Rick op tv (tv-tips)

Morgen | 21:30 Terug: Grenzeloos Verliefd

Morgen - Reality-show, Vanavond start het nieuwe seizoen van Grenzeloos Verliefd. De komende weken zie je de verhalen ...

Vanavond start het nieuwe seizoen van Grenzeloos Verliefd. De komende weken zie je de verhalen van zes stellen die voor de liefde het avontuur aangaan in Zuid-Afrika, Turkije, Australië, Tanzania, Ecuador en Griekenland. Elke dinsdag om 21:30 uur op Net5. Festival In deze eerste aflevering het verhaal van Kim & Patrick. Als Kim een festival in de Zuid-Afrikaanse woestijn bezoekt, ontmoet ze Patrick. Al snel blijkt dat het meer is dan een vakantieflirt. Opgeven Kim besluit daarom haar droomappartement en -baan in Amsterdam op te geven voor een leven met Patrick. Patrick is weliswaar regelmatig voor zijn werk in het buitenland, maar dat vindt Kim geen probleem.

Overmorgen | 20:30 The Accountant IMDb: 7.3

Overmorgen - IMDB * 7.3 - Misdaaddrama, The Accountant is een Amerikaanse drama en misdaadfilm uit het jaar 2016. Met Ben Affleck, Anna Kendrick, Jon Bernthal en J.K. Simmons in de hoofdrol. Christian Wolff (Ben Affleck) is een wiskundig genie en ...

The Accountant is een Amerikaanse drama- en misdaadfilm uit het jaar 2016. Met Ben Affleck, Anna Kendrick, Jon Bernthal en J.K. Simmons in de hoofdrol. Christian Wolff (Ben Affleck) is een wiskundig genie en altijd beter geweest met cijfers dan met mensen. Hij werkt met zijn specialistische kennis voor grote malafide organisaties in de wereld teneinde hun cijfers te manipuleren. Wanneer de anti-criminaliteitsbrigade van het Ministerie van Financiën hem wat te dichtbij komt, neemt hij een legitieme baan aan als afleiding: de boeken controleren van een robotfirma, maar ook hier blijkt niet alles pluis. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-accountant

Je vindt hier de programma's van Rick op tv We hebben de volgende programma's voor Rick Terug: Grenzeloos Verliefd: Morgen - Reality-show, Vanavond start het nieuwe seizoen van Grenzeloos Verliefd. De komende weken zie je de verhalen. The Accountant: Overmorgen - IMDB * 7.3 - Misdaaddrama, The Accountant is een Amerikaanse drama en misdaadfilm uit het jaar 2016. Met Ben Affleck, Anna Kendrick, Jon Bernthal en J.K. Simmons in de hoofdrol. Christian Wolff (Ben Affleck) is een wiskundig genie en. Butterbean's Café: Seizoen 1 Aflevering 16 De verrassingstaart! / Boter, kaas en tomaten!: Het allereerste recept van Poppy was Poppy’s. Butterbean's Café: Seizoen 1 Aflevering 27 De Hawaiiaanse Luau! / De kattenoppas!: Er wordt een Hawaiiaans feest gevierd bij Butterbean's. Rox: Jeugdserie over de drie jonge superhelden Rick, Olivia en Xavier. Ze beschikken over uitzonderlijke talenten én over. Bondi Ink Tattoo Crew: Seizoen 1 Aflevering 5 New Chicks, Old Tricks: Ellie, Giorgia en Megan krijgen een dosis girlpower als Teniele Napoli. Tom en Jerry Show: Ginger krijgt van Rick een gloednieuw matras met de nieuwste snufjes. Het is verboden voor Tom om er op te slapen, maar. Nicky, Ricky, Dicky & Dawn: Seizoen 3 Aflevering 7 Wie is er klaar voor Ele Funk: Mae heeft 5 kaartjes voor het Ele Funkconcert en natuurlijk neemt. Zware Jongens - Ice Road Truckers: Truckers Hugh, Alex, Rick en Drew gaan een nieuwe uitdaging aan. Samen met ervaren poolavonturiers wagen ze zich op het. Nicky, Ricky, Dicky & Dawn: Seizoen 3 Aflevering 8 Kleine weerwolfjes worden groot: De vierling gaat met hun vrienden kamperen in de winkel van hun. WNL Op Zondag: o.a. Bruno Bruins: Gisteren - Praatprogramma, Herhaling. Vandaag in WNL Op Zondag: Zorgminister Bruno Bruins (VVD) over de Nationale. WNL Op Zondag: o.a. Bruno Bruins: Gisteren - Praatprogramma, Vandaag in WNL Op Zondag: Zorgminister Bruno Bruins (VVD) over de Nationale Sportweek en. Butterbean's Café: Seizoen 1 Aflevering 16 De verrassingstaart! / Boter, kaas en tomaten!: Het allereerste recept van Poppy was Poppy’s. SpongeBob: Seizoen 6 Aflevering 16 Octo op bezoek / Als je broek maar goed zit: SpongeBob wil zo graag dat Octo 'n keer bij hem op. The A-Team: Gisteren - Actieserie, Seizoen 4 Aflevering 6 Amerikaanse actieserie. The Heart of Rock N' Roll. Zanger Rick James. De Boskampi's: Gisteren - IMDB * 7.0 - Komische avonturenfilm, De Boskampi's (Alternatieve titel: Little Gangster) is een Nederlandse komedie en avonturenfilm uit het jaar 2014. De hoofdrollen worden vertolkt door Thor Braun, Henry Van Loon en Rick Lens. De vader. Pawn Stars 17a: Gisteren - Realityreeks, Seizoen 17 Reportagereeks. Prohibition Pawn. Houden Rick en Chum van het geluid van een. Abandoned: Eergisteren - Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 8 Documentairereeks over verlaten plekken. Detroit Dilemma. Detroit is. Abandoned: Eergisteren - Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 7 Documentairereeks over verlaten plekken. Nuclear Waste. Van een.

