Recherche op tv (tv-tip)

Morgen | 20:26 The Sommerdahl Murders

Aflevering 3 van 4 - KRO-NCRV Als de flamboyante, rijke eigenaar van een architectenbureau dood wordt aangetroffen, valt de verdenking al snel op diens spoorloos verdwenen accountant. Maar zo rechttoe rechtaan is deze zaak niet, want zodra de rechercheurs zich op het onderzoek storten, worden ze geconfronteerd met talloze onderlinge affaires en intriges. Dan zet ondertussen zijn pogingen om Marianne terug te winnen voort.

Je vindt hier de programma's van Recherche op tv We hebben de volgende programma's voor Recherche The Sommerdahl Murders: Morgen - Serie, Aflevering 3 van 4 KRO NCRV Als de flamboyante, rijke eigenaar van een architectenbureau dood wordt. Cold Case Files: Misdaad, Seizoen 1 Aflevering 5 A Family Cursed Cold Case Files volgt rechercheurs en familieleden die zich inzetten. The First 48: Misdaad, Seizoen 21 Aflevering 16 Voor rechercheurs van moordzaken start de klok op het moment dat zij worden gebeld.. Homicide Hunter: Misdaad, Seizoen 5 Aflevering 11 Outlaw Deze documentaireserie onderzoekt moordzaken en wordt verteld vanuit het. Homicide Hunter: Misdaad, Seizoen 6 Aflevering 16 Eyes of a Child Onderzoeksserie over moordzaken verteld aan de hand van persoonlijke. Disappeared: Serie, Seizoen 5 Aflevering 74 Lost in the Dark Volg een rechercheteam dat mysterieuze vermissingen probeert op te. Homicide: Hours To Kill: Misdaad, Seizoen 1 Aflevering 1 No Place Like Home De sleutel tot de oplossing van een moordzaak is te vinden in de. Misdaadcollege: Informatief, Seizoen 2 Aflevering 1 van 4 De Noord Hollandse 'seriesteker' WNL In 2018 was de regio rondom Egmond aan. It Takes A Killer: Misdaad, Seizoen 1 Aflevering 50 Enforcer Of Death Onderzoekt de beruchtste moordzaken en bekijkt de geest en motieven. It Takes A Killer: Misdaad, Seizoen 1 Aflevering 51 The Keyes To Murder Onderzoekt de beruchtste moordzaken en bekijkt de geest en.

Recherche op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 21:30 Flikken Rotterdam

Aflevering 7 van 10 - Hoogmoed - AVROTROS De rechercheurs krijgen met een verongelukte directeur van een liefdadigheidsinstelling te maken. Al snel wordt duidelijk dat de directeur vermoord is en dat hij minder keurig leefde dan hij zich voor deed. Boekenonderzoek leert dat de directeur het niet al te nauw nam met de financiën. Hein Berg krijgt Frits Nekke's criminele tweelingbroer in het vizier.

Recherche op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 12:40 Cold Case Files

Seizoen 1 - Aflevering 5 - A Family Cursed Cold Case Files volgt rechercheurs en familieleden die zich inzetten voor gerechtigheid voor slachtoffers van misdaden. Ze willen niet dat hun zaken in de la blijven liggen.

Vandaag | 13:30 The First 48

Seizoen 21 - Aflevering 16 Voor rechercheurs van moordzaken start de klok op het moment dat zij worden gebeld. Hun kans om een zaak op te lossen wordt gehalveerd als zij binnen de eerste 48 uur geen sporen vinden.

Vandaag | 14:20 Homicide Hunter

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Outlaw Deze documentaireserie onderzoekt moordzaken en wordt verteld vanuit het perspectief van de persoonlijke ervaringen van de gepensioneerde rechercheur Joe Kenda uit Colorado.

Vandaag | 15:10 Homicide Hunter

Seizoen 6 - Aflevering 16 - Eyes of a Child Onderzoeksserie over moordzaken verteld aan de hand van persoonlijke ervaringen van de gepensioneerde rechercheur Joe Kenda uit Colorado.

