Plan op tv (tv-tips)

Vandaag | 20:30 Magic Mike XXL

Komedie, Drie jaar zijn verstreken sinds Mike de stripperwereld vaarwel zei. De overgebleven 'Kings of Tampa' staan nu ook op het punt om de handdoek in de ring te gooien. Maar ze willen niet in stilte afscheid nemen en plannen een groots optreden ...

Drie jaar zijn verstreken sinds Mike de stripperwereld vaarwel zei. De overgebleven 'Kings of Tampa' staan nu ook op het punt om de handdoek in de ring te gooien. Maar ze willen niet in stilte afscheid nemen en plannen een groots optreden in Myrtle Beach, samen met de legendarische Magic Mike. Op weg naar hun laatste optreden stoppen ze in Jacksonville en Savannah voor wat proefoptredens. Daar leren ze nieuwe mensen kennen, komen ze op de proppen met wat nieuwe moves en schudden ze op een verrassende manier het verleden van zich af. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/magic-mike-xxl

Wo 20 november 2019 | 20:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6128 - Nederlandse soap. Linda hoopt dat Rover en Kimberly hun reisplannen uitstellen. Om wat zekerder te zijn, praat ze op Kimberly in. Nina wordt boos op Daan als hij geen geduld voor haar kan opbrengen. Ze lucht haar hart bij Shanti. Rik krijgt een geheim van Daan te horen.

Ma 25 november 2019 | 20:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6131 - Nederlandse soap. Janine wordt keihard geconfronteerd met een onmogelijke keuze. Nina regelt iets leuks voor Bing, maar hij kan haar eerdere uitspraken niet van zich af zetten. Linda wordt overvallen door verbouwingsplannen van Anton.

Overmorgen | 21:30 Terug: Gold Rush - White Water

Overmorgen - Two Teams, One Dream, Vanavond start het derde seizoen van 'Gold Rush: White Water' op Discovery, elke ...

Vanavond start het derde seizoen van 'Gold Rush: White Water' op Discovery, elke maandag om 21:30 uur. Dustin Hurt denkt dat hij samen met zijn vader Fred een stuk meer goud uit de wateren van McKinley Creek kan halen dan vorig seizoen. Bekijk op welk kanaal Discovery bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4311/kanaal-discovery. Plannen Dustin heeft zijn zinnen gezet op een nieuwe en nog gevaarlijkere waterstroom bij Cahoon Creek om daar onder water te gaan mijnen. Vader Fred heeft echter andere plannen en gelooft dat hoger in de bergen van de Chilkat Mountains nog meer goud te vinden is. Daar waar de bron ligt. Samenwerking Ze worden het niet eens, wat betekent dat vader en zoon na tien jaar samenwerking nu elk hun eigen weg gaan. Dubbele kans op het vinden van goud, maar ook twee keer zoveel kans op een fataal ongeluk. Risico De twee zijn bereid om veel risico te nemen bij het vinden van goud. En nu ze elk met een kleinere crew werken, is er minder onderlinge steun.

Je vindt hier de programma's van Plan op tv We hebben de volgende programma's voor Plan Magic Mike XXL: Komedie, Drie jaar zijn verstreken sinds Mike de stripperwereld vaarwel zei. De overgebleven 'Kings of Tampa' staan nu ook op het punt om de handdoek in de ring te gooien. Maar ze willen niet in stilte afscheid nemen en plannen een groots optreden. Goede Tijden, Slechte Tijden: 20/11 - Soap, Seizoen 43 Aflevering 6128 Nederlandse soap. Linda hoopt dat Rover en Kimberly hun reisplannen. Goede Tijden, Slechte Tijden: 25/11 - Soap, Seizoen 43 Aflevering 6131 Nederlandse soap. Janine wordt keihard geconfronteerd met een onmogelijke. Terug: Gold Rush - White Water: Overmorgen - Two Teams, One Dream, Vanavond start het derde seizoen van 'Gold Rush: White Water' op Discovery, elke. Independence Day: Independence Day, 2 juli. Twee dagen voor de herdenking van de Onafhankelijkheid van de Verenigde Staten verbreekt een onverklaarbare storing alle satelliet , computer , telefoon en radioverbindingen. Immense schaduwen van gigantische ruimteschepen. Dying in Athens: Wanneer hoogleraar kunstgeschiedenis ongeneeslijk ziek wordt verklaard, probeert hij tijdens zijn laatste paar maanden de waarheid en de leugens onder ogen te zien die hem zijn hele leven achtervolgd hebben. Zijn drie grote liefdes echtgenoot en. Superstructures: Engineering Marvels: Seizoen 1 Aflevering 6 Giant Car Plant: De Wolfsburg autofabriek in Duitsland is de grootste ter wereld. In deze. Guardians of the Galaxy: A boy abducted by aliens grows up to be an interstellar mercenary. He and a band of misfits break out of a prison space. Pose: Seizoen 2 Aflevering 7 Blow: The House of Evangelista are set to kill two birds with one stone, as they plan a press. Cordon: Dramaserie, Seizoen 2 Aflevering 5 Belgische dramaserie. Het wordt verpleegster Cynthia stilaan duidelijk wat men met.

Plan op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 23:45 Cordon

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Belgische dramaserie. Het wordt verpleegster Cynthia stilaan duidelijk wat men met Tyl, die immuun was voor het virus, van plan is. De transitperiode loopt af en dus mogen de eerste mensen weldra uit het cordon. Maar de buitenwereld protesteert uit angst. Nald merkt te laat dat ook Jana zal worden vrijgelaten. De spanning is te snijden. En dan loopt het grondig mis...

Morgen | 07:33 Zigby

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Britse 3D-animatieserie. Zigby en de wilde klimplant. Nijlpaard Celine is met vakantie en heeft aan Zigby gevraagd op haar tuin te letten. Ondanks Zigby's goede voornemens goed voor de planten te zorgen, groeit Celine's klimplant helemaal verkeerd. Zigby hoopt het nog in orde te krijgen voor Celine terugkomt en schakelt de hulp in van rups Chompy.

Morgen | 09:34 Big Hero 6

Amerikaanse animatieserie. Nummer 188. Hiro Hamada raakt betrokken bij een crimineel plan dat de hectische, hightechstad San Fransokyo dreigt te vernietigen.

Morgen | 09:35 De Grote Tuinverbouwing

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Magazine waarin mensen verrast worden met een getransformeerde tuin en interieur. In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzondere gerechten van de barbecue. In de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' toert Lodewijk wekelijks in zijn speciale bus door het land om de mensen op een plezierige manier te leren over duurzaamheid. In verschillende woonwijken laat hij de bewoners zien hoe makkelijk en simpel het is om met groen aan de slag te gaan. Ook toont Lodewijk verschillende trucjes hoe je bijvoorbeeld eenvoudig het regenwater kan afkoppelen van het riool. Daarnaast bezoekt hij scholen om kinderen bewustwording van duurzaamheid mee te geven. Tuinicoon Rob Verlinden reist in zijn rubriek 'Robs Wereld' door zowel Nederland als het buitenland op zoek naar de meeste bijzondere planten.

Morgen | 17:00 Next Level

Informatief programma waarin ondernemers aan de hand van succesvolle cases openhartig over hun product of dienst, partnerships en toekomstplannen vertellen. Een deskundige deelt de laatste ontwikkelingen in de branche die centraal staat en onderbouwt deze met feiten en cijfers. Ook wordt antwoord gegeven op vragen van zowel de zakelijke kijker als de consument. Na de uitzending is er de mogelijkheid om de discussie verder te volgen via social media.

Morgen | 17:10 Planet Earth

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Natuurdocumentairereeks over het leven op onze planeet. Graslanden. Graslanden bedekken een kwart van het landoppervlak en bieden voedsel aan grote hoeveelheden dieren. Er bestaan zo'n 10.000 soorten gras en grasvlaktes komen voor van de evenaar tot de arctische gebieden. In deze aflevering maken we kennis met de bizarre en uiterst schuchtere Aziatische saiga-antilope in de steppe van Kazachstan. We zien ook hoe moerasleeuwen in de Okavango-delta van Botswana de confrontatie aangaan met gevaarlijke Kaapse buffels. Kleine bijeneters rijden als volleerde jockeys mee op de rug van struisvogels. In het noorden van Canada zien we dan weer hoe grote kuddes rendieren tijdens hun jaarlijks trek worden belaagd door hun eeuwige vijanden, de wolven. Verder ook beelden van olifanten in India, maar ook termieten in Australië, bladsnijdersmieren in Argentinië en miereneters in Brazilië.

Morgen | 22:20 Reizen Waes

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Realityreeks waarin Tom Waes naar landen reist die de toerist liever links laat liggen. China (deel 2). In het tweede deel van zijn tocht door China rijdt Tom verder richting de grens met Tibet. Dat hij daarmee een betwist gebied nadert, wordt al snel duidelijk. Hoe dichter bij Tibet, hoe meer last Tom krijgt met controle en censuur van de Chinese overheid. Hij ziet zich zelfs genoodzaakt om zijn reisplan hier en daar bij te sturen. Hoe dan ook, Tom zet door. Gelukkig, want ook de laatste 3.000 kilometer van zijn reis van oost naar west door China brengen hem langs heel wat onvergetelijke plekken.

Morgen | 22:40 De monitor

Aflevering 31 - Reportagemagazine dat onderzoek doet naar maatschappelijke kwesties, naar aanleiding van tips van de kijker. Boer en beleid. De landbouwsector is vervuilend en stoot veel stikstof uit. We moeten over op de kringlooplandbouw. Maar wat gaat dat betekenen voor onze landbouwsector en is het een realistisch streven?

Morgen | 23:20 NCIS: Los Angeles

Seizoen 11 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. A Bloody Brilliant Plan. Het NCIS-team moet zich met tegenzin richten op twee voormalige criminelen uit Engeland, Ricky Dorsey en Frankie Bolton. Een machtige wapenhandelaar kidnapt Ricky's dochter in een poging een gevaarlijk wapensysteem te bemachtigen.

Plan op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 21:00 Independence Day

Independence Day, 2 juli. Twee dagen voor de herdenking van de Onafhankelijkheid van de Verenigde Staten verbreekt een onverklaarbare storing alle satelliet , computer , telefoon en radioverbindingen. Immense schaduwen van gigantische ruimteschepen ...

