Rechten op tv (tv-tips)

Vandaag | 21:30 Ladies Night: o.a. donorkind Steph Raeymaekers

Praatprogramma over de actualiteit, Bij Merel Westrik in ‘Ladies Night’ woensdagavond schuift, naast drie van haar ...

Bij Merel Westrik in ‘Ladies Night’ woensdagavond schuift, naast drie van haar vaste vriendinnen, Olcay Gulsen, Carolien Borgers en Stella Bergsma, ook Steph Raeymaekers (40) aan. Zij is geboren uit een anonieme spermacocktail en wil weten waar ze vandaan komt. Ook seksuoloog Ellen Laan en pedagoog Belle Barbé zijn te gast en vertellen waarom zij pleiten voor seksueel genot voor vrouwen. Anonieme spermacocktail Raeymaekers is donorkind, maar heeft haar biologische vader nog niet gevonden. Ze wil hem dolgraag ontmoeten. In Ladies Night vertelt ze erover. Ook spreekt ze de Verenigde Naties in Genève volgende week toe over de rechten van donorkinderen. De medische wetenschap maakt voor oudere vrouwen met een kinderwens steeds meer mogelijk: ook Nederlandse vrouwen zoeken hun heil in het buitenland voor een anonieme (commerciële) donor. Seksueel genot Daarnaast schuiven seksuoloog Ellen Laan en pedagoog Belle Barbé aan. Zij pleiten beiden voor seksueel genot voor vrouwen. Uit onderzoek blijkt dat mannen nog steeds meer plezier beleven aan seks dan vrouwen. Er is sprake van een orgasme gap: 95 procent van de heteroseksuele mannen komt klaar tijdens seks en bij vrouwen is dat slechts 65 procent. Wat kunnen we daar aan doen? Vaste vriendinnen Naast de gasten zijn uiteraard ook weer drie vaste vriendinnen van Westrik aanwezig in de studio. Vanavond schuiven Olcay Gulsen, Carolien Borgers en Stella Bergsma aan. In de talkshow bespreken zij met Westrik wat hen opviel in het nieuws, op social media en in hun dagelijks leven.

Vandaag | 22:00 Trippers

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Reisreportagereeks met indringende, bijzondere en verborgen verhalen over wat jonge mensen in het buitenland bezighoudt. Guatemala. Maurice en Emma zijn in Guatemala, een land waar mannen de dienst uitmaken en waar vrouwen en meisjes, maar ook gays nog een lange weg te gaan hebben als het gaat om gelijke rechten. Meisjes worden uitgehuwelijkt aan oude mannen met tienerzwangerschappen tot gevolg en gays worden door hun ouders naar duiveluitdrijvers gestuurd. Ondertussen is het voor de mannen erg lastig om hun privileges te moeten afstaan, wat hen betreft blijft alles lekker bij het oude.

Morgen | 00:30 Ladies Night: o.a. donorkind Steph Raeymaekers

Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Bij Merel Westrik in ‘Ladies Night’ woensdagavond schuift, naast drie ...

Herhaling. Bij Merel Westrik in ‘Ladies Night’ woensdagavond schuift, naast drie van haar vaste vriendinnen, Olcay Gulsen, Carolien Borgers en Stella Bergsma, ook Steph Raeymaekers (40) aan. Zij is geboren uit een anonieme spermacocktail en wil weten waar ze vandaan komt. Ook seksuoloog Ellen Laan en pedagoog Belle Barbé zijn te gast en vertellen waarom zij pleiten voor seksueel genot voor vrouwen. Anonieme spermacocktail Raeymaekers is donorkind, maar heeft haar biologische vader nog niet gevonden. Ze wil hem dolgraag ontmoeten. In Ladies Night vertelt ze erover. Ook spreekt ze de Verenigde Naties in Genève volgende week toe over de rechten van donorkinderen. De medische wetenschap maakt voor oudere vrouwen met een kinderwens steeds meer mogelijk: ook Nederlandse vrouwen zoeken hun heil in het buitenland voor een anonieme (commerciële) donor. Seksueel genot Daarnaast schuiven seksuoloog Ellen Laan en pedagoog Belle Barbé aan. Zij pleiten beiden voor seksueel genot voor vrouwen. Uit onderzoek blijkt dat mannen nog steeds meer plezier beleven aan seks dan vrouwen. Er is sprake van een orgasme gap: 95 procent van de heteroseksuele mannen komt klaar tijdens seks en bij vrouwen is dat slechts 65 procent. Wat kunnen we daar aan doen? Vaste vriendinnen Naast de gasten zijn uiteraard ook weer drie vaste vriendinnen van Westrik aanwezig in de studio. Vanavond schuiven Olcay Gulsen, Carolien Borgers en Stella Bergsma aan. In de talkshow bespreken zij met Westrik wat hen opviel in het nieuws, op social media en in hun dagelijks leven.

