Relatie op tv (tv-tip)

Morgen | 19:45 Docu: Hart van de democratie

Morgen - Documentaire, Deze documentaire werd in 2018 en 2019 opgenomen binnen de muren van het Haagse Binnenhof, ver ...

Deze documentaire werd in 2018 en 2019 opgenomen binnen de muren van het Haagse Binnenhof, ver voor het coronatijdperk, en onderzoekt hoe onze democratie werkt en laat zien dat die behoorlijk onder druk staat. De vraag die centraal staat is of en hoe onze democratie overeind blijft. De docu is in maart al eens uitgezonden op de late vrijdagavond en wordt nu primetime herhaald. Renovatie In het gebouw waar onze democratie dagelijks wordt beproefd, is achter de gordijnen het verval ontluisterend zichtbaar. De renovatie van Het Binnenhof duldt nauwelijks uitstel. Kloof De makers van de documentaire onderzoeken de veelbesproken kloof tussen burger en politiek. De journalistieke hoofdpersonen, de ervaren Kees Boonman en de nieuwe politiek verslaggever Charlotte Nijs, bewegen zich ieder op eigen wijze door het gebouw en langs de actualiteit. Verstrengelde relatie Op speelse en indringende wijze analyseren de makers de waan van de dag en onthullen zij de verstrengelde relatie tussen pers en politiek. Het resultaat is een film, waarin zowel kritisch als met warmte en mededogen het gevecht op de belangrijkste vierkante kilometer van Nederland gedurende een vol jaar is vastgelegd. Bekijk de documentaire nu al op gids.tv/v189013/hart-van-de-democratie.

Je vindt hier de programma's van Relatie op tv We hebben de volgende programma's voor Relatie Docu: Hart van de democratie: Morgen - Documentaire, Deze documentaire werd in 2018 en 2019 opgenomen binnen de muren van het Haagse Binnenhof, ver. Chip Ingram: Religieus, Seizoen 2 Aflevering 8 relatie. Boer zoekt Vrouw Special: Informatief, Herhaling. In de derde van vier Boer zoekt Vrouw Special afleveringen gaat Yvon Jaspers lang bij oud. Teen Mom OG: Amusement, Seizoen 8 Aflevering 17 This Has All Been Hell Cheyenne twijfelt of haar relatie met Matt wel lang stand zal. Teen Mom OG: Amusement, Seizoen 8 Aflevering 19 Goodbye for Now Amber begint een nieuwe relatie en Catelynn overweegt een carrière. Edie: Film, De tachtigjarige Edith Moore (Sheila Hancock) is een bittere, eigenwijze Engelse dame. Na de dood van haar dominante man George en door de steeds slechter wordende relatie met haar dochter, besluit ze haar jeugddroom na te jagen. Ze vertrekt. Catfish: The TV Show: Amusement, Seizoen 5 Aflevering 8 Joanna & Bo Tattoomodel Joanna zou haar internetliefde gaan ontmoeten, maar een. Wreckers: Film, Dawn en David (Claire Foy en Shaun Evans) zijn teruggekeerd naar het dorp waar ze opgroeiden, om een gezin te stichten. Hun relatie lijkt idyllisch, maar zwanger worden blijkt moeilijk en maakt het opbouwen van hun perfecte gezin alleen maar. De Gevaarlijkste Wegen: Informatief, Seizoen 5 Aflevering 4 van 8 Slowakije PowNed In het hart van Europa, gelegen tussen de rivier de Donau en. Chip Ingram: Religieus, Seizoen 2 Aflevering 8 relatie.

Relatie op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 07:25 Boer zoekt Vrouw Special

