Je vindt hier de programma's van Plannen op tv We hebben de volgende programma's voor Plannen EenVandaag: o.a. kritiek commissie-Remkes op stikstofbeleid: Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Stevige kritiek commissie Remkes op stikstofbeleid: plannen. Say Yes to the Dress UK: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 7 Double Trouble Laura wil een totaal andere jurk dan de baljurk die haar zuster op. 'Allo 'Allo!: Serie, Seizoen 5, Aflevering 8 The Arrival of the Long Distance Duck. De RAF stuurt een speciale langeafstandseend die. Van Jonge Leu....: Informatief, Regiosoap, tweede serie, aflevering 24 (slot). Alwie keert terug naar huis. Hij heeft veel uit te leggen. Extreme Engineering: Serie, Seizoen 5 Aflevering 6 Peru Dam De nieuwe tunnel door de Andes, die ontworpen is om de landbouw in het westen. Family Guy: Amusement, Seizoen 15 Aflevering 8 Carter and Tricia Carter koopt de Pawtucket Patriot brouwerij en besluit te gaan. My Big Fat Greek Wedding: IMDB * 6.5 - Comedy, My Big Fat Greek Wedding is een Amerikaanse en Canadese romantische komedie uit het jaar 2002. De hoofdrollen worden vertolkt door Nia Vardalos, John Corbett en Joey Fatone. Toula Portokalos is een dertigjarige Griekse vrouw uit. Ridiculousness: Amusement, Seizoen 15 Aflevering 37 DaniLeigh In deze aflevering van Ridiculousness krijgen Rob, Steelo en Chanel. Blue Bloods: Drama, Seizoen 7 Aflevering 18 van 22 A Deep Blue Goodbye Frank Reagan is hoofd van het New York Police Department. Hij. Angelo Rules: Animatie, Aflevering 32 van 46 De Perfecte Dag Angelo besluit met een serie wederdiensten de perfecte dag te plannen..

Plannen op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 20:30 My Big Fat Greek Wedding IMDb: 6.5

IMDB * 6.5 - Comedy, My Big Fat Greek Wedding is een Amerikaanse en Canadese romantische komedie uit het jaar 2002. De hoofdrollen worden vertolkt door Nia Vardalos, John Corbett en Joey Fatone. Toula Portokalos is een dertigjarige Griekse vrouw uit ...

My Big Fat Greek Wedding is een Amerikaanse en Canadese romantische komedie uit het jaar 2002. De hoofdrollen worden vertolkt door Nia Vardalos, John Corbett en Joey Fatone. Toula Portokalos is een dertigjarige Griekse vrouw uit Chicago. Haar vader hoopt dat ze snel een leuke Griekse man zal vinden. Maar Toula heeft andere plannen in het leven. Nadat ze het reisagentschap van haar tante overneemt, leert ze Ian Miller kennen. Ian voldoet volledig aan Toula's ideaalbeeld. Hij heeft alleen zijn nationaliteit niet mee om indruk te maken op zijn toekomstige schoonfamilie. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/my-big-fat-greek-wedding

Vandaag | 22:55 Blue Bloods

Seizoen 7 - Aflevering 18 van 22 - A Deep Blue Goodbye Frank Reagan is hoofd van het New York Police Department. Hij gaat met zijn afdeling net zo slim te werk als met zijn familie, die ook werkzaam zijn bij de politie van New York. Ook al hebben de familieleden een hechte band, de verschillende generaties hebben zo hun eigen werkwijze. Een ex-NYPD-officier wordt vermist nadat hij Danny op de hoogte heeft gebracht van haar plannen om de vrouw die zij en haar partner ten onrechte hebben veroordeeld, goed te maken.

Morgen | 16:03 Next Level

Aflevering 7 Informatief programma waarin ondernemers aan de hand van succesvolle cases openhartig over hun product of dienst, partnership en toekomstplannen vertellen. Een deskundige deelt de laatste ontwikkelingen in de branche die centraal staat en onderbouwt deze met feiten en cijfers. Ook wordt antwoord gegeven op vragen van zowel de zakelijke kijker als de consument. Na de uitzending is er de mogelijkheid om de discussie verder te volgen via social media.

