Je vindt hier de programma's van Plek op tv We hebben de volgende programma's voor Plek Hit the Road: bijzondere optredens: Amusement, Herhaling. Zaterdagavond is weer een nieuwe aflevering van het programma Hit the Road te zien op SBS6. De. Documentaire: Temples of Sports Lord's: Sport, Temples of Sport is een negendelige serie over de meest iconische stadions en plekken in de wereld van de. Counting On: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 2 Courting Jinger De grote dag komt snel dichterbij. In de aanloop naar Jingers. Wissper: Morgen - Jeugd, Seizoen 1 De lachende kameel Animatieserie. Wissper is een klein meisje, maar niet zomaar een klein. Documentaire: Abe Lentra: Morgen - Sport, De Eeuwige Sportvelden Afl. Abe Lenstra. In De Eeuwige Sportvelden wordt een overleden topsporter nog. Documentaire: Aad Mansveld: Morgen - Sport, De Eeuwige Sportvelden Afl. Aad Mansveld. In De Eeuwige Sportvelden wordt een overleden topsporter nog. Documentaire: Temples of Sports Maracanã: Morgen - Sport, Temples of Sport is een negendelige serie over de meest iconische stadions en plekken in de wereld van. Ax Men: Reborn: Morgen - Informatief, Seizoen 10 Aflevering 5 The Longest Road Danny Pihl vecht fysiek en mentaal wanneer hij zijn. RTL Woonmagazine: Morgen - Informatief, Seizoen 10 Aflevering 3 Scandinavisch wonen is een blijvende trend. Jan des Bouvrie gaat aan de. Telekids Mini's: Hello Kitty And Friends: Morgen - Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 29 Animatieserie. Hello Kitty en haar allerbeste vriendjes beleven spannende.

Plek op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 23:45 Hit the Road: bijzondere optredens

Herhaling. Zaterdagavond is weer een nieuwe aflevering van het programma Hit the Road te zien op SBS6. De deelnemers zingen vanuit een rijdende auto, naast een bekende chauffeur. De uitzendingen zijn elke zaterdag rond 21:30 uur. Betekenis Iedere deelnemer zingt een lied dat een speciale betekenis voor hem of haar heeft. Daarvoor deelt iedereen zijn of haar bijzondere verhaal aan Gordon, Edsilia Rombley, Nick & Simon of Roel van Velzen. Emotioneel De BN'ers rijden door het land om de deelnemers op te pikken. Dat levert emotionele en grappige verhalen op, gevolgd door bijzondere zangperformances. Achterbank De chauffeurs luisteren tijdens het rijden van de auto en bepalen uiteindelijk wie er op de achterbank mogen blijven zitten. Daar is slechts plek voor twee. Afvallers worden opgevangen in de bezemwagen. Aan het eind van het programma gaat de deelnemer die het meest overtuigde naar huis met een nieuwe auto. Je kunt alle afleveringen van Hit the Road terugkijken op KIJK.nl en de leukste fragmenten zie je op gids.tv/programma/hit-the-road.

Morgen | 07:00 Wissper

Seizoen 1 - De lachende kameel Animatieserie. Wissper is een klein meisje, maar niet zomaar een klein meisje. Wissper kan namelijk met dieren praten. Ze werd geboren met deze magische eigenschap en heeft nu een liefdevolle band met de meest uiteenlopende dieren. Door het gebruik van het toverwoord 'Ssssh...' kan ze zich verplaatsen naar plekken waar een dier in nood is. Op deze manier helpt ze de dieren en dat zorgt vaak voor spannende avonturen.

Morgen | 11:12 RTL Woonmagazine

Seizoen 10 - Aflevering 3 Scandinavisch wonen is een blijvende trend. Jan des Bouvrie gaat aan de slag voor Yolanda en Gijsbert, die deze woonstijl graag terugzien in hun inrichting. De kinderen zijn bijna allemaal het huis uit, dus is het tijd om er een plek voor hun twee van te maken. Daarnaast kijken we binnen bij een woning in een oude zuivelfabriek.

Morgen | 11:17 Telekids Mini's: Hello Kitty And Friends

Seizoen 1 - Aflevering 29 Animatieserie. Hello Kitty en haar allerbeste vriendjes beleven spannende avonturen: ze reizen van de Zuidpool naar de Noordpool en alle plekken daartussenin. Ze maken zelfs een reis naar de ruimte! Tijdens hun avonturen leren ze belangrijke levenslessen en sluiten ze nieuwe vriendschappen.

