Zenders op Tvgids.tv

Politiek op tv (tv-tips)

Vandaag | 21:55 Docu: The Mossad IMDb: 7.8

IMDB * 7.8 - Documentaire, De Mossad, de geheime inlichtingendienst van Israël, wordt meestal bijna volledig ...

De Mossad, de geheime inlichtingendienst van Israël, wordt meestal bijna volledig afgeschermd van de media. Voor het eerst geven tientallen vroegere werknemers een interview. Deze interviews brengen persoonlijke en politieke dilemma's en uitdagingen aan het licht en geven meer inzicht in de geheime operaties die Israël gemaakt hebben tot wat het is en dat in de toekomst wellicht ook zullen blijven doen. In deze documentaire zijn getuigenissen te zien van voormalige diensthoofden en ex-spionnen, die terugblikken op clandestiene opdrachten, ethische dilemma's, en de persoonlijke prijs die ze betaalden in dienst van het vaderland.

Morgen | 20:25 Terug: Door Andere Ogen

Morgen - Documentaire, Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Door Andere Ogen, waarin programmamaker Fons ...

Vanavond start een nieuw seizoen van het programma Door Andere Ogen, waarin programmamaker Fons de Poel bekende personen portretteert. De drijfveren van de geportretteerden worden geschetst door met vrienden en bekenden van der persoon in kwestie en met deskundigen over hem of haar te spreken. De mensen die aan bod komen zijn bekenden uit onder andere de politiek, sport en de televisiewereld. In de eerste aflevering van dit seizoen wordt de premier van het Verenigd Koninkrijk, Theresa May, geportretteerd. Zij heeft de taak om het VK door het brexitproces te begeleiden.

Vandaag | 09:25 WNL Op Zondag: eerste tv-debat om Eerste Kamer

Praatprogramma, Omroep WNL organiseert het eerste tv debat om de Eerste Kamer. Op zondag 17 februari komt Rick Nieman ...

Omroep WNL organiseert het eerste tv-debat om de Eerste Kamer. Op zondag 17 februari komt Rick Nieman met een speciale editie van WNL Op Zondag waarin de lijsttrekkers voor de senaat met elkaar in discussie gaan. Met prominenten en nieuwkomers. Het debat wordt uitgezonden op zondagmorgen om 9.25 uur op NPO 1. Deelnemers aan het debat zijn Annemarie Jorritsma (VVD), Paul Rosenmöller (GroenLinks), Ben Knapen (CDA), Mei Li Vos (PvdA), Annelien Bredenoord (D66) en Henk Otten (Forum voor Democratie). Live vanuit het Vondelpark in Amsterdam gaan zij met elkaar in debat over de thema’s van de komende verkiezingen, zoals democratie, veiligheid, klimaat en de stand van het land. Ook gaan de deelnemers uitgebreid in op de rol van de Eerste Kamer.

Vandaag | 12:10 Buitenhof: o.a. Sigrid Kaag

Actualiteitenmagazine, Vandaag onder andere in Buitenhof: Sigrid Kaag Te gast is minister van Buitenlandse Handel en ...

Vandaag onder andere in Buitenhof: - Sigrid Kaag Te gast is minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Sigrid Kaag (D66). Zij bezocht afgelopen week het straatarme Afrikaanse Niger. Vanuit dit land vertrekken veel migranten naar Europa. Kaag heeft 100 miljoen beschikbaar gesteld voor armoedebestrijding om de migratie tegen te gaan. Gaat dat lukken? En: een half jaar na haar spraakmakende Abel Herzberglezing galmt de echo daarvan nog steeds na. Ondertussen is het thema populisme, dat ze in de rede aankaartte, alleen maar urgenter geworden. Hoe ervaart minister Kaag de toenemende polarisatie in de samenleving? - Medicijnen namaken Het Amsterdam UMC gaat dure medicijnen namaken. Want het kan veel goedkoper, stelt het ziekenhuis, en zonder betaalbare alternatieven worden sommige levensreddende geneesmiddelen onbereikbaar voor patiënten. Maar: jagen ze daarmee innovatieve farmaciebedrijven het land uit? En kunnen ziekenhuizen en apotheken de veiligheid van de medicijnen wel waarborgen? In Buitenhof: een debat tussen hoogleraar Stofwisselingsziekten Carla Hollak van Amsterdam UMC en Onno van de Stolpe, CEO van biotechnologiebedrijf Galapagos. - Grenzen van de advocatuur Een opvallende rol voor twee advocaten bij de ‘Holleeder-tapes’, het in 2011 opgenomen telefoongesprek tussen Willem Holleeder en Peter R. de Vries. Beschuldigingen van het aanzetten tot meineed, bedreiging en het misbruiken van de advocatentelefoon worden op dit moment door de Amsterdamse deken onderzocht. Zijn het incidenten of voorbeelden van de strijd die advocaten in de praktijk soms voeren? Met welke andere dilemma’s hebben advocaten in de praktijk te maken? En hoe ver kun je als advocaat gaan om de belangen van je cliënt te verdedigen? In Buitenhof: een gesprek met advocaat en voormalig deken van de Amsterdamse orde van advocaten, Germ Kemper.

Politiek

Politiek op tv

De Nederlandse politiek is op tv live te volgen via het NPO-themakanaal NPO Politiek. Naast live registraties van debatten in de Tweede Kamer zijn ook analyses en achtergronden van de Nederlandse politiek op deze zender te zien.

De belangrijkste politieke debatten, zoals Het Vragenuurtje, de Algemene Politieke Beschouwingen of kamerdebatten over grote politieke onderwerpen, zijn ook live op tv te zien op NPO 1.

Nieuws

Nieuwsuitzendingen van het NOS Journaal, RTL Nieuws en Hart van Nederland hebben regelmatig aandacht voor politiek nieuws. Daarnaast behandelen actuele programma's als EénVandaag, De Wereld Draait Door, Pauw, Jinek, RTL Late Night en Goedemorgen Nederland vaak politiek nieuws met journalisten, politici of opiniemakers.