2 juli. Twee dagen voor de herdenking van de Onafhankelijkheid van de Verenigde Staten verbreekt een onverklaarbare storing alle satelliet-, computer-, telefoon- en radioverbindingen. Immense schaduwen van gigantische ruimteschepen hangen plots boven alle grote steden van de planeet. 3 juli. Een groot deel van de Amerikanen verlaat de steden in een onbeschrijflijke paniek. Anderen blijven ter plaatse in de overtuiging dat de 'buitenaardse wezens' goede bedoelingen hebben. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/independence-day

Vandaag | 21:55 Dying in Athens

Wanneer hoogleraar kunstgeschiedenis ongeneeslijk ziek wordt verklaard, probeert hij tijdens zijn laatste paar maanden de waarheid en de leugens onder ogen te zien die hem zijn hele leven achtervolgd hebben. Zijn drie grote liefdes echtgenoot en ...

Wanneer hoogleraar kunstgeschiedenis ongeneeslijk ziek wordt verklaard, probeert hij tijdens zijn laatste paar maanden de waarheid en de leugens onder ogen te zien die hem zijn hele leven achtervolgd hebben. Zijn drie grote liefdes - echtgenoot en minnaressen - besluiten elkaar tot het einde toe bij te staan. Willen ze hem echt helpen of zijn ze van plan wraak te nemen?

Vandaag | 22:00 Superstructures: Engineering Marvels

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Giant Car Plant: De Wolfsburg-autofabriek in Duitsland is de grootste ter wereld. In deze aflevering kijken we naar de bouwtechnische aspecten van deze enorme fabriek.

Vandaag | 23:20 Guardians of the Galaxy

A boy abducted by aliens grows up to be an interstellar mercenary. He and a band of misfits break out of a prison space station with a plan to sell a mysterious orb to the highest bidder - but cross a warlord, who intends to turn it into a powerful weapon. Sci-fi adventure, starring Chris Pratt, Zoe Saldana and Dave Bautista, with the voices of Bradley Cooper and Vin Diesel.

Vandaag | 23:45 Pose

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Blow: The House of Evangelista are set to kill two birds with one stone, as they plan a press stunt aimed at raising Aids awareness and antagonising Frederica at the same time. Meanwhile, Angel is introduced to the less savoury sides of modelling. As her big break approaches, will she be able to stay on track?

Morgen | 00:50 Agnus Dei

De dertigjarige Peter leidt een wanhopig leven met zijn moeder Maria en haar man Stojan in een dorp in Servië. Peter wordt geboren uit een verboden liefde tussen zijn moeder Maria en de jonge Albanese man. Het is de periode waarin de betrekkingen ...

De dertigjarige Peter leidt een wanhopig leven met zijn moeder Maria en haar man Stojan in een dorp in Servië. Peter wordt geboren uit een verboden liefde tussen zijn moeder Maria en de jonge Albanese man. Het is de periode waarin de betrekkingen tussen Serviërs en Albanezen vijandig zijn. Peter wordt door zijn moeder en anderen gedwongen om naar het front te gaan, maar is van plan de oorlog te ontvluchten naar het Westen. Tijdens een gevaarlijke reis wordt hij door vijanden van beide kanten gevolgd.

Morgen | 01:10 Clangers (NTR)

Animatieserie die zich afspeelt op een blauwe planeet, waar de Clangers een soort muizenfamilie vormen met een geheel eigen taal.

Morgen | 01:30 Clangers (NTR)

Animatieserie die zich afspeelt op een blauwe planeet, waar de Clangers een soort muizenfamilie vormen met een geheel eigen taal.

Morgen | 02:40 The Charlotte Show

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Baby stapjes & Ruzie in Huize Herrie: Charlotte Crosby's realityshow is terug! Charlotte probeert te plannen wanneer ze kinderen wil met Josh, maar Josh vindt dat ze te snel gaat en al snel gaat alles mis. De ouders van Charlotte hebben een nieuw huis en geven een feestje.

Morgen | 03:30 Winx Club

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Inspiration of Sirenix: Nu Daphne haar lichamelijke vorm weer heeft aangenomen, moet ze erg wennen aan haar nieuwe ik. Intussen heeft Icy een listig plan bedacht om de Winx voor eens en altijd te vernietigen. De enige die de Winx kan helpen is Daphne, maar wanneer?

Morgen | 03:40 Sturm der Liebe

Romy is niet blij met de opmerkingen die Paul over Goran maakt. Paul vraagt raad aan Boris en die brengt hem op een romantisch idee. Zijn plan loopt echter niet zoals verwacht. Nils denkt dat Boris de ketting van Alicia gestolen heeft, maar die zweert onschuldig te zijn. Christoph denkt dan weer dat Xenia de dief is, maar Michael geeft haar een alibi. Werner vindt het geen goed idee dat Jessica draagmoeder wordt voor Robert en Eva.

Morgen | 03:40 The Extraordinary Adventures of Adèle Blanc-Sec

In het jaar 1912 vertrekt de onverschrokken journaliste Adèle Blanc Sec naar Egypte om oudheden te onderzoeken. Ze gaat tot het uiterste om haar doel te bereiken, zelfs al moet ze daarvoor afrekenen met een horde Egyptische mummies. Ondertussen ...

In het jaar 1912 vertrekt de onverschrokken journaliste Adèle Blanc-Sec naar Egypte om oudheden te onderzoeken. Ze gaat tot het uiterste om haar doel te bereiken, zelfs al moet ze daarvoor afrekenen met een horde Egyptische mummies. Ondertussen heerst er paniek in Parijs. Het ei van een pterodactylus, miljoenen jaren oud en weggestopt op een stoffige plank in het natuurhistorisch museum, is op mysterieuze wijze uitgekomen en het vliegende reptiel zaait terreur in de hoofdstad. Tijd voor de ondernemende Adèle Blanc-Sec om terug te keren.

Morgen | 03:55 Peaky Blinders

Thomas prepares to oust Billy Kimber at Worcester Racecourse, but secrets are revealed that force the Shelbys to face up to the problems that have divided them. Meanwhile, Campbell unleashes one last plan to destroy the Peaky Blinders and Grace finds herself with an impossible decision to make. Drama, starring Cillian Murphy and Sam Neill.

Morgen | 04:00 Hollyoaks Omnibus

Ste makes a new ally in his effort to leave Stuart and Jonny's organisation, but she fears their dangerous new plan. The net closes in on one of the suspects in Mercedes's shooting. Yasmine feels isolated in the build-up to Sami and Sinead's wedding. Edward is out to destroy Finn's chance of happiness.

Morgen | 04:24 How We Invented the World

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Planes: Het vliegtuig veranderde de wereld van het reizen. Kijk mee hoe de droom om te vliegen gerealiseerd werd door de gebroeders Wright, een reis naar de maan en een paar bevroren ogen.

Morgen | 05:35 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Een Dag Met Henry en...Een Narcis: Henry ontmoet een narcis. Hij maakt zich op voor de komst van nieuwe planten, maar deze arriveren een dag te vroeg. Henry wordt tuinman, hij poot de planten en moet in overleg met een luie regenwolk voor de bewatering.

Morgen | 06:30 Men in Black

Morgen - Jay (Will Smith) en Kay (Tommy Lee Jones) behoren tot de Men in Black: een speciale vreemdelingenpolitie eenheid van de Amerikaanse overheid. Zij zijn er om u te beschermen. U wist het misschien nog niet, maar onze planeet wordt al jaren ...

Jay (Will Smith) en Kay (Tommy Lee Jones) behoren tot de Men in Black: een speciale vreemdelingenpolitie-eenheid van de Amerikaanse overheid. Zij zijn er om u te beschermen. U wist het misschien nog niet, maar onze planeet wordt al jaren bezocht door buitenaardse wezens. De reden waarom u hier niet van op de hoogte bent is, omdat men bang is dat er paniek en massahysterie zal uitbreken onder de bevolking.

Morgen | 07:20 Clangers (NTR)

Animatieserie die zich afspeelt op een blauwe planeet, waar de Clangers een soort muizenfamilie vormen met een geheel eigen taal.

Morgen | 08:02 What Could Possibly Go Wrong?

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Jumbo Paper Plane: Grant en Kevin stijgen tot grote hoogte met een enorm papieren vliegtuig dat bijna 200 meter kan afleggen. En met behulp van pneumatiek maken ze het ultieme bierleveringssysteem.

Morgen | 08:05 Johnny Mnemonic

Morgen - 2021: De gehele wereld is gekoppeld aan het gigantische internet. Johnny (Keanu Reeves) heeft als opdracht gekregen om met een geïmplanteerde geheugenchip in z'n hoofd een grote hoeveelheid informatie vanuit Beijing te smokkelen. Een ...

2021: De gehele wereld is gekoppeld aan het gigantische internet. Johnny (Keanu Reeves) heeft als opdracht gekregen om met een geïmplanteerde geheugenchip in z'n hoofd een grote hoeveelheid informatie vanuit Beijing te smokkelen. Een groepering probeert de code uit Johnny's hoofd te downloaden om zo een ziekte te genezen waar een groot deel van de bevolking aan leidt.

Morgen | 10:10 The Tourist

Morgen - Tijdens een ongeplande reis naar Europa om zijn gebroken hart te laten helen, komt Frank (Johnny Depp) terecht in een flirterige ontmoeting met Elise (Angelina Jolie), een bijzondere vrouw die met opzet zijn pad kruist. Gesitueerd tegen het ...

Tijdens een ongeplande reis naar Europa om zijn gebroken hart te laten helen, komt Frank (Johnny Depp) terecht in een flirterige ontmoeting met Elise (Angelina Jolie), een bijzondere vrouw die met opzet zijn pad kruist. Gesitueerd tegen het prachtige decor van wereldsteden Parijs en Venetië ontwikkelt hun stormachtige romance zich in rap tempo, terwijl zij onbedoeld gemanoeuvreerd worden in een dodelijk kat en muisspel.

