Rekenen op tv (tv-tip)

Vandaag | 21:25 Zoolander 2 IMDb: 4.7

IMDB * 4.7 - Comedy, Zoolander 2 is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2016. Deze productie is geregisseerd door Ben Stiller. Met Owen Wilson, Will Ferrell en Ben Stiller in de hoofdrol. Deze productie is het vervolg op 'Zoolander' uit 2001. Derek ...

Zoolander 2 is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2016. Deze productie is geregisseerd door Ben Stiller. Met Owen Wilson, Will Ferrell en Ben Stiller in de hoofdrol. Deze productie is het vervolg op 'Zoolander' uit 2001. Derek Zoolander (Ben Stiller) is terug! Hij is 's werelds knapste model aller tijden, maar het gaat niet heel goed met hem. We zijn inmiddels 10 jaar verder en is Derek aardig aan lager wal geraakt. Net als zijn voormalige concurrent Hansel (Owen Wilson) overigens, met wie hij zich nu belachelijk laat maken in goedkope tv-shows. Hun kansen keren als interpol een beroep op ze doet: Zoolander en Hansel moeten andermaal modegod en superschurk Mugatu (Will Ferrell) zien in te rekenen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/zoolander-2

Je vindt hier de programma's van Rekenen op tv We hebben de volgende programma's voor Rekenen Zoolander 2: IMDB * 4.7 - Comedy, Zoolander 2 is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2016. Deze productie is geregisseerd door Ben Stiller. Met Owen Wilson, Will Ferrell en Ben Stiller in de hoofdrol. Deze productie is het vervolg op 'Zoolander' uit 2001. Derek. ESPN Film: Slaying the Badger: Sport, Seizoen 2018 Aflevering 32 van 130 Greg LeMond kijkt terug op de spraakmakende Tour de France van 1986. De. The Professionals: Serie, Seizoen 5, Aflevering 3 You'll Be All Right. In de Britse actieserie The Professionals draait alles om CI5, een. SpongeBob: Morgen - Animatie, Seizoen 5 Aflevering 93 Kijk eens naar het Vogeltje / Patrick Betaald Niet / Black Jack SpongeBob. Lummels: Morgen - Jeugd, Goud op het spoor In het Wilde Westen helpen de Lummels een oude sheriff bij het opsporen van een. The Professionals: Morgen - Serie, Seizoen 5, Aflevering 3 You'll Be All Right. In de Britse actieserie The Professionals draait alles om. Koning Julien: Overmorgen - Jeugd, Aflevering 11 Animatieserie over feestbeest Julien, die zijn droom ziet uitkomen als hij de nieuwe. Komen Eten: Overmorgen - Amusement, Seizoen 16 Kevin uit Heldergem De 32 jarige Kevin uit Heldergem bij Haaltert werkt lange dagen. Verdi - Rigoletto: Overmorgen - Muziek, Renato Palumbo dirigeert het koor en orkest van de Opéra Royal de Wallonie in een uitvoering van. Das Boot: Overmorgen - Drama, Seizoen 1 Aflevering 4 van 8 Zweifel KRO NCRV Na een door het Franse verzet gepleegde bomaanslag in. Bol & Smik: Jeugd, Aflevering 26 van 219 De quelf in de voortuin AVROTROS Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke. Telekids Mini's: Robocar Poli: Jeugd, Niet vergeten, Max! Animatieserie over het Robocar team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen.. Telekids Mini's: Robocar Poli: Jeugd, Niet vergeten, Max! Animatieserie over het Robocar team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen.. The Professionals: Serie, Seizoen 5, Aflevering 4 Lawson's Last Stand. In de Britse actieserie The Professionals draait alles om CI5, een.

Rekenen op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 14:42 Lummels

Goud op het spoor In het Wilde Westen helpen de Lummels een oude sheriff bij het opsporen van een treinwagon vol gestolen goud. Na een avontuur in de woestijn vinden ze de stoomtrein, de boef en de buit. Maar het inrekenen van de schurk is hondsmoeilijk, vooral voor Lev. De bandiet laat zich beschermen door een van de weinige dieren waar hij bang voor is: een slang. Maar Lev blijkt moediger te zijn dan hij zelf dacht.

Overmorgen | 16:58 Koning Julien

Aflevering 11 Animatieserie over feestbeest Julien, die zijn droom ziet uitkomen als hij de nieuwe koning wordt van de ringstaartmaki's op Madagaskar. Hij geniet van zijn macht, maar koning zijn is moeilijker dan hij dacht! Julien moet zijn volk tevreden houden en beschermen tegen de levensgevaarlijke foosa en de gemene Karl. Gelukkig kan koning Julien altijd rekenen op zijn adviseur Maurice, beschermengel Clover en de schattige Mort.

