Je vindt hier de programma's van Robert Patrick op tv We hebben de volgende programma's voor Robert Patrick Terminator 2: Judgement Day: Overmorgen - Herhaling. Sci fi sequel. In the future, machines rule the Earth, but people are fighting back, so a supercomputer seeks to destroy humankind by sending an indestructible cyborg back in time to kill the human resistance leader in his. Scorpion: 27/01 - Dramaserie, Seizoen 3 Aflevering 8 Amerikaanse dramaserie. Sly and the Family Stone. Het team reist af naar. Scorpion: 27/01 - Dramaserie, Seizoen 3 Aflevering 9 Amerikaanse dramaserie. Mother Load. De moeder van Paige roept de hulp in.

Robert Patrick op tv (overige uitzendingen NL)

Ma 27 januari 2020 | 22:20 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie. Sly and the Family Stone. Het team reist af naar Ierland voor de herdenking van Megan. Walter ontdekt dat bij een nabijgelegen meer een giftige wolk is ontstaan die iedereen in het dorp kan doden.

Ma 27 januari 2020 | 23:05 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie. Mother Load. De moeder van Paige roept de hulp in van team Scorpion wanneer ze een vergeten kernreactor ontdekt die op het punt staat om te exploderen.

Robert Patrick op tv (overige uitzendingen)

Overmorgen | 22:00 Terminator 2: Judgement Day

Overmorgen - Herhaling. Sci fi sequel. In the future, machines rule the Earth, but people are fighting back, so a supercomputer seeks to destroy humankind by sending an indestructible cyborg back in time to kill the human resistance leader in his ...

Herhaling. Sci-fi sequel. In the future, machines rule the Earth, but people are fighting back, so a supercomputer seeks to destroy humankind by sending an indestructible cyborg back in time to kill the human resistance leader in his youth. The boy and his mother, aided by another cyborg, try to alter the events that led to the supercomputer's creation and the subsequent nuclear war. With Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Robert Patrick, Edward Furlong, and Earl Boen.(1991)

Robert Patrick gemist

Vr 27 december 2019 | 20:30 Terminator 2: Judgment Day IMDb: 8.5

27/12/19 - IMDB * 8.5 - SF-actiefilm, Terminator 2: Judgment Day is een Amerikaanse en Franse actie en sciencefictionfilm uit het jaar 1991. Deze productie is geregisseerd door James Cameron (Titanic). De hoofdrollen worden vertolkt door Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton en Edward Furlong. In de toekomst woedt er een heftige oorlog tussen de mens en supercomputer Skynet. Skynet begint de strijd te verliezen en stuurt een T1000, één van haar hypermoderne moordmachines, terug in de tijd om de leider van het menselijk verzet, John...

Terminator 2: Judgment Day is een Amerikaanse en Franse actie- en sciencefictionfilm uit het jaar 1991. Deze productie is geregisseerd door James Cameron (Titanic). De hoofdrollen worden vertolkt door Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton en Edward Furlong. In de toekomst woedt er een heftige oorlog tussen de mens en supercomputer Skynet. Skynet begint de strijd te verliezen en stuurt een T1000, één van haar hypermoderne moordmachines, terug in de tijd om de leider van het menselijk verzet, John Connor, te vermoorden wanneer hij nog een tiener is. Want Skynet weet dat het de oorlog gaat winnen zonder het grote leiderschap van Connor. Deze jongen ontdekt wat Skynet heeft gedaan en stuurt een door hem herprogrammeerde cyborg door de tijdmachine om zijn vroegere zelf in veiligheid te brengen. Met natuurlijk de vraag: wie van de twee zal als eerste John weten te bereiken? Deze baanbrekende en ijzersterke actiefilm viel vooral op door de voor die tijd geweldige 'special effects'. De makers mochten bij de Oscaruitreiking dan ook een beeldje meenemen voor de visuele & geluidseffecten, en eentje voor de make-up. Er kwamen later nog enkele, veel zwakkere vervolgfilms. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/terminator-2-judgment-day

Vr 14 september 2018 | 21:20 Walk the Line IMDb: 7.9

14/09/18 - IMDB * 7.9 - Musical, De muziek van Johnny Cash veranderde de wereld en de man groeide uit tot een waar icoon. Maar Cash werd niet geboren als countrylegende. Eerst plukte hij katoen, hij ging als verkoper van deur tot deur en hij zat bij de luchtmacht. Wanneer hij de Sun Studios in Memphis binnenstapt, verandert zijn leven voorgoed. Zijn unieke stem maakt van hem een ster. Hij tourt door Amerika met legendarische namen als Elvis Presley, Roy Orbison en Jerry Lee Lewis. Maar op het hoogtepunt van zijn roem, dreigt de...

De muziek van Johnny Cash veranderde de wereld en de man groeide uit tot een waar icoon. Maar Cash werd niet geboren als countrylegende. Eerst plukte hij katoen, hij ging als verkoper van deur tot deur en hij zat bij de luchtmacht. Wanneer hij de Sun Studios in Memphis binnenstapt, verandert zijn leven voorgoed. Zijn unieke stem maakt van hem een ster. Hij tourt door Amerika met legendarische namen als Elvis Presley, Roy Orbison en Jerry Lee Lewis. Maar op het hoogtepunt van zijn roem, dreigt de ster ten onder te gaan aan zijn destructieve levensstijl en drugsverslaving. De biografische muziekfilm 'Walk the Line' onderzoekt de vroege jaren van de rocklegende Johnny Cash, gespeeld door Joaquin Phoenix, en zijn liefdesrelatie met June Carter, een rol van Reese Witherspoon. De regie van 'Walk the Line' is in handen van James Mangold die in 1995 sterk debuteerde met 'Heavy' en daarna films maakte als 'Cop Land', 'Girl, Interrupted' en 'Identity'. Het script schreef Mangold samen met Gill Dennis, waarbij ze zich baseerden op twee boeken van Johnny Cash zelf. Reese Witherspoon sleepte voor de vertolking van June Carter een Oscar voor 'Beste Actrice' in de wacht. Zowel Phoenix als Witherspoon wonnen een Golden Globe en ook de film won een Golden Globe in de categorie Beste Musical of Komedie.

Di 7 augustus 2018 | 20:30 Terminator 2: Judgement Day IMDb: 8.5

07/08/18 - IMDB * 8.5 - SF-actiefilm, Amerikaanse sf actiefilm. 2029. Skynet stuurt een cyborg, de T 1000, terug in de tijd om John Connor, een tiener die in de toekomst zal uitgroeien tot de leider van het verzet, te vermoorden. Om John en zijn moeder Sarah te beschermen, stuurt ook het verzet een Terminator terug naar het verleden.

Amerikaanse sf-actiefilm. 2029. Skynet stuurt een cyborg, de T-1000, terug in de tijd om John Connor, een tiener die in de toekomst zal uitgroeien tot de leider van het verzet, te vermoorden. Om John en zijn moeder Sarah te beschermen, stuurt ook het verzet een Terminator terug naar het verleden.

Gisteren 23:05 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Amerikaanse dramaserie. We're Gonna Need a Bigger Vote. Zelfs op de dag van de verkiezingen moet het team weer aan de slag. Iemand probeert de Amerikaanse verkiezingen te verstoren.

Gisteren 22:20 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Bat Poop Crazy. Vlak voor Halloween moet het team een grottenstelsel bewaken om te voorkomen dat een hele groep vleermuizen wordt uitgeroeid.

Ma 13 januari 2020 | 23:05 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Amerikaanse dramaserie. Plight at the Museum. Team Scorpion legt hun klus in het historisch museum in Los Angeles stil wanneer ze erachter komen dat er dieven bezig zijn met het stelen van een zeldzame parel.

Ma 13 januari 2020 | 22:10 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Amerikaanse dramaserie. Little Boy Lost. Team Scorpion gaat op zoek naar een vermiste jongen uit de klas van Ralph. Toby komt steeds dichter bij de identiteit van Happy's echtgenoot.

Ma 6 januari 2020 | 23:05 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse dramaserie. It Isn't the Fall That Kills You. Walter wordt per ongeluk gelanceerd met een raket. Wanneer zijn zuurstof opraakt, zoekt het team koortsachtig naar een manier om hem op tijd terug te krijgen op aarde.

Ma 6 januari 2020 | 22:20 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. More Civil War. Het team moet persoonlijke problemen opzij zetten wanneer anonieme hackers de controle nemen over de Amerikaanse vliegtuigen en oorlogsschepen.

Ma 30 december 2019 | 23:10 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Amerikaanse dramaserie. Civil War. Het team moet persoonlijke problemen opzij zetten wanneer anonieme hackers de controle nemen over de Amerikaanse vliegtuigen en oorlogsschepen.

Zo 15 december 2019 | 15:30 Bridge to Terabithia

15/12/19 - Fantasy-film, Amerikaanse fantasyfilm. Plattelandsjongen Jess is niet zo gelukkig. Hij heeft arme ouders, zijn zussen vitten voortdurend op hem, en hij wordt gepest op school. Op een dag komt er een nieuw meisje in de klas, Leslie, die ook nog Jess' buurmeisje blijkt te zijn. Leslie is nieuw in het dorp en het enig kind van artistieke ouders. Ondanks hun verschillen worden Jess en Leslie de beste vrienden. Samen bedenken ze het geheime koninkrijk Terabithia, een magische plek die je alleen kunt bereiken door...

Amerikaanse fantasyfilm. Plattelandsjongen Jess is niet zo gelukkig. Hij heeft arme ouders, zijn zussen vitten voortdurend op hem, en hij wordt gepest op school. Op een dag komt er een nieuw meisje in de klas, Leslie, die ook nog Jess' buurmeisje blijkt te zijn. Leslie is nieuw in het dorp en het enig kind van artistieke ouders. Ondanks hun verschillen worden Jess en Leslie de beste vrienden. Samen bedenken ze het geheime koninkrijk Terabithia, een magische plek die je alleen kunt bereiken door met een touw over een smal beekje in het bos te slingeren.

Wo 9 oktober 2019 | 22:20 Firewall IMDb: 5.8

09/10/19 - IMDB * 5.8 - Misdaadthriller, Firewall is een Amerikaanse en Australische actiethriller uit het jaar 2006. Deze productie is geregisseerd door Richard Loncraine. Met onder andere in de hoofdrol Harrison Ford, Paul Bettany en Virginia Madsen. Jack Stanfield (Harrison Ford) geniet van een prettig leven met vrouw, kinderen en een goede baan als specialist in de computerbeveiliging van banken. Zijn beveiligingssysteem kan door geen enkele hacker worden gekraakt. Maar bij het ontwerp van dit onfeilbare programma heeft hij helaas...

