Je vindt hier de programma's van Real op tv We hebben de volgende programma's voor Real Stop! Politie: Docusoap, Seizoen 3 Aflevering 49 Realityreeks over de mensen van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven. Real Madrid - Sevilla (samenvatting): Samenvatting van de voetbalwedstrijd Real Madrid Sevilla, gespeeld in de Spaanse LaLiga. Idioten Op De Weg: Realityreeks, Seizoen 5 Aflevering 43 Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat. Idioten Op De Weg: Realityreeks, Seizoen 5 Aflevering 44 Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat. Bezopen Bestuurders: Docusoap, Seizoen 7 Aflevering 1 Realityreeks over de verkeerspolitie in de strijd tegen bestuurders onder invloed. Bezopen Bestuurders: Docusoap, Seizoen 7 Aflevering 2 Realityreeks over de verkeerspolitie in de strijd tegen bestuurders onder invloed. Verkopen of Verbouwen: Reality-show, Seizoen 4 Aflevering 6 Realityreeks (2019) waarin mensen worden geholpen die hun huis beu zijn. Phil. Pawn Stars: Realityreeks, Seizoen 3 Aflevering 10 Realityreeks over de familie Harrison, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las. Op1: Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Marjolein Faber, senator voor de PVV,. Firefighters: Series following the work of Dublin Fire and Rescue. After six months the recruits are finally coming to the end of.

Real op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 12:30 Stop! Politie

Seizoen 3 - Aflevering 49 - Realityreeks over de mensen van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk. Het rijgedrag van automobilisten wordt al een aantal decennia gevolgd door middel van de camera´s in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Vandaag | 13:30 Idioten Op De Weg

Seizoen 5 - Aflevering 43 - Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Vandaag | 14:00 Idioten Op De Weg

Seizoen 5 - Aflevering 44 - Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Vandaag | 14:30 Bezopen Bestuurders

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Realityreeks over de verkeerspolitie in de strijd tegen bestuurders onder invloed

Vandaag | 15:00 Bezopen Bestuurders

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Realityreeks over de verkeerspolitie in de strijd tegen bestuurders onder invloed

Vandaag | 15:25 Verkopen of Verbouwen

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Realityreeks (2019) waarin mensen worden geholpen die hun huis beu zijn. Phil Spencer en Kirstie Allsopp mensen die hun huis beu zijn. Ze hebben echter verschillende ideeën over hoe ze het moeten aanpakken. Kirstie vindt investeren in het huis de oplossing is, terwijl Phil verkopen als enige optie ziet. Wie overtuigt de bewoners?

Vandaag | 15:30 Pawn Stars

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Realityreeks over de familie Harrison, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las Vegas

Vandaag | 15:45 Op1

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Marjolein Faber, senator voor de PVV, las van de week de 12-jarige klimaatactivist Lars Westra de les: hij zou zich laten indoctrineren door zijn ouders. Wat bewoog haar? En wat vindt ze van de felle kritiek die ze kreeg op haar optreden? Ze doet bij Op1 haar verhaal. - De vrijdagse persconferentie van de minister-president na de ministerraad bestaat vandaag precies 50 jaar. Xander van der Wulp vertelt hoe het wekelijkse gesprek zich heeft ontwikkeld, van de sigaren met Piet de Jong tot de soepele praatjes van Mark Rutte. Maar ook de relatie van Jan-Peter Balkenende met de pers en hoe Mark Rutte de persconferentie terugbracht naar Nieuwspoort. - Karlijn van Houwelingen heeft in haar leven niet zo veel aan seks gedacht als sinds haar correspondentschap voor het AD in de Verenigde Staten. Het verslaan van verkiezingen daar leidde haar langs stripclubs, #metoo experts en christenen die de president avontuurtjes met pornoactrices vergeven. Daarom schreef ze het boek ‘Dit is Amerika. Over status, macht en sekse in Trumps macholand’. - Op 3 mei keert de Formule 1, na 35 jaar afwezigheid, eindelijk weer terug naar Nederland. Op 3 mei zijn de ogen van de hele racewereld gericht op de Zandvoortse duinen, dus sportief directeur Jan Lammers doet er alles aan om het circuit startklaar te maken. Om alvast warm te draaien dook de redactie van Andere Tijden Sport in de archieven en verzamelde fraaie beelden rondom de Grand Prix van Zandvoort, die van 1952 en 1985 gehouden werd. Presentator Tom Egbers zit samen met Jan bij Op1 en laat ons de racehelden van weleer en de bolide’s van toen zien. - Erland Galjaard praat vanavond bij Op1 over de koers van SBS. Linda de Mol, Gordon en Wendy van Dijk stapten een jaar geleden over van RTL naar SBS. Is hij tevreden over de zender? Ook vertelt hij over een nieuw opvallend reality-programma.