Morgen | 10:15 Shimmer & Shine

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Bling Bling / Gestaffineerd: Samira vertrouwt de meiden een speciale taak toe, om een hele bijzondere ketting naar de Geestjesjuwelier te brengen zodat 'ie schoongemaakt kan worden. Zeta denkt dat de ketting toverkracht bezit en besluit de ketting te stelen. De meiden doen er alles aan om hem terug te krijgen voor Zeta erachter komt welke speciale krachten de ketting bezit. Maar als ze Zeta uiteindelijk te slim af zijn, komt Samira terug en vertelt dat de ketting geen toverkracht heeft, hij is bijzonder omdat hij aan haar gegeven is door haar Geestjes-In-Training-Mentor. Samira splitst de ketting in drieën en geeft deze aan Shimmer, Shine en Leah. // Als Prinses Samira Shimmer, Shine en Leah wil laten zien hoe je transformaties uitvoert met haar staf, komt Zeta met een vals plannetje door de staf te stelen en alle geestjes in Zahramay Falls te veranderen in...kippen! Het is aan Shimmer, Shine en Leah om Samira's staf terug te halen en de geestjes te redden van een toekomst als kip!

Morgen | 11:40 Quantico

Enkele dagen voor de conventie probeert het team te vermijden dat Roarke de nodige stemmen ronselt. Hun plan valt echter in het water. Met de hulp van Will en Iris Chang besluiten ze voor een indirecte aanpak te kiezen om Roarke te ontmaskeren.

Morgen | 12:50 Clangers (NTR)

Animatieserie die zich afspeelt op een blauwe planeet, waar de Clangers een soort muizenfamilie vormen met een geheel eigen taal.

Morgen | 13:08 Mini Ninja´s

Sneeuwpret: Ashida´s plan vergt magie die de kleine meertjes uitdroogt.

Morgen | 14:26 Extreme Engineering

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Peru Dam: De nieuwe tunnel door de Andes, die ontworpen is om de landbouw in het westen van Peru te verbeteren, wordt een van de diepste ter wereld. Danny verkent de ingrijpende plannen.

Morgen | 14:33 Marvel´s Spider-Man

De opkomst van Doc Ock (Special Deel 3): Peter probeert Harry te overtuigen van z´n vaders boze plan.

Morgen | 17:00 Henry Danger

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Live & levensgevaarlijk: deel 1: Captain Man en Kid Danger worden door een beroemde vlogger uitgenodigd op een feest. Ze blijken echter de enige gasten te zijn en vlogger Frankini heeft heel andere plannen.

Morgen | 17:20 Men in Black

Morgen - Jay (Will Smith) en Kay (Tommy Lee Jones) behoren tot de Men in Black: een speciale vreemdelingenpolitie eenheid van de Amerikaanse overheid. Zij zijn er om u te beschermen. U wist het misschien nog niet, maar onze planeet wordt al jaren ...

Jay (Will Smith) en Kay (Tommy Lee Jones) behoren tot de Men in Black: een speciale vreemdelingenpolitie-eenheid van de Amerikaanse overheid. Zij zijn er om u te beschermen. U wist het misschien nog niet, maar onze planeet wordt al jaren bezocht door buitenaardse wezens. De reden waarom u hier niet van op de hoogte bent is, omdat men bang is dat er paniek en massahysterie zal uitbreken onder de bevolking.

Morgen | 17:30 Henry Danger

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Live & levensgevaarlijk: deel 2: Terwijl vlogger Frankini bezig is met zijn snode plan om tien miljoen kijkers te krijgen, proberen Charlotte en Schwoz te achterhalen waar ze Captain Man en Kid Danger kunnen redden. Ray en Henry zitten nog steeds gevangen in de broeken.

Morgen | 18:00 Agents of S.H.I.E.L.D

Coulson en zijn team haasten zich om het op te nemen tegen Hive. Ze strijden om de controle over de Inhumans. Dat is absoluut nodig, nu het dodelijke plan waarmee hun vijand het menselijk ras wil uitroeien, bekend is geworden.

Morgen | 19:00 De Diamant

De geschiedenis van de Bijbel en het heden zijn onderdeel van een groter plan. De God van Abraham, Isaak en Jakob is dezelfde God als de God van Emma, Sophie en Daan. Zij worden letterlijk en figuurlijk meegenomen op expeditie met archeologe Jennifer Guetta-Peersmann.

Morgen | 19:20 Quantico

Tijdens hun tweede week op de Farm leren de nieuwe rekruten van de CIA hoe ze bewaking moeten omzeilen. Ryan wordt tijdens de training in het geheim gevolgd. In het heden ontdekken ze dat de aanhangers van het Citizen's Liberation Front van plaats wisselen met sommige gijzelaars. Raina bedenkt een plan om de aanhangers te kunnen identificeren.

Morgen | 20:15 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Dazzle's ca-taart-strofe! / Crickets eerste lunchmenu: Dazzle runt vandaag in haar eentje Butterbean’s Cafe. Het is wel heel veel werk in je eentje. // Cricket mag vandaag voor het eerst in haar eentje het lunchmenu samenstellen. Uiteraard probeert mevrouw Marmalady haar plannen te dwarsbomen.

Morgen | 20:45 De Thundermans

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Een emotionele achtbaan: Max en Phoebe lokken een ruzie uit tussen Billy en Nora, zodat ze niet in een enge achtbaan hoeven. Maar dit plan loopt vreselijk uit de hand als de ruzie oncontroleerbaar escaleert.

Morgen | 21:00 Escape to the Chateau

Dick and Angel Strawbridge continue their adventures in France. At the start of the wedding season, Dick and Angel are at their busiest, with events booked through the summer. They set themselves the trickier-than-expected challenge of putting up a circus tent to keep the younger guests at the chateau happy. And Angel also has her sights set on transforming the gravelled area at the front of the chateau into a thing of beauty. Angel also has plans for a pair of giant aviaries. The whole family take a trip to Monet's stunning house and garden, and the plan for the chateau's very own water lily patch is hatched.

Morgen | 22:00 Clangers (NTR)

Animatieserie die zich afspeelt op een blauwe planeet, waar de Clangers een soort muizenfamilie vormen met een geheel eigen taal.

Morgen | 22:40 How the Universe Works

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Uranus & Neptune: Rise Of The Ice Giants: Uit nieuw onderzoek blijkt dat de planetaire migratie van ijsplaneten kan hebben bijgedragen aan het ontstaan van het leven op aarde. Waarom zijn deze ijsplaneten zo belangrijk?

Morgen | 22:43 Eating Out 3

Morgen - Romantische komedie. Net op het moment dat Casey heeft besloten zijn zoektocht naar een geschikte man op te geven, komt hij op een datingsite de knappe Zack tegen. Zijn hart smelt... Wanneer Casey's vriendin Tiffani van zijn crush hoort, ...

Romantische komedie. Net op het moment dat Casey heeft besloten zijn zoektocht naar een geschikte man op te geven, komt hij op een datingsite de knappe Zack tegen. Zijn hart smelt... Wanneer Casey's vriendin Tiffani van zijn crush hoort, besluit ze een plan te bedenken dat ervoor zal zorgen dat Zack zijn vriendje wordt. Tiffani helpt Casey een online profiel aan te maken, maar omdat Casey niet echt gespierd is, beluiten ze een sexy foto van Ryan, haar ex en gespierde stripper, te gebruiken. En het werkt... Zack valt als een blok voor 'Casey'... tot de echte Ryan opeens opduikt.

Morgen | 22:55 Piercing

Morgen - Gekweld door een mysterieuze aandrang staat Reed 's nachts over zijn kind gebogen, klaar om de baby te doden met een ijspriem... Om van die neigingen af te komen bedenkt hij een plan: een kamer boeken in een hotel, een escortdame bellen en ...

Gekweld door een mysterieuze aandrang staat Reed 's nachts over zijn kind gebogen, klaar om de baby te doden met een ijspriem... Om van die neigingen af te komen bedenkt hij een plan: een kamer boeken in een hotel, een escortdame bellen en het nietsvermoedende slachtoffer vermoorden. Een uitlaatklep voor zijn verderfelijke impulsen. Maar wanneer de intrigerende callgirl Jackie (Mia Wasikowska) plots de kamer binnenstapt, komt er een kink in de kabel. Wie is de kat en wie de muis in zijn spelletje? Is dit een koortsdroom? Voor de nacht voorbij is, zullen Reed en Jackie hun verbintenis met bloed bezegelen.

Morgen | 23:30 De Ludwigs

Seizoen 3 - Aflevering 6 - 306 - De sambalstreek: Een onbekend persoon sluipt het huis in. Olivier heeft een schatkaart, maar laat niets los. Benny, Yara en Sam bedenken een plan.

 Meer

Plan gemist

Gisteren 20:35 Slot: Flikken Rotterdam

Gisteren - Misdaadserie, In de laatste aflevering van dit vierde seizoen van Flikken Rotterdam lijkt de aanval op het ...

In de laatste aflevering van dit vierde seizoen van Flikken Rotterdam lijkt de aanval op het internet te lukken. Tweede plan Daniel heeft echter een tweede plan. Hij dreigt de kinderen, inmiddels voorzien van bomvesten, op te blazen. Gevecht Esther weet waartoe hij in staat is en pas als Dries en de collega's de kinderen veiligstellen, gaat ze het gevecht met Daniel aan.

Eergisteren 20:35 Nieuw: Dit zijn wij

Eergisteren - Dramaserie, In de nieuwe Nederlandse dramaserie 'Dit zijn wij' worden zestien afleveringen lang de levens ...

In de nieuwe Nederlandse dramaserie 'Dit zijn wij' worden zestien afleveringen lang de levens van verschillende hoofdpersonen gevolgd. Ze zijn allemaal op zoek naar liefde, waardering en voldoening in hun leven. Elke donderdag rond 20:30 uur op NPO 1 en daarna terug te kijken via Gids.tv. 35 jaar De hoofdrolspelers zijn allemaal op dezelfde dag jarig. In de eerste aflevering worden Katja, Johan, Edgar en Kasper 35 jaar. Ze zitten allemaal in een totaal andere fase van het leven. Wake-up-call Johan verwacht samen met zijn grote liefde Anna, die op het punt staat te bevallen, een drieling. Voor Kasper betekent zijn 35ste verjaardag een wake-up-call. Hij is klaar met zijn rol in een soapserie en wil nu eindelijk een gerespecteerd acteur worden. Obesitas Katja worstelt al haar hele leven met haar gewicht. Bij een obesitaskliniek ontmoet ze Jacob, die haar helemaal van haar stuk brengt. De geadopteerde Edgar vindt na een flinke zoektocht eindelijk zijn biologische vader. Verrassende wending Wat heeft het leven voor deze 35-jarigen in petto? Door een verrassende wending is te zien hoe het lot al deze mensen met elkaar verbindt. De serie 'Dit zijn wij' is gebaseerd op de Amerikaanse serie 'This Is Us'. Bekijk de eerste beelden van 'Dit zijn wij' op gids.tv/v135949/dit-zijn-wij

Eerder Vandaag | 21:15 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 20 - Library Cards/Plankton Paranoia: SpongeBob is een vierkante gele zeespons en woont in een grote ananas heel diep in de oceaan. In de plaats Bikinibroek woont hij met zijn vrienden en zijn huisdier, Gerrit de slak. Samen met Octo bakt SpongeBob krabburgers in de Krokante Krab, zijn lievelings werk! Voor een potje 'Catch a Bubble' mag je hem en Patrick absoluut wakker maken. Hij is naïef en optimistisch en heeft het beste met iedereen voor, maar werkt zich altijd weer in de nesten.

