Je vindt hier de programma's van Platteland op tv We hebben de volgende programma's voor Platteland Huizenjacht: Life-stylemagazine, Seizoen 5 Aflevering 32 Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een. Droomhuis op het Platteland: Life-stylemagazine, Seizoen 23 Aflevering 35 Nederlands lifestylemagazine. Droomhuis op het Platteland: Life-stylemagazine, Seizoen 23 Aflevering 36 Nederlands lifestylemagazine. Irreplaceable: Jean Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean Pierre kanker. McLeod's Daughters: Tijdens een halloweenavond in het café laat Kate zich helemaal gaan. De drank vloeit rijkelijk waardoor ze geen blad. Huizenjacht: Life-stylemagazine, Seizoen 5 Aflevering 8 Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een. Ik vertrek: Carrièrevrouw Hellen Streur (42) wil altijd al in een land wonen met een landklimaat en haar man George (48) droomt. Call Me by Your Name: IMDB * 7.9 - Romantisch drama, Call Me by Your Name is een Amerikaanse, Franse, Italiaanse en Braziliaanse romantische dramafilm uit het jaar 2019. Deze productie is geregisseerd door Luca Guadagnino ('A Bigger Splash' en 'The Staggering Girl'). De. Ik vertrek: Carrièrevrouw Hellen Streur (42) wil altijd al in een land wonen met een landklimaat en haar man George (48) droomt. Tom à la ferme: IMDB * 7 - Thriller, Psychologische thriller. Tom, een jonge reclameman, reist van Montréal naar het platteland om er de begrafenis van zijn geliefde, Guillaume bij te wonen. Wanneer Tom de familie van zijn overleden vriend ontmoet, blijkt deze.

Platteland op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 08:20 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 32 - Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Callantsoog. Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Vandaag | 09:05 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 35 - Nederlands lifestylemagazine

Vandaag | 10:05 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 36 - Nederlands lifestylemagazine

Vandaag | 16:00 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Breda. Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Morgen | 08:20 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 33 - Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Hellevoetsluis. Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Morgen | 09:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 36 - Nederlands lifestylemagazine

Morgen | 10:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 37 - Nederlands lifestylemagazine

Morgen | 16:00 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Apeldoorn. Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Overmorgen | 08:25 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 34 - Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Ridderkerk. Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Overmorgen | 09:15 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 37 - Nederlands lifestylemagazine

Overmorgen | 10:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 38 - Nederlands lifestylemagazine

Overmorgen | 16:00 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Nijmegen. Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Do 24 oktober 2019 | 08:25 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 35 - Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Zaandam. Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Do 24 oktober 2019 | 09:15 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 38 - Nederlands lifestylemagazine

Do 24 oktober 2019 | 10:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 39 - Nederlands lifestylemagazine

Do 24 oktober 2019 | 16:00 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 51 - Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Dordrecht. Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Vr 25 oktober 2019 | 00:25 Thank You for the Rain

Documentaire waarin een Afrikaanse boer zijn dagelijkse leven vastlegt met de camera en zo de ingrijpende gevolgen van de klimaatverandering voor kleine boeren op het Afrikaanse platteland aanklaagt

Vr 25 oktober 2019 | 08:20 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 36 - Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Zuid Scharwoude. Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Vr 25 oktober 2019 | 09:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 39 - Nederlands lifestylemagazine

Vr 25 oktober 2019 | 10:05 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 40 - Nederlands lifestylemagazine

Vr 25 oktober 2019 | 16:00 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Veenendaal. Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Ma 28 oktober 2019 | 08:25 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 37 - Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Diemen. Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Ma 28 oktober 2019 | 09:15 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 40 - Nederlands lifestylemagazine

Ma 28 oktober 2019 | 10:15 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 41 - Nederlands lifestylemagazine

Ma 28 oktober 2019 | 16:00 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Den Haag. Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Di 29 oktober 2019 | 08:20 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 38 - Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Bollenstreek. Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Di 29 oktober 2019 | 09:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 41 - Nederlands lifestylemagazine

Di 29 oktober 2019 | 10:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 42 - Nederlands lifestylemagazine

Di 29 oktober 2019 | 16:05 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 14 - Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Oegstgeest. Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Wo 30 oktober 2019 | 08:25 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 39 - Lifestylemagazine waarin mensen geholpen worden die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Leidschendam. Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Wo 30 oktober 2019 | 09:15 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 42 - Nederlands lifestylemagazine

 Meer

Platteland op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 12:20 Irreplaceable

Jean Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean Pierre kanker ...

Jean-Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean-Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet ze de harten van de dorpsbewoners voor zich te winnen. En dat van Jean-Pierre die niet anders kan dan toegeven dat ook hij vervangbaar is.

Vandaag | 15:20 McLeod's Daughters

Tijdens een halloweenavond in het café laat Kate zich helemaal gaan. De drank vloeit rijkelijk waardoor ze geen blad voor de mond neemt en Ashleigh verwijten naar haar hoofd slingert. Riley probeert Kate tegen te houden wanneer ze stomdronken naar huis wil rijden, maar zodra hij zijn rug keert, gaat ze ervandoor met zijn terreinwagen. Ondertussen krijgt Tayler een journaliste over de vloer die een stuk wil schrijven over vrouwen op het platteland.

Vandaag | 19:45 Ik vertrek

Carrièrevrouw Hellen Streur (42) wil altijd al in een land wonen met een landklimaat en haar man George (48) droomt van zijn eigen visvijver. Toen ze elkaar zes jaar geleden het jawoord gaven, beloofden ze elkaar plechtig om hun dromen waar te maken. Hellen werkt als interimmanager en George werkt in de gevangenis. Beiden hebben veel plezier in hun werk, maar toch besluiten ze alles achter te laten om een nieuw leven op te bouwen in Hongarije. Aan de rand van een klein dorpje midden op het platteland kopen ze een stuk grond waar een vakantiepark, een speelpark en natuurlijk een visvijver moet komen. Als er twee bungalows af zijn, besluiten ze te vertrekken. Hun woonhuis is nog in aanbouw dus verblijven ze de eerste tijd in een van de bungalows. Met slechts beperkte kennis van de Hongaarse taal proberen ze contact te leggen met de lokale bevolking en van deze plek hun thuis te maken. Toch hebben toeristen de weg naar het vakantiepark nog niet helemaal gevonden, bij de visvijver is het vrij rustig en bovendien is het de vraag of het speelpark er ooit gaat komen. Hellen en George zetten alle zeilen bij om hun vakantiepark op de kaart te zetten.

Vandaag | 21:45 Call Me by Your Name IMDb: 7.9

IMDB * 7.9 - Romantisch drama, Call Me by Your Name is een Amerikaanse, Franse, Italiaanse en Braziliaanse romantische dramafilm uit het jaar 2019. Deze productie is geregisseerd door Luca Guadagnino ('A Bigger Splash' en 'The Staggering Girl'). De ...

Call Me by Your Name is een Amerikaanse, Franse, Italiaanse en Braziliaanse romantische dramafilm uit het jaar 2019. Deze productie is geregisseerd door Luca Guadagnino ('A Bigger Splash' en 'The Staggering Girl'). De hoofdrollen worden vertolkt door Armie Hammer, Timothée Chalamet en Michael Stuhlbarg. De gevoelige en gecultiveerde 17-jarige Elio is enig kind van de Amerikaanse-Italiaanse-Franse Perlman-familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een zinderende en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra. Met prijzen overladen verfilming van André Acimans gelijknamige roman door de Italiaan Luca Guadagnino. Alle lof is begrijpelijk, want 'Call Me by Your Name' is een fantastische film. Sprankelend, intiem, warm en eerlijk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/call-me-by-your-name

Vandaag | 23:00 Ik vertrek

Carrièrevrouw Hellen Streur (42) wil altijd al in een land wonen met een landklimaat en haar man George (48) droomt van zijn eigen visvijver. Toen ze elkaar zes jaar geleden het jawoord gaven, beloofden ze elkaar plechtig om hun dromen waar te maken. Hellen werkt als interimmanager en George werkt in de gevangenis. Beiden hebben veel plezier in hun werk, maar toch besluiten ze alles achter te laten om een nieuw leven op te bouwen in Hongarije. Aan de rand van een klein dorpje midden op het platteland kopen ze een stuk grond waar een vakantiepark, een speelpark en natuurlijk een visvijver moet komen. Als er twee bungalows af zijn, besluiten ze te vertrekken. Hun woonhuis is nog in aanbouw dus verblijven ze de eerste tijd in een van de bungalows. Met slechts beperkte kennis van de Hongaarse taal proberen ze contact te leggen met de lokale bevolking en van deze plek hun thuis te maken. Toch hebben toeristen de weg naar het vakantiepark nog niet helemaal gevonden, bij de visvijver is het vrij rustig en bovendien is het de vraag of het speelpark er ooit gaat komen. Hellen en George zetten alle zeilen bij om hun vakantiepark op de kaart te zetten.

Vandaag | 23:22 Tom à la ferme IMDb: 7

IMDB * 7 - Thriller, Psychologische thriller. Tom, een jonge reclameman, reist van Montréal naar het platteland om er de begrafenis van zijn geliefde, Guillaume bij te wonen. Wanneer Tom de familie van zijn overleden vriend ontmoet, blijkt deze ...

Psychologische thriller. Tom, een jonge reclameman, reist van Montréal naar het platteland om er de begrafenis van zijn geliefde, Guillaume bij te wonen. Wanneer Tom de familie van zijn overleden vriend ontmoet, blijkt deze niet op de hoogte van zijn bestaan of van de geaardheid van hun overleden zoon. Guillaumes oudere broer Francis maakt Tom meteen hardhandig duidelijk dat dat laatste ook zo moet blijven. Tussen Tom en Francis ontstaat een mysterieus kat-en-muisspel.

Morgen | 13:40 Lady Macbeth

Morgen - Het Engelse platteland, 1865. Katherine is getrouwd met een veel oudere man. Ze haat haar liefdeloze huwelijk en zijn koude familie. Als ze een affaire krijgt met een jonge arbeider ontketent dat de kracht in haar om met alle middelen te ...

Het Engelse platteland, 1865. Katherine is getrouwd met een veel oudere man. Ze haat haar liefdeloze huwelijk en zijn koude familie. Als ze een affaire krijgt met een jonge arbeider ontketent dat de kracht in haar om met alle middelen te vechten voor wat ze zelf wil. Lady Macbeth is een tragisch portret van een mooie, sterke en meedogenloze vrouw die vecht voor haar onafhankelijkheid in een door mannen gedomineerde wereld.

Morgen | 18:05 Hollywood Dirt

Morgen - Romantisch drama, Summer woont in een plattelandsdorpje genaamd Quincy, waar de rijke 'Crown Cola' familie woont. Een filmploeg arriveert in het stadje om een film te maken over de familie. Summer ontmoet zo de knappe Ben.

Summer woont in een plattelandsdorpje genaamd Quincy, waar de rijke 'Crown Cola'-familie woont. Een filmploeg arriveert in het stadje om een film te maken over de familie. Summer ontmoet zo de knappe Ben.

Morgen | 18:50 Irreplaceable

Morgen - Jean Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean Pierre ...

Jean-Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean-Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet ze de harten van de dorpsbewoners voor zich te winnen. En dat van Jean-Pierre die niet anders kan dan toegeven dat ook hij vervangbaar is.

Morgen | 22:25 Welcome Home (2018) IMDb: 5.2

Morgen - IMDB * 5.2 - Thriller, In een laatste poging om hun gebroken relatie nog een kans te geven, huren Bryan en Cassie een prachtige, romantische villa op het Italiaanse platteland via een home sharing website genaamd "Welcome Home". Al snel na ...

In een laatste poging om hun gebroken relatie nog een kans te geven, huren Bryan en Cassie een prachtige, romantische villa op het Italiaanse platteland via een home-sharing-website genaamd "Welcome Home". Al snel na aankomst raakt Cassie bevriend met Federico, de aardige, knappe vreemdeling die vlakbij woont. Bryan voelt zich onmiddellijk bedreigd door Federico's knappe uiterlijk en charme, en Cassie raakt van streek door de jaloezie van Bryan. Federico gebruikt deze jaloezie om het paar te manipuleren en zich tegen elkaar te keren waardoor Bryan en Cassie verstrikt raken in een sexy, voyeuristisch en steeds gevaarlijker kat- en muisspel. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/welcome-home-r

Overmorgen | 10:45 Irreplaceable

Overmorgen - Jean Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean ...

Jean-Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean-Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet ze de harten van de dorpsbewoners voor zich te winnen. En dat van Jean-Pierre die niet anders kan dan toegeven dat ook hij vervangbaar is.

Overmorgen | 19:40 Ik vertrek

Thetmar Lammers (38) en zijn vrouw Saskia (38) dromen van een boerderij op het platteland, maar hebben geen miljoen op de bankrekening staan die het toelaat deze in Nederland te kopen. Als ze op vakantie in Frankrijk aan de praat raken met een stel dat net geëmigreerd is, worden ze enthousiast. Nog diezelfde vakantie gaat het stel op zoek naar een geschikt pand. Thetmar heeft in Nederland een bouwbedrijf en Saskia werkt in de jeugdzorg. Ze komen in de Franse Limousin een oude watermolen tegen. Het pand is alleen verre van af. Ze aarzelen geen moment en besluiten samen met hun kinderen Dimitri (6) en Roos (4) Nederland te verlaten. De oude watermolen moet uiteindelijk een chambre d'hotes met minicamping worden. Thetmar zal zijn bedrijf in Nederland nog wel even aanhouden, zodat er wat extra geld binnenkomt. Maar zolang Thetmar in Nederland is, ligt het werk in Frankrijk stil. Want Thetmar is vastbesloten de enorme verbouwing helemaal zelf te doen. Voor Saskia en de kinderen is het letterlijk kamperen in eigen huis. Een enorme beproeving in de puinzooi, zonder centrale verwarming en met de winter voor de deur. Het is een race tegen de klok om het enorme klusproject op tijd af te krijgen, want ze willen zo snel mogelijk gasten gaan ontvangen en geld gaan verdienen.

Do 24 oktober 2019 | 00:25 Ik vertrek

Thetmar Lammers (38) en zijn vrouw Saskia (38) dromen van een boerderij op het platteland, maar hebben geen miljoen op de bankrekening staan die het toelaat deze in Nederland te kopen. Als ze op vakantie in Frankrijk aan de praat raken met een stel dat net geëmigreerd is, worden ze enthousiast. Nog diezelfde vakantie gaat het stel op zoek naar een geschikt pand. Thetmar heeft in Nederland een bouwbedrijf en Saskia werkt in de jeugdzorg. Ze komen in de Franse Limousin een oude watermolen tegen. Het pand is alleen verre van af. Ze aarzelen geen moment en besluiten samen met hun kinderen Dimitri (6) en Roos (4) Nederland te verlaten. De oude watermolen moet uiteindelijk een chambre d'hotes met minicamping worden. Thetmar zal zijn bedrijf in Nederland nog wel even aanhouden, zodat er wat extra geld binnenkomt. Maar zolang Thetmar in Nederland is, ligt het werk in Frankrijk stil. Want Thetmar is vastbesloten de enorme verbouwing helemaal zelf te doen. Voor Saskia en de kinderen is het letterlijk kamperen in eigen huis. Een enorme beproeving in de puinzooi, zonder centrale verwarming en met de winter voor de deur. Het is een race tegen de klok om het enorme klusproject op tijd af te krijgen, want ze willen zo snel mogelijk gasten gaan ontvangen en geld gaan verdienen.

Do 24 oktober 2019 | 00:55 60 Days In: Narcoland

Bullitt County is een plattelandsgemeente die een strategische thuisbasis voor het kartel is geworden. In de serie integreren deelnemers in drie aparte plaatsen van de gemeenschap, die samen de crisis van kleine Amerikaanse steden blootleggen.

Vr 25 oktober 2019 | 20:30 The Boondock Saints II: All Saints Day IMDb: 6.3

25/10 - IMDB * 6.3 - The Boondock Saints II: All Saints Day is een Amerikaanse misdaad en actiefilm uit het jaar 2009. Met Sean Patrick Flanery en Norman Reedus in de hoofdrol. Na hun escapades in het eerste deel, houden Connor en Murphy MacManus ...