Firewall is een Amerikaanse en Australische actiethriller uit het jaar 2006. Deze productie is geregisseerd door Richard Loncraine. Met onder andere in de hoofdrol Harrison Ford, Paul Bettany en Virginia Madsen. Jack Stanfield (Harrison Ford) geniet van een prettig leven met vrouw, kinderen en een goede baan als specialist in de computerbeveiliging van banken. Zijn beveiligingssysteem kan door geen enkele hacker worden gekraakt. Maar bij het ontwerp van dit onfeilbare programma heeft hij helaas één zwakke schakel over het hoofd gezien: hijzelf. Meestercrimineel Bill Cox (Paul Bettany) grijpt zijn kans om een vette kraak te zetten. Na een jaar lang het leven van Jack te hebben geobserveerd, gijzelt Cox het gezin en wordt Jack gedwongen in zijn eigen systeem in te breken en 100 miljoen dollar te stelen. Jack slechts een paar uur de tijd om Cox te slim af te wezen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/firewall

Vr 13 september 2019 | 08:10 Tell IMDb: 5.6

13/09/19 - IMDB * 5.6 - Drama, Ethan Tell is een kleine crimineel die een grote slag slaat wanneer hij een miljoen dollar steelt van een bank. Hij wordt uiteindelijk opgepakt door de politie en naar de gevangenis gestuurd. Het geld werd nooit gevonden. Drie jaar later, bij zijn vrijlating, denkt hij dat zijn problemen achter hem liggen. Niets is echter minder waar.

Ethan Tell is een kleine crimineel die een grote slag slaat wanneer hij een miljoen dollar steelt van een bank. Hij wordt uiteindelijk opgepakt door de politie en naar de gevangenis gestuurd. Het geld werd nooit gevonden. Drie jaar later, bij zijn vrijlating, denkt hij dat zijn problemen achter hem liggen. Niets is echter minder waar.

Do 12 september 2019 | 19:00 Tell IMDb: 5.6

12/09/19 - IMDB * 5.6 - Drama, Ethan Tell is een kleine crimineel die een grote slag slaat wanneer hij een miljoen dollar steelt van een bank. Hij wordt uiteindelijk opgepakt door de politie en naar de gevangenis gestuurd. Het geld werd nooit gevonden. Drie jaar later, bij zijn vrijlating, denkt hij dat zijn problemen achter hem liggen. Niets is echter minder waar.

Ethan Tell is een kleine crimineel die een grote slag slaat wanneer hij een miljoen dollar steelt van een bank. Hij wordt uiteindelijk opgepakt door de politie en naar de gevangenis gestuurd. Het geld werd nooit gevonden. Drie jaar later, bij zijn vrijlating, denkt hij dat zijn problemen achter hem liggen. Niets is echter minder waar.

Zo 8 september 2019 | 15:30 Tell IMDb: 5.6

08/09/19 - IMDB * 5.6 - Drama, Ethan Tell is een kleine crimineel die een grote slag slaat wanneer hij een miljoen dollar steelt van een bank. Hij wordt uiteindelijk opgepakt door de politie en naar de gevangenis gestuurd. Het geld werd nooit gevonden. Drie jaar later, bij zijn vrijlating, denkt hij dat zijn problemen achter hem liggen. Niets is echter minder waar.

Ethan Tell is een kleine crimineel die een grote slag slaat wanneer hij een miljoen dollar steelt van een bank. Hij wordt uiteindelijk opgepakt door de politie en naar de gevangenis gestuurd. Het geld werd nooit gevonden. Drie jaar later, bij zijn vrijlating, denkt hij dat zijn problemen achter hem liggen. Niets is echter minder waar.

Za 24 augustus 2019 | 19:00 Tell IMDb: 5.6

24/08/19 - IMDB * 5.6 - Drama, Ethan Tell is een kleine crimineel die een grote slag slaat wanneer hij een miljoen dollar steelt van een bank. Hij wordt uiteindelijk opgepakt door de politie en naar de gevangenis gestuurd. Het geld werd nooit gevonden. Drie jaar later, bij zijn vrijlating, denkt hij dat zijn problemen achter hem liggen. Niets is echter minder waar.

Ethan Tell is een kleine crimineel die een grote slag slaat wanneer hij een miljoen dollar steelt van een bank. Hij wordt uiteindelijk opgepakt door de politie en naar de gevangenis gestuurd. Het geld werd nooit gevonden. Drie jaar later, bij zijn vrijlating, denkt hij dat zijn problemen achter hem liggen. Niets is echter minder waar.

Zo 11 augustus 2019 | 17:10 Tell IMDb: 5.6

11/08/19 - IMDB * 5.6 - Drama, Ethan Tell is een kleine crimineel die een grote slag slaat wanneer hij een miljoen dollar steelt van een bank. Hij wordt uiteindelijk opgepakt door de politie en naar de gevangenis gestuurd. Het geld werd nooit gevonden. Drie jaar later, bij zijn vrijlating, denkt hij dat zijn problemen achter hem liggen. Niets is echter minder waar.

Ethan Tell is een kleine crimineel die een grote slag slaat wanneer hij een miljoen dollar steelt van een bank. Hij wordt uiteindelijk opgepakt door de politie en naar de gevangenis gestuurd. Het geld werd nooit gevonden. Drie jaar later, bij zijn vrijlating, denkt hij dat zijn problemen achter hem liggen. Niets is echter minder waar.

Vr 9 augustus 2019 | 20:30 Tell IMDb: 5.6

09/08/19 - IMDB * 5.6 - Drama, Ethan Tell is een kleine crimineel die een grote slag slaat wanneer hij een miljoen dollar steelt van een bank. Hij wordt uiteindelijk opgepakt door de politie en naar de gevangenis gestuurd. Het geld werd nooit gevonden. Drie jaar later, bij zijn vrijlating, denkt hij dat zijn problemen achter hem liggen. Niets is echter minder waar.

Ethan Tell is een kleine crimineel die een grote slag slaat wanneer hij een miljoen dollar steelt van een bank. Hij wordt uiteindelijk opgepakt door de politie en naar de gevangenis gestuurd. Het geld werd nooit gevonden. Drie jaar later, bij zijn vrijlating, denkt hij dat zijn problemen achter hem liggen. Niets is echter minder waar.

Vr 2 augustus 2019 | 15:25 Tell IMDb: 5.6

02/08/19 - IMDB * 5.6 - Drama, Ethan Tell is een kleine crimineel die een grote slag slaat wanneer hij een miljoen dollar steelt van een bank. Hij wordt uiteindelijk opgepakt door de politie en naar de gevangenis gestuurd. Het geld werd nooit gevonden. Drie jaar later, bij zijn vrijlating, denkt hij dat zijn problemen achter hem liggen. Niets is echter minder waar.

Ethan Tell is een kleine crimineel die een grote slag slaat wanneer hij een miljoen dollar steelt van een bank. Hij wordt uiteindelijk opgepakt door de politie en naar de gevangenis gestuurd. Het geld werd nooit gevonden. Drie jaar later, bij zijn vrijlating, denkt hij dat zijn problemen achter hem liggen. Niets is echter minder waar.

Do 1 augustus 2019 | 23:40 Tell IMDb: 5.6

01/08/19 - IMDB * 5.6 - Drama, Ethan Tell is een kleine crimineel die een grote slag slaat wanneer hij een miljoen dollar steelt van een bank. Hij wordt uiteindelijk opgepakt door de politie en naar de gevangenis gestuurd. Het geld werd nooit gevonden. Drie jaar later, bij zijn vrijlating, denkt hij dat zijn problemen achter hem liggen. Niets is echter minder waar.

Ethan Tell is een kleine crimineel die een grote slag slaat wanneer hij een miljoen dollar steelt van een bank. Hij wordt uiteindelijk opgepakt door de politie en naar de gevangenis gestuurd. Het geld werd nooit gevonden. Drie jaar later, bij zijn vrijlating, denkt hij dat zijn problemen achter hem liggen. Niets is echter minder waar.

Di 30 juli 2019 | 22:13 Double Dragon IMDb: 3.7

30/07/19 - IMDB * 3.7 - SF-film, Double Dragon is een Amerikaanse actie en sciencefictionfilm uit het jaar 1994. Met Robert Patrick, Mark Dacascos en Alyssa Milano in de hoofdrol. In de jaren na de grote aardbeving van Los Angeles worden twee wezen opgevoed en getraind in Oosterse vechtsport door Satori. Hij is tevens beschermer van de helft van een magisch amulet. Als de boze Koga Shuko de andere helft vindt, bindt hij de strijd aan met Satori om zijn helft en zo de macht van het amulet voor zichzelf op te eisen. Kijk waar je...

Double Dragon is een Amerikaanse actie- en sciencefictionfilm uit het jaar 1994. Met Robert Patrick, Mark Dacascos en Alyssa Milano in de hoofdrol. In de jaren na de grote aardbeving van Los Angeles worden twee wezen opgevoed en getraind in Oosterse vechtsport door Satori. Hij is tevens beschermer van de helft van een magisch amulet. Als de boze Koga Shuko de andere helft vindt, bindt hij de strijd aan met Satori om zijn helft en zo de macht van het amulet voor zichzelf op te eisen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/double-dragon

Wo 19 juni 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 25 - Amerikaanse dramaserie. Scorp Family Robinson. Drie weken nadat het team in een woestijn is gecrasht, beginnen de onderlinge spanningen toe te nemen.

Wo 12 juni 2019 | 23:10 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 24 - Amerikaanse dramaserie. Maroon 8. Het team crasht met het vliegtuig op een verlaten eiland. Er is weinig hoop dat ze op tijd worden gered.

Wo 12 juni 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 23 - Amerikaanse dramaserie. Something Burrowed, Something Blew. Nadat een eenvoudige zaak helemaal uit de hand loopt, moet het team Happy en Toby helpen op tijd te komen voor het huwelijk.

Za 8 juni 2019 | 22:35 Endless Love IMDb: 6.3

08/06/19 - IMDB * 6.3 - Romantisch drama, Endless Love is een Amerikaanse romantische dramafilm uit het jaar 2014. Deze film is geregisseerd door Shana Feste. Met Gabriella Wilde, Alex Pettyfer en Bruce Greenwood in de hoofdrol. Er is niets zo overweldigend, onbezonnen en betoverend als een eerste grote liefde. Een liefde die David, een charismatische jongeman, en Jade, een bevoorrecht meisje, beleven. De ouders van Jade vinden echter dat hun relatie iets te heftig is en verbieden David nog langer met hun dochter om te gaan. Kijk waar...

