Je vindt hier de programma's van Regels op tv We hebben de volgende programma's voor Regels EenVandaag: o.a. helft jongeren vindt nieuwe coronaregels onduidelijk: Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Met hoeveel mensen mag je samenkomen? Helft jongeren vindt. Tijd voor MAX: Morgen - Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Voor haar podcast Making an Opera, volgde Stef. EenVandaag: o.a. helft jongeren vindt nieuwe coronaregels onduidelijk: Morgen - Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Met hoeveel mensen mag je samenkomen? Helft jongeren. Tijd voor MAX: Morgen - Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Voor haar podcast Making an Opera, volgde Stef. House Rules Australië: Morgen - Serie, Seizoen 6 Aflevering 23 van 46 In dit programma verbouwen zes voor elkaar onbekende koppels elkaars. House Rules Australië: Morgen - Serie, Seizoen 6 Aflevering 24 van 46 In dit programma verbouwen zes voor elkaar onbekende koppels elkaars. Idioten Op De Weg: Morgen - Amusement, Aflevering 37 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat. Kijk uit: Morgen - Educatief, Seizoen 2020 Paarden in het verkeer Paarden zijn gevoelige dieren die snel opschrikken. In het. Alaska PD: Morgen - Misdaad, Seizoen 1 Aflevering 6 There's the Good the Bad and Then There's Alaska Alaska is de thuisbasis van. Complicit: Overmorgen - Film, Edward Ekubo (David Oyelowo), geheim agent van MI5, probeert wanhopig een terroristische aanslag te verijdelen maar worstelt met zijn eigen geweten en morele codes als hij uiteindelijk oog in oog komt te staan met de Britse.

Regels op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 01:35 EenVandaag: o.a. helft jongeren vindt nieuwe coronaregels onduidelijk

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Met hoeveel mensen mag je samenkomen? Helft jongeren vindt ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Met hoeveel mensen mag je samenkomen? Helft jongeren vindt nieuwe coronaregels onduidelijk Vanaf 1 juni wordt opnieuw een deel van de coronamaatregelen losgelaten. We kunnen en mogen meer, maar wat precies? Daar is verwarring over. Vooral onder jongeren is onduidelijk met hoeveel mensen ze mogen afspreken. Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag onder 30.000 leden van het Opiniepanel over de corona-aanpak van het kabinet. Vorige week bevestigde premier Rutte dat de eerder uitgestippelde versoepeling door kon gaan. Vanaf 1 juni kunnen mensen weer voorzichtig terecht in restaurants, musea en op terrassen. Tot opluchting van veel mensen, bleek uit ons onderzoek vlak na de persconferentie van 6 mei. Het checken van berichten door sociale media is ook een risico: wat is het verschil tussen een mening en nepnieuws? Voor het eerst plaatste Twitter een waarschuwing voor onjuiste informatie. Het sociale mediakanaal deed dit bij een tweet van president Trump. Maar hoe bepalen platforms wat 'nepnieuws' is? "Het probleem ontstaat als mensen hun mening weergeven als feit." Door de coronacrisis hebben meerdere sociale mediaplatforms hun beleid voor het monitoren van nepnieuws aangescherpt. Zo verwijderden Twitter, Facebook en YouTube talloze posts. En besloot WhatsApp dat populaire berichten nog maar één keer doorgestuurd mogen worden. Afstand houden? 'Nee, ik word toch niet ziek', zeggen veel jongeren die op straat hangen Minder inbraken, overvallen en fietsendiefstallen: in coronatijd zijn deze misdaadcijfers gedaald. Maar er zijn ook stijgingen. Het aantal meldingen van overlast door jongeren verdubbelde, zo blijkt uit nieuwe politiecijfers. Je zult nu maar 18 jaar oud zijn. Grote kans dat je wil uitgaan, sporten of gewoon bij vrienden op bezoek. Maar dat mag al maanden niet. Toch blijven veel jongeren elkaar zien, buiten op hangplekken of 'stiekem' thuis, vertelt jongerenwerker Joselito Hasselnook, die in een Apeldoornse wijk werkt. "Het is verschrikkelijk voor veel jongeren, ze wisten vanaf het begin al niet hoe ze ermee om moesten gaan. Ze spreken 's avonds af, in groepen van soms wel veertig man." Extra bewaking moet 'betreurenswaardige en bizarre' branden 5G-masten voorkomen Een aantal zendmasten wordt de komende tijd extra beveiligd, liet minister Grapperhaus weten. De afgelopen week zijn er opnieuw twee masten in de fik gestoken, terwijl het juist nu cruciaal is dat de communicatie met hulpdiensten soepel verloopt. Sinds april is bij 29 zendmasten door het hele land brand gesticht. Daarom moeten in elk geval de zogeheten 'C2000-masten' worden beveiligd, vindt de minister. Deze masten vormen het communicatienetwerk van de Nederlandse hulp- en veiligheidsdiensten, waaronder het netwerk van alarmnummer 112.

