Reis op tv (tv-tips)

Overmorgen | 20:30 The Bucket List IMDb: 7.4

Overmorgen - IMDB * 7.4 - Drama, The Bucket List is een Amerikaanse drama en komediefilm uit het jaar 2007. Deze productie is geregisseerd door Rob Reiner ('When Harry Met Sally...' en 'A Few Good Men'). Met Jack Nicholson en Morgan Freeman in de ...

The Bucket List is een Amerikaanse drama- en komediefilm uit het jaar 2007. Deze productie is geregisseerd door Rob Reiner ('When Harry Met Sally...' en 'A Few Good Men'). Met Jack Nicholson en Morgan Freeman in de hoofdrol. Het verhaal gaat over multimiljonair Edward Cole (Jack Nicholson) en automonteur Carter Chambers (Morgan Freeman). Zij zijn twee uitersten die elkaar leren kennen wanneer ze in het ziekenhuis op één kamer komen te liggen. Ze blijken meer met elkaar gemeen te hebben dan ze op voorhand dachten. Zo willen ze nog een aantal zaken ondernemen voordat ze het loodje leggen en hebben beiden een onbewust verlangen om met zichzelf in het reine te komen. Ze maken samen een onvergetelijke reis, worden beste vrienden en leren om alles uit het leven te halen wat er in zit. Met veel humor en inzicht beleven zij hun avonturen, terwijl er na iedere onderneming weer iets van het lijst afgestreept kan worden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-bucket-list

Vr 29 mei 2020 | 21:30 Fast & Furious 8 IMDb: 6.7

29/05 - IMDB * 6.7 - Film, Spanning, Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn en Brian en Mia zich hebben teruggetrokken doet de crew een poging een normaal leven te leiden. Wanneer een mysterieuze vrouw Dom probeert te verleiden tot de wereld van ...

Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn en Brian en Mia zich hebben teruggetrokken doet de crew een poging een normaal leven te leiden. Wanneer een mysterieuze vrouw Dom probeert te verleiden tot de wereld van misdaad kan hij de verleiding echter niet weerstaan. Door het verraad van degene die het dichtst bij hen staat, zal de crew beproevingen moeten doorstaan als nooit tevoren. Van de kust aan Cuba en de straten van New York tot de ijzige vlaktes van de Arctische Barentszzee, het team zal de hele wereld moeten doorkruisen om een anarchist te stoppen met chaos te verspreiden en de man thuis zien te brengen die hen tot een grote familie gemaakt heeft. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/fast-furious-8

Je vindt hier de programma's van Reis op tv We hebben de volgende programma's voor Reis The Bucket List: Overmorgen - IMDB * 7.4 - Drama, The Bucket List is een Amerikaanse drama en komediefilm uit het jaar 2007. Deze productie is geregisseerd door Rob Reiner ('When Harry Met Sally...' en 'A Few Good Men'). Met Jack Nicholson en Morgan Freeman in de. Fast & Furious 8: 29/05 - IMDB * 6.7 - Film, Spanning, Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn en Brian en Mia zich hebben teruggetrokken doet de crew een poging een normaal leven te leiden. Wanneer een mysterieuze vrouw Dom probeert te verleiden tot de wereld van. Telekids Mini's: Thomas De Stoomlocomotief: Jeugd, Zorgeloze Shane Thomas is samen met Shane onderweg naar het Red Centre in het hart van Australië. Shane heeft. Telekids Mini's: Super Wings: Jeugd, De spoorzoekers Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij. 100 Miles from Nowhere: Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 7 Edge of the World Het drietal reist naar Chili voor een loodzware tocht van 110 km. Extreme Engineering: Serie, Seizoen 7 Aflevering 1 Rebuilding New York City's Subway Danny Forster reist naar New York en onderzoekt het. World's Most Scenic Railway Journeys: Adventure, Seizoen 1 Aflevering 1 van 6 Canada We nemen Canada's iconische Rocky Mountaineer route. We gaan van. Extreme Engineering: Serie, Seizoen 7 Aflevering 7 Building Mumbai's Modern Airport Danny reist naar India om een kijkje te nemen bij één. Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken!: Informatief, Seizoen 7 Return to Amy's Baking Company Chef Ramsay reist opnieuw af naar Amy's Baking Company in. Klaas Kan Alles: Jeugd, Aflevering 21 van 45 Kan Klaas auto blijven rijden tijdens een overstroming? KRO NCRV Kan Klaas auto blijven. The Middle: Comedy, Seizoen 8 Aflevering 9 van 23 A Very Marry Christmas Rita Glossner gaat met Frankie op reis. Mike valt in de. Telekids Mini's: Beertje Pol: Jeugd, Aflevering 16 Animatieserie over het jonge beertje Pol. Samen met zijn vrienden reist hij de wereld rond op een. The Middle: Comedy, Seizoen 8 Aflevering 8 van 23 Trip and Fall Rita Glossner gaat met Frankie op reis. Mike valt in de groeve, en. Extreme Engineering: Serie, Seizoen 7 Aflevering 5 Drought Proofing Australia Danny Foster reist naar Melbourne waar na 13 jaar extreme. Jul & Julia: Jeugd, Jul & Julia en de vakantie van meneer Kaasgaaf Meneer Kaasgaaf heeft te hard gewerkt. Als hij plotseling. 100 Miles from Nowhere: Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 6 No Mercy Het drietal reist naar Belize voor een vierdaags avontuur door de jungle.. Anthony Bourdain: No Reservations: Serie, Seizoen 2 Aflevering 5 India Rajasthan Anthony Bourdain reist de wereld over op zoek naar authentieke smaken. In.