Overmorgen | 12:50 Peter Pan

Seizoen 1 - Aflevering 25 van 26 - De slag om Londen - KRO-NCRV Door koffie te drinken wordt Tinkerbell opgesplitst in vier verschillende Tinkerbells. Eén van de Tinkerbells zoekt Kapitein Haak op en vraagt hem om met haar mee te gaan naar Londen en Wendy uit te schakelen. Alleen heeft kapitein Haak hele andere plannen.

Overmorgen | 15:54 Het Regent Gehaktballen

Aflevering 39 Animatieserie over de scholier Flint Lockwood, die graag uitvinder wil worden. Flint woont in een stad waar alles om sardientjes draait, maar hij heeft andere toekomstplannen en hoopt de wereld te veranderen met zijn uitvindingen. Flint beleeft grappige en spannende avonturen met zijn beste vriendin, Sam Sparks, die droomt van een carrière als meteoroloog.

Overmorgen | 22:50 Kruispunt

Seizoen 2020 - Aflevering 21 van 23 - (Bijna) failliet door Corona - KRO-NCRV De eerste coronafaillissementen zijn inmiddels een feit, maar de grote golf moet nog komen. Somberheid en angst overheersen in ondernemend Nederland, blijkt uit CBS-onderzoek: bijna de helft van de 1,8 miljoen bedrijven in Nederland vreest een faillissement als de crisis nog lang aanhoudt. Faillissementsexperts denken dat er in ieder geval zo'n 150.000 bedrijven gaan omvallen. Kruispunt laat drie ondernemers aan het woord die door de coronacrisis in grote problemen kwamen. Ria en Pieter Thelen staan aan het hoofd van modecentrum Thelen in Limburg. Na 143 jaar sluit het familiebedrijf de deuren. Met een grote faillissementsverkoop ('Buy-Bye') nemen ze afscheid van hun vaste klanten. Siebe Pel maakte zijn jongensdroom waar met de oprichting van Bus & Coach Trade BV, maar corona legde de handel in tweedehandsbussen stil. In een lege bedrijfshal vertelt hij over zijn toekomstplannen. 'Vooruit is de weg', is zijn levensmotto; ondanks zijn faillissement zit hij niet bij de pakken neer. 'Al voeg ik er nu wel aan toe: 'Armoede houdt me netjes.' En Hellen Vyant, eigenaresse van een schoonheidssalon, kon tot haar grote blijdschap op 12 mei weer open, maar ligt wakker van de schulden die ze door de coronacrisis heeft opgebouwd. 'Ga ik het redden? De onzekerheid over de toekomst voelt soms als een strop om mijn nek.' De drie ondernemers praten over hun financiële zorgen, het afscheid van hun bedrijf en de vraag: hoe nu verder?

Di 9 juni 2020 | 00:15 The Young Pope

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 10 Voiello zet zijn geheime campagne tegen de paus voort. Het lukt hem om iemand voor zijn karretje te spannen. Ondertussen komt de paus met radicale plannen voor de kerk.

Di 9 juni 2020 | 12:15 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Aflevering 62 van 78 - De Olympische Spelen - KRO-NCRV De Vikingen reizen af naar Andalusië om mee te doen met de Olympische Spelen. Verschillende landen staan klaar om de vriendschappelijke competitie met elkaar aan te gaan. Alleen Gaudio en zijn Gaucho's hebben andere plannen, en zijn niet van plan om de wedstrijd op een eerlijke manier te winnen.

Di 9 juni 2020 | 12:30 Next Level

Aflevering 7 Informatief programma waarin ondernemers aan de hand van succesvolle cases openhartig over hun product of dienst, partnership en toekomstplannen vertellen. Een deskundige deelt de laatste ontwikkelingen in de branche die centraal staat en onderbouwt deze met feiten en cijfers. Ook wordt antwoord gegeven op vragen van zowel de zakelijke kijker als de consument. Na de uitzending is er de mogelijkheid om de discussie verder te volgen via social media.