The Boondock Saints II: All Saints Day is een Amerikaanse misdaad- en actiefilm uit het jaar 2009. Met Sean Patrick Flanery en Norman Reedus in de hoofdrol. Na hun escapades in het eerste deel, houden Connor en Murphy MacManus zich schuil in een Iers plattelandsdorpje. Vermomd als schaapsherders en met een lange baard proberen ze zo veel mogelijk uit de schijnwerpers te blijven. Maar als een bevriende priester in Boston wordt vermoord, keren de twee broers terug naar de Verenigde Staten om brute wraak te nemen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-boondock-saints-ii-all-saints-day

Zo 27 oktober 2019 | 12:35 Mary Berry's Absolute Favourites

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Culinair magazine waarin Mary Berry haar favoriete gerechten bereidt. Mary Berry laat zich inspireren door haar liefde voor het platteland. In het natuurgebied New Forest gaat ze op zoek naar paddenstoelen, een van haar favoriete ingrediënten. Ze bereidt onder andere lookpaddestoelen met briochetoast en fazant in paddestoelensaus. Als dessert maakt ze cakejes van afgewaaid fruit.

Ma 28 oktober 2019 | 02:40 Mary Berry's Absolute Favourites

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Culinair magazine waarin Mary Berry haar favoriete gerechten bereidt. Mary Berry laat zich inspireren door haar liefde voor het platteland. In het natuurgebied New Forest gaat ze op zoek naar paddenstoelen, een van haar favoriete ingrediënten. Ze bereidt onder andere lookpaddestoelen met briochetoast en fazant in paddestoelensaus. Als dessert maakt ze cakejes van afgewaaid fruit.

Ma 28 oktober 2019 | 22:40 The Joy of Painting with Bob Ross

Seizoen 31 - Aflevering 7 - Magazine waarin cultfiguur Bob Ross in een halfuurtje gedetailleerde landschapsschilderijen maakt. Bridge to Autumn. Maak samen met Bob Ross een ritje naar het platteland en passeer een oude overdekte brug naar een landschap vol met zacht herfstgebladerte.

Di 29 oktober 2019 | 15:00 The Joy of Painting with Bob Ross

Seizoen 31 - Aflevering 7 - Magazine waarin cultfiguur Bob Ross in een halfuurtje gedetailleerde landschapsschilderijen maakt. Bridge to Autumn. Maak samen met Bob Ross een ritje naar het platteland en passeer een oude overdekte brug naar een landschap vol met zacht herfstgebladerte.

 Meer

Platteland gemist

Do 26 september 2019 | 01:25 EenVandaag: o.a. Drenthe wil pauperparadijs op Werelderfgoedlijst

26/09 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Drenthe wil pauperparadijs op Werelderfgoedlijst: 'Dan behoor je tot de top van de wereld' In Drenthe hopen ze het volgend jaar voor elkaar te krijgen:...

Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Drenthe wil pauperparadijs op Werelderfgoedlijst: 'Dan behoor je tot de top van de wereld' In Drenthe hopen ze het volgend jaar voor elkaar te krijgen: naast de Chinese Muur en de Waddenzee hopen ze dat hun koloniën ook een plek krijgen op de UNESCO Werelderfgoedlijst. "Dat is de Champions League van het werelderfgoed." Paupers uit de stad die op het platteland een stukje grond kregen om landbouw te bedrijven: het was het idee achter de Drentse koloniën. Nu hopen de Drentenaren door erkenning van Unesco de gebieden een nieuwe impuls te geven. Omdat Wim kanker had, kan zijn gezin niet verhuizen Verzekeringsmaatschappijen bestempelen (ex-)kankerpatiënten als 'verhoogd risico'. Hierdoor kunnen ze geen verzekering en vaak ook geen hypotheek afsluiten. “We willen het liefst groter gaan wonen, maar we hebben geen andere mogelijkheid.” Wim Wessels woont al 10 jaar in zijn sociale huurwoning in het dorp Westerhaar in Overijssel. In juli 2017 werd hij genezen verklaard na 8 jaar slokdarmkanker te hebben gehad. Hij wil graag met zijn dochters en vrouw verhuizen maar kan dit niet. De reden? Hij kan geen betaalbare overlijdensrisicoverzekering krijgen. Hoera! Vandaag zijn de meeste mensen jarig De kans is vandaag het grootst dat jij een jarige hebt gefeliciteerd. Op 25 september zijn namelijk de meeste mensen jarig. Dat blijkt uit cijfers van het CBS. Gemiddeld zijn er iedere dag 41 duizend mensen die in Nederland geboren zijn jarig. In september blazen de meeste mensen kaarsjes uit en in december zijn de minste mensen jarig. De laatste dagen van september staan allemaal in de top 10 van verjaardagen. Het aantal jarigen is namelijk op 23, 24, 25, 27, 29 en 30 september het hoogst. Met vandaag dus een absolute piek: 43,8 duizend jarigen. Ondernemer Klaas wilde een winkelcentrum aan de rand van de stad, de gemeente vreest leegstand Ondernemers willen winkelcentra bouwen aan de rand van de stad: dat is goedkoop en klanten parkeren er gratis. Maar gemeenten vrezen een lege binnenstad. "Mijn perifere winkel openen kostte veel moeite, maar die swingersclub swingde er zo tussendoor." Wethouder Dion Schneider van Kerkrade schrok zich rot toen hij hoorde dat een ondernemer een supermarktketen aan de rand van de stad wilde bouwen. Er was juist 100 miljoen euro geïnvesteerd in het centrum van de Limburgse stad. "Leegstaande winkels gesloopt, nieuwe gebouwd, er is een cultureel centrum opgezet: alles om de binnenstad leefbaar te houden", zegt Schneider. Nu de ondernemer zijn plannen wil doorzetten, leggen beide partijen het voor aan de rechter.

Wo 25 september 2019 | 22:55 Docu: Het Hutsyndicaat

25/09 - Documentaire over de vrijgevochten gastronoom Ronald Timmermans, die elke herfst met een groep mannen op zijn eigen eten gaat jagen op het Nederlandse platteland. Platteland Elke herfst haalt de...

Documentaire over de vrijgevochten gastronoom Ronald Timmermans, die elke herfst met een groep mannen op zijn eigen eten gaat jagen op het Nederlandse platteland. Platteland Elke herfst haalt de vrijgevochten gastronoom Ronald Timmermans een groep mannen uit hun dagelijkse routine om te gaan jagen op het Nederlandse platteland. Het gezelschap noemt zichzelf 'Het Hut Syndicaat'. Regelgeving Het geeft de mannen een kick deel van de natuur te zijn en op hun eigen eten te jagen. Tot onbegrip van Ronald staat regelgeving hen echter steeds vaker in de weg. De jagermeester stelt vast dat mensen blijkbaar alleen nog maar panklare producten willen. Jachtseizoen Regisseur Diego Gutiérrez loopt een jachtseizoen mee met Het Hut Syndicaat en is getuige van hun verlangen een verdwijnende wereld in leven te houden.

Do 19 september 2019 | 21:15 Zembla: Parkinson op het platteland

19/09 - Magazine, Vanavond in Zembla: Parkinson op het platteland. Na een ZEMBLA uitzending over de risico’s van landbouwgif krijgt de redactie dit voorjaar een brief van een boerenzoon uit West Friesland. Hij vermoedt...

Vanavond in Zembla: Parkinson op het platteland. Na een ZEMBLA-uitzending over de risico’s van landbouwgif krijgt de redactie dit voorjaar een brief van een boerenzoon uit West-Friesland. Hij vermoedt dat zich hier in Noord Holland een groot agrarisch drama afspeelt. Bij zijn vader is op 47-jarige leeftijd de ziekte van Parkinson vastgesteld. Hij is niet de enige in de buurt met deze ziekte, er zijn meer patiënten die op relatief jonge leeftijd ziek zijn geworden, zoals zijn beste vriend. De familie is ervan overtuigd dat de bestrijdingsmiddelen, die al decennialang worden gebruikt in dit klassieke tuindersgebied hier alles mee te maken hebben. In Frankrijk wordt het verband tussen de ziekte van Parkinson en de blootstelling aan landbouwgif al langer gezien. Daar is Parkinson onder agrariërs sinds 2012 erkend als beroepsziekte. ZEMBLA gaat op onderzoek. Wat is er bekend over de relatie tussen deze ernstige, ongeneeslijke ziekte en het spuiten met gif? Lopen boeren en hun gezinnen inderdaad meer risico?

Zo 15 september 2019 | 21:10 Tegenlicht: Plattelandspioniers

15/09 - Documentaire, Mede door de hoge vastgoedprijzen trekken veel starters, startups en jonge gezinnen uit de stad naar het platteland. Wie over de stadsmuren tuurt ziet groen, een huis met een tuin, ruimte voor...

Mede door de hoge vastgoedprijzen trekken veel starters, startups en jonge gezinnen uit de stad naar het platteland. Wie over de stadsmuren tuurt ziet groen, een huis met een tuin, ruimte voor experiment en innovatie. Vernieuwers Nederlandse plattelandspioniers geven vorm aan nieuwe manieren van voedsel verbouwen, duurzaam leven en gemeenschapszin. Wat kunnen we van deze vernieuwers leren? Daar gaat deze aflevering van Tegenlicht over. Groene stroom Het Friese dorpje Wijnjewoude heeft een eigen energiecoöperatie opgericht, waarin groene stroom wordt opgewekt. Met als volgende stap: het vergisten van koeienmest om zo zelf biogas te produceren. Boer in dienst De stichting Herenboeren in Boxtel is een corporatie van huishoudens die samen een stuk land hebben aangekocht, een boer in dienst hebben genomen en in ruil daarvoor goedkope, biologische aardappels, groenten, vlees en fruit ontvangen.

Di 20 augustus 2019 | 21:15 Slot: In naam van het volk

20/08 - Geschiedkundige documentaire, In de laatste afleveirng van deze documentairereeks over de enorme aantrekkingskracht van Latijns Amerikaanse leiders aandacht voor de beroemdste populistische leider van Latijns Amerika: Evita Perón....

In de laatste afleveirng van deze documentairereeks over de enorme aantrekkingskracht van Latijns-Amerikaanse leiders aandacht voor de beroemdste populistische leider van Latijns-Amerika: Evita Perón. Veranderen Al op jonge leeftijd verliet ze het platteland om actrice te worden en vervolgens aan de zijde van haar man, president Juan Perón, Argentinië voor altijd te veranderen. Groot belang Vriend en vijand zijn ervan overtuigd dat ze van groot belang was voor de rechten van vrouwen en Erik Dijkstra ontdekt dat ze tot op de dag van vandaag niet alleen oude, maar ook veel jonge mensen in Argentinië inspireert.

Di 30 juli 2019 | 21:30 Endeavour Morse: start seizoen 3

30/07 - Misdaadserie, De komende dinsdagen is om 21:25 uur op NPO 1 het derde seizoen van de Britse misdaadserie Endeavour Morse, over de jonge detective Endeavour Morse in het Oxford van de jaren 60, te zien. Geschorst De...

De komende dinsdagen is om 21:25 uur op NPO 1 het derde seizoen van de Britse misdaadserie Endeavour Morse, over de jonge detective Endeavour Morse in het Oxford van de jaren 60, te zien. Geschorst De moord op een jonge vrouwelijke buschauffeur trekt in de eerste aflevering de aandacht van de Oxford City Police. Endeavour Morse kan zich echter niet over de zaak buigen, want hij is tijdelijk geschorst en verblijft op het platteland, in het gezelschap van een bevriend koppel. Onderzoek Het is vlak bij hun huis dat het lichaam van Jeannie wordt gevonden, en Endeavour begint op eigen houtje een onderzoek. Alle wegen lijken te leiden naar de mysterieuze playboy Joss Bixby en zijn decadente feestjes

Vr 21 juni 2019 | 22:55 Visages, Villages IMDb: 7.9

21/06 - IMDB * 7.9 - Documentaire, Visages, Villages (Alternatieve titel: Faces Places) is een Franse documentaire uit het jaar 2017. Deze productie is geregisseerd door JR en Agnès Varda. Agnès Varda ontmoette de fotograaf en schilder J.R. in het jaar 2015 en een samenwerking volgde in de vorm van een documentaire. Ze reizen door Frankrijk en ontmoeten er mensen van het platteland, ieder vanuit zijn eigen kunstbeleving. Er wordt naar de bewoners geluisterd en ze worden gefotografeerd. Tijdens de draaiperiode groeit de...

Visages, Villages (Alternatieve titel: Faces Places) is een Franse documentaire uit het jaar 2017. Deze productie is geregisseerd door JR en Agnès Varda. Agnès Varda ontmoette de fotograaf en schilder J.R. in het jaar 2015 en een samenwerking volgde in de vorm van een documentaire. Ze reizen door Frankrijk en ontmoeten er mensen van het platteland, ieder vanuit zijn eigen kunstbeleving. Er wordt naar de bewoners geluisterd en ze worden gefotografeerd. Tijdens de draaiperiode groeit de vriendschap tussen Varda en J.R., ondanks hun verschillen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/visages-villages

Vr 24 mei 2019 | 20:35 Midsomer Murders: start seizoen 19 IMDb: 7.8

24/05 - IMDB * 7.8 - Misdaadserie, Vanaf vanavond wordt het negentiende seizoen van de Britse misdaadserie Midsomer Murders uit 2016 uitgezonden op België Eén. Elke vrijdag is om 20:35 uur een nieuwe aflevering te zien. In deze serie...

Vanaf vanavond wordt het negentiende seizoen van de Britse misdaadserie Midsomer Murders uit 2016 uitgezonden op België Eén. Elke vrijdag is om 20:35 uur een nieuwe aflevering te zien. In deze serie wordt detective John Barnaby geconfronteerd met moord en doodslag in Midsomer, een ogenschijnlijk vredig stukje platteland in het Engelse Somerset. In deze eerste aflevering: De avond voor de heropening van spookdorp Little Auburn vindt een uitbundig feest plaats waar drie partijen debatteren over de toekomst van het dorp. Wanneer een van de campagnevoerders later die avond de tocht naar huis niet overleeft, duiken Barnaby en Winter in het verleden van het dorp en iedereen die ermee te maken heeft.

Gisteren 18:35 Gaby Star

Gaby neemt afscheid van haar vrienden in Rio en vertrekt met haar moeder naar haar grootmoeder. Gaby ondervindt meteen dat het platteland niets voor haar is.

Gisteren 15:30 Sawsans geheime missie IMDb: 5.4

Gisteren - IMDB * 5.4 - Familiefilm, Deense familiefilm. Karl verhuist van het platteland naar de grote stad. Daar raakt hij bevriend met het islamitische meisje Sawsan. De ouders van Sawsan zijn niet erg blij met deze vriendschap.

Deense familiefilm. Karl verhuist van het platteland naar de grote stad. Daar raakt hij bevriend met het islamitische meisje Sawsan. De ouders van Sawsan zijn niet erg blij met deze vriendschap.

Eergisteren 16:25 Irreplaceable

Eergisteren - Jean Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean ...

Jean-Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean-Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet ze de harten van de dorpsbewoners voor zich te winnen. En dat van Jean-Pierre die niet anders kan dan toegeven dat ook hij vervangbaar is.

Eergisteren 09:35 Lady Macbeth

Eergisteren - Het Engelse platteland, 1865. Katherine is getrouwd met een veel oudere man. Ze haat haar liefdeloze huwelijk en zijn koude familie. Als ze een affaire krijgt met een jonge arbeider ontketent dat de kracht in haar om met alle middelen ...

Het Engelse platteland, 1865. Katherine is getrouwd met een veel oudere man. Ze haat haar liefdeloze huwelijk en zijn koude familie. Als ze een affaire krijgt met een jonge arbeider ontketent dat de kracht in haar om met alle middelen te vechten voor wat ze zelf wil. Lady Macbeth is een tragisch portret van een mooie, sterke en meedogenloze vrouw die vecht voor haar onafhankelijkheid in een door mannen gedomineerde wereld.

Do 17 oktober 2019 | 13:55 Irreplaceable

17/10 - Jean Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet...

Jean-Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean-Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet ze de harten van de dorpsbewoners voor zich te winnen. En dat van Jean-Pierre die niet anders kan dan toegeven dat ook hij vervangbaar is.