Endless Love is een Amerikaanse romantische dramafilm uit het jaar 2014. Deze film is geregisseerd door Shana Feste. Met Gabriella Wilde, Alex Pettyfer en Bruce Greenwood in de hoofdrol. Er is niets zo overweldigend, onbezonnen en betoverend als een eerste grote liefde. Een liefde die David, een charismatische jongeman, en Jade, een bevoorrecht meisje, beleven. De ouders van Jade vinden echter dat hun relatie iets te heftig is en verbieden David nog langer met hun dochter om te gaan. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/endless-love-2014

Wo 5 juni 2019 | 23:10 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 22 - Amerikaanse dramaserie. Strife on Mars. Het team wil twee wetenschappers bevrijden uit een gevaarlijke biodome die werd ontworpen voor Mars, maar raakt zelf ook opgesloten.

Wo 5 juni 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 21 - Amerikaanse dramaserie. Rock Block. Het team moet de orders van een buitenlandse regering overtreden.

Wo 29 mei 2019 | 23:05 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. Broken Wind. Team Scorpion probeert Paige en Happy te redden, die vastzitten in een gondel. Het team moet zich haasten voordat de kabel het begeeft en de dames te pletter storten.

Wo 29 mei 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Amerikaanse dramaserie. Monkey See, Monkey Poo. Team Scorpion probeert de verspreiding van een gevaarlijk virus tegen te houden. Ze gaan op zoek naar een zeldzame aap die het geneesmiddel heeft tegen het virus.

Wo 22 mei 2019 | 23:05 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Amerikaanse dramaserie. Don't Burst My Bubble. Ada wordt achtergelaten in een berm met puin. Team Scorpion probeert haar naar een veiligere plek te brengen zonder haar leven in gevaar te brengen.

Wo 22 mei 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Amerikaanse dramaserie. Dirty Seeds Done Dirt Cheap. Wanneer een simpele missie om een bank te beschermen fout gaat, moet team Scorpion Happy, Sylvester en Cabe beschermen. Zij lijden aan levensbedreigende hallucinaties.

Wo 15 mei 2019 | 23:10 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Amerikaanse dramaserie. Keep It in Check, Mate. Walter en Sylvester nemen deel aan een internationale schaakcompetitie, als onderdeel van een undercovermissie. Het team probeert een spion te bevrijden voordat haar identiteit bekend wordt gemaakt.

Wo 15 mei 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. Sharknerdo. Team Scorpion probeert een gezonken schat te vinden. Het gaat echter helemaal mis wanneer de boot van Walter en Paige ontploft.

Wo 8 mei 2019 | 23:10 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. The Hole Truth. Team Scorpion probeert een man te redden die vastzit in een silo. Paige helpt haar moeder om haar geld terug te krijgen.

Wo 8 mei 2019 | 22:15 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. Faux Money Maux Problem. De leden van Scorpion worden ontvoerd door een buitenlandse groepering. Die probeert de Amerikaanse economie ten gronde te richten door valse dollars te produceren.

Di 7 mei 2019 | 21:50 Sci-Fi Saved My Life

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Terminator heeft mijn leven gered: Robert Patrick (T2) en een Arnie-lookalike geven uitleg over de 'Terminator'-trilogie; over robots die de macht hebben gegrepen en een goede robot die de wereld probeert te redden.

Wo 1 mei 2019 | 23:05 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. Ice Ca-Cabes. Cabe raakt ernstig gewond bij de ontploffing van een granaat in de woestijn. Het team is genoodzaakt om zijn lichaam te bevriezen om zijn leven te redden.

Wo 1 mei 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. Wreck the Halls. Op kerstavond wordt Ralph ontvoerd. Tim neemt een belangrijk besluit over zijn positie bij team Scorpion.

Wo 24 april 2019 | 23:10 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. This is the Pits. Een vrouw zit gevangen in de La Brea Tar Pits. Het team probeert haar te redden voordat ze zonder zuurstof komt te zitten.

Wo 24 april 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie. Mother Load. De moeder van Paige roept de hulp in van team Scorpion wanneer ze een vergeten kernreactor ontdekt die op het punt staat om te exploderen.

Za 20 april 2019 | 20:30 Endless Love IMDb: 6.3

20/04/19 - IMDB * 6.3 - Romantisch drama, Endless Love is een Amerikaanse romantische dramafilm uit het jaar 2014. Deze film is geregisseerd door Shana Feste. Met Gabriella Wilde, Alex Pettyfer en Bruce Greenwood in de hoofdrol. Er is niets zo overweldigend, onbezonnen en betoverend als een eerste grote liefde. Een liefde die David, een charismatische jongeman, en Jade, een bevoorrecht meisje, beleven. De ouders van Jade vinden echter dat hun relatie iets te heftig is en verbieden David nog langer met hun dochter om te gaan. Kijk waar...

Endless Love is een Amerikaanse romantische dramafilm uit het jaar 2014. Deze film is geregisseerd door Shana Feste. Met Gabriella Wilde, Alex Pettyfer en Bruce Greenwood in de hoofdrol. Er is niets zo overweldigend, onbezonnen en betoverend als een eerste grote liefde. Een liefde die David, een charismatische jongeman, en Jade, een bevoorrecht meisje, beleven. De ouders van Jade vinden echter dat hun relatie iets te heftig is en verbieden David nog langer met hun dochter om te gaan. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/endless-love-2014

Wo 17 april 2019 | 23:10 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie. Sly and the Family Stone. Het team reist af naar Ierland voor de herdenking van Megan. Walter ontdekt dat bij een nabijgelegen meer een giftige wolk is ontstaan die iedereen in het dorp kan doden.

Wo 17 april 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Amerikaanse dramaserie. We're Gonna Need a Bigger Vote. Zelfs op de dag van de verkiezingen moet het team weer aan de slag. Iemand probeert de Amerikaanse verkiezingen te verstoren.

Wo 10 april 2019 | 23:10 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Bat Poop Crazy. Vlak voor Halloween moet het team een grottenstelsel bewaken om te voorkomen dat een hele groep vleermuizen wordt uitgeroeid.

Wo 10 april 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Amerikaanse dramaserie. Plight at the Museum. Team Scorpion legt hun klus in het historisch museum in Los Angeles stil wanneer ze erachter komen dat er dieven bezig zijn met het stelen van een zeldzame parel.

Wo 3 april 2019 | 23:00 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Amerikaanse dramaserie. Little Boy Lost. Team Scorpion gaat op zoek naar een vermiste jongen uit de klas van Ralph. Toby komt steeds dichter bij de identiteit van Happy's echtgenoot.

Wo 3 april 2019 | 22:10 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse dramaserie. It Isn't the Fall That Kills You. Walter wordt per ongeluk gelanceerd met een raket. Wanneer zijn zuurstof opraakt, zoekt het team koortsachtig naar een manier om hem op tijd terug te krijgen op aarde.

Wo 27 maart 2019 | 23:10 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. More Civil War. Het team moet persoonlijke problemen opzij zetten wanneer anonieme hackers de controle nemen over de Amerikaanse vliegtuigen en oorlogsschepen.

Wo 27 maart 2019 | 22:25 Scorpion

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Amerikaanse dramaserie. Civil War. Het team moet persoonlijke problemen opzij zetten wanneer anonieme hackers de controle nemen over de Amerikaanse vliegtuigen en oorlogsschepen.

Wo 20 maart 2019 | 23:10 Firewall IMDb: 5.8

20/03/19 - IMDB * 5.8 - Misdaadthriller, Firewall is een Amerikaanse en Australische actiethriller uit het jaar 2006. Deze productie is geregisseerd door Richard Loncraine. Met onder andere in de hoofdrol Harrison Ford, Paul Bettany en Virginia Madsen. Jack Stanfield (Harrison Ford) geniet van een prettig leven met vrouw, kinderen en een goede baan als specialist in de computerbeveiliging van banken. Zijn beveiligingssysteem kan door geen enkele hacker worden gekraakt. Maar bij het ontwerp van dit onfeilbare programma heeft hij helaas...

Firewall is een Amerikaanse en Australische actiethriller uit het jaar 2006. Deze productie is geregisseerd door Richard Loncraine. Met onder andere in de hoofdrol Harrison Ford, Paul Bettany en Virginia Madsen. Jack Stanfield (Harrison Ford) geniet van een prettig leven met vrouw, kinderen en een goede baan als specialist in de computerbeveiliging van banken. Zijn beveiligingssysteem kan door geen enkele hacker worden gekraakt. Maar bij het ontwerp van dit onfeilbare programma heeft hij helaas één zwakke schakel over het hoofd gezien: hijzelf. Meestercrimineel Bill Cox (Paul Bettany) grijpt zijn kans om een vette kraak te zetten. Na een jaar lang het leven van Jack te hebben geobserveerd, gijzelt Cox het gezin en wordt Jack gedwongen in zijn eigen systeem in te breken en 100 miljoen dollar te stelen. Jack slechts een paar uur de tijd om Cox te slim af te wezen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/firewall

Wo 20 maart 2019 | 23:10 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 25 - Amerikaanse dramaserie. Toby or Not Toby. Toby wordt ontvoerd door Mark Collins, een voormalig lid van het team. Een race tegen de klok start om hem levend terug te vinden. Mark spreekt klare taal: als zijn eisen niet worden ingewilligd, zal hij Toby om het leven brengen.

Wo 20 maart 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Amerikaanse dramaserie. Chernobyl Intentions. Wanneer het team een oude kernreactor repareert in Tsjernobyl om een nucleaire ramp af te wenden, komen Sylvester en Paige plots vast te zitten in de reactor.n nucleaire ramp af te wenden, komen Sylvester en Paige plots vast te zitten in de reactor...

Wo 20 maart 2019 | 21:25 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Amerikaanse dramaserie. Hard Knox. De hele ploeg wordt door het ministerie van Defensie gemandateerd om de beveiliging van Fort Knox te testen. Scorpion moet de lokalen binnen zien te dringen om een artefact stelen.

Wo 13 maart 2019 | 23:05 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Amerikaanse dramaserie. Hard Knox. De hele ploeg wordt door het ministerie van Defensie gemandateerd om de beveiliging van Fort Knox te testen. Scorpion moet de lokalen binnen zien te dringen om een artefact stelen.

Wo 13 maart 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Amerikaanse dramaserie. Twist and Shout. De zoon van een voormalige Vietnamveteraan roept de hulp in van het team. Hij vraagt hen om de stoffelijke overschotten van enkele gevallen soldaten zo snel mogelijk terug te vinden.

Wo 6 maart 2019 | 23:05 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Amerikaanse dramaserie. Djibouti. Het team trekt naar Djibouti, in hartje Afrika, om er Cabe proberen te bevrijden die er na een geheime missie gevangen werd genomen.