Je vindt hier de programma's van Rechten op tv We hebben de volgende programma's voor Rechten Ladies Night: o.a. donorkind Steph Raeymaekers: Praatprogramma over de actualiteit, Bij Merel Westrik in ‘Ladies Night’ woensdagavond schuift, naast drie van haar. Trippers: Reisdocumentaire, Seizoen 3 Aflevering 6 Reisreportagereeks met indringende, bijzondere en verborgen verhalen over wat. Ladies Night: o.a. donorkind Steph Raeymaekers: Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Bij Merel Westrik in ‘Ladies Night’ woensdagavond schuift, naast drie. Chefs: Dramaserie, Seizoen 2 Aflevering 2 Franse dramaserie. Le Chef raapt al zijn moed bij elkaar en investeert in een kroeg. Trippers: Reisdocumentaire, Seizoen 3 Aflevering 6 Reisreportagereeks met indringende, bijzondere en verborgen verhalen over wat. Jamie at Home: Morgen - Culinair magazine, Eerste aflevering. Culinair magazine waarin Jamie Oliver in zijn eigen keuken heerlijke. Jamie at Home: Morgen - Culinair magazine, Aflevering 2 Culinair magazine waarin Jamie Oliver in zijn eigen keuken heerlijke gerechten. Piet Patron: Morgen - In deze aflevering volgen we Thibault, de chef koude kant in Likoké. Hij is de man die verantwoordelijk is. Jamie at Home: Morgen - Culinair magazine, Eerste aflevering. Culinair magazine waarin Jamie Oliver in zijn eigen keuken heerlijke. Jamie at Home: Morgen - Culinair magazine, Aflevering 2 Culinair magazine waarin Jamie Oliver in zijn eigen keuken heerlijke gerechten. The Loud House: Seizoen 4 Aflevering 6 Aangespoeld / Recept voor rampen: De familie is sinds lange tijd weer eens gezamenlijk vrij en. Piet Patron: In deze aflevering volgen we Thibault, de chef koude kant in Likoké. Hij is de man die verantwoordelijk is voor alle. Kook mee met MAX: Culinair magazine, Aflevering 181 Culinair magazine waarin topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub de kijkers helpen bij. Kook mee met MAX: Culinair magazine, Aflevering 181 Culinair magazine waarin topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub de kijkers helpen bij. Big Time Rush: Eergisteren - Seizoen 2 Aflevering 24 Big Time Staking: De jongens werken hard in de studio aan het eerste nummer van.

Rechten op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 02:35 Trippers

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Reisreportagereeks met indringende, bijzondere en verborgen verhalen over wat jonge mensen in het buitenland bezighoudt. Guatemala. Maurice en Emma zijn in Guatemala, een land waar mannen de dienst uitmaken en waar vrouwen en meisjes, maar ook gays nog een lange weg te gaan hebben als het gaat om gelijke rechten. Meisjes worden uitgehuwelijkt aan oude mannen met tienerzwangerschappen tot gevolg en gays worden door hun ouders naar duiveluitdrijvers gestuurd. Ondertussen is het voor de mannen erg lastig om hun privileges te moeten afstaan, wat hen betreft blijft alles lekker bij het oude.