Reis op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 09:39 Telekids Mini's: Thomas De Stoomlocomotief

Zorgeloze Shane Thomas is samen met Shane onderweg naar het Red Centre in het hart van Australië. Shane heeft zo veel plezier in de reis dat hij geen zin heeft om te stoppen op de tussengelegen stations om zijn voorraden kool en water aan te vullen.

Vandaag | 09:50 Telekids Mini's: Super Wings

De spoorzoekers Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen kunnen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen. Grijp je paspoort en ga mee op reis met de Super Wings!

Vandaag | 16:36 Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken!

Seizoen 7 - Return to Amy's Baking Company Chef Ramsay reist opnieuw af naar Amy's Baking Company in Scottsdale, Arizona. Eigenaren Amy en Samy maakten het tijdens Gordons eerdere bezoek zo bont, dat dit de meest besproken uitzending werd in de historie van dit programma. Is het tij definitief gekeerd?

Vandaag | 17:50 Klaas Kan Alles

Aflevering 21 van 45 - Kan Klaas auto blijven rijden tijdens een overstroming? - KRO-NCRV Kan Klaas auto blijven rijden tijdens een overstroming? Autorijden tijdens extreme weersomstandigheden doet niemand voor zijn lol, maar soms ontkom je er niet aan. Klaas leert tijdens een slipcursus van autocoureur Indy Donje wat hij dan moet doen. Maar wat als het water meer wordt dan een flinke plas op de weg? Daar heeft Erik Jan Elmers de ideale oplossing voor gevonden. Hij heeft zelf een kamfibie gebouwd, oftewel een kampeerauto die zowel op het land als in het water rijdt. Klaas heeft met Erik Jan afgesproken op het terrein van de TU Delft. Daar is een proeftuin waar ze experimenteren met overstromingen. Lukt het de mannen om hun hoofd boven water te houden? Voor de Rolls-Royce onder de hovercrafts reist Klaas af naar San Francisco. Daar stapt Klaas in een heuse 'Back to the Future' auto. De Amerikaanse Matt bouwde deze auto als oplossing voor een overstroming. Lukt het Klaas en Matt om midden op de baai van San Francisco te blijven rijden? Iedere week daagt Klaas een BN'er uit voor een duel. In deze strijd maken ze gebruik van de nieuwste gadgets. In het duel van deze week daagt Klaas zijn naamgenoot Klaas van der Eerden uit. Het duel vindt plaats in de keuken met als extra uitdaging: ze mogen maar één hand gebruiken. Speciaal voor mensen die het leven door moeten gaan met één hand zijn er diverse gadgets ontwikkelt om het koken aangenamer te maken. Met deze gadgets gaan Klaas en Klaas aan de slag. Wie is het meest behendig en weet een smakelijke maaltijd op tafel te toveren? Het eindoordeel wordt gegeven door ervaringsdeskundige Thijs. Het beroep van deze week heeft niets met dieren te maken, al doet de naam anders vermoeden. Klaas gaat voor één dag aan de slag als beiaardier. Een beiaardier bespeelt de klokken in een toren. Klaas krijgt het vak uitgelegd van Tommy, een van de weinige beiaardiers die Nederland rijk is. Lukt het Klaas om het nummer 'Hoe Het Danst' vanaf de Onze Lieve Vrouwetoren, door de straten van Amersfoort te laten klinken?