Vandaag | 15:10 Disappeared

Seizoen 5 - Aflevering 74 - Lost in the Dark Volg een rechercheteam dat mysterieuze vermissingen probeert op te lossen. Verdween het slachtoffer vrijwillig, of is er sprake van een misdrijf?

Vandaag | 16:00 Homicide: Hours To Kill

Seizoen 1 - Aflevering 1 - No Place Like Home De sleutel tot de oplossing van een moordzaak is te vinden in de laatste 24 uur van het leven van het slachtoffer. Dit programma volgt de rechercheurs terwijl ze onderzoek doen naar de gebeurtenissen in dat kritieke tijdsbestek.

Vandaag | 17:35 Misdaadcollege

Seizoen 2 - Aflevering 1 van 4 - De Noord-Hollandse 'seriesteker' - WNL In 2018 was de regio rondom Egmond aan den Hoef in de ban van de zogeheten 'seriesteker'; een nietsontziende dader die hardlopende en fietsende vrouwen compleet willekeurig vanuit zijn auto neerstak. In 2019 slaat hij opnieuw toe in Barsingerhorn, een dorp nabij Schagen. Politie en Justitie staan op scherp en weten na een bloedstollend onderzoek en technisch recherchewerk de dader op te sporen.

Vandaag | 18:30 It Takes A Killer

Seizoen 1 - Aflevering 50 - Enforcer Of Death Onderzoekt de beruchtste moordzaken en bekijkt de geest en motieven van de daders. Experts van de FBI, Scotland Yard en gerespecteerde rechercheurs bekijken bewijsmateriaal.

Vandaag | 18:55 It Takes A Killer

Seizoen 1 - Aflevering 51 - The Keyes To Murder Onderzoekt de beruchtste moordzaken en bekijkt de geest en motieven van de daders. Experts van de FBI, Scotland Yard en gerespecteerde rechercheurs bekijken bewijsmateriaal.

Vandaag | 19:00 Til Death Do Us Part

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Don't Shoot! Een getrouwd stel wordt doodgeschoten in hun woning. Rechercheurs stuiten op een bizarre zaak rond drugs, gestolen geld en een papegaai als moordgetuige.

Vandaag | 19:20 The First 48

Seizoen 17 - Aflevering 4 - Dark Waters Rechercheur Ryan Vaught uit New Orleans heeft zijn moeilijkste zaak tot nu toe. Een pasgetrouwd stel wordt vermist en het lichaam van een van hen wordt drijvend in de rivier aangetroffen.

Vandaag | 20:10 Homicide Hunter

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Dead Man Walking Deze documentaireserie onderzoekt moordzaken en wordt verteld vanuit het perspectief van de persoonlijke ervaringen van de gepensioneerde rechercheur Joe Kenda uit Colorado.

Vandaag | 20:30 Copycat IMDb: 6.6

IMDB * 6.6 - Misdaad, Film, Copycat is een Amerikaanse thriller uit het jaar 1995. De hoofdrollen worden vertolkt door Sigourney Weaver, Holly Hunter en Dermot Mulroney. Helen Hudson is gedragspsychologe en spitst zich vooral toe op ...

Copycat is een Amerikaanse thriller uit het jaar 1995. De hoofdrollen worden vertolkt door Sigourney Weaver, Holly Hunter en Dermot Mulroney. Helen Hudson is gedragspsychologe en spitst zich vooral toe op seriemoordenaars. Nadat een psychopaat een gruwelijke aanslag op haar leven pleegt, sluit ze zich op in haar appartement en weigert ze nog een stap buiten te zetten. Haar enige communicatie verloopt via de computer. Nadat er opnieuw enkele gruwelijke moorden zijn gepleegd, roept de vrouwelijke rechercheur M.J. Monahan de hulp van Hudson in bij het achterhalen van de identiteit van de dader. Tijdens hun onderzoek ontdekken ze dat de dader volgens een bepaald patroon verschillende beroemde seriemoordenaars imiteert. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/copycat

Vandaag | 21:00 The Reckoning

Misdaad, Film, Rechercheurs Robbie Green en Jane Lambert doen onderzoek naar de moord op Robbies voormalige partner. Op diens lichaam vinden ze videomateriaal van twee tieners, Rachel en AJ, die met hun eigen onderzoek bezig zijn: Rachel heeft ...

