Redden op tv (tv-tips)

Di 6 oktober 2020 | 18:35 The Bold And The Beautiful

Seizoen 35 - Aflevering 8367 Hope ondersteunt Thomas, die zich zorgen maakt over de ziekte van zijn zus. Ridge, Liam en Finn bundelen hun krachten om Steffy te redden.

Zo 27 september 2020 | 22:00 Trading Places IMDb: 7.5

27/09 - IMDB * 7.5 - Comedy, De broers Mortimer en Randolph Duke zijn succesrijke zakenmannen die wel van een weddenschap houden. Hun laatste bedenksel: ze zullen hun werknemer Louis Winthorpe III inruilen voor zomaar een arme zwerver. Daarmee ...

De broers Mortimer en Randolph Duke zijn succesrijke zakenmannen die wel van een weddenschap houden. Hun laatste bedenksel: ze zullen hun werknemer Louis Winthorpe III inruilen voor zomaar een arme zwerver. Daarmee willen ze kijken of rijkeluiszoon Winthorpe zal afdalen naar de criminaliteit eens hij zijn rijke omgeving en zijn vrienden verliest, en of ze van de zwerver een succesvolle zakenman kunnen maken die zich kan redden in de aandelenhandel. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/trading-places

Je vindt hier de programma's van Redden op tv We hebben de volgende programma's voor Redden The Bold And The Beautiful: 06/10 - Drama, Serie, Soap, Seizoen 35 Aflevering 8367 Hope ondersteunt Thomas, die zich zorgen maakt over de ziekte. Trading Places: 27/09 - IMDB * 7.5 - Comedy, De broers Mortimer en Randolph Duke zijn succesrijke zakenmannen die wel van een weddenschap houden. Hun laatste bedenksel: ze zullen hun werknemer Louis Winthorpe III inruilen voor zomaar een arme zwerver. Daarmee. The Outsider: Film, Wanneer de Britse militair Lex Walker het schokkende bericht krijgt dat zijn dochter dood is aangetroffen in Los Angeles, blijkt bij aankomst dat het lichaam van iemand anders is. Met grof geweld begint Lex een zoektocht naar zijn dochter. Het. Trauma Centrum: Amusement, Seizoen 9 Aflevering 94 van 100 Spoedeisende Hulp en ambulancemedewerkers worden tijdens hun drukke en soms. Trauma Centrum: Amusement, Seizoen 9 Aflevering 95 van 100 Spoedeisende Hulp en ambulancemedewerkers worden tijdens hun drukke en soms. Disney 11 S3: Serie, Jeugd, Episode 219 Ulises biedt Gabo geld aan om het veld te redden. Gabo stelt voor een wedstrijd te spelen om. HMS Ark Royal: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 2 De internationale missie is nog maar net begonnen of de premier geeft HMS Ark Royal. The First 48: Misdaad, Seizoen 21 Aflevering 9 Endless Love & Out of Time Wraak kost een oudere dame in Tulsa het leven. In. Metro: IMDB * 6.5 - Film, Vanwege overmatige bouwwerkzaamheden in het centrum van Moskou ontstaat er een scheur in de muur van een metrotunnel, precies tussen twee stations in. Daarnaast zorgt een lek ervoor dat het water van de Moskva rivier de tunnel. Reasonable Doubt: Serie, Seizoen 3 Aflevering 4 Flames Of Passion Claude Garrett werd veroordeeld voor de moord op zijn vriendin, maar.

Redden op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 16:55 Trauma Centrum

Seizoen 9 - Aflevering 94 van 100 Spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers worden tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden gevolgd. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten die de hulp inroepen van deze zorgverleners komen aan bod in deze dagelijkse realityserie. Met in dit seizoen o.a. sportongelukken, een jong meisje met onbekende stuiptrekkingen en volkszanger Ron Veldhuizen heeft een probleem met zijn voet.

Vandaag | 17:25 Trauma Centrum

Seizoen 9 - Aflevering 95 van 100 Spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers worden tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden gevolgd. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten die de hulp inroepen van deze zorgverleners komen aan bod in deze dagelijkse realityserie. Met in dit seizoen o.a. sportongelukken, een jong meisje met onbekende stuiptrekkingen en volkszanger Ron Veldhuizen heeft een probleem met zijn voet.