Overmorgen | 23:35 Man Bijt Hond XL

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 6 Man bijt hond XL is een uur vol bijzondere en waarachtige verhalen, waarbij iedere aflevering als vanouds wordt afgesloten met het doornemen van de dag. Met de vertrouwde stem van Michael Abspoel en een aantal bekende rubrieken. Maar Man bijt hond XL is méér. In de afgelopen tijd zijn er nieuwe rubrieken geboren. Zo keren de verslaggevers in deze XL-versie terug naar de deuren waar ze exact 20 jaar geleden ook aanbelden. Ronnie vertelt hoe hij zijn geliefde Penny in moeilijke tijden opbeurt en ten allen tijde beschermt. Penny voelt zich bij niemand zo veilig als bij hem. Ted en Remco tonen in hun 'Quarantuin'- cursus hoe je puur natuur kunt afrekenen met ongedierte op je tuintje. Ook belt de Man bijt hond-verslaggever opnieuw aan bij dezelfde deur, 20 jaar later.

Ma 8 juni 2020 | 09:59 Telekids Mini's: Robocar Poli

Verstoppertje Animatieserie over het Robocar-team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om de mensen in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen! Zij worden bij hun reddingswerk vaak geassisteerd door de stoere hulpdienstmedewerkster Jin. Kinderen krijgen nuttige tips over veiligheid en ze leren van Poli en zijn vrienden hoe mooi en waardevol het is om anderen te helpen.

Ma 8 juni 2020 | 13:45 Bol & Smik

Aflevering 27 van 219 - De perfecte tekening - AVROTROS Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral omdat hij dol is op stofzuigen). Hij houdt van rekenen en lezen, naar sterren kijken en zijn tanden flossen. Hij is ook dol op zingen, dansen en pianospelen. Maar bouwen doet Bol het allerliefst. Hij heeft 55 projecten waar hij aan werkt, maar maakt ze nooit af. Het zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik is uitbundig en heeft altijd haast. Hij handelt eerst en denkt later. Af en toe maakt hij Bol helemaal gek. Hij is melodramatisch en opschepperig, maar kan heel goed verhalen vertellen en is een echte avonturier. Smik vindt het leuk om klein te zijn.

Di 9 juni 2020 | 09:59 Telekids Mini's: Robocar Poli

Bennies droom Animatieserie over het Robocar-team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om de mensen in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen! Zij worden bij hun reddingswerk vaak geassisteerd door de stoere hulpdienstmedewerkster Jin. Kinderen krijgen nuttige tips over veiligheid en ze leren van Poli en zijn vrienden hoe mooi en waardevol het is om anderen te helpen.

Di 9 juni 2020 | 13:45 Bol & Smik

Aflevering 28 van 219 - De klompendans - AVROTROS Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral omdat hij dol is op stofzuigen). Hij houdt van rekenen en lezen, naar sterren kijken en zijn tanden flossen. Hij is ook dol op zingen, dansen en pianospelen. Maar bouwen doet Bol het allerliefst. Hij heeft 55 projecten waar hij aan werkt, maar maakt ze nooit af. Het zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik is uitbundig en heeft altijd haast. Hij handelt eerst en denkt later. Af en toe maakt hij Bol helemaal gek. Hij is melodramatisch en opschepperig, maar kan heel goed verhalen vertellen en is een echte avonturier. Smik vindt het leuk om klein te zijn.

Wo 10 juni 2020 | 09:59 Telekids Mini's: Robocar Poli

Ontsnapping aan de energiecrisis Animatieserie over het Robocar-team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om de mensen in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen! Zij worden bij hun reddingswerk vaak geassisteerd door de stoere hulpdienstmedewerkster Jin. Kinderen krijgen nuttige tips over veiligheid en ze leren van Poli en zijn vrienden hoe mooi en waardevol het is om anderen te helpen.

Do 11 juni 2020 | 09:59 Telekids Mini's: Robocar Poli

Wiens partij kies ik? Animatieserie over het Robocar-team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om de mensen in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen! Zij worden bij hun reddingswerk vaak geassisteerd door de stoere hulpdienstmedewerkster Jin. Kinderen krijgen nuttige tips over veiligheid en ze leren van Poli en zijn vrienden hoe mooi en waardevol het is om anderen te helpen.

Do 11 juni 2020 | 13:45 Bol & Smik

Aflevering 29 van 219 - Op de foto - AVROTROS Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral omdat hij dol is op stofzuigen). Hij houdt van rekenen en lezen, naar sterren kijken en zijn tanden flossen. Hij is ook dol op zingen, dansen en pianospelen. Maar bouwen doet Bol het allerliefst. Hij heeft 55 projecten waar hij aan werkt, maar maakt ze nooit af. Het zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik is uitbundig en heeft altijd haast. Hij handelt eerst en denkt later. Af en toe maakt hij Bol helemaal gek. Hij is melodramatisch en opschepperig, maar kan heel goed verhalen vertellen en is een echte avonturier. Smik vindt het leuk om klein te zijn.