Eerder Vandaag | 21:05 Zack & Quack

Seizoen 1 - Aflevering 24 - De Pop-Up Schoonemaker / Pop-Up Cowboys Komen je Redden!: Zack en Quack plannen een welkom thuis feest voor Brulpaap en besluiten de tuin op te ruimen. Maar de tuin normaal opruimen duurt veel te lang, dus vinden de vrienden een machine uit om het op de makkelijke manier te doen. // Sheriff Zack neemt z'n vrienden mee naar de Pop-Up Paardenranch, waar Hop, Hip en Quack met elkaar wedijveren om wie de beste hulpsheriff van Zack is. Maar wanneer Hip de weg kwijt raakt in het Wilde Westen, moeten de hulpsheriffs samen werken om hun vriendinnetje terug te vinden.

Eerder Vandaag | 20:05 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. The Woman in The Garden. In de koffer van de wagen van de Salvadoriaanse José wordt een skelet gevonden van een zwangere vrouw. José weigert te onthullen hoe het skelet in zijn koffer belandde noch wat hij ermee van plan was. Booth arresteert hem, maar de man weet te ontsnappen. Terwijl Booth op zoek gaat naar de voortvluchtige José, die lid blijkt te zijn van een beruchte maffiabende, onderzoeken Brennan en haar team de overblijfselen van de vrouw. Op basis van de aarde die ze rondom het skelet aantreffen, stellen ze vast dat de vrouw eerder begraven werd in een tuin met een zeldzame plantensoort. Dat spoor leidt hen naar de tuin van senator Alan Corman, die blijkbaar heel wat Salvadoriaanse illegalen in dienst heeft.

Eerder Vandaag | 17:52 De Sterkste Man

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Verslag van de Strongman Champions League, een serie van zestien wedstrijden. WK Vrachtwagen trekken. De sterksten van de wereld moeten de strijd met elkaar aangaan in verschillende landen, zoals het extreem koude Lapland en het verzengende Dubai. Ze moeten onder meer vliegtuigen trekken en zware voorwerpen als boomstammen en betonballen tillen. Het hele jaar door wordt er voor de wereldtitel Sterkste Man gestreden.

Eerder Vandaag | 17:40 Henry Danger

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Danger en Thunder: Captain Man, Kid Danger & Phoebe Thunderman zitten stiekem in een geheime schurk-bijeenkomst in Swellview. De schurken zijn van plan om Captain Man & Kid Danger te vernietigen. Tijdens de bijeenkomst ziet Phoebe haar broer Max erbij zitten.

Eerder Vandaag | 17:35 plan b

Mit seiner Dokumentationsreihe versucht das ZDF einen lösungsorientierten Blick auf aktuelle Probleme wie Altersarmut oder hohe Mietpreise zu werfen. Dazu werden verschiedene Möglichkeiten aufgezeigt, wie diese in den Griff zu bekommen sind.

Eerder Vandaag | 17:15 Henry Danger

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Danger en Thunder: Captain Man, Kid Danger & Phoebe Thunderman zitten stiekem in een geheime schurk-bijeenkomst in Swellview. De schurken zijn van plan om Captain Man & Kid Danger te vernietigen. Tijdens de bijeenkomst ziet Phoebe haar broer Max erbij zitten.

Eerder Vandaag | 17:00 De Grote Tuinverbouwing

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Magazine waarin mensen verrast worden met een getransformeerde tuin en interieur. In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzondere gerechten van de barbecue. In de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' toert Lodewijk wekelijks in zijn speciale bus door het land om de mensen op een plezierige manier te leren over duurzaamheid. In verschillende woonwijken laat hij de bewoners zien hoe makkelijk en simpel het is om met groen aan de slag te gaan. Ook toont Lodewijk verschillende trucjes hoe je bijvoorbeeld eenvoudig het regenwater kan afkoppelen van het riool. Daarnaast bezoekt hij scholen om kinderen bewustwording van duurzaamheid mee te geven. Tuinicoon Rob Verlinden reist in zijn rubriek 'Robs Wereld' door zowel Nederland als het buitenland op zoek naar de meeste bijzondere planten.

Eerder Vandaag | 17:00 Clangers (NTR)

Animatieserie die zich afspeelt op een blauwe planeet, waar de Clangers een soort muizenfamilie vormen met een geheel eigen taal.

Eerder Vandaag | 16:30 Quantico

Enkele dagen voor de conventie probeert het team te vermijden dat Roarke de nodige stemmen ronselt. Hun plan valt echter in het water. Met de hulp van Will en Iris Chang besluiten ze voor een indirecte aanpak te kiezen om Roarke te ontmaskeren.

Eerder Vandaag | 16:25 Marvel´s Avengers: Black Panther´s Zoektocht

Het Vibranium Gordijn (Special deel 1): Black Panther verzint een plan om informatie te vergaren.

Eerder Vandaag | 16:20 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 9 - Momster Mash: Barb plant haar reis om de vader van Jace te zien, waar Jenelle stress van krijgt. Briana is onder de indruk van DeVoin en overweegt het roer om te gooien. Chelsea plant een-op-eentijd in met Aubree. Kailyn raakt van streek door Javi.

Eerder Vandaag | 15:30 Junk Rescue

Herhaling. Preschool series with ideas about how to upcycle things we normally throw away. Danny has found an old pallet in the junkyard and takes it to his friend Bruce the Joiner, who turns it into something really fun for the junkyard. Zoe and the Junkyard Helpers have an ambitious plan to transform a pile of old fruit crates, and there are three ideas for you to make from junk at home. (2018)

Eerder Vandaag | 15:14 How the Universe Works

Seizoen 6 - Aflevering 9 - Dark History Of The Solar System: Ons zonnestelsel is anders dan andere stelsels in de Melkweg. Wetenschappers leggen de geheimen bloot van de gewelddadige ontstaansgeschiedenis van onze planeten.

Eerder Vandaag | 15:00 De Grote Tuinverbouwing

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Magazine waarin mensen verrast worden met een getransformeerde tuin en interieur. In De Grote Tuinverbouwing gaan tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. Kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzondere gerechten van de barbecue. In de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' toert Lodewijk wekelijks in zijn speciale bus door het land om de mensen op een plezierige manier te leren over duurzaamheid. In verschillende woonwijken laat hij de bewoners zien hoe makkelijk en simpel het is om met groen aan de slag te gaan. Ook toont Lodewijk verschillende trucjes hoe je bijvoorbeeld eenvoudig het regenwater kan afkoppelen van het riool. Daarnaast bezoekt hij scholen om kinderen bewustwording van duurzaamheid mee te geven. Tuinicoon Rob Verlinden reist in zijn rubriek 'Robs Wereld' door zowel Nederland als het buitenland op zoek naar de meeste bijzondere planten.

Eerder Vandaag | 14:50 Verliefd op Ibiza

Verliefd op Ibiza is een Nederlandse komedie uit 2013 onder regie van Johan Nijenhuis. Met in de hoofdrol onder andere Jan Kooijman, Gigi Ravelli en Sanne Vogel. Deze productie was een groot succes in de bioscopen. In drie dagen waren er al meer dan 100.000 bezoekers die deze film hebben gezien. Armin van Buuren, die als DJ in de film te zien is, heeft tevens de soundtrack van de film verzorgd. Het ultieme partyeiland Ibiza!. De mooiste stranden, uitgaan in de clubs vol beroemde DJ's en de mooiste mensen. Wat is nou een betere plek om een glamourverjaardag te organiseren dan daar? Dertien mensen, vier verhalen en één eiland. Iedereen komt met een eigen plan naar Ibiza. Maar wat blijkt: in essentie staat iedereen voor dezelfde uitdaging. Op lichtvoetige en komische wijze ondervinden vier koppels het universele verlangen iets te zijn wat niet - of niet langer - haalbaar is, en zullen ze moeten uitzoeken wat daar voor in de plaats komt. Na dit grote succes zou in februari 2019 een nieuwe Nederlandse romcom Verliefd op Cuba te zien zijn in de Nederlandse bioscopen. Wederom met Jan Kooijman in de hoofdrol. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/verliefd-op-ibiza

Eerder Vandaag | 14:26 How the Universe Works

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Secret History Of Mercury: De ruimtesonde Messenger stuurde ons vier jaar lang foto's van Mercurius, de kleinste en vanaf de zon geteld de eerste planeet van het zonnestelsel. Welk gevaar schuilt daar?

Eerder Vandaag | 14:05 Die Simpsons

Warenhauskönig Arthur Fortune wird von den Einwohnern Springfields enthusiastisch gefeiert. Auch Mister Burns will so von den Menschen geliebt werden. Er beschliesst, alles dafür zu unternehmen. Burns plant mit Homers Hilfe, das Ungeheuer von Loch Ness aufzuspüren, einzufangen und nach Springfield zu bringen. Als der Plan gelingt, jubeln die Leute ihm begeistert zu. Doch als dann das Ungeheuer präsentiert werden soll, kommt es zu einem folgenschweren Chaos, und darunter leidet Burns neu erworbene Beliebtheit.

Eerder Vandaag | 14:05 Paw Patrol

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Pups redden een schooldag / Pups doen het licht aan: Alex raakt zijn rugzak kwijt op zijn eerste schooldag! Ryder en de Paw Patroll helpen hem met zoeken. // Chase is vandaag jarig en de pups plannen een suprise party. Alleen door de storm valt de stroom uit. De Paw Patroll moeten het probleem oplossen.

