Publiek op tv (tv-tips)

Morgen | 22:25 Docu: Suzi Q

Morgen - Documentaire, Kunst/cultuur, Geen vrouw is zo baanbrekend geweest in de popmuziek als Suzi Quatro. Ze was de ...

Geen vrouw is zo baanbrekend geweest in de popmuziek als Suzi Quatro. Ze was de eerste vrouwelijke bassist in een hardrock band, groeide uit tot een rolmodel voor vrouwen en verkocht 55 miljoen platen wereldwijd. Deze documentaire gaat over het stormachtige leven van de 69-jarige zangeres, die vorig jaar een nieuw album uitbracht. Breuk De Canadese artieste begint in een familieband en wordt begin jaren zeventig door een talentenjager in Engeland opgemerkt. Haar vader houdt de aanbiedingen voor een solo-carrière bij haar weg. Als ze dit hoort, vertrekt ze woedend naar Europa en valt het gezin verbitterd uit elkaar. Ze betaalt voor de breuk met haar zussen en vader met een periode van eenzaamheid. Successen Dit verdriet wordt al snel gecompenseerd door overweldigende successen in Europa. Ze verschijnt altijd in een leren jumpsuit en weet tot op de dag van vandaag een groot publiek aan zich te binden. Ze drijft niet op drank en seks, maar op energie en talent. Stormachtig leven De documentaire zit vol verbazingwekkende details over het stormachtige leven van de zangeres, songwriter, bandleider, actrice, dichter en presentatrice. Zo duikt ze plotseling op in de komische televisieserie Happy Days, waar ze een tijd lang vaste gast is. Er is de bijna vanzelfsprekende vergetelheid en dan plotseling weer de come-back en een plek in de Hall of Fame.

Morgen | 19:05 Reportage: Achter de deuren van Koninklijk Paleis Amsterdam

Morgen - Overige, Omroep MAX baas Jan Slagter krijgt een bijzondere rondleiding door het Koninklijk Paleis Amsterdam. ...

Omroep MAX-baas Jan Slagter krijgt een bijzondere rondleiding door het Koninklijk Paleis Amsterdam. Nu het gebouw voor publiek gesloten is vanwege het coronavirus, neemt de conservator hem mee voor een uniek bezoek. Koning Het paleis staat midden in de hoofdstad, op de Dam, en is het officiële ontvangstpaleis van koning Willem-Alexander. Een levendig gebouw met imposante zalen en salons. Geschiedenis Het Koninklijk Paleis Amsterdam is een uniek gebouw dat een grote rol heeft gespeeld in onze vaderlandse historie en waar nog steeds geschiedenis wordt geschreven. Het is de plek waar wereldleiders worden ontvangen, waar troonswisselingen plaatsvinden en koninklijke huwelijken worden gevierd. Ferdinand Bol Samen met conservator Alice Taatgen, neemt Jan Slagter u mee langs indrukwekkende beeldhouwwerken, schilderijen van grootmeesters als Govert Flinck en Ferdinand Bol en het bijzondere meubilair van Lodewijk Napoleon. 17e eeuw Ondersteund door prachtige muziek kan iedereen, vanaf de bank, toch genieten van het grootste en meest prestigieuze gebouw uit de 17e eeuw en in de voetsporen treden van koninklijke gasten.

Overmorgen | 22:35 Cabaret: Micha Wertheim - Voor alle duidelijkheid

Overmorgen - Amusement, Registratie van de cabaretvoorstelling Voor alle duidelijkheid van Micha Wertheim. Sombere ...

Registratie van de cabaretvoorstelling Voor alle duidelijkheid van Micha Wertheim. Sombere toekomst Hij stelt zichzelf en zijn publiek de vraag hoe verder te leven en te overleven bij een somber toekomstperspectief. De voorstelling, die uitbundig begint en na een uur plotseling bijzonder intiem en persoonlijk wordt, werd vrijwel overal in Nederland en België onthaald met vijf sterren. Reserve-opname Op de dag dat een cameraploeg klaar stond om de voorstelling op te nemen, werden alle theaters in Nederland gesloten. Gelukkig lag er nog een reserve-opname, voor eigen gebruik met twee camera's gemaakt in de zomer van 2019. De wereld ziet er inmiddels heel anders uit, maar de vraag hoe we ons vallend staande moeten houden is er alleen maar relevanter op geworden.

Wo 3 juni 2020 | 21:45 Terug: Kleine Mensen, Grote Dromen

03/06 - Documentaire, De komende drie woensdagen zendt NPO 3 de Britse documentaireserie uit over het leven van kleine ...

