Race op tv (tv-tip)

Morgen | 21:30 Nieuw: Cornwall Air 999

Morgen - Fitness/Gezondheid, In het nieuwe programma Cornwall Air 999 worden de heldhaftige ziekenbroeders en zusters ...

In het nieuwe programma Cornwall Air 999 worden de heldhaftige ziekenbroeders en -zusters die op de traumahelikopters van The Cornwall Air Ambulance werken gevolgd. Elke woensdag om 21:30 uur op Discovery. Bekijk op welk kanaal Discovery bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4311/kanaal-discovery. Nood Het uitgestrekte en afgelegen district Cornwall in het zuidwesten van Engeland is met een gewone ambulance niet snel te bereiken. Mensen in nood zijn daarom aangewezen op de traumahelikopters van The Cornwall Air Ambulance. Zij bieden hulp aan de inwoners die wonen aan de kustlijn van maar liefst 650 kilometer en het achterland. Paraat In het nieuwe programma Cornwall Air 999 vliegen we een hele zomer mee met de heldhaftige ziekenbroeders en –zusters die 19 uur per etmaal paraat staan. Vooral in de zomer is de nood hoog als er ook nog veel toeristen zijn die genieten van de heerlijke stranden of het weidse landschap met zijn kronkelige wegen. Surfplank Zo worden paramedici Pete en Martin opgeroepen nadat een motorrijder op een van deze wegen onderuit is gegaan en mogelijk haar bekken heeft gebroken en Mick en Tom haasten zich naar een badgast die een klap tegen zijn hoofd heeft gehad van een surfplank. De weg door de lucht is hier de allersnelste manier om ter plaatse te komen, maar ook dan blijft het altijd een race tegen de klok waarbij elke seconde telt.

Je vindt hier de programma's van Race op tv We hebben de volgende programma's voor Race Nieuw: Cornwall Air 999: Morgen - Fitness/Gezondheid, In het nieuwe programma Cornwall Air 999 worden de heldhaftige ziekenbroeders en zusters. RuPaul's Drag Race: Amusement, Seizoen 11 Aflevering 6 The Draglympics De queens trainen voor de 69e Internationale Draglympics.. Racing: Crashen in de Keuken GP Hongarije: Sport, Aan de keukentafel blikken Rob Kamphues en Robert Doornbos terug op het afgelopen race weekend. Racing: Crashen in de Keuken GP Hongarije: Sport, Aan de keukentafel blikken Rob Kamphues en Robert Doornbos terug op het afgelopen race weekend. RuPaul's Drag Race: Amusement, Seizoen 11 Aflevering 7 From Farm to Runway De queens gebruiken organische ingrediënten voor een gave maar. Will and Grace: Comedy, Serie, Seizoen 7 Aflevering 15 van 24 Bully Woolley Will treurt over het einde aan zijn relatie met Vince. Jack. De Diva in mij: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 2 van 5 Desi BNNVARA Desi heeft een verdrietig half jaar achter de rug en is zichzelf. Will and Grace: Comedy, Serie, Seizoen 7 Aflevering 16 van 24 Dance Cards & Greeting Cards Scott wordt verliefd op Karen en. Professor T: Drama, Seizoen 2 Aflevering 5 van 13 Hartstocht Wanneer twee artsen met dezelfde modus operandi worden vermoord, vreest. Lee Daniels' Star: Drama, Musical, Seizoen 3 Aflevering 14 van 18 Amazing Grace Carlotta en Gravity organiseren een Legend Tribute Concert.

Race op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 19:23 Will and Grace

Seizoen 7 - Aflevering 15 van 24 - Bully Woolley Will treurt over het einde aan zijn relatie met Vince. Jack wil hem opbeuren met een echt jongensavondje uit.

Vandaag | 19:30 De Diva in mij

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 5 - Desi - BNNVARA Desi heeft een verdrietig half jaar achter de rug en is zichzelf daardoor kwijtgeraakt. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru doen er alles aan om Desi weer te laten stralen. Ze gaat een make-up-challenge aan in een racende auto, leert op hakken rennen en komt zichzelf tegen in een zware en confronterende emotie workshop. Wordt Desi weer de oude, stralende Desi die ze ooit was?

Vandaag | 19:50 Will and Grace

Seizoen 7 - Aflevering 16 van 24 - Dance Cards & Greeting Cards Scott wordt verliefd op Karen en overlaadt haar met bloemen. Maar Karen heeft iemand online leren kennen en heeft op valentijnsdag met hem afgesproken.

Morgen | 01:47 Professor T

Seizoen 2 - Aflevering 5 van 13 - Hartstocht Wanneer twee artsen met dezelfde modus operandi worden vermoord, vreest T. dat er nog meer slachtoffers zullen vallen. Het wordt een race tegen de klok om het verband tussen de twee zaken te vinden.

Morgen | 03:25 Lee Daniels' Star

Seizoen 3 - Aflevering 14 van 18 - Amazing Grace Carlotta en Gravity organiseren een Legend Tribute Concert in hun campagne voor de ASA Awards. Als de gezondheid van Star achteruitgaat, krijgt Simone het moeilijk. Noah krijgt bezoek van zijn moeder.

Morgen | 07:51 Will and Grace

Seizoen 7 - Aflevering 15 van 24 - Bully Woolley Will treurt over het einde aan zijn relatie met Vince. Jack wil hem opbeuren met een echt jongensavondje uit.

Morgen | 11:16 Furiki

Brenda's innerlijke stem / Fopheld Furiki André liegt tegen Chobado en zet zo hun vriendschap op het spel. / André wordt een beroemde racelegende nadat hij meneer MacWildegnoe op wonderbaarlijke wijze heeft gered.

Morgen | 11:58 Furiki

Welkom bij de Raceschool Juf Slipspoor probeert haar rijschool te promoten.

Morgen | 13:45 Nils Holgersson

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 52 - De sterrensteen - BNNVARA Als er een bijzondere Sterrensteen uit de hemel komt vallen, racen Nils en Martin er meteen naartoe. Maar als blijkt dat de Zwarte Elf zijn zinnen er ook op heeft gezet, komen de vrienden in een gevaarlijke situatie terecht.

Morgen | 14:20 Het Uur van de Wolf: Helmut Newton: The Bad and the Beautiful

NTR Geboren in 1920 in Berlijn ontvlucht Helmut Neustädter in 1938 nazi-Duitsland en begint in Australië als fotograaf. Daar ontmoet hij ook zijn vrouw June. Vanaf de jaren 60 werkt hij in Parijs voor Vogue, Marie Claire en Harper's Bazaar. Zijn series de Big Nudes en Dressed en Naked zijn geruchtmakend. Susan Sontag noemt ze 'misogyn en vernederend voor vrouwen', terwijl Claudia Schiffer, Grace Jones, Isabelle Rossellini en Charlotte Rampling er lyrisch over zijn. Helmut Newton overlijdt in 2004 aan de gevolgen van een auto-ongeluk.

Morgen | 16:49 Droners

De Superloop De race speelt zich in en om het water af, deze keer. Team Tiki tegen de Tao Tweeling, dus Corto moet het opnemen tegen Sun waar ze nog steeds stiekem verliefd op is.

Morgen | 19:20 Will and Grace

Seizoen 7 - Aflevering 17 van 24 - The Birds and the Bees Grace ziet Nick weer als hij zijn telefoon komt halen die hij in haar kamer op haar werk heeft laten liggen.

Morgen | 19:47 Will and Grace

Seizoen 7 - Aflevering 18 van 24 - The Fabulous Baker Boy Will waarschuwt Karen als haar advocaat dat ze te veel geld uitgeeft - het raakt een keer op. Karen is het ermee eens dat ze haar patissier kan laten gaan.

