Rick op tv (tv-tip)

Zo 23 juni 2019 | 20:25 College Tour: regisseur Diederick Koopal

23/06 - Praatprogramma, In de laatste aflevering van College Tour 2019 is Diederick Koopal te gast. Presentator ...

In de laatste aflevering van College Tour 2019 is Diederick Koopal te gast. Presentator Matthijs van Nieuwkerk en de studenten in de zaal stellen hun vragen. Diederik Koopal is het brein achter legendarische reclameslogans als 'Bedenk goed wat je met je laatste Rolo doet', 'Biertje?' en de Albert Heijn-campagne rond de sympathieke supermarktmanager meneer Van Dalen. Hij vestigde zich definitief als filmregisseur met de André Hazes-film 'Bloed, Zweet en Tranen'.

Je vindt hier de programma's van Rick op tv We hebben de volgende programma's voor Rick College Tour: regisseur Diederick Koopal: 23/06 - Praatprogramma, In de laatste aflevering van College Tour 2019 is Diederick Koopal te gast. Presentator. X-Men: The Last Stand: IMDB * 6.7 - Actie, Een middel om de mutanten te 'genezen' dreigt de loop van de geschiedenis te veranderen. Voor het eerst hebben de mutanten een keuze: hun unieke gaven behouden, al leven ze daardoor in afzondering, of hun krachten afstaan en mens. Nicky, Ricky, Dicky & Dawn: Seizoen 3 Aflevering 4 De Grote Matjes Kaper: Tom en Anne willen hun droom waarmaken en het nieuwe café een. Nicky, Ricky, Dicky & Dawn: Seizoen 3 Aflevering 20 Op water, brood en suikerspinnen: De vierling gaan de fout in en mogen daardoor niet naar de. Pawn Stars: Realityreeks, Seizoen 18 Aflevering 1 Realityreeks. Longshot Pawn. De Pawn Stars gaan op schietles als een zeer. Henry Danger: Seizoen 5 Aflevering 8 Krachtverlies: deel 3: Rick Twitler laat zijn computervirus los op de digitale infrastructuur. Coronation Street: Herhaling. Gary fights for his life against a vengeful Rick. Roy gains an insight into his mother's hidden past.. Sporting Greats Brendon McCullum: Een documentaire serie over enkele van de grootste namen in de sportwereld. Vol met adembenemende beelden en exclusieve. Impossible: Seizoen 5 Aflevering 19 Rick Edwards hosts the quiz in which contestants compete for the chance to win £10,000, with a. Pawn Stars: Realityreeks, Seizoen 3 Aflevering 1 Realityreeks over de familie Harrison, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las.

Rick op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 15:30 Pawn Stars

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Realityreeks over de familie Harrison, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las Vegas

Vandaag | 16:00 Pawn Stars

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Realityreeks over de familie Harrison, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las Vegas

Vandaag | 19:35 Anger Management

Seizoen 2 - Amerikaanse komische serie. Charlie & His New Therapist. Charlie gaat langs bij een nieuwe vrouwelijke therapeut die er onorthodoxe methodes op nahoudt. Patrick laat Ed geloven dat hij de loterij heeft gewonnen.

Morgen | 14:10 Sell it Like Serhant

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Amerikaanse realityreeks. A Broker's Drive. Erick was de ooit de beste verhuurder van het bedrijf waarvoor hij werkt, maar een nieuwkomer met een knotje wil zijn plek en klanten van hem overnemen. En dan komt Ryans hulp als geroepen.

Morgen | 15:30 Pawn Stars

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Realityreeks over de familie Harrison, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las Vegas

Morgen | 16:00 Pawn Stars

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Realityreeks over de familie Harrison, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las Vegas

Rick op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 10:55 X-Men: The Last Stand IMDb: 6.7

IMDB * 6.7 - Actie, Een middel om de mutanten te 'genezen' dreigt de loop van de geschiedenis te veranderen. Voor het eerst hebben de mutanten een keuze: hun unieke gaven behouden, al leven ze daardoor in afzondering, of hun krachten afstaan en mens ...

Een middel om de mutanten te 'genezen' dreigt de loop van de geschiedenis te veranderen. Voor het eerst hebben de mutanten een keuze: hun unieke gaven behouden, al leven ze daardoor in afzondering, of hun krachten afstaan en mens worden. Dit drijft de tegengestelde standpunten van de twee leiders tot het uiterste. Professor Charles Xavier (Patrick Stewart) en zijn X-Men prediken tolerantie, terwijl de Brotherhood van Magneto (Ian McKellen) gelooft in het recht van de sterkste. De X-Men zullen een strijd moeten voeren die een eind maakt aan alle oorlogen. Nadat regisseur Bryan Singer de eerste twee X-Men films had gemaakt, lonkte er een andere superheld met productieproblemen. Singer verving regisseur Brett Ratner voor 'Superman Returns' en via een aantal omzwervingen werd Ratner aangesteld om 'X-Men 3: The Last Stand' te regisseren. Opmerkelijk genoeg was Ratner ('Rush Hour') destijds ook al in de race voor de regie van de eerste 'X-Men'. In 'X3' komen niet alleen alle oude bekenden weer voorbij, maar worden we getrakteerd op een fiks aantal nieuwe personages, waaronder Beast (Kelsey Grammer), Shadowcat (Ellen Page) en Juggernaut (Vinnie Jones). Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/x-men-the-last-stand