Do 17 oktober 2019 | 10:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 34 - Nederlands lifestylemagazine

Do 17 oktober 2019 | 09:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 33 - Nederlands lifestylemagazine

Do 17 oktober 2019 | 03:42 L'Inconnu du Lac IMDb: 6.9

17/10 - IMDB * 6.9 - Thriller, Franse thriller (2013). Op een cruiseplek rond een meer op het Franse platteland laat Franck zijn oog vallen op Michel, een adonis met de allures van een pornoster uit de jaren 70. Op een avond ziet Franck hoe Michel zijn geliefde met opzet verdrinkt. In plaats van de moord te melden wakkert het gebeuren enkel zijn erotische fixatie aan.

Franse thriller (2013). Op een cruiseplek rond een meer op het Franse platteland laat Franck zijn oog vallen op Michel, een adonis met de allures van een pornoster uit de jaren 70. Op een avond ziet Franck hoe Michel zijn geliefde met opzet verdrinkt. In plaats van de moord te melden wakkert het gebeuren enkel zijn erotische fixatie aan.

Wo 16 oktober 2019 | 23:04 L'Inconnu du Lac IMDb: 6.9

16/10 - IMDB * 6.9 - Thriller, Franse thriller (2013). Op een cruiseplek rond een meer op het Franse platteland laat Franck zijn oog vallen op Michel, een adonis met de allures van een pornoster uit de jaren 70. Op een avond ziet Franck hoe Michel zijn geliefde met opzet verdrinkt. In plaats van de moord te melden wakkert het gebeuren enkel zijn erotische fixatie aan.

Franse thriller (2013). Op een cruiseplek rond een meer op het Franse platteland laat Franck zijn oog vallen op Michel, een adonis met de allures van een pornoster uit de jaren 70. Op een avond ziet Franck hoe Michel zijn geliefde met opzet verdrinkt. In plaats van de moord te melden wakkert het gebeuren enkel zijn erotische fixatie aan.

Wo 16 oktober 2019 | 10:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 33 - Nederlands lifestylemagazine

Wo 16 oktober 2019 | 09:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 32 - Nederlands lifestylemagazine

Di 15 oktober 2019 | 10:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 32 - Nederlands lifestylemagazine

Di 15 oktober 2019 | 09:15 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 31 - Nederlands lifestylemagazine

Ma 14 oktober 2019 | 20:30 Lady Macbeth

14/10 - Het Engelse platteland, 1865. Katherine is getrouwd met een veel oudere man. Ze haat haar liefdeloze huwelijk en zijn koude familie. Als ze een affaire krijgt met een jonge arbeider ontketent dat de kracht in haar om met alle middelen te vechten voor wat ze zelf wil. Lady Macbeth is een tragisch portret van een mooie, sterke en meedogenloze vrouw die vecht voor haar onafhankelijkheid in een door mannen gedomineerde wereld.

Het Engelse platteland, 1865. Katherine is getrouwd met een veel oudere man. Ze haat haar liefdeloze huwelijk en zijn koude familie. Als ze een affaire krijgt met een jonge arbeider ontketent dat de kracht in haar om met alle middelen te vechten voor wat ze zelf wil. Lady Macbeth is een tragisch portret van een mooie, sterke en meedogenloze vrouw die vecht voor haar onafhankelijkheid in een door mannen gedomineerde wereld.

Ma 14 oktober 2019 | 10:05 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 31 - Nederlands lifestylemagazine

Ma 14 oktober 2019 | 09:05 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 30 - Nederlands lifestylemagazine

Zo 13 oktober 2019 | 20:30 Irreplaceable

13/10 - Jean Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet...

Jean-Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean-Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet ze de harten van de dorpsbewoners voor zich te winnen. En dat van Jean-Pierre die niet anders kan dan toegeven dat ook hij vervangbaar is.

Za 12 oktober 2019 | 08:45 Irreplaceable

12/10 - Jean Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet...

Jean-Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean-Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet ze de harten van de dorpsbewoners voor zich te winnen. En dat van Jean-Pierre die niet anders kan dan toegeven dat ook hij vervangbaar is.

Vr 11 oktober 2019 | 10:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 30 - Nederlands lifestylemagazine

Vr 11 oktober 2019 | 10:10 MAX maakt mogelijk

Aflevering 6 - Magazine rond goede doelen. Voedselpakketten voor ouderen Moldavië. Met: Hulp voor ouderen op het platteland van Moldavië door middel van voedselpakketten ter waarde van 25 euro.

Vr 11 oktober 2019 | 09:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 29 - Nederlands lifestylemagazine

Do 10 oktober 2019 | 10:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 29 - Nederlands lifestylemagazine

Do 10 oktober 2019 | 09:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 28 - Nederlands lifestylemagazine

Do 10 oktober 2019 | 01:55 Lady Macbeth

10/10 - Het Engelse platteland, 1865. Katherine is getrouwd met een veel oudere man. Ze haat haar liefdeloze huwelijk en zijn koude familie. Als ze een affaire krijgt met een jonge arbeider ontketent dat de kracht in haar om met alle middelen te vechten voor wat ze zelf wil. Lady Macbeth is een tragisch portret van een mooie, sterke en meedogenloze vrouw die vecht voor haar onafhankelijkheid in een door mannen gedomineerde wereld.

Het Engelse platteland, 1865. Katherine is getrouwd met een veel oudere man. Ze haat haar liefdeloze huwelijk en zijn koude familie. Als ze een affaire krijgt met een jonge arbeider ontketent dat de kracht in haar om met alle middelen te vechten voor wat ze zelf wil. Lady Macbeth is een tragisch portret van een mooie, sterke en meedogenloze vrouw die vecht voor haar onafhankelijkheid in een door mannen gedomineerde wereld.

Wo 9 oktober 2019 | 13:45 MAX maakt mogelijk

Aflevering 6 - Magazine rond goede doelen. Voedselpakketten voor ouderen Moldavië. Met: Hulp voor ouderen op het platteland van Moldavië door middel van voedselpakketten ter waarde van 25 euro.

Wo 9 oktober 2019 | 11:20 Metterdaad

Aflevering 73 - Magazine rond goede doelen. Een gebroken been behandel je met bladeren. De medici van het plattelandsziekenhuisje Hope Hospital in Guinee vechten niet alleen voor de levens van hun patiënten, maar strijden ook tegen de destructieve invloed van lokale medicijnmannen.

Wo 9 oktober 2019 | 10:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 28 - Nederlands lifestylemagazine

Wo 9 oktober 2019 | 09:15 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 27 - Nederlands lifestylemagazine

Di 8 oktober 2019 | 23:15 Andries en de wetenschappers

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Reportagereeks over de band tussen geloof en wetenschap. Eveline van Leeuwen. Eveline van Leeuwen is hoogleraar Urbane Economie aan Wageningen University, waar zij studie doet naar duurzaamheid op het grensgebied van stad en platteland.

Di 8 oktober 2019 | 23:02 Sleepless Knights IMDb: 4.1

08/10 - IMDB * 4.1 - Drama. Zoals elk jaar brengt Carlos de zomer door bij zijn familie op het platteland. Hij twijfelt of hij terug zal keren naar Madrid want de kans op een baan is er erg klein en bovendien is zijn vader ziek. Vervolgens ontmoet Carlos de jonge politieagent Juan, op wie hij verliefd wordt.

Drama. Zoals elk jaar brengt Carlos de zomer door bij zijn familie op het platteland. Hij twijfelt of hij terug zal keren naar Madrid want de kans op een baan is er erg klein en bovendien is zijn vader ziek. Vervolgens ontmoet Carlos de jonge politieagent Juan, op wie hij verliefd wordt.

Di 8 oktober 2019 | 10:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 27 - Nederlands lifestylemagazine

Di 8 oktober 2019 | 09:15 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 26 - Nederlands lifestylemagazine

Ma 7 oktober 2019 | 22:05 Lady Macbeth

07/10 - Het Engelse platteland, 1865. Katherine is getrouwd met een veel oudere man. Ze haat haar liefdeloze huwelijk en zijn koude familie. Als ze een affaire krijgt met een jonge arbeider ontketent dat de kracht in haar om met alle middelen te vechten voor wat ze zelf wil. Lady Macbeth is een tragisch portret van een mooie, sterke en meedogenloze vrouw die vecht voor haar onafhankelijkheid in een door mannen gedomineerde wereld.

Het Engelse platteland, 1865. Katherine is getrouwd met een veel oudere man. Ze haat haar liefdeloze huwelijk en zijn koude familie. Als ze een affaire krijgt met een jonge arbeider ontketent dat de kracht in haar om met alle middelen te vechten voor wat ze zelf wil. Lady Macbeth is een tragisch portret van een mooie, sterke en meedogenloze vrouw die vecht voor haar onafhankelijkheid in een door mannen gedomineerde wereld.

Ma 7 oktober 2019 | 16:45 Metterdaad

Aflevering 73 - Magazine rond goede doelen. Een gebroken been behandel je met bladeren. De medici van het plattelandsziekenhuisje Hope Hospital in Guinee vechten niet alleen voor de levens van hun patiënten, maar strijden ook tegen de destructieve invloed van lokale medicijnmannen.

Ma 7 oktober 2019 | 14:15 MAX maakt mogelijk

Aflevering 6 - Magazine rond goede doelen. Voedselpakketten voor ouderen Moldavië. Met: Hulp voor ouderen op het platteland van Moldavië door middel van voedselpakketten ter waarde van 25 euro.

Ma 7 oktober 2019 | 13:25 Vintage Tech Hunters

Seizoen 1 - Canadese realityreeks. Bohus and Shaun... Put the Pedal to Metal. In Zuid-Ontario ontdekken Bohus en Shaun een Sinclair C5, een zeldzame Britse elektrische auto die je zelden in Noord-Amerika tegenkomt. Terwijl ze op de reparatie wachten, vinden ze een aantal andere onverwachte zaken op het platteland.

Ma 7 oktober 2019 | 10:05 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 26 - Nederlands lifestylemagazine

Ma 7 oktober 2019 | 09:15 Metterdaad

Aflevering 73 - Magazine rond goede doelen. Een gebroken been behandel je met bladeren. De medici van het plattelandsziekenhuisje Hope Hospital in Guinee vechten niet alleen voor de levens van hun patiënten, maar strijden ook tegen de destructieve invloed van lokale medicijnmannen.

Ma 7 oktober 2019 | 09:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 25 - Nederlands lifestylemagazine

Zo 6 oktober 2019 | 12:05 Metterdaad

Aflevering 60 - Magazine rond goede doelen. Dood door drinkwater, ziek van de dokter. Op het platteland in Guinee (West-Afrika) is het geloof in natuurgodsdiensten nog springlevend, met alle gevolgen vandien. Mensen blijven sterk vervuild water drinken, omdat de geesten het zo willen.

Za 5 oktober 2019 | 23:30 Irreplaceable

05/10 - Jean Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet...

Jean-Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean-Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet ze de harten van de dorpsbewoners voor zich te winnen. En dat van Jean-Pierre die niet anders kan dan toegeven dat ook hij vervangbaar is.

Za 5 oktober 2019 | 20:30 Lady Macbeth

05/10 - Het Engelse platteland, 1865. Katherine is getrouwd met een veel oudere man. Ze haat haar liefdeloze huwelijk en zijn koude familie. Als ze een affaire krijgt met een jonge arbeider ontketent dat de kracht in haar om met alle middelen te vechten voor wat ze zelf wil. Lady Macbeth is een tragisch portret van een mooie, sterke en meedogenloze vrouw die vecht voor haar onafhankelijkheid in een door mannen gedomineerde wereld.

Het Engelse platteland, 1865. Katherine is getrouwd met een veel oudere man. Ze haat haar liefdeloze huwelijk en zijn koude familie. Als ze een affaire krijgt met een jonge arbeider ontketent dat de kracht in haar om met alle middelen te vechten voor wat ze zelf wil. Lady Macbeth is een tragisch portret van een mooie, sterke en meedogenloze vrouw die vecht voor haar onafhankelijkheid in een door mannen gedomineerde wereld.

Za 5 oktober 2019 | 17:15 Metterdaad

Aflevering 60 - Magazine rond goede doelen. Dood door drinkwater, ziek van de dokter. Op het platteland in Guinee (West-Afrika) is het geloof in natuurgodsdiensten nog springlevend, met alle gevolgen vandien. Mensen blijven sterk vervuild water drinken, omdat de geesten het zo willen.

Vr 4 oktober 2019 | 20:00 Irreplaceable

04/10 - Jean Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet...

Jean-Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean-Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet ze de harten van de dorpsbewoners voor zich te winnen. En dat van Jean-Pierre die niet anders kan dan toegeven dat ook hij vervangbaar is.

Vr 4 oktober 2019 | 10:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 25 - Nederlands lifestylemagazine

Vr 4 oktober 2019 | 09:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 24 - Nederlands lifestylemagazine

Do 3 oktober 2019 | 22:05 Irreplaceable

03/10 - Jean Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet...

Jean-Pierre (François Cluzet) is een huisarts van de oude stempel met een drukke praktijk op het Franse platteland. Zeven dagen per week kunnen zijn patiënten op hem rekenen. Hij luistert, verzorgt, stelt gerust. Wanneer bij Jean-Pierre kanker wordt geconstateerd, stuurt zijn dokter een vervanger naar de praktijk. Nathalie is nog maar net begonnen en niet gewend aan het dorpse leven. Ze wordt door Jean-Pierre behoorlijk op de proef gesteld. Maar Nathalie laat zich niet kennen en gaandeweg weet ze de harten van de dorpsbewoners voor zich te winnen. En dat van Jean-Pierre die niet anders kan dan toegeven dat ook hij vervangbaar is.

Do 3 oktober 2019 | 14:55 South Park

Seizoen 22 - Aflevering 4 - Tegridy Farms: Butters verkoopt e-sigaretten op school en allerlei fruitsmaakjes voor erin. Randy besluit met het gezin naar het platteland te verhuizen en een boerenbedrijf te beginnen.

Do 3 oktober 2019 | 10:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 24 - Nederlands lifestylemagazine

Do 3 oktober 2019 | 09:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 23 - Nederlands lifestylemagazine

Do 3 oktober 2019 | 01:35 South Park

Seizoen 22 - Aflevering 4 - Tegridy Farms: Butters verkoopt e-sigaretten op school en allerlei fruitsmaakjes voor erin. Randy besluit met het gezin naar het platteland te verhuizen en een boerenbedrijf te beginnen.

Wo 2 oktober 2019 | 10:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 23 - Nederlands lifestylemagazine

Wo 2 oktober 2019 | 09:15 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 22 - Nederlands lifestylemagazine

Di 1 oktober 2019 | 21:55 Zembla

Seizoen 28 - Aflevering 2 - Reportagemagazine met opiniërende onderzoeksjournalistiek. Parkinson op het platteland. In Frankrijk wordt het verband tussen de ziekte van Parkinson en de blootstelling aan landbouwgif al langer gezien. Daar is Parkinson onder agrariërs sinds 2012 erkend als beroepsziekte. 'Zembla' gaat op onderzoek. Wat is er bekend over de relatie tussen deze ernstige, ongeneeslijke ziekte en het spuiten met gif? Lopen boeren en hun gezinnen inderdaad meer risico?

Di 1 oktober 2019 | 10:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 22 - Nederlands lifestylemagazine

Di 1 oktober 2019 | 09:15 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 21 - Nederlands lifestylemagazine

Ma 30 september 2019 | 10:05 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 21 - Nederlands lifestylemagazine

Ma 30 september 2019 | 09:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 20 - Nederlands lifestylemagazine

Zo 29 september 2019 | 18:30 Taarten van Abel

Seizoen 16 - Aflevering 2 - Nederlands realityprogramma. Sheayan. Abel gaat op bezoek bij Sheayan (12) die graag een taart wil maken voor zijn pleegtantes Radha en Bianca, bij wie hij al een jaar in huis woont. Sheayan gaat niet naar school, omdat hij ernstige woedeaanvallen heeft. Zijn tantes zijn een grote steun voor hem en zijn moeder, en sinds hij bij hen woont, gaat het beter. Hij wil een Suriname-taart maken met een huis in het groen, omdat zijn tantes in Suriname gewoond hebben en dromen van een huis op het platteland.