Morgen | 20:08 Will and Grace

Seizoen 7 - Aflevering 19 van 24 - Sour Balls Jack overtuigt Will ervan dat het tijd is voor iets nieuws. Hij wil een vakantiehuisje komen in een homobuurt in opkomst.

Overmorgen | 07:50 Will and Grace

Seizoen 7 - Aflevering 18 van 24 - The Fabulous Baker Boy Will waarschuwt Karen als haar advocaat dat ze te veel geld uitgeeft - het raakt een keer op. Karen is het ermee eens dat ze haar patissier kan laten gaan.

Overmorgen | 12:24 Ducktales

Het gevaarlijke G.A.B.B.E.R. systeem! Mark Gaai brengt een zelfrijdende auto op de markt. Turbo daagt hem uit tot een race, maar wanneer de uitvinding van Gaai kwaadaardig wordt, heeft hij echt hulp nodig om hem tegen te houden.

Overmorgen | 16:45 Droners

Spook De Tiki’s gaan de strijd aan met de Mirages met als setting een spookvilla. Whale heeft allerlei effecten voorbereid die de teams aan het schrikken moeten maken tijdens de race.

Overmorgen | 19:20 Typisch Helmond

Seizoen 16 - Aflevering 12 van 13 - BNNVARA Wessel wil jongerenwerker worden, maar maakt ook raps. Daarin kan hij zijn diepste gevoelens kwijt. Jessie was ooit dakloos, kreeg een eigen woning in Eindhoven, maar nu verhuist ze tot haar grote vreugde naar Helmond. Vader Peer helpt met de nieuwe vloer. Colinda praat met de baas van haar stamkroeg, die nu helaas dicht is, Nick staat zoals altijd tot laat in de winkel en Maartje en Corline kijken naar hun favoriete televisieprogramma RuPaul's Drag Race.

Overmorgen | 19:25 De Diva in mij

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 5 - Mandy - BNNVARA Mandy zorgt voor iedereen, behalve zichzelf. Ze verslonst zichzelf en maakt ook geen tijd voor haarzelf. Daar gaan dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru verandering in brengen. Ze nemen Mandy mee naar een empowerment-fotograaf, doen een make-up-race en leren haar het podium pakken door haar de host te laten zijn van een bingoavond. Wordt Mandy weer de stralende versie van zichzelf, nu ze leert om tijd aan zichzelf te besteden?

Vr 6 augustus 2021 | 07:50 Will and Grace

Seizoen 7 - Aflevering 20 van 24 - The Blonde Leading the Blind Will haalt Grace over om naar zijn therapeut dr. Georgia Keller te gaan, maar hij wordt stikjaloers als het meteen tussen de twee vrouwen klikt.

Vr 6 augustus 2021 | 08:15 Will and Grace

Seizoen 7 - Aflevering 21 van 24 - It's a Dad, Dad, Dad, Dad World De vader van Grace is jarig, maar haar zussen kunnen niet op zijn verjaardag komen. Grace moet er niet aan denken om alleen met haar ouders te zijn.

Vr 6 augustus 2021 | 09:45 Timmy tijd

Seizoen 4 - Aflevering 45 van 78 - Timmy's raceauto - NTR Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy.

Vr 6 augustus 2021 | 17:25 Het Blok Australië

Seizoen 12 - Aflevering 34 van 47 - Terrace Week (1) Na acht slopende weken gaan de deelnemers aan de slag met de laatste ruimte die het Blok compleet maakt. Het is tijd voor het terras en er barst een strijd los van Bijbelse proporties.

Vr 6 augustus 2021 | 19:10 Will and Grace

Seizoen 7 - Aflevering 22 van 24 - From Queer to Eternity Jack ontmoet een man die hij nog van zijn acteerlessen kent. Die vertelt hem over zijn opvolger Wendell.

Vr 6 augustus 2021 | 19:35 Will and Grace

Seizoen 7 - Aflevering 23 van 24 - Friends with Benefits Nadat Will ontslag heeft genomen is hij vastbesloten om schrijver te worden.