Vr 12 juni 2020 | 09:59 Telekids Mini's: Robocar Poli

Blijf gezond! Animatieserie over het Robocar-team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om de mensen in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen! Zij worden bij hun reddingswerk vaak geassisteerd door de stoere hulpdienstmedewerkster Jin. Kinderen krijgen nuttige tips over veiligheid en ze leren van Poli en zijn vrienden hoe mooi en waardevol het is om anderen te helpen.

Vr 12 juni 2020 | 13:40 Bol & Smik

Aflevering 30 van 219 - Selderijdag - AVROTROS Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral omdat hij dol is op stofzuigen). Hij houdt van rekenen en lezen, naar sterren kijken en zijn tanden flossen. Hij is ook dol op zingen, dansen en pianospelen. Maar bouwen doet Bol het allerliefst. Hij heeft 55 projecten waar hij aan werkt, maar maakt ze nooit af. Het zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik is uitbundig en heeft altijd haast. Hij handelt eerst en denkt later. Af en toe maakt hij Bol helemaal gek. Hij is melodramatisch en opschepperig, maar kan heel goed verhalen vertellen en is een echte avonturier. Smik vindt het leuk om klein te zijn.

Za 13 juni 2020 | 08:05 Star Wars Rebels

Schemering van de Leerling: Deel 1 (Special) Ahsoka, Ezra en Kanan gaan op zoek naar de Inquisiteurs om eindelijk met ze af te rekenen. Ze komen uit bij een oude Sith-tempel, waar ze opgesplitst raken.

Za 13 juni 2020 | 17:05 Mees Kees

Seizoen 01 - Aflevering 6 van 157 - Sponsorloop - AVROTROS Hij is de leukste meester van Nederland, Mees Kees. Ietwat slungelig en onhandig maar ook lief en grappig. Zijn manier van lesgeven is anders dan anders maar maakt hem favoriet bij al zijn leerlingen. De jonge leraar doet vooral leuke dingen in de klas, met de bedoeling om spelenderwijs les te geven. De directrice van de school, Dreus, is het daar vaak niet mee eens en kan dat niet altijd waarderen. Gelukkig kan Meester Kees bij uitdagingen altijd rekenen op zijn energieke leerlingen, die met hun creativiteit, humor en enthousiasme alles op weten te lossen.

 Meer

Rekenen op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 02:59 ESPN Film: Slaying the Badger

Seizoen 2018 - Aflevering 32 van 130 Greg LeMond kijkt terug op de spraakmakende Tour de France van 1986. De Amerikaan won die ronde en moest daarvoor afrekenen met vriend, teamgenoot en mentor Bernard Hinault, de man die in 1985 zijn vijfde Tour had gewonnen. Zou de Fransman LeMond zoals beloofd helpen of was het toch ieder voor zich?

Morgen | 05:30 The Professionals

Seizoen 5, Aflevering 3 - You'll Be All Right. In de Britse actieserie The Professionals draait alles om CI5, een speciale inlichtingendienst die door de overheid in het leven is geroepen als wapen in de strijd tegen de georganiseerde misdaad, spionage en internationaal terrorisme. De dienst staat onder leiding van de stoere George Cowley, een man die altijd precies zegt waar het op staat. Hij heeft twee assistenten op wie hij kan rekenen: William Bodie en Raymond Doyle. Echte kerels die niet terugschrikken voor gevaar en geweld. Samen zetten deze ‘professionals’ alles op alles om de samenleving te bevrijden van allerlei onfrisse elementen.

Morgen | 07:46 SpongeBob

Seizoen 5 - Aflevering 93 - Kijk eens naar het Vogeltje / Patrick Betaald Niet / Black Jack SpongeBob moet worden gefotografeerd op de vaarschool. // Patrick wil niet afrekenen in de Krokante Krab. Mr. Krabs zet 'm aan het werk om zodoende zijn schulden af te lossen. // SpongeBob denkt dat zijn ouders door BlackJack zijn ontvoerd.

Overmorgen | 05:30 The Professionals

Seizoen 5, Aflevering 3 - You'll Be All Right. In de Britse actieserie The Professionals draait alles om CI5, een speciale inlichtingendienst die door de overheid in het leven is geroepen als wapen in de strijd tegen de georganiseerde misdaad, spionage en internationaal terrorisme. De dienst staat onder leiding van de stoere George Cowley, een man die altijd precies zegt waar het op staat. Hij heeft twee assistenten op wie hij kan rekenen: William Bodie en Raymond Doyle. Echte kerels die niet terugschrikken voor gevaar en geweld. Samen zetten deze ‘professionals’ alles op alles om de samenleving te bevrijden van allerlei onfrisse elementen.

