Prinses op tv (tv-tip)

Vandaag | 15:30 The Ash Lad IMDb: 6.2

IMDB * 6.2 - Jeugd, Film, Noors sprookje. Espen, bijgenaamd Ash Lad (Nietsnut), vertrekt met zijn twee oudere broers om een prinses te redden uit de handen van de Berg Koning, een nare trol. Met het geld van de beloning kunnen ze hun boerderij weer ...

Noors sprookje. Espen, bijgenaamd Ash Lad (Nietsnut), vertrekt met zijn twee oudere broers om een prinses te redden uit de handen van de Berg Koning, een nare trol. Met het geld van de beloning kunnen ze hun boerderij weer opbouwen, die is afgebrand door onachtzaamheid van Espen. Het wordt een reis vol gevaren en bijzondere ontmoetingen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-ash-lad

Je vindt hier de programma's van Prinses op tv We hebben de volgende programma's voor Prinses The Ash Lad: IMDB * 6.2 - Jeugd, Film, Noors sprookje. Espen, bijgenaamd Ash Lad (Nietsnut), vertrekt met zijn twee oudere broers om een prinses te redden uit de handen van de Berg Koning, een nare trol. Met het geld van de beloning kunnen ze hun boerderij weer. Prinsessia: Jeugd, Seizoen 2 Vlaamse fictiereeks over de belevenissen van vijf prinsessen in een prinsessenschool. Prinsessia: Jeugd, Seizoen 2 Vlaamse fictiereeks over de belevenissen van vijf prinsessen in een prinsessenschool. Blackadder the Third: Serie, Aflevering 5 Amy and Amiability. Blackadder heeft schulden, en Baldrick stelt voor dat hij struikrover moet. Blauw Bloed: Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 35 van 41 De missie van prins William EO Onder meer aandacht voor de groene missie. Mijn Ridder En Ik: Jeugd, Seizoen 1 De stinkmoerasheks Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij. Mijn Ridder En Ik: Jeugd, Seizoen 1 Het oogstfestival Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij. Super 4: Jeugd, Seizoen 2 Prinses Ruby Animatieserie. Een ridder, een piraat, een fee en een slimme techneut vormen samen Super. Prinsessia: Serie, Jeugd, Seizoen 2 De prins op het witte paard Kinderserie. De prinsesjes Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde. Power Players: Comedy, Aflevering 5 van 52 ’n Jetpack voor ’n hamer Axel en het team vechten tegen prinses Suikerzout om de hamer. Say Yes to the Dress UK: Amusement, Seizoen 3 Aflevering 24 The Embrace The Day Show Holly droomt van een grote baljurk voor haar grote dag,. Prinsessia: Serie, Jeugd, Seizoen 2 De date van Basiel Kinderserie. De prinsesjes Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde krijgen. Telekids Mini's: Florrie's Draakjes: Jeugd, Seizoen 1 Frambozengeleivulkaan Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk.. Say Yes to the Dress: Amusement, Seizoen 18 Aflevering 8 Whose Side Are You On? Michaella gaat trouwen in een Iers kasteel en wil een. Telekids Mini's: Florrie's Draakjes: Jeugd, Seizoen 1 Het drakenei Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont.

Prinses op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 15:21 Mijn Ridder En Ik

Seizoen 1 - De stinkmoerasheks Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Vandaag | 15:31 Mijn Ridder En Ik

Seizoen 1 - Het oogstfestival Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Vandaag | 15:45 Super 4

Seizoen 2 - Prinses Ruby Animatieserie. Een ridder, een piraat, een fee en een slimme techneut vormen samen Super 4. Ze beleven de spannendste avonturen in de gevaarlijkste omgevingen. Niets staat Super 4 en hun ultramoderne voertuig in de weg!

Morgen | 06:30 Telekids Mini's: Florrie's Draakjes

Seizoen 1 - Een regenachtige dag Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Ratel, die het slot bewaakt. Florrie is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen en leren zo de ware betekenis van saamhorigheid, loyaliteit en mededogen kennen.

Morgen | 07:12 Zin in Zappelin

Seizoen 04 - Kriebels - Prinses: Wakker worden lied - AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Morgen | 08:09 Prinsessia

Seizoen 3 - Kikkerbrouwsel Kinderserie. De prinsesjes Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde krijgen in het sprookjeskasteel les van de strenge juf Flora. Ze krijgen er les in etiquette, creativiteit en stijl. De prinsessen zijn goede vriendinnen, maar soms is er ook onenigheid.