Vr 6 augustus 2021 | 20:20 Vlaamse Meiden die Rijden

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 8 - PowNed Trucker Shana is onderweg naar Frankrijk met een koelwagen met honderden kilo's slachtafval van kip. Ulrycke heeft een drukke dag met achttien laad- en losstops. In haar roze truck begint ze aan een race tegen de tijd. Edith moet halsoverkop afscheid nemen van haar kinderen om op een meerdaagse roadtrip naar Italië te vertrekken met een koelwagen vol tomaten. Caroline is nachtchauffeur en trekt de baan op met grote auto-onderdelen. Tinne krijgt een indrukwekkend transport voorgeschoteld: een gigantische trechter van 25 meter lang die onder begeleiding vervoerd moet worden naar de haven. De rit is er één vol hindernissen.

Za 7 augustus 2021 | 01:10 Vlaamse Meiden die Rijden

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 8 - PowNed Trucker Shana is onderweg naar Frankrijk met een koelwagen met honderden kilo's slachtafval van kip. Ulrycke heeft een drukke dag met achttien laad- en losstops. In haar roze truck begint ze aan een race tegen de tijd. Edith moet halsoverkop afscheid nemen van haar kinderen om op een meerdaagse roadtrip naar Italië te vertrekken met een koelwagen vol tomaten. Caroline is nachtchauffeur en trekt de baan op met grote auto-onderdelen. Tinne krijgt een indrukwekkend transport voorgeschoteld: een gigantische trechter van 25 meter lang die onder begeleiding vervoerd moet worden naar de haven. De rit is er één vol hindernissen.

 Meer

Race op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 16:17 RuPaul's Drag Race

Seizoen 11 - Aflevering 6 - The Draglympics De queens trainen voor de 69e Internationale Draglympics. Choreograaf Travis Wall en kunstschaatsers Mirai Nagasu en Adam Rippon zijn de gastjury. Met een gastoptreden van aerobicskoningsin Love Connie.

Vandaag | 17:30 Racing: Crashen in de Keuken GP Hongarije

Racing: Crashen in de Keuken GP Hongarije. Aan de keukentafel blikken Rob Kamphues en Robert Doornbos terug op het afgelopen race-weekend.

Vandaag | 17:30 Racing: Crashen in de Keuken GP Hongarije

Racing: Crashen in de Keuken GP Hongarije. Aan de keukentafel blikken Rob Kamphues en Robert Doornbos terug op het afgelopen race-weekend.

Vandaag | 17:31 RuPaul's Drag Race

Seizoen 11 - Aflevering 7 - From Farm to Runway De queens gebruiken organische ingrediënten voor een gave maar duurzame look. Supermodel Amber Valletta en realityster Kandi Burruss zijn gastjuryleden. Met een gastoptreden van dragqueen Alyssa Edwards.

Morgen | 10:50 Racing: GP van Hongarije Race

Racing: GP van Hongarije Race. samenvatting van de GP van Hongarije, gereden op de Hungaroring in Budapest, Hongarije.

Morgen | 10:50 Racing: GP van Hongarije Race

Racing: GP van Hongarije Race. samenvatting van de GP van Hongarije, gereden op de Hungaroring in Budapest, Hongarije.

Morgen | 11:25 Racing: Crashen in de Keuken GP Hongarije

Racing: Crashen in de Keuken GP Hongarije. Aan de keukentafel blikken Rob Kamphues en Robert Doornbos terug op het afgelopen race-weekend.

Morgen | 15:59 RuPaul's Drag Race

Seizoen 11 - Aflevering 7 - From Farm to Runway De queens gebruiken organische ingrediënten voor een gave maar duurzame look. Supermodel Amber Valletta en realityster Kandi Burruss zijn gastjuryleden. Met een gastoptreden van dragqueen Alyssa Edwards.