Rick op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 09:30 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 16 - De verrassingstaart! / Boter, kaas en tomaten!: Het allereerste recept van Poppy was Poppy’s Perfecte Verrassingstaart. Maar ze heeft de taart zelf nooit kunnen proeven. // Butterbean organiseert een spellendag in het café. Cricket wil heel graag boter, kaas en eieren leren spelen.

Vandaag | 10:30 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 27 - De Hawaiiaanse Luau! / De kattenoppas!: Er wordt een Hawaiiaans feest gevierd bij Butterbean's café! Maar er moet wel heel veel geregeld en georganiseerd worden. ? // Het is druk bij Butterbean's café, dus Cricket vraagt of Jasper even op Cookie kan passen. Maar dat is lastiger dan hij dacht.

Vandaag | 11:29 Rox

Jeugdserie over de drie jonge superhelden Rick, Olivia en Xavier. Ze beschikken over uitzonderlijke talenten én over de ongelooflijke superauto ROX. In het grootste geheim worden ze ingeschakeld om misdaden op te lossen.

Vandaag | 11:50 Bondi Ink Tattoo Crew

Seizoen 1 - Aflevering 5 - New Chicks, Old Tricks: Ellie, Giorgia en Megan krijgen een dosis girlpower als Teniele Napoli langskomt. Giorgia twijfelt aan zichzelf als ze haar eerste klant mag doen en Shaun is weer bezig, wat tot explosieve gevolgen leidt.

Vandaag | 12:15 Tom en Jerry Show

Ginger krijgt van Rick een gloednieuw matras met de nieuwste snufjes. Het is verboden voor Tom om er op te slapen, maar Butch weet hem toch te overtuigen om het uit te proberen. Jerry gebruikt de electronische foefjes tegen de twee katten en al snel sloopt het matras het hele huis.

Vandaag | 12:15 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Wie is er klaar voor Ele-Funk: Mae heeft 5 kaartjes voor het Ele-Funkconcert en natuurlijk neemt ze de vierling mee. Maar dan krijgen Mae en Dawn ruzie, waardoor Dawn niet meer naar het concert wil, en haar broers mogen ook niet mee. De drie broers doen er alles aan om het tij te keren

Vandaag | 12:25 Zware Jongens - Ice Road Truckers

Truckers Hugh, Alex, Rick en Drew gaan een nieuwe uitdaging aan. Samen met ervaren poolavonturiers wagen ze zich op het ijsplateau van de Noordelijke Ijszee. Ditmaal worden ze immers ingehuurd om de gas- en mineraalmijnen van de Noordpoolcirkel te bevoorraden.

Vandaag | 12:40 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Kleine weerwolfjes worden groot: De vierling gaat met hun vrienden kamperen in de winkel van hun ouders en houden een bangmaak wedstrijd. Al gauw loopt het anders dan gepland en gebeuren er vreemde dingen.

Vandaag | 15:15 Impossible

Seizoen 6 - Aflevering 41 - Rick Edwards hosts the quiz in which contestants compete for the chance to win £10,000, with a single `impossible" answer knocking them out for the day.