Morgen | 12:35 Kook mee met MAX

Aflevering 182 - Culinair magazine waarin topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub de kijkers helpen bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. Snelle kiprendang met geroosterde spitskool

Morgen | 14:15 Kook mee met MAX

Aflevering 182 - Culinair magazine waarin topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub de kijkers helpen bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. Snelle kiprendang met geroosterde spitskool

Overmorgen | 17:50 Chez Benali

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Culinaire reportagereeks over de geheimen van de Marokkaanse keuken. Marokko in zes gerechten: Couscous en bikini's!. Het maken van een traditionele couscous vraagt veel tijd en geduld. In de bergen van Ifrane krijgen Abdelkader en Saida daarom een lesje 'geduld' van drie generaties vrouwen.

Za 16 november 2019 | 15:00 De Grote Tuinverbouwing

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Magazine waarin mensen verrast worden met een getransformeerde tuin en interieur. In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzondere gerechten van de barbecue. In de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' toert Lodewijk wekelijks in zijn speciale bus door het land om de mensen op een plezierige manier te leren over duurzaamheid. In verschillende woonwijken laat hij de bewoners zien hoe makkelijk en simpel het is om met groen aan de slag te gaan. Ook toont Lodewijk verschillende trucjes hoe je bijvoorbeeld eenvoudig het regenwater kan afkoppelen van het riool. Daarnaast bezoekt hij scholen om kinderen bewustwording van duurzaamheid mee te geven. Tuinicoon Rob Verlinden reist in zijn rubriek 'Robs Wereld' door zowel Nederland als het buitenland op zoek naar de meeste bijzondere planten.

Za 16 november 2019 | 17:00 De Grote Tuinverbouwing

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Magazine waarin mensen verrast worden met een getransformeerde tuin en interieur. In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzondere gerechten van de barbecue. In de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' toert Lodewijk wekelijks in zijn speciale bus door het land om de mensen op een plezierige manier te leren over duurzaamheid. In verschillende woonwijken laat hij de bewoners zien hoe makkelijk en simpel het is om met groen aan de slag te gaan. Ook toont Lodewijk verschillende trucjes hoe je bijvoorbeeld eenvoudig het regenwater kan afkoppelen van het riool. Daarnaast bezoekt hij scholen om kinderen bewustwording van duurzaamheid mee te geven. Tuinicoon Rob Verlinden reist in zijn rubriek 'Robs Wereld' door zowel Nederland als het buitenland op zoek naar de meeste bijzondere planten.

Zo 17 november 2019 | 09:35 De Grote Tuinverbouwing

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Magazine waarin mensen verrast worden met een getransformeerde tuin en interieur. In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzondere gerechten van de barbecue. In de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' toert Lodewijk wekelijks in zijn speciale bus door het land om de mensen op een plezierige manier te leren over duurzaamheid. In verschillende woonwijken laat hij de bewoners zien hoe makkelijk en simpel het is om met groen aan de slag te gaan. Ook toont Lodewijk verschillende trucjes hoe je bijvoorbeeld eenvoudig het regenwater kan afkoppelen van het riool. Daarnaast bezoekt hij scholen om kinderen bewustwording van duurzaamheid mee te geven. Tuinicoon Rob Verlinden reist in zijn rubriek 'Robs Wereld' door zowel Nederland als het buitenland op zoek naar de meeste bijzondere planten.

Rechten op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 00:24 Chefs

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Franse dramaserie. Le Chef raapt al zijn moed bij elkaar en investeert in een kroeg waar hij zijn klanten nieuwe gerechten voorschotelt.

Morgen | 07:00 Jamie at Home

Eerste aflevering. Culinair magazine waarin Jamie Oliver in zijn eigen keuken heerlijke gerechten bereidt. Jamie Oliver richt zijn culinaire aandacht op de bescheiden aardappel. Hij maakt de perfecte aardappelsalade met pas geoogste nieuwe aardappelen.

Morgen | 07:25 Jamie at Home

Aflevering 2 - Culinair magazine waarin Jamie Oliver in zijn eigen keuken heerlijke gerechten bereidt. Jamie maakt drie verrassende gerechten met verse erwten en tuinbonen, die hij zojuist uit zijn tuin heeft geplukt.