Vandaag | 17:35 Disney 11 S3

Episode 219 Ulises biedt Gabo geld aan om het veld te redden. Gabo stelt voor een wedstrijd te spelen om alles of niets. Ulises regelt voor zijn team een aantal profvoetballers, die hij dik betaald.

Morgen | 00:45 Tyrant

Seizoen 3 - The Dead And The Living Molly zet haar eigen leven op het spel om Emma te redden. Siddiq gaat de confrontatie met de Al-Qadi's aan. Ahmed verdiept zich in Nusrats verleden.

Morgen | 07:26 Flin & Flo

Seizoen 2 - Aflevering 22 Kinderserie over de draak Flin en de ridder Flo, die onverwachts vrienden zijn geworden. Flo heeft ooit Flins leven gered toen hij nog klein was. Sindsdien hebben de twee een hechte band. Samen vliegen ze de wereld rond in Flo's Draco: de houten draak die hij zelf gebouwd heeft. In hun zoektocht naar kwaadaardige draken beleven de twee helden spannende avonturen waar ze zich samen elke keer weer weten uit te redden.

Morgen | 08:15 Dr. Panda

Seizoen 1 - Aflevering 6 Animatieserie waarin Dr. Panda iedere dag samen met zijn vrienden een nieuw beroep uitoefent. De ene dag bezorgen ze de post, een andere dag redden ze een kip die vastzit in een boom. Iedere taak zorgt voor nieuwe uitdagingen. Gelukkig is Dr. Panda creatief en werkt hij goed samen, daarom komt alles weer goed!

Morgen | 09:59 Telekids Mini's: Robocar Poli

Seizoen 1 - Heli's verjaardag Animatieserie over het Robocar-team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om de mensen in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen! Zij worden bij hun reddingswerk vaak geassisteerd door de stoere hulpdienstmedewerkster Jin. Kinderen krijgen nuttige tips over veiligheid en ze leren van Poli en zijn vrienden hoe mooi en waardevol het is om anderen te helpen.

Morgen | 13:08 Transformers Rescue Bots Academy

Seizoen 1 - Aflevering 29 Animatieserie over vijf jonge Transformers die les krijgen aan de Rescue Bots Academy. Ze leren hoe ze als team kunnen samenwerken en wat ze moeten doen in noodsituaties. Ze willen levens redden en echte helden worden!

Morgen | 16:30 Trauma Centrum

Seizoen 9 - Aflevering 95 van 100 Spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers worden tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden gevolgd. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten die de hulp inroepen van deze zorgverleners komen aan bod in deze dagelijkse realityserie. Met in dit seizoen o.a. sportongelukken, een jong meisje met onbekende stuiptrekkingen en volkszanger Ron Veldhuizen heeft een probleem met zijn voet.

Morgen | 16:48 Mech-X4

Versus de Berg Onze helden proberen een groep mijnwerkers te redden, waaronder Ryan's biologische vader, uit een berg die op instorten staat.

Morgen | 17:00 Trauma Centrum

Seizoen 9 - Aflevering 96 van 100 Spoedeisende Hulp- en ambulancemedewerkers worden tijdens hun drukke en soms levensreddende werkzaamheden gevolgd. Van ademhalingsproblemen, acute pijnklachten tot trauma's als gevolg van een ongeluk thuis of op de weg; alle patiënten die de hulp inroepen van deze zorgverleners komen aan bod in deze dagelijkse realityserie. Met in dit seizoen o.a. sportongelukken, een jong meisje met onbekende stuiptrekkingen en volkszanger Ron Veldhuizen heeft een probleem met zijn voet.

Morgen | 20:25 All Stars & Zonen

Herhaling. De comedyserie All Stars keert vanaf vanavond na 19 jaar terug op tv onder de titel 'All Stars & Zonen', waarin de hoofdrolspelers van toen ouder zijn geworden. De nieuwe afleveringen zijn elke zondag om 21:55 uur te zien op NPO 3. Acteurs Acteurs als Thomas Acda, Peter Paul Muller, Kasper van Kooten, Isa Hoes en Danny de Munk keren terug. De personages die zij spelen staan nu achter de bar van de club, of zijn inmiddels penningmeester. Nu zijn hun (schoon)zonen en dochters aan de bal. Wanbeleid V.V. Swift Boys, waar inmiddels de zonen en schoonzonen van de oude helden spelen, blijkt door wanbeleid van Johnny, gespeeld door Daniel Boissevain, op de rand van een faillissement te staan. Vaders, zonen en dochters worden opgetrommeld om de club te redden. (Foto's: Dinand van der Wal/BNNVARA)

Morgen | 20:30 Night at the Museum: Secret of the Tomb IMDb: 6.2

Morgen - IMDB * 6.2 - Film, Night at the Museum: Secret of the Tomb is een Amerikaanse avonturen en komediefilm uit het jaar 2014. De hoofdrollen worden vertolkt door Ben Stiller, Robin Williams en Ben Kingsley. Deze film is het vervolg op de film ...

