Je vindt hier de programma's van Populariteit op tv We hebben de volgende programma's voor Populariteit Swing and Sweet: Serie, Aflevering 3 Mei 1945, de bevrijding: eindelijk konden jazz en swing in Nederland weer bovengronds komen. Dat. Kung Fu Panda: Morgen - Animatie, Seizoen 1 Aflevering 22 De Kung Fu Knul Tijdens het Vredesfestijn blijkt Peng een Kung Fu. Swing and Sweet: Morgen - Serie, Aflevering 4 Mei 1945, de bevrijding: eindelijk konden jazz en swing in Nederland weer bovengronds. Documentaire: The Story of Rugby: Overmorgen - Sport, Rugby explodeerde in populariteit nadat Rupert Murdoch een half miljard dollar had geïnvesteerd en. Swing and Sweet: Overmorgen - Serie, Aflevering 4 Mei 1945, de bevrijding: eindelijk konden jazz en swing in Nederland weer bovengronds. ESPN Film: Small Potatoes: Who Killed The USFL: 11/06 - Sport, Seizoen 2015 2016 Aflevering 47 van 68 In 1983 won de United States Football League (USFL) snel aan. Mao Mao: Helden met een puur hart: 11/06 - Animatie, Aflevering 113 Populariteitszoektocht Als duidelijk wordt dat Mao Mao niet zo populair is als. Mao Mao: Helden met een puur hart: 12/06 - Animatie, Aflevering 113 Populariteitszoektocht Als duidelijk wordt dat Mao Mao niet zo populair is als. Bruce Almighty: 12/06 - IMDB * 6.7 - Film, Bruce Almighty is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2003. Deze productie is geregisseerd door Tom Shadyac. De hoofdrollen worden vertolkt door Jim Carrey, Jennifer Aniston en Morgan Freeman. De lokale. Chopin - Ballade Nr. 1, Op. 23: 12/06 - Muziek, Robert Giordano speelt Chopins Ballade Nr. 1, Op. 23. De eerste schetsen van het werk dateren al uit.

Populariteit op tv (overige uitzendingen NL)

Wo 17 juni 2020 | 10:20 TV Monument: Hamelen

KRO-NCRV TV Dokument over de kinderserie Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer?, waarin makers van toen herinneringen ophalen. Het programma bevat naast veel archiefmateriaal interviews met medewerkers aan de serie: acteurs Loeki Knol (Lidwientje Walg), Rob de Nijs (Bertram Bierenbroodspot), Hans Otjes (Dwaallicht Lampioen en Jul) en Wieteke van Dort; koorleden Sandra Ruiter, Marcia Meere-Kat, Ivo Brautigam (Barend Stip); kapster en grimeuse Tine van Oorschot; tekstschrijver Harrie Geelen; regisseur Tineke Notten-Roeffen. Verder een interview met televisiehistoricus Arjan Doolaar, o.a. over de populariteit en de ontstaansgeschiedenis van de serie en beelden van de studio-opnamen van 'Hamelen'-liedjes, gezongen door Rob de Nijs, Loeki Knol, Wieteke van Dort en de inmiddels volwassen leden van het kinderkoor van destijds.

Do 18 juni 2020 | 13:50 Wat een drama

Aflevering 5 van 5 - Dagboek van een Herdershond - NCRV De dramaserie Dagboek van een Herdershond staat centraal. Dit is de eerste grote productie van Joop van den Ende. Van den Ende en de acteurs Jo de Meyere (kapelaan Erik Odekerke), John Leddy (Reinout Eussens) en Bruni Heinke (Miete van der Schoor) halen herinneringen op aan de serie. De Vlaming De Meyere keert terug naar het Limburgse Eijsden, waar de serie is opgenomen. In het Joods Cultureel Centrum Amsterdam, de toenmalige repetitieruimte, heeft hij na vele tientallen jaren ook een ontmoeting met Van den Ende. Deze ontmoeting maakt diepe indruk op beiden. Aan de orde komen o.a. het aantrekken van schrijver Willy van Hemert als regisseur; de toevallige auditie van De Meyere, omdat de oorspronkelijke acteur afhaakte; het aantrekken van acteur Ko van Dijk (Nicolaas Bonte) en andere bekende theateracteurs; de rol van van Leddy als hulpje van De Meyere; de nostalgie en het dorpsleven van vroeger die bijdroegen aan de populariteit; de priesteropleiding, ijdelheid en werkwijze van Van Hemert; de geheime liefde tussen Odekerke en de preutse Van der Schoor; de engelbewaarder van Odekerke (Kees Brusse); het overlijden van Van Dijk. Omlijst met archiefmateriaal van Dagboek van een Herdershond en de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring aan Van Hemert door De Meyere (1978).