Vandaag | 16:00 Pawn Stars

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Realityreeks over de familie Harrison, de eigenaars van een pandjeswinkel in Las Vegas

Vandaag | 16:30 The Real O'Neals

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. Pilot. De zaken nemen een onverwachte wending bij de O'Neals als Kenny uit de kast komt en iedereen ophoudt met te doen alsof hij volmaakt is.

Vandaag | 17:00 The Real O'Neals

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. The Real Papaya. Als de complete familie O'Neal 'uit de kast' gekomen is, probeert Eileen Kenny hetero te maken. Kenny zoekt het juiste moment om het uit te maken met zijn vriendin en praat met Jimmy Kimmel.

Vandaag | 18:30 Deurwaarders UK

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Realityreeks waarin gerechtsdeurwaarders uit Engeland en Wales worden gevolgd

Vandaag | 19:30 Horrorhuurders & huisjesmelkers

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Realityreeks over de toenemende conflicten tussen huurders en verhuurders

Vandaag | 19:30 Hardcore Pawn

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Realityreeks over de eigenaars van een pandjeswinkel

Vandaag | 20:00 Hardcore Pawn

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Realityreeks over de eigenaars van een pandjeswinkel

Vandaag | 20:30 De slechtste chauffeur van Nederland

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin de zes slechtste chauffeurs van Nederland de kans krijgen hun rijvaardigheden te verbeteren. Het gaat er heet aan toe in de afvalrace die niemand wil winnen. Bij het 'slippen in de bocht' gaat het goed fout voor onze chauffeurs. Diana krijgt de schrik van haar leven als Hans frontaal in de piepschuimmuur knalt. Nick houdt zijn bolide met de grootst moeite onder controle bij 'het oog van de naald'. En Roelie krijgt een paniekaanval als ze een slipcursus krijgt.

Vandaag | 20:30 De Scheetjes: bouwen op Bonaire

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks over de Caribische avonturen van Hans en Karin op eiland Bonaire. Ruim drie jaar geleden vertrokken Hans en Karin naar Bonaire om daar een mini-adventure golfbaan te beginnen. Nu heeft dit veelbesproken 'Ik Vertrek'-stel dat bekend staat als 'De Scheetjes', uitbreidingsplannen. Hans en Karin willen naast hun bestaande mini-adventure golfbaan een resort bouwen, geheel in Country & Western-stijl.

Vandaag | 21:25 Uitstel Van Executie

Seizoen 12 - Aflevering 2 - Realityreeks over mensen met hypotheekproblemen

Vandaag | 21:25 Spoorloos

Aflevering 3 - Realityreeks over bloedverwanten die elkaar uit het oog zijn verloren. Pims lange wachten wordt beloond. Pims moeder Greet groeide op in Amsterdam. Haar ouders besloten begin jaren 50 te emigreren naar Venezuela. Toen Greet zwanger bleek te zijn van haar Venezolaanse vriendje, hebben haar ouders haar meteen in haar eentje terug naar Nederland gestuurd. Eenmaal bevallen, moest ze haar zoon Pim meteen afstaan. Pim hoopt zijn vader en Venezolaanse familie te vinden.

Vandaag | 21:30 100 jaar jong

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin Gordon kennismaakt met levenslustige 100-plussers. Een afspraak maken met de 101-jarige Adrie Bos uit Landgraaf is geen gemakkelijke opgave, want deze sprankelende eeuweling heeft het nog alle dagen druk. Zo doet Adrie aan gym en tai chi, speelt ze spelletjes op haar tablet en is ze een fervent bridgester. Op haar 99ste werd haar rijbewijs met 5 jaar verlengd. De Zaanse Wim Blank (101) is naar eigen zeggen een geluksvogel die positief terugkijkt op een bewogen leven. Wim overleefde in een eeuw tijd twee levenspartners en woont sindsdien alleen in een aanleunwoning in Zaandam.