Herhaling. In de derde van vier Boer zoekt Vrouw Special-afleveringen gaat Yvon Jaspers lang bij oud-deelnemers Willem en Aad. Zorgboerderij Yvon gaat aan de slag op de zorgboerderij van boer Willem, de eerste boer die op zoek ging naar een man. Hij stopte in 2014 met zijn werk op de zorgboerderij om ruimte te maken voor andere zaken in zijn leven. Hij werd gemeenteraadslid en zette een biologische pluktuin op. Toch kroop het bloed waar het niet gaan kon; inmiddels werkt hij weer als boer en heeft hij het er weer naar zijn zin op de zorgboerderij. Rijk mens Toen Willem aan Boer Zoekt Vrouw begon, was hij op zoek naar een grote liefde. Helaas pakte dat anders uit. Maar hij kwam er in de afgelopen jaren achter dat hij al een rijk mens is: zo vrij als een vogel, gezond en hij is zich gaan realiseren dat een liefdespartner extra mooi is, maar niet per se noodzakelijk voor hem om zich gelukkig te voelen. Yvon wil weten: is Willem van plan zijn hele leven single te blijven? Ziekte Ook Boer Aad en zijn Ingrid zijn vijf jaar samen en gelukkig. Dat is voor hen niet vanzelfsprekend omdat er bij Ingrid drie jaar geleden borstkanker werd geconstateerd. Een heftig en spannende tijd die ze goed zijn doorgekomen maar het legde wel druk op hun relatie. De ziekte heeft ervoor gezorgd dat ze nog meer van elkaar zijn gaan houden en dat ze nog meer waarderen wat ze hebben. Aad voelt zich een rijk mens. Bekijk de vorige afleveringen van Boer zoekt Vrouw Special via gids.tv/programma/boer-zoekt-vrouw-special.

Vandaag | 22:10 Temptation Island

Seizoen 5 - Aflevering 16 Realityshow waarin vier stellen de ultieme relatietest aangaan. Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de uitdaging aan. Twee weken lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door acht bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben. De stellen hebben één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Welke relaties houden stand en welke relaties sneuvelen?

Vandaag | 23:00 Dus ik volg

Seizoen 2019 - Aflevering 1 van 4 - De geboorte van de volger - HUMAN Volgen kan beginnen als een tamelijk onschuldige aanbidding, maar wat als zo'n adoratie extremere vormen aanneemt? Als je autonomie in het geding komt? Stine Jensen onderzoekt de mens als groepsdier. Filosoof en journalist Doortje Smithuijsen houdt zich bezig met het fenomeen influencers. De Vlaamse criminoloog Anja Hermans raakte als tiener in de ban van het Animal Liberation Front en pleegde in opdracht van de charismatische leider heftige aanslagen. Wat was het kantelpunt? Hoogleraar boeddhisme en zenleraar André van der Braak raakte op zijn zeventiende in de ban van de Amerikaanse goeroe Andrew Cohen. Hij verbrak zijn relatie, zei zijn ouders en zijn baan vaarwel en kocht een enkeltje USA. Elf jaar later keerde hij gedesillusioneerd terug naar Nederland.

Morgen | 13:00 Dr. Phil

Seizoen 18 - Should i marry my russian bride to be? Mark Anthony heeft een latrelatie met de Russische Marina. De afstand tussen Amerika en Rusland maakt het normaliter al zwaar genoeg. En nu met het coronavirus is het de vraag wanneer ze elkaar in het echt kunnen zien. Mark Anthony twijfelt of ze er allebei hetzelfde in staan. Heeft dit stel een toekomst samen?

Morgen | 18:05 The Big Bang Theory

Seizoen 10 - Aflevering 18 van 24 - The Escape Hatch Identification Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica, maar voeg atomen samen tot een vrouw en de mannen snappen er niets van. Leonard en Penny zijn getrouwd ondanks hun knipperlichtrelatie in het verleden. De relatie van Sheldon en Amy kent een nieuw hoogtepunt. Als Raj uit zijn appartement verhuist, bieden Leonard en Penny Sheldons oude kamer aan.

Morgen | 19:30 The Big Bang Theory

Seizoen 10 - Aflevering 19 van 24 - The Collaboration Fluctuation Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica, maar voeg atomen samen tot een vrouw en de mannen snappen er niets van. Leonard en Penny zijn getrouwd ondanks hun knipperlichtrelatie in het verleden. De relatie van Sheldon en Amy kent een nieuw hoogtepunt. Leonard, Penny en Raj leven hun nieuwe regels in het huis na. Sheldon heeft interesse in Amy's werk.