Overmorgen | 17:55 Komen Eten

Seizoen 16 - Kevin uit Heldergem De 32-jarige Kevin uit Heldergem bij Haaltert werkt lange dagen als zelfstandig elektricien. Gelukkig kan hij altijd rekenen op zijn vrouw om voor een lekkere maaltijd te zorgen. Behalve wanneer er wordt gebarbecued, want dan is Kevin de chef in huis. Hij heeft bewust geen speciale of dure barbecue in huis gehaald, want een echt goeie barbecuër kan ook goed grillen op een gewone barbecue, aldus de gastheer van vanavond. Tijdens de voorbereiding verdwijnen opvallend veel gerechten in de oven om al even voor te garen, benieuwd wat de andere kandidaten daarvan vinden. Kevins bedoeling is om zijn gasten veel drank te serveren, zodat ze zich zeker amuseren.

Overmorgen | 20:30 Verdi - Rigoletto

Renato Palumbo dirigeert het koor en orkest van de Opéra Royal de Wallonie in een uitvoering van Verdi’s Rigoletto. Terugkijkend op zijn oeuvre, beschouwde de componist dit als zijn mooiste en meest geslaagde opera. Het werk is sterk geïnspireerd door Victor Hugo’s Le roi s’amuse (1832). Rigoletto vormt samen met Il trovatore (1853) en La traviata (1854) de middelste periode van Verdi's ontwikkeling als operacomponist. Ondanks de gewaagde thematiek van de opera, die op kritiek kon rekenen vanwege de morele en religieuze censuur die op dat moment gold, werd het werk na de première op 11 maart 1851 in het Teatro La Venice in Venetië goed ontvangen. Zo goed zelfs dat door de plaatselijke bevolking de volgende dag spontaan het bekende 'La donna è mobile' werd geneuried. In het verhaal staat de liefdesrelatie tussen de nar Rigoletto en Gilda, de dochter van de Hertog van Mantua centraal. Deze uitvoering is opgenomen in 2015 in de Opéra Royal de Wallonie te Luik. Solisten zijn onder anderen Leo Nucci, Desirée Rancatore, Gianluca Terranova, Luciano Montanaro, Carla Dirlikov en Benoit Delvaux.

Overmorgen | 21:00 Das Boot

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 8 - Zweifel - KRO-NCRV Na een door het Franse verzet gepleegde bomaanslag in La Rochelle zinnen de Duitsers op represailles. Forster van de Gestapo is in zijn nopjes met de verrichtingen van Simone en doet haar een voorstel. Aan boord van de U-612 blijkt Simones broer Frank iets gemeen te hebben met de Amerikaanse uitwisselingspassagier, Samuel Greenwood. Kapitein Hoffmann moet afrekenen met geroddel en achterklap.

Overmorgen | 21:30 The Professionals

Seizoen 5, Aflevering 4 - Lawson's Last Stand. In de Britse actieserie The Professionals draait alles om CI5, een speciale inlichtingendienst die door de overheid in het leven is geroepen als wapen in de strijd tegen de georganiseerde misdaad, spionage en internationaal terrorisme. De dienst staat onder leiding van de stoere George Cowley, een man die altijd precies zegt waar het op staat. Hij heeft twee assistenten op wie hij kan rekenen: William Bodie en Raymond Doyle. Echte kerels die niet terugschrikken voor gevaar en geweld. Samen zetten deze ‘professionals’ alles op alles om de samenleving te bevrijden van allerlei onfrisse elementen.

Ma 8 juni 2020 | 00:00 The Professionals

Seizoen 5, Aflevering 4 - Lawson's Last Stand. In de Britse actieserie The Professionals draait alles om CI5, een speciale inlichtingendienst die door de overheid in het leven is geroepen als wapen in de strijd tegen de georganiseerde misdaad, spionage en internationaal terrorisme. De dienst staat onder leiding van de stoere George Cowley, een man die altijd precies zegt waar het op staat. Hij heeft twee assistenten op wie hij kan rekenen: William Bodie en Raymond Doyle. Echte kerels die niet terugschrikken voor gevaar en geweld. Samen zetten deze ‘professionals’ alles op alles om de samenleving te bevrijden van allerlei onfrisse elementen.

Ma 8 juni 2020 | 01:55 Das Boot

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 8 - Zweifel - KRO-NCRV Na een door het Franse verzet gepleegde bomaanslag in La Rochelle zinnen de Duitsers op represailles. Forster van de Gestapo is in zijn nopjes met de verrichtingen van Simone en doet haar een voorstel. Aan boord van de U-612 blijkt Simones broer Frank iets gemeen te hebben met de Amerikaanse uitwisselingspassagier, Samuel Greenwood. Kapitein Hoffmann moet afrekenen met geroddel en achterklap.