Populariteit op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 08:02 Swing and Sweet

Aflevering 3 - Mei 1945, de bevrijding: eindelijk konden jazz en swing in Nederland weer bovengronds komen. Dat gebeurde met veel enthousiasme. Vooral in steden als Den Haag, Amsterdam, Haarlem en Zaandam begon het jazzleven zich stevig te ontwikkelen. Het genre won al snel aan populariteit en bracht een aantal bekende Nederlandse grootheden voort: Pia Beck, de Dutch Swing College Band, Rita Reys en Louis van Dijk. Om er maar eens een paar te noemen. Swing & Sweet neemt u mee terug naar die heerlijke hoogtijdagen van de jazz en swing. Met bekende nationale maar ook internationale artiesten, vastgelegd in beeld en geluid.

Morgen | 14:34 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 22 - De Kung Fu Knul Tijdens het Vredesfestijn blijkt Peng een Kung Fu natuurtalent te zijn. Aanvankelijk nodigt Po hem uit om in het Jade Paleis met hem en de Vurige Vijf te trainen, maar later kan hij Peng's groeiende populariteit niet meer verkroppen.

Morgen | 20:30 Swing and Sweet

Aflevering 4 - Mei 1945, de bevrijding: eindelijk konden jazz en swing in Nederland weer bovengronds komen. Dat gebeurde met veel enthousiasme. Vooral in steden als Den Haag, Amsterdam, Haarlem en Zaandam begon het jazzleven zich stevig te ontwikkelen. Het genre won al snel aan populariteit en bracht een aantal bekende Nederlandse grootheden voort: Pia Beck, de Dutch Swing College Band, Rita Reys en Louis van Dijk. Om er maar eens een paar te noemen. Swing & Sweet neemt u mee terug naar die heerlijke hoogtijdagen van de jazz en swing. Met bekende nationale maar ook internationale artiesten, vastgelegd in beeld en geluid.

Overmorgen | 16:30 Documentaire: The Story of Rugby

Documentaire: The Story of Rugby. Rugby explodeerde in populariteit nadat Rupert Murdoch een half miljard dollar had geïnvesteerd en professioneel werd. En de eerste echt wereldwijde superster was onze eigen Jonah Lomu!

Wo 10 juni 2020 | 04:30 Swing and Sweet

Aflevering 4 - Mei 1945, de bevrijding: eindelijk konden jazz en swing in Nederland weer bovengronds komen. Dat gebeurde met veel enthousiasme. Vooral in steden als Den Haag, Amsterdam, Haarlem en Zaandam begon het jazzleven zich stevig te ontwikkelen. Het genre won al snel aan populariteit en bracht een aantal bekende Nederlandse grootheden voort: Pia Beck, de Dutch Swing College Band, Rita Reys en Louis van Dijk. Om er maar eens een paar te noemen. Swing & Sweet neemt u mee terug naar die heerlijke hoogtijdagen van de jazz en swing. Met bekende nationale maar ook internationale artiesten, vastgelegd in beeld en geluid.

Do 11 juni 2020 | 04:35 ESPN Film: Small Potatoes: Who Killed The USFL

Seizoen 2015-2016 - Aflevering 47 van 68 In 1983 won de United States Football League (USFL) snel aan populariteit door wedstrijden in het off-season van de NFL. De nieuwe competitie trok een publiek van gemiddeld 25.000 toeschouwers per wedstrijd, totdat een vastgoedmagnaat genaamd Donald Trump andere plannen kreeg. Deze documentaire onderzoekt de vraag waar het is misgegaan met de ooit zo populaire USFL.

Do 11 juni 2020 | 16:05 Mao Mao: Helden met een puur hart

Aflevering 113 - Populariteitszoektocht Als duidelijk wordt dat Mao Mao niet zo populair is als Dascycloop en Vledermuis, wordt er besloten om van hem een aardigere en meer aaibare held te maken.