Night at the Museum: Secret of the Tomb is een Amerikaanse avonturen- en komediefilm uit het jaar 2014. De hoofdrollen worden vertolkt door Ben Stiller, Robin Williams en Ben Kingsley. Deze film is het vervolg op de film Night at the Museum: Battle of the Smithsonian (2009) en de derde film uit de Night at the Museum-trilogie. Voor nachtwacht Larey Daley (Ben Stiller) start een nieuw avontuur. Hij weet dat een Egyptisch tablet uit de tijd van de farao's het geheim is achter de tot leven komende museumstukken in het "Museum of Natural History". Maar wanneer dit bijzondere magische tablet tekenen van corrosie begint te vertonen, reist Larry met onder andere Farao Ahkmenrah, Teddy Roosevelt en Attila de Hun af naar het "British Museum" in Londen om het te redden van zijn vreselijke ondergang. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/night-at-the-museum-secret-of-the-tomb

Overmorgen | 07:55 Star Wars: All Stars

Verzet op de Vlucht Moxie en Ka-Pao proberen Roger te redden, terwijl het Verzet in een flinke strijd ten tijde van the Last Jedi verwikkeld zit.

Overmorgen | 11:40 De Avonturen Van K3

Seizoen 1 - Aflevering 40 Animatieserie. De K3-popsterren Hanne, Marthe en Klaasje gaan op wereldtournee! Het wordt een reis vol glitter en glamour, waarbij ze allerlei avonturen beleven. Wat de vriendinnen te wachten staat na de volgende bocht die hun tourbus maakt, is steeds weer een verrassing. Lukt het ze om een weeshuis te redden, juwelendieven te ontmaskeren en een verlegen monster te beschermen, en toch nog hun concert op tijd te halen? Eén ding is zeker: K3 overwint altijd, met een fikse dosis positiviteit én natuurlijk een goed liedje!

Overmorgen | 13:10 Amika: Het Magische Zadel

Manege De Paardenhoeve organiseert een groot cowboyfeest. Amika moet de grote ster van de avond worden, maar hij heeft pijn aan zijn rug. Merel en Oli gaan snel op zoek naar het Magische Zadel om Amika te helpen en het feest te redden.

Overmorgen | 20:25 Socutera

Aflevering 39 van 55 - Dierenbescherming - SOCUTERA De Dierenbescherming helpt jaarlijks tienduizenden dieren in nood. Door het hele land staan medewerkers en vrijwilligers dag en nacht klaar om ze te redden, op te vangen en te beschermen.

Zo 27 september 2020 | 04:21 Ruimtekuikens in de ruimte

Slecht slecht slecht / En tot snot... Buiten het ruimtestation treft Chuck slechterik Sweet Skulls en helpt hij haar bij een invasie. / De Hodoriaanen komen Phil redden maar het blijkt dat ze gehersenspoeld zijn.

 Meer

Redden op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 16:10 The Outsider

Film, Wanneer de Britse militair Lex Walker het schokkende bericht krijgt dat zijn dochter dood is aangetroffen in Los Angeles, blijkt bij aankomst dat het lichaam van iemand anders is. Met grof geweld begint Lex een zoektocht naar zijn dochter. Het ...

Wanneer de Britse militair Lex Walker het schokkende bericht krijgt dat zijn dochter dood is aangetroffen in Los Angeles, blijkt bij aankomst dat het lichaam van iemand anders is. Met grof geweld begint Lex een zoektocht naar zijn dochter. Het spoor leidt naar keiharde criminelen en hij heeft al zijn militaire training nodig om in de wereld van maffia en moordenaars te overleven en zijn dochter te redden uit de klauwen van haar wrede ontvoerder. Tegelijkertijd moet hij de politie zien te ontlopen, die achter hem aanzit vanwege het grote aantal lijken van zware criminelen dat gevonden wordt sinds Lex in LA is aangekomen.