Morgen | 19:55 The Big Bang Theory

Seizoen 10 - Aflevering 20 van 24 - The Recollection Dissipation Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica, maar voeg atomen samen tot een vrouw en de mannen snappen er niets van. Leonard en Penny zijn getrouwd ondanks hun knipperlichtrelatie in het verleden. De relatie van Sheldon en Amy kent een nieuw hoogtepunt. Sheldon haalt het uiterste uit zichzelf door mee te helpen aan de projecten van Leonard en Wolowitz, maar ook die van Amy.

Morgen | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 17 van 22 - The Odd Couple Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervaren Murtaugh, die nog herstellende is van een hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag en drang om zich in de vuurlinie te plaatsen, botsen regelmatig met het streven van Murtaugh om de dag stressvrij en volgens alle geldende regels door te komen. De samenwerking verloopt dan ook niet altijd zonder slag of stoot als ze gezamenlijk de misdaad te lijf gaan. Elke week wacht hen een nieuwe zaak op het gebied van drugshandel, wapenhandel en moord. In deze aflevering: na het fatale einde van een ruzie op een bouwplaats, werkt de ploeg om de feiten over het incident te achterhalen. Ondertussen worstelt Riggs om zijn relatie met Molly nieuw leven in te blazen, Trish's baan is op het spel terwijl ze probeert een deal te sluiten op het werk.

Morgen | 21:30 The Good Doctor

Take my hand Shaun, Park en de nieuwkomer krijgen te maken met een complottheoreticus die volhoudt dat hij een leveroperatie moet ondergaan, omdat hij is vergiftigd. Claire, Morgan en Melendez behandelen een vrouw met een gesprongen blindedarm die tot een dramatische diagnose leidt. Glassman zet een belangrijke stap in zijn relatie met Debbie.

Overmorgen | 00:10 Tessa

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 8 - De Idealist - BNNVARA Als Tessa's zoon Rico de ouders van zijn vriendin komt voorstellen, blijkt zijn aanstaande schoonvader Tessa's jeugdliefde te zijn. Op school loopt de strijd tussen Tessa en betweterige leerling Rosa uit de hand en realiseert Tessa zich dat ze zich niet altijd even volwassen gedraagt. Tessa's zoon Jasper worstelt met zijn geaardheid en haar dochter Daantje komt weer thuis wonen na het stuklopen van haar relatie. Tussen de bedrijven door doet Tessa het regelmatig met schooldirecteur Ralf in zijn kantoor.

Overmorgen | 00:25 House

Open and shut Een vrouw die een open relatie heeft, wordt ziek terwijl ze bij een minnaar is. Het team vindt haar leefstijl al net zo verbijsterend als haar ziekte. House test de relatie van Wilson en Sam.

 Meer

Relatie op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:55 Chip Ingram

Seizoen 2 - Aflevering 8 relatie.

Vandaag | 11:49 Teen Mom OG

Seizoen 8 - Aflevering 17 - This Has All Been Hell Cheyenne twijfelt of haar relatie met Matt wel lang stand zal houden. Tot Maci's verbazing komt Ryan naar Bentleys feestje. Amber neemt genoegen met een schikking. Catelynn en Tyler weten niet of een vriend bij ze moet komen wonen.

Vandaag | 13:21 Teen Mom OG

Seizoen 8 - Aflevering 19 - Goodbye for Now Amber begint een nieuwe relatie en Catelynn overweegt een carrière als dierenartsassistent. Maci vindt het co-ouderschap met Ryans moeder Jen prima, maar Ryan is gefrustreerd. Cheyenne beëindigt haar relatie met Matt en Corey gaat naar The Challenge.

Vandaag | 13:35 Edie

Film, De tachtigjarige Edith Moore (Sheila Hancock) is een bittere, eigenwijze Engelse dame. Na de dood van haar dominante man George en door de steeds slechter wordende relatie met haar dochter, besluit ze haar jeugddroom na te jagen. Ze vertrekt ...

De tachtigjarige Edith Moore (Sheila Hancock) is een bittere, eigenwijze Engelse dame. Na de dood van haar dominante man George en door de steeds slechter wordende relatie met haar dochter, besluit ze haar jeugddroom na te jagen. Ze vertrekt halsoverkop naar de Schotse Hooglanden om daar een berg te beklimmen. Onderweg ontmoet ze Jonny, een jonge man die haar helpt met het aanschaffen van de juiste uitrusting en die haar traint om de berg te kunnen beklimmen. Ze kletsen, ruziën, maken lol en onthullen steeds meer over hun leven aan elkaar.