Rechercheurs Robbie Green en Jane Lambert doen onderzoek naar de moord op Robbies voormalige partner. Op diens lichaam vinden ze videomateriaal van twee tieners, Rachel en AJ, die met hun eigen onderzoek bezig zijn: Rachel heeft ontdekt dat haar verongelukte zus betrokken was bij een ingewikkelde zaak van corruptie en zware criminaliteit. Het stel filmt alles. Telkens wanneer Robbie en Jane weer een slachtoffer vinden, zijn er ook weer een nieuwe beelden. Met iedere video ontdekken de rechercheurs steeds meer over de gewelddadige wraaktocht van de tieners en de beerput van corruptie en moord.

Vandaag | 22:00 PD Cam

Seizoen 2 - Aflevering 1 Rechercheur Sean 'Sticks' Larkin van het politiekorps bendebestrijding OK in Tulsa geeft een eerlijk en volledig kijkje achter de schermen tijdens een aantal van de wildste achtervolgingen, gijzelingen en confrontaties in het hele land.

Vandaag | 22:30 PD Cam

Seizoen 2 - Aflevering 3 Rechercheur Sean 'Sticks' Larkin van het politiekorps bendebestrijding OK in Tulsa geeft een eerlijk en volledig kijkje achter de schermen tijdens een aantal van de wildste achtervolgingen, gijzelingen en confrontaties in het hele land.

Vandaag | 22:33 CSI: New York

Pay up Connor Dunbrook staat op het punt tegen zijn vader, mediamagnaat Robert Dunbrook, te getuigen als hij met veel geweld wordt ontvoerd. Rechercheur Angell raakt hierbij zwaargewond. Mac denkt dat Robert Dunbrook achter de ontvoering zit. Als het team slecht nieuws krijgt, zijn de rechercheurs vastbesloten de waarheid te achterhalen en voor gerechtigheid te zorgen.

Vandaag | 22:55 Homicide Hunter

Seizoen 6 - Aflevering 16 - Eyes of a Child Onderzoeksserie over moordzaken verteld aan de hand van persoonlijke ervaringen van de gepensioneerde rechercheur Joe Kenda uit Colorado.

Morgen | 00:00 James Patterson's Murder Is Forever

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Murder, Interrupted Na een aanslag op het huis van Frank en Nancy Howard vinden rechercheurs aanwijzingen die leiden naar een vernuftig moordcomplot dat twee jaar eerder in gang is gezet.

Morgen | 00:40 PD Cam

Seizoen 2 - Aflevering 1 Rechercheur Sean 'Sticks' Larkin van het politiekorps bendebestrijding OK in Tulsa geeft een eerlijk en volledig kijkje achter de schermen tijdens een aantal van de wildste achtervolgingen, gijzelingen en confrontaties in het hele land.

Morgen | 01:05 PD Cam

Seizoen 2 - Aflevering 3 Rechercheur Sean 'Sticks' Larkin van het politiekorps bendebestrijding OK in Tulsa geeft een eerlijk en volledig kijkje achter de schermen tijdens een aantal van de wildste achtervolgingen, gijzelingen en confrontaties in het hele land.

Morgen | 01:30 It Takes A Killer

Seizoen 1 - Aflevering 50 - Enforcer Of Death Onderzoekt de beruchtste moordzaken en bekijkt de geest en motieven van de daders. Experts van de FBI, Scotland Yard en gerespecteerde rechercheurs bekijken bewijsmateriaal.

Morgen | 01:55 It Takes A Killer

Seizoen 1 - Aflevering 51 - The Keyes To Murder Onderzoekt de beruchtste moordzaken en bekijkt de geest en motieven van de daders. Experts van de FBI, Scotland Yard en gerespecteerde rechercheurs bekijken bewijsmateriaal.