Di 9 juni 2020 | 15:54 Het Regent Gehaktballen

Aflevering 40 Animatieserie over de scholier Flint Lockwood, die graag uitvinder wil worden. Flint woont in een stad waar alles om sardientjes draait, maar hij heeft andere toekomstplannen en hoopt de wereld te veranderen met zijn uitvindingen. Flint beleeft grappige en spannende avonturen met zijn beste vriendin, Sam Sparks, die droomt van een carrière als meteoroloog.

Plannen op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 09:05 EenVandaag: o.a. kritiek commissie-Remkes op stikstofbeleid

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Stevige kritiek commissie Remkes op stikstofbeleid: plannen ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Stevige kritiek commissie-Remkes op stikstofbeleid: plannen vrijblijvend en onvoldoende ambitieus De nieuwe stikstofaanpak van het kabinet is te vrijblijvend en niet ambitieus genoeg. Met dat scherpe oordeel komt een commissie onder leiding van VVD-prominent Johan Remkes. Het kabinet vroeg Remkes, nu nog burgemeester van Den Haag, vorig jaar september om advies, nadat de Raad van State een paar maanden eerder het Nederlandse stikstofbeleid volledig onderuit had gehaald. Dat zogenoemde Programma Aanpak Stikstof (PAS) had een dubbel doel: de kwetsbare natuur in ons land beschermen én ruimte maken voor nieuwe economische activiteiten. Maar in dat eerste doel faalde het beleid, oordeelde de hoogste bestuursrechter. Wat is wijs op reis na 15 juni? 'Bereid je vakantie goed voor en ga niet op de bonnefooi' Deze zomer kun je, ondanks de coronacrisis, toch op vakantie naar een ander land. Maar wel op eigen risico, benadrukt het ministerie van Buitenlandse Zaken. "Zorg dat je goed voorbereid bent, ga niet op de bonnefooi." Woensdag werd bekend dat vanaf 15 juni het reisadvies van sommige landen van oranje naar geel gaat. Dat betekent dat reizen zonder noodzaak naar het buitenland vanaf dan weer kan. Maar, op reis gaan in coronatijd is niet zonder risico's. 'Proces tegen Ridouan Taghi loopt vertraging op nu kroongetuige dreigt te stoppen met verklaren' Kroongetuige Nabil B. wil zich laten bijstaan door advocaat Peter Schouten en Peter R. de Vries. Maar het Openbaar Ministerie zou daar voor zijn gaan liggen. Nabil B. wil nu stoppen met verklaren in het proces tegen RIdouan Taghi. Dat zeggen Peter R. de Vries en advocaat Peter Schouten op een persconferentie. Nabil B. zou al maanden geleden hebben aangegeven dat hij zich wil laten bijstaan door zowel Schouten als De Vries en niet door een van hen. Het is voor hem allebei of niets, zo zei Peter R. de Vries in de persconferentie vanmiddag. Coronacrisis vergroot ongelijkheid, vrouwen leveren meer werk in dan mannen Een virus kan niet discrimineren, maar sommige groepen in de samenleving worden harder getroffen dan anderen. Zo moeten vrouwen in deze crisis relatief meer arbeidsuren inleveren dan mannen, althans, dat beweert SER-voorzitter Mariette Hamer. Klopt dit? Vrouwen zijn volgens haar in de coronacrisis minder gaan werken dan dat mannen dat zijn gaan doen door de crisis. "We zien als eerste weer de gewerkte uren van vrouwen teruglopen", zei Hamer in de talkshow M.

Vandaag | 11:00 Say Yes to the Dress UK

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Double Trouble Laura wil een totaal andere jurk dan de baljurk die haar zuster op haar bruiloft droeg. Joanna wil een sexy jurk, maar haar tienjarige dochter Mia heeft andere plannen.

Vandaag | 12:31 'Allo 'Allo!