Morgen | 11:25 BinnensteBuiten

Seizoen 2020 - Aflevering 110 van 321 - KRO-NCRV Marlous en Bram wonen in Arnhem met hun twee zoons in het eerste huis in Nederland dat is gebouwd van afvalplastic. Ze hebben het helemaal zelf ontworpen. Iedereen verklaarde hen voor gek, maar het is ze gelukt. Als moderne nomaden kunnen ze in dit plastic huis overal wonen; het is zo op te tillen en te verplaatsen naar een andere plek. Bijzonder is dat ook de stoelen, lampen en de gordijnen van afvalplastic zijn gemaakt, dat anders zou worden verbrand. Ze willen op deze manier laten zien dat je met betrekking tot het plasticprobleem toch iets goeds kan doen voor onze aarde. * Chef-kok Ramon Brugman maakt een Philly cheesesteak-sandwich. Dit broodje is immens populair in Philadelphia en Ramon geeft er zijn eigen twist aan. * Tuinexpert Martin Stuger helpt fotograaf Paula uit Breukelen om haar tuin te vergroenen, een trend die we steeds vaker zien. Beton is uit, planten zijn in. Martin geeft tips en laat zien hoe je van je tuin in een dag een vogel- en insectvriendelijk paradijs kan maken. En dat alles op een bloedhete, zomerse dag.

Morgen | 11:35 Nelli en Nora

Seizoen 1 - Aflevering 37 van 52 - Nora's plantje - KRO-NCRV De meisjes krijgen een plantje van mevrouw Bonner, ze mogen het zelf verzorgen en planten. Nelli vindt al gauw een mooi plekje, Nora is er langer naar op zoek.

Morgen | 12:10 Lang Leve de Liefde

Seizoen 2 - Aflevering 35 van 104 Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via datingapps, speeddates of vluchtige blinddates, maar we willen tegelijkertijd wel iemand vinden om oud mee te worden. Stel je nu eens voor dat er een plek is waar singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen... door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen. Dat is Lang Leve de Liefde. Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.

Morgen | 13:35 Kiwi & Strit

Seizoen 1 - Aflevering 14 van 26 - De nieuwe foto - VPRO Op een open plek in het bos leven twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi is toegewijd, netjes en geel, Strit is een paarse losbol en sloddervos. Ze zijn nieuwsgierig en maken altijd veel lol.

Morgen | 14:10 Wissper

Seizoen 1 - Stemverlies Animatieserie. Wissper is een klein meisje, maar niet zomaar een klein meisje. Wissper kan namelijk met dieren praten. Ze werd geboren met deze magische eigenschap en heeft nu een liefdevolle band met de meest uiteenlopende dieren. Door het gebruik van het toverwoord 'Ssssh...' kan ze zich verplaatsen naar plekken waar een dier in nood is. Op deze manier helpt ze de dieren en dat zorgt vaak voor spannende avonturen.

Morgen | 18:00 Lang Leve de Liefde

Seizoen 2 - Aflevering 36 van 104 Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via datingapps, speeddates of vluchtige blinddates, maar we willen tegelijkertijd wel iemand vinden om oud mee te worden. Stel je nu eens voor dat er een plek is waar singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen... door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen. Dat is Lang Leve de Liefde. Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.

Morgen | 18:45 BinnensteBuiten

Seizoen 2020 - Aflevering 111 van 321 - KRO-NCRV Nadja van de Griendt woont samen met haar zoontje Ilja in een zelfgebouwd huis van stro en leem. Haar 'Stro Paleis' staat op Minitopia, een terrein in Den Bosch met kleine, alternatieve en duurzame woningen, dat bewoond mag worden tot 2023. Nadja kan het soms nog steeds niet geloven dat zij samen met haar zoontje in hun eigengebouwde huisje wonen. Ze probeert ook met eten zo zelfvoorzienend mogelijk te zijn. Nadja hoopt nog heel lang te kunnen genieten van hun duurzame 'Stro Paleis'. * Chef-kok Ramon Brugman maakt een versgebakken tortilla met gegrild lamsvlees, chipotle mayonaise (pittig!) en een salade. Daar word je meteen vrolijk van, als je het ziet én als je het proeft. * Het gentiaanblauwtje is het vlaggenschip van de natte heide. Deze zeldzame vlinder laat zich nog maar op een paar plekken in Nederland zien, waaronder op de Strabrechtse Heide in Brabant. Boswachter en entomoloog Jap Smits neemt Marieke Schatteleijn mee de hei op. Samen gaan ze op zoek naar vlinders en de bijzondere mieren die ervoor zorgen dat het gentiaanblauwtje kan blijven bestaan.

Morgen | 23:25 Adieu God?

Seizoen 2020 - Aflevering 11 van 12 - Tim Fransen - EO 'Jezus is een liefdevolle topgozer', zegt cabaretier en filosoof Tim Fransen zonder ironie. Want hoewel veel cabaretiers die in de kerk zijn opgevoed daar een enorme aversie tegen religie aan hebben overgehouden, is Fransen mild over het geloof. Zo bewaart hij goede herinneringen aan de kerk waar hij als kind zondags kwam. Het was voor hem een veilige plek. Tegenwoordig komt hij er alleen nog met Kerst, om er piano te spelen, terwijl zijn vader het kerkkoor dirigeert waarin zijn moeder zingt. Tijdens Fransens studententijd maakte het geloof plaats voor filosofie en het boeddhisme. In God geloven werd voor Fransen ongeloofwaardig.

