Presentatrice op tv (tv-tips)

Vandaag | 21:25 Start: Niets liever dan een kind

Amusement, Vanaf vanavond is het programma Niets liever dan een kind opnieuw elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. ...

Vanaf vanavond is het programma Niets liever dan een kind opnieuw elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Presentatrice Leonie ter Braak volgt hierin verschillende stellen en singles die er alles voor over hebben om een kindje te krijgen. Kinderwens Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om die vurige kinderwens te vervullen, maar die trajecten vergen vaak veel geduld, veerkracht en doorzettingsvermogen. Teleurstelling Het programma registreert en volgt de hoofdpersonen gedurende een lange periode. Sommigen slagen, anderen krijgen (weer) een teleurstelling te verwerken. Marleen wil zo graag een kind dat ze een spermadonor vond. Bij Lisette en Dennis wordt er voor de dertiende keer een embryo teruggeplaatst en voor Lisa en Rob lijkt een tweede kind ver weg.

Vandaag | 20:32 Beter Laat Dan Nooit

Seizoen 2 - Aflevering 5 Programma waarin televisiehelden Barrie Stevens, Gerard Cox, Peter Faber en Willibrord Frequin samen met presentatrice Katja Schuurman een reis maken door Midden- en Zuid-Amerika. In Suriname, Mexico, Cuba en Brazilië maken de heren kennis met de diverse culturen en gebruiken van de landen, onder begeleiding van reisleidster Katja. Wat verdwijnt er deze trip allemaal van hun bucketlist?

Morgen | 20:25 De Eindexamen Geschiedenis Quiz

Morgen - Informatief, Nu eindexamenscholieren de centrale examens hebben moeten missen vanwege de coronacrisis, zendt ...

Nu eindexamenscholieren de centrale examens hebben moeten missen vanwege de coronacrisis, zendt de NTR een feestelijk alternatief uit: een kennisquiz vol leuke filmfragmenten, veelzeggende schilderijen en 'vreemde' objecten onder leiding van Jeroen Pauw. Eindexamenstof De vrolijke eindexamenquiz gaat over het vak geschiedenis en vindt plaats in de Eregalerij van het Rijksmuseum. Verschillende tijdvakken uit de eindexamenstof van dit jaar komen aan bod, zoals de 17e eeuw en de tijd van de wereldoorlogen. Deelnemers Fragmenten uit het rijke omroeparchief en objecten uit het Rijksmuseum komen voorbij en zijn onderdeel voor de vragen die een aantal eindexamenleerlingen en drie BN'ers (oud-politicus Alexander Pechtold, presentatrice Daphne Bunskoek en rapper Donnie) moeten beantwoorden. Experts Tijdens de pittige geschiedenisquiz vraagt presentator Jeroen Pauw experts Diederik van Vleuten, Astrid Sy en Maarten Prak voor extra informatie. Lees meer over deze quiz op gids.tv/8838/geschiedenis-quiz.

Morgen | 21:50 Terug: Kleine Mensen, Grote Dromen

Morgen - Documentaire, De komende drie woensdagen zendt NPO 3 de Britse documentaireserie uit over het leven van kleine ...

De komende drie woensdagen zendt NPO 3 de Britse documentaireserie uit over het leven van kleine mensen in een wereld die is ingericht voor mensen met een gemiddelde lengte, in het Nederlands ingesproken door tv-presentatrice Lucille Werner. Uniek perspectief Het is een hartverwarmende serie over het dagelijks leven van bijzondere mensen die het leven in Groot-Brittannië door hun kleine postuur vanuit een uniek perspectief ervaren. Het gaat om mensen die niet groter worden dan anderhalve meter. Koksschool Louis Makepeace is maar 1 meter 17 lang. Zijn droom om kok te worden werd de grond in geboord toen de plaatselijke koksschool hem voor een cateringopleiding zou hebben afgewezen vanwege zijn lengte. Maar toen dit verhaal viraal ging, kreeg Louis een aanbod om mee te draaien in de meedogenloze wereld van de haute cuisine. Kleding Mary Russell heeft ook grote dromen: ze weet met haar 1 meter 24 welke problemen kleine vrouwen tegenkomen bij het kopen van kleding. Ze is van plan hier zelf iets aan te doen en de eerste Britse modeontwerper te worden die kleding ontwerpt voor mensen met dwerggroei. Dragqueen Jamie John is 1 meter 42 lang en is bij een klein publiek ook wel bekend als Miss DQ, the Diamond Diva, een van de weinige dragqueens ter wereld met dwerggroei. We volgen Jamie als hij probeert door te breken op het legendarische Fringe Festival in Edinburgh.

