Rijk op tv (tv-tips)

Vandaag | 22:35 Commando's

Film, AVROTROS Zes Nederlandse commando's, onder leiding van John de Koning en gestationeerd in Mali, worden onder Amerikaans bevel uitgezonden naar Nigeria om de zoon van een rijke Nigeriaanse oliefamilie te bevrijden uit de handen van Boko Haram ...

AVROTROS Zes Nederlandse commando's, onder leiding van John de Koning en gestationeerd in Mali, worden onder Amerikaans bevel uitgezonden naar Nigeria om de zoon van een rijke Nigeriaanse oliefamilie te bevrijden uit de handen van Boko Haram rebellen. Als het team erachter komt dat de man geen gegijzelde is, maar juist samenwerkt met de terroristen, loopt de missie compleet uit de hand. Is John in staat om zijn team bij elkaar te houden en de missie te volbrengen?

Vandaag | 21:30 Slot: Ik geloof in mij

Amusement, In de laatste aflevering van Ik geloof in mij blikt René le Blanc terug op zijn deelname aan het programma ...

In de laatste aflevering van Ik geloof in mij blikt René le Blanc terug op zijn deelname aan het programma en de wervelwind aan media-aandacht die hem hierdoor ten deel viel. Door het dak Is dit de roem die René voor ogen had? Het aantal views van zijn single gaat door het dak en hij wordt platgebeld. Er is zelfs een imitator van René te zien op YouTube. Idool Rutger neemt deze week de clip op bij het nummer 'blijf bij mij'. Zowel voor als achter de schermen speelt Ivana een belangrijke rol in deze clip. En Gio ontmoet eindelijk zijn grote idool Danny de Munk en grijpt meteen zijn kans om Danny zijn stem te laten horen. Je kunt alle afleveringen van Ik geloof in mij terugkijken op KIJK.nl en via gids.tv/programma/ik-geloof-in-mij. (Foto: Wessel de Groot/Talpa)

Overmorgen | 13:10 NOS Studio Sport

Overmorgen - Sport, Aflevering 122 van 143 Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en ...

Aflevering 122 van 143 Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.

Je vindt hier de programma's van Rijk op tv We hebben de volgende programma's voor Rijk Commando's: Film, AVROTROS Zes Nederlandse commando's, onder leiding van John de Koning en gestationeerd in Mali, worden onder Amerikaans bevel uitgezonden naar Nigeria om de zoon van een rijke Nigeriaanse oliefamilie te bevrijden uit de handen van Boko Haram. Slot: Ik geloof in mij: Amusement, In de laatste aflevering van Ik geloof in mij blikt René le Blanc terug op zijn deelname aan het programma. NOS Studio Sport: Overmorgen - Sport, Aflevering 122 van 143 Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en. Nieuwsuur: o.a. gesprek met Jaap van Dissel: Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Een gesprek met RIVM topman Jaap van Dissel Er is geen. Kikker en zijn vriendjes: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 13 van 26 Kikker en het vogeltje KRO NCRV Deze kleurrijke animatieserie volgt de avonturen. BinnensteBuiten: Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 154 van 322 KRO NCRV Met een woonkamer van honderdtwintig vierkante meter, een. Lang Leve de Liefde: Amusement, Seizoen 2 Aflevering 79 van 219 Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De. Het Sinterklaasjournaal op bezoek: Amusement, Jeugd, NTR Dieuwertje Blok gaat op bezoek bij Sinterklaas thuis om antwoord te krijgen op de belangrijkste. BEAU: Amusement, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Eerder dit jaar stapte hij uit 50PLUS om nog geen half jaar later. Pawn Stars: Amusement, Reality, Seizoen 14 Aflevering 8 Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie Harrison. Vos en Haas: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 11 van 128 Logeren KRO NCRV Humoristische en fantasierijke kleianimatieserie over een. NOS Jeugdjournaal met gebarentolk: Jeugd, Laatste dag verhoren toeslagenaffaire * Allergrootste batterij in Lelystad * Olifant Buba verhuist naar. B.O.Z.: LEGO Ninjago: Master Of The Mountain: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 17 Animatieserie over ninja's met bijzondere krachten, die het land Ninjago tegen het kwaad. Kindertijd: Jeugd, Seizoen 2020 Aflevering 169 van 334 KRO NCRV In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete. B.O.Z.: LEGO Nexo Knights: Jeugd, Seizoen 2 Monsterchef Animatieserie over de Nexo Knights, die er alles aan doen om het hightech koninkrijk.