Seizoen 5, Aflevering 8 - The Arrival of the Long-Distance Duck. De RAF stuurt een speciale langeafstandseend die de microfilm met de invasieplannen naar Londen kan brengen. René doet de catering voor de generaals en zal dan dus de foto's van de geheime plannen kunnen nemen.

Vandaag | 14:00 Van Jonge Leu....

Regiosoap, tweede serie, aflevering 24 (slot). Alwie keert terug naar huis. Hij heeft veel uit te leggen maar uiteindelijk vergeeft Patricia hem. Ze is blij dat hij weer thuis is, al wordt er wel een duidelijke taakverdeling gemaakt. Mans en Maria besluiten op het laatste moment niet naar Lourdes te gaan. Ze laten dezelfde dag nog Geertje dopen bij het Mariakapelletje. De hele familie is bij deze bijzondere gelegenheid aanwezig. Tijdens de doop wordt Monkie’s aandacht plotseling getrokken door een veulen met een kaartje om de hals. Elvis beraamt een plan om Hein en Lineke te dwingen de boerderij te verkopen aan de Wildspiekers. Janis en Elvis hebben hun ruzie bijgelegd en vertrekken naar Memphis om hun ouders te ontvluchten. Wat ze niet weten, is dat Hein en Lineke ook plannen hebben om naar Memphis te gaan…

Vandaag | 15:00 Extreme Engineering

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Peru Dam De nieuwe tunnel door de Andes, die ontworpen is om de landbouw in het westen van Peru te verbeteren, wordt een van de diepste ter wereld. Danny verkent de ingrijpende plannen.

Vandaag | 16:50 Family Guy

Seizoen 15 - Aflevering 8 - Carter and Tricia Carter koopt de Pawtucket Patriot brouwerij en besluit te gaan bezuinigen. Peter hoort van de plannen en vertelt door aan onderzoeksjournalist Tricia Takanawa dat Carter van plan is giftig materiaal te gebruiken voor de bierblikjes.

Vandaag | 21:26 Ridiculousness

Seizoen 15 - Aflevering 37 - DaniLeigh In deze aflevering van Ridiculousness krijgen Rob, Steelo en Chanel bezoek van DaniLeigh. Hoe komt men op Slechte Plannen? Soms is het voor achtergrondsterren Tijd Om Solo Te Gaan. En ze eren de koning van de jungle in Leeuwenvibes.

Morgen | 01:50 Angelo Rules

Aflevering 32 van 46 - De Perfecte Dag Angelo besluit met een serie wederdiensten de perfecte dag te plannen. Maar dat gaat niet zonder kleerscheuren!

Morgen | 09:33 Costa!

Zon, zee, seks en een prins (deel 4) De prins heeft nog steeds een oogje op Monica en haalt alles uit de kast om haar te veroveren. Hij koopt zelfs de Costa! voor haar. De anderen geloven het niet als Monica hen op het hart drukt dat ze niks wist van de plannen van de prins. Dan gebeurt er iets waar iedereen heel blij mee is.

Morgen | 10:22 Drain The Oceans

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 10 - Nazi Secrets We denken veel te weten over Hitlers megalomane plannen, maar over zijn geheime oorlog op de wereldzeeën is weinig bekend. In Drain the Oceans gaan archeologen en historici op onderzoek uit.

Morgen | 11:10 Without a Trace

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Last Call Alan Reynolds, veroordeeld voor fraude, wordt ontvoerd op weg naar een proces waar hij zou getuigen tegen een voormalige collega. Maar heeft die getuigenis wel iets te maken met zijn verdwijning? Reynolds blijkt immers plannen te hebben om een bank te overvallen, al strookt dit op het eerste gezicht niet met zijn reputatie als voorbeeldige gevangene. Het lijkt erop dat het om een georganiseerde ontsnapping gaat, al wil het team zich niet blind staren op deze piste.

Morgen | 11:15 Extreme Engineering

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Peru Dam De nieuwe tunnel door de Andes, die ontworpen is om de landbouw in het westen van Peru te verbeteren, wordt een van de diepste ter wereld. Danny verkent de ingrijpende plannen.

