Rechts op tv (tv-tips)

Vr 22 november 2019 | 20:25 Louis Theroux: docu over aanrandingen op universiteiten

22/11 - Documentaire, __In deze documentaire onderzoekt Louis Theroux het stijgende aantal seksuele aanrandingen op ...

__In deze documentaire onderzoekt Louis Theroux het stijgende aantal seksuele aanrandingen op universiteitscampussen. Verkachting en aanranding Daarvoor gaat hij naar de oostkust van de Verenigde Staten. Theroux ontmoet daar jonge mannen die beschuldigd zijn van verkrachting en aanranding. Ze zijn niet schuldig bevonden door de rechtbank, maar toch worden ze door de universiteiten zelf op het matje geroepen en riskeren ze een schorsing als blijkt dat de aantijgingen terecht zijn. Slachtoffers Louis Theroux praat ook met de slachtoffers, die zich in de steek gelaten voelen door het rechtssysteem. Zij vinden dat deze interne onderzoeken gerechtigheid brengen. Hij praat er ook met professionals die de jonge generatie nieuwe regels proberen bij te brengen.

Vr 22 november 2019 | 22:30 Terug: TreurTeeVee

22/11 - Komische serie, Vanavond start het tweede seizoen van de Nederlandse zwartkomische serie TreurTeeVee. Vier ...

Vanavond start het tweede seizoen van de Nederlandse zwartkomische serie TreurTeeVee. Vier vrijdagen rond 22:30 uur op NPO 3 en terug te kijken via Gids.tv. Grote thema's In TreurTeeVee worstelen de inwoners van de stad Yolandia met de grote thema's van het leven. De serie is een mix van sketch en drama, absurdisme en romantiek, bittere ernst en flauwekul. Afwijzing In de eerste aflevering is te zien dat Kalle wordt gedumpt door zijn vriend Lars. Via een rechtszaak probeert hij af te dwingen dat Lars toch bij hem blijft. Uusbief ontmoet de vrouw van zijn dromen, maar durft haar niet aan te spreken uit angst voor een afwijzing. Naar bed Frederik Kaak presenteert het programma 'Kaak in Love', waarin hij met verschillende kandidaten naar bed gaat om zijn grote liefde te vinden. Yolanda verdedigt, met zeer veel moeite, de voordelen van een leven als single.

Vandaag | 15:55 Pauw: o.a. Erica Terpstra

Actuele talkshow - herhaling, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Erica Terpstra over haar nieuwe boek 'Erica op ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Erica Terpstra over haar nieuwe boek 'Erica op reis: Reizen met verwondering' Erica Terpstra reist al sinds 2011 de hele wereld over voor Omroep MAX in het programma Erica op Reis. Nu komt Erica met het boek Erica op reis: Reizen met verwondering. In het boek duikt ze, zoals we van haar gewend zijn, vol overgave en enthousiasme in talloze culturen, van Mali tot Taiwan. Vanavond zit ze bij PAUW om hierover te praten. Donnie en Raymond van Barneveld over het boek 'Game Over' Een postbode die het schopt tot vijfvoudig wereldkampioen darten. Raymond van Barneveld is rijk, gelukkig en beroemd, zou je denken. Maar in het laatste jaar van zijn lange dart carrière komt het boek Game Over uit, waar we ook leren over de schaduwkant van het succes. Zijn laatste wereldtitel dateert alweer van 2007, maar de drang om te willen winnen is niet minder geworden. En dat doet pijn. Bij PAUW praat Raymond van Barneveld erover, samen met één van zijn grootste fans: rapper Donnie! Saskia Belleman over de rechtszaak tegen verdachte 'insulinemoorden' Op 17 november 2017 werd de toen 21-jarige verzorger Rahiied A. uit Rotterdam aangehouden. Hij zou bij verzorgingstehuizen patiënten zonder medische noodzaak insuline hebben ingespoten. Vier van de patiënten overleden en zeven werden ziek. Vandaag vond de eerste hoorzitting plaats tegen Rahiied A. Voor deze mega-strafzaak zijn acht dagen uitgetrokken. Saskia Belleman was aanwezig in de rechtbank. Zij schuift met Ron Paternoster aan bij PAUW. Zijn moeder overleed zeer waarschijnlijk na toediening van insuline. Ahmad Mendes Moreira racistisch bejegend tijdens FC Den Bosch - Excelsior Bij de wedstrijd Excelsior Rotterdam - FC Den Bosch van afgelopen zondag waren oerwoudgeluiden en liederen over Zwarte Piet te horen. De geluiden en spreekkoren waren tegen Excelsiorspeler Ahmad Mendes Moreira. Ook werd de middenvelder uitgemaakt voor, volgens hem, ‘k-neger, k-zwarte en k-katoenplukker'. Vanavond zit Hugo Borst bij PAUW om hier zijn oordeel over te vellen.