Morgen | 08:10 Piet Patron

In deze aflevering volgen we Thibault, de chef koude kant in Likoké. Hij is de man die verantwoordelijk is voor alle koude gerechten op het menu. Piet noemt hem ook wel eens de clown van de keuken, want niemand is veilig voor de grappen van Thibault. Tegelijk redt hij het in het jonge keukenteam als oudste chef én als enige Fransman. In zijn zoektocht naar Franse topproducten gaat Piet persoonlijk langs bij biologisch forellenkweker Cédric. Daarvoor waagt de patron zich zelfs onder de vissers op het water...

Morgen | 11:05 Jamie at Home

Eerste aflevering. Culinair magazine waarin Jamie Oliver in zijn eigen keuken heerlijke gerechten bereidt. Jamie Oliver richt zijn culinaire aandacht op de bescheiden aardappel. Hij maakt de perfecte aardappelsalade met pas geoogste nieuwe aardappelen.

Morgen | 11:35 Jamie at Home

Aflevering 2 - Culinair magazine waarin Jamie Oliver in zijn eigen keuken heerlijke gerechten bereidt. Jamie maakt drie verrassende gerechten met verse erwten en tuinbonen, die hij zojuist uit zijn tuin heeft geplukt.

Morgen | 13:05 Elefant, Tiger & Co.

- Stecknadel im Heuhaufen Ruben Holland hat heute jede Menge vor. 15 Präriehunde warten in der rückwärtigen Tierhaltung der Tropenhalle auf ihre Abreise. Bevor es losgeht, serviert Hubertus Schmuck das Frühstück. Doch keiner der Präriehunde lässt sich blicken. Sie haben sich in einem riesigen Strohhaufen verschanzt und stecken kaum die Nase raus. Für Ruben Holland und seine acht "Hundefänger" beginnt die Suche nach dem Präriehund im Heuhaufen - Nomen est Omen Der kleine Tapirmann entwickelt sich prächtig an der Seite von Mutter Laila. Ausflüge im Vorgarten gehören längst zum Alltag. Nun naht das nächste Großereignis: die Taufe des Kleinen. Diesmal haben die Zoomitarbeiter entschieden, aber das Geheimnis lüften kann nur Laila - Jörg wird zum Korbflechter Erdmännchen sind sehr soziale Lebewesen und brauchen den Kontakt mit ihren Artgenossen. Auf die Erdmännchen wartet gute Unterhaltung. Jörg juckt es mal wieder in den Fingern. Er will seinen Erdmännchen eine neue Attraktion bieten: eine Hängematte, geflochten aus Weidezweigen. Daran werkelt er in jeder freien Minute – ganz so wie früher sein Großvater, ein Hobby-Korbflechter. Aber werden die Erdmännchen mit der komischen Konstruktion etwas anfangen können? Jörg setzt überzeugende Argumente ein, verkündet nebenbei eine schöne Neuigkeit und präsentiert zum ersten Mal sein erstes Tattoo: ein großflächiges Bild, gestochen scharf prangt es auf der rechten Wade. Was es zeigt? Verraten wir noch nicht!

Morgen | 15:15 Meesterlijke Klassiekers

'Zeetong Meunière.' Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen: van stoofvlees tot waterzooi, van kaaskroketten tot vol-au-vent, en toon hoe je deze gerechten op z'n best op tafel tovert.

Morgen | 16:25 Uit de Schelp

Het goud uit de zee. Zo noemt chef Johan Segers de schaal - en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat. Net zoals we Johan kennen, zorgt hij ook deze keer voor de meest toegankelijke gerechten waarin de pure smaken van zijn producten helemaal tot hun recht komen. Zonder al te veel poespas en tierlantijntjes tovert de chef telkens een heerlijk bord op tafel waarin de schaal- en schelpdieren helemaal kunnen schitteren in hun eenvoud.

Morgen | 17:10 The Loud House

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Aangespoeld / Recept voor rampen: De familie is sinds lange tijd weer eens gezamenlijk vrij en gaan een dagje varen op het Eddy meer. // Clyde laat Lincoln een stel diepvriesmaaltijden proeven. Ze blijken precies hetzelfde te smaken als paps gerechten. Een receptendiefstal!

