Psg op tv (tv-tip)

Di 13 april 2021 | 20:30 Live: Paris Saint-Germain - Bayern München

13/04 - Sport, Voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Paris Saint Germain Bayern München in de kwartfinale ...

Voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Paris Saint-Germain - Bayern München in de kwartfinale van de Champions League. Heenduel In de heenwedstrijd won PSG met 3-2 op bezoek bij Bayern. De Fransen waren zeer effectief, aangezien de Duitsers een stuk meer kansen kregen. Finale Het belooft in ieder geval een spannende return te worden. In de herhaling van de finale van het afgelopen seizoen staat een plek in de halve finale op het spel. (Foto's: Imago Sportfotodienst GmbH/ANP)

Paris Saint-Germain

PSG op TV

PSG is de afkorting van de Franse voetbalclub Paris Saint-Germain. Bij PSG spelen in het seizoen 2017/2018 stervoetballers als Neymar, Mbappé, Cavani en Draxler.

Waar komt PSG op tv?

De competitiewedstrijden van PSG in de Franse Ligue 1 worden uitgezonden door Eurosport. Veel duels zijn te zien op een van de tv-zenders, Eurosport 1 en 2. Ook biedt Eurosport Player de duels aan voor online.

Ook speelt PSG in de Champions League. Dit toernooi wordt op tv uitgezonden door Veronica (één livewedstrijd per avond en verder samenvattingen) en Ziggo Sport Totaal (vijf livewedstrijden per avond).

De CL-wedstrijden van PSG worden bij uitzending op tv ook online uitgezonden op Ziggo Sport Go of NU.nl.