Vandaag | 22:30 24 uur in de E.R

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Britse realityreeks over de eerstehulpafdeling van het King's College ziekenhuis in Londen

Vandaag | 23:30 Horrorhuurders & huisjesmelkers

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Realityreeks over de toenemende conflicten tussen huurders en verhuurders

Vandaag | 23:35 Lang leve de Liefde

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityshow waarin singles minstens 24 uur met elkaar doorbrengen op de eerste date. Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via datingapps, speeddates of vluchtige blinddates, maar we willen tegelijkertijd wel iemand vinden om oud mee te worden. Stel je nu eens voor dat er een plek is waar singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen... door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen. Dat is Lang Leve de Liefde. Een nieuw liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.

Morgen | 08:55 The Real O'Neals

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. Pilot. De zaken nemen een onverwachte wending bij de O'Neals als Kenny uit de kast komt en iedereen ophoudt met te doen alsof hij volmaakt is.

Morgen | 09:20 The Real O'Neals

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. The Real Papaya. Als de complete familie O'Neal 'uit de kast' gekomen is, probeert Eileen Kenny hetero te maken. Kenny zoekt het juiste moment om het uit te maken met zijn vriendin en praat met Jimmy Kimmel.

Morgen | 09:30 Verkopen of Verbouwen

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Realityreeks (2019) waarin mensen worden geholpen die hun huis beu zijn. Phil Spencer en Kirstie Allsopp mensen die hun huis beu zijn. Ze hebben echter verschillende ideeën over hoe ze het moeten aanpakken. Kirstie vindt investeren in het huis de oplossing is, terwijl Phil verkopen als enige optie ziet. Wie overtuigt de bewoners?

Morgen | 10:35 De Scheetjes: bouwen op Bonaire

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks over de Caribische avonturen van Hans en Karin op eiland Bonaire. Ruim drie jaar geleden vertrokken Hans en Karin naar Bonaire om daar een mini-adventure golfbaan te beginnen. Nu heeft dit veelbesproken 'Ik Vertrek'-stel dat bekend staat als 'De Scheetjes', uitbreidingsplannen. Hans en Karin willen naast hun bestaande mini-adventure golfbaan een resort bouwen, geheel in Country & Western-stijl.

Morgen | 11:30 Bezopen Bestuurders

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Realityreeks over de verkeerspolitie in de strijd tegen bestuurders onder invloed

Morgen | 11:30 Lang leve de Liefde

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityshow waarin singles minstens 24 uur met elkaar doorbrengen op de eerste date. Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via datingapps, speeddates of vluchtige blinddates, maar we willen tegelijkertijd wel iemand vinden om oud mee te worden. Stel je nu eens voor dat er een plek is waar singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen... door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen. Dat is Lang Leve de Liefde. Een nieuw liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.

Morgen | 12:00 Bezopen Bestuurders

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Realityreeks over de verkeerspolitie in de strijd tegen bestuurders onder invloed

Morgen | 12:30 Stop! Politie

Seizoen 3 - Aflevering 50 - Realityreeks over de mensen van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk. Het rijgedrag van automobilisten wordt al een aantal decennia gevolgd door middel van de camera´s in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Morgen | 13:30 Idioten Op De Weg

Seizoen 5 - Aflevering 45 - Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op de weg zijn vertoond.

Morgen | 13:35 100 jaar jong

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin Gordon kennismaakt met levenslustige 100-plussers. Een afspraak maken met de 101-jarige Adrie Bos uit Landgraaf is geen gemakkelijke opgave, want deze sprankelende eeuweling heeft het nog alle dagen druk. Zo doet Adrie aan gym en tai chi, speelt ze spelletjes op haar tablet en is ze een fervent bridgester. Op haar 99ste werd haar rijbewijs met 5 jaar verlengd. De Zaanse Wim Blank (101) is naar eigen zeggen een geluksvogel die positief terugkijkt op een bewogen leven. Wim overleefde in een eeuw tijd twee levenspartners en woont sindsdien alleen in een aanleunwoning in Zaandam.

Morgen | 14:00 Idioten op de weg

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityreeks over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Het gaat regelmatig helemaal mis, doordat niet iedereen zich aan de verkeersregels houdt. Automobilisten leggen met hun eigen camera's de domste acties vast die ooit op het asfalt zijn vertoond. Van een gekantelde vrachtwagen die in één keer beide weghelften blokkeert, tot een bestuurder die de kiepwagen een nieuwe invulling geeft.

