Je vindt hier de programma's van Piramide op tv We hebben de volgende programma's voor Piramide Z Doc: De Weerzinwekkende Wereld Van De Multi-Level Marketing: Documentaire waarin de Britse journalist Ellie Flynn onderzoek doet naar multi level marketing. Dit bedrijfsmodel wordt. Z Doc: De Weerzinwekkende Wereld Van De Multi-Level Marketing: Morgen - Documentaire waarin de Britse journalist Ellie Flynn onderzoek doet naar multi level marketing. Dit. Rugrats: Morgen - Seizoen 1 Aflevering 10 Tommy Spenen / Ongeluk in Gangpad 7: Didi besluit dat Tommy niet meer uit de fles mag. Codes and Conspiracies: Overmorgen - Ancient Astronauts, Seizoen 2 Aflevering 3 Ancient Astronauts: Hebben aliens geholpen bij de bouw van de. Drain The Oceans 2: 18/11 - Seizoen 1 Aflevering 5 Legends of Atlantis: Zijn de onderwaterpiramides voor de kust van Japan en de mythische. De proefkeuken: 23/11 - Jeugdprogramma, Seizoen 6 Aflevering 3 Wetenschappelijk magazine waarin men onderzoekt hoe allerlei producten.

Piramide op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 20:30 Z Doc: De Weerzinwekkende Wereld Van De Multi-Level Marketing

Documentaire waarin de Britse journalist Ellie Flynn onderzoek doet naar multi-level marketing. Dit bedrijfsmodel wordt vaak bekritiseerd door onder andere de vergelijking met een piramidespel. Ellie ontdekt een duistere kant achter deze verleidelijke socialmediaberichten. Ze onderzoekt de potentiële risico's van betrokkenheid en duikt in het gebrek aan transparantie over het werkelijke succespercentage.

Overmorgen | 00:10 Z Doc: De Weerzinwekkende Wereld Van De Multi-Level Marketing

Documentaire waarin de Britse journalist Ellie Flynn onderzoek doet naar multi-level marketing. Dit bedrijfsmodel wordt vaak bekritiseerd door onder andere de vergelijking met een piramidespel. Ellie ontdekt een duistere kant achter deze verleidelijke socialmediaberichten. Ze onderzoekt de potentiële risico's van betrokkenheid en duikt in het gebrek aan transparantie over het werkelijke succespercentage.

Za 23 november 2019 | 14:45 De proefkeuken

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Wetenschappelijk magazine waarin men onderzoekt hoe allerlei producten worden gemaakt. Piramide. Willems dode kat verdient een goddelijk graf: een piramide. Daarom krijgt Pieter een lesje taxidermie, bezoeken de jongens een kalksteengroeve en besluiten ze ter bescherming boobytraps te bouwen.

Piramide op tv (overige uitzendingen)

Overmorgen | 01:05 Rugrats

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Tommy Spenen / Ongeluk in Gangpad 7: Didi besluit dat Tommy niet meer uit de fles mag drinken als hij z'n eerste tand krijgt, maar hij wil niet loslaten. // Tommy wordt enthousiast als hij een piramide van dozen ontbijtgranen ziet in de supermarkt.

Vr 15 november 2019 | 03:45 Codes and Conspiracies

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Ancient Astronauts: Hebben aliens geholpen bij de bouw van de piramiden? En komt het idee over 'astronauten' van de Zwitserse auteur Erich von Daniken, die vraagtekens zette bij religie en wetenschap?

Ma 18 november 2019 | 15:00 Drain The Oceans 2

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Legends of Atlantis: Zijn de onderwaterpiramides voor de kust van Japan en de mythische stad Atlantis door mensen gebouwd of zijn ze door geologische processen gevormd? Drain the Oceans gaat op zoek naar het antwoord.

Piramide gemist

Zo 14 oktober 2018 | 20:50 Nieuw: Ancient invisible cities

14/10/18 - Geschiedkundige documentaire, Vanavond start de driedelige BBC documentairereeks waarin historicus dr. Michael Scott met behulp van de modernste technologie op zoek gaat naar de verborgen schatten van drie van 's werelds oudste...

Vanavond start de driedelige BBC-documentairereeks waarin historicus dr. Michael Scott met behulp van de modernste technologie op zoek gaat naar de verborgen schatten van drie van 's werelds oudste wereldsteden: Caïro, Istanbul en Athene. De afleveringen zijn elke zondag rond 20:50 uur te zien op de Vlaamse zender Canvas. In Caïro verkent het team van dr. Michael Scott de doolhoven in de Grote Piramide van Giza. Ze bezoeken er ook een unieke Romeinse haven op de Nijl en dalen af in de citadel van Saladin, waar ze een uitzonderlijke constructie ontdekken. Ze ontrafelen ook het mysterie van een van Egyptes meest raadselachtige constructies, de Sfinx.

Zo 26 februari 2017 | 21:00 Start: Treasures of Ancient Egypt

26/02/17 - Kunstdocumentaire, Vanavond start de driedelige cultuurhistorische BBC reeks over de kunst van het oude Egypte. Alastair Sooke brengt het visuele verhaal van oude Egyptische kunst aan de hand van 30 verbluffende...

Vanavond start de driedelige cultuurhistorische BBC-reeks over de kunst van het oude Egypte. Alastair Sooke brengt het visuele verhaal van oude Egyptische kunst aan de hand van 30 verbluffende meesterwerken. Hij trekt door de Sahara en langs de Nijl, op zoek naar bijzondere kunst van het oude Egyptische volk. Hij gaat op onderzoek naar de Grote Piramide en bekijkt beeldhouwwerken en schilderijen van naderbij. Sooke verbaast zich over het technische vernuft dat de oude kunstenaars hanteerden en waarvan ambachtslui uit onze tijd nog steeds versteld staan.

Di 10 januari 2017 | 21:30 Nieuw: Blowing Up History

10/01/17 - Secrets Of The Acropolis, Hoe werd de immens lange Chinese Muur gebouwd? Waarom was de Acropolis zo goed bestand tegen aardbevingen? En welke geheimen herbergt de oude Maya stad Chichén Itzá met zijn iconische piramide El...

Hoe werd de immens lange Chinese Muur gebouwd? Waarom was de Acropolis zo goed bestand tegen aardbevingen? En welke geheimen herbergt de oude Maya-stad Chichén Itzá met zijn iconische piramide El Castillo? De nieuwe serie Blowing Up History probeert deze mysteries te ontrafelen op een bijzondere wijze. Het doet dit met behulp van CGI-animatie die de gebouwen letterlijk op het beeldscherm uiteen laat knallen, om zo dwars door de dikke bouwstenen heen te kijken en hun constructies te analyseren. Welke slimme bouwtechnieken gebruikten onze voorvaderen, die ervoor zorgden dat deze wereldwonderen de tand des tijds wisten te overleven? Andere bouwwerken die tot in detail worden bekeken, zijn de piramide van Gizeh, de Keulse Dