Zenders op Tvgids.tv

Politie op tv (tv-tips)

Vandaag | 12:25 Live: Prinsjesdag 2019

Actualiteitenmagazine, Uitgebreid verslag van Prinsjesdag. Met de rijtoer van koning Willem Alexander en koningin ...

Uitgebreid verslag van Prinsjesdag. Met de rijtoer van koning Willem-Alexander en koningin Máxima van Paleis Noordeinde naar de Ridderzaal, de troonrede en de traditionele balkonscène. Miljoenennota Vast onderdeel is het aanbieden van de Miljoenennota. Minister Hoekstra van Financiën neemt de plannen van het kabinet in zijn koffertje mee naar de Tweede Kamer. Gesprekken Ook zijn er in deze uitzending gesprekken met ministers, fractievoorzitters en 'gewone' Nederlanders over de Troonrede, de Miljoenennota en kwesties als de koopkracht. Presentatie Astrid Kersseboom presenteert het 'koninklijke' deel van het programma, Rob Trip neemt het politieke deel voor zijn rekening, met politieke duiding van Arjan Noorlander.

Vandaag | 21:20 Docu: Louis Theroux - Moordbrigade in Milwaukee

Documentaire, In de laatste aflevering van de documentairereeks Dark State bezoekt Louis Theroux de Amerikaanse stad ...

In de laatste aflevering van de documentairereeks Dark State bezoekt Louis Theroux de Amerikaanse stad Milwaukee. Die stad heeft te kampen met moord als verwoestende humanitaire crisis. Spanningen Louis is in Milwaukee wanneer daar de spanningen tussen de politie en de Afro-Amerikaanse gemeenschap hoog oplopen. Het aantal wapendelicten en moorden swingt er de pan uit, een schoolvoorbeeld van de problematische Amerikaanse liefde voor wapens en de slechte verhouding tussen de politie en de lokale gemeenschap. Moordbrigade Louis volgt de moordbrigade tijdens enkele moordonderzoeken en hij komt in contact met families van slachtoffers. Ondanks alle wreedheden merkt Louis dat er toch een sprankeltje hoop leeft in deze wanhopige stad.

Overmorgen | 20:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6084 - Nederlandse soap. Sjors en Amir zijn het niet eens over hoe ze Davy moeten aanpakken. Janine trekt een conclusie over haar relatie met Rob. Door een angstaanjagende gebeurtenis komen Lucas en Tiffy nader tot elkaar. Ludo ontdekt dat Billy achter zijn rug om met de politie in contact staat.

Vandaag | 11:00 DWDD: o.a. Robbert Dijkgraaf

Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Docu 'The World of Thinking’: Robbert ...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Docu 'The World of Thinking’: Robbert Dijkgraaf Het Institute of Advanced Study op Princeton is dé plek waar de meest vooraanstaande wetenschappers van onze tijd zich bezighouden met de grootste wetenschappelijke kwesties. En Robbert Dijkgraaf is directeur van het instituut, dat onderwerp is van de documentaire ‘The World of Thinking’. Hoe denken de meest briljante geesten van onze tijd? Wat drijft hen, en hoe gaan de topwetenschappers om met alle druk en gekte? Coalitie-Y overhandigt manifest aan Rutte Vandaag overhandigde ‘Coalitie Y’ onder leiding van Tim Hofman een manifest met daarin tien concrete punten om de problemen van ‘generatie Y’ te bestrijden, aan Mark Rutte. 8 politieke partijen en 31 (jongeren)organisaties ondertekenden het manifest. Alex Tess Rutten, voorzitter van de Landelijke Studentenvakbond, Jurgen van der Hel, voorzitter van JOB – de jongerenorganisatie voor MBO-studenten en Tim Hofman, schuiven aan. Boekenweek voor Jongeren: Joost Klein Een paar jaar geleden was Joost Klein nog een van de bekendste Nederlandse Youtubers. Dit jaar beleefde hij een succesjaar als muzikant. Een uitverkocht Paradiso in maart en op de grote podia van Lowlands en Pukkelpop afgelopen zomer. Daarnaast is Joost ook auteur; vorig jaar kwam zijn eerste boek ‘Albino’ uit. Nu is hij één van de drie schrijvers van '3PAK' een geschenkbundel met korte verhalen van 3 topauteurs die gratis uitgedeeld zal worden tijdens de Boekenweek voor Jongeren, die op 20 september begint. Joost gaat mee op 'Literatour', een tournee langs 100 middelbare scholen om samen met jongeren over zijn boek te praten. Tafelheer: Adriaan van Dis Adriaan van Dis is de sidekick van Matthijs.