Morgen | 14:30 Bezopen Bestuurders

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Realityreeks over de verkeerspolitie in de strijd tegen bestuurders onder invloed

 Meer

Real op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 13:25 Real Madrid - Sevilla (samenvatting)

Real Madrid - Sevilla (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Real Madrid - Sevilla, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Vandaag | 16:00 Firefighters

Series following the work of Dublin Fire and Rescue. After six months the recruits are finally coming to the end of what has been a gruelling mental and physical challenge for all of them. With the passing out ceremony fast approaching, they are excited and eager to start fire-fighting for real.

Vandaag | 18:00 The Real Story with Maria Elena Salinas

Seizoen 1 - Aflevering 1 - The Deltona Massacre: De 22-jarige Erin Belanger en haar vriend Francisco 'Flacco' Roman verhuizen naar Deltona in Florida voor een nieuwe start. Ze zijn zich niet bewust van het gevaar dat hen wacht.

Vandaag | 19:00 The Real Story with Maria Elena Salinas

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Confessions Of An Innocent Man: Tiener Martin Tankleff wordt in 1990 veroordeeld voor de moord op zijn ouders na onder dwang te hebben bekend. Vervolgens probeert hij 20 jaar lang zijn onschuld te bewijzen.

Vandaag | 20:00 The Real Story with Maria Elena Salinas

Seizoen 1 - Aflevering 2 - The Secret Cost Of Silence: Als de Florida Keys in 2004 worden getroffen door een storm, biedt Michelle Jones haar oom en tante onderdak in haar huis op het vaste land. Het verblijf neemt een fatale wending.

Vandaag | 20:30 Puccini - Madama Butterfly

Op briljante wijze portretteert Puccini de breekbaarheid van een verliefde geisha, die door haar naïviteit gelooft dat haar liefde voor een Noord-Amerikaanse marineofficier wederzijds is. De partituur van de opera bevat geharmoniseerde traditionele Japanse volksmelodieën. Ondanks dat Madama Butterfly niet goed werd ontvangen tijdens de eerste uitvoering in Milaan in 1904, bleef Puccini vastbesloten om van het werk een succes te maken. Zelf bestempelde de componist Madama Butterfly namelijk als zijn meest expressieve en meest innige werk. In deze productie, opgenomen in het Teatro Real te Madrid in 2017, verplaatst regisseur Mario Gas de opera naar een filmstudio in de jaren ’30. Het ontroerende verhaal wordt verteld vanuit drie simultane perspectieven: de opera, de film die van de opera gemaakt wordt en een zwart-wit projectie op het grote scherm. Het orkest en koor van het Teatro Real staan onder muzikale leiding van Marco Armiliato. Solisten zijn Enkelejda Shkosa, Jorge de León, Angel Odena, Francisco Vas, Tomeu Bibilioni en Fernando Radó.

Vandaag | 22:00 Fighter Pilot: The Real Top Gun

Documentary series. The fighter pilot students at Britain's very own Top Gun-style academy turn their attention to dogfighting. Learning air combat is a key skill if they want to reach their goal of flying the brand new F-35 Lightning. The school's only female student Danners is beginning to struggle. Will young dad Andy and former windsurf instructor Sedge fall down on the details? Meanwhile, in South Carolina, the pilots of the Lightning Force are learning to fly the brand new jet.

Vandaag | 23:30 Criminal Minds

Seizoen 1 - A Real Rain In New York is er een seriemoordenaar aan het werk. Op het eerste zicht lijken de moorden willekeurig, maar de politie vreest dat iemand de beruchte 'Son Of Sam' imiteert. Gideon en het team ontdekken dat de man het recht in eigen handen neemt en misdadigers ombrengt die werden vrijgesproken.

Morgen | 00:05 Meet the Drug Lords: Inside the Real Narcos

Herhaling. Ex-Special Forces soldier Jason Fox travels through South America meeting drug lords he was once dispatched to take out. What kind of lives do their members have, what does their work involve, and how do they continue to evade the law? Jason travels to Mexico, home to the world's most powerful drug cartels, and one of the most dangerous places on the planet. Jason meets the Sinaloa cartel, the most formidable and dangerous drug gang going. Featuring heart-stopping scenes, he meets killers and ex-assassins, and finds himself in the middle of a cartel turf war and a witness to extraordinary brutality.