Morgen | 17:22 RuPaul's Drag Race

Seizoen 11 - Aflevering 8 - Snatch Game at Sea De queens spelen het legendarische Snatch Game met een zeemansthema. Veep-sterren Tony Hale en Clea DuVall vormen de gastjury. Met een gastoptreden van dragqueen Jinkx Monsoon.

Morgen | 20:05 Pit Bulls & Parolees

Seizoen 11 - Aflevering 6 - Fall From Grace Mariah en Spencer redden een hond met ernstige verwondingen, een ex-gedetineerde wordt gearresteerd en een stel komt langs om een maatje voor hun buldog te zoeken.

Overmorgen | 12:15 Racing: Crashen in de Keuken GP Hongarije

Racing: Crashen in de Keuken GP Hongarije. Aan de keukentafel blikken Rob Kamphues en Robert Doornbos terug op het afgelopen race-weekend.

Overmorgen | 17:00 RuPaul's Drag Race

Seizoen 11 - Aflevering 8 - Snatch Game at Sea De queens spelen het legendarische Snatch Game met een zeemansthema. Veep-sterren Tony Hale en Clea DuVall vormen de gastjury. Met een gastoptreden van dragqueen Jinkx Monsoon.

Overmorgen | 17:56 RuPaul's Drag Race

Seizoen 11 - Aflevering 9 - L.A.D.P.! De queens komen in aanraking met de wet in de populaire serie ‘Los Angeles Drag Patrol’. De gastjury bestaat uit Natasha Lyonne (Russian Doll), Cheyenne Jackson (American Horror Story) en Fortune Feimster (The Mindy Project).

Vr 6 augustus 2021 | 06:30 Alaska State Troopers

Seizoen 5 - Aflevering 1 van 10 - Trail of Blood In deze eerste aflevering van seizoen 5 zijn de troopers alert nu mensen samenkomen voor de Iditarod-race. Een bloedspoor leidt naar huiselijk geweld en ze zoeken in afgelegen dorpen naar criminelen.

Vr 6 augustus 2021 | 11:00 Outback Truckers

Seizoen 8 - Aflevering 1 Wanneer de regio door bosbranden wordt bedreigd, helpt Mick mee om bewoners in nood te bevoorraden. Ondertussen vervoert Sludge drie raceauto's naar een wedstrijd in de woestijn.

Vr 6 augustus 2021 | 13:30 The Duels in Formula 1 - Face off for the crown

The Racing Files met deze diepe duik in de autosport: legendarische coureurs, beroemde circuits en enkele van de meest memorabele races ooit. Door interviews, archiefmateriaal en heldere 3D-animaties te combineren, wordt een heel nieuw perspectief op de racegeschiedenis geboden.

Vr 6 augustus 2021 | 15:00 De Diva in mij

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 6 - Desi - BNNVARA Desi heeft een verdrietig half jaar achter de rug en is zichzelf daardoor kwijtgeraakt. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru doen er alles aan om Desi weer te laten stralen. Ze gaat een make-up-challenge aan in een racende auto, leert op hakken rennen en komt zichzelf tegen in een zware en confronterende emotieworkshop. Wordt Desi weer de oude, stralende Desi die ze ooit was?

Vr 6 augustus 2021 | 17:00 RuPaul's Drag Race

Seizoen 11 - Aflevering 9 - L.A.D.P.! De queens komen in aanraking met de wet in de populaire serie ‘Los Angeles Drag Patrol’. De gastjury bestaat uit Natasha Lyonne (Russian Doll), Cheyenne Jackson (American Horror Story) en Fortune Feimster (The Mindy Project).

Vr 6 augustus 2021 | 17:56 RuPaul's Drag Race

Seizoen 11 - Aflevering 10 - Dragracadabra De queens moeten stralen in hun eigen goochelshow. De gastjury bestaat uit Gina Rodriguez (Jane the Virgin) en Katherine Langford (13 Reasons Why).