Vandaag | 10:00 Koffietijd

Magazine, Klaasje Meijer, Marthe de Pillecyn en Hanne Vebruggen vormen samen sinds een talentenjacht in 2015 de ...

Klaasje Meijer, Marthe de Pillecyn en Hanne Vebruggen vormen samen sinds een talentenjacht in 2015 de meidengroep K3. Dit jaar bestaat K3 20 jaar en dat wordt in oktober en november in Nederland groots gevierd met een extra speciale verjaardagsshow! Bij ons nemen de meiden alvast zingend een trip down memory lane, door het oeuvre van 20 jaar K3. Erik Scherder is een Nederlandse hoogleraar neuropsychologie die verbonden is aan de Vrije Universiteit in Amsterdam (VU). Hij komt samen met ervaringsdeskundige Daan Theeuwes langs om te praten over hersenletsel en het revalideren na hersenletsel. Ook praten ze over de samenwerking met Handicap NL: een programma dat familie en vrienden steun biedt nadat een geliefde hersenletsel heeft opgelopen. Floor Bremer is politiek verslaggeefster bij RTL Nieuws. Ze studeerde journalistiek en werkte van 2006 tot 2009 in New York als freelance journalist. We hebben het vandaag met Floor over Prinsjesdag. Wat kunnen we verwachten? En wat is er al uitgelekt? Fiona Hering is modejournalist en schrijft soms voor VOGUE NL en het Parool. De modekenner blikt met ons terug op de outfits en de hoedjesparade tijdens Prinsjesdag. Welke dingen vallen op en wat voor statements worden er gemaakt? Fons Lambie is al ruim tien jaar politiek verslaggever en plaatsvervangend chef politieke redactie bij RTL. Hij bespreekt wat er vandaag tijdens Prinsjesdag opviel bij de troonrede en de miljoenennota.

Je vindt hier de programma's van Politie op tv We hebben de volgende programma's voor Politie Live: Prinsjesdag 2019: Actualiteitenmagazine, Uitgebreid verslag van Prinsjesdag. Met de rijtoer van koning Willem Alexander en koningin. Docu: Louis Theroux - Moordbrigade in Milwaukee: Documentaire, In de laatste aflevering van de documentairereeks Dark State bezoekt Louis Theroux de Amerikaanse stad. Goede Tijden, Slechte Tijden: Overmorgen - Soap, Seizoen 43 Aflevering 6084 Nederlandse soap. Sjors en Amir zijn het niet eens over hoe ze Davy. DWDD: o.a. Robbert Dijkgraaf: Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Docu 'The World of Thinking’: Robbert. Koffietijd: Magazine, Klaasje Meijer, Marthe de Pillecyn en Hanne Vebruggen vormen samen sinds een talentenjacht in 2015 de. Murder Comes to Town: The Message in Red, Seizoen 3 Aflevering 1 The Message in Red: Als geliefden worden neergeschoten en gedood, doet een. Flodder: Komische serie, Seizoen 2 Aflevering 9 Nederlandse komische serie. Kees verliefd. Tijdens een rit door Zonnedael worden. Bezopen bestuurders: Docusoap, Seizoen 5 Aflevering 5 Realityserie over de verkeerspolitie in de strijd tegen bestuurders onder invloed. Politieke partijen: ChristenUnie: Informatief programma, Aflevering 106 Politieke tribune. Bezopen bestuurders: Docusoap, Seizoen 5 Aflevering 6 Realityserie over de verkeerspolitie in de strijd tegen bestuurders onder invloed.

