Je vindt hier de programma's van Plannen op tv We hebben de volgende programma's voor Plannen The Simpsons: Komische serie, Seizoen 28 Aflevering 17 Amerikaanse komische animatieserie. 22 for 30. Een mockumentary over Barts. Criminal Minds: Hotch komt in nauwe schoentjes terecht wanneer hij wordt gearresteerd omdat hij betrokken zou zijn bij het plannen van. Ducktales S2: Dagobert bandiet!: Dagobert en Kitty plannen een overval. Zack & Quack: Seizoen 1 Aflevering 24 De Pop Up Schoonemaker / Pop Up Cowboys Komen je Redden!: Zack en Quack plannen een welkom. Bob's Burgers: Seizoen 8 Aflevering 9 Y Tu Ga Ga Tambien: De geanimeerde komedie show Bob's Burgers volgt de ups en downs van Bob. Bob. Gravity Falls: De opkomst van Gideon: Gideon onthult zijn plannen om de Raadselhut om te toveren. Extreme Engineering: Peru Dam, Seizoen 5 Aflevering 6 Peru Dam: De nieuwe tunnel door de Andes, die ontworpen is om de landbouw in het. Harry Potter et l'Ordre du Phoenix: Avonturenfilm, Harry Potter wordt bij de Duffelingen opgehaald door een groep tovenaars van de Orde van de Feniks, opgericht door Perkamentus om Voldemorts plannen te dwarsbomen. In het hoofdkwartier van de Orde blijkt al snel dat binnen de. Stan & Ollie: Komisch drama, Laurel en Hardy zijn het grootste komische duo dat Hollywood gekend heeft. Met een gouden tijdperk op. The Big Bang Theory: Komische serie, Seizoen 11 Aflevering 11 Amerikaanse komische serie. The Celebration Reverberation. Sheldon en Wolowitz.

Plannen op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 07:20 The Simpsons

Seizoen 28 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische animatieserie. 22 for 30. Een mockumentary over Barts opkomst en ondergang als sterspeler van het schoolbasketbalteam. De roem kon hij niet dragen; zijn ego was te groot en de snode plannen van Fat Tony waren hem te machtig.

Vandaag | 19:35 The Big Bang Theory

Seizoen 11 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. The Celebration Reverberation. Sheldon en Wolowitz plannen verjaardagsfeestjes voor respectievelijk Amy en Halley. Leonard krijgt een kerstbrief van zijn broer die hem aan zichzelf doet twijfelen.

Overmorgen | 15:55 Storage Wars - Canada

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Realityreeks over mensen die in beslag genomen opslagboxen opkopen. Big Cow Trouble in Little Ajax. De feestelijke opening van de winkel van Paul en Bogart vindt plaats, maar hun plannen wankelen als een nieuwe koper op het toneel verschijnt.

Overmorgen | 16:40 LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 2 - Aflevering 23 - Amerikaanse animatieserie. Het echte werk. De meiden ontdekken Carters plannen om een onderwaterhotel te bouwen. Dat plan willen ze stoppen.

Overmorgen | 18:05 The Big Bang Theory

Seizoen 11 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. The Celebration Reverberation. Sheldon en Wolowitz plannen verjaardagsfeestjes voor respectievelijk Amy en Halley. Leonard krijgt een kerstbrief van zijn broer die hem aan zichzelf doet twijfelen.

Overmorgen | 20:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6146 - Nederlandse soap. Daan baalt wanneer Nola zijn liefdesplannen verstoort. Janine wil een feestje bouwen en laat zich niet door Ludo tegenhouden. Shanti vindt dat Billy haar een absurd voorstel doet. Hun wederzijdse onbegrip leidt tot een familiecrisis.

Di 17 december 2019 | 11:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6146 - Nederlandse soap. Daan baalt wanneer Nola zijn liefdesplannen verstoort. Janine wil een feestje bouwen en laat zich niet door Ludo tegenhouden. Shanti vindt dat Billy haar een absurd voorstel doet. Hun wederzijdse onbegrip leidt tot een familiecrisis.

Di 17 december 2019 | 12:48 Mijn ridder en ik

Seizoen 1 - Aflevering 147 - Frans-Belgische animatieserie. Kattenkwaad op de prinsessenschool. Vrouwe Fontaine gaat weg van de prinsessenschool om zich volledig toe te leggen op paardendans. Ze kan alleen helemaal niet goed paardrijden en zet voortdurend haar leven op het spel. Henri, Jimmy en Cat moeten haar ervan overtuigen terug te komen op de prinsessenschool... Maar de invaldocent heeft andere plannen!

Plannen op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 09:50 Criminal Minds

Hotch komt in nauwe schoentjes terecht wanneer hij wordt gearresteerd omdat hij betrokken zou zijn bij het plannen van een bomaanslag. De andere teamleden starten een verwoede race tegen de tijd om zijn onschuld te bewijzen.

Vandaag | 11:10 Ducktales S2

Dagobert bandiet!: Dagobert en Kitty plannen een overval.

Vandaag | 13:00 Zack & Quack

Seizoen 1 - Aflevering 24 - De Pop-Up Schoonemaker / Pop-Up Cowboys Komen je Redden!: Zack en Quack plannen een welkom thuis feest voor Brulpaap en besluiten de tuin op te ruimen. Maar de tuin normaal opruimen duurt veel te lang, dus vinden de vrienden een machine uit om het op de makkelijke manier te doen. // Sheriff Zack neemt z'n vrienden mee naar de Pop-Up Paardenranch, waar Hop, Hip en Quack met elkaar wedijveren om wie de beste hulpsheriff van Zack is. Maar wanneer Hip de weg kwijt raakt in het Wilde Westen, moeten de hulpsheriffs samen werken om hun vriendinnetje terug te vinden.

