Je vindt hier de programma's van Plastische op tv We hebben de volgende programma's voor Plastische In aller Freundschaft – Die jungen Ärzte: Morgen - Krankenhausserie, Seizoen 2 Aflevering 1/42 (43) Oberarzt Niklas Ahrend ist seit einem Jahr am Erfurter. De Wonderlijke Wereld van Gumball: 25/09 - Gumballs’ schoolfoto’s mislukken altijd. Voor één keer wil hij ook een mooie foto en hij haalt Darwin over. De Wonderlijke Wereld van Gumball: 26/09 - Gumballs’ schoolfoto’s mislukken altijd. Voor één keer wil hij ook een mooie foto en hij haalt Darwin over. Silent Witness: 26/09 - Misdaadserie, Seizoen 11 Aflevering 1 Britse misdaadserie. Apocalypse (part 1). Een helikopter van de. Silent Witness: 26/09 - Misdaadserie, Seizoen 11 Aflevering 2 Britse misdaadserie. Apocalypse (part 2). Een helikopter van de.

Plastische op tv (overige uitzendingen NL)

Do 26 september 2019 | 20:30 Silent Witness

Seizoen 11 - Aflevering 1 - Britse misdaadserie. Apocalypse (part 1). Een helikopter van de luchtmacht stort neer op een detentiecentrum voor afgewezen asielzoekers. De piloot en een asielzoeker komen hierbij om het leven. Harry is vastbesloten de onschuld van de piloot aan te tonen. Nikki probeert het andere slachtoffer te identificeren. Dat gaat lastig, omdat de man plastische chirurgie heeft ondergaan.

Do 26 september 2019 | 21:35 Silent Witness

Seizoen 11 - Aflevering 2 - Britse misdaadserie. Apocalypse (part 2). Een helikopter van de luchtmacht stort neer op een detentiecentrum voor afgewezen asielzoekers. De piloot en een asielzoeker komen hierbij om het leven. Harry is vastbesloten de onschuld van de piloot aan te tonen. Nikki probeert het andere slachtoffer te identificeren. Dat gaat lastig, omdat de man plastische chirurgie heeft ondergaan.

Plastische op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 13:10 In aller Freundschaft – Die jungen Ärzte

Seizoen 2 - Aflevering 1/42 (43) - Oberarzt Niklas Ahrend ist seit einem Jahr am Erfurter Johannes-Thal-Klinikum und in dieser Zeit ist viel passiert. Als Arzu Ritter den gemeinsamen Sohn Max nach Thüringen bringt, lernt sie dort Carolin Körner kennen. Die Physiotherapeutin ist Niklas' neue Freundin und schon sehr gespannt auf dessen kleinen Sohn und seine Mutter. Der eigenwillige Hermann Böhler ist Patient im Klinikum. Neben seinen Verletzungen, hält vor allem Hermanns technisches Interesse den jungen Arzt Elias Bähr auf Trab. Währenddessen sieht sich der plastische Chirurg Matteo Moreau mit einem Problem ganz anderer Natur konfrontiert, als an diesem Tag ein Patient per Hubschrauber eingeliefert wird. Gemeinsam mit den Assistenzärzten Elly Winter und Ben Ahlbeck kümmert sich das Team um den Polizisten Markus Scheffler, um den es jedoch alles andere als gut steht. Auch Leyla Sherbaz geht das Schicksal des Patienten nahe. Doch die Anästhesistin kommt auch privat gerade nicht zur Ruhe. Wie wird sie mit der neuen Situation umgehen?

Wo 25 september 2019 | 21:35 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Gumballs’ schoolfoto’s mislukken altijd. Voor één keer wil hij ook een mooie foto en hij haalt Darwin over om plastische chirurgie op hem toe te passen.

Do 26 september 2019 | 03:45 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Gumballs’ schoolfoto’s mislukken altijd. Voor één keer wil hij ook een mooie foto en hij haalt Darwin over om plastische chirurgie op hem toe te passen.

Plastische gemist

Wo 12 juni 2019 | 21:31 Slot: Verminkt

12/06 - Reality-show, Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Verminkt, het realityprogramma over slachtoffers van mislukte cosmetische of medische ingrepen. Na drie mislukte borstoperaties voelt Angelina...

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen van Verminkt, het realityprogramma over slachtoffers van mislukte cosmetische of medische ingrepen. Na drie mislukte borstoperaties voelt Angelina zich vreselijk verminkt met twee ongelijke borsten. En twintig jaar nadat Freddy fillers in haar gezicht liet spuiten, werd ze wakker met een vreselijk opgezwollen gezicht. Het artsenteam doet er weer alles aan om hen te helpen, maar dat gaat deze keer niet zonder slag of stoot.

Vr 22 juni 2018 | 21:00 Docu: Louis Theroux - Under the Knife IMDb: 7.4

22/06/18 - IMDB * 7.4 - Documentaire, Louis Theroux verdiept zich op geheel eigen wijze in de ingewikkelde arena van de plastische chirurgie. Hoe zit het met hemzelf? Zou hij het aandurven, of is hij bang voor het mes? Louis reist naar...

Louis Theroux verdiept zich op geheel eigen wijze in de ingewikkelde arena van de plastische chirurgie. Hoe zit het met hemzelf? Zou hij het aandurven, of is hij bang voor het mes? Louis reist naar Californië, de bakermat van de plastische chirurgie, om deze trend van dichtbij te bestuderen. In Californië kun je met één beweging van het mes en een paar duizend dollar worden wie je altijd had willen zijn. Cash heb je niet nodig, als je maar over een creditcard beschikt of een afbetalingsregeling met de vriendelijke plaatselijke chirurg. Zo wordt wat eens een onbetaalbare luxe was bereikbaar voor jan en alleman. Zoals altijd ontmoet Louis een reeks verbazingwekkende types. Eve voert een volledige makeover uit en voorziet Laura van pronte borsten en zuigt met liposuctie het overtollige vet weg. Chris, geen filmster maar een doorsneejongen, weet zeker dat het leven hem toe zal lachen als hij eenmaal de perfecte borstkas bezit. Hij heeft geen tijd en geen geduld om zijn wens op natuurlijke wijze te verkrijgen en daarom betaalt hij een boel geld om zijn droom te realiseren. Ten slotte ontmoet Theroux Dr. Linder, dé borstenman van Beverly Hills, die hem tijdens een autoritje langs Rodeo Drive alle borsten aanwijst die hij heeft vergroot.

Do 14 juni 2018 | 21:00 Terug: Skin Tight

14/06/18 - Stephanie, Darcy, & BJ, In een nieuw en emotioneel seizoen van Skin Tight helpt Dr. Nowzaradan samen met andere plastische chirurgen weer een groot aantal patiënten die kampen met overtollige huid na extreem gewichtsverlies....

In een nieuw en emotioneel seizoen van Skin Tight helpt Dr. Nowzaradan samen met andere plastische chirurgen weer een groot aantal patiënten die kampen met overtollige huid na extreem gewichtsverlies. De afleveringen van Skin Tight zijn vanaf vanavond elke donderdag om 21:00 uur met dubbele afleveringen te zien op TLC. Een van de patiënten is de 24-jarige Stephanie, die na de geboorte van haar zoon haar gewicht in no-time zag toenemen. Toen haar zoon daarna voor zijn leven moest vechten door hartfalen, nam ze zich voor weer in conditie te komen, zodat ze er voor hem kon zijn. Haar huid kromp echter niet mee met de 80 kilo die ze in korte tijd wist kwijt te raken, waardoor ze nu allemaal overtollig vel heeft. Met kleren aan is er niks van te merken en is ze trots op haar herwonnen lichaam, maar zonder kleren durft ze amper in de spiegel te kijken. Ze vindt steun bij haar moeder Darcy die in dezelfde situatie zit na haar eigen gewichtsverlies. Ze gaan samen op bezoek bij Dr. Nowzaradan in de hoop dat hij de overtollige huid kan verwijderen. Ook de 40-jarige BJ staat op een belangrijk keerpunt in zijn leven. Jarenlang leefde hij een wild leven vol drugs en fastfood. Toen hij daarmee stopte en een gelukkig gezin startte, woog hij inmiddels meer dan 220 kilogram. Hij wist dat hij zo nooit een perfecte vader kon zijn voor zijn kinderen en besloot af te vallen. Hij verloor meer dan 160 kilogram, maar bleef ook met de overtollige huid zitten. Ook hij hoopt dat een operatie hem verder helpt. Zodat zijn zoontje hem niet meer hoeft te helpen met het aankleden van de speciale strakke kleren die zijn loszittende huid bij elkaar houden. De huidoperatie is niet eenvoudig en het herstel is zwaar en pijnlijk. Maar dat hebben de deelnemers er graag voor over. Nadat ze alles gedaan hebben om hun gewicht te verliezen, willen ze ook graag deze laatste stap zetten.

Vr 21 juli 2017 | 20:30 Docu: Louis Theroux - Under the Knife

21/07/17 - Documentaire, In de ban van schoonheid. Niets is belangrijker dan hoe je er uitziet. Louis Theroux reist naar Californië, de bakermat van de plastische chirurgie, om deze trend van dichtbij te bestuderen. In de ban...

In de ban van schoonheid. Niets is belangrijker dan hoe je er uitziet. Louis Theroux reist naar Californië, de bakermat van de plastische chirurgie, om deze trend van dichtbij te bestuderen. In de ban van schoonheid. Niets is belangrijker dan hoe je er uitziet. Louis Theroux reist naar Californië, de bakermat van de plastische chirurgie, om deze trend van dichtbij te bestuderen. In Californië kun je met één beweging van het mes en een paar duizend dollar worden wie je altijd had willen zijn. Cash heb je niet nodig, als je maar over een credit card beschikt of een afbetalingsregeling met de vriendelijke plaatselijke chirurg. Zo wordt wat eens een onbetaalbare luxe was praktijk voor Jan en alleman. Louis ontmoet zoals altijd een reeks verbazingwekkende types. Eve voert een volledige makeover uit en voorziet Laura van prompte borsten, en zuigt met liposuctie het overtollige vet weg. Het is echter de vraag of Laura goed heeft begrepen, dat het resultaat van de ingreep permanent is. Chris, geen filmster maar een doorsnee jongen, weet zeker dat het leven hem toe zal lachen, wanneer hij eenmaal de perfecte borstkas zal hebben. Hij heeft geen tijd en geen geduld om zijn wens op natuurlijke wijze te verkrijgen en daarom betaalt hij een boel geld om zijn droom te realiseren. Tenslotte ontmoet Theroux Dr Linder, dé borstenman van Beverly Hills, die hem tijdens een autoritje langs Rodeo Drive alle borsten aanwijst die hij heeft vergroot. Zo ontdekt Louis op geheel eigen wijze de ingewikkelde arena van de plastische chirurgie. Maar hoe zit het met hem zelf? Zou hij het aandurven of ontwijkt hij het mes?

Di 16 mei 2017 | 21:30 Nieuw: Verminkt

16/05/17 - Reality-show, Plastische chirurgie wordt steeds populairder. Het aantal ingrepen dat in klinieken wordt uitgevoerd is de afgelopen vijftien jaar verdubbeld. Het aanbod is tegenwoordig dan ook enorm. Helaas gaat het...

Plastische chirurgie wordt steeds populairder. Het aantal ingrepen dat in klinieken wordt uitgevoerd is de afgelopen vijftien jaar verdubbeld. Het aanbod is tegenwoordig dan ook enorm. Helaas gaat het bij dit soort ingrepen ook wel eens mis. Goed mis. In het nieuwe programma ‘Verminkt’ bekijkt een deskundig team van plastisch chirurgen deze ernstige verminkingen zorgvuldig en herstelt deze waar mogelijk. Evelyn Struik volgt per aflevering twee mensen die verminkt zijn door een mislukte ingreep. Eind jaren ’90 waren permanente fillers enorm populair. Veel mensen lieten deze inspuiten om in één keer van hun rimpels af te zijn. Inmiddels is bekend dat permanente fillers enorme risico’s met zich meebrengen. Daarom zijn ze tegenwoordig verboden. In ‘Verminkt’ spreekt Evelyn verschillende mensen die hier nog dagelijks last van hebben. Pierre (58) is twaalf jaar geleden veel afgevallen. Omdat hij vaak opmerkingen kreeg over zijn ingevallen gezicht, heeft hij permanente fillers in zijn gezicht laten spuiten. Het resultaat leek erg mooi, tot hij ontstekingen en andere complicaties kreeg. Nu heeft hij harde lelijke bulten in zijn gezicht en heeft hij iedere dag spijt van de ingreep. Hij is kapper en wordt dagelijks in de spiegel geconfronteerd met de misvorming in zijn gezicht. Robert-Jan (53) is altijd met zijn uiterlijk bezig. Hij heeft verschillende keren fillers laten inspuiten en ook bij hem ging het vreselijk mis. Hij heeft overal in zijn gezicht ontstekingen en zijn huid staat super strak. Kunnen de plastisch chirurgen Pierre en Robert-Jan helpen? Naast de permanente fillers komen ook andere mislukte cosmetische ingrepen aan bod. Zo spreekt Evelyn met Chantal (32). Om af te vallen liet zij een maagband plaatsen maar dat ging mis. Haar organen zijn ernstig aangetast en ze moet nu leven met een zwaar verminkte buik. Het chirurgenteam van ‘Verminkt’ denkt haar te kunnen helpen maar een operatie is niet zonder risico’s. Ook Amelia (29) is veel afgevallen en heeft nu totaal geen borsten meer. Eigenlijk was ze gelukkiger toen ze nog overgewicht had. Het chirurgen-team van ‘Verminkt’ ziet een aantal patiënten die, nadat ze veel afgevallen zijn, doodongelukkig zijn met het veloverschot. Zij helpen Amelia en de andere deelnemers waar mogelijk.

Di 16 mei 2017 | 13:45 RTLLN: o.a. John de Wolf

16/05/17 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: John de Wolf, Wouter Bos en Brigitte Kaandorp Feyenoordfans beleven momenteel de mooiste dagen van hun leven nu hun club eindelijk kampioen is geworden. Na het...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - John de Wolf, Wouter Bos en Brigitte Kaandorp Feyenoordfans beleven momenteel de mooiste dagen van hun leven nu hun club eindelijk kampioen is geworden. Na het spektakel gisteren in de Kuip kwamen vandaag honderdduizenden supporters bijeen op de Coolsingel voor een onvergetelijke huldiging. Het kampioenschap vieren we vanavond met Feyenoord-icoon John de Wolf en supporter Wouter Bos. En bij een kampioenschap hoort uiteraard een kampioenslied en die heeft Brigitte Kaandorp voor de Rotterdammers geschreven. - Evelyn Struik en Chantal Plastische chirurgie wordt steeds populairder, maar soms gaat het goed mis. In het nieuwe RTL 4-programma Verminkt volgt Evelyn Struik mensen die verminkt zijn door een mislukte ingreep. Vanavond vertelt zij samen met Chantal Geistdorfer, bij wie een maagband voor ernstige complicaties zorgde, hoe desastreus een ingreep kan zijn. - Erik Derijks en Moniek Hanssen De Poolse automobilist die vier jaar geleden een peuter en haar grootouders doodreed, blijkt vervroegd te zijn vrijgekomen. Erik Derijks en Moniek Hanssen zijn verbijsterd. Zij verloren hun dochtertje Ize en hun (schoon)ouders en kunnen het niet verteren dat de dader nu alweer op vrije voeten is. En zijn staan niet alleen. Politici en prominenten reageren fel op het nieuws.

Di 16 mei 2017 | 00:56 RTLLN: o.a. John de Wolf

16/05/17 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: John de Wolf, Wouter Bos en Brigitte Kaandorp Feyenoordfans beleven momenteel de mooiste dagen van hun leven nu hun club eindelijk kampioen is geworden. Na het...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - John de Wolf, Wouter Bos en Brigitte Kaandorp Feyenoordfans beleven momenteel de mooiste dagen van hun leven nu hun club eindelijk kampioen is geworden. Na het spektakel gisteren in de Kuip kwamen vandaag honderdduizenden supporters bijeen op de Coolsingel voor een onvergetelijke huldiging. Het kampioenschap vieren we vanavond met Feyenoord-icoon John de Wolf en supporter Wouter Bos. En bij een kampioenschap hoort uiteraard een kampioenslied en die heeft Brigitte Kaandorp voor de Rotterdammers geschreven. - Evelyn Struik en Chantal Plastische chirurgie wordt steeds populairder, maar soms gaat het goed mis. In het nieuwe RTL 4-programma Verminkt volgt Evelyn Struik mensen die verminkt zijn door een mislukte ingreep. Vanavond vertelt zij samen met Chantal Geistdorfer, bij wie een maagband voor ernstige complicaties zorgde, hoe desastreus een ingreep kan zijn. - Erik Derijks en Moniek Hanssen De Poolse automobilist die vier jaar geleden een peuter en haar grootouders doodreed, blijkt vervroegd te zijn vrijgekomen. Erik Derijks en Moniek Hanssen zijn verbijsterd. Zij verloren hun dochtertje Ize en hun (schoon)ouders en kunnen het niet verteren dat de dader nu alweer op vrije voeten is. En zijn staan niet alleen. Politici en prominenten reageren fel op het nieuws.

Ma 15 mei 2017 | 22:29 RTLLN: o.a. John de Wolf

15/05/17 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: John de Wolf, Wouter Bos en Brigitte Kaandorp Feyenoordfans beleven momenteel de mooiste dagen van hun leven nu hun club eindelijk kampioen is geworden. Na het...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - John de Wolf, Wouter Bos en Brigitte Kaandorp Feyenoordfans beleven momenteel de mooiste dagen van hun leven nu hun club eindelijk kampioen is geworden. Na het spektakel gisteren in de Kuip kwamen vandaag honderdduizenden supporters bijeen op de Coolsingel voor een onvergetelijke huldiging. Het kampioenschap vieren we vanavond met Feyenoord-icoon John de Wolf en supporter Wouter Bos. En bij een kampioenschap hoort uiteraard een kampioenslied en die heeft Brigitte Kaandorp voor de Rotterdammers geschreven. - Evelyn Struik en Chantal Plastische chirurgie wordt steeds populairder, maar soms gaat het goed mis. In het nieuwe RTL 4-programma Verminkt volgt Evelyn Struik mensen die verminkt zijn door een mislukte ingreep. Vanavond vertelt zij samen met Chantal Geistdorfer, bij wie een maagband voor ernstige complicaties zorgde, hoe desastreus een ingreep kan zijn. - Erik Derijks en Moniek Hanssen De Poolse automobilist die vier jaar geleden een peuter en haar grootouders doodreed, blijkt vervroegd te zijn vrijgekomen. Erik Derijks en Moniek Hanssen zijn verbijsterd. Zij verloren hun dochtertje Ize en hun (schoon)ouders en kunnen het niet verteren dat de dader nu alweer op vrije voeten is. En zijn staan niet alleen. Politici en prominenten reageren fel op het nieuws.

Do 18 augustus 2016 | 21:00 Docu: Louis Theroux - Under the Knife

18/08/16 - Documentaire, Louis Theroux verdiept zich op geheel eigen wijze in de ingewikkelde arena van de plastische chirurgie. Hoe zit het met hemzelf? Zou hij het aandurven, of is hij bang voor het mes? Louis reist naar...

Louis Theroux verdiept zich op geheel eigen wijze in de ingewikkelde arena van de plastische chirurgie. Hoe zit het met hemzelf? Zou hij het aandurven, of is hij bang voor het mes? Louis reist naar Californië, de bakermat van de plastische chirurgie, om deze trend van dichtbij te bestuderen. In Californië kun je met één beweging van het mes en een paar duizend dollar worden wie je altijd had willen zijn. Cash heb je niet nodig, als je maar over een creditcard beschikt of een afbetalingsregeling met de vriendelijke plaatselijke chirurg. Zo wordt wat eens een onbetaalbare luxe was bereikbaar voor jan en alleman. Zoals altijd ontmoet Louis een reeks verbazingwekkende types. Eve voert een volledige makeover uit en voorziet Laura van pronte borsten en zuigt met liposuctie het overtollige vet weg. Chris, geen filmster maar een doorsneejongen, weet zeker dat het leven hem toe zal lachen als hij eenmaal de perfecte borstkas bezit. Hij heeft geen tijd en geen geduld om zijn wens op natuurlijke wijze te verkrijgen en daarom betaalt hij een boel geld om zijn droom te realiseren. Ten slotte ontmoet Theroux Dr. Linder, dé borstenman van Beverly Hills, die hem tijdens een autoritje langs Rodeo Drive alle borsten aanwijst die hij heeft vergroot.

Di 22 maart 2016 | 13:20 Radar: o.a. hypotheek oversluiten

22/03/16 - Consumentenmagazine, Vanavond onder andere in Radar: Hypotheek oversluiten De hypotheekrente is historisch laag. Woningbezitters die vastzitten aan een hoge rente kunnen daar vaak niet van profiteren. Banken bieden wel...

Vanavond onder andere in Radar: - Hypotheek oversluiten De hypotheekrente is historisch laag. Woningbezitters die vastzitten aan een hoge rente kunnen daar vaak niet van profiteren. Banken bieden wel rentemiddeling aan, maar door hoge opslagen ben je niet altijd beter af. Het oversluiten van de hypotheek is voor veel mensen een stuk voordeliger, maar dat kan alleen als je inkomen hoog genoeg is. Ook mag je huis niet onder water staan. Banken stellen zich niet flexibel op en slaan daarmee de gedragscode in de wind. Maandag in Radar. - Liesbreukmatjes Sinds 1995 worden regelmatig kunststof implantaten gebruikt bij liesbreukoperaties. Inmiddels is dit wereldwijd een standaardprocedure. Maar bij 2 procent van de 30.000 patiënten per jaar leiden deze implantaten tot ernstige, chronische pijnklachten. De medische wereld is verdeeld over de behandeling van deze patiënten. In april komt er een nieuwe richtlijn voor liesbreukchirurgie. Meer hierover maandag in Radar. - Plastische chirurgie zeer waarschijnlijk terug in basisverzekering De kans is groot dat medisch noodzakelijke ooglidcorrecties, besnijdenissen en enkele andere cosmetische ingrepen vanaf volgend jaar weer worden vergoed vanuit de basisverzekering. Plastisch chirurg Rene van der Hulst reageert vanavond op dit nieuws in de uitzending. - Douche: Wolff Bioscoop Groningen Manuela's zoon Luciën (12) is een groot fan van The Hunger Games. Alle boeken heeft hij gelezen en alle films heeft hij gezien. Na een bezoek aan de Wolff Bioscoop in Groningen vraagt Manuela wat er achteraf met de reclame-artikelen gebeurt. Haar zoon, die het vanwege een stoornis niet altijd makkelijk heeft, is namelijk bijna jarig. Hoe reageert de bioscoop?

Ma 21 maart 2016 | 20:35 Radar: o.a. hypotheek oversluiten

21/03/16 - Consumentenmagazine, Vanavond onder andere in Radar: Hypotheek oversluiten De hypotheekrente is historisch laag. Woningbezitters die vastzitten aan een hoge rente kunnen daar vaak niet van profiteren. Banken bieden wel...

Vanavond onder andere in Radar: - Hypotheek oversluiten De hypotheekrente is historisch laag. Woningbezitters die vastzitten aan een hoge rente kunnen daar vaak niet van profiteren. Banken bieden wel rentemiddeling aan, maar door hoge opslagen ben je niet altijd beter af. Het oversluiten van de hypotheek is voor veel mensen een stuk voordeliger, maar dat kan alleen als je inkomen hoog genoeg is. Ook mag je huis niet onder water staan. Banken stellen zich niet flexibel op en slaan daarmee de gedragscode in de wind. Maandag in Radar. - Liesbreukmatjes Sinds 1995 worden regelmatig kunststof implantaten gebruikt bij liesbreukoperaties. Inmiddels is dit wereldwijd een standaardprocedure. Maar bij 2 procent van de 30.000 patiënten per jaar leiden deze implantaten tot ernstige, chronische pijnklachten. De medische wereld is verdeeld over de behandeling van deze patiënten. In april komt er een nieuwe richtlijn voor liesbreukchirurgie. Meer hierover maandag in Radar. - Plastische chirurgie zeer waarschijnlijk terug in basisverzekering De kans is groot dat medisch noodzakelijke ooglidcorrecties, besnijdenissen en enkele andere cosmetische ingrepen vanaf volgend jaar weer worden vergoed vanuit de basisverzekering. Plastisch chirurg Rene van der Hulst reageert vanavond op dit nieuws in de uitzending. - Douche: Wolff Bioscoop Groningen Manuela's zoon Luciën (12) is een groot fan van The Hunger Games. Alle boeken heeft hij gelezen en alle films heeft hij gezien. Na een bezoek aan de Wolff Bioscoop in Groningen vraagt Manuela wat er achteraf met de reclame-artikelen gebeurt. Haar zoon, die het vanwege een stoornis niet altijd makkelijk heeft, is namelijk bijna jarig. Hoe reageert de bioscoop?