De komende drie woensdagen zendt NPO 3 de Britse documentaireserie uit over het leven van kleine mensen in een wereld die is ingericht voor mensen met een gemiddelde lengte, in het Nederlands ingesproken door tv-presentatrice Lucille Werner. Uniek perspectief Het is een hartverwarmende serie over het dagelijks leven van bijzondere mensen die het leven in Groot-Brittannië door hun kleine postuur vanuit een uniek perspectief ervaren. Het gaat om mensen die niet groter worden dan anderhalve meter. Koksschool Louis Makepeace is maar 1 meter 17 lang. Zijn droom om kok te worden werd de grond in geboord toen de plaatselijke koksschool hem voor een cateringopleiding zou hebben afgewezen vanwege zijn lengte. Maar toen dit verhaal viraal ging, kreeg Louis een aanbod om mee te draaien in de meedogenloze wereld van de haute cuisine. Kleding Mary Russell heeft ook grote dromen: ze weet met haar 1 meter 24 welke problemen kleine vrouwen tegenkomen bij het kopen van kleding. Ze is van plan hier zelf iets aan te doen en de eerste Britse modeontwerper te worden die kleding ontwerpt voor mensen met dwerggroei. Dragqueen Jamie John is 1 meter 42 lang en is bij een klein publiek ook wel bekend als Miss DQ, the Diamond Diva, een van de weinige dragqueens ter wereld met dwerggroei. We volgen Jamie als hij probeert door te breken op het legendarische Fringe Festival in Edinburgh.

Je vindt hier de programma's van Publiek op tv We hebben de volgende programma's voor Publiek Docu: Suzi Q: Morgen - Documentaire, Kunst/cultuur, Geen vrouw is zo baanbrekend geweest in de popmuziek als Suzi Quatro. Ze was de. Reportage: Achter de deuren van Koninklijk Paleis Amsterdam: Morgen - Overige, Omroep MAX baas Jan Slagter krijgt een bijzondere rondleiding door het Koninklijk Paleis Amsterdam.. Cabaret: Micha Wertheim - Voor alle duidelijkheid: Overmorgen - Amusement, Registratie van de cabaretvoorstelling Voor alle duidelijkheid van Micha Wertheim. Sombere. Terug: Kleine Mensen, Grote Dromen: 03/06 - Documentaire, De komende drie woensdagen zendt NPO 3 de Britse documentaireserie uit over het leven van kleine. Mendelssohn - Octet in Es - Op. 20: Muziek, Het Gewandhaus Quartet en het Arzberger Quartet spelen Felix Mendelssohns Octet in Es groot, Op. 20, in het. Lip Sync Battle UK: Overige, Seizoen 1 Aflevering 4 Katherine Ryan vs. Kayvan Novak Sterren strijden tegen elkaar door te playbacken en het. Costa!: Drama, Zon, zee, seks en partnerruil Na een knallende ruzie willen Paolo en Danny elkaar nooit meer zien. Dat verandert. RegioNED: Morgen - Informatief, In RegioNED zie je dagelijks opmerkelijke verhalen uit de twaalf provincies van alle publieke. RegioNED: Morgen - Informatief, In RegioNED zie je dagelijks opmerkelijke verhalen uit de twaalf provincies van alle publieke. RegioNED: Morgen - Informatief, In RegioNED zie je dagelijks opmerkelijke verhalen uit de twaalf provincies van alle publieke.

Publiek op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 11:15 Thank you for the music

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 8 In het eerste seizoen van de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Wietze de Jager, Eva Cleven en Dwight Dissels. Na ieder gewonnen spel moet het duo op basis van looks één van de zes speciaal geselecteerde publieksleden inschatten hoe goed zij kunnen zingen: hoe meer zuivere en goed getimede noten, hoe hoger hun score!

Morgen | 20:00 Dance Dance Dance

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 2 - Show 2 In Dance Dance Dance, gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat, trakteren elf BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur Thomas Cammaert, Danny de Munk met zijn dochter Bo, zangeres Sharon Doorson met acteur Géza Weisz en zanger Vinchenzo met online content creator Nochtli Peralta Alvarez. Voor het eerst doet er ook een trio mee: Lisa, Shelley en Amy van OG3NE! Er wordt op hoog niveau gedanst, waarbij de populairste videoclips en onvergetelijke filmscenes aan bod komen. Naast de vertrouwde juryleden Timor Steffens en Igone de Jongh, is voormalig danser Jan Kooijman aan het team toegevoegd om de kandidaten te beoordelen. De deelnemers dansen niet alleen voor zichzelf en het publiek, maar ook voor een door henzelf gekozen goed doel.

Morgen | 21:20 Even tot hier

Seizoen 3 - Aflevering 6 van 7 - BNNVARA Bijna was het 'even tot hier' voor het programma. Want hoe maak je een satirische zaterdagavondshow tijdens een intelligente lockdown? Een quiz met tweehonderd man publiek? Onmogelijk. Een musicalensemble? Ondenkbaar. Een complete band uit België? Niet te doen. En toch starten we 'gewoon'. In een aangepaste vorm: iets korter en zonder een paar vertrouwde gezichten. Maar met satire, met muziek, met een simpel liedje en met anderhalve meter afstand. Dus ook tijdens de coronacrisis nemen Jeroen Woe en Niels van der Laan weer de week door. Met aandacht voor alles wat er gebeurd is en, speciaal dit seizoen, ook alles wat er niet gebeurd is.