Je vindt hier de programma's van Presentatrice op tv We hebben de volgende programma's voor Presentatrice Start: Niets liever dan een kind: Amusement, Vanaf vanavond is het programma Niets liever dan een kind opnieuw elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6.. Beter Laat Dan Nooit: Amusement, Seizoen 2 Aflevering 5 Programma waarin televisiehelden Barrie Stevens, Gerard Cox, Peter Faber en. De Eindexamen Geschiedenis Quiz: Morgen - Informatief, Nu eindexamenscholieren de centrale examens hebben moeten missen vanwege de coronacrisis, zendt. Terug: Kleine Mensen, Grote Dromen: Morgen - Documentaire, De komende drie woensdagen zendt NPO 3 de Britse documentaireserie uit over het leven van kleine. De Gouden Jaren 1980: Serie, In De Gouden Jaren neemt presentatrice Mari Carmen Oudendijk de kijker mee terug in de tijd. Terug naar die. Favourites By: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 17 van 20 In deze aflevering van Favourites By bereidt presentatrice Froukje de Both. Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest: Jeugd, Het ganzenhoedstertje Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze. De Utrechtse Schatkamer: Morgen - Informatief, Presentatrice Margreet van Gils gaat met een team van taxateurs de provincie in op zoek naar. De Utrechtse Schatkamer: Morgen - Informatief, Presentatrice Margreet van Gils gaat met een team van taxateurs de provincie in op zoek naar. Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest: Morgen - Jeugd, Hans en Grietje Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze.

Presentatrice op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 13:55 Start: Niets liever dan een kind

Herhaling. Vanaf vanavond is het programma Niets liever dan een kind opnieuw elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Presentatrice Leonie ter Braak volgt hierin verschillende stellen en singles die er alles voor over hebben om een kindje te krijgen. Kinderwens Het krijgen van een kind is niet voor iedereen vanzelfsprekend: er zijn in Nederland veel koppels en singles bij wie zwanger raken op de traditionele manier niet lukt of niet mogelijk is. Gelukkig zijn er andere methodes om die vurige kinderwens te vervullen, maar die trajecten vergen vaak veel geduld, veerkracht en doorzettingsvermogen. Teleurstelling Het programma registreert en volgt de hoofdpersonen gedurende een lange periode. Sommigen slagen, anderen krijgen (weer) een teleurstelling te verwerken. Marleen wil zo graag een kind dat ze een spermadonor vond. Bij Lisette en Dennis wordt er voor de dertiende keer een embryo teruggeplaatst en voor Lisa en Rob lijkt een tweede kind ver weg.

Morgen | 16:07 Beter Laat Dan Nooit

Seizoen 2 - Aflevering 5 Programma waarin televisiehelden Barrie Stevens, Gerard Cox, Peter Faber en Willibrord Frequin samen met presentatrice Katja Schuurman een reis maken door Midden- en Zuid-Amerika. In Suriname, Mexico, Cuba en Brazilië maken de heren kennis met de diverse culturen en gebruiken van de landen, onder begeleiding van reisleidster Katja. Wat verdwijnt er deze trip allemaal van hun bucketlist?

Morgen | 16:26 De Barometer

Aflevering 17 Programma over succesverhalen uit de ondernemerswereld. We volgen ondernemers die de ins en outs van hun bedrijf met ons delen. Samen met presentatrice Annemarie Brüning worden bedrijven geanalyseerd aan de hand van onze barometer. Hiermee wordt gepeild welke succesfactoren het bedrijf kansen bieden en voor groei kunnen zorgen.