Politie op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 10:00 Flodder

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Nederlandse komische serie. Kees verliefd. Tijdens een rit door Zonnedael worden Johnnie, zijn zoon Kees en zijn dochter Kees door een agent tegengehouden. Terwijl zoon Kees een lading sportschoenen probeert te verstoppen, spatten de liefdesvonken tussen de agent en dochter Kees over en weer. Onder politiebegeleiding worden ze door agent Jan naar huis gebracht en tot overmaat van ramp vraagt dochter Kees hem ook nog binnen voor een kopje koffie.

Vandaag | 12:00 Bezopen bestuurders

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Realityserie over de verkeerspolitie in de strijd tegen bestuurders onder invloed

Vandaag | 12:21 Politieke partijen: ChristenUnie

Aflevering 106 - Politieke tribune

Vandaag | 12:30 Bezopen bestuurders

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Realityserie over de verkeerspolitie in de strijd tegen bestuurders onder invloed

Vandaag | 13:30 Politie In Actie

Seizoen 20 - Aflevering 1 - Realityreeks waarin Amerikaanse politieagenten gevolgd worden

Vandaag | 14:00 Politie In Actie

Seizoen 20 - Aflevering 2 - Realityreeks waarin Amerikaanse politieagenten gevolgd worden

Vandaag | 14:30 Stop! Politie

Seizoen 1 - Aflevering 25 - Realityreeks over het werk van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk.

Vandaag | 15:15 Kosmoo

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Belgische avontuurlijke jeugdserie. De trots van zeezicht. Het nieuwe standbeeld van Zeezicht blijkt onthoofd. Al snel wordt Joris opgepakt door de politie. Zijn krantenkiosk moest wijken voor het standbeeld en dit is een motief. Maar is Joris wel de dader? Onze vrienden gaan op onderzoek.

Vandaag | 17:55 Politieke Partijen: CDA

Aflevering 178 - Politieke tribune

Vandaag | 18:35 Grey's Anatomy

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Amerikaanse dramaserie. Bring the pain. Meredith en dr. Shephard moeten een gelovige man ervan zien te overtuigen toelating te geven om zijn dochter een levensreddende operatie te laten ondergaan. Ellis geeft haar relatie met Richard toe. Alex en George moeten een operatie verrichten in uiterst moeilijke omstandigheden om het leven van een politieman te redden.

Vandaag | 19:00 De Wereld Draait Door

Seizoen 19 - Aflevering 12 - Talkshow vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

Vandaag | 19:30 Politie In Actie

Seizoen 20 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin Amerikaanse politieagenten gevolgd worden

Vandaag | 20:00 Politie In Actie

Seizoen 20 - Aflevering 4 - Realityreeks waarin Amerikaanse politieagenten gevolgd worden

Vandaag | 20:40 Opsporing verzocht

Aflevering 31 - Opsporingsmagazine i.s.m. politie en justitie. In samenwerking met de politie en het Openbaar Ministerie vraagt de AVROTROS aandacht voor actuele misdaden. Tips van kijkers leiden regelmatig tot de aanhouding van een verdachte.

Vandaag | 22:00 9-1-1

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Amerikaanse dramaserie. Pilot. In het 911 oproepcentrum werken tal van mensen. Een van hen is politie-inspecteur Athena Grant, die de onderzoeken leidt, maar tegelijk ook haar eigen familiale problemen het hoofd probeert te bieden. Bobby Nash en zijn team van brandweerlieden doen al het mogelijke om levens te redden. Abby Clark probeert alle oproepen in goede banen te leiden.

Vandaag | 22:45 De Hofbar

Seizoen 2 - Aflevering 25 - Politieke talkshow. In de Hofbar tegenover de Tweede Kamer mag de burger zijn vinger op de zere plek leggen en krijgen politici het podium om zorgen in de samenleving weg te nemen, vertrouwen te winnen en hun eerlijke verhaal te vertellen. Zowel actualiteiten als agendapunten rechtstreeks vanuit de samenleving komen hier aan bod. En bij ieder onderwerp geldt de belangrijkste spelregel: geen Haagse vragen, geen Haagse antwoorden.

Vandaag | 23:05 Jinek

Aflevering 118 - Talkshow, live vanuit de Westergasfabriek in Amsterdam. Eva Jinek voert het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit de actualiteit. Verslaggever Jaïr Ferwerda peilt de stemming in politiek Den Haag en in den lande.