Morgen | 23:55 Lang Leve de Liefde

Seizoen 2 - Aflevering 36 van 104 Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via datingapps, speeddates of vluchtige blinddates, maar we willen tegelijkertijd wel iemand vinden om oud mee te worden. Stel je nu eens voor dat er een plek is waar singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen... door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen. Dat is Lang Leve de Liefde. Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.

Overmorgen | 00:54 9-1-1

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 10 - Worst Day Ever In de nasleep van een dodelijk vliegtuigongeluk, spoeden Bobby en zijn team naar de plek des onheils, terwijl Athena de paniek en de chaos op de luchthaven het hoofd biedt.

Overmorgen | 06:56 Wissper

Seizoen 1 - Flamingo flamenco Animatieserie. Wissper is een klein meisje, maar niet zomaar een klein meisje. Wissper kan namelijk met dieren praten. Ze werd geboren met deze magische eigenschap en heeft nu een liefdevolle band met de meest uiteenlopende dieren. Door het gebruik van het toverwoord 'Ssssh...' kan ze zich verplaatsen naar plekken waar een dier in nood is. Op deze manier helpt ze de dieren en dat zorgt vaak voor spannende avonturen.

Overmorgen | 11:18 Telekids Mini's: Hello Kitty And Friends

Seizoen 1 - Aflevering 30 Animatieserie. Hello Kitty en haar allerbeste vriendjes beleven spannende avonturen: ze reizen van de Zuidpool naar de Noordpool en alle plekken daartussenin. Ze maken zelfs een reis naar de ruimte! Tijdens hun avonturen leren ze belangrijke levenslessen en sluiten ze nieuwe vriendschappen.

Overmorgen | 11:25 BinnensteBuiten

Seizoen 2020 - Aflevering 111 van 321 - KRO-NCRV Nadja van de Griendt woont samen met haar zoontje Ilja in een zelfgebouwd huis van stro en leem. Haar 'Stro Paleis' staat op Minitopia, een terrein in Den Bosch met kleine, alternatieve en duurzame woningen, dat bewoond mag worden tot 2023. Nadja kan het soms nog steeds niet geloven dat zij samen met haar zoontje in hun eigengebouwde huisje wonen. Ze probeert ook met eten zo zelfvoorzienend mogelijk te zijn. Nadja hoopt nog heel lang te kunnen genieten van hun duurzame 'Stro Paleis'. * Chef-kok Ramon Brugman maakt een versgebakken tortilla met gegrild lamsvlees, chipotle mayonaise (pittig!) en een salade. Daar word je meteen vrolijk van, als je het ziet én als je het proeft. * Het gentiaanblauwtje is het vlaggenschip van de natte heide. Deze zeldzame vlinder laat zich nog maar op een paar plekken in Nederland zien, waaronder op de Strabrechtse Heide in Brabant. Boswachter en entomoloog Jap Smits neemt Marieke Schatteleijn mee de hei op. Samen gaan ze op zoek naar vlinders en de bijzondere mieren die ervoor zorgen dat het gentiaanblauwtje kan blijven bestaan.

Overmorgen | 12:05 Lang Leve de Liefde

Seizoen 2 - Aflevering 36 van 104 Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via datingapps, speeddates of vluchtige blinddates, maar we willen tegelijkertijd wel iemand vinden om oud mee te worden. Stel je nu eens voor dat er een plek is waar singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen... door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen. Dat is Lang Leve de Liefde. Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.

Overmorgen | 13:35 Kiwi & Strit

Seizoen 1 - Aflevering 15 van 26 - Cake - VPRO Op een open plek in het bos leven twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi is toegewijd, netjes en geel, Strit is een paarse losbol en sloddervos. Ze zijn nieuwsgierig en maken altijd veel lol.

Overmorgen | 14:11 Wissper

Seizoen 1 - Groene ijsberen? Animatieserie. Wissper is een klein meisje, maar niet zomaar een klein meisje. Wissper kan namelijk met dieren praten. Ze werd geboren met deze magische eigenschap en heeft nu een liefdevolle band met de meest uiteenlopende dieren. Door het gebruik van het toverwoord 'Ssssh...' kan ze zich verplaatsen naar plekken waar een dier in nood is. Op deze manier helpt ze de dieren en dat zorgt vaak voor spannende avonturen.

Overmorgen | 18:00 Lang Leve de Liefde

Seizoen 2 - Aflevering 37 van 104 Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via datingapps, speeddates of vluchtige blinddates, maar we willen tegelijkertijd wel iemand vinden om oud mee te worden. Stel je nu eens voor dat er een plek is waar singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen... door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen. Dat is Lang Leve de Liefde. Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.

Overmorgen | 23:50 Lang Leve de Liefde

Seizoen 2 - Aflevering 37 van 104 Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via datingapps, speeddates of vluchtige blinddates, maar we willen tegelijkertijd wel iemand vinden om oud mee te worden. Stel je nu eens voor dat er een plek is waar singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen... door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen. Dat is Lang Leve de Liefde. Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.