Eerder Vandaag | 13:55 Verliefd op Ibiza

Verliefd op Ibiza is een Nederlandse komedie uit 2013 onder regie van Johan Nijenhuis. Met in de hoofdrol onder andere Jan Kooijman, Gigi Ravelli en Sanne Vogel. Deze productie was een groot succes in de bioscopen. In drie dagen waren er al meer dan 100.000 bezoekers die deze film hebben gezien. Armin van Buuren, die als DJ in de film te zien is, heeft tevens de soundtrack van de film verzorgd. Het ultieme partyeiland Ibiza!. De mooiste stranden, uitgaan in de clubs vol beroemde DJ's en de mooiste mensen. Wat is nou een betere plek om een glamourverjaardag te organiseren dan daar? Dertien mensen, vier verhalen en één eiland. Iedereen komt met een eigen plan naar Ibiza. Maar wat blijkt: in essentie staat iedereen voor dezelfde uitdaging. Op lichtvoetige en komische wijze ondervinden vier koppels het universele verlangen iets te zijn wat niet - of niet langer - haalbaar is, en zullen ze moeten uitzoeken wat daar voor in de plaats komt. Na dit grote succes zou in februari 2019 een nieuwe Nederlandse romcom Verliefd op Cuba te zien zijn in de Nederlandse bioscopen. Wederom met Jan Kooijman in de hoofdrol. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/verliefd-op-ibiza

Eerder Vandaag | 12:30 Million Dollar Listing New York

Luis beraamt een plan om Ryan opnieuw voor zich te winnen. Ook Ryan probeert een deal te redden.

Eerder Vandaag | 11:50 Tell

Tell, Ethan Tell. Geen dief van dertien in een dozijn, maar slim, vooruitdenkend, en altijd bij de pinken. Iets te braaf, wellicht. Tonnen lef, dat wel. Maar brute pech nekt zelfs het beste plan. De simpele klus die hem een miljoen dollar zou ...

Tell, Ethan Tell. Geen dief van dertien in een dozijn, maar slim, vooruitdenkend, en altijd bij de pinken. Iets te braaf, wellicht. Tonnen lef, dat wel. Maar brute pech nekt zelfs het beste plan. De simpele klus die hem een miljoen dollar zou opleveren, loopt faliekant mis en Tell verdwijnt voor drie jaar achter de tralies. Als hij weer op vrije voeten komt, blijkt zijn leven in de cel een lachertje vergeleken met de hel daarbuiten. De ex-partner die hij om de tuin leidde, zijn inhalige ex-vrouw, zijn reclasseringsambtenaar en twee corrupte agenten staan allemaal te popelen om te weten waar de slimmerik de buit verborgen heeft.

Eerder Vandaag | 11:15 Doctors

Seizoen 20 - Aflevering 97 - Game On: Will Daniel be as excited as Zara with her plans to take Joe on the trip of a lifetime? Emma is at the engagement party of a friend's daughter that doesn't go exactly to plan.

Eerder Vandaag | 09:45 Biggleton

Newsreader Esther comes to town to do a special report on the people of Biggleton. But with everyone excited to be on TV, things don't quite go to plan.

Eerder Vandaag | 09:30 Big Hero 6

Amerikaanse animatieserie. Freds Gozer-Gala. Hiro Hamada raakt betrokken bij een crimineel plan dat de hectische, hightechstad San Fransokyo dreigt te vernietigen.

Eerder Vandaag | 08:58 B.O.Z.: Bakugan Battle Planet

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Animatieserie over Dan Kouzo en zijn vrienden, die een band krijgen met de mysterieuze Bakugan

Eerder Vandaag | 08:55 Say Yes to the Dress

Seizoen 16 - Aflevering 2 - Randy Just Showed You The Door!: Een blik achter de schermen bij Kleinfeld's Bridal, de bekendste bruidssalon ter wereld. Randy en zijn team stellen de nerveuze bruiden voor aan nieuwe planners en nieuwe jurken.

Eerder Vandaag | 08:47 B.O.Z.: Bakugan Battle Planet

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Animatieserie over Dan Kouzo en zijn vrienden, die een band krijgen met de mysterieuze Bakugan

Eerder Vandaag | 08:36 B.O.Z.: Bakugan Battle Planet

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Animatieserie over Dan Kouzo en zijn vrienden, die een band krijgen met de mysterieuze Bakugan

Eerder Vandaag | 08:16 Marvel´s Avengers: Black Panther´s Zoektocht

Het Vibranium Gordijn (Special deel 1): Black Panther verzint een plan om informatie te vergaren.

Eerder Vandaag | 07:05 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Rusty's spaarpot overval / Rusty's probleem als een walvis: Ruby heeft last van plankenkoorts en durft niet te zingen op de talentenjacht. Maar Rusty en de Barrels komen haar helpen./Liam stijgt onbedoeld op in de luchtballon en Rusty en Ruby moeten hem weer op de grond zien te krijgen.

Eerder Vandaag | 07:05 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 63 - Belgische animatieserie. Dank je wel, wespen. Flip is moe en wil een slokje perensap, want daar knapt hij van op. Maar Maya en Willy kunnen niet door de schil van de peer heen bijten. Dankzij een plan van Maya maken de wespen een gat in de peer.

Eerder Vandaag | 06:10 Familie Dr. Kleist

Tanjas Tochter Lotte lässt sich bei Christian einen Termin geben um den neuen Freund ihrer Mutter auszuspionieren. Aber Christian durchschaut ihre Absichten sofort. Doch wenig später hat Lotte tatsächlich schmerzen. Michaels Hand ist in der Zwischenzeit geheilt, dennoch fühlt er sich aus Angst noch nicht bereit dafür eine OP durchzuführen. Deshalb gibt er die Operation an einen Assistenzarzt ab, was gleich Professor Bender auf den Plan ruft. Immerhin ist Michael eins der Aushängeschilder des Krankenhauses.

Eerder Vandaag | 04:55 2 Broke Girls

Max und Caroline bleiben die Kunden aus. Die beiden glauben fest daran, dass dafür der Hype um das Trendgebäck Cronut verantwortlich ist. Die neue Süßigkeit, halb Donut, halb Croissant, sind der letzte Schrei in New York. Caroline besteht darauf, dass sich die beiden Freundinnen ein paar Cronuts am Schwarzmarkt besorgen, um ihr Geschäft anzukurbeln. Der Plan scheint aufzugehen: Die Küchlein gehen weg wie warme Semmeln und sind schnell ausverkauft. Doch auch nach dieser Aktion wollen die Cupcakes von Max einfach keine Abnehmer finden die Kunden wollen Cronuts. Max und Caroline müssen improvisieren….

Eerder Vandaag | 04:00 Cordon

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Belgische dramaserie. Het wordt verpleegster Cynthia stilaan duidelijk wat men met Tyl, die immuun was voor het virus, van plan is. De transitperiode loopt af en dus mogen de eerste mensen weldra uit het cordon. Maar de buitenwereld protesteert uit angst. Nald merkt te laat dat ook Jana zal worden vrijgelaten. De spanning is te snijden. En dan loopt het grondig mis...

Eerder Vandaag | 03:30 Back

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Series 1, Episode 1: Stephen begins preparations to start running the family business after his dad's death, but the arrival of his foster-brother Andrew brings a change of plan. 1/6

Eerder Vandaag | 03:00 The Prophets Son

Abel Benjamin is een internationaal bekende concertmuzikant en de zoon van een gerespecteerde voorganger. Juliet Oscar is een schrijfster, ze houdt van Abel, maar wacht rustig af tot God Zijn plan in hun leven bekendmaakt. Ze woont samen met haar moeder en twee kinderen. Eén van hen raakt op school betrokken bij een bende en verliest zijn leven in een poging om een schietpartij te voorkomen. Zijn broer is zo boos dat hij verdwijnt en de families gaan op zoek naar hem. Een film met een boodschap van liefde, zelfopoffering, hoop en eenheid.

Eerder Vandaag | 02:30 Peaky Blinders

Chief Inspector Campbell carries out a violent raid on the gang's territory and demands a meeting with Thomas, who is later sent a bullet with his name on it after picking a fight with a gypsy family at a country fair. Meanwhile, Aunt Polly is shocked to discover Ada is pregnant, and when Thomas discovers his former war comrade Freddie Thorne is the father, he devises a plan to get his old friend out of town. Drama, starring Cillian Murphy.

Eerder Vandaag | 00:30 Toon Marty

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Toonmarkt Mormel: Wanneer Burnie ziet hoe Marty zijn vis verzorgt bedenkt hij een plan, want hij wil ook wel zo verzorgd worden. Hij verwisselt van lichaam met een hond. Maar is het hondenleven wel zo'n pretje als Burnie denkt?

Eerder Vandaag | 00:10 Doctors

Seizoen 20 - Aflevering 97 - Game On: Will Daniel be as excited as Zara with her plans to take Joe on the trip of a lifetime? Emma is at the engagement party of a friend's daughter that doesn't go exactly to plan.

Gisteren 23:00 Cordon

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Belgische dramaserie. Lex is met zijn grote liefde Jana mee het cordon in gegaan, met het risico om besmet te worden. In het cordon krijgen ze echter al snel spijt van hun beslissing. Inspecteur Nald wordt gewond uit de ruien gered en schildert zichzelf af als held, en Lex als crimineel. De wereld op zijn kop. Dokter Cannaerts, die besmet is na de doodskus van Jokke, wil om het even wat proberen om te overleven. In de gevangenis binnen het cordon, smeden twee geliefden een riskant plan.

Gisteren 23:00 Back

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Series 1, Episode 1: Stephen begins preparations to start running the family business after his dad's death, but the arrival of his foster-brother Andrew brings a change of plan. 1/6

Gisteren 22:25 The Marine 4: Moving Target

Gisteren - Jake Carter heeft als opdracht om een mooie vrouwelijke klokkenluider te beschermen. Ze staat op het punt om een corrupte militaire bedrijfsleider aan de schandpaal te nagelen. Maar die stuurt een groep tot de tanden bewapende huurlingen ...

Jake Carter heeft als opdracht om een mooie vrouwelijke klokkenluider te beschermen. Ze staat op het punt om een corrupte militaire bedrijfsleider aan de schandpaal te nagelen. Maar die stuurt een groep tot de tanden bewapende huurlingen op haar af om dat plan te verhinderen. De missie van Carter wordt plots moeilijker dan aanvankelijk verwacht.