Morgen | 20:00 Agatha Raisin

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Dorps gehakketak in Ancombe over de verkoop van waterrechten leidt tot de dood van Robert Struthers, de voorzitter van de parochieraad. 3/8

Morgen | 20:10 A la carte

'Kip met currysaus.' Sommige gerechten lijken op het eerste gezicht heel gemakkelijk om te maken, maar als je ze op de perfecte manier wil serveren, zijn ze toch niet zo simpel als vaak gedacht. Zo stuurde Fons een vraag naar Johan met de vraag hoe hij een gebraden kip met een lekkere warme currysaus moet maken, iets waar zijn vrouw gek op is, maar waar hij maar niet in slaagt.

Morgen | 20:50 Call Me Kuchu

Documentaire. Op 29 juni is het Roze Zaterdag in Nederland. Terwijl in Utrecht de emancipatie van homoseksualiteit in Nederland wordt gevierd, toont de documentaire 'Call me Kuchu' een andere realiteit. David Kato is één van de eerste openlijke homoseksuelen in Oeganda, een land waar homoseksualiteit strafbaar is en de rechten van de LGBT-gemeenschap met voeten worden getreden. Samen met gelijkgestemden vecht Kato tegen de antihomo terreur in zijn land, totdat het noodlot toeslaat en er een schokgolf van ongeloof over de wereld gaat.

Morgen | 21:45 Hindafing

Endlich einmal gute Nachrichten für Zischl: Die Ministerpräsidentin Barbara Obereder ist aus dem Koma erwacht und will ihn zum Staatssekretär machen. Alles könnte gut werden, wenn da nicht Marie wäre, die Zischl plötzlich verlässt. Und die Partei, die Zischl plötzlich zum neuen Gesicht ihres rechten Flügels machen will. Und die letzten Überreste der RAF, die plötzlich auftauchen, um Zischl als politischen Gefangenen zu nehmen. Und die Ukrainer, die nach ihren verschollenen Kameraden suchen. Das heillose Desaster mündet schließlich in einem furiosen Finale, bei dem alles auf dem Spiel steht. Wird es Alfons Zischl schaffen, seinen Kopf aus der Schlinge zu ziehen?

Morgen | 22:00 Allmen und das Geheimnis der Libellen

Morgen - Palastähnliche Behausungen, feinste Maßanzüge, erlesene Gourmettempel das ist die Welt von Johann Friedrich von Allmen, einem stilsicheren Züricher Lebemann mit dem Herz am rechten Fleck, kongenial verkörpert von Ausnahmemime Heino ...

Palastähnliche Behausungen, feinste Maßanzüge, erlesene Gourmettempel - das ist die Welt von Johann Friedrich von Allmen, einem stilsicheren Züricher Lebemann mit dem Herz am rechten Fleck, kongenial verkörpert von Ausnahmemime Heino Ferch ('Spuren des Bösen'). Um die ganze Pracht bezahlen zu können, ist allerdings einiger Einfallsreichtum gefragt. Ebenso bildgewaltige wie pointenreiche, ironisch-witzige Verfilmung eines Krimibestsellers vom Schweizer Milieu-Kenner Martin Suter. Johann Friedrich von Allmen ist verstört. Erstmals rauben hartnäckige Geldsorgen seinen sonst so ruhigen Schlaf. Selbst ein Besuch im Kasino endet desaströs und vergrößert nur den Schuldenberg, auf dem er aufgrund seiner luxuriösen Lebensweise sitzt. Hauptgläubiger Dörig ist Allmen und seinem Diener Carlos bereits dicht auf den Fersen, als sich in Gestalt der schönen Milliardärstochter Jojo plötzlich neue finanzielle Perspektiven für das Duo ergeben. Unnötig zu erwähne

Morgen | 22:15 De Dagschotel

'Peter Goossens - Omelet Garnaal.' De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.

