Zenders op Tvgids.tv

Politiek

Politiek op tv

De Nederlandse politiek is op tv live te volgen via het NPO-themakanaal NPO Politiek. Naast live registraties van debatten in de Tweede Kamer zijn ook analyses en achtergronden van de Nederlandse politiek op deze zender te zien.

De belangrijkste politieke debatten, zoals Het Vragenuurtje, de Algemene Politieke Beschouwingen of kamerdebatten over grote politieke onderwerpen, zijn ook live op tv te zien op NPO 1.

Nieuws

Nieuwsuitzendingen van het NOS Journaal, RTL Nieuws en Hart van Nederland hebben regelmatig aandacht voor politiek nieuws. Daarnaast behandelen actuele programma's als EénVandaag, De Wereld Draait Door, Pauw, Jinek, RTL Late Night en Goedemorgen Nederland vaak politiek nieuws met journalisten, politici of opiniemakers.

Politiek op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 01:40 Nieuwsuur: o.a. de brexit van premier Boris Johnson

Gisteren - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: De brexit van premier Boris Johnson ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: De brexit van premier Boris Johnson Hij is nu bijna een maand premier van het Verenigd Koninkrijk en toont zich vastbesloten zijn land op 31 oktober uit de Europese Unie te laten vertrekken. Hoe? Afders dan zijn voorganger Theresa May stuurt premier Boris Johnson desnoods aan op een vertrek zonder akkoord met de EU. Mocht Brussel nog wel willen onderhandelen, dan moet het huidige akkoord, dat herhaaldelijk werd afgewezen door het Britse parlement, opengebroken worden. Dat schrijft Johnson althans in een brief aan president van de Europese Raad Donald Tusk. Wat gaat deze strategie de Britten en de EU opleveren? We spreken vanavond uitgebreid over de ontwikkelingen op weg naar 31 oktober met onder anderen correspondent Thomas Spekschoor in Brussel en brexit-expert Rem Korteweg van instituut Clingendael. Politieke crisis in Italië De Italiaanse premier Giuseppe Conte heeft aan de Senaat laten weten zijn ontslag in te dienen. Conte beschuldigt de Italiaanse vicepremier Matteo Salvini ervan zijn eigen belang voor dat van de regering te laten gaan. Hiermee is er een einde gekomen aan de coalitieregering van de rechts-populistische Lega en de Vijfsterrenbeweging. Over de laatste ontwikkelingen in politiek Italië spreken we correspondent Mustafa Marghadi. De wijnwereld verandert De tijd dat de Franse wijn koning was, is voorbij. De wijnwereld verandert razendsnel. Traditionele namen en landen staan onder druk, nieuwe druivenrassen dienen zich aan, jonge consumenten bepalen vooral zelf wat ze lekker vinden. Vanavond een reportage. Nieuwsuur Sport Hockey: EK Nederland-Schotland (m) Hockey: interview Van Puffelen

Vandaag | 10:00 Zomer Met Art: o.a. Frits Wester

Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te sluiten. ...

Herhaling. Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te sluiten. Dit doet hij niet alleen; niemand minder dan Erica Terpstra is deze week zijn zomerdate. Met vanavond: Vandaag kwam premier Mark Rutte met zijn ministers en staatssecretarissen bijeen voor een traditionele heidag. Frits Wester blikt vooruit op het nieuwe politieke jaar Student Maarten Jorissen liep na een verkeerde duik in het zwembad drie jaar geleden een dwarslaesie op. Nu inspireert hij zijn vrienden om een zwemwedstrijd te organiseren in de Leidse gracht Het Rapenburg om geld op te halen voor dwarslaesie-onderzoek. Arjan Dwarshuis is wereldrecordhouder vogelspotten en spotte in één jaar spotte bijna 7000 vogelsoorten. Deze zomer speurde hij heel Amsterdam af op zoek naar de ruim 300 vogelsoorten die onze hoofdstad rijk is. En een kwart van de Nederlanders kampt met slaapproblemen, maar wat is nou echt de oorzaak?

Vandaag | 23:00 Jinek

Aflevering 99 - Talkshow. Eva Jinek voert het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit de actualiteit. Verslaggever Jaïr Ferwerda peilt de stemming in politiek Den Haag en in den lande.