Gisteren 21:05 Zack & Quack

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Pop-Up Golf / Waar ter Wereld is het Pop-Up Horloge van Zack?: Wanneer Quack gek wordt van midgetgolf, is het al snel niet leuk meer. Maar als zijn vrienden besluiten dat ze zijn onsportieve gedrag zat zijn, beseft Quack dat hij moet bewijzen dat hij ook leuk kan spelen. // Wanneer een ruimterobot Zack's kostbaarste bezit pakt - het pop-up horloge waarmee hij Kira oproept - gaan de vrienden op missie om hem op te sporen. Maar wanneer de verloren robot het horloge gebruikt om een signaal naar zijn thuisplaneet te sturen, komt Zack met een buitenaards goed plan om hem te helpen.

Gisteren 20:30 NCIS: Los Angeles

Seizoen 11 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. A Bloody Brilliant Plan. Het NCIS-team moet zich met tegenzin richten op twee voormalige criminelen uit Engeland, Ricky Dorsey en Frankie Bolton. Een machtige wapenhandelaar kidnapt Ricky's dochter in een poging een gevaarlijk wapensysteem te bemachtigen.

Gisteren 20:30 Edie

Gisteren - Terwijl er op kasteel Falkenstein een grote diefstal plaatsvindt, is de sfeer op manege Martinshof ook verre van vrolijk. Er heeft nog geen enkele gast geboekt voor het paardenkamp, dus maken de magische Bibi en haar beste vriendin Tina ...

Terwijl er op kasteel Falkenstein een grote diefstal plaatsvindt, is de sfeer op manege Martinshof ook verre van vrolijk. Er heeft nog geen enkele gast geboekt voor het paardenkamp, dus maken de magische Bibi en haar beste vriendin Tina een plan om reclame te maken. Tijdens haar promotietour ontmoet Bibi de knappe Tarik en wordt ze voor het eerst verliefd. Tarik woont met zijn vier broers en zussen in een camper en hun komst zet de manege volledig op z'n kop. Vooral als duidelijk wordt dat hij een duister geheim met zich meedraagt.

Gisteren 20:10 Thuis

Seizoen 25 - Aflevering 4719 - Soap. Britney ontvangt een bijzonder postpakket. Paulien stelt haar werk voor bij Boowie. Thilly is niet van plan om alles naast zich neer te leggen. Jacques moet iets opbiechten. Eddy laat zich niet doen. De spanningen tussen Leo en Marianne zijn gaan liggen.

Gisteren 19:40 Doctors

Seizoen 20 - Aflevering 97 - Game On: Will Daniel be as excited as Zara with her plans to take Joe on the trip of a lifetime? Emma is at the engagement party of a friend's daughter that doesn't go exactly to plan.

Gisteren 19:30 Hollyoaks

Ste notices when tensions run high between Jonny and Stuart. Luke spends his first day with his son. Mandy promises Darren to not let anything come between him and DJ. Edward watches his plan for Finn unfold.

Gisteren 18:30 SpangaS

Seizoen 13 - Aflevering 55 - Nederlandse jeugdserie. Waar rook is.... Jip en Filiz solliciteren op dezelfde stages. Luna denkt dat zij en Sophie voor elkaar bestemd zijn. Mo bedenkt een geniaal plan. Mauds vader komt terug naar huis. Is haar burnout terug?

Gisteren 18:30 Molly and Mack

When Molly overhears Daisy talking on the phone about a job in Australia, she thinks that Daisy is leaving Bridgetown forever. She needs to come up with a plan to persuade Daisy to change her mind. So Molly organises a flash mob with everyone at the Big Hub taking part. When Daisy sees how much everyone loves her, she is sure to stay. As rehearsals for the dance begin, James goes to the vet to speak to Daisy. He soon realises that Molly has got the wrong end of the stick! Can James and Mack tell Molly before the big performance begins?With Mimi , Miko , Ethan , Freya , and Joshua Haynes.(2019)

Gisteren 18:05 The Big Bang Theory

Seizoen 9 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. The Platonic Permutation. Sheldon en Amy proberen om als vrienden af te spreken en brengen Thanksgiving in het aquarium door. Howard stemt in om als vrijwilliger te werken in de soepkeuken met Bernadette, Rad en Emily.

Gisteren 18:00 How I Met Your Mother

Seizoen 5 - Aflevering 19 - Zoo or False: Als Marshall overvallen wordt, zet dat Lily ertoe aan een geweer te kopen ter bescherming, dus verzint Marshall een onzinverhaal over de overval om te voorkomen dat Lily haar plan doorzet.

Gisteren 16:35 Million Dollar Listing New York

Luis beraamt een plan om Ryan opnieuw voor zich te winnen. Ook Ryan probeert een deal te redden.

Gisteren 16:30 SpangaS

Seizoen 13 - Aflevering 54 - Nederlandse jeugdserie. Infantiel. Joris is enorm gefrustreerd en reageert zich af op Meneer van Tiel. Dylan ontmoet een leuk meisje in het fietsenhok. Mauds plan werkt averechts. Heeft haar moeder een date met een nieuwe man?

Gisteren 15:05 Poldark

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Britse dramaserie. Ross wil opnieuw werken aan zijn relatie met Demelza, maar de zwangerschap van Elizabeth staat de twee in de weg. Demelza bezoekt haar stervende vader, Ray. Georges onthult Cary zijn plan om Geoffrey Charles en Elizabeth uit elkaar te drijven. Op weg naar Nampara ontmoeten Demelza's broers Morwenna en Geoffrey Charles. Ross biedt de broers werk en land aan en Demelza onthult Ross dat ze opnieuw zwanger is.

Gisteren 14:20 Carbone

Gisteren - Antoine Roca is een doodgewone zakenman die zijn familiebedrijf dreigt te verliezen. Hierop bedenkt hij een sluw plan om de kraak van de eeuw te zetten. Antoine komt echter al snel in de greep van zware criminelen. Plotseling moet hij ...

Antoine Roca is een doodgewone zakenman die zijn familiebedrijf dreigt te verliezen. Hierop bedenkt hij een sluw plan om de kraak van de eeuw te zetten. Antoine komt echter al snel in de greep van zware criminelen. Plotseling moet hij zich staande zien te houden in een wereld vol verraad, moord en afrekeningen.

Gisteren 13:35 Familie

Leen wil niet dat de kleine Arthur naar Amerika vliegt, maar is bang dat het tot een conflict met Jake zal komen. Delphine staat voor haar eerste werkdag bij VDB en geniet van haar rol als 'de nieuwe June'. Niko bedenkt een plan om definitief komaf te maken met de pesterijen van Gevaert. Zijn plan is echter niet zonder gevaar. Patrick vermoedt dat Agnes meer voor hem voelt dan alleen vriendschap en besluit haar hierover aan te spreken.

Gisteren 13:30 How I Met Your Mother

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Of Course: Nog boos en gekwetst door Barney’s ongevoeligheid na hun breuk, bekokstooft Robin een plan om Barney op de knieën te krijgen; ze lijft Anita in, een knappe zelfhulpboekenschrijfster die Barney op eigen terrein wil verslaan.

Gisteren 12:01 Er

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Ask me no questions, I'll tell you no lies. Sinds het vertrek van Susan Lewis vlucht Mark Greene in zijn werk. Hij wil zich laten gelden en reorganiseert de afdeling. Hij gaat ook op heksenjacht als hij verneemt dat Jeanie's ex-man Al, die opgenomen is met ademhalingsmoeilijkheden, seropositief is. Mark vermoedt dat ook Jeanie besmet is met het HIV-virus en overtreedt alle regels om de waarheid te achterhalen. Grant verzuipt in het werk, maar weigert hulp omdat hij zich naar Benton toe wil bewijzen. Die slooft zich op zijn beurt uit voor Abby Keaton. Carol Hathaway overtuigt het management dat het geen goede zaak is om de verpleegsters van de spoedgevallen uit te lenen aan andere afdelingen. John Carter is teleurgesteld als Abby Keaton bij haar plan blijft om enkele maanden in Pakistan te gaan werken.

Gisteren 11:30 2 Broke Girls

Max und Caroline bleiben die Kunden aus. Die beiden glauben fest daran, dass dafür der Hype um das Trendgebäck Cronut verantwortlich ist. Die neue Süßigkeit, halb Donut, halb Croissant, sind der letzte Schrei in New York. Caroline besteht darauf, dass sich die beiden Freundinnen ein paar Cronuts am Schwarzmarkt besorgen, um ihr Geschäft anzukurbeln. Der Plan scheint aufzugehen: Die Küchlein gehen weg wie warme Semmeln und sind schnell ausverkauft. Doch auch nach dieser Aktion wollen die Cupcakes von Max einfach keine Abnehmer finden die Kunden wollen Cronuts. Max und Caroline müssen improvisieren….

Gisteren 11:30 Black-ish

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. Big Night, Big Fight. Dre is vast van plan om de vrede op Valentijnsdag te bewaren. De broers en zus van Diane proberen haar te leren hoe je complimentjes maakt.

Gisteren 10:15 It's Timmy Time

It's time for the class photo, but things aren't going according to plan.

Gisteren 06:45 Paw Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Pups redden een extreme lunch / Pups redden een kattendief: Durfal Danny X heeft een stunt bedacht waarbij hij een extreme lunch wil eten. Dat gaat niet volgens plan. // In Avonturenbaai worden taarten gebakken om met elkaar te ruilen. Burgemeester Humdinger probeert een taart te stelen.

Gisteren 06:35 Paw Patrol

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Pups redden een extreme lunch / Pups redden een kattendief: Durfal Danny X heeft een stunt bedacht waarbij hij een extreme lunch wil eten. Dat gaat niet volgens plan. // In Avonturenbaai worden taarten gebakken om met elkaar te ruilen. Burgemeester Humdinger probeert een taart te stelen.

Gisteren 05:30 Richard's Wedding

Eergisteren - Tuna en zijn oude makker Alex zijn van plan om naar de bruiloft van Richard te gaan in Central Park. Het duo bereidt zich voor op de confrontatie met hun bonte groep van vrienden, waarbij veel oud zeer en jaloezie boven komt drijven. ...

Tuna en zijn oude makker Alex zijn van plan om naar de bruiloft van Richard te gaan in Central Park. Het duo bereidt zich voor op de confrontatie met hun bonte groep van vrienden, waarbij veel oud zeer en jaloezie boven komt drijven. Ze discussiëren zo uitvoerig over politiek, religie en de betekenis van succes, dat de hele groep het risico loopt om in een stortvloed van regen en emoties ontspoord te raken.