Ma 8 juni 2020 | 06:00 The Professionals

Seizoen 5, Aflevering 4 - Lawson's Last Stand. In de Britse actieserie The Professionals draait alles om CI5, een speciale inlichtingendienst die door de overheid in het leven is geroepen als wapen in de strijd tegen de georganiseerde misdaad, spionage en internationaal terrorisme. De dienst staat onder leiding van de stoere George Cowley, een man die altijd precies zegt waar het op staat. Hij heeft twee assistenten op wie hij kan rekenen: William Bodie en Raymond Doyle. Echte kerels die niet terugschrikken voor gevaar en geweld. Samen zetten deze ‘professionals’ alles op alles om de samenleving te bevrijden van allerlei onfrisse elementen.

Ma 8 juni 2020 | 12:30 ESPN Film: Slaying the Badger

Seizoen 2018 - Aflevering 32 van 130 Greg LeMond kijkt terug op de spraakmakende Tour de France van 1986. De Amerikaan won die ronde en moest daarvoor afrekenen met vriend, teamgenoot en mentor Bernard Hinault, de man die in 1985 zijn vijfde Tour had gewonnen. Zou de Fransman LeMond zoals beloofd helpen of was het toch ieder voor zich?

Ma 8 juni 2020 | 13:25 50/50

08/06 - Comedy, Adam heeft een perfect leventje, met een sexy vriendin, een leuke baan en een beste vriend die hem daar iedere ochtend naartoe rijdt. Maar als Adam last krijgt van zijn rug, ontdekt hij dat hij een zeldzame vorm van kanker heeft. Van ...

Adam heeft een perfect leventje, met een sexy vriendin, een leuke baan en een beste vriend die hem daar iedere ochtend naartoe rijdt. Maar als Adam last krijgt van zijn rug, ontdekt hij dat hij een zeldzame vorm van kanker heeft. Van de één op de andere dag verandert zijn leventje in een gevecht om te overleven. Hippe galerij openingen worden vervangen door therapiesessies van een veel te jonge en optimistische therapeute. Om alles nog erger te maken, bedriegt zijn vriendin hem en wil zijn overbezorgde moeder bij hem intrekken. Gelukkig kan hij rekenen op zijn vriend Kyle, die Adam op zijn eigen, ietwat onhandige manier bijstaat.

Ma 8 juni 2020 | 13:25 Telekids Mini's: Robocar Poli

Verstoppertje Animatieserie over het Robocar-team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om de mensen in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen! Zij worden bij hun reddingswerk vaak geassisteerd door de stoere hulpdienstmedewerkster Jin. Kinderen krijgen nuttige tips over veiligheid en ze leren van Poli en zijn vrienden hoe mooi en waardevol het is om anderen te helpen.

Ma 8 juni 2020 | 17:10 Army of One

08/06 - Comedy, Na een bezoekje van god besluit de excentrieke parttime bouwvakker Gary eigenhandig af te rekenen met Osama Bin Laden. Als de overheid het niet doet, dan doet hij het wel. Gewapend met een goedkoop zwaard en een deltavlieger met de ...

Na een bezoekje van god besluit de excentrieke parttime bouwvakker Gary eigenhandig af te rekenen met Osama Bin Laden. Als de overheid het niet doet, dan doet hij het wel. Gewapend met een goedkoop zwaard en een deltavlieger met de Amerikaanse vlag erop trekt hij door de gevaarlijkste delen van Pakistan op zoek naar het kopstuk van Al Qaida. Maar dankzij verwaarloosde medische problemen zijn hallucinaties steeds moeilijker van realiteit te onderscheiden. Of had hij daar sowieso al enige problemen mee?

Ma 8 juni 2020 | 21:40 The Extraordinary Adventures of Adèle Blanc-Sec

08/06 - Film, In het jaar 1912 vertrekt de onverschrokken journaliste Adèle Blanc Sec naar Egypte om oudheden te onderzoeken. Ze gaat tot het uiterste om haar doel te bereiken, zelfs al moet ze daarvoor afrekenen met een horde Egyptische mummies. ...

In het jaar 1912 vertrekt de onverschrokken journaliste Adèle Blanc-Sec naar Egypte om oudheden te onderzoeken. Ze gaat tot het uiterste om haar doel te bereiken, zelfs al moet ze daarvoor afrekenen met een horde Egyptische mummies. Ondertussen heerst er paniek in Parijs. Het ei van een pterodactylus, miljoenen jaren oud en weggestopt op een stoffige plank in het natuurhistorisch museum, is op mysterieuze wijze uitgekomen en het vliegende reptiel zaait terreur in de hoofdstad. Tijd voor de ondernemende Adèle Blanc-Sec om terug te keren.