Morgen | 10:34 Musical: Sneeuwwitje

Seizoen 1 - Aflevering 1 Het prinsesje Sneeuwwitje verliest op jonge leeftijd haar ouders en woont sinds die tijd bij haar ijdele tante Adora, die koningin is geworden. Als Adora's toverspiegel vertelt dat niet langer zij, maar Sneeuwwitje de mooiste van het land is, wil de jaloerse koningin Sneeuwwitje voorgoed laten verdwijnen. Sneeuwwitje komt terecht in een huisje, diep in het bos, waar ze kennis maakt met twee dwergen. Ze mag in het huisje blijven wonen, zodat de koningin haar niet zal vinden. Maar Adora komt er al snel achter dat Sneeuwwitje nog in leven is en verzint een list om het meisje voorgoed in slaap te laten vallen.

Morgen | 14:31 Sprookjes

Seizoen 1 - Ganzenhoedstertje Er was eens een koningin met haar dochter. Ooit werd bepaald dat de prinses zou trouwen met de zoon van de koning van een naburig rijk. Op haar achttiende verjaardag ging de prinses naar haar prins. Onderweg gebeurde er iets bijzonders.

Morgen | 15:19 Mijn Ridder En Ik

Seizoen 1 - De schatval Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Morgen | 15:30 Mijn Ridder En Ik

Seizoen 1 - Raad eens wie er komt eten? Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Overmorgen | 07:45 Mijn Ridder En Ik

Seizoen 1 - De wegridder Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

 Meer

Prinses op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 13:56 Prinsessia

Seizoen 2 Vlaamse fictiereeks over de belevenissen van vijf prinsessen in een prinsessenschool.

Vandaag | 14:10 Prinsessia

Seizoen 2 Vlaamse fictiereeks over de belevenissen van vijf prinsessen in een prinsessenschool.

Vandaag | 14:31 Blackadder the Third

Aflevering 5 - Amy and Amiability. Blackadder heeft schulden, en Baldrick stelt voor dat hij struikrover moet worden. Blackadder vraagt liever opslag van zijn meester, maar die blijkt ook blut, daar hij denkt dat je bij kaarten je geld juist kwijt moet raken. De enige optie om nog aan geld te komen is als de prins met een rijke dame trouwt. Er zijn echter maar twee prinsessen beschikbaar in Europa en die zijn ook niet bepaald een optie (de ene heeft de prins al ontmoet, en de ander is onmogelijk). Blackadder stelt voor dat de prins trouwt met Amy Harwood, de dochter van een industrieel. Aangezien de prins niet bepaald een subtiele versierder is, doet Blackadder het meeste werk stiekem voor hem, met succes.

Vandaag | 15:10 Blauw Bloed

Seizoen 2020 - Aflevering 35 van 41 - De missie van prins William - EO Onder meer aandacht voor de groene missie van prins William. De Britse prins houdt zich steeds vaker bezig met het welzijn van onze planeet. Maar liefst twee jaar lang liet hij zich volgen door camera's voor de documentaire 'Prince William: A planet for us all'. Het eindresultaat is een persoonlijk document waarin William strijdt voor het behoud en het herstel van de natuur. Deze drive heeft hij niet van een vreemde. Correspondent Lia van Bekhoven praat ons bij over zijn documentaire en de nieuwe plannen van de royal. * Koning Willem-Alexander begon zijn werkweek aan een biljarttafel in Leiderdorp. Tijdens zijn bezoek aan het project 'Tijd voor Krijt', een initiatief van de Nederlandse Biljartbond, sprak hij onder anderen met 70-plussers en vertegenwoordigers van het Nationaal Ouderenfonds over het bestrijden van eenzaamheid bij ouderen. * Donderdag vierde de koning het 80-jarig bestaan van het Prins Bernhard Cultuurfonds en reikte hij in het Paleis op de Dam de Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst uit. * Koninginnen en prinsessen doen altijd hun best om op hun mooist voor de dag te komen. Sommigen van hen durven net wat meer uit te pakken op modegebied. Miluska van 't Lam, hoofdredacteur van Harper's Bazaar, over royals met lef. * In onze serie 'De onbekende titels van de koning' neemt historicus Simone Lamain ons mee naar Zeeuwse kust.