Vandaag | 18:00 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 2 De internationale missie is nog maar net begonnen of de premier geeft HMS Ark Royal opdracht om Britse passagiers te redden die gestrand zijn door de vulkaanuitbarsting op IJsland.

Vandaag | 19:10 The First 48

Seizoen 21 - Aflevering 9 - Endless Love & Out of Time Wraak kost een oudere dame in Tulsa het leven. In Kansas City komt een veelbelovende jonge man tijd tekort om zich uit een hachelijke zaak te redden.

Vandaag | 21:00 Metro IMDb: 6.5

IMDB * 6.5 - Film, Vanwege overmatige bouwwerkzaamheden in het centrum van Moskou ontstaat er een scheur in de muur van een metrotunnel, precies tussen twee stations in. Daarnaast zorgt een lek ervoor dat het water van de Moskva rivier de tunnel ...

Vanwege overmatige bouwwerkzaamheden in het centrum van Moskou ontstaat er een scheur in de muur van een metrotunnel, precies tussen twee stations in. Daarnaast zorgt een lek ervoor dat het water van de Moskva rivier de tunnel instroomt. Honderden passagiers in de metro zitten gevangen. De gigantische vloedgolven dreigen er voor te zorgen dat de metrotunnels instorten inclusief de erboven gelegen stad. Dokter Andrew Garin en zijn dochter Ksyusha zijn twee van de personen die gevangen zitten. Garin zet alles op alles om de overlevende passagiers te redden, met inbegrip van de minnaar van zijn vrouw. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/metro-2013

Vandaag | 22:00 Reasonable Doubt

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Flames Of Passion Claude Garrett werd veroordeeld voor de moord op zijn vriendin, maar hij zegt dat hij haar juist wilde redden uit hun brandende huis. Chris en Fatima gaan op zoek naar de waarheid.

Vandaag | 22:14 Yukon Vet

Seizoen 3 - Aflevering 6 van 9 - Bad News BearBad News BearBad News Bear Neem berenspray mee. Dr. Oakley riskeert alles om een bruine beer te redden van verdrinking, en moet dan rennen om haar eigen leven te redden.

Morgen | 00:00 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 2 De internationale missie is nog maar net begonnen of de premier geeft HMS Ark Royal opdracht om Britse passagiers te redden die gestrand zijn door de vulkaanuitbarsting op IJsland.

Morgen | 00:05 Apocalypto

Film, Gewelddadige indringers bedreigen een Maya gemeenschap. Het bestaan van Jaguar Paw en zijn gezin wordt wreed verstoord als hij door de indringers ontvoerd wordt naar een door angst en onderdrukking geregeerde wereld. De reis is lang en ...

Gewelddadige indringers bedreigen een Maya gemeenschap. Het bestaan van Jaguar Paw en zijn gezin wordt wreed verstoord als hij door de indringers ontvoerd wordt naar een door angst en onderdrukking geregeerde wereld. De reis is lang en gevaarlijk. Door een speling van het lot krijgt hij de kans te ontsnappen. Aangespoord door de liefde voor zijn vrouw en familie probeert hij terug naar huis te keren om zijn gezin te redden.

Morgen | 00:50 Bone Tomahawk IMDb: 7.1

IMDB * 7.1 - Film, Een groep ongeciviliseerde kannibalen wordt door hun leider onverwachts het vredige dorpje Bright Hope binnengeleid. Wanneer ze een aantal bewoners uit het dorpje kidnappen, worden vier mannen achter hen aan gestuurd om de ...

Een groep ongeciviliseerde kannibalen wordt door hun leider onverwachts het vredige dorpje Bright Hope binnengeleid. Wanneer ze een aantal bewoners uit het dorpje kidnappen, worden vier mannen achter hen aan gestuurd om de ontvoerden te redden. Een gewonde rancher, wiens vrouw is gekidnapt, is een van de mannen die de achtervolging inzet en hij krijgt hulp van de sheriff, diens deputy en een welwillende ingehuurde revolverheld. Samen bevinden zij zich binnen de kortste keren in gebieden die hen totaal onbekend zijn. Voor ze het weten krijgen ze te maken met het ultieme wapen van de woeste inboorlingen en de hoop op overleving lijkt langzaam te worden weggenomen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/bone-tomahawk

Morgen | 03:00 Welcome to New York

Film, Meneer Devereaux is een machtig man. Elke dag glijden er miljarden dollars door z'n vingers. Hij is de man die het economische lot van de naties dicteert. Een man met een uitzinnig en ongebreideld seksueel verlangen. Een man die ervan droomt ...