Wo 6 maart 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. Ticker. De bloedbank van Los Angeles wordt gehackt en uiteindelijk vernietigd wegens de kans op besmetting. Team Scorpion probeert de dader op te sporen om een jong meisje te redden dat wanhopig wacht op een harttransplantatie.

Wo 27 februari 2019 | 23:05 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Amerikaanse dramaserie. The Fast and the Nerdiest. Nadat Sylvester hoge ogen gooit in De Juiste Prijs, moet Team Scorpion infiltreren bij een autosmokkel waar ook sprake is van de verscheping van biowapens naar Zuid-Amerika.

Wo 27 februari 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Amerikaanse dramaserie. Adaptation. Enkele smokkelaars hebben een originele en ingenieuze manier gevonden om illegaal drugs het land binnen te smokkelen: ze maken gebruik van drones. Walter stelt Happy en Toby voor een ultimatum.

Wo 20 februari 2019 | 23:05 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Amerikaanse dramaserie. Fractured. Na een zware aardbeving in Los Angeles moet team Scorpion een geknelde gasleiding herstellen om een grote ontploffing te voorkomen.

Wo 20 februari 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Amerikaanse dramaserie. Da Bomb. Het Scorpion-team moet de NASA helpen bij de geheime lancering van een raket. De missie dreigt echter in het gedrang te komen wanneer Walter een telefoontje krijgt van Linda.

Wo 13 februari 2019 | 23:10 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. Sun Of A Gun. Sylvester komt oog in oog te staan met zijn vader, een voormalig generaal. Hij vraag Team Scorpion om hulp, omdat hij gelooft dat een dictator in Afrika van plan is een dodelijk wapen te gebruiken.

Wo 13 februari 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. White Out. Om de United States Special Forces te redden, moet Team Scorpion de barre temperaturen van Antarctica doorstaan.

Di 12 februari 2019 | 15:14 Sci-Fi Saved My Life

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Terminator Saved My Life: Robert Patrick (T2) en een Arnie-lookalike geven uitleg over de 'Terminator'-trilogie; over robots die de macht hebben gegrepen en een goede robot die de wereld probeert te redden.

Di 12 februari 2019 | 10:26 Sci-Fi Saved My Life

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Terminator Saved My Life: Robert Patrick (T2) en een Arnie-lookalike geven uitleg over de 'Terminator'-trilogie; over robots die de macht hebben gegrepen en een goede robot die de wereld probeert te redden.

Ma 11 februari 2019 | 21:50 Sci-Fi Saved My Life

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Terminator Saved My Life: Robert Patrick (T2) en een Arnie-lookalike geven uitleg over de 'Terminator'-trilogie; over robots die de macht hebben gegrepen en een goede robot die de wereld probeert te redden.

Wo 6 februari 2019 | 23:10 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. Dam Breakthrough. Op kerstavond moet Team Scorpion voorkomen dat er een ramp plaatsvindt. Stortregen heeft een grote scheur in een dam veroorzaakt en dreigt de hele stad onder water te zetten.

Wo 6 februari 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. The Old College Try. Team Scorpion gaat undercover op een universiteitscampus om een hacker te vinden die de wereldeconomie bedreigt.

Wo 30 januari 2019 | 23:05 Scorpion

Seizoen 2 - Amerikaanse dramaserie. Arrivals & Departures. Team Scorpion en Walters ouders bezoeken Megan in het ziekenhuis nadat haar gezondheid verslechterd. Ze worden in quarantaine geplaatst wanneer een dodelijke schimmel iedereen dreigt te infecteren.

Wo 30 januari 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie. US vs UN vs UK. Walter voelt zich machteloos wanneer de gezondheidstoestand van Megan zienderogen achteruitgaat. Het team gaat ondertussen op zoek naar een vliegtuig dat op mysterieuze wijze verdwenen is in zone 51. De FBI belooft hen een mooie som geld als ze erin slagen het vliegtuig op te sporen.

Wo 23 januari 2019 | 23:10 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie. Area 51. Team Scorpion helpt het onderzoek van Walter te financieren om het leven van zijn zus te redden. Het team neemt ook een opdracht aan om een vliegtuig te lokaliseren in het mysterieuze Area 51.

Wo 23 januari 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 2 - Amerikaanse dramaserie. Crazy Train. Het team probeert een dolgedraaide trein te stoppen met Paige en Ralph aan boord. Toby maakt zich ondertussen op voor zijn allereerste bokspartij in een poging om indruk te maken op Happy.

Wo 16 januari 2019 | 23:10 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Tech, Drugs, and Rock 'n Roll. Walters poging om te 'normaliseren' mislukt wanneer er zich een virus op zijn computer nestelt. Hierdoor verandert het nieuwe 'slimme' project van Team Scorpion in een val.

Wo 16 januari 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Amerikaanse dramaserie. Super Fun Guys. Het team van Scorpion trekt naar een filmset in Kazachstan voor een undercoveropdracht. Ze gaan verkleed als superheldenteam de Super Fun Guys, en dat doen ze in vol ornaat: met wapperende capes en veel te strakke maillots.

Wo 9 januari 2019 | 23:15 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Amerikaanse dramaserie. Robots. Het team heeft een ontmoeting met adjunct-directeur Katherine Cooper, verbindingsofficier van Homeland Security, en draagt Walter, Cabe en Happy op met een nieuw opdracht. Ze moeten een spionageapparaat analyseren dat aangesloten is op een communicatiekabel die 100 meter onder water ligt in internationale wateren voor de Californische kust.

Wo 9 januari 2019 | 22:20 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Amerikaanse dramaserie. Fish Filet. Sylvester gaat undercover in een federale gevangenis om een Japanse bende te ontmantelen die het gemunt heeft op drie rechters. De zaken draaien echter anders uit dan gepland waardoor Sylvester al snel gevaar loopt.

Wo 2 januari 2019 | 23:20 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. Cuba Libre. Team Scorpion wordt door Cabe naar Cuba gestuurd om daar een oude vriendin van hem te helpen. Hij wil dat het team daar op zoek gaat naar een Servische oorlogsmisdadiger.

Wo 2 januari 2019 | 22:25 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaanse dramaserie. Satellite of Love. De nieuwe directrice van Homeland Security brengt het team opnieuw bij elkaar wanneer een Russische satelliet van zijn baan afwijkt. Walter heeft na het ongeval nog steeds last van zijn linkerhand.

Zo 23 december 2018 | 01:10 Terminator 2: Judgement Day

23/12/18 - Herhaling. Sci fi sequel. In the future, machines rule the Earth, but people are fighting back, so a supercomputer seeks to destroy humankind by sending an indestructible cyborg back in time to kill the human resistance leader in his youth. The boy and his mother, aided by another cyborg, try to alter the events that led to the supercomputer's creation and the subsequent nuclear war. With Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Robert Patrick, Edward Furlong, and Earl Boen.(1991)

Herhaling. Sci-fi sequel. In the future, machines rule the Earth, but people are fighting back, so a supercomputer seeks to destroy humankind by sending an indestructible cyborg back in time to kill the human resistance leader in his youth. The boy and his mother, aided by another cyborg, try to alter the events that led to the supercomputer's creation and the subsequent nuclear war. With Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Robert Patrick, Edward Furlong, and Earl Boen.(1991)

Za 22 december 2018 | 09:45 Bridge to Terabithia IMDb: 7.2

22/12/18 - IMDB * 7.2 - Fantasy drama based on Katherine Paterson's children's novel about two young friends who escape to a magical woodland which helps them deal with the highs and lows of their real life. Free spirited girl Leslie befriends an unhappy boy called Jess at her new school. Together, they visit Terabithia, an escapist world created in Leslie's mind, featuring fairy tale creatures based on their playground friends and foes. With Josh Hutcherson, AnnaSophia Robb, Zooey Deschanel, Robert Patrick, and Bailee...

Fantasy drama based on Katherine Paterson's children's novel about two young friends who escape to a magical woodland which helps them deal with the highs and lows of their real life. Free-spirited girl Leslie befriends an unhappy boy called Jess at her new school. Together, they visit Terabithia, an escapist world created in Leslie's mind, featuring fairy-tale creatures based on their playground friends and foes. With Josh Hutcherson, AnnaSophia Robb, Zooey Deschanel, Robert Patrick, and Bailee Madison.(2007)

Do 27 september 2018 | 00:00 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 25 - Amerikaanse dramaserie. Toby or Not Toby. Toby wordt ontvoerd door Mark Collins, een voormalig lid van het team. Een race tegen de klok start om hem levend terug te vinden. Mark spreekt klare taal: als zijn eisen niet worden ingewilligd, zal hij Toby om het leven brengen.

Ma 24 september 2018 | 21:25 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 25 - Amerikaanse dramaserie. Toby or Not Toby. Toby wordt ontvoerd door Mark Collins, een voormalig lid van het team. Een race tegen de klok start om hem levend terug te vinden. Mark spreekt klare taal: als zijn eisen niet worden ingewilligd, zal hij Toby om het leven brengen.

Ma 24 september 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Amerikaanse dramaserie. Chernobyl Intentions. Wanneer het team een oude kernreactor repareert in Tsjernobyl om een nucleaire ramp af te wenden, komen Sylvester en Paige plots vast te zitten in de reactor.n nucleaire ramp af te wenden, komen Sylvester en Paige plots vast te zitten in de reactor...

Zo 23 september 2018 | 13:25 Last Rampage

23/09/18 - Drama , Drie na?eve zoons bevrijden hun onschuldige vader uit de gevangenis maar komen er stuk voor stuk achter dat deze Gary misschien niet de sneue pechvogel is die ze dachten.

Drie na?eve zoons bevrijden hun onschuldige vader uit de gevangenis maar komen er stuk voor stuk achter dat deze Gary misschien niet de sneue pechvogel is die ze dachten.

Do 20 september 2018 | 00:00 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Amerikaanse dramaserie. Hard Knox. De hele ploeg wordt door het ministerie van Defensie gemandateerd om de beveiliging van Fort Knox te testen. Scorpion moet de lokalen binnen zien te dringen en een artefact stelen.

Ma 17 september 2018 | 21:25 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Amerikaanse dramaserie. Hard Knox. De hele ploeg wordt door het ministerie van Defensie gemandateerd om de beveiliging van Fort Knox te testen. Scorpion moet de lokalen binnen zien te dringen en een artefact stelen.

Ma 17 september 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Amerikaanse dramaserie. Twist and Shout. De zoon van een voormalige Vietnamveteraan roept de hulp in van het team. Hij vraagt hen om de stoffelijke overschotten van enkele gevallen soldaten zo snel mogelijk terug te vinden.

Ma 17 september 2018 | 17:25 Last Rampage

17/09/18 - Drama , Drie na?eve zoons bevrijden hun onschuldige vader uit de gevangenis maar komen er stuk voor stuk achter dat deze Gary misschien niet de sneue pechvogel is die ze dachten.