Za 28 september 2019 | 18:10 Barnwood Builders

Seizoen 7 - Aflevering 6 - A New York State Of Mind: Het team gaat naar de Appalachen in de staat New York om een enorme antieke blokhut te bouwen voor een stel dat de drukke stad heeft ingeruild voor een leven op het platteland.

Vr 27 september 2019 | 19:30 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Het is lente, er hangt liefde in de lucht en het First Dates-restaurant heeft een nieuwe look gekregen. De 24-jarige Will bijt de spits af. Hij is op zoek naar een bloem van een vrouw om zijn liefde mee te delen op het platteland. Maar het is zijn eerste keer, dus het is nog maar de vraag of Fran voor zijn charmes zal vallen. De 47-jarige Emma is moeder van twee. Na enkele mislukte relaties is het tijd voor beterschap. Maar komt die er ook? Sameer is student en op zoek naar Mr. Right. Kan Ciaran die rol invullen? Kat is op zoek naar een heavymetalfan. De langharige Daniel waagt zijn kans.

Vr 27 september 2019 | 10:05 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 20 - Nederlands lifestylemagazine

Vr 27 september 2019 | 09:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 19 - Nederlands lifestylemagazine

Do 26 september 2019 | 17:05 South Park

Seizoen 22 - Aflevering 4 - Tegridy Farms: Butters verkoopt e-sigaretten op school en allerlei fruitsmaakjes voor erin. Randy besluit met het gezin naar het platteland te verhuizen en een boerenbedrijf te beginnen.

Do 26 september 2019 | 10:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 19 - Nederlands lifestylemagazine

Do 26 september 2019 | 10:10 Zembla

Seizoen 28 - Aflevering 2 - Reportagemagazine met opiniërende onderzoeksjournalistiek. Parkinson op het platteland. In Frankrijk wordt het verband tussen de ziekte van Parkinson en de blootstelling aan landbouwgif al langer gezien. Daar is Parkinson onder agrariërs sinds 2012 erkend als beroepsziekte. 'Zembla' gaat op onderzoek. Wat is er bekend over de relatie tussen deze ernstige, ongeneeslijke ziekte en het spuiten met gif? Lopen boeren en hun gezinnen inderdaad meer risico?

Do 26 september 2019 | 09:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 18 - Nederlands lifestylemagazine

Wo 25 september 2019 | 10:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 18 - Nederlands lifestylemagazine

Wo 25 september 2019 | 09:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 17 - Nederlands lifestylemagazine

Di 24 september 2019 | 10:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 17 - Nederlands lifestylemagazine

Di 24 september 2019 | 09:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 16 - Nederlands lifestylemagazine

Ma 23 september 2019 | 10:05 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 16 - Nederlands lifestylemagazine

Ma 23 september 2019 | 10:00 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 16 - Nederlands lifestylemagazine

Zo 22 september 2019 | 13:20 Fryslân DOK

Aflevering 39 - Documentairereeks over actuele kwesties in Friesland. De plattelandsvrouwen: Honderd jaar feminisme op het Friese platteland. We onderzoeken de betekenis van de bond voor de vrouwen die er lid van werden en het nog altijd zijn. Sommigen meer dan zestig jaar.

Za 21 september 2019 | 15:30 Fryslân DOK

Aflevering 39 - Documentairereeks over actuele kwesties in Friesland. De plattelandsvrouwen: Honderd jaar feminisme op het Friese platteland. We onderzoeken de betekenis van de bond voor de vrouwen die er lid van werden en het nog altijd zijn. Sommigen meer dan zestig jaar.

Vr 20 september 2019 | 10:05 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 15 - Nederlands lifestylemagazine

Vr 20 september 2019 | 09:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 14 - Nederlands lifestylemagazine

Do 19 september 2019 | 10:25 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 14 - Nederlands lifestylemagazine

Do 19 september 2019 | 09:30 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 13 - Nederlands lifestylemagazine

Wo 18 september 2019 | 10:05 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 13 - Nederlands lifestylemagazine

Wo 18 september 2019 | 09:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 12 - Nederlands lifestylemagazine

Di 17 september 2019 | 10:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 12 - Nederlands lifestylemagazine

Di 17 september 2019 | 09:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 11 - Nederlands lifestylemagazine

Ma 16 september 2019 | 10:05 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 11 - Nederlands lifestylemagazine

Ma 16 september 2019 | 09:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 10 - Nederlands lifestylemagazine

Zo 15 september 2019 | 21:55 Great Continental Railway Journeys

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Reisreportagereeks waarin Michael Portillo Europa per trein doorkruist. Batumi to Baku (Georgia). Op zijn tocht door het voormalige Russische rijk houdt Michael Portillo halt in Georgië en Azerbeidzjan. Dit deel van zijn reis begint in de haven van Batumi, waar hij een verborgen 19de-eeuwse theeplantage ontdekt op het platteland van West-Georgië. Daarna bezoekt hij een privémuseum gewijd aan de meest beruchte Georgiër ooit, Jozef Stalin. Hij komt te weten dat de hoogste berg van de Kaukasus voor het eerst werd beklommen door een Brit. En in Azerbeidzjan leert hij welke rol het land had in de 19de-eeuwse olie-industrie.

Zo 15 september 2019 | 11:30 Married With Secrets

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Never Coming Home: Op het platteland van Wyoming verdwijnen een moeder en haar twee zoons. Er zit geen schot in de zaak, totdat er een geheim aan het licht komt dat een link legt naar andere moorden.

Vr 13 september 2019 | 10:05 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 10 - Nederlands lifestylemagazine

Vr 13 september 2019 | 09:05 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 9 - Nederlands lifestylemagazine

Do 12 september 2019 | 16:15 Barnwood Builders

Seizoen 7 - Aflevering 6 - A New York State Of Mind: Het team gaat naar de Appalachen in de staat New York om een enorme antieke blokhut te bouwen voor een stel dat de drukke stad heeft ingeruild voor een leven op het platteland.

Do 12 september 2019 | 10:05 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 9 - Nederlands lifestylemagazine

Do 12 september 2019 | 09:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 8 - Nederlands lifestylemagazine

Wo 11 september 2019 | 10:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 8 - Nederlands lifestylemagazine

Wo 11 september 2019 | 09:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 7 - Nederlands lifestylemagazine

Wo 11 september 2019 | 08:45 Married With Secrets

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Never Coming Home: Op het platteland van Wyoming verdwijnen een moeder en haar twee zoons. Er zit geen schot in de zaak, totdat er een geheim aan het licht komt dat een link legt naar andere moorden.

Di 10 september 2019 | 17:00 Married With Secrets

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Never Coming Home: Op het platteland van Wyoming verdwijnen een moeder en haar twee zoons. Er zit geen schot in de zaak, totdat er een geheim aan het licht komt dat een link legt naar andere moorden.

Di 10 september 2019 | 10:15 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 7 - Nederlands lifestylemagazine

Di 10 september 2019 | 09:15 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 6 - Nederlands lifestylemagazine

Ma 9 september 2019 | 16:15 Barnwood Builders

Seizoen 7 - Aflevering 6 - A New York State Of Mind: Het team gaat naar de Appalachen in de staat New York om een enorme antieke blokhut te bouwen voor een stel dat de drukke stad heeft ingeruild voor een leven op het platteland.

Ma 9 september 2019 | 14:40 Barnwood Builders

Seizoen 7 - Aflevering 6 - A New York State Of Mind: Het team gaat naar de Appalachen in de staat New York om een enorme antieke blokhut te bouwen voor een stel dat de drukke stad heeft ingeruild voor een leven op het platteland.

Ma 9 september 2019 | 10:05 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 6 - Nederlands lifestylemagazine

Ma 9 september 2019 | 09:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 5 - Nederlands lifestylemagazine

Zo 8 september 2019 | 23:20 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Het is lente, er hangt liefde in de lucht en het First Dates-restaurant heeft een nieuwe look gekregen. De 24-jarige Will bijt de spits af. Hij is op zoek naar een bloem van een vrouw om zijn liefde mee te delen op het platteland. Maar het is zijn eerste keer, dus het is nog maar de vraag of Fran voor zijn charmes zal vallen. De 47-jarige Emma is moeder van twee. Na enkele mislukte relaties is het tijd voor beterschap. Maar komt die er ook? Sameer is student en op zoek naar Mr. Right. Kan Ciaran die rol invullen? Kat is op zoek naar een heavymetalfan. De langharige Daniel waagt zijn kans.

Za 7 september 2019 | 22:10 The Joy of Painting with Bob Ross

Seizoen 31 - Aflevering 7 - Magazine waarin cultfiguur Bob Ross in een halfuurtje gedetailleerde landschapsschilderijen maakt. Bridge to Autumn. Maak samen met Bob Ross een ritje naar het platteland en passeer een oude overdekte brug naar een landschap vol met zacht herfstgebladerte.

Za 7 september 2019 | 15:10 MAX maakt mogelijk

Aflevering 6 - Magazine rond goede doelen. Voedselpakketten voor ouderen Moldavië. Met: Hulp voor ouderen op het platteland van Moldavië door middel van voedselpakketten ter waarde van 25 euro.

Za 7 september 2019 | 10:35 MAX maakt mogelijk

Aflevering 6 - Magazine rond goede doelen. Voedselpakketten voor ouderen Moldavië. Met: Hulp voor ouderen op het platteland van Moldavië door middel van voedselpakketten ter waarde van 25 euro.

Vr 6 september 2019 | 10:15 MAX maakt mogelijk

Aflevering 6 - Magazine rond goede doelen. Voedselpakketten voor ouderen Moldavië. Met: Hulp voor ouderen op het platteland van Moldavië door middel van voedselpakketten ter waarde van 25 euro.

Vr 6 september 2019 | 10:05 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 5 - Nederlands lifestylemagazine

Vr 6 september 2019 | 09:05 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 4 - Nederlands lifestylemagazine

Do 5 september 2019 | 10:15 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 4 - Nederlands lifestylemagazine

Do 5 september 2019 | 09:15 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 3 - Nederlands lifestylemagazine

Wo 4 september 2019 | 10:15 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 3 - Nederlands lifestylemagazine

Wo 4 september 2019 | 09:15 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 2 - Nederlands lifestylemagazine

Di 3 september 2019 | 10:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 2 - Nederlands lifestylemagazine

Di 3 september 2019 | 09:10 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 1 - Nederlands lifestylemagazine

Ma 2 september 2019 | 14:20 MAX maakt mogelijk

Aflevering 6 - Magazine rond goede doelen. Voedselpakketten voor ouderen Moldavië. Met: Hulp voor ouderen op het platteland van Moldavië door middel van voedselpakketten ter waarde van 25 euro.

Ma 2 september 2019 | 10:15 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 1 - Nederlands lifestylemagazine

Za 31 augustus 2019 | 16:10 Vacation House For Free

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Op het platteland van Hilton Head Low: Vastgoedexpert Matt Blashaw helpt stellen bij het vinden en kopen van een vakantiehuis. Hij laat hen zien hoe ze de huurinkomsten kunnen maximaliseren om de kosten te dekken.

Zo 25 augustus 2019 | 22:40 Trippers

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Nederlandse reisreportagereeks. Rusland Modellenindustrie. Linda Hakeboom reist af naar Rusland. Het is een opvallend gegeven dat Russische meisjes en vrouwen zich niet schamen om hun schoonheid in te zetten om rijk te worden. Gevolg is dat ze op jonge leeftijd het platteland verlaten om hun droom te laten uitkomen; fotomodel worden. Maar waar de droom als model begint, eindigt die vaak als sekswerker in een club. En de mannen? Die maken graag gebruik van deze kwetsbare illusies.

Za 24 augustus 2019 | 11:15 In naam van het volk

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Documentairereeks over de enorme aantrekkingskracht van Latijns-Amerikaanse leiders als Hugo Chávez, Fidel Castro en Evita Perón. Evita Perón - Argentinië. Aandacht voor de beroemdste populistische leider van Latijns-Amerika: Evita Perón. Al op jonge leeftijd verliet ze het platteland om actrice te worden en vervolgens aan de zijde van haar man, president Juan Perón, Argentinië voor altijd te veranderen. Vriend en vijand zijn ervan overtuigd dat ze van groot belang was voor de rechten van vrouwen en Erik Dijkstra ontdekt dat ze tot op de dag van vandaag niet alleen oude, maar ook veel jonge mensen in Argentinië inspireert.

Wo 21 augustus 2019 | 10:15 In naam van het volk

Herhaling. __In de laatste afleveirng van deze documentairereeks over de enorme aantrekkingskracht van Latijns-Amerikaanse leiders aandacht voor de beroemdste populistische leider van Latijns-Amerika: Evita Perón.__ __Veranderen__ Al op jonge leeftijd verliet ze het platteland om actrice te worden en vervolgens aan de zijde van haar man, president Juan Perón, Argentinië voor altijd te veranderen. __Groot belang__ Vriend en vijand zijn ervan overtuigd dat ze van groot belang was voor de rechten van vrouwen en Erik Dijkstra ontdekt dat ze tot op de dag van vandaag niet alleen oude, maar ook veel jonge mensen in Argentinië inspireert. :[broadcast:videos](ids:"4157" title:"")

Wo 21 augustus 2019 | 09:15 Lex Lokaal

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Reportagereeks over bijzondere verhalen in dorpen en streken. Zelfstandig ondernemen is op het platteland eerder regel dan uitzondering. Dat ondervindt Lex aan den lijve in deze aflevering over werk. In Nieuw- en Sint Joosland bezoekt hij Jantien, die op haar 18de al haar eigen megaboerenbedrijf runt. Lex gaat langs bij Bryan, voor wie paarden zijn werk en zijn leven zijn. In Toldijk ontmoet Lex Tijn, die zijn eigen bier brouwt. In Zoutkamp ontrafelt Lex het grootste geheim van het dorp, als hij erachter komt wie de Garnalenkoningin is. Haar taak: een jaar lang de garnalenvissers van het dorp vertegenwoordigen.

Ma 19 augustus 2019 | 23:03 Nos enfants chéris IMDb: 6.3

19/08 - IMDB * 6.3 - Tragikomedie. De 30 jarige Martin maakt zich klaar om op vakantie te vertrekken met zijn vrouw en dochter. Dan komt hij plots zijn jeugdliefde Constance tegen met haar man en twee kinderen. Constance heeft een idee: met de twee gezinnen een paar dagen doorbrengen op het platteland.

Tragikomedie. De 30-jarige Martin maakt zich klaar om op vakantie te vertrekken met zijn vrouw en dochter. Dan komt hij plots zijn jeugdliefde Constance tegen met haar man en twee kinderen. Constance heeft een idee: met de twee gezinnen een paar dagen doorbrengen op het platteland.

Ma 19 augustus 2019 | 22:45 The Medicis

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Brits-Frans-Italiaanse historische dramaserie. Pestilence. Om besmetting te vermijden, vlucht de familie de' Medici naar het platteland, maar Marco blijft achter in Firenze om zijn onderzoek naar Giovanni's moordenaar voort te zetten. Hij verneemt dat een aantal mannen de koepel van de Santa Maria del Fiore-kathedraal steen per steen afbreken, waarop Cosimo besluit terug te keren. Maar in Firenze eist de pest een steeds zwaardere tol. Nu Cosimo teruggekeerd is, ziet Albizzi een kans om hem eindelijk te pakken te krijgen.

Vr 16 augustus 2019 | 18:40 Nos enfants chéris IMDb: 6.3

16/08 - IMDB * 6.3 - Tragikomedie. De 30 jarige Martin maakt zich klaar om op vakantie te vertrekken met zijn vrouw en dochter. Dan komt hij plots zijn jeugdliefde Constance tegen met haar man en twee kinderen. Constance heeft een idee: met de twee gezinnen een paar dagen doorbrengen op het platteland.

Tragikomedie. De 30-jarige Martin maakt zich klaar om op vakantie te vertrekken met zijn vrouw en dochter. Dan komt hij plots zijn jeugdliefde Constance tegen met haar man en twee kinderen. Constance heeft een idee: met de twee gezinnen een paar dagen doorbrengen op het platteland.