Rijk op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 10:15 Nieuwsuur: o.a. gesprek met Jaap van Dissel

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Een gesprek met RIVM topman Jaap van Dissel Er is geen ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Een gesprek met RIVM-topman Jaap van Dissel Er is geen instantie die tijdens de coronacrisis zo in de schijnwerpers is komen te staan: het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Maar het RIVM is ook stevig onder vuur komen te liggen. Vanavond een uitgebreid interview met RIVM-topman Jaap van Dissel. Laatste dag openbare verhoren toeslagenaffaire Het is vandaag de laatste dag van de openbare verhoren door de parlementaire onderzoekscommissie Kinderopvang. De afgelopen twee weken zijn hoge ambtenaren en politici verhoord. Vandaag verschijnen minister van Financiën Wopke Hoekstra en premier Mark Rutte. Het onderzoek moet aan het licht brengen hoe het kan dat duizenden ouders door de overheid in de problemen zijn gekomen. Politiek duider Arjan Noorlander volgt de verhoren. Verdriet na dood voetballegende Maradona Het overlijden van Diego Maradona heeft veel losgemaakt in de wereld. Overal rouwen fans om het verlies van het Argentijnse volksidool. Duizenden Argentijnen zijn samengekomen bij het presidentieel paleis Casa Rosada in Buenos Aires, om Maradona de laatste eer te bewijzen. En ook Napels huilt. Mensen steken vuurwerk af en zingen vanaf hun balkons. Maradona maakte in 1987 de club Napoli voor het eerst in de geschiedenis landskampioen. Vanavond een verslag uit Buenos Aires en Napels.

Vandaag | 11:20 Kikker en zijn vriendjes

Seizoen 1 - Aflevering 13 van 26 - Kikker en het vogeltje - KRO-NCRV Deze kleurrijke animatieserie volgt de avonturen van Kikker, Eend, Haas, Varken en Rat en laat kinderen de kracht van vriendschap ontdekken.

Vandaag | 11:25 BinnensteBuiten

Seizoen 2020 - Aflevering 154 van 322 - KRO-NCRV Met een woonkamer van honderdtwintig vierkante meter, een plafond van acht meter hoog en drie badkamers is de monumentale woonboerderij van Gonny en Bart in Oud-Zuilen een droomhuis te noemen. Maar zelf bivakkeert het stel met hun twee dochters het liefst in de verbouwde schuur achter het huis. * Thanksgiving is in Amerika een van de belangrijkste feestdagen, met de kalkoen in de hoofdrol. Chef-kok Ramon Brugman gaat kijken bij kalkoenteler Anton Jacobs in het Brabantse Rijkevoort. Anton en zijn vrouw Angerie houden 'gangbare' kalkoenen, maar ook vrije-uitloopkalkoenen. Ramon maakt een Thanksgiving-gerecht met de vrije-uitloopkalkoen.

Vandaag | 12:20 Lang Leve de Liefde

Seizoen 2 - Aflevering 79 van 219 Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via datingapps, speeddates of vluchtige blinddates, maar we willen tegelijkertijd wel iemand vinden om oud mee te worden. Stel je nu eens voor dat er een plek is waar singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen... door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen. Dat is Lang Leve de Liefde. Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.

Vandaag | 12:40 Het Sinterklaasjournaal op bezoek

NTR Dieuwertje Blok gaat op bezoek bij Sinterklaas thuis om antwoord te krijgen op de belangrijkste vragen van kinderen.

Vandaag | 13:55 BEAU

Amusement, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Eerder dit jaar stapte hij uit 50PLUS om nog geen half jaar later ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Eerder dit jaar stapte hij uit 50PLUS om nog geen half jaar later zijn nieuw opgerichte Partij voor de Toekomst te verlaten. Nu het stof is neergedaald, wil hij het gedoe achter zich laten met een nieuwe partij: Lijst Henk Krol. Vanavond vertelt hij over zijn plannen. - Voor de tiende en laatste keer speelt Youp van 't Hek op 31 december de oudejaarsconference. Bij Beau kijken we met Youp vooruit naar oudejaarsavond en blikken we terug op zijn rijke oeuvre.

Vandaag | 16:07 Pawn Stars

Seizoen 14 - Aflevering 8 Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie Harrison worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden in het pandjeshuis Gold & Silver Pawn Shop in Las Vegas. Grootvader Richard, zoon Rick, kleinzoon Corey en diens jeugdvriend Austin Russell beoordelen zorgvuldig de waarde van de grote diversiteit aan artikelen die hun kleurrijke klanten bij ze binnenbrengen.

Vandaag | 16:30 Pawn Stars

Seizoen 14 - Aflevering 9 Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie Harrison worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden in het pandjeshuis Gold & Silver Pawn Shop in Las Vegas. Grootvader Richard, zoon Rick, kleinzoon Corey en diens jeugdvriend Austin Russell beoordelen zorgvuldig de waarde van de grote diversiteit aan artikelen die hun kleurrijke klanten bij ze binnenbrengen.

Vandaag | 16:30 Rail Away

Seizoen 2004 - Aflevering 4 van 4 - Frankrijk: Corsica, Ajaccio-Calvi - EO Een treinreis vanuit Ajaccio, stad van Napoleon, over het meest bergachtige, groene, gevarieerde en mooiste eiland van alle eilanden in de Middellandse Zee. Zo wordt Corsica genoemd en wie daar de trein neemt, kan met eigen ogen vaststellen dat daar niets teveel mee is gezegd.

Vandaag | 16:35 Serenade van Stef

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 7 - Astrid - wat me niet kapot maakt, maakt me sterker - KRO-NCRV Zanger en tekstschrijver Stef Bos ontmoet Astrid, die de ziekte MS heeft. De Maastrichtse is tot aan haar nek verlamd en daar zal het niet bij blijven. Ook haar spraak zal gaan uitvallen. Maar wanneer, dat weet ze niet. Deze kennis belemmert haar niet om nu positief in het leven te staan. 'Ik leef vandaag, wat morgen komt dat zie ik wel', vertelt ze aan Stef. 'Ik zeg altijd: wat me niet kapot maakt, dat maakt me sterker.' Tot verbazing van haar artsen staat Astrid niet op met tegenzin. Haar sociale leven speelt daar een belangrijke rol in. Vroeger, voor haar scheiding, leefde ze wat meer op zichzelf. De laatste jaren heeft ze er veel contacten bij gekregen. Zij betekenen veel voor haar, maar andersom kan ze ook een luisterend oor voor hen zijn. 'Een ziekte maakt je nederiger. Ik heb geleerd om mijn contacten te koesteren.' Ook met haar zus Cisca is de band flink aangehaald. Hun 'zussendagen' zijn doorspekt met het gevoel van humor dat ze van hun vader hebben meegekregen.

Vandaag | 16:50 Lucas etc.

Seizoen 2 - Aflevering 7 van 27 - Ulysse, de rijke - NTR Lucas en Swing zijn zich ervan bewust dat ze de loners van de school zijn. Lucas baalt hiervan en organiseert een feest.

Vandaag | 16:53 Pawn Stars

Seizoen 13 - Aflevering 24 Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie Harrison worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden in het pandjeshuis Gold & Silver Pawn Shop in Las Vegas. Grootvader Richard, zoon Rick, kleinzoon Corey en diens jeugdvriend Austin Russell beoordelen zorgvuldig de waarde van de grote diversiteit aan artikelen die hun kleurrijke klanten bij ze binnenbrengen.

Vandaag | 18:00 Lang Leve de Liefde

Seizoen 2 - Aflevering 80 van 219 Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via datingapps, speeddates of vluchtige blinddates, maar we willen tegelijkertijd wel iemand vinden om oud mee te worden. Stel je nu eens voor dat er een plek is waar singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen... door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen. Dat is Lang Leve de Liefde. Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.

Vandaag | 18:33 Horrorhuurders & Huisjesmelkers

Seizoen 6 - Aflevering 6 Britse realityserie over de toenemende conflicten tussen huurders en verhuurders als gevolg van de aanhoudende huizencrisis in het Verenigd Koninkrijk. Met welke misstanden krijgen deze huiseigenaren en huurders te maken? We volgen zowel de slachtoffers als daders aan beide kanten van de huurwoningmarkt.

Vandaag | 18:45 NOS Sportjournaal

Sport, Met het belangrijkste sportnieuws van de dag.

Met het belangrijkste sportnieuws van de dag.

Vandaag | 19:30 In Real Life

Seizoen 1 - Aflevering 10 van 15 - Selim gaat vasten - KRO-NCRV Selim gaat vasten en Eva vraagt een dagje mee te doen. Jeroen belt met het goede nieuws dat hij aan de beterende hand is en geen corona heeft. Hij baalt er wel van want nu heeft hij moeten afzeggen voor een belangrijk vechtsporttoernooi.