Wo 16 maart 2016 | 13:48 RTLLN: o.a. Joss Stone

16/03/16 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: Joss Stone Zangeres Joss Stone is in het land. Sterker nog: ze zit vanavond aan tafel bij Humberto. Ze is hier vanwege de promotie van de concerten van...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Joss Stone Zangeres Joss Stone is in het land. Sterker nog: ze zit vanavond aan tafel bij Humberto. Ze is hier vanwege de promotie van de concerten van Symphony31, DJ meets Orchestra. Begin april is de souldiva op het podium van Ahoy te zien en Joss heeft er veel zin in want ze houdt ervan om stijlen te mixen en op te treden met orkest. Het is een uitstapje voor Joss die bezig is met een bijzondere wereldtournee. - Hans Kraaij jr. Vandaag staat er een cruciale Europese kraker op het programma: Atletico Madrid – PSV. Het is lang geleden dat een Nederlandse club zo ver is doorgedrongen in de Champions League dus alle ogen zijn vanavond gericht op het Vicente Calderon-stadion in Madrid. Hans Kraay Jr. schuift aan om te praten over dit spannende duel en kijkt alvast vooruit naar de klassieker van komend weekend: PSV-Ajax. - Jelte Groen en Otto van Wiggen Het Korps Commandotroepen heeft vanmorgen de Militaire Willems-Orde ontvangen. De Special Forces van Nederland krijgen deze unieke dapperheidsonderscheiding vanwege hun “uitstekende daden die getuigen van moed, beleid en trouw” tijdens hun inzet in Afghanistan tussen 2005 en 2010. De verantwoordelijke commandant Jelte Groen en oud-KCT-commandant Otto van Wiggen komen vertellen over het bijzondere en spannende vak van Commando. - Richard Korver Twintig jaar na de moord op Nicole van den Hurk hoort verdachte Jos de G. morgen de strafeis. De zittingsdagen waren voor Jolanda van der Weijden, de stiefmoeder van Nicole, een emotionele rollercoaster; Jolanda kreeg te horen dat ze geen gebruik mocht maken van het spreekrecht omdat ze geen bloedverwante is en ook de nodige deskundigen kwamen aan het woord om te praten over vooral plastische zaken als DNA-bewijs. De rechtbank realiseerde zich hoe zwaar de zittingsdagen voor de nabestaanden moeten zijn en zei dat ook hardop in de zaal.

Wo 16 maart 2016 | 00:56 RTLLN: o.a. Joss Stone

16/03/16 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: Joss Stone Zangeres Joss Stone is in het land. Sterker nog: ze zit vanavond aan tafel bij Humberto. Ze is hier vanwege de promotie van de concerten van...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Joss Stone Zangeres Joss Stone is in het land. Sterker nog: ze zit vanavond aan tafel bij Humberto. Ze is hier vanwege de promotie van de concerten van Symphony31, DJ meets Orchestra. Begin april is de souldiva op het podium van Ahoy te zien en Joss heeft er veel zin in want ze houdt ervan om stijlen te mixen en op te treden met orkest. Het is een uitstapje voor Joss die bezig is met een bijzondere wereldtournee. - Hans Kraaij jr. Vandaag staat er een cruciale Europese kraker op het programma: Atletico Madrid – PSV. Het is lang geleden dat een Nederlandse club zo ver is doorgedrongen in de Champions League dus alle ogen zijn vanavond gericht op het Vicente Calderon-stadion in Madrid. Hans Kraay Jr. schuift aan om te praten over dit spannende duel en kijkt alvast vooruit naar de klassieker van komend weekend: PSV-Ajax. - Jelte Groen en Otto van Wiggen Het Korps Commandotroepen heeft vanmorgen de Militaire Willems-Orde ontvangen. De Special Forces van Nederland krijgen deze unieke dapperheidsonderscheiding vanwege hun “uitstekende daden die getuigen van moed, beleid en trouw” tijdens hun inzet in Afghanistan tussen 2005 en 2010. De verantwoordelijke commandant Jelte Groen en oud-KCT-commandant Otto van Wiggen komen vertellen over het bijzondere en spannende vak van Commando. - Richard Korver Twintig jaar na de moord op Nicole van den Hurk hoort verdachte Jos de G. morgen de strafeis. De zittingsdagen waren voor Jolanda van der Weijden, de stiefmoeder van Nicole, een emotionele rollercoaster; Jolanda kreeg te horen dat ze geen gebruik mocht maken van het spreekrecht omdat ze geen bloedverwante is en ook de nodige deskundigen kwamen aan het woord om te praten over vooral plastische zaken als DNA-bewijs. De rechtbank realiseerde zich hoe zwaar de zittingsdagen voor de nabestaanden moeten zijn en zei dat ook hardop in de zaal.

Di 15 maart 2016 | 22:34 RTLLN: o.a. Joss Stone

15/03/16 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: Joss Stone Zangeres Joss Stone is in het land. Sterker nog: ze zit vanavond aan tafel bij Humberto. Ze is hier vanwege de promotie van de concerten van...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - Joss Stone Zangeres Joss Stone is in het land. Sterker nog: ze zit vanavond aan tafel bij Humberto. Ze is hier vanwege de promotie van de concerten van Symphony31, DJ meets Orchestra. Begin april is de souldiva op het podium van Ahoy te zien en Joss heeft er veel zin in want ze houdt ervan om stijlen te mixen en op te treden met orkest. Het is een uitstapje voor Joss die bezig is met een bijzondere wereldtournee. - Hans Kraaij jr. Vandaag staat er een cruciale Europese kraker op het programma: Atletico Madrid – PSV. Het is lang geleden dat een Nederlandse club zo ver is doorgedrongen in de Champions League dus alle ogen zijn vanavond gericht op het Vicente Calderon-stadion in Madrid. Hans Kraay Jr. schuift aan om te praten over dit spannende duel en kijkt alvast vooruit naar de klassieker van komend weekend: PSV-Ajax. - Jelte Groen en Otto van Wiggen Het Korps Commandotroepen heeft vanmorgen de Militaire Willems-Orde ontvangen. De Special Forces van Nederland krijgen deze unieke dapperheidsonderscheiding vanwege hun “uitstekende daden die getuigen van moed, beleid en trouw” tijdens hun inzet in Afghanistan tussen 2005 en 2010. De verantwoordelijke commandant Jelte Groen en oud-KCT-commandant Otto van Wiggen komen vertellen over het bijzondere en spannende vak van Commando. - Richard Korver Twintig jaar na de moord op Nicole van den Hurk hoort verdachte Jos de G. morgen de strafeis. De zittingsdagen waren voor Jolanda van der Weijden, de stiefmoeder van Nicole, een emotionele rollercoaster; Jolanda kreeg te horen dat ze geen gebruik mocht maken van het spreekrecht omdat ze geen bloedverwante is en ook de nodige deskundigen kwamen aan het woord om te praten over vooral plastische zaken als DNA-bewijs. De rechtbank realiseerde zich hoe zwaar de zittingsdagen voor de nabestaanden moeten zijn en zei dat ook hardop in de zaal.

Zo 29 november 2015 | 22:25 TV Show: o.a. schrijversechtpaar Sebag-Montefiore

29/11/15 - Praatprogramma, Vanavond in de TV Show: Ivo Niehe is in Londen bij het schrijversechtpaar Simo en Santa Sebag Montefiore. Ze behoren tot de Britse upper class, hun boeken zijn wereldwijde bestsellers. Hoe leven twee...

Vanavond in de TV Show: Ivo Niehe is in Londen bij het schrijversechtpaar Simo en Santa Sebag-Montefiore. Ze behoren tot de Britse upper class, hun boeken zijn wereldwijde bestsellers. Hoe leven twee auteurs die zulk totaal verschillend werk maken onder één dak, en accepteert Santa het flirtgedrag van haar echtgenoot, ’de beste lunchafspraak in Londen’? In Berlijn een ontmoeting met de Duitse actrice Anouschka Renzi. Publiekelijk bespot nadat zij openhartig sprak over de plastische chirurgie die ze had ondergaan. Het kostte haar haar carrière en haar huwelijk

Zo 29 november 2015 | 21:20 TV Show: o.a. schrijversechtpaar Sebag-Montefiore

29/11/15 - Praatprogramma, Vanavond in de TV Show: Ivo Niehe is in Londen bij het schrijversechtpaar Simo en Santa Sebag Montefiore. Ze behoren tot de Britse upper class, hun boeken zijn wereldwijde bestsellers. Hoe leven twee...

Vanavond in de TV Show: Ivo Niehe is in Londen bij het schrijversechtpaar Simo en Santa Sebag-Montefiore. Ze behoren tot de Britse upper class, hun boeken zijn wereldwijde bestsellers. Hoe leven twee auteurs die zulk totaal verschillend werk maken onder één dak, en accepteert Santa het flirtgedrag van haar echtgenoot, ’de beste lunchafspraak in Londen’? In Berlijn een ontmoeting met de Duitse actrice Anouschka Renzi. Publiekelijk bespot nadat zij openhartig sprak over de plastische chirurgie die ze had ondergaan. Het kostte haar haar carrière en haar huwelijk

Do 12 november 2015 | 00:55 RTLLN: o.a. 5 Seconds of Summer

12/11/15 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: 5 Seconds of Summer Uitverkochte concerten, gillende tienermeisjes en het ene catchy nummer na het andere. Nee, we hebben het niet over One Direction of Justin...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - 5 Seconds of Summer Uitverkochte concerten, gillende tienermeisjes en het ene catchy nummer na het andere. Nee, we hebben het niet over One Direction of Justin Bieber maar over 5 Seconds of Summer. Deze Australische popband, bestaande uit Luke, Calum, Michael en Ashton doet menig puberhart sneller kloppen en zorgt voor ellenlange rijen fans op elke plek waar ze verschijnen. Vanavond zijn ze bij ons te gast en treden ze op met hun nieuwe single Hey everybody. In de afgelopen weken waren er kaartjes te winnen om hun optreden in RTL Late Night bij te kunnen wonen en dus zullen er ook maar liefst 60 gelukkige fans aanwezig zijn in de studio vanavond! - Ruud de Wild De 46-jarige Ruud de Wild ontvangt vanavond bij het RadioGala van het Jaar de Marconi Oeuvre Award. Volgens de jury is De Wild een ‘exceptionele radiomaker die een geheel eigen stijl heeft ontwikkeld in het Nederlandse radiolandschap’. Met deze prijs hoopt de jury dat de radiomaker terugkeert op een nationale radiozender. Over zijn radio-toekomst en over deze mooie prijs, schuift de DJ vanavond bij ons aan. - Ellen Husain Met The Hunt brengt de EO opnieuw een indrukwekkende natuurserie van de BBC op de Nederlandse televisie. Eerder waren het de series Frozen Planet en Life Story die ons de geheimen uit het dierenrijk prijsgaven. Deze keer krijgen we een intiem kijkje in de bijzondere strategieën van jagers en hun prooi. Dat levert beelden op die een nieuwe kijk geven op tactieken die dieren inzetten om op elkaar te jagen. Niet altijd geldt de wet van de sterkste. The Hunt-maker Ellen Husain vertelt ons in geur en kleur over het fascinerende maakproces! - Jolanda van der Weijden en Richard Korver Twintig jaar na de moord op Nicole van den Hurk hoort verdachte Jos de G. morgen de strafeis. De zittingsdagen waren voor Jolanda van der Weijden, de stiefmoeder van Nicole, een emotionele rollercoaster; Jolanda kreeg te horen dat ze geen gebruik mocht maken van het spreekrecht omdat ze geen bloedverwante is en ook de nodige deskundigen kwamen aan het woord om te praten over vooral plastische zaken als DNA-bewijs. De rechtbank realiseerde zich hoe zwaar de zittingsdagen voor de nabestaanden moeten zijn en zei dat ook hardop in de zaal.

Wo 11 november 2015 | 22:27 RTLLN: o.a. 5 Seconds of Summer

11/11/15 - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in RTL Late Night: 5 Seconds of Summer Uitverkochte concerten, gillende tienermeisjes en het ene catchy nummer na het andere. Nee, we hebben het niet over One Direction of Justin...

Vanavond onder andere in RTL Late Night: - 5 Seconds of Summer Uitverkochte concerten, gillende tienermeisjes en het ene catchy nummer na het andere. Nee, we hebben het niet over One Direction of Justin Bieber maar over 5 Seconds of Summer. Deze Australische popband, bestaande uit Luke, Calum, Michael en Ashton doet menig puberhart sneller kloppen en zorgt voor ellenlange rijen fans op elke plek waar ze verschijnen. Vanavond zijn ze bij ons te gast en treden ze op met hun nieuwe single Hey everybody. In de afgelopen weken waren er kaartjes te winnen om hun optreden in RTL Late Night bij te kunnen wonen en dus zullen er ook maar liefst 60 gelukkige fans aanwezig zijn in de studio vanavond! - Ruud de Wild De 46-jarige Ruud de Wild ontvangt vanavond bij het RadioGala van het Jaar de Marconi Oeuvre Award. Volgens de jury is De Wild een ‘exceptionele radiomaker die een geheel eigen stijl heeft ontwikkeld in het Nederlandse radiolandschap’. Met deze prijs hoopt de jury dat de radiomaker terugkeert op een nationale radiozender. Over zijn radio-toekomst en over deze mooie prijs, schuift de DJ vanavond bij ons aan. - Ellen Husain Met The Hunt brengt de EO opnieuw een indrukwekkende natuurserie van de BBC op de Nederlandse televisie. Eerder waren het de series Frozen Planet en Life Story die ons de geheimen uit het dierenrijk prijsgaven. Deze keer krijgen we een intiem kijkje in de bijzondere strategieën van jagers en hun prooi. Dat levert beelden op die een nieuwe kijk geven op tactieken die dieren inzetten om op elkaar te jagen. Niet altijd geldt de wet van de sterkste. The Hunt-maker Ellen Husain vertelt ons in geur en kleur over het fascinerende maakproces! - Jolanda van der Weijden en Richard Korver Twintig jaar na de moord op Nicole van den Hurk hoort verdachte Jos de G. morgen de strafeis. De zittingsdagen waren voor Jolanda van der Weijden, de stiefmoeder van Nicole, een emotionele rollercoaster; Jolanda kreeg te horen dat ze geen gebruik mocht maken van het spreekrecht omdat ze geen bloedverwante is en ook de nodige deskundigen kwamen aan het woord om te praten over vooral plastische zaken als DNA-bewijs. De rechtbank realiseerde zich hoe zwaar de zittingsdagen voor de nabestaanden moeten zijn en zei dat ook hardop in de zaal.

Ma 5 oktober 2015 | 11:30 DWDD: o.a. Sophie Hilbrand

05/10/15 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Sophie in de Kreukels: Sophie Hilbrand en Farid Kazem Sophie Hilbrand onderzoekt in haar programma ‘Sophie in de Kreukels’ de plastische chirurgie: de...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Sophie in de Kreukels: Sophie Hilbrand en Farid Kazem Sophie Hilbrand onderzoekt in haar programma ‘Sophie in de Kreukels’ de plastische chirurgie: de taboes, de beweegredenen, maar ook haar eigen dilemma’s: zal ook zij uiteindelijk zwichten voor de druk en kiezen voor een behandeling? Sophie zit aan tafel met plastisch chirurg Farid Kazem, die een 3D leeftijdsscanner demonstreert. - 35e keer Gouden Kalveren Glitz & glamour in ons kikkerlandje: vanavond worden voor de 35e keer de de Gouden Kalveren uitgereikt! Nieuw dit jaar: het Academy Systeem. Vroeger werden de prijzen bepaald door een onafhankelijke jury, nu door vakgenoten, net als bij de Amerikaanse Oscars. En een relletje dit jaar: producent Klaas de Jong trok ‘Michiel de Ruyter’ terug omdat volgens hem de publieksfilm (lees: de niet-arthouse film) genegeerd wordt. Wij nemen een voorproefje op de prijsuitreiking met prijsuitreikers en kanshebbers. Aan tafel Gijs Naber, Thekla Reuten, Frans Weisz, Geza Weisz en Sarah Chronis. - Muziekminuutje: Yorick van Norden Yorick van Norden is fanatiek muziekverzamelaar en dat hoor je. Zijn eclectische muziek put uit vele invloeden, maar de focus ligt op de periode 1964-1975: The Beachboys, Beatles, David Bowie. Hij weet hoe een goede popsong in elkaar zit, zonder voor banale melodietjes te gaan. Zijn debuutalbum ‘Happy Hunting Ground’ kwam op 2 oktober 2015 uit, hij staat aan de vooravond van zijn clubtour en speelt in onze studio 'Blood Money'. - Reclamelied game FIFA 16: Wiebe-Pier Cnossen Wiebe-Pier Cnossen studeerde in 1998 af aan de jazzopleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en vervolgde zijn zangstudie aan de klassieke afdeling van hetzelfde conservatorium, waar hij in 2001 zijn bachelordiploma behaalde. In 2003 studeerde hij met de rol van Papageno (Die Zauberflöte) summa cum laude af aan de masteropleiding opera van de Dutch National Opera Academy. Hij volgde masterclasses bij onder anderen Christina Deutekom, John Bröcheler, Rudolf Jansen, Mark Tucker en Ian Bostridge. In 2015 zong hij het lied in voor de reclamecampagne voor het voetbal computerspel 'FIFA 16', dat wereldwijd viral ging. - Dominee Gremdaat Dominee Gremdaat geeft ons houvast, ook in ons elfde seizoen. - Stand-up Comedy: Peter Pannekoek Peter Pannekoek sluit de week af in stand-up comedy. - Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts Vanavond is Marc-Marie de sidekick van Matthijs.

Za 3 oktober 2015 | 03:45 DWDD: o.a. Sophie Hilbrand

03/10/15 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Sophie in de Kreukels: Sophie Hilbrand en Farid Kazem Sophie Hilbrand onderzoekt in haar programma ‘Sophie in de Kreukels’ de plastische chirurgie: de...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Sophie in de Kreukels: Sophie Hilbrand en Farid Kazem Sophie Hilbrand onderzoekt in haar programma ‘Sophie in de Kreukels’ de plastische chirurgie: de taboes, de beweegredenen, maar ook haar eigen dilemma’s: zal ook zij uiteindelijk zwichten voor de druk en kiezen voor een behandeling? Sophie zit aan tafel met plastisch chirurg Farid Kazem, die een 3D leeftijdsscanner demonstreert. - 35e keer Gouden Kalveren Glitz & glamour in ons kikkerlandje: vanavond worden voor de 35e keer de de Gouden Kalveren uitgereikt! Nieuw dit jaar: het Academy Systeem. Vroeger werden de prijzen bepaald door een onafhankelijke jury, nu door vakgenoten, net als bij de Amerikaanse Oscars. En een relletje dit jaar: producent Klaas de Jong trok ‘Michiel de Ruyter’ terug omdat volgens hem de publieksfilm (lees: de niet-arthouse film) genegeerd wordt. Wij nemen een voorproefje op de prijsuitreiking met prijsuitreikers en kanshebbers. Aan tafel Gijs Naber, Thekla Reuten, Frans Weisz, Geza Weisz en Sarah Chronis. - Muziekminuutje: Yorick van Norden Yorick van Norden is fanatiek muziekverzamelaar en dat hoor je. Zijn eclectische muziek put uit vele invloeden, maar de focus ligt op de periode 1964-1975: The Beachboys, Beatles, David Bowie. Hij weet hoe een goede popsong in elkaar zit, zonder voor banale melodietjes te gaan. Zijn debuutalbum ‘Happy Hunting Ground’ kwam op 2 oktober 2015 uit, hij staat aan de vooravond van zijn clubtour en speelt in onze studio 'Blood Money'. - Reclamelied game FIFA 16: Wiebe-Pier Cnossen Wiebe-Pier Cnossen studeerde in 1998 af aan de jazzopleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en vervolgde zijn zangstudie aan de klassieke afdeling van hetzelfde conservatorium, waar hij in 2001 zijn bachelordiploma behaalde. In 2003 studeerde hij met de rol van Papageno (Die Zauberflöte) summa cum laude af aan de masteropleiding opera van de Dutch National Opera Academy. Hij volgde masterclasses bij onder anderen Christina Deutekom, John Bröcheler, Rudolf Jansen, Mark Tucker en Ian Bostridge. In 2015 zong hij het lied in voor de reclamecampagne voor het voetbal computerspel 'FIFA 16', dat wereldwijd viral ging. - Dominee Gremdaat Dominee Gremdaat geeft ons houvast, ook in ons elfde seizoen. - Stand-up Comedy: Peter Pannekoek Peter Pannekoek sluit de week af in stand-up comedy. - Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts Vanavond is Marc-Marie de sidekick van Matthijs.

Za 3 oktober 2015 | 02:45 DWDD: o.a. Sophie Hilbrand

03/10/15 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Sophie in de Kreukels: Sophie Hilbrand en Farid Kazem Sophie Hilbrand onderzoekt in haar programma ‘Sophie in de Kreukels’ de plastische chirurgie: de...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Sophie in de Kreukels: Sophie Hilbrand en Farid Kazem Sophie Hilbrand onderzoekt in haar programma ‘Sophie in de Kreukels’ de plastische chirurgie: de taboes, de beweegredenen, maar ook haar eigen dilemma’s: zal ook zij uiteindelijk zwichten voor de druk en kiezen voor een behandeling? Sophie zit aan tafel met plastisch chirurg Farid Kazem, die een 3D leeftijdsscanner demonstreert. - 35e keer Gouden Kalveren Glitz & glamour in ons kikkerlandje: vanavond worden voor de 35e keer de de Gouden Kalveren uitgereikt! Nieuw dit jaar: het Academy Systeem. Vroeger werden de prijzen bepaald door een onafhankelijke jury, nu door vakgenoten, net als bij de Amerikaanse Oscars. En een relletje dit jaar: producent Klaas de Jong trok ‘Michiel de Ruyter’ terug omdat volgens hem de publieksfilm (lees: de niet-arthouse film) genegeerd wordt. Wij nemen een voorproefje op de prijsuitreiking met prijsuitreikers en kanshebbers. Aan tafel Gijs Naber, Thekla Reuten, Frans Weisz, Geza Weisz en Sarah Chronis. - Muziekminuutje: Yorick van Norden Yorick van Norden is fanatiek muziekverzamelaar en dat hoor je. Zijn eclectische muziek put uit vele invloeden, maar de focus ligt op de periode 1964-1975: The Beachboys, Beatles, David Bowie. Hij weet hoe een goede popsong in elkaar zit, zonder voor banale melodietjes te gaan. Zijn debuutalbum ‘Happy Hunting Ground’ kwam op 2 oktober 2015 uit, hij staat aan de vooravond van zijn clubtour en speelt in onze studio 'Blood Money'. - Reclamelied game FIFA 16: Wiebe-Pier Cnossen Wiebe-Pier Cnossen studeerde in 1998 af aan de jazzopleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en vervolgde zijn zangstudie aan de klassieke afdeling van hetzelfde conservatorium, waar hij in 2001 zijn bachelordiploma behaalde. In 2003 studeerde hij met de rol van Papageno (Die Zauberflöte) summa cum laude af aan de masteropleiding opera van de Dutch National Opera Academy. Hij volgde masterclasses bij onder anderen Christina Deutekom, John Bröcheler, Rudolf Jansen, Mark Tucker en Ian Bostridge. In 2015 zong hij het lied in voor de reclamecampagne voor het voetbal computerspel 'FIFA 16', dat wereldwijd viral ging. - Dominee Gremdaat Dominee Gremdaat geeft ons houvast, ook in ons elfde seizoen. - Stand-up Comedy: Peter Pannekoek Peter Pannekoek sluit de week af in stand-up comedy. - Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts Vanavond is Marc-Marie de sidekick van Matthijs.