Gisteren 05:20 Shimmer & Shine

Seizoen 2 - Aflevering 13 - De Kristalkoningin / De Blob: Zeta sluit Samira op in een magische grot zodat ze eindelijk de baas wordt in Zahramay Falls! Leah, Shimmer en Shine vragen Samira's Geestjesjuf, Keizerin Caliana om hulp en reizen af naar de Kristallen Wereld om Samira te redden en Zeta tegen te houden met haar plan om de macht over Zahramay Falls te grijpen. // Een toverdrankje creëert per ongeluk een Blob-wezen die helemaal gemaakt is van Stretchy Snekkie Geestjes Spekkies. Omdat hij vreselijk nieuwsgierig is, wandelt de Blob zo het paleis uit en belandt uiteindelijk op de marktplaats. Maar nu er een Glitternado (een tornado gemaakt van glitter) recht op Zahramay Falls afkomt, moeten Leah, Shimmer en Shine snel zijn om hun stretchy blubberige vriendje terug naar het paleis te brengen voor hij in de storm belandt!

Gisteren 03:25 Teenage Mutant Ninja Turtles

Seizoen 1 - Aflevering 17 - TCRI: Als de Turtles inbreken in het gevaarlijke TCRI hoofdkwartier, ontdekken ze wat de Kraang echt van plan is en besluiten de buitenaardse invasie voor eens en voor altijd tegen te houden.

Gisteren 00:50 Tuvalu

Eergisteren - Tuvalu is de naam van een eiland waar Anton van droomt om naar te ontsnappen een droom die waarschijnlijk niet uitkomt, aangezien hij als onderhoudsman werkt in het vervallen zwembad van zijn vader. Het bad is al jaren verlaten, maar ...

Tuvalu is de naam van een eiland waar Anton van droomt om naar te ontsnappen - een droom die waarschijnlijk niet uitkomt, aangezien hij als onderhoudsman werkt in het vervallen zwembad van zijn vader. Het bad is al jaren verlaten, maar Anton weet zijn blinde vader ervan te overtuigen dat het nog steeds populair is. Wanneer Antons ondernemende broer Gregor een plan opstelt om het gebouw te laten slopen en als onroerend goed te verkopen, moet Anton de hulp inroepen van de weinige vaste klanten die het zwembad steunen, onder anderen zijn oude vriendin Eva.

Gisteren 00:35 Ik vertrek

Joost en Susan ruilen Almere voor Andalusië, meer bepaald het gehuchtje Alhaurín el Grande. Het pand waar ze een B&B willen beginnen, staat al acht jaar leeg en is onbewoonbaar. Er is geen water, geen elektriciteit, geen riolering en zelfs de ramen en deuren ontbreken. Toch heeft Susan het ambitieuze plan om deze bouwvallige woning in drie maanden tijd om te toveren tot een sfeervol gastenverblijf. Spanje blijkt echter een slecht land om haast te hebben, want afspreken met aannemers is bijna onmogelijk. Het koppel werkt de klok rond om de B&B klaar te krijgen. Lukt het hen om hun droom waar te maken?

Eergisteren 23:30 Zuckersand

Eergisteren - Brandenburg, Ende der 1970er Jahre. Fred und Jonas sind beste Freunde. Sie verleben eine behütete Kindheit in der Nähe der Grenze zu Westberlin. In Falkenwerder sind sie zu Hause, gehen zur Schule und erkunden unbeschwert ihre ...

Brandenburg, Ende der 1970er-Jahre. Fred und Jonas sind beste Freunde. Sie verleben eine behütete Kindheit in der Nähe der Grenze zu Westberlin. In Falkenwerder sind sie zu Hause, gehen zur Schule und erkunden unbeschwert ihre Umgebung. Das Leben der Zehnjährigen ist voller Abenteuerlust. Als bekannt wird, dass Jonas' Mutter einen Ausreiseantrag stellt, werden Fred und Jonas aus ihrem unbeschwerten Alltag gerissen. Für die beiden Jungen eine Herausforderung, weil nun zum Tragen kommt, was bisher nie für sie im Vordergrund stand: Ab sofort sollen sie keinen Kontakt mehr miteinander haben, denn Jonas und seine alleinerziehende Mutter sind plötzlich Staatsfeinde. Freds Vater hingegen hat als Beamter keinen Grund, an der staatlichen Ordnung der DDR zu zweifeln. Fred und Jonas müssen Vorkehrungen treffen. In ihnen reift der Plan, heimlich einen Tunnel in den Brandenburger Sand zu graben, der einmal quer über den Erdball nach Australien führt. Dort wollen sie sich wieder treffen.

Eergisteren 23:00 Twisted Sisters

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Murder Has Two Faces: Wanneer Diane Hart geen geld meer krijgt van haar man, vraagt ze haar zus om hulp. Samen maken ze een plan om het geld waar Diane volgens hen recht op heeft, in handen te krijgen.

Eergisteren 22:30 How I Met Your Mother

Seizoen 5 - Aflevering 19 - Zoo or False: Als Marshall overvallen wordt, zet dat Lily ertoe aan een geweer te kopen ter bescherming, dus verzint Marshall een onzinverhaal over de overval om te voorkomen dat Lily haar plan doorzet.

Eergisteren 21:40 Avatar: De Legende Van Aang

Seizoen 2 - Aflevering 19 - De Goeroe: Guru Pathik leert Aang over het beheersen van de Avatar Staat op de Oostelijke luchttempel; Sokka is herenigd met zijn lang verloren vader; Prinses Azula heeft een duivels plan om het Aarderijk te onderwerpen; Iroh en Zuko beheren hun eigen theewinkel, helaas komt Katara voorbij en de problemen beginnen...

Eergisteren 21:00 The Spy Who Dumped Me

Eergisteren - Audrey (Mila Kunis) en Morgan (Kate McKinnon) zijn twee beste vriendinnen in Los Angeles die onverwachts verstrikt raken in een internationale samenzwering als Audrey's ex, die een spion blijkt te zijn, opduikt in hun appartement met ...

Audrey (Mila Kunis) en Morgan (Kate McKinnon) zijn twee beste vriendinnen in Los Angeles die onverwachts verstrikt raken in een internationale samenzwering als Audrey's ex, die een spion blijkt te zijn, opduikt in hun appartement met een team van huurmoordenaars achter zich aan. Tot hun eigen grote verrassing belandt het duo midden in de actie en moeten ze dwars door Europa op de vlucht voor moordenaars en een verdachte maar ook zeer charmante Britse agent terwijl ze een plan maken om de wereld te redden.

Eergisteren 20:30 EastEnders

Mel and Sharon desperately try to get to Phil first. Will Sharon be able thwart Mel's plan and keep the secret that will tear her family apart hidden - or is the truth about to explode? Chantelle confronts Gray about the fight he had, but she is not convinced by his answer.

Eergisteren 20:00 The Big Bang Theory

Seizoen 9 - Aflevering 9 - Amerikaanse komische serie. The Platonic Permutation. Sheldon en Amy proberen om als vrienden af te spreken en brengen Thanksgiving in het aquarium door. Howard stemt in om als vrijwilliger te werken in de soepkeuken met Bernadette, Rad en Emily.

Eergisteren 19:40 Ik vertrek

Joost en Susan ruilen Almere voor Andalusië, meer bepaald het gehuchtje Alhaurín el Grande. Het pand waar ze een B&B willen beginnen, staat al acht jaar leeg en is onbewoonbaar. Er is geen water, geen elektriciteit, geen riolering en zelfs de ramen en deuren ontbreken. Toch heeft Susan het ambitieuze plan om deze bouwvallige woning in drie maanden tijd om te toveren tot een sfeervol gastenverblijf. Spanje blijkt echter een slecht land om haast te hebben, want afspreken met aannemers is bijna onmogelijk. Het koppel werkt de klok rond om de B&B klaar te krijgen. Lukt het hen om hun droom waar te maken?

Eergisteren 19:35 The Big Bang Theory

Seizoen 9 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. The Mystery Date Observation. Wanneer Leonard, Penny en Bernadette ontdekken dat Amy een date heeft, verzinnen ze een plan om haar te bespioneren. Sheldon overtuigt Raj en Howard ervan om een vrouw voor hem te zoeken.

Eergisteren 19:35 7 Minutes

Eergisteren - Om hun schulden in te lossen bij een psychopathische drugsbaron besluiten drie wanhopige jongemannen een gewaagde roofoverval op poten te zetten. Wat begint als een simpel plan binnen en buiten in zeven minuten ontaardt al snel in een ...

Om hun schulden in te lossen bij een psychopathische drugsbaron besluiten drie wanhopige jongemannen een gewaagde roofoverval op poten te zetten. Wat begint als een simpel plan - binnen en buiten in zeven minuten - ontaardt al snel in een levensgevaarlijke onderneming. Elke minuut die wegtikt, zorgt voor een nieuwe wending en verhoogt de inzet drastisch. Wanneer de zwangere vriendin van Sam ontvoerd wordt, bereikt de situatie een kookpunt. Zijn dit de laatste zeven minuten van hun leven?

Eergisteren 19:31 ER

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Ask me no questions, I'll tell you no lies. Sinds het vertrek van Susan Lewis vlucht Mark Greene in zijn werk. Hij wil zich laten gelden en reorganiseert de afdeling. Hij gaat ook op heksenjacht als hij verneemt dat Jeanie's ex-man Al, die opgenomen is met ademhalingsmoeilijkheden, seropositief is. Mark vermoedt dat ook Jeanie besmet is met het HIV-virus en overtreedt alle regels om de waarheid te achterhalen. Grant verzuipt in het werk, maar weigert hulp omdat hij zich naar Benton toe wil bewijzen. Die slooft zich op zijn beurt uit voor Abby Keaton. Carol Hathaway overtuigt het management dat het geen goede zaak is om de verpleegsters van de spoedgevallen uit te lenen aan andere afdelingen. John Carter is teleurgesteld als Abby Keaton bij haar plan blijft om enkele maanden in Pakistan te gaan werken.

Eergisteren 19:30 Hollyoaks

Stuart and Jonny's dangerous plan has Ste worried for the safety of their rivals. Edward makes his presence known in his new role at the hospital and decides to destroy Finn's chance at happiness. Luke takes his first step to becoming a dad to baby DJ.