Morgen | 23:35 De Gezonde Goesting

'On the Go.' Als je onderweg bent, is het niet evident om gezond te eten. Het is zelfs de grootste drop-out factor voor iedereen met goede voornemens. Daarom focust healthy foodie Steffi vandaag op on-the-go-gerechten. Ze maakt bananenmuffins, instant misosoep & een overheerlijke raw pad thai.

Overmorgen | 01:03 Call Me Kuchu

Documentaire. Op 29 juni is het Roze Zaterdag in Nederland. Terwijl in Utrecht de emancipatie van homoseksualiteit in Nederland wordt gevierd, toont de documentaire 'Call me Kuchu' een andere realiteit. David Kato is één van de eerste openlijke homoseksuelen in Oeganda, een land waar homoseksualiteit strafbaar is en de rechten van de LGBT-gemeenschap met voeten worden getreden. Samen met gelijkgestemden vecht Kato tegen de antihomo terreur in zijn land, totdat het noodlot toeslaat en er een schokgolf van ongeloof over de wereld gaat.

Overmorgen | 06:10 Jamie at Home

Eerste aflevering. Culinair magazine waarin Jamie Oliver in zijn eigen keuken heerlijke gerechten bereidt. Jamie Oliver richt zijn culinaire aandacht op de bescheiden aardappel. Hij maakt de perfecte aardappelsalade met pas geoogste nieuwe aardappelen.

Overmorgen | 06:35 Jamie at Home

Aflevering 2 - Culinair magazine waarin Jamie Oliver in zijn eigen keuken heerlijke gerechten bereidt. Jamie maakt drie verrassende gerechten met verse erwten en tuinbonen, die hij zojuist uit zijn tuin heeft geplukt.

Overmorgen | 07:05 Jamie at Home

Aflevering 3 - Culinair magazine waarin Jamie Oliver in zijn eigen keuken heerlijke gerechten bereidt. Jamie Oliver terug naar de basis van het koken. Hij laat zien dat je met basis- ingrediënten en -apparatuur ook goede kwalitatieve maaltijden kunt bereiden. In het programma kookt hij niet alleen, maar samen met zijn tuinman Brian, vanuit zijn eigen huis in Engeland, mét producten uit eigen tuin.

Overmorgen | 07:30 Jamie at Home

Aflevering 4 - Culinair magazine waarin Jamie Oliver in zijn eigen keuken heerlijke gerechten bereidt. Jamie Oliver terug naar de basis van het koken. Hij laat zien dat je met basis- ingrediënten en -apparatuur ook goede kwalitatieve maaltijden kunt bereiden. In het programma kookt hij niet alleen, maar samen met zijn tuinman Brian, vanuit zijn eigen huis in Engeland, mét producten uit eigen tuin.

Overmorgen | 08:45 Uit de Schelp

Het goud uit de zee. Zo noemt chef Johan Segers de schaal - en schelpdieren waarmee hij in dit programma aan de slag gaat. Net zoals we Johan kennen, zorgt hij ook deze keer voor de meest toegankelijke gerechten waarin de pure smaken van zijn producten helemaal tot hun recht komen. Zonder al te veel poespas en tierlantijntjes tovert de chef telkens een heerlijk bord op tafel waarin de schaal- en schelpdieren helemaal kunnen schitteren in hun eenvoud.

Overmorgen | 10:05 Jamie at Home

Eerste aflevering. Culinair magazine waarin Jamie Oliver in zijn eigen keuken heerlijke gerechten bereidt. Jamie Oliver richt zijn culinaire aandacht op de bescheiden aardappel. Hij maakt de perfecte aardappelsalade met pas geoogste nieuwe aardappelen.

Overmorgen | 10:35 Jamie at Home

Aflevering 2 - Culinair magazine waarin Jamie Oliver in zijn eigen keuken heerlijke gerechten bereidt. Jamie maakt drie verrassende gerechten met verse erwten en tuinbonen, die hij zojuist uit zijn tuin heeft geplukt.