Za 3 oktober 2015 | 01:45 DWDD: o.a. Sophie Hilbrand

03/10/15 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Sophie in de Kreukels: Sophie Hilbrand en Farid Kazem Sophie Hilbrand onderzoekt in haar programma ‘Sophie in de Kreukels’ de plastische chirurgie: de...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Sophie in de Kreukels: Sophie Hilbrand en Farid Kazem Sophie Hilbrand onderzoekt in haar programma ‘Sophie in de Kreukels’ de plastische chirurgie: de taboes, de beweegredenen, maar ook haar eigen dilemma’s: zal ook zij uiteindelijk zwichten voor de druk en kiezen voor een behandeling? Sophie zit aan tafel met plastisch chirurg Farid Kazem, die een 3D leeftijdsscanner demonstreert. - 35e keer Gouden Kalveren Glitz & glamour in ons kikkerlandje: vanavond worden voor de 35e keer de de Gouden Kalveren uitgereikt! Nieuw dit jaar: het Academy Systeem. Vroeger werden de prijzen bepaald door een onafhankelijke jury, nu door vakgenoten, net als bij de Amerikaanse Oscars. En een relletje dit jaar: producent Klaas de Jong trok ‘Michiel de Ruyter’ terug omdat volgens hem de publieksfilm (lees: de niet-arthouse film) genegeerd wordt. Wij nemen een voorproefje op de prijsuitreiking met prijsuitreikers en kanshebbers. Aan tafel Gijs Naber, Thekla Reuten, Frans Weisz, Geza Weisz en Sarah Chronis. - Muziekminuutje: Yorick van Norden Yorick van Norden is fanatiek muziekverzamelaar en dat hoor je. Zijn eclectische muziek put uit vele invloeden, maar de focus ligt op de periode 1964-1975: The Beachboys, Beatles, David Bowie. Hij weet hoe een goede popsong in elkaar zit, zonder voor banale melodietjes te gaan. Zijn debuutalbum ‘Happy Hunting Ground’ kwam op 2 oktober 2015 uit, hij staat aan de vooravond van zijn clubtour en speelt in onze studio 'Blood Money'. - Reclamelied game FIFA 16: Wiebe-Pier Cnossen Wiebe-Pier Cnossen studeerde in 1998 af aan de jazzopleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en vervolgde zijn zangstudie aan de klassieke afdeling van hetzelfde conservatorium, waar hij in 2001 zijn bachelordiploma behaalde. In 2003 studeerde hij met de rol van Papageno (Die Zauberflöte) summa cum laude af aan de masteropleiding opera van de Dutch National Opera Academy. Hij volgde masterclasses bij onder anderen Christina Deutekom, John Bröcheler, Rudolf Jansen, Mark Tucker en Ian Bostridge. In 2015 zong hij het lied in voor de reclamecampagne voor het voetbal computerspel 'FIFA 16', dat wereldwijd viral ging. - Dominee Gremdaat Dominee Gremdaat geeft ons houvast, ook in ons elfde seizoen. - Stand-up Comedy: Peter Pannekoek Peter Pannekoek sluit de week af in stand-up comedy. - Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts Vanavond is Marc-Marie de sidekick van Matthijs.

Za 3 oktober 2015 | 00:50 DWDD: o.a. Sophie Hilbrand

03/10/15 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Sophie in de Kreukels: Sophie Hilbrand en Farid Kazem Sophie Hilbrand onderzoekt in haar programma ‘Sophie in de Kreukels’ de plastische chirurgie: de...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Sophie in de Kreukels: Sophie Hilbrand en Farid Kazem Sophie Hilbrand onderzoekt in haar programma ‘Sophie in de Kreukels’ de plastische chirurgie: de taboes, de beweegredenen, maar ook haar eigen dilemma’s: zal ook zij uiteindelijk zwichten voor de druk en kiezen voor een behandeling? Sophie zit aan tafel met plastisch chirurg Farid Kazem, die een 3D leeftijdsscanner demonstreert. - 35e keer Gouden Kalveren Glitz & glamour in ons kikkerlandje: vanavond worden voor de 35e keer de de Gouden Kalveren uitgereikt! Nieuw dit jaar: het Academy Systeem. Vroeger werden de prijzen bepaald door een onafhankelijke jury, nu door vakgenoten, net als bij de Amerikaanse Oscars. En een relletje dit jaar: producent Klaas de Jong trok ‘Michiel de Ruyter’ terug omdat volgens hem de publieksfilm (lees: de niet-arthouse film) genegeerd wordt. Wij nemen een voorproefje op de prijsuitreiking met prijsuitreikers en kanshebbers. Aan tafel Gijs Naber, Thekla Reuten, Frans Weisz, Geza Weisz en Sarah Chronis. - Muziekminuutje: Yorick van Norden Yorick van Norden is fanatiek muziekverzamelaar en dat hoor je. Zijn eclectische muziek put uit vele invloeden, maar de focus ligt op de periode 1964-1975: The Beachboys, Beatles, David Bowie. Hij weet hoe een goede popsong in elkaar zit, zonder voor banale melodietjes te gaan. Zijn debuutalbum ‘Happy Hunting Ground’ kwam op 2 oktober 2015 uit, hij staat aan de vooravond van zijn clubtour en speelt in onze studio 'Blood Money'. - Reclamelied game FIFA 16: Wiebe-Pier Cnossen Wiebe-Pier Cnossen studeerde in 1998 af aan de jazzopleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en vervolgde zijn zangstudie aan de klassieke afdeling van hetzelfde conservatorium, waar hij in 2001 zijn bachelordiploma behaalde. In 2003 studeerde hij met de rol van Papageno (Die Zauberflöte) summa cum laude af aan de masteropleiding opera van de Dutch National Opera Academy. Hij volgde masterclasses bij onder anderen Christina Deutekom, John Bröcheler, Rudolf Jansen, Mark Tucker en Ian Bostridge. In 2015 zong hij het lied in voor de reclamecampagne voor het voetbal computerspel 'FIFA 16', dat wereldwijd viral ging. - Dominee Gremdaat Dominee Gremdaat geeft ons houvast, ook in ons elfde seizoen. - Stand-up Comedy: Peter Pannekoek Peter Pannekoek sluit de week af in stand-up comedy. - Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts Vanavond is Marc-Marie de sidekick van Matthijs.

Vr 2 oktober 2015 | 23:50 DWDD: o.a. Sophie Hilbrand

02/10/15 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Sophie in de Kreukels: Sophie Hilbrand en Farid Kazem Sophie Hilbrand onderzoekt in haar programma ‘Sophie in de Kreukels’ de plastische chirurgie: de...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Sophie in de Kreukels: Sophie Hilbrand en Farid Kazem Sophie Hilbrand onderzoekt in haar programma ‘Sophie in de Kreukels’ de plastische chirurgie: de taboes, de beweegredenen, maar ook haar eigen dilemma’s: zal ook zij uiteindelijk zwichten voor de druk en kiezen voor een behandeling? Sophie zit aan tafel met plastisch chirurg Farid Kazem, die een 3D leeftijdsscanner demonstreert. - 35e keer Gouden Kalveren Glitz & glamour in ons kikkerlandje: vanavond worden voor de 35e keer de de Gouden Kalveren uitgereikt! Nieuw dit jaar: het Academy Systeem. Vroeger werden de prijzen bepaald door een onafhankelijke jury, nu door vakgenoten, net als bij de Amerikaanse Oscars. En een relletje dit jaar: producent Klaas de Jong trok ‘Michiel de Ruyter’ terug omdat volgens hem de publieksfilm (lees: de niet-arthouse film) genegeerd wordt. Wij nemen een voorproefje op de prijsuitreiking met prijsuitreikers en kanshebbers. Aan tafel Gijs Naber, Thekla Reuten, Frans Weisz, Geza Weisz en Sarah Chronis. - Muziekminuutje: Yorick van Norden Yorick van Norden is fanatiek muziekverzamelaar en dat hoor je. Zijn eclectische muziek put uit vele invloeden, maar de focus ligt op de periode 1964-1975: The Beachboys, Beatles, David Bowie. Hij weet hoe een goede popsong in elkaar zit, zonder voor banale melodietjes te gaan. Zijn debuutalbum ‘Happy Hunting Ground’ kwam op 2 oktober 2015 uit, hij staat aan de vooravond van zijn clubtour en speelt in onze studio 'Blood Money'. - Reclamelied game FIFA 16: Wiebe-Pier Cnossen Wiebe-Pier Cnossen studeerde in 1998 af aan de jazzopleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en vervolgde zijn zangstudie aan de klassieke afdeling van hetzelfde conservatorium, waar hij in 2001 zijn bachelordiploma behaalde. In 2003 studeerde hij met de rol van Papageno (Die Zauberflöte) summa cum laude af aan de masteropleiding opera van de Dutch National Opera Academy. Hij volgde masterclasses bij onder anderen Christina Deutekom, John Bröcheler, Rudolf Jansen, Mark Tucker en Ian Bostridge. In 2015 zong hij het lied in voor de reclamecampagne voor het voetbal computerspel 'FIFA 16', dat wereldwijd viral ging. - Dominee Gremdaat Dominee Gremdaat geeft ons houvast, ook in ons elfde seizoen. - Stand-up Comedy: Peter Pannekoek Peter Pannekoek sluit de week af in stand-up comedy. - Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts Vanavond is Marc-Marie de sidekick van Matthijs.

Vr 2 oktober 2015 | 19:00 DWDD: o.a. Sophie Hilbrand

02/10/15 - Praatprogramma, Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Sophie in de Kreukels: Sophie Hilbrand en Farid Kazem Sophie Hilbrand onderzoekt in haar programma ‘Sophie in de Kreukels’ de plastische chirurgie: de...

Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: - Sophie in de Kreukels: Sophie Hilbrand en Farid Kazem Sophie Hilbrand onderzoekt in haar programma ‘Sophie in de Kreukels’ de plastische chirurgie: de taboes, de beweegredenen, maar ook haar eigen dilemma’s: zal ook zij uiteindelijk zwichten voor de druk en kiezen voor een behandeling? Sophie zit aan tafel met plastisch chirurg Farid Kazem, die een 3D leeftijdsscanner demonstreert. - 35e keer Gouden Kalveren Glitz & glamour in ons kikkerlandje: vanavond worden voor de 35e keer de de Gouden Kalveren uitgereikt! Nieuw dit jaar: het Academy Systeem. Vroeger werden de prijzen bepaald door een onafhankelijke jury, nu door vakgenoten, net als bij de Amerikaanse Oscars. En een relletje dit jaar: producent Klaas de Jong trok ‘Michiel de Ruyter’ terug omdat volgens hem de publieksfilm (lees: de niet-arthouse film) genegeerd wordt. Wij nemen een voorproefje op de prijsuitreiking met prijsuitreikers en kanshebbers. Aan tafel Gijs Naber, Thekla Reuten, Frans Weisz, Geza Weisz en Sarah Chronis. - Muziekminuutje: Yorick van Norden Yorick van Norden is fanatiek muziekverzamelaar en dat hoor je. Zijn eclectische muziek put uit vele invloeden, maar de focus ligt op de periode 1964-1975: The Beachboys, Beatles, David Bowie. Hij weet hoe een goede popsong in elkaar zit, zonder voor banale melodietjes te gaan. Zijn debuutalbum ‘Happy Hunting Ground’ kwam op 2 oktober 2015 uit, hij staat aan de vooravond van zijn clubtour en speelt in onze studio 'Blood Money'. - Reclamelied game FIFA 16: Wiebe-Pier Cnossen Wiebe-Pier Cnossen studeerde in 1998 af aan de jazzopleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en vervolgde zijn zangstudie aan de klassieke afdeling van hetzelfde conservatorium, waar hij in 2001 zijn bachelordiploma behaalde. In 2003 studeerde hij met de rol van Papageno (Die Zauberflöte) summa cum laude af aan de masteropleiding opera van de Dutch National Opera Academy. Hij volgde masterclasses bij onder anderen Christina Deutekom, John Bröcheler, Rudolf Jansen, Mark Tucker en Ian Bostridge. In 2015 zong hij het lied in voor de reclamecampagne voor het voetbal computerspel 'FIFA 16', dat wereldwijd viral ging. - Dominee Gremdaat Dominee Gremdaat geeft ons houvast, ook in ons elfde seizoen. - Stand-up Comedy: Peter Pannekoek Peter Pannekoek sluit de week af in stand-up comedy. - Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts Vanavond is Marc-Marie de sidekick van Matthijs.

Wo 24 juni 2015 | 22:25 Docu: 50 grootste plastische chirurgie mislukkingen

24/06/15 - Documentaire, In deze documentaire passeren vele beroemdheden de revue. De soms schokkende en vaak hilarische beelden worden becommentarieerd door prominente plastisch chirurgen, voorstanders van cosmetische...

In deze documentaire passeren vele beroemdheden de revue. De soms schokkende en vaak hilarische beelden worden becommentarieerd door prominente plastisch chirurgen, voorstanders van cosmetische ingrepen, journalisten en bekende komieken. Ook wordt er door middel van computerbeelden getoond hoe de personen in kwestie eruit zouden zien als ze geen plastische chirurgie hadden ondergaan.

Di 7 april 2015 | 22:05 Spuiten en Slikken: medicinale wietolie

07/04/15 - Praatprogramma, In Spuiten en Slikken ziet Gwen van Poorten hoe wietolie voor medicinaal gebruik nu nog illegaal wordt gemaakt in pannetjes in een achtertuin. Behalve illegaal, is het zelf maken van wietolie ook nog...

In Spuiten en Slikken ziet Gwen van Poorten hoe wietolie voor medicinaal gebruik nu nog illegaal wordt gemaakt in pannetjes in een achtertuin. Behalve illegaal, is het zelf maken van wietolie ook nog eens levensgevaarlijk. Ontploffingsgevaar en het vrijkomen van schadelijke stoffen behoren tot de risico’s. Voor mensen die lijden aan ziektes als epilepsie en kanker is dit een groot probleem, omdat wietolie een zeer effectieve pijnstiller is. Ze zijn hierdoor veroordeeld tot illegale handel van medicinale wietolie. De Transvaal Apotheek in Den Haag is daarom, in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen en de Universiteit Leiden, bezig met het ontwikkelen van de eerste legale vorm van medicinale wietolie, met de werkzame stof CBD. Deze olie is mogelijk deze zomer al op doktersrecept bij de apotheek verkrijgbaar. Gwen gaat voor Spuiten en Slikken op bezoek bij een gezin waar moeder Nicole vertelt over de illegale ‘wonderolie’ die ze aan haar zieke kind geeft. Haar dochter Nina lijdt aan de zeldzame aandoening cerebrale parese, een ernstige vorm van spasticiteit. “Het meisje kan door de wietolie weer een potlood vasthouden en weer vrolijk tekeningen maken, wat onmogelijk was met de andere middelen die ze kreeg toegediend. Het medicijn wordt inderdaad uit cannabis gemaakt, maar bevat geen THC en dus is het eigenlijk helemaal geen drug meer. Het is dus bizar dat het illegaal is!”, aldus Gwen. Nicole is nu noodgedwongen illegaal bezig, maar als het aan Transvaal Apotheek in Den Haag ligt, is dat binnenkort dus niet meer nodig. “We proberen het nieuwe middel beschikbaar te stellen op voorschrift van artsen zodat het medicijn kan worden ingezet bij chronische ziektes, met name bij epilepsie-syndromen bij kinderen. Waar andere therapieën niet werken zou dit nieuwe medicijn – de CBD-olie - wel eens een hele belangrijke nieuwe optie kunnen zijn”, aldus de apotheek. Verder in de uitzending werpt Tim een blik op alle misverstanden rondom soa’s en testen en vertelt Sophie hoe heftig het is om herpes te hebben. In de G-spot praat Geraldine over plastische chirurgie. BNN’er Frank van der Lende onthult waarom hij elke dag drinkt.

Di 31 maart 2015 | 13:20 Radar: o.a. VriendenLoterij

31/03/15 - Consumentenmagazine, Vanavond in de uitzending van Radar: Noodzakelijke plastische chirurgie: interview met Schippers Eerder lieten we al zien dat veel mensen zelf moeten opdraaien voor de kosten van plastische chirurgie...

Vanavond in de uitzending van Radar: -Noodzakelijke plastische chirurgie: interview met Schippers Eerder lieten we al zien dat veel mensen zelf moeten opdraaien voor de kosten van plastische chirurgie die voor hen medisch noodzakelijk is. De vergoeding voor zo'n operatie is namelijk niet opgenomen in de basisverzekering. Honderden mensen reageerden op een oproep over deze problematiek. -Mensen met een premiepensioen zijn behoorlijk de dupe van de economische malaise. Vooral de lage rente doet ze de das om. Het pensioen dat ze nu voor de rest van hun leven moeten aankopen bij een verzekeraar is stukken lager dan ze verwacht hadden. -Douche: VriendenLoterij Florian is groot fan van PSV. Hij is dan ook erg blij als hij van de VriendenLoterij bericht krijgt dat hij kaartjes heeft gewonnen voor de kampioenswedsrijd PSV - PEC Zwolle.

Ma 30 maart 2015 | 20:30 Radar: o.a. VriendenLoterij

30/03/15 - Consumentenmagazine, Vanavond in de uitzending van Radar: Noodzakelijke plastische chirurgie: interview met Schippers Eerder lieten we al zien dat veel mensen zelf moeten opdraaien voor de kosten van plastische chirurgie...

Vanavond in de uitzending van Radar: -Noodzakelijke plastische chirurgie: interview met Schippers Eerder lieten we al zien dat veel mensen zelf moeten opdraaien voor de kosten van plastische chirurgie die voor hen medisch noodzakelijk is. De vergoeding voor zo'n operatie is namelijk niet opgenomen in de basisverzekering. Honderden mensen reageerden op een oproep over deze problematiek. -Mensen met een premiepensioen zijn behoorlijk de dupe van de economische malaise. Vooral de lage rente doet ze de das om. Het pensioen dat ze nu voor de rest van hun leven moeten aankopen bij een verzekeraar is stukken lager dan ze verwacht hadden. -Douche: VriendenLoterij Florian is groot fan van PSV. Hij is dan ook erg blij als hij van de VriendenLoterij bericht krijgt dat hij kaartjes heeft gewonnen voor de kampioenswedsrijd PSV - PEC Zwolle.

Ma 9 maart 2015 | 20:30 Radar: Medisch noodzakelijke plastische chirurgie

09/03/15 - Consumentenmagazine, Vanavond in Radar het vervolg op een eerdere uitzending over de vergoeding van medisch noodzakelijke plastische chirurgie. De meeste mensen gaan ervan uit dat alle medisch noodzakelijke zorg vanuit de...

Vanavond in Radar het vervolg op een eerdere uitzending over de vergoeding van medisch noodzakelijke plastische chirurgie. De meeste mensen gaan ervan uit dat alle medisch noodzakelijke zorg vanuit de basisverzekering wordt vergoed. Maar als het om plastische chirurgie gaat, zijn patiënten aan de goden overgeleverd. Sinds 2005 wordt een deel van de medisch noodzakelijke plastisch chirurgische operaties niet meer vergoed. Maar wat als artsen het erover eens zijn dat een dergelijke operatie echt nodig is? Wie betaalt dan de rekening als de verzekeraar niet thuis geeft? In januari deed Radar een oproep en kreeg zo’n 1000 reacties. Dit keer luiden artsen, specialisten en patiënten de noodklok. -Te vet, te zoet, te zout Het is al jaren een bekende boodschap: ons eten is te vet, te zoet en te zout. Zo komt 80% van de dagelijkse zoutinname binnen via voeding. De levensmiddelenindustrie speelt een belangrijke rol bij het verlagen van vet, suiker en zout in onze voeding. Maar wat gebeurt er nu concreet en doet de levensmiddelenindustrie wel voldoende? Maandag in Radar.

Ma 12 januari 2015 | 20:30 Radar: plastische chirurgie en printertest

12/01/15 - Consumentenmagazine, Vanavond in Radar: Medisch noodzakelijke plastische chirurgie Wanneer je op medische indicatie plastische chirurgie nodig hebt, blijkt het lastig te zijn om deze operatie vergoed te krijgen....

Vanavond in Radar: -Medisch noodzakelijke plastische chirurgie Wanneer je op medische indicatie plastische chirurgie nodig hebt, blijkt het lastig te zijn om deze operatie vergoed te krijgen. Plastische chirurgie is sinds 2005 uit het basispakket verdwenen en operaties worden alleen onder strikte voorwaarden vergoed. Er lijkt echter sprake te zijn van totale willekeur onder verzekeraars. -Test: printers en originele cartridges Dure printerinkt die ondanks de prijs snel op is, het is een veelgehoorde klacht. Radar test: wat beweert de fabrikant op de verpakking van de inkt, en wat zegt de praktijk? We kijken niet alleen naar het aantal pagina's dat uit de printer rolt, maar ook naar de kwaliteit. En wat is het verschil tussen de printers die je daarbij gebruikt? Dat is vanavond te zien in Radar.

Zo 11 mei 2014 | 20:00 Docu: Glamour Model, Mum and Me

11/05/14 - De 14 jarige Georgia is de dochter van naaktmodel Alicia Douvall die topless fotoshoots de makkelijkste manier van geld verdienen vindt. Het liefst ziet ze dan ook dat Georgia in haar voetsporen...

De 14-jarige Georgia is de dochter van naaktmodel Alicia Douvall die topless-fotoshoots de makkelijkste manier van geld verdienen vindt. Het liefst ziet ze dan ook dat Georgia in haar voetsporen treedt en als het even kan op haar 16e al haar eerste ‘boobjob’ doet. Maar Georgia is meer geïnteresseerd in haar schoolwerk dan in modellenwerk en wil het liefst architect of actrice worden. In de intrigerende documentaire ‘Glamour Model Mum & Me’ volgen we het leven van deze totaal tegenovergestelde moeder en dochter, waarbij het soms lijkt of Georgia de verstandige moeder is en Alicia de dochter. “Je hoeft geen plastische chirurgie te ondergaan, het is geen noodzaak”, werpt ze haar moeder tegen als die klaagt over de zoveelste operatie. En als ze drie weken naar Amerika gaan voor een volgende borstcorrectie van Alicia, is Georgia vooral bezorgd dat ze zover achterop komt met school. Opvallend genoeg lijkt Georgia de keuze van haar moeder voor modellenwerk beter te accepteren dan Alicia de keuze van Georgia. Want ze blijft erbij dat het beter voor haar is als ze geld verdient met haar naakte lichaam. Maar de verstandige Georgia doet het liever met haar slimme brein.

Do 29 augustus 2013 | 21:00 Holland Doc: Beperkt Houdbaar

29/08/13 - Documentaire, Een krachtige analyse van de huidige tijdsgeest waarbij de economie steeds verder ons lichaam binnendringt. Sunny Bergman laat zich, net als in haar vorige films, inspireren door haar persoonlijke...

Een krachtige analyse van de huidige tijdsgeest waarbij de economie steeds verder ons lichaam binnendringt. Sunny Bergman laat zich, net als in haar vorige films, inspireren door haar persoonlijke leven. Op 34-jarige leeftijd is Sunny bang om binnenkort niet meer aantrekkelijk te zijn, terwijl ze tegelijkertijd boos is dat vrouwen voortdurend op hun uiterlijk beoordeeld worden. Deze innerlijke tegenstrijdigheid is de drijfveer voor een filmische zoektocht door een wereld waar vrouwen na hun 35ste niet langer houdbaar zijn. De cosmetische industrie vaart er wel bij en laat niet na Bergman en andere vrouwen te wijzen op hun tekortkomingen. Van kraaienpootjes tot schaamlippen, van hangborsten tot ’zadeltassen’. Overal laat Bergman zich aan een kritische blik onderwerpen door plastische chirurgen, die graag het mes in haar zouden willen zetten. Ook gaat ze verhaal halen bij glossy’s als de Cosmopolitan. Waarom schenken ze zoveel aandacht aan het uiterlijk, terwijl ze ook prediken dat vrouwen zelfstandig en vrijgevochten moeten zijn? Of is dat geen tegenstelling?

Vr 26 juli 2013 | 21:40 Obsessions: Lichte huid

26/07/13 - Reis-documentaires, Aflevering: India: Fascinatie voor lichte huid Van uitbundig tot bizar, van vreemd tot grappig, iedere samenleving heeft zijn eigen obsessie. Sommige zijn modern terwijl anderen al eeuwen bestaan. In...

Aflevering: India: Fascinatie voor lichte huid Van uitbundig tot bizar, van vreemd tot grappig, iedere samenleving heeft zijn eigen obsessie. Sommige zijn modern terwijl anderen al eeuwen bestaan. In deze reis-documentaireserie onthult de vrolijke presentator Jason Godfrey het obsessieve gedrag van Aziaten en leert hij hoe een maatschappelijke obsessie het nieuwe ’normaal’ kan worden. Van Korea’s extreme plastische chirurgie reality shows tot China’s internetverslaving bootcamps, Jason komt de gekste verschijnselen tegen.

Vr 19 juli 2013 | 21:40 Obsessions: Filipijnen: Karaoke-gekte!

19/07/13 - Reisdocumentaires, Vanavond in Obsessions: Filipijnen: Karaoke gekte! Van uitbundig tot bizar, van vreemd tot grappig, iedere samenleving heeft zijn eigen obsessie. Sommige zijn modern terwijl anderen al eeuwen bestaan....