Ma 8 juni 2020 | 22:20 Game of Thrones

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Baelor Ned moet een moedige beslissing nemen om het leven van Sansa te redden. Cat krijgt af te rekenen met Lord Walder Frey. Tyrion heeft een minnares.

Di 9 juni 2020 | 02:41 ESPN Film: Slaying the Badger

Seizoen 2018 - Aflevering 32 van 130 Greg LeMond kijkt terug op de spraakmakende Tour de France van 1986. De Amerikaan won die ronde en moest daarvoor afrekenen met vriend, teamgenoot en mentor Bernard Hinault, de man die in 1985 zijn vijfde Tour had gewonnen. Zou de Fransman LeMond zoals beloofd helpen of was het toch ieder voor zich?

Di 9 juni 2020 | 11:20 50/50

09/06 - Comedy, Adam heeft een perfect leventje, met een sexy vriendin, een leuke baan en een beste vriend die hem daar iedere ochtend naartoe rijdt. Maar als Adam last krijgt van zijn rug, ontdekt hij dat hij een zeldzame vorm van kanker heeft. Van ...

Adam heeft een perfect leventje, met een sexy vriendin, een leuke baan en een beste vriend die hem daar iedere ochtend naartoe rijdt. Maar als Adam last krijgt van zijn rug, ontdekt hij dat hij een zeldzame vorm van kanker heeft. Van de één op de andere dag verandert zijn leventje in een gevecht om te overleven. Hippe galerij openingen worden vervangen door therapiesessies van een veel te jonge en optimistische therapeute. Om alles nog erger te maken, bedriegt zijn vriendin hem en wil zijn overbezorgde moeder bij hem intrekken. Gelukkig kan hij rekenen op zijn vriend Kyle, die Adam op zijn eigen, ietwat onhandige manier bijstaat.

Di 9 juni 2020 | 13:25 Telekids Mini's: Robocar Poli

Bennies droom Animatieserie over het Robocar-team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om de mensen in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen! Zij worden bij hun reddingswerk vaak geassisteerd door de stoere hulpdienstmedewerkster Jin. Kinderen krijgen nuttige tips over veiligheid en ze leren van Poli en zijn vrienden hoe mooi en waardevol het is om anderen te helpen.

Di 9 juni 2020 | 18:00 DOC: Alleen onder de Lat

Seizoen 2017-2018 - Aflevering 31 van 43 Het is een apart slag; de keeper. De individualist binnen het voetbalteam. Zelden een heldenrol, vooral in beeld als hij iets fout doet. Wat beweegt ze om plaats te nemen onder de lat? Zijn ze anders? Misschien zelfs gek? FC Utrecht heeft een rijke historie van keepers, die allemaal op hun eigen manier moesten afrekenen met tegenslag. Zes van hen - Jørgen Henriksen, Hans van Breukelen, Jan Willem van Ede, Harald Wapenaar, René Ponk en Michel Vorm - vertellen hun persoonlijke verhaal.

Wo 10 juni 2020 | 13:25 Telekids Mini's: Robocar Poli

Ontsnapping aan de energiecrisis Animatieserie over het Robocar-team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om de mensen in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen! Zij worden bij hun reddingswerk vaak geassisteerd door de stoere hulpdienstmedewerkster Jin. Kinderen krijgen nuttige tips over veiligheid en ze leren van Poli en zijn vrienden hoe mooi en waardevol het is om anderen te helpen.

Do 11 juni 2020 | 13:25 Telekids Mini's: Robocar Poli

Wiens partij kies ik? Animatieserie over het Robocar-team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om de mensen in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen! Zij worden bij hun reddingswerk vaak geassisteerd door de stoere hulpdienstmedewerkster Jin. Kinderen krijgen nuttige tips over veiligheid en ze leren van Poli en zijn vrienden hoe mooi en waardevol het is om anderen te helpen.

Do 11 juni 2020 | 16:01 The Professionals

Seizoen 5, Aflevering 5 - Discovered in a Graveyard. In de Britse actieserie The Professionals draait alles om CI5, een speciale inlichtingendienst die door de overheid in het leven is geroepen als wapen in de strijd tegen de georganiseerde misdaad, spionage en internationaal terrorisme. De dienst staat onder leiding van de stoere George Cowley, een man die altijd precies zegt waar het op staat. Hij heeft twee assistenten op wie hij kan rekenen: William Bodie en Raymond Doyle. Echte kerels die niet terugschrikken voor gevaar en geweld. Samen zetten deze ‘professionals’ alles op alles om de samenleving te bevrijden van allerlei onfrisse elementen.

Do 11 juni 2020 | 17:40 Single Parents

Seizoen 2 - Hips for Dolores Poppy heeft financiële problemen, maar kan gelukkig rekenen op de hulp van haar vrienden.