Morgen | 06:45 Tijd voor MAX

Morgen - Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Voor haar podcast Making an Opera, volgde Stef ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Voor haar podcast Making an Opera, volgde Stef Visjager anderhalf jaar lang de Nationale Opera tijdens de repetities van haar nieuwste opera Ritratto naar de wereldpremière op vrijdag 13 maart. In Tijd voor MAX vertelt ze erover. - Het was niet eerder zo droog in deze tijd van het jaar, meldt het KNMI vandaag. Wat valt Piet Paulusma op? - Vanaf maandag mag het weer: een drankje op een terrasje of lekker uit eten. Hoe hebben de restaurants zich voorbereid op de nieuwe regels en wat gaat er allemaal veranderen? Culinair recensent Petra Possel zocht het voor ons uit. - Er is een neerslagtekort. Waarin merken we dat? Jan Peter van der Hoek, Hoogleraar drinkwatervoorziening aan de TU Delft legt het uit. - En Leonie Meijer treedt op!

Morgen | 14:55 House Rules Australië

Seizoen 6 - Aflevering 23 van 46 In dit programma verbouwen zes voor elkaar onbekende koppels elkaars huis aan de hand van een aantal huisregels.

Morgen | 15:50 House Rules Australië

Seizoen 6 - Aflevering 24 van 46 In dit programma verbouwen zes voor elkaar onbekende koppels elkaars huis aan de hand van een aantal huisregels.

Morgen | 17:50 Idioten Op De Weg

Aflevering 37 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Overmorgen | 16:37 The Goldbergs

Seizoen 7 - Aflevering 16 van 23 - Body Swap Adam kan moeilijk kiezen tussen Beverly's regels voor lunchen buiten de campus en naar de foodcourt gaan. Geoff leent Barry's studentenpas en wordt de student die Barry zo graag zou zijn.

Overmorgen | 19:36 Idioten Op De Weg

Aflevering 26 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Ma 1 juni 2020 | 09:00 Zappbios: Maya de Bij: Eerste vlucht

AVROTROS Animatie. Voor het nieuwsgierige bijtje Maya is het niet altijd makkelijk zich aan de regels van de bijenkorf te houden. Eén van die regels is om de horzels die buiten de korf leven nooit te vertrouwen. Wanneer de koninginnengelei, levensnoodzakelijk voor de koningin van de bijenkorf, wordt gestolen, verdenkt men meteen de horzels. Maya wordt er zelfs van beschuldigd ook in het complot te zitten. Niemand gelooft in haar onschuld, behalve haar beste vriend Willy. De avontuurlijke en nieuwsgierige Maya ontvlucht de bijenkorf en gaat samen met Willy op onderzoek uit. Na een lange en spannende tocht ontdekken Maya en Willy wat er echt aan de hand is. Maar zullen ze nog op tijd zijn om de koningin te redden?

Ma 1 juni 2020 | 11:40 Idioten Op De Weg

Aflevering 7 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Ma 1 juni 2020 | 13:30 Idioten Op De Weg

Aflevering 8 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Ma 1 juni 2020 | 14:00 Idioten Op De Weg

Aflevering 9 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Ma 1 juni 2020 | 14:25 Idioten Op De Weg

Aflevering 21 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Ma 1 juni 2020 | 14:30 Idioten Op De Weg

Aflevering 22 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Ma 1 juni 2020 | 20:30 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 15 van 22 - An Inconvenient Ruth Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervaren Murtaugh, die nog herstellende is van een hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag en drang om zich in de vuurlinie te plaatsen, botsen regelmatig met het streven van Murtaugh om de dag stressvrij en volgens alle geldende regels door te komen. De samenwerking verloopt dan ook niet altijd zonder slag of stoot als ze gezamenlijk de misdaad te lijf gaan. Elke week wacht hen een nieuwe zaak op het gebied van drugshandel, wapenhandel en moord. In deze aflevering zoeken Murtaugh en Riggs de daders van een plaatselijke juwelenoverval. Murtaugh wordt voor opa aangezien als hij op de speelplaats staat met Harper. Riggs heeft besloten te stoppen met drinken.

Ma 1 juni 2020 | 21:25 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Aflevering 16 van 22 - Ruthless Nadat hij zijn vrouw en ongeboren kind heeft verloren, verhuist de in en in verdrietige ex-Navy SEAL Riggs naar Californië om daar als detective aan de slag te gaan bij de Los Angeles Police Department. Hier wordt hij gekoppeld aan de ervaren Murtaugh, die nog herstellende is van een hartaanval. Riggs' roekeloze gedrag en drang om zich in de vuurlinie te plaatsen, botsen regelmatig met het streven van Murtaugh om de dag stressvrij en volgens alle geldende regels door te komen. De samenwerking verloopt dan ook niet altijd zonder slag of stoot als ze gezamenlijk de misdaad te lijf gaan. Elke week wacht hen een nieuwe zaak op het gebied van drugshandel, wapenhandel en moord. In deze aflevering loopt Murtaugh op glad ijs met Trish. Riggs vindt een onwaarschijnlijke vriend in Ruthie. Captain Avery wordt herenigd met een vriend en vijand die belangrijke informatie over de zaak heeft.

Di 2 juni 2020 | 11:10 Tijd voor MAX

02/06 - Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 104 van 173 Voor haar podcast Making an Opera, volgde Stef Visjager ...

