Plezier op tv (tv-tips)

Vandaag | 19:00 Special: NOS SAIL Away

Informatief, Geen tallships in de Amsterdamse haven dit jaar: SAIL 2020 gaat vanwege de coronacrisis niet door. Ter ...

Geen tallships in de Amsterdamse haven dit jaar: SAIL 2020 gaat vanwege de coronacrisis niet door. Ter compensatie maakt de NOS SAIL Away, waarin de hoogtepunten uit de laatste edities van het grootste nautische evenement van Nederland nog eens voorbijkomen. Driemaster Simone Weimans vaart met de historische driemaster de 'Oosterschelde’ de originele route van de SAIL-In, van de haven van IJmuiden naar de IJ-haven in Amsterdam. Bijzondere schepen Tijdens de vaartocht wordt er teruggeblikt op de voorgaande edities met beelden van bijzondere schepen en de drukte van de pleziervaart, die anders dit jaar op het water te zien waren. Geschiedenis Ondertussen spreekt Simone Weimans aan boord met verschillende gasten onder wie de voorzitter van SAIL 2020, Arie Jan de Waard. Hij vertelt over de geschiedenis van het evenement. Schipper Gerben Nab vertelt over wat een tallship zoals zijn 'Oosterschelde' nu zo bijzonder maakt. (Foto's: Berlinda van Dam/HH)

Morgen | 21:30 Start: Sanditon

Morgen - Serie/soap, Vanaf vanavond is de historische dramaserie Sanditon elke donderdagavond te zien op BBC First. Na ...

Vanaf vanavond is de historische dramaserie Sanditon elke donderdagavond te zien op BBC First. Na vanavond (21:30 uur) wekelijks om 21:00 uur. Bekijk op welk kanaal BBC First bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4169/kanaal-bbc-first. Slaperig De serie speelt zich af aan het begin van de negentiende eeuw in Groot-Brittannië. Sanditon is een plaats die snel verandert. Dit eens slaperige vissersdorpje is bezig te veranderen in een hip spa-resort. Badplaats Wie ook verandert is de impulsieve en onconventionele Charlotte Heywood, die haar rustige huis op het platteland inruilt voor de intriges en het plezier van een badplaats in wording. Ontdekkingsreis Het plot kent verrassende wendingen, terwijl de verborgen agenda's worden onthuld van personages wier fortuin afhankelijk is van het commerciële succes van Sanditon. Charlotte beleeft tijdens deze serie een ontdekkingsreis naar zichzelf en de liefde, maar wel één op haar eigen voorwaarden.

Je vindt hier de programma's van Plezier op tv We hebben de volgende programma's voor Plezier Special: NOS SAIL Away: Informatief, Geen tallships in de Amsterdamse haven dit jaar: SAIL 2020 gaat vanwege de coronacrisis niet door. Ter. Start: Sanditon: Morgen - Serie/soap, Vanaf vanavond is de historische dramaserie Sanditon elke donderdagavond te zien op BBC First. Na. Telekids Mini's: Tee & Mo: Jeugd, Aflevering 36 Animatieserie over het opgewekte 3 jarige aapje Tee en zijn moeder, Mo. Ze wonen in een boomhut in. Telekids Mini's: Tee & Mo: Jeugd, Aflevering 4 Animatieserie over het opgewekte 3 jarige aapje Tee en zijn moeder, Mo. Ze wonen in een boomhut in. Zin in Zappelin: Jeugd, Spannend Superhelden: Veel plezier lied AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met. Littlest Pet Shop: A World Of Our Own: Jeugd, Aflevering 40 Animatieserie over zes huisdieren die in een bijzondere dierenwereld leven. De hond Roxie, kat. Enchantimals: Jeugd, Aflevering 13 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete. Enchantimals: Jeugd, Aflevering 8 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete. Bumba bravo Babilu: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 8 van 20 Het huisdier van Babilu AVROTROS De vrolijke clown Bumba helpt de kleine peuter. Chillen met de Ronks: Serie, Jeugd, Flash, je bent ontslagen! / De grote smeerpoets Rob komt onverwacht op bezoek en ontdekt dat de Ronks.