Vandaag | 20:31 Beter Laat Dan Nooit

Seizoen 2 - Aflevering 4 De Mexicaanse zon brandt en de zee lokt! Katja en haar mannen gaan met een jacht op zoek naar walvissen, verkoeling en avontuur. Tot ieders verbazing onthult Willibrord een groot geheim aan de groep. Daarna reist het gezelschap af naar Cuba, waar de mannen in stijl Havana verkennen. Barrie kruipt daar voor het eerst in zijn leven achter stuur en jaagt zijn rijleraar de stuipen op het lijf.

Morgen | 07:03 Jul & Julia

Jul & Julia en de vakantie van meneer Kaasgaaf Meneer Kaasgaaf heeft te hard gewerkt. Als hij plotseling bezoek krijgt van een wel heel vreemde dokter en zuster krijgt hij het advies om op vakantie te gaan. Maar voor vakantie heeft meneer Kaasgaaf geen tijd en bovendien vindt hij dat veel te duur. Als hij onverwachts een reis wint voor twee personen naar het eilandje Zandbank, besluit hij samen met mevrouw Suikerspin te gaan. Maar het wordt allesbehalve een droomvakantie... Zouden de boeven hier iets mee te maken hebben?

Morgen | 07:32 Ducktales

Ontsnapping naar/uit Atlantis! (Special) Kwek probeert indruk te maken op Dagobert tijdens een reis naar De Verloren Stad van Atlantis. Donald probeert de jongens te beschermen voor een nieuwe werknemer die hen probeert te vernietigen.

Morgen | 07:40 The Middle

Seizoen 8 - Aflevering 9 van 23 - A Very Marry Christmas Rita Glossner gaat met Frankie op reis. Mike valt in de groeve, en Sue probeert Axl te verzoenen met zijn familie.

Morgen | 08:22 Telekids Mini's: Beertje Pol

Aflevering 17 Animatieserie over het jonge beertje Pol. Samen met zijn vrienden reist hij de wereld rond op een zelfgebouwde boot, de Mary. Onderweg komen ze voor uitdagende opdrachten te staan, ontmoeten ze interessante wezens en bezoeken ze fascinerende locaties.

Morgen | 09:45 Telekids Mini's: Super Wings

De leeuwendans Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen kunnen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen. Grijp je paspoort en ga mee op reis met de Super Wings!

Morgen | 12:45 De grootste rivieren van de wereld

Seizoen 2019 - Aflevering 3 van 3 - Mississippi - EO De Mississippi legt een reis vol verrassingen en tegenstellingen af door de markante en gevarieerde landschappen van Amerika, terwijl hij van zijn bron naar de monding stroomt. De grootste verrassing van de Mississippi is zijn omvang. Dankzij de vele zijrivieren stroomt hij door meer dan de helft van de VS en haalt hij zijn water uit 31 staten. Deze rivier is er meer dan welke andere rivier ook in geslaagd om de vele uiteenlopende gebieden van Amerika te verenigen. De langste zijrivier van de Mississippi begint midden in de winter in de hoge Rocky Mountains in Wyoming en Montana. Miljarden tonnen water die uiteindelijk naar het zuiden stromen zijn hier opgeslagen in de vorm van ijs en sneeuw. De beste ijsklimmers op aarde komen in de winter naar de bovenloop om torenhoge bevroren watervallen te beklimmen, een gevaarlijke en spectaculaire kant van de bevroren Mississippi. In deze bevroren wildernis heeft een klein aantal volhardende coyotes leren vissen in een bijzondere bovenloop van de Mississippi. Die blijft stromen dankzij de stomende geisers van Yellowstone National Park. De coyotes staan urenlang doodstil in het ijskoude water. Ze hopen zo een vis te kunnen grijpen, ook al lopen ze het risico ernstig onderkoeld te raken.