Morgen | 03:30 The Real Story with Maria Elena Salinas

Seizoen 1 - Aflevering 1 - The Deltona Massacre: De 22-jarige Erin Belanger en haar vriend Francisco 'Flacco' Roman verhuizen naar Deltona in Florida voor een nieuwe start. Ze zijn zich niet bewust van het gevaar dat hen wacht.

Morgen | 07:53 David Tutera's CELEBrations

In David Tutera's CELEBrations volgen we het drukke leven van eventplanner David Tutera, die exclusieve evenementen organiseert voor de sterren uit Hollywood. In deze eerste aflevering wordt David gebeld door Taylor Armstrong, een van de sterren uit The Real Housewives Of Beverly Hills. Omdat David deze realityserie goed kent, weet hij dat Taylor zich nogal hysterisch en dramatisch kan gedragen. Taylor vertelt hem dat ze ten einde raad is omdat ze over twee weken gaat trouwen maar nog niets heeft geregeld. Ze heeft een wonder nodig en hoopt dat David hiervoor kan zorgen. David neemt de klus aan en gaat direct aan de slag. Maar langzamerhand begint hij genoeg te krijgen van Taylors woede-uitbarstingen. Zal het hem lukken om de perfecte bruiloft voor deze diva te organiseren?

Morgen | 08:10 Bing

Herhaling. Children's animation. Bing sees Coco with a plaster on her finger and of course he wants one too. In the absence of a real plaster, Bing makes one out of sticky tape, but it is so sticky that it hurts when he tries to take it off. Bing doesn't want Flop to help, so Flop comes up with a new game so that Bing can do it himself.

Morgen | 10:35 The Real Story with Maria Elena Salinas

Seizoen 1 - Aflevering 1 - The Deltona Massacre: De 22-jarige Erin Belanger en haar vriend Francisco 'Flacco' Roman verhuizen naar Deltona in Florida voor een nieuwe start. Ze zijn zich niet bewust van het gevaar dat hen wacht.

Morgen | 11:00 Send In The Dogs

Documentary series following the work of Britain's police dogs in real operations, sniffing out everything from drugs and weapons to counterfeit money.

Morgen | 11:30 The Real Story with Maria Elena Salinas

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Confessions Of An Innocent Man: Tiener Martin Tankleff wordt in 1990 veroordeeld voor de moord op zijn ouders na onder dwang te hebben bekend. Vervolgens probeert hij 20 jaar lang zijn onschuld te bewijzen.

 Meer

Real gemist

Eerder Vandaag | 10:00 Koffietijd

Magazine, Onderwerpen van deze uitzending Liesbeth Rasker heeft haar eigen reisblog: bagtoreality.nl. In mei 2018 kwam ...

Onderwerpen van deze uitzending - Liesbeth Rasker heeft haar eigen reisblog: bagtoreality.nl. In mei 2018 kwam haar eerste boek, 'Pinnen in Mongolië en andere oplosbare reisongemakken' uit, vol met allerlei tips voor de reiziger. Januari is dé reismaand waarin veel Nederlanders hun zomervakantie boeken. Liesbeth komt ons reistips geven! - Donderdag gaat de musical Haal het Doek maar op in première. Een voorstelling over een stel artiesten uit het schnabbelcircuit die met nederlandse klassiekers door het land trekken. We praten samen met Tony Neef en twee van de zes andere acteurs, Mariska van Kolck en Jordy van Loon, over het schnabbelcircuit. - Vandaag hebben we het met Patrick Martens over leuke producties van Nederlandse bodem! Sinds afgelopen vrijdag heeft Nederland officieel een eigen Netflix Original: Ares! Het is een groots opgezette psychologische thriller over een studentencorps.

Eerder Vandaag | 12:40 My First

Max absolutely loves dinosaurs, so the thought of going on a fossil hunt is like a dream come true. We join the start of his journey as he goes to see a Tyrannosaurus skeleton at a museum with his mum and dad. Afterwards, they head over to a beach to see if they can spot any fossils but soon discover that they're more tricky to find than they first realised. Dad gives Max a fossil brick to practise with, and they meet up with the local fossil expert, Martin, who thinks he might be able to help them with their search. After a quick lesson on how fossils are formed, Martin takes Max and his dad to a different beach to go on a fossil expedition, where they begin the hunt for some real fossils.