Vandaag | 18:18 Prinsessia

Seizoen 2 - De prins op het witte paard Kinderserie. De prinsesjes Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde krijgen in het sprookjeskasteel les van de strenge juf Flora. Ze leren etiquette, creativiteit en stijl. De prinsessen zijn goede vriendinnen, maar soms is er ook onenigheid.

Vandaag | 20:10 Power Players

Aflevering 5 van 52 - ’n Jetpack voor ’n hamer Axel en het team vechten tegen prinses Suikerzout om de hamer van Beer Barbaar, die ingeruild is door iemand van hun eigen team; Galileo!

Vandaag | 20:30 The Mummy IMDb: 5.4

IMDB * 5.4 - Film, The Mummy is een Amerikaanse avonturen en actiefilm uit het jaar 2017. Deze film is geregisseerd door Alex Kurtzman. De hoofdrollen worden vertolkt door Tom Cruise, Sofia Boutella en Annabelle Wallis. In The Mummy ontwaakt een ...

The Mummy is een Amerikaanse avonturen- en actiefilm uit het jaar 2017. Deze film is geregisseerd door Alex Kurtzman. De hoofdrollen worden vertolkt door Tom Cruise, Sofia Boutella en Annabelle Wallis. In The Mummy ontwaakt een eeuwenoud en duister kwaad en haar lust voor wraak dreigt de wereld te vernietigen. Terwijl men dacht dat ze voorgoed begraven was, wordt een prehistorische prinses (Sofia Boutella) wakker in haar graftombe diep onder de woestijn. Haar leven was onterecht van haar afgepakt en met haar eeuwenlange opgekropte woede roept zij onvoorstelbare gruwelijkheden op. The Mummy brengt je met een verrassende intensiteit van de opwaaiende zandvlaktes van het Midden-Oosten naar verborgen ondergrondse labyrinten in het hedendaagse Londen.. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-mummy-2017

Vandaag | 20:31 Mijn Ridder En Ik

Seizoen 1 - Dapper colbert Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Vandaag | 22:35 Shanghai Noon IMDb: 6.6

IMDB * 6.6 - Comedy, Film, Shanghai Noon is een Amerikaanse actiekomedie uit het jaar 2000. De film is geregisseerd door Tom Dey. De hoofdrollen worden vertolkt door Jackie Chan, Owen Wilson en Lucy Liu. Deze film speelt zich af in Peking in het ...

Shanghai Noon is een Amerikaanse actiekomedie uit het jaar 2000. De film is geregisseerd door Tom Dey. De hoofdrollen worden vertolkt door Jackie Chan, Owen Wilson en Lucy Liu. Deze film speelt zich af in Peking in het jaar 1881. De Chinese prinses Pei Pei denkt aan een gedwongen huwelijk te kunnen ontsnappen door naar Amerika af te reizen, maar eenmaal daar blijken haar begeleiders criminelen te zijn die haar kidnappen en losgeld eisen. Lijfwacht Chon Wang reist de prinses achterna om haar heelhuids terug te brengen, maar na aankomst in Amerika ontdekt hij al gauw dat er in het Wilde Westen heel andere regels gelden dan in China. Hij ontmoet een treinrover, die aanbiedt hem te helpen en samen proberen ze Pei Pei te bevrijden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/shanghai-noon

Vandaag | 23:00 The White Princess

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 8 - The Pretender De prinsessen van York worden uitgehuwelijkt om de Tudor-zaak te versterken. Als koning Hendrik weer op het slagveld is, ontdekt Lizzie dat de dreigingen weleens dichtbij kunnen zijn.

Morgen | 02:30 Mijn History Moment

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Liberation of Netherlands Rudi Hemmes was 17 jaar toen de Tweede Wereldoorlog uitbrak; te jong voor het leger. In 1943 ging hij naar Engeland en in februari 1944 sloot hij zich bij de Prinses Irene Brigade aan. Hemmes is een van de laatste, levende Nederlandse oorlogshelden.