Politiek op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 11:35 Het vermoeden

Aflevering 6 - Religieus magazine (2019). Liesbeth Goedbloed. Liesbeth Goedbloed schreef het boek 'Broeder Ezel', een roman over het meisje Anna dat in het reine probeert te komen met God en zichzelf na een traumatische gebeurtenis uit het verleden.

Vandaag | 20:10 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. You Wish. Wanneer een zedendelinquent dood wordt aangetroffen, zoekt het team uit of het gaat om een wraakactie. Wanneer Intelligence de betrokkenen bij de zaak ondervraagt, komen ze een speciaal politiekorps op het spoor dat zich bezighoudt met illegale activiteiten. Jimmy laat zijn DNA testen bij dokter Halstead om te bewijzen dat hij de biologische vader van Lindsay is.

Morgen | 00:50 Het vermoeden

Aflevering 6 - Religieus magazine (2019). Liesbeth Goedbloed. Liesbeth Goedbloed schreef het boek 'Broeder Ezel', een roman over het meisje Anna dat in het reine probeert te komen met God en zichzelf na een traumatische gebeurtenis uit het verleden.

Morgen | 02:05 WNL Op Zondag: eerste tv-debat om Eerste Kamer

Praatprogramma, Herhaling. Omroep WNL organiseert het eerste tv debat om de Eerste Kamer. Op zondag 17 februari komt ...

Herhaling. Omroep WNL organiseert het eerste tv-debat om de Eerste Kamer. Op zondag 17 februari komt Rick Nieman met een speciale editie van WNL Op Zondag waarin de lijsttrekkers voor de senaat met elkaar in discussie gaan. Met prominenten en nieuwkomers. Het debat wordt uitgezonden op zondagmorgen om 9.25 uur op NPO 1. Deelnemers aan het debat zijn Annemarie Jorritsma (VVD), Paul Rosenmöller (GroenLinks), Ben Knapen (CDA), Mei Li Vos (PvdA), Annelien Bredenoord (D66) en Henk Otten (Forum voor Democratie). Live vanuit het Vondelpark in Amsterdam gaan zij met elkaar in debat over de thema’s van de komende verkiezingen, zoals democratie, veiligheid, klimaat en de stand van het land. Ook gaan de deelnemers uitgebreid in op de rol van de Eerste Kamer.

Morgen | 02:05 Buitenhof: o.a. Sigrid Kaag

Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vandaag onder andere in Buitenhof: Sigrid Kaag Te gast is minister van Buitenlandse ...

Herhaling. Vandaag onder andere in Buitenhof: - Sigrid Kaag Te gast is minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Sigrid Kaag (D66). Zij bezocht afgelopen week het straatarme Afrikaanse Niger. Vanuit dit land vertrekken veel migranten naar Europa. Kaag heeft 100 miljoen beschikbaar gesteld voor armoedebestrijding om de migratie tegen te gaan. Gaat dat lukken? En: een half jaar na haar spraakmakende Abel Herzberglezing galmt de echo daarvan nog steeds na. Ondertussen is het thema populisme, dat ze in de rede aankaartte, alleen maar urgenter geworden. Hoe ervaart minister Kaag de toenemende polarisatie in de samenleving? - Medicijnen namaken Het Amsterdam UMC gaat dure medicijnen namaken. Want het kan veel goedkoper, stelt het ziekenhuis, en zonder betaalbare alternatieven worden sommige levensreddende geneesmiddelen onbereikbaar voor patiënten. Maar: jagen ze daarmee innovatieve farmaciebedrijven het land uit? En kunnen ziekenhuizen en apotheken de veiligheid van de medicijnen wel waarborgen? In Buitenhof: een debat tussen hoogleraar Stofwisselingsziekten Carla Hollak van Amsterdam UMC en Onno van de Stolpe, CEO van biotechnologiebedrijf Galapagos. - Grenzen van de advocatuur Een opvallende rol voor twee advocaten bij de ‘Holleeder-tapes’, het in 2011 opgenomen telefoongesprek tussen Willem Holleeder en Peter R. de Vries. Beschuldigingen van het aanzetten tot meineed, bedreiging en het misbruiken van de advocatentelefoon worden op dit moment door de Amsterdamse deken onderzocht. Zijn het incidenten of voorbeelden van de strijd die advocaten in de praktijk soms voeren? Met welke andere dilemma’s hebben advocaten in de praktijk te maken? En hoe ver kun je als advocaat gaan om de belangen van je cliënt te verdedigen? In Buitenhof: een gesprek met advocaat en voormalig deken van de Amsterdamse orde van advocaten, Germ Kemper.

Morgen | 10:00 Buitenhof: o.a. Sigrid Kaag

Morgen - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vandaag onder andere in Buitenhof: Sigrid Kaag Te gast is minister van ...

Herhaling. Vandaag onder andere in Buitenhof: - Sigrid Kaag Te gast is minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Sigrid Kaag (D66). Zij bezocht afgelopen week het straatarme Afrikaanse Niger. Vanuit dit land vertrekken veel migranten naar Europa. Kaag heeft 100 miljoen beschikbaar gesteld voor armoedebestrijding om de migratie tegen te gaan. Gaat dat lukken? En: een half jaar na haar spraakmakende Abel Herzberglezing galmt de echo daarvan nog steeds na. Ondertussen is het thema populisme, dat ze in de rede aankaartte, alleen maar urgenter geworden. Hoe ervaart minister Kaag de toenemende polarisatie in de samenleving? - Medicijnen namaken Het Amsterdam UMC gaat dure medicijnen namaken. Want het kan veel goedkoper, stelt het ziekenhuis, en zonder betaalbare alternatieven worden sommige levensreddende geneesmiddelen onbereikbaar voor patiënten. Maar: jagen ze daarmee innovatieve farmaciebedrijven het land uit? En kunnen ziekenhuizen en apotheken de veiligheid van de medicijnen wel waarborgen? In Buitenhof: een debat tussen hoogleraar Stofwisselingsziekten Carla Hollak van Amsterdam UMC en Onno van de Stolpe, CEO van biotechnologiebedrijf Galapagos. - Grenzen van de advocatuur Een opvallende rol voor twee advocaten bij de ‘Holleeder-tapes’, het in 2011 opgenomen telefoongesprek tussen Willem Holleeder en Peter R. de Vries. Beschuldigingen van het aanzetten tot meineed, bedreiging en het misbruiken van de advocatentelefoon worden op dit moment door de Amsterdamse deken onderzocht. Zijn het incidenten of voorbeelden van de strijd die advocaten in de praktijk soms voeren? Met welke andere dilemma’s hebben advocaten in de praktijk te maken? En hoe ver kun je als advocaat gaan om de belangen van je cliënt te verdedigen? In Buitenhof: een gesprek met advocaat en voormalig deken van de Amsterdamse orde van advocaten, Germ Kemper.