Vandaag | 12:15 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 4 - De Grote Matjes-Kaper: Tom en Anne willen hun droom waarmaken en het nieuwe café een kunstschaatsthema geven. De vierling vindt dit maar niks en probeert het tegen te houden. Ze maken een plan maar als ze in de geschiedenis van hun ouders duiken komen ze erachter hoe gemeen ze

Vandaag | 12:40 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Op water, brood en suikerspinnen: De vierling gaan de fout in en mogen daardoor niet naar de jaarlijkse carnaval en moeten nablijven. Ze komen in een kamer terecht met een groep slechte kinderen waar ze voor straf suikerspinnen moeten maken, die ze zelf niet mogen aanraken.

Vandaag | 13:00 Pawn Stars

Seizoen 18 - Aflevering 1 - Realityreeks. Longshot Pawn. De Pawn Stars gaan op schietles als een zeer zeldzaam Nepalees Bira-geweer uit de late 19e eeuw binnenkomt. Mikt Rick op een deal of ketst het af? Er wordt ook een bijzondere koperen hoorn aangeboden. Sluit Rick een deal of blaast hij hem af?

Vandaag | 13:00 Henry Danger

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Krachtverlies: deel 3: Rick Twitler laat zijn computervirus los op de digitale infrastructuur van de wereld, maar hij wordt daarbij onderdeel van het virus. Henry is uiteindelijk de enige die de aanval kan stoppen, maar dit gaat ten koste van zijn superkrachten.

Vandaag | 13:45 Coronation Street

Herhaling. Gary fights for his life against a vengeful Rick. Roy gains an insight into his mother's hidden past. Robert's surprise leaves Michelle bemused.With Mikey North, Greg Wood, David Neilson, Tristan Gemmill, and Kym Marsh.

Vandaag | 14:30 Sporting Greats Brendon McCullum

Een documentaire serie over enkele van de grootste namen in de sportwereld. Vol met adembenemende beelden en exclusieve nieuwe interviews, is dit een serie die sportsfans over de hele wereld zal aanspreken omdat de vraag blijft is en blijft: wie is de grootste sportster aller tijden? In deze serie zullen de kolossale prestaties worden benadrukt van enkele van de grootste sportsterren op het wereldtoneel. Deze sterren hebben records gebroken, ongeëvenaarde successen behaald en soms ongekende nederlagen geleden. Maar bovenal zijn het Sporting Greats. Met in deze aflevering de cricketer Brendon McCullum.

Vandaag | 15:15 Impossible

Seizoen 5 - Aflevering 19 - Rick Edwards hosts the quiz in which contestants compete for the chance to win £10,000, with a single `impossible" answer knocking them out for the day.

Vandaag | 16:15 SpongeBob

Seizoen 10 - Aflevering 2 - Geen roerend goed / Code Geel: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Vandaag | 17:13 Groen in de Grote Stad

Gargoyle Gals/Supermarket Scandal: Tilly wil indruk maken. / Cricket verkoopt producten.

Vandaag | 17:37 Groen in de Grote Stad

Barry Cuda/Suite Retreat: Cricket zijn zingende vis. / Voor het eerst in een hotel!

Vandaag | 18:15 SpongeBob

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Achtbaanhelden / De Renovatie van de Maatemmer: SpongeBob en Patrick gaan naar een pretpark want daar is een nieuwe achtbaan. Eigenlijk durven ze niet. // Plankton gaat de Maatemmer renoveren. SpongeBob, Octo en Patrick helpen een handje en hebben niet door dat het Plankton om het recept van de krabburger te doen is.

Vandaag | 18:45 Abeltje IMDb: 6.0

IMDB * 6.0 - Jeugd, Avontuurlijke familiefilm gebaseerd op een boek van Annie M.G. Schmidt: Abeltje gaat werken als liftbediende in een grootwarenhuis. Elke dag drukt hij op de knopjes van de lift om de mensen naar de juiste verdieping te brengen. ...