Vandaag | 22:40 Op1

Informatief, Seizoen 1 Aflevering 272 van 289 BNNVARA/EO/MAX/WNL Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit ...

Seizoen 1 - Aflevering 272 van 289 - BNNVARA/EO/MAX/WNL Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Amsterdam. Met roulerende duo's van verschillende omroepen onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO. Een herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en een wisselende signatuur, waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen.

Vandaag | 23:55 Lang Leve de Liefde

Seizoen 2 - Aflevering 80 van 219 Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via datingapps, speeddates of vluchtige blinddates, maar we willen tegelijkertijd wel iemand vinden om oud mee te worden. Stel je nu eens voor dat er een plek is waar singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen... door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen. Dat is Lang Leve de Liefde. Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.

Morgen | 00:05 Op1

Informatief, Seizoen 1 Aflevering 272 van 289 BNNVARA/EO/MAX/WNL Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit ...

Seizoen 1 - Aflevering 272 van 289 - BNNVARA/EO/MAX/WNL Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Amsterdam. Met roulerende duo's van verschillende omroepen onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO. Een herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en een wisselende signatuur, waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen.

Morgen | 01:10 In Real Life

Seizoen 1 - Aflevering 10 van 15 - Selim gaat vasten - KRO-NCRV Selim gaat vasten en Eva vraagt een dagje mee te doen. Jeroen belt met het goede nieuws dat hij aan de beterende hand is en geen corona heeft. Hij baalt er wel van want nu heeft hij moeten afzeggen voor een belangrijk vechtsporttoernooi.

Morgen | 06:25 Op1

Seizoen 1 - Aflevering 272 van 289 - BNNVARA/EO/MAX/WNL Talkshow met wisselende presentatieduo's, live vanuit Amsterdam. Met roulerende duo's van verschillende omroepen onderstreept Op1 de veelzijdigheid van de NPO. Een herkenbaar programma met elke dag dezelfde vorm en een wisselende signatuur, waarin duiding van actualiteit en reflectie op de waan van de dag een belangrijke plaats innemen.

Morgen | 06:54 B.O.Z.: LEGO Ninjago: Master Of The Mountain

Seizoen 2 - Aflevering 18 Animatieserie over ninja's met bijzondere krachten, die het land Ninjago tegen het kwaad beschermen. Nadat de game 'Prime Empire' na jaren weer is opgedoken, reizen de ninja's naar het koninkrijk Shintaro. Daar ontdekken ze een vreselijk geheim. In de kerkers van Shintaro ploeteren slaven in het duister, terwijl de Schedel Magiër de zweep erover haalt.

Morgen | 07:05 Kindertijd

Seizoen 2020 - Aflevering 170 van 334 - KRO-NCRV In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.

Morgen | 07:40 Het Sinterklaasjournaal op bezoek

NTR Dieuwertje Blok gaat op bezoek bij Sinterklaas thuis om antwoord te krijgen op de belangrijkste vragen van kinderen.

Morgen | 08:59 B.O.Z.: Super Caribou

Seizoen 1 - Jeremy en de Windheuvel Spelen Tijdens de Windheuvel Spelen wil Christine alleen maar winnen. De rest van de inwoners willen haar laten zien dat meedoen belangrijker is dan winnen.

Morgen | 09:25 Kinderen voor Kinderen Pakt Uit

Seizoen 30 - Aflevering 6 van 10 - Stijn Fransen - BNNVARA 'Fitlala' staat centraal. Actrice Stijn Fransen speelde in Spangas en Goede Tijden Slechte Tijden de sterren van de hemel en in Expeditie Robinson wist ze goed te overleven. Kortom, wij willen haar dolgraag in de nieuwe videoclip van het lied Fitlala. Ook voor een actrice is fit zijn heel belangrijk. Senna en Miguel ontmoeten Stijn dan ook in haar sportschool, waar ze een challenge met haar aangaan wie het langst aan een rekstok kan hangen.

Morgen | 09:30 Steenrijk, straatarm UK

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 4 De familie Haslems heeft drie kinderen, bezit twaalf restaurants en heeft drieduizend pond per week over om te besteden. Ze ruilen met de familie Brimicombes. Daar hebben ze met vier kinderen maar een weekbudget van slechts 140 pond.