Publiek op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 22:40 Mendelssohn - Octet in Es - Op. 20

Het Gewandhaus Quartet en het Arzberger-Quartet spelen Felix Mendelssohns Octet in Es groot, Op. 20, in het Gohliser Schlosschen te Leipzig in 1997. Het werk is gecomponeerd in de herfst van 1825, toen de componist slechts 16 jaar oud was. Mendelssohn componeerde het werk als verjaardagscadeau voor zijn vioolleraar Eduard Ritz. Het octet is enigszins gewijzigd in 1832 voor de eerste publieke uitvoering op 30 januari 1836 in het Gewandhaus te Leipzig. Het scherzo, dat later is bewerkt voor orkest als vervanging van het minuet in de Eerste Symfonie, is waarschijnlijk geïnspireerd op Goethe’s Faust "Walpurgis Night’s Dream”. Het octet staat bekend om het uitgebreide gebruik van contrapunt. Zo begint de afsluitende finale zelfs met een achtstemminge fuga.

Morgen | 04:38 Lip Sync Battle UK

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Katherine Ryan vs. Kayvan Novak Sterren strijden tegen elkaar door te playbacken en het publiek is de jury! In deze aflevering komiek Katherine Ryan tegen acteur/komiek Kayvan Novak.

Morgen | 05:11 Costa!

Zon, zee, seks en partnerruil Na een knallende ruzie willen Paolo en Danny elkaar nooit meer zien. Dat verandert als ze verliefd worden op twee onafscheidelijke vriendinnen. De twee broertjes zitten met elkaar opgescheept. Monica wil een beter soort publiek in de Costa! hebben.

Morgen | 07:09 RegioNED

In RegioNED zie je dagelijks opmerkelijke verhalen uit de twaalf provincies van alle publieke regionale zenders. Verhalen over klein, menselijk nieuws. Nieuws dat te klein is voor welk ander programma dan ook, maar daarom niet minder interessant.

Morgen | 07:54 RegioNED

In RegioNED zie je dagelijks opmerkelijke verhalen uit de twaalf provincies van alle publieke regionale zenders. Verhalen over klein, menselijk nieuws. Nieuws dat te klein is voor welk ander programma dan ook, maar daarom niet minder interessant.

Morgen | 08:39 RegioNED

In RegioNED zie je dagelijks opmerkelijke verhalen uit de twaalf provincies van alle publieke regionale zenders. Verhalen over klein, menselijk nieuws. Nieuws dat te klein is voor welk ander programma dan ook, maar daarom niet minder interessant.

Morgen | 09:24 RegioNED

In RegioNED zie je dagelijks opmerkelijke verhalen uit de twaalf provincies van alle publieke regionale zenders. Verhalen over klein, menselijk nieuws. Nieuws dat te klein is voor welk ander programma dan ook, maar daarom niet minder interessant.

Morgen | 10:09 RegioNED

In RegioNED zie je dagelijks opmerkelijke verhalen uit de twaalf provincies van alle publieke regionale zenders. Verhalen over klein, menselijk nieuws. Nieuws dat te klein is voor welk ander programma dan ook, maar daarom niet minder interessant.

Morgen | 10:54 RegioNED

In RegioNED zie je dagelijks opmerkelijke verhalen uit de twaalf provincies van alle publieke regionale zenders. Verhalen over klein, menselijk nieuws. Nieuws dat te klein is voor welk ander programma dan ook, maar daarom niet minder interessant.

Morgen | 11:39 RegioNED

In RegioNED zie je dagelijks opmerkelijke verhalen uit de twaalf provincies van alle publieke regionale zenders. Verhalen over klein, menselijk nieuws. Nieuws dat te klein is voor welk ander programma dan ook, maar daarom niet minder interessant.

Morgen | 11:55 DOC: Saluut van een Poolse strijder

Seizoen 2017-2018 - Aflevering 30 van 43 Het is 1988 als Wlodi Smolarek voor het eerst voet zet op Nederlandse bodem. De speler van de Poolse gouden generatie zit in de herfst van zijn carriere, maar maakt een transfer van Eintracht Frankfurt naar Feyenoord. Als hij daar na een trainerswissel op een zijspoor belandt, vertrekt de kleine dribbelaar naar FC Utrecht. Daar is hij uit op revanche. Over zijn voetbalkwaliteiten bestond geen twijfel, maar de persoon Smolarek bleef voor velen een groot mysterie. Een exclusieve inkijk in het veel te korte leven van een publiekslieveling.

Morgen | 12:05 Americans in Pyongyang

In de zomer van 2007 ontving de New York Philharmonic een bijzondere uitnodiging: Noord-Korea, 's werelds meest geïsoleerde en afgelegen land, feitelijk in oorlog met de Verenigde Staten, nodigde het orkest uit om op te treden in de hoofdstad Pyongyang. Slechts een paar maanden later stapten tweehonderd orkestleden en meer dan honderd journalisten uit het gecharterde vliegtuig op de verlaten luchthaven van Pyongyang. Ze stonden op het punt een historisch moment te beleven: het allereerste optreden van een Amerikaans symfonieorkest in de Democratische Volksrepubliek Korea. De documentaire 'Americans in Pyongyang' vertelt het verhaal van de historische reis naar Pyongyang die de New York Philharmonic in februari 2008 maakte .