Vandaag | 23:50 Je zal maar uitverkoren zijn

Aflevering 4 - Documentairereeks over de bijdragen die Joden aan de moderne samenleving hebben geleverd. De betekenis van macht en onmacht. De emancipatie in Europa brengt zeggenschap voor joden. Komend vanuit een ongelijkwaardige positie kunnen joden geleidelijk aan bijdragen aan maatschappelijke ontwikkelingen via onder meer vakbonden, politiek en rechterlijke macht.

Morgen | 00:35 Jinek

Aflevering 99 - Talkshow. Eva Jinek voert het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit de actualiteit. Verslaggever Jaïr Ferwerda peilt de stemming in politiek Den Haag en in den lande.

Morgen | 09:15 VPRO Tegenlicht

Aflevering 9 - Reportagemagazine waarin nieuwe ideeën en trends worden onderzocht binnen de wereld van politiek, economie, maatschappij, technologie en wetenschap. Exit Slotervaartziekenhuis. Reportage (2019) van Jos de Putter en Sarah van der Lely over de impact van marktwerking en de ontreddering van de gezondheidszorg aan de hand van het faillissement van het Amsterdamse Slotervaartziekenhuis. Op de dag dat Sarah van der Lely in het Slotervaartziekenhuis haar coschappen start, wordt het failliet verklaard. Ze legt met een kleine camera vast hoe het ziekenhuis op een fiasco afstevent.

Morgen | 15:55 Jinek

Aflevering 99 - Talkshow. Eva Jinek voert het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit de actualiteit. Verslaggever Jaïr Ferwerda peilt de stemming in politiek Den Haag en in den lande.

Morgen | 23:05 Jinek

Aflevering 100 - Talkshow. Eva Jinek voert het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit de actualiteit. Verslaggever Jaïr Ferwerda peilt de stemming in politiek Den Haag en in den lande.

Overmorgen | 00:25 Jinek

Aflevering 100 - Talkshow. Eva Jinek voert het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit de actualiteit. Verslaggever Jaïr Ferwerda peilt de stemming in politiek Den Haag en in den lande.

Overmorgen | 19:30 The A-Team

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Amerikaanse actieserie. Family Reunion. Een voormalig politiek adviseur biedt aan een dagboek te ruilen voor een weerzien met zijn dochter. Deze wissel kan enkele politici zeer veel schade berokkenen. Dan komt Murdock erachter dat de adviseur wellicht de vader van Face is en zijn dochter de zus van Face.

Overmorgen | 23:00 Jinek

Aflevering 101 - Talkshow. Eva Jinek voert het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit de actualiteit. Verslaggever Jaïr Ferwerda peilt de stemming in politiek Den Haag en in den lande.

Za 24 augustus 2019 | 00:15 Jinek

Aflevering 101 - Talkshow. Eva Jinek voert het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit de actualiteit. Verslaggever Jaïr Ferwerda peilt de stemming in politiek Den Haag en in den lande.

Za 24 augustus 2019 | 16:05 Verborgen verleden

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Reportagereeks waarin bekende Nederlanders op zoek gaan naar hun familiegeschiedenis. Job Cohen. Hoewel oud-burgemeester en voormalig politicus Job Cohen al veel weet over zijn familiegeschiedenis, heeft hij nog enkele boeiende vragen die hij hoopt te kunnen beantwoorden. Zo wil hij graag weten wat de rol van zijn opa Hendrik Cohen precies was als voorzitter van de Joodsche Raad in Rotterdam tijdens de Tweede Wereldoorlog. Opa werd net als zoveel familieleden omgebracht door de nazi's. Job heeft het hem dus nooit kunnen vragen. Natuurlijk wil hij ook weten waar de familie aan vaders kant, de Cohens, vandaan komen en of zijn voorouders aan moeders kant, de Belinfantes, uit Portugal afkomstig zijn. En zijn er nog verwanten die zich ook intensief met de politiek hebben beziggehouden? Er wachten Job heel wat indrukwekkende en ontroerende verrassingen als hij op zoek gaat naar zijn verborgen verleden.