Wo 30 september 2020 | 06:55 Wissper

Seizoen 1 - Als een big in het water Animatieserie. Wissper is een klein meisje, maar niet zomaar een klein meisje. Wissper kan namelijk met dieren praten. Ze werd geboren met deze magische eigenschap en heeft nu een liefdevolle band met de meest uiteenlopende dieren. Door het gebruik van het toverwoord 'Ssssh...' kan ze zich verplaatsen naar plekken waar een dier in nood is. Op deze manier helpt ze de dieren en dat zorgt vaak voor spannende avonturen.

 Meer

Plek op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 23:50 Documentaire: Temples of Sports Lord's

Temples of Sport is een negendelige serie over de meest iconische stadions en plekken in de wereld van de topsport. Met historische momenten en unieke opnames verkennen we het verleden, het heden en de toekomst om te ontdekken wat deze plekken betekenen voor degenen die hen het meest aanbidden: de fans. In deze aflevering staat de cricket-tempel Lord's Cricket Ground centraal.

Morgen | 02:00 Counting On

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Courting Jinger De grote dag komt snel dichterbij. In de aanloop naar Jingers bruiloft blikken we terug op Jeremy's aanzoek en een bijzondere plek in het huis van de Duggars.

Morgen | 09:35 Documentaire: Abe Lentra

De Eeuwige Sportvelden Afl. Abe Lenstra. In De Eeuwige Sportvelden wordt een overleden topsporter nog eenmaal in de sportlights gezet. Een panel van deskundigen haalt herinneringen op, een bewonderaar gaat terug naar plekken die belangrijk waren voor de sporter.

Morgen | 09:45 Documentaire: Aad Mansveld

De Eeuwige Sportvelden Afl. Aad Mansveld. In De Eeuwige Sportvelden wordt een overleden topsporter nog eenmaal in de sportlights gezet. Een panel van deskundigen haalt herinneringen op, een bewonderaar gaat terug naar plekken die belangrijk waren voor de sporter.

Morgen | 10:10 Documentaire: Temples of Sports Maracanã

Temples of Sport is een negendelige serie over de meest iconische stadions en plekken in de wereld van de topsport. Met historische momenten en unieke opnames verkennen we het verleden, het heden en de toekomst om te ontdekken wat deze plekken betekenen voor degenen die hen het meest aanbidden: de fans. In deze aflevering staat de voetbaltempel Maracanã centraal.

Morgen | 11:05 Ax Men: Reborn

Seizoen 10 - Aflevering 5 - The Longest Road Danny Pihl vecht fysiek en mentaal wanneer hij zijn eerste werkplek alleen runt. Het snelle werken van Frank Harkness vraagt op een steile, met sneeuw bedekte berghelling te veel van zijn apparatuur.

Morgen | 11:28 En Route avec Pleijsier

Aflevering 3 - Acteur Sjoerd Pleijsier maakt samen met zijn beste vriend chef-kok én Fransman Jacques Rouet de ultieme roadtrip door Frankrijk. Met de herinneringen aan het verleden in hun gedachten rijden zij de Franse versie van de route 66: de beroemde N7. Ondertussen ontdekken zij langs deze befaamde route de heerlijkste wijnen, de lekkerste gerechten, bijzondere verhalen en culinaire geheimen. Sjoerd en Jacques zijn nog steeds in Lyon waar zij les Halles Paul Bocuse bezoeken: een overdekte markt met de lekkerste Franse delicatessen. Ze trakteren zichzelf op kikkerbillen en zetten vervolgens hun reis naar het zuiden voort richting Condrieu. Hier bezoeken zij de oudste Viognier-wijngaard ter wereld. Die zij uiteraard niet verlaten zonder een goed glas te hebben geproefd. In Carpentras neemt truffelkoning Serge de mannen mee naar de mooiste culinaire plekjes: een kaasmakerij met overheerlijke truffel-brie en een patisserie waar gekonfijt fruit de specialiteit is. In het restaurant van Serge genieten zij van zijn kookkunsten, waar de truffel uiteraard een hoofdrol in speelt, en ontmoeten zij de Nederlander Daan van Dijkman die Nederland heeft verlaten en inmiddels zelf wijn maakt in Frankrijk. Op zijn Domaine de Marotte proeven zij de rosé van Daan en maken van de gelegenheid gebruik om op dit idyllische plekje de volgende editie van de Kir-test te houden. Een editie met een minder geslaagde afloop...

Morgen | 14:15 Documentaire: Garrincha

De Eeuwige Sportvelden Afl.Garrincha . In De Eeuwige Sportvelden wordt een overleden topsporter nog eenmaal in de sportlights gezet. Een panel van deskundigen haalt herinneringen op, een bewonderaar gaat terug naar plekken die belangrijk waren voor de sporter.

Morgen | 15:10 Last Night In...

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Blood Never Lies Verken de donkere hoeken van de stad tussen zonsondergang en zonsopgang. De duisternis verandert de stad in een plek waar alles mogelijk is.