Eerder Vandaag | 12:00 Bezopen Bestuurders

Seizoen 11 - Aflevering 10 - Realityreeks waarin de verkeerspolitie wordt gevolgd in de strijd tegen bestuurders die onder invloed van alcohol of drugs achter het stuur kruipen

Eerder Vandaag | 11:56 David Tutera's CELEBrations

In David Tutera's CELEBrations volgen we het drukke leven van eventplanner David Tutera, die exclusieve evenementen organiseert voor de sterren uit Hollywood. In deze eerste aflevering wordt David gebeld door Taylor Armstrong, een van de sterren uit The Real Housewives Of Beverly Hills. Omdat David deze realityserie goed kent, weet hij dat Taylor zich nogal hysterisch en dramatisch kan gedragen. Taylor vertelt hem dat ze ten einde raad is omdat ze over twee weken gaat trouwen maar nog niets heeft geregeld. Ze heeft een wonder nodig en hoopt dat David hiervoor kan zorgen. David neemt de klus aan en gaat direct aan de slag. Maar langzamerhand begint hij genoeg te krijgen van Taylors woede-uitbarstingen. Zal het hem lukken om de perfecte bruiloft voor deze diva te organiseren?

Eerder Vandaag | 11:40 Verkopen of Verbouwen

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Realityreeks (2019) waarin mensen worden geholpen die hun huis beu zijn. Phil Spencer en Kirstie Allsopp mensen die hun huis beu zijn. Ze hebben echter verschillende ideeën over hoe ze het moeten aanpakken. Kirstie vindt investeren in het huis de oplossing is, terwijl Phil verkopen als enige optie ziet. Wie overtuigt de bewoners?

Eerder Vandaag | 11:30 Bezopen Bestuurders

Seizoen 11 - Aflevering 9 - Realityreeks waarin de verkeerspolitie wordt gevolgd in de strijd tegen bestuurders die onder invloed van alcohol of drugs achter het stuur kruipen

Eerder Vandaag | 11:15 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 44 - Aflevering 6170 - Nederlandse soap. Saskia heeft een probleem als het hele voetbalteam van Merel wil komen eten. Daan denkt dat hij Nina zover heeft dat ze Bing wil laten arresteren. Janine realiseert zich dat ze enorm achterloopt met haar werk. Als Ludo een oplossing bedenkt, ontploft ze.

Eerder Vandaag | 10:25 Cashen met Klussen

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin 12 onroerendgoedkopers een jaar worden gevolgd tijdens het opknappen en doorverkopen van huizen

Eerder Vandaag | 09:15 Cesar Milan: The Real Story

Een blik op het verleden van hondenfluisteraar Cesar Millan, om te zien welke ervaringen hem hebben gevormd tot wie hij is.

Eerder Vandaag | 07:15 Real Madrid - Sevilla (samenvatting)

Real Madrid - Sevilla (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Real Madrid - Sevilla, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Eerder Vandaag | 05:15 Real Madrid - Sevilla

Real Madrid - Sevilla. Verslag van de wedstrijd Real Madrid - Sevilla, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Gisteren 23:50 Black-ish

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. The Real World. Bow nodigt vrienden van de universiteit uit voor een etentje om indruk op hen te maken. Dre hoort veel over Bows verleden. De kinderen filmen alles bij wijze van een realitydocumentaire.

Gisteren 22:55 Real Madrid - Sevilla

Real Madrid - Sevilla. Verslag van de wedstrijd Real Madrid - Sevilla, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Gisteren 21:50 Blowing Up History

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Hunt For The Real Atlantis: In een mysterieuze ruïnestad in Griekenland bevindt zich het mythische labyrint van de Minotaurus. Mogelijk is de legende van Atlantis gebaseerd op de ondergang van deze stad.

Gisteren 20:35 The Immortals: Ronaldo, Platini, Cannavaro & Yashin

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de grootsheid van Cristiano Ronaldo bij Portugal en Real Madrid, de grote en vooruitstrevende Franse voetballer Michel Platini, de man die de Italiaanse Wereldbeker omhoog hield, Fabio Cannavaro en misschien wel de grootste doelman aller tijden, de Russische Lev Yashin.

Gisteren 17:00 Criminal Minds

Seizoen 1 - A Real Rain In New York is er een seriemoordenaar aan het werk. Op het eerste zicht lijken de moorden willekeurig, maar de politie vreest dat iemand de beruchte 'Son Of Sam' imiteert. Gideon en het team ontdekken dat de man het recht in eigen handen neemt en misdadigers ombrengt die werden vrijgesproken.