Za 24 augustus 2019 | 18:20 De Verandering

Aflevering 7 - Documentairereeks over mensen die een heel bijzondere verandering hebben meegemaakt, waarin het geloof een heel belangrijke rol speelt. Arjan van Essen. Vijfentwintig jaar lang was Arjan van Essen verslaafd aan gokken, maar hij wist het voor iedereen verborgen te houden. Naar buiten toe was hij de ideale vader, docent op een christelijke school en actief in kerk en christelijke politiek. Tegelijkertijd vergokte hij in het casino in het geheim duizenden euro's. Geld dat hij met leugens van anderen had geleend. Maar op een dag raakte Arjan zo verstrikt in zijn eigen leugens en waren de schulden zo hoog opgelopen, dat de enige optie was om alles op te biechten.

Zo 25 augustus 2019 | 00:05 Madam Secretary

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Amerikaanse politieke dramaserie. Breakout Capacity. In volle verkiezingsperiode ontdekt Elizabeth een aantal zaken die het vredesverdrag tussen de Verenigde Staten en Iran op de helling zetten.

 Meer

Politiek op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 07:50 Huang's World

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Reportagereeks waarin gastronoom Eddie Huang de hele wereld rondreist. South Korea. Eddie bezoekt Seoel, want hij wil zien hoe Korea's soft powerpolitiek het land heeft veranderd, in goede en slechte zin.

Vandaag | 08:45 Blue streak IMDb: 6.3

IMDB * 6.3 - Actiekomedie, Juwelendief Miles Logan steelt een kostbare diamant uit een museum. In de hoop de buit voor zichzelf te kunnen houden levert zijn rechterhand Deacon hem uit aan de politie. Miles slaagt er nog net in de diamant te ...

Juwelendief Miles Logan steelt een kostbare diamant uit een museum. In de hoop de buit voor zichzelf te kunnen houden levert zijn rechterhand Deacon hem uit aan de politie. Miles slaagt er nog net in de diamant te verbergen op een nabijgelegen bouwwerf voor hij gearresteerd wordt en achter de tralies belandt. Na enkele jaren gevangenisstraf komt Miles vrij. Hij gaat onmiddellijk op zoek naar de verborgen schat, maar ontdekt tot zijn grote ontzetting dat de vroegere bouwwerf nu een hypermodern politiekantoor is. Om er binnen te geraken is er voor Miles maar één mogelijkheid: zich voordoen als politieagent. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/blue-streak

Vandaag | 09:40 Kijken in de ziel: Artsen

Vandaag | 19:40 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 16 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Cory Booker and John Kasich.

Vandaag | 19:55 Lili En Marleen

'Het is er ene van ons.' (s 8/ep 2) Vuile Juul gaat failliet en Rikki wordt werkloos. Iedereen wil de aanstaande vader zo vlug mogelijk terug aan een job helpen. Aan de stad is er een vacature voor straatveger. Rik onderneemt de nodige politieke stappen en Jef wil Rikki de kneepjes van het 'straatvegen' leren. Maar moeder Muys ziet haar schoonzoon niet achter de vuilkar lopen.

Morgen | 02:05 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 146 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer.

Morgen | 02:25 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 15 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Dwyane Wade

Morgen | 04:10 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 16 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Cory Booker and John Kasich.

Morgen | 14:35 Poirot

Seizoen 13 - Aflevering 2 - Britse detectiveserie. The Big Four. Aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog wordt Poirot uitgenodigd voor een receptie van de Vredespartij. Tussen de vooraanstaande gasten is ook de Russische schaakgrootmeester Ivan Savaranoff. Tijdens een schaakpartij tegen de Amerikaan Abe Ryland valt hij dood neer. Ryland verdwijnt spoorloos en een journalist denkt dat de moord het werk is van een groep politieke onruststokers. Er vallen meer doden en het valt Poirot op dat de gebeurtenissen nogal theatraal zijn. Met de hulp van nieuwe en oude vrienden gaat hij op zoek naar de waarheid.

Morgen | 15:05 Kijken in de ziel: Artsen

Morgen | 19:40 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 17 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond: Democalypse 2018: Let's Try This Again, America.

Morgen | 20:00 American Dad!