Vanavond in Obsessions: Filipijnen: Karaoke-gekte! Van uitbundig tot bizar, van vreemd tot grappig, iedere samenleving heeft zijn eigen obsessie. Sommige zijn modern terwijl anderen al eeuwen bestaan. De vrolijke Jason Godfrey onthult het obsessieve gedrag van Aziaten en leert hoe een maatschappelijke obsessie het nieuwe 'normaal' kan worden. Van Korea's extreme plastische chirurgie realityshows tot China's internetverslaving bootcamps, Jason komt de gekste verschijnselen tegen.

Vr 5 juli 2013 | 21:30 Reisdocu: Obsessions

05/07/13 - Reis-documentaires, Van uitbundig tot bizar, van vreemd tot grappig, iedere samenleving heeft zijn eigen obsessie. Sommige zijn modern terwijl anderen al eeuwen bestaan. In deze reis documentaireserie onthult de vrolijke...

Van uitbundig tot bizar, van vreemd tot grappig, iedere samenleving heeft zijn eigen obsessie. Sommige zijn modern terwijl anderen al eeuwen bestaan. In deze reis-documentaireserie onthult de vrolijke presentator Jason Godfrey het obsessieve gedrag van Aziaten en leert hij hoe een maatschappelijke obsessie het nieuwe 'normaal' kan worden. Van Korea's extreme plastische chirurgie reality shows tot China's internetverslaving bootcamps, Jason komt de gekste verschijnselen tegen.

Ma 11 maart 2013 | 21:25 Nieuw: Emily Owens MD

11/03/13 - Dramaserie, Vanaf vanavond komt Net5 met de nieuwe serie Emily Owens MD waarin de dochter van Meryl Streep, Mamie Gummer, de hoofdrol vertolkt. Ze speelt Emily Owens die aan haar eerste stagejaar in een groot...

Vanaf vanavond komt Net5 met de nieuwe serie Emily Owens MD waarin de dochter van Meryl Streep, Mamie Gummer, de hoofdrol vertolkt. Ze speelt Emily Owens die aan haar eerste stagejaar in een groot ziekenhuis begint. Daar hoopt ze haar imago als high school-nerd achter zich te laten en uit te groeien tot een briljante arts. Emily merkt echter al snel dat het ziekenhuis wel erg veel op de middelbare school lijkt. Emily Owens MD is vanaf vanavond wekelijks om 21.25 uur te zien bij Net5. Emily Owens denkt dat haar dagen als onhandige nerd voorbij zijn en ze eindelijk in de volwassen wereld terecht komt, als ze aan een stage begint in het Denver Memorial Hospital. Ze heeft er enorme zin in, zeker omdat haar goede vriend Will Collins (Justin Hartley), waar ze stiekem een oogje op heeft, in hetzelfde ziekenhuis gaat werken. Maar dan merkt Emily tot haar grote schrik dat het leven in het ziekenhuis wel erg veel gelijkenissen heeft met de middelbare school; de sporters zijn nu de orthopeden, de mean girls doen de plastische chirurgie en de rebellen werken op de Spoedeisende Hulp. Ook haar aartsvijand, de mooie en populaire Cassandra Kopelson (Aja Naomi King), staat haar weer in de weg. Ze hebben allebei twee doelen: de begaafde Dr. Gina Bandari (Necar Zadegan) imponeren en de knappe Will voor zich winnen. Gelukkig raakt Emily ook bevriend met de dochter van de directeur, Tyra Dupre (Kelly McCreary). Ondanks dat Emily high school heeft verlaten en nu als serieuze stagiaire lange uren maakt en onder hoge druk werkt, voelt ze zich toch weer het ‘gekkie' van de groep. Zal ze ooit van dit imago afkomen?

Di 18 september 2012 | 22:30 Shock doc: Human face transplant

18/09/12 - Documentaire, In een militair ziekenhuis in China probeert professor Guo Shuzhong de medische technologie te verbeteren. Hiermee hoopt hij een complete gezichtstransplantatie voor een van zijn patiënten te kunnen...

In een militair ziekenhuis in China probeert professor Guo Shuzhong de medische technologie te verbeteren. Hiermee hoopt hij een complete gezichtstransplantatie voor een van zijn patiënten te kunnen waarmaken. Professor Guo Shuzhong is een van de beste plastische chirurgen in China en heeft het doel om de levens van mensen met een ernstige gezichtsafwijking te verbeteren.

Vr 3 augustus 2012 | 22:00 Start: Truth Be Told

03/08/12 - I`m a Hoarder, Hoe bestrijd je een grote angst? Of juist een verslaving die je niet meer los laat? Durf jij dan de waarheid onder ogen te komen of laat je jezelf niet kennen? Truth Be Told laat zien wat er gebeurd...

Hoe bestrijd je een grote angst? Of juist een verslaving die je niet meer los laat? Durf jij dan de waarheid onder ogen te komen of laat je jezelf niet kennen? Truth Be Told laat zien wat er gebeurd met mensen die niet meer weten wat ze met zichzelf aan moeten. Zo is er een man die verslaafd is aan plastische chirurgie. Iemand die niet meer zijn huis uit durft, zelfs tot het punt dat zijn relatie voor zichzelf kiest. Of een driftige verzamelaar die zelf ontkent een probleem te hebben.

Do 10 mei 2012 | 16:00 P&W: o.a. Emile Roemer

10/05/12 - Actuele talkshow - herhaling, Vanavond in Pauw & Witteman: Het Mexicaanse telecomconcern América Movil maakte deze week bekend een bod te doen op 28 % van de aandelen van KPN. Waarom het concern van Carlos Slim het bod op de KPN...

Vanavond in Pauw & Witteman: -Het Mexicaanse telecomconcern América Movil maakte deze week bekend een bod te doen op 28 % van de aandelen van KPN. Waarom het concern van Carlos Slim het bod op de KPN-aandelen heeft gedaan en de gevolgen die het voor de Nederlandse telecomgigant kan hebben, bespreken wij vanavond met financieel expert Peter Paul de Vries. -De zogeheten Kunduz-coalitie van VVD, CDA, D66, GroenLinks en de ChristenUnie is vandaag bijeengekomen om verder te praten over het begrotingsakkoord voor 2013. Twee weken geleden kwamen de partijen tot een akkoord om de miljardenbezuinigingen rond te krijgen. Nu wordt daarover meer in detail verder gesproken onder leiding van demissionair minister van Financiën Jan Kees de Jager. De SP-leider Emile Roemer heeft felle kritiek op het akkoord en de SP heeft er dan ook niet mee ingestemd. In zijn column op de site van de SP noemt SP-leider het een Kattenbak-akkoord. Vanavond in Pauw & Witteman gaat Emile Roemer verder in op de kritiek van de SP op het Kunduz-akkoord. Ook blikt hij vooruit op de verkiezingscampagne. Op 12 september 2012 kan Nederland weer naar de stembus. Op welke thema's en op welke partijen gaat de SP zich richten in de campagne? -Te gast is journalist en voormalig presentatrice Mylène de la Haye. Ze komt praten over het boek dat zij schreef over plastische chirurgie: ‘Smoelwerk'. De la Haye onderging eind 2011 zelf een facelift en beschrijft in het boek de periode voor en na de operatie.

Do 10 mei 2012 | 00:15 P&W: o.a. Emile Roemer

10/05/12 - Actuele talkshow, Vanavond in Pauw & Witteman: Het Mexicaanse telecomconcern América Movil maakte deze week bekend een bod te doen op 28 % van de aandelen van KPN. Waarom het concern van Carlos Slim het bod op de KPN...

Vanavond in Pauw & Witteman: -Het Mexicaanse telecomconcern América Movil maakte deze week bekend een bod te doen op 28 % van de aandelen van KPN. Waarom het concern van Carlos Slim het bod op de KPN-aandelen heeft gedaan en de gevolgen die het voor de Nederlandse telecomgigant kan hebben, bespreken wij vanavond met financieel expert Peter Paul de Vries. -De zogeheten Kunduz-coalitie van VVD, CDA, D66, GroenLinks en de ChristenUnie is vandaag bijeengekomen om verder te praten over het begrotingsakkoord voor 2013. Twee weken geleden kwamen de partijen tot een akkoord om de miljardenbezuinigingen rond te krijgen. Nu wordt daarover meer in detail verder gesproken onder leiding van demissionair minister van Financiën Jan Kees de Jager. De SP-leider Emile Roemer heeft felle kritiek op het akkoord en de SP heeft er dan ook niet mee ingestemd. In zijn column op de site van de SP noemt SP-leider het een Kattenbak-akkoord. Vanavond in Pauw & Witteman gaat Emile Roemer verder in op de kritiek van de SP op het Kunduz-akkoord. Ook blikt hij vooruit op de verkiezingscampagne. Op 12 september 2012 kan Nederland weer naar de stembus. Op welke thema's en op welke partijen gaat de SP zich richten in de campagne? -Te gast is journalist en voormalig presentatrice Mylène de la Haye. Ze komt praten over het boek dat zij schreef over plastische chirurgie: ‘Smoelwerk'. De la Haye onderging eind 2011 zelf een facelift en beschrijft in het boek de periode voor en na de operatie.

Wo 9 mei 2012 | 23:00 P&W: o.a. Emile Roemer

09/05/12 - Actuele talkshow, Vanavond in Pauw & Witteman: Het Mexicaanse telecomconcern América Movil maakte deze week bekend een bod te doen op 28 % van de aandelen van KPN. Waarom het concern van Carlos Slim het bod op de KPN...

Vanavond in Pauw & Witteman: -Het Mexicaanse telecomconcern América Movil maakte deze week bekend een bod te doen op 28 % van de aandelen van KPN. Waarom het concern van Carlos Slim het bod op de KPN-aandelen heeft gedaan en de gevolgen die het voor de Nederlandse telecomgigant kan hebben, bespreken wij vanavond met financieel expert Peter Paul de Vries. -De zogeheten Kunduz-coalitie van VVD, CDA, D66, GroenLinks en de ChristenUnie is vandaag bijeengekomen om verder te praten over het begrotingsakkoord voor 2013. Twee weken geleden kwamen de partijen tot een akkoord om de miljardenbezuinigingen rond te krijgen. Nu wordt daarover meer in detail verder gesproken onder leiding van demissionair minister van Financiën Jan Kees de Jager. De SP-leider Emile Roemer heeft felle kritiek op het akkoord en de SP heeft er dan ook niet mee ingestemd. In zijn column op de site van de SP noemt SP-leider het een Kattenbak-akkoord. Vanavond in Pauw & Witteman gaat Emile Roemer verder in op de kritiek van de SP op het Kunduz-akkoord. Ook blikt hij vooruit op de verkiezingscampagne. Op 12 september 2012 kan Nederland weer naar de stembus. Op welke thema's en op welke partijen gaat de SP zich richten in de campagne? -Te gast is journalist en voormalig presentatrice Mylène de la Haye. Ze komt praten over het boek dat zij schreef over plastische chirurgie: ‘Smoelwerk'. De la Haye onderging eind 2011 zelf een facelift en beschrijft in het boek de periode voor en na de operatie.

Do 22 maart 2012 | 21:00 Terug: Pavlov

22/03/12 - Vanaf vanavond is Pavlov, waarin Bekende Nederlanders een vraag stellen aan de wetenschap, terug. Aflevering: Marijke Helwegen Al sinds jaar en dag is Marijke Helwegen het boegbeeld van de plastische...

Vanaf vanavond is Pavlov, waarin Bekende Nederlanders een vraag stellen aan de wetenschap, terug. Aflevering: Marijke Helwegen Al sinds jaar en dag is Marijke Helwegen het boegbeeld van de plastische chirurgie in Nederland. Via cosmetische ingrepen en vooral een gezonde levensstijl probeert ze zo lang mogelijk jong te blijven. Maar lukt dat ook? En hoe oud gaat ze dan wel worden? Dat vraagt ze zich al geruime tijd af. In Pavlov: een speurtocht naar de grootste wens van velen: To Die Young As Late As Possible.

Za 17 september 2011 | 20:55 Louis Theroux: Under the knife

17/09/11 - Documentaire, In de ban van schoonheid. Niets is belangrijker dan hoe je er uitziet. Louis Theroux reist naar Californië de bakermat van de plastische chirurgie, om deze trend van dichtbij te bestuderen. In...

In de ban van schoonheid. Niets is belangrijker dan hoe je er uitziet. Louis Theroux reist naar Californië de bakermat van de plastische chirurgie, om deze trend van dichtbij te bestuderen. In Californië kun je met één beweging van het mes en een paar duizend dollar worden wie je altijd had willen zijn. Cash heb je niet nodig, als je maar over een credit card beschikt of een afbetalingsregeling met de vriendelijke plaatselijke chirurg. Zo wordt wat eens een onbetaalbare luxe was praktijk voor Jan en alleman. Louis ontmoet zoals altijd een reeks verbazingwekkende types. Eve voert een volledige makeover uit en voorziet Laura van prompte borsten en zuigt met liposuctie het overtollige vet weg. Het is echter de vraag of Laura goed heeft begrepen, dat het resultaat van de ingreep permanent is. Chris, geen filmster maar een doorsnee jongen, weet zeker dat het leven hem toe zal lachen, wanneer hij eenmaal de perfecte borstkas zal hebben. Hij heeft geen tijd en geen geduld om zijn wens op natuurlijke wijze te verkrijgen en daarom betaalt hij een boel geld om zijn droom te realiseren. Tenslotte ontmoet Theroux Dr. Linder, dé borstenman van Beverly Hills, die hem tijdens een autoritje langs Rodeo Drive alle borsten aanwijst die hij heeft vergroot. Zo ontdekt Louis op geheel eigen wijze de ingewikkelde arena van de plastische chirurgie. Maar hoe zit het met hem zelf? Zou hij het aandurven of ontwijkt hij het mes?

Di 24 mei 2011 | 22:05 Louis Theroux: plastische chirugie

24/05/11 - Reportagereeks van de Brits Amerikaanse televisiemaker Louis Theroux. ’Under the Knife. (19)’ Louis Theroux reist naar Californië, de wieg van de hedendaagse lichaamscultuur en dus ook van haar...

Reportagereeks van de Brits-Amerikaanse televisiemaker Louis Theroux. ’Under the Knife. (19)’ Louis Theroux reist naar Californië, de wieg van de hedendaagse lichaamscultuur en dus ook van haar laatste rage: de plastische chirurgie. Het begon als een peperdure, controversiële en riskante snijkuur, maar nu is het even alledaags als een piercing, een oorring of een nieuw kapsel. Je stapt binnen bij de chirurg op de hoek, betaalt cash of op krediet en in ruil krijg je een nieuw gezicht, nieuwe boezem of een strakke bips. Maar wanneer is trop te veel? Hoe ver kan je gaan en maken die bolle borsten en hippe heupen je ook echt gelukkig? Om dat uit te vissen, gaat Louis praten met mensen die het aan den lijve zullen ondervinden en met plastische specialisten. Laura is klaar voor een groot onderhoud: ‘boob job’, opgetrokken wenkbrauwen en liposuctie. Maar beseft ze ook wat de gevolgen op lange termijn zullen zijn? En in welke mate heeft ze de hele operatie zelf in de hand? Zwembadjongen Kris is er zeker van dat het leven veel mooier zal zijn met een platte buik. Hij heeft geen tijd om daar zelf iets aan te doen, dus laat hij maar een strak ‘wasbordje’ sculpteren. Dr. Linder is de borstenman van Beverly Hills. Hij loopt met Louis door de poepsjieke Rodeo Drive en wijst hem op werk van zijn hand in het straatbeeld. Kan Louis aan de verleiding weerstaan om ook zijn eigen torso te laten retoucheren?

Do 10 maart 2011 | 23:05 Nieuw: Nip/Tuck

10/03/11 - Drama, Seizoen 1 – vanaf 10 maart elke werkdag Seks, verleiding en liposuctie. Deze dramaserie laat op een grappige, spannende en diepgaande wijze de oppervlakkige wereld van de plastische chirurgie zien. We...

Seizoen 1 – vanaf 10 maart elke werkdag Seks, verleiding en liposuctie. Deze dramaserie laat op een grappige, spannende en diepgaande wijze de oppervlakkige wereld van de plastische chirurgie zien. We zien de complexiteit en kwetsbaarheid van patiënten die hun psychische gebreken proberen te maskeren door middel van fysieke cosmetische verbetering. In Miami hebben de twee beste vrienden Sean McNamara en Christian Troy een succesvolle praktijk voor plastische chirurgie opgezet. Christian heeft geen bezwaren tegen hun diensten en is een levensgenieter, daarentegen is Sean gedesillusioneerd door de ongepaste aspecten van zijn baan en overweegt hij zijn leven een nieuwe draai geven. Hij realiseert zich dat zijn mooie huis en financiële succes niet langer zijn problemen met zijn gezin kan verhullen.

Wo 11 augustus 2010 | 23:00 Lekker kontje door plastische chirurgie

11/08/10 - Documentaire over dr. Ivo Pitanguy, een plastisch chirurg. Nergens ter wereld bestaat een grotere schoonheidscultus rond het menselijke lichaam dan in Brazilië. Esthetische chirurgie is bijzonder...

Documentaire over dr. Ivo Pitanguy, een plastisch chirurg. Nergens ter wereld bestaat een grotere schoonheidscultus rond het menselijke lichaam dan in Brazilië. Esthetische chirurgie is bijzonder populair. Geen probleem voor rijkere dames. Gelukkig is er prof. dr. Ivo Pitanguy, een man die fortuin maakte met plastische chirurgie bij de groten der aarde. Hij beschouwt het nu als zijn missie om ook minder bemiddelde vrouwen van dienst te zijn.

Zo 13 juni 2010 | 20:00 Voetbalvrouwen

13/06/10 - Mannen kijken het WK Voetbal en vrouwen kijken voetbalvrouwen. Vanavond een dubbele aflevering. Twee uur lang. Solange ondergaat plastische chirurgie, maar herkent tot haar grote schrik zichzelf niet...

Mannen kijken het WK Voetbal en vrouwen kijken voetbalvrouwen. Vanavond een dubbele aflevering. Twee uur lang. Solange ondergaat plastische chirurgie, maar herkent tot haar grote schrik zichzelf niet meer. Renske verbreekt haar relatie met Gio, omdat hij niet echt in haar geïnteresseerd is en keert terug naar Zundert. Madonna verwijt Melanie dat ze niet goed voor Diego zorgt en wil hem zelf in huis nemen. Kate wordt onaangenaam verrast door Alex, een pornofilmregisseur uit haar verborgen verleden. Kofi, een jong voetbaltalent, raakt bevriend met Diego. Melanie probeert hier een slaatje uit te slaan en onderhandelt met Jokke.

Gisteren 16:50 Rosewood

'Lidocaine & Long-Term Lust.' (s 2/ep 7) Een glamourmodel overlijdt de nacht na een fotoshoot op het strand. Rosewood en Villa verdiepen zich in de wereld van de plastische chirurgie om de zaak op te kunnen lossen.

Wo 18 september 2019 | 18:19 'Allo 'Allo!

Seizoen 9 - Aflevering 1 - Britse komische serie. Kolonel Von Strohm en luitenant Grübers ontsnappingspoging naar Spanje is mislukt. René stelt voor dat ze zich in een windmolen verbergen om te laten geloven dat ze ontvoerd zijn. Maar die molen dient als doelwit voor het oefengeschut. Ondertussen vertelt Herr Flick dat hij plastische chirurgie heeft ondergaan om aan de geallieerden te ontsnappen.

Di 6 augustus 2019 | 14:30 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 28 - Forgot about Dre: Briana vraagt een ex om voor haar te zorgen na haar plastische chirurgie, maar Javi is niet blij. Leah en Kailyn komen samen voor een podcast. Jenelle is met Jace in therapie. Aubree en Cole gaan weer naar een vader/dochterbal.

Zo 30 juni 2019 | 13:30 The Hills

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Put on a Happy Face: De vreugde van Heidi's thuiskomst wordt overschaduwd door haar moeder's afwijzing van Heidi's wens om plastische chirurgie te ondergaan. Kristin en de meiden gaan naar Miami voor het Super Bowl-weekend waar Audrina, Lo en Stephanie bezorgd raken om het feestbeest Kristin.

Za 29 juni 2019 | 14:05 Op naar de 100!

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Reportagereeks over oud worden. Beauty. Toon mij uw kont en ik zeg u wie u bent, dat lijkt het devies van de Duitse huidspecialiste dr. Adler. Ook deze week gaat Marcel met de billen bloot terwijl hij oplossingen zoekt voor de zichtbare veroudering. Wat kunnen we doen om er zo lang mogelijk zo rimpelloos als babybilletjes te blijven uitzien? Hij krijgt advies van een 83-jarig lingeriemodel. Maar ook van Rodrigo Alves, een man die na 70 plastische ingrepen 'The Human Ken Doll' wordt genoemd. Marcel gaat voorts op consultatie voor een facelift en is getuige van een 'vampire facial', waarbij bloed wordt geïnjecteerd in je aangezicht.

Wo 26 juni 2019 | 20:40 Op naar de 100!

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Reportagereeks over oud worden. Beauty. Toon mij uw kont en ik zeg u wie u bent, dat lijkt het devies van de Duitse huidspecialiste dr. Adler. Ook deze week gaat Marcel met de billen bloot terwijl hij oplossingen zoekt voor de zichtbare veroudering. Wat kunnen we doen om er zo lang mogelijk zo rimpelloos als babybilletjes te blijven uitzien? Hij krijgt advies van een 83-jarig lingeriemodel. Maar ook van Rodrigo Alves, een man die na 70 plastische ingrepen 'The Human Ken Doll' wordt genoemd. Marcel gaat voorts op consultatie voor een facelift en is getuige van een 'vampire facial', waarbij bloed wordt geïnjecteerd in je aangezicht.

Do 13 juni 2019 | 14:22 Verminkt

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Realityshow met slachtoffers van mislukte cosmetische of medische ingrepen. Plastische chirurgie wordt steeds populairder. Het aantal ingrepen dat in klinieken wordt uitgevoerd, is de afgelopen vijftien jaar verdubbeld. Het aanbod is tegenwoordig dan ook enorm. Helaas gaat het bij dit soort ingrepen ook weleens mis. Goed mis. Een deskundig team van plastisch chirurgen gaat deze ernstige verminkingen zorgvuldig bekijken en waar mogelijk herstellen.

Za 8 juni 2019 | 14:20 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 28 - Forgot about Dre: Briana vraagt een ex om voor haar te zorgen na haar plastische chirurgie, maar Javi is niet blij. Leah en Kailyn komen samen voor een podcast. Jenelle is met Jace in therapie. Aubree en Cole gaan weer naar een vader/dochterbal.

Zo 2 juni 2019 | 20:10 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. The Woman at the Airport. Brennan en haar collega-wetenschappers zijn euforisch wanneer ze het eeuwenoude skelet van een krijger mogen onderzoeken. Dit kan mogelijk één van de meest baanbrekende dossiers uit hun carrière zijn. Maar dan duikt Booth op met een al even interessant onderzoek op de overblijfselen van een vrouw uit Los Angeles die haar beenderstructuur meerdere malen liet aanpassen door middel van plastische chirurgie. Dokter Goodman besluit Brennan met Booth naar Los Angeles te sturen en gaat zelfs aan de slag in het onderzoek op de krijger, maar al snel krijgt hij het aan de stok met Hodgins.

Do 23 mei 2019 | 15:05 Verminkt

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Realityshow met slachtoffers van mislukte cosmetische of medische ingrepen. Een ernstig ongeval met haar paard bezorgde Greta nare verwondingen in haar gezicht. Ze riep de hulp in van een plastische chirurg, maar dat pakte helemaal verkeerd uit. Jamaica liet na haar zwangerschap haar borsten liften. Ze loopt nu al twee jaar met veel pijn, jeuk en lelijke littekens.

Wo 22 mei 2019 | 21:33 Verminkt

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Realityshow met slachtoffers van mislukte cosmetische of medische ingrepen. Een ernstig ongeval met haar paard bezorgde Greta nare verwondingen in haar gezicht. Ze riep de hulp in van een plastische chirurg, maar dat pakte helemaal verkeerd uit. Jamaica liet na haar zwangerschap haar borsten liften. Ze loopt nu al twee jaar met veel pijn, jeuk en lelijke littekens.

Do 16 mei 2019 | 15:06 Verminkt

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Realityshow met slachtoffers van mislukte cosmetische of medische ingrepen. Bart voelt zich in zijn mannelijkheid aangetast na twee mislukte pogingen om een balprothese te laten plaatsen. Wat Amber had moeten helpen vrouw te worden, is uiteindelijk een ware hel geworden.

Wo 15 mei 2019 | 21:32 Verminkt

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Realityshow met slachtoffers van mislukte cosmetische of medische ingrepen. Bart voelt zich in zijn mannelijkheid aangetast na twee mislukte pogingen om een balprothese te laten plaatsen. Wat Amber had moeten helpen vrouw te worden, is uiteindelijk een ware hel geworden.