Je vindt hier de programma's van Rechts op tv We hebben de volgende programma's voor Rechts Louis Theroux: docu over aanrandingen op universiteiten: 22/11 - Documentaire, __In deze documentaire onderzoekt Louis Theroux het stijgende aantal seksuele aanrandingen op. Terug: TreurTeeVee: 22/11 - Komische serie, Vanavond start het tweede seizoen van de Nederlandse zwartkomische serie TreurTeeVee. Vier. Pauw: o.a. Erica Terpstra: Actuele talkshow - herhaling, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Erica Terpstra over haar nieuwe boek 'Erica op. Kramer vs. Kramer: Ted Kramer (Dustin Hoffman) is een zakenman die zijn werk belangrijker vindt dan zijn gezin. Zijn vrouw Joanna (Meryl Streep) kan er niet meer tegen en besluit hem te verlaten. Ted heeft nu de taak zelf het huishouden te doen en op zichzelf en zijn. Trollenjagers: Verhalen uit Arcadia: Animatieserie, 'Kromme Rechtsspraak.' (s 2/ep 12). Van Eigen Bodem: Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft. Van Eigen Bodem: Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft. Van Eigen Bodem: Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft. Deurwaarders UK: Realityreeks, Seizoen 5 Aflevering 12 Realityreeks waarin gerechtsdeurwaarders uit Engeland en Wales worden gevolgd.. Van Eigen Bodem: Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft. In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte: Rechtsanwältin Antonia Brendel kommt mit starken Krämpfen in die Notaufnahme mit Verdacht auf Lebensmittelvergiftung.. Formule 1 GP van Brazilië Race (herhaling): Herhaling van de GP van Brazilië, gereden op de Autódromo José Carlos Pace in São Paulo, Brazilië. Met commentaar. SOKO Wismar (1): Augen und Mund sind weit aufgerissen, als habe er den Teufel gesehen: So sitzt Architekt Gero Albrecht auf einem. Trollenjagers: Verhalen uit Arcadia: Animatieserie, 'Kromme Rechtsspraak.' (s 2/ep 12). Von Tieren und Hexen: Eergisteren - Auf einem Bauernhof leben zahlreiche Tiere im direkten Umfeld des Menschen. Obwohl keines der Tiere eine.

Rechts op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 18:36 Deurwaarders UK

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Realityreeks waarin gerechtsdeurwaarders uit Engeland en Wales worden gevolgd. Terwijl de deurwaarders overgaan tot beslagleggingen en uitzettingen, vertellen de wanbetalers hun vaak hartverscheurende verhaal.

Vandaag | 22:45 De Hofbar

Seizoen 2 - Aflevering 33 - Politieke talkshow. In de Hofbar tegenover de Tweede Kamer mag de burger zijn vinger op de zere plek leggen en krijgen politici het podium om zorgen in de samenleving weg te nemen, vertrouwen te winnen en hun eerlijke verhaal te vertellen. Zowel actualiteiten als agendapunten rechtstreeks vanuit de samenleving komen hier aan bod. En bij ieder onderwerp geldt de belangrijkste spelregel: geen Haagse vragen, geen Haagse antwoorden.

Morgen | 10:35 De Hofbar

Seizoen 2 - Aflevering 33 - Politieke talkshow. In de Hofbar tegenover de Tweede Kamer mag de burger zijn vinger op de zere plek leggen en krijgen politici het podium om zorgen in de samenleving weg te nemen, vertrouwen te winnen en hun eerlijke verhaal te vertellen. Zowel actualiteiten als agendapunten rechtstreeks vanuit de samenleving komen hier aan bod. En bij ieder onderwerp geldt de belangrijkste spelregel: geen Haagse vragen, geen Haagse antwoorden.