Vandaag | 16:10 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Ballet café / Cricket gaat kamperen!: Poppy wil graag auditie doen voor de balletschool van Madame Tendu. Maar kan dat wel als het zo druk is in het café? // Cricket gaat samen met de Paddle-scouts kamperen maar vindt het nog een beetje spannend, dus Butterbean en Jasper helpen.

Vandaag | 17:55 Magnum, P.I

Hoewel spion Eric Tobin al acht jaar vermist is, blijft zijn verloofde Laura Fraser er nog steeds van overtuigd dat hij in leven is. Zij is helderziende en krijgt regelmatig beelden door, waaruit blijkt dat Eric in Hawaii zou zijn. Laura gaat bij Rick werken als zangeres en maakt kennis met Magnum, die graag bereid is de knappe jonge vrouw met haar opsporingswerk te helpen.

Vandaag | 18:15 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 15 - High Sea Diving/Bottle Burgers: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Vandaag | 18:26 Rox

Jeugdserie over de drie jonge superhelden Rick, Olivia en Xavier. Ze beschikken over uitzonderlijke talenten én over de ongelooflijke superauto ROX. In het grootste geheim worden ze ingeschakeld om misdaden op te lossen.

Vandaag | 19:00 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Een leugentje om bestwil: De vierling neemt wraak op een ander voetbal team door hun mascotte te stelen; een big. Ze zijn echter gedwongen om te doen alsof ze deze gekocht hebben voor hun moeder, die jarig is.

Vandaag | 20:55 SpongeBob

Seizoen 8 - Aflevering 16 - Straatverbod Voor SpongeBob // Een Fiasco: Octo laat SpongeBob een straatverbod opleggen. Eindelijk rust. Maar dan blijkt Patrick erger te zijn dan SpongeBob. // Kunstschilder Fiasco maakt van mosterd en Ketch-up een kunstwerk in de Krokante Krab. Als het werk onbetaalbaar blijkt te zijn lopen de gemoederen hoog op.

Vandaag | 21:15 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 16 - My Leg!/Ink Lemonade: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Vandaag | 21:20 SpongeBob

Seizoen 8 - Aflevering 16 - Straatverbod Voor SpongeBob // Een Fiasco: Octo laat SpongeBob een straatverbod opleggen. Eindelijk rust. Maar dan blijkt Patrick erger te zijn dan SpongeBob. // Kunstschilder Fiasco maakt van mosterd en Ketch-up een kunstwerk in de Krokante Krab. Als het werk onbetaalbaar blijkt te zijn lopen de gemoederen hoog op.

Morgen | 01:15 SpongeBob

Seizoen 8 - Aflevering 26 - Hallo Bikinibroek, Deel 1 en 2: SpongeBob op gitaar en Octo op de klarinet. Meneer Krabs levert de Krokante Krab in bij een pandjesbaas en organiseert een concerttournee voor de twee. Patrick gaat mee als roadie.

Morgen | 02:15 SpongeBob

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Goede Buren / De Grijparm: Octo wil lekker gaan genieten van zijn zondag, maar SpongeBob voelt de behoefte om de goede buurman uit te hangen. Met Patrick richt hij het genootschap voor goede buren op en samen gaan ze proberen het Octo helemaal naar de zin te maken. // Meneer Krabs heeft een grijpkast neergezet in de Krokante Krab. Hij stimuleert Octo en SpongeBob er geld in te gooien.

Morgen | 04:00 SpongeBob

SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Morgen | 04:50 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Super-raceauto: Blaze en AJ gaan op bezoek in VelocityVille, een stad vol racebanen en raceauto's. Raceauto Speedrick wil de snelste zijn en denkt dit te bereiken door ervoor te zorgen dat de andere auto's niet meer kunnen racen.

Morgen | 05:10 Abandoned

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Documentairereeks over verlaten plekken. Route 66. Route 66 werd ooit verheerlijkt als The Mother Road, maar wat nu overblijft, is vergane glorie. Rick en copiloot Frank Gerwer willen weten wat er nog rest langs deze nostalgische route.

Morgen | 06:50 Unikitty

Tijdens het halloweenfeestje komt Unikitty erachter dat Rick nergens bang voor is. Om hem toch in de sfeer van Halloween te krijgen, vertellen de vrienden elkaar de engste verhalen (het een nog griezeliger - en maller - dan het andere) in de hoop de onverstoorbare Rick op zijn minst een beetje bang te maken.