Morgen | 21:40 Documentaire: Temples of Sports Alpe d'Huez

Temples of Sport is een negendelige serie over de meest iconische stadions en plekken in de wereld van de topsport. Met historische momenten en unieke opnames verkennen we het verleden, het heden en de toekomst om te ontdekken wat deze plekken betekenen voor degenen die hen het meest aanbidden: de fans. In deze aflevering staat het wielerwalhalla Alpe d'Huez centraal.

Morgen | 22:30 Documentaire: Laurent Fignon

De Eeuwige Sportvelden Afl. Laurent Fignon. In De Eeuwige Sportvelden wordt een overleden topsporter nog eenmaal in de sportlights gezet. Een panel van deskundigen haalt herinneringen op, een bewonderaar gaat terug naar plekken die belangrijk waren voor de sporter.

Morgen | 22:45 Documentaire: Bep van Klaveren

De Eeuwige Sportvelden Afl. Bep Van Klaveren. In De Eeuwige Sportvelden wordt een overleden topsporter nog eenmaal in de sportlights gezet. Een panel van deskundigen haalt herinneringen op, een bewonderaar gaat terug naar plekken die belangrijk waren voor de sporter.

Overmorgen | 00:25 Documentaire: Temples of Sports MCG

Temples of Sport is een negendelige serie over de meest iconische stadions en plekken in de wereld van de topsport. Met historische momenten en unieke opnames verkennen we het verleden, het heden en de toekomst om te ontdekken wat deze plekken betekenen voor degenen die hen het meest aanbidden: de fans. In deze aflevering staat de cricket-tempel Melbourne Cricket Ground centraal.

Overmorgen | 03:30 Ax Men: Reborn

Seizoen 10 - Aflevering 5 - The Longest Road Danny Pihl vecht fysiek en mentaal wanneer hij zijn eerste werkplek alleen runt. Het snelle werken van Frank Harkness vraagt op een steile, met sneeuw bedekte berghelling te veel van zijn apparatuur.

Overmorgen | 04:20 Last Night In...

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Blood Never Lies Verken de donkere hoeken van de stad tussen zonsondergang en zonsopgang. De duisternis verandert de stad in een plek waar alles mogelijk is.

Overmorgen | 09:35 Documentaire: Wim Ruska

De Eeuwige Sportvelden Afl. Wim Ruska. In De Eeuwige Sportvelden wordt een overleden topsporter nog eenmaal in de sportlights gezet. Een panel van deskundigen haalt herinneringen op, een bewonderaar gaat terug naar plekken die belangrijk waren voor de sporter.

Overmorgen | 09:40 Last Night In...

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Blood Never Lies Verken de donkere hoeken van de stad tussen zonsondergang en zonsopgang. De duisternis verandert de stad in een plek waar alles mogelijk is.

Overmorgen | 09:45 Documentaire: Alexander Dale Oen

De Eeuwige Sportvelden Afl. Alexander Dale Oen. In De Eeuwige Sportvelden wordt een overleden topsporter nog eenmaal in de sportlights gezet. Een panel van deskundigen haalt herinneringen op, een bewonderaar gaat terug naar plekken die belangrijk waren voor de sporter.

Overmorgen | 10:10 Documentaire: Temples of Sports Wembley

Temples of Sport is een negendelige serie over de meest iconische stadions en plekken in de wereld van de topsport. Met historische momenten en unieke opnames verkennen we het verleden, het heden en de toekomst om te ontdekken wat deze plekken betekenen voor degenen die hen het meest aanbidden: de fans. In deze aflevering staat de voetbaltempel Wembley centraal.

Overmorgen | 14:07 Teen Mom: Young & Pregnant

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Don't Feel Bad For Me Ashley en Bar gaan verder met hun leven. Kayla komt op een breekpunt met Stephan. Rachel vindt het lastig om Drew een plekje te geven in het leven van Hazelee. Brianna moet een beslissing nemen. Kiaya en Teazha verliezen allebei hun geduld.

Overmorgen | 14:15 Documentaire: Lloyd Doesburg

De Eeuwige Sportvelden Afl. Lloyd Doesburg. In De Eeuwige Sportvelden wordt een overleden topsporter nog eenmaal in de sportlights gezet. Een panel van deskundigen haalt herinneringen op, een bewonderaar gaat terug naar plekken die belangrijk waren voor de sporter.

Wo 30 september 2020 | 00:30 Documentaire: Temples of Sports St. Andrews

Temples of Sport is een negendelige serie over de meest iconische stadions en plekken in de wereld van de topsport. Met historische momenten en unieke opnames verkennen we het verleden, het heden en de toekomst om te ontdekken wat deze plekken betekenen voor degenen die hen het meest aanbidden: de fans. In deze aflevering staat St. Andrews centraal, de golf bakermat.

Wo 30 september 2020 | 04:48 How It's Made: Dream Cars

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Morgan 3-Wheeler Lijkt je droom-auto op een Morgan Three-Wheeler? De crew reist af naar de plek waar het begon, waar de werking en het prachtige exterieur van de auto worden bewonderd.