Overmorgen | 01:00 Kleine Mensen, Grote Dromen

Herhaling. De komende drie woensdagen zendt NPO 3 de Britse documentaireserie uit over het leven van kleine mensen in een wereld die is ingericht voor mensen met een gemiddelde lengte, in het Nederlands ingesproken door tv-presentatrice Lucille Werner. Uniek perspectief Het is een hartverwarmende serie over het dagelijks leven van bijzondere mensen die het leven in Groot-Brittannië door hun kleine postuur vanuit een uniek perspectief ervaren. Het gaat om mensen die niet groter worden dan anderhalve meter. Koksschool Louis Makepeace is maar 1 meter 17 lang. Zijn droom om kok te worden werd de grond in geboord toen de plaatselijke koksschool hem voor een cateringopleiding zou hebben afgewezen vanwege zijn lengte. Maar toen dit verhaal viraal ging, kreeg Louis een aanbod om mee te draaien in de meedogenloze wereld van de haute cuisine. Kleding Mary Russell heeft ook grote dromen: ze weet met haar 1 meter 24 welke problemen kleine vrouwen tegenkomen bij het kopen van kleding. Ze is van plan hier zelf iets aan te doen en de eerste Britse modeontwerper te worden die kleding ontwerpt voor mensen met dwerggroei. Dragqueen Jamie John is 1 meter 42 lang en is bij een klein publiek ook wel bekend als Miss DQ, the Diamond Diva, een van de weinige dragqueens ter wereld met dwerggroei. We volgen Jamie als hij probeert door te breken op het legendarische Fringe Festival in Edinburgh.

Overmorgen | 07:30 De Barometer Plus

Aflevering 10 Programma over succesverhalen uit de ondernemerswereld. We volgen ondernemers die de ins en outs van hun bedrijf met ons delen. Samen met presentatrice Annemarie Brüning worden bedrijven geanalyseerd aan de hand van onze barometer. Hiermee wordt gepeild welke succesfactoren het bedrijf kansen bieden en voor groei kunnen zorgen.

Presentatrice op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 00:59 De Gouden Jaren 1980

In De Gouden Jaren neemt presentatrice Mari Carmen Oudendijk de kijker mee terug in de tijd. Terug naar die mooie momenten van vroeger waar we een warm gevoel van krijgen. In deze aflevering: 1980. Dit was het begin van een decennium waarin veel in de Nederlandse politiek en cultuur veranderde. Wielrenner Joop Zoetemelk won na 5 keer 2e te zijn geworden eindelijk de gele trui en dus de Tour de France. Dat zelde jaar scoorden de zusjes Maywood met Late at night een nummer 1 hit. In de bioscopen draaide in 1980 de film Het teken van het beest, die ook nog eens een Gouden Kalf won.

Morgen | 04:16 Favourites By

Seizoen 1 - Aflevering 17 van 20 In deze aflevering van Favourites By bereidt presentatrice Froukje de Both Indiase kipcurry met groene pepers en tomaat. Om in dezelfde sfeer te blijven maakt Froukje er een frisse Indiase Mango lassi bij.

Morgen | 05:12 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Het ganzenhoedstertje Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Morgen | 12:10 De Utrechtse Schatkamer

Presentatrice Margreet van Gils gaat met een team van taxateurs de provincie in op zoek naar kunstschatten.

Morgen | 13:10 De Utrechtse Schatkamer

Presentatrice Margreet van Gils gaat met een team van taxateurs de provincie in op zoek naar kunstschatten.

Morgen | 13:43 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Hans en Grietje Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Morgen | 14:10 De Utrechtse Schatkamer

Presentatrice Margreet van Gils gaat met een team van taxateurs de provincie in op zoek naar kunstschatten.

Morgen | 15:10 De Utrechtse Schatkamer

Presentatrice Margreet van Gils gaat met een team van taxateurs de provincie in op zoek naar kunstschatten.

Morgen | 16:10 De Utrechtse Schatkamer

Presentatrice Margreet van Gils gaat met een team van taxateurs de provincie in op zoek naar kunstschatten.

Morgen | 17:24 Iconen

Catherine Keyl Catherine Keyl, journalist bij hier en nu en presentatrice van onder meer De Vijf Uur Show.

Morgen | 17:51 Iconen

Catherine Keyl Catherine Keyl, journalist bij hier en nu en presentatrice van onder meer De Vijf Uur Show.

Morgen | 19:24 Iconen

Catherine Keyl Catherine Keyl, journalist bij hier en nu en presentatrice van onder meer De Vijf Uur Show.

Morgen | 19:51 Iconen

Catherine Keyl Catherine Keyl, journalist bij hier en nu en presentatrice van onder meer De Vijf Uur Show.

Morgen | 21:24 Iconen

Catherine Keyl Catherine Keyl, journalist bij hier en nu en presentatrice van onder meer De Vijf Uur Show.