Vandaag | 13:00 Bob's Burgers

Seizoen 8 - Aflevering 9 - Y Tu Ga-Ga Tambien: De geanimeerde komedie show Bob's Burgers volgt de ups en downs van Bob. Bob runt een hamburger restaurant samen met zijn vrouw en drie kinderen. Bob heeft grote plannen met zijn zaak Bob's Burgers maar zijn familie handelt daar heel anders naar. Ondanks de met vet doordrenkte toonbank en gebrek aan klanten proberen ze elke her-her-heropening tot een groot succes te maken. Bob's vrouw, Linda, blijft aan de zijde van haar man staan hoewel ze snel is afgeleid. hun oudste dochter, de 13-jarige Tina, heeft minimale sociale vaardigheden en is een hopeloze romanticus met een dingetje voor zombies. De middelste zoon Gene, de enige zoon in de familie, is een ambitieuze muzikant met een dorst voor het leven en een honger naar het eten. Louise is de jongste van het trio. De konijnenoren dragende dochter heeft een ietwat apart gevoel voor humor waardoor zowel binnen als buiten de keuken onverantwoord is.

Vandaag | 13:26 Gravity Falls

De opkomst van Gideon: Gideon onthult zijn plannen om de Raadselhut om te toveren.

Vandaag | 15:00 Extreme Engineering

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Peru Dam: De nieuwe tunnel door de Andes, die ontworpen is om de landbouw in het westen van Peru te verbeteren, wordt een van de diepste ter wereld. Danny verkent de ingrijpende plannen.

Vandaag | 17:50 Harry Potter et l'Ordre du Phoenix

Avonturenfilm, Harry Potter wordt bij de Duffelingen opgehaald door een groep tovenaars van de Orde van de Feniks, opgericht door Perkamentus om Voldemorts plannen te dwarsbomen. In het hoofdkwartier van de Orde blijkt al snel dat binnen de ...

Harry Potter wordt bij de Duffelingen opgehaald door een groep tovenaars van de Orde van de Feniks, opgericht door Perkamentus om Voldemorts plannen te dwarsbomen. In het hoofdkwartier van de Orde blijkt al snel dat binnen de tovenaarsgemeenschap bijna niemand gelooft dat Voldemort is teruggekeerd. Op Zweinstein is er weer een nieuwe lerares Verweer tegen de Zwarte Kunsten.

Vandaag | 19:20 Stan & Ollie

Laurel en Hardy zijn het grootste komische duo dat Hollywood gekend heeft. Met een gouden tijdperk op zak, besluit het duo jaren later hun triomfantelijke afscheidstournee te plannen in Groot-Brittannië en Ierland.

Vandaag | 20:25 Guardians of the Galaxy

Er wordt onverbiddelijk jacht gemaakt op de onbezonnen avonturier Peter Quill, die een geheimzinnige bol heeft gestolen. Ronan, een machtige slechterik met plannen die het hele universum in gevaar dreigen te brengen, heeft zijn zinnen op de bol ...

Er wordt onverbiddelijk jacht gemaakt op de onbezonnen avonturier Peter Quill, die een geheimzinnige bol heeft gestolen. Ronan, een machtige slechterik met plannen die het hele universum in gevaar dreigen te brengen, heeft zijn zinnen op de bol gezet. Om uit handen te blijven van de volhardende Ronan zit er voor Quill niets anders op dan een ongemakkelijke alliantie aan te gaan met een viertal uiteenlopende vreemde vogels: Rocket, een wapendragende wasbeer; Groot, een boommens; de dodelijke en mysterieuze Gamora; en de door wraak gedreven Drax the Destroyer.

Vandaag | 23:00 Brides, Grooms And Emergency Rooms

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Aflevering 3: De huwelijksplannen van verliefde stellen worden compleet verstoord door schokkende medische mysteries in deze ongelooflijke waargebeurde verhalen.

Morgen | 01:25 Angelo Rules

Angelo besluit met een serie wederdiensten de perfecte dag te plannen. Maar dat gaat niet zonder kleerscheuren!

Morgen | 02:40 Rabbids Invasie

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Rabbid 00Nop / Krankzinnige Rabbid en de Rabbid klonen / Krankzinnige vlieg Rabbid: Als een Rabbid van plan is de maan te verwoesten, rekruteren de Rabbids een spion om die plannen te stoppen. De Krankzinnige Rabbid kloont zichzelf, geïnspireerd op kippeneieren. Een Rabbid verandert in een vlieghybride en raakt in de problemen.

Morgen | 02:45 Brides, Grooms And Emergency Rooms

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Aflevering 3: De huwelijksplannen van verliefde stellen worden compleet verstoord door schokkende medische mysteries in deze ongelooflijke waargebeurde verhalen.