Drie na?eve zoons bevrijden hun onschuldige vader uit de gevangenis maar komen er stuk voor stuk achter dat deze Gary misschien niet de sneue pechvogel is die ze dachten.

Za 15 september 2018 | 00:50 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. Djibouti. Tijdens een geheime missie in Afrika wordt Cabe gevangen genomen. Het team probeert hem te bevrijden.

Do 13 september 2018 | 00:00 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. Ticker. De bloedbank van Los Angeles wordt gehackt en uiteindelijk vernietigd wegens de kans op besmetting. Team Scorpion probeert de dader op te sporen om een jong meisje te redden dat wanhopig wacht op een harttransplantatie.

Ma 10 september 2018 | 21:25 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. Djibouti. Tijdens een geheime missie in Afrika wordt Cabe gevangen genomen. Het team probeert hem te bevrijden.

Ma 10 september 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Amerikaanse dramaserie. Ticker. De bloedbank van Los Angeles wordt gehackt en uiteindelijk vernietigd wegens de kans op besmetting. Team Scorpion probeert de dader op te sporen om een jong meisje te redden dat wanhopig wacht op een harttransplantatie.

Ma 3 september 2018 | 21:25 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Amerikaanse dramaserie. The Fast and the Nerdiest. Het team gaat undercover om een illegale handel in luxewagens te onderzoeken. Een levering van biologische wapens dreigt alles in de war te sturen.

Ma 3 september 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Amerikaanse dramaserie. Adaptation. Enkele smokkelaars hebben een originele en ingenieuze manier gevonden om illegaal drugs het land binnen te smokkelen: ze maken gebruik van drones. Walter stelt Happy en Toby voor een ultimatum.

Zo 2 september 2018 | 09:35 Last Rampage

02/09/18 - Drama , Drie na?eve zoons bevrijden hun onschuldige vader uit de gevangenis maar komen er stuk voor stuk achter dat deze Gary misschien niet de sneue pechvogel is die ze dachten.

Drie na?eve zoons bevrijden hun onschuldige vader uit de gevangenis maar komen er stuk voor stuk achter dat deze Gary misschien niet de sneue pechvogel is die ze dachten.

Do 30 augustus 2018 | 13:35 Last Rampage

30/08/18 - Drama , Drie na?eve zoons bevrijden hun onschuldige vader uit de gevangenis maar komen er stuk voor stuk achter dat deze Gary misschien niet de sneue pechvogel is die ze dachten.

Drie na?eve zoons bevrijden hun onschuldige vader uit de gevangenis maar komen er stuk voor stuk achter dat deze Gary misschien niet de sneue pechvogel is die ze dachten.

Do 30 augustus 2018 | 00:00 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Amerikaanse dramaserie. Fractured. Na een zware aardbeving in Los Angeles moet team Scorpion een geknelde gasleiding herstellen om een grote ontploffing te voorkomen.

Wo 29 augustus 2018 | 22:15 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Amerikaanse dramaserie. Fractured. Na een zware aardbeving in Los Angeles moet team Scorpion een geknelde gasleiding herstellen om een grote ontploffing te voorkomen.

Wo 29 augustus 2018 | 21:35 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Amerikaanse dramaserie. Da Bomb. Het Scorpion-team moet de NASA helpen bij de geheime lancering van een raket. De missie dreigt echter in het gedrang te komen wanneer Walter een telefoontje krijgt van Linda.

Ma 27 augustus 2018 | 21:30 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Amerikaanse dramaserie. Fractured. Na een zware aardbeving in Los Angeles moet team Scorpion een geknelde gasleiding herstellen om een grote ontploffing te voorkomen.

Ma 27 augustus 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Amerikaanse dramaserie. Da Bomb. Het Scorpion-team moet de NASA helpen bij de geheime lancering van een raket. De missie dreigt echter in het gedrang te komen wanneer Walter een telefoontje krijgt van Linda.

Zo 26 augustus 2018 | 03:30 Last Rampage

26/08/18 - Drama , Drie na?eve zoons bevrijden hun onschuldige vader uit de gevangenis maar komen er stuk voor stuk achter dat deze Gary misschien niet de sneue pechvogel is die ze dachten.

Drie na?eve zoons bevrijden hun onschuldige vader uit de gevangenis maar komen er stuk voor stuk achter dat deze Gary misschien niet de sneue pechvogel is die ze dachten.

Ma 20 augustus 2018 | 21:25 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. Sun Of A Gun. Sylvester komt oog in oog te staan met zijn vader, een voormalig generaal. Hij vraag Team Scorpion om hulp, omdat hij gelooft dat een dictator in Afrika van plan is een dodelijk wapen te gebruiken.

Ma 20 augustus 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. White Out. Om de United States Special Forces te redden, moet Team Scorpion de barre temperaturen van Antarctica doorstaan.

Za 18 augustus 2018 | 08:10 Last Rampage

18/08/18 - Drama , Drie na?eve zoons bevrijden hun onschuldige vader uit de gevangenis maar komen er stuk voor stuk achter dat deze Gary misschien niet de sneue pechvogel is die ze dachten.

Drie na?eve zoons bevrijden hun onschuldige vader uit de gevangenis maar komen er stuk voor stuk achter dat deze Gary misschien niet de sneue pechvogel is die ze dachten.

Vr 17 augustus 2018 | 01:20 Last Rampage

17/08/18 - Drama , Drie na?eve zoons bevrijden hun onschuldige vader uit de gevangenis maar komen er stuk voor stuk achter dat deze Gary misschien niet de sneue pechvogel is die ze dachten.

Drie na?eve zoons bevrijden hun onschuldige vader uit de gevangenis maar komen er stuk voor stuk achter dat deze Gary misschien niet de sneue pechvogel is die ze dachten.

Do 16 augustus 2018 | 00:05 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. Dam Breakthrough. Op kerstavond moet Team Scorpion voorkomen dat er een ramp plaatsvindt. Stortregen heeft een grote scheur in een dam veroorzaakt en dreigt de hele stad onder water te zetten.

Wo 15 augustus 2018 | 23:10 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. The Old College Try. Team Scorpion gaat undercover op een universiteitscampus om een hacker te vinden die de wereldeconomie bedreigt.

Ma 13 augustus 2018 | 21:30 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. Dam Breakthrough. Op kerstavond moet Team Scorpion voorkomen dat er een ramp plaatsvindt. Stortregen heeft een grote scheur in een dam veroorzaakt en dreigt de hele stad onder water te zetten.

Ma 13 augustus 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Amerikaanse dramaserie. The Old College Try. Team Scorpion gaat undercover op een universiteitscampus om een hacker te vinden die de wereldeconomie bedreigt.

Za 11 augustus 2018 | 19:00 Last Rampage

11/08/18 - Drama , Drie na?eve zoons bevrijden hun onschuldige vader uit de gevangenis maar komen er stuk voor stuk achter dat deze Gary misschien niet de sneue pechvogel is die ze dachten.

Drie na?eve zoons bevrijden hun onschuldige vader uit de gevangenis maar komen er stuk voor stuk achter dat deze Gary misschien niet de sneue pechvogel is die ze dachten.

Vr 10 augustus 2018 | 22:30 Terminator 2: Judgement Day IMDb: 8.5

10/08/18 - IMDB * 8.5 - SF-actiefilm, Amerikaanse sf actiefilm. 2029. Skynet stuurt een cyborg, de T 1000, terug in de tijd om John Connor, een tiener die in de toekomst zal uitgroeien tot de leider van het verzet, te vermoorden. Om John en zijn moeder Sarah te beschermen, stuurt ook het verzet een Terminator terug naar het verleden.

Amerikaanse sf-actiefilm. 2029. Skynet stuurt een cyborg, de T-1000, terug in de tijd om John Connor, een tiener die in de toekomst zal uitgroeien tot de leider van het verzet, te vermoorden. Om John en zijn moeder Sarah te beschermen, stuurt ook het verzet een Terminator terug naar het verleden.

Do 9 augustus 2018 | 00:05 Scorpion

Seizoen 2 - Amerikaanse dramaserie. Arrivals & Departures. Team Scorpion en Walters ouders bezoeken Megan in het ziekenhuis nadat haar gezondheid verslechterd. Ze worden in quarantaine geplaatst wanneer een dodelijke schimmel iedereen dreigt te infecteren.

Wo 8 augustus 2018 | 23:05 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie. US vs UN vs UK. Walter voelt zich machteloos wanneer de gezondheidstoestand van Megan zienderogen achteruitgaat. Het team gaat ondertussen op zoek naar een vliegtuig dat op mysterieuze wijze verdwenen is in zone 51. De FBI belooft hen een mooie som geld als ze erin slagen het vliegtuig op te sporen.

Wo 8 augustus 2018 | 09:45 Last Rampage

08/08/18 - Drama , Drie na?eve zoons bevrijden hun onschuldige vader uit de gevangenis maar komen er stuk voor stuk achter dat deze Gary misschien niet de sneue pechvogel is die ze dachten.

Drie na?eve zoons bevrijden hun onschuldige vader uit de gevangenis maar komen er stuk voor stuk achter dat deze Gary misschien niet de sneue pechvogel is die ze dachten.

Ma 6 augustus 2018 | 21:25 Scorpion

Seizoen 2 - Amerikaanse dramaserie. Arrivals & Departures. Team Scorpion en Walters ouders bezoeken Megan in het ziekenhuis nadat haar gezondheid verslechterd. Ze worden in quarantaine geplaatst wanneer een dodelijke schimmel iedereen dreigt te infecteren.

Ma 6 augustus 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse dramaserie. US vs UN vs UK. Walter voelt zich machteloos wanneer de gezondheidstoestand van Megan zienderogen achteruitgaat. Het team gaat ondertussen op zoek naar een vliegtuig dat op mysterieuze wijze verdwenen is in zone 51. De FBI belooft hen een mooie som geld als ze erin slagen het vliegtuig op te sporen.

Do 2 augustus 2018 | 00:00 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie. Area 51. Team Scorpion helpt het onderzoek van Walter te financieren om het leven van zijn zus te redden. Het team neemt ook een opdracht aan om een vliegtuig te lokaliseren in het mysterieuze Area 51.

Wo 1 augustus 2018 | 23:10 Scorpion

Seizoen 2 - Amerikaanse dramaserie. Crazy Train. Het team probeert een dolgedraaide trein te stoppen met Paige en Ralph aan boord. Toby maakt zich ondertussen op voor zijn allereerste bokspartij in een poging om indruk te maken op Happy.