Morgen | 21:51 Iconen

Catherine Keyl Catherine Keyl, journalist bij hier en nu en presentatrice van onder meer De Vijf Uur Show.

Morgen | 23:24 Iconen

Catherine Keyl Catherine Keyl, journalist bij hier en nu en presentatrice van onder meer De Vijf Uur Show.

Morgen | 23:51 Iconen

Catherine Keyl Catherine Keyl, journalist bij hier en nu en presentatrice van onder meer De Vijf Uur Show.

Overmorgen | 05:16 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

De Indische waterlelies Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Overmorgen | 13:43 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Het kabouterdorp Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Overmorgen | 15:07 Villa Frans

Boer Frans ontvangt BN’ers op zijn boerderij in De Lutte. In deze aflevering is Catherine Keyl te gast. De ervaren tv-presentatrice, die tegenwoordig haar eigen magazine heeft, krijgt zoals gebruikelijk eerst een rondleiding op het boerenbedrijf. Daarna maakt het duo een huifkartocht door de omgeving. Na de lunch mag Catherine zich onder deskundige begeleiding van Frans bekwamen in het klootschieten!

Overmorgen | 17:16 Bureau Rijnmond

Politie en justitie uit onze regio vragen uw hulp bij het oplossen van misdrijven in het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. Het programma is iedere donderdagavond te zien na Welkom bij Rijnmond. Presentatrice Suzanne Mulder zet wekelijks een aantal onopgeloste zaken op een rij.

Overmorgen | 17:46 Bureau Rijnmond

Politie en justitie uit onze regio vragen uw hulp bij het oplossen van misdrijven in het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. Het programma is iedere donderdagavond te zien na Welkom bij Rijnmond. Presentatrice Suzanne Mulder zet wekelijks een aantal onopgeloste zaken op een rij.

Overmorgen | 18:16 Bureau Rijnmond

Politie en justitie uit onze regio vragen uw hulp bij het oplossen van misdrijven in het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. Het programma is iedere donderdagavond te zien na Welkom bij Rijnmond. Presentatrice Suzanne Mulder zet wekelijks een aantal onopgeloste zaken op een rij.

Overmorgen | 18:46 Bureau Rijnmond

Politie en justitie uit onze regio vragen uw hulp bij het oplossen van misdrijven in het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. Het programma is iedere donderdagavond te zien na Welkom bij Rijnmond. Presentatrice Suzanne Mulder zet wekelijks een aantal onopgeloste zaken op een rij.

Overmorgen | 18:51 Iconen

Catherine Keyl Catherine Keyl, journalist bij hier en nu en presentatrice van onder meer De Vijf Uur Show.

Overmorgen | 19:16 Bureau Rijnmond

Politie en justitie uit onze regio vragen uw hulp bij het oplossen van misdrijven in het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. Het programma is iedere donderdagavond te zien na Welkom bij Rijnmond. Presentatrice Suzanne Mulder zet wekelijks een aantal onopgeloste zaken op een rij.

Overmorgen | 19:46 Bureau Rijnmond

Politie en justitie uit onze regio vragen uw hulp bij het oplossen van misdrijven in het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. Het programma is iedere donderdagavond te zien na Welkom bij Rijnmond. Presentatrice Suzanne Mulder zet wekelijks een aantal onopgeloste zaken op een rij.

Overmorgen | 20:16 Bureau Rijnmond

Politie en justitie uit onze regio vragen uw hulp bij het oplossen van misdrijven in het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. Het programma is iedere donderdagavond te zien na Welkom bij Rijnmond. Presentatrice Suzanne Mulder zet wekelijks een aantal onopgeloste zaken op een rij.

Overmorgen | 20:46 Bureau Rijnmond

Politie en justitie uit onze regio vragen uw hulp bij het oplossen van misdrijven in het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. Het programma is iedere donderdagavond te zien na Welkom bij Rijnmond. Presentatrice Suzanne Mulder zet wekelijks een aantal onopgeloste zaken op een rij.

Overmorgen | 20:51 Iconen

Catherine Keyl Catherine Keyl, journalist bij hier en nu en presentatrice van onder meer De Vijf Uur Show.

Overmorgen | 21:16 Bureau Rijnmond

Politie en justitie uit onze regio vragen uw hulp bij het oplossen van misdrijven in het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. Het programma is iedere donderdagavond te zien na Welkom bij Rijnmond. Presentatrice Suzanne Mulder zet wekelijks een aantal onopgeloste zaken op een rij.