Morgen | 10:30 Slot: Ik geloof in mij

Herhaling. In de laatste aflevering van Ik geloof in mij blikt René le Blanc terug op zijn deelname aan het programma en de wervelwind aan media-aandacht die hem hierdoor ten deel viel. Door het dak Is dit de roem die René voor ogen had? Het aantal views van zijn single gaat door het dak en hij wordt platgebeld. Er is zelfs een imitator van René te zien op YouTube. Idool Rutger neemt deze week de clip op bij het nummer 'blijf bij mij'. Zowel voor als achter de schermen speelt Ivana een belangrijke rol in deze clip. En Gio ontmoet eindelijk zijn grote idool Danny de Munk en grijpt meteen zijn kans om Danny zijn stem te laten horen. Je kunt alle afleveringen van Ik geloof in mij terugkijken op KIJK.nl en via gids.tv/programma/ik-geloof-in-mij. (Foto: Wessel de Groot/Talpa)

Morgen | 10:30 Star Wars Rebels

Dubbelagent Droid Chopper, constant ruziënd met AP-Vijf, wordt gehackt en via hem probeert het Keizerrijk achter de locatie van de rebellenbasis te komen.

Morgen | 11:40 Iedereen Verlicht

Seizoen 5 - Aflevering 14 van 14 - NTR Het gedachtegoed van de Indiase spirituele leraar Jiddu Krishnamurti leeft na honderd jaar in Ommen nog steeds voort. Narsingh gaat op bezoek bij de Stichting Krishnamurti Nederland. * Rijk Smitskamp helpt mensen op hun pad naar geluk, rust en vrijheid. Dat doet hij midden in de natuur, en met ijsbaden en zweetsessies.

Morgen | 12:04 Way Of Living

Seizoen 10 - Aflevering 5 Arno bereikt de laatste bestemming van zijn roadtrip door Oostenrijk: Kaprun. Ralph van Kollenburg toont waar hij met zijn bedrijf een nieuw resort op de berghelling gaat bouwen. Terug in Nederland heeft Arno een gesprek met Vincent van Kouwenhoven, die safarilodges bouwt in Zambia en Malawi. Voor iedereen die liever in eigen land verblijft bieden campings ook safaritentverblijven. Sanne en Arno nemen daarvoor een kijkje op de Veluwe. En we sluiten weer af met een woontip van Sanne.

Morgen | 12:30 Holland van boven

Seizoen 3 - Aflevering 47 van 52 Holland van Boven vliegt over heel Nederland en strijkt iedere week neer in een andere provincie. We ontmoeten mensen en vertellen hun verhaal en wat Nederland te bieden heeft. Wat is er te doen, hoe is het om er te wonen en te werken. Een kinderdagverblijf of een dierenkliniek met een nieuwe behandeling of de historische haven van Enkhuizen. Gepassioneerde ondernemers met een pannenkoekenhuis in de duinen of een unieke rondvaart in de grachten. We willen dat u met plezier kijkt en bedenkt waar u in het weekend eens naartoe moet in ons mooie land.

Morgen | 12:31 RTL Snowmagazine

Seizoen 23 - Aflevering 4 Saskia en Koert-Jan bezoeken het gezellige Oostenrijkse skigebied van Zell am See en Kaprun. En we besteden ook aandacht aan de coronaregels per skigebied.

Morgen | 13:04 Star Wars Rebels

In naam van het verzet deel 1 Het Keizerrijk heeft een nieuwe communicatiepost neergezet, waardoor ze de bewegingen van de rebellen makkelijker tegen kunnen werken.

Morgen | 14:25 RTL GP: Crash

Seizoen 1 - Aflevering 16 Serie waarin de meest bloedstollende salto's, botsingen en crashes uit de motor- en autosport én de stuntwereld voorbijkomen. Schokkende en soms ook lachwekkende ongelukken passeren de revue, waarbij zelfs de beste bestuurders flinke missers maken. Ook zien we adembenemende fragmenten uit de belangrijkste internationale evenementen van de afgelopen decennia.

Morgen | 14:30 Het Sinterklaasjournaal op bezoek

NTR Dieuwertje Blok gaat op bezoek bij Sinterklaas thuis om antwoord te krijgen op de belangrijkste vragen van kinderen.