Wo 24 april 2019 | 09:59 Koffietijd

Vermoeidheid na borstkanker komt vaak voor: ongeveer een op de vier patiënten heeft hier na succesvolle behandeling van borstkanker last van. Pink Ribbon financiert projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Een project daarvan is een internettherapie waarbij patiënten, door hun doen en denken te veranderen, zelf de vermoeidheid aan kunnen pakken. Hoogleraar Klinisch Psycholoog Dr. Hans Knoop schuift aan om dit onderzoek en deze therapie toe te lichten. Anneke de Vocht-Vink is ervaringsdeskundige en schuift aan om de positieve effecten te delen die zij na deze therapie ervaart. Na 10 weken is er een einde gekomen aan de Fit met Koffietijd challenge. Ruim 2000 mensen zijn fitter en energieker geworden dankzij onze Krakkie. 75 van de harde werkers zijn naar de studio gekomen om nog één laatste keer een work-out te doen met zijn allen. De finale van de Fit met Koffietijd challenge! Plastische chirurgie wordt steeds populairder. Het aanbod is tegenwoordig dan ook enorm. Helaas gaat het bij dit soort ingrepen ook wel eens mis. Goed mis. In de nieuwe reeks van het RTL 4-programma Verminkt, dat vanaf 24 april te zien is, bekijkt een deskundig team van plastisch chirurgen deze ernstige verminkingen zorgvuldig en herstelt deze waar mogelijk. Evelyn Struik volgt per aflevering twee mensen die verminkt zijn door een mislukte ingreep. Evelyn Struik schuift samen met kandidaat Esmeralda de Graaf aan bij Koffietijd om te vertellen over het programma.

Ma 8 april 2019 | 18:00 Teen Mom OG

Seizoen 6 - Aflevering 15 - I Do!: Amber ondergaat plastische chirurgie in een poging haar depressie en negatieve zelfbeeld te verlichten, terwijl Farrah en haar moeder hun geschillen bij proberen te leggen na een ongemakkelijke ontmoeting met Debra's vriend.

Wo 6 maart 2019 | 17:10 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 28 - Forgot about Dre: Briana vraagt een ex om voor haar te zorgen na haar plastische chirurgie, maar Javi is niet blij. Leah en Kailyn komen samen voor een podcast. Jenelle is met Jace in therapie. Aubree en Cole gaan weer naar een vader/dochterbal.

Vr 22 februari 2019 | 14:05 In aller Freundschaft – Die jungen Ärzte

Seizoen 2 - Aflevering 1/42 (43) - Oberarzt Niklas Ahrend ist nun seit einem Jahr am Erfurter Johannes-Thal-Klinikum und in dieser Zeit ist viel passiert. Als Arzu Ritter den gemeinsamen Sohn Max nach Thüringen bringt, lernt sie dort Carolin Körner kennen. Die Physiotherapeutin ist Niklas' neue Freundin und schon sehr gespannt auf dessen kleinen Sohn und seine Mutter. Auch der eigenwillige Hermann Böhler ist Patient im Klinikum. Neben seinen Verletzungen, hält vor allem Hermanns technisches Interesse den jungen Arzt Elias Bähr auf Trab. Währenddessen sieht sich der Plastische Chirurg Matteo Moreau mit einem Problem ganz anderer Natur konfrontiert, als an diesem Tag ein Patient mit Hubschrauber eingeliefert wird. Gemeinsam mit den Assistenzärzten Elly Winter und Ben Ahlbeck kümmert sich das Team um den Polizisten Markus Scheffler, um den es jedoch alles andere als gut steht. Auch Leyla Sherbaz geht das Schicksal des Patienten nahe. Doch die Anästhesistin kommt auch Privat gerade nicht zur Ruhe. Wie wird sie mit der neuen Situation umgehen?

Za 26 januari 2019 | 07:55 The Nanny

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie. Maggie's Boyfriend. Maggie nodigt haar eerste serieuze vriendje thuis uit. Michael is model en de zoon van een plastische chirurg. Toch vindt Fran de jongeman heel sympathiek en ze keurt zijn relatie met Maggie dan ook goed. Maxwell vindt echter dat Fran veel te meegaand is en dat Maggie veel te snel van stapel loopt. Hij lijkt gelijk te krijgen wanneer Maggie Frans goedkeuring gebruikt om maar meteen bij Michael in te trekken.

Wo 23 januari 2019 | 10:25 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 28 - Forgot about Dre: Briana vraagt een ex om voor haar te zorgen na haar plastische chirurgie, maar Javi is niet blij. Leah en Kailyn komen samen voor een podcast. Jenelle is met Jace in therapie. Aubree en Cole gaan weer naar een vader/dochterbal.

Zo 20 januari 2019 | 22:58 The Good Doctor

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. Middle ground. Shaun merkt dat Paul, de conciërge in het ziekenhuis, zich niet goed voelt en hij wil enkele testen doen. Om zijn punt te bewijzen, moet Shaun echter eerst de sceptische Melendez zien te overtuigen. De 16-jarige Asha vraagt dokter Lim om een plastische ingreep bij haar te doen. Wanneer Lim toestemt, riskeert ze een rechtszaak. Glassman beoordeelt elke dokter kritisch om te beslissen wie de hersenoperatie mag uitvoeren.

Zo 20 januari 2019 | 17:20 The Nanny

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie. Maggie's Boyfriend. Maggie nodigt haar eerste serieuze vriendje thuis uit. Michael is model en de zoon van een plastische chirurg. Toch vindt Fran de jongeman heel sympathiek en ze keurt zijn relatie met Maggie dan ook goed. Maxwell vindt echter dat Fran veel te meegaand is en dat Maggie veel te snel van stapel loopt. Hij lijkt gelijk te krijgen wanneer Maggie Frans goedkeuring gebruikt om maar meteen bij Michael in te trekken.

Ma 14 januari 2019 | 21:32 The Good Doctor: seizoen 2, aflevering 2

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. Middle ground. Shaun merkt dat Paul, de conciërge in het ziekenhuis, zich niet goed voelt en hij wil enkele testen doen. Om zijn punt te bewijzen, moet Shaun echter eerst de sceptische Melendez zien te overtuigen. De 16-jarige Asha vraagt dokter Lim om een plastische ingreep bij haar te doen. Wanneer Lim toestemt, riskeert ze een rechtszaak. Glassman beoordeelt elke dokter kritisch om te beslissen wie de hersenoperatie mag uitvoeren.

Vr 4 januari 2019 | 00:30 Mislukte Plastische Chirurgie

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Britse reportagereeks

Za 29 december 2018 | 13:30 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 28 - Forgot about Dre: Briana vraagt een ex om voor haar te zorgen na haar plastische chirurgie, maar Javi is niet blij. Leah en Kailyn komen samen voor een podcast. Jenelle is met Jace in therapie. Aubree en Cole gaan weer naar een vader/dochterbal.

Vr 28 december 2018 | 19:45 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 28 - Forgot about Dre: Briana vraagt een ex om voor haar te zorgen na haar plastische chirurgie, maar Javi is niet blij. Leah en Kailyn komen samen voor een podcast. Jenelle is met Jace in therapie. Aubree en Cole gaan weer naar een vader/dochterbal.

Di 27 november 2018 | 21:05 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. The Woman at the Airport. Brennan en haar collega-wetenschappers zijn euforisch wanneer ze het eeuwenoude skelet van een krijger mogen onderzoeken. Dit kan mogelijk één van de meest baanbrekende dossiers uit hun carrière zijn. Maar dan duikt Booth op met een al even interessant onderzoek op de overblijfselen van een vrouw uit Los Angeles die haar beenderstructuur meerdere malen liet aanpassen door middel van plastische chirurgie. Dokter Goodman besluit Brennan met Booth naar Los Angeles te sturen en gaat zelfs aan de slag in het onderzoek op de krijger, maar al snel krijgt hij het aan de stok met Hodgins.

Do 22 november 2018 | 00:45 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. The Woman at the Airport. Brennan en haar collega-wetenschappers zijn euforisch wanneer ze het eeuwenoude skelet van een krijger mogen onderzoeken. Dit kan mogelijk één van de meest baanbrekende dossiers uit hun carrière zijn. Maar dan duikt Booth op met een al even interessant onderzoek op de overblijfselen van een vrouw uit Los Angeles die haar beenderstructuur meerdere malen liet aanpassen door middel van plastische chirurgie. Dokter Goodman besluit Brennan met Booth naar Los Angeles te sturen en gaat zelfs aan de slag in het onderzoek op de krijger, maar al snel krijgt hij het aan de stok met Hodgins.

Ma 19 november 2018 | 02:55 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. The Woman at the Airport. Brennan en haar collega-wetenschappers zijn euforisch wanneer ze het eeuwenoude skelet van een krijger mogen onderzoeken. Dit kan mogelijk één van de meest baanbrekende dossiers uit hun carrière zijn. Maar dan duikt Booth op met een al even interessant onderzoek op de overblijfselen van een vrouw uit Los Angeles die haar beenderstructuur meerdere malen liet aanpassen door middel van plastische chirurgie. Dokter Goodman besluit Brennan met Booth naar Los Angeles te sturen en gaat zelfs aan de slag in het onderzoek op de krijger, maar al snel krijgt hij het aan de stok met Hodgins.

Zo 4 november 2018 | 08:30 TV Show op reis

Aflevering 19 - Reportagereeks (2018) met Ivo Niehe. Rust er een doem op de naam Versace? Gianni werd vermoord. Donatella door de plastische chirurgie mishandeld en in Milaan vertelt Giusy Versace haar dramatische verhaal. Verder ook de 22-jarige Friesche Youtube-hunk Twan Kuyper, die dankzij zijn dagelijkse video's miljoenen volgers heeft. En we zijn thuis in Rotterdam bij toparchitect Francine Houben.

Wo 17 oktober 2018 | 04:35 Will & Grace

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Amerikaanse sitcom. Cheaters (1). Grace weet niet hoe ze moet reageren wanneer ze Wills vader flirtend aan de arm van een onbekende vrouw ziet. Ze confronteert Will met de feiten, maar die doet alsof er geen vuiltje aan de lucht is. Karen begrijpt Grace verkeerd en ze denkt dat haar echtgenoot Stan een affaire heeft. Ze laat er geen gras over groeien en ze besluit zelf op de versiertoer te gaan.

Di 16 oktober 2018 | 12:30 Will & Grace

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Amerikaanse sitcom. Poker? I Don't Even Like Her. Will voelt de druk op zijn schouders toenemen wanneer zijn wekelijkse pokeravond verstoord wordt door Grace die koste wat het kost wil meespelen. Zijn vrienden zitten echter niet meteen te wachten op haar deelname aan het spel. Algauw werkt Grace zich in de schulden en smeekt ze Will om haar een laatste kans te geven. Ondertussen geniet Karen volop van het feit dat ze haar rivale kan overhalen om experimentele, plastische chirurgie te ondergaan.

Di 16 oktober 2018 | 04:15 Will & Grace

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Amerikaanse sitcom. My Uncle The Car. Grace geeft Will de opdracht om de oude wagen van haar oom te verkopen. Nadat een non het oude voertuig koopt, krijgt Grace echter schuldgevoelens. Ze wil de auto terugkopen maar de non laat haar verstaan dat ze met de nodige duiten over de brug zal moeten komen. Ondertussen maakt Karen ruzie met een rijke vriendin over de huishouddiensten van Rosario. Jack ziet de wereld door een andere bril wanneer hij vermoedt dat zijn vader van Afrikaanse afkomst is.

Ma 15 oktober 2018 | 13:25 Will & Grace

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Amerikaanse sitcom. Poker? I Don't Even Like Her. Will voelt de druk op zijn schouders toenemen wanneer zijn wekelijkse pokeravond verstoord wordt door Grace die koste wat het kost wil meespelen. Zijn vrienden zitten echter niet meteen te wachten op haar deelname aan het spel. Algauw werkt Grace zich in de schulden en smeekt ze Will om haar een laatste kans te geven. Ondertussen geniet Karen volop van het feit dat ze haar rivale kan overhalen om experimentele, plastische chirurgie te ondergaan.

Zo 14 oktober 2018 | 22:30 Mislukte Plastische Chirurgie

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Britse reportagereeks

Vr 12 oktober 2018 | 17:05 Will & Grace

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Amerikaanse sitcom. Poker? I Don't Even Like Her. Will voelt de druk op zijn schouders toenemen wanneer zijn wekelijkse pokeravond verstoord wordt door Grace die koste wat het kost wil meespelen. Zijn vrienden zitten echter niet meteen te wachten op haar deelname aan het spel. Algauw werkt Grace zich in de schulden en smeekt ze Will om haar een laatste kans te geven. Ondertussen geniet Karen volop van het feit dat ze haar rivale kan overhalen om experimentele, plastische chirurgie te ondergaan.

Vr 12 oktober 2018 | 11:45 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 28 - Forgot about Dre: Briana vraagt een ex om voor haar te zorgen na haar plastische chirurgie, maar Javi is niet blij. Leah en Kailyn komen samen voor een podcast. Jenelle is met Jace in therapie. Aubree en Cole gaan weer naar een vader/dochterbal.

Zo 7 oktober 2018 | 22:30 Mislukte Plastische Chirurgie

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Britse reportagereeks

Ma 1 oktober 2018 | 22:30 Mislukte Plastische Chirurgie

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Britse reportagereeks

Zo 30 september 2018 | 22:28 Mislukte Plastische Chirurgie

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Britse reportagereeks

Ma 24 september 2018 | 22:35 Mislukte Plastische Chirurgie

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Britse reportagereeks

Zo 23 september 2018 | 22:33 Mislukte Plastische Chirurgie

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Britse reportagereeks

Di 18 september 2018 | 20:30 Burn After Reading IMDb: 7.0

18/09/18 - IMDB * 7.0 - Misdaadkomedie: Osborne Cox, een CIA agent die gespecialiseerd is in de Balkan, wordt ontslagen en begint zijn memoires te schrijven. Zijn vrouw wil van hem scheiden en wil dat haar minnaar Harry, een flirtende agent op het ministerie van Buitenlandse Zaken, zijn vrouw ook verlaat. In het Georgetown fitnesscentrum valt de diskette met de memoires van Cox uit zijn sporttas. Twee werknemers, Linda en Chad, vinden de diskette en proberen er munt uit te slaan. Linda wil geld voor plastische...

Misdaadkomedie: Osborne Cox, een CIA-agent die gespecialiseerd is in de Balkan, wordt ontslagen en begint zijn memoires te schrijven. Zijn vrouw wil van hem scheiden en wil dat haar minnaar Harry, een flirtende agent op het ministerie van Buitenlandse Zaken, zijn vrouw ook verlaat. In het Georgetown-fitnesscentrum valt de diskette met de memoires van Cox uit zijn sporttas. Twee werknemers, Linda en Chad, vinden de diskette en proberen er munt uit te slaan. Linda wil geld voor plastische chirurgie en Chad is gewoon een goedaardige sul die wordt meegezogen in Linda's plan. Wanneer Osborne weigert de diskette terug te kopen, trekt het duo naar de Russische ambassade. Om de deal nog wat lucratiever te maken, willen ze meer sappige geheimen van Osbourne lospeuteren. Uiteindelijk leiden alle wegen naar het huis van Osborne Cox.

Ma 17 september 2018 | 22:35 Mislukte Plastische Chirurgie

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Britse reportagereeks

Zo 16 september 2018 | 22:31 Mislukte plastische chirurgie

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Britse reportagereeks

Ma 10 september 2018 | 22:27 Mislukte plastische chirurgie

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Britse reportagereeks

Zo 9 september 2018 | 22:32 Mislukte plastische chirurgie

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Britse reportagereeks

Ma 3 september 2018 | 22:26 Mislukte plastische chirurgie

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Britse reportagereeks

Za 1 september 2018 | 15:20 Teen Mom OG

Seizoen 6 - Aflevering 15 - I Do!: Amber ondergaat plastische chirurgie in een poging haar depressie en negatieve zelfbeeld te verlichten, terwijl Farrah en haar moeder hun geschillen bij proberen te leggen na een ongemakkelijke ontmoeting met Debra's vriend.

Wo 29 augustus 2018 | 15:20 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 28 - Forgot about Dre: Briana vraagt een ex om voor haar te zorgen na haar plastische chirurgie, maar Javi is niet blij. Leah en Kailyn komen samen voor een podcast. Jenelle is met Jace in therapie. Aubree en Cole gaan weer naar een vader/dochterbal.

Wo 22 augustus 2018 | 16:10 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 28 - Forgot about Dre: Briana vraagt een ex om voor haar te zorgen na haar plastische chirurgie, maar Javi is niet blij. Leah en Kailyn komen samen voor een podcast. Jenelle is met Jace in therapie. Aubree en Cole gaan weer naar een vader/dochterbal.

Zo 19 augustus 2018 | 10:00 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 28 - Forgot about Dre: Briana vraagt een ex om voor haar te zorgen na haar plastische chirurgie, maar Javi is niet blij. Leah en Kailyn komen samen voor een podcast. Jenelle is met Jace in therapie. Aubree en Cole gaan weer naar een vader/dochterbal.

Za 18 augustus 2018 | 21:50 CSI: Miami

Seizoen 7 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Chip/Tuck. Een moordzaak die te maken heeft met extreme plastische chirurgie leidt Horatio naar Ron Saris, die nog blijkt te leven en wraak wil nemen op Julia.

Za 18 augustus 2018 | 17:00 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 28 - Forgot about Dre: Briana vraagt een ex om voor haar te zorgen na haar plastische chirurgie, maar Javi is niet blij. Leah en Kailyn komen samen voor een podcast. Jenelle is met Jace in therapie. Aubree en Cole gaan weer naar een vader/dochterbal.

Wo 15 augustus 2018 | 17:05 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 28 - Forgot about Dre: Briana vraagt een ex om voor haar te zorgen na haar plastische chirurgie, maar Javi is niet blij. Leah en Kailyn komen samen voor een podcast. Jenelle is met Jace in therapie. Aubree en Cole gaan weer naar een vader/dochterbal.

Di 14 augustus 2018 | 20:45 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 28 - Forgot about Dre: Briana vraagt een ex om voor haar te zorgen na haar plastische chirurgie, maar Javi is niet blij. Leah en Kailyn komen samen voor een podcast. Jenelle is met Jace in therapie. Aubree en Cole gaan weer naar een vader/dochterbal.

Zo 12 augustus 2018 | 10:50 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 28 - Forgot about Dre: Briana vraagt een ex om voor haar te zorgen na haar plastische chirurgie, maar Javi is niet blij. Leah en Kailyn komen samen voor een podcast. Jenelle is met Jace in therapie. Aubree en Cole gaan weer naar een vader/dochterbal.

Wo 8 augustus 2018 | 18:00 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 28 - Forgot about Dre: Briana vraagt een ex om voor haar te zorgen na haar plastische chirurgie, maar Javi is niet blij. Leah en Kailyn komen samen voor een podcast. Jenelle is met Jace in therapie. Aubree en Cole gaan weer naar een vader/dochterbal.

Di 7 augustus 2018 | 21:30 Teen Mom 2

Seizoen 8 - Aflevering 28 - Forgot about Dre: Briana vraagt een ex om voor haar te zorgen na haar plastische chirurgie, maar Javi is niet blij. Leah en Kailyn komen samen voor een podcast. Jenelle is met Jace in therapie. Aubree en Cole gaan weer naar een vader/dochterbal.

Di 31 juli 2018 | 20:30 Burn After reading IMDb: 7.0

31/07/18 - IMDB * 7.0 - Misdaadkomedie: Osborne Cox, een CIA agent die gespecialiseerd is in de Balkan, wordt ontslagen en begint zijn memoires te schrijven. Zijn vrouw wil van hem scheiden en wil dat haar minnaar Harry, een flirtende agent op het ministerie van Buitenlandse Zaken, zijn vrouw ook verlaat. In het Georgetown fitnesscentrum valt de diskette met de memoires van Cox uit zijn sporttas. Twee werknemers, Linda en Chad, vinden de diskette en proberen er munt uit te slaan. Linda wil geld voor plastische...

Misdaadkomedie: Osborne Cox, een CIA-agent die gespecialiseerd is in de Balkan, wordt ontslagen en begint zijn memoires te schrijven. Zijn vrouw wil van hem scheiden en wil dat haar minnaar Harry, een flirtende agent op het ministerie van Buitenlandse Zaken, zijn vrouw ook verlaat. In het Georgetown-fitnesscentrum valt de diskette met de memoires van Cox uit zijn sporttas. Twee werknemers, Linda en Chad, vinden de diskette en proberen er munt uit te slaan. Linda wil geld voor plastische chirurgie en Chad is gewoon een goedaardige sul die wordt meegezogen in Linda's plan. Wanneer Osborne weigert de diskette terug te kopen, trekt het duo naar de Russische ambassade. Om de deal nog wat lucratiever te maken, willen ze meer sappige geheimen van Osbourne lospeuteren. Uiteindelijk leiden alle wegen naar het huis van Osborne Cox.

Do 26 juli 2018 | 18:50 In aller Freundschaft – Die jungen Ärzte

Seizoen 4 - Aflevering 22/42 (148) - Tobias Rasch wird nach einem Unfall ins Johannes-Thal-Klinikum eingeliefert und muss sofort von Dr. Niklas Ahrend operiert werden. Indes freut sich Julia, nach ihrem krankheitsbedingten Ausfall endlich wieder einsatzbereit zu sein, und nimmt sich direkt der aufgelösten Helena Lübeck an, die gesteht, Tobias selbst angefahren zu haben. Tobias und Helena führen zusammen ein innovatives kleines Unternehmen, das aber neuerdings in der Krise steckt. Denn Tobias will es verkaufen, Helena dafür kämpfen. Als Tobias dann noch vermutet, Helena habe ihn absichtlich verletzt, gerät jeglicher Frieden ins Wanken. Wenn er wüsste, dass seine Kollegin ganz andere Gefühle für ihn hegt, stünden Firma und Freundschaft dann auch vor dem Aus? Marc Lindner hat für seine erste Therapiesitzung frei. Doch schon am Morgen taucht er mit zwei Patienten in der Notaufnahme auf: Dr. Clemens Sturm und Rainer Grünberg. Dr. Sturm ist Marcs Therapeut und nutzt jede Möglichkeit, seine Meinung ungefragt kundzutun. Im Klinikum therapiert er fröhlich vor sich hin und besonders Theresa und Matteo bringt er damit schnell auf die Palme. Er verkörpert seine Rolle als Psychotherapeut wunderbar. Aber ist er wirklich der, für den er sich ausgibt? Derweil fängt Ben an zu zweifeln – ob die plastische Chirurgie noch das Richtige für ihn ist? Neurochirurgie macht doch auch Laune. Das sieht Dr. Ruhland genauso und nimmt ihn sogleich unter ihre Fittiche ...

Di 26 juni 2018 | 00:00 Louis Theroux: Louis and Michael

Britse documentaire. Louis Theroux doet een poging om Michael Jackson te ontmoeten. Hij gaat in gesprek met vrienden en familieleden van Michael over onder meer over zijn plastische chirurgie en zijn turbulente jeugd.

Za 23 juni 2018 | 00:30 Louis Theroux: Under the Knife

Documentaire. In de ban van schoonheid. Niets is belangrijker dan hoe je er uitziet. Louis Theroux reist naar Californië, de bakermat van de plastische chirurgie, om deze trend van dichtbij te bestuderen.

Do 24 mei 2018 | 00:45 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. The Woman at the Airport. Brennan en haar collega-wetenschappers zijn euforisch wanneer ze het eeuwenoude skelet van een krijger mogen onderzoeken. Dit kan mogelijk één van de meest baanbrekende dossiers uit hun carrière zijn. Maar dan duikt Booth op met een al even interessant onderzoek op de overblijfselen van een vrouw uit Los Angeles die haar beenderstructuur meerdere malen liet aanpassen door middel van plastische chirurgie. Dokter Goodman besluit Brennan met Booth naar Los Angeles te sturen en gaat zelfs aan de slag in het onderzoek op de krijger, maar al snel krijgt hij het aan de stok met Hodgins.

Di 22 mei 2018 | 20:30 Burn After reading IMDb: 7

22/05/18 - IMDB * 7 - Misdaadkomedie. Osborne Cox, een CIA agent die gespecialiseerd is in de Balkan, wordt ontslagen en begint zijn memoires te schrijven. Zijn vrouw wil van hem scheiden en wil dat haar minnaar Harry, een flirtende agent op het ministerie van Buitenlandse Zaken, zijn vrouw ook verlaat. In het Georgetown fitnesscentrum valt de diskette met de memoires van Cox uit zijn sporttas. Twee werknemers, Linda en Chad, vinden de diskette en proberen er munt uit te slaan. Linda wil geld voor plastische...

