door te breken mislukken echter een voor een, en zelf vind ze ook ...

Laurie Robinson wil graag zangeres en actrice worden, maar haar vader, een beroemd komediant, ziet haar liever in zijn voetsporen volgen. Haar pogingen om als komediant door te breken mislukken echter een voor een, en zelf vind ze ook dat ze daar niet geschikt voor is. Op een dag ontmoet ze Chris Nolan in een restaurant, en diezelfde avond hebben ze een onenightstand. Laurie, die ondertussen een relatie heeft met een ander, zegt de volgende ochtend dat het voor haar niets betekende, maar een paar dagen later ontdekt ze dat Chris een filmregisseur is.

Ma 25 januari 2021 | 16:45 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 7 van 40 - De Code Het internet werkt niet meer. Het blijkt dat Richard meelift op de aansluiting van de buren. Nu lijkt het dat die dat hebben ontdekt en de toegangscode hebben veranderd. Gumball en Darwin brengen eerst computeractiviteiten in het echte leven en proberen dan meneer Robinson te hacken om achter het nieuwe wachtwoord te komen. Dan blijkt dat er niets is veranderd maar dat een grote hoeveelheid toolbars de internettoegankelijkheid blokkeert. Anaïs maakt dat ongedaan en het internet kan weer gebruikt worden! Maar dan valt de stroom uit....

Ma 25 januari 2021 | 20:40 The 5th Wave IMDb: 5.2

25/01 - IMDB * 5.2 - Film, The 5th Wave is een Amerikaanse sciencefiction en thrillerfilm uit het jaar 2016. Deze productie is geregisseerd door J Blakeson. Hoofdrollen worden vertolkt door Chloë Grace Moretz, Alex Roe en Nick Robinson. Na een ...

The 5th Wave is een Amerikaanse sciencefiction- en thrillerfilm uit het jaar 2016. Deze productie is geregisseerd door J Blakeson. Hoofdrollen worden vertolkt door Chloë Grace Moretz, Alex Roe en Nick Robinson. Na een vierde golf van buitenaardse en dodelijke aanvallen op de Aarde gaat de 16-jarige Cassie op zoek naar haar broertje. De aanvallen hebben stroomuitval, tsunami's en plagen met zich meegebracht. De bevolking is gedecimeerd en de mensheid is teruggeworpen naar het stenen tijdperk. Tijdens de zoektocht ontmoet ze Evan Walker, een vreemde maar aantrekkelijke jongen die een groot geheim met zich meedraagt. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-5th-wave

Ma 25 januari 2021 | 21:00 Thalassa

De Perros-Guirec à Ouessant "Thalassa" vous invite dans ce numéro inédit à naviguer sur la côte bretonne, des Côtes-d'Armor à la mer d'Iroise, à la découverte d'espaces naturels préservés et uniques. Notre première escale nous permettra de découvrir les conséquences inattendues du confinement sur notre littoral. Là où l'homme s'est retiré pendant des semaines, la faune et la flore se sont souvent réinstallées et la nature a repris ses droits. Une explosion de vie le long des plages, dans les dunes, sur les îlots que les équipes du conservatoire du littoral se sont employées à protéger et à sanctuariser. Nous partirons également à la découverte d'un autre lieu sauvage et singulier de la côte bretonne, l'ilot de Quéménès en mer d'Iroise dans le Finistère. Pour entretenir ses paysages et préserver sa biodiversité, le conservatoire du littoral a lancé un recrutement pour accueillir sur l'île un couple de jeunes fermiers. Installés depuis deux ans, Amélie et Etienne sont donc les uniques habitants de Quéménès. Ces deux robinsons produisent des légumes, élèvent des moutons et pêchent leur poissons. Une aventure qu'ils partagent volontiers avec les terriens de passage qu'ils accueillent dans leurs chambres d'hôtes

Ma 25 januari 2021 | 23:05 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 13 van 36 - Klopgeest De Wanneer Gumball Meneer Robinson in het schuurtje ontdekt heeft hij medelijden met hem en brengt hem naar hun zolder. Pap hoort geluiden op zolder en is ervan overtuigd dat er een geest in huis is.