Morgen | 16:26 Gravity Falls

De opkomst van Gideon Nu hij de akte van de Raadselhut in handen heeft, onthult Gideon met veel bombarie zijn plannen om de Raadselhut om te toveren tot Gideonland.

Morgen | 18:45 Extreme Engineering

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Peru Dam De nieuwe tunnel door de Andes, die ontworpen is om de landbouw in het westen van Peru te verbeteren, wordt een van de diepste ter wereld. Danny verkent de ingrijpende plannen.

Morgen | 18:55 CSI: Crime Scene Investigation

Seizoen 6 - Secrets & Flies De jonge moeder Christina Adalian wordt dood teruggevonden. De met bloed bespatte revolver ligt in de buurt van haar lichaam wanneer haar zus Lana de gruwelijke ontdekking doet en de politie verwittigt. Het CSI-team komt onmiddellijk ter plekke. Wijst de afscheidsboodschap op zelfmoord of is hier meer gaande? Catherine en Sara zijn ervan overtuigd dat de vrouw geen zelfmoordplannen had.

Morgen | 19:00 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Aflevering 62 van 78 - De Olympische Spelen - KRO-NCRV De Vikingen reizen af naar Andalusië om mee te doen met de Olympische Spelen. Verschillende landen staan klaar om de vriendschappelijke competitie met elkaar aan te gaan. Alleen Gaudio en zijn Gaucho's hebben andere plannen, en zijn niet van plan om de wedstrijd op een eerlijke manier te winnen.

Morgen | 20:05 Scarface IMDb: 8.3

Morgen - IMDB * 8.3 - Misdaad, Film, Cubaanse bootvluchteling Tony Montana is een kleine crimineel met grote plannen in de VS. Nadat hij een werkvergunning heeft gekregen en ervaring heeft opgedaan, door een tijdje de klusjes van anderen te hebben ...

Cubaanse bootvluchteling Tony Montana is een kleine crimineel met grote plannen in de VS. Nadat hij een werkvergunning heeft gekregen en ervaring heeft opgedaan, door een tijdje de klusjes van anderen te hebben opgelost, begint hij z`n eigen zaak op te bouwen. Als het grote geld binnenstroomt heeft de plaatselijke misdaadbestrijding het al snel op hem gemunt. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/scarface

Morgen | 23:56 Ridiculousness

Seizoen 15 - Aflevering 37 - DaniLeigh In deze aflevering van Ridiculousness krijgen Rob, Steelo en Chanel bezoek van DaniLeigh. Hoe komt men op Slechte Plannen? Soms is het voor achtergrondsterren Tijd Om Solo Te Gaan. En ze eren de koning van de jungle in Leeuwenvibes.

Overmorgen | 00:05 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 811 - Visie Gumball en Darwin ontdekken een manifest dat Alan heeft geschreven. Hierin staat dat hij schoolpresident wil worden en de wereld wil veroveren om die vervolgens onder dwang te verlossen van verdriet. Als Gumball en Darwin Alan willen tegenhouden weet die hen in eerste instantie te overtuigen van hun ongelijk. Maar dan blijkt Alan wel degelijk dat soort plannen te hebben en rekent Gumball met hem af.

Overmorgen | 00:45 Star Wars: Rogue One IMDb: 7.8

Morgen - IMDB * 7.8 - Film, De film speelt zich af voor Episode IV A New Hope. Galen Erso is een gewaardeerde wetenschapper van het net opgerichte Galactische Keizerrijk. Zijn genialiteit was van cruciaal belang voor de technologische ontwikkeling ...