Morgen | 02:55 The White Princess

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 8 - The Pretender De prinsessen van York worden uitgehuwelijkt om de Tudor-zaak te versterken. Als koning Hendrik weer op het slagveld is, ontdekt Lizzie dat de dreigingen weleens dichtbij kunnen zijn.

Morgen | 03:26 LoliRock

Zure Aardbeien De prinsessen gaan aardbeien plukken, maar lopen tegen de tweeling op die in het veld proberen om een boosaardige reus op te graven.

Morgen | 05:35 Blauw Bloed

Seizoen 2020 - Aflevering 35 van 41 - De missie van prins William - EO Onder meer aandacht voor de groene missie van prins William. De Britse prins houdt zich steeds vaker bezig met het welzijn van onze planeet. Maar liefst twee jaar lang liet hij zich volgen door camera's voor de documentaire 'Prince William: A planet for us all'. Het eindresultaat is een persoonlijk document waarin William strijdt voor het behoud en het herstel van de natuur. Deze drive heeft hij niet van een vreemde. Correspondent Lia van Bekhoven praat ons bij over zijn documentaire en de nieuwe plannen van de royal. * Koning Willem-Alexander begon zijn werkweek aan een biljarttafel in Leiderdorp. Tijdens zijn bezoek aan het project 'Tijd voor Krijt', een initiatief van de Nederlandse Biljartbond, sprak hij onder anderen met 70-plussers en vertegenwoordigers van het Nationaal Ouderenfonds over het bestrijden van eenzaamheid bij ouderen. * Donderdag vierde de koning het 80-jarig bestaan van het Prins Bernhard Cultuurfonds en reikte hij in het Paleis op de Dam de Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst uit. * Koninginnen en prinsessen doen altijd hun best om op hun mooist voor de dag te komen. Sommigen van hen durven net wat meer uit te pakken op modegebied. Miluska van 't Lam, hoofdredacteur van Harper's Bazaar, over royals met lef. * In onze serie 'De onbekende titels van de koning' neemt historicus Simone Lamain ons mee naar Zeeuwse kust.

Morgen | 06:52 Telekids Mini's: Florrie's Draakjes

Seizoen 1 - Florrie de held Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Ratel, die het slot bewaakt. Florrie is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen en leren zo de ware betekenis van saamhorigheid, loyaliteit en mededogen kennen.

Morgen | 06:54 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 28 - De Manierentoets Alvin wint een etentje met Prinses Kate van Engeland, maar moet eerst slagen voor een manierentoets.

Morgen | 10:10 A Kid Like Jake

Morgen - Film, Alex en Greg Wheeler (Claire Danes en Jim Parsons) wonen in Brooklyn en hebben altijd geweten dat hun slimme vierjarige zoontje Jake meer interesse had in sprookjesprinsessen dan in speelgoedauto's. Op de kinderopvang wijst juffrouw ...

Alex en Greg Wheeler (Claire Danes en Jim Parsons) wonen in Brooklyn en hebben altijd geweten dat hun slimme vierjarige zoontje Jake meer interesse had in sprookjesprinsessen dan in speelgoedauto's. Op de kinderopvang wijst juffrouw Judy (Octavia Spencer) hen op het feit dat Jake niet zomaar door een fase gaat. In de zoektocht naar een geschikte basisschool voor hem, spoort ze Alex en Greg aan om een plek te vinden waar Jake als transgender wordt geaccepteerd. Omdat er geen geld is voor een particuliere school, moet het echtpaar beslissen of ze de geaardheid van Jake wel willen inzetten om aan een beurs te komen.

Morgen | 14:25 Modern Family

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Princess Party Lily wordt 2 en Mitchell wil niet dat Cam zich verkleedt als Fizbo de clown, omdat het niet strookt met het prinsessenthema. Mitch wil dat Lily in het middelpunt staat en niet Mitch, maar zijn moeder DeDe gaat er met alle aandacht vandoor.

Morgen | 18:21 Prinsessia

Seizoen 2 - De ordelijkste kamer Kinderserie. De prinsesjes Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde krijgen in het sprookjeskasteel les van de strenge juf Flora. Ze leren etiquette, creativiteit en stijl. De prinsessen zijn goede vriendinnen, maar soms is er ook onenigheid.