Morgen | 01:55 James Patterson's Murder Is Forever

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Murder On The Run Rechercheur Mois krijgt een melding van een dubbele moord op een jongen en de hulp van het gezin. Terwijl hij de zaak onderzoekt, richt de dader zich op het volgende slachtoffer.

Morgen | 03:05 The First 48

Seizoen 17 - Aflevering 4 - Dark Waters Rechercheur Ryan Vaught uit New Orleans heeft zijn moeilijkste zaak tot nu toe. Een pasgetrouwd stel wordt vermist en het lichaam van een van hen wordt drijvend in de rivier aangetroffen.

Morgen | 03:50 Homicide Hunter

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Dead Man Walking Deze documentaireserie onderzoekt moordzaken en wordt verteld vanuit het perspectief van de persoonlijke ervaringen van de gepensioneerde rechercheur Joe Kenda uit Colorado.

Morgen | 04:05 CSI: New York

Pay up Connor Dunbrook staat op het punt tegen zijn vader, mediamagnaat Robert Dunbrook, te getuigen als hij met veel geweld wordt ontvoerd. Rechercheur Angell raakt hierbij zwaargewond. Mac denkt dat Robert Dunbrook achter de ontvoering zit. Als het team slecht nieuws krijgt, zijn de rechercheurs vastbesloten de waarheid te achterhalen en voor gerechtigheid te zorgen.

Morgen | 04:20 Disappeared

Seizoen 5 - Aflevering 74 - Lost in the Dark Volg een rechercheteam dat mysterieuze vermissingen probeert op te lossen. Verdween het slachtoffer vrijwillig, of is er sprake van een misdrijf?

Morgen | 04:40 Homicide: Hours To Kill

Seizoen 1 - Aflevering 1 - No Place Like Home De sleutel tot de oplossing van een moordzaak is te vinden in de laatste 24 uur van het leven van het slachtoffer. Dit programma volgt de rechercheurs terwijl ze onderzoek doen naar de gebeurtenissen in dat kritieke tijdsbestek.

Morgen | 05:30 It Takes A Killer

Seizoen 1 - Aflevering 51 - The Keyes To Murder Onderzoekt de beruchtste moordzaken en bekijkt de geest en motieven van de daders. Experts van de FBI, Scotland Yard en gerespecteerde rechercheurs bekijken bewijsmateriaal.

Morgen | 06:25 It Takes A Killer

Seizoen 1 - Aflevering 71 - Blood Thicker than Marriage Onderzoek de beruchtste moorden, kruip in de geest van de moordenaars en kom achter hun motief. Experts van de FBI, Scotland Yard en bekende rechercheurs bekijken bewijs van de plaats delict.

Morgen | 06:50 Cold Case Files

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Little Lost Girls Cold Case Files volgt rechercheurs en familieleden die zich inzetten voor gerechtigheid voor slachtoffers van misdaden. Ze willen niet dat hun zaken in de la blijven liggen.

Morgen | 08:10 Dark Crimes

Morgen - Misdaad, Film, Wanneer misdaadauteur Kozlow in zijn boek intieme details over een onopgeloste moordzaak de wereld instuurt, ziet de in ongenade gevallen rechercheur Tadek (Jim Carrey) een ultieme kans om zijn carrière alsnog positief af te ...

Wanneer misdaadauteur Kozlow in zijn boek intieme details over een onopgeloste moordzaak de wereld instuurt, ziet de in ongenade gevallen rechercheur Tadek (Jim Carrey) een ultieme kans om zijn carrière alsnog positief af te sluiten. Maar zijn doelwit blijkt een zelfverzekerd, nihilistisch provocateur die - al dan niet schuldig - met duivels genoegen de strijd met hem aanbindt. Hun kat-en-muisspelletje ontaardt in een sinistere hellevaart waarbij ook Kozlows vriendin Kasia (Charlotte Gainsbourg) een dubbelzinnige rol speelt.