Avontuurlijke familiefilm gebaseerd op een boek van Annie M.G. Schmidt: Abeltje gaat werken als liftbediende in een grootwarenhuis. Elke dag drukt hij op de knopjes van de lift om de mensen naar de juiste verdieping te brengen. Er is maar één knop waar hij niet op mag drukken: de groene knop. Hij vraagt zich af waar die groene knop bovenin de lift voor is. Als hij op een dag met een meisje dat hij kent, een zanglerares en een vertegenwoordiger in mottenballen in de lift staat, drukt hij op de groene knop. De lift wordt gelanceerd door het dak van het warenhuis. Ze hebben geen controle over de lift en geen idee waar ze terecht zullen komen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/abeltje

Vandaag | 19:05 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Vreemde eend in de bijt: De vierling speelt elk jaar in de commercial voor de winkel van Eerlijke Abe. Maar ze zijn het zat en besluiten te stoppen. Als ze worden vervangen besluiten ze dat ze dit baantje toch weer terug willen.

Vandaag | 20:00 Pawn Stars

Seizoen 18 - Aflevering 2 - Realityreeks. Pawn Awakens

Vandaag | 20:30 Taal is zeg maar echt mijn ding IMDb: 5.5

IMDB * 5.5 - Romantische komedie, De onhandige Anne (Fockeline Ouwerkerk) heeft een passie voor taal. Stopwoorden, verbasteringen, verkeerde aanhalingstekens, scheldwoorden en aparte babynamen. Ze kan zich er enorm mee vermaken, het verbaast haar ...

De onhandige Anne (Fockeline Ouwerkerk) heeft een passie voor taal. Stopwoorden, verbasteringen, verkeerde aanhalingstekens, scheldwoorden en aparte babynamen. Ze kan zich er enorm mee vermaken, het verbaast haar én ze heeft er een mening over. Bij het glossy tijdschrift waar ze werkt, mag ze echter alleen maar over zomermode en quinoa salades schrijven. Gelukkig kan ze haar frustratie daarover goed delen met haar collega en beste vriend Timo (Egbert-Jan Weeber). Als ze uiteindelijk ook nog voor haar vader (Peter Faber) moet zorgen, besluit Anne dat ze het helemaal anders wil; een baan met meer diepgang, weg uit de dagelijkse sleur en de liefde van haar leven vinden. Net als ze ontslag wil nemen, wordt ze gekoppeld aan de charmante, maar gladde fotograaf Rick (Tarikh Janssen) en ze besluit nog even te blijven. Een beslissing die voor vuurwerk zorgt, maar of ze er echt gelukkig van wordt?

Vandaag | 20:30 Richard Hammond's Crash Course

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Stuntman: Richard gaat naar Hollywood om het coolste beroep van allemaal te leren: stuntman. Hij krijgt les van vermaard stuntman Rick Avery (Gangster Squad) die al dertig jaar ervaring heeft door stunts te doen in talloze kaskrakers.

Vandaag | 20:40 Over The Top IMDb: 5.7

IMDB * 5.7 - Actiedrama, Lincoln Hawk is een trucker die hard moet werken voor een laag inkomen. Hij probeert zijn leven een beetje op het spoor te krijgen. Na de dood van zijn ex vrouw zoekt hij contact met zijn zoon die hij een paar jaar eerder ...

Lincoln Hawk is een trucker die hard moet werken voor een laag inkomen. Hij probeert zijn leven een beetje op het spoor te krijgen. Na de dood van zijn ex-vrouw zoekt hij contact met zijn zoon die hij een paar jaar eerder heeft achtergelaten. Tijdens hun eerste ontmoeting heeft zijn zoon een niet al te hoge dunk van zijn vader, maar dit verandert wanneer hij meedoet aan een armworstelwedstrijd in Vegas. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/over-the-top

Vandaag | 21:00 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 20 - Library Cards/Plankton Paranoia: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Vandaag | 21:20 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 21 - Surf N’ Turf/Call the Cops!: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Morgen | 02:15 SpongeBob

Seizoen 1 - Aflevering 14 - SB-129 / Broodje karate: Op de vlucht voor de herrie de SpongeBob en Patrick produceren, bevriest Octo! // SpongBob verwoest de Krokante Krab door zijn karate oefeningen.

Morgen | 03:50 SpongeBob

Seizoen 8 - Aflevering 11 - Meerminman En Mosseljongen, Het Begin. / Tweeoog Plankton: Samen met Meerminman en Mosseljongen kijken Patrick en SpongeBob naar een documentaire over het heldenduo! // Plankton denkt dat als hij twee ogen heeft en diepte kan zien hij het recept van de Krabburger wel kan stelen.

Morgen | 07:11 Big City Greens S1 Splits

Green Streets: Cricket werkt samen met Officier Sleutel.

Morgen | 08:00 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Waar is Cookie? / Jasper krijgt bakles!: Cricket wil Cookie een rondleiding geven door het café. Maar in haar enthousiasme vergeet ze even wat Butterbean haar had gezegd. // Het is een drukke dag in Butterbean’s Café en de meiden kunnen wel wat extra hulp gebruiken.