Misdaadkomedie. Osborne Cox, een CIA-agent die gespecialiseerd is in de Balkan, wordt ontslagen en begint zijn memoires te schrijven. Zijn vrouw wil van hem scheiden en wil dat haar minnaar Harry, een flirtende agent op het ministerie van Buitenlandse Zaken, zijn vrouw ook verlaat. In het Georgetown-fitnesscentrum valt de diskette met de memoires van Cox uit zijn sporttas. Twee werknemers, Linda en Chad, vinden de diskette en proberen er munt uit te slaan. Linda wil geld voor plastische chirurgie en Chad is gewoon een goedaardige sul die wordt meegezogen in Linda's plan. Wanneer Osborne weigert de diskette terug te kopen, trekt het duo naar de Russische ambassade. Om de deal nog wat lucratiever te maken, willen ze meer sappige geheimen van Osbourne lospeuteren. Uiteindelijk leiden alle wegen naar het huis van Osborne Cox.

Ma 21 mei 2018 | 22:34 Mislukte plastische chirurgie

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Britse reportagereeks

Ma 21 mei 2018 | 22:34 Mislukte plastische chirurgie

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Britse reportagereeks

Zo 20 mei 2018 | 22:10 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. The Woman at the Airport. Brennan en haar collega-wetenschappers zijn euforisch wanneer ze het eeuwenoude skelet van een krijger mogen onderzoeken. Dit kan mogelijk één van de meest baanbrekende dossiers uit hun carrière zijn. Maar dan duikt Booth op met een al even interessant onderzoek op de overblijfselen van een vrouw uit Los Angeles die haar beenderstructuur meerdere malen liet aanpassen door middel van plastische chirurgie. Dokter Goodman besluit Brennan met Booth naar Los Angeles te sturen en gaat zelfs aan de slag in het onderzoek op de krijger, maar al snel krijgt hij het aan de stok met Hodgins.

Ma 14 mei 2018 | 22:34 Mislukte plastische chirurgie

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Britse reportagereeks

Ma 7 mei 2018 | 22:36 Mislukte plastische chirurgie

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Documentairereeks

Ma 30 april 2018 | 22:35 Mislukte Plastische Chirurgie

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Documentaireserie over mislukte plastisch chirurgische ingrepen

Za 28 april 2018 | 18:30 Teen Mom OG

Seizoen 6 - Aflevering 15 - I Do!: Amber ondergaat plastische chirurgie in een poging haar depressie en negatieve zelfbeeld te verlichten, terwijl Farrah en haar moeder hun geschillen bij proberen te leggen na een ongemakkelijke ontmoeting met Debra's vriend.

Ma 23 april 2018 | 22:39 Mislukte Plastische Chirurgie

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Documentaireserie over mislukte plastisch chirurgische ingrepen

Ma 2 april 2018 | 11:00 My Giant Life

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Tall Freak: Katja en Julie besluiten toch samen een gezin te stichten. Actrice Lindsay overweegt plastische chirurgie en Lexie maakt zich zorgen over de bruiloft met haar verloofde op afstand.

Wo 28 maart 2018 | 16:30 Achter gesloten deuren

Seizoen 2 - Aflevering 62 - Nederlandse scriptedrealityreeks: Goedkope implantaten: Marlies werkt als assistente in een succesvolle kliniek voor plastische chirurgie. Haar loyaliteit wordt door haar baas dan ook ruim beloond. Maar achter het succes van de kliniek schuilt een groot geheim. En Marlies heeft steeds meer moeite om dit geheim te bewaren.

Di 27 maart 2018 | 18:25 Achter gesloten deuren

Seizoen 2 - Aflevering 62 - Nederlandse scriptedrealityreeks: Goedkope implantaten: Marlies werkt als assistente in een succesvolle kliniek voor plastische chirurgie. Haar loyaliteit wordt door haar baas dan ook ruim beloond. Maar achter het succes van de kliniek schuilt een groot geheim. En Marlies heeft steeds meer moeite om dit geheim te bewaren.

Za 17 maart 2018 | 08:15 Stunde der Entscheidung

1995, irgendwo in den Wirren des Balkankriegs: Unter dem Getöse der einschlagenden Granaten führt die deutsche Ärztin Karen Bender zusammen mit ihrem einheimischen Kollegen Viktor Novak in einem provisorischen Feldlazarett eine dramatische Notoperation durch. Das eingespielte Chirurgenteam setzt sein Leben aufs Spiel, um ein schwer verletztes Kind zu retten. Als die Operation gelingt, bringen Karen und Viktor sich mit knapper Not in Sicherheit. Noch in Todesangst, kommen die beiden sich näher und schlafen miteinander. Doch Karen ist glücklich verheiratet und verschweigt ihrem Mann den Seitensprung, um die Ehe nicht zu gefährden. Sieben Jahre ist die Erinnerung an Viktor verblasst. Die erfolgreiche Münchener Spezialistin für plastische Chirurgie steht kurz vor ihrer Ernennung zur Oberärztin. Gemeinsam mit ihrem Mann, dem idealistischen Rechtsanwalt Christoph und der aufgeweckten siebenjährigen Tochter Kim genießt Karen das Leben zu dritt. Alles erscheint perfekt - bis bei Kim aus heiterem Himmel eine angeborene Blutgefäßmissbildung im Stammhirn diagnostiziert wird. Eine komplizierte Operation ist unumgänglich. Doch der einzige Spezialist, der diesen schwierigen Eingriff beherrscht, ist Viktor Novak, inzwischen ein international renommierter Neurochirurg, der im Münchener Klinikum zu Gast ist. Karen kann Christoph nicht lange verheimlichen, dass sie mit Viktor eine Affäre hatte. Christoph ist zutiefst verletzt, doch um seiner Tochter willen reißt er sich zusammen und verzeiht seiner Frau. Als sich jedoch bei einer Blutuntersuchung herausstellt, dass Viktor der Vater von Kim ist, spitzt die Situation sich dramatisch zu: Während für Christoph eine Welt zusammenbricht, steht Viktor vor der schweren Entscheidung, gegen den ärztlichen Kodex zu verstoßen, falls er seine eigene Tochter operiert.

Za 24 februari 2018 | 14:55 Teen Mom Specials

Na haar verschijning in Teen Mom choqueerde Farrah iedereen met haar sekstape en meerdere plastische ingrepen. Ze wordt met die beslissingen geconfronteerd als haar moeder Debra bij haar en haar dochter Sophia op bezoek komt.

Di 23 januari 2018 | 10:00 Teen Mom OG

Amber ondergaat plastische chirurgie in een poging haar depressie en negatieve zelfbeeld te verlichten, terwijl Farrah en haar moeder hun geschillen bij proberen te leggen na een ongemakkelijke ontmoeting met Debra's vriend.

Di 19 december 2017 | 17:55 Teen Mom OG

Amber ondergaat plastische chirurgie in een poging haar depressie en negatieve zelfbeeld te verlichten, terwijl Farrah en haar moeder hun geschillen bij proberen te leggen na een ongemakkelijke ontmoeting met Debra's vriend.

Ma 18 december 2017 | 22:32 Mislukte plastische chirurgie

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Documentairereeks

Zo 17 december 2017 | 17:25 César - Objektkünstler & Bildhauer

Er schrieb mit seinen innovativen Grenzerweiterungen der bildhauerischen Techniken Kunstgeschichte: César (1921-1998), einer der bedeutendsten Künstler des Nouveau Réalisme. Er schaffte Werke aus Gips und Eisen, aus getriebenen Bleifolien und Draht, er nutzte Industrieabfälle und Schrotteile für seine Skulpturen. In seinen wegweisenden Werken, den "Compressions dirigées", die César zu internationaler Bekanntheit verhalfen, bearbeitete er verschiedenste Metallteile und ganze Autokarosserien mit hydraulischen Schrottpressen. Für die Kunstszene waren seine provokanten Schrottplastiken anfangs ein gewalttätiger Anschlag auf die Bildhauerkunst. Die traditionelle Kunst wurde gesprengt, indem er Gegenstände der Konsumgesellschaft recycelte. Rund 20 Jahre nach dem Tod des Bildhauers hält die Dokumentation Rückschau auf eine einzigartige Karriere und beleuchtet dabei die vier Kunstformen, die César zu einem Alchimisten der modernen Bildhauerei machten: Der Film stellt seine Eisenskulpturen vor, seine Kompressionen, Abdrücke und Expansionen. Bei letzteren handelt es sich um Serien aus Polyurethan, bei denen der Künstler - auch in Form spektakulärer Happenings vor den Ausstellungsbesuchern - mit dem sich ausdehnenden, schäumenden Kunststoff spielte. César Baldaccini wurde als Sohn armer toskanischer Einwanderer im multikulturellen Viertel Belle-de-Mai in Marseille geboren. 1943 schrieb er sich in Paris an der berühmten Kunstakademie ein - in erster Linie, um dem Zwangsarbeitsdienst in Deutschland zu entgehen. Am Ende dauerte das Studium fast 15 Jahre. Die Jahre in Paris wurden prägend für César. Hier begegnete er Pablo Picasso, Germaine Richier und Alberto Giacometti. 1954 richtete César sein Atelier in Villetaneuse im Norden von Paris ein, in einer Fabrik, die dem Vater eines Freundes gehörte. Mit Metallabfällen entwickelte der junge Bildhauer eine neue plastische Sprache. Mit einer Fischskulptur feierte César 1954 seinen ersten großen Erfolg. In Paris, London und Brüssel sorgten seine Ausstellungen für Furore und brachten den Durchbruch mit 33 Jahren als Eisenbildhauer. Besonders seine Tierfiguren und sinnlichen Frauenbüsten werden von der Kritik bejubelt. Berühmt werden später neben seinen Kompressionen vor allem auch die vergrößerten Abdrücke von Körperteilen, wie etwa die riesigen goldenen Skulpturen seines eigenen Daumens oder die auf fünf Meter vergrößerte Brust einer Tänzerin des Variétés "Crazy Horse". Mit diesen betont ironischen Werken steht er auch der Pop-Art nahe. Verwandte, Freunde und Experten für zeitgenössische Kunst zeichnen das Porträt des nonkonformistischen Künstlers und blicken zurück auf ein spielerisch-provokantes Lebenswerk: Bernard Blistène, Direktor des Centre Pompidou; Catherine Millet, Gründerin von "Art Press" und große Bewunderin von César; Jean Nouvel, Architekt und Freund von César; Césars Frau Rosine; Stéphanie Busuttil, die letzte Weggefährtin des Künstlers und heute Vorsitzende der Fondation César. Nicht zu vergessen Régis Bocquel, Césars Eisengießer, in dessen Kunstgießerei in der Normandie César ein Atelier hatte und dessen Präsenz zwischen all den Werken, die er hinterlassen hat, noch immer zu spüren ist.

Ma 11 december 2017 | 22:32 Mislukte plastische chirurgie

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Documentairereeks

Ma 4 december 2017 | 22:23 Mislukte plastische chirurgie

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Documentairereeks

Za 2 december 2017 | 10:00 The Nanny

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie: Maggie's Boyfriend: Maggie nodigt haar eerste serieuze vriendje thuis uit. Michael is model en de zoon van een plastische chirurg. Toch vindt Fran de jongeman heel sympathiek en ze keurt zijn relatie met Maggie dan ook goed. Maxwell vindt echter dat Fran veel te meegaand is en dat Maggie veel te snel van stapel loopt. Hij lijkt gelijk te krijgen wanneer Maggie Frans goedkeuring gebruikt om maar meteen bij Michael in te trekken.

Wo 29 november 2017 | 01:35 The Nanny

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie: Maggie's Boyfriend: Maggie nodigt haar eerste serieuze vriendje thuis uit. Michael is model en de zoon van een plastische chirurg. Toch vindt Fran de jongeman heel sympathiek en ze keurt zijn relatie met Maggie dan ook goed. Maxwell vindt echter dat Fran veel te meegaand is en dat Maggie veel te snel van stapel loopt. Hij lijkt gelijk te krijgen wanneer Maggie Frans goedkeuring gebruikt om maar meteen bij Michael in te trekken.

Di 28 november 2017 | 08:35 The Nanny

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie: Maggie's Boyfriend: Maggie nodigt haar eerste serieuze vriendje thuis uit. Michael is model en de zoon van een plastische chirurg. Toch vindt Fran de jongeman heel sympathiek en ze keurt zijn relatie met Maggie dan ook goed. Maxwell vindt echter dat Fran veel te meegaand is en dat Maggie veel te snel van stapel loopt. Hij lijkt gelijk te krijgen wanneer Maggie Frans goedkeuring gebruikt om maar meteen bij Michael in te trekken.

Ma 27 november 2017 | 22:24 Mislukte plastische chirurgie

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Documentairereeks: Documentaireserie waarin Britse plastisch chirurgen worden gevolgd die mislukte plastisch chirurgische ingrepen herstellen. Te zien is hoe zij achter de schermen te werk gaan en hun patiënten het gewenste resultaat geven.

Wo 22 november 2017 | 16:35 Achter gesloten deuren

Seizoen 2 - Aflevering 62 - Nederlandse scriptedrealityreeks over mensen die een groot geheim met zich meedragen: Goedkope implantaten: Marlies werkt als assistente in een succesvolle kliniek voor plastische chirurgie. Haar loyaliteit wordt door haar baas dan ook ruim beloond. Maar achter het succes van de kliniek schuilt een groot geheim. En Marlies heeft steeds meer moeite om dit geheim te bewaren.

Di 21 november 2017 | 17:30 Achter gesloten deuren

Seizoen 2 - Aflevering 62 - Nederlandse scriptedrealityreeks over mensen die een groot geheim met zich meedragen: Goedkope implantaten: Marlies werkt als assistente in een succesvolle kliniek voor plastische chirurgie. Haar loyaliteit wordt door haar baas dan ook ruim beloond. Maar achter het succes van de kliniek schuilt een groot geheim. En Marlies heeft steeds meer moeite om dit geheim te bewaren.

Ma 20 november 2017 | 22:25 Mislukte Plastische Chirurgie

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Documentaireserie over mislukte plastisch chirurgische ingrepen

Ma 20 november 2017 | 20:35 Teen Mom Specials

Na haar verschijning in Teen Mom choqueerde Farrah iedereen met haar sekstape en meerdere plastische ingrepen. Ze wordt met die beslissingen geconfronteerd als haar moeder Debra bij haar en haar dochter Sophia op bezoek komt.

Ma 13 november 2017 | 22:29 Mislukte Plastische Chirurgie

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Documentaireserie over mislukte plastisch chirurgische ingrepen

Za 11 november 2017 | 12:05 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte

Der Teenager Manuel Bleichrot wurde angefahren. Weil der Junge seit einiger Zeit sehr reizbar ist, die Schule schwänzt und immer unaufmerksamer wird, glaubt seine besorgte Mutter Sybille, dass ihr Sohn depressiv sei. Die behandelnde Oberärztin Dr. Franziska Ruhland fühlt sich durch diesen Fall an ihren eigenen Sohn erinnert, mit dem sie zurzeit ebenfalls Probleme hat. Über ihre Kinder nähern sich die beiden Frauen einander an. Unterdessen gewinnt die Assistenzärztin Vivienne Kling langsam Manuels Vertrauen. Dieser wendet sich schließlich mit einer flehenden Bitte an sie. Er glaubt nicht, depressiv zu sein und möchte die Ärzte ebenfalls davon überzeugen. Die junge Chirurgin bringt das in eine schwierige Situation. Wie soll sie sich verhalten? Wem soll sie glauben: Manuel oder seiner Mutter? Währenddessen nehmen Ben Ahlbeck und Julia Berger an einem Seminar teil, zu dem auch Oberarzt Dr. Matteo Moreau verpflichtet wurde. Doch Matteo wäre nicht Matteo, würde er sich nicht ein wenig sträuben. Deswegen glauben die jungen Ärzte anfangs auch an Schikane, als der plastische Chirurg den Dozenten Andreas Lorenz mit medizinischen Fragen piesackt. Der geht damit überraschend souverän um, doch was bezweckt Matteo? Dr. Elias Bährs Forscherherz schlägt höher, als die Chefärztin an seiner Meinung zu einem Fall interessiert ist. Für den frischgebackenen Doktor bietet sich eine große Chance.

Vr 10 november 2017 | 21:29 Mislukte plastische chirurgie

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Britse documentairereeks: Verminkt in het buitenland: Het afgelopen jaar reisden meer dan 25.000 Britten naar het buitenland voor cosmetische ingrepen. Doordat de klinieken over de grens vaak goedkoper zijn dan die in eigen land, maken steeds meer mensen daar gebruik van. En daarmee neemt het aantal ingrepen dat misgaat ook toe.

Di 7 november 2017 | 12:40 CSI: Miami

De anesthesist van een kliniek voor plastische chirurgie wordt dood aangetroffen. Op het eerste gezicht lijkt het zelfmoord, maar er worden aanwijzingen gevonden die duiden op moord.

Ma 6 november 2017 | 22:26 Mislukte Plastische Chirurgie

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Documentaireserie over mislukte plastisch chirurgische ingrepen

Zo 5 november 2017 | 09:10 CSI: Miami

De anesthesist van een kliniek voor plastische chirurgie wordt dood aangetroffen. Op het eerste gezicht lijkt het zelfmoord, maar er worden aanwijzingen gevonden die duiden op moord.

Zo 5 november 2017 | 02:01 CSI: Miami

De anesthesist van een kliniek voor plastische chirurgie wordt dood aangetroffen. Op het eerste gezicht lijkt het zelfmoord, maar er worden aanwijzingen gevonden die duiden op moord.

Vr 3 november 2017 | 21:51 Mislukte plastische chirurgie

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Documentairereeks: Verminkte bruiden: De laatste jaren kiezen Britse vrouwen er steeds vaker voor om speciaal voor hun bruiloft een cosmetische ingreep te ondergaan. Helaas gaan deze operaties niet altijd als gepland, met soms desastreuze gevolgen voor de bruiden in spe.

Vr 3 november 2017 | 15:40 CSI: Miami

De anesthesist van een kliniek voor plastische chirurgie wordt dood aangetroffen. Op het eerste gezicht lijkt het zelfmoord, maar er worden aanwijzingen gevonden die duiden op moord.

Do 2 november 2017 | 02:01 CSI: Miami

De anesthesist van een kliniek voor plastische chirurgie wordt dood aangetroffen. Op het eerste gezicht lijkt het zelfmoord, maar er worden aanwijzingen gevonden die duiden op moord.

Wo 1 november 2017 | 20:30 CSI: Miami

De anesthesist van een kliniek voor plastische chirurgie wordt dood aangetroffen. Op het eerste gezicht lijkt het zelfmoord, maar er worden aanwijzingen gevonden die duiden op moord.

Zo 29 oktober 2017 | 09:15 The Nanny

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie: Maggie's Boyfriend: Maggie nodigt haar eerste serieuze vriendje thuis uit. Michael is model en de zoon van een plastische chirurg. Toch vindt Fran de jongeman heel sympathiek en ze keurt zijn relatie met Maggie dan ook goed. Maxwell vindt echter dat Fran veel te meegaand is en dat Maggie veel te snel van stapel loopt. Hij lijkt gelijk te krijgen wanneer Maggie Frans goedkeuring gebruikt om maar meteen bij Michael in te trekken.

Do 26 oktober 2017 | 02:10 The Nanny

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie: Maggie's Boyfriend: Maggie nodigt haar eerste serieuze vriendje thuis uit. Michael is model en de zoon van een plastische chirurg. Toch vindt Fran de jongeman heel sympathiek en ze keurt zijn relatie met Maggie dan ook goed. Maxwell vindt echter dat Fran veel te meegaand is en dat Maggie veel te snel van stapel loopt. Hij lijkt gelijk te krijgen wanneer Maggie Frans goedkeuring gebruikt om maar meteen bij Michael in te trekken.

Wo 25 oktober 2017 | 08:30 The Nanny

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie: Maggie's Boyfriend: Maggie nodigt haar eerste serieuze vriendje thuis uit. Michael is model en de zoon van een plastische chirurg. Toch vindt Fran de jongeman heel sympathiek en ze keurt zijn relatie met Maggie dan ook goed. Maxwell vindt echter dat Fran veel te meegaand is en dat Maggie veel te snel van stapel loopt. Hij lijkt gelijk te krijgen wanneer Maggie Frans goedkeuring gebruikt om maar meteen bij Michael in te trekken.

Za 14 oktober 2017 | 21:05 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie: The Woman at the Airport: Brennan en haar collega's zijn euforisch wanneer ze het eeuwenoude skelet van een krijger mogen onderzoeken. Dit zou wel eens een van de meest baanbrekende dossiers uit hun carrière kunnen worden. Booth duikt op met een al even interessant onderzoek op de overblijfselen van een vrouw die haar beenderstructuur meerdere malen liet aanpassen door middel van plastische chirurgie.

Za 14 oktober 2017 | 15:30 Dark Passage IMDb: 7.6

14/10/17 - IMDB * 7.6 - Misdaadfilm, Amerikaanse misdaadfilm: Vincent Parry zit in de gevangenis omdat hij verdacht wordt van de moord op zijn vrouw. Parry ontsnapt en wil zijn onschuld bewijzen. Om niet herkend te worden laat hij plastische chirurgie uitvoeren. Na de operatie herstelt Parry in het appartement van de sympathieke jonge artieste Irene Jansen, tot wie hij zich aangetrokken voelt.

Amerikaanse misdaadfilm: Vincent Parry zit in de gevangenis omdat hij verdacht wordt van de moord op zijn vrouw. Parry ontsnapt en wil zijn onschuld bewijzen. Om niet herkend te worden laat hij plastische chirurgie uitvoeren. Na de operatie herstelt Parry in het appartement van de sympathieke jonge artieste Irene Jansen, tot wie hij zich aangetrokken voelt.

Zo 8 oktober 2017 | 21:05 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie: The Woman at the Airport: Brennan en haar collega's zijn euforisch wanneer ze het eeuwenoude skelet van een krijger mogen onderzoeken. Dit zou wel eens een van de meest baanbrekende dossiers uit hun carrière kunnen worden. Booth duikt op met een al even interessant onderzoek op de overblijfselen van een vrouw die haar beenderstructuur meerdere malen liet aanpassen door middel van plastische chirurgie.

Zo 1 oktober 2017 | 00:40 Kurzschluss - Das Magazin

* Der Wettbewerb Kurzfilm von Juliette Klinke, Belgien 2016 Bea ist schon länger arbeitslos. Um finanziell über die Runden zu kommen, vermietet sie an den Wochenenden immer wieder einmal die Wohnung unter, in der sie mit ihren Töchtern Emma und Lisa wohnt. An diesem Wochenende fährt sie mit den Mädchen zu einem Talentwettbewerb, an dem die jüngere Tochter Lisa teilnehmen soll. Beas Schlafmangel und ihr Erfolgsbedürfnis führen allerdings dazu, dass der Wettbewerb nicht so läuft wie geplant… Juliette Klinke ist gebürtige Schweizerin. Sie hat in Belgien am IAD (Institut für Medienkunst) in Neu-Löwen studiert. Im ersten Jahr ihres Masters nahm sie zusammen mit Thomas Xhignesse an einem Workshop für gemeinsames Schreiben und Regieführen teilg, der von Benoît Mariage geleitet wurde. Daraus entstand ihr erster Kurzfilm "Nelson". "Der Wettbewerb" ist ihr Abschlussfilm. * Die Einladung - Der Wettbewerb Juliette Klinke hat die Produzentin Erika Meda eingeladen, um mit ihr über ihren Kurzfilm "Der Wettbewerb" zu sprechen. * Short Cuts - Blade Runner Der belgische Filmemacher Bruno Tondeur fasst für "Kurzschluss - Das Magazin" das Science-Fiction-Meisterwerk "Blade Runner" von Ridley Scott in einer animierten Minute zusammen. * Das erste Mal - Marie Gillain Im Rahmen des diesjährigen Filmfestivals von Cannes hat die Schauspielerin Marie Gillain zum ersten Mal Regie geführt - bei dem Kurzfilm "Timing". Sie spricht mit "Kurzschluss - Das Magazin" über diesen Film und das darin behandelte Thema, erste Filmcastings. * Kleine Angestellte Kurzfilm von Rémi Allier, Belgien / Frankreich 2017 Leo ist anderthalb Jahre alt und der Sohn des Direktors einer Chemiefabrik. Als die Angestellten erfahren, dass die Fabrik geschlossen werden soll, kommt es zu Auseinandersetzungen zwischen Belegschaft und Direktion. Bruno, ein langjähriger Arbeiter der Fabrik, entscheidet kurzentschlossen, Leo zu entführen, um bei den Verhandlungen mehr Druck ausüben zu können. Rémi Allier, Jahrgang 1988, wurde im französischen Mâcon geboren. Nach dem Abitur ging er nach Belgien, wo er am IAD (Institut für Medienkunst) in Neu-Löwen Regie studierte. Dort entstand unter anderem sein Abschlussfilm "Herrenlos", der auch in Kurzschluss zu sehen war. Heute lebt er in Brüssel und schreibt an dem Drehbuch zu seinem ersten Spielfilm. In seinen Werken geht es in erster Linie um Kinder und Jugendliche. * Making of - Kleine Angestellte "Kurzschluss - Das Magazin" war bei den Dreharbeiten von "Kleine Angestellte" von Rémi Allier mit dabei. * Totems Animationsfilm von Paul Jadoul, Frankreich / Belgien 2015 Ein Holzarbeiter ist in einem Waldstück damit beschäftigt, mehrere große Bäume zu fällen, als er plötzlich mit der Motorsäge abrutscht und stolpert. Der fallende Baum begräbt sein Bein unter sich. In seinem Schmerz und seiner Not setzt er seine tierischen Urinstinkte ein, um sich aus der Falle zu befreien. Nach und nach verwandelt er sich so in verschiedene wilde Tiere, um der Gewalt der Natur zu trotzen. Paul Jadoul, Jahrgang 1984, studierte Plastische und Visuelle Kunst an der Staatlichen Hochschule für Visuelle Kunst (ENSAV) in Brüssel. Weiterer Filme von ihm sind "Wingdings" (2003), "Diplomatie" (2005), "Telerific Voodoo" (2006) und "Onion Skin" (2007).