Do 11 juni 2020 | 22:00 The Professionals

Seizoen 5, Aflevering 5 - Discovered in a Graveyard. In de Britse actieserie The Professionals draait alles om CI5, een speciale inlichtingendienst die door de overheid in het leven is geroepen als wapen in de strijd tegen de georganiseerde misdaad, spionage en internationaal terrorisme. De dienst staat onder leiding van de stoere George Cowley, een man die altijd precies zegt waar het op staat. Hij heeft twee assistenten op wie hij kan rekenen: William Bodie en Raymond Doyle. Echte kerels die niet terugschrikken voor gevaar en geweld. Samen zetten deze ‘professionals’ alles op alles om de samenleving te bevrijden van allerlei onfrisse elementen.

Vr 12 juni 2020 | 08:00 The Professionals

Seizoen 5, Aflevering 5 - Discovered in a Graveyard. In de Britse actieserie The Professionals draait alles om CI5, een speciale inlichtingendienst die door de overheid in het leven is geroepen als wapen in de strijd tegen de georganiseerde misdaad, spionage en internationaal terrorisme. De dienst staat onder leiding van de stoere George Cowley, een man die altijd precies zegt waar het op staat. Hij heeft twee assistenten op wie hij kan rekenen: William Bodie en Raymond Doyle. Echte kerels die niet terugschrikken voor gevaar en geweld. Samen zetten deze ‘professionals’ alles op alles om de samenleving te bevrijden van allerlei onfrisse elementen.

Vr 12 juni 2020 | 08:10 I Almost Got Away With It

Seizoen 6 - Aflevering 73 - Got To Be The "Green Baron" Tony vliegt met marihuana naar Florida, maar hij wordt al snel gearresteerd. Na zijn vrijlating pakt hij de draad weer op. Kan de politie deze piloot nogmaals inrekenen?

Vr 12 juni 2020 | 11:10 Boarding School

12/06 - Film, De twaalfjarige Jacob wordt geplaagd door nachtmerries van zijn overleden oma, die hem dwingt dingen tegen zijn zin te doen. Hierop sturen zijn neurotische moeder en stiefvader hem naar een kostschool voor 'bijzondere kinderen'. Op ...

De twaalfjarige Jacob wordt geplaagd door nachtmerries van zijn overleden oma, die hem dwingt dingen tegen zijn zin te doen. Hierop sturen zijn neurotische moeder en stiefvader hem naar een kostschool voor 'bijzondere kinderen'. Op deze kostschool uit de hel hebben alle kinderen een bepaalde afwijking, maar de berekenende Jacob ontdekt dat er met de leraren ook veel mis is. Wanneer er een dodelijk slachtoffer valt, zijn er verdachten te over. En wanneer het dodental stijgt, merkt Jacob dat er meer dan één dader is.

Vr 12 juni 2020 | 13:25 Telekids Mini's: Robocar Poli

Blijf gezond! Animatieserie over het Robocar-team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om de mensen in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen! Zij worden bij hun reddingswerk vaak geassisteerd door de stoere hulpdienstmedewerkster Jin. Kinderen krijgen nuttige tips over veiligheid en ze leren van Poli en zijn vrienden hoe mooi en waardevol het is om anderen te helpen.

Vr 12 juni 2020 | 22:25 The Extraordinary Adventures of Adèle Blanc-Sec

12/06 - Film, In het jaar 1912 vertrekt de onverschrokken journaliste Adèle Blanc Sec naar Egypte om oudheden te onderzoeken. Ze gaat tot het uiterste om haar doel te bereiken, zelfs al moet ze daarvoor afrekenen met een horde Egyptische mummies. ...

In het jaar 1912 vertrekt de onverschrokken journaliste Adèle Blanc-Sec naar Egypte om oudheden te onderzoeken. Ze gaat tot het uiterste om haar doel te bereiken, zelfs al moet ze daarvoor afrekenen met een horde Egyptische mummies. Ondertussen heerst er paniek in Parijs. Het ei van een pterodactylus, miljoenen jaren oud en weggestopt op een stoffige plank in het natuurhistorisch museum, is op mysterieuze wijze uitgekomen en het vliegende reptiel zaait terreur in de hoofdstad. Tijd voor de ondernemende Adèle Blanc-Sec om terug te keren.

Za 13 juni 2020 | 05:30 The Professionals

Seizoen 5, Aflevering 4 - Lawson's Last Stand. In de Britse actieserie The Professionals draait alles om CI5, een speciale inlichtingendienst die door de overheid in het leven is geroepen als wapen in de strijd tegen de georganiseerde misdaad, spionage en internationaal terrorisme. De dienst staat onder leiding van de stoere George Cowley, een man die altijd precies zegt waar het op staat. Hij heeft twee assistenten op wie hij kan rekenen: William Bodie en Raymond Doyle. Echte kerels die niet terugschrikken voor gevaar en geweld. Samen zetten deze ‘professionals’ alles op alles om de samenleving te bevrijden van allerlei onfrisse elementen.