Di 26 januari 2021 | 07:35 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 38 van 44 - Het Hart Meneer Robinson laat ontvallen dat hij niet echt dol is op Gumball en Darwin en zij zijn zwaar beledigd. Meneer Robinson begint ze toch een beetje te missen en probeert weer vrienden te worden. Dit lukt niet echt totdat Gumball en Darwin er achter komen dat zijn hart hem tegenhoudt. Ze besluiten zijn hart te overladen met liefde.

Do 28 januari 2021 | 21:00 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 7 van 40 - De Baas Gumball en Darwin helpen Rocky aan een 'echte' baan zodat hij zijn vader trots kan maken. Meneer Robinson heeft een transfusie nodig en Gumball en Darwin proberen zijn zoon Rocky over te halen hem te helpen.

Vr 29 januari 2021 | 18:50 Then Came You

29/01 - Film, Op de avond dat Hollywoodacteur James Franco een feestje geeft in zijn huis, wordt Los Angeles aangevallen door buitenaardse wezens die de stad verwoesten. Nu zit hij opgescheept met zijn acteervrienden Jonah Hill, Seth Rogen, Jay ...

Op de avond dat Hollywoodacteur James Franco een feestje geeft in zijn huis, wordt Los Angeles aangevallen door buitenaardse wezens die de stad verwoesten. Nu zit hij opgescheept met zijn acteervrienden Jonah Hill, Seth Rogen, Jay Baruchel, Danny McBride en Craig Robinson. Hun vriendschap wordt op de proef gesteld wanneer hun voedselvoorraad opraakt en als blijkt dat de situatie buitenshuis steeds meer bizarre gevaren brengt. Uiteindelijk moeten ze toch het huis verlaten en worden ze geconfronteerd met zichzelf, hun lot en het einde van de wereld.

Za 30 januari 2021 | 08:50 Chasing Classic Cars

Seizoen 11 - Aflevering 9 - Let The Good Times Roll David Robinson, de drummer van The Cars, komt langs bij het F40-team voor de restauratie van een zeldzame De Tomaso Mangusta uit 1969. De klassieker wordt in oude glorie hersteld.

Za 30 januari 2021 | 10:40 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 38 van 44 - Het Hart Meneer Robinson laat ontvallen dat hij niet echt dol is op Gumball en Darwin en zij zijn zwaar beledigd. Meneer Robinson begint ze toch een beetje te missen en probeert weer vrienden te worden. Dit lukt niet echt totdat Gumball en Darwin er achter komen dat zijn hart hem tegenhoudt. Ze besluiten zijn hart te overladen met liefde.

Za 30 januari 2021 | 18:40 Thalassa

De Perros-Guirec à Ouessant "Thalassa" vous invite dans ce numéro inédit à naviguer sur la côte bretonne, des Côtes-d'Armor à la mer d'Iroise, à la découverte d'espaces naturels préservés et uniques. Notre première escale nous permettra de découvrir les conséquences inattendues du confinement sur notre littoral. Là où l'homme s'est retiré pendant des semaines, la faune et la flore se sont souvent réinstallées et la nature a repris ses droits. Une explosion de vie le long des plages, dans les dunes, sur les îlots que les équipes du conservatoire du littoral se sont employées à protéger et à sanctuariser. Nous partirons également à la découverte d'un autre lieu sauvage et singulier de la côte bretonne, l'ilot de Quéménès en mer d'Iroise dans le Finistère. Pour entretenir ses paysages et préserver sa biodiversité, le conservatoire du littoral a lancé un recrutement pour accueillir sur l'île un couple de jeunes fermiers. Installés depuis deux ans, Amélie et Etienne sont donc les uniques habitants de Quéménès. Ces deux robinsons produisent des légumes, élèvent des moutons et pêchent leur poissons. Une aventure qu'ils partagent volontiers avec les terriens de passage qu'ils accueillent dans leurs chambres d'hôtes

Zo 31 januari 2021 | 00:35 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 18 van 40 - De Slechterik Darwin wil bewijzen Gumball dat mevrouw Robinson best iets goeds in zich heeft, maar dat wil niet echt lukken.