Do 15 augustus 2019 | 23:55 Dream Empire

Documentaire over de Chinese Yana, die blanke buitenlanders inhuurt om prijzig vastgoed te promoten. Regisseur David Borenstein portretteert zijn Chinese werkgever Yana, een 24-jarige vrouw die van het platteland naar Chongqing trok, in de hoop het daar te maken. Ze begon een talentenbureau voor buitenlanders en boekte Borenstein als een van haar 'white monkeys'. Hij wordt in heel China ingezet om op te treden ter promotie van het vastgoed dat uit de grond schiet. Talent is geen vereiste. De aanwezigheid van een witte man is genoeg om een project meer status te geven, waardoor de huizenverkoop toeneemt. Terwijl David en Yana op afgelegen plekken vastgoed aan de man brengen, komt een onaangename waarheid bovenborrelen: de nieuwe huizen verkopen niet, de surrealistische vastgoedboom scheept China op met steeds meer spooksteden. Borenstein vertelt het persoonlijke verhaal van zijn werkgever tegen de achtergrond van een land dat geobsedeerd is door economische groei.

Do 15 augustus 2019 | 11:54 McLeod's Daughters

Seizoen 7 - Aflevering 29 - Australische dramaserie. Seeing is believing. Tijdens een Halloweenavond in het café laat Kate zich helemaal gaan. De drank vloeit rijkelijk, waardoor ze geen blad voor de mond neemt en Ashleigh verwijten naar het hoofd slingert. Riley probeert Kate tegen te houden wanneer ze stomdronken naar huis wil rijden, maar zodra hij zijn rug keert, gaat ze er met zijn terreinwagen vandoor. De volgende ochtend ontwaakt ze langs de kant van de weg met een houten hoofd. Ze ziet dat er bloed aan de bumper kleeft en dat er een koplamp is gebroken. Ze begrijpt er niets van, tot ze verneemt dat Ashleigh wordt vermist. Ondertussen krijgt Tayler een zogenaamde journaliste over de vloer, die een stuk wil schrijven over vrouwen op het platteland.

Wo 14 augustus 2019 | 19:32 McLeod's Daughters

Seizoen 7 - Aflevering 29 - Australische dramaserie. Seeing is believing. Tijdens een Halloweenavond in het café laat Kate zich helemaal gaan. De drank vloeit rijkelijk, waardoor ze geen blad voor de mond neemt en Ashleigh verwijten naar het hoofd slingert. Riley probeert Kate tegen te houden wanneer ze stomdronken naar huis wil rijden, maar zodra hij zijn rug keert, gaat ze er met zijn terreinwagen vandoor. De volgende ochtend ontwaakt ze langs de kant van de weg met een houten hoofd. Ze ziet dat er bloed aan de bumper kleeft en dat er een koplamp is gebroken. Ze begrijpt er niets van, tot ze verneemt dat Ashleigh wordt vermist. Ondertussen krijgt Tayler een zogenaamde journaliste over de vloer, die een stuk wil schrijven over vrouwen op het platteland.

Di 13 augustus 2019 | 21:25 Endeavour Morse

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Britse misdaadserie. Prey. Na de verdwijning van een Deense au pair komt Endeavour terecht in de duistere onderwereld van de universiteit van Oxford, de stadsparken en de wildernis van het platteland. Er wordt een link ontdekt tussen deze verdwijning en een oude onopgeloste zaak, wat tot spanningen leidt binnen het team en het onderzoek er niet eenvoudiger op maakt. Wanneer de dodentol blijft stijgen en een geintje van enkele tieners helemaal uit de hand loopt, begint Endeavour te vermoeden dat er duistere krachten meespelen in deze zaak.

Zo 11 augustus 2019 | 21:02 Nos enfants chéris IMDb: 6.3

11/08 - IMDB * 6.3 - Tragikomedie. De 30 jarige Martin maakt zich klaar om op vakantie te vertrekken met zijn vrouw en dochter. Dan komt hij plots zijn jeugdliefde Constance tegen met haar man en twee kinderen. Constance heeft een idee: met de twee gezinnen een paar dagen doorbrengen op het platteland.

Tragikomedie. De 30-jarige Martin maakt zich klaar om op vakantie te vertrekken met zijn vrouw en dochter. Dan komt hij plots zijn jeugdliefde Constance tegen met haar man en twee kinderen. Constance heeft een idee: met de twee gezinnen een paar dagen doorbrengen op het platteland.

Vr 9 augustus 2019 | 10:55 Bed & Breakfast

Aflevering 4 - Realityreeks waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen. De B&B-houders brengen hun eerste nacht door in Gelderland, in een bed & breakfast waar een avontuurlijke instelling een pre is. Van het Gelderse platteland, reist het gezelschap door naar de provincie Utrecht. Daar wordt het in het centrum van Amersfoort, met een rit in een zespersoons tuktuk en een proeverijtje, héél gezellig. De aflevering eindigt in Gelderland, in een B&B met uitzicht op de rivier de Waal. De groep gaat hier op 'gootspokentocht'.

Do 8 augustus 2019 | 19:05 Bed & Breakfast

Aflevering 4 - Realityreeks waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen. De B&B-houders brengen hun eerste nacht door in Gelderland, in een bed & breakfast waar een avontuurlijke instelling een pre is. Van het Gelderse platteland, reist het gezelschap door naar de provincie Utrecht. Daar wordt het in het centrum van Amersfoort, met een rit in een zespersoons tuktuk en een proeverijtje, héél gezellig. De aflevering eindigt in Gelderland, in een B&B met uitzicht op de rivier de Waal. De groep gaat hier op 'gootspokentocht'.

Do 8 augustus 2019 | 10:55 Bed & Breakfast

Aflevering 3 - Realityreeks waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen. De B&B-houders logeren in het oosten van Nederland. Ze verblijven in een accommodatie in een twee-onder-een-kapwoning in een voormalige Zuiderzeestad in de kop van Overijssel. De tweede locatie bevindt zich in de hoofdstad van diezelfde provincie: Zwolle. Daar verblijven de gasten in een B&B gevestigd in een pand uit 1775. Bij de laatste B&B, die zich op het platteland van Drenthe bevindt, ligt de nadruk op de bijzondere natuur.

Wo 7 augustus 2019 | 20:00 Shed And Buried

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Trials And Tribulations: Bij een groot huis op het platteland van Devon ontdekken Henry en Sam overal waar ze kijken auto's en motoren. Er is zo veel keus dat ze niet weten waar ze op moeten bieden.

Wo 7 augustus 2019 | 19:00 Bed & Breakfast

Aflevering 3 - Realityreeks waarin B&B-eigenaars elkaars zaak beoordelen. De B&B-houders logeren in het oosten van Nederland. Ze verblijven in een accommodatie in een twee-onder-een-kapwoning in een voormalige Zuiderzeestad in de kop van Overijssel. De tweede locatie bevindt zich in de hoofdstad van diezelfde provincie: Zwolle. Daar verblijven de gasten in een B&B gevestigd in een pand uit 1775. Bij de laatste B&B, die zich op het platteland van Drenthe bevindt, ligt de nadruk op de bijzondere natuur.

Wo 7 augustus 2019 | 09:15 Lex Lokaal

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Reportagereeks over bijzondere verhalen in dorpen en streken. Lex ontdekt allerlei manieren om op het platteland je vrije tijd door te brengen. In Friesland gaat hij langs bij broers die fierljeppen beoefenen en hij gaat met Harold mee naar de trekkertrek.

Di 6 augustus 2019 | 15:10 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Burleskedanseres Susie is 32 en op zoek naar haar prins op het witte paard. Ze mag op date met de ietwat aparte Martin. Maar zal die Susies hart voor zich kunnen winnen? Voor de 29-jarige kapster Bonnie is het daten gelijk aan een spelletje Pokémon Go, maar nu ze met bokser Perry op date gaat, hoopt ze dat er meer in zit. Sara wil naar een man die net zoals zij van het platteland houdt, maar zal ze na 30 jaar als single indruk kunnen maken op visinstructeur Will? Nancie is dj en op zoek naar een vrouw die evenveel van clubs houdt als zij. Zal het flirtpartijtje met haar date Noura iets meer worden of niet?

Za 3 augustus 2019 | 22:30 Jimmy's Hall IMDb: 6.7

03/08 - IMDB * 6.7 - Drama, Jimmy's Hall is een Britse, Ierse en Franse biografische dramafilm uit het jaar 2014. De hoofdrollen worden vertolkt door Barry Ward en Simone Kirby. Deze film vertelt het waargebeurde verhaal van Jimmy Gralton. Hij bouwde op het Ierse platteland een cultuurhuis waar mensen samen komen om te leren, te debatteren, te lezen en te dromen, maar vooral om te dansen en plezier te hebben. Dit alles tot vreselijke afschuw van de katholieke kerk. Kijk waar je deze film kunt streamen op...

Jimmy's Hall is een Britse, Ierse en Franse biografische dramafilm uit het jaar 2014. De hoofdrollen worden vertolkt door Barry Ward en Simone Kirby. Deze film vertelt het waargebeurde verhaal van Jimmy Gralton. Hij bouwde op het Ierse platteland een cultuurhuis waar mensen samen komen om te leren, te debatteren, te lezen en te dromen, maar vooral om te dansen en plezier te hebben. Dit alles tot vreselijke afschuw van de katholieke kerk. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/jimmys-hall

Za 3 augustus 2019 | 15:15 MAX maakt mogelijk

Aflevering 6 - Magazine rond goede doelen. Voedselpakketten voor ouderen Moldavië. Met: Hulp voor ouderen op het platteland van Moldavië door middel van voedselpakketten ter waarde van 25 euro.

Za 3 augustus 2019 | 01:35 South Park

Seizoen 22 - Aflevering 4 - Tegridy Farms: Butters verkoopt e-sigaretten op school en allerlei fruitsmaakjes voor erin. Randy besluit met het gezin naar het platteland te verhuizen en een boerenbedrijf te beginnen.

Vr 2 augustus 2019 | 15:20 MAX maakt mogelijk

Aflevering 6 - Magazine rond goede doelen. Voedselpakketten voor ouderen Moldavië. Met: Hulp voor ouderen op het platteland van Moldavië door middel van voedselpakketten ter waarde van 25 euro.

Vr 2 augustus 2019 | 10:15 MAX maakt mogelijk

Aflevering 6 - Magazine rond goede doelen. Voedselpakketten voor ouderen Moldavië. Met: Hulp voor ouderen op het platteland van Moldavië door middel van voedselpakketten ter waarde van 25 euro.

Di 30 juli 2019 | 21:40 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Datingshow waarin singles elkaar leren kennen op restaurant. Burleskedanseres Susie is 32 en op zoek naar haar prins op het witte paard. Ze mag op date met de ietwat aparte Martin. Maar zal die Susies hart voor zich kunnen winnen? Voor de 29-jarige kapster Bonnie is het daten gelijk aan een spelletje Pokémon Go, maar nu ze met bokser Perry op date gaat, hoopt ze dat er meer in zit. Sara wil naar een man die net zoals zij van het platteland houdt, maar zal ze na 30 jaar als single indruk kunnen maken op visinstructeur Will? Nancie is dj en op zoek naar een vrouw die evenveel van clubs houdt als zij. Zal het flirtpartijtje met haar date Noura iets meer worden of niet?

Ma 29 juli 2019 | 14:30 MAX maakt mogelijk

Aflevering 6 - Magazine rond goede doelen. Voedselpakketten voor ouderen Moldavië. Met: Hulp voor ouderen op het platteland van Moldavië door middel van voedselpakketten ter waarde van 25 euro.

Ma 29 juli 2019 | 07:40 Vacation House For Free

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Op het platteland van Hilton Head Low: Vastgoedexpert Matt Blashaw helpt stellen bij het vinden en kopen van een vakantiehuis. Hij laat hen zien hoe ze de huurinkomsten kunnen maximaliseren om de kosten te dekken.

Zo 28 juli 2019 | 11:30 The 1980s: The Deadliest Decade

Seizoen 2 - Aflevering 10 - The Milk Carton Murder: Wanneer op het platteland van Minnesota de 13-jarige Sarah Rairdon verdwijnt, zoekt de hele gemeenschap mee. De vondst van haar lichaam brengt een tragisch geheim aan het licht.

Zo 28 juli 2019 | 08:45 Southern Fried Homicide

Aflevering 3 - Evil Among Us: Een orkaan raast over het platteland van Alabama, waardoor inwoners op zoek gaan naar hulp. Eén familie wordt getrofeen door een tragisch lot - niet veroorzaakt door Moeder Natuur.

Za 27 juli 2019 | 04:50 Vacation House For Free

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Op het platteland van Hilton Head Low: Vastgoedexpert Matt Blashaw helpt stellen bij het vinden en kopen van een vakantiehuis. Hij laat hen zien hoe ze de huurinkomsten kunnen maximaliseren om de kosten te dekken.

Vr 26 juli 2019 | 16:10 Vacation House For Free

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Op het platteland van Hilton Head Low: Vastgoedexpert Matt Blashaw helpt stellen bij het vinden en kopen van een vakantiehuis. Hij laat hen zien hoe ze de huurinkomsten kunnen maximaliseren om de kosten te dekken.

Do 25 juli 2019 | 11:30 Southern Fried Homicide

Aflevering 3 - Evil Among Us: Een orkaan raast over het platteland van Alabama, waardoor inwoners op zoek gaan naar hulp. Eén familie wordt getrofeen door een tragisch lot - niet veroorzaakt door Moeder Natuur.

Do 25 juli 2019 | 09:15 VPRO Tegenlicht

Aflevering 29 - Reportagemagazine. De aarde draait door. De Britse denker en schrijver Paul Kingsnorth was één van de kopstukken van de milieubeweging en bereikte met zijn vlammende betogen een groot internationaal publiek. Tot hij tot inkeer kwam en van zijn geloof, dat de mensheid de wereld kon redden, viel. Kingsnorth vindt dat de groene beweging van nu de nog overgebleven wilde natuur in een overwinningsroes inruilt voor een windmolenpark of zonnepanelenfarm. De strijd is verloren. Hij trok zich met zijn gezin terug op het Ierse platteland om zelfvoorzienend te leven. Een portret van een eindtijddenker die desondanks de hoop niet opgeeft en blijft geloven in de kracht van de natuur.

Do 25 juli 2019 | 06:30 Call Me by Your Name IMDb: 7.9

25/07 - IMDB * 7.9 - Drama, De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse Italiaanse Franse Perlman familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse-Italiaanse-Franse Perlman-familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

Wo 24 juli 2019 | 21:00 America The Beautiful: Wild Frontier

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Living With The Wild: Op het platteland in hartje Amerika leiden mens en dier een leven vol risico en gevaar. Wilde dieren kunnen zich maar beter schuilhouden voor boeren en hun gereedschap.

Wo 24 juli 2019 | 19:00 Southern Fried Homicide

Aflevering 3 - Evil Among Us: Een orkaan raast over het platteland van Alabama, waardoor inwoners op zoek gaan naar hulp. Eén familie wordt getrofeen door een tragisch lot - niet veroorzaakt door Moeder Natuur.

Wo 24 juli 2019 | 10:10 Call Me by Your Name IMDb: 7.9

24/07 - IMDB * 7.9 - Drama, De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse Italiaanse Franse Perlman familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse-Italiaanse-Franse Perlman-familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

Wo 24 juli 2019 | 08:45 The 1980s: The Deadliest Decade

Seizoen 2 - Aflevering 10 - The Milk Carton Murder: Wanneer op het platteland van Minnesota de 13-jarige Sarah Rairdon verdwijnt, zoekt de hele gemeenschap mee. De vondst van haar lichaam brengt een tragisch geheim aan het licht.

Di 23 juli 2019 | 17:00 The 1980s: The Deadliest Decade

Seizoen 2 - Aflevering 10 - The Milk Carton Murder: Wanneer op het platteland van Minnesota de 13-jarige Sarah Rairdon verdwijnt, zoekt de hele gemeenschap mee. De vondst van haar lichaam brengt een tragisch geheim aan het licht.

Zo 21 juli 2019 | 23:55 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Britse datingshow. Het is lente, er hangt liefde in de lucht en het First Dates-restaurant heeft een nieuwe look gekregen. De 24-jarige Will bijt de spits af. Hij is op zoek naar een bloem van een vrouw om zijn liefde mee te delen op het platteland. Maar het is zijn eerste keer, dus het is nog maar de vraag of Fran voor zijn charmes zal vallen. De 47-jarige Emma is moeder van twee. Na enkele mislukte relaties is het tijd voor beterschap. Maar komt die er ook? Sameer is student en op zoek naar Mr. Right. Kan Ciaran die rol invullen? Kat is op zoek naar een heavymetalfan. De langharige Daniel waagt zijn kans.