Morgen | 12:55 Michiel de Ruyter

Morgen - Film, Na het overlijden van admiraal Maarten Tromp wordt Michiel de Ruyter aangesteld als zijn opvolger. De Ruyter behaalt grote successen als admiraal over de oorlogsvloot van de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden en weet met zijn ...

Na het overlijden van admiraal Maarten Tromp wordt Michiel de Ruyter aangesteld als zijn opvolger. De Ruyter behaalt grote successen als admiraal over de oorlogsvloot van de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden en weet met zijn vlaggenschip de Zeven Provinciën de Engelsen te verslaan. In de Republiek is echter een interne machtsstrijd losgebroken tussen enerzijds de republikeinen met als aanvoerder Johan de Witt en anderzijds de Orangisten die prins Willem III op de troon willen plaatsen. Als De Witt wordt vermoord en Willem III als stadhouder is geïnstalleerd wordt De Ruyter op een onmogelijke missie gestuurd.

Morgen | 13:55 Fairly Odd Parents

Seizoen 9 - Aflevering 33 - Twee En Een Halve Baby / Allemaal Nieuws Poef en Foep krijgen een ei van juffrouw Powers waarvoor ze een tijdje moeten zorgen. Foep doet z'n best om van het ei een monster te maken. // Chet Ubetcha ziet dingen die er niet zijn en staat voor joker bij zijn publiek.

Morgen | 13:59 RegioNED

In RegioNED zie je dagelijks opmerkelijke verhalen uit de twaalf provincies van alle publieke regionale zenders. Verhalen over klein, menselijk nieuws. Nieuws dat te klein is voor welk ander programma dan ook, maar daarom niet minder interessant.

Morgen | 14:44 RegioNED

In RegioNED zie je dagelijks opmerkelijke verhalen uit de twaalf provincies van alle publieke regionale zenders. Verhalen over klein, menselijk nieuws. Nieuws dat te klein is voor welk ander programma dan ook, maar daarom niet minder interessant.

Morgen | 15:29 RegioNED

In RegioNED zie je dagelijks opmerkelijke verhalen uit de twaalf provincies van alle publieke regionale zenders. Verhalen over klein, menselijk nieuws. Nieuws dat te klein is voor welk ander programma dan ook, maar daarom niet minder interessant.

Morgen | 15:56 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 17 van 52 - Beroemd - KRO-NCRV De vrouw oefent op de piano. Als ze klaar is, laat Pom zien dat hij zelf veel beter piano kan spelen. Pim wil ook muziek maken en gaat drummen op een pan. Ze maken een enorm kabaal. Toch zouden ze wel heel graag echte muzikanten zijn. Ze fantaseren dat ze voor een groot publiek staan dat heel hard boeeee roept omdat ze zo lelijk spelen. Pim en Pom begrijpen dat ze samen moeten spelen om goede muziek te maken. Gelukkig komt het vogeltje hen te hulp.

Morgen | 16:14 RegioNED

In RegioNED zie je dagelijks opmerkelijke verhalen uit de twaalf provincies van alle publieke regionale zenders. Verhalen over klein, menselijk nieuws. Nieuws dat te klein is voor welk ander programma dan ook, maar daarom niet minder interessant.

Morgen | 17:05 RegioNED

In RegioNED zie je dagelijks opmerkelijke verhalen uit de twaalf provincies van alle publieke regionale zenders. Verhalen over klein, menselijk nieuws. Nieuws dat te klein is voor welk ander programma dan ook, maar daarom niet minder interessant.

Morgen | 17:42 Brabants Buske

't Brabants Buske rijdt iedere zaterdag kris kras door onze provincie op zoek naar leuke evenementen, mooie verhalen en toevallige ontmoetingen. Dat levert verrassende, ontroerende en ook hilarische momenten op. ‘t Brabants Buske is er voor het publiek. Dat bepaalt waar onze mensen wekelijks heen gaan om verhalen te halen. Stuur een tip naar de speciale Facebook-pagina en stuur 't Brabants Buske op pad.

Morgen | 17:55 Britain's Got Talent

Seizoen 13 - Auditions 4 Tal van acts proberen juryleden Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon en David Walliams én het publiek thuis te overtuigen van hun kunnen.

Morgen | 18:42 Brabants Buske

't Brabants Buske rijdt iedere zaterdag kris kras door onze provincie op zoek naar leuke evenementen, mooie verhalen en toevallige ontmoetingen. Dat levert verrassende, ontroerende en ook hilarische momenten op. ‘t Brabants Buske is er voor het publiek. Dat bepaalt waar onze mensen wekelijks heen gaan om verhalen te halen. Stuur een tip naar de speciale Facebook-pagina en stuur 't Brabants Buske op pad.

Morgen | 19:42 Brabants Buske

't Brabants Buske rijdt iedere zaterdag kris kras door onze provincie op zoek naar leuke evenementen, mooie verhalen en toevallige ontmoetingen. Dat levert verrassende, ontroerende en ook hilarische momenten op. ‘t Brabants Buske is er voor het publiek. Dat bepaalt waar onze mensen wekelijks heen gaan om verhalen te halen. Stuur een tip naar de speciale Facebook-pagina en stuur 't Brabants Buske op pad.

Morgen | 20:09 Iedereen klaar? Dansen maar!

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Op het Toneel Freeze en Twirl hebben hun eerste publieke optreden.

Morgen | 20:25 Harry & Meghan: Becoming Royal

Morgen - Film, Prins Harry en Meghan Markle hebben net hun verloving aangekondigd en de media vragen zich openlijk af of de Amerikaanse actrice zal kunnen wennen aan de gewoonten van het Britse hof. Het koppel probeert de koningin en haar entourage ...

Prins Harry en Meghan Markle hebben net hun verloving aangekondigd en de media vragen zich openlijk af of de Amerikaanse actrice zal kunnen wennen aan de gewoonten van het Britse hof. Het koppel probeert de koningin en haar entourage te overtuigen van een ceremonie die afwijkt van de tradities en inspeelt op de Afro-Amerikaanse afkomst van de bruid. Ondertussen deinst Meghan er niet voor terug om het op te nemen voor mensen van buitenlandse origine en de vrouwenrechten te verdedigen. Achtervolgd door de kritiek van media en publiek dwingt ze prins William afstand te nemen van zijn broer...

Morgen | 20:42 Brabants Buske

't Brabants Buske rijdt iedere zaterdag kris kras door onze provincie op zoek naar leuke evenementen, mooie verhalen en toevallige ontmoetingen. Dat levert verrassende, ontroerende en ook hilarische momenten op. ‘t Brabants Buske is er voor het publiek. Dat bepaalt waar onze mensen wekelijks heen gaan om verhalen te halen. Stuur een tip naar de speciale Facebook-pagina en stuur 't Brabants Buske op pad.

Morgen | 21:42 Brabants Buske

't Brabants Buske rijdt iedere zaterdag kris kras door onze provincie op zoek naar leuke evenementen, mooie verhalen en toevallige ontmoetingen. Dat levert verrassende, ontroerende en ook hilarische momenten op. ‘t Brabants Buske is er voor het publiek. Dat bepaalt waar onze mensen wekelijks heen gaan om verhalen te halen. Stuur een tip naar de speciale Facebook-pagina en stuur 't Brabants Buske op pad.

Morgen | 22:42 Brabants Buske

't Brabants Buske rijdt iedere zaterdag kris kras door onze provincie op zoek naar leuke evenementen, mooie verhalen en toevallige ontmoetingen. Dat levert verrassende, ontroerende en ook hilarische momenten op. ‘t Brabants Buske is er voor het publiek. Dat bepaalt waar onze mensen wekelijks heen gaan om verhalen te halen. Stuur een tip naar de speciale Facebook-pagina en stuur 't Brabants Buske op pad.

Morgen | 23:42 Brabants Buske

't Brabants Buske rijdt iedere zaterdag kris kras door onze provincie op zoek naar leuke evenementen, mooie verhalen en toevallige ontmoetingen. Dat levert verrassende, ontroerende en ook hilarische momenten op. ‘t Brabants Buske is er voor het publiek. Dat bepaalt waar onze mensen wekelijks heen gaan om verhalen te halen. Stuur een tip naar de speciale Facebook-pagina en stuur 't Brabants Buske op pad.

Morgen | 23:55 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 17 van 52 - Beroemd - KRO-NCRV De vrouw oefent op de piano. Als ze klaar is, laat Pom zien dat hij zelf veel beter piano kan spelen. Pim wil ook muziek maken en gaat drummen op een pan. Ze maken een enorm kabaal. Toch zouden ze wel heel graag echte muzikanten zijn. Ze fantaseren dat ze voor een groot publiek staan dat heel hard boeeee roept omdat ze zo lelijk spelen. Pim en Pom begrijpen dat ze samen moeten spelen om goede muziek te maken. Gelukkig komt het vogeltje hen te hulp.

Overmorgen | 00:40 Brabants Buske

't Brabants Buske rijdt iedere zaterdag kris kras door onze provincie op zoek naar leuke evenementen, mooie verhalen en toevallige ontmoetingen. Dat levert verrassende, ontroerende en ook hilarische momenten op. ‘t Brabants Buske is er voor het publiek. Dat bepaalt waar onze mensen wekelijks heen gaan om verhalen te halen. Stuur een tip naar de speciale Facebook-pagina en stuur 't Brabants Buske op pad.

Overmorgen | 01:30 Brabants Buske

't Brabants Buske rijdt iedere zaterdag kris kras door onze provincie op zoek naar leuke evenementen, mooie verhalen en toevallige ontmoetingen. Dat levert verrassende, ontroerende en ook hilarische momenten op. ‘t Brabants Buske is er voor het publiek. Dat bepaalt waar onze mensen wekelijks heen gaan om verhalen te halen. Stuur een tip naar de speciale Facebook-pagina en stuur 't Brabants Buske op pad.