Vandaag | 14:05 Catfish: The TV Show

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Joanna & Bo Tattoomodel Joanna zou haar internetliefde gaan ontmoeten, maar een gestoorde nacht in Vegas zorgde dat de relatie instortte. Nu heeft ze Nev en Max gevraagd om haar oude vlam op te zoeken en de breuk te helpen lijmen.

Vandaag | 15:20 Wreckers

Film, Dawn en David (Claire Foy en Shaun Evans) zijn teruggekeerd naar het dorp waar ze opgroeiden, om een gezin te stichten. Hun relatie lijkt idyllisch, maar zwanger worden blijkt moeilijk en maakt het opbouwen van hun perfecte gezin alleen maar ...

Dawn en David (Claire Foy en Shaun Evans) zijn teruggekeerd naar het dorp waar ze opgroeiden, om een gezin te stichten. Hun relatie lijkt idyllisch, maar zwanger worden blijkt moeilijk en maakt het opbouwen van hun perfecte gezin alleen maar lastiger. Het koppel krijgt een verrassingsbezoek van Davids broer Nick (Benedict Cumberbatch). Nick is een getraumatiseerde soldaat - maar zijn problemen reiken verder dan zijn ervaring in de oorlog. Hij slingert zijn broer terug in hun woeste jeugdjaren en onthult de leugens in Davids relate met Dawn.

Vandaag | 15:50 De Gevaarlijkste Wegen

Seizoen 5 - Aflevering 4 van 8 - Slowakije - PowNed In het hart van Europa, gelegen tussen de rivier de Donau en het Tatragebergte, ligt Slowakije. Het land van de legenden en kastelen wordt doorkruist door oud-profwielrenner Michael Boogerd en tv-presentator en cabaretier Edson da Graça. Samen stuiteren zij door het relatief anonieme land dat pas 27 jaar een onafhankelijke staat is. De reis/verkenningstocht die de ras-Hagenees en Kaapverdiaanse Amsterdammer samen maken, start in de hoofdstad Bratislava. De reis brengt hen verder langs het voormalige IJzeren Gordijn noordwaarts richting het Tatragebergte met als finish: Banska Stiavnica. Slaagt dit duo erin om zich te sleuren door de Slovaakse moerassen, door de wildernis en de steile Tatra?

Vandaag | 18:00 Chip Ingram

Seizoen 2 - Aflevering 8 relatie.

Vandaag | 18:50 Homies IMDb: 5.8

IMDB * 5.8 - Comedy, Timo en Sophie waren het perfecte stel, totdat zij het uitmaakte... Sophie had behoefte aan een volwassen relatie met iemand die zijn leven wél op de rit heeft. Wanneer Timo zijn ex vriendin probeert terug te winnen door haar ...

Timo en Sophie waren het perfecte stel, totdat zij het uitmaakte... Sophie had behoefte aan een volwassen relatie met iemand die zijn leven wél op de rit heeft. Wanneer Timo zijn ex-vriendin probeert terug te winnen door haar van zijn nieuwe en verbeterde leven te overtuigen, raken hij en zijn vrienden verwikkeld in een drugsconflict. Om in leven te blijven, moeten de vier doodnormale jongens 22 kilo drugs binnen een week zien te verkopen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/homies

Vandaag | 19:35 Dertigers

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 25 - BNNVARA Saar heeft weer huurders in haar woning, maar haar vaste logeerplek is bezet. Pieter ontmoet voor het eerst de dochter van Babs. Alex vlucht voor de intieme pogingen van Elias om hun relatie spannender te maken. Nora heeft last van zwangerschapshormonen en Feras is hier de dupe van.

Vandaag | 20:25 Ik zie, ik zie...

Aflevering 5 van 5 - Frans Hals Museum - AVROTROS We gaan op zoek naar de persoonlijke relatie van de museumdirecteur met enkele kunstobjecten in haar/zijn museum. We vernemen waarom het getoonde werk haar/hem (altijd of juist nú) zo raakt en het een van zijn/haar favoriete werken van de collectie is.

Vandaag | 21:30 Ex On The Beach: Double Dutch

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Wat Gebeurde er Next? 'Wat Gebeurde Er Next' wordt dit seizoen gepresenteerd door Famke Louise. Hoe gaat het nu met onze sexy cast? We blikken terug naar de meest heftige en mooiste momenten. Ook komen we te weten of er nieuwe relaties zijn ontstaan.

Morgen | 02:43 Geordie Shore

Seizoen 20 - Aflevering 5 - Agg on the Algarve! Bethan en Abbies ruzie beïnvloedt het huis en het loopt uit de hand wanneer Nat Bethan en Beau's relatie ongezond noemt. Maar, zoals ware Geordies, laat de familie het achter zich, stort ze zich op de sangria en gaat ze los op de strip!

Morgen | 04:45 Too Late

Morgen - Film, Deze niet lineair vertelde thriller verkent de verstrengelde relatie tussen een onrustige privédetective (John Hawkes) en de vermiste vrouw die hij vinden moet. Van het verlaten, overwoekerde Radio Hill tot het chique penthouse van ...

Deze niet-lineair vertelde thriller verkent de verstrengelde relatie tussen een onrustige privédetective (John Hawkes) en de vermiste vrouw die hij vinden moet. Van het verlaten, overwoekerde Radio Hill tot het chique penthouse van The Beverly Hilton, krijgen we een uitgestrekte blik op Los Angeles, van het onontdekte tot het iconische.

Morgen | 05:55 Krabbé zoekt Picasso

Seizoen 01 - Aflevering 8 van 8 - Op leven en dood - AVROTROS In 1953 begint Picasso een relatie met de 46 jaar jongere Jacqueline Roque, met wie hij in 1961 trouwt. Ze vestigen zich in eerste instantie in Cannes, maar vanwege de niet aflatende stroom bezoekers, verhuizen ze uiteindelijk naar Mougins. Hier trekt Picasso zich terug in zijn studio waar hij werkt alsof de dood hem op de hielen zit. Jacqueline bewaakt het fort en het ene na het andere contact met de buitenwereld wordt verbroken. Aan het einde van zijn leven gaat Picasso in zijn werk het gevecht aan met grootheden als Rembrandt, Velazquez en Manet. Ook Jacqueline is in de werken te herkennen, waarin het gaat over zijn sterfelijkheid, zijn Spaanse identiteit, het isolement waarin hij is terechtgekomen en de zoektocht naar zijn plek in de kunstgeschiedenis. In 1973 sterft Picasso in Mougins. Hij wordt vrijwel zonder aanwezigen begraven in Vauvenargues. In 1985 opent het Picasso Museum in Parijs.

Morgen | 08:25 Ik zie, ik zie...

Aflevering 5 van 5 - Frans Hals Museum - AVROTROS We gaan op zoek naar de persoonlijke relatie van de museumdirecteur met enkele kunstobjecten in haar/zijn museum. We vernemen waarom het getoonde werk haar/hem (altijd of juist nú) zo raakt en het een van zijn/haar favoriete werken van de collectie is.

Morgen | 12:00 Ancient Aliens

Seizoen 12 - Aflevering 165 - Human Hieroglyphs Tatoeages en piercings zijn goed voor een industrie van een miljard dollar. Worden deze praktijken door de gewone samenleving overgenomen als een vorm van zelfexpressie of zijn ze ingegeven door een relatie met onze voorouders?

Morgen | 12:07 Are You The One?

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Party Hard, Love Harder Spanningen tussen driehoeksverhoudingen barsten uit op een Dominicaans carnavalfeest. Hayden en Carolina verdiepen hun relatie. Het huis worstelt met hoe ze met niet-matchstellen om moeten gaan.

Morgen | 12:40 Ik zie, ik zie...

Aflevering 5 van 5 - Frans Hals Museum - AVROTROS We gaan op zoek naar de persoonlijke relatie van de museumdirecteur met enkele kunstobjecten in haar/zijn museum. We vernemen waarom het getoonde werk haar/hem (altijd of juist nú) zo raakt en het een van zijn/haar favoriete werken van de collectie is.