Morgen | 03:30 Bob's Burgers

Seizoen 8 - Aflevering 13 - Cheer Up, Sleepy Gene: De geanimeerde komedie show Bob's Burgers volgt de ups en downs van Bob. Bob runt een hamburger restaurant samen met zijn vrouw en drie kinderen. Bob heeft grote plannen met zijn zaak Bob's Burgers maar zijn familie handelt daar heel anders naar. Ondanks de met vet doordrenkte toonbank en gebrek aan klanten proberen ze elke her-her-heropening tot een groot succes te maken. Bob's vrouw, Linda, blijft aan de zijde van haar man staan hoewel ze snel is afgeleid. hun oudste dochter, de 13-jarige Tina, heeft minimale sociale vaardigheden en is een hopeloze romanticus met een dingetje voor zombies. De middelste zoon Gene, de enige zoon in de familie, is een ambitieuze muzikant met een dorst voor het leven en een honger naar het eten. Louise is de jongste van het trio. De konijnenoren dragende dochter heeft een ietwat apart gevoel voor humor waardoor zowel binnen als buiten de keuken onverantwoord is.

Morgen | 06:46 Gravity Falls

Dipper en Mabel tegen De Toekomst: Mabel begint met het plannen van haar verjaardagsfeestje.

Morgen | 07:45 Inspecteur Barnaby

'Le dormeur sous la colline.' (s 14/ep 5) Wanneer het lichaam van een boer wordt gevonden in het midden van een cirkel van stenen in Midsomer Mow zijn de plaatselijke druïden al snel de eerste verdachten. Het slachtoffer, Alex Preston, had plannen om Gorse Meadow om te ploegen, waardoor Crowcall Circle ontoegankelijk zou worden voor de groep onder leiding van hogepriesters Ezra Canning en Leticia Clifford.

Morgen | 08:35 Friends

Op Rachels eerste werkdag bij Ralph Lauren ontdekt ze dat alle 'belangrijke' mensen roken en daarom vaak 'vergaderen' op het terras. Omdat ze niet als een buitenstaander wil aanzien worden, besluit ze ook te roken. Intussen neemt Joey samen met Ben, het zoontje van Ross, deel aan een auditie. En Phoebe en Monica plannen een verrassingsfeestje voor Rachels verjaardag...

Morgen | 10:05 Henry Danger

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Captain Man-kini: Captain Man verwisselt van lichaam met Frankini om de snode plannen van Go-Bro tegen te houden.

Morgen | 11:15 Extreme Engineering

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Peru Dam: De nieuwe tunnel door de Andes, die ontworpen is om de landbouw in het westen van Peru te verbeteren, wordt een van de diepste ter wereld. Danny verkent de ingrijpende plannen.

Morgen | 11:55 The A-Team

Hannibal en zijn team komen samen om B.A.'s vriend, Jase Tataro, te bevrijden uit de gevangenis van Strikersville. De gevangenen worden er gedwongen om met elkaar te vechten tot de dood. Hannibal en B.A. laten zich arresteren om zo een spectaculaire uitbraak te plannen.

Morgen | 13:00 Zack & Quack

Seizoen 1 - Aflevering 24 - De Pop-Up Schoonemaker / Pop-Up Cowboys Komen je Redden!: Zack en Quack plannen een welkom thuis feest voor Brulpaap en besluiten de tuin op te ruimen. Maar de tuin normaal opruimen duurt veel te lang, dus vinden de vrienden een machine uit om het op de makkelijke manier te doen. // Sheriff Zack neemt z'n vrienden mee naar de Pop-Up Paardenranch, waar Hop, Hip en Quack met elkaar wedijveren om wie de beste hulpsheriff van Zack is. Maar wanneer Hip de weg kwijt raakt in het Wilde Westen, moeten de hulpsheriffs samen werken om hun vriendinnetje terug te vinden.

Morgen | 16:45 Modern Family

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Spring-a-Ding-Fling: Phil is opgewonden het jaarlijke makelaarsbanket aan het plannen, waar hij als gastheer zal fungeren voor de derde keer. Claire kan niet mee en Haley offert zich op als zijn date. Dat geeft de twee een kans om closer te worden.

Morgen | 18:45 Extreme Engineering

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Peru Dam: De nieuwe tunnel door de Andes, die ontworpen is om de landbouw in het westen van Peru te verbeteren, wordt een van de diepste ter wereld. Danny verkent de ingrijpende plannen.

Overmorgen | 02:45 Rabbids Invasie

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Rabbid 00Nop / Krankzinnige Rabbid en de Rabbid klonen / Krankzinnige vlieg Rabbid: Als een Rabbid van plan is de maan te verwoesten, rekruteren de Rabbids een spion om die plannen te stoppen. De Krankzinnige Rabbid kloont zichzelf, geïnspireerd op kippeneieren. Een Rabbid verandert in een vlieghybride en raakt in de problemen.

Overmorgen | 03:30 Bob's Burgers

Seizoen 8 - Aflevering 14 - The Trouble with Doubles: De geanimeerde komedie show Bob's Burgers volgt de ups en downs van Bob. Bob runt een hamburger restaurant samen met zijn vrouw en drie kinderen. Bob heeft grote plannen met zijn zaak Bob's Burgers maar zijn familie handelt daar heel anders naar. Ondanks de met vet doordrenkte toonbank en gebrek aan klanten proberen ze elke her-her-heropening tot een groot succes te maken. Bob's vrouw, Linda, blijft aan de zijde van haar man staan hoewel ze snel is afgeleid. hun oudste dochter, de 13-jarige Tina, heeft minimale sociale vaardigheden en is een hopeloze romanticus met een dingetje voor zombies. De middelste zoon Gene, de enige zoon in de familie, is een ambitieuze muzikant met een dorst voor het leven en een honger naar het eten. Louise is de jongste van het trio. De konijnenoren dragende dochter heeft een ietwat apart gevoel voor humor waardoor zowel binnen als buiten de keuken onverantwoord is.