Morgen | 20:35 Mijn Ridder En Ik

Seizoen 1 - Kat in de zak Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Morgen | 23:31 Blackadder the Third

Aflevering 5 - Amy and Amiability. Blackadder heeft schulden, en Baldrick stelt voor dat hij struikrover moet worden. Blackadder vraagt liever opslag van zijn meester, maar die blijkt ook blut, daar hij denkt dat je bij kaarten je geld juist kwijt moet raken. De enige optie om nog aan geld te komen is als de prins met een rijke dame trouwt. Er zijn echter maar twee prinsessen beschikbaar in Europa en die zijn ook niet bepaald een optie (de ene heeft de prins al ontmoet, en de ander is onmogelijk). Blackadder stelt voor dat de prins trouwt met Amy Harwood, de dochter van een industrieel. Aangezien de prins niet bepaald een subtiele versierder is, doet Blackadder het meeste werk stiekem voor hem, met succes.

Morgen | 23:39 LoliRock

Een Lot Uit De Loterij Er komt plotseling een nieuwe boosaardige tweeling in beeld die het de prinsessen behoorlijk moeilijk maakt.

Overmorgen | 02:35 Blackadder the Third

Aflevering 5 - Amy and Amiability. Blackadder heeft schulden, en Baldrick stelt voor dat hij struikrover moet worden. Blackadder vraagt liever opslag van zijn meester, maar die blijkt ook blut, daar hij denkt dat je bij kaarten je geld juist kwijt moet raken. De enige optie om nog aan geld te komen is als de prins met een rijke dame trouwt. Er zijn echter maar twee prinsessen beschikbaar in Europa en die zijn ook niet bepaald een optie (de ene heeft de prins al ontmoet, en de ander is onmogelijk). Blackadder stelt voor dat de prins trouwt met Amy Harwood, de dochter van een industrieel. Aangezien de prins niet bepaald een subtiele versierder is, doet Blackadder het meeste werk stiekem voor hem, met succes.

Overmorgen | 05:00 Dora The Explorer

Seizoen 6 - Aflevering 19 - Dora’s ridderavontuur Dora en Boots luisteren naar een verhaal over ridders en willen zelf ook ridders worden. Een ridder moet anderen helpen en daarom gaan ze samen met het paard Rocinante en de ezel Grijsje op weg naar een prinses die hulp nodig heeft.

Overmorgen | 06:50 Telekids Mini's: Florrie's Draakjes

Seizoen 1 - De bellenketting Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Ratel, die het slot bewaakt. Florrie is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen en leren zo de ware betekenis van saamhorigheid, loyaliteit en mededogen kennen.

Overmorgen | 07:34 Blackadder the Third

Aflevering 5 - Amy and Amiability. Blackadder heeft schulden, en Baldrick stelt voor dat hij struikrover moet worden. Blackadder vraagt liever opslag van zijn meester, maar die blijkt ook blut, daar hij denkt dat je bij kaarten je geld juist kwijt moet raken. De enige optie om nog aan geld te komen is als de prins met een rijke dame trouwt. Er zijn echter maar twee prinsessen beschikbaar in Europa en die zijn ook niet bepaald een optie (de ene heeft de prins al ontmoet, en de ander is onmogelijk). Blackadder stelt voor dat de prins trouwt met Amy Harwood, de dochter van een industrieel. Aangezien de prins niet bepaald een subtiele versierder is, doet Blackadder het meeste werk stiekem voor hem, met succes.

Overmorgen | 09:25 Prinsessia

Seizoen 2 Vlaamse fictiereeks over de belevenissen van vijf prinsessen in een prinsessenschool.

Overmorgen | 09:40 Prinsessia

Seizoen 2 Vlaamse fictiereeks over de belevenissen van vijf prinsessen in een prinsessenschool.

Overmorgen | 10:55 Mijn Ridder En Ik

Seizoen 1 - Heksenjacht Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Overmorgen | 12:05 Scooby-Doo en Raad de Clou

Aflevering 6 van 26 - De Scooby der Duizend gezichten! Wanneer er een standbeeld tot leven komt in een Grieks museum staan onze vrienden oog in oog met een gevaarlijke minotaur en een zwaardzwaaiende Wonder Woman! Door de samenwerking met de Amazoniaanse Prinses van Themyscira ondervinden de mysterieoplossers een kleine breuk tussen jongens en meisjes. Wie kan dit mysterie beter oplossen?