Zo 21 juli 2019 | 20:30 Call Me by Your Name IMDb: 7.9

21/07 - IMDB * 7.9 - Drama, De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse Italiaanse Franse Perlman familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse-Italiaanse-Franse Perlman-familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

Zo 21 juli 2019 | 18:10 First Dates

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Britse datingshow. Het is lente, er hangt liefde in de lucht en het First Dates-restaurant heeft een nieuwe look gekregen. De 24-jarige Will bijt de spits af. Hij is op zoek naar een bloem van een vrouw om zijn liefde mee te delen op het platteland. Maar het is zijn eerste keer, dus het is nog maar de vraag of Fran voor zijn charmes zal vallen. De 47-jarige Emma is moeder van twee. Na enkele mislukte relaties is het tijd voor beterschap. Maar komt die er ook? Sameer is student en op zoek naar Mr. Right. Kan Ciaran die rol invullen? Kat is op zoek naar een heavymetalfan. De langharige Daniel waagt zijn kans.

Za 20 juli 2019 | 08:05 The Incredible Dr. Pol 8

Seizoen 2 - Aflevering 16 - A Fair To Remember: De excentrieke dr. Jan Pol heeft samen met zijn vrouw Diane een goedlopende dierenkliniek op het platteland van Michigan.

Di 16 juli 2019 | 20:00 Suspicion

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Cosy Cove: Monique Murdoch's idylle aan het meer valt in duigen als een indringer het ondergoed van haar dochter steelt, waarna jonge vrouwen op het Canadese platteland verdwijnen.

Di 16 juli 2019 | 13:55 Call Me by Your Name IMDb: 7.9

16/07 - IMDB * 7.9 - Drama, De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse Italiaanse Franse Perlman familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse-Italiaanse-Franse Perlman-familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

Zo 14 juli 2019 | 11:59 Wilde Ganzen

Aflevering 28 - Magazine over concrete projecten in ontwikkelingslanden. Peru. Wie wel eens in Peru is geweest, ziet een wereld van verschil tussen de hoofdstad Lima en het platteland. Zeker in de regio Ayacucho blijft de werkgelegenheid en de ontwikkeling achter bij die in de steden.

Za 13 juli 2019 | 07:55 The Incredible Dr. Pol 8

Seizoen 2 - Aflevering 15 - What's Up Doc: De excentrieke dr. Jan Pol heeft samen met zijn vrouw Diane een goedlopende dierenkliniek op het platteland van Michigan.

Za 13 juli 2019 | 00:55 Vikings

Seizoen 4 - Aflevering 19 - Iers-Canadese historische dramaserie. On The Eve. Egil valt Kattegat aan. De Vikingen trekken door het Engelse platteland terwijl koning Ecbert en Aethelwulf hun koninkrijk proberen te beschermen. Aethelwulf besluit om zijn troepen naar de Vikingschepen te verplaatsen, maar daar wacht hem een verrassing. Tanaruz, de adoptiedochter van Helga loopt weg, Floki gaat haar achterna.

Vr 12 juli 2019 | 20:35 Ilses veranda

Aflevering 1 - Realityreeks waarin Ilse DeLange in Nashville Nederlandse artiesten ontvangt en aspecten van de countrymuziek verkent. Guus Meeuwis. Guus Meeuwis komt naar Nashville om meer te weten te komen over de herkomst van de countrymuziek en wat voor invloed het leven op het platteland heeft op deze muziek. Veel countryliedjes zijn smartlappen, trieste levensverhalen die in muziek worden verwerkt. Guus wil tijdens zijn reis in contact komen met een artiest die zijn of haar eigen smart heeft omgezet in nummers, met als doel voor Guus om muzikale inspiratie op te doen en zijn eigen emoties te verwerken in een nieuw lied.

Wo 10 juli 2019 | 16:45 MAX maakt mogelijk

Aflevering 6 - Magazine rond goede doelen. Voedselpakketten voor ouderen Moldavië. Met: Hulp voor ouderen op het platteland van Moldavië door middel van voedselpakketten ter waarde van 25 euro.

Wo 10 juli 2019 | 12:08 McLeod's Daughters

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Australische dramaserie. Digging up the past. Alex wil zien of Marcus uit het juiste hout is gesneden om op het platteland te wonen. Al gauw drijven de twee koppigaards elkaar tot het uiterste. Hun machogedrag veroorzaakt een lelijke valpartij. Ook Tayler komt in een hachelijke situatie terecht. Jodi maakt zich zorgen over zijn financiën en heeft dringend nood aan een grote veeverkoop. Matt is de reddende engel, maar ook Riley komt met een potentiële klant aandraven.

Wo 10 juli 2019 | 10:40 Call Me by Your Name IMDb: 7.9

10/07 - IMDB * 7.9 - Drama, De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse Italiaanse Franse Perlman familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse-Italiaanse-Franse Perlman-familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

Di 9 juli 2019 | 19:33 McLeod's Daughters

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Australische dramaserie. Digging up the past. Alex wil zien of Marcus uit het juiste hout is gesneden om op het platteland te wonen. Al gauw drijven de twee koppigaards elkaar tot het uiterste. Hun machogedrag veroorzaakt een lelijke valpartij. Ook Tayler komt in een hachelijke situatie terecht. Jodi maakt zich zorgen over zijn financiën en heeft dringend nood aan een grote veeverkoop. Matt is de reddende engel, maar ook Riley komt met een potentiële klant aandraven.

Ma 8 juli 2019 | 14:15 MAX maakt mogelijk

Aflevering 6 - Magazine rond goede doelen. Voedselpakketten voor ouderen Moldavië. Met: Hulp voor ouderen op het platteland van Moldavië door middel van voedselpakketten ter waarde van 25 euro.

Zo 7 juli 2019 | 03:40 Fixer Upper

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Nieuw familie-avontuur op het platteland van Texas: Chip en Joanna Gaines toveren vervallen huizen om tot droomvilla's. De hele buurt knapt ervan op.

Zo 7 juli 2019 | 01:05 Mandela: Long Walk to Freedom IMDb: 7.1

07/07 - IMDB * 7.1 - Mandela: Long Walk to Freedom, Brits / Zuid Afrikaanse film uit 2013 van Justin Chadwick, geschreven door William Nicholson en met in de hoofdrollen Idris Elba en Naomie Harris. De film is gebaseerd op het autobiografische boek Long Walk to Freedom van 1995 door anti apartheidsrevolutionair en ex Zuid Afrikaanse president Nelson Mandela. Nelson 'Madiba' Mandela groeit op een klein dorp op het Zuid Afrikaanse platteland. Als jongeman heeft hij een voorkeur voor boksen, snelle auto's en mooie vrouwen. Maar hij is tevens een...

Brits / Zuid-Afrikaanse film uit 2013 van Justin Chadwick, geschreven door William Nicholson en met in de hoofdrollen Idris Elba en Naomie Harris. De film is gebaseerd op het autobiografische boek Long Walk to Freedom van 1995 door anti-apartheidsrevolutionair en ex-Zuid-Afrikaanse president Nelson Mandela. Nelson 'Madiba' Mandela groeit op een klein dorp op het Zuid-Afrikaanse platteland. Als jongeman heeft hij een voorkeur voor boksen, snelle auto's en mooie vrouwen. Maar hij is tevens een getalenteerd advocaat en ontwikkeld zich als een vrijheidsstrijder die wapengeweld niet uit de weg gaat om zijn politieke boodschap over te brengen. Zijn tegenstanders laten hem opsluiten, maar Mandela blijft zijn politieke idealen verkondigen en laat zich niet uit het veld slaan in zijn strijd tegen apartheid. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/mandela-long-walk-to-freedom

Za 6 juli 2019 | 12:50 Onder de Italiaanse Zon: Een Toscaanse Wijnboerderij

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Realityshow. In een gloednieuwe hartverwarmende serie van de makers van The Real Marigold Hotel, reizen vijf mannen en vijf vrouwen af naar Toscane om te zien of hun droom om een nieuwe start te maken op het Italiaanse platteland werkelijkheid kan worden.

Za 6 juli 2019 | 07:00 Call Me by Your Name IMDb: 7.9

06/07 - IMDB * 7.9 - Drama, De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse Italiaanse Franse Perlman familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse-Italiaanse-Franse Perlman-familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

Vr 5 juli 2019 | 21:05 Ilses Veranda

Aflevering 2 - Realityreeks waarin Ilse DeLange in Nashville Nederlandse artiesten ontvangt en aspecten van de countrymuziek verkent. Barry Hay. Barry Hay, leadzanger van Nederlands succesvolste rockband Golden Earring, is in Nashville met een zeer specifieke wens. Hij wil Brenda Lee, de lievelingszangeres van zijn moeder, ontmoeten. Bovendien wordt Brenda Lee al tientallen jaren bezongen in de wereldhit 'Radar Love' van de band. Speciaal voor Barry gaat Ilse op zoek naar haar, terwijl Barry een bijzondere ontmoeting heeft met Amerikaanse oorlogsveteranen.

Wo 3 juli 2019 | 16:45 Call Me by Your Name IMDb: 7.9

03/07 - IMDB * 7.9 - Drama, De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse Italiaanse Franse Perlman familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse-Italiaanse-Franse Perlman-familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

Wo 3 juli 2019 | 10:10 Metterdaad

Aflevering 63 - Magazine rond goede doelen. Malawi. Oreen Phiri kreeg veel over zich heen op het platteland van Malawi, toen ze er openlijk voor uit kwam besmet te zijn met hiv. Maar haar dappere daad had grote gevolgen.

Di 2 juli 2019 | 20:32 Serious Moonlight IMDb: 5.4

02/07 - IMDB * 5.4 - Romantische komedie, Serious Moonlight is een Amerikaanse misdaadkomedie uit het jaar 2009. Met Meg Ryan, Timothy Hutton en Kristen Bell in de hoofdrol. Louise is een machtige advocate die niet met zich laat sollen. Na een slopende periode besluit ze even uit te rusten in haar huisje op het platteland. Daar ontdekt ze dat haar man op het punt staat om haar in te ruilen voor een jongere vrouw. Maar Louise laat zich niet zomaar vervangen. Ze bindt haar man vast en besluit hem te gijzelen zolang hij hun huwelijk geen...

Serious Moonlight is een Amerikaanse misdaadkomedie uit het jaar 2009. Met Meg Ryan, Timothy Hutton en Kristen Bell in de hoofdrol. Louise is een machtige advocate die niet met zich laat sollen. Na een slopende periode besluit ze even uit te rusten in haar huisje op het platteland. Daar ontdekt ze dat haar man op het punt staat om haar in te ruilen voor een jongere vrouw. Maar Louise laat zich niet zomaar vervangen. Ze bindt haar man vast en besluit hem te gijzelen zolang hij hun huwelijk geen nieuwe kans wil geven. Haar plan loopt echter serieus uit de hand. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/serious-moonlight

Di 2 juli 2019 | 19:30 Door het hart van China

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Reisdocumentairereeks over China. De K-straat. Veel jongeren trekken naar de stad. Hierdoor blijven op het platteland ouderen over die zichzelf maar moeten zien te redden. De migratie heeft ook grote gevolgen voor China's ziekenzorg. Het verzekeringsstelsel is namelijk niet ingesteld op de hoeveelheid nieuwe stadsbewoners. Veel Chinezen komen in grote financiële problemen wanneer ze ziek worden. Ruben spreekt bejaarde theeboeren in Fujian en volgt ernstig zieke kankerpatiënten die in een straat vol goedkope hotels naast het ziekenhuis van Changsha wachten op hun behandeling en hopen op genezing.

Di 2 juli 2019 | 07:40 Fixer Upper

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Nieuw familie-avontuur op het platteland van Texas: Chip en Joanna Gaines toveren vervallen huizen om tot droomvilla's. De hele buurt knapt ervan op.

Di 2 juli 2019 | 04:50 Fixer Upper

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Nieuw familie-avontuur op het platteland van Texas: Chip en Joanna Gaines toveren vervallen huizen om tot droomvilla's. De hele buurt knapt ervan op.

Di 2 juli 2019 | 04:45 Fixer Upper

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Nieuw familie-avontuur op het platteland van Texas: Chip en Joanna Gaines toveren vervallen huizen om tot droomvilla's. De hele buurt knapt ervan op.

Ma 1 juli 2019 | 16:50 Metterdaad

Aflevering 63 - Magazine rond goede doelen. Malawi. Oreen Phiri kreeg veel over zich heen op het platteland van Malawi, toen ze er openlijk voor uit kwam besmet te zijn met hiv. Maar haar dappere daad had grote gevolgen.

Ma 1 juli 2019 | 16:10 Fixer Upper

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Nieuw familie-avontuur op het platteland van Texas: Chip en Joanna Gaines toveren vervallen huizen om tot droomvilla's. De hele buurt knapt ervan op.

Ma 1 juli 2019 | 09:15 Metterdaad

Aflevering 63 - Magazine rond goede doelen. Malawi. Oreen Phiri kreeg veel over zich heen op het platteland van Malawi, toen ze er openlijk voor uit kwam besmet te zijn met hiv. Maar haar dappere daad had grote gevolgen.

Zo 30 juni 2019 | 22:00 The Joy of Painting with Bob Ross

Seizoen 31 - Aflevering 7 - Magazine waarin cultfiguur Bob Ross in een halfuurtje gedetailleerde landschapsschilderijen maakt. Bridge to Autumn. Maak samen met Bob Ross een ritje naar het platteland en passeer een oude overdekte brug naar een landschap vol met zacht herfstgebladerte.

Zo 30 juni 2019 | 13:15 Metterdaad

Aflevering 63 - Magazine rond goede doelen. Malawi. Oreen Phiri kreeg veel over zich heen op het platteland van Malawi, toen ze er openlijk voor uit kwam besmet te zijn met hiv. Maar haar dappere daad had grote gevolgen.

Zo 30 juni 2019 | 10:05 Metterdaad

Aflevering 63 - Magazine rond goede doelen. Malawi. Oreen Phiri kreeg veel over zich heen op het platteland van Malawi, toen ze er openlijk voor uit kwam besmet te zijn met hiv. Maar haar dappere daad had grote gevolgen.

Za 29 juni 2019 | 11:50 Onder de Italiaanse Zon: Een Toscaanse Wijnboerderij

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Realityshow. In een gloednieuwe hartverwarmende serie van de makers van The Real Marigold Hotel, reizen vijf mannen en vijf vrouwen af naar Toscane om te zien of hun droom om een nieuwe start te maken op het Italiaanse platteland werkelijkheid kan worden.

Za 29 juni 2019 | 08:45 The Incredible Dr. Pol 8

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Hog Days Of Summer: De excentrieke dr. Jan Pol heeft samen met zijn vrouw Diane een goedlopende dierenkliniek op het platteland van Michigan.

Za 29 juni 2019 | 07:55 Metterdaad

Aflevering 64 - Magazine rond goede doelen. Malawi. Oreen Phiri kreeg veel over zich heen op het platteland van Malawi, toen ze er openlijk voor uitkwam besmet te zijn met hiv. Maar haar dappere daad had grote gevolgen.

Do 27 juni 2019 | 22:10 The Joy of Painting with Bob Ross

Seizoen 31 - Aflevering 7 - Magazine waarin cultfiguur Bob Ross in een halfuurtje gedetailleerde landschapsschilderijen maakt. Bridge to Autumn. Maak samen met Bob Ross een ritje naar het platteland en passeer een oude overdekte brug naar een landschap vol met zacht herfstgebladerte.

Wo 26 juni 2019 | 22:40 Call Me by Your Name IMDb: 7.9

26/06 - IMDB * 7.9 - Drama, De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse Italiaanse Franse Perlman familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse-Italiaanse-Franse Perlman-familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

Di 25 juni 2019 | 03:58 Sleepless Knights IMDb: 4.1

25/06 - IMDB * 4.1 - Drama. Zoals elk jaar brengt Carlos de zomer door bij zijn familie op het platteland. Hij twijfelt of hij terug zal keren naar Madrid want de kans op een baan is er erg klein en bovendien is zijn vader ziek. Vervolgens ontmoet Carlos de jonge politieagent Juan, op wie hij verliefd wordt.