Vandaag | 23:30 Grey's Anatomy

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Amerikaanse dramaserie. Bring the pain. Meredith en dr. Shephard moeten een gelovige man ervan zien te overtuigen toelating te geven om zijn dochter een levensreddende operatie te laten ondergaan. Ellis geeft haar relatie met Richard toe. Alex en George moeten een operatie verrichten in uiterst moeilijke omstandigheden om het leven van een politieman te redden.

Morgen | 00:05 Madam Secretary

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Amerikaanse politieke dramaserie. Gift Horse. Elizabeth heeft een Mongools paard gekregen. Ze weet niet of ze het moet houden of terugsturen, met het risico op die manier een diplomatieke rel te veroorzaken.

Morgen | 00:30 De Wereld Draait Door

Seizoen 19 - Aflevering 12 - Talkshow vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

Morgen | 00:50 Jinek

Aflevering 118 - Talkshow, live vanuit de Westergasfabriek in Amsterdam. Eva Jinek voert het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit de actualiteit. Verslaggever Jaïr Ferwerda peilt de stemming in politiek Den Haag en in den lande.

Morgen | 02:50 De Wereld Draait Door

Seizoen 19 - Aflevering 12 - Talkshow vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

Morgen | 07:10 Goedemorgen Nederland

Aflevering 13 - Actueel ochtendmagazine. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Morgen | 07:35 Goedemorgen Nederland

Aflevering 13 - Actueel ochtendmagazine. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Morgen | 08:10 Goedemorgen Nederland

Aflevering 13 - Actueel ochtendmagazine. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Morgen | 08:40 Goedemorgen Nederland

Aflevering 13 - Actueel ochtendmagazine. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Morgen | 09:30 Flodder

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Nederlandse komische serie. Familie Klikspaan. Johnnie wordt door de politie opgepakt omwille van zijn vroegere banden met een bende criminelen. De agenten hopen dat ze van hem een verklikker kunnen maken. Maar het leven van een klikspaan is niet veilig en daarom krijgt de familie Flodder in ruil voor zijn verklaring een nieuwe identiteit, een nieuwe woonplaats en een nieuwe bankkaart aangeboden. Ma Flodder steekt stokken in de wielen, want zij wil helemaal niet weg uit Zonnedael.

Morgen | 10:35 De Hofbar

Seizoen 2 - Aflevering 25 - Politieke talkshow. In de Hofbar tegenover de Tweede Kamer mag de burger zijn vinger op de zere plek leggen en krijgen politici het podium om zorgen in de samenleving weg te nemen, vertrouwen te winnen en hun eerlijke verhaal te vertellen. Zowel actualiteiten als agendapunten rechtstreeks vanuit de samenleving komen hier aan bod. En bij ieder onderwerp geldt de belangrijkste spelregel: geen Haagse vragen, geen Haagse antwoorden.

Morgen | 11:10 Opsporing Verzocht

Aflevering 31 - Opsporingsmagazine i.s.m. politie en justitie. In samenwerking met de politie en het Openbaar Ministerie vraagt de AVROTROS aandacht voor actuele misdaden. Tips van kijkers leiden regelmatig tot de aanhouding van een verdachte.

Morgen | 12:00 Bezopen bestuurders

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Realityserie over de verkeerspolitie in de strijd tegen bestuurders onder invloed

Morgen | 12:30 Bezopen bestuurders

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Realityserie over de verkeerspolitie in de strijd tegen bestuurders onder invloed

Morgen | 12:55 Politieke partijen: PVV

Aflevering 143 - Politieke tribune

Morgen | 13:30 Politie In Actie

Seizoen 20 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin Amerikaanse politieagenten gevolgd worden

Morgen | 14:00 Politie In Actie

Seizoen 20 - Aflevering 4 - Realityreeks waarin Amerikaanse politieagenten gevolgd worden

Morgen | 14:30 Stop! Politie

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Realityreeks over het werk van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk.