Vr 6 augustus 2021 | 18:35 De Diva in mij

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 6 - Desi - BNNVARA Desi heeft een verdrietig half jaar achter de rug en is zichzelf daardoor kwijtgeraakt. Dragqueens Hoax Lebeau, Lady Galore en Envy Peru doen er alles aan om Desi weer te laten stralen. Ze gaat een make-up-challenge aan in een racende auto, leert op hakken rennen en komt zichzelf tegen in een zware en confronterende emotieworkshop. Wordt Desi weer de oude, stralende Desi die ze ooit was?

Vr 6 augustus 2021 | 18:40 House

Seizoen 1 - Kids In een race tegen de klok proberen House en zijn team een diagnose te stellen bij een 12-jarig meisje dat doodziek is. Er is een uitbraak van hersenvliesontsteking, maar House denkt dat het meisje ergens anders last van heeft. Intussen vraagt House Cameron om terug te komen.

Za 7 augustus 2021 | 00:00 Chasing the Dream - Racing DNA

Formule 2 In deze aflevering van Chasing the Dream: Is het hebben van een beroemde naam een zegen of een vloek? Alex Jacques en Alex Brundle bespreken een nieuwe generatie coureurs die in de voetsporen van hun vader treden en hun race DNA testen.

Za 7 augustus 2021 | 05:30 Thunderbirds

Seizoen 1, Aflevering 20 - Move, and You're Dead. Wanneer Alan Tracy zich weer met autoracen bezig gaat houden, besluiten twee van zijn rivalen hem uit de weg te ruimen. Ze laten hem en oma achter op een brug met een bom die zal ontploffen als ze bewegen.

 Meer

Race gemist

Eerder Vandaag | 15:00 NOS OS Tokio Live

Tussen 01:50 en 17:00 uur live verslag van dag 11 van de Olympische Spelen in Tokio. De hoogtepunten van deze dag: * 02:00 uur: atletiek, met onder anderen Lieke Klaver en Lisanne de Witte in de series van de 400 meter bij de vrouwen en Taymir Burnet in de series van de 200 meter bij de mannen * 05:30 uur: zeilen, met onder andere de ontknoping met Nederlandse boten in de medalraces van de 49er- en Finn-klasse * 08:30 uur: baanwielrennen, met onder andere Nederland op teamsprint mannen * 11:20 uur: waterpolo (vrouwen), kwartfinale Nederland - Hongarije * 12:30 uur: atletiek, met onder anderen Menno Vloon in de finale polsstokhoog en diverse loopnummers. Slotstuk is om 14:50 uur de finale 200 meter voor vrouwen * 15:00 uur: paardensport, kwalificatie springen Bekijk alles van de Olympische Spelen in Tokio op gids.tv/onderwerp/olympische-spelen.

Eerder Vandaag | 14:00 Live: Olympische Spelen dag 11

Tussen 01:50 en 17:00 uur live verslag van dag 11 van de Olympische Spelen in Tokio. De hoogtepunten van deze dag: * 02:00 uur: atletiek, met onder anderen Lieke Klaver en Lisanne de Witte in de series van de 400 meter bij de vrouwen en Taymir Burnet in de series van de 200 meter bij de mannen * 05:30 uur: zeilen, met onder andere de ontknoping met Nederlandse boten in de medalraces van de 49er- en Finn-klasse * 08:30 uur: baanwielrennen, met onder andere Nederland op teamsprint mannen * 11:20 uur: waterpolo (vrouwen), kwartfinale Nederland - Hongarije * 12:30 uur: atletiek, met onder anderen Menno Vloon in de finale polsstokhoog en diverse loopnummers. Slotstuk is om 14:50 uur de finale 200 meter voor vrouwen * 15:00 uur: paardensport, kwalificatie springen Bekijk alles van de Olympische Spelen in Tokio op gids.tv/onderwerp/olympische-spelen.