Di 31 juli 2018 | 03:15 Last Rampage

31/07/18 - Drama , Drie na?eve zoons bevrijden hun onschuldige vader uit de gevangenis maar komen er stuk voor stuk achter dat deze Gary misschien niet de sneue pechvogel is die ze dachten.

Drie na?eve zoons bevrijden hun onschuldige vader uit de gevangenis maar komen er stuk voor stuk achter dat deze Gary misschien niet de sneue pechvogel is die ze dachten.

Ma 30 juli 2018 | 21:25 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Amerikaanse dramaserie. Area 51. Team Scorpion helpt het onderzoek van Walter te financieren om het leven van zijn zus te redden. Het team neemt ook een opdracht aan om een vliegtuig te lokaliseren in het mysterieuze Area 51.

Ma 30 juli 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 2 - Amerikaanse dramaserie. Crazy Train. Het team probeert een dolgedraaide trein te stoppen met Paige en Ralph aan boord. Toby maakt zich ondertussen op voor zijn allereerste bokspartij in een poging om indruk te maken op Happy.

Za 28 juli 2018 | 00:05 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Tech, Drugs, and Rock 'n Roll. Walters computer wordt getroffen door een virus. Daardoor dreigt het nieuwe project van Team Scorpion in het water te vallen.

Do 26 juli 2018 | 23:45 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Amerikaanse dramaserie. Super Fun Guys. Het team van Scorpion trekt naar een filmset in Kazachstan voor een undercoveropdracht. Ze gaan verkleed als superheldenteam de Super Fun Guys, en dat doen ze in vol ornaat: met wapperende capes en veel te strakke maillots.

Wo 25 juli 2018 | 23:10 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Amerikaanse dramaserie. Super Fun Guys. Het team van Scorpion trekt naar een filmset in Kazachstan voor een undercoveropdracht. Ze gaan verkleed als superheldenteam de Super Fun Guys, en dat doen ze in vol ornaat: met wapperende capes en veel te strakke maillots.

Ma 23 juli 2018 | 21:25 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Tech, Drugs, and Rock 'n Roll. Walters computer wordt getroffen door een virus. Daardoor dreigt het nieuwe project van Team Scorpion in het water te vallen.

Ma 23 juli 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Amerikaanse dramaserie. Super Fun Guys. Het team van Scorpion trekt naar een filmset in Kazachstan voor een undercoveropdracht. Ze gaan verkleed als superheldenteam de Super Fun Guys, en dat doen ze in vol ornaat: met wapperende capes en veel te strakke maillots.

Ma 23 juli 2018 | 19:00 Last Rampage

23/07/18 - Drama , Drie na?eve zoons bevrijden hun onschuldige vader uit de gevangenis maar komen er stuk voor stuk achter dat deze Gary misschien niet de sneue pechvogel is die ze dachten.

Drie na?eve zoons bevrijden hun onschuldige vader uit de gevangenis maar komen er stuk voor stuk achter dat deze Gary misschien niet de sneue pechvogel is die ze dachten.

Ma 16 juli 2018 | 21:25 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Amerikaanse dramaserie. Robots. Het team heeft een ontmoeting met adjunct-directeur Katherine Cooper, verbindingsofficier van Homeland Security, en draagt Walter, Cabe en Happy op met een nieuw opdracht. Ze moeten een spionageapparaat analyseren dat aangesloten is op een communicatiekabel die 100 meter onder water ligt in internationale wateren voor de Californische kust.

Ma 16 juli 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Amerikaanse dramaserie. Fish Filet. Sylvester gaat undercover in een federale gevangenis om een Japanse bende te ontmantelen die het gemunt heeft op drie rechters. De zaken draaien echter anders uit dan gepland waardoor Sylvester al snel gevaar loopt.

Ma 9 juli 2018 | 21:25 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. Cuba Libre. Team Scorpion wordt door Cabe naar Cuba gestuurd om daar een oude vriendin van hem te helpen. Hij wil dat het team daar op zoek gaat naar een Servische oorlogsmisdadiger.

Ma 9 juli 2018 | 20:30 Scorpion

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaanse dramaserie. Satellite of Love. De nieuwe directrice van Homeland Security brengt het team opnieuw bij elkaar wanneer een Russische satelliet van zijn baan afwijkt. Walter heeft na het ongeval nog steeds last van zijn linkerhand.

Zo 10 juni 2018 | 15:30 Zappbaas voor 1 dag: Bridge to Terabithia IMDb: 7.2

10/06/18 - IMDB * 7.2 - Fantasy-film, Amerikaanse fantasyfilm: Plattelandsjongen Jess is niet zo gelukkig. Hij heeft arme ouders, zijn zussen vitten voortdurend op hem, en hij wordt gepest op school. Op een dag komt er een nieuw meisje in de klas, Leslie, die ook nog Jess' buurmeisje blijkt te zijn. Leslie is nieuw in het dorp en het enig kind van artistieke ouders. Ondanks hun verschillen worden Jess en Leslie de beste vrienden. Samen bedenken ze het geheime koninkrijk Terabithia, een magische plek die je alleen kunt bereiken door...

Amerikaanse fantasyfilm: Plattelandsjongen Jess is niet zo gelukkig. Hij heeft arme ouders, zijn zussen vitten voortdurend op hem, en hij wordt gepest op school. Op een dag komt er een nieuw meisje in de klas, Leslie, die ook nog Jess' buurmeisje blijkt te zijn. Leslie is nieuw in het dorp en het enig kind van artistieke ouders. Ondanks hun verschillen worden Jess en Leslie de beste vrienden. Samen bedenken ze het geheime koninkrijk Terabithia, een magische plek die je alleen kunt bereiken door met een touw over een smal beekje in het bos te slingeren.

Za 12 mei 2018 | 23:05 Terminator 2: Judgement Day

12/05/18 - Herhaling. Sci fi sequel. In the future, machines rule the Earth, but people are fighting back, so a supercomputer seeks to destroy humankind by sending an indestructible cyborg back in time to kill the human resistance leader in his youth. The boy and his mother, aided by another cyborg, try to alter the events that led to the supercomputer's creation and the subsequent nuclear war. With Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Robert Patrick, Edward Furlong, and Earl Boen.(1991)

Herhaling. Sci-fi sequel. In the future, machines rule the Earth, but people are fighting back, so a supercomputer seeks to destroy humankind by sending an indestructible cyborg back in time to kill the human resistance leader in his youth. The boy and his mother, aided by another cyborg, try to alter the events that led to the supercomputer's creation and the subsequent nuclear war. With Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Robert Patrick, Edward Furlong, and Earl Boen.(1991)

Ma 9 april 2018 | 23:15 Scorpion

Im Gerichtssaal gibt Sylvester (Ari Stidham) sein Bestes, um Cabe (Robert Patrick) vor dem Gefängnis zu bewahren, doch Team Scorpion möchte nicht tatenlos die Verhandlung abwarten. Um Cabes Chancen zu verbessern, will Happy (Jadyn Wong) u.a. das Funkgerät des Gerichtsdieners hacken, damit sie die Verhandlung auch von außen mitverfolgen können. Doch dabei hören sie im Polizeifunk auch einen Notruf mit: Ein Hund steckt in einer Zisterne fest. Klar, dass Walter (Elyes Gabel) und Kollegen nun erst einmal zur Hunderettung ausrücken müssen...

Zo 8 april 2018 | 15:30 Last Rampage

08/04/18 - Drama , Drie na?eve zoons bevrijden hun onschuldige vader uit de gevangenis maar komen er stuk voor stuk achter dat deze Gary misschien niet de sneue pechvogel is die ze dachten.

Drie na?eve zoons bevrijden hun onschuldige vader uit de gevangenis maar komen er stuk voor stuk achter dat deze Gary misschien niet de sneue pechvogel is die ze dachten.

Ma 2 april 2018 | 20:30 Last Rampage

02/04/18 - Drama , Drie na?eve zoons bevrijden hun onschuldige vader uit de gevangenis maar komen er stuk voor stuk achter dat deze Gary misschien niet de sneue pechvogel is die ze dachten.

Drie na?eve zoons bevrijden hun onschuldige vader uit de gevangenis maar komen er stuk voor stuk achter dat deze Gary misschien niet de sneue pechvogel is die ze dachten.

Do 29 maart 2018 | 03:30 Last Rampage

29/03/18 - Drama , Drie na?eve zoons bevrijden hun onschuldige vader uit de gevangenis maar komen er stuk voor stuk achter dat deze Gary misschien niet de sneue pechvogel is die ze dachten.

Drie na?eve zoons bevrijden hun onschuldige vader uit de gevangenis maar komen er stuk voor stuk achter dat deze Gary misschien niet de sneue pechvogel is die ze dachten.

Vr 23 maart 2018 | 01:50 Last Rampage

23/03/18 - Drama , Drie na?eve zoons bevrijden hun onschuldige vader uit de gevangenis maar komen er stuk voor stuk achter dat deze Gary misschien niet de sneue pechvogel is die ze dachten.

Drie na?eve zoons bevrijden hun onschuldige vader uit de gevangenis maar komen er stuk voor stuk achter dat deze Gary misschien niet de sneue pechvogel is die ze dachten.

Ma 19 maart 2018 | 23:15 Scorpion

Nerds auf hoffnungsloser Ökomission. Im Pazifik treiben gewaltige Mengen Kunststoff. Beim Versuch, das Umweltproblem in den Griff zu bekommen, strandet das Team gemeinsam mit Walters neuer Nachbarin Florence (Tina Majorino, "Grey?s Anatomy") auf einer Müllinsel, die sich ganz allmählich in ihre Einzelteile auflöst.

Za 17 maart 2018 | 01:50 Terminator 2: Judgment Day IMDb: 8.5

17/03/18 - IMDB * 8.5 - SF-actiefilm, Amerikaanse sf actiefilm: Skynet stuurt een nieuwe cyborg terug in de tijd. Deze geavanceerde, onverwoestbare versie van de Terminator heeft als enige opdracht het vermoorden van John Connor, een tiener die in de toekomst zal uitgroeien tot de leider van het verzet tegen de robots van Skynet. Het verzet is op de hoogte van deze geheime missie en stuurt eveneens een Terminator: die moet John en zijn moeder Sarah beschermen.

Amerikaanse sf-actiefilm: Skynet stuurt een nieuwe cyborg terug in de tijd. Deze geavanceerde, onverwoestbare versie van de Terminator heeft als enige opdracht het vermoorden van John Connor, een tiener die in de toekomst zal uitgroeien tot de leider van het verzet tegen de robots van Skynet. Het verzet is op de hoogte van deze geheime missie en stuurt eveneens een Terminator: die moet John en zijn moeder Sarah beschermen.