Morgen | 14:37 RTL GP: Crash

Seizoen 1 - Aflevering 17 Serie waarin de meest bloedstollende salto's, botsingen en crashes uit de motor- en autosport én de stuntwereld voorbijkomen. Schokkende en soms ook lachwekkende ongelukken passeren de revue, waarbij zelfs de beste bestuurders flinke missers maken. Ook zien we adembenemende fragmenten uit de belangrijkste internationale evenementen van de afgelopen decennia.

Morgen | 14:48 RTL GP: Crash

Seizoen 1 - Aflevering 4 Serie waarin de meest bloedstollende salto's, botsingen en crashes uit de motor- en autosport én de stuntwereld voorbijkomen. Schokkende en soms ook lachwekkende ongelukken passeren de revue, waarbij zelfs de beste bestuurders flinke missers maken. Ook zien we adembenemende fragmenten uit de belangrijkste internationale evenementen van de afgelopen decennia.

Morgen | 16:05 Lang Leve de Liefde

Seizoen 2 - Aflevering 80 van 219 Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via datingapps, speeddates of vluchtige blinddates, maar we willen tegelijkertijd wel iemand vinden om oud mee te worden. Stel je nu eens voor dat er een plek is waar singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen... door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen. Dat is Lang Leve de Liefde. Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.

Morgen | 16:25 Roderick Zoekt Licht

Seizoen 2020 - Aflevering 27 van 43 - Toekomst in Terneuzen - KRO-NCRV Roderick Vonhögen komt op zijn tocht door Nederland aan in Zeeuws-Vlaanderen. Met kapelaan Jochem van Velthoven fietst hij door Terneuzen en ontdekt hij de rijke geschiedenis en de enthousiaste toekomstplannen in de stad van de Vliegende Hollander.

Morgen | 17:08 Star Wars: De Avonturen van de Bouwmeesters

Zander's Joyride Zander vliegt per ongeluk, en met hulp van Darth Vader, het schip van een rijke klant de vernieling in.

Morgen | 17:19 Horrorhuurders & Huisjesmelkers

Seizoen 5 - Aflevering 6 Britse realityserie over de toenemende conflicten tussen huurders en verhuurders als gevolg van de aanhoudende huizencrisis in het Verenigd Koninkrijk. Met welke misstanden krijgen deze huiseigenaren en huurders te maken? We volgen zowel de slachtoffers als daders aan beide kanten van de huurwoningmarkt.

Morgen | 18:00 Met hart en ziel

Seizoen 5 - Aflevering 46 van 52 - Dominee onder water - KRO-NCRV Hij heeft een klein dorpje onder zijn hoede, zegt geestelijk verzorger Stefan Dijkhuizen over zijn werk bij de Onderzeedienst. 'Het is een bijzondere wereld. Je zit zo dicht op elkaar dat je weinig tot niets voor elkaar kunt verbergen. Je moet dus praten over wat je dwars zit.' Hoe belangrijk het werk van Stefan is, ontdekt Joanne Bijleveld als ze in een van de onderzeeërs het gesprek met de matrozen van de Onderzeedienst aangaat.

Morgen | 18:50 NOS Sportjournaal

Met het belangrijkste sportnieuws van de dag.

Morgen | 19:55 Het Sinterklaasjournaal op bezoek

NTR Dieuwertje Blok gaat op bezoek bij Sinterklaas thuis om antwoord te krijgen op de belangrijkste vragen van kinderen.

Morgen | 23:10 NOS Studio Sport

Morgen - Sport, Aflevering 48 van 52 Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en ...

Aflevering 48 van 52 Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages.

Morgen | 23:45 The Beatles: Eight Days a Week

NTR 'We wilden gewoon spélen. Spelen was het allerbelangrijkst'. En gespeeld hebben ze: tussen 1963 en 1966 gaven The Beatles wereldwijd zo'n 250 concerten. Daarna werd de situatie onhoudbaar en legde de groep zich toe op baanbrekende studio-opnamen. In de documentaire concentreert de Oscar winnende regisseur Ron Howard (A beautiful Mind, Apollo 13) zich op de live-concerten van de groep. Zijn vangst van nieuwe concertbeelden met opgepoetst geluid is verbluffend en laat vooral zien hoe goed, ruig en opwindend The Beatles live zijn. Het ongekende spelplezier en het vakmanschap spatten er vanaf, en ook voor en na de concerten is goed te merken dat dit bandje er lol in heeft. Ze zijn geestig, vrolijk en onverschrokken als ze de pers te woord staan - alles wat hun publiek ook wil zijn.