Meneer Devereaux is een machtig man. Elke dag glijden er miljarden dollars door z'n vingers. Hij is de man die het economische lot van de naties dicteert. Een man met een uitzinnig en ongebreideld seksueel verlangen. Een man die ervan droomt de wereld te redden, terwijl hij zichzelf niet kan redden. Een angstig man. Een man die het spoor bijster is. Een man die ten onder gaat.

Morgen | 03:05 The First 48

Seizoen 21 - Aflevering 9 - Endless Love & Out of Time Wraak kost een oudere dame in Tulsa het leven. In Kansas City komt een veelbelovende jonge man tijd tekort om zich uit een hachelijke zaak te redden.

Morgen | 09:00 Paw Patrol

Seizoen 6 - Aflevering 17 - Pups redden de beren / Pups redden een boerloze boerderij Er ligt een berenfamilie te slapen in Avonturenbaai. Ryder en de pups brengen de beren naar hun grot zonder ze wakker te maken. // Boer Al en Boerin Yumi gaan op vakantie. Burgemeester Goodway let op de boerderij, maar dat blijkt niet zo makkelijk.

Morgen | 10:10 The First 48

Seizoen 21 - Aflevering 9 - Endless Love & Out of Time Wraak kost een oudere dame in Tulsa het leven. In Kansas City komt een veelbelovende jonge man tijd tekort om zich uit een hachelijke zaak te redden.

Morgen | 16:00 Good Bones

Seizoen 1 - Aflevering 3 - An Old Victorian House Mina en Karen hebben moeite binnen budget te blijven wanneer ze een oud huis kopen waar ze al een tijdje een oogje op hebben. Kunnen ze dit victoriaanse pareltje redden?

Morgen | 17:15 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 2 De internationale missie is nog maar net begonnen of de premier geeft HMS Ark Royal opdracht om Britse passagiers te redden die gestrand zijn door de vulkaanuitbarsting op IJsland.

Morgen | 18:14 Henry Danger

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Ballonnen van Verdoemenis Captain Man en Kid Danger moeten een manier zien te vinden om de gijzelaars te redden zonder dat Dr. Minyak ze ziet verplaatsen.

Morgen | 19:35 Cities of the Underworld

Seizoen 2 - Aflevering 2 - A-Bomb Underground We dalen af onder de straten van Japan om de nieuwste technologie te zien die de stad moet redden van toekomstige natuurrampen. Ga terug in de tijd, naar WO II, en zie hoe de ondergrond van Hiroshima bescherming bood tegen de krachtigste bommen.

Morgen | 22:30 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 2 De internationale missie is nog maar net begonnen of de premier geeft HMS Ark Royal opdracht om Britse passagiers te redden die gestrand zijn door de vulkaanuitbarsting op IJsland.

Morgen | 22:40 Level 16

Morgen - Film, De zestienjarige Vivien zit vast in The Vestalis Academy, een kostschool die veel weg heeft van een gevangenis. Ze zondert zich af en steekt voor niemand haar nek uit, totdat ze herenigd wordt met Sophia, een vriendin van vroeger die ...

De zestienjarige Vivien zit vast in The Vestalis Academy, een kostschool die veel weg heeft van een gevangenis. Ze zondert zich af en steekt voor niemand haar nek uit, totdat ze herenigd wordt met Sophia, een vriendin van vroeger die haar toentertijd verraden heeft. Samen beginnen de meisjes aan een gevaarlijke zoektocht om de gruwelijke waarheid achter hun opsluiting bloot te leggen. Hun leven staat op het spel en ze moeten alles op alles zetten om zichzelf te redden...

Morgen | 22:51 The Incredible Dr. Pol

Seizoen 8 - Aflevering 8 van 26 - A Twitch In Time Crisis bij Pol Vet. Dr. Emily moet een puppy redden met Parvo en een bacteriële infectie en Dr. Pol een paard dat dreigt te stikken, een konijn dat blind kan worden en een big met een breuk.