Za 13 juni 2020 | 08:05 Star Wars Rebels

Schemering van de Leerling: Deel 1 (Special) Ahsoka, Ezra en Kanan gaan op zoek naar de Inquisiteurs om eindelijk met ze af te rekenen. Ze komen uit bij een oude Sith-tempel, waar ze opgesplitst raken.

Za 13 juni 2020 | 18:10 My family and the Galapagos

Aflevering 1 Monty Halls en zijn gezin brengen twee maanden door op het afgelegen eiland Isabela. Daar mogen ze onder meer zeeleguanen en galápagospinguïns tot hun buren rekenen. De familie Halls zoekt er uit wat nodig is om de unieke fauna en flora te beschermen tegen de klimaatverandering. Monty bekijkt de vulkaan die het eiland vormt van naderbij, echtgenote Tam trekt er alleen op uit op zoek naar de bedreigde reuzenmanta en jongste dochter Molly gaat voor haar eerste snorkelervaring.

Za 13 juni 2020 | 20:00 Hot in Cleveland

Seizoen 4 - Aflevering 11 Amerikaanse comedyserie over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los Angeles verruilen voor Cleveland.De meiden gaan naar een kuuroord om een paar pondjes kwijt te raken, maar door het vasten gaat Melanie hallucineren. Joy onthult haar ambitie op werkgebied en ze komt gelijk in actie als er iets verdachts gebeurt. Ondertussen leert Victoria wat het betekent om een vriendin te zijn waarop je kan rekenen en Mamie Sue is Elka’s bazige gedrag zat.

Zo 14 juni 2020 | 00:35 Hot in Cleveland

Seizoen 4 - Aflevering 11 Amerikaanse comedyserie over drie veteranen uit de entertainmentindustrie die Los Angeles verruilen voor Cleveland.De meiden gaan naar een kuuroord om een paar pondjes kwijt te raken, maar door het vasten gaat Melanie hallucineren. Joy onthult haar ambitie op werkgebied en ze komt gelijk in actie als er iets verdachts gebeurt. Ondertussen leert Victoria wat het betekent om een vriendin te zijn waarop je kan rekenen en Mamie Sue is Elka’s bazige gedrag zat.

 Meer

Rekenen gemist

Eerder Vandaag | 13:45 Bol & Smik

Aflevering 26 van 219 - De quelf in de voortuin - AVROTROS Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral omdat hij dol is op stofzuigen). Hij houdt van rekenen en lezen, naar sterren kijken en zijn tanden flossen. Hij is ook dol op zingen, dansen en pianospelen. Maar bouwen doet Bol het allerliefst. Hij heeft 55 projecten waar hij aan werkt, maar maakt ze nooit af. Het zijn eigenlijk zinloze uitvindingen. Smik is uitbundig en heeft altijd haast. Hij handelt eerst en denkt later. Af en toe maakt hij Bol helemaal gek. Hij is melodramatisch en opschepperig, maar kan heel goed verhalen vertellen en is een echte avonturier. Smik vindt het leuk om klein te zijn.

Eerder Vandaag | 13:20 Telekids Mini's: Robocar Poli

Niet vergeten, Max! Animatieserie over het Robocar-team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om de mensen in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen! Zij worden bij hun reddingswerk vaak geassisteerd door de stoere hulpdienstmedewerkster Jin. Kinderen krijgen nuttige tips over veiligheid en ze leren van Poli en zijn vrienden hoe mooi en waardevol het is om anderen te helpen.

Eerder Vandaag | 10:03 Telekids Mini's: Robocar Poli

Niet vergeten, Max! Animatieserie over het Robocar-team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om de mensen in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen! Zij worden bij hun reddingswerk vaak geassisteerd door de stoere hulpdienstmedewerkster Jin. Kinderen krijgen nuttige tips over veiligheid en ze leren van Poli en zijn vrienden hoe mooi en waardevol het is om anderen te helpen.

Eerder Vandaag | 08:00 The Professionals

Seizoen 5, Aflevering 4 - Lawson's Last Stand. In de Britse actieserie The Professionals draait alles om CI5, een speciale inlichtingendienst die door de overheid in het leven is geroepen als wapen in de strijd tegen de georganiseerde misdaad, spionage en internationaal terrorisme. De dienst staat onder leiding van de stoere George Cowley, een man die altijd precies zegt waar het op staat. Hij heeft twee assistenten op wie hij kan rekenen: William Bodie en Raymond Doyle. Echte kerels die niet terugschrikken voor gevaar en geweld. Samen zetten deze ‘professionals’ alles op alles om de samenleving te bevrijden van allerlei onfrisse elementen.