Overmorgen | 00:08 100 jaar jong

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 6 Op haar oude dag is haar uiterlijk voor Ronny Huninck-Stokvis (100) uit Sint-Oederode nog steeds erg belangrijk. Ze draagt dagelijks make-up en haar haren zijn altijd piekfijn gekapt. Ronny leefde een jetset-leven waar menig mens alleen maar van kan dromen. Ze runde samen met haar, inmiddels overleden man, een succesvol confectiebedrijf en begaf zich in elitaire kringen. Ze had een appartement in Zwitserland, shopte in Parijs en borrelde met koningin Juliana. In haar koelkast ligt standaard een fles champagne koud. In een vrijstaande woning in Eindhoven woont de goedlachse 100-jarige Ferd Pasteels. Ferd gaat mee met de tijd en zit graag achter zijn computer voor een potje patience of het beantwoorden van e-mails. Hij doet zelf de was nog en heeft een eigen stichting. Gordon helpt Ferd met de boodschappen en bakt een lekker pannenkoekje mee.

Overmorgen | 06:50 B.O.Z.: LEGO Ninjago: Master Of The Mountain

Seizoen 2 - Aflevering 19 Animatieserie over ninja's met bijzondere krachten, die het land Ninjago tegen het kwaad beschermen. Nadat de game 'Prime Empire' na jaren weer is opgedoken, reizen de ninja's naar het koninkrijk Shintaro. Daar ontdekken ze een vreselijk geheim. In de kerkers van Shintaro ploeteren slaven in het duister, terwijl de Schedel Magiër de zweep erover haalt.

Overmorgen | 07:50 Met hart en ziel

Seizoen 5 - Aflevering 46 van 52 - Dominee onder water - KRO-NCRV Hij heeft een klein dorpje onder zijn hoede, zegt geestelijk verzorger Stefan Dijkhuizen over zijn werk bij de Onderzeedienst. 'Het is een bijzondere wereld. Je zit zo dicht op elkaar dat je weinig tot niets voor elkaar kunt verbergen. Je moet dus praten over wat je dwars zit.' Hoe belangrijk het werk van Stefan is, ontdekt Joanne Bijleveld als ze in een van de onderzeeërs het gesprek met de matrozen van de Onderzeedienst aangaat.

 Meer

Rijk gemist

Eerder Vandaag | 09:00 Vos en Haas

Seizoen 1 - Aflevering 11 van 128 - Logeren - KRO-NCRV Humoristische en fantasierijke kleianimatieserie over een verrassende mix van dieren die samen in een bos leven.

Eerder Vandaag | 08:45 NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

- Laatste dag verhoren toeslagenaffaire * Allergrootste batterij in Lelystad * Olifant Buba verhuist naar Frankrijk * Arnhem:ingrijpen bij vuurwerkvondst * Gedoe rond Thierry Baudet en FvD * Mobiel dierenziekenhuis in Australië * Olifanten steken slurf in vuilnisbelt * Voetballegende Maradona overleden * CheckDitDan! * Superfan Lieke tekent voor Oranje (v) * Het weer

Eerder Vandaag | 07:43 B.O.Z.: LEGO Ninjago: Master Of The Mountain

Seizoen 2 - Aflevering 17 Animatieserie over ninja's met bijzondere krachten, die het land Ninjago tegen het kwaad beschermen. Nadat de game 'Prime Empire' na jaren weer is opgedoken, reizen de ninja's naar het koninkrijk Shintaro. Daar ontdekken ze een vreselijk geheim. In de kerkers van Shintaro ploeteren slaven in het duister, terwijl de Schedel Magiër de zweep erover haalt.

Eerder Vandaag | 07:15 Kindertijd

Seizoen 2020 - Aflevering 169 van 334 - KRO-NCRV In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden.

Eerder Vandaag | 06:52 B.O.Z.: LEGO Nexo Knights

Seizoen 2 - Monsterchef Animatieserie over de Nexo Knights, die er alles aan doen om het hightech-koninkrijk Knighton te beschermen. De nar Jestro is veranderd in een boosaardige vijand, die met behulp van het Monsterboek de gevaarlijke Lava Monsters oproept om het vredige koninkrijk aan te vallen. In hun rijdende kasteel worden de Nexo Knights geholpen door de tovenaar Merlok 2.0 en kunnen ze gebruikmaken van technologie en Nexo-krachten om het land te redden.