Morgen | 08:10 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Huisvlammen voor dummies: De vierling vermoedt dat Britt een oogje heeft op Dawn en zoekt een manier om dit tegen te gaan voordat Anne en Tom erachter komen en Britt terugsturen naar Australië.

Morgen | 09:30 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Fladderkoeken! / De perfecte picknick: Butterbean wil fladderkoeken als dagaanbiedingen. Dit zijn zelfbedachte pannenkoeken in de vorm van een vlinder. // In Butterbean’s café wordt een picknick georganiseerd voor de Puddle Scouts, waar Cricket er een van is.

Morgen | 09:40 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 17 - Shopping List/Mustard O’ Mine: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Morgen | 10:25 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Waar is Cookie? / Jasper krijgt bakles!: Cricket wil Cookie een rondleiding geven door het café. Maar in haar enthousiasme vergeet ze even wat Butterbean haar had gezegd. // Het is een drukke dag in Butterbean’s Café en de meiden kunnen wel wat extra hulp gebruiken.

Morgen | 10:25 Temples of Sports Lord's

Temples of Sport is een negendelige serie over de meest iconische stadions en plekken in de wereld van de topsport. Met historische momenten en unieke opnames verkennen we het verleden, het heden en de toekomst om te ontdekken wat deze plekken betekenen voor degenen die hen het meest aanbidden: de fans. In deze aflevering staat de cricket-tempel Lord's Cricket Ground centraal.

Morgen | 10:45 Edwin van der Sar: Regen in Moskou

In 2018 was het 10 jaar geleden dat Edwin van der Sar eeuwige roem vergaarde in Manchester door in de Champions League Finale in Moskou de laatste penalty te stoppen en zo Manchester United “de cup met de grote oren” te bezorgen. Onlangs ging Van der Sar terug naar Manchester om samen met medespelers als Rooney en Carrick terug te kijken naar deze memorable dag. Ook ManUnited-supporters die er bij waren kijken nog vol trots terug op dat moment.

Morgen | 12:05 Undercover Boss USA

Herhaling. Reality series in which top executives go undercover in their own businesses. Rick Forman, founder and CEO of New Jersey-based Forman Mills, a discount clothing superstore, goes incognito among his own staff posing as a contestant on a television reality show. (2014)

Morgen | 12:15 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 5 - De vijfde vierling: De vierling maakt zich op voor een bobslee wedstrijd. Maar als de Kramden vierling komt opdagen worden ze heel nerveus en willen ze zich terugtrekken uit de race.

Morgen | 12:40 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 23 - Cementing the quads legacy: De klas van de vierling maakt zich op voor de Sayonara stunt, een stunt die het einde van hun schooltijd op deze school markeert. O problemen te voorkomen heeft Directeur Tarian een lijstje gemaakt van toegestane stunts. Maar de vierling zou de vierling niet zijn als ze hier genoegen mee zouden nemen.

Morgen | 13:00 Pawn Stars

Seizoen 18 - Aflevering 2 - Realityreeks. Pawn Awakens

Morgen | 13:50 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Eerlijk zullen we alles delen / Krabkreneten!: SpongeBob en Patrick maken ruzie over een speelgoedje dat ze aanvankelijk zouden delen. // Mr, Krabs neemt Spongebob mee naar de jaarlijkse bijeenkomst van Krabkrenten, alwaar hij een award in de wacht hoopt te slepen.

Morgen | 14:30 Over The Top IMDb: 5.7

Morgen - IMDB * 5.7 - Actiedrama, Lincoln Hawk is een trucker die hard moet werken voor een laag inkomen. Hij probeert zijn leven een beetje op het spoor te krijgen. Na de dood van zijn ex vrouw zoekt hij contact met zijn zoon die hij een paar jaar ...

Lincoln Hawk is een trucker die hard moet werken voor een laag inkomen. Hij probeert zijn leven een beetje op het spoor te krijgen. Na de dood van zijn ex-vrouw zoekt hij contact met zijn zoon die hij een paar jaar eerder heeft achtergelaten. Tijdens hun eerste ontmoeting heeft zijn zoon een niet al te hoge dunk van zijn vader, maar dit verandert wanneer hij meedoet aan een armworstelwedstrijd in Vegas. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/over-the-top

Morgen | 14:45 Richard Hammond's Crash Course

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Stuntman: Richard gaat naar Hollywood om het coolste beroep van allemaal te leren: stuntman. Hij krijgt les van vermaard stuntman Rick Avery (Gangster Squad) die al dertig jaar ervaring heeft door stunts te doen in talloze kaskrakers.

Morgen | 14:50 Rick Stein's Long Weekends

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Britse culinaire reisreeks waarin chef-kok Rick Stein een weekend op citytrip gaat. Reykjavik. Rick Stein trekt naar het Hoge Noorden om er de keuken van de IJslandse hoofdstad Reykjavik te ontdekken: een smörgåsbord met sappig lamsvlees, roggebrood gebakken in vulkanisch zand, langoustinesoep en natuurlijk het perfecte stukje kabeljauw. En dat in combinatie met vulkanische meren, geisers, watervallen en een sneeuwstorm.