Morgen | 18:30 Deurwaarders UK

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Realityreeks waarin gerechtsdeurwaarders uit Engeland en Wales worden gevolgd. Terwijl de deurwaarders overgaan tot beslagleggingen en uitzettingen, vertellen de wanbetalers hun vaak hartverscheurende verhaal.

Rechts op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 13:45 Kramer vs. Kramer

Ted Kramer (Dustin Hoffman) is een zakenman die zijn werk belangrijker vindt dan zijn gezin. Zijn vrouw Joanna (Meryl Streep) kan er niet meer tegen en besluit hem te verlaten. Ted heeft nu de taak zelf het huishouden te doen en op zichzelf en zijn ...

Ted Kramer (Dustin Hoffman) is een zakenman die zijn werk belangrijker vindt dan zijn gezin. Zijn vrouw Joanna (Meryl Streep) kan er niet meer tegen en besluit hem te verlaten. Ted heeft nu de taak zelf het huishouden te doen en op zichzelf en zijn zoontje Billy te passen. Wanneer Ted heeft geleerd te leven met deze verantwoordelijkheden in zijn leven, wil Joanna haar zoontje terug. Ted weigert om hem op te geven en dat leidt tot een rechtszaak om de voogdij van het kind.

Vandaag | 15:40 Trollenjagers: Verhalen uit Arcadia

'Kromme Rechtsspraak.' (s 2/ep 12)

Vandaag | 17:20 Van Eigen Bodem

Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree-Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft overal regio-verslaggevers en specialisten die op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die het verschil maken. In het programma Van Eigen Bodem, doet 1 van onze correspondenten verslag vanuit het mooiste gebied van Nederland. Rijnmond!

Vandaag | 17:50 Van Eigen Bodem

Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree-Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft overal regio-verslaggevers en specialisten die op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die het verschil maken. In het programma Van Eigen Bodem, doet 1 van onze correspondenten verslag vanuit het mooiste gebied van Nederland. Rijnmond!

Vandaag | 18:20 Van Eigen Bodem

Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree-Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft overal regio-verslaggevers en specialisten die op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die het verschil maken. In het programma Van Eigen Bodem, doet 1 van onze correspondenten verslag vanuit het mooiste gebied van Nederland. Rijnmond!

Vandaag | 18:50 Van Eigen Bodem

Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree-Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft overal regio-verslaggevers en specialisten die op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die het verschil maken. In het programma Van Eigen Bodem, doet 1 van onze correspondenten verslag vanuit het mooiste gebied van Nederland. Rijnmond!

Vandaag | 19:20 Van Eigen Bodem

Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree-Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft overal regio-verslaggevers en specialisten die op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die het verschil maken. In het programma Van Eigen Bodem, doet 1 van onze correspondenten verslag vanuit het mooiste gebied van Nederland. Rijnmond!

Vandaag | 19:50 Van Eigen Bodem

Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree-Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft overal regio-verslaggevers en specialisten die op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die het verschil maken. In het programma Van Eigen Bodem, doet 1 van onze correspondenten verslag vanuit het mooiste gebied van Nederland. Rijnmond!

Vandaag | 20:15 Kleine Germanen - Eine Kindheit in der rechten Szene

Als Kind hat Elsa mit dem geliebten Opa Soldat gespielt. Mit dem ausgestreckten rechten Arm hat sie "Für Führer, Volk und Vaterland!" gerufen. Heute blickt sie auf eine Kindheit zurück, die auf Hass und Lügen gebaut war, und versucht zu verstehen, was die Erziehung in einem rechtsradikalen Umfeld aus ihr und ihren eigenen Kindern gemacht hat. Ausgehend von dieser authentischen Geschichte gewährt "Kleine Germanen" in einer spannenden Verbindung aus Animations- und Dokumentarfilm Einblicke in die Strukturen rechtsextremer Familien verschiedenster Ausprägung. Wir erleben mit, was es heißt, in einem solchen Umfeld aufzuwachsen und tagtäglich dazu erzogen zu werden, das vermeintlich Fremde zu hassen. Wie ist es, in einer Welt aufzuwachsen, in der der Stolz auf die nationale Identität über allem steht? Und was wird aus diesen "kleinen Germanen", wenn sie später einmal groß sind? Das Schicksal von Elsa und ihren eigenen Kindern ist nur ein Beispiel von vielen. Elsa geling

Vandaag | 20:20 Van Eigen Bodem

Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree-Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft overal regio-verslaggevers en specialisten die op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die het verschil maken. In het programma Van Eigen Bodem, doet 1 van onze correspondenten verslag vanuit het mooiste gebied van Nederland. Rijnmond!