Overmorgen | 21:46 Bureau Rijnmond

Politie en justitie uit onze regio vragen uw hulp bij het oplossen van misdrijven in het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. Het programma is iedere donderdagavond te zien na Welkom bij Rijnmond. Presentatrice Suzanne Mulder zet wekelijks een aantal onopgeloste zaken op een rij.

Overmorgen | 22:16 Bureau Rijnmond

Politie en justitie uit onze regio vragen uw hulp bij het oplossen van misdrijven in het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. Het programma is iedere donderdagavond te zien na Welkom bij Rijnmond. Presentatrice Suzanne Mulder zet wekelijks een aantal onopgeloste zaken op een rij.

Overmorgen | 22:46 Bureau Rijnmond

Politie en justitie uit onze regio vragen uw hulp bij het oplossen van misdrijven in het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. Het programma is iedere donderdagavond te zien na Welkom bij Rijnmond. Presentatrice Suzanne Mulder zet wekelijks een aantal onopgeloste zaken op een rij.

Overmorgen | 22:51 Iconen

Catherine Keyl Catherine Keyl, journalist bij hier en nu en presentatrice van onder meer De Vijf Uur Show.

Vr 5 juni 2020 | 00:39 Iconen

Catherine Keyl Catherine Keyl, journalist bij hier en nu en presentatrice van onder meer De Vijf Uur Show.

Vr 5 juni 2020 | 02:39 Iconen

Catherine Keyl Catherine Keyl, journalist bij hier en nu en presentatrice van onder meer De Vijf Uur Show.

Vr 5 juni 2020 | 04:39 Iconen

Catherine Keyl Catherine Keyl, journalist bij hier en nu en presentatrice van onder meer De Vijf Uur Show.

Vr 5 juni 2020 | 05:10 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

De kikkerkoning Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Vr 5 juni 2020 | 06:39 Iconen

Catherine Keyl Catherine Keyl, journalist bij hier en nu en presentatrice van onder meer De Vijf Uur Show.

Vr 5 juni 2020 | 07:15 Bureau Rijnmond

Politie en justitie uit onze regio vragen uw hulp bij het oplossen van misdrijven in het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. Het programma is iedere donderdagavond te zien na Welkom bij Rijnmond. Presentatrice Suzanne Mulder zet wekelijks een aantal onopgeloste zaken op een rij.

Vr 5 juni 2020 | 07:45 Bureau Rijnmond

Politie en justitie uit onze regio vragen uw hulp bij het oplossen van misdrijven in het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. Het programma is iedere donderdagavond te zien na Welkom bij Rijnmond. Presentatrice Suzanne Mulder zet wekelijks een aantal onopgeloste zaken op een rij.

Vr 5 juni 2020 | 08:15 Bureau Rijnmond

Politie en justitie uit onze regio vragen uw hulp bij het oplossen van misdrijven in het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. Het programma is iedere donderdagavond te zien na Welkom bij Rijnmond. Presentatrice Suzanne Mulder zet wekelijks een aantal onopgeloste zaken op een rij.

Vr 5 juni 2020 | 08:39 Iconen

Catherine Keyl Catherine Keyl, journalist bij hier en nu en presentatrice van onder meer De Vijf Uur Show.

Vr 5 juni 2020 | 08:45 Bureau Rijnmond

Politie en justitie uit onze regio vragen uw hulp bij het oplossen van misdrijven in het opsporingsprogramma Bureau Rijnmond. Het programma is iedere donderdagavond te zien na Welkom bij Rijnmond. Presentatrice Suzanne Mulder zet wekelijks een aantal onopgeloste zaken op een rij.

 Meer

Presentatrice gemist

Eerder Vandaag | 16:01 Favourites By

Seizoen 1 - Aflevering 17 van 20 In deze aflevering van Favourites By bereidt presentatrice Froukje de Both Indiase kipcurry met groene pepers en tomaat. Om in dezelfde sfeer te blijven maakt Froukje er een frisse Indiase Mango lassi bij.

Eerder Vandaag | 16:00 Verborgen museumschatten

In Verborgen Museumschatten duikt presentatrice Lynn Heythekker in de exclusieve depots, archieven, kluizen en kelders van Zuid-Hollandse musea op zoek naar bijzondere kunstvoorwerpen.