Morgen | 11:05 DWDD: o.a. Tom Egbers

Morgen - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Voetballer Willem van Hanegem 75 ...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Voetballer Willem van Hanegem 75 jaar Woensdag 20 februari wordt een van de beste voetballers die ons land heeft gekend 75: Willem van Hanegem. Reden voor een feestje. Donderdag is er een feestelijke avond in De Doelen in Utrecht en worden twee documentaires over Van Hanegem uitgezonden: zondag van Andere Tijden Sport, en dinsdag van TV Rijnmond. Aan tafel Tom Egbers van Andere Tijden Sport en Frank Stout van TV Rijnmond. - Rembrandtjaar 2019 Het is Rembrandtjaar! 350 jaar geleden overleed onze beroemde schilder. Reden voor het Rijksmuseum om een grote expositie te organiseren die gisteren werd geopend door 150 naamgenoten van Rembrandt. Maar er is meer: fotograaf Julius Rooymans en modeontwerper Hans Ubbink maken met lookalikes een reconstructie van de Nachtwacht: Nachtwacht 360. Onno Blom is bezig met een biografie, die in het najaar verschijnt. - Korte film BECOMING - Jan van IJken Jan van IJken is fotograaf en filmmaker, die zich focust op natuur, microscopie en de relatie tussen mens en dier. In zijn korte film BECOMING toont hij het wonderlijke ontstaan van leven: op microscopisch niveau zien we de ‘making of’ van een salamander. De film ging viral en werd alom bejubeld. - De Robbie van Leeuwen Sessies, aflevering 5 Gitarist Robbie van Leeuwen schreef de monsterhit ‘Venus’ van Shocking Blue. Hij was begin januari te gast, het begin van een nieuwe rubriek: de Robbie van Leeuwen Sessies. Elke vrijdag vragen we een band om een nummer uit Robbies oeuvre te spelen. We trapten af met Rudy Bennett, Robbies muzikale boezemvriend, daarna stonden Son Mieux, Rondé en Indian Askin op de bühne. Vanavond is de beurt aan LAKSHMI! - Tafeldame: Georgina Verbaan Georgina is vanavond de sidekick van Matthijs.

Morgen | 12:56 Politieke Partijen: 50PLUS

Aflevering 125 - Politieke tribune

Morgen | 16:00 Jinek: o.a. Ferd Grapperhaus

Morgen - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: Minister Grapperhaus schroeft ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: - Minister Grapperhaus schroeft de aanpak van drugscriminelen op, hij vertelt hoe De onder- en bovenwereld dreigen steeds verder verstrengeld te raken. Volgens minister van Justitie en Veiligheid Ferd Grapperhaus is de belangrijkste oorzaak de grootschalige drugs- en productiehandel. Het gevolg is dat burgemeesters soms bedreigd worden en niet meer veilig over straat kunnen. Grapperhaus voert zijn oorlog tegen deze zogeheten ondermijnende criminaliteit verder op. Vanavond licht hij zijn plannen toe. - Steractrice Lotte Verbeek gaat als een speer in de VS, vanavond schuift ze aan Actrice Lotte Verbeek stond nietsvermoedend te spelen op theaterfestival Oerol toen een Amerikaanse agent haar in het vizier kreeg. Hij bood haar een rol aan in de Amerikaanse successerie The Borgias. Daarmee kreeg haar internationale carrière een vliegende start. Ze was daarna onder meer te zien in The Blacklist, Agent Carter en Outlander. Haar carrière is inmiddels zo internationaal, dat wij bijna zouden vergeten dat zij ook gewoon een meisje uit Venlo is. Vanavond is ze te gast! - Nick & Simon zijn alweer 13 jaar samen en spelen vanavond hun nieuwe single ‘Pak maar mijn hand, Rosanne en kijk omhoog’. Grote kans dat er plots een melodietje je hersenpan binnendringt. Nick & Simon maken al 13 jaar samen muziek, en veel nummers blijven heel catchy hangen. Hoe doen ze dat toch? En zijn ze het niet zat om altijd als duo gezien te worden? Vanavond zijn de heren te gast en spelen ze hun nieuwe single ‘Hier en nu’.

Morgen | 17:55 Politieke Partijen

Aflevering 47 - Politieke tribune. Fvd

Morgen | 19:00 De Wereld Draait Door

Seizoen 18 - Aflevering 31 - Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk. Met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

Morgen | 23:05 Jinek

Aflevering 35 - Talkshow met Eva Jinek. Eva Jinek voert het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit de actualiteit. Verslaggever Jaïr Ferwerda peilt de stemming in politiek Den Haag en in den lande.

Overmorgen | 00:05 De Wereld Draait Door

Seizoen 18 - Aflevering 31 - Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk. Met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

Overmorgen | 00:25 Jinek

Aflevering 35 - Talkshow met Eva Jinek. Eva Jinek voert het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit de actualiteit. Verslaggever Jaïr Ferwerda peilt de stemming in politiek Den Haag en in den lande.