Morgen | 14:10 Dertigers

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 25 - BNNVARA Feras en Nora zijn het niet eens over de volgende stap in hun relatie. Babs leert meer over Gijs als ze de ouders van Pieter ontmoet. Bart en Lot staan samen langs het voetbalveld, waar een incident met Mees zorgt voor een verschillende kijk op de opvoeding. Nora heeft een vervelende mededeling voor Pieter en Saar maakt zich zorgen om haar moeder.

Morgen | 15:02 Last Man Standing

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Quarterback Boyfriend Mike is zo onder de indruk van Greg, het nieuwe vriendje van Mandy en de sterquarterback van de school, dat hij hem een baan aanbiedt bij Outdoor Man onder supervisie van Kyle. Kristin denkt na over haar relatie met Ryan.

Morgen | 15:55 Ik zie, ik zie...

Aflevering 4 van 5 - Van Gogh Museum - AVROTROS We gaan op zoek naar de persoonlijke relatie van de museumdirecteur met enkele kunstobjecten in haar/zijn museum. We vernemen waarom het getoonde werk haar/hem (altijd of juist nú) zo raakt en het een van zijn/haar favoriete werken van de collectie is.

Morgen | 16:11 Catfish: The TV Show

Seizoen 5 - Aflevering 19 - Luis & Sydney Luis is verliefd geworden op een alleenstaande moeder die in de penarie zit. Hij wil graag de volgende stap in de relatie gaan zetten. Maar eerst moeten Nev en Max hem helpen ontdekken of ze wel is wie ze zegt dat ze is.

Morgen | 17:25 Ik zie, ik zie...

Aflevering 3 van 5 - De Fundatie - AVROTROS We gaan op zoek naar de persoonlijke relatie van de museumdirecteur met enkele kunstobjecten in haar/zijn museum. We vernemen waarom het getoonde werk haar/hem (altijd of juist nú) zo raakt en het een van zijn/haar favoriete werken van de collectie is.

Morgen | 18:00 Bro's Before Ho's

Morgen - Comedy, Blowen, zuipen en zoveel mogelijk chicks regelen. Dat is het leven van videotheekmedewerker Max (Tim Haars)en zijn geadopteerde broer Jules (Daniël Arends), tevens beste vriend. Samen hebben ze een pact: ze willen nooit een relatie ...

Blowen, zuipen en zoveel mogelijk chicks regelen. Dat is het leven van videotheekmedewerker Max (Tim Haars)en zijn geadopteerde broer Jules (Daniël Arends), tevens beste vriend. Samen hebben ze een pact: ze willen nooit een relatie want dat is te veel gezeik. Zij leven het leven waar elke man van droomt, totdat ze allebei verliefd worden op Anna (Sylvia Hoeks).

Morgen | 18:05 The Big Bang Theory

Seizoen 10 - Aflevering 18 van 24 - The Escape Hatch Identification Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica, maar voeg atomen samen tot een vrouw en de mannen snappen er niets van. Leonard en Penny zijn getrouwd ondanks hun knipperlichtrelatie in het verleden. De relatie van Sheldon en Amy kent een nieuw hoogtepunt. Als Raj uit zijn appartement verhuist, bieden Leonard en Penny Sheldons oude kamer aan.

Morgen | 18:57 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Choose Your Battles Kailyn werkt aan haar relatie met Vee. Cole gaat met Aubree naar haar vader/dochterbal. Jenelle gaat naar New York vanwege mysterieuze gezondheidsklachten. Het co-ouderschap van Leah en Corey loopt een deuk op door 'n verontrustend filmpje.

Morgen | 19:12 Ik zie, ik zie...

Aflevering 2 van 5 - Scheepvaartmuseum - AVROTROS We gaan op zoek naar de persoonlijke relatie van de museumdirecteur met enkele kunstobjecten in haar/zijn museum. We vernemen waarom het getoonde werk haar/hem (altijd of juist nú) zo raakt en het één van zijn/haar favoriete werken van de collectie is.

Morgen | 19:16 Huize Herrie

Seizoen 3 - Aflevering 9 - De gekke geleerde / Gemis in connectie Lisa krijgt een uitnodiging om in alle rust onderzoek te doen bij wetenschappers en ze mag ook bij hen intrekken. // Lori en Bobby zijn bang dat de lange-afstand relatie niet gaat werken doordat het gesprek aan de telefoon vreemd verloopt.