Drama. Zoals elk jaar brengt Carlos de zomer door bij zijn familie op het platteland. Hij twijfelt of hij terug zal keren naar Madrid want de kans op een baan is er erg klein en bovendien is zijn vader ziek. Vervolgens ontmoet Carlos de jonge politieagent Juan, op wie hij verliefd wordt.

Ma 24 juni 2019 | 23:28 Sleepless Knights IMDb: 4.1

24/06 - IMDB * 4.1 - Drama. Zoals elk jaar brengt Carlos de zomer door bij zijn familie op het platteland. Hij twijfelt of hij terug zal keren naar Madrid want de kans op een baan is er erg klein en bovendien is zijn vader ziek. Vervolgens ontmoet Carlos de jonge politieagent Juan, op wie hij verliefd wordt.

Drama. Zoals elk jaar brengt Carlos de zomer door bij zijn familie op het platteland. Hij twijfelt of hij terug zal keren naar Madrid want de kans op een baan is er erg klein en bovendien is zijn vader ziek. Vervolgens ontmoet Carlos de jonge politieagent Juan, op wie hij verliefd wordt.

Zo 23 juni 2019 | 13:20 Fryslân DOK

Aflevering 24 - Documentairereeks over actuele kwesties in Friesland. De plattelandsvrouwen: Honderd jaar breien feminisme op het Friese platteland. Fryslân Dok onderzoekt de betekenis van de bond voor de vrouwen die er lid van werden en het nog altijd zijn. Sommigen meer dan zestig jaar.

Zo 23 juni 2019 | 07:20 Metterdaad

Aflevering 64 - Magazine rond goede doelen. Malawi. Oreen Phiri kreeg veel over zich heen op het platteland van Malawi, toen ze er openlijk voor uitkwam besmet te zijn met hiv. Maar haar dappere daad had grote gevolgen.

Za 22 juni 2019 | 16:30 Onze boerderij

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Reportagereeks over het boerenleven. Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Yvon blijft overnachten en draait mee op hun boerderij. Ze bespreken hoe het nu is om samen de boerderij te runnen en hoe het jonge stel naar de toekomst kijkt. Ook bezoeken ze een andere schapenboerderij op Texel. Hier boert Hans samen met zijn twee kinderen. Yvon gaat naar boer Frans, deelnemer aan 'Boer zoekt Vrouw' in 2008. Vanwege de regelgeving verkeert hij in zwaar weer. De boetes lopen zo hoog op dat hij moet besluiten een deel van zijn kerngezonde koeien naar de slacht te brengen. In Rossum maakt Yvon kennis met Yvo, Suzette en hun drie kinderen. Zij waagden de stap om de stad achter zich te laten en een nieuw bestaan op het platteland op te bouwen.

Za 22 juni 2019 | 15:30 Fryslân DOK

Aflevering 24 - Documentairereeks over actuele kwesties in Friesland. De plattelandsvrouwen: Honderd jaar breien feminisme op het Friese platteland. Fryslân Dok onderzoekt de betekenis van de bond voor de vrouwen die er lid van werden en het nog altijd zijn. Sommigen meer dan zestig jaar.

Za 22 juni 2019 | 15:10 MAX maakt mogelijk

Aflevering 6 - Magazine rond goede doelen. Voedselpakketten voor ouderen Moldavië. Met: Hulp voor ouderen op het platteland van Moldavië door middel van voedselpakketten ter waarde van 25 euro.

Za 22 juni 2019 | 12:55 Onder de Italiaanse Zon: Een Toscaanse Wijnboerderij

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityshow. In een gloednieuwe hartverwarmende serie van de makers van The Real Marigold Hotel, reizen vijf mannen en vijf vrouwen af naar Toscane om te zien of hun droom om een nieuwe start te maken op het Italiaanse platteland werkelijkheid kan worden.

Za 22 juni 2019 | 08:45 The Incredible Dr. Pol

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Rock 'N Pol: De excentrieke dr. Jan Pol heeft samen met zijn vrouw Diane een goedlopende dierenkliniek op het platteland van Michigan.

Vr 21 juni 2019 | 15:05 MAX maakt mogelijk

Aflevering 6 - Magazine rond goede doelen. Voedselpakketten voor ouderen Moldavië. Met: Hulp voor ouderen op het platteland van Moldavië door middel van voedselpakketten ter waarde van 25 euro.

Vr 21 juni 2019 | 09:05 Call Me by Your Name IMDb: 7.9

21/06 - IMDB * 7.9 - Drama, De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse Italiaanse Franse Perlman familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse-Italiaanse-Franse Perlman-familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

Do 20 juni 2019 | 14:30 MAX maakt mogelijk

Aflevering 6 - Magazine rond goede doelen. Voedselpakketten voor ouderen Moldavië. Met: Hulp voor ouderen op het platteland van Moldavië door middel van voedselpakketten ter waarde van 25 euro.

Do 20 juni 2019 | 10:40 Casper & Lisa

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Britse animatieserie. Caspers tuintje voor mama. Gaspard en zijn ouders zijn naar oma op het platteland geweest en zijn moeder heeft groenten meegenomen uit de moestuin. Ze zou zelf ook groenten verbouwen, maar dat is lastig als je in de stad woont.

Wo 19 juni 2019 | 20:35 Onze boerderij

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Reportagereeks over het boerenleven. Yvon Jaspers komt er bij boer Jan en Rianne op Texel achter hoe dicht leven en dood bij elkaar liggen op een veehouderij. Yvon blijft overnachten en draait mee op hun boerderij. Ze bespreken hoe het nu is om samen de boerderij te runnen en hoe het jonge stel naar de toekomst kijkt. Ook bezoeken ze een andere schapenboerderij op Texel. Hier boert Hans samen met zijn twee kinderen. Yvon gaat naar boer Frans, deelnemer aan 'Boer zoekt Vrouw' in 2008. Vanwege de regelgeving verkeert hij in zwaar weer. De boetes lopen zo hoog op dat hij moet besluiten een deel van zijn kerngezonde koeien naar de slacht te brengen. In Rossum maakt Yvon kennis met Yvo, Suzette en hun drie kinderen. Zij waagden de stap om de stad achter zich te laten en een nieuw bestaan op het platteland op te bouwen.

Wo 19 juni 2019 | 16:45 MAX maakt mogelijk

Aflevering 6 - Magazine rond goede doelen. Voedselpakketten voor ouderen Moldavië. Met: Hulp voor ouderen op het platteland van Moldavië door middel van voedselpakketten ter waarde van 25 euro.

Wo 19 juni 2019 | 14:30 Call Me by Your Name IMDb: 7.9

19/06 - IMDB * 7.9 - Drama, De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse Italiaanse Franse Perlman familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse-Italiaanse-Franse Perlman-familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

Di 18 juni 2019 | 12:08 McLeod's Daughters

Seizoen 6 - Aflevering 19 - Australische dramaserie. The great temptation. De zaken gaan goed op Drovers Run wanneer Jodi een groot contract met een veehandelaar binnenrijft. Maar wanneer het vee klaar staat om te worden weggevoerd, ontdekt Dave dat een van de dieren met een gevaarlijk virus is besmet. De overeenkomst valt bijgevolg in het water. Regan ontdekt dat er kwaad opzet in het spel is. Ondertussen schrikt Moira wanneer haar ex-man voor de deur staat. Ze probeert Hugh af te schepen, maar hij smeekt haar om een tweede kans.

Di 18 juni 2019 | 09:35 Metterdaad

Aflevering 63 - Magazine rond goede doelen. Malawi. Oreen Phiri kreeg veel over zich heen op het platteland van Malawi, toen ze er openlijk voor uit kwam besmet te zijn met hiv. Maar haar dappere daad had grote gevolgen.

Ma 17 juni 2019 | 16:40 Metterdaad

Aflevering 63 - Magazine rond goede doelen. Malawi. Oreen Phiri kreeg veel over zich heen op het platteland van Malawi, toen ze er openlijk voor uit kwam besmet te zijn met hiv. Maar haar dappere daad had grote gevolgen.

Ma 17 juni 2019 | 14:30 MAX maakt mogelijk

Aflevering 6 - Magazine rond goede doelen. Voedselpakketten voor ouderen Moldavië. Met: Hulp voor ouderen op het platteland van Moldavië door middel van voedselpakketten ter waarde van 25 euro.

Ma 17 juni 2019 | 09:10 Metterdaad

Aflevering 63 - Magazine rond goede doelen. Malawi. Oreen Phiri kreeg veel over zich heen op het platteland van Malawi, toen ze er openlijk voor uit kwam besmet te zijn met hiv. Maar haar dappere daad had grote gevolgen.

Zo 16 juni 2019 | 15:00 Puberruil Zapp

Aflevering 11 - Realityreeks waarin pubers vijf dagen van leven ruilen. Amber vs Hilde. Amber ruilt met Hilde. Amber is enig kind en zij geniet van huiselijke gezelligheid met haar vriendinnen. Hilde is opgegroeid tussen de aardappels en crosst graag op haar skelter door de weilanden.

Zo 16 juni 2019 | 13:05 Metterdaad

Aflevering 63 - Magazine rond goede doelen. Malawi. Oreen Phiri kreeg veel over zich heen op het platteland van Malawi, toen ze er openlijk voor uit kwam besmet te zijn met hiv. Maar haar dappere daad had grote gevolgen.

Zo 16 juni 2019 | 10:05 Metterdaad

Aflevering 63 - Magazine rond goede doelen. Malawi. Oreen Phiri kreeg veel over zich heen op het platteland van Malawi, toen ze er openlijk voor uit kwam besmet te zijn met hiv. Maar haar dappere daad had grote gevolgen.

Zo 16 juni 2019 | 08:30 Call Me by Your Name IMDb: 7.9

16/06 - IMDB * 7.9 - Drama, De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse Italiaanse Franse Perlman familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse-Italiaanse-Franse Perlman-familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

Zo 16 juni 2019 | 07:15 Metterdaad

Aflevering 64 - Magazine rond goede doelen. Malawi. Oreen Phiri kreeg veel over zich heen op het platteland van Malawi, toen ze er openlijk voor uitkwam besmet te zijn met hiv. Maar haar dappere daad had grote gevolgen.

Za 15 juni 2019 | 17:10 Metterdaad

Aflevering 64 - Magazine rond goede doelen. Malawi. Oreen Phiri kreeg veel over zich heen op het platteland van Malawi, toen ze er openlijk voor uitkwam besmet te zijn met hiv. Maar haar dappere daad had grote gevolgen.

Za 15 juni 2019 | 12:45 Onder de Italiaanse Zon: Een Toscaanse Wijnboerderij

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityshow. In een gloednieuwe hartverwarmende serie van de makers van The Real Marigold Hotel, reizen vijf mannen en vijf vrouwen af naar Toscane om te zien of hun droom om een nieuwe start te maken op het Italiaanse platteland werkelijkheid kan worden.

Za 15 juni 2019 | 09:30 The Incredible Dr Pol

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Dog Dazed Afternoon: De excentrieke dr. Jan Pol heeft samen met zijn vrouw Diane een goedlopende dierenkliniek op het platteland van Michigan.

Vr 14 juni 2019 | 20:30 Call Me by Your Name IMDb: 7.9

14/06 - IMDB * 7.9 - Drama, De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse Italiaanse Franse Perlman familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse-Italiaanse-Franse Perlman-familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

Wo 12 juni 2019 | 09:30 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 70 - Nederlands lifestylemagazine

Di 11 juni 2019 | 23:39 L'Inconnu du Lac IMDb: 6.8

11/06 - IMDB * 6.8 - Thriller, Franse thriller (2013). Op een cruiseplek rond een meer op het Franse platteland laat Franck zijn oog vallen op Michel, een adonis met de allures van een pornoster uit de jaren 70. Op een avond ziet Franck hoe Michel zijn geliefde met opzet verdrinkt. In plaats van de moord te melden wakkert het gebeuren enkel zijn erotische fixatie aan.

Franse thriller (2013). Op een cruiseplek rond een meer op het Franse platteland laat Franck zijn oog vallen op Michel, een adonis met de allures van een pornoster uit de jaren 70. Op een avond ziet Franck hoe Michel zijn geliefde met opzet verdrinkt. In plaats van de moord te melden wakkert het gebeuren enkel zijn erotische fixatie aan.

Di 11 juni 2019 | 13:40 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 70 - Nederlands lifestylemagazine

Di 11 juni 2019 | 09:35 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 69 - Nederlands lifestylemagazine

Ma 10 juni 2019 | 21:00 Colombia with Simon Reeve

Documentaire waarin Simon Reeve Colombia verkent. Simon Reeve onderneemt een verrassende en inspirerende reis door het spectaculaire Colombia, een land dat hunkert naar vrede na 50 jaar burgeroorlog. Simon begint zijn intrigerende trip in Cartagena, waar eind 2016 een historisch vredesverdrag werd gesloten tussen de overheid en guerrillabeweging FARC. Daarna gaat hij naar hoofdstad Bogotá, waar hij slachtoffers van de oorlog ontmoet. Ondanks de zware uitdagingen waar het land voor staat, stelt Simon vast dat er veel hoop is voor de toekomst. Dat merkt hij vooral in Medellín, dat ooit 'de gevaarlijkste stad ter wereld' was, maar nu een van de meest levendige en creatieve steden van Colombia is geworden. Ten slotte trekt hij naar het platteland, waar hij boeren ontmoet die strijden voor een betere toekomst - een die niet bepaald wordt door een constante vraag naar drugs.

Ma 10 juni 2019 | 13:30 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 69 - Nederlands lifestylemagazine

Ma 10 juni 2019 | 09:30 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 68 - Nederlands lifestylemagazine

Ma 10 juni 2019 | 01:20 Ilses Veranda

Aflevering 1 - Realityreeks waarin Ilse DeLange in het Amerikaanse Nashville Nederlandse artiesten ontvangt en telkens een anders aspect van de countrymuziek verkent. Guus Meeuwis. Guus Meeuwis komt naar Nashville om meer te weten te komen over de herkomst van de countrymuziek en wat voor invloed het leven op het platteland heeft op deze muziek. Veel countryliedjes zijn smartlappen, trieste levensverhalen die in muziek worden verwerkt. Guus wil tijdens zijn reis in contact komen met een artiest die zijn of haar eigen smart heeft omgezet in nummers, met als doel voor Guus om muzikale inspiratie op te doen en zijn eigen emoties te verwerken in een nieuw lied.

Zo 9 juni 2019 | 14:30 Puberruil Zapp

Aflevering 10 - Realityreeks waarin pubers vijf dagen van leven ruilen. Oliver vs Jelmer. Oliver ruilt met Jelmer. De creatieve Oliver geniet van de kleine dingen in het leven en hij helpt graag een handje mee. Stoere Jelmer gaat het liefst elke dag op zoek naar avontuur. Hoe zal deze ruil vergaan?

Zo 9 juni 2019 | 13:05 Metterdaad

Aflevering 61 - Magazine rond goede doelen. Malawi. Kleuterjuf Naomi Banda uit Malawi droomt ervan dat een van haar kindjes ooit president zal worden. Zover is het nog lang niet: vooralsnog zitten ze vaak genoeg met lege magen hun tafels te stampen.

Zo 9 juni 2019 | 10:20 Metterdaad

Aflevering 61 - Magazine rond goede doelen. Malawi. Kleuterjuf Naomi Banda uit Malawi droomt ervan dat een van haar kindjes ooit president zal worden. Zover is het nog lang niet: vooralsnog zitten ze vaak genoeg met lege magen hun tafels te stampen.

Zo 9 juni 2019 | 07:35 Metterdaad

Aflevering 62 - Magazine rond goede doelen. Malawi. Kleuterjuf Naomi Banda uit Malawi droomt ervan dat een van haar kindjes ooit president zal worden. Zover is het nog lang niet: vooralsnog zitten ze vaak genoeg met lege magen hun tafels te stampen.