Overmorgen | 11:20 Bob's Burgers

Seizoen 8 - Aflevering 13 - Cheer Up, Sleepy Gene: De geanimeerde komedie show Bob's Burgers volgt de ups en downs van Bob. Bob runt een hamburger restaurant samen met zijn vrouw en drie kinderen. Bob heeft grote plannen met zijn zaak Bob's Burgers maar zijn familie handelt daar heel anders naar. Ondanks de met vet doordrenkte toonbank en gebrek aan klanten proberen ze elke her-her-heropening tot een groot succes te maken. Bob's vrouw, Linda, blijft aan de zijde van haar man staan hoewel ze snel is afgeleid. hun oudste dochter, de 13-jarige Tina, heeft minimale sociale vaardigheden en is een hopeloze romanticus met een dingetje voor zombies. De middelste zoon Gene, de enige zoon in de familie, is een ambitieuze muzikant met een dorst voor het leven en een honger naar het eten. Louise is de jongste van het trio. De konijnenoren dragende dochter heeft een ietwat apart gevoel voor humor waardoor zowel binnen als buiten de keuken onverantwoord is.

Overmorgen | 11:30 The Incredibles 2 IMDb: 7.7

Overmorgen - IMDB * 7.7 - Animatiefilm, Na 14 jaar zijn ze terug in een avontuur waar Mister Incredible samen met zijn vrouw vecht tegen het kwaad. Ze moeten hun normale saaie leventje weer oppakken nadat superhelden illegaal zijn worden. Moeder ...

Na 14 jaar zijn ze terug in een avontuur waar Mister Incredible samen met zijn vrouw vecht tegen het kwaad. Ze moeten hun normale saaie leventje weer oppakken nadat superhelden illegaal zijn worden. Moeder Helen start een campagne om de superhelden terug te brengen, terwijl Bob thuis blijft en voor het gezin zorgt. Het blijkt een moeilijke taak te zijn voor de huisvader, want Baby Jack-Jack ontdekt zijn superkrachten en gaat los! Wanneer een schurk duivelse plannen wil uitvoeren, vecht de familie samen met Frozone en Edna Mode om hem te verslaan. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-incredibles-2

Overmorgen | 12:30 Something Borrowed, Something New

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Torn Between Two Mothers: Anna heeft haar vriend Steven, die muzikant is, ontmoet op een feest waar hij gitaar speelde. Nu plannen ze een bruiloft in Florida met licht en vuurwerk als thema.

Overmorgen | 16:15 Bob's Burgers

Seizoen 8 - Aflevering 14 - The Trouble with Doubles: De geanimeerde komedie show Bob's Burgers volgt de ups en downs van Bob. Bob runt een hamburger restaurant samen met zijn vrouw en drie kinderen. Bob heeft grote plannen met zijn zaak Bob's Burgers maar zijn familie handelt daar heel anders naar. Ondanks de met vet doordrenkte toonbank en gebrek aan klanten proberen ze elke her-her-heropening tot een groot succes te maken. Bob's vrouw, Linda, blijft aan de zijde van haar man staan hoewel ze snel is afgeleid. hun oudste dochter, de 13-jarige Tina, heeft minimale sociale vaardigheden en is een hopeloze romanticus met een dingetje voor zombies. De middelste zoon Gene, de enige zoon in de familie, is een ambitieuze muzikant met een dorst voor het leven en een honger naar het eten. Louise is de jongste van het trio. De konijnenoren dragende dochter heeft een ietwat apart gevoel voor humor waardoor zowel binnen als buiten de keuken onverantwoord is.

Overmorgen | 17:50 How I Met Your Mother

Robin riskeert uit het land gezet te worden na een vechtpartij in een café. Ze neemt de beslissing om de Amerikaanse nationaliteit aan te nemen, maar heeft het moeilijk om haar Canadese achtergrond te verloochenen. Ted en Marshall plannen een reisje naar Chicago, maar Lily verbrodt het feestje door mee te gaan.

Overmorgen | 17:55 Sturm der Liebe

Natascha merkt niet dat Xenia haar probeert weg te krijgen om vrij spel te hebben met Michael. Wanneer ze later met Xenia belt en op de achtergrond de stem van haar man hoort, wordt ze toch achterdochtig. Viktor is niet blij met de reisplannen van Alicia en Christoph. Tobias verovert de harten in het Fürstenhof.

Overmorgen | 20:00 De Grinch

Overmorgen - Animatiefilm, Jaloers op de vrolijkheid van de Who's maakt The Grinch plannen om van zijn berg af te dalen om cadeaus en kerstversieringen te stelen en zo te voorkomen dat Kerstmis door kan gaan.

Jaloers op de vrolijkheid van de Who's maakt The Grinch plannen om van zijn berg af te dalen om cadeaus en kerstversieringen te stelen en zo te voorkomen dat Kerstmis door kan gaan.

Overmorgen | 20:35 Die Hard

Overmorgen - John McClane, een politieagent uit New York, ziet het niet zitten om Kerstmis in zijn eentje te vieren. Beladen met geschenken reist hij naar Los Angeles, waar zijn vrouw Holly en zijn kinderen wonen. Bij aankomst gaat John meteen naar ...