Seizoen 2020 - Aflevering 104 van 173 Voor haar podcast Making an Opera, volgde Stef Visjager anderhalf jaar lang de Nationale Opera tijdens de repetities van haar nieuwste opera Ritratto naar de wereldpremière op vrijdag 13 maart. Ze vertelt erover. * Het was niet eerder zo droog in deze tijd van het jaar, meldt het KNMI vandaag. Wat valt Piet Paulusma op? * Vanaf maandag mag het weer: een drankje op een terrasje of lekker uit eten. Hoe hebben de restaurants zich voorbereid op de nieuwe regels en wat gaat er allemaal veranderen? Culinair recensent Petra Possel zocht het voor ons uit. * Er is een neerslagtekort. Waarin merken we dat? Jan Peter van der Hoek, Hoogleraar drinkwatervoorziening aan de TU Delft legt het uit. * Leonie Meijer treedt op.

Di 2 juni 2020 | 12:30 Stop! Politie

Aflevering 23 Realityserie waarin de verkeerspolitie wordt gevolgd. 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg. Het rijgedrag van automobilisten wordt al decennia gevolgd met behulp van de camera's in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Di 2 juni 2020 | 13:15 Stop! Politie

Aflevering 68 Realityserie waarin de verkeerspolitie wordt gevolgd. 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg. Het rijgedrag van automobilisten wordt al decennia gevolgd met behulp van de camera's in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Di 2 juni 2020 | 13:30 Idioten Op De Weg

Aflevering 10 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Di 2 juni 2020 | 14:00 Idioten Op De Weg

Aflevering 11 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Di 2 juni 2020 | 14:25 Idioten Op De Weg

Aflevering 23 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Di 2 juni 2020 | 14:30 Idioten Op De Weg

Aflevering 24 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Wo 3 juni 2020 | 12:30 Stop! Politie

Aflevering 24 Realityserie waarin de verkeerspolitie wordt gevolgd. 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg. Het rijgedrag van automobilisten wordt al decennia gevolgd met behulp van de camera's in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Wo 3 juni 2020 | 13:15 Stop! Politie

Aflevering 69 Realityserie waarin de verkeerspolitie wordt gevolgd. 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg. Het rijgedrag van automobilisten wordt al decennia gevolgd met behulp van de camera's in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Wo 3 juni 2020 | 13:30 Idioten Op De Weg

Aflevering 12 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Wo 3 juni 2020 | 14:00 Idioten Op De Weg

Aflevering 13 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Wo 3 juni 2020 | 14:25 Idioten Op De Weg

Aflevering 25 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

 Meer

Regels op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 09:05 EenVandaag: o.a. helft jongeren vindt nieuwe coronaregels onduidelijk

Morgen - Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Met hoeveel mensen mag je samenkomen? Helft jongeren ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Met hoeveel mensen mag je samenkomen? Helft jongeren vindt nieuwe coronaregels onduidelijk Vanaf 1 juni wordt opnieuw een deel van de coronamaatregelen losgelaten. We kunnen en mogen meer, maar wat precies? Daar is verwarring over. Vooral onder jongeren is onduidelijk met hoeveel mensen ze mogen afspreken. Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag onder 30.000 leden van het Opiniepanel over de corona-aanpak van het kabinet. Vorige week bevestigde premier Rutte dat de eerder uitgestippelde versoepeling door kon gaan. Vanaf 1 juni kunnen mensen weer voorzichtig terecht in restaurants, musea en op terrassen. Tot opluchting van veel mensen, bleek uit ons onderzoek vlak na de persconferentie van 6 mei. Het checken van berichten door sociale media is ook een risico: wat is het verschil tussen een mening en nepnieuws? Voor het eerst plaatste Twitter een waarschuwing voor onjuiste informatie. Het sociale mediakanaal deed dit bij een tweet van president Trump. Maar hoe bepalen platforms wat 'nepnieuws' is? "Het probleem ontstaat als mensen hun mening weergeven als feit." Door de coronacrisis hebben meerdere sociale mediaplatforms hun beleid voor het monitoren van nepnieuws aangescherpt. Zo verwijderden Twitter, Facebook en YouTube talloze posts. En besloot WhatsApp dat populaire berichten nog maar één keer doorgestuurd mogen worden. Afstand houden? 'Nee, ik word toch niet ziek', zeggen veel jongeren die op straat hangen Minder inbraken, overvallen en fietsendiefstallen: in coronatijd zijn deze misdaadcijfers gedaald. Maar er zijn ook stijgingen. Het aantal meldingen van overlast door jongeren verdubbelde, zo blijkt uit nieuwe politiecijfers. Je zult nu maar 18 jaar oud zijn. Grote kans dat je wil uitgaan, sporten of gewoon bij vrienden op bezoek. Maar dat mag al maanden niet. Toch blijven veel jongeren elkaar zien, buiten op hangplekken of 'stiekem' thuis, vertelt jongerenwerker Joselito Hasselnook, die in een Apeldoornse wijk werkt. "Het is verschrikkelijk voor veel jongeren, ze wisten vanaf het begin al niet hoe ze ermee om moesten gaan. Ze spreken 's avonds af, in groepen van soms wel veertig man." Extra bewaking moet 'betreurenswaardige en bizarre' branden 5G-masten voorkomen Een aantal zendmasten wordt de komende tijd extra beveiligd, liet minister Grapperhaus weten. De afgelopen week zijn er opnieuw twee masten in de fik gestoken, terwijl het juist nu cruciaal is dat de communicatie met hulpdiensten soepel verloopt. Sinds april is bij 29 zendmasten door het hele land brand gesticht. Daarom moeten in elk geval de zogeheten 'C2000-masten' worden beveiligd, vindt de minister. Deze masten vormen het communicatienetwerk van de Nederlandse hulp- en veiligheidsdiensten, waaronder het netwerk van alarmnummer 112.