Gisteren 17:00 The Real Housewives Of Orange County

Seizoen 12 - Aflevering 3 - Amerikaanse realityreeks over zeven vrouwen uit het pittoreske Orange County in Californië

Gisteren 16:53 David Tutera's CELEBrations

In David Tutera's CELEBrations volgen we het drukke leven van eventplanner David Tutera, die exclusieve evenementen organiseert voor de sterren uit Hollywood. In deze eerste aflevering wordt David gebeld door Taylor Armstrong, een van de sterren uit The Real Housewives Of Beverly Hills. Omdat David deze realityserie goed kent, weet hij dat Taylor zich nogal hysterisch en dramatisch kan gedragen. Taylor vertelt hem dat ze ten einde raad is omdat ze over twee weken gaat trouwen maar nog niets heeft geregeld. Ze heeft een wonder nodig en hoopt dat David hiervoor kan zorgen. David neemt de klus aan en gaat direct aan de slag. Maar langzamerhand begint hij genoeg te krijgen van Taylors woede-uitbarstingen. Zal het hem lukken om de perfecte bruiloft voor deze diva te organiseren?

Gisteren 14:40 The Immortals: Ronaldo, Platini, Cannavaro & Yashin

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de grootsheid van Cristiano Ronaldo bij Portugal en Real Madrid, de grote en vooruitstrevende Franse voetballer Michel Platini, de man die de Italiaanse Wereldbeker omhoog hield, Fabio Cannavaro en misschien wel de grootste doelman aller tijden, de Russische Lev Yashin.

Gisteren 14:15 Real Madrid - Sevilla (samenvatting)

Real Madrid - Sevilla (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Real Madrid - Sevilla, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Gisteren 14:00 Antonio Gades - Fuenteovejuna

Antonio Gades’ (1936-2004) laatste werk, Fuenteovejuna is het schoolvoorbeeld van precisie en puurheid van de Spaanse dans. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat Lope de Vega in 1619 inspireerde om het gelijknamige toneelstuk te schrijven, vertelt Fuenteovejuna het verhaal over de mensen uit het gelijknamige dorp Fuenteovejuna dat geregeerd wordt door een schrikwekkende tiran. Onderdrukking, misbruik en geweld brengen een enorme woede in de inwoners naar boven. Op een dag besluiten de dorpelingen het heft in eigen hand te nemen; gewapend met boerengereedschap komen ze in opstand voor hun vrijheid. Wanneer een magistraat van koning Ferdinand en koningin Isabella de boze burgers vraagt naar wie verantwoordelijk is voor de opstand, ontkennen ze allen iets gedaan de hebben. Tijdens intense martelingen antwoorden de inwoners enkel met ‘ik’, met andere woorden: ‘Fuenteovejuna heeft het gedaan’. Gades’ Fuenteovejuna werd voor het eerste uitgevoerd in 1994 in Genua en wordt tegenwoordig gezien als een van de hoogtepunten van de Spaanse dans. Deze productie door de Companía Antonio Gades, ter ere van de 75e geboortedag van de choreograaf, is opgenomen in het Teatro Real in 2011.

Gisteren 09:35 Real Madrid - Sevilla

Real Madrid - Sevilla. Verslag van de wedstrijd Real Madrid - Sevilla, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Gisteren 09:00 Real Madrid - Sevilla (samenvatting)

Real Madrid - Sevilla (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Real Madrid - Sevilla, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Gisteren 08:40 The Immortals: Ronaldo, Platini, Cannavaro & Yashin

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de grootsheid van Cristiano Ronaldo bij Portugal en Real Madrid, de grote en vooruitstrevende Franse voetballer Michel Platini, de man die de Italiaanse Wereldbeker omhoog hield, Fabio Cannavaro en misschien wel de grootste doelman aller tijden, de Russische Lev Yashin.

Gisteren 06:05 Million Dollar Listing: LA

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Realityreeks over vastgoedmakelaars die luxepanden verhandelen. No Crying in Real Estate. De twee Joshes doorstaan stormen op persoonlijk en zakelijk gebied. Iemand die close is met de familie van Josh Flagg komt met slecht nieuws. Josh Altman zoekt wanhopig naar een nieuwe opdracht.

Gisteren 03:55 Rising Damp

Herhaling. Sitcom about the occupants of a run-down tenement building. Rigsby becomes convinced that magic is real after Philip bangs a ritual spear on the floor. Ruth tries to offer herself to Rigsby. Philip and Alan play a trick on him. With Leonard Rossiter, Don Warrington, and Richard Beckinsale.