Overmorgen | 02:50 Jane Got a Gun IMDb: 5.9

Morgen - IMDB * 5.9 - Film, Jane Hammond (Natalie Portman) is een voorbeeldige vrouw die getrouwd is met Bill, een van de slechtste mannen die er in de stad rondloopt. Als Bill zich tegen zijn eigen bende keert en op een dag halfdood thuis komt met ...

Jane Hammond (Natalie Portman) is een voorbeeldige vrouw die getrouwd is met Bill, een van de slechtste mannen die er in de stad rondloopt. Als Bill zich tegen zijn eigen bende keert en op een dag halfdood thuis komt met acht kogels in zijn rug, neemt Jane zelf een wapen ter handen om orde op zaken te stellen. Om haar familie van de meedogenloze bendeleider John Bishop en zijn wraakzuchtige metgezellen te redden, probeert ze hulp te krijgen van Dan Frost, een revolverheld en voormalig liefde van haar. Dat deze hulp er komt, is te danken aan Dans liefde voor Jane, die maar nipt groter is dan de bijna net zo sterk aanwezige haat voor haar zwaar gehavende man Bill, die hij nu voor haar in bescherming zal moeten nemen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/jane-got-a-gun

Overmorgen | 04:30 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 2 De internationale missie is nog maar net begonnen of de premier geeft HMS Ark Royal opdracht om Britse passagiers te redden die gestrand zijn door de vulkaanuitbarsting op IJsland.

Overmorgen | 06:34 Paw Patrol

Seizoen 6 - Aflevering 14 - Pups redden een vleermuisfamilie / Pups redden een moddermonster Ome Otis veroorzaakt per ongeluk een steenlawine waardoor een vleermuisfamilie vast komt te zitten in een grot. // Burgemeester Goodway probeert Jake's speciale Bergmodder uit op haar huid, maar door een ongelukje gebruikt ze wel heel erg veel.

Overmorgen | 06:48 Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Hog Wild Wanneer een gedumpte pup een gebroken poot blijkt te hebben, doet dr. Jeff er alles aan om de poot te redden. Het team behandelt een bostonterriër die mogelijk ernstig ziek is.

Overmorgen | 08:36 Secrets of The Zoo

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 6 - Run Cheetah Run De dokters in de dierentuin redden 16 ara's uit een benaderde situatie in Alabama, en nemen jachtluipaard Emmet mee voor een schouderoperatie.

Overmorgen | 10:15 Sepp - de wolvenvriend IMDb: 6.8

Overmorgen - IMDB * 6.8 - Film, Zwitserse avonturenfilm uit 2015 met de originele titel Schellen Ursli. Een jongen moet tijdens een strenge winter zijn familie redden van financiële problemen. Nazomer in het idyllische Zwitserse Unterengadin. Ursli ...

Zwitserse avonturenfilm uit 2015 met de originele titel Schellen-Ursli. Een jongen moet tijdens een strenge winter zijn familie redden van financiële problemen. Nazomer in het idyllische Zwitserse Unterengadin. Ursli helpt zijn ouders bij het harde werk op de berg. Hij koestert een diepe vriendschap voor de even oude Sereina, die de zomer met haar ouders doorbrengt in het nabijgelegen vakantieverblijf. Maar wanneer er door het slechte weer een groot deel van de oogst verloren gaat, moet de familie een lening aangaan bij de rijke winkelier van het dorp, waardoor zij in zware schulden zitten. Voor Ursli stort de hele wereld in elkaar. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/sepp-de-wolvenvriend

Overmorgen | 12:45 Red de Orang-Oetan

EO De afgelopen tien jaar heeft een team deskundigen zich ingezet om de ernstig bedreigde Borneose orang-oetan te redden. International Animal Rescue heeft die strijd op beeld vastgelegd. Ze halen de apen uit het verwoeste oerwoud, verlenen eerste hulp, helpen bij het herstel en zetten de gezondste orang-oetans weer uit in het wild. Dit verhaal gaat over hun levensreddende werk en over hoe het zover heeft kunnen komen dat een dier dat zo nauw verwant is aan de mens met uitsterven wordt bedreigd. In deze documentaire worden beelden van echte reddingsacties gecombineerd met bijdragen van deskundigen. Hoe ziet de toekomst eruit en is er nog hoop voor de orang-oetan?