Morgen | 11:55 Tijd voor MAX

Morgen - Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Voor haar podcast Making an Opera, volgde Stef ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Voor haar podcast Making an Opera, volgde Stef Visjager anderhalf jaar lang de Nationale Opera tijdens de repetities van haar nieuwste opera Ritratto naar de wereldpremière op vrijdag 13 maart. In Tijd voor MAX vertelt ze erover. - Het was niet eerder zo droog in deze tijd van het jaar, meldt het KNMI vandaag. Wat valt Piet Paulusma op? - Vanaf maandag mag het weer: een drankje op een terrasje of lekker uit eten. Hoe hebben de restaurants zich voorbereid op de nieuwe regels en wat gaat er allemaal veranderen? Culinair recensent Petra Possel zocht het voor ons uit. - Er is een neerslagtekort. Waarin merken we dat? Jan Peter van der Hoek, Hoogleraar drinkwatervoorziening aan de TU Delft legt het uit. - En Leonie Meijer treedt op!

Morgen | 18:00 Kijk uit

Seizoen 2020 - Paarden in het verkeer Paarden zijn gevoelige dieren die snel opschrikken. In het verkeer kan de reactie van een angstig paard grote gevolgen hebben. Ruiters anticiperen hierop, maar zelfs dan kunnen ze de dieren niet altijd volledig onder controle houden. 'Kijk uit' hijst zich in het zadel om de verkeersregels uit te leggen en geeft handige tips voor ruiters en andere weggebruikers om samen veilig de baan op te gaan.

Morgen | 22:00 Alaska PD

Seizoen 1 - Aflevering 6 - There's the Good the Bad and Then There's Alaska Alaska is de thuisbasis van veel mensen die volgens hun eigen regels leven. Dat betekent dat wetshandhavers dagelijks met allerlei eigenzinnige karakters te maken hebben. Sommigen zijn goed, sommigen zijn slecht en sommigen zijn ronduit hilarisch.

Overmorgen | 07:00 Complicit

Overmorgen - Film, Edward Ekubo (David Oyelowo), geheim agent van MI5, probeert wanhopig een terroristische aanslag te verijdelen maar worstelt met zijn eigen geweten en morele codes als hij uiteindelijk oog in oog komt te staan met de Britse ...

Edward Ekubo (David Oyelowo), geheim agent van MI5, probeert wanhopig een terroristische aanslag te verijdelen maar worstelt met zijn eigen geweten en morele codes als hij uiteindelijk oog in oog komt te staan met de Britse terreurverdachte Waleed. Edward is ervan overtuigd dat Waleed een aanval aan het beramen is. Hij verbreekt de spelregels en neemt een onherroepelijke beslissing. Is in de oorlog tegen het terrorisme marteling ooit gerechtvaardigd?

Overmorgen | 19:44 De Thundermans

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Ouders Snappen Er Geen Thundervan Gefrustreerd door de familieregels, gebruiken Phoebe en Max één van zijn uitvindingen om Hank en Barb tienergedrag te geven. Maar door de verantwoordelijkheid om nu voor ouders te moeten spelen krijgt de tweeling spijt van hun actie.

Overmorgen | 22:10 And Then There Were None

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 3 De gasten op Soldier Island sterven een voor een, volgens de regels van het kinderliedje de Tien kleine negertjes. Terwijl ze plannen maken om de moordenaar te verslaan, blijft het aantal doden stijgen.

Overmorgen | 23:25 Wonders of men

Seizoen 1 - Aflevering 9 van 15 - France, the Mont Saint-Michel De adembenemende abdij van Mont-Saint-Michel in Normandië, met z'n opmerkelijke architectuur en kleurrijke geschiedenis, kent geen gelijke waar ook ter wereld. De benedictijnenabdij in romaanse stijl is omgeven door een gotisch klooster, heeft een neogotische torenspits en staat midden op een rotseiland. Het is de stille getuige van het geloof van de monniken die het gebouw optrokken in de middeleeuwen. Het is een belangrijk bedevaartsoord dat is gewijd aan de heilige aartsengel Michaël, maar de plek is ook wereldberoemd omwille van de unieke ligging in een baai. Elke dag zorgen de getijden voor een andere aanblik van het landschap en voor aangepaste regels voor bezoekers en pelgrims die de plek willen bereiken.

Ma 1 juni 2020 | 02:00 And Then There Were None

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 3 De gasten op Soldier Island sterven een voor een, volgens de regels van het kinderliedje de Tien kleine negertjes. Terwijl ze plannen maken om de moordenaar te verslaan, blijft het aantal doden stijgen.