Morgen | 17:55 Politieke partijen: ChristenUnie

Aflevering 106 - Politieke tribune

Morgen | 19:00 De Wereld Draait Door

Seizoen 19 - Aflevering 13 - Talkshow vanuit Amsterdam met actuele gasten uit de politiek, wetenschap, sport, cultuur en media. Met optredens, opmerkelijke tv-fragmenten en LuckyTV.

Morgen | 19:30 Politie In Actie

Seizoen 20 - Aflevering 5 - Realityreeks waarin Amerikaanse politieagenten gevolgd worden

Morgen | 20:00 Politie In Actie

Seizoen 20 - Aflevering 6 - Realityreeks waarin Amerikaanse politieagenten gevolgd worden

 Meer

Politie op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 09:40 Murder Comes to Town

Seizoen 3 - Aflevering 1 - The Message in Red: Als geliefden worden neergeschoten en gedood, doet een cryptische boodschap op de muur van hun slaapkamer de politie vermoeden dat het misdrijf aan drugs is gerelateerd.

Vandaag | 13:45 Stolen from the Suburbs

Na een ruzie tussen Katherine en haar dochter Emma, verdwijnt Emma spoorloos. Katherine vermoedt al snel dat Emma ontvoerd werd door mensenhandelaars die haar willen doorverkopen. Omdat ze niet veel vertrouwen heeft in de politie, start Katherine haar eigen onderzoek, samen met Anna, die werkt voor een organisatie die verdwenen jongeren opspoort.

Vandaag | 17:00 Married With Secrets

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Two-Faced: In een aquaduct wordt het in ontbinding verkerende lichaam van een zakenman aangetroffen. Het kost de politie tientallen jaren speurwerk om de moordzaak op te lossen.

Vandaag | 18:00 True Conviction

Seizoen 2 - Aflevering 10 - A Long Road To Justice: Bijna 30 jaar na een gruwelijk misdrijf komt de politie eindelijk op het spoor van de dader die drie decennia lang dacht dat hij ongestraft weg was gekomen met moord.

Morgen | 03:30 True Conviction

Seizoen 2 - Aflevering 10 - A Long Road To Justice: Bijna 30 jaar na een gruwelijk misdrijf komt de politie eindelijk op het spoor van de dader die drie decennia lang dacht dat hij ongestraft weg was gekomen met moord.

Morgen | 05:25 Blue streak IMDb: 6.3

IMDB * 6.3 - Actiekomedie, Juwelendief Miles Logan steelt een kostbare diamant uit een museum. In de hoop de buit voor zichzelf te kunnen houden levert zijn rechterhand Deacon hem uit aan de politie. Miles slaagt er nog net in de diamant te ...

Juwelendief Miles Logan steelt een kostbare diamant uit een museum. In de hoop de buit voor zichzelf te kunnen houden levert zijn rechterhand Deacon hem uit aan de politie. Miles slaagt er nog net in de diamant te verbergen op een nabijgelegen bouwwerf voor hij gearresteerd wordt en achter de tralies belandt. Na enkele jaren gevangenisstraf komt Miles vrij. Hij gaat onmiddellijk op zoek naar de verborgen schat, maar ontdekt tot zijn grote ontzetting dat de vroegere bouwwerf nu een hypermodern politiekantoor is. Om er binnen te geraken is er voor Miles maar één mogelijkheid: zich voordoen als politieagent. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/blue-streak

Morgen | 08:45 Married With Secrets

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Two-Faced: In een aquaduct wordt het in ontbinding verkerende lichaam van een zakenman aangetroffen. Het kost de politie tientallen jaren speurwerk om de moordzaak op te lossen.

Morgen | 10:35 True Conviction

Seizoen 2 - Aflevering 10 - A Long Road To Justice: Bijna 30 jaar na een gruwelijk misdrijf komt de politie eindelijk op het spoor van de dader die drie decennia lang dacht dat hij ongestraft weg was gekomen met moord.

Morgen | 12:05 Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Een drugshandelaar is bereid zijn contacten te verklikken aan de politie, maar stelt daarvoor onmogelijke eisen. Toch denkt Koen hem aan het praten te krijgen. Wanneer ze reageren op een oproep over een burengeschil verwachten Floor en Femke zich aan een routine-interventie. Maar ze vergissen zich.