Overmorgen | 11:05 Jamie at Home

Aflevering 3 - Culinair magazine waarin Jamie Oliver in zijn eigen keuken heerlijke gerechten bereidt. Jamie Oliver terug naar de basis van het koken. Hij laat zien dat je met basis- ingrediënten en -apparatuur ook goede kwalitatieve maaltijden kunt bereiden. In het programma kookt hij niet alleen, maar samen met zijn tuinman Brian, vanuit zijn eigen huis in Engeland, mét producten uit eigen tuin.

Overmorgen | 11:30 A la carte

'Kip met currysaus.' Sommige gerechten lijken op het eerste gezicht heel gemakkelijk om te maken, maar als je ze op de perfecte manier wil serveren, zijn ze toch niet zo simpel als vaak gedacht. Zo stuurde Fons een vraag naar Johan met de vraag hoe hij een gebraden kip met een lekkere warme currysaus moet maken, iets waar zijn vrouw gek op is, maar waar hij maar niet in slaagt.

Overmorgen | 11:35 Jamie at Home

Aflevering 4 - Culinair magazine waarin Jamie Oliver in zijn eigen keuken heerlijke gerechten bereidt. Jamie Oliver terug naar de basis van het koken. Hij laat zien dat je met basis- ingrediënten en -apparatuur ook goede kwalitatieve maaltijden kunt bereiden. In het programma kookt hij niet alleen, maar samen met zijn tuinman Brian, vanuit zijn eigen huis in Engeland, mét producten uit eigen tuin.

Overmorgen | 11:35 Hate Thy Neighbour

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Reportagereeks over het waarom van extremisme. Feminism 101. Vrouwenrechten zijn meer beladen dan ooit. Jamali praat met aanhangers van de derde golf, tweede golf en het anti-feminisme.

Overmorgen | 13:55 De Dagschotel

'Peter Goossens - Omelet Garnaal.' De dagschotel is een kookprogramma waarin de Njam!-chefs makkelijke, gezinsvriendelijke en lekkere gerechten klaarmaken voor elke dag.

Overmorgen | 15:15 De Gezonde Goesting

'On the Go.' Als je onderweg bent, is het niet evident om gezond te eten. Het is zelfs de grootste drop-out factor voor iedereen met goede voornemens. Daarom focust healthy foodie Steffi vandaag op on-the-go-gerechten. Ze maakt bananenmuffins, instant misosoep & een overheerlijke raw pad thai.

Overmorgen | 17:10 The Loud House

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Aangespoeld / Recept voor rampen: De familie is sinds lange tijd weer eens gezamenlijk vrij en gaan een dagje varen op het Eddy meer. // Clyde laat Lincoln een stel diepvriesmaaltijden proeven. Ze blijken precies hetzelfde te smaken als paps gerechten. Een receptendiefstal!

Za 16 november 2019 | 09:25 Munchies Guide to

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Culinair magazine waarin een lokale gids de kijker meeneemt op een culinaire trip door een stad of land. Sweden. Ivar Berglin onderzoekt gerechten als rendiervlees en gefermenteerde haring die staan voor zijn land en ontdekt hoe de unieke benadering van de New Nordic Cuisine de toekomst vormgeeft.

Za 16 november 2019 | 20:40 Meesterlijke Klassiekers

'Zeetong Meunière.' Sterrenchef Peter Goossens doet de grootste klassiekers uit onze keuken alle eer aan doen: van stoofvlees tot waterzooi, van kaaskroketten tot vol-au-vent, en toon hoe je deze gerechten op z'n best op tafel tovert.

Za 16 november 2019 | 21:40 De chalet

Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten. Ze bereiden samen haalbare feestgerechten voor ?s avonds, maar ook ontbijt, lunch en aperitief komen aan bod!

Zo 17 november 2019 | 04:45 Munchies Guide to

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Culinair magazine waarin een lokale gids de kijker meeneemt op een culinaire trip door een stad of land. Sweden. Ivar Berglin onderzoekt gerechten als rendiervlees en gefermenteerde haring die staan voor zijn land en ontdekt hoe de unieke benadering van de New Nordic Cuisine de toekomst vormgeeft.