Eergisteren 18:30 Molly and Mack

Moira is getting fed up - she can't get on with all the jobs she has to do because people keep asking her for directions at the Big Hub. Molly has an idea - everyone could make a big plan of the Big Hub to put up on the wall, and then no-one would have to ask Moira. Meanwhile, it is a busy day at the Kids Club as the children are drawing and painting for an exhibition. Suki's drawings are amazing, but she doesn't want to put them on display. Bob offers to take photos of all the Hubbers for the big plan, with Magnus, Caitlin and Euan as his assistants. After the photo shoot, Caitlin and Euan are bored, and before long all the photos have accidentally been ruined. It's a disaster - Moira needs pictures for her big plan before the end of the day, and time is running out. Finally, Suki plucks up the courage to tell Moira that she might be able to help. With Mimi , Miko , Ethan , Freya , and Joshua Haynes.(2019)

Eergisteren 18:30 SpangaS

Seizoen 13 - Aflevering 54 - Nederlandse jeugdserie. Infantiel. Joris is enorm gefrustreerd en reageert zich af op Meneer van Tiel. Dylan ontmoet een leuk meisje in het fietsenhok. Mauds plan werkt averechts. Heeft haar moeder een date met een nieuwe man?

Eergisteren 18:00 How I Met Your Mother

Seizoen 5 - Aflevering 17 - Of Course: Nog boos en gekwetst door Barney’s ongevoeligheid na hun breuk, bekokstooft Robin een plan om Barney op de knieën te krijgen; ze lijft Anita in, een knappe zelfhulpboekenschrijfster die Barney op eigen terrein wil verslaan.

Eergisteren 17:45 De Ganges met Sue Perkins

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Britse reportagereeks waarin Sue Perkins langs de Indiase rivier de Ganges reist. Sue Perkins begint aan het laatste traject van haar reis in Patna. De hoofdstad van de Indiase deelstaat Bihar was in koloniale tijden een belangrijk knooppunt in de Britse opiumhandel, maar staat nu te boek als een educatief, wetenschappelijk en medisch centrum. In Kolkata vindt ze Rakhi terug, een straatkind dat ze tijdens een bezoek twee jaar geleden leerde kennen. Ze zoekt ook uit welke maatregelen worden genomen om de Bengaalse tijger te beschermen. Sue eindigt haar reis op het eiland Sagar, waar twee miljoen mensen van plan zijn om in de heilige rivier te baden.

Eergisteren 17:40 Poesjes

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Nederlandse jeugdserie. Isabelle. Ed mag vandaag de allereerste bed & breakfast gast ontvangen voor Boudewijn: Isabelle, wijngaardslak en slakunstenaar. Mandarijn heeft enorm last van hoogtevrees, maar Hugo heeft een briljant plan om die te overwinnen. Als dat maar goed gaat.

Eergisteren 17:40 Black-ish

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. Big Night, Big Fight. Dre is vast van plan om de vrede op Valentijnsdag te bewaren. De broers en zus van Diane proberen haar te leren hoe je complimentjes maakt.

Eergisteren 16:55 Castle

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Cops and Robbers. Een bende bankovervallers, verkleed als bekende tv-dokters, gijzelt een aantal mensen, onder wie Castle en Martha. Beckett probeert een reddingsactie op touw te zetten, maar wordt tegengewerkt door de man die moet onderhandelen met de gijzelnemers. Castle ontdekt ondertussen dat de gijzeling enkel dient als afleiding voor een groter plan.

Eergisteren 16:40 Hey Duggee

Duggee is working on an inventory of the clubhouse's supplies to plan for the future. The Squirrels wonder what the future is like - will Enid still be a cat? Could the clubhouse be in space? Luckily, Duggee has his Future Badge and many theories about the answers to their questions. The Squirrels are transported to a very different-looking future clubhouse, with a very different-sounding robot Duggee! The Squirrels are delighted with some of the things this future has to offer: talking teddy bears, ballgames with jetpacks, the strange plant-creatures of future gardening and future food, which can transform into whatever you want to eat. However, they are less impressed with future nap time, which is a bit too 'efficient' for their liking. So Duggee transports them back to the familiar old clubhouse they all know and love.

Eergisteren 16:35 #forever

Seizoen 2 - Aflevering 39 - Nederlandse jeugdserie. Naar het strand!. Bloem gunt haar ouders een avondje alleen. Misschien komt het dan weer een beetje goed tussen hen. Dex gaat met zijn familie naar een strandhuisje. Zijn stiefvader is van plan zijn moeder ten huwelijk te vragen. Moet Dex hem tegenhouden?

Eergisteren 16:30 Kunnen deze beenderen herleven?

Een profetische boodschap over eindtijd, Israel en Gods plan voor deze wereld, met een sterk licht op wat er nu in de wereld om ons heen gebeurd. Met Jaap Dieleman.

Eergisteren 16:17 Polly Pocket

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Amerikaans-Canadese 3D-animatieserie. Night to remember (part 1). Polly, Lila en Shani organiseren het jaarlijkse schoolfeest. Ze moeten samenwerken met Nicolas, die dol is op complottheorieën. Griselle heeft een plan om de hele stad te laten krimpen, dus ze moeten goed oppassen.

Eergisteren 13:00 Kunnen deze beenderen herleven?

Een profetische boodschap over eindtijd, Israel en Gods plan voor deze wereld, met een sterk licht op wat er nu in de wereld om ons heen gebeurd. Met Jaap Dieleman.

Eergisteren 11:23 'Allo 'Allo!

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Britse komische serie. A Marriage of Inconvenience. Edith beraamt een plan om Denise gevangen te nemen en haar plaats in te nemen voor het altaar. Ondertussen zijn ook Yvette en Mimi van alles aan het bekokstoven om het huwelijk ongeldig te laten verklaren. En Monsieur Alphonse hoopt nog steeds om met Edith te kunnen trouwen.

Eergisteren 09:58 Flodder

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Nederlandse komische serie. De dubbelgangster. Er zijn twee Franse gemeenteraadsleden op werkbezoek en Sjakie krijgt de opdracht om ze in de 'modelwijk' Zonnedael een rondleiding te geven. In datzelfde Zonnedael beramen enkele buurtbewoners intussen een duivels plan. Ze willen met een nep-Ma Flodder het allerlaatste beetje goodwill voor de familie Flodder wegwerken. Ze hopen dat de buurt eindelijk van de Flodders zal worden verlost.

Eergisteren 09:55 Sturm der Liebe

Durch einen Zufall bekommt Franzi ein intimes Gespräch zwischen Christoph und Linda mit, die sich über Tim unterhalten. Und das, was sie da zu hören bekommt, entsetzt sie zutiefst. Christoph ahnt, dass Annabelle etwas im Schilde führt, und warnt Dr. Borg vor ihrem manipulativen Charakter. Doch Dr. Borg wiegelt ab. Tatsächlich gibt Annabelle alles, um Dr. Borg um den Finger zu wickeln. Ob ihr Plan aufgeht? Ein alter Bekannter taucht am "Fürstenhof" auf. Während André ihn vergnügt begrüßt, wirkt Paul verhalten. André schenkt Linda nichtsahnend die Obstschale von Alfons. Als Linda bei der Café-Eröffnung von dem Kunstwerk schwärmt, fühlt sich Alfons geschmeichelt.

Eergisteren 09:45 Kunnen deze beenderen herleven?

Een profetische boodschap over eindtijd, Israel en Gods plan voor deze wereld, met een sterk licht op wat er nu in de wereld om ons heen gebeurd. Met Jaap Dieleman.

Eergisteren 09:45 Kindig Customs

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Anyone Know Where I Can Find A Bitchin' Ride?: Bob uit Massachusetts wil zijn Camaro uit 1968 transformeren tot een Bitchin' Ride. Dave bedenkt een revolutionaire manier om de auto aan te passen. Wordt zijn plan een succes?

Eergisteren 09:45 The Goldbergs

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie. A Wall Street Thanksgiving. Oom Marvin is terug met een voorstel voor de familie, terwijl Beverly's plan voor het thanksgivingdiner in duigen valt.

Eergisteren 08:20 Hey Duggee

Duggee is working on an inventory of the clubhouse's supplies to plan for the future. The Squirrels wonder what the future is like - will Enid still be a cat? Could the clubhouse be in space? Luckily, Duggee has his Future Badge and many theories about the answers to their questions. The Squirrels are transported to a very different-looking future clubhouse, with a very different-sounding robot Duggee! The Squirrels are delighted with some of the things this future has to offer: talking teddy bears, ballgames with jetpacks, the strange plant-creatures of future gardening and future food, which can transform into whatever you want to eat. However, they are less impressed with future nap time, which is a bit too 'efficient' for their liking. So Duggee transports them back to the familiar old clubhouse they all know and love.

Eergisteren 08:10 Sturm der Liebe

Franzi kommt hinter Christophs Geheimnis. Annabelle glaubt Dr. Borg auf ihrer Seite zu haben. Ein alter Bekannter kehrt zurück. Alfons' Obstschale wird zum Kunstwerk. Durch einen Zufall bekommt Franzi ein intimes Gespräch zwischen Christoph und Linda mit, die sich über Tim unterhalten. Und das, was sie da zu hören bekommt, entsetzt sie zutiefst. Christoph ahnt, dass Annabelle etwas im Schilde führt und warnt Dr. Borg vor ihrem manipulativen Charakter. Doch Dr. Borg wiegelt ab. Tatsächlich gibt Annabelle alles, um Dr. Borg um den Finger zu wickeln. Ob ihr Plan aufgeht? Ein alter Bekannter taucht am "Fürstenhof" auf. Während André ihn vergnügt begrüßt, wirkt Paul verhalten. André schenkt Linda nichtsahnend die Obstschale von Alfons. Als Linda bei der Café-Eröffnung von dem Kunstwerk schwärmt, fühlt sich Alfons geschmeichelt.

Eergisteren 07:15 Sturm der Liebe

Romy is niet blij met de opmerkingen die Paul over Goran maakt. Paul vraagt raad aan Boris en die brengt hem op een romantisch idee. Zijn plan loopt echter niet zoals verwacht. Nils denkt dat Boris de ketting van Alicia gestolen heeft, maar die zweert onschuldig te zijn. Christoph denkt dan weer dat Xenia de dief is, maar Michael geeft haar een alibi. Werner vindt het geen goed idee dat Jessica draagmoeder wordt voor Robert en Eva.

Eergisteren 06:30 Kunnen deze beenderen herleven?

Een profetische boodschap over eindtijd, Israel en Gods plan voor deze wereld, met een sterk licht op wat er nu in de wereld om ons heen gebeurd. Met Jaap Dieleman.

 Meer