Morgen | 19:30 The Big Bang Theory

Seizoen 10 - Aflevering 19 van 24 - The Collaboration Fluctuation Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica, maar voeg atomen samen tot een vrouw en de mannen snappen er niets van. Leonard en Penny zijn getrouwd ondanks hun knipperlichtrelatie in het verleden. De relatie van Sheldon en Amy kent een nieuw hoogtepunt. Leonard, Penny en Raj leven hun nieuwe regels in het huis na. Sheldon heeft interesse in Amy's werk.

Morgen | 19:51 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 11 - Turn The Page Jenelle's medische problemen leiden tot een enorme ruzie met Barbara. Leah en Miranda leggen hun ruzie bij. Aubree stelt Adam een belangrijke vraag. Kailyn bouwt weer een relatie op met Jo, maar neemt afstand van Javi.

Morgen | 19:55 The Big Bang Theory

Seizoen 10 - Aflevering 20 van 24 - The Recollection Dissipation Sheldon, Leonard, Raj en Howard zijn echte geeks met een voorliefde voor wiskunde en fysica, maar voeg atomen samen tot een vrouw en de mannen snappen er niets van. Leonard en Penny zijn getrouwd ondanks hun knipperlichtrelatie in het verleden. De relatie van Sheldon en Amy kent een nieuw hoogtepunt. Sheldon haalt het uiterste uit zichzelf door mee te helpen aan de projecten van Leonard en Wolowitz, maar ook die van Amy.

Morgen | 20:09 Ik zie, ik zie...

Aflevering 1 van 5 - De Nieuwe Kerk - AVROTROS We gaan op zoek naar de persoonlijke relatie van de museumdirecteur met enkele kunstobjecten in haar/zijn museum. We vernemen waarom het getoonde werk haar/hem (altijd of juist nú) zo raakt en het één van zijn/haar favoriete werken van de collectie is.

Morgen | 21:00 Sharks Vs Dolphins: Face Off

Haaien en dolfijnen delen al eeuwen de oceaan, maar pas sinds kort beginnen wetenschappers te begrijpen wat de aard van de relatie tussen de twee soorten is.

Morgen | 21:05 Ik zie, ik zie...

Aflevering 4 van 5 - Van Gogh Museum - AVROTROS We gaan op zoek naar de persoonlijke relatie van de museumdirecteur met enkele kunstobjecten in haar/zijn museum. We vernemen waarom het getoonde werk haar/hem (altijd of juist nú) zo raakt en het een van zijn/haar favoriete werken van de collectie is.

Morgen | 21:29 Raising Hope

Seizoen 4 - Aflevering 13 - The Thrilla in Natesvilla Terwijl ze de ontluikende relatie tussen Barney en Maxine proberen te helpen, krijgen Burt en Virginia ruzie. Ondertussen gaan Jimmy en Sabrina schermen om de spanning van hun relatie af te kunnen reageren.

Morgen | 23:22 Ex On The Beach: Double Dutch

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Wat Gebeurde er Next? 'Wat Gebeurde Er Next' wordt dit seizoen gepresenteerd door Famke Louise. Hoe gaat het nu met onze sexy cast? We blikken terug naar de meest heftige en mooiste momenten. Ook komen we te weten of er nieuwe relaties zijn ontstaan.

Overmorgen | 02:07 Geordie Shore

Seizoen 20 - Aflevering 7 - Geordies Do the Great Outdoors! Chloe gaat op bezoek bij Sam en ze boeken progressie in hun relatie. De rest verkleedt zich als het andere geslacht voor het uitgaan. De groep gaat kamperen, wordt aangevallen door muggen en James vertelt Sam over Chloe's kus op Ibiza.

Overmorgen | 02:45 Dead of Night

Seizoen 2 - Aflevering 4 - He Shouldn't Be With Us Enkele maanden nadat Patricia Miller uit een gewelddadige relatie is ontsnapt, wordt ze vermoord. De zaak blijft jarenlang onopgelost, totdat er nog een moord wordt gepleegd.

 Meer