Seizoen 15 - Aflevering 17 - The Long March: Stan Smith, een all-American dad, is zo paranoïde als de pest door alle terroristische dreiging in de VS met alle vervelende gevolgen van dien. Zo viert hij zijn wantrouwen niet alleen bot op zijn werk, de CIA, maar moet ook zijn familie het ontgelden. Politiek, Islam, homo's: alle huidige hete hangijzers passeren de revu. Stan Smith is wapenexpert, werkt bij de CIA en is zeer conservatief. Dat Smith's aartsconservatieve inborst nu naar voren komt is te verklaren: de regering maakt iedereen bang voor 'het terrorisme'; de economie draait niet bepaald lekker en wereldmacht Amerika verliest langzamerhand haar macht in de wereld aan Azië. Genoeg reden voor deze Amerikaan om The American Dream te verdedigen tegen ondermijners. De Perziche buren; de verdachte toastroaster; buitenalndse auto's; ze moeten het allemaal ontgelden. Ook thuis loopt men niet echt in de pas met pa: zijn dochter Hayley is ulraliberaal en studeert 'Vrouwenstudies', zijn zoon Steve geeft het primaat aan zijn acne boven de verdediging van de Amerikaanse waarden. De geestelijke vaders van Family Guy hebben met American Dad een intelligent maatschappijkritische animatieserie gemaakt.

Overmorgen | 02:05 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 15 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Dwyane Wade

Overmorgen | 02:25 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 16 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Cory Booker and John Kasich.

Overmorgen | 04:10 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 17 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond: Democalypse 2018: Let's Try This Again, America.

Overmorgen | 12:50 Huang's World

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Reportagereeks waarin gastronoom Eddie Huang de hele wereld rondreist. Dc. Eddie trekt naar Washington D.C. tijdens de inauguratie van Donald Trump. Hij verkent de hoofdstad van de Verenigde Staten op culinair, cultureel en politiek vlak.

Overmorgen | 15:55 Cyberwar

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Reportagereeks over oorlogsvoering in de toekomst, waarbij informatie een belangrijke rol zal spelen. Crime & Government: Russia's Hackers. De Russische cybercriminaliteit is big business. Volgens sommigen worden hackers met rust gelaten als ze ook willen werken in dienst van Poetin en zijn geopolitieke ambities.

Overmorgen | 18:50 Reign

'Bruises That Lie.' (s 3/ep 10) Mary heeft het moeilijk om haar gevoelens voor Gideon te weerstaan terwijl ze zich inspant om de politiek op één lijn te krijgen met potentiële bondgenoten. Elizabeth en Greer bevinden zich in soortgelijke hartverscheurende situaties met het potentieel voor zeer verschillende uitkomsten.

Overmorgen | 19:40 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 18 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Rebecca Traister.

Za 24 augustus 2019 | 01:35 Reign

'Bruises That Lie.' (s 3/ep 10) Mary heeft het moeilijk om haar gevoelens voor Gideon te weerstaan terwijl ze zich inspant om de politiek op één lijn te krijgen met potentiële bondgenoten. Elizabeth en Greer bevinden zich in soortgelijke hartverscheurende situaties met het potentieel voor zeer verschillende uitkomsten.

Za 24 augustus 2019 | 02:25 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 17 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond: Democalypse 2018: Let's Try This Again, America.

Za 24 augustus 2019 | 04:10 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 18 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Rebecca Traister.

Za 24 augustus 2019 | 04:20 Cyberwar

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Reportagereeks over oorlogsvoering in de toekomst, waarbij informatie een belangrijke rol zal spelen. Crime & Government: Russia's Hackers. De Russische cybercriminaliteit is big business. Volgens sommigen worden hackers met rust gelaten als ze ook willen werken in dienst van Poetin en zijn geopolitieke ambities.

Za 24 augustus 2019 | 10:10 Shots Fired

'Somebody's Son.' (s 1/ep 3) Ashe en Preston onderzoeken het bewijs in beide zaken en gaan op zoek naar geloofwaardige getuigen. De politieke gevolgen van beide zaken beginnen merkbaar te worden.

Za 24 augustus 2019 | 15:25 Shots Fired

'Somebody's Son.' (s 1/ep 3) Ashe en Preston onderzoeken het bewijs in beide zaken en gaan op zoek naar geloofwaardige getuigen. De politieke gevolgen van beide zaken beginnen merkbaar te worden.

Za 24 augustus 2019 | 19:25 Captain America: Civil War IMDb: 7.8

24/08 - IMDB * 7.8 - Captain America: Civil War, Steve Rogers geeft leiding aan een nieuw team van Avengers, dat probeert de mensheid te beschermen. Nadat een nieuw internationaal incident zorgt voor schade, groeit de politieke druk om een systeem ...