Morgen | 16:05 Beter Laat Dan Nooit

Seizoen 2 - Aflevering 4 De Mexicaanse zon brandt en de zee lokt! Katja en haar mannen gaan met een jacht op zoek naar walvissen, verkoeling en avontuur. Tot ieders verbazing onthult Willibrord een groot geheim aan de groep. Daarna reist het gezelschap af naar Cuba, waar de mannen in stijl Havana verkennen. Barrie kruipt daar voor het eerst in zijn leven achter stuur en jaagt zijn rijleraar de stuipen op het lijf.

Overmorgen | 05:15 The Simpsons

Seizoen 30 - Aflevering 21 van 23 - D'oh Canada Lisa krijgt ten onrechte politiek asiel in Canada tijdens een familiereis naar Niagara Falls.

Overmorgen | 07:03 Jul & Julia

Jul & Julia en de vakantie van meneer Kaasgaaf Meneer Kaasgaaf heeft te hard gewerkt. Als hij plotseling bezoek krijgt van een wel heel vreemde dokter en zuster krijgt hij het advies om op vakantie te gaan. Maar voor vakantie heeft meneer Kaasgaaf geen tijd en bovendien vindt hij dat veel te duur. Als hij onverwachts een reis wint voor twee personen naar het eilandje Zandbank, besluit hij samen met mevrouw Suikerspin te gaan. Maar het wordt allesbehalve een droomvakantie... Zouden de boeven hier iets mee te maken hebben?

Overmorgen | 08:22 Telekids Mini's: Beertje Pol

Aflevering 18 Animatieserie over het jonge beertje Pol. Samen met zijn vrienden reist hij de wereld rond op een zelfgebouwde boot, de Mary. Onderweg komen ze voor uitdagende opdrachten te staan, ontmoeten ze interessante wezens en bezoeken ze fascinerende locaties.

Overmorgen | 09:45 Telekids Mini's: Super Wings

Mijn probleem Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen kunnen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen. Grijp je paspoort en ga mee op reis met de Super Wings!

Overmorgen | 10:27 Ducktales

Ontsnapping naar/uit Atlantis! (Special) Kwek probeert indruk te maken op Dagobert tijdens een reis naar De Verloren Stad van Atlantis. Donald probeert de jongens te beschermen voor een nieuwe werknemer die hen probeert te vernietigen.

Overmorgen | 11:10 De Late Lien Show

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 5 - BNNVARA Nostalgisch amusementsprogramma uit 1981 voor en door Indische Nederlanders met liedjes en sketches, gepresenteerd door Tante Lien (Wieteke van Dort) en Toeti (Elly Ruimschotel), die in huiselijke kring verschillende gasten ontvangen. Vast onderdeel: Wies van Maarseveen met een Indisch gerecht. M.m.v. Willem Nijholt, Yvonne Keuls, Robert Kreis, Boudewijn de Groot, Piet Hendriks, de Kilima Hawaiians en een combo o.l.v. Harry Bannink.

Overmorgen | 16:45 Gordon Ramsay: Oorlog In De Keuken!

Seizoen 7 - Old Neighborhood Chef Ramsay geeft gehoor aan de noodkreet van restauranteigenaren Alexa en Randy van restaurant The Old Neighborhood. Gordon reist af naar Arvada, Colorado en is geschokt door alle misstanden in de zaak. Om dit restaurant weer levensvatbaar te maken, zal een van de grootste transformaties ooit moeten plaatsvinden.

 Meer

Reis op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 10:30 100 Miles from Nowhere

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Edge of the World Het drietal reist naar Chili voor een loodzware tocht van 110 km in Torres del Paine National Park in Patagonië, een plek die ook wel 'de rand van de wereld' wordt genoemd.

Vandaag | 10:48 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Rebuilding New York City's Subway Danny Forster reist naar New York en onderzoekt het belangrijkste bouwproject in de geschiedenis van de stad, de $15 miljard kostende uitbreiding van het metrosysteem.