Vandaag | 20:20 Match de qualification à l'Euro 2020

'Belgique - Chypre.' Rechtstreeks verslag van de laatste wedstrijd die onze nationale elf spelen in hun kwalificatiegroep op weg naar Euro 2020. Het ticket voor dit kampioenschap hebben Hazard en co al een tijdje op zak.

Vandaag | 20:50 Van Eigen Bodem

Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree-Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft overal regio-verslaggevers en specialisten die op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die het verschil maken. In het programma Van Eigen Bodem, doet 1 van onze correspondenten verslag vanuit het mooiste gebied van Nederland. Rijnmond!

Vandaag | 21:20 Van Eigen Bodem

Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree-Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft overal regio-verslaggevers en specialisten die op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die het verschil maken. In het programma Van Eigen Bodem, doet 1 van onze correspondenten verslag vanuit het mooiste gebied van Nederland. Rijnmond!

Vandaag | 21:20 Kinderen van het verzet

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Documentairereeks waarin dertien getuigen spreken over de verzetsdaden van hun ouders en hoe de erfenis van de Tweede Wereldoorlog hun eigen leven heeft bepaald, soms tot vandaag. Erfenis van een oorlog. De Tweede Wereldoorlog ligt al 75 jaar achter ons, maar voor kinderen van verzetsmannen is hij nog dagelijks aanwezig. De oorlog heeft hun leven getekend. Hun engagement op sociaal en maatschappelijk vlak is gelinkt aan het verleden en velen zette de strijd die hun ouders voerden tegen extreemrechts, vandaag nog voort. Vele kinderen van het verzet maken zich zorgen over de erfenis van de daden van hun ouders. Ze kijken door die bril naar de actualiteit en hebben daar ook uitgesproken meningen over. Maar bovenal komt één boodschap altijd bovendrijven: nooit vergeten.

Vandaag | 21:30 Formule 1 GP van Brazilië Race (herhaling)

Herhaling van de GP van Brazilië, gereden op de Autódromo José Carlos Pace in São Paulo, Brazilië. Met commentaar van Olav Mol, analyses van o.a. Doornbos en Coronel en bijdrages rechtstreeks vanaf de grid in São Paulo. Presentatie Rob Kamphues.

Vandaag | 21:50 Van Eigen Bodem

Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree-Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft overal regio-verslaggevers en specialisten die op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die het verschil maken. In het programma Van Eigen Bodem, doet 1 van onze correspondenten verslag vanuit het mooiste gebied van Nederland. Rijnmond!

Vandaag | 22:10 Aufbruch ins Ungewisse

Rechtsextreme sind an der Macht in Deutschland und regieren mit Willkür und Gewalt. Anwalt Schneider (Fabian Busch) flieht samt Familie (u. a. Maria Simon) vor dem Knast gen Südafrika, wo Stabilität herrscht. Nach einem dramatischen "Zwischenstopp" in Namibia landen sie in einem Auffanglager, in Angst vor Abschiebung...Das Politszenario bleibt vage, bildet aber auch nur die Klammer für die dystopische, nah an der Realität erzählte Odyssee einer Familie, die alles verliert und zu zerbrechen droht. Trotz manch papierner Dialogzeilen beklemmend und gar nicht so utopisch.

Vandaag | 22:20 Van Eigen Bodem

Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree-Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft overal regio-verslaggevers en specialisten die op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die het verschil maken. In het programma Van Eigen Bodem, doet 1 van onze correspondenten verslag vanuit het mooiste gebied van Nederland. Rijnmond!

Vandaag | 22:25 RBG

Ruth Joan Bader Ginsburg is een 84-jarige Amerikaanse juriste en één van de negen rechters van het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten. Dit is haar verhaal.

Vandaag | 22:50 Van Eigen Bodem

Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree-Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft overal regio-verslaggevers en specialisten die op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die het verschil maken. In het programma Van Eigen Bodem, doet 1 van onze correspondenten verslag vanuit het mooiste gebied van Nederland. Rijnmond!