Overmorgen | 04:00 De Wereld Draait Door

Seizoen 18 - Aflevering 31 - Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk. Met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

Overmorgen | 11:00 De Wereld Draait Door

Seizoen 18 - Aflevering 31 - Talkshow met Matthijs van Nieuwkerk. Met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

Overmorgen | 12:57 Politieke partijen: D66

Aflevering 127 - Politieke tribune

 Meer

Politiek op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 09:00 Politiek

Vandaag | 09:15 Park Politiek

Vandaag | 10:00 Politiek

Vandaag | 11:00 Politiek

Vandaag | 11:15 Park Politiek

Vandaag | 12:00 Politiek

Vandaag | 12:10 Internationales

Magazine over de economische, politieke en culturele actualiteit

Vandaag | 12:10 Dimanche en politique

Vandaag | 13:00 Territoires d'infos

Politiek magazine

Vandaag | 13:00 Politiek

Vandaag | 14:00 Politiek

Vandaag | 15:00 Politiek

Vandaag | 15:30 Pawn Stars

Seizoen 16 - Reportagereeks. Wound Up Rick. Corey gaat de politiek in als er een Doonesbury-strip binnenkomt. Tekent hij voor een deal of niet? Later tikken de minuten weg als Rick een zelfopwindende klok onderzoekt. Maakt hij tijd om de koop te sluiten of wordt het niets?

Vandaag | 16:00 Politiek

Vandaag | 17:18 Park Politiek

Morgen | 01:30 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Simon voor President: Simon en Alvin hebben het gehad met de klasse-president Bocarter Humphrey, die aan vriendjespolitiek doet en dus besluiten ze allebei zichzelf kandidaat te stellen bij de nieuwe verkiezingen. Overleeft hun broederschap de onderlinge strijd?

Morgen | 02:25 South Park

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Lil' Crime Stoppers: Nadat ze hun eigen South Park-detectivebureau hebben opgezet, worden de jongens door het politiekorps officieel benoemd tot junioragenten.

Morgen | 04:47 Internationales

Magazine over de economische, politieke en culturele actualiteit

Morgen | 05:35 Pawn Stars

Seizoen 16 - Reportagereeks. Wound Up Rick. Corey gaat de politiek in als er een Doonesbury-strip binnenkomt. Tekent hij voor een deal of niet? Later tikken de minuten weg als Rick een zelfopwindende klok onderzoekt. Maakt hij tijd om de koop te sluiten of wordt het niets?

Morgen | 05:46 Le dessous des cartes

Geopolitiek magazine met Jean-Christophe Victor. Liban : un pays sous influences ?. Libanon streeft al tientallen jaren naar vrede en soevereiniteit, maar wordt voortdurend in de greep gehouden door zijn buurlanden.

Morgen | 06:50 Fatal Encounters

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Who Shot the Sheriff?: Brown belooft het corrupte politiekorps te zuiveren en wordt verkozen tot sheriff van Georgia. Zullen de corrupte agenten proberen hem van zijn belofte te weerhouden?

Morgen | 10:18 Park Politiek

Morgen | 12:17 Park Politiek

Morgen | 14:18 Park Politiek

Morgen | 15:40 Vice

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Amerikaanse reportagereeks. Palestine Now & Viva Cuba Libre. Vandaag een reportage over de toestand op de Westelijke Jordaanoever, waar het conflict tussen Israël en de Palestijnen al generaties lang woedt. Palestijnse jongeren zijn er ondertussen zo ontmoedigd over het status quo dat ze zich tegen hun eigen regering keren. Verder trok Shane Smith naar Havana: nu Barack Obama als eerste Amerikaanse president in 88 jaar Cuba bezocht, worden de betrekkingen genormaliseerd. VICE onderzocht niet alleen hoe de politieke verandering verloopt, maar ook hoe de Cubaanse muziek en cultuur een brug met de VS probeert te slaan.

Morgen | 16:10 Vice World of Sports

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Reportagereeks over sporten overal ter wereld. Rivals: Derby Beirut. In Libanon is er volop rivaliteit op religieus en politiek vlak. Maar ook op het veld, in de wedstrijd tussen de twee beste basketbalclubs van het land, is dat niet anders.

Morgen | 16:17 Park Politiek

Morgen | 20:18 Park Politiek

Overmorgen | 01:50 Vice World of Sports

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Reportagereeks over sporten overal ter wereld. Rivals: Derby Beirut. In Libanon is er volop rivaliteit op religieus en politiek vlak. Maar ook op het veld, in de wedstrijd tussen de twee beste basketbalclubs van het land, is dat niet anders.

Overmorgen | 02:05 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 63 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer.

Overmorgen | 06:50 Vice

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Amerikaanse reportagereeks. Palestine Now & Viva Cuba Libre. Vandaag een reportage over de toestand op de Westelijke Jordaanoever, waar het conflict tussen Israël en de Palestijnen al generaties lang woedt. Palestijnse jongeren zijn er ondertussen zo ontmoedigd over het status quo dat ze zich tegen hun eigen regering keren. Verder trok Shane Smith naar Havana: nu Barack Obama als eerste Amerikaanse president in 88 jaar Cuba bezocht, worden de betrekkingen genormaliseerd. VICE onderzocht niet alleen hoe de politieke verandering verloopt, maar ook hoe de Cubaanse muziek en cultuur een brug met de VS probeert te slaan.

Overmorgen | 12:40 Last Man Standing

Seizoen 3 - Aflevering 12 - All About Eve: Eve heeft trots een van Mikes politiek getinte vlogs op haar Facebookpagina geplaatst en negeert haar studiegenoten als die haar standpunt bekritiseren. Vanessa vreest dat Eve een buitenbeentje wordt, maar Mike vindt dat uitdragen waar je in gelooft je juist hard maakt. Een plaatselijke agent surveilleert in de buurt en de Baxters blijken de wet te overtreden. De dames komen ervan af met een waarschuwing, maar Mike valt buiten de boot.

Overmorgen | 13:10 Apocalypse The Rise of Hitler

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Becoming Hitler: Adolf Hitler werd beschouwd als een dwaas met invloed op de marge van het Duitse politieke leven - tot de economische crisis in 1929 alles veranderde.