Morgen | 15:15 Impossible

Seizoen 5 - Aflevering 20 - It's the last chance for the remaining 17 contestants to compete for a possible £10,000 jackpot. Right answers take them closer to the big money, but if at any stage they give an Impossible answer, they will immediately be knocked out. Quiz, hosted by Rick Edwards.

Morgen | 15:30 Post Radical

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Reportagereeks over de skatewereld. The World's Weirdest Skateboarder. Ware kunstenaars verlichten hun pad door het universum; het zijn unieke sterren. We beschrijven de supernova met de meest gewaagde skateboardtrucs: Almir Jusovic.

Morgen | 15:50 SpongeBob

Seizoen 9 - Aflevering 2 - De Patrickman / Het balletje van Gerrit: Patrick verveeld zich en besluit als superheld De Patman z'n leven meer inhoud te gaan geven. // Gerrit is toe aan een nieuwe kauwspeeltje en krijgt van SpongeBob een bal met een bederfelijke invloed.

Morgen | 16:00 SpongeBob

Seizoen 9 - Aflevering 2 - De Patrickman / Het balletje van Gerrit: Patrick verveeld zich en besluit als superheld De Patman z'n leven meer inhoud te gaan geven. // Gerrit is toe aan een nieuwe kauwspeeltje en krijgt van SpongeBob een bal met een bederfelijke invloed.

Morgen | 16:15 SpongeBob

Seizoen 10 - Aflevering 3 - Mimiek waanzin/House Worming: SpongeBob SquarePants is een tekenfilmserie met de gele spons Spongebob die diep in de oceaan woont in de onderwaterstad genaamd Bikini Bottom. Samen met zijn vriend, de roze zeester Patrick, beleeft hij de gekste en meest spannende avonturen. Spongebob heeft een zeer energiek en optimistisch karakter en werkt als chef-kok in restaurant 'The Krusty Krab' waar hij de beste hamburgers van de bodem van de zee maakt.

Morgen | 16:20 Post Radical

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Reportagereeks over de skatewereld. Size Matters. Rick verkent de wereld van downhill-en-finger-boarden. Hij komt tot de ontdekking dat 'outside' vaak beter is dan 'in'.

 Meer

Rick gemist

Gisteren 10:55 M: o.a. Lucille Werner

Gisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in M: Nederland heeft gekozen! ...

Herhaling. Vanavond onder andere in M: - Nederland heeft gekozen! Gisteravond werd Rick Brink, tijdens een liveshow vanuit het Kurhaus, uitgeroepen tot eerste ‘minister van Gehandicaptenzaken’! Vanavond schuift hij met Lucille Werner aan bij M en vertelt hij over zijn plannen. - Take That, de Spice Girls en Destiny’s Child… Zomaar wat boy- en girlsbands uit de jaren ’90! Bastiaan Ragas en Isabelle Brinkman vertellen straks bij M over hun favorieten en Samantha Steenwijk kruipt achter de microfoon! - Een lege stoel treffen na de zomervakantie… Het is Juf Kiet Engels al een paar keer overkomen. Samen met Landelijk Knooppunt Huwelijksdwang en Achterlating slaat ze de handen ineen om meer bewustwording te creëren voor kinderen die worden uitgehuwelijkt.

Gisteren 03:40 M: o.a. Lucille Werner

Eergisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in M: Nederland heeft gekozen! ...

Herhaling. Vanavond onder andere in M: - Nederland heeft gekozen! Gisteravond werd Rick Brink, tijdens een liveshow vanuit het Kurhaus, uitgeroepen tot eerste ‘minister van Gehandicaptenzaken’! Vanavond schuift hij met Lucille Werner aan bij M en vertelt hij over zijn plannen. - Take That, de Spice Girls en Destiny’s Child… Zomaar wat boy- en girlsbands uit de jaren ’90! Bastiaan Ragas en Isabelle Brinkman vertellen straks bij M over hun favorieten en Samantha Steenwijk kruipt achter de microfoon! - Een lege stoel treffen na de zomervakantie… Het is Juf Kiet Engels al een paar keer overkomen. Samen met Landelijk Knooppunt Huwelijksdwang en Achterlating slaat ze de handen ineen om meer bewustwording te creëren voor kinderen die worden uitgehuwelijkt.

Gisteren 02:45 M: o.a. Lucille Werner

Eergisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in M: Nederland heeft gekozen! ...