Vandaag | 12:40 World's Most Scenic Railway Journeys

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 6 - Canada We nemen Canada's iconische Rocky Mountaineer-route. We gaan van Vancouver naar Alberta en komen op deze adembenemende reis de mooiste meren, bossen en gebergten tegen.

Vandaag | 15:45 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Building Mumbai's Modern Airport Danny reist naar India om een kijkje te nemen bij één van de meest ambitieuze projecten die het land ooit heeft ondernomen, de $2 miljard kostende uitbreiding van Mumbai Airport.

Vandaag | 18:36 Rond de Noordzee

Seizoen 01 - Aflevering 1 van 10 - Langs de Belgische kust - VPRO Arnout Hauben vertrekt samen met zijn reismakkers vanuit Brugge, ooit de belangrijkste havenstad aan de Noordzee. Met een kano zoekt hij langs kleine kanalen de weg naar Het Zwin. In een oude visserskapel in Heist vertelt een vrouw hem een ontroerend verhaal. Arnout ontdekt dat Oostende vroeger op een eiland lag en trekt verder richting Frankrijk. In Duinkerke doet hij een bijzondere ontdekking op het strand.

Vandaag | 20:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Turkey's Mammoth Hydropowered Dam Danny reist naar Turkije, waar in het meest onherbergzame deel van het land één van de hoogste en sterkste dammen ooit wordt gebouwd.

Vandaag | 23:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Drought-Proofing Australia Danny Foster reist naar Melbourne waar na 13 jaar extreme droogte geprobeerd wordt de toekomst te redden met een $3,5 miljard kostende ontziltingscentrale om zeewater te ontzilten.

Morgen | 00:59 Jurassic C.S.I.

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 - In Living Color Paleontoloog Phil Manning reist de wereld over om met behulp van forensische technologie en een van 's werelds nauwkeurigste beeldvormingsmachines vast te stellen welke kleur dinosaurussen hadden.

Morgen | 02:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Turkey's Mammoth Hydropowered Dam Danny reist naar Turkije, waar in het meest onherbergzame deel van het land één van de hoogste en sterkste dammen ooit wordt gebouwd.

Morgen | 06:45 100 Miles from Nowhere

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Edge of the World Het drietal reist naar Chili voor een loodzware tocht van 110 km in Torres del Paine National Park in Patagonië, een plek die ook wel 'de rand van de wereld' wordt genoemd.

Morgen | 08:09 America's Wild Spaces

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 6 - Mysteries of Death Valley Reis mee met JT Reynolds, onderzoeker in Death Valley, en ontmoet de wetenschappers die deze wilde plek beschermen.

Morgen | 11:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Building Mumbai's Modern Airport Danny reist naar India om een kijkje te nemen bij één van de meest ambitieuze projecten die het land ooit heeft ondernomen, de $2 miljard kostende uitbreiding van Mumbai Airport.

Morgen | 15:00 Everest: Beyond the Limit

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Dream Chasers Wees getuige van een van de gevaarlijkste expedities op aarde; we volgen de reis van een groep gewone mensen tijdens hun poging om de hoogste berg ter wereld te beklimmen.

Morgen | 15:45 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Turkey's Mammoth Hydropowered Dam Danny reist naar Turkije, waar in het meest onherbergzame deel van het land één van de hoogste en sterkste dammen ooit wordt gebouwd.

Morgen | 16:02 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Drought-Proofing Australia Danny Foster reist naar Melbourne waar na 13 jaar extreme droogte geprobeerd wordt de toekomst te redden met een $3,5 miljard kostende ontziltingscentrale om zeewater te ontzilten.