Morgen | 06:30 Vice

Seizoen 5 - Aflevering 14 - Reportagereeks waarin het team van VICE de wereld rondreist om de belangrijke en meeslepende verhalen te vertellen die de gewone media links laten liggen. Last Line of Defence/El Rostro. Hoe gaan Amerikaanse Pro-deoadvocaten om met het kreupele rechtssysteem? En we bezoeken de indianen die hopen dat bedrijven hun heilige plaatsen niet zullen vernietigen uit winstbejag.

Morgen | 07:18 Van Eigen Bodem

Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree-Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft overal regio-verslaggevers en specialisten die op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die het verschil maken. In het programma Van Eigen Bodem, doet 1 van onze correspondenten verslag vanuit het mooiste gebied van Nederland. Rijnmond!

Morgen | 07:48 Van Eigen Bodem

Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree-Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft overal regio-verslaggevers en specialisten die op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die het verschil maken. In het programma Van Eigen Bodem, doet 1 van onze correspondenten verslag vanuit het mooiste gebied van Nederland. Rijnmond!

Morgen | 08:18 Van Eigen Bodem

Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree-Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft overal regio-verslaggevers en specialisten die op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die het verschil maken. In het programma Van Eigen Bodem, doet 1 van onze correspondenten verslag vanuit het mooiste gebied van Nederland. Rijnmond!

Morgen | 08:48 Van Eigen Bodem

Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree-Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft overal regio-verslaggevers en specialisten die op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die het verschil maken. In het programma Van Eigen Bodem, doet 1 van onze correspondenten verslag vanuit het mooiste gebied van Nederland. Rijnmond!

Morgen | 09:18 Van Eigen Bodem

Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree-Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft overal regio-verslaggevers en specialisten die op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die het verschil maken. In het programma Van Eigen Bodem, doet 1 van onze correspondenten verslag vanuit het mooiste gebied van Nederland. Rijnmond!

Morgen | 09:48 Van Eigen Bodem

Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree-Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft overal regio-verslaggevers en specialisten die op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die het verschil maken. In het programma Van Eigen Bodem, doet 1 van onze correspondenten verslag vanuit het mooiste gebied van Nederland. Rijnmond!

Morgen | 10:18 Van Eigen Bodem

Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree-Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft overal regio-verslaggevers en specialisten die op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die het verschil maken. In het programma Van Eigen Bodem, doet 1 van onze correspondenten verslag vanuit het mooiste gebied van Nederland. Rijnmond!

Morgen | 10:48 Van Eigen Bodem

Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree-Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft overal regio-verslaggevers en specialisten die op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die het verschil maken. In het programma Van Eigen Bodem, doet 1 van onze correspondenten verslag vanuit het mooiste gebied van Nederland. Rijnmond!

Morgen | 11:15 SOKO Wismar (2)

Augen und Mund sind weit aufgerissen, als habe er den Teufel gesehen: So sitzt Architekt Gero Albrecht auf einem einsamen Parkplatz tot am Steuer seines Wagens. Ist er getötet worden? Der Fall gestaltet sich für die SOKO Wismar dieses Mal besonders schwierig: Am Auto des Opfers werden seltsame Brandspuren gefunden, und es gibt weder Zeugen noch Hinweise auf einen möglichen Unfall. Was hat Gero Albrecht in dieser verlassenen Gegend gewollt? Auch Nachforschungen in Albrechts Baufirma führen nicht weiter: Prokuristin Gesa Voss gibt sich verschlossen, und Mitinhaber Sönke Schmidt ist im Ausland. Doch aus dieser Richtung kommt unerwartet eine erste Spur - aus Schweden. Dort wird Sönke Schmidt ermordet aufgefunden. Die Szenerie am Tatort gleicht dem Fall von Gero Albrecht bis ins kleinste Detail. Beginnt hier gerade ein Serientäter sein Werk? Kommissar Sven Herzog nimmt die Fähre nach Schweden, um mit den schwedischen Kollegen zusammenzuarbeiten. Werden

Morgen | 11:18 Van Eigen Bodem

Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree-Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft overal regio-verslaggevers en specialisten die op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die het verschil maken. In het programma Van Eigen Bodem, doet 1 van onze correspondenten verslag vanuit het mooiste gebied van Nederland. Rijnmond!

Morgen | 11:48 Van Eigen Bodem

Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree-Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft overal regio-verslaggevers en specialisten die op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die het verschil maken. In het programma Van Eigen Bodem, doet 1 van onze correspondenten verslag vanuit het mooiste gebied van Nederland. Rijnmond!