Herhaling. Vanavond onder andere in M: - Nederland heeft gekozen! Gisteravond werd Rick Brink, tijdens een liveshow vanuit het Kurhaus, uitgeroepen tot eerste ‘minister van Gehandicaptenzaken’! Vanavond schuift hij met Lucille Werner aan bij M en vertelt hij over zijn plannen. - Take That, de Spice Girls en Destiny’s Child… Zomaar wat boy- en girlsbands uit de jaren ’90! Bastiaan Ragas en Isabelle Brinkman vertellen straks bij M over hun favorieten en Samantha Steenwijk kruipt achter de microfoon! - Een lege stoel treffen na de zomervakantie… Het is Juf Kiet Engels al een paar keer overkomen. Samen met Landelijk Knooppunt Huwelijksdwang en Achterlating slaat ze de handen ineen om meer bewustwording te creëren voor kinderen die worden uitgehuwelijkt.

Gisteren 01:50 M: o.a. Lucille Werner

Eergisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in M: Nederland heeft gekozen! ...

Herhaling. Vanavond onder andere in M: - Nederland heeft gekozen! Gisteravond werd Rick Brink, tijdens een liveshow vanuit het Kurhaus, uitgeroepen tot eerste ‘minister van Gehandicaptenzaken’! Vanavond schuift hij met Lucille Werner aan bij M en vertelt hij over zijn plannen. - Take That, de Spice Girls en Destiny’s Child… Zomaar wat boy- en girlsbands uit de jaren ’90! Bastiaan Ragas en Isabelle Brinkman vertellen straks bij M over hun favorieten en Samantha Steenwijk kruipt achter de microfoon! - Een lege stoel treffen na de zomervakantie… Het is Juf Kiet Engels al een paar keer overkomen. Samen met Landelijk Knooppunt Huwelijksdwang en Achterlating slaat ze de handen ineen om meer bewustwording te creëren voor kinderen die worden uitgehuwelijkt.

Gisteren 01:00 M: o.a. Lucille Werner

Eergisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in M: Nederland heeft gekozen! ...

Herhaling. Vanavond onder andere in M: - Nederland heeft gekozen! Gisteravond werd Rick Brink, tijdens een liveshow vanuit het Kurhaus, uitgeroepen tot eerste ‘minister van Gehandicaptenzaken’! Vanavond schuift hij met Lucille Werner aan bij M en vertelt hij over zijn plannen. - Take That, de Spice Girls en Destiny’s Child… Zomaar wat boy- en girlsbands uit de jaren ’90! Bastiaan Ragas en Isabelle Brinkman vertellen straks bij M over hun favorieten en Samantha Steenwijk kruipt achter de microfoon! - Een lege stoel treffen na de zomervakantie… Het is Juf Kiet Engels al een paar keer overkomen. Samen met Landelijk Knooppunt Huwelijksdwang en Achterlating slaat ze de handen ineen om meer bewustwording te creëren voor kinderen die worden uitgehuwelijkt.

Gisteren 00:05 M: o.a. Lucille Werner

Eergisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in M: Nederland heeft gekozen! ...

Herhaling. Vanavond onder andere in M: - Nederland heeft gekozen! Gisteravond werd Rick Brink, tijdens een liveshow vanuit het Kurhaus, uitgeroepen tot eerste ‘minister van Gehandicaptenzaken’! Vanavond schuift hij met Lucille Werner aan bij M en vertelt hij over zijn plannen. - Take That, de Spice Girls en Destiny’s Child… Zomaar wat boy- en girlsbands uit de jaren ’90! Bastiaan Ragas en Isabelle Brinkman vertellen straks bij M over hun favorieten en Samantha Steenwijk kruipt achter de microfoon! - Een lege stoel treffen na de zomervakantie… Het is Juf Kiet Engels al een paar keer overkomen. Samen met Landelijk Knooppunt Huwelijksdwang en Achterlating slaat ze de handen ineen om meer bewustwording te creëren voor kinderen die worden uitgehuwelijkt.

Eergisteren 21:25 Slot: Misdaadcollege (Utrechtse serieverkrachter)

Eergisteren - Magazine, In de laatste aflevering van Misdaadcollege vertellen politie en justitie nog één keer ...

In de laatste aflevering van Misdaadcollege vertellen politie en justitie nog één keer vertellen hoe ze een geruchtmakende misdaadzaak wisten op te lossen. Deze aflevering gaat over de Utrechtse serieverkrachter. Bijna twintig jaar lang was de provincie Utrecht in de ban van een gewelddadige serieverkrachter, die in 2014 pas tegen de lamp liep. We horen voor één keer in detail hoe men deze zaak wist op te lossen. Deze aflevering geeft onder meer antwoord op de vraag waarom de dader maar voor vier verkrachtingen terechtstond en welke juridische middelen wel en niet gebruikt mochten worden tijdens het onderzoek.