Steve Rogers geeft leiding aan een nieuw team van Avengers, dat probeert de mensheid te beschermen. Nadat een nieuw internationaal incident zorgt voor schade, groeit de politieke druk om een systeem op te bouwen waarbij de helden verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor hun daden. Een regeringsorgaan wordt opgesteld om te bekijken wanneer gebruik gemaakt moet worden van de diensten van het team. De nieuwe status quo zorgt voor een breuk tussen de Avengers, terwijl ze de wereld ook moeten beschermen tegen een nieuwe en afgrijselijke vijand. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/captain-america-civil-war

Za 24 augustus 2019 | 20:36 Living a Lie

Aflevering 8 - Welshe politieke dramaserie

Za 24 augustus 2019 | 21:20 Fahrenheit 11/9

24/08 - Documentaire, Fahrenheit 11/9 is een Amerikaanse documentaire uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Michael Moore. Filmmaker Michael Moore voorspelde dat Donald Trump de 45e president van de Verenigde Staten zou worden. ...

Fahrenheit 11/9 is een Amerikaanse documentaire uit het jaar 2018. Deze productie is geregisseerd door Michael Moore. Filmmaker Michael Moore voorspelde dat Donald Trump de 45e president van de Verenigde Staten zou worden. Reizend door het land, interviewt Moore Amerikaanse burgers om een idee te krijgen van de sociale, economische en politieke impact van de overwinning van Trump. Het geeft een provocerende en komische kijk op de tijd waarin we leven. Het onderzoekt de twee belangrijkste vragen van het Trump-tijdperk: hoe zijn we hier gekomen en hoe komen we er weer weg? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/fahrenheit-119

Za 24 augustus 2019 | 21:28 Living a Lie

Eerste aflevering. Welshe politieke dramaserie

Za 24 augustus 2019 | 23:20 Vice Guide to Film

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Filmmagazine over 's werelds beste regisseurs. Spike Lee. Samuel L. Jackson, Clive Owen en John Turturro gaan op zoek naar de man achter Spike Lee. Door z'n politieke provocaties en gedurfde verhalen wordt hij even vaak verwenst als bejubeld.

Zo 25 augustus 2019 | 01:12 Living a Lie

Aflevering 8 - Welshe politieke dramaserie

Zo 25 augustus 2019 | 02:04 Living a Lie

Eerste aflevering. Welshe politieke dramaserie

Zo 25 augustus 2019 | 02:50 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 15 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Dwyane Wade

Zo 25 augustus 2019 | 03:10 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 16 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Cory Booker and John Kasich.

Zo 25 augustus 2019 | 03:30 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 17 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond: Democalypse 2018: Let's Try This Again, America.

 Meer

Politiek gemist

Eerder Vandaag | 00:55 Nieuwsuur: o.a. de brexit van premier Boris Johnson

Gisteren - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: De brexit van premier Boris Johnson ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: De brexit van premier Boris Johnson Hij is nu bijna een maand premier van het Verenigd Koninkrijk en toont zich vastbesloten zijn land op 31 oktober uit de Europese Unie te laten vertrekken. Hoe? Afders dan zijn voorganger Theresa May stuurt premier Boris Johnson desnoods aan op een vertrek zonder akkoord met de EU. Mocht Brussel nog wel willen onderhandelen, dan moet het huidige akkoord, dat herhaaldelijk werd afgewezen door het Britse parlement, opengebroken worden. Dat schrijft Johnson althans in een brief aan president van de Europese Raad Donald Tusk. Wat gaat deze strategie de Britten en de EU opleveren? We spreken vanavond uitgebreid over de ontwikkelingen op weg naar 31 oktober met onder anderen correspondent Thomas Spekschoor in Brussel en brexit-expert Rem Korteweg van instituut Clingendael. Politieke crisis in Italië De Italiaanse premier Giuseppe Conte heeft aan de Senaat laten weten zijn ontslag in te dienen. Conte beschuldigt de Italiaanse vicepremier Matteo Salvini ervan zijn eigen belang voor dat van de regering te laten gaan. Hiermee is er een einde gekomen aan de coalitieregering van de rechts-populistische Lega en de Vijfsterrenbeweging. Over de laatste ontwikkelingen in politiek Italië spreken we correspondent Mustafa Marghadi. De wijnwereld verandert De tijd dat de Franse wijn koning was, is voorbij. De wijnwereld verandert razendsnel. Traditionele namen en landen staan onder druk, nieuwe druivenrassen dienen zich aan, jonge consumenten bepalen vooral zelf wat ze lekker vinden. Vanavond een reportage. Nieuwsuur Sport Hockey: EK Nederland-Schotland (m) Hockey: interview Van Puffelen