Overmorgen | 13:55 Prinsessia

Seizoen 2 Vlaamse fictiereeks over de belevenissen van vijf prinsessen in een prinsessenschool.

Overmorgen | 14:10 Prinsessia

Seizoen 2 Vlaamse fictiereeks over de belevenissen van vijf prinsessen in een prinsessenschool.

Overmorgen | 14:59 Rachel Allen's Cake Diaries

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 13 - Alternative Birthday Rachel maakt bijzondere verjaardagstaarten, waaronder een met teddyberen en prinsessen, en chocoladecupcakes met honingraat-topping.

Overmorgen | 15:28 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 28 - De Manierentoets Alvin wint een etentje met Prinses Kate van Engeland, maar moet eerst slagen voor een manierentoets.

Overmorgen | 17:44 Een Bijzonder Jaar

De serie Een Bijzonder Jaar toont iedere aflevering de belangrijkste gebeurtenissen uit een bepaald jaar. In deze aflevering: 1975. De verloving van prinses Christina, de gijzelingsacties van Molukkers en Suriname werd onafhankelijk.

Overmorgen | 18:05 Prinsessia

Seizoen 2 - Happy birthday Kinderserie. De prinsesjes Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde krijgen in het sprookjeskasteel les van de strenge juf Flora. Ze leren etiquette, creativiteit en stijl. De prinsessen zijn goede vriendinnen, maar soms is er ook onenigheid.

Overmorgen | 19:30 Find me in Paris

Seizoen 1 Jongerenserie over een Russische prinses en studente aan de Parijse operaballetschool, die per ongeluk vanuit 1905 in de 21e eeuw belandt.

Overmorgen | 20:35 Mijn Ridder En Ik

Seizoen 1 - Talentenjacht Animatieserie. Henri van Oranje is een klungelige, maar welgemanierde ridder. Hij beleeft avonturen met zijn pientere zoon, Jimmy de Schildknaap, en Jimmy's beste vriendin, Cat de Prinses, die gek is op lol maken. Dit ridderlijke drietal maakt de donkere tijden van de middeleeuwen een stuk leuker!

Overmorgen | 23:33 LoliRock

Dansen? Gramorr, Mephisto, en Praxina proberen de grote tovenares Morgaine te grazen te nemen en dan gelijk de drie prinsessen erbij. Dan blijkt dat het slimme plannetje misschien toch niet zo goed werkt.

 Meer

Prinses gemist

Eerder Vandaag | 09:30 Say Yes to the Dress UK

Seizoen 3 - Aflevering 24 - The Embrace The Day Show Holly droomt van een grote baljurk voor haar grote dag, maar haar moeder vindt een recht model geschikter. Nicky wil een zeemeerminmodel, maar haar moeder wil een prinsessenjurk.

Eerder Vandaag | 08:12 Prinsessia

Seizoen 2 - De date van Basiel Kinderserie. De prinsesjes Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde krijgen in het sprookjeskasteel les van de strenge juf Flora. Ze leren etiquette, creativiteit en stijl. De prinsessen zijn goede vriendinnen, maar soms is er ook onenigheid.

Eerder Vandaag | 06:50 Telekids Mini's: Florrie's Draakjes

Seizoen 1 - Frambozengeleivulkaan Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Ratel, die het slot bewaakt. Florrie is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen en leren zo de ware betekenis van saamhorigheid, loyaliteit en mededogen kennen.

Eerder Vandaag | 06:50 Say Yes to the Dress

Seizoen 18 - Aflevering 8 - Whose Side Are You On? Michaella gaat trouwen in een Iers kasteel en wil een prinsessenjurk voor haar grote dag. Fashionista Shavonne wil haar goede reputatie voor een uitstekende stijl in stand houden.

Eerder Vandaag | 06:30 Telekids Mini's: Florrie's Draakjes

Seizoen 1 - Het drakenei Animatieserie. Prinses Florrie woont in een kasteel in een magisch koninkrijk. Daar woont ze met huishoudster Paprika, raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Ratel, die het slot bewaakt. Florrie is een buitenbeentje, want haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn... draken. Florrie en de draken beleven samen fantastische avonturen en leren zo de ware betekenis van saamhorigheid, loyaliteit en mededogen kennen.