Vr 16 maart 2018 | 22:30 Last Rampage

16/03/18 - Misdaad en Detective, Film, Drama, In de zomer van 1978 zit Gary Tison een lange straf uit voor de moord op een gevangenisbewaker. Zijn drie zoons geloven door de bijna gestoorde loyaliteit van hun moeder nog altijd in de onschuld van hun vader en op een dag smokkelen ze wapens de gevangenis binnen om Gary te bevrijden. Wat begint als een langverwachte familiereünie verandert langzaam maar zeker in een nachtmerrie als blijkt dat Gary niet de onschuldige pechvogel is die hij leek.

In de zomer van 1978 zit Gary Tison een lange straf uit voor de moord op een gevangenisbewaker. Zijn drie zoons geloven door de bijna gestoorde loyaliteit van hun moeder nog altijd in de onschuld van hun vader en op een dag smokkelen ze wapens de gevangenis binnen om Gary te bevrijden. Wat begint als een langverwachte familiereünie verandert langzaam maar zeker in een nachtmerrie als blijkt dat Gary niet de onschuldige pechvogel is die hij leek.

Vr 16 maart 2018 | 22:00 Terminator 2: Judgment Day IMDb: 8.5

16/03/18 - IMDB * 8.5 - SF-actiefilm, Amerikaanse sf actiefilm: Skynet stuurt een nieuwe cyborg terug in de tijd. Deze geavanceerde, onverwoestbare versie van de Terminator heeft als enige opdracht het vermoorden van John Connor, een tiener die in de toekomst zal uitgroeien tot de leider van het verzet tegen de robots van Skynet. Het verzet is op de hoogte van deze geheime missie en stuurt eveneens een Terminator: die moet John en zijn moeder Sarah beschermen.

Amerikaanse sf-actiefilm: Skynet stuurt een nieuwe cyborg terug in de tijd. Deze geavanceerde, onverwoestbare versie van de Terminator heeft als enige opdracht het vermoorden van John Connor, een tiener die in de toekomst zal uitgroeien tot de leider van het verzet tegen de robots van Skynet. Het verzet is op de hoogte van deze geheime missie en stuurt eveneens een Terminator: die moet John en zijn moeder Sarah beschermen.

Ma 12 maart 2018 | 23:15 Scorpion

Eine Bikergang will Beweismittel aus dem Materiallager der Polizei stehlen. Bei dem Einbruch wird ein Wachmann schwer verletzt ? aber das gesuchte Stück finden sie nicht. Also nehmen die Rocker "Das Renaissance-Festival" ins Visier, das in der Nachbarschaft zum Polizeilager stattfindet. Ausgerechnet dort feiert aber Team Scorpion in mittelalterlichen Gewändern Sylvesters (Ari Stidham) Geburtstag...

Ma 19 februari 2018 | 23:10 Scorpion

Walter (Elyes Gabel) will die Arbeit seines Teams auf einer Messe vorstellen. Doch dann dringen bewaffnete Männer ein und nehmen alle als Geisel. Zum Glück hatte sich Cabe (Robert Patrick) gerade ausgeruht und beginnt jetzt, einen Geiselnehmer nach dem anderen auszuschalten... Der Originalfolgentitel sagt alles: "Sci Hard".

Ma 22 januari 2018 | 23:15 Scorpion

Krimiserie um eine Superbrain-Spezialeinheit der NSA. Walter (Elyes Gabel) ist dabei, eine Rakete zu reparieren, da hebt diese plötzlich ab! Als das Genie zu halluzinieren beginnt, muss das Team schnell handeln, bevor die Sauerstoffzufuhr zu knapp wird.

Do 18 januari 2018 | 00:15 Flags of our Fathers

Die Schlacht um Iwo Jima im Jahr 1945 war aufseiten der Amerikaner eine ihrer verlustreichsten Militäroffensiven im Zweiten Weltkrieg. Die Insel war ein strategisch wichtiger Ausgangspunkt für weitere Militäroperationen. Nach einem verlustreichen Angriff gelingt es den US-Soldaten, die amerikanische Flagge auf dem höchsten Punkt der Insel, dem Gipfel des Suribachi, zu hissen. Das später berühmt gewordene Foto entsteht jedoch nicht bei diesem Anlass, sondern lediglich beim späteren Austausch der Flagge. Das Foto zeigt insgesamt sechs Soldaten, die als Rene Gagnon, Ira Hayes und John Bradley sowie die ums Leben gekommenen Soldaten Franklin Sousley, Hank Hansen und Mike Strank identifiziert werden. Die drei Überlebenden werden nach der Schlacht in die USA eingeflogen und als Kriegshelden gefeiert. Die Fotografie entwickelt im politischen Kontext bald ein Eigenleben, wobei eventuelle Verwechslungen unter den Teppich gekehrt werden.

Zo 14 januari 2018 | 20:15 Flags of our Fathers

Die Schlacht um Iwo Jima im Jahr 1945 war aufseiten der Amerikaner eine ihrer verlustreichsten Militäroffensiven im Zweiten Weltkrieg. Die Insel war ein strategisch wichtiger Ausgangspunkt für weitere Militäroperationen. Nach einem verlustreichen Angriff gelingt es den US-Soldaten, die amerikanische Flagge auf dem höchsten Punkt der Insel, dem Gipfel des Suribachi, zu hissen. Das später berühmt gewordene Foto entsteht jedoch nicht bei diesem Anlass, sondern lediglich beim späteren Austausch der Flagge. Das Foto zeigt insgesamt sechs Soldaten, die als Rene Gagnon, Ira Hayes und John Bradley sowie die ums Leben gekommenen Soldaten Franklin Sousley, Hank Hansen und Mike Strank identifiziert werden. Die drei Überlebenden werden nach der Schlacht in die USA eingeflogen und als Kriegshelden gefeiert. Die Fotografie entwickelt im politischen Kontext bald ein Eigenleben, wobei eventuelle Verwechslungen unter den Teppich gekehrt werden.

Ma 8 januari 2018 | 23:10 Scorpion

Schön albern gerät der Auftakt der?4. Staffel: Walters (Elyes Gabel) hat die Nacht mit Paige verbracht. Am Morgen danach sichtlich in Partystimmung, reißt ihn "Das Himmelfahrtskommando" jäh aus seinen Musicalträumen...

Ma 1 januari 2018 | 16:50 Elvis (2)

Trotz seines musikalischen Erfolgs muss Elvis (Jonathan Rhys Meyers) zum Militär. Ab Ende 1958 dient G. I. Presley bei der 3. US-Panzerdivision in Friedberg bei Bad Nauheim. Hier lernt er die erst 14-jährige Priscilla (Antonia Bernath) kennen, Stieftochter eines Luftwaffenoffiziers. Mit ihm geht sie zurück nach Amerika, wo Hollywood wartet. Ein Leben im Rausch beginnt ? auch wegen der vielen Medikamente, die Elvis nimmt.

Ma 1 januari 2018 | 15:25 Elvis (1)

Memphis, Tennessee, 1954: Der 19-jährige Elvis (Jonathan Rhys Meyers) liebt "schwarzen" Rhythm and Blues und fällt mit exzentrischen Klamotten auf. Im Tonstudio von Sam Phillips (Tim Guinee) wird das Talent des Außenseiters entdeckt, seine erste Single "That?s All Right Mama" schlägt ein wie eine Bombe. Es folgen Wellen weiblicher Hysterie und Proteste der konservativen Bevölkerung (u. a. Frank Sinatra!), die den "anzüglichen" Tanzstil von Elvis "The Pelvis" ablehnen... Wer sieht schon dem unvergleichlichen Elvis Presley (1935?77) ähnlich? Meyers, im Todesjahr des "King" geboren und für die Rolle mit einem Golden Globe prämiert, wenigstens vermittelt glaubhaft Elvis? Selbstzweifel und Sehnsüchte sowie die enge Beziehung zu dessen Mutter Gladys und die ambivalente zum dominanten Manager Colonel Tom Parker (Randy Quaid). Nur schade, dass die Macher zugunsten der Originalaufnahmen auf den echten Gesang des Schauspielers verzichteten.

Wo 13 december 2017 | 22:54 S.W.A.T.: Firefight IMDb: 5.4

13/12/17 - IMDB * 5.4 - Actiethriller, Amerikaanse actiethriller: Luitenant Paul Cutler wordt overgeplaatst naar Detroit om er een lokaal SWAT team aan een zware training te onderwerpen. Eens daar wordt hij echter het nieuwe doelwit van een moorddadig genie dat beschermd wordt door overheidsfunctionarissen. Hij wil zich wreken op Cutler nadat zijn vriendin gegijzeld wordt tijdens een missie wordt en vermoord. De man ziet Cutler immers al de schuldige voor deze moord. Paul zal nu alles op alles moeten zetten om niet aan hem ten prooi...

Amerikaanse actiethriller: Luitenant Paul Cutler wordt overgeplaatst naar Detroit om er een lokaal SWAT-team aan een zware training te onderwerpen. Eens daar wordt hij echter het nieuwe doelwit van een moorddadig genie dat beschermd wordt door overheidsfunctionarissen. Hij wil zich wreken op Cutler nadat zijn vriendin gegijzeld wordt tijdens een missie wordt en vermoord. De man ziet Cutler immers al de schuldige voor deze moord. Paul zal nu alles op alles moeten zetten om niet aan hem ten prooi te vallen.

Ma 4 december 2017 | 23:15 Scorpion

Walters Team soll in einem Biodome, das die auf dem Mars herrschenden Lebensbedingungen simuliert, wieder für Energie sorgen. Als in der veralteten Forschungsanlage der Reaktor hochgeht und das Sicherheitstor blockiert, werden die Bedingungen zunehmend lebensfeindlich.

Zo 3 december 2017 | 22:37 The Marine IMDb: 4.7

03/12/17 - IMDB * 4.7 - Actiethriller, Amerikaanse actiethriller: Marinier John Triton wordt bedankt voor bewezen diensten nadat hij een direct bevel heeft genegeerd tijdens een reddingsmissie in Irak. Zijn vrouw Kate stelt voor om er enkele dagen tussenuit te knijpen. Maar nog voor ze hun bestemming in de afgelegen bergen bereiken, wordt Kate door een gewelddadige dievenbende ontvoerd. John zet meteen de achtervolging in.

Amerikaanse actiethriller: Marinier John Triton wordt bedankt voor bewezen diensten nadat hij een direct bevel heeft genegeerd tijdens een reddingsmissie in Irak. Zijn vrouw Kate stelt voor om er enkele dagen tussenuit te knijpen. Maar nog voor ze hun bestemming in de afgelegen bergen bereiken, wordt Kate door een gewelddadige dievenbende ontvoerd. John zet meteen de achtervolging in.