Morgen | 16:35 Inside the Ambulance

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Sam en Hannah moeten de politie helpen met een man die vermoedelijk de drug monkey dust heeft gebruikt. Ann en Nic rijden met zwaailicht naar een 19-jarige student die een insult heeft. V en Lee behandelen een man met ondraaglijke hoofdpijn.

Morgen | 18:50 Blue streak IMDb: 6.3

Morgen - IMDB * 6.3 - Actiekomedie, Juwelendief Miles Logan steelt een kostbare diamant uit een museum. In de hoop de buit voor zichzelf te kunnen houden levert zijn rechterhand Deacon hem uit aan de politie. Miles slaagt er nog net in de diamant te ...

Juwelendief Miles Logan steelt een kostbare diamant uit een museum. In de hoop de buit voor zichzelf te kunnen houden levert zijn rechterhand Deacon hem uit aan de politie. Miles slaagt er nog net in de diamant te verbergen op een nabijgelegen bouwwerf voor hij gearresteerd wordt en achter de tralies belandt. Na enkele jaren gevangenisstraf komt Miles vrij. Hij gaat onmiddellijk op zoek naar de verborgen schat, maar ontdekt tot zijn grote ontzetting dat de vroegere bouwwerf nu een hypermodern politiekantoor is. Om er binnen te geraken is er voor Miles maar één mogelijkheid: zich voordoen als politieagent. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/blue-streak

 Meer

Politie gemist

Eerder Vandaag | 09:35 Goedemorgen Nederland

Aflevering 82 - Actueel ochtendmagazine. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Eerder Vandaag | 09:15 Goedemorgen Nederland

Aflevering 81 - Actueel ochtendmagazine. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Eerder Vandaag | 08:40 Goedemorgen Nederland

Aflevering 12 - Actueel ochtendmagazine. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Eerder Vandaag | 08:10 Goedemorgen Nederland

Aflevering 12 - Actueel ochtendmagazine. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Eerder Vandaag | 07:40 Goedemorgen Nederland

Aflevering 12 - Actueel ochtendmagazine. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Eerder Vandaag | 07:10 Goedemorgen Nederland

Aflevering 12 - Actueel ochtendmagazine. Met een goed humeur wordt de nieuwe nieuwsdag geduid. Met prominente gasten, opmerkelijk nieuws uit de media en compacte reportages. Met aandacht voor politiek, economie, veiligheid en entertainment. Afwisselend gepresenteerd door: Welmoed Sijtsma, Maaike Timmerman, Lisette Wellens en Nikki Herr.

Eerder Vandaag | 06:40 Sesamstraat

Seizoen 42 - Aflevering 34 - Kinderprogramma. Hoofddeksel. Pino is politieagent. Hij vangt gevaarlijke boeven.

Eerder Vandaag | 05:10 Deadline: Crime with Tamron Hall

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Murder in the Applegate: Tijdens een kampeertochtje in het bos verdwijnt Chris MacCallum. Wanneer de politie het mysterie ontrafelt, leiden alle aanwijzingen naar een opmerkelijke verdachte.

Eerder Vandaag | 04:20 Murder Comes to Town

Seizoen 3 - Aflevering 1 - The Message in Red: Als geliefden worden neergeschoten en gedood, doet een cryptische boodschap op de muur van hun slaapkamer de politie vermoeden dat het misdrijf aan drugs is gerelateerd.

Eerder Vandaag | 03:30 Drugs Inc.

Seizoen 6 - Aflevering 1 - New Year's Eve NYC: Het grootste feest van het jaar brengt nieuwe kansen voor dealers, maar de politie is op deze speciale avond extra alert.

Eerder Vandaag | 01:00 Extreme Measures

Aflevering 2 - Don't You Be My Neighbor: Een onopgeloste moord heeft een verwoestende impact op de nabestaanden. Sommigen van hen gaan zelf op onderzoek om de politie te helpen en gerechtigheid te krijgen.