 Meer

Politiek gemist

Eerder Vandaag | 02:10 Nieuwsuur: o.a. op weg naar de verkiezingen

Gisteren - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Op weg naar de verkiezingen: SGP, ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Op weg naar de verkiezingen: SGP, GroenLinks en FvD De SGP en GroenLinks houden vandaag hun partijcongres, Forum voor Democratie heeft een ledendag in de hal van de Tweede Kamer. Partijleden zullen het vooral hebben over de Provinciale Statenverkiezingen en de Europese verkiezingen, die in maart en mei worden gehouden. Vanavond een verslag van deze drie politieke bijeenkomsten. Politiek duider Arjan Noorlander zit in de studio. - Keerzijde van open grenzen: het Verenigd Koninkrijk Vanavond het derde en laatste deel van onze serie: 'De keerzijde van Open Grenzen'. Want dankzij de open grenzen kwamen miljoenen Polen, Roemen en Bulgaren wonen in werken in West-Europa. Dat leek goed voor de economie ,maar de massale migratie heeft grote gevolgen en niet alleen voor de thuislanden. Vandaag reizen we af naar Groot-Brittannië. Europa-correspondent Saskia Dekkers onderzoekt hoe de Polen en Letten de brexit-stem hebben beïnvloed.

Eerder Vandaag | 01:30 Nieuwsuur: o.a. op weg naar de verkiezingen

Gisteren - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Op weg naar de verkiezingen: SGP, ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Op weg naar de verkiezingen: SGP, GroenLinks en FvD De SGP en GroenLinks houden vandaag hun partijcongres, Forum voor Democratie heeft een ledendag in de hal van de Tweede Kamer. Partijleden zullen het vooral hebben over de Provinciale Statenverkiezingen en de Europese verkiezingen, die in maart en mei worden gehouden. Vanavond een verslag van deze drie politieke bijeenkomsten. Politiek duider Arjan Noorlander zit in de studio. - Keerzijde van open grenzen: het Verenigd Koninkrijk Vanavond het derde en laatste deel van onze serie: 'De keerzijde van Open Grenzen'. Want dankzij de open grenzen kwamen miljoenen Polen, Roemen en Bulgaren wonen in werken in West-Europa. Dat leek goed voor de economie ,maar de massale migratie heeft grote gevolgen en niet alleen voor de thuislanden. Vandaag reizen we af naar Groot-Brittannië. Europa-correspondent Saskia Dekkers onderzoekt hoe de Polen en Letten de brexit-stem hebben beïnvloed.

Gisteren 22:00 Nieuwsuur: o.a. op weg naar de verkiezingen

Gisteren - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Op weg naar de verkiezingen: SGP, GroenLinks en ...

Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Op weg naar de verkiezingen: SGP, GroenLinks en FvD De SGP en GroenLinks houden vandaag hun partijcongres, Forum voor Democratie heeft een ledendag in de hal van de Tweede Kamer. Partijleden zullen het vooral hebben over de Provinciale Statenverkiezingen en de Europese verkiezingen, die in maart en mei worden gehouden. Vanavond een verslag van deze drie politieke bijeenkomsten. Politiek duider Arjan Noorlander zit in de studio. - Keerzijde van open grenzen: het Verenigd Koninkrijk Vanavond het derde en laatste deel van onze serie: 'De keerzijde van Open Grenzen'. Want dankzij de open grenzen kwamen miljoenen Polen, Roemen en Bulgaren wonen in werken in West-Europa. Dat leek goed voor de economie ,maar de massale migratie heeft grote gevolgen en niet alleen voor de thuislanden. Vandaag reizen we af naar Groot-Brittannië. Europa-correspondent Saskia Dekkers onderzoekt hoe de Polen en Letten de brexit-stem hebben beïnvloed.

Gisteren 03:45 DWDD: o.a. Tom Egbers

Eergisteren - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Voetballer Willem van Hanegem ...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Voetballer Willem van Hanegem 75 jaar Woensdag 20 februari wordt een van de beste voetballers die ons land heeft gekend 75: Willem van Hanegem. Reden voor een feestje. Donderdag is er een feestelijke avond in De Doelen in Utrecht en worden twee documentaires over Van Hanegem uitgezonden: zondag van Andere Tijden Sport, en dinsdag van TV Rijnmond. Aan tafel Tom Egbers van Andere Tijden Sport en Frank Stout van TV Rijnmond. - Rembrandtjaar 2019 Het is Rembrandtjaar! 350 jaar geleden overleed onze beroemde schilder. Reden voor het Rijksmuseum om een grote expositie te organiseren die gisteren werd geopend door 150 naamgenoten van Rembrandt. Maar er is meer: fotograaf Julius Rooymans en modeontwerper Hans Ubbink maken met lookalikes een reconstructie van de Nachtwacht: Nachtwacht 360. Onno Blom is bezig met een biografie, die in het najaar verschijnt. - Korte film BECOMING - Jan van IJken Jan van IJken is fotograaf en filmmaker, die zich focust op natuur, microscopie en de relatie tussen mens en dier. In zijn korte film BECOMING toont hij het wonderlijke ontstaan van leven: op microscopisch niveau zien we de ‘making of’ van een salamander. De film ging viral en werd alom bejubeld. - De Robbie van Leeuwen Sessies, aflevering 5 Gitarist Robbie van Leeuwen schreef de monsterhit ‘Venus’ van Shocking Blue. Hij was begin januari te gast, het begin van een nieuwe rubriek: de Robbie van Leeuwen Sessies. Elke vrijdag vragen we een band om een nummer uit Robbies oeuvre te spelen. We trapten af met Rudy Bennett, Robbies muzikale boezemvriend, daarna stonden Son Mieux, Rondé en Indian Askin op de bühne. Vanavond is de beurt aan LAKSHMI! - Tafeldame: Georgina Verbaan Georgina is vanavond de sidekick van Matthijs.