Morgen | 07:23 Big City Greens S1 Splits

Supermarket Scandal: Cricket verkoopt producten.

Morgen | 11:15 Temples of Sports MCG

Temples of Sport is een negendelige serie over de meest iconische stadions en plekken in de wereld van de topsport. Met historische momenten en unieke opnames verkennen we het verleden, het heden en de toekomst om te ontdekken wat deze plekken betekenen voor degenen die hen het meest aanbidden: de fans. In deze aflevering staat de cricket-tempel Melbourne Cricket Ground centraal.

Morgen | 11:15 Unikitty

Tijdens het halloweenfeestje komt Unikitty erachter dat Rick nergens bang voor is. Om hem toch in de sfeer van Halloween te krijgen, vertellen de vrienden elkaar de engste verhalen (het een nog griezeliger - en maller - dan het andere) in de hoop de onverstoorbare Rick op zijn minst een beetje bang te maken.

Morgen | 11:29 Rox

Jeugdserie over de drie jonge superhelden Rick, Olivia en Xavier. Ze beschikken over uitzonderlijke talenten én over de ongelooflijke superauto ROX. In het grootste geheim worden ze ingeschakeld om misdaden op te lossen.

Morgen | 12:15 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Volwassen zijn, of niet volwassen zijn, dat is de vraag : Het is weet tijd voor de jaarlijkse Rennaissance jaarmarkt, georganiseerd door Tom en Anne. Dawn en haar broers ruziën om wie het meest volwassen is, en ze gebruiken de jaarmarkt als hun strijdtoneel.

Morgen | 12:15 Magnum, P.I

Hoewel spion Eric Tobin al acht jaar vermist is, blijft zijn verloofde Laura Fraser er nog steeds van overtuigd dat hij in leven is. Zij is helderziende en krijgt regelmatig beelden door, waaruit blijkt dat Eric in Hawaii zou zijn. Laura gaat bij Rick werken als zangeres en maakt kennis met Magnum, die graag bereid is de knappe jonge vrouw met haar opsporingswerk te helpen.

Morgen | 12:40 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Wat kan er nou helemaal mis gaan?: De vierling heeft het weekend bij hun oma gelogeerd en krijgen een cadeau als beloning voor hun goede gedrag. Ze mogen deze echter pas de volgende dag openmaken. Maar morgen is wel héél ver weg.

Morgen | 13:40 Animal Cribs

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Tricked Out Cat Castle: Ontwerper Antonio Ballatore bouwt met zijn team een boomhuis voor katten. Dankzij de verbinding met de woonkamer kunnen Taffy en haar tienjarige baasje nu in stijl spelen.

Morgen | 13:40 Animal Cribs

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Tricked Out Cat Castle: Ontwerper Antonio Ballatore bouwt met zijn team een boomhuis voor katten. Dankzij de verbinding met de woonkamer kunnen Taffy en haar tienjarige baasje nu in stijl spelen.

Morgen | 15:15 Impossible

Seizoen 6 - Aflevering 42 - Rick Edwards hosts the quiz in which contestants compete for the chance to win £10,000, with a single `impossible" answer knocking them out for the day.

Morgen | 16:05 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 26 - Grote Zus Sam / Perfecte Chemie: Patrick krijgt zijn long lost sister op bezoek. // Plankton gebruikt Sandy voor zijn duivelse plannen. Hij wil een uitvinding van hem combineren met een vinding van haar.

Morgen | 16:10 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Ballet café / Cricket gaat kamperen!: Poppy wil graag auditie doen voor de balletschool van Madame Tendu. Maar kan dat wel als het zo druk is in het café? // Cricket gaat samen met de Paddle-scouts kamperen maar vindt het nog een beetje spannend, dus Butterbean en Jasper helpen.

Morgen | 16:15 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 26 - Grote Zus Sam / Perfecte Chemie: Patrick krijgt zijn long lost sister op bezoek. // Plankton gebruikt Sandy voor zijn duivelse plannen. Hij wil een uitvinding van hem combineren met een vinding van haar.

Morgen | 17:40 Disney 11

Disney11: Ricky traint extra om sneller te worden.

Morgen | 17:50 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 6 - Geen foto's alstublieft/Vast op het dak: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Morgen | 18:15 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 16 - My Leg!/Ink Lemonade: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Morgen | 18:25 Tom en Jerry Show

Ginger krijgt van Rick een gloednieuw matras met de nieuwste snufjes. Het is verboden voor Tom om er op te slapen, maar Butch weet hem toch te overtuigen om het uit te proberen. Jerry gebruikt de electronische foefjes tegen de twee katten en al snel sloopt het matras het hele huis.