Plezier op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 06:41 Telekids Mini's: Tee & Mo

Aflevering 36 Animatieserie over het opgewekte 3-jarige aapje Tee en zijn moeder, Mo. Ze wonen in een boomhut in de jungle. Voor Tee is iedere dag een avontuur. Samen met zijn vriendjes en zijn slimme moeder heeft hij veel plezier en leert hij nieuwe dingen.

Vandaag | 08:56 Zin in Zappelin

Spannend - Superhelden: Veel plezier lied - AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Vandaag | 09:27 Littlest Pet Shop: A World Of Our Own

Aflevering 40 Animatieserie over zes huisdieren die in een bijzondere dierenwereld leven. De hond Roxie, kat Jade, hamster Trip, parkiet Edie, schildpad Bev en het geitje Quincy hebben een magische poort ontdekt naar Paw-Tucket, een stad waar alleen dieren wonen. Daar vinden ze alles wat het hartje van een huisdier begeert: een schoonheidssalon, een pretpark, skipistes, prachtige appartementen en nog veel meer. De zes vrienden beleven spannende avonturen in Paw-Tucket, ontmoeten andere dieren en hebben veel plezier.

Vandaag | 10:25 Bumba bravo Babilu

Seizoen 1 - Aflevering 8 van 20 - Het huisdier van Babilu - AVROTROS De vrolijke clown Bumba helpt de kleine peuter Babilu met het ontdekken van nieuwe dingen. Samen maken ze veel plezier.

Vandaag | 10:38 Chillen met de Ronks

Flash, je bent ontslagen! / De grote smeerpoets Rob komt onverwacht op bezoek en ontdekt dat de Ronks plezier beleven aan hun leerproces. / Als Flash zich besluit niet meer te wassen verandert hij in een losgeslagen holbewoner.

Vandaag | 11:53 Enchantimals

Aflevering 2 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Vandaag | 15:15 Zafari

Slurfhulp/De bijzondere gast Animatieserie over een bijzondere groep wilde dieren in Afrika. Aan de voet van de Kilimanjaro bevindt zich een geheime vallei, waar de dieren op magische wijze de vacht of veren van een ander dier hebben gekregen. Samen leren ze nieuwe dingen, hebben ze veel plezier en zijn ze trots op hoe uniek ze zijn.

Morgen | 06:42 Telekids Mini's: Tee & Mo

Aflevering 37 Animatieserie over het opgewekte 3-jarige aapje Tee en zijn moeder, Mo. Ze wonen in een boomhut in de jungle. Voor Tee is iedere dag een avontuur. Samen met zijn vriendjes en zijn slimme moeder heeft hij veel plezier en leert hij nieuwe dingen.

Morgen | 08:54 Zin in Zappelin

Naar buiten - Buitenspelen: Veel plezier lied - AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Morgen | 09:29 Littlest Pet Shop: A World Of Our Own

Aflevering 41 Animatieserie over zes huisdieren die in een bijzondere dierenwereld leven. De hond Roxie, kat Jade, hamster Trip, parkiet Edie, schildpad Bev en het geitje Quincy hebben een magische poort ontdekt naar Paw-Tucket, een stad waar alleen dieren wonen. Daar vinden ze alles wat het hartje van een huisdier begeert: een schoonheidssalon, een pretpark, skipistes, prachtige appartementen en nog veel meer. De zes vrienden beleven spannende avonturen in Paw-Tucket, ontmoeten andere dieren en hebben veel plezier.

Morgen | 10:20 Bumba bravo Babilu

Seizoen 1 - Aflevering 9 van 20 - Babilu fietst - AVROTROS De vrolijke clown Bumba helpt de kleine peuter Babilu met het ontdekken van nieuwe dingen. Samen maken ze veel plezier.