Ma 1 juni 2020 | 09:40 The Nanny

Seizoen 1 - Pilot (a.k.a. The Nanny) Omdat ze haar vriend en werkgever te zwaar onder druk heeft gezet wordt Fran Fine ontslagen. Om toch geld te verdienen gaat ze aan de slag als deur-aan-deurverkoopster van schoonheidsproducten. Intussen zijn de theaterproducent Maxwell Sheffield en zijn vriendin dringend op zoek naar een nieuwe kinderjuffrouw. Wanneer Fran bij de Sheffields aanbelt, denken ze per ongeluk dat zij komt solliciteren voor de openstaande functie. Prompt krijgt ze de job aangeboden. Fran houdt helemaal geen rekening met de regels van de rijke familie en doet alsof ze thuis is. 's Avonds wordt er een belangrijk feest georganiseerd en Fran vindt dat de kinderen, Brighton, Maggie en Grace, ook aanwezig moeten zijn...

Ma 1 juni 2020 | 11:35 Tijd voor MAX

01/06 - Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Voor haar podcast Making an Opera, volgde Stef Visjager ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Voor haar podcast Making an Opera, volgde Stef Visjager anderhalf jaar lang de Nationale Opera tijdens de repetities van haar nieuwste opera Ritratto naar de wereldpremière op vrijdag 13 maart. In Tijd voor MAX vertelt ze erover. - Het was niet eerder zo droog in deze tijd van het jaar, meldt het KNMI vandaag. Wat valt Piet Paulusma op? - Vanaf maandag mag het weer: een drankje op een terrasje of lekker uit eten. Hoe hebben de restaurants zich voorbereid op de nieuwe regels en wat gaat er allemaal veranderen? Culinair recensent Petra Possel zocht het voor ons uit. - Er is een neerslagtekort. Waarin merken we dat? Jan Peter van der Hoek, Hoogleraar drinkwatervoorziening aan de TU Delft legt het uit. - En Leonie Meijer treedt op!

Ma 1 juni 2020 | 12:55 Bridezillas

Seizoen 8 - Kim & Kera Na een hevige ruzie met haar zus Maesha is helse bruid Kim klaar om de strijd aan te gaan met iedereen die haar pad kruist. Vooral de bruidsmeisjes moeten er aan geloven. Ook aanstaande bruid Kera verwacht dat iedereen zich aan haar regels houdt. En daarmee maakt ze zich niet bepaald geliefd bij haar vrienden en familieleden.

Ma 1 juni 2020 | 19:25 Maya de Bij: Eerste vlucht

AVROTROS Animatie. Voor het nieuwsgierige bijtje Maya is het niet altijd makkelijk zich aan de regels van de bijenkorf te houden. Eén van die regels is om de horzels die buiten de korf leven nooit te vertrouwen. Wanneer de koninginnengelei, levensnoodzakelijk voor de koningin van de bijenkorf, wordt gestolen, verdenkt men meteen de horzels. Maya wordt er zelfs van beschuldigd ook in het complot te zitten. Niemand gelooft in haar onschuld, behalve haar beste vriend Willy. De avontuurlijke en nieuwsgierige Maya ontvlucht de bijenkorf en gaat samen met Willy op onderzoek uit. Na een lange en spannende tocht ontdekken Maya en Willy wat er echt aan de hand is. Maar zullen ze nog op tijd zijn om de koningin te redden?

Ma 1 juni 2020 | 19:30 The Lodgers

01/06 - Film, De tweeling Rachel en Edward deelt een gruwelijk familiegeheim. Elke nacht valt hun afgelegen landgoed ten prooi aan de sinistere Lodgers, die hen drie regels opleggen: voor middernacht in bed liggen, geen buitenstaanders binnenlaten, ...

De tweeling Rachel en Edward deelt een gruwelijk familiegeheim. Elke nacht valt hun afgelegen landgoed ten prooi aan de sinistere Lodgers, die hen drie regels opleggen: voor middernacht in bed liggen, geen buitenstaanders binnenlaten, elkaar nooit alleen laten. Wie probeert te ontsnappen, zet het leven van de ander op het spel. Wanneer de getroebleerde oorlogsveteraan Sean zich voelt aangetrokken tot de mysterieuze Rachel, begint zij de regels van de Lodgers aan haar laars te lappen. Ze wordt meegezogen in een dodelijke confrontatie met haar broer en de vloek die van oudsher op hen rust.

Ma 1 juni 2020 | 20:44 Avatar: De Legende Van Aang

Seizoen 1 - Aflevering 18 - De Watermeester Aang, Katara en Sokka komen aan op de Noordpool, waar ze verwelkomd worden Door de Noorder Waterstam. Sokka wordt direkt verliefd op de dochter van de chief, Prinses Yue. De stam blijkt ouderwetse regels te hebben waardoor Katara geen leerling mag worden.

Di 2 juni 2020 | 00:45 Bridezillas

Seizoen 8 - Kim & Kera Na een hevige ruzie met haar zus Maesha is helse bruid Kim klaar om de strijd aan te gaan met iedereen die haar pad kruist. Vooral de bruidsmeisjes moeten er aan geloven. Ook aanstaande bruid Kera verwacht dat iedereen zich aan haar regels houdt. En daarmee maakt ze zich niet bepaald geliefd bij haar vrienden en familieleden.