Overmorgen | 14:15 Extreme Engineering

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Drought-Proofing Australia Danny Foster reist naar Melbourne waar na 13 jaar extreme droogte geprobeerd wordt de toekomst te redden met een $3,5 miljard kostende ontziltingscentrale om zeewater te ontzilten.

Overmorgen | 17:20 The Baytown Outlaws

Overmorgen - Film, Nadat Celeste is neergeschoten door haar ex Carlos, een gewelddadige drugsbaron, wordt het tijd om het hard te gaan spelen. Ze huurt Brick, Lincoln en McQueen in. De drie vuurgevaarlijke broers zijn ongekende boerenpummels, zonder ...

Nadat Celeste is neergeschoten door haar ex Carlos, een gewelddadige drugsbaron, wordt het tijd om het hard te gaan spelen. Ze huurt Brick, Lincoln en McQueen in. De drie vuurgevaarlijke broers zijn ongekende boerenpummels, zonder een greintje ontzag voor wie dan ook. Celeste betaalt hen een vermogen om haar zoontje uit de klauwen van Carlos te redden en om de drugsbaas zelf om te leggen. Na een ongekende uitbarsting van blind geweld slaagt het trio er met meer geluk dan wijsheid in de jongen te redden. Helaas blijkt dat nog maar het begin van alle ellende, omdat Carlos als enige de chaotische aanslag overleefd heeft.

Overmorgen | 20:30 Escape Plan 3

Overmorgen - Film, Wanneer de dochter van een machtige zakenman uit Hong Kong vermist raakt, lijkt het op een standaard ontvoering. Maar als Breslin en zijn team, met onder anderen krachtpatser Trent Derosa en de slimme bewakingsdeskundige Hush, de ...

Wanneer de dochter van een machtige zakenman uit Hong Kong vermist raakt, lijkt het op een standaard ontvoering. Maar als Breslin en zijn team, met onder anderen krachtpatser Trent Derosa en de slimme bewakingsdeskundige Hush, de zaak onderzoeken komen ze erachter dat Lester Clark Jr. , de zoon van Breslin's voormalige vijand, achter de ontvoering zit. Lester blijkt daarnaast Abigail Ross, de geliefde van Breslin, vast te houden in een ondoordringbare Oost-Europese kerker genaamd Devil's Station. Om beide vrouwen te redden moet Breslin samenwerken met martial arts meester Shen Lo.

Zo 27 september 2020 | 05:15 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 2 De internationale missie is nog maar net begonnen of de premier geeft HMS Ark Royal opdracht om Britse passagiers te redden die gestrand zijn door de vulkaanuitbarsting op IJsland.

Zo 27 september 2020 | 06:35 Paw Patrol

Seizoen 6 - Aflevering 15 - Megapups Super Paws: pups redden een reuzenkip / Megapups Super Paws: pups tegen Harold's vrieskou De Vogelvrouw is terug en deelt haar superkrachten met Chickaletta. // Harold en Burgemeester Humdinger vinden weer een stukje meteoriet. Wanneer Harold weer superkrachten heeft, maakt hij een apparaat waarmee hij iedereen wil bevriezen.

 Meer

Redden gemist

Eerder Vandaag | 13:30 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 2 De internationale missie is nog maar net begonnen of de premier geeft HMS Ark Royal opdracht om Britse passagiers te redden die gestrand zijn door de vulkaanuitbarsting op IJsland.

Eerder Vandaag | 13:10 Transformers Rescue Bots Academy

Seizoen 1 - Aflevering 28 Animatieserie over vijf jonge Transformers die les krijgen aan de Rescue Bots Academy. Ze leren hoe ze als team kunnen samenwerken en wat ze moeten doen in noodsituaties. Ze willen levens redden en echte helden worden!

Eerder Vandaag | 11:55 Kursk IMDb: 6.6

IMDB * 6.6 - Film, De film vertelt het waargebeurde verhaal van ramp in 2000 met de K 141 Kursk onderzeeër waarbij 118 Russische zeelieden stierven. Tijdens een Russische vlootoefening in de Barentszzee zinkt de onderzeeër na enkele explosies. 23 ...