De film speelt zich af voor Episode IV - A New Hope. Galen Erso is een gewaardeerde wetenschapper van het net opgerichte Galactische Keizerrijk. Zijn genialiteit was van cruciaal belang voor de technologische ontwikkeling van de Ster des Doods. Hoewel hij tegenstander van het Keizerrijk is, ziet hij geen andere mogelijkheid dan medewerking te verlenen. Hij ziet toch kans om de plannen van het Keizerrijk te saboteren en zijn acties kenbaar te maken aan het verzet. Hierop probeert een eigenzinnige groep rebellen een wanhopige missie uit te voeren. Die wil de plannen voor Ster des Doods stelen, voordat deze kan worden gebruikt om de heerschappij van de keizer af te dwingen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/star-wars-rogue-one

Overmorgen | 01:00 Snowfall

Seizoen 1 - Slow Hand Franklin wil zijn geld terug en zint op wraak. Hij heeft echter hulp nodig, en Leon denkt daarvoor de geknipte persoon te kennen. Alejandro en Teddy hebben een grootse wapendeal opgezet, maar Teddy moet zijn verwachtingen bijstellen en de plannen wijzigen. En dan krijgt hij een onverwachte bezoeker... Oso, Pedro en Lucia hebben dringend een zondebok nodig om Ramiro en het kartel op een dwaalspoor te brengen, of hun hele plan zal in duigen vallen.

Overmorgen | 12:15 Henry Danger

Seizoen 4 - Aflevering 20 - Captain Man-kini Captain Man verwisselt van lichaam met Frankini om de snode plannen van Go-Bro tegen te houden.

Overmorgen | 14:33 'Allo 'Allo!

Seizoen 5, Aflevering 9 - Watch the Birdie. De invasieplannen zijn nog steeds niet gefotografeerd en de eend is ontsnapt. René moet de foto's maken op de bijeenkomst van de Duitse generaals. De Gestapo denkt nog steeds dat de generaals Hitler willen vermoorden.

Overmorgen | 14:45 Outdaughtered

Seizoen 3 - Aflevering 5 - It's Beginning To Look A Lot Like Quintmas Danielle en Adam willen een fijne kerst voor hun dochters. Maar wanneer de plannen in het water vallen, zakt Danielle de moed in de schoenen. Kan ze al die stress wel aan.

Overmorgen | 17:40 The Middle

Seizoen 9 - Vive La Hecks Axl keert terug van zijn vakantie in Europa. Mike wil dat hij een job zoekt, maar Frankie vindt dat Mike hem tijd en ruimte moet geven. Sue heeft de hele zomer bij Spudsy's gewerkt en besluit daarom om een hele zomer aan plezier in twee dagen te plannen. De relatie van Brick en Cindy neemt een onverwachte wending en Frankie is wanhopig op zoek naar een voorwerp om in de tijdscapsule te stoppen.

Overmorgen | 23:57 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 52 - Grote Zus Sam / Perfecte Chemie Patrick krijgt zijn long lost sister op bezoek. // Plankton gebruikt Sandy voor zijn duivelse plannen. Hij wil een uitvinding van hem combineren met een vinding van haar.

Di 9 juni 2020 | 02:02 'Allo 'Allo!

Seizoen 5, Aflevering 9 - Watch the Birdie. De invasieplannen zijn nog steeds niet gefotografeerd en de eend is ontsnapt. René moet de foto's maken op de bijeenkomst van de Duitse generaals. De Gestapo denkt nog steeds dat de generaals Hitler willen vermoorden.

Di 9 juni 2020 | 03:10 The Fall of the Krays

Overmorgen - Film, Het vervolg van The Rise of the Krays (2015). De wankele geestelijke toestand van de Kray broers zorgt voor onzekerheid in hun bedrijfsplannen. Nu hun imperium is opgezet moeten de broers ervoor vechten om hun bedrijf en hun ...

Het vervolg van The Rise of the Krays (2015). De wankele geestelijke toestand van de Kray broers zorgt voor onzekerheid in hun bedrijfsplannen. Nu hun imperium is opgezet moeten de broers ervoor vechten om hun bedrijf en hun beruchte status te behouden. De obsessie van een politieagent voor de broers zorgt ervoor dat Ronnie en Reggie hem op een dwaalspoor moeten zetten om hem af te leiden van hun gevaarlijke geestelijke toestand.

Di 9 juni 2020 | 07:00 'Allo 'Allo!

Seizoen 5, Aflevering 9 - Watch the Birdie. De invasieplannen zijn nog steeds niet gefotografeerd en de eend is ontsnapt. René moet de foto's maken op de bijeenkomst van de Duitse generaals. De Gestapo denkt nog steeds dat de generaals Hitler willen vermoorden.