Vr 12 juni 2020 | 09:05 Mao Mao: Helden met een puur hart

Aflevering 113 - Populariteitszoektocht Als duidelijk wordt dat Mao Mao niet zo populair is als Dascycloop en Vledermuis, wordt er besloten om van hem een aardigere en meer aaibare held te maken.

Vr 12 juni 2020 | 21:30 Bruce Almighty IMDb: 6.7

12/06 - IMDB * 6.7 - Film, Bruce Almighty is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2003. Deze productie is geregisseerd door Tom Shadyac. De hoofdrollen worden vertolkt door Jim Carrey, Jennifer Aniston en Morgan Freeman. De lokale ...

Bruce Almighty is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2003. Deze productie is geregisseerd door Tom Shadyac. De hoofdrollen worden vertolkt door Jim Carrey, Jennifer Aniston en Morgan Freeman. De lokale televisieverslaggever Bruce Nolan (Jim Carrey) vindt ondanks zijn populariteit en de liefde van zijn vriendin (Jennifer Aniston) dat de wereld hem totaal niet eerlijk behandelt. Na de ergste dag van zijn leven vaart Bruce uit tegen God omdat hij zijn leven verziekt heeft en het heelal niet goed bestuurt, waarop God (Morgan Freeman) reageert...en Bruce al zijn vermogens geeft om te zien of Bruce het beter kan. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/bruce-almighty

Vr 12 juni 2020 | 22:02 Chopin - Ballade Nr. 1, Op. 23

Robert Giordano speelt Chopins Ballade Nr. 1, Op. 23. De eerste schetsen van het werk dateren al uit 1831, op het moment dat Chopin acht maanden in Wenen verbleef. De eerste Ballade werd voltooid in 1835, toen de componist zich in Parijs had gevestigd. In de ballade staan twee hoofdthema's centraal die na het doorlopen van verscheidene toonsoorten een krachtige Presto con fuoco introduceren, welke uitmondt in een vurige octavenloop. Het werk verwierf opnieuw bekendheid en populariteit, nadat het was verschenen op de soundtrack van Roman Polanski's film The Pianist (2002), uitgevoerd door de Poolse pianist Janusz Olejniczak.

Za 13 juni 2020 | 02:35 Nelsons dirigeert R. Strauss' Eine Alpensinfonie

Sergey Khachatryan wordt begeleid door het Orchestre de Paris onder leiding van Andris Nelsons tijdens een uitvoering van Beethovens Vioolconcert, Op. 61. De Armeense violist won topprijzen tijdens de International Jean Sibelius Competition in Helsinki in 2000 en de Koningin Elizabeth Competitie in Brussel in 2005. In dit concert, opgenomen in de Salle Pleyel te Parijs in 2012, toont Khachatryan zijn talenten in het virtuoze Vioolconcert van Ludwig van Beethoven. Na de première in 1806 genoot het werk niet al te veel populariteit. Dit veranderde echter in 1844 toen het werd uitgevoerd door het London Philharmonic Orchestra onder leiding van componist Felix Mendelssohn. Andris Nelsons en de Orchestre de Parijs sluiten de avond af met Eine Alpensinfonie, Op. 64 van Richard Strauss.

Za 13 juni 2020 | 08:00 Swing and Sweet

Aflevering 3 - Mei 1945, de bevrijding: eindelijk konden jazz en swing in Nederland weer bovengronds komen. Dat gebeurde met veel enthousiasme. Vooral in steden als Den Haag, Amsterdam, Haarlem en Zaandam begon het jazzleven zich stevig te ontwikkelen. Het genre won al snel aan populariteit en bracht een aantal bekende Nederlandse grootheden voort: Pia Beck, de Dutch Swing College Band, Rita Reys en Louis van Dijk. Om er maar eens een paar te noemen. Swing & Sweet neemt u mee terug naar die heerlijke hoogtijdagen van de jazz en swing. Met bekende nationale maar ook internationale artiesten, vastgelegd in beeld en geluid.