Eerder Vandaag | 12:00 Live: Olympische Spelen dag 11

Tussen 01:50 en 17:00 uur live verslag van dag 11 van de Olympische Spelen in Tokio. De hoogtepunten van deze dag: * 02:00 uur: atletiek, met onder anderen Lieke Klaver en Lisanne de Witte in de series van de 400 meter bij de vrouwen en Taymir Burnet in de series van de 200 meter bij de mannen * 05:30 uur: zeilen, met onder andere de ontknoping met Nederlandse boten in de medalraces van de 49er- en Finn-klasse * 08:30 uur: baanwielrennen, met onder andere Nederland op teamsprint mannen * 11:20 uur: waterpolo (vrouwen), kwartfinale Nederland - Hongarije * 12:30 uur: atletiek, met onder anderen Menno Vloon in de finale polsstokhoog en diverse loopnummers. Slotstuk is om 14:50 uur de finale 200 meter voor vrouwen * 15:00 uur: paardensport, kwalificatie springen Bekijk alles van de Olympische Spelen in Tokio op gids.tv/onderwerp/olympische-spelen.

Eerder Vandaag | 11:45 Babar en de belevenissen van Badou

Seizoen 2 - Aflevering 40 van 52 - De familie mini-zep race - NTR Er is een Familie Mini-zep race in Apenstad en iedereen wil heel graag winnen. Vol enthousiasme oefenen ze en met datzelfde enthousiasme beginnen ze de race. Behalve Babar. Hij blijft kalm en koel en focust zich op zijn doel. Badou, die zijn co-piloot is, vindt dat maar saai. Maar uiteindelijk moet de race worden gestaakt omdat er een zandstorm aankomt. En voordat de racers kunnen vluchten moeten ze de dames, die in paniek een schuilplaats zoeken, zien te redden. Ineens begrijpt Badou het nut van kalm en koel blijven en dat komt nu heel goed van pas.

Eerder Vandaag | 11:00 Racing: Crashen in de Keuken GP Hongarije

Racing: Crashen in de Keuken GP Hongarije. Aan de keukentafel blikken Rob Kamphues en Robert Doornbos terug op het afgelopen race-weekend.

Eerder Vandaag | 10:55 Racing: Crashen in de Keuken GP Hongarije

Racing: Crashen in de Keuken GP Hongarije. Aan de keukentafel blikken Rob Kamphues en Robert Doornbos terug op het afgelopen race-weekend.

Eerder Vandaag | 10:25 Racing: GP van Hongarije Race

Racing: GP van Hongarije Race. samenvatting van de GP van Hongarije, gereden op de Hungaroring in Budapest, Hongarije.

Eerder Vandaag | 10:25 Racing: GP van Hongarije Race

Racing: GP van Hongarije Race. samenvatting van de GP van Hongarije, gereden op de Hungaroring in Budapest, Hongarije.

Eerder Vandaag | 10:00 Live: Olympische Spelen dag 11

Tussen 01:50 en 17:00 uur live verslag van dag 11 van de Olympische Spelen in Tokio. De hoogtepunten van deze dag: * 02:00 uur: atletiek, met onder anderen Lieke Klaver en Lisanne de Witte in de series van de 400 meter bij de vrouwen en Taymir Burnet in de series van de 200 meter bij de mannen * 05:30 uur: zeilen, met onder andere de ontknoping met Nederlandse boten in de medalraces van de 49er- en Finn-klasse * 08:30 uur: baanwielrennen, met onder andere Nederland op teamsprint mannen * 11:20 uur: waterpolo (vrouwen), kwartfinale Nederland - Hongarije * 12:30 uur: atletiek, met onder anderen Menno Vloon in de finale polsstokhoog en diverse loopnummers. Slotstuk is om 14:50 uur de finale 200 meter voor vrouwen * 15:00 uur: paardensport, kwalificatie springen Bekijk alles van de Olympische Spelen in Tokio op gids.tv/onderwerp/olympische-spelen.