Morgen | 11:05 NOS SAIL Away

Herhaling. Geen tallships in de Amsterdamse haven dit jaar: SAIL 2020 gaat vanwege de coronacrisis niet door. Ter compensatie maakt de NOS SAIL Away, waarin de hoogtepunten uit de laatste edities van het grootste nautische evenement van Nederland nog eens voorbijkomen. Driemaster Simone Weimans vaart met de historische driemaster de 'Oosterschelde’ de originele route van de SAIL-In, van de haven van IJmuiden naar de IJ-haven in Amsterdam. Bijzondere schepen Tijdens de vaartocht wordt er teruggeblikt op de voorgaande edities met beelden van bijzondere schepen en de drukte van de pleziervaart, die anders dit jaar op het water te zien waren. Geschiedenis Ondertussen spreekt Simone Weimans aan boord met verschillende gasten onder wie de voorzitter van SAIL 2020, Arie Jan de Waard. Hij vertelt over de geschiedenis van het evenement. Schipper Gerben Nab vertelt over wat een tallship zoals zijn 'Oosterschelde' nu zo bijzonder maakt. (Foto's: Berlinda van Dam/HH)

Morgen | 11:53 Enchantimals

Aflevering 3 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Morgen | 15:17 Zafari

De geluidenmaker/Een oordeel is zo geveld Animatieserie over een bijzondere groep wilde dieren in Afrika. Aan de voet van de Kilimanjaro bevindt zich een geheime vallei, waar de dieren op magische wijze de vacht of veren van een ander dier hebben gekregen. Samen leren ze nieuwe dingen, hebben ze veel plezier en zijn ze trots op hoe uniek ze zijn.

Overmorgen | 06:40 Telekids Mini's: Tee & Mo

Aflevering 38 Animatieserie over het opgewekte 3-jarige aapje Tee en zijn moeder, Mo. Ze wonen in een boomhut in de jungle. Voor Tee is iedere dag een avontuur. Samen met zijn vriendjes en zijn slimme moeder heeft hij veel plezier en leert hij nieuwe dingen.

Overmorgen | 09:25 Littlest Pet Shop: A World Of Our Own

Aflevering 42 Animatieserie over zes huisdieren die in een bijzondere dierenwereld leven. De hond Roxie, kat Jade, hamster Trip, parkiet Edie, schildpad Bev en het geitje Quincy hebben een magische poort ontdekt naar Paw-Tucket, een stad waar alleen dieren wonen. Daar vinden ze alles wat het hartje van een huisdier begeert: een schoonheidssalon, een pretpark, skipistes, prachtige appartementen en nog veel meer. De zes vrienden beleven spannende avonturen in Paw-Tucket, ontmoeten andere dieren en hebben veel plezier.

Overmorgen | 10:25 Bumba bravo Babilu

Seizoen 1 - Aflevering 10 van 20 - Babilu maakt muziek - AVROTROS De vrolijke clown Bumba helpt de kleine peuter Babilu met het ontdekken van nieuwe dingen. Samen maken ze veel plezier.

Overmorgen | 11:50 Enchantimals

Aflevering 4 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Overmorgen | 15:15 Zafari

Hoi, vloek!/Jobhoppen Animatieserie over een bijzondere groep wilde dieren in Afrika. Aan de voet van de Kilimanjaro bevindt zich een geheime vallei, waar de dieren op magische wijze de vacht of veren van een ander dier hebben gekregen. Samen leren ze nieuwe dingen, hebben ze veel plezier en zijn ze trots op hoe uniek ze zijn.

Za 15 augustus 2020 | 08:04 Littlest Pet Shop: A World Of Our Own

Aflevering 43 Animatieserie over zes huisdieren die in een bijzondere dierenwereld leven. De hond Roxie, kat Jade, hamster Trip, parkiet Edie, schildpad Bev en het geitje Quincy hebben een magische poort ontdekt naar Paw-Tucket, een stad waar alleen dieren wonen. Daar vinden ze alles wat het hartje van een huisdier begeert: een schoonheidssalon, een pretpark, skipistes, prachtige appartementen en nog veel meer. De zes vrienden beleven spannende avonturen in Paw-Tucket, ontmoeten andere dieren en hebben veel plezier.