Morgen | 09:00 Evil Talks: Chilling Confessions

Seizoen 1 - Aflevering 1 - The Vanishing Women Of San Luis Obispo In Californië worden twee jonge vrouwen vermist. De rechercheurs hebben een dader op het oog, hoewel er geen hard bewijs is. Hun enige hoop is om de man aan het praten te krijgen.

Morgen | 10:10 Homicide: Hours To Kill

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Monster at the Gates De sleutel tot het oplossen van de zwaarste misdrijven ligt ergens in de laatste 24 uur van het leven van het slachtoffer. Deze waargebeurde documentaire-reeks volgt rechercheurs bij hun zoektocht in dit cruciale tijdsbestek.

Morgen | 11:00 Homicide: Hours To Kill

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Secrets in Suburbia De sleutel tot het oplossen van de zwaarste misdrijven ligt ergens in de laatste 24 uur van het leven van het slachtoffer. Deze waargebeurde documentaire-reeks volgt rechercheurs bij hun zoektocht in dit cruciale tijdsbestek.

Morgen | 11:50 The First 48

Seizoen 21 - Aflevering 11 - Trap House Als er vlak voor Kerstmis een man wordt vermoord, helpt zijn familie de recherche van Tulsa bij de zoektocht naar de moordenaars.

Morgen | 12:27 Nieuwe Buren

Aflevering 1 Popjournalist Peter en zijn hoogzwangere vriendin Eva kopen een huis in de Zonnewijk in Almere. Hun nieuwe buren, narcotica-rechercheur Steef en sportcoach Rebecca, zijn blij dat er jonge, leuke mensen bij komen in de straat. Met de oudere Lilly en Jasper, hun andere buren, kunnen ze het niet zo goed vinden. Nog voordat de verhuizing een feit is, slaat bij de jonge nieuwkomers het noodlot toe.

Morgen | 13:30 The First 48

Seizoen 21 - Aflevering 14 - True Lies & Deadly Secrets Voor rechercheurs van moordzaken start de klok op het moment dat zij worden gebeld. Hun kans om een zaak op te lossen wordt gehalveerd als zij binnen de eerste 48 uur geen sporen vinden.

Morgen | 14:20 The First 48

Seizoen 21 - Aflevering 15 - Bad Lick & Red Dawn Voor rechercheurs van moordzaken start de klok op het moment dat zij worden gebeld. Hun kans om een zaak op te lossen wordt gehalveerd als zij binnen de eerste 48 uur geen sporen vinden.

Morgen | 15:10 Cold Case Files

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Little Lost Girls Cold Case Files volgt rechercheurs en familieleden die zich inzetten voor gerechtigheid voor slachtoffers van misdaden. Ze willen niet dat hun zaken in de la blijven liggen.

Morgen | 16:00 Cold Case Files

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Killings On Christmas Eve Cold Case Files volgt rechercheurs en familieleden die zich inzetten voor gerechtigheid voor slachtoffers van misdaden. Ze willen niet dat hun zaken in de la blijven liggen.

Morgen | 16:50 It Takes A Killer

Seizoen 1 - Aflevering 40 - Doctor Death Onderzoekt de beruchtste moordzaken en bekijkt de geest en motieven van de daders. Experts van de FBI, Scotland Yard en gerespecteerde rechercheurs bekijken bewijsmateriaal.

Morgen | 17:15 It Takes A Killer

Seizoen 1 - Aflevering 43 - Redneck Retribution Onderzoekt de beruchtste moordzaken en bekijkt de geest en motieven van de daders. Experts van de FBI, Scotland Yard en gerespecteerde rechercheurs bekijken bewijsmateriaal.

Morgen | 17:17 Castle

Aflevering 11 Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Morgen | 17:40 It Takes A Killer

Seizoen 1 - Aflevering 46 - The Acid Lady Onderzoekt de beruchtste moordzaken en bekijkt de geest en motieven van de daders. Experts van de FBI, Scotland Yard en gerespecteerde rechercheurs bekijken bewijsmateriaal.