Eerder Vandaag | 00:25 Jinek: o.a. Roxeanne Hazes

Gisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: Roxeanne Hazes over hoe haar ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: - Roxeanne Hazes over hoe haar moederschap alles veranderde, en haar nieuwe single Roxeanne Hazes is terug met een nieuwe single. Speciaal voor haar zoontje schreef ze 'Mama was een klootzak'. Het nummer gaat over het heftige leven dat ze had voordat ze moeder werd en hoe het moederschap haar leven voorgoed heeft veranderd. Ze vertelt erover in de uitzending en geeft meteen een voorproefje van haar nieuwe nummer. - Arno Kantelberg, Remko Theulings en Hans Janssen over de heidag van dit jaar Burgemeester van Oisterwijk Hans Janssen, politiek verslaggever Remko Theulings en mode-deskundige Arno Kantelber bespreken de jaarlijkse heidag van het kabinet. - Terrorisme-expert Beatrice de Graaf waarschuwt voor rechts-extremistisch terreur Het is inmiddels een jaar geleden dat het terreurnetwerk in Arnhem werd opgerold. Afgelopen week bleek dat de groep bezig was met het bouwen van gigantische explosieven. Terrorisme-expert Beatrice de Graaf vond dat de politie fantastisch hebben gewerkt bij dit incident. Vanavond vertelt ze over dit netwerk en waarschuwt ze voor de volgende dreiging. Het rechts-extremistische terrorisme begint namelijk steeds groter te worden.

Gisteren 23:05 Jinek: o.a. Roxeanne Hazes

Gisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Jinek: Roxeanne Hazes over hoe haar moederschap ...

Vanavond onder andere in Jinek: - Roxeanne Hazes over hoe haar moederschap alles veranderde, en haar nieuwe single Roxeanne Hazes is terug met een nieuwe single. Speciaal voor haar zoontje schreef ze 'Mama was een klootzak'. Het nummer gaat over het heftige leven dat ze had voordat ze moeder werd en hoe het moederschap haar leven voorgoed heeft veranderd. Ze vertelt erover in de uitzending en geeft meteen een voorproefje van haar nieuwe nummer. - Arno Kantelberg, Remko Theulings en Hans Janssen over de heidag van dit jaar Burgemeester van Oisterwijk Hans Janssen, politiek verslaggever Remko Theulings en mode-deskundige Arno Kantelber bespreken de jaarlijkse heidag van het kabinet. - Terrorisme-expert Beatrice de Graaf waarschuwt voor rechts-extremistisch terreur Het is inmiddels een jaar geleden dat het terreurnetwerk in Arnhem werd opgerold. Afgelopen week bleek dat de groep bezig was met het bouwen van gigantische explosieven. Terrorisme-expert Beatrice de Graaf vond dat de politie fantastisch hebben gewerkt bij dit incident. Vanavond vertelt ze over dit netwerk en waarschuwt ze voor de volgende dreiging. Het rechts-extremistische terrorisme begint namelijk steeds groter te worden.