Di 2 juni 2020 | 07:00 Complicit

02/06 - Film, Edward Ekubo (David Oyelowo), geheim agent van MI5, probeert wanhopig een terroristische aanslag te verijdelen maar worstelt met zijn eigen geweten en morele codes als hij uiteindelijk oog in oog komt te staan met de Britse ...

Edward Ekubo (David Oyelowo), geheim agent van MI5, probeert wanhopig een terroristische aanslag te verijdelen maar worstelt met zijn eigen geweten en morele codes als hij uiteindelijk oog in oog komt te staan met de Britse terreurverdachte Waleed. Edward is ervan overtuigd dat Waleed een aanval aan het beramen is. Hij verbreekt de spelregels en neemt een onherroepelijke beslissing. Is in de oorlog tegen het terrorisme marteling ooit gerechtvaardigd?

Di 2 juni 2020 | 07:00 Diep in de zee

02/06 - Film, Diep verborgen in een grot op de bodem van de oceaan leeft de eigenwijze octopus Diep.Samen met zijn twee beste vrienden, een brutale garnaal en een wat domme zeeduivel, gaat hij tegen de regels in op ontdekkingstocht. Wat begint als ...

Diep verborgen in een grot op de bodem van de oceaan leeft de eigenwijze octopus Diep.Samen met zijn twee beste vrienden, een brutale garnaal en een wat domme zeeduivel, gaat hij tegen de regels in op ontdekkingstocht. Wat begint als een onschuldig tripje verandert al snel in een enorme ramp wanneer Diep per ongeluk een oude torpedo laat ontploffen. De trillingen van de explosie zijn over de hele zeebodem voelbaar en zorgen ervoor dat een grote steen precies op de ingang van de grot valt. Iedereen zit gevangen! Samen met zijn vriendjes gaat Diep op een ongelofelijk spannend avontuur. Lukt het hen de kolonie te bevrijden?

Di 2 juni 2020 | 11:10 Swamp People

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Better Late Than Never Troy houdt zich aan de regels van het moeras en helpt een oudgediende met zijn lijnen. Jacobs broer Chase laat het afweten, wat de Landry's op achterstand zet. Rons puppy Gunnar kan zich bewijzen en Dorien staat voor een groteuitdaging.

Di 2 juni 2020 | 13:40 Serengeti

Seizoen 2019 - Aflevering 1 van 6 - Het noodlot - EO Het is de tijd van overvloed in de Serengeti en er is meer dan genoeg voedsel. Maar door een reeks onverwachte gebeurtenissen keren families zich tegen elkaar en komen relaties onder druk te staan. Kali, een dappere leeuwin en moeder van vier welpen, heeft de gulden regels van het gezinsleven overtreden door jongen te krijgen met een buitenstaander. Bakari, een vurige mannetjesbaviaan, wordt stikjaloers als zijn geliefde vrouwtje wordt ingepikt door de nieuwe, agressievere leider van de groep. De jonge hyena Zalika verliest haar moeder bij een verschrikkelijke aanval door een paar solitaire mannetjesleeuwen en moet het leiderschap over haar familie overnemen. Tienerolifant Tembo heeft twijfels over zijn plaats binnen de familie als zijn moeder Nalla, de matriarch van de groep, een nieuw jong krijgt en hij buitenspel wordt gezet. Bakari probeert zijn oude geliefde terug te winnen totdat het noodlot toeslaat en Kali krijgt verlossende hulp uit onverwachte hoek. De emoties lopen hoog op als de wereld van de hoofdrolspelers op zijn kop wordt gezet.

Wo 3 juni 2020 | 03:25 Swamp People

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Better Late Than Never Troy houdt zich aan de regels van het moeras en helpt een oudgediende met zijn lijnen. Jacobs broer Chase laat het afweten, wat de Landry's op achterstand zet. Rons puppy Gunnar kan zich bewijzen en Dorien staat voor een groteuitdaging.

Wo 3 juni 2020 | 07:30 Serengeti

Seizoen 2019 - Aflevering 1 van 6 - Het noodlot - EO Het is de tijd van overvloed in de Serengeti en er is meer dan genoeg voedsel. Maar door een reeks onverwachte gebeurtenissen keren families zich tegen elkaar en komen relaties onder druk te staan. Kali, een dappere leeuwin en moeder van vier welpen, heeft de gulden regels van het gezinsleven overtreden door jongen te krijgen met een buitenstaander. Bakari, een vurige mannetjesbaviaan, wordt stikjaloers als zijn geliefde vrouwtje wordt ingepikt door de nieuwe, agressievere leider van de groep. De jonge hyena Zalika verliest haar moeder bij een verschrikkelijke aanval door een paar solitaire mannetjesleeuwen en moet het leiderschap over haar familie overnemen. Tienerolifant Tembo heeft twijfels over zijn plaats binnen de familie als zijn moeder Nalla, de matriarch van de groep, een nieuw jong krijgt en hij buitenspel wordt gezet. Bakari probeert zijn oude geliefde terug te winnen totdat het noodlot toeslaat en Kali krijgt verlossende hulp uit onverwachte hoek. De emoties lopen hoog op als de wereld van de hoofdrolspelers op zijn kop wordt gezet.