John McClane, een politieagent uit New York, ziet het niet zitten om Kerstmis in zijn eentje te vieren. Beladen met geschenken reist hij naar Los Angeles, waar zijn vrouw Holly en zijn kinderen wonen. Bij aankomst gaat John meteen naar het kantoor van Holly, waar een feestje aan de gang is. Samen met enkele collega's viert ze niet alleen Kerstmis, maar ook het succesvolle jaar dat achter de rug is. De pret wordt verstoord wanneer terroristen de wolkenkrabber binnendringen. Alle aanwezigen, behalve John, worden gegijzeld en de misdadigers halen zeshonderd miljoen dollar uit de kluis. In zijn eentje probeert John hun plannen te verstoren.

Overmorgen | 21:00 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Gumball en Darwin ontdekken een manifest dat Alan heeft geschreven. Hierin staat dat hij schoolpresident wil worden en de wereld wil veroveren om die vervolgens onder dwang te verlossen van verdriet. Als Gumball en Darwin Alan willen tegenhouden weet die hen in eerste instantie te overtuigen van hun ongelijk. Maar dan blijkt Alan wel degelijk dat soort plannen te hebben en rekent Gumball met hem af.

Overmorgen | 22:40 Stan & Ollie

Laurel en Hardy zijn het grootste komische duo dat Hollywood gekend heeft. Met een gouden tijdperk op zak, besluit het duo jaren later hun triomfantelijke afscheidstournee te plannen in Groot-Brittannië en Ierland.

Overmorgen | 22:40 RoboCop 2

Overmorgen - Detroit staat op de rand van de afgrond wanneer het stadsbestuur niet genoeg geld meer heeft om al zijn politieagenten te betalen. De stad wordt bovendien geteisterd door de massale verspreiding van de gevaarlijke drug Nuke. Gelukkig ...

Detroit staat op de rand van de afgrond wanneer het stadsbestuur niet genoeg geld meer heeft om al zijn politieagenten te betalen. De stad wordt bovendien geteisterd door de massale verspreiding van de gevaarlijke drug Nuke. Gelukkig telt de politie de cyborg RoboCop in zijn rangen. Hij is de enige die iets kan beginnen tegen het geweld en hij slaagt erin Cain, de belangrijkste drugdealer van de stad, achter de tralies te krijgen. Het bedrijf dat voor de ontwikkeling van RoboCop zorgde, heeft echter andere plannen met de misdadiger.

Di 17 december 2019 | 01:35 Sturm der Liebe

Natascha merkt niet dat Xenia haar probeert weg te krijgen om vrij spel te hebben met Michael. Wanneer ze later met Xenia belt en op de achtergrond de stem van haar man hoort, wordt ze toch achterdochtig. Viktor is niet blij met de reisplannen van Alicia en Christoph. Tobias verovert de harten in het Fürstenhof.

Di 17 december 2019 | 02:35 Rabbids Invasie

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Rabbid 00Nop / Krankzinnige Rabbid en de Rabbid klonen / Krankzinnige vlieg Rabbid: Als een Rabbid van plan is de maan te verwoesten, rekruteren de Rabbids een spion om die plannen te stoppen. De Krankzinnige Rabbid kloont zichzelf, geïnspireerd op kippeneieren. Een Rabbid verandert in een vlieghybride en raakt in de problemen.

Di 17 december 2019 | 06:50 Sturm der Liebe

Natascha merkt niet dat Xenia haar probeert weg te krijgen om vrij spel te hebben met Michael. Wanneer ze later met Xenia belt en op de achtergrond de stem van haar man hoort, wordt ze toch achterdochtig. Viktor is niet blij met de reisplannen van Alicia en Christoph. Tobias verovert de harten in het Fürstenhof.

Di 17 december 2019 | 10:55 Bob's Burgers

Seizoen 8 - Aflevering 14 - The Trouble with Doubles: De geanimeerde komedie show Bob's Burgers volgt de ups en downs van Bob. Bob runt een hamburger restaurant samen met zijn vrouw en drie kinderen. Bob heeft grote plannen met zijn zaak Bob's Burgers maar zijn familie handelt daar heel anders naar. Ondanks de met vet doordrenkte toonbank en gebrek aan klanten proberen ze elke her-her-heropening tot een groot succes te maken. Bob's vrouw, Linda, blijft aan de zijde van haar man staan hoewel ze snel is afgeleid. hun oudste dochter, de 13-jarige Tina, heeft minimale sociale vaardigheden en is een hopeloze romanticus met een dingetje voor zombies. De middelste zoon Gene, de enige zoon in de familie, is een ambitieuze muzikant met een dorst voor het leven en een honger naar het eten. Louise is de jongste van het trio. De konijnenoren dragende dochter heeft een ietwat apart gevoel voor humor waardoor zowel binnen als buiten de keuken onverantwoord is.

Di 17 december 2019 | 13:35 Familie

De familie reageert geschokt op het nieuws van Mieke. Vooral Marie-Rose heeft het moeilijk. Guido heeft een goed gesprek met Niko over zijn plannen met Charlotte. Peter koestert steeds meer gevoelens voor Delphine, maar wil er niet aan toegeven. Trudy vindt het niet kunnen dat Bart geheimen voor haar heeft. Gail, Justin en Pierrot wensen hun vader voor de laatste keer slaapwel.