Morgen | 18:00 Krabbé zoekt Picasso

Seizoen 01 - Aflevering 7 van 8 - Het naoorlogse gelukkige gezinsleven - AVROTROS Het grootste deel van de oorlog brengt Picasso door in Parijs, waar hij in de gaten wordt gehouden door de Duitsers. Hij ontmoet tijdens deze angstige jaren zijn nieuwe vrouw: de veertig jaar jongere rechtenstudent en kunstenaar Francoise Gilot. Na de oorlog wordt Picasso als de verpersoonlijking van de bevrijding van Parijs gezien. Zijn huis wordt overspoeld door journalisten, fotografen en Amerikaanse soldaten. Hij kiest er dan ook voor om samen met Francoise steeds meer tijd in Zuid-Frankrijk door te brengen. Daar maakt hij begin jaren vijftig een aantal politiek getinte werken geïnspireerd door en op verzoek van de communistische partij. Het beste naoorlogse werk wordt echter geïnspireerd door de gelukkige tijd die hij in Zuid-Frankrijk beleeft met Francoise en hun kinderen Claude en Paloma. De meerdere minaressen die hij er op nahoudt leiden er echter toe dat Francoise hem in 1953 verlaat. Jeroen Krabbé reist in het spoor van Picasso naar Royan, Vallauris Golfe-Juan en Antibes.

Morgen | 18:45 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Pacific NW Tijdens een bezoek aan Voodoo Doughnuts in Portland doet Tony zich tegoed aan een ahorn-bacondonut en vervolgens reist hij door naar Seattle, de koffiehoofdstad van de wereld.

Overmorgen | 00:45 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Pacific NW Tijdens een bezoek aan Voodoo Doughnuts in Portland doet Tony zich tegoed aan een ahorn-bacondonut en vervolgens reist hij door naar Seattle, de koffiehoofdstad van de wereld.

Overmorgen | 05:03 America's Wild Spaces

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 6 - Mysteries of Death Valley Reis mee met JT Reynolds, onderzoeker in Death Valley, en ontmoet de wetenschappers die deze wilde plek beschermen.

Overmorgen | 07:30 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Building Mumbai's Modern Airport Danny reist naar India om een kijkje te nemen bij één van de meest ambitieuze projecten die het land ooit heeft ondernomen, de $2 miljard kostende uitbreiding van Mumbai Airport.

Overmorgen | 10:30 Everest: Beyond the Limit

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Dream Chasers Wees getuige van een van de gevaarlijkste expedities op aarde; we volgen de reis van een groep gewone mensen tijdens hun poging om de hoogste berg ter wereld te beklimmen.

Overmorgen | 10:48 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Drought-Proofing Australia Danny Foster reist naar Melbourne waar na 13 jaar extreme droogte geprobeerd wordt de toekomst te redden met een $3,5 miljard kostende ontziltingscentrale om zeewater te ontzilten.

Overmorgen | 11:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Turkey's Mammoth Hydropowered Dam Danny reist naar Turkije, waar in het meest onherbergzame deel van het land één van de hoogste en sterkste dammen ooit wordt gebouwd.

Overmorgen | 12:24 How It's Made

Seizoen 25 - Aflevering 18 - Leather Sculptures, Travel Hot Plates We nemen weer uiteenlopende alledaagse producten onder de loep. Hoe verloopt het productieproces van onder andere reiskookplaten en sculpturen van leer?

Overmorgen | 12:40 World's Most Scenic Railway Journeys

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 - New Zealand Een adembenemende reis door het landschap van het Zuidereiland. Van Greymouth via Arthur's Pass National Park, door het jachtgebied van de Maori's, over diepe kloven tot het eindpunt Christchurch.

Overmorgen | 14:50 I'd Kill for You

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Bloody Custody Jessica en Jeff McCord uit Alabama genieten na van hun huwelijksreis. Hun geluk wordt echter ruw verstoord door Jessica's ex-echtgenoot.

Overmorgen | 15:45 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Rebuilding New York City's Subway Danny Forster reist naar New York en onderzoekt het belangrijkste bouwproject in de geschiedenis van de stad, de $15 miljard kostende uitbreiding van het metrosysteem.

Overmorgen | 16:02 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Building Mumbai's Modern Airport Danny reist naar India om een kijkje te nemen bij één van de meest ambitieuze projecten die het land ooit heeft ondernomen, de $2 miljard kostende uitbreiding van Mumbai Airport.