Za 15 augustus 2020 | 08:34 Zin in Zappelin

Naar buiten - Buitenspelen: Veel plezier lied - AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Za 15 augustus 2020 | 10:30 Plezier En Passie

Seizoen 13 - Aflevering 4 Vrijetijdsprogramma waarin de leukste plekken in zowel binnen- als buitenland worden bezocht waar het heerlijk ontspannen en genieten is. We volgen enthousiaste Nederlanders die met veel plezier en vol passie hun vrije tijd invullen.

Za 15 augustus 2020 | 12:30 Holland van boven

Seizoen 3 - Aflevering 32 van 52 Holland van Boven vliegt over heel Nederland en strijkt iedere week neer in een andere provincie. We ontmoeten mensen en vertellen hun verhaal en wat Nederland te bieden heeft. Wat is er te doen, hoe is het om er te wonen en te werken. Een kinderdagverblijf of een dierenkliniek met een nieuwe behandeling of de historische haven van Enkhuizen. Gepassioneerde ondernemers met een pannenkoekenhuis in de duinen of een unieke rondvaart in de grachten. We willen dat u met plezier kijkt en bedenkt waar u in het weekend eens naartoe moet in ons mooie land.

Za 15 augustus 2020 | 14:00 Plezier En Passie

Seizoen 13 - Aflevering 1 Vrijetijdsprogramma waarin de leukste plekken in zowel binnen- als buitenland worden bezocht waar het heerlijk ontspannen en genieten is. We volgen enthousiaste Nederlanders die met veel plezier en vol passie hun vrije tijd invullen.

Zo 16 augustus 2020 | 08:04 Littlest Pet Shop: A World Of Our Own

Aflevering 44 Animatieserie over zes huisdieren die in een bijzondere dierenwereld leven. De hond Roxie, kat Jade, hamster Trip, parkiet Edie, schildpad Bev en het geitje Quincy hebben een magische poort ontdekt naar Paw-Tucket, een stad waar alleen dieren wonen. Daar vinden ze alles wat het hartje van een huisdier begeert: een schoonheidssalon, een pretpark, skipistes, prachtige appartementen en nog veel meer. De zes vrienden beleven spannende avonturen in Paw-Tucket, ontmoeten andere dieren en hebben veel plezier.

Zo 16 augustus 2020 | 08:30 Marathon: Zafari

Stenen stapelen/Kleurendapper Animatieserie over een bijzondere groep wilde dieren in Afrika. Aan de voet van de Kilimanjaro bevindt zich een geheime vallei, waar de dieren op magische wijze de vacht of veren van een ander dier hebben gekregen. Samen leren ze nieuwe dingen, hebben ze veel plezier en zijn ze trots op hoe uniek ze zijn.

 Meer

Plezier op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:44 Telekids Mini's: Tee & Mo

Aflevering 4 Animatieserie over het opgewekte 3-jarige aapje Tee en zijn moeder, Mo. Ze wonen in een boomhut in de jungle. Voor Tee is iedere dag een avontuur. Samen met zijn vriendjes en zijn slimme moeder heeft hij veel plezier en leert hij nieuwe dingen.

Vandaag | 09:57 Enchantimals

Aflevering 13 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Vandaag | 10:07 Enchantimals

Aflevering 8 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Vandaag | 10:38 Chillen met de Ronks

Flash, je bent ontslagen! / De grote smeerpoets Rob komt onverwacht op bezoek en ontdekt dat de Ronks plezier beleven aan hun leerproces. / Als Flash zich besluit niet meer te wassen verandert hij in een losgeslagen holbewoner.

Vandaag | 19:25 D5R

Seizoen 3 Realistische fictiereeks over vijf tieners die elkaar kennen van school, maar ook daarbuiten goed bevriend zijn. Ze beleven veel plezier, maar worden ook geconfronteerd met moeilijke momenten, problemen en tegenslagen.