Ma 27 november 2017 | 23:15 Scorpion

Walter (Elyes Gabel) und Kollegen sollen eine außer Kontrolle geratene Raumkapsel sicher auf die Erde bringen. Das ist Problem Nummer eins. Problem Nummer zwei: An Bord der Kapsel ist eine Gesteinsprobe, die wertvolles Palladium-Erz enthält, das der Auftraggeber bergen möchte. Leider würde damit aber auch ein im Stein enthaltener Krankheitserreger freigesetzt...

Ma 20 november 2017 | 23:15 Scorpion

Spezialaufträge sind für das Scorpion-Team keine Besonderheit. Besonders ist da schon eher, dass der aktuelle Auftrag ohne Zwischenfälle ausgeführt werden kann. Das dicke Ende kommt aber natürlich noch: Als Paige (Katharine McPhee) und Happy (Jadyn Wong) nach getaner Arbeit für den Rückweg in die Seilbahn steigen, reißt nach kurzer Fahrt ein Seil und die Gondel droht, in die Tiefe zu stürzen...

Ma 2 oktober 2017 | 23:10 Scorpion

Ein einfacher Job auf einem Weingut entpuppt sich als Falle. Plötzlich sehen sich Walter (Elyes Gabel) und sein Team in der Gewalt einer ausländischen Organisation, die mithilfe von "Falschgeld" die US-Wirtschaft ins Chaos stürzen will... Wieder dabei: Lea Thompson ("Zurück in die Zukunft") als Paiges Mutter Veronica.

Wo 27 september 2017 | 22:43 The Marine IMDb: 4.7

27/09/17 - IMDB * 4.7 - Actiethriller, Amerikaanse actiethriller: Marinier John Triton wordt bedankt voor bewezen diensten nadat hij een direct bevel heeft genegeerd tijdens een reddingsmissie in Irak. Zijn vrouw Kate stelt voor om er enkele dagen tussenuit te knijpen. Maar nog voor ze hun bestemming in de afgelegen bergen bereiken, wordt Kate door een gewelddadige dievenbende ontvoerd. John zet meteen de achtervolging in.

Amerikaanse actiethriller: Marinier John Triton wordt bedankt voor bewezen diensten nadat hij een direct bevel heeft genegeerd tijdens een reddingsmissie in Irak. Zijn vrouw Kate stelt voor om er enkele dagen tussenuit te knijpen. Maar nog voor ze hun bestemming in de afgelegen bergen bereiken, wordt Kate door een gewelddadige dievenbende ontvoerd. John zet meteen de achtervolging in.

Do 7 september 2017 | 22:43 S.W.A.T.: Firefight IMDb: 5.4

07/09/17 - IMDB * 5.4 - Actiethriller, Amerikaanse actiethriller: Luitenant Paul Cutler wordt overgeplaatst naar Detroit om er een lokaal SWAT team aan een zware training te onderwerpen. Eens daar wordt hij echter het nieuwe doelwit van een moorddadig genie dat beschermd wordt door overheidsfunctionarissen. Hij wil zich wreken op Cutler nadat zijn vriendin gegijzeld wordt tijdens een missie wordt en vermoord. De man ziet Cutler immers al de schuldige voor deze moord. Paul zal nu alles op alles moeten zetten om niet aan hem ten prooi...

Amerikaanse actiethriller: Luitenant Paul Cutler wordt overgeplaatst naar Detroit om er een lokaal SWAT-team aan een zware training te onderwerpen. Eens daar wordt hij echter het nieuwe doelwit van een moorddadig genie dat beschermd wordt door overheidsfunctionarissen. Hij wil zich wreken op Cutler nadat zijn vriendin gegijzeld wordt tijdens een missie wordt en vermoord. De man ziet Cutler immers al de schuldige voor deze moord. Paul zal nu alles op alles moeten zetten om niet aan hem ten prooi te vallen.

Ma 21 augustus 2017 | 20:30 Endless Love IMDb: 6.3

21/08/17 - IMDB * 6.3 - Romantisch drama: Er is niets zo overweldigend, onbezonnen en betoverend als een eerste grote liefde. Een liefde die David, een charismatische jongeman, en Jade, een bevoorrecht meisje, beleven. De ouders van Jade vinden echter dat hun relatie iets te heftig is en verbieden David nog langer met hun dochter om te gaan.

Romantisch drama: Er is niets zo overweldigend, onbezonnen en betoverend als een eerste grote liefde. Een liefde die David, een charismatische jongeman, en Jade, een bevoorrecht meisje, beleven. De ouders van Jade vinden echter dat hun relatie iets te heftig is en verbieden David nog langer met hun dochter om te gaan.

Ma 26 juni 2017 | 23:10 Scorpion

Die Nerds widmen sich zur Abwechslung einem ganz realen Problem: Es geht "Zurück nach Tschernobyl", weil der Betonsarkophag des Unglücksreaktors bröckelt. Die US-Genies um Walter O?Brien (Elyes Gabel) sollen sich was einfallen lassen. Doch vor Ort geht ein Rundflug über das verseuchte Gelände gründlich schief.

Zo 25 juni 2017 | 00:35 Männer die auf Ziegen starren

Laufzeit: 85 Min. Nachdem er von seiner Frau verlassen wurde, geht der amerikanische Reporter Bob Wilton 2003 als Kriegsberichterstatter in den Irak, um es sich und der Welt zu beweisen. Hier trifft er auf Lyn Cassady, einen ehemaligen US-Armeeveteran, der einer geheimen Spezialeinheit angehörte: Soldaten wie er wurden als „New Earth Army“ aufgrund ihrer übersinnlichen Fähigkeiten für den Feindeinsatz ausgebildet. Bis eines Tages ihr Anführer, der Ex-Hippie und Vietnamveteran Bill Django, plötzlich verschwand. Wilton ist begeistert und macht sich gemeinsam mit Cassady auf, nach Bill Django und dem Verbleib der „New Earth Army“ zu suchen. Mit bissigem Witz und schrägem Humor führt George Clooney das prominente Ensemble durch eine hintersinnige (Anti-) Kriegssatire. * Der amerikanische Provinzjournalist Bob Wilton (Ewan McGregor) fühlt sich tief im Stolz verletzt, als ihn Anfang des Jahres 2003 die eigene Ehefrau für seinen Chefredakteur verlässt. Um es sich selbst zu beweisen und der abtrünnigen Gattin zu imponieren, reist er kurz entschlossen in den Irak – dort will er vom amerikanischen Fronteinsatz berichten. Doch als Kriegsberichterstatter kommt Bob nicht allzu weit. Stattdessen sitzt er in einem Kuwaiter Hotel fest, wo er zufällig den verschroben wirkenden Lyn Cassady (George Clooney) kennenlernt, einen ehemaligen Army-Elitesoldaten, der dem ambitionierten Pressemann eine schier unglaubliche Geschichte auftischt: Cassady behauptet, ein sogenannter Jedi-Krieger der ehemals streng geheimen „New Earth Army“ zu sein, dessen Spezialgebiet es war, Personen durch paranormale „Fernwahrnehmung“ aufzuspüren und Tiere – zum Beispiel Ziegen – durch reinen Blickkontakt ins Jenseits zu befördern. Diese Spezialeinheit der US-Armee, sei aufgrund ihrer übersinnlichen Fähigkeiten zum Zwecke der gewaltlosen psychologischen Kriegsführung gebildet worden und habe obskure New-Age-Methoden angewendet. Bis ihr Gründer und Anführer, ein Ex-Hippie und Vietnamveteran namens Bill Django (Jeff Bridges), von seinem erbitterten Konkurrenten Larry Hooper (Kevin Spacey) ausgebootet worden sei, unehrenhaft entlassen wurde und spurlos verschwand. Bob Wilton ist fasziniert von diesen wilden Erzählungen, wittert die ganz große Story und begibt sich gemeinsam mit Cassady auf eine Mission: Sie wollen nach Bill Django und dem Verbleib der ehemaligen Jedi-Krieger suchen. Was als hindernisreicher Wüstentrip beginnt, führt das ungleiche Duo schließlich zu einer versteckten Armeebasis, in der unter Hoopers Leitung noch immer zweifelhafte Experimente durchgeführt werden. Oscar-Preisträger George Clooney als geistig abgehobener Frontkämpfer mit magischem Auge? Sicheres Indiz für einen schrägen Filmspaß mit dem gewissen Etwas! Sein Schauspiel- und Regiekollege Grant Heslov gewinnt dem mehr als skurrilen, angeblich auf Tatsachen beruhenden Stoff eine Bissigkeit ab, die man von ähnlich gearteten Anti-Kriegsdramen bislang nur selten kannte. Gemeinsam mit den ebenfalls Oscar-prämierten Kollegen Jeff Bridges und Kevin Spacey bereitet es Clooney, Heslov & Co. sichtliches Vergnügen, die amerikanische Kriegsmaschinerie ad absurdum zu führen. Hinter dem vordergründigen Slapstick verbergen sich dabei durchaus kritische Absichten, die zu intelligentem, ironischem Starkino verpackt wurden.

Ma 12 juni 2017 | 23:10 Scorpion

Ein ungewöhnlicher Job für das Team: Nach dem Fund von Uniformresten einer in Vietnam verschwundenen US-Truppe sollen die Genies einen Bodenscanner so perfektionieren, dass nach den sterblichen Überresten der Männer gesucht werden kann.

Ma 12 juni 2017 | 22:15 Scorpion

Der ehemalige Navy Seal Tim Armstrong (Scott Porter) soll die Sicherheit von Cabe (Robert Patrick) gewährleisten. Armstrong wird von den anderen Skorpionen nicht gerade mit offenen Armen empfangen. Besonders Walter (Elyes Gabel) ist der patente Muskelprotz ein Dorn im Auge. Macht er doch ausgerechnet Walters heimlichem Schwarm Paige (Katharine McPhee) schöne Augen... Scott Porter schaffte als querschnittgelähmter Quarterback in "Friday Night Lights" den Durchbruch. Doch der 37-Jährige, der zuletzt in "Hart of Dixie" spielte, hat auch eine sanfte Seite: Er sang an der Universität in einer A-cappella-Truppe.

Do 25 mei 2017 | 21:30 Scorpion

Drie weken nadat het team in een woestijn is gecrasht, beginnen de onderlinge spanningen toe te nemen.

Do 18 mei 2017 | 21:30 Scorpion

Het team crasht met het vliegtuig op een verlaten eiland. Er is weinig hoop dat ze op tijd worden gered.

Do 11 mei 2017 | 21:25 Scorpion

Nadat een eenvoudige zaak helemaal uit de hand loopt, moet het team Happy en Toby helpen op tijd te komen voor het huwelijk.

 Meer