Gisteren 00:35 DWDD: o.a. Tom Egbers

Eergisteren - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Voetballer Willem van Hanegem ...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Voetballer Willem van Hanegem 75 jaar Woensdag 20 februari wordt een van de beste voetballers die ons land heeft gekend 75: Willem van Hanegem. Reden voor een feestje. Donderdag is er een feestelijke avond in De Doelen in Utrecht en worden twee documentaires over Van Hanegem uitgezonden: zondag van Andere Tijden Sport, en dinsdag van TV Rijnmond. Aan tafel Tom Egbers van Andere Tijden Sport en Frank Stout van TV Rijnmond. - Rembrandtjaar 2019 Het is Rembrandtjaar! 350 jaar geleden overleed onze beroemde schilder. Reden voor het Rijksmuseum om een grote expositie te organiseren die gisteren werd geopend door 150 naamgenoten van Rembrandt. Maar er is meer: fotograaf Julius Rooymans en modeontwerper Hans Ubbink maken met lookalikes een reconstructie van de Nachtwacht: Nachtwacht 360. Onno Blom is bezig met een biografie, die in het najaar verschijnt. - Korte film BECOMING - Jan van IJken Jan van IJken is fotograaf en filmmaker, die zich focust op natuur, microscopie en de relatie tussen mens en dier. In zijn korte film BECOMING toont hij het wonderlijke ontstaan van leven: op microscopisch niveau zien we de ‘making of’ van een salamander. De film ging viral en werd alom bejubeld. - De Robbie van Leeuwen Sessies, aflevering 5 Gitarist Robbie van Leeuwen schreef de monsterhit ‘Venus’ van Shocking Blue. Hij was begin januari te gast, het begin van een nieuwe rubriek: de Robbie van Leeuwen Sessies. Elke vrijdag vragen we een band om een nummer uit Robbies oeuvre te spelen. We trapten af met Rudy Bennett, Robbies muzikale boezemvriend, daarna stonden Son Mieux, Rondé en Indian Askin op de bühne. Vanavond is de beurt aan LAKSHMI! - Tafeldame: Georgina Verbaan Georgina is vanavond de sidekick van Matthijs.

Gisteren 00:20 Jinek: o.a. Ferd Grapperhaus

Eergisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: Minister Grapperhaus ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: - Minister Grapperhaus schroeft de aanpak van drugscriminelen op, hij vertelt hoe De onder- en bovenwereld dreigen steeds verder verstrengeld te raken. Volgens minister van Justitie en Veiligheid Ferd Grapperhaus is de belangrijkste oorzaak de grootschalige drugs- en productiehandel. Het gevolg is dat burgemeesters soms bedreigd worden en niet meer veilig over straat kunnen. Grapperhaus voert zijn oorlog tegen deze zogeheten ondermijnende criminaliteit verder op. Vanavond licht hij zijn plannen toe. - Steractrice Lotte Verbeek gaat als een speer in de VS, vanavond schuift ze aan Actrice Lotte Verbeek stond nietsvermoedend te spelen op theaterfestival Oerol toen een Amerikaanse agent haar in het vizier kreeg. Hij bood haar een rol aan in de Amerikaanse successerie The Borgias. Daarmee kreeg haar internationale carrière een vliegende start. Ze was daarna onder meer te zien in The Blacklist, Agent Carter en Outlander. Haar carrière is inmiddels zo internationaal, dat wij bijna zouden vergeten dat zij ook gewoon een meisje uit Venlo is. Vanavond is ze te gast! - Nick & Simon zijn alweer 13 jaar samen en spelen vanavond hun nieuwe single ‘Pak maar mijn hand, Rosanne en kijk omhoog’. Grote kans dat er plots een melodietje je hersenpan binnendringt. Nick & Simon maken al 13 jaar samen muziek, en veel nummers blijven heel catchy hangen. Hoe doen ze dat toch? En zijn ze het niet zat om altijd als duo gezien te worden? Vanavond zijn de heren te gast en spelen ze hun nieuwe single ‘Hier en nu’.

Eergisteren 23:00 Jinek: o.a. Ferd Grapperhaus

Eergisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Jinek: Minister Grapperhaus schroeft de ...

Vanavond onder andere in Jinek: - Minister Grapperhaus schroeft de aanpak van drugscriminelen op, hij vertelt hoe De onder- en bovenwereld dreigen steeds verder verstrengeld te raken. Volgens minister van Justitie en Veiligheid Ferd Grapperhaus is de belangrijkste oorzaak de grootschalige drugs- en productiehandel. Het gevolg is dat burgemeesters soms bedreigd worden en niet meer veilig over straat kunnen. Grapperhaus voert zijn oorlog tegen deze zogeheten ondermijnende criminaliteit verder op. Vanavond licht hij zijn plannen toe. - Steractrice Lotte Verbeek gaat als een speer in de VS, vanavond schuift ze aan Actrice Lotte Verbeek stond nietsvermoedend te spelen op theaterfestival Oerol toen een Amerikaanse agent haar in het vizier kreeg. Hij bood haar een rol aan in de Amerikaanse successerie The Borgias. Daarmee kreeg haar internationale carrière een vliegende start. Ze was daarna onder meer te zien in The Blacklist, Agent Carter en Outlander. Haar carrière is inmiddels zo internationaal, dat wij bijna zouden vergeten dat zij ook gewoon een meisje uit Venlo is. Vanavond is ze te gast! - Nick & Simon zijn alweer 13 jaar samen en spelen vanavond hun nieuwe single ‘Pak maar mijn hand, Rosanne en kijk omhoog’. Grote kans dat er plots een melodietje je hersenpan binnendringt. Nick & Simon maken al 13 jaar samen muziek, en veel nummers blijven heel catchy hangen. Hoe doen ze dat toch? En zijn ze het niet zat om altijd als duo gezien te worden? Vanavond zijn de heren te gast en spelen ze hun nieuwe single ‘Hier en nu’.

Eergisteren 21:20 Nieuw: Splinter in de politiek

Eergisteren - Documentaire, Vanaf vanavond laat Splinter Chabot, voorzitter van de JOVD en student Politicologie, zien ...

Vanaf vanavond laat Splinter Chabot, voorzitter van de JOVD en student Politicologie, zien dat politiek ook leuk kan zijn. In zes afleveringen komen allerlei aspecten van de Haagse jungle aan bod. Van macht tot media en van campagne tot idealen. Splinter in de politiek begint met het imago van politici staat centraal. Kun je jezelf blijven op het Binnenhof? Is de inhoud ondergeschikt aan het imago? Splinter spreekt premier Mark Rutte in zijn geheime koffietentje. Lees meer over dit programma op gids.tv/programma/splinter-in-de-politiek.