Overmorgen | 18:00 Typisch Nieuw Den Helder

Seizoen 14 - Aflevering 4 van 12 - BNNVARA Cris heeft jaren in Zweden gewoond en daar bouwde hij voor het eerst zijn eigen huis. En nu wil hij hetzelfde doen, maar hier loopt hij tegen de Nederlandse bureaucratie aan. Dikla is met haar zoon Bodhin naar Stadskanaal afgereisd voor een belangrijke kickbokswedstrijd. Hij moet de komende reeks winnen om een niveau hoger te komen. Karolinie heeft haar rijbewijs, maar haar vader en haar zus zijn nog niet zover. Als Nederlands niet je eerste taal is, valt dat niet mee. Karolinie geeft theorieles aan de keukentafel. En Flaviana laat zien hoe ze weer in zichzelf ging geloven nadat ze met haar kleine kinderen van haar ex-man wegvluchtte.

Overmorgen | 22:45 2Doc: Toen Ma naar Mars vertrok

BNNVARA Portret van filmmakers en broer en zus Abdelkarim en Asma El-Fassi over hun moeder Noha, die decennia geleden Marokko verliet om herenigd te worden met haar man Ali die eerder als expat naar Nederland kwam. Hoewel Noha nooit heeft kunnen aarden in Nederland, klampt zij zich vast aan haar gezin op het kleine stukje aarde dat Oost-Souburg heet. Terwijl ze geleidelijk haar negen kinderen het huis ziet verlaten, blikt ze terug op haar leven. Ook zien we hoe haar man Ali naar Hong Kong reist om dochter Zoulikha te bezoeken die als expat in zijn voetsporen is getreden. Zij verruilde het leven in Nederland voor de onbegrensde mogelijkheden in China.

Overmorgen | 23:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Building Mumbai's Modern Airport Danny reist naar India om een kijkje te nemen bij één van de meest ambitieuze projecten die het land ooit heeft ondernomen, de $2 miljard kostende uitbreiding van Mumbai Airport.

 Meer

Reis gemist

Eerder Vandaag | 08:43 The Middle

Seizoen 8 - Aflevering 9 van 23 - A Very Marry Christmas Rita Glossner gaat met Frankie op reis. Mike valt in de groeve, en Sue probeert Axl te verzoenen met zijn familie.

Eerder Vandaag | 08:27 Telekids Mini's: Beertje Pol

Aflevering 16 Animatieserie over het jonge beertje Pol. Samen met zijn vrienden reist hij de wereld rond op een zelfgebouwde boot, de Mary. Onderweg komen ze voor uitdagende opdrachten te staan, ontmoeten ze interessante wezens en bezoeken ze fascinerende locaties.

Eerder Vandaag | 08:19 The Middle

Seizoen 8 - Aflevering 8 van 23 - Trip and Fall Rita Glossner gaat met Frankie op reis. Mike valt in de groeve, en Sue probeert Axl te verzoenen met zijn familie.

Eerder Vandaag | 07:30 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Drought-Proofing Australia Danny Foster reist naar Melbourne waar na 13 jaar extreme droogte geprobeerd wordt de toekomst te redden met een $3,5 miljard kostende ontziltingscentrale om zeewater te ontzilten.

Eerder Vandaag | 07:07 Jul & Julia

Jul & Julia en de vakantie van meneer Kaasgaaf Meneer Kaasgaaf heeft te hard gewerkt. Als hij plotseling bezoek krijgt van een wel heel vreemde dokter en zuster krijgt hij het advies om op vakantie te gaan. Maar voor vakantie heeft meneer Kaasgaaf geen tijd en bovendien vindt hij dat veel te duur. Als hij onverwachts een reis wint voor twee personen naar het eilandje Zandbank, besluit hij samen met mevrouw Suikerspin te gaan. Maar het wordt allesbehalve een droomvakantie... Zouden de boeven hier iets mee te maken hebben?

Eerder Vandaag | 06:45 100 Miles from Nowhere

Seizoen 1 - Aflevering 6 - No Mercy Het drietal reist naar Belize voor een vierdaags avontuur door de jungle. Tijdens hun 120 km lange tocht trotseren ze onherbergzaam terrein, hitte, vochtigheid en wilde dieren.

Eerder Vandaag | 06:00 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 2 - Aflevering 5 - India - Rajasthan Anthony Bourdain reist de wereld over op zoek naar authentieke smaken. In het afgelegen Rajasthan bezoekt hij een verjaardagsfeest, waar hij van de lokale cultuur en keuken proeft.