Gisteren 15:50 Jinek: o.a. vader Roelf B. doet zijn verhaal

Gisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: Atletiektalent Roelf B. vast ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: Atletiektalent Roelf B. vast voor drugshandel, vader Jakob doet straks zijn verhaal Een paar weken geleden ging de getalenteerde sprinter Roelf B. uit Stadskanaal met vrienden naar het muziekfestival Sziget in Boedapest. Hij besloot dit te doen nadat hij niet geselecteerd werd voor het EK. In 2017 liep hij nog de estafette met topatleet Churandy Martina. Roelf staat bekend als een nette jongen en in de ogen van zijn ouders is hij iemand die nooit drugs gebruikt. Maar het telefoontje vanuit Boedapest ineens een telefoontje. Een vriend van Roelf vertelde hen dat hun zoon verdacht wordt handel in drugs en dat hij vastzit. Roelf loopt het risico op een levenslange celstraf. Op dit moment zit hij nog steeds vast in een gevangenis in Hongarije. Zijn familie hoopt dat hij snel naar Nederland komt. Psychiater Dirk de Wachter vertelt waarom we ongelukkig zijn juist moeten omarmen De Vlaamse psychiater Dirk de Wachter verblijdt menig festival- en televisieprogramma in België met zijn aanwezigheid. Hij zet jong en oud aan het denken over de alledaagse onderwerpen van het leven. Zo pleit hij al jaren voor een andere kijk op ongelukkige emoties. Alles hoeft niet altijd maar leuk te zijn. Als het aan hem ligt, laten we het ongeluk toe en praten we daar met elkaar over. Want juist dat zorgt voor verbinding. Vanavond vertelt hij hoe dat zit. Stefano Keizers, Jasmine Sendar en Rayen Panday blij met comeback Eddie Murphy In de jaren ’80 was hij als standup-comedian onovertroffen. Maar ook als acteur was hij een megasucces in films als Beverly Hills Cop en Coming to America. Jammer genoeg werkte hij zich ook vaak in de nesten, waardoor hij uiteindelijk een hele tijd buiten beeld raakte. Dit najaar maakt hij echter zijn comeback met een nieuwe film. Stefano Keizers, Jasmine Sendar en Rayen Panday zijn fan en vertellen straks waarom.

Gisteren 00:20 Jinek: o.a. vader Roelf B. doet zijn verhaal

Eergisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: Atletiektalent Roelf B. ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: Atletiektalent Roelf B. vast voor drugshandel, vader Jakob doet straks zijn verhaal Een paar weken geleden ging de getalenteerde sprinter Roelf B. uit Stadskanaal met vrienden naar het muziekfestival Sziget in Boedapest. Hij besloot dit te doen nadat hij niet geselecteerd werd voor het EK. In 2017 liep hij nog de estafette met topatleet Churandy Martina. Roelf staat bekend als een nette jongen en in de ogen van zijn ouders is hij iemand die nooit drugs gebruikt. Maar het telefoontje vanuit Boedapest ineens een telefoontje. Een vriend van Roelf vertelde hen dat hun zoon verdacht wordt handel in drugs en dat hij vastzit. Roelf loopt het risico op een levenslange celstraf. Op dit moment zit hij nog steeds vast in een gevangenis in Hongarije. Zijn familie hoopt dat hij snel naar Nederland komt. Psychiater Dirk de Wachter vertelt waarom we ongelukkig zijn juist moeten omarmen De Vlaamse psychiater Dirk de Wachter verblijdt menig festival- en televisieprogramma in België met zijn aanwezigheid. Hij zet jong en oud aan het denken over de alledaagse onderwerpen van het leven. Zo pleit hij al jaren voor een andere kijk op ongelukkige emoties. Alles hoeft niet altijd maar leuk te zijn. Als het aan hem ligt, laten we het ongeluk toe en praten we daar met elkaar over. Want juist dat zorgt voor verbinding. Vanavond vertelt hij hoe dat zit. Stefano Keizers, Jasmine Sendar en Rayen Panday blij met comeback Eddie Murphy In de jaren ’80 was hij als standup-comedian onovertroffen. Maar ook als acteur was hij een megasucces in films als Beverly Hills Cop en Coming to America. Jammer genoeg werkte hij zich ook vaak in de nesten, waardoor hij uiteindelijk een hele tijd buiten beeld raakte. Dit najaar maakt hij echter zijn comeback met een nieuwe film. Stefano Keizers, Jasmine Sendar en Rayen Panday zijn fan en vertellen straks waarom.

Eergisteren 23:00 Jinek: o.a. vader Roelf B. doet zijn verhaal

Eergisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Jinek: Atletiektalent Roelf B. vast voor ...