Wo 30 september 2020 | 08:15 Blowing Up History

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Medieval Cathedral Mysteries Een middeleeuws bouwkundig wonder zou mogelijk de resten van de drie Wijzen uit het Oosten herbergen. Wetenschappers en deskundigen duiken in het mysterie van deze religieuze plek.

Wo 30 september 2020 | 09:35 Documentaire: Theo Bos

De Eeuwige Sportvelden Afl. Theo Bos. In De Eeuwige Sportvelden wordt een overleden topsporter nog eenmaal in de sportlights gezet. Een panel van deskundigen haalt herinneringen op, een bewonderaar gaat terug naar plekken die belangrijk waren voor de sporter.

Wo 30 september 2020 | 09:45 Documentaire: Gerrie Mühren

De Eeuwige Sportvelden Afl. Gerrie Mühren. In De Eeuwige Sportvelden wordt een overleden topsporter nog eenmaal in de sportlights gezet. Een panel van deskundigen haalt herinneringen op, een bewonderaar gaat terug naar plekken die belangrijk waren voor de sporter.

Wo 30 september 2020 | 10:10 Documentaire: Temples of Sports Alpe d'Huez

Temples of Sport is een negendelige serie over de meest iconische stadions en plekken in de wereld van de topsport. Met historische momenten en unieke opnames verkennen we het verleden, het heden en de toekomst om te ontdekken wat deze plekken betekenen voor degenen die hen het meest aanbidden: de fans. In deze aflevering staat het wielerwalhalla Alpe d'Huez centraal.

 Meer

Plek gemist

Eerder Vandaag | 22:10 Documentaire: Theo Bos

De Eeuwige Sportvelden Afl. Theo Bos. In De Eeuwige Sportvelden wordt een overleden topsporter nog eenmaal in de sportlights gezet. Een panel van deskundigen haalt herinneringen op, een bewonderaar gaat terug naar plekken die belangrijk waren voor de sporter.

Eerder Vandaag | 21:20 Anita wordt opgenomen

Seizoen 5 - Aflevering 4 van 6 - Putten - KRO-NCRV In een landelijke omgeving staat een woonvoorziening die lijkt op een combinatie van een vakantiepark en een boerderij. Verdeeld over drie hofjes wonen zo'n vijftig ouderen met een vorm van dementie. Hennie viert haar 88e verjaardag met haar medebewoonster. Ondanks dat ze hier al meer dan anderhalf jaar woont, denkt ze nog regelmatig dat ze er alleen maar logeert. Op het erf treft Anita Evert aan. Hij krijgt coaching bij de paarden om de verdrietige herinneringen aan de oorlog een plek te geven. En Anita ontmoet Kees, de man van bewoonster Lucy. Lucy (80) woont sinds acht weken op het erf en dat valt het echtpaar zwaar. Ze missen elkaars aanwezigheid. Wanneer het coronavirus uitbreekt, kan Kees niet meer op bezoek komen. Zou Lucy hem na al die weken nog wel herkennen?

Eerder Vandaag | 21:15 Documentaire: Temples of Sports Wembley

Temples of Sport is een negendelige serie over de meest iconische stadions en plekken in de wereld van de topsport. Met historische momenten en unieke opnames verkennen we het verleden, het heden en de toekomst om te ontdekken wat deze plekken betekenen voor degenen die hen het meest aanbidden: de fans. In deze aflevering staat de voetbaltempel Wembley centraal.

Eerder Vandaag | 20:00 Counting On

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Courting Jinger De grote dag komt snel dichterbij. In de aanloop naar Jingers bruiloft blikken we terug op Jeremy's aanzoek en een bijzondere plek in het huis van de Duggars.

Eerder Vandaag | 18:02 Ice Road Rescue

Seizoen 3 - Aflevering 6 van 9 - In the Family Als bergingsmedewerker moet je dag en nacht werken. Om toch je familie nog te kunnen zien, moet je je werkplek als thuis beschouwen, een plek voor familie en vrienden.

Eerder Vandaag | 15:27 Onderweg Naar De Regio

Seizoen 2 - Aflevering 5 Informatief programma waarin Adinda Kennedy en Erik Burgers elke aflevering naar een ander deel van Nederland afreizen. Ze brengen een bezoek aan de meest leuke en interessante plekken die ons land te bieden heeft en gaan langs bij de echte lokale ondernemers. Wat leeft er in welke regio?