Di 9 juni 2020 | 08:00 The Middle

Seizoen 9 - Vive La Hecks Axl keert terug van zijn vakantie in Europa. Mike wil dat hij een job zoekt, maar Frankie vindt dat Mike hem tijd en ruimte moet geven. Sue heeft de hele zomer bij Spudsy's gewerkt en besluit daarom om een hele zomer aan plezier in twee dagen te plannen. De relatie van Brick en Cindy neemt een onverwachte wending en Frankie is wanhopig op zoek naar een voorwerp om in de tijdscapsule te stoppen.

Di 9 juni 2020 | 15:51 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Dazzle's ca-taart-strofe! / Crickets eerste lunchmenu Dazzle runt vandaag in haar eentje Butterbean’s Cafe. Het is wel heel veel werk in je eentje. // Cricket mag vandaag voor het eerst in haar eentje het lunchmenu samenstellen. Uiteraard probeert mevrouw Marmalady haar plannen te dwarsbomen.

Di 9 juni 2020 | 17:26 City Avonturen

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Paradeurs De astronauten zijn bij Mars aangekomen en willen hun voertuig lanceren, maar Tippy Portier heeft andere plannen.

Di 9 juni 2020 | 21:00 The Onedin Line

Seizoen 6, Aflevering 2 - Collision Course. In seizoen 6 van The Onedin Line heeft Robert Onedin uitbreidingsplannen, maar hij overlijdt voordat hij ze kan uitvoeren. William Frazer staat nu aan het hoofd van de Frazer Line. Hij luistert echter alleen naar de nieuwe bankeigenaar, die hij volledig vertrouwt. Dit tot ergernis van zijn ouders, die terecht vermoeden dat de man alleen maar uit is op zijn eigen gewin. Letty is zwanger en James vreest voor haar leven. Ze krijgt een zoon, maar de baby overlijdt al snel. Ook Charlotte raakt ongewild zwanger.

Di 9 juni 2020 | 23:00 Ultimate Survival WWII

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 6 - Frozen Nazi Escape Hazen Audel trotseert het grootste plateau in Europa om in de voetsporen te treden van de Noorse commando's die Hitlers plannen voor een atoombom hebben gedwarsboomd.

Wo 10 juni 2020 | 00:31 City Avonturen

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Paradeurs De astronauten zijn bij Mars aangekomen en willen hun voertuig lanceren, maar Tippy Portier heeft andere plannen.

Wo 10 juni 2020 | 01:30 Angelo Rules

Aflevering 32 van 46 - De Perfecte Dag Angelo besluit met een serie wederdiensten de perfecte dag te plannen. Maar dat gaat niet zonder kleerscheuren!

Wo 10 juni 2020 | 02:07 Kiva Kan Het!

Seizoen 1 - Aflevering 39 - Zee der Rust Omie is op zoek naar een rustige plek om haar yoga te doen, maar de stratenmakers buiten hebben andere plannen.

Wo 10 juni 2020 | 05:48 Kiva Kan Het!

Seizoen 1 - Aflevering 39 - Zee der Rust Omie is op zoek naar een rustige plek om haar yoga te doen, maar de stratenmakers buiten hebben andere plannen.

Wo 10 juni 2020 | 12:47 Teen Mom Australia

Seizoen 1 - Aflevering 6 - The Wedding Singer Sita is bang dat haar stem niet goed genoeg is om op Krissy's bruiloft te zingen. Ammi besluit om een gender reveal-feestje te plannen voor baby nummer twee. Georgie onthult dat ze een nieuwe vriend heeft.

Wo 10 juni 2020 | 14:55 Catfish: The TV Show

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Alante & Nevaeh Alante maakt al acht jaar lang plannen met zijn online liefde Nevaeh. Ze is perfect, maar het zit Alante niet lekker dat ze regelmatig verdwijnt. Nev en Max helpen de waarheid boven water te halen.

 Meer