Gisteren 23:25 OJ: Made in America

Aflevering 3 - Documentaire over de rechtszaak tegen de voormalige Americanfootballspeler en acteur O.J. Simpson, een van de meest controversiële strafprocessen uit de Amerikaanse geschiedenis. De politie komt op 13 juni 1994 om 4u25 aan bij het appartement op Bundy Drive. Er zijn twee mensen om het leven gebracht. De ex-vrouw van O.J. Simpson is er één van. Als O.J. een paar dagen later verdwijnt, wordt de jacht op hem geopend en geeft hij zichzelf aan. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van de agenten en de verslaggevers in de helikopter.

Gisteren 23:20 Non élucidé

'Affaire Sabine Dumont.' De negenjarige Sabine Dumont werd in 1987 verkracht en vermoord. Ondanks de verschillende tips en aanwijzingen die de politie ontving, is de dader nog steeds niet gevat.

Gisteren 21:50 The Bay

(s 1/ep 2) Na de ontdekking van het lijk van Dylan en de arrestatie van Sean, moet Lisa het alibi van die laatste natrekken. De politie viseert ondertussen een andere bewoner van Morecambe.

Gisteren 21:25 Castle

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Kick the Ballistics. Castle en Beckett onderzoeken de moord op een jonge vrouw. Ze ontdekken dat de vrouw werd omgebracht met Ryans oude dienstwapen, dat eerder werd gestolen door seriemoordenaar 3XK.

Gisteren 21:00 Extreme Measures

Aflevering 2 - Don't You Be My Neighbor: Een onopgeloste moord heeft een verwoestende impact op de nabestaanden. Sommigen van hen gaan zelf op onderzoek om de politie te helpen en gerechtigheid te krijgen.

Gisteren 20:30 Castle

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie. Head Case. Castle en Beckett worden opgeroepen om een moord te onderzoeken. Wanneer ze op de plaats delict aankomen, vinden ze een grote plas bloed op de grond, maar geen lichaam. Alexis komt te weten of ze al dan niet wordt toegelaten tot Stanford.

Gisteren 19:57 Politie In Actie

Seizoen 20 - Aflevering 2 - Realityreeks waarin Amerikaanse politieagenten gevolgd worden

Gisteren 19:27 Politie In Actie

Seizoen 20 - Aflevering 1 - Realityreeks waarin Amerikaanse politieagenten gevolgd worden

Gisteren 17:25 Henry Danger

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Vreemde vogels: Piper neemt een papegaai mee van school. Wanneer deze de zin “Henry is Kid Danger” oppikt, willen Henry, Jasper en Charlotte hem laten verdwijnen. Maar daarop schakelt Piper de politie in.

Gisteren 15:10 Murder Comes to Town

Seizoen 3 - Aflevering 1 - The Message in Red: Als geliefden worden neergeschoten en gedood, doet een cryptische boodschap op de muur van hun slaapkamer de politie vermoeden dat het misdrijf aan drugs is gerelateerd.

Gisteren 14:26 Stop! Politie

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Realityreeks over het werk van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk.

Gisteren 14:00 Politie in actie

Seizoen 1 - Aflevering 40 - Realityreeks waarin politieagenten gevolgd worden

Gisteren 13:33 Politie in actie

Seizoen 1 - Aflevering 39 - Realityreeks waarin politieagenten gevolgd worden

Gisteren 12:25 Deadline: Crime with Tamron Hall

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Murder in the Applegate: Tijdens een kampeertochtje in het bos verdwijnt Chris MacCallum. Wanneer de politie het mysterie ontrafelt, leiden alle aanwijzingen naar een opmerkelijke verdachte.

Gisteren 12:25 Bubble Guppies

Seizoen 3 - Aflevering 5 - De politiecompetitie: Lach, dat is de wet! Agente Miranda leert Gil en de andere kinderen hoe de politie de wet gebruikt om ons te beschermen. Kunnen de guppies alles wat ze geleerd hebben gebruiken om een badge te verdienen als junioragenten?

Gisteren 12:00 Mistresses

'Guilty By Association.' (s 3/ep 11) Karen deelt haar babynieuws met Alec en Vivian. De tape van Daniel brengt Calista in de problemen. Joss krijgt nog meer slecht nieuws te horen van de politie.

Gisteren 06:00 Nightmare Next Door

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Memorial Day Murder: De intelligente, mooie aanstaande moeder Kelsey Monahon wordt vastgebonden en geslagen gevonden. Als de politie ontdekt dat haar man afwezig was, worden ze achterdochtig.

