Je vindt hier de programma's van Reuzenpanda's op tv We hebben de volgende programma's voor Reuzenpanda's Het echte leven in de dierentuin: Informatief, Natuur, Seizoen 1 Aflevering 5 van 6 NTR In aflevering 5 bloeit er een romance op tussen Orang Oetans Bako. Het echte leven in de dierentuin: Morgen - Informatief, Natuur, Seizoen 1 Aflevering 6 van 6 NTR In aflevering 6 zien we hoe roloway Akua in de. Earthquake: Panda Rescue: 15/08 - Natuur, Het centrum voor reuzenpanda's van Wolong, China, ligt dichtbij het epicentrum van de zware aardbeving.

Reuzenpanda's op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 17:05 Het echte leven in de dierentuin

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 6 - NTR In aflevering 5 bloeit er een romance op tussen Orang Oetans Bako en Tjintah. Pinguïns Snavel en Opa krijgen nieuwe uitdagingen voor meer lichaamsbeweging. Siberische tijger Colina heeft plotseling geen eetlust meer en dat is alarmerend. En het wordt winter in het park. De bruine beren zijn verdwenen in hun holen, maar de reuzenpanda's hebben de tijd van hun leven in de sneeuw.

Morgen | 17:06 Het echte leven in de dierentuin

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 6 - NTR In aflevering 6 zien we hoe roloway Akua in de peuterpubertijd komt. Ze terroriseert haar soortgenoten, maar vooral de stokstaartjes moeten het ontgelden. Gezinsuitbreiding bij de Orang Oetans als Tjintah haar vierde jong krijgt. En komen er ook jongen bij de reuzenpanda's? Vrouwtje Wu Wen is vruchtbaar. Dat duurt hoogstens drie dagen en gebeurt maar één keer per jaar. Tijd voor mannetje Xing Ya om in actie te komen dus.

Reuzenpanda's op tv (overige uitzendingen)

Za 15 augustus 2020 | 19:10 Earthquake: Panda Rescue

Het centrum voor reuzenpanda's van Wolong, China, ligt dichtbij het epicentrum van de zware aardbeving van 2008. Wat is er met ze gebeurd tijdens en na de aardbeving?