Morgen | 12:18 Van Eigen Bodem

Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree-Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft overal regio-verslaggevers en specialisten die op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die het verschil maken. In het programma Van Eigen Bodem, doet 1 van onze correspondenten verslag vanuit het mooiste gebied van Nederland. Rijnmond!

Morgen | 12:48 Van Eigen Bodem

Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree-Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft overal regio-verslaggevers en specialisten die op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die het verschil maken. In het programma Van Eigen Bodem, doet 1 van onze correspondenten verslag vanuit het mooiste gebied van Nederland. Rijnmond!

Morgen | 13:18 Van Eigen Bodem

Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree-Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft overal regio-verslaggevers en specialisten die op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die het verschil maken. In het programma Van Eigen Bodem, doet 1 van onze correspondenten verslag vanuit het mooiste gebied van Nederland. Rijnmond!

Morgen | 13:30 Hij komt, hij komt, ... intrede van de Sint met VGT

Rechtstreeks verslag van de blijde intrede van de Sint in Antwerpen. Getolkt in Vlaamse Gebarentaal (VGT).

Morgen | 13:48 Van Eigen Bodem

Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree-Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft overal regio-verslaggevers en specialisten die op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die het verschil maken. In het programma Van Eigen Bodem, doet 1 van onze correspondenten verslag vanuit het mooiste gebied van Nederland. Rijnmond!

Morgen | 14:18 Van Eigen Bodem

Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree-Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft overal regio-verslaggevers en specialisten die op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die het verschil maken. In het programma Van Eigen Bodem, doet 1 van onze correspondenten verslag vanuit het mooiste gebied van Nederland. Rijnmond!

Morgen | 14:48 Van Eigen Bodem

Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree-Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft overal regio-verslaggevers en specialisten die op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die het verschil maken. In het programma Van Eigen Bodem, doet 1 van onze correspondenten verslag vanuit het mooiste gebied van Nederland. Rijnmond!

Morgen | 15:18 Van Eigen Bodem

Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree-Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft overal regio-verslaggevers en specialisten die op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die het verschil maken. In het programma Van Eigen Bodem, doet 1 van onze correspondenten verslag vanuit het mooiste gebied van Nederland. Rijnmond!

Morgen | 15:48 Van Eigen Bodem

Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree-Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft overal regio-verslaggevers en specialisten die op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die het verschil maken. In het programma Van Eigen Bodem, doet 1 van onze correspondenten verslag vanuit het mooiste gebied van Nederland. Rijnmond!

Morgen | 16:18 Van Eigen Bodem

Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree-Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft overal regio-verslaggevers en specialisten die op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die het verschil maken. In het programma Van Eigen Bodem, doet 1 van onze correspondenten verslag vanuit het mooiste gebied van Nederland. Rijnmond!

Morgen | 16:48 Van Eigen Bodem

Wij zijn erbij. Van Gorinchem tot de Haven van Rotterdam. En van Goeree-Overflakkee tot de Drechtsteden. Rijnmond heeft overal regio-verslaggevers en specialisten die op zoek gaan naar bijzondere verhalen en mensen die het verschil maken. In het programma Van Eigen Bodem, doet 1 van onze correspondenten verslag vanuit het mooiste gebied van Nederland. Rijnmond!

Morgen | 17:00 Formule 1 GP van Brazilië Race (herhaling)

Herhaling van de GP van Brazilië, gereden op de Autódromo José Carlos Pace in São Paulo, Brazilië. Met commentaar van Olav Mol, analyses van o.a. Doornbos en Coronel en bijdrages rechtstreeks vanaf de grid in São Paulo. Presentatie Rob Kamphues.

Morgen | 18:55 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Familiezaken: Het plan van de vierling om geen spelletjesavond meer te hoeven doen, werkt averechts: ze zitten opgescheept met een extra gezin dat dol is op spelletjes.