Di 17 december 2019 | 14:00 Stan & Ollie

Laurel en Hardy zijn het grootste komische duo dat Hollywood gekend heeft. Met een gouden tijdperk op zak, besluit het duo jaren later hun triomfantelijke afscheidstournee te plannen in Groot-Brittannië en Ierland.

 Meer

Plannen gemist

Gisteren 01:45 Nieuwsuur: o.a. verkiezingsdag in het Verenigd Koninkrijk

Eergisteren - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Verkiezingsdag in het Verenigd ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Verkiezingsdag in het Verenigd Koninkrijk Krijgt premier Boris Johnson een meerderheid in het Britse parlement? En krijgt hij zo de brexit alsnog voor elkaar? De Conservatieven liggen voor in de peilingen, of gaat Johnson toch onderuit en ontstaat er een meerderheid voor partijen die een nieuw referendum willen? We doen in aanloop naar de eerste exitpolls vanavond verslag met correspondent Tim de Wit en verslaggevers Eva Wiessing en Anke Truijen. De plannen van de nieuwe ECB-president Christine Lagarde is sinds 1 november de nieuwe baas van de Europese Centrale Bank (ECB). Vandaag is haar eerste rentevergadering. Lagarde heeft bij haar aantreden gezegd dat ze de strategie van de centrale bank wil herzien. Europese overheden moeten meer uitgeven en investeren om de groei aan te jagen. Vanavond een exclusief interview met Christine Lagarde. Huizen voor onderwijzers en verplegers Leraren, verpleegkundigen, politieagenten. Er is een schreeuwend tekort aan dit soort vakmensen, vooral in de grote steden. Steden proberen van alles om ze binnen te halen, maar waar moeten ze wonen? De woningnood is hoog en de woningregels zijn streng. Verruim de regels zodat bijvoorbeeld leraren meer kans maken op een woning, zeggen huurders, verhuurders en gemeentebestuurders vandaag tegen de Tweede Kamer. Nieuwsuur Sport - Darts: Raymond van Barneveld over zijn laatste WK

Gisteren 00:50 Nieuwsuur: o.a. verkiezingsdag in het Verenigd Koninkrijk

Eergisteren - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Verkiezingsdag in het Verenigd ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Verkiezingsdag in het Verenigd Koninkrijk Krijgt premier Boris Johnson een meerderheid in het Britse parlement? En krijgt hij zo de brexit alsnog voor elkaar? De Conservatieven liggen voor in de peilingen, of gaat Johnson toch onderuit en ontstaat er een meerderheid voor partijen die een nieuw referendum willen? We doen in aanloop naar de eerste exitpolls vanavond verslag met correspondent Tim de Wit en verslaggevers Eva Wiessing en Anke Truijen. De plannen van de nieuwe ECB-president Christine Lagarde is sinds 1 november de nieuwe baas van de Europese Centrale Bank (ECB). Vandaag is haar eerste rentevergadering. Lagarde heeft bij haar aantreden gezegd dat ze de strategie van de centrale bank wil herzien. Europese overheden moeten meer uitgeven en investeren om de groei aan te jagen. Vanavond een exclusief interview met Christine Lagarde. Huizen voor onderwijzers en verplegers Leraren, verpleegkundigen, politieagenten. Er is een schreeuwend tekort aan dit soort vakmensen, vooral in de grote steden. Steden proberen van alles om ze binnen te halen, maar waar moeten ze wonen? De woningnood is hoog en de woningregels zijn streng. Verruim de regels zodat bijvoorbeeld leraren meer kans maken op een woning, zeggen huurders, verhuurders en gemeentebestuurders vandaag tegen de Tweede Kamer. Nieuwsuur Sport - Darts: Raymond van Barneveld over zijn laatste WK

Eerder Vandaag | 03:50 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 2 - Aflevering 18 - De Agent X Factor / Liefde Doet Pijn: Het is bloedheet in de stad, en zelf het zwembad van de pinguïns is leeggehaald voor het water. De 4 ventjes besluiten om een tripje te plannen naar de rivier. // Junior belandt na een pijnlijke missie in de praktijk van de dierenarts.

Gisteren 23:05 Paw Patrol

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Pups redden een robo-saurus / Pups redden een filmfestival: De pups gaan kamperen, maar de nacht wordt verstoord door een robo-saurus die tot leven is gekomen. // Iedereen in de Avonturenbaai werkt aan zijn film voor het film festival. Vooral Durfal Danny X heeft grootse plannen voor zijn film.

Gisteren 23:00 APB

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Personal Matters. Om te zien of de doorgevoerde hervormingen binnen de politiemacht van het 13de district hun vruchten afwerpen, gaat Reeves mee op patrouille met detective Murphy. Tijdens de ronde stuiten de twee op een overval in een plaatselijke apotheek waarbij een kind gewond raakt. Reeves wil koste wat het kost de daders vinden en besluit zich te moeien met de testen van een nieuwe drone, maar die lopen niet zoals gepland. Ondertussen hoort Murphy dat een oude bekende van haar Reeves' plannen voor de wijk teniet wil doen.

Gisteren 21:00 Stan & Ollie

Laurel en Hardy zijn het grootste komische duo dat Hollywood gekend heeft. Met een gouden tijdperk op zak, besluit het duo jaren later hun triomfantelijke afscheidstournee te plannen in Groot-Brittannië en Ierland.