Morgen | 18:26 Rox

Jeugdserie over de drie jonge superhelden Rick, Olivia en Xavier. Ze beschikken over uitzonderlijke talenten én over de ongelooflijke superauto ROX. In het grootste geheim worden ze ingeschakeld om misdaden op te lossen.

Morgen | 19:00 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Wie is er klaar voor Ele-Funk: Mae heeft 5 kaartjes voor het Ele-Funkconcert en natuurlijk neemt ze de vierling mee. Maar dan krijgen Mae en Dawn ruzie, waardoor Dawn niet meer naar het concert wil, en haar broers mogen ook niet mee. De drie broers doen er alles aan om het tij te keren

Morgen | 20:30 Made of Honor IMDb: 5.8

Morgen - IMDB * 5.8 - Romantische komedie, Made of Honor is een Amerikaans en Britse komedie uit 2008. Deze productie is geregisseerd door Paul Weiland. Met in de hoofdrol Patrick Dempsey, Michelle Monaghan en Kelly Carlson. Tom is knap, sexy, ...

Made of Honor is een Amerikaans en Britse komedie uit 2008. Deze productie is geregisseerd door Paul Weiland. Met in de hoofdrol Patrick Dempsey, Michelle Monaghan en Kelly Carlson. Tom is knap, sexy, succesvol, en bovendien gewild voor de vrouwen. Hij kan altijd terugvallen op zijn beste vriendin Hannah met wie hij al tien jaar een platonische vriendschap heeft. Als Hannah naar Schotland gaat, komt hij erachter hoe erg hij haar mist. Zo erg zelfs dat hij zijn leven als 'serial dater' op wil geven om Hannah ten huwelijk te vragen zodra ze terugkomt. Zijn plan valt echter in duigen. Hannah komt namelijk niet alleen terug, maar met haar knappe Schotse verloofde. Tot overmaat van ramp vraagt Hannah Tom haar 'Made of Honour' te worden, een rol die hij niet geheel welwillend op zich neemt. Alhoewel, het is de ideale rol om een bruiloft te saboteren en Hannah voor zich te winnen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/made-of-honor

Morgen | 20:55 SpongeBob

Seizoen 8 - Aflevering 18 - Nieuwe Krabburgers / Bouwval Gezocht: Plankton komt op het idee om visaas als Krabburgers te gaan weggeven om zo de goede naam van de Krokante Krab te grabbel te gooien. // De ananas van SpongeBob stort in elkaar. Sandy, meneer Krabs en Patrick besluiten een nieuw huis voor hem te gaan bouwen.

Morgen | 21:15 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 17 - Shopping List/Mustard O’ Mine: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Morgen | 21:20 SpongeBob

Seizoen 8 - Aflevering 18 - Nieuwe Krabburgers / Bouwval Gezocht: Plankton komt op het idee om visaas als Krabburgers te gaan weggeven om zo de goede naam van de Krokante Krab te grabbel te gooien. // De ananas van SpongeBob stort in elkaar. Sandy, meneer Krabs en Patrick besluiten een nieuw huis voor hem te gaan bouwen.

Overmorgen | 01:15 SpongeBob

Seizoen 9 - Aflevering 2 - De Patrickman / Het balletje van Gerrit: Patrick verveeld zich en besluit als superheld De Patman z'n leven meer inhoud te gaan geven. // Gerrit is toe aan een nieuwe kauwspeeltje en krijgt van SpongeBob een bal met een bederfelijke invloed.

Overmorgen | 02:15 SpongeBob

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Ridder SpongeBob en de draak: SpongeBob en Patrick zitten in een Middeleeuwse versie van thuis...

Overmorgen | 03:50 SpongeBob

SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Overmorgen | 05:10 Abandoned

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Documentairereeks over verlaten plekken. Nuclear Waste. Van een overstroomde raketsilo tot het geraamte van een energiecentrale, Rick duikt in de nucleaire paranoia van de Pacific Northwest.

 Meer

Rick gemist

Eerder Vandaag | 01:35 WNL Op Zondag: o.a. Bruno Bruins

Gisteren - Praatprogramma, Herhaling. Vandaag in WNL Op Zondag: Zorgminister Bruno Bruins (VVD) over de Nationale ...