Eerder Vandaag | 09:30 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Vriendschapspretzels! / Zoek de tand: Butterbean krijgt een vriendschapsketting van Dazzle en dat brengt haar op een idee. // Cricket heeft voor het eerst een losse tand. Als ie uitvalt, bewaart ze in hem doosje. Maar dan kan Butterbean het doosje nergens meer vinden.

Eerder Vandaag | 09:30 Coronation Street

Gary fights for his life against a vengeful Rick. Roy gains an insight into his mother's hidden past. Robert's surprise leaves Michelle bemused.With Mikey North, Greg Wood, David Neilson, Tristan Gemmill, and Kym Marsh.

Eerder Vandaag | 08:10 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Groetjes uit Australië: Isaiah Thomas komt zijn nieuwe schoenen signeren in de winkel en Tom en Anne leren de vierling een lesje door ze net als iedereen in de rij te laten wachten.

Eerder Vandaag | 08:00 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Waar is Cookie? / Jasper krijgt bakles!: Cricket wil Cookie een rondleiding geven door het café. Maar in haar enthousiasme vergeet ze even wat Butterbean haar had gezegd. // Het is een drukke dag in Butterbean’s Café en de meiden kunnen wel wat extra hulp gebruiken.

Eerder Vandaag | 07:22 Big City Greens S1 Splits

Mansion Madness: Cricket past op het huis van Remy.

Eerder Vandaag | 01:05 Les Dawson Forever

Herhaling. Two-part documentary, featuring family, friends and extraordinary, previously unseen and revealing footage to tell the story of one of British TV's greatest comedians. As the king of the one-liner, brilliant pianist, and a favourite of mothers-in-law everywhere, Les Dawson's was an incredible journey from the back streets of Manchester to millions of living rooms. Comedy partner Roy Barraclough remembers how the pair's famous characters Cissie and Ada came to life after a producer overheard them mucking about on the studio floor. Roy was initially not sure about the skit, saying he did not think the public were ready to watch two fat men in frocks. Rick Wakeman, an old friend, reveals the complexities of playing the piano off key for laughs and demonstrates why Les was such a genius. Other contributors include his widow Tracy, daughter Charlotte, Ken Dodd, Johnny Vegas, Vicki Michelle, Penny Morgan, Johnny Ball, Andy Hamilton and Lorraine Chase.

Eerder Vandaag | 00:30 Pawn Stars

Seizoen 18 - Aflevering 18 - Realityreeks. Cowboys and Cannons

Gisteren 20:30 Coronation Street

Gary fights for his life against a vengeful Rick. Roy gains an insight into his mother's hidden past. Robert's surprise leaves Michelle bemused.With Mikey North, Greg Wood, David Neilson, Tristan Gemmill, and Kym Marsh.

Gisteren 20:00 Pawn Stars

Seizoen 18 - Aflevering 1 - Realityreeks. Longshot Pawn. De Pawn Stars gaan op schietles als een zeer zeldzaam Nepalees Bira-geweer uit de late 19e eeuw binnenkomt. Mikt Rick op een deal of ketst het af? Er wordt ook een bijzondere koperen hoorn aangeboden. Sluit Rick een deal of blaast hij hem af?

Gisteren 18:00 The Curse Of Oak Island

Seizoen 6 - Realityreeks. Lost And Founding. De broers Rick en Marty Lagina blijven het mysterieuze Oak Island onderzoeken in de hoop een schat te vinden.

Gisteren 16:00 Pawn Stars

Seizoen 18 - Aflevering 18 - Realityreeks. Cowboys and Cannons

Gisteren 15:57 Pawn Stars

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Amerikaanse realityreeks over een pandjeshuis

Gisteren 15:55 Rick Stein's Long Weekends

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Britse culinaire reisreeks waarin chef-kok Rick Stein een weekend op citytrip gaat. Bordeaux. In deze eerste aflevering trekt Rick Stein in de herfst naar de Franse stad Bordeaux, waar hij zijn expertise verleent in een plaatselijke wijnwedstrijd. Daarna bereidt hij steak-friet met bordelaisesaus.

Gisteren 15:34 Pawn Stars

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Amerikaanse realityreeks over een pandjeshuis

Gisteren 15:15 Impossible

Seizoen 5 - Aflevering 18 - Rick Edwards hosts the quiz in which contestants compete for the chance to win £10,000, with a single `impossible" answer knocking them out for the day.

Gisteren 13:50 Wolfskinder

Sommer 1946. "Ihr müsst zusammenbleiben, egal was passiert", hat die Mutter noch zu Hans (Levin Liam) gesagt. Beim Überqueren der Memel geht sein Bruder verloren. Stattdessen kreuzen Christel, Luise und Karl seinen Weg. Als Karl lahmt, überlässt ihn Hans einem Bauern, gegen drei Äpfel... Etwa 25?000 Kinder irrten nach dem Krieg durch Ostpreußen. Rick Ostermann blendet den historischen Kontext weitgehend aus und konzentriert sich auf den stillen Überlebenskampf der zusehends verhärteten Kinder inmitten einer provozierend schönen Naturkulisse.