Eerder Vandaag | 14:40 Klaas Kan Alles

Seizoen 6 - Aflevering 9 van 57 - Kan Klaas een selfie versturen zonder internet? - KRO-NCRV Hoe verstuur je een selfie zonder internet? Als voorwaarde voor deze missie wordt gesteld dat de selfie binnen vijftien seconden over een afstand van 400 meter bezorgd wordt. Rennen is dus geen optie. Als eerste zoekt Klaas een oplossing in het verleden. Remco van Haaren is lid van het gilde in Grave, dat in 1527 werd opgericht. Om de stad te verdedigen werden de muren uitgerust met kanonnen. Met dit kanon probeert Klaas zijn selfie over de Maas te schieten. Klaas vervolgt zijn missie bij het studententeam van de Technische Universiteit Eindhoven. Dit team werkt sinds 2015 aan manieren waarop we drones kunnen gebruiken in ons dagelijks leven. Met de Blue Jay-drone doet hij een tweede poging. Maar om zijn missie te halen doet Klaas een ultieme poging met een dragrace-auto. Deze speciale auto wordt ingezet tijdens dragracen oftewel vanuit stilstand zo snel mogelijk met een auto over een rechte baan scheuren. Daarbij is het van belang dat je de auto zo snel mogelijk optrekt. Lukt het Klaas om binnen vijftien seconden zijn selfie af te leveren? * Klaas daagt een BN'er uit voor een duel. In deze strijd maken ze gebruik van de nieuwste gadgets. Voor het duel van deze keer daagt Klaas StukTV-host Thomas van der Vlugt uit. Ze gaan in Groningen de hoogste vrijstaande klimmuur (37 meter) van Europa beklimmen met een touwbrommer. Touwbrommers worden door klimmers ingezet bij hoge en moeilijk bereikbare plekken, zoals windmolens, maar ook bij het evacueren van slachtoffers bij rampen en het wegtakelen van puin. Overwint Klaas zijn hoogtevrees en is hij eerder boven dan Thomas? * Klaas is voor één dag 'culinair recensent'. Met eten proeven je geld verdienen, dat wil toch iedereen? De Amsterdamse Gilles van der Loo is het gelukt. Iedere week gaat hij voor de krant Het Parool op pad en geeft hij zijn ongezouten mening over de restaurants waar hij eet. Zijn Klaas' smaakpapillen goed genoeg om een recensie te schrijven over een sterrenrestaurant?

Eerder Vandaag | 14:10 Documentaire: Epi Drost

De Eeuwige Sportvelden Aflevering Epi Drost. In De Eeuwige Sportvelden wordt een overleden topsporter nog eenmaal in de sportlights gezet. Een panel van deskundigen haalt herinneringen op, een bewonderaar gaat terug naar plekken die belangrijk waren voor de sporter.

Eerder Vandaag | 14:00 Documentaire: Jonah Lomu

De Eeuwige Sportvelden Aflevering Jonah Lomu, In De Eeuwige Sportvelden wordt een overleden topsporter nog eenmaal in de sportlights gezet. Een panel van deskundigen haalt herinneringen op, een bewonderaar gaat terug naar plekken die belangrijk waren voor de sporter.

Eerder Vandaag | 13:45 Hit the Road: bijzondere optredens

Herhaling. Zaterdagavond is weer een nieuwe aflevering van het programma Hit the Road te zien op SBS6. De deelnemers zingen vanuit een rijdende auto, naast een bekende chauffeur. De uitzendingen zijn elke zaterdag rond 21:30 uur. Betekenis Iedere deelnemer zingt een lied dat een speciale betekenis voor hem of haar heeft. Daarvoor deelt iedereen zijn of haar bijzondere verhaal aan Gordon, Edsilia Rombley, Nick & Simon of Roel van Velzen. Emotioneel De BN'ers rijden door het land om de deelnemers op te pikken. Dat levert emotionele en grappige verhalen op, gevolgd door bijzondere zangperformances. Achterbank De chauffeurs luisteren tijdens het rijden van de auto en bepalen uiteindelijk wie er op de achterbank mogen blijven zitten. Daar is slechts plek voor twee. Afvallers worden opgevangen in de bezemwagen. Aan het eind van het programma gaat de deelnemer die het meest overtuigde naar huis met een nieuwe auto. Je kunt alle afleveringen van Hit the Road terugkijken op KIJK.nl en de leukste fragmenten zie je op gids.tv/programma/hit-the-road.

Eerder Vandaag | 13:05 Lang Leve de Liefde

Seizoen 2 - Aflevering 35 van 104 Waarom nemen we zo weinig tijd voor dat wat het allerbelangrijkst is? De liefde lijkt tegenwoordig geen kans meer te krijgen om langzaam op te bloeien. Alles moet snel via datingapps, speeddates of vluchtige blinddates, maar we willen tegelijkertijd wel iemand vinden om oud mee te worden. Stel je nu eens voor dat er een plek is waar singles ruim de tijd krijgen om elkaar goed te leren kennen... door minimaal 24 uur of maximaal 5 dagen met elkaar door te brengen. Dat is Lang Leve de Liefde. Een liefdesexperiment waarin verwachtingsvolle vrijgezellen zo dapper zijn om ons mee te laten kijken naar misschien wel het belangrijkste moment van hun leven: het vinden van de ware.