Za 30 september 2017 | 13:50 Teen Mom OG

Amber ondergaat plastische chirurgie in een poging haar depressie en negatieve zelfbeeld te verlichten, terwijl Farrah en haar moeder hun geschillen bij proberen te leggen na een ongemakkelijke ontmoeting met Debra's vriend.

Za 30 september 2017 | 08:25 The Nanny

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie: Maggie's Boyfriend: Maggie nodigt haar eerste serieuze vriendje thuis uit. Michael is model en de zoon van een plastische chirurg. Toch vindt Fran de jongeman heel sympathiek en ze keurt zijn relatie met Maggie dan ook goed. Maxwell vindt echter dat Fran veel te meegaand is en dat Maggie veel te snel van stapel loopt. Hij lijkt gelijk te krijgen wanneer Maggie Frans goedkeuring gebruikt om maar meteen bij Michael in te trekken.

Di 26 september 2017 | 01:10 The Nanny

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie over de kinderoppas van de familie Sheffield: Maggie's Boyfriend: Maggie nodigt haar eerste serieuze vriendje thuis uit. Michael is model en de zoon van een plastische chirurg. Toch vindt Fran de jongeman heel sympathiek en ze keurt zijn relatie met Maggie dan ook goed. Maxwell vindt echter dat Fran veel te meegaand is en dat Maggie veel te snel van stapel loopt. Hij lijkt gelijk te krijgen wanneer Maggie Frans goedkeuring gebruikt om maar meteen bij Michael in te trekken.

Za 26 augustus 2017 | 17:00 The Nanny

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie over de kinderoppas van de familie Sheffield: Maggie's Boyfriend: Maggie nodigt haar eerste serieuze vriendje thuis uit. Michael is model en de zoon van een plastische chirurg. Toch vindt Fran de jongeman heel sympathiek en ze keurt zijn relatie met Maggie dan ook goed. Maxwell vindt echter dat Fran veel te meegaand is en dat Maggie veel te snel van stapel loopt. Hij lijkt gelijk te krijgen wanneer Maggie Frans goedkeuring gebruikt om maar meteen bij Michael in te trekken.

Do 24 augustus 2017 | 02:10 The Nanny

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie over de kinderoppas van de familie Sheffield: Maggie's Boyfriend: Maggie nodigt haar eerste serieuze vriendje thuis uit. Michael is model en de zoon van een plastische chirurg. Toch vindt Fran de jongeman heel sympathiek en ze keurt zijn relatie met Maggie dan ook goed. Maxwell vindt echter dat Fran veel te meegaand is en dat Maggie veel te snel van stapel loopt. Hij lijkt gelijk te krijgen wanneer Maggie Frans goedkeuring gebruikt om maar meteen bij Michael in te trekken.

Wo 23 augustus 2017 | 07:45 The Nanny

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie over de kinderoppas van de familie Sheffield: Maggie's Boyfriend: Maggie nodigt haar eerste serieuze vriendje thuis uit. Michael is model en de zoon van een plastische chirurg. Toch vindt Fran de jongeman heel sympathiek en ze keurt zijn relatie met Maggie dan ook goed. Maxwell vindt echter dat Fran veel te meegaand is en dat Maggie veel te snel van stapel loopt. Hij lijkt gelijk te krijgen wanneer Maggie Frans goedkeuring gebruikt om maar meteen bij Michael in te trekken.

Za 19 augustus 2017 | 22:15 Burn After reading IMDb: 7.0

19/08/17 - IMDB * 7.0 - Misdaadkomedie: Osborne Cox, een CIA agent die gespecialiseerd is in de Balkan, wordt ontslagen en begint zijn memoires te schrijven. Zijn vrouw wil van hem scheiden en wil dat haar minnaar Harry, een flirtende agent op het ministerie van Buitenlandse Zaken, zijn vrouw ook verlaat. In het Georgetown fitnesscentrum valt de diskette met de memoires van Cox uit zijn sporttas. Twee werknemers, Linda en Chad, vinden de diskette en proberen er munt uit te slaan. Linda wil geld voor plastische...

Misdaadkomedie: Osborne Cox, een CIA-agent die gespecialiseerd is in de Balkan, wordt ontslagen en begint zijn memoires te schrijven. Zijn vrouw wil van hem scheiden en wil dat haar minnaar Harry, een flirtende agent op het ministerie van Buitenlandse Zaken, zijn vrouw ook verlaat. In het Georgetown-fitnesscentrum valt de diskette met de memoires van Cox uit zijn sporttas. Twee werknemers, Linda en Chad, vinden de diskette en proberen er munt uit te slaan. Linda wil geld voor plastische chirurgie en Chad is gewoon een goedaardige sul die wordt meegezogen in Linda's plan. Wanneer Osborne weigert de diskette terug te kopen, trekt het duo naar de Russische ambassade. Om de deal nog wat lucratiever te maken, willen ze meer sappige geheimen van Osbourne lospeuteren. Uiteindelijk leiden alle wegen naar het huis van Osborne Cox.

Di 15 augustus 2017 | 14:05 Providence

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Dramaserie over een plastisch chirurg die terugkeert naar haar geboortestad Providence in Rhode Island: The Invisible Man: Syd straalt helemaal nadat ze Graham heeft overtuigd om plastische chirurgie te laten uitvoeren en hem vervolgens meeneemt naar een openbare plaats. Ze beseft al gauw dat zijn littekens dieper gaan dan enkel het uiterlijk.

Ma 14 augustus 2017 | 14:00 Providence

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Dramaserie over een plastisch chirurg die terugkeert naar haar geboortestad Providence in Rhode Island: The Lion Sleeps Tonight: Syd tracht kluizenaar Graham te overtuigen om plastische chirurgie te overwegen en ontdekt dat hij binnenkort uit zijn woonst zal worden gezet. Joanie sluit zich na haar miskraam meer en meer af van haar familie.

Do 10 augustus 2017 | 18:50 Teen Mom OG

Amber ondergaat plastische chirurgie in een poging haar depressie en negatieve zelfbeeld te verlichten, terwijl Farrah en haar moeder hun geschillen bij proberen te leggen na een ongemakkelijke ontmoeting met Debra's vriend.

Zo 30 juli 2017 | 13:30 Stunde der Entscheidung

Laufzeit: 87 Min. Karen Bender ist eine Expertin für plastische Chirurgie, die demnächst zur Oberärztin befördert wird. Ihr Familienleben mit ihrem Mann Christoph und der kleinen Tochter Kim könnte kaum harmonischer sein. Als sich bei einer Routineuntersuchung jedoch herausstellt, dass die Siebenjährige einen lebensgefährlichen Tumor hat, wird Karen unversehens von ihrer Vergangenheit eingeholt: Professor Viktor Novak, ein international renommierter Neurochirurg, ist der Einzige, der Kims Leben noch retten kann. Doch mit Viktor hatte Karen vor Jahren während eines gemeinsamen Einsatzes im Balkankrieg ihren einzigen Seitensprung. Und ausgerechnet dieser Fehltritt ist nicht folgenlos geblieben. Katharina Böhm ist der Star in diesem zu Herzen gehenden Melodram über eine engagierte Ärztin, die um das Leben ihrer Tochter kämpft und sich dabei zwischen zwei Männern entscheiden muss. Mit Tim Bergmann und Stefan Kampwirth. * 1995, irgendwo in den Wirren des Balkankriegs: Unter dem Getöse der einschlagenden Granaten führt die deutsche Ärztin Karen Bender (Katharina Böhm) zusammen mit ihrem einheimischen Kollegen Viktor Novak (Tim Bergmann) in einem provisorischen Feldlazarett eine dramatische Notoperation durch. Das eingespielte Chirurgenteam setzt sein Leben aufs Spiel, um ein schwer verletztes Kind zu retten. Als die Operation gelingt, bringen Karen und Viktor sich mit knapper Not in Sicherheit. Noch in Todesangst, kommen die beiden sich näher und schlafen miteinander. Doch Karen ist glücklich verheiratet und verschweigt ihrem Mann den Seitensprung, um die Ehe nicht zu gefährden. Sieben Jahre ist die Erinnerung an Viktor verblasst. Die erfolgreiche Münchener Spezialistin für plastische Chirurgie steht kurz vor ihrer Ernennung zur Oberärztin. Gemeinsam mit ihrem Mann, dem idealistischen Rechtsanwalt Christoph (Stephan Kampwirth), und der aufgeweckten siebenjährigen Tochter Kim (Leslie-Vanessa Lill) genießt Karen das Leben zu dritt. Alles erscheint perfekt - bis bei Kim aus heiterem Himmel eine angeborene Blutgefäßmissbildung im Stammhirn diagnostiziert wird. Eine komplizierte Operation ist unumgänglich. Doch der einzige Spezialist, der diesen schwierigen Eingriff beherrscht, ist Viktor Novak, inzwischen ein international renommierter Neurochirurg, der im Münchener Klinikum zu Gast ist. Karen kann Christoph nicht lange verheimlichen, dass sie mit Viktor eine Affäre hatte. Christoph ist zutiefst verletzt, doch um seiner Tochter willen reißt er sich zusammen. Als sich jedoch bei einer Blutuntersuchung herausstellt, dass Viktor der Vater von Kim ist, spitzt die Situation sich dramatisch zu: Während für Christoph eine Welt zusammenbricht, steht Viktor vor der schweren Entscheidung, gegen den ärztlichen Kodex zu verstoßen, falls er seine eigene Tochter operiert. „Stunde der Entscheidung" ist ein fesselndes Melodram über Liebe, Krieg und den ärztlichen Kodex. Katharina Böhm brilliert in der Rolle einer Ärztin, die sich zwischen zwei Männern entscheiden muss, um ihr Kind zu retten. Stephan Kampwirth und Tim Bergmann verkörpern zwei erbitterte Rivalen. Weiterhin vor der Kamera stehen Bettina Zimmermann und Janina Hartwig. Die Rolle der siebenjährigen Kim übernimmt Leslie-Vanessa Lill. Michael Rowitz verfilmte das Drehbuch von Daniel Maximilian und Thomas Pauli.

Za 29 juli 2017 | 20:00 Beauty and the Beast

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Episode 5: Laura spendeert duizenden uren en heel veel geld aan pamperen en plastische chirurgie. Michael heeft een verminkt gezicht. Kan hij haar obsessie met uiterlijk een draai geven?

Za 29 juli 2017 | 08:00 The Nanny

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische reeks over de kinderoppas van de familie Sheffield: Maggie's Boyfriend: Maggie nodigt haar eerste serieuze vriendje thuis uit. Michael is model en de zoon van een plastische chirurg. Toch vindt Fran de jongeman heel sympathiek en ze keurt zijn relatie met Maggie dan ook goed. Maxwell vindt echter dat Fran veel te meegaand is en dat Maggie veel te snel van stapel loopt. Hij lijkt gelijk te krijgen wanneer Maggie Frans goedkeuring gebruikt om maar meteen bij Michael in te trekken.

Do 27 juli 2017 | 18:50 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte

Der Teenie Manuel Bleichrot wurde angefahren. Weil der Junge seit einiger Zeit sehr reizbar ist, die Schule schwänzt und immer unaufmerksamer wird, glaubt seine besorgte Mutter Sybille, dass ihr Sohn depressiv sei. Die behandelnde Oberärztin Dr. Franziska Ruhland fühlt sich durch diesen Fall an ihren eigenen Sohn erinnert, mit dem sie zurzeit ebenfalls Probleme hat. Über ihre Kinder nähern sich die beiden Frauen einander an. Unterdessen knüpft Vivienne Kling ein zartes Band zu Manuel, bis der sich schließlich mit einer flehenden Bitte an die Assistenzärztin wendet. Er glaubt nicht depressiv zu sein und will Vivi ebenfalls davon überzeugen. Die junge Chirurgin bringt das in eine schwierige Situation: Wie soll sie sich verhalten? Wem soll sie glauben: Manuel oder seiner Mutter? Währenddessen nehmen Ben Ahlbeck und Julia Berger an einem Seminar teil, zu dem auch Oberarzt Dr. Matteo Moreau verpflichtet wurde. Doch Matteo wäre nicht Matteo, würde er sich nicht ein wenig sträuben. Deswegen glauben die jungen Ärzte anfangs auch an Schikane, als der plastische Chirurg den Dozenten Andreas Lorenz mit medizinischen Fragen piesackt. Der geht damit überraschend souverän um, doch was bezweckt Matteo? Dr. Elias Bährs Forscherherz schlägt höher als die Chefärztin an seiner Meinung zu einem Fall interessiert ist. Für den frischgebackenen Doktor bietet sich eine große Chance.

Do 27 juli 2017 | 03:05 My Weight Is Killing Me

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Doctor, Doctor: De artsen geven Allen Mata een maagverkleining. Voormalig patiënte Charlissa ondergaat plastische chirurgie om overtollige huid te verwijderen nu ze veel is afgevallen.

Wo 26 juli 2017 | 23:45 My Weight Is Killing Me

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Doctor, Doctor: De artsen geven Allen Mata een maagverkleining. Voormalig patiënte Charlissa ondergaat plastische chirurgie om overtollige huid te verwijderen nu ze veel is afgevallen.

Di 25 juli 2017 | 02:05 The Nanny

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische reeks over de kinderoppas van de familie Sheffield: Maggie's Boyfriend: Maggie nodigt haar eerste serieuze vriendje thuis uit. Michael is model en de zoon van een plastische chirurg. Toch vindt Fran de jongeman heel sympathiek en ze keurt zijn relatie met Maggie dan ook goed. Maxwell vindt echter dat Fran veel te meegaand is en dat Maggie veel te snel van stapel loopt. Hij lijkt gelijk te krijgen wanneer Maggie Frans goedkeuring gebruikt om maar meteen bij Michael in te trekken.

Ma 24 juli 2017 | 07:15 The Nanny

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische reeks over de kinderoppas van de familie Sheffield: Maggie's Boyfriend: Maggie nodigt haar eerste serieuze vriendje thuis uit. Michael is model en de zoon van een plastische chirurg. Toch vindt Fran de jongeman heel sympathiek en ze keurt zijn relatie met Maggie dan ook goed. Maxwell vindt echter dat Fran veel te meegaand is en dat Maggie veel te snel van stapel loopt. Hij lijkt gelijk te krijgen wanneer Maggie Frans goedkeuring gebruikt om maar meteen bij Michael in te trekken.

Di 18 juli 2017 | 14:05 Providence

Seizoen 2 - Amerikaanse dramareeksThe Storm

Ma 17 juli 2017 | 20:30 Terzake docu

Aflevering 38 - Duidingsmagazine, met aangekochte reportages: Reggie Yates' Extreme UK: Het ideale lichaam: Vandaag een reportage uit de reeks 'Reggie Yates' Extreme UK', waarin de Britse acteur en presentator Reggie Yates wil uitzoeken aan welke idealen de moderne man in zijn land moet voldoen. En de lat ligt vaak heel hoog. Sommige Britse mannen willen het ideale lijf en daar gaan ze soms heel ver in. Van extreme bodybuilding tot het gebruik van steroïden en zelfs plastische chirurgie. Allemaal om dat perfecte lichaam met sixpack te bereiken.

Ma 17 juli 2017 | 14:05 Providence

Seizoen 2 - Amerikaanse dramareeksDo the Right Thing

Zo 16 juli 2017 | 15:20 Providence

Seizoen 2 - Amerikaanse dramareeksSibling Rivalry

Zo 16 juli 2017 | 14:30 Providence

Seizoen 2 - Amerikaanse dramareeksThe Apartment

Za 15 juli 2017 | 13:00 Alle Sehnsucht dieser Erde

Laufzeit: 89 Min. Versicherungsdetektivin Pat Wilson arbeitet seit vielen Jahren erfolgreich für einen multinationalen Konzern. Ihr Chef Dr. Giesel setzt sie auf einen gewissen Jan Hansen an, der den Konzern um einen zweistelligen Millionenbetrag betrogen hat und seither unauffindbar ist. Pat vermutet, dass Hansen unter falschem Namen in Thailand lebt, und verfolgt seine Spur bis in die Klinik des Schönheitschirurgen Prof. Narong. Hier lernt sie den charmanten Mr. Miller kennen, der offenbar mehr weiß, als er zugibt. Bei einem gemeinsamen Abendessen kommen die beiden sich näher und verbringen eine romantische Nacht miteinander. Als Miller tags darauf vor ihren Augen erschossen wird, ist Pat zutiefst geschockt. Die aktionsreiche Abenteuerromanze „Alle Sehnsucht dieser Erde“ präsentiert Christine Neubauer und Erol Sander in den Hauptrollen. Außerdem mit dabei: Michael Mendl, Nirut Sirichanya und Sherry Phungprasert. * Die attraktive Singlefrau Pat Wilson (Christine Neubauer) arbeitet seit vielen Jahren sehr erfolgreich als Versicherungsdetektivin, die bislang jeden Fall hat lösen können. Nun setzt Dr. Giesel (Michael Mendl), Vorstandsvorsitzender eines internationalen Versicherungskonzerns, sie auf einen gewissen Jan Hansen an. Der ehemalige Finanzberater hat den Konzern um einen zweistelligen Millionenbetrag erleichtert und ist seither wie vom Erdboden verschluckt. Pat vermutet, dass er mit neuer Identität in Thailand lebt. Die Spur führt zu dem renommierten Schönheitschirurgen Prof. Narong (Chayanunt Budsarakamwong). Hier lernt Pat den charmanten Mr. Miller (Erol Sander) kennen, der sich als idealistischer Sponsor vorstellt. Er unterstützt Narongs Klinik für plastische Chirurgie, in der vorwiegend missgebildete Kinder behandelt werden. Pat spürt, dass dieser mysteriöse Miller sie auf Hansens Spur führen könnte, und verabredet sich mit ihm zu einem Candle-Light-Dinner. Beide sind sich auf Anhieb sympathisch und verbringen eine romantische Nacht miteinander. Umso größer ist Pats Entsetzen, als Miller tags darauf vor ihren Augen erschossen wird. Ihre Trauer währt jedoch nicht lange, denn kurze Zeit später trifft sie Miller wieder unter den Lebenden an. Er gibt sich nun als Jan Hansen zu erkennen und klärt Pat über die Hintergründe der Ereignisse auf: Giesel sollte seine Ermordung inszenieren. Die Akte Hansen wäre damit abgeschlossen und der vermeintlich Tote könnte inkognito ein neues Leben beginnen. Für den Fall, dass Giesel tatsächlich auf ihn schießen lassen würde, hatte Hansen vorsorglich eine kugelsichere Weste angelegt. Doch Giesel findet schnell heraus, dass er getäuscht wurde, und setzt die skrupellose Lin Hong (Sherry Phungprasert) auf das Paar an. Eine mörderische Hatz beginnt. Wolf Gremm schrieb das Buch und inszenierte die spannende und aktionsreiche Agentengeschichte mit Christine Neubauer und Erol Sander vor der exotischen Kulisse Thailands. Charakterkopf Michael Mendl verleiht dem zwielichtigen Versicherungsboss Dr. Giesel Format. In den weiteren Rollen sind die thailändischen Darsteller Nirut Sirichanya, Chayanunt Budsarakamwong und Sherry Phungprasert zu sehen.

Vr 14 juli 2017 | 14:10 Providence

Seizoen 2 - Amerikaanse dramareeksSibling Rivalry

Do 13 juli 2017 | 14:05 Providence

Seizoen 2 - Amerikaanse dramareeksThe Apartment

Wo 12 juli 2017 | 14:05 Providence

Seizoen 2 - Amerikaanse dramareeksThe Reunion

Di 11 juli 2017 | 14:05 Providence

Seizoen 2 - Amerikaanse dramareeksMother and Child

Ma 10 juli 2017 | 14:00 Providence

Seizoen 2 - Amerikaanse dramareeksThe Kiss

Vr 7 juli 2017 | 14:10 Providence

Seizoen 2 - Amerikaanse dramareeksHome for the Holidays

Do 6 juli 2017 | 19:30 Achter gesloten deuren

Seizoen 2 - Aflevering 62 - Nederlandse scripted realityreeks over mensen die een groot geheim met zich meedragen: Goedkope implantaten: Marlies werkt als assistente in een succesvolle kliniek voor plastische chirurgie. Haar loyaliteit wordt door haar baas dan ook ruim beloond. Maar achter het succes van de kliniek schuilt een groot geheim. En Marlies heeft steeds meer moeite om dit geheim te bewaren.

Do 6 juli 2017 | 14:00 Providence

Seizoen 2 - Amerikaanse dramareeksThank You Providence (2)

Wo 5 juli 2017 | 14:10 Providence

Seizoen 2 - Amerikaanse dramareeksThank You Providence (1)

Di 4 juli 2017 | 14:10 Providence

Seizoen 2 - Amerikaanse dramareeks over een onzelfzuchtige plastische chirurg, die haar specialisme en onbevredigde levensstijl de rug toekeert en terugkeert naar haar familie in haar geboortestad ProvidenceSail Away

Ma 3 juli 2017 | 14:10 Providence

Seizoen 2 - Amerikaanse dramareeks over een onzelfzuchtige plastische chirurg, die haar specialisme en onbevredigde levensstijl de rug toekeert en terugkeert naar haar familie in haar geboortestad ProvidenceThe Phantom Menace

Za 1 juli 2017 | 20:00 Beauty and the Beast

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: Brandwondenslachtoffer Leo ontmoet de schoonheidsverslaafde Yasmin. Hoe belangrijk is schoonheid? Kan Leo Yasmin ervan overtuigen dat plastische chirurgie geen oplossing is?

Vr 30 juni 2017 | 14:00 Providence

Seizoen 2 - Amerikaanse dramareeks over een onzelfzuchtige plastische chirurg, die haar specialisme en onbevredigde levensstijl de rug toekeert en terugkeert naar haar familie in haar geboortestad ProvidenceHe's Come Undone

Do 29 juni 2017 | 14:10 Providence

Seizoen 2 - Amerikaanse dramareeks over een onzelfzuchtige plastische chirurg, die haar specialisme en onbevredigde levensstijl de rug toekeert en terugkeert naar haar familie in haar geboortestad ProvidenceYou Can't Hurry Love

Wo 28 juni 2017 | 14:15 Providence

Seizoen 2 - Amerikaanse dramareeks over een onzelfzuchtige plastische chirurg, die haar specialisme en onbevredigde levensstijl de rug toekeert en terugkeert naar haar familie in haar geboortestad ProvidenceThe Birthday Party

Di 27 juni 2017 | 14:10 Providence

Seizoen 2 - Amerikaanse dramareeks over een onzelfzuchtige plastische chirurg, die haar specialisme en onbevredigde levensstijl de rug toekeert en terugkeert naar haar familie in haar geboortestad ProvidenceThe Letter

Ma 26 juni 2017 | 14:05 Providence

Seizoen 2 - Amerikaanse dramareeks over een onzelfzuchtige plastische chirurg, die haar specialisme en onbevredigde levensstijl de rug toekeert en terugkeert naar haar familie in haar geboortestad ProvidenceThe Third Thing

Ma 26 juni 2017 | 01:25 Facing Trauma

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Evelyn and Ashley: Evelyn raakte verminkt bij een bomaanslag in Oeganda. Kan plastische chirurgie haar helpen een nieuw leven in de VS op te bouwen? Ashley raakte getraumatiseerd bij een overval.