Eerder Vandaag | 09:00 Live: Olympische Spelen dag 11

Tussen 01:50 en 17:00 uur live verslag van dag 11 van de Olympische Spelen in Tokio. De hoogtepunten van deze dag: * 02:00 uur: atletiek, met onder anderen Lieke Klaver en Lisanne de Witte in de series van de 400 meter bij de vrouwen en Taymir Burnet in de series van de 200 meter bij de mannen * 05:30 uur: zeilen, met onder andere de ontknoping met Nederlandse boten in de medalraces van de 49er- en Finn-klasse * 08:30 uur: baanwielrennen, met onder andere Nederland op teamsprint mannen * 11:20 uur: waterpolo (vrouwen), kwartfinale Nederland - Hongarije * 12:30 uur: atletiek, met onder anderen Menno Vloon in de finale polsstokhoog en diverse loopnummers. Slotstuk is om 14:50 uur de finale 200 meter voor vrouwen * 15:00 uur: paardensport, kwalificatie springen Bekijk alles van de Olympische Spelen in Tokio op gids.tv/onderwerp/olympische-spelen.

Eerder Vandaag | 08:18 Will and Grace

Seizoen 7 - Aflevering 14 van 24 - Partners Vince vertelt Will eindelijk dat hij ontslagen is. Vince hangt de hele dag rond in het appartement van Will en Grace, terwijl Will de kans krijgt om in de maatschap te worden opgenomen.

Eerder Vandaag | 08:00 Live: Olympische Spelen dag 11

Tussen 01:50 en 17:00 uur live verslag van dag 11 van de Olympische Spelen in Tokio. De hoogtepunten van deze dag: * 02:00 uur: atletiek, met onder anderen Lieke Klaver en Lisanne de Witte in de series van de 400 meter bij de vrouwen en Taymir Burnet in de series van de 200 meter bij de mannen * 05:30 uur: zeilen, met onder andere de ontknoping met Nederlandse boten in de medalraces van de 49er- en Finn-klasse * 08:30 uur: baanwielrennen, met onder andere Nederland op teamsprint mannen * 11:20 uur: waterpolo (vrouwen), kwartfinale Nederland - Hongarije * 12:30 uur: atletiek, met onder anderen Menno Vloon in de finale polsstokhoog en diverse loopnummers. Slotstuk is om 14:50 uur de finale 200 meter voor vrouwen * 15:00 uur: paardensport, kwalificatie springen Bekijk alles van de Olympische Spelen in Tokio op gids.tv/onderwerp/olympische-spelen.

Eerder Vandaag | 07:51 Will and Grace

Seizoen 7 - Aflevering 13 van 24 - Board Games Karen wordt geïnterviewd voor een tijdschrift. De interviewster is een oud-klasgenote van Karen en die heeft slechte herinneringen aan Karen.

Eerder Vandaag | 07:00 Live: Olympische Spelen dag 11

Tussen 01:50 en 17:00 uur live verslag van dag 11 van de Olympische Spelen in Tokio. De hoogtepunten van deze dag: * 02:00 uur: atletiek, met onder anderen Lieke Klaver en Lisanne de Witte in de series van de 400 meter bij de vrouwen en Taymir Burnet in de series van de 200 meter bij de mannen * 05:30 uur: zeilen, met onder andere de ontknoping met Nederlandse boten in de medalraces van de 49er- en Finn-klasse * 08:30 uur: baanwielrennen, met onder andere Nederland op teamsprint mannen * 11:20 uur: waterpolo (vrouwen), kwartfinale Nederland - Hongarije * 12:30 uur: atletiek, met onder anderen Menno Vloon in de finale polsstokhoog en diverse loopnummers. Slotstuk is om 14:50 uur de finale 200 meter voor vrouwen * 15:00 uur: paardensport, kwalificatie springen Bekijk alles van de Olympische Spelen in Tokio op gids.tv/onderwerp/olympische-spelen.

 Meer