Herhaling. Vandaag in WNL Op Zondag: - Zorgminister Bruno Bruins (VVD) over de Nationale Sportweek en hoge medicijnprijzen. - President-directeur Marjan van Loon van Shell Nederland over klimaatmaatregelen. - Misdaadverslaggever Wouter Laumans en voorzitter Jan Struijs van de Nederlandse Politie Bond over narcoterreur en de mocromaffia. - Rusland-correspondent en schrijver Pieter Waterdrinker over de Romanovs.

Gisteren 09:30 WNL Op Zondag: o.a. Bruno Bruins

Gisteren - Praatprogramma, Vandaag in WNL Op Zondag: Zorgminister Bruno Bruins (VVD) over de Nationale Sportweek en ...

Vandaag in WNL Op Zondag: - Zorgminister Bruno Bruins (VVD) over de Nationale Sportweek en hoge medicijnprijzen. - President-directeur Marjan van Loon van Shell Nederland over klimaatmaatregelen. - Misdaadverslaggever Wouter Laumans en voorzitter Jan Struijs van de Nederlandse Politie Bond over narcoterreur en de mocromaffia. - Rusland-correspondent en schrijver Pieter Waterdrinker over de Romanovs.

Eerder Vandaag | 08:00 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 16 - De verrassingstaart! / Boter, kaas en tomaten!: Het allereerste recept van Poppy was Poppy’s Perfecte Verrassingstaart. Maar ze heeft de taart zelf nooit kunnen proeven. // Butterbean organiseert een spellendag in het café. Cricket wil heel graag boter, kaas en eieren leren spelen.

Eerder Vandaag | 07:00 SpongeBob

Seizoen 6 - Aflevering 16 - Octo op bezoek / Als je broek maar goed zit: SpongeBob wil zo graag dat Octo 'n keer bij hem op bezoek komt. Daar heeft Octo geen zin in. SpongeBob moet dus een list verzinnen om Octo bij hem over de vloer te krijgen. // Als SpongeBob geen vierkante broeken meer heeft, koopt hij tijdelijk een ronde broek. Als Patrick hem niet meer herkent, besluit SpongeBob RoundPance als individu opnieuw te beginnen.

Gisteren 17:30 The A-Team

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse actieserie. The Heart of Rock N' Roll. Zanger Rick James vraagt het A-Team om rock n' roll-legende C.J. Mack te helpen. Die zit gevangen en zijn leven is ernstig in gevaar.

Gisteren 15:30 De Boskampi's IMDb: 7.0

Gisteren - IMDB * 7.0 - Komische avonturenfilm, De Boskampi's (Alternatieve titel: Little Gangster) is een Nederlandse komedie en avonturenfilm uit het jaar 2014. De hoofdrollen worden vertolkt door Thor Braun, Henry Van Loon en Rick Lens. De vader ...

De Boskampi's (Alternatieve titel: Little Gangster) is een Nederlandse komedie en avonturenfilm uit het jaar 2014. De hoofdrollen worden vertolkt door Thor Braun, Henry Van Loon en Rick Lens. De vader van Rik Boskamp is een bekwame, maar sullige boekhouder die moeilijk nee kan zeggen. Dat hij door buurtkinderen en collega's flink wordt gepest, maakt ook Rik tot doelwit. Wanneer zijn vader voor een promotie moet verhuizen, ziet Rik de kans om met een schone lei te beginnen. Hij meet zichzelf het imago van maffioso aan. Daarop ruilt krullebol hij z'n ribbroek voor een spijkerbroek, wit T-shirt, zwartleren jack en opgeföhnde blonde kuif. Als Rikkie Boskampi geniet hij voortaan de reputatie van 'Italiaanse' linkmiegel. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-little-gangster

Gisteren 13:50 Pawn Stars 17a

Seizoen 17 - Reportagereeks. Prohibition Pawn. Houden Rick en Chum van het geluid van een trommel uit de Burgeroorlog? En dan is het honkballen geblazen als er een boek uit 1834 opduikt met de oorspronkelijke honkbalregels.

Eergisteren 09:10 Abandoned

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Documentairereeks over verlaten plekken. Detroit Dilemma. Detroit is een schoolvoorbeeld van stedelijk verval, maar het is ook dé Comeback City van Amerika. Rick wil alles weten over de groeipijnen van de stad die de bijnaam Motor City kreeg.

Eergisteren 08:20 Abandoned

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Documentairereeks over verlaten plekken. Nuclear Waste. Van een overstroomde raketsilo tot het geraamte van een energiecentrale, Rick duikt in de nucleaire paranoia van de Pacific Northwest.