Zo 17 november 2019 | 08:55 Piet Patron

In deze aflevering volgen we Thibault, de chef koude kant in Likoké. Hij is de man die verantwoordelijk is voor alle koude gerechten op het menu. Piet noemt hem ook wel eens de clown van de keuken, want niemand is veilig voor de grappen van Thibault. Tegelijk redt hij het in het jonge keukenteam als oudste chef én als enige Fransman. In zijn zoektocht naar Franse topproducten gaat Piet persoonlijk langs bij biologisch forellenkweker Cédric. Daarvoor waagt de patron zich zelfs onder de vissers op het water...

Zo 17 november 2019 | 09:00 De chalet

Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten. Ze bereiden samen haalbare feestgerechten voor ?s avonds, maar ook ontbijt, lunch en aperitief komen aan bod!

Zo 17 november 2019 | 11:05 Dead Set on Life

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Culinair magazine met Matty Matheson. The French Connection. Matty en Rang reizen naar Hanoi, Vietnam, waar de restaurantcultuur stevig groeit. Samen met een paar Franse expats proeven ze van de beste Vietnamese gerechten met een Franse toets.

Zo 17 november 2019 | 12:00 De chalet

Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten. Ze bereiden samen haalbare feestgerechten voor ?s avonds, maar ook ontbijt, lunch en aperitief komen aan bod!

Zo 17 november 2019 | 12:55 De chalet

Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten. Ze bereiden samen haalbare feestgerechten voor ?s avonds, maar ook ontbijt, lunch en aperitief komen aan bod!

Zo 17 november 2019 | 17:00 De chalet

Roger, Dominique en Peppe genieten van een culinaire vakantie in onze Belgische Ardennen en overladen de njam!-kijker met ideeën voor de feesten. Ze bereiden samen haalbare feestgerechten voor ?s avonds, maar ook ontbijt, lunch en aperitief komen aan bod!

Zo 17 november 2019 | 18:00 Jamie at Home

Eerste aflevering. Culinair magazine waarin Jamie Oliver in zijn eigen keuken heerlijke gerechten bereidt. Jamie Oliver richt zijn culinaire aandacht op de bescheiden aardappel. Hij maakt de perfecte aardappelsalade met pas geoogste nieuwe aardappelen.

 Meer

Rechten gemist

Eerder Vandaag | 16:55 The Loud House

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Aangespoeld / Recept voor rampen: De familie is sinds lange tijd weer eens gezamenlijk vrij en gaan een dagje varen op het Eddy meer. // Clyde laat Lincoln een stel diepvriesmaaltijden proeven. Ze blijken precies hetzelfde te smaken als paps gerechten. Een receptendiefstal!

Eerder Vandaag | 16:10 Piet Patron

In deze aflevering volgen we Thibault, de chef koude kant in Likoké. Hij is de man die verantwoordelijk is voor alle koude gerechten op het menu. Piet noemt hem ook wel eens de clown van de keuken, want niemand is veilig voor de grappen van Thibault. Tegelijk redt hij het in het jonge keukenteam als oudste chef én als enige Fransman. In zijn zoektocht naar Franse topproducten gaat Piet persoonlijk langs bij biologisch forellenkweker Cédric. Daarvoor waagt de patron zich zelfs onder de vissers op het water...

Eerder Vandaag | 15:20 Kook mee met MAX

Aflevering 181 - Culinair magazine waarin topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub de kijkers helpen bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. Winterpeen-macaroni-ovenschotel met halloumi

Eerder Vandaag | 12:35 Kook mee met MAX

Aflevering 181 - Culinair magazine waarin topkoks Sandra Ysbrandy en Mounir Toub de kijkers helpen bij het maken van makkelijke en verrassende gerechten. Winterpeen-macaroni-ovenschotel met halloumi

Eergisteren 22:10 Big Time Rush

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Big Time Staking: De jongens werken hard in de studio aan het eerste nummer van hun tweede album. Gustavo heeft bedacht dat ze nog harder moeten werken (onder druk van Griffin) en geeft ze stroomstoten om de vaart erin te houden. De jongens pikken deze martelpraktijken niet en gaan in staking. Ook mam gaat in staking omdat Katie beweert dat 't werk van een moeder niks voorstelt. 't Gevecht om hun rechten begint.