Overmorgen | 02:20 Brabants Buske

't Brabants Buske rijdt iedere zaterdag kris kras door onze provincie op zoek naar leuke evenementen, mooie verhalen en toevallige ontmoetingen. Dat levert verrassende, ontroerende en ook hilarische momenten op. ‘t Brabants Buske is er voor het publiek. Dat bepaalt waar onze mensen wekelijks heen gaan om verhalen te halen. Stuur een tip naar de speciale Facebook-pagina en stuur 't Brabants Buske op pad.

Overmorgen | 03:10 Brabants Buske

't Brabants Buske rijdt iedere zaterdag kris kras door onze provincie op zoek naar leuke evenementen, mooie verhalen en toevallige ontmoetingen. Dat levert verrassende, ontroerende en ook hilarische momenten op. ‘t Brabants Buske is er voor het publiek. Dat bepaalt waar onze mensen wekelijks heen gaan om verhalen te halen. Stuur een tip naar de speciale Facebook-pagina en stuur 't Brabants Buske op pad.

Overmorgen | 04:14 Brabants Buske

't Brabants Buske rijdt iedere zaterdag kris kras door onze provincie op zoek naar leuke evenementen, mooie verhalen en toevallige ontmoetingen. Dat levert verrassende, ontroerende en ook hilarische momenten op. ‘t Brabants Buske is er voor het publiek. Dat bepaalt waar onze mensen wekelijks heen gaan om verhalen te halen. Stuur een tip naar de speciale Facebook-pagina en stuur 't Brabants Buske op pad.

Overmorgen | 05:04 Brabants Buske

't Brabants Buske rijdt iedere zaterdag kris kras door onze provincie op zoek naar leuke evenementen, mooie verhalen en toevallige ontmoetingen. Dat levert verrassende, ontroerende en ook hilarische momenten op. ‘t Brabants Buske is er voor het publiek. Dat bepaalt waar onze mensen wekelijks heen gaan om verhalen te halen. Stuur een tip naar de speciale Facebook-pagina en stuur 't Brabants Buske op pad.

Overmorgen | 05:54 Brabants Buske

't Brabants Buske rijdt iedere zaterdag kris kras door onze provincie op zoek naar leuke evenementen, mooie verhalen en toevallige ontmoetingen. Dat levert verrassende, ontroerende en ook hilarische momenten op. ‘t Brabants Buske is er voor het publiek. Dat bepaalt waar onze mensen wekelijks heen gaan om verhalen te halen. Stuur een tip naar de speciale Facebook-pagina en stuur 't Brabants Buske op pad.

Overmorgen | 06:09 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 17 van 52 - Beroemd - KRO-NCRV De vrouw oefent op de piano. Als ze klaar is, laat Pom zien dat hij zelf veel beter piano kan spelen. Pim wil ook muziek maken en gaat drummen op een pan. Ze maken een enorm kabaal. Toch zouden ze wel heel graag echte muzikanten zijn. Ze fantaseren dat ze voor een groot publiek staan dat heel hard boeeee roept omdat ze zo lelijk spelen. Pim en Pom begrijpen dat ze samen moeten spelen om goede muziek te maken. Gelukkig komt het vogeltje hen te hulp.

Overmorgen | 06:44 Brabants Buske

't Brabants Buske rijdt iedere zaterdag kris kras door onze provincie op zoek naar leuke evenementen, mooie verhalen en toevallige ontmoetingen. Dat levert verrassende, ontroerende en ook hilarische momenten op. ‘t Brabants Buske is er voor het publiek. Dat bepaalt waar onze mensen wekelijks heen gaan om verhalen te halen. Stuur een tip naar de speciale Facebook-pagina en stuur 't Brabants Buske op pad.

Overmorgen | 07:15 The Bronx Zoo

Seizoen 1 - Aflevering 5 Volg de dagelijkse gang van zaken bij de Bronx Zoo en kijk mee hoe de medewerkers de dieren verzorgen en het publiek informeren over soortenbescherming en biodiversiteit.

Overmorgen | 07:24 Brabants Buske

't Brabants Buske rijdt iedere zaterdag kris kras door onze provincie op zoek naar leuke evenementen, mooie verhalen en toevallige ontmoetingen. Dat levert verrassende, ontroerende en ook hilarische momenten op. ‘t Brabants Buske is er voor het publiek. Dat bepaalt waar onze mensen wekelijks heen gaan om verhalen te halen. Stuur een tip naar de speciale Facebook-pagina en stuur 't Brabants Buske op pad.

Overmorgen | 08:04 Brabants Buske

't Brabants Buske rijdt iedere zaterdag kris kras door onze provincie op zoek naar leuke evenementen, mooie verhalen en toevallige ontmoetingen. Dat levert verrassende, ontroerende en ook hilarische momenten op. ‘t Brabants Buske is er voor het publiek. Dat bepaalt waar onze mensen wekelijks heen gaan om verhalen te halen. Stuur een tip naar de speciale Facebook-pagina en stuur 't Brabants Buske op pad.