Eerder Vandaag | 10:55 Mountains - Life Above the Clouds

Aflevering 3 van 3 - Andes - EO De Andes is de langste bergketen op aarde en herbergt verbazingwekkende, verborgen werelden, buitengewone dieren en opzienbarende volken. Een vrouwtjespoema en haar drie jongen jagen in de koude, zuidelijke bergen. Brilberen gaan op zoek naar water in verschroeide bergbossen en de afstammelingen van de Inca's komen bij elkaar voor een eeuwenoude ceremonie om een brug te maken van gevlochten gras. Hoog in de nevelwouden doet een kikker, die van vorm kan veranderen, wetenschappers versteld staan van z'n superkrachten en in de Atacamawoestijn, de droogste plek op aarde, nemen bijzondere reptielen het tegen elkaar op om bij het kostbare water te kunnen. Deze bergketen zit vol verrassingen en wonderen.

Eerder Vandaag | 10:10 Documentaire: Temples of Sports Camp Nou

Temples of Sport is een negendelige serie over de meest iconische stadions en plekken in de wereld van de topsport. Met historische momenten en unieke opnames verkennen we het verleden, het heden en de toekomst om te ontdekken wat deze plekken betekenen voor degenen die hen het meest aanbidden: de fans. In deze aflevering staat de voetbaltempel Camp Nou centraal.

Eerder Vandaag | 09:45 Documentaire: Drazen Petrovic

De Eeuwige Sportvelden Afl. Drazen Petrovic. In De Eeuwige Sportvelden wordt een overleden topsporter nog eenmaal in de sportlights gezet. Een panel van deskundigen haalt herinneringen op, een bewonderaar gaat terug naar plekken die belangrijk waren voor de sporter.

Eerder Vandaag | 09:35 Documentaire: Gerrie Knetemann

De Eeuwige Sportvelden Afl Gerrie Knetemann. In De Eeuwige Sportvelden wordt een overleden topsporter nog eenmaal in de sportlights gezet. Een panel van deskundigen haalt herinneringen op, een bewonderaar gaat terug naar plekken die belangrijk waren voor de sporter.

Eerder Vandaag | 08:55 Ik mis je

Seizoen 2020 - Aflevering 12 van 46 - EO Anja Donker maakt het graf schoon van haar drie overleden kinderen. Door een chromosoomafwijking overlijden haar twee dochtertjes kort na de geboorte. Als haar gehandicapte zoon Robin ruim vier jaar is, overleeft hij een hartoperaties niet. Na al die jaren kan Anja zeggen dat het verdriet haar niet meer zo terneerdrukt. Maar dat is niet vanzelf gegaan. * 'Hij had haast met het leven. Hij wilde alles meemaken en overal tegelijk bij zijn.' Zo typeren Edwin en Leontine Bosma hun zoon Benjamin. Hij verongelukt op 22-jarige leeftijd vlak bij huis. Ze zijn door een diep dal gegaan en missen hem tot op het bot. Toch kunnen ze over deze rouwperiode heen kijken. * Josje Maassen bezoekt na twintig jaar nog regelmatig het graf van haar vader. Deze plek geeft haar rust, maar soms is er ook boosheid. Boosheid omdat hij te vroeg is heengegaan en ze geen afscheid heeft kunnen nemen.

Eerder Vandaag | 07:56 Wissper

Seizoen 1 - Een slechte haardag Animatieserie. Wissper is een klein meisje, maar niet zomaar een klein meisje. Wissper kan namelijk met dieren praten. Ze werd geboren met deze magische eigenschap en heeft nu een liefdevolle band met de meest uiteenlopende dieren. Door het gebruik van het toverwoord 'Ssssh...' kan ze zich verplaatsen naar plekken waar een dier in nood is. Op deze manier helpt ze de dieren en dat zorgt vaak voor spannende avonturen.

Eerder Vandaag | 07:44 Telekids Mini's: Hello Kitty And Friends

Seizoen 1 - Aflevering 28 Animatieserie. Hello Kitty en haar allerbeste vriendjes beleven spannende avonturen: ze reizen van de Zuidpool naar de Noordpool en alle plekken daartussenin. Ze maken zelfs een reis naar de ruimte! Tijdens hun avonturen leren ze belangrijke levenslessen en sluiten ze nieuwe vriendschappen.

Eerder Vandaag | 06:30 BinnensteBuiten

Seizoen 2020 - Aflevering 34 van 183 - KRO-NCRV Marcel en Rowita willen hun eigen voedsel verbouwen en meer leven met het ritme van de natuur. Daarom vertrekken ze met hun jonge gezin van een ruim familiehuis in de Randstad naar een piepklein huisje in het buitengebied van Drenthe, waar ze naar hartenlust groenten en fruit verbouwen en werken aan een kleinere ecologische voetafdruk. Ze zijn zeer gelukkig met hun eigen, duurzame paradijsje. * Chef-kok Ramon Brugman maakt pittige merguezhotdogs op de barbecue met een zwartebonensalsa en geeft het gerecht een oosterse twist door middel van tehina. * In de omgeving van Hilversum heeft Toma van den Bosch een plekje waar haar schone bloemen groeien. Zij maakt prachtige boeketten met de bloemen die volgens de biologische principes worden geteeld. Op het stukje grond scharrelen ook de kippen van Eva. Dit geeft een mooie samenwerking tussen dier en plant, want de kippen zorgen onder andere voor het omspitten van de grond.

 Meer