Zo 25 juni 2017 | 21:00 Facing Trauma

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Evelyn and Ashley: Evelyn raakte verminkt bij een bomaanslag in Oeganda. Kan plastische chirurgie haar helpen een nieuw leven in de VS op te bouwen? Ashley raakte getraumatiseerd bij een overval.

Ma 19 juni 2017 | 01:50 Facing Trauma

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Sharon and Christine: Sharon werd door haar gewelddadige echtgenoot in haar gezicht gestoken en Christine's stiefvader wierp zuur in haar gezicht. Kan plastische chirurgie hen verder helpen?

Ma 19 juni 2017 | 01:25 Facing Trauma

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Sharon and Christine: Sharon werd door haar gewelddadige echtgenoot in haar gezicht gestoken en Christine's stiefvader wierp zuur in haar gezicht. Kan plastische chirurgie hen verder helpen?

Zo 18 juni 2017 | 21:00 Facing Trauma

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Sharon and Christine: Sharon werd door haar gewelddadige echtgenoot in haar gezicht gestoken en Christine's stiefvader wierp zuur in haar gezicht. Kan plastische chirurgie hen verder helpen?

Zo 11 juni 2017 | 14:00 Beauty and the Beast

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Episode 5: Laura spendeert duizenden uren en heel veel geld aan pamperen en plastische chirurgie. Michael heeft een verminkt gezicht. Kan hij haar obsessie met uiterlijk een draai geven?

Wo 7 juni 2017 | 15:01 Verminkt

Deze week wordt speciale aandacht gegeven aan plastische chirurgie bij mensen die enorm zijn afgevallen, maar daarna met flink overtollige huid te kampen hebben. Yvonne is hier één van. Om voor eens en altijd af te kunnen rekenen met de overtollige huid op haar billen en benen, ging ze via een Nederlandse reisorganisatie voor een bil- en beenlift naar Colombia. Maar dat liep niet goed af. En Amelia viel na een maagoperatie vele kilo's af, maar hield totaal geen borsten meer over. Ze was voorheen, met haar overgewicht, gelukkiger dan nu.

Di 6 juni 2017 | 21:32 Verminkt

Deze week wordt speciale aandacht gegeven aan plastische chirurgie bij mensen die enorm zijn afgevallen, maar daarna met flink overtollige huid te kampen hebben. Yvonne is hier één van. Om voor eens en altijd af te kunnen rekenen met de overtollige huid op haar billen en benen, ging ze via een Nederlandse reisorganisatie voor een bil- en beenlift naar Colombia. Maar dat liep niet goed af. En Amelia viel na een maagoperatie vele kilo's af, maar hield totaal geen borsten meer over. Ze was voorheen, met haar overgewicht, gelukkiger dan nu.

Zo 4 juni 2017 | 13:00 Beauty and the Beast

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: Brandwondenslachtoffer Leo ontmoet de schoonheidsverslaafde Yasmin. Hoe belangrijk is schoonheid? Kan Leo Yasmin ervan overtuigen dat plastische chirurgie geen oplossing is?

Di 30 mei 2017 | 23:05 Batman IMDb: 7.6

30/05/17 - IMDB * 7.6 - Actiefilm, In Gotham City tiert de misdaad en corruptie welig. Op een avond krijgen twee boeven met een figuur te maken die eruit ziet als een reusachtige vleermuis. Hij noemt zich Batman en bindt in zijn eentje de strijd aan tegen de criminaliteit. Ook Jack Napier, een van de grootste misdadigers van Gotham City, 'ontmoet' Batman. Tijdens het gevecht moet Jack het onderspit delven en valt hij in een vat vol bijtend zuur. Hij overleeft de val, maar zijn gezicht is vreselijk verminkt. Na plastische...

In Gotham City tiert de misdaad en corruptie welig. Op een avond krijgen twee boeven met een figuur te maken die eruit ziet als een reusachtige vleermuis. Hij noemt zich Batman en bindt in zijn eentje de strijd aan tegen de criminaliteit. Ook Jack Napier, een van de grootste misdadigers van Gotham City, 'ontmoet' Batman. Tijdens het gevecht moet Jack het onderspit delven en valt hij in een vat vol bijtend zuur. Hij overleeft de val, maar zijn gezicht is vreselijk verminkt. Na plastische chirurgie heeft hij het gelaat van een Joker.

Zo 28 mei 2017 | 03:00 The Nanny

Maggie nodigt haar eerste serieuze vriendje thuis uit. Michael is model en de zoon van een plastische chirurg. Toch vindt Fran de jongeman heel sympathiek en ze keurt zijn relatie met Maggie dan ook goed. Maxwell vindt echter dat Fran veel te meegaand is en dat Maggie veel te snel van stapel loopt. Hij lijkt gelijk te krijgen wanneer Maggie Frans goedkeuring gebruikt om maar meteen bij Michael in te trekken.

Za 27 mei 2017 | 12:00 Beauty and the Beast

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: Brandwondenslachtoffer Leo ontmoet de schoonheidsverslaafde Yasmin. Hoe belangrijk is schoonheid? Kan Leo Yasmin ervan overtuigen dat plastische chirurgie geen oplossing is?

Wo 24 mei 2017 | 20:30 Batman IMDb: 7.6

24/05/17 - IMDB * 7.6 - Actiefilm, In Gotham City tiert de misdaad en corruptie welig. Op een avond krijgen twee boeven met een figuur te maken die eruit ziet als een reusachtige vleermuis. Hij noemt zich Batman en bindt in zijn eentje de strijd aan tegen de criminaliteit. Ook Jack Napier, een van de grootste misdadigers van Gotham City, 'ontmoet' Batman. Tijdens het gevecht moet Jack het onderspit delven en valt hij in een vat vol bijtend zuur. Hij overleeft de val, maar zijn gezicht is vreselijk verminkt. Na plastische...

In Gotham City tiert de misdaad en corruptie welig. Op een avond krijgen twee boeven met een figuur te maken die eruit ziet als een reusachtige vleermuis. Hij noemt zich Batman en bindt in zijn eentje de strijd aan tegen de criminaliteit. Ook Jack Napier, een van de grootste misdadigers van Gotham City, 'ontmoet' Batman. Tijdens het gevecht moet Jack het onderspit delven en valt hij in een vat vol bijtend zuur. Hij overleeft de val, maar zijn gezicht is vreselijk verminkt. Na plastische chirurgie heeft hij het gelaat van een Joker.

Ma 15 mei 2017 | 05:10 Beauty and the Beast

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Episode 5: Laura spendeert duizenden uren en heel veel geld aan pamperen en plastische chirurgie. Michael heeft een verminkt gezicht. Kan hij haar obsessie met uiterlijk een draai geven?

Wo 1 juli 2015 | 22:27 50 grootste plastische chirurgiemislukkingen

Vandaag het laatste deel van dit tweeluik. De soms schokkende en vaak hilarische beelden worden becommentarieerd door prominente plastisch chirurgen, voorstanders van cosmetische ingrepen, journalisten en bekende komieken. Ook wordt er door middel van computerbeelden getoond hoe de personen in kwestie eruit zouden zien als ze geen plastische chirurgie hadden ondergaan.

Wo 3 juni 2015 | 22:28 16 en bejaard!

Bij Tracey werd op jonge leeftijd de zeldzame medische aandoening lipodystrofie geconstateerd. Door deze stoornis in de vetstofwisseling ziet zij er veel ouder uit dan dat zij in werkelijkheid is. Traceys zestienjarige dochter Zara heeft dezelfde aandoening, die mogelijk ernstige gevolgen voor de gezondheid kan opleveren. Moeder en dochter besluiten een bezoek te brengen aan medisch specialisten om een uitgebreide diagnose te laten stellen en in Zara´s geval ook te informeren naar de mogelijkheden van plastische chirurgie. Daar blijkt dat ze wellicht aan een genetische afwijking lijden die nog zeldzamer is dan lipodystrofie en bovendien ongeneeslijk is.

Wo 21 januari 2015 | 22:40 Mislukte plastische chirurgie

Documentaireserie over mislukte plastisch chirurgische ingrepen.

Di 13 januari 2015 | 13:20 Radar: plastische chirurgie en printertest

Vanavond in Radar: -Medisch noodzakelijke plastische chirurgie Wanneer je op medische indicatie plastische chirurgie nodig hebt, blijkt het lastig te zijn om deze operatie vergoed te krijgen. Plastische chirurgie is sinds 2005 uit het basispakket verdwenen en operaties worden alleen onder strikte voorwaarden vergoed. Er lijkt echter sprake te zijn van totale willekeur onder verzekeraars. -Test: printers en originele cartridges Dure printerinkt die ondanks de prijs snel op is, het is een veelgehoorde klacht. Radar test: wat beweert de fabrikant op de verpakking van de inkt, en wat zegt de praktijk? We kijken niet alleen naar het aantal pagina's dat uit de printer rolt, maar ook naar de kwaliteit. En wat is het verschil tussen de printers die je daarbij gebruikt? Dat is vanavond te zien in Radar.

Ma 1 september 2014 | 22:36 Mislukte plastische chirurgie

Documentaireserie waarin Britse plastisch chirurgen worden gevolgd die mislukte plastisch chirurgische ingrepen herstellen. Te zien is hoe zij achter de schermen te werk gaan en hun patiënten het gewenste resultaat geven.

Zo 4 mei 2014 | 23:55 Van der Vorst ziet sterren

Talkshow waarin Peter van der Vorst nationale en internationale sterren bezoekt. 'Aflevering 8. (8/)' Peter gaat op bezoek bij boegbeeld van de plastische chirurgie Marijke Helwegen. Acteur Tygo Gernandt vertelt openhartig over zijn slaapkamer-avonturen. En een interview met De Muppets en comedian Ricky Gervais.

Do 1 mei 2014 | 14:00 Van der Vorst ziet sterren

Talkshow waarin Peter van der Vorst nationale en internationale sterren bezoekt. 'Aflevering 8. (8/)' Peter gaat op bezoek bij boegbeeld van de plastische chirurgie Marijke Helwegen. Acteur Tygo Gernandt vertelt openhartig over zijn slaapkamer-avonturen. En een interview met De Muppets en comedian Ricky Gervais.

Wo 30 april 2014 | 21:30 Van der Vorst ziet sterren

Talkshow waarin Peter van der Vorst nationale en internationale sterren bezoekt. 'Aflevering 8. (8/)' Peter gaat op bezoek bij boegbeeld van de plastische chirurgie Marijke Helwegen. Acteur Tygo Gernandt vertelt openhartig over zijn slaapkamer-avonturen. En een interview met De Muppets en comedian Ricky Gervais.

Wo 19 maart 2014 | 00:50 RTL Late Night

Vanavond in RTL Late Night: -Jack de Vries en Frits Wester Morgen gaat Nederland weer naar de stembussen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Althans, dat is de bedoeling. Terwijl landelijke politici alles uit de kast trekken om de kiezers enthousiast te krijgen, leeft het nog niet echt onder de mensen. Politiek strateeg Jack de Vries en RTL-verslaggever Frits Wester schuiven aan. -Jeffry Ulrich Jeffry Ulrich is nog maar 29 jaar oud, maar heeft al 22 ingrepen aan zijn lichaam laten doen. Onder andere zijn billen en borst zijn opgevuld met implantaten, waar hij heel erg trots op is. Jeffry was voor de ingrepen altijd ‘prima gelukkig’ met zijn uiterlijk, maar hij vindt plastische chirurgie naar eigen zeggen gewoon heel erg leuk. Vanavond vertelt hij alles over zijn bijzondere passie. -Makaziwe en Tukwini Mandela Sinds 2010 verwezenlijken Makaziwe en Tukwini Mandela, dochter en kleindochter van Nelson Mandela, hun droom: een eigen wijnbedrijf. Deze wijn is gemaakt in de traditie van hun Thembu voorouders. -Gerard Joling Veertig jaar geleden zette de Zweedse popgroep ABBA zich op de internationale kaart met hun nummer Waterloo. Ter gelegenheid van dit jubileum komt donderdag het officiële Abba fotoboek uit met ruim 600 foto's uit de privécollectie van Agnetha, Bjorn, Benny en Frida. Fan van het eerste uur Gerard Joling vertelt waarom ABBA na 40 jaar nog steeds hot is!

Di 18 maart 2014 | 22:30 RTL Late Night

Vanavond in RTL Late Night: -Jack de Vries en Frits Wester Morgen gaat Nederland weer naar de stembussen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Althans, dat is de bedoeling. Terwijl landelijke politici alles uit de kast trekken om de kiezers enthousiast te krijgen, leeft het nog niet echt onder de mensen. Politiek strateeg Jack de Vries en RTL-verslaggever Frits Wester schuiven aan. -Jeffry Ulrich Jeffry Ulrich is nog maar 29 jaar oud, maar heeft al 22 ingrepen aan zijn lichaam laten doen. Onder andere zijn billen en borst zijn opgevuld met implantaten, waar hij heel erg trots op is. Jeffry was voor de ingrepen altijd ‘prima gelukkig’ met zijn uiterlijk, maar hij vindt plastische chirurgie naar eigen zeggen gewoon heel erg leuk. Vanavond vertelt hij alles over zijn bijzondere passie. -Makaziwe en Tukwini Mandela Sinds 2010 verwezenlijken Makaziwe en Tukwini Mandela, dochter en kleindochter van Nelson Mandela, hun droom: een eigen wijnbedrijf. Deze wijn is gemaakt in de traditie van hun Thembu voorouders. -Gerard Joling Veertig jaar geleden zette de Zweedse popgroep ABBA zich op de internationale kaart met hun nummer Waterloo. Ter gelegenheid van dit jubileum komt donderdag het officiële Abba fotoboek uit met ruim 600 foto's uit de privécollectie van Agnetha, Bjorn, Benny en Frida. Fan van het eerste uur Gerard Joling vertelt waarom ABBA na 40 jaar nog steeds hot is!

Di 19 november 2013 | 22:30 Shock Doc: 16 En Bejaard!

Bij Tracey werd op jonge leeftijd de zeldzame medische aandoening lipodystrofie geconstateerd. Door deze stoornis in de vetstofwisseling ziet zij er veel ouder uit dan dat zij in werkelijkheid is. Traceys zestienjarige dochter Zara heeft dezelfde aandoening, die mogelijk ernstige gevolgen voor de gezondheid kan opleveren. Moeder en dochter besluiten een bezoek te brengen aan medisch specialisten om een uitgebreide diagnose te laten stellen en in Zara's geval ook te informeren naar de mogelijkheden van plastische chirurgie. Daar blijkt dat ze wellicht aan een genetische afwijking lijden die nog zeldzamer is dan lipodystrofie en bovendien ongeneeslijk is.

Di 8 oktober 2013 | 22:30 Shock Doc: Mislukte Plastische Chirurgie

Britse documentaireserie (ook in HD, primeur) waarin Britse plastische chirurgen worden gevolgd die mislukte plastische chirurgische ingrepen herstellen. Te zien is hoe zij achter de schermen te werk gaan en hun patienten het gewenste resultaat geven.

Vr 9 augustus 2013 | 21:35 Obsessions

Aflevering: Japan: Kawaii-gekte Van uitbundig tot bizar, van vreemd tot grappig, iedere samenleving heeft zijn eigen obsessie. Sommige zijn modern terwijl anderen al eeuwen bestaan. De vrolijke Jason Godfrey onthult het obsessieve gedrag van Aziaten en leert hoe een maatschappelijke obsessie het nieuwe 'normaal' kan worden. Van Korea's extreme plastische chirurgie realityshows tot China's internetverslaving bootcamps, Jason komt de gekste verschijnselen tegen.

Vr 2 augustus 2013 | 21:35 Obsessions

Aflevering: Winkelen in Singapore Van uitbundig tot bizar, van vreemd tot grappig, iedere samenleving heeft zijn eigen obsessie. Sommige zijn modern terwijl anderen al eeuwen bestaan. De vrolijke Jason Godfrey onthult het obsessieve gedrag van Aziaten en leert hoe een maatschappelijke obsessie het nieuwe 'normaal' kan worden. Van Korea's extreme plastische chirurgie realityshows tot China's internetverslaving bootcamps, Jason komt de gekste verschijnselen tegen.

Ma 6 mei 2013 | 01:10 Eva Jinek op Zondag

Patricia Paay is te gast op de paarse bank van Eva Jinek. De zangeres publiceerde haar onthullende biografie La Paay. Daarin vertelt ze openhartig over de hoogte- en dieptepunten van haar leven. Van haar huwelijk met Adam Curry en de geneugten van plastische chirurgie tot haar avonturen met een Hindoestaanse prins. Minister Jet Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap geeft haar mening over emancipatie op de werkvloer. Nog steeds verdienen vrouwen minder dan mannen. Ook heeft de minister plannen om het onderwijs beter te laten aansluiten op de arbeidsmarkt. Ook is de kersverse Zakenvrouw van het Jaar te gast. Heleen Dura – Van Oord maakte internationaal naam met haar internetreclamebureau DQ&A. Bij Eva Jinek vertelt ze over de weg naar de top. Ook is ze een van de initiatiefnemers van Jong Ondernemen, waarbij kinderen al op de basisschool worden gestimuleerd om later te ondernemen. In een reportage vertelt Maarten Spanjer over zijn zondagrituelen. En verder ontvangt Eva Jinek gasten uit het nieuws.

Zo 5 mei 2013 | 09:30 Eva Jinek op Zondag

Patricia Paay is te gast op de paarse bank van Eva Jinek. De zangeres publiceerde haar onthullende biografie La Paay. Daarin vertelt ze openhartig over de hoogte- en dieptepunten van haar leven. Van haar huwelijk met Adam Curry en de geneugten van plastische chirurgie tot haar avonturen met een Hindoestaanse prins. Minister Jet Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap geeft haar mening over emancipatie op de werkvloer. Nog steeds verdienen vrouwen minder dan mannen. Ook heeft de minister plannen om het onderwijs beter te laten aansluiten op de arbeidsmarkt. Ook is de kersverse Zakenvrouw van het Jaar te gast. Heleen Dura – Van Oord maakte internationaal naam met haar internetreclamebureau DQ&A. Bij Eva Jinek vertelt ze over de weg naar de top. Ook is ze een van de initiatiefnemers van Jong Ondernemen, waarbij kinderen al op de basisschool worden gestimuleerd om later te ondernemen. In een reportage vertelt Maarten Spanjer over zijn zondagrituelen. En verder ontvangt Eva Jinek gasten uit het nieuws.

Do 6 januari 2011 | 20:25 De eeuwige jeugd?

Aflevering: De eeuwige jeugd Hier in Nederland en misschien wel in het hele Westen, zijn we geobsedeerd door één ding: jong blijven. Patricia Paay staat in de Playboy alsof ze 25 is en plastische chirurgie en botoxbehandelingen worden steeds normaler. Maar hoe uniek zijn wij daar eigenlijk in? Is jong blijven niet gewoon een universeel verlangen? Metropolis gaat wereldwijd op zoek naar allerlei manieren om jong te blijven. Van dobberen in de ruwe olie in Azerbeidzjan, tot het eten van exclusieve apenpiemels in Beijing. En van Keniaanse budget-haarverf gemaakt met koeienstront tot een dag in New York zonder zorgen na een super-healthy glas urine in de morgen.

Zo 19 september 2010 | 10:55 Gewoon mooier

waarin kandidaten met de wens voor een cosmetische ingreep vanaf het begintraject tot aan het eindresultaat gevolgd worden. Met de juiste zorg en deskundig advies doorlopen zij het proces naar verandering, waarbij duidelijk wordt dat de heersende taboes rondom plastische chirurgie steeds minder worden.

Zo 5 september 2010 | 11:20 Gewoon mooier

waarin kandidaten met de wens voor een cosmetische ingreep vanaf het begintraject tot aan het eindresultaat gevolgd worden. Met de juiste zorg en deskundig advies doorlopen zij het proces naar verandering, waarbij duidelijk wordt dat de heersende taboes rondom plastische chirurgie steeds minder worden.

Za 7 augustus 2010 | 09:55 Gewoon mooier

waarin kandidaten met de wens voor een cosmetische ingreep vanaf het begintraject tot aan het eindresultaat gevolgd worden. Met de juiste zorg en deskundig advies doorlopen zij het proces naar verandering, waarbij duidelijk wordt dat de heersende taboes rondom plastische chirurgie steeds minder worden.

Vr 25 juni 2010 | 00:55 Netwerk/EénVandaag

Netwerk: -Zorginstelling dicht wegens misstanden: De christelijke Stichting Woon- en Werkhuis moet haar zorgcentrum Charis in Oud-Beijerland op advies van het Ministerie van Volksgezondheid sluiten vanwege misstanden in de zorg. Uit verschillende rapporten van de Inspectie voor de Gezondheidszorg blijkt dat de kwaliteit van de zorg ernstig te kort schiet. Er is onvoldoende deskundig personeel in dienst en is er niet voor iedere cliënt een goed zorgplan vastgesteld. In het zorgcentum Charis wonen jonge volwassenen met een autistische stoornis. Verschillende ouders hebben geklaagd over de gebrekkige zorg maart toch heeft de stichting volgens de Inspectie onvoldoende verbeteringen doorgevoerd. In Netwerk een reportage over de falende zorg in de zorginstelling. -Nieuwe borsten op je 16e: Het is een nieuwe trend onder Europese jongeren: borstvergrotingen, liposuctie, of een facelift om een perfect lichaam te creëren. Steeds vaker en op steeds jongere leeftijd gaan tieners onder het mes. Veel meisjes voelen zich onzeker over hun uiterlijk en hopen dit door middel van cosmetische ingrepen te verhelpen. In Frankrijk mag je op je 16e een operatie laten uitvoeren, plastische chirurgie voor tieners lijkt hier niet langer een groot taboe. In Spanje is het al heel gewoon dat jonge meisjes zich door cosmetische chirurgen hun droomfiguur laten aanmeten. In de reportage volgen we de 16-jarige Française Elodie. Ze is ontevreden over de grootte van haar borsten en besluit al haar spaargeld te gebruiken voor een borstvergroting. -EenVandaag berichtte de afgelopen weken met haar eigen voetbalteam 1V United over het WK Voetbal. De rubriek volgde een elftal jongeren uit alle lagen van de Zuid-Afrikaanse samenleving. Blank en zwart, rijk en arm: het team heeft alle kleuren en smaken. Twee weken lang hebben we in EenVandaag kennis gemaakt met de verschillende spelers van het EenVandaag-elftal: 1V United. Vandaag, op de dag van de derde poulewedstrijd van Nederland, maakt het team zich op voor haar eigen finale. Ons team speelt een wedstrijd tegen een team van de Oranjecamping. Foppe de Haan heeft als trainer van het team de spelers klaargestoomd en het belooft een spannende wedstrijd te worden. Voorafgaand aan de wedstrijd wonen de spelers een training van Ajax CapeTown bij.

Do 24 juni 2010 | 20:30 Netwerk

Netwerk: -Zorginstelling dicht wegens misstanden: De christelijke Stichting Woon- en Werkhuis moet haar zorgcentrum Charis in Oud-Beijerland op advies van het Ministerie van Volksgezondheid sluiten vanwege misstanden in de zorg. Uit verschillende rapporten van de Inspectie voor de Gezondheidszorg blijkt dat de kwaliteit van de zorg ernstig te kort schiet. Er is onvoldoende deskundig personeel in dienst en is er niet voor iedere cliënt een goed zorgplan vastgesteld. In het zorgcentum Charis wonen jonge volwassenen met een autistische stoornis. Verschillende ouders hebben geklaagd over de gebrekkige zorg maart toch heeft de stichting volgens de Inspectie onvoldoende verbeteringen doorgevoerd. In Netwerk een reportage over de falende zorg in de zorginstelling. -Nieuwe borsten op je 16e: Het is een nieuwe trend onder Europese jongeren: borstvergrotingen, liposuctie, of een facelift om een perfect lichaam te creëren. Steeds vaker en op steeds jongere leeftijd gaan tieners onder het mes. Veel meisjes voelen zich onzeker over hun uiterlijk en hopen dit door middel van cosmetische ingrepen te verhelpen. In Frankrijk mag je op je 16e een operatie laten uitvoeren, plastische chirurgie voor tieners lijkt hier niet langer een groot taboe. In Spanje is het al heel gewoon dat jonge meisjes zich door cosmetische chirurgen hun droomfiguur laten aanmeten. In de reportage volgen we de 16-jarige Française Elodie. Ze is ontevreden over de grootte van haar borsten en besluit al haar spaargeld te gebruiken voor een borstvergroting.

 Meer