Eerder Vandaag | 15:27 De Barometer Plus

Aflevering 10 Programma over succesverhalen uit de ondernemerswereld. We volgen ondernemers die de ins en outs van hun bedrijf met ons delen. Samen met presentatrice Annemarie Brüning worden bedrijven geanalyseerd aan de hand van onze barometer. Hiermee wordt gepeild welke succesfactoren het bedrijf kansen bieden en voor groei kunnen zorgen.

Eerder Vandaag | 14:00 Verborgen museumschatten

In Verborgen Museumschatten duikt presentatrice Lynn Heythekker in de exclusieve depots, archieven, kluizen en kelders van Zuid-Hollandse musea op zoek naar bijzondere kunstvoorwerpen.

Eerder Vandaag | 13:45 Telekids Mini's: Sprookjesboomfeest

Assepoester Programma waarin kinderen samen met presentatrice Marike leuke activiteiten doen. Ze zingen en dansen, lezen sprookjes en kijken naar Sprookjesboomfilmpjes. En zo beleven ze samen een groot Sprookjesboomfeest!

Eerder Vandaag | 13:00 Verborgen museumschatten

In Verborgen Museumschatten duikt presentatrice Lynn Heythekker in de exclusieve depots, archieven, kluizen en kelders van Zuid-Hollandse musea op zoek naar bijzondere kunstvoorwerpen.

Eerder Vandaag | 11:00 Verborgen museumschatten

In Verborgen Museumschatten duikt presentatrice Lynn Heythekker in de exclusieve depots, archieven, kluizen en kelders van Zuid-Hollandse musea op zoek naar bijzondere kunstvoorwerpen.

Eerder Vandaag | 10:00 Verborgen museumschatten

In Verborgen Museumschatten duikt presentatrice Lynn Heythekker in de exclusieve depots, archieven, kluizen en kelders van Zuid-Hollandse musea op zoek naar bijzondere kunstvoorwerpen.

Eerder Vandaag | 09:01 De Gouden Jaren 1980

In De Gouden Jaren neemt presentatrice Mari Carmen Oudendijk de kijker mee terug in de tijd. Terug naar die mooie momenten van vroeger waar we een warm gevoel van krijgen. In deze aflevering: 1980. Dit was het begin van een decennium waarin veel in de Nederlandse politiek en cultuur veranderde. Wielrenner Joop Zoetemelk won na 5 keer 2e te zijn geworden eindelijk de gele trui en dus de Tour de France. Dat zelde jaar scoorden de zusjes Maywood met Late at night een nummer 1 hit. In de bioscopen draaide in 1980 de film Het teken van het beest, die ook nog eens een Gouden Kalf won.

Eerder Vandaag | 09:00 Verborgen museumschatten

In Verborgen Museumschatten duikt presentatrice Lynn Heythekker in de exclusieve depots, archieven, kluizen en kelders van Zuid-Hollandse musea op zoek naar bijzondere kunstvoorwerpen.

Eerder Vandaag | 08:00 Verborgen museumschatten

In Verborgen Museumschatten duikt presentatrice Lynn Heythekker in de exclusieve depots, archieven, kluizen en kelders van Zuid-Hollandse musea op zoek naar bijzondere kunstvoorwerpen.

Eerder Vandaag | 07:33 De Barometer

Aflevering 17 Programma over succesverhalen uit de ondernemerswereld. We volgen ondernemers die de ins en outs van hun bedrijf met ons delen. Samen met presentatrice Annemarie Brüning worden bedrijven geanalyseerd aan de hand van onze barometer. Hiermee wordt gepeild welke succesfactoren het bedrijf kansen bieden en voor groei kunnen zorgen.

Eerder Vandaag | 07:00 Verborgen museumschatten

In Verborgen Museumschatten duikt presentatrice Lynn Heythekker in de exclusieve depots, archieven, kluizen en kelders van Zuid-Hollandse musea op zoek naar bijzondere kunstvoorwerpen.

Eerder Vandaag | 06:10 Verborgen verleden

Seizoen 10 en 11 - Aflevering 1 van 12 - Dieuwertje Blok - NTR De moeder van presentatrice Dieuwertje Blok heeft een Joodse achtergrond. Wat is daarvan nog te achterhalen? En hoever gaat de Schiedamse tak van haar vader terug?

 Meer