Eergisteren 19:00 DWDD: o.a. Tom Egbers

Eergisteren - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Voetballer Willem van Hanegem 75 jaar ...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Voetballer Willem van Hanegem 75 jaar Woensdag 20 februari wordt een van de beste voetballers die ons land heeft gekend 75: Willem van Hanegem. Reden voor een feestje. Donderdag is er een feestelijke avond in De Doelen in Utrecht en worden twee documentaires over Van Hanegem uitgezonden: zondag van Andere Tijden Sport, en dinsdag van TV Rijnmond. Aan tafel Tom Egbers van Andere Tijden Sport en Frank Stout van TV Rijnmond. - Rembrandtjaar 2019 Het is Rembrandtjaar! 350 jaar geleden overleed onze beroemde schilder. Reden voor het Rijksmuseum om een grote expositie te organiseren die gisteren werd geopend door 150 naamgenoten van Rembrandt. Maar er is meer: fotograaf Julius Rooymans en modeontwerper Hans Ubbink maken met lookalikes een reconstructie van de Nachtwacht: Nachtwacht 360. Onno Blom is bezig met een biografie, die in het najaar verschijnt. - Korte film BECOMING - Jan van IJken Jan van IJken is fotograaf en filmmaker, die zich focust op natuur, microscopie en de relatie tussen mens en dier. In zijn korte film BECOMING toont hij het wonderlijke ontstaan van leven: op microscopisch niveau zien we de ‘making of’ van een salamander. De film ging viral en werd alom bejubeld. - De Robbie van Leeuwen Sessies, aflevering 5 Gitarist Robbie van Leeuwen schreef de monsterhit ‘Venus’ van Shocking Blue. Hij was begin januari te gast, het begin van een nieuwe rubriek: de Robbie van Leeuwen Sessies. Elke vrijdag vragen we een band om een nummer uit Robbies oeuvre te spelen. We trapten af met Rudy Bennett, Robbies muzikale boezemvriend, daarna stonden Son Mieux, Rondé en Indian Askin op de bühne. Vanavond is de beurt aan LAKSHMI! - Tafeldame: Georgina Verbaan Georgina is vanavond de sidekick van Matthijs.

Eergisteren 18:15 EenVandaag: o.a. impact kind met kanker op gezin

Eergisteren - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: Kind met kanker heeft impact op het hele ...

Vanavond onder andere in EénVandaag: - Kind met kanker heeft impact op het hele gezin Het is Wereld Kinderkanker Dag. Aandacht voor dit onderwerp is hard nodig want de impact van de ziekte op patiënt én familie is enorm. Voor de familie Van Lith wordt een nachtmerrie werkelijkheid als bij de 14-jarige Sten een hersentumor wordt ontdekt. "13 september 2018, die datum vergeet ik echt nooit meer. Toen werd bij Sten een hersentumor gediagnosticeerd." Nog steeds wordt Michelle van Lith emotioneel als ze terugdenkt aan die dag, en de daaropvolgende weken en maanden. - ‘Segers en Marijnissen meest authentiek’ ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers en SP-fractievoorzitter Lilian Marijnissen zijn volgens kiezers de meest authentieke politiek leiders. Dat blijkt uit een onderzoek van EenVandaag. In aanloop naar de verkiezingen kijkt student politicologie Splinter Chabot mee in Den Haag in het programma 'SPLINTER, in de politiek'. Vanavond staat de eerste uitzending in het teken van het imago en de authenticiteit van de Nederlandse politieke leiders. EenVandaag vroeg in samenwerking met het programma aan 23.000 leden van het Opiniepanel welke leiders zij authentiek vinden, en welke niet. - Kritiek op burgemeester Krikke van Den Haag neemt toe De kritiek op burgemeester Krikke van Den Haag neemt toe, nu blijkt dat ze te bang was om in te grijpen bij het vreugdevuur van Scheveningen. Krikke krijgt stevige reacties nadat ze alle documenten over oudejaarsnacht op tafel heeft gelegd. Stapels pallets van liefst 41 en 38 meter hoog, veel hoger dan afgesproken: de traditionele vreugdevuren liepen op het strand van Scheveningen op oudejaarsavond compleet uit de hand. En de stevige westenwind zorgde dat duizenden vonken, neerdwarrelend als sneeuwvlokjes, schade berokkenden in de Scheveningse straten en aan de huizen. - Jaarlijks 800 rechtszaken uitgesteld door falend vervoer gevangenen Iedereen zit klaar voor de rechtszaak: de officier, de advocaat en de rechter. Iedereen, behalve de verdachte. Zo’n 800 keer per jaar komt de Dienst Vervoer en Ondersteuning niet of te laat opdagen. Meestal omdat Justitie zelf verzuimt vervoer te regelen. Advocaat Arthur van der Biezen is niet verbaasd. Hij maakt meerdere keren per jaar mee dat hij op een zitting verschijnt en zijn cliënt niet of niet op tijd komt. Van der Biezen: "Dat is ongelooflijk zuur, dan ben je er 's ochtends al om 9.00 uur, zit je uren te wachten, probeert men alsnog transport te regelen en dan hoor je 's middags, het lukt niet meer."