Wo 3 juni 2020 | 11:50 Alaska PD

Seizoen 1 - Aflevering 6 - There's the Good the Bad and Then There's Alaska Alaska is de thuisbasis van veel mensen die volgens hun eigen regels leven. Dat betekent dat wetshandhavers dagelijks met allerlei eigenzinnige karakters te maken hebben. Sommigen zijn goed, sommigen zijn slecht en sommigen zijn ronduit hilarisch.

 Meer

Regels gemist

Eerder Vandaag | 18:15 EenVandaag: o.a. helft jongeren vindt nieuwe coronaregels onduidelijk

Informatief, Onderwerpen van deze uitzending Met hoeveel mensen mag je samenkomen? Helft jongeren vindt nieuwe ...

Onderwerpen van deze uitzending Met hoeveel mensen mag je samenkomen? Helft jongeren vindt nieuwe coronaregels onduidelijk Vanaf 1 juni wordt opnieuw een deel van de coronamaatregelen losgelaten. We kunnen en mogen meer, maar wat precies? Daar is verwarring over. Vooral onder jongeren is onduidelijk met hoeveel mensen ze mogen afspreken. Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag onder 30.000 leden van het Opiniepanel over de corona-aanpak van het kabinet. Vorige week bevestigde premier Rutte dat de eerder uitgestippelde versoepeling door kon gaan. Vanaf 1 juni kunnen mensen weer voorzichtig terecht in restaurants, musea en op terrassen. Tot opluchting van veel mensen, bleek uit ons onderzoek vlak na de persconferentie van 6 mei. Het checken van berichten door sociale media is ook een risico: wat is het verschil tussen een mening en nepnieuws? Voor het eerst plaatste Twitter een waarschuwing voor onjuiste informatie. Het sociale mediakanaal deed dit bij een tweet van president Trump. Maar hoe bepalen platforms wat 'nepnieuws' is? "Het probleem ontstaat als mensen hun mening weergeven als feit." Door de coronacrisis hebben meerdere sociale mediaplatforms hun beleid voor het monitoren van nepnieuws aangescherpt. Zo verwijderden Twitter, Facebook en YouTube talloze posts. En besloot WhatsApp dat populaire berichten nog maar één keer doorgestuurd mogen worden. Afstand houden? 'Nee, ik word toch niet ziek', zeggen veel jongeren die op straat hangen Minder inbraken, overvallen en fietsendiefstallen: in coronatijd zijn deze misdaadcijfers gedaald. Maar er zijn ook stijgingen. Het aantal meldingen van overlast door jongeren verdubbelde, zo blijkt uit nieuwe politiecijfers. Je zult nu maar 18 jaar oud zijn. Grote kans dat je wil uitgaan, sporten of gewoon bij vrienden op bezoek. Maar dat mag al maanden niet. Toch blijven veel jongeren elkaar zien, buiten op hangplekken of 'stiekem' thuis, vertelt jongerenwerker Joselito Hasselnook, die in een Apeldoornse wijk werkt. "Het is verschrikkelijk voor veel jongeren, ze wisten vanaf het begin al niet hoe ze ermee om moesten gaan. Ze spreken 's avonds af, in groepen van soms wel veertig man." Extra bewaking moet 'betreurenswaardige en bizarre' branden 5G-masten voorkomen Een aantal zendmasten wordt de komende tijd extra beveiligd, liet minister Grapperhaus weten. De afgelopen week zijn er opnieuw twee masten in de fik gestoken, terwijl het juist nu cruciaal is dat de communicatie met hulpdiensten soepel verloopt. Sinds april is bij 29 zendmasten door het hele land brand gesticht. Daarom moeten in elk geval de zogeheten 'C2000-masten' worden beveiligd, vindt de minister. Deze masten vormen het communicatienetwerk van de Nederlandse hulp- en veiligheidsdiensten, waaronder het netwerk van alarmnummer 112.

Eerder Vandaag | 17:10 Tijd voor MAX: Stef Visjager, Piet Paulusma en meer

Informatief, Onderwerpen van deze uitzending Voor haar podcast Making an Opera, volgde Stef Visjager anderhalf jaar ...

Onderwerpen van deze uitzending - Voor haar podcast Making an Opera, volgde Stef Visjager anderhalf jaar lang de Nationale Opera tijdens de repetities van haar nieuwste opera Ritratto naar de wereldpremière op vrijdag 13 maart. In Tijd voor MAX vertelt ze erover. - Het was niet eerder zo droog in deze tijd van het jaar, meldt het KNMI vandaag. Wat valt Piet Paulusma op? - Vanaf maandag mag het weer: een drankje op een terrasje of lekker uit eten. Hoe hebben de restaurants zich voorbereid op de nieuwe regels en wat gaat er allemaal veranderen? Culinair recensent Petra Possel zocht het voor ons uit. - Er is een neerslagtekort. Waarin merken we dat? Jan Peter van der Hoek, Hoogleraar drinkwatervoorziening aan de TU Delft legt het uit. - En Leonie Meijer treedt op!