Za 13 juni 2020 | 16:00 Swing and Sweet

Aflevering 4 - Mei 1945, de bevrijding: eindelijk konden jazz en swing in Nederland weer bovengronds komen. Dat gebeurde met veel enthousiasme. Vooral in steden als Den Haag, Amsterdam, Haarlem en Zaandam begon het jazzleven zich stevig te ontwikkelen. Het genre won al snel aan populariteit en bracht een aantal bekende Nederlandse grootheden voort: Pia Beck, de Dutch Swing College Band, Rita Reys en Louis van Dijk. Om er maar eens een paar te noemen. Swing & Sweet neemt u mee terug naar die heerlijke hoogtijdagen van de jazz en swing. Met bekende nationale maar ook internationale artiesten, vastgelegd in beeld en geluid.

Zo 14 juni 2020 | 08:00 Swing and Sweet

Aflevering 4 - Mei 1945, de bevrijding: eindelijk konden jazz en swing in Nederland weer bovengronds komen. Dat gebeurde met veel enthousiasme. Vooral in steden als Den Haag, Amsterdam, Haarlem en Zaandam begon het jazzleven zich stevig te ontwikkelen. Het genre won al snel aan populariteit en bracht een aantal bekende Nederlandse grootheden voort: Pia Beck, de Dutch Swing College Band, Rita Reys en Louis van Dijk. Om er maar eens een paar te noemen. Swing & Sweet neemt u mee terug naar die heerlijke hoogtijdagen van de jazz en swing. Met bekende nationale maar ook internationale artiesten, vastgelegd in beeld en geluid.

Ma 15 juni 2020 | 14:10 Wittekerke

Max moet voor het Comité P getuigen over de arrestatie van Jempi. De agent is bloednerveus en vreest voor het verdere verloop van zijn carrière. Magda heeft haar mening over plastisch chirurg Goedtvrient herzien en heeft alleen maar lof over de manier waarop hij met zijn patiënten omgaat. De chirurg doet trouwens ontzettend zijn best om zijn populariteit in het ziekenhuis op te krikken. Zijn gesprek met Nellie past volledig in dat plan. Julia loopt niet zo hoog op met de nieuwe parochiepriester. Ze vindt hem net iets te jong, te vlot, te modern en te sportief. Kwaliteiten die door Elke en Max dan weer wel geapprecieerd worden. Klaar keert vandaag terug naar de Verenigde Staten. Celine onthult aan haar vader de grote plannen die ze met het ziekenhuis heeft. Sneyers laat zich door zijn huisgenoten overhalen om zelf een radiozender op te richten.

Ma 15 juni 2020 | 20:24 Swing and Sweet

Aflevering 5 - Mei 1945, de bevrijding: eindelijk konden jazz en swing in Nederland weer bovengronds komen. Dat gebeurde met veel enthousiasme. Vooral in steden als Den Haag, Amsterdam, Haarlem en Zaandam begon het jazzleven zich stevig te ontwikkelen. Het genre won al snel aan populariteit en bracht een aantal bekende Nederlandse grootheden voort: Pia Beck, de Dutch Swing College Band, Rita Reys en Louis van Dijk. Om er maar eens een paar te noemen. Swing & Sweet neemt u mee terug naar die heerlijke hoogtijdagen van de jazz en swing. Met bekende nationale maar ook internationale artiesten, vastgelegd in beeld en geluid.

Di 16 juni 2020 | 16:30 Documentaire: The Story of Rugby

Documentaire: The Story of Rugby. Rugby explodeerde in populariteit nadat Rupert Murdoch een half miljard dollar had geïnvesteerd en professioneel werd. En de eerste echt wereldwijde superster was onze eigen Jonah Lomu!

Wo 17 juni 2020 | 04:23 Swing and Sweet

Aflevering 5 - Mei 1945, de bevrijding: eindelijk konden jazz en swing in Nederland weer bovengronds komen. Dat gebeurde met veel enthousiasme. Vooral in steden als Den Haag, Amsterdam, Haarlem en Zaandam begon het jazzleven zich stevig te ontwikkelen. Het genre won al snel aan populariteit en bracht een aantal bekende Nederlandse grootheden voort: Pia Beck, de Dutch Swing College Band, Rita Reys en Louis van Dijk. Om er maar eens een paar te noemen. Swing & Sweet neemt u mee terug naar die heerlijke hoogtijdagen van de jazz en swing. Met bekende nationale maar ook internationale artiesten, vastgelegd in beeld en geluid.

 Meer