Za 8 juni 2019 | 23:35 Finders Keepers IMDb: 4.4

08/06 - IMDB * 4.4 - Thriller, Finders Keepers is een Britse thriller uit het jaar 2014. Met in de hoofdrol Jaime Pressly en Tobin Bell. Het verhaal gaat over Allyson Simon. Zij scheidt van haar man Jonathan en verhuist met haar 9 jarige dochter Claire naar een groot huis op het platteland. Ze komt er achter dat haar makelaar nooit iets heeft gezegd over het feit dat er 5 jaar geleden een wrede familiemoord is gepleegd in het huis. Dan ontdekt Allyson tot haar schrik dat er een kwaadaardige, Zuid Amerikaanse pop is...

Finders Keepers is een Britse thriller uit het jaar 2014. Met in de hoofdrol Jaime Pressly en Tobin Bell. Het verhaal gaat over Allyson Simon. Zij scheidt van haar man Jonathan en verhuist met haar 9-jarige dochter Claire naar een groot huis op het platteland. Ze komt er achter dat haar makelaar nooit iets heeft gezegd over het feit dat er 5 jaar geleden een wrede familiemoord is gepleegd in het huis. Dan ontdekt Allyson tot haar schrik dat er een kwaadaardige, Zuid-Amerikaanse pop is achtergelaten die toebehoorde aan de 10-jarige die zijn familie bruut vermoord heeft. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/finders-keepers-2014

Za 8 juni 2019 | 23:20 Coco avant Chanel IMDb: 6.7

08/06 - IMDB * 6.7 - Biografie, Coco avant Chanel is een Frans en Belgisch biografische dramafilm uit het jaar 2009. Met Audrey Tautou, Benoît Poelvoorde en Alessandro Nivola in de hoofdrol. Op het platteland van Frankrijk wordt het jonge meisje Gabrielle Chanel samen met haar zus achtergelaten in een weeshuis. Jaren wachten ze daar op hun vader, die echter nooit meer terugkeert. Wanneer ze volwassen zijn gaan ze naar Parijs, waar ze zingen in kroegen en werk vinden als kleermaaksters. Gabrielle vindt bescherming in de armen...

Coco avant Chanel is een Frans en Belgisch biografische dramafilm uit het jaar 2009. Met Audrey Tautou, Benoît Poelvoorde en Alessandro Nivola in de hoofdrol. Op het platteland van Frankrijk wordt het jonge meisje Gabrielle Chanel samen met haar zus achtergelaten in een weeshuis. Jaren wachten ze daar op hun vader, die echter nooit meer terugkeert. Wanneer ze volwassen zijn gaan ze naar Parijs, waar ze zingen in kroegen en werk vinden als kleermaaksters. Gabrielle vindt bescherming in de armen van de elitaire Etienne Balsan en verandert in 'Coco', zijn minnares en metgezel. Vastbesloten om een onafhankelijk leven te leiden, start Coco haar eigen kledingzaak, waarbij ze ingaat tegen alle gangbare modeconventies. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/coco-avant-chanel

Za 8 juni 2019 | 17:50 Metterdaad

Aflevering 60 - Magazine rond goede doelen. Malawi. De jonge sociaal werker Rachel Singini zet haar helm op, trapt haar motor aan en scheurt over het platteland van Malawi naar de meest afgelegen dorpjes. Daar geeft ze jonge meisjes voorlichting over de gevaren van kindhuwelijken.

Za 8 juni 2019 | 12:45 Onder de Italiaanse Zon: Een Toscaanse Wijnboerderij

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Realityshow. In een gloednieuwe hartverwarmende serie van de makers van The Real Marigold Hotel, reizen vijf mannen en vijf vrouwen af naar Toscane om te zien of hun droom om een nieuwe start te maken op het Italiaanse platteland werkelijkheid kan worden.

Za 8 juni 2019 | 09:30 The Incredible Dr. Pol 8

Seizoen 3 - Aflevering 10 - How Now Smelly Cow: De excentrieke dr. Jan Pol heeft samen met zijn vrouw Diane een goedlopende dierenkliniek op het platteland van Michigan.

Vr 7 juni 2019 | 21:30 Ilses Veranda

Aflevering 1 - Realityreeks waarin Ilse DeLange in het Amerikaanse Nashville Nederlandse artiesten ontvangt en telkens een anders aspect van de countrymuziek verkent. Guus Meeuwis. Guus Meeuwis komt naar Nashville om meer te weten te komen over de herkomst van de countrymuziek en wat voor invloed het leven op het platteland heeft op deze muziek. Veel countryliedjes zijn smartlappen, trieste levensverhalen die in muziek worden verwerkt. Guus wil tijdens zijn reis in contact komen met een artiest die zijn of haar eigen smart heeft omgezet in nummers, met als doel voor Guus om muzikale inspiratie op te doen en zijn eigen emoties te verwerken in een nieuw lied.

Vr 7 juni 2019 | 13:35 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 68 - Nederlands lifestylemagazine

Vr 7 juni 2019 | 09:35 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 67 - Nederlands lifestylemagazine

Do 6 juni 2019 | 16:20 Metterdaad

Aflevering 60 - Magazine rond goede doelen. Malawi. De jonge sociaal werker Rachel Singini zet haar helm op, trapt haar motor aan en scheurt over het platteland van Malawi naar de meest afgelegen dorpjes. Daar geeft ze jonge meisjes voorlichting over de gevaren van kindhuwelijken.

Do 6 juni 2019 | 13:35 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 67 - Nederlands lifestylemagazine

Do 6 juni 2019 | 10:35 Call Me by Your Name IMDb: 7.9

06/06 - IMDB * 7.9 - Drama, De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse Italiaanse Franse Perlman familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse-Italiaanse-Franse Perlman-familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

Do 6 juni 2019 | 09:35 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 66 - Nederlands lifestylemagazine

Wo 5 juni 2019 | 13:35 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 66 - Nederlands lifestylemagazine

Wo 5 juni 2019 | 10:15 Metterdaad

Aflevering 60 - Magazine rond goede doelen. Malawi. De jonge sociaal werker Rachel Singini zet haar helm op, trapt haar motor aan en scheurt over het platteland van Malawi naar de meest afgelegen dorpjes. Daar geeft ze jonge meisjes voorlichting over de gevaren van kindhuwelijken.

Wo 5 juni 2019 | 09:30 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 65 - Nederlands lifestylemagazine

Di 4 juni 2019 | 18:20 Call Me by Your Name IMDb: 7.9

04/06 - IMDB * 7.9 - Drama, De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse Italiaanse Franse Perlman familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse-Italiaanse-Franse Perlman-familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

Di 4 juni 2019 | 13:35 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 65 - Nederlands lifestylemagazine

Di 4 juni 2019 | 09:35 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 64 - Nederlands lifestylemagazine

Ma 3 juni 2019 | 13:30 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 64 - Lifestylemagazine

Ma 3 juni 2019 | 12:00 McLeod's Daughters

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Australische dramaserie. Het leven van Tess neemt een onverwachte wending na een telefoontje van haar notaris. Blijkbaar is haar vader Jack overleden. De stadsmus keert meteen terug naar Drover's Run, de grote veeboerderij op het Australische platteland waar ze tot de echtscheiding van haar ouders heeft gewoond en waar ze zoete herinneringen aan heeft. Er wacht haar geen hartelijke verwelkoming. Haar oudere halfzus Claire neemt het haar nog altijd kwalijk dat ze haar destijds in de steek heeft gelaten en bovendien voelt Claire er niets voor om Drover's Run, dat sinds generaties in handen van de familie is, te verkopen. De al moeilijke band tussen de halfzussen wordt zwaar op de proef gesteld en zeker wanneer het vee door de onvoorzichtigheid van Tess uitbreekt.

Ma 3 juni 2019 | 09:30 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 63 - Lifestylemagazine

Ma 3 juni 2019 | 09:15 Metterdaad

Aflevering 60 - Magazine rond goede doelen. Malawi. De jonge sociaal werker Rachel Singini zet haar helm op, trapt haar motor aan en scheurt over het platteland van Malawi naar de meest afgelegen dorpjes. Daar geeft ze jonge meisjes voorlichting over de gevaren van kindhuwelijken.

Zo 2 juni 2019 | 20:05 Salvage Hunters: Classic Cars

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Jaguar XJS & Renault 4: Op het platteland van Devon valt het duo voor de Franse charme van een Renault 4. De auto is een zeldzame limited edition. Kunnen Drew en Paul de unieke bekleding namaken?

Zo 2 juni 2019 | 20:00 Salvage Hunters: Classic Cars

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Jaguar XJS & Renault 4: Op het platteland van Devon valt het duo voor de Franse charme van een Renault 4. De auto is een zeldzame limited edition. Kunnen Drew en Paul de unieke bekleding namaken?

Zo 2 juni 2019 | 16:35 Fixer Upper

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Nieuw familie-avontuur op het platteland van Texas: Chip en Joanna Gaines toveren vervallen huizen om tot droomvilla's. De hele buurt knapt ervan op.

Zo 2 juni 2019 | 13:00 Metterdaad

Aflevering 60 - Magazine rond goede doelen. Malawi. De jonge sociaal werker Rachel Singini zet haar helm op, trapt haar motor aan en scheurt over het platteland van Malawi naar de meest afgelegen dorpjes. Daar geeft ze jonge meisjes voorlichting over de gevaren van kindhuwelijken.

Zo 2 juni 2019 | 07:20 Metterdaad

Aflevering 60 - Magazine rond goede doelen. Malawi. De jonge sociaal werker Rachel Singini zet haar helm op, trapt haar motor aan en scheurt over het platteland van Malawi naar de meest afgelegen dorpjes. Daar geeft ze jonge meisjes voorlichting over de gevaren van kindhuwelijken.

Za 1 juni 2019 | 17:10 Metterdaad

Aflevering 60 - Magazine rond goede doelen. Malawi. De jonge sociaal werker Rachel Singini zet haar helm op, trapt haar motor aan en scheurt over het platteland van Malawi naar de meest afgelegen dorpjes. Daar geeft ze jonge meisjes voorlichting over de gevaren van kindhuwelijken.

Za 1 juni 2019 | 12:45 Onder de Italiaanse Zon: Een Toscaanse Wijnboerderij

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityshow. In een gloednieuwe hartverwarmende serie van de makers van The Real Marigold Hotel, reizen vijf mannen en vijf vrouwen af naar Toscane om te zien of hun droom om een nieuwe start te maken op het Italiaanse platteland werkelijkheid kan worden.

Za 1 juni 2019 | 09:30 The Incredible Dr. Pol

Seizoen 3 - Aflevering 9 - The Bull Pen: De excentrieke dr. Jan Pol heeft samen met zijn vrouw Diane een goedlopende dierenkliniek op het platteland van Michigan.

Vr 31 mei 2019 | 13:35 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 63 - Lifestylemagazine

Vr 31 mei 2019 | 09:40 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 62 - Lifestylemagazine

Do 30 mei 2019 | 13:40 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 62 - Lifestylemagazine

Do 30 mei 2019 | 09:30 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 61 - Lifestylemagazine

Wo 29 mei 2019 | 22:20 Call Me by Your Name IMDb: 7.9

29/05 - IMDB * 7.9 - Drama, De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse Italiaanse Franse Perlman familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse-Italiaanse-Franse Perlman-familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

Wo 29 mei 2019 | 13:35 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 61 - Lifestylemagazine

Wo 29 mei 2019 | 09:30 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 60 - Lifestylemagazine

Di 28 mei 2019 | 13:30 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 60 - Lifestylemagazine

Di 28 mei 2019 | 09:30 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 59 - Lifestylemagazine

Ma 27 mei 2019 | 19:30 Salvage Hunters: Classic Cars

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Jaguar XJS & Renault 4: Op het platteland van Devon valt het duo voor de Franse charme van een Renault 4. De auto is een zeldzame limited edition. Kunnen Drew en Paul de unieke bekleding namaken?

Ma 27 mei 2019 | 13:30 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 59 - Lifestylemagazine

Ma 27 mei 2019 | 09:25 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 58 - Lifestylemagazine

Zo 26 mei 2019 | 19:30 Vranckx

Aflevering 3 - Reportagemagazine. The Lifeline Express. Australische reportage (2018) uit de reeks 'Dateline' over The Lifeline Express, een trein die volledig is uitgerust als ziekenhuis en door India rijdt. De trein rijdt vooral naar plekken op het platteland waar geen ziekenhuizen zijn en waar mensen vaak geen geld hebben om medische zorgen te betalen.

Za 25 mei 2019 | 09:30 The Incredible Dr. Pol

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Spring Fever: De excentrieke dr. Jan Pol heeft samen met zijn vrouw Diane een goedlopende dierenkliniek op het platteland van Michigan.

Vr 24 mei 2019 | 15:10 MAX maakt mogelijk

Aflevering 6 - Magazine rond goede doelen. Voedselpakketten voor ouderen Moldavië. Met: Hulp voor ouderen op het platteland van Moldavië door middel van voedselpakketten ter waarde van 25 euro.

Vr 24 mei 2019 | 13:35 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 58 - Lifestylemagazine

Vr 24 mei 2019 | 11:20 Salvage Hunters: Classic Cars

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Jaguar XJS & Renault 4: Op het platteland van Devon valt het duo voor de Franse charme van een Renault 4. De auto is een zeldzame limited edition. Kunnen Drew en Paul de unieke bekleding namaken?

Vr 24 mei 2019 | 10:10 MAX maakt mogelijk

Aflevering 6 - Magazine rond goede doelen. Voedselpakketten voor ouderen Moldavië. Met: Hulp voor ouderen op het platteland van Moldavië door middel van voedselpakketten ter waarde van 25 euro.

Vr 24 mei 2019 | 09:30 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 57 - Lifestylemagazine

Vr 24 mei 2019 | 02:00 Salvage Hunters: Classic Cars

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Jaguar XJS & Renault 4: Op het platteland van Devon valt het duo voor de Franse charme van een Renault 4. De auto is een zeldzame limited edition. Kunnen Drew en Paul de unieke bekleding namaken?

Do 23 mei 2019 | 20:30 Salvage Hunters: Classic Cars

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Jaguar XJS & Renault 4: Op het platteland van Devon valt het duo voor de Franse charme van een Renault 4. De auto is een zeldzame limited edition. Kunnen Drew en Paul de unieke bekleding namaken?

Do 23 mei 2019 | 20:30 Salvage Hunters: Classic Cars

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Jaguar XJS & Renault 4: Op het platteland van Devon valt het duo voor de Franse charme van een Renault 4. De auto is een zeldzame limited edition. Kunnen Drew en Paul de unieke bekleding namaken?

Do 23 mei 2019 | 13:30 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 57 - Lifestylemagazine

Do 23 mei 2019 | 09:30 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 56 - Lifestylemagazine

Wo 22 mei 2019 | 20:30 Vintage Tech Hunters

Seizoen 1 - Canadese realityreeks. Bohus And Shaun...put The Pedal To Metal. In Zuid-Ontario ontdekken Bohus en Shaun een Sinclair C5, een zeldzame Britse elektrische auto die je zelden in Noord-Amerika tegenkomt. Terwijl ze op de reparatie wachten, vinden ze een aantal andere onverwachte zaken op het platteland.

Wo 22 mei 2019 | 10:35 Call Me by Your Name IMDb: 7.9

22/05 - IMDB * 7.9 - Drama, De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse Italiaanse Franse Perlman familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse-Italiaanse-Franse Perlman-familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

Wo 22 mei 2019 | 09:30 Droomhuis op het Platteland

Seizoen 23 - Aflevering 55 - Lifestylemagazine

Ma 20 mei 2019 | 20:30 Call Me by Your Name IMDb: 7.9

20/05 - IMDB * 7.9 - Drama, De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse Italiaanse Franse Perlman familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse-Italiaanse-Franse Perlman-familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

Za 11 mei 2019 | 22:15 Call Me by Your Name IMDb: 7.9

11/05 - IMDB * 7.9 - Drama, De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse Italiaanse Franse Perlman familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

De gevoelige en gecultiveerde Elio is enig kind van de Amerikaanse-Italiaanse-Franse Perlman-familie. Hij kijkt uit naar weer een luie zomer in de villa van zijn ouders op het prachtige en rustige Italiaanse platteland. Dan arriveert Oliver, een academicus die zijn vader komt helpen met een onderzoek. Er ontstaat een plotselinge en heftige romance tussen de adolescente jongen en de zomergast aan de Italiaanse Rivièra.

 Meer