Morgen | 17:58 Castle

Aflevering 12 Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Morgen | 18:05 It Takes A Killer

Seizoen 1 - Aflevering 48 - A Random Rampage Onderzoekt de beruchtste moordzaken en bekijkt de geest en motieven van de daders. Experts van de FBI, Scotland Yard en gerespecteerde rechercheurs bekijken bewijsmateriaal.

Morgen | 18:38 Castle

Aflevering 13 Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

 Meer

Recherche gemist

Eerder Vandaag | 11:00 Homicide: Hours To Kill

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Shotgun Sinner De sleutel tot het oplossen van de ergste moorden ligt binnen de laatste 24 uur van het leven van een slachtoffer. Deze reeks documentaires over echte moorden volgt rechercheurs terwijl ze de gebeurtenissen in dit kritieke tijdsbestek reconstrueren.

Eerder Vandaag | 10:10 The First 48

Seizoen 17 - Aflevering 13 - Fast Friends/ The Thin Line In Cleveland wordt een jonge vader vermoord in z'n auto en de recherche ontdekt dat z'n vriend wellicht weet wie de dader is. In Tulsa gaat het team van Moordzaken op jacht naar een schietgrage moordenaar die een familie kapot heeft gemaakt.

Eerder Vandaag | 09:50 Disappeared

Seizoen 5 - Aflevering 73 - Diamond in the Rough Volg een rechercheteam dat mysterieuze vermissingen probeert op te lossen. Verdween het slachtoffer vrijwillig, of is er sprake van een misdrijf?

Eerder Vandaag | 09:20 The First 48

Seizoen 21 - Aflevering 15 - Bad Lick & Red Dawn Voor rechercheurs van moordzaken start de klok op het moment dat zij worden gebeld. Hun kans om een zaak op te lossen wordt gehalveerd als zij binnen de eerste 48 uur geen sporen vinden.

Eerder Vandaag | 09:16 Castle

Aflevering 14 Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Eerder Vandaag | 08:36 Castle

Aflevering 13 Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Eerder Vandaag | 08:30 Homicide Hunter

Seizoen 6 - Aflevering 14 - Body in the Freezer Onderzoeksserie over moordzaken verteld aan de hand van persoonlijke ervaringen van de gepensioneerde rechercheur Joe Kenda uit Colorado.

Eerder Vandaag | 07:55 Castle

Aflevering 12 Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Eerder Vandaag | 07:40 Homicide Hunter

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Outlaw Deze documentaireserie onderzoekt moordzaken en wordt verteld vanuit het perspectief van de persoonlijke ervaringen van de gepensioneerde rechercheur Joe Kenda uit Colorado.

Eerder Vandaag | 07:15 Castle

Aflevering 11 Amerikaanse dramaserie over een schrijver die de politie helpt bij het oplossen van moordzaken. De beroemde romanschrijver Richard Castle kampt met een writer's block. Als blijkt dat er een moordenaar actief is die Richards eerdere boeken als inspiratiebron gebruikt, wordt Castle door de politie van New York om hulp gevraagd. Hij gaat samenwerken met rechercheur Kate Beckett. Zij inspireert Castle tot een nieuwe hoofdpersoon, Nikki Heat. Kate reageert in eerste instantie afkeurend, maar ziet in dat Castle haar team weleens zou kunnen helpen bij het oplossen van moordzaken.

Eerder Vandaag | 06:50 Cold Case Files

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Sweethearts, Silenced Cold Case Files volgt rechercheurs en familieleden die zich inzetten voor gerechtigheid voor slachtoffers van misdaden. Ze willen niet dat hun zaken in de la blijven liggen.

Eerder Vandaag | 06:25 It Takes A Killer

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Deaths in the Family Een onderzoek naar de beruchtste moordzaken ter wereld en de psyche en motieven van de daders. Experts van FBI en Scotland Yard en vooraanstaande moordrechercheurs werpen nieuw licht op de sporen die op de plaats delict zijn aangetroffen.

 Meer