Gisteren 20:35 Harry Potter et l'Ordre du Phoenix

Gisteren - Avonturenfilm, Harry Potter wordt bij de Duffelingen opgehaald door een groep tovenaars van de Orde van de Feniks, opgericht door Perkamentus om Voldemorts plannen te dwarsbomen. In het hoofdkwartier van de Orde blijkt al snel dat binnen ...

Harry Potter wordt bij de Duffelingen opgehaald door een groep tovenaars van de Orde van de Feniks, opgericht door Perkamentus om Voldemorts plannen te dwarsbomen. In het hoofdkwartier van de Orde blijkt al snel dat binnen de tovenaarsgemeenschap bijna niemand gelooft dat Voldemort is teruggekeerd. Op Zweinstein is er weer een nieuwe lerares Verweer tegen de Zwarte Kunsten.

Gisteren 18:50 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Ze Verblinde Hem met Wetenschap (Bob): Dicky, Nicky en Dawn willen Ricky bewijzen dat hij het niet altijd bij het rechte eind heeft. Maar door hun plannen om Ricky te laten geloven dat bijgeloof echt is, beginnen ze te twijfelen aan wat ze zelf geloven...

Gisteren 16:45 Bob's Burgers

Seizoen 8 - Aflevering 9 - Y Tu Ga-Ga Tambien: De geanimeerde komedie show Bob's Burgers volgt de ups en downs van Bob. Bob runt een hamburger restaurant samen met zijn vrouw en drie kinderen. Bob heeft grote plannen met zijn zaak Bob's Burgers maar zijn familie handelt daar heel anders naar. Ondanks de met vet doordrenkte toonbank en gebrek aan klanten proberen ze elke her-her-heropening tot een groot succes te maken. Bob's vrouw, Linda, blijft aan de zijde van haar man staan hoewel ze snel is afgeleid. hun oudste dochter, de 13-jarige Tina, heeft minimale sociale vaardigheden en is een hopeloze romanticus met een dingetje voor zombies. De middelste zoon Gene, de enige zoon in de familie, is een ambitieuze muzikant met een dorst voor het leven en een honger naar het eten. Louise is de jongste van het trio. De konijnenoren dragende dochter heeft een ietwat apart gevoel voor humor waardoor zowel binnen als buiten de keuken onverantwoord is.

Gisteren 14:30 Pokémon

De eerste dag van de rest van je leven!: Onze helden zijn druk met het plannen van hun toekomst.

Gisteren 12:50 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Ze Verblinde Hem met Wetenschap (Bob): Dicky, Nicky en Dawn willen Ricky bewijzen dat hij het niet altijd bij het rechte eind heeft. Maar door hun plannen om Ricky te laten geloven dat bijgeloof echt is, beginnen ze te twijfelen aan wat ze zelf geloven...

Gisteren 12:30 Something Borrowed, Something New

Seizoen 2 - Aflevering 14 - This Dress Kicks Your Dress to the Curb!: Karina, een werkende moeder met twee kinderen, heeft geen tijd gehad om haar naderende bruiloft te plannen. De trouwlocatie en de verloofde zijn geregeld, maar meer ook niet.

Gisteren 12:00 The A-Team

Hannibal en zijn team komen samen om B.A.'s vriend, Jase Tataro, te bevrijden uit de gevangenis van Strikersville. De gevangenen worden er gedwongen om met elkaar te vechten tot de dood. Hannibal en B.A. laten zich arresteren om zo een spectaculaire uitbraak te plannen.

Gisteren 11:12 Married with Children

Seizoen 8 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. Field of screams. Al ontdekt dat het autobedrijf Trans-Mexicans Motors plannen heeft om een nieuwe fabriek te bouwen op het footballveld van de Polk High School. Dat zint hem allerminst, want hij heeft mooie herinneringen aan de plek.

Gisteren 07:35 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Ga vissen! / Een wonder op het ijs: Wanneer de dierentuin de pinguïns nepvis geeft maken ze plannen...

Gisteren 03:25 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Ga vissen! / Een wonder op het ijs: Wanneer de dierentuin de pinguïns nepvis geeft maken ze plannen...

Gisteren 02:20 Something Borrowed, Something New

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Torn Between Two Mothers: Anna heeft haar vriend Steven, die muzikant is, ontmoet op een feest waar hij gitaar speelde. Nu plannen ze een bruiloft in Florida met licht en vuurwerk als thema.

Gisteren 01:35 Bob's Burgers

Seizoen 8 - Aflevering 9 - Y Tu Ga-Ga Tambien: De geanimeerde komedie show Bob's Burgers volgt de ups en downs van Bob. Bob runt een hamburger restaurant samen met zijn vrouw en drie kinderen. Bob heeft grote plannen met zijn zaak Bob's Burgers maar zijn familie handelt daar heel anders naar. Ondanks de met vet doordrenkte toonbank en gebrek aan klanten proberen ze elke her-her-heropening tot een groot succes te maken. Bob's vrouw, Linda, blijft aan de zijde van haar man staan hoewel ze snel is afgeleid. hun oudste dochter, de 13-jarige Tina, heeft minimale sociale vaardigheden en is een hopeloze romanticus met een dingetje voor zombies. De middelste zoon Gene, de enige zoon in de familie, is een ambitieuze muzikant met een dorst voor het leven en een honger naar het eten. Louise is de jongste van het trio. De konijnenoren dragende dochter heeft een ietwat apart gevoel voor humor waardoor zowel binnen als buiten de keuken onverantwoord is.