Zo 31 januari 2021 | 03:35 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 14 van 40 - De Enkelband Pap en Meneer Robinson krijgen vreselijke ruzie omdat Pap wat van zijn vuilnis in Meneer Robinson’s kliko gooit. Het wordt zelfs zo erg dat de politie eraan te pas komt.

Zo 31 januari 2021 | 07:15 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 18 van 40 - De Slechterik Darwin wil bewijzen Gumball dat mevrouw Robinson best iets goeds in zich heeft, maar dat wil niet echt lukken.

Zo 31 januari 2021 | 10:10 Robinson Crusoe

31/01 - Film, Papegaai Dinsdag woont met zijn dierenvrienden op een paradijselijk eiland waar het ze aan niks ontbreekt. Toch droomt hij ervan om de rest van de wereld te ontdekken. Na een hevige storm spoelt een merkwaardig wezen aan op het eiland: ...

Papegaai Dinsdag woont met zijn dierenvrienden op een paradijselijk eiland waar het ze aan niks ontbreekt. Toch droomt hij ervan om de rest van de wereld te ontdekken. Na een hevige storm spoelt een merkwaardig wezen aan op het eiland: Robinson Crusoe. Dinsdag is dolblij met de nieuwkomer en Robinson heeft de dieren hard nodig om te overleven op het eiland. Langzaam maar zeker leren Robinson en de dieren met elkaar te leven tot op een dag twee gemene katten het eiland willen overnemen. Er ontstaat een spannende strijd waarin Robinson en zijn vrienden zullen ontdekken hoe groot de kracht van vriendschap is.

Ma 1 februari 2021 | 00:30 Ghost Adventures

Seizoen 6 - Aflevering 11 - Tor House Zak, Nick and Aaron gaan naar het Torhuis, het voormalige huis van de Amerikaanse poëet Robinson Jeffers, die voorspelde dat hij 50 jaar na zijn dood met de levenden zou praten. De mannen zijn verbaasd als ze een figuur bij de toren zien.

Ma 1 februari 2021 | 07:25 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 1 van 36 - Schuld De Meneer Robinson ‘redt’ Gumballs leven dus Gumball staat bij hem in het krijt…

Ma 1 februari 2021 | 13:40 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 1 van 36 - Schuld De Meneer Robinson ‘redt’ Gumballs leven dus Gumball staat bij hem in het krijt…

Ma 1 februari 2021 | 22:45 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 14 van 40 - De Enkelband Pap en Meneer Robinson krijgen vreselijke ruzie omdat Pap wat van zijn vuilnis in Meneer Robinson’s kliko gooit. Het wordt zelfs zo erg dat de politie eraan te pas komt.

Di 2 februari 2021 | 04:30 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 18 van 40 - De Slechterik Darwin wil bewijzen Gumball dat mevrouw Robinson best iets goeds in zich heeft, maar dat wil niet echt lukken.

Di 2 februari 2021 | 17:10 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 7 van 40 - De Code Het internet werkt niet meer. Het blijkt dat Richard meelift op de aansluiting van de buren. Nu lijkt het dat die dat hebben ontdekt en de toegangscode hebben veranderd. Gumball en Darwin brengen eerst computeractiviteiten in het echte leven en proberen dan meneer Robinson te hacken om achter het nieuwe wachtwoord te komen. Dan blijkt dat er niets is veranderd maar dat een grote hoeveelheid toolbars de internettoegankelijkheid blokkeert. Anaïs maakt dat ongedaan en het internet kan weer gebruikt worden! Maar dan valt de stroom uit....

 Meer