Overmorgen | 08:44 Brabants Buske

't Brabants Buske rijdt iedere zaterdag kris kras door onze provincie op zoek naar leuke evenementen, mooie verhalen en toevallige ontmoetingen. Dat levert verrassende, ontroerende en ook hilarische momenten op. ‘t Brabants Buske is er voor het publiek. Dat bepaalt waar onze mensen wekelijks heen gaan om verhalen te halen. Stuur een tip naar de speciale Facebook-pagina en stuur 't Brabants Buske op pad.

Overmorgen | 09:24 Brabants Buske

't Brabants Buske rijdt iedere zaterdag kris kras door onze provincie op zoek naar leuke evenementen, mooie verhalen en toevallige ontmoetingen. Dat levert verrassende, ontroerende en ook hilarische momenten op. ‘t Brabants Buske is er voor het publiek. Dat bepaalt waar onze mensen wekelijks heen gaan om verhalen te halen. Stuur een tip naar de speciale Facebook-pagina en stuur 't Brabants Buske op pad.

Overmorgen | 10:04 Brabants Buske

't Brabants Buske rijdt iedere zaterdag kris kras door onze provincie op zoek naar leuke evenementen, mooie verhalen en toevallige ontmoetingen. Dat levert verrassende, ontroerende en ook hilarische momenten op. ‘t Brabants Buske is er voor het publiek. Dat bepaalt waar onze mensen wekelijks heen gaan om verhalen te halen. Stuur een tip naar de speciale Facebook-pagina en stuur 't Brabants Buske op pad.

Overmorgen | 11:27 Costa!

Zon, zee, seks en partnerruil Na een knallende ruzie willen Paolo en Danny elkaar nooit meer zien. Dat verandert als ze verliefd worden op twee onafscheidelijke vriendinnen. De twee broertjes zitten met elkaar opgescheept. Monica wil een beter soort publiek in de Costa! hebben.

 Meer

Publiek gemist

Eerder Vandaag | 20:30 Thank you for the music

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 8 In het eerste seizoen van de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Wietze de Jager, Eva Cleven en Dwight Dissels. Na ieder gewonnen spel moet het duo op basis van looks één van de zes speciaal geselecteerde publieksleden inschatten hoe goed zij kunnen zingen: hoe meer zuivere en goed getimede noten, hoe hoger hun score!

Eerder Vandaag | 20:00 Blijf thuis in Overijssel

Het nieuws (met Corona-updates) en het weer. In "Blijf Thuis in Overijssel” de hele dag updates van het nieuws over Corona en veel ruimte voor interactie met ons publiek.

Eerder Vandaag | 19:00 Blijf thuis in Overijssel

Het nieuws (met Corona-updates) en het weer. In "Blijf Thuis in Overijssel” de hele dag updates van het nieuws over Corona en veel ruimte voor interactie met ons publiek.

Eerder Vandaag | 18:56 Fairly Odd Parents

Seizoen 9 - Aflevering 33 - Twee En Een Halve Baby / Allemaal Nieuws Poef en Foep krijgen een ei van juffrouw Powers waarvoor ze een tijdje moeten zorgen. Foep doet z'n best om van het ei een monster te maken. // Chet Ubetcha ziet dingen die er niet zijn en staat voor joker bij zijn publiek.

Eerder Vandaag | 18:00 Blijf thuis in Overijssel

Het nieuws (met Corona-updates) en het weer. In "Blijf Thuis in Overijssel” de hele dag updates van het nieuws over Corona en veel ruimte voor interactie met ons publiek.

Eerder Vandaag | 17:10 Verborgen verleden

Seizoen 13 - Aflevering 8 van 8 - Dolf Jansen - NTR De moeder van cabaretier Dolf Jansen is in Ierland geboren en Dolf is vooral in die kant van de familie geïnteresseerd. Dolf is al jaren gek op Ierland en voelt zich verwant aan en geïnspireerd door Ierse dichters, zangers en verhalenvertellers. Nu is het aan hem om de verhalen van zijn Ierse voorouders te ontdekken en te vertellen. Dat van zijn opa bijvoorbeeld, van wie hij weet dat hij een eeuw geleden tegen de Engelsen vocht om de onafhankelijkheid van de Republiek Ierland te bewerkstelligen. Maar wat deed opa precies tijdens die vrijheidsstrijd en ten koste van wie of wat? Voordat Dolf dat in Ierland gaat uitzoeken, ontdekt hij in Nederland ook nog een voorouder die hij niet graag had willen missen, een dichtende dominee, een cabaretier avant la lettre. Wel een heel andere cabaretier dan Dolf zelf.

Eerder Vandaag | 17:00 Blijf thuis in Overijssel

Het nieuws (met Corona-updates) en het weer. In "Blijf Thuis in Overijssel” de hele dag updates van het nieuws over Corona en veel ruimte voor interactie met ons publiek.