Eerder Vandaag | 09:20 EenVandaag

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Waarom worden sommige kinderen heel ziek door het coronavirus? ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Waarom worden sommige kinderen heel ziek door het coronavirus? Nieuw onderzoek moet duidelijkheid geven Over de hele wereld duiken verhalen op van kinderen die opeens ernstig ziek worden. Er lijkt sprake te zijn van een link met het coronavirus. Kinderartsen in Nederland zijn inmiddels gestart met een breed onderzoek naar Covid-19 bij kinderen. Waarom worden de meeste kinderen minder snel ziek van het coronavirus dan volwassenen? En waarom slaat het virus bij een kleine groep kinderen wel heel hard toe? Kinderartsen willen voor Nederland specifiek in kaart brengen hoeveel kinderen klachten hebben die lijken op de ziekte van Kawasaki. Ook wordt er breder ingezet op onderzoek naar het coronavirus onder kinderen. Jongeren steunen oproep festivaltickets te bewaren voor later: 'Anders ook streep door volgende festivalzomer' Negen op de tien (88 procent) jongeren die een ticket bezitten voor een afgelast concert, optreden of festival, hebben begrip voor de ‘bewaar je ticket, geniet later’-oproep van de culturele sector. Dat blijkt uit onderzoek van 3Vraagt, onderdeel van het EenVandaag Opiniepanel, in samenwerking met 3FM en CJP. Fietsen in groepjes kan volgens minister Grapperhaus, maar wél op anderhalve meter: 'Wees geen stomkop' Mogen wielrenners en fietsers in groepjes samen fietsen? De versoepelde regels zijn voor veel wielerliefhebbers niet duidelijk. Minister Grapperhaus doet een beroep op het gezonde verstand. "Ik moet geen stomkop zijn, anders ga ik dat virus verspreiden." Zagen we in maart nog alleen eenlingen op de fiets, sinds 11 mei inmiddels verschijnen er weer her en der kleine groepjes. 'Tot vier mensen bij elkaar' is het advies van Wielersportbond NTFU, die de belangen van sportieve fietsers behartigd. De KNWU op haar beurt adviseert het voorlopig te houden bij slechts één fietsmaatje. Minister Grapperhaus benadrukt vooral de afstand die we moeten blijven houden. "Anderhalve meter uit elkaar blijven, ik doe het zelf ook." Sabine (15) had corona zonder klachten, maar werd daarna heel ziek door Kawasaki Ze had het coronavirus, maar had dat niet eens gemerkt. Toch werd de 15-jarige Sabine later heel ziek door wat de ziekte van Kawasaki bleek te zijn. Volgens artsen lijkt het erop dat er een verband is met corona.

Eerder Vandaag | 20:05 De Thundermans

Seizoen 4 - Aflevering 28 - Mad Max Op Eigen Benen Als Max een jacuzzi van zijn ouders geen jacuzzi mag bouwen in zijn lab, besluit hij het huis uit te gaan en trekt hij in bij de opa van Gideon, die leeft volgens het principe: geen regels.

Eerder Vandaag | 16:25 The Nanny

Seizoen 1 - Pilot (a.k.a. The Nanny) Omdat ze haar vriend en werkgever te zwaar onder druk heeft gezet wordt Fran Fine ontslagen. Om toch geld te verdienen gaat ze aan de slag als deur-aan-deurverkoopster van schoonheidsproducten. Intussen zijn de theaterproducent Maxwell Sheffield en zijn vriendin dringend op zoek naar een nieuwe kinderjuffrouw. Wanneer Fran bij de Sheffields aanbelt, denken ze per ongeluk dat zij komt solliciteren voor de openstaande functie. Prompt krijgt ze de job aangeboden. Fran houdt helemaal geen rekening met de regels van de rijke familie en doet alsof ze thuis is. 's Avonds wordt er een belangrijk feest georganiseerd en Fran vindt dat de kinderen, Brighton, Maggie en Grace, ook aanwezig moeten zijn...

Eerder Vandaag | 14:44 Idioten Op De Weg

Aflevering 19 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Eerder Vandaag | 14:22 Strawberry Shortcake

Speelregels Welkom in Berry Bitty City, een miniatuurstadje in een tuin vol aardbeienplanten. Hier wonen Strawberry Shortcake en haar vriendinnetjes. Samen beleven ze avonturen en leren ze nuttige dingen.

Eerder Vandaag | 14:21 Idioten Op De Weg

Aflevering 18 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Eerder Vandaag | 13:55 Idioten Op De Weg

Aflevering 7 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Eerder Vandaag | 13:26 Idioten Op De Weg

Aflevering 6 Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Eerder Vandaag | 12:48 Stop! Politie

Aflevering 64 Realityserie waarin de verkeerspolitie wordt gevolgd. 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg. Het rijgedrag van automobilisten wordt al decennia gevolgd met behulp van de camera's in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Eerder Vandaag | 12:05 Stop! Politie

Aflevering 21 Realityserie waarin de verkeerspolitie wordt gevolgd. 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg. Het rijgedrag van automobilisten wordt al decennia gevolgd met behulp van de camera's in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

 Meer