Gisteren 01:35 Black-ish

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. The Real World. Bow nodigt vrienden van de universiteit uit voor een etentje om indruk op hen te maken. Dre hoort veel over Bows verleden. De kinderen filmen alles bij wijze van een realitydocumentaire.

Gisteren 00:00 Mozart - Le nozze di Figaro

Emilio Sagi’s productie brengt het elegante en theatrale meesterwerk van W. A. Mozart tot leven! Van de openingsnoten van de welbekende ouverture tot aan het sluiten van de gordijnen wordt het publiek kostelijk vermaakt in deze klassieke en triomfantelijke uitvoering van Le Nozze di Figaro. De hoofdrol is weggelegd voor bariton Ludovic Tézier, die als lustige Graaf Almaviva Figaro’s (Luca Pisaroni) aanstaande bruid Susanna (Isabel Rey) probeert te versieren. Dirigent Jesús López Cobos weet de betoverende partituur met verve te interpreteren. Le nozze di Figaro is een geestig en diepgaand verhaal over liefde, verraad en vergiffenis. Solisten van de avond zijn Ludovic Tézier, Barbara Frittoli, Luca Pissaroni, Isabel Rey, Marina Comparato, Jeanette Fischer, Carlos Chausson, Raúl Giménez, Enrique Viana, Soledad Cardoso en Miguel Soda. Opgenomen in het Teatro Real in 2009.

Eergisteren 20:30 538 Real Live

538 Real Live

Eergisteren 16:00 Auction Hunters

Seizoen 1 - Aflevering 5 - The Real Thing: Ton en Allen lopen op een opslagboxenveiling een oude rivaal tegen het lijf. Ze bemachtigen een oude GMC-truck en ontdekken de eerste staande Coke-automaat. Is hij echter wel echt?

Eergisteren 16:00 Auction Hunters

Seizoen 1 - Aflevering 5 - The Real Thing: Ton en Allen lopen op een opslagboxenveiling een oude rivaal tegen het lijf. Ze bemachtigen een oude GMC-truck en ontdekken de eerste staande Coke-automaat. Is hij echter wel echt?

Eergisteren 15:35 Live: Real Madrid - Sevilla

Live: Real Madrid - Sevilla. Live: IVerslag van Real Madrid - Sevilla uit de Primera Division

Eergisteren 12:45 Million Dollar Listing: LA

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Realityreeks over vastgoedmakelaars die luxepanden verhandelen. No Crying in Real Estate. De twee Joshes doorstaan stormen op persoonlijk en zakelijk gebied. Iemand die close is met de familie van Josh Flagg komt met slecht nieuws. Josh Altman zoekt wanhopig naar een nieuwe opdracht.

Eergisteren 10:45 Real Housewives of Sydney

Eergisteren 10:30 House Hunters International

Home hunters and their realtors check out all sorts of architectural styles and work through the idiosyncrasies of buying real estate in other countries. Rob uproots his family from the UK to return to Pomona, Australia.

Eergisteren 10:25 Real Housewives of Sydney

Eergisteren 10:00 House Hunters International

Home hunters and their realtors check out all sorts of architectural styles and work through the idiosyncrasies of buying real estate in other countries. Canadian university friends Kim and Kate transfer their accountancy jobs to Bermuda and look for a place together.

Eergisteren 09:30 House Hunters International

Home hunters and their realtors check out all sorts of architectural styles and work through the idiosyncrasies of buying real estate in other countries. Melissa and Mohan move their family to Rota in Spain, where they must choose between a beachside property and one with more space for their daughters.

Eergisteren 09:00 House Hunters International

Home hunters and their realtors check out all sorts of architectural styles and work through the idiosyncrasies of buying real estate in other countries. A newly married Ohioan couple look to move to Hampstead for a job opportunity just a few days after their wedding.

Eergisteren 08:30 House Hunters International

Home hunters and their realtors check out all sorts of architectural styles and work through the idiosyncrasies of buying real estate in other countries. A married pair of teachers swap the deserts of Kuwait for the jungles of Malaysia.

Eergisteren 08:00 House Hunters International

Home hunters and their realtors check out all sorts of architectural styles and work through the idiosyncrasies of buying real estate in other countries. Andy and Melissa have built a life for themselves in Houston, but could a job opportunity in Brussels provide the adventure they have to take?

 Meer