Eerder Vandaag | 16:00 Blijf thuis in Overijssel

Kort nieuws (met Corona-updates) en het weer. In "Blijf Thuis in Overijssel” de hele dag updates van het nieuws over Corona en veel ruimte voor interactie met ons publiek.

Eerder Vandaag | 15:00 Blijf thuis in Overijssel

Kort nieuws (met Corona-updates) en het weer. In "Blijf Thuis in Overijssel” de hele dag updates van het nieuws over Corona en veel ruimte voor interactie met ons publiek.

Eerder Vandaag | 14:11 Fairly Odd Parents

Seizoen 9 - Aflevering 33 - Twee En Een Halve Baby / Allemaal Nieuws Poef en Foep krijgen een ei van juffrouw Powers waarvoor ze een tijdje moeten zorgen. Foep doet z'n best om van het ei een monster te maken. // Chet Ubetcha ziet dingen die er niet zijn en staat voor joker bij zijn publiek.

Eerder Vandaag | 14:00 Blijf thuis in Overijssel

Kort nieuws (met Corona-updates) en het weer. In "Blijf Thuis in Overijssel” de hele dag updates van het nieuws over Corona en veel ruimte voor interactie met ons publiek.

Eerder Vandaag | 13:00 Blijf thuis in Overijssel

Kort nieuws (met Corona-updates) en het weer. In "Blijf Thuis in Overijssel” de hele dag updates van het nieuws over Corona en veel ruimte voor interactie met ons publiek.

Eerder Vandaag | 10:40 Durf te vragen

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 8 - Priesters "Wanneer was u voor het laatst verliefd?", "Heeft de paus altijd gelijk?" of "Moet het celibaat niet afgeschaft worden?". Zes priesters krijgen in een lege televisiestudio anonieme vragen van het publiek voorgeschoteld die ze moeten beantwoorden. Siska Schoeters gaat radio maken bij Radio Maria en meldt zich aan in de gevangenis van Brugge.

Eerder Vandaag | 10:01 Sibelius - Symfonie Nr. 4

In 2013 werd de Finse dirigent Hannu Lintu chef-dirigent van het Fins Radio Symfonie Orkest. Lintu studeerde piano en cello aan de Sibelius Academy en het Turku conservatorium in het Zuidwesten van Zweden. Hij begon met dirigeren en ook dit deed hij vooral aan de Sibelius Academy. Met het Fins Radio Symfonie Orkest gaf hij al in 2012 vele concerten en bleek een logische vervanger voor Sakari Oramo die in 2012 zijn contract, na vele jaren dienst als dirigent én concertmeester, liet aflopen. Het orkest is gespecialiseerd in het uitvoeren van Finse muziek, maar voert ook de grote werken van onder andere Gustav Mahler en Béla Bartók uit. De Finse componist Jean Sibelius is de favoriet van het orkest en de dirigent. Samen met de Finse publieke omroep (Yle) besloten zij om alle zeven symfonieën van Sibelius op te nemen en uit te zenden. Voorafgaand aan de symfonie ziet u een korte gesproken introductie over de desbetreffende symfonie, waarna de symfonie in zijn geheel te beluisteren is. Nadat er bij Sibelius in 1908 keelkanker werd geconstateerd veranderde niet alleen zijn levensstijl, maar ook zijn manier van componeren. Met angst voor de dood stopte hij met het gebruik van alcohol en tabak en zijn harmonieën werd grauw en somber. Er klinken donkere thema’s en onderwerpen als duivels en dood komen bij het luisteren van deze muziek als beeld naar boven.

Eerder Vandaag | 09:49 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Vierling met een Blog Het café van de sportwinkel dreigt te sluiten, er zijn te weinig klanten. Ene Gourmet Man trekt al het publiek naar andere tentjes dmv zijn blog. Anne en Tom willen het café sluiten. De vierling doet er alles aan om het café te redden.

Eerder Vandaag | 09:02 Air Crash Investigation

Seizoen 18 - Aflevering 2 van 10 - Death Race Vlak boven de grond vliegen zes eenmotorige WWII-jagers naar hun positie voor het hoogtepunt van de Reno Air Races. Voor 30.000 man publiek vliegen ze 12 kilometer met 700 kilometer per uur.

Eerder Vandaag | 09:00 Blijf thuis in Overijssel

Webcambeelden van het radioprogramma met Bert van Losser. In "Blijf Thuis in Overijssel” de hele dag updates van het nieuws over Corona en veel ruimte voor interactie met ons publiek.

Eerder Vandaag | 07:00 Blijf thuis in Overijssel

Het nieuws (met Corona-updates) en het weer. In "Blijf Thuis in Overijssel” de hele dag updates van het nieuws over Corona en veel ruimte voor interactie met ons publiek.

Eerder Vandaag | 06:00 Blijf thuis in Overijssel

Het nieuws (met Corona-updates) en het weer. In "Blijf Thuis in Overijssel” de hele dag updates van het nieuws over Corona en veel ruimte voor interactie met ons publiek.

 Meer