Vandaag | 23:01 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 292 - De Storm Dumball en Darwin hebben aan Anais beloofd om samen met haar een ponyfilm te kijken maar alleen al het huren ervan levert de nodige problemen op./Carmen en Alan maken iedereen gek met hun verliefderigheid. Door zijn opmerkingen drijft Gumball het gelukkige paar uit elkaar. Tot groot plezier van Masami.

Morgen | 06:43 Telekids Mini's: Tee & Mo

Aflevering 5 Animatieserie over het opgewekte 3-jarige aapje Tee en zijn moeder, Mo. Ze wonen in een boomhut in de jungle. Voor Tee is iedere dag een avontuur. Samen met zijn vriendjes en zijn slimme moeder heeft hij veel plezier en leert hij nieuwe dingen.

Morgen | 09:57 Enchantimals

Aflevering 14 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Morgen | 10:00 The Joy of Painting with Bob Ross

Seizoen 19 - Aflevering 5 - Camper's Haven Warme luchten, plezierige vallei en paarse mistige bergen - de perfecte plaats om je tent op te zetten en met schilder Bob Ross te genieten van het uitzicht.

Morgen | 10:07 Enchantimals

Aflevering 9 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Morgen | 19:25 D5R

Seizoen 3 Realistische fictiereeks over vijf tieners die elkaar kennen van school, maar ook daarbuiten goed bevriend zijn. Ze beleven veel plezier, maar worden ook geconfronteerd met moeilijke momenten, problemen en tegenslagen.

Morgen | 21:35 Le grand bain

Morgen - Comedy, Film, In het gemeentelijk zwembad bekwaamt een groepje mannen van middelbare leeftijd zich in de kunst van het synchroonzwemmen. Hun trainster Delphine is een voormalig zwemkampioene die haar portie ellende wel gehad heeft. De heren ...

In het gemeentelijk zwembad bekwaamt een groepje mannen van middelbare leeftijd zich in de kunst van het synchroonzwemmen. Hun trainster Delphine is een voormalig zwemkampioene die haar portie ellende wel gehad heeft. De heren zelf zijn van diverse pluimage en hebben ook allemaal zo hun eigen besognes. Samen vormen ze echter een hecht team en zijn ze er voor elkaar. Ondanks sceptische reacties van familie en vrienden besluiten ze als team voor Frankrijk uit te komen op het WK synchroonzwemmen. Met veel wilskracht storten ze zich in het avontuur, dat hen het zelfvertrouwen en het plezier in het leven teruggeeft.

Overmorgen | 06:04 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 53 - Koude Winter Dag Het is een koude winterdag en Peppa en George willen in de modderpoelen springen. De moddelpoelen zijn alleen bevroren en heel glad. Als het begint te sneeuwen komen Peppa's vrienden met sleeën. Iedereen heeft veel plezier.

Overmorgen | 06:45 Telekids Mini's: Tee & Mo

Aflevering 6 Animatieserie over het opgewekte 3-jarige aapje Tee en zijn moeder, Mo. Ze wonen in een boomhut in de jungle. Voor Tee is iedere dag een avontuur. Samen met zijn vriendjes en zijn slimme moeder heeft hij veel plezier en leert hij nieuwe dingen.

Overmorgen | 10:10 Enchantimals

Aflevering 15 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Overmorgen | 10:15 Enchantimals

Aflevering 10 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Overmorgen | 16:45 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 291 - De Pony Dumball en Darwin hebben aan Anais beloofd om samen met haar een ponyfilm te kijken maar alleen al het huren ervan levert de nodige problemen op./Carmen en Alan maken iedereen gek met hun verliefderigheid. Door zijn opmerkingen drijft Gumball het gelukkige paar uit elkaar. Tot groot plezier van Masami.