Vanavond onder andere in Jinek: Atletiektalent Roelf B. vast voor drugshandel, vader Jakob doet straks zijn verhaal Een paar weken geleden ging de getalenteerde sprinter Roelf B. uit Stadskanaal met vrienden naar het muziekfestival Sziget in Boedapest. Hij besloot dit te doen nadat hij niet geselecteerd werd voor het EK. In 2017 liep hij nog de estafette met topatleet Churandy Martina. Roelf staat bekend als een nette jongen en in de ogen van zijn ouders is hij iemand die nooit drugs gebruikt. Maar het telefoontje vanuit Boedapest ineens een telefoontje. Een vriend van Roelf vertelde hen dat hun zoon verdacht wordt handel in drugs en dat hij vastzit. Roelf loopt het risico op een levenslange celstraf. Op dit moment zit hij nog steeds vast in een gevangenis in Hongarije. Zijn familie hoopt dat hij snel naar Nederland komt. Psychiater Dirk de Wachter vertelt waarom we ongelukkig zijn juist moeten omarmen De Vlaamse psychiater Dirk de Wachter verblijdt menig festival- en televisieprogramma in België met zijn aanwezigheid. Hij zet jong en oud aan het denken over de alledaagse onderwerpen van het leven. Zo pleit hij al jaren voor een andere kijk op ongelukkige emoties. Alles hoeft niet altijd maar leuk te zijn. Als het aan hem ligt, laten we het ongeluk toe en praten we daar met elkaar over. Want juist dat zorgt voor verbinding. Vanavond vertelt hij hoe dat zit. Stefano Keizers, Jasmine Sendar en Rayen Panday blij met comeback Eddie Murphy In de jaren ’80 was hij als standup-comedian onovertroffen. Maar ook als acteur was hij een megasucces in films als Beverly Hills Cop en Coming to America. Jammer genoeg werkte hij zich ook vaak in de nesten, waardoor hij uiteindelijk een hele tijd buiten beeld raakte. Dit najaar maakt hij echter zijn comeback met een nieuwe film. Stefano Keizers, Jasmine Sendar en Rayen Panday zijn fan en vertellen straks waarom.

Eergisteren 16:00 Jinek: o.a. Saskia Belleman over bekentenis Thijs H.

Eergisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: Saskia Belleman over Thijs ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Jinek: Saskia Belleman over Thijs H. die vandaag de moord op 3 wandelaars bekende Vandaag verscheen de 27-jarige Thijs H. voor de rechter in Maastricht. H. wordt verdacht van de moord op drie wandelaars begin mei dit jaar. Vandaag bekende Thijs H. alle drie de moorden te hebben gepleegd. Het eerste slachtoffer viel op 4 mei in de Scheveningse bosjes in Den Haag, de stad waar Thijs H. vlak ervoor op zichzelf was gaan wonen. De vrouw liet haar hondje uit. Drie dagen later werden op de Brunssummerheide in Limburg twee andere slachtoffers gevonden. Ook deze man en vrouw lieten hun hondje uit. Vanavond vertelt Saskia Belleman ons het laatste nieuws. Olivier Richters, oftewel The Dutch Giant, over zijn rol in nieuwste Marvel-film Olivier Richters, oftewel The Dutch Giant, is met zijn 2 meter 18 misschien een gigantische verschijning, bij het grote publiek is hij nog onbekend. Maar daar gaat snel verandering in komen nu zijn acteercarrière in Amerika keihard gaat. Hij is net terug van de opnames van de nieuwste Marvel-film Black Widow. Volgend jaar speelt hij ook nog rollen in de film The King’s Man en in de nieuwe HBO-serie Gangs of London. Vanavond schuift hij aan om te vertellen over het bizarre jaar dat hij achter de rug heeft.

Eerder Vandaag | 04:10 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 15 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Dwyane Wade

Eerder Vandaag | 02:25 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 146 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer.

Eerder Vandaag | 02:05 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 145 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer.

Gisteren 20:25 Kijken in de ziel: Artsen

Gisteren 19:40 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 15 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer. Vanavond te gast: Dwyane Wade

Gisteren 04:10 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 146 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer.

Gisteren 02:25 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 145 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer.

Gisteren 02:05 The Daily Show

Seizoen 24 - Aflevering 144 - The Daily Show met Trevor Noah behandelt het laatste nieuws over politiek, popcultuur en meer.

Eergisteren 20:40 A Dark Truth

Eergisteren - Thriller, Ex CIA agent Jack Begosian geeft zijn spannend leven op om presentator van een politiek praatprogramma te worden. Hij vergaart veel aandacht en wordt gevraagd om de waarheid over een bloedbad in een Zuid Amerikaans dorpje aan ...

Ex-CIA agent Jack Begosian geeft zijn spannend leven op om presentator van een politiek praatprogramma te worden. Hij vergaart veel aandacht en wordt gevraagd om de waarheid over een bloedbad in een Zuid-Amerikaans dorpje aan het licht te brengen. Een grote multinational doet er echter alles aan om deze misdaad in de doofpot te stoppen.

 Meer