Morgen | 20:15 3satThema: Europas Ängste: Europa - der verunsicherte Kontinent

Ein diffuses Gefühl von Angst und Unsicherheit hat sich in Europa breitgemacht. Die Folgen der IS-Terroranschläge in Paris, Nizza, Brüssel und Berlin sind bei vielen nicht verarbeitet. Hinzu kommt in ganz Europa eine steigende Ablehnung von Flüchtlingen. Übergriffe von Migranten sorgen für Unmut und das Erstarken rechter Parteien sowie rechtsextremer Gruppierungen. Neuer Terror droht von rechts. - "3satThema" widmet sich Europas Ängsten. Der Film von Patrick Zeilhofer und Volker Wasmuth zeichnet die schwersten Anschläge der vergangenen Jahre nach. Opfer des Pariser Bataclan-Angriffs und der Kölner Silvesternacht 2015 sprechen über ihre Traumatisierung. Terrorismusforscher Professor Peter R. Neumann analysiert die Strategien der Terroristen - dazu zählt auch, Bilder des Schreckens zu verbreiten. Machen sic

 Meer

Rechts gemist

Eerder Vandaag | 13:10 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte

Rechtsanwältin Antonia Brendel kommt mit starken Krämpfen in die Notaufnahme mit Verdacht auf Lebensmittelvergiftung. Julia Berger, die Frau Brendel untersucht, stellt eine erstaunliche Diagnose, mit der weder Antonia noch ihr besorgter Freund Frederik Eisert gerechnet haben. Theresa setzt sich für ihren Patienten Robin Clemens sehr ein. Der junge Mann wird mit diffusen Symptomen ins Klinikum eingeliefert und es beginnt eine fieberhafte Suche nach den möglichen Ursachen. Sogar der Oberarzt Dr. Marc Lindner hat Schwierigkeiten, eine Diagnose zu stellen, bis ihm schließlich eine zündende Idee kommt.

Eerder Vandaag | 12:30 Formule 1 GP van Brazilië Race (herhaling)

Herhaling van de GP van Brazilië, gereden op de Autódromo José Carlos Pace in São Paulo, Brazilië. Met commentaar van Olav Mol, analyses van o.a. Doornbos en Coronel en bijdrages rechtstreeks vanaf de grid in São Paulo. Presentatie Rob Kamphues.

Eerder Vandaag | 11:15 SOKO Wismar (1)

Augen und Mund sind weit aufgerissen, als habe er den Teufel gesehen: So sitzt Architekt Gero Albrecht auf einem einsamen Parkplatz tot am Steuer seines Wagens. Ist er getötet worden? Der Fall gestaltet sich für die SOKO Wismar dieses Mal besonders schwierig: Am Auto des Opfers werden seltsame Brandspuren gefunden, und es gibt weder Zeugen noch Hinweise auf einen möglichen Unfall. Was hat Gero Albrecht in dieser verlassenen Gegend gewollt? Auch Nachforschungen in Albrechts Baufirma führen nicht weiter: Prokuristin Gesa Voss gibt sich verschlossen, und Mitinhaber Sönke Schmidt ist im Ausland. Doch aus dieser Richtung kommt unerwartet eine erste Spur - aus Schweden. Dort wird Sönke Schmidt ermordet aufgefunden. Die Szenerie am Tatort gleicht dem Fall von Gero Albrecht bis ins kleinste Detail. Beginnt hier gerade ein Serientäter sein Werk? Kommissar Sven Herzog nimmt die Fähre nach Schweden, um mit den schwedischen Kollegen zusammenzuarbeiten. Werden

Eerder Vandaag | 07:05 Trollenjagers: Verhalen uit Arcadia

'Kromme Rechtsspraak.' (s 2/ep 12)

Gisteren 03:40 Von Tieren und Hexen

Auf einem Bauernhof leben zahlreiche Tiere im direkten Umfeld des Menschen. Obwohl keines der Tiere eine Bedrohung für den Menschen darstellt, werden sie im Volksglauben allzu oft verteufelt. So wurden während des Mittelalters Eulen an Türen genagelt und Katzen verfolgt, während Elstern als skrupellose Diebe galten. Dabei sind die Tiere nicht nur harmlos, sie bringen sogar zahlreiche Vorteile für die Hofbesitzer. Die Katze zum Beispiel befreit das Haus von Mäusen. Doch schon ihr durchdringender Blick und ihre Art, sich auf leisen Sohlen fortzubewegen haben ausgereicht, ihr einen ungemein negativen Ruf zu bescheren. Besonders schwarze Katzen sind bis heute Gegenstand eines törichten Aberglaubens: Kreuzen sie den Weg von links nach rechts, soll dies Unglück bringen. Auch die Eule galt lange Zeit als unheilvolle Kreatur der Dunkelheit. Nachts ist sie kaum zu bemerken und fliegt geräuschlos. Aufgrund