De film vertelt het waargebeurde verhaal van ramp in 2000 met de K-141 Kursk onderzeeër waarbij 118 Russische zeelieden stierven. Tijdens een Russische vlootoefening in de Barentszzee zinkt de onderzeeër na enkele explosies. 23 bemanningsleden overleven de ramp en wachten wanhopig op hulp terwijl hun zuurstof op dreigt te raken. Ondertussen vechten familieleden wanhopig tegen politieke obstakels en onmogelijke kansen om hen te redden. De Russische overheid heeft vijf dagen lang elke vorm van aangeboden hulp door buitenlandse regeringen geweigerd alvorens toestemming te geven aan Britse en Noorse overheden. Kostbare minuten verstreken. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/kursk

Eerder Vandaag | 10:55 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Making Miracles Tania en Tia redden een ernstig zieke hond van de straten van New Orleans. Later verslechtert de situatie van Chong als zijn kwaadaardige tumor blijft groeien.

Eerder Vandaag | 10:16 Telekids Mini's: Robocar Poli

Seizoen 1 - Vertrouw je vrienden Animatieserie over het Robocar-team, een groepje hulpvoertuigen met speciale eigenschappen. Ze staan altijd klaar om de mensen in Bezemstad te redden uit gevaarlijke situaties. Wat er ook gebeurt, op de Robocars kun je rekenen! Zij worden bij hun reddingswerk vaak geassisteerd door de stoere hulpdienstmedewerkster Jin. Kinderen krijgen nuttige tips over veiligheid en ze leren van Poli en zijn vrienden hoe mooi en waardevol het is om anderen te helpen.

Eerder Vandaag | 10:05 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Freedom Fighters Het team belandt in een gevaarlijke situatie wanneer ze vechthonden van een bende proberen te redden. En voor een van de pitbulls wordt een nieuw thuis gevonden.

Eerder Vandaag | 09:00 HMS Ark Royal

Seizoen 1 - Aflevering 2 De internationale missie is nog maar net begonnen of de premier geeft HMS Ark Royal opdracht om Britse passagiers te redden die gestrand zijn door de vulkaanuitbarsting op IJsland.

Eerder Vandaag | 09:00 Paw Patrol

Seizoen 7 - Aflevering 7 - DINOREDDING Pups redden een pterodactylus / DINOREDDING Pups en het grote geschud Maverick botst tegen een rotswand aan en raakt de gewond. Gelukkig kunnen de Paw Patrol en Dokter Turbot hem helpen. // Er staat een vulkaan op uitbarsten op de Dinogronden. Maar er staan dinosaurussen te grazen aan de voet van de vulkaan.

Eerder Vandaag | 08:23 Dr. Panda

Seizoen 1 - Aflevering 5 Animatieserie waarin Dr. Panda iedere dag samen met zijn vrienden een nieuw beroep uitoefent. De ene dag bezorgen ze de post, een andere dag redden ze een kip die vastzit in een boom. Iedere taak zorgt voor nieuwe uitdagingen. Gelukkig is Dr. Panda creatief en werkt hij goed samen, daarom komt alles weer goed!

Eerder Vandaag | 07:31 Flin & Flo

Seizoen 2 - Aflevering 21 Kinderserie over de draak Flin en de ridder Flo, die onverwachts vrienden zijn geworden. Flo heeft ooit Flins leven gered toen hij nog klein was. Sindsdien hebben de twee een hechte band. Samen vliegen ze de wereld rond in Flo's Draco: de houten draak die hij zelf gebouwd heeft. In hun zoektocht naar kwaadaardige draken beleven de twee helden spannende avonturen waar ze zich samen elke keer weer weten uit te redden.

Eerder Vandaag | 07:00 Legende van Longwood

Film, Wanneer de twaalfjarige Mickey Miller van New York naar Ierland verhuist, ontdekt ze dat zij is voorbestemd om een 300 jaar oude vloek te verbreken. Maar eerst zal ze een bijzondere kudde witte paarden moeten redden en het mysterie van de ...

Wanneer de twaalfjarige Mickey Miller van New York naar Ierland verhuist, ontdekt ze dat zij is voorbestemd om een 300 jaar oude vloek te verbreken. Maar eerst zal ze een bijzondere kudde witte paarden moeten redden en het mysterie van de Zwarte Ridder moeten ontrafelen.

Eerder Vandaag | 06:35 Paw Patrol

Seizoen 6 - Aflevering 22 - Pups redden een Humpoot Burgemeester Humdinger wil dat Toerende Travis naar Boerengat komt en verkleed zich daarom als een monster.

 Meer