Gisteren 01:05 Un si grand soleil

Tot grote wanhoop van Manu is het onderzoek van de politie vastgelopen. Een jaloerse Elisabeth gaat door het lint.

Gisteren 00:05 Criminal Minds

Seizoen 4 - Aflevering 25 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. To Hell...And Back (1). De lokale politie van Detroit roept de hulp van het team in om een reeks moorden op te lossen. De dader heeft het gemunt op daklozen, junkies en prostituees.

Gisteren 00:00 Lives Destroyed: Shattered

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Cowboy Killer: In 2001 doet een 11-jarig meisje een gruwelijke vondst. Een vrouw die haar moeder niet kan bereiken vreest het ergste als de politie bevestigt dat er een seriemoordenaar actief is.

Eergisteren 20:30 Hawaii Five-0

Seizoen 8 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Kopi Wale No I Ka I'a A 'Eu No Ka Ilo (Though the Fish is Well Salted, the Maggo. Het team springt in de bres voor Duke. Die wordt onder druk gezet om bewijsmateriaal te stelen van de politie in ruil voor zijn ontvoerde kleindochter.

Eergisteren 20:00 Killing Time

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Mommy's Not Moving: Nadat een moeder op brute wijze wordt vermoord, heerst er angst in haar gemeenschap. De politie krijgt van een crimineel een tip die leidt tot een huiveringwekkende ontdekking.

Eergisteren 18:00 Nightmare Next Door

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Memorial Day Murder: De intelligente, mooie aanstaande moeder Kelsey Monahon wordt vastgebonden en geslagen gevonden. Als de politie ontdekt dat haar man afwezig was, worden ze achterdochtig.

Eergisteren 17:35 Les Experts : Miami

'Têtes brûlées.' (s 7/ep 2) Er ontstaat paniek op een strand waar een privéfeestje aan de gang is wanneer een man levend wordt verbrand. Het slachtoffer was geen onbekende bij de politie. Hij was degene degene die overal brandstof stal omdat de prijzen waren gestegen. De nieuwe medische onderzoeker en lijkschouwer Tara Price helpt Horatio bij het onderzoek.

Eergisteren 13:48 Een Zaak Van Bloemen

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Humaninterestprogramma waarin het verhaal achter een bos bloemen wordt verteld. Aan bod komen: een sneeuwwitte trouwjurk, een emotioneel erfstuk, afvallen om bij de politie te kunnen, het verlies van een kind en een tante uit Marokko.

Eergisteren 13:40 NCIS

'Return To Sender.' (s 13/ep 21) Een Britse cipier wordt dood aangetroffen in een container vol doodskisten. Het NCIS-team staat voor een moeilijke opdracht. McGee probeert de waarheid te achterhalen over hoe DiNozzo zijn plek bij de politie heeft kunnen bemachtigen.

Eergisteren 13:20 Never Say Goodbye

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Cruel And Unusual: Een vader treft bij thuiskomst zijn tienerdochter vermoord aan. Er is geen duidelijk motief en er zijn geen getuigen, maar dan ontdekt de politie dat verraad het motief kan zijn.

Eergisteren 12:25 Never Say Goodbye

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Hunting Ground: Het succesvolle model Julie Popovich heeft een perfect leven, totdat ze door een onbekende man uit een bar wordt ontvoerd. Een tip brengt de politie op het spoor van een verdachte.

Eergisteren 10:35 Murder Chose Me

Seizoen 1 - Aflevering 5 - The Woman In The Leopard Print Dress: J.W. Fuller overlijdt na een vechtpartij in een kroeg. Een aanwijzing in een van zijn zakken zet de politie op het spoor van een vrouw in een jurk met luipaardprint.

Eergisteren 08:45 Evil Talks: Chilling Confessions

Seizoen 1 - Aflevering 9 - The Killer Next Door: Na de moord op twee vrouwen maakt de politie bewijsmateriaal openbaar dat mogelijk naar de dader kan leiden. Een anonieme tip brengt vervolgens een verrassende verdachte in beeld.

 Meer