Eergisteren 15:20 Jinek: o.a. Linda de Mol

Eergisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: Linda de Mol over haar ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: - Linda de Mol over haar overstap naar Talpa en nieuwe functie bij Net 5 Na haar veelbesproken overstap naar het SBS 6 van haar broer John is vandaag bekend geworden dat Linda de Mol ook creatief directeur wordt van Net 5. Die functie gaat ze samen met Jildou van der Bijl, creatief directeur van LINDA, vervullen. De LINDA tijdschriften worden ook overgenomen door Talpa Network. Linda de Mol is vanavond te gast bij Jinek om deze nieuwe stap in haar carrière en de samenwerking met haar broer te bespreken. - Yvon Jaspers over de liefde met BZV-stellen Steffi & Roel én Michelle & Maarten We vieren Valentijnsdag dit jaar geheel toepasselijk met Boer Zoekt Vrouw. Yvon Jaspers is vanavond bij ons te gast en neemt twee populaire stellen mee uit het laatste seizoen: Hengstenfokker Steffi en Roel en Champignonkweker Michelle en haar Maarten. Beide stellen zijn nog steeds heel gelukkig samen. We blikken terug op hun Boer Zoekt Vrouw avontuur en de maanden waarin ze hun liefde verborgen moesten houden voor de rest van Nederland. Hoe kijken de stellen naar hun toekomst samen? We bespreken het allemaal bij Jinek. - Officier van justitie Wouter Bos wil harde aanpak van klanten van tienerprostituees Vandaag legde de rechter in Den Haag gevangenisstraffen op tussen de 6 tot 18 maanden in een zaak tegen vijf mannen. Zij betaalden voor seks met een zwaar bedreigde en uitgebuite 14-jarige tiener. Het Openbaar Ministerie wil klanten die seks hebben met minderjarige meisjes die in de prostitutie zijn gedwongen keihard aanpakken. Wouter Bos, Mensenhandelofficier van justitie, is gast en vertelt waarom.

Eergisteren 11:05 DWDD: o.a. Splinter Chabot

Eergisteren - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Splinter Chabot over 'Splinter ...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Splinter Chabot over 'Splinter in de politiek' Splinter Chabot, voorzitter van de JOVD, komt met een televisieserie: 'Splinter in de politiek'. In de serie loopt hij mee met spindoctors, hoogleraren politicologie, het politieke journaille of activisten. Zo probeert Splinter uit te vogelen of er een toekomstig politicus in hem schuilt. - Is IS nu echt verslagen? Al dagen volgen media wereldwijd de strijd tegen het allerlaatste stukje Islamitische Staat; gisteren zou het nog maar om 4 vierkante kilometer aan waar IS standhoudt, vanochtend was dat vermoedelijk nog maar 1 vierkante kilometer. Het is een kwestie van dagen voordat we kunnen zeggen: de Islamitische Staat is niet meer. Maar betekent dit dan ook dat IS verslagen is? Aan tafel zit terrorismedeskundige Beatrice de Graaf. - De allermooiste liefdesliedjes: Douwe Bob Maandag kreeg Douwe Bob een Edison voor zijn album ‘The Shape I’m In’, naar eigen zeggen een break-up album. In zijn speech bedankte hij zijn ex, want zonder haar zou het album er niet zijn geweest, én zijn nieuwe vriendin ‘voor het lijmen van z’n hart’. Daarom, en het is ook nog Valentijnsdag, bespreken we de allermooiste liefdesliedjes uit de muziekgeschiedenis. - Tafeldame: Simone Weimans Vanavond is nieuwslezeres Simone Weimans de sidekick van Matthijs.

Eerder Vandaag | 08:00 Politiek

Eerder Vandaag | 07:15 Pawn Stars

Seizoen 16 - Reportagereeks. Wound Up Rick. Corey gaat de politiek in als er een Doonesbury-strip binnenkomt. Tekent hij voor een deal of niet? Later tikken de minuten weg als Rick een zelfopwindende klok onderzoekt. Maakt hij tijd om de koop te sluiten of wordt het niets?

Eerder Vandaag | 07:00 Politiek

Eerder Vandaag | 01:20 Villa Politica

Aflevering 6 - Politiek duidingsmagazine. Met een samenvatting van het belangrijkste uit de Villa politica-uitzendingen van de voorbije week.

Gisteren 23:35 On n'est pas couché

Ceremoniemeester Laurent Ruquier verwelkomt gasten uit de wereld van de cinema, zang, literatuur, sport en politiek. Onder een spervuur van vragen van de tandem van kroniekschrijvers die gevormd wordt door Christine Angot en Charles Consigny, willen ze hun projecten maar wat graag verdedigen en hun aanpak toelichten.

Gisteren 23:18 Park Politiek

Gisteren 22:05 Nachtwacht

Aflevering 2 - Talkshow met Jan Leyers. China bedreigt onze welvaart en onze waarden

Gisteren 22:00 Politiek

Gisteren 21:00 Politiek

Gisteren 20:18 Park Politiek

Gisteren 20:00 Politiek

Gisteren 19:00 Politiek

Gisteren 18:10 De Verandering

Aflevering 7 - Portrettenreeks (2019). Arjan van Essen. Vijfentwintig jaar lang was Arjan van Essen verslaafd aan gokken, maar hij wist het voor iedereen verborgen te houden. Naar buiten toe was hij de ideale vader, docent op een christelijke school en actief in kerk en christelijke politiek. Tegelijkertijd vergokte hij in het casino in het geheim duizenden euro's. Geld dat hij met leugens van anderen had geleend. Maar op een dag raakte Arjan zo verstrikt in zijn eigen leugens en waren de schulden zo hoog opgelopen, dat de enige optie was om alles op te biechten.

Gisteren 18:00 Politiek

Gisteren 17:00 Politiek

Gisteren 16:25 Villa Politica

Aflevering 6 - Politiek duidingsmagazine. Met een samenvatting van het belangrijkste uit de Villa politica-uitzendingen van de voorbije week.

Gisteren 16:17 Park Politiek

Gisteren 14:18 Park Politiek

Gisteren 10:18 Park Politiek

Gisteren 02:30 SPLINTER, in de politiek

Aflevering 1 - Reportagereeks (2018) met Splinter Chabot. Imago. Het imago van de politici staat centraal. Kun je jezelf blijven op het Binnenhof? Is de inhoud ondergeschikt aan het imago? Splinter spreekt premier Mark Rutte in zijn geheime koffietentje.

Gisteren 02:00 Face To Face

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Castro vs Guevara: Che Guevara was een radicale denker en Fidel Castro een politiek dier. Konden ze ooit beiden gelden als de verlosser van Latijns-Amerika? En wist Che dat hij zou sterven toen hij naar Bolivia ging?

Eergisteren 21:17 Park Politiek

Eergisteren 20:30 De afspraak op vrijdag

Aflevering 6 - Politieke talkshow (2019) met Ivan De Vadder

Eergisteren 19:50 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 63 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer.

Eergisteren 19:15 Park Politiek

Eergisteren 18:18 Park Politiek

 Meer