Gisteren 13:10 Henry Danger

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Krachtverlies: deel 2: Dankzij Schwoz, Jasper en Charlotte krijgt Henry zijn superkrachten uiteindelijk weer terug. Maar dit weerhoudt Rick Twitler er niet van zijn gemene plan uit te voeren.

Gisteren 13:00 Pawn Stars 17a

Seizoen 17 - Aflevering 19 - Reportagereeks. Pawn Of Liberty. Er wordt een origineel Beach Boys-surfboard aangeboden. Houdt Rick het hoofd boven water of gaat hij kopje-onder? Het wordt psychedelisch met een origineel schilderij van het Vrijheidsbeeld van Peter Max. Sluit Rick een deal of wordt hij afgebrand?

Gisteren 10:00 Post Radical

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Reportagereeks over de skatewereld. The Neighbours. Het Midden-Oosten: onstabiel en gecompliceerd. Een muur scheidt twee prachtige landen, terwijl groepen skateboarders de religieuze en culturele grenzen proberen te overschrijden.

Gisteren 09:10 Post Radical

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Reportagereeks over de skatewereld. The Youth. Rick onderzoekt de manieren waarop skateboarden de volgende generatie macht geeft, van een middelbare school tot een speeltuin op het platteland van Ethiopië.

Gisteren 09:00 The Curse Of Oak Island

Seizoen 6 - Realityreeks. Lost And Founding. De broers Rick en Marty Lagina blijven het mysterieuze Oak Island onderzoeken in de hoop een schat te vinden.

Gisteren 06:50 Pawn Stars

Seizoen 18 - Aflevering 18 - Realityreeks. Cowboys and Cannons

Gisteren 04:00 Abandoned

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Documentairereeks over verlaten plekken. Ghost Mall. Welkom in Noordoost-Ohio, het walhalla van de verlaten shoppingmalls. Rick bezoekt de afbrokkelende, kapitalistische kathedralen samen met hun ooit zo trouwe klanten.

Gisteren 02:00 The Curse Of Oak Island

Seizoen 6 - Realityreeks. Lost And Founding. De broers Rick en Marty Lagina blijven het mysterieuze Oak Island onderzoeken in de hoop een schat te vinden.

Gisteren 00:30 Pawn Stars

Seizoen 18 - Aflevering 17 - Realityreeks. Death and Taxidermy

Eergisteren 21:00 The Curse Of Oak Island

Seizoen 6 - Realityreeks. Lost And Founding. De broers Rick en Marty Lagina blijven het mysterieuze Oak Island onderzoeken in de hoop een schat te vinden.

Eergisteren 20:00 Pawn Stars 17a

Seizoen 17 - Aflevering 19 - Reportagereeks. Pawn Of Liberty. Er wordt een origineel Beach Boys-surfboard aangeboden. Houdt Rick het hoofd boven water of gaat hij kopje-onder? Het wordt psychedelisch met een origineel schilderij van het Vrijheidsbeeld van Peter Max. Sluit Rick een deal of wordt hij afgebrand?

Eergisteren 16:20 Abandoned

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Documentairereeks over verlaten plekken. Ghost Mall. Welkom in Noordoost-Ohio, het walhalla van de verlaten shoppingmalls. Rick bezoekt de afbrokkelende, kapitalistische kathedralen samen met hun ooit zo trouwe klanten.

Eergisteren 16:00 Pawn Stars

Seizoen 18 - Aflevering 17 - Realityreeks. Death and Taxidermy

Eergisteren 15:53 Pawn Stars

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Amerikaanse realityreeks over een pandjeshuis

Eergisteren 15:30 Abandoned

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Documentairereeks over verlaten plekken. New Orleans D.I.Y. De DIY-houding of doe-het-zelfhouding zit in het DNA van een skateboarder, maar ook in dat van de mensen van New Orleans. Rick verkent de stad en trekt ook naar het themapark Six Flags.

Eergisteren 15:25 Pawn Stars

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse realityreeks over een pandjeshuis

Eergisteren 15:15 Impossible

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Rick Edwards hosts the quiz in which contestants compete for the chance to win £10,000, with a single `impossible" answer knocking them out for the day.

Eergisteren 13:00 Pawn Stars 17a

Seizoen 17 - Aflevering 18 - Reportagereeks. Lock, Stock And Pawn. Rick krijgt een laatste kans om een bank met honkbalmemorabilia van de Dodgers te kopen. Slaat hij een homerun of is hij uit? Een 19e-eeuws kluisje komt binnen. Kan Corey de sleutel tot een goede deal vinden of gaat de boel op slot?

Eergisteren 06:50 Pawn Stars

Seizoen 18 - Aflevering 17 - Realityreeks. Death and Taxidermy

 Meer