Overmorgen | 16:55 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 292 - De Storm Dumball en Darwin hebben aan Anais beloofd om samen met haar een ponyfilm te kijken maar alleen al het huren ervan levert de nodige problemen op./Carmen en Alan maken iedereen gek met hun verliefderigheid. Door zijn opmerkingen drijft Gumball het gelukkige paar uit elkaar. Tot groot plezier van Masami.

Overmorgen | 19:30 D5R

Seizoen 3 Realistische fictiereeks over vijf tieners die elkaar kennen van school, maar ook daarbuiten goed bevriend zijn. Ze beleven veel plezier, maar worden ook geconfronteerd met moeilijke momenten, problemen en tegenslagen.

Za 15 augustus 2020 | 03:35 Carnage Park

15/08 - Film, Wanneer Vivian ontvoerd wordt door bankrovers, komen ze terecht in de Mojavewoestijn. Ze beseffen niet dat ze op het jachtterrein zijn beland van sluipschutter Wyatt Moss, een ex militair en psychopaat die veel plezier beleeft aan het ...

Wanneer Vivian ontvoerd wordt door bankrovers, komen ze terecht in de Mojavewoestijn. Ze beseffen niet dat ze op het jachtterrein zijn beland van sluipschutter Wyatt Moss, een ex-militair en psychopaat die veel plezier beleeft aan het opjagen van dwalende mensen. Na het doden van de bankrovers krijgt Vivian een voorsprong voordat Wyatt de achtervolging inzet.

Za 15 augustus 2020 | 06:45 Telekids Mini's: Tee & Mo

Aflevering 7 Animatieserie over het opgewekte 3-jarige aapje Tee en zijn moeder, Mo. Ze wonen in een boomhut in de jungle. Voor Tee is iedere dag een avontuur. Samen met zijn vriendjes en zijn slimme moeder heeft hij veel plezier en leert hij nieuwe dingen.

Za 15 augustus 2020 | 09:45 Littlest Pet Shop: A World Of Our Own

Aflevering 21 Animatieserie over zes huisdieren die in een bijzondere dierenwereld leven. De hond Roxie, kat Jade, hamster Trip, parkiet Edie, schildpad Bev en het geitje Quincy hebben een magische poort ontdekt naar Paw-Tucket, een stad waar alleen dieren wonen. Daar vinden ze alles wat het hartje van een huisdier begeert: een schoonheidssalon, een pretpark, skipistes, prachtige appartementen en nog veel meer. De zes vrienden beleven spannende avonturen in Paw-Tucket, ontmoeten andere dieren en hebben veel plezier.

Zo 16 augustus 2020 | 06:45 Telekids Mini's: Tee & Mo

Aflevering 8 Animatieserie over het opgewekte 3-jarige aapje Tee en zijn moeder, Mo. Ze wonen in een boomhut in de jungle. Voor Tee is iedere dag een avontuur. Samen met zijn vriendjes en zijn slimme moeder heeft hij veel plezier en leert hij nieuwe dingen.

Zo 16 augustus 2020 | 08:30 Een huis vol

Seizoen 8 In Rotterdam heeft Jay hulp van zijn ouders die overgekomen zijn vanuit Curaçao om hem te helpen met zijn vijf kinderen en het huishouden. Maar omdat zijn ouders niet voor altijd kunnen blijven, heeft Jay een slim plan bedacht. De familie Buddenbruck maakt zich klaar voor een heerlijke vakantie met het hele gezin. Met een gezelschap van twaalf mensen, moeten er heel wat spullen mee. Voor het vakantieplezier kan beginnen, moet er uitgepakt worden en dat blijkt nog een hele uitdaging, zeker als de kinderen hun zinnen op de jacuzzi gezet hebben. Een stuk rustiger gaat het eraan toe bij de familie Nagelkerke. Na een heerlijke zomer op de camping is het weer tijd voor het gewone leven. De school gaat weer beginnen, dus de familie verlaat met dubbele gevoelens het vakantiehuisje. En na een hele zomer op de camping met acht kinderen, is dit gerust een volksverhuizing te noemen.

 Meer