Eergisteren 22:25 Disney's Fairy Tale Weddings

John droomt al sinds zijn kindertijd van een huwelijk in Disneyland. Zijn droom zal uitkomen, want hij en zijn verloofde Emily maken plannen om te trouwen in Walt Disney World. Intussen beleven Chelsea en Spencer hun droomhuwelijk voor het kasteel van Doornroosje.

Eergisteren 22:20 Disney's Fairy Tale Weddings

John droomt al sinds zijn kindertijd van een huwelijk in Disneyland. Zijn droom zal uitkomen, want hij en zijn verloofde Emily maken plannen om te trouwen in Walt Disney World. Intussen beleven Chelsea en Spencer hun droomhuwelijk voor het kasteel van Doornroosje.

Eergisteren 20:35 Gangs of New York

Eergisteren - New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar ...

New York, anno 1846. Amsterdam Vallon ziet als kleine jongen hoe zijn vader wordt afgeslacht door William Cutting, beter bekend als Bill the Butcher, de invloedrijke leider van een anti-immigrantenbende. Amsterdam kan ontkomen, maar keert jaren later als volwassen man terug naar Manhattan. Bill zwaait er nog steeds de scepter en wil de Ierse inwijkelingen - die met tienduizenden per week aankomen - met geweld verdrijven uit de stad. Amsterdam zint op wraak voor de moord op zijn vader en probeert te infiltreren in Bills bende. Zijn plannen om 'The Butcher' te vermoorden, gaan echter de mist in wanneer zijn ware identiteit aan het licht komt.

Eergisteren 19:00 Something Borrowed, Something New

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Torn Between Two Mothers: Anna heeft haar vriend Steven, die muzikant is, ontmoet op een feest waar hij gitaar speelde. Nu plannen ze een bruiloft in Florida met licht en vuurwerk als thema.

Eergisteren 18:05 The A-Team

Hannibal en zijn team komen samen om B.A.'s vriend, Jase Tataro, te bevrijden uit de gevangenis van Strikersville. De gevangenen worden er gedwongen om met elkaar te vechten tot de dood. Hannibal en B.A. laten zich arresteren om zo een spectaculaire uitbraak te plannen.

Eergisteren 16:30 Married with Children

Seizoen 8 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. Field of screams. Al ontdekt dat het autobedrijf Trans-Mexicans Motors plannen heeft om een nieuwe fabriek te bouwen op het footballveld van de Polk High School. Dat zint hem allerminst, want hij heeft mooie herinneringen aan de plek.

Eergisteren 16:20 Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Nederlandse dramaserie. Zolang er leven is: september. Evert wil niet meer met Hendrik praten na hun ruzie en in de koffiekamer gaat het over niets anders dan het overlijden van mevrouw Pot. Hendrik maakt kennis met de nieuwe directeur en hoort dat het tehuis inderdaad binnenkort gaat sluiten. Steeds meer bewoners krijgen een brief met informatie over hun overplaatsing. Ondertussen geeft meneer Bakker Nederlandse les aan de asielzoekers in het tehuis en beraamt Graeme plannen voor het verzet tegen zijn verhuizing. Omanido neemt afscheid van Grietje, die verhuist naar Haarlem. Leonie probeert Hendrik te overtuigen de ruzie met de koppige Evert bij te leggen.

Eergisteren 14:15 Wittekerke

Max kan niet aanvaarden dat Caro er binnenkort niet meer zal zijn en probeert haar te overtuigen alsnog een behandeling te volgen. Voor Caro is dat uitgesloten. Haar hoofddoel is genieten van elke minuut die ze heeft. Sam en Ivo zijn in een pijnlijke echtscheidingsstrijd verwikkeld. Zij is bang voor haar ex-man en de verrassingen hij mogelijk nog in petto heeft. Marcel weet dat Joke in Monaco verblijft, maar toch blijft hij zich zorgen maken. Veel tijd om na te denken heeft hij niet, want in het café gaat alles fout. Sneyers en Elke hebben hun eerste echte afspraakje. Magda heeft een vreemd maar leuk gesprek met Jan Struys, de vervanger van Nellie. Valerie onthult haar ambitieuze plannen aan haar oom Laurent.

Eergisteren 13:55 Modern Family

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Spring-a-Ding-Fling: Phil is opgewonden het jaarlijke makelaarsbanket aan het plannen, waar hij als gastheer zal fungeren voor de derde keer. Claire kan niet mee en Haley offert zich op als zijn date. Dat geeft de twee een kans om closer te worden.

Eergisteren 11:45 Tom en Jerry Show

Het is Spike's verjaardag en hij heeft de dagen afgeteld. Elk jaar pakt Rick groots uit met een feestje, maar deze keer niet. Hij is het vergeten! Tom en Jerry zien hoe verdrietig Spike is en werken samen om de jarige job een verjaardag te geven om nooit te vergeten. Hun goede plannen vallen echter in duigen — maar maak je geen zorgen. Alles komt op z'n pootjes terecht.

Eergisteren 08:30 The Simpsons

Seizoen 28 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische animatieserie. 22 for 30. Een mockumentary over Barts opkomst en ondergang als sterspeler van het schoolbasketbalteam. De roem kon hij niet dragen; zijn ego was te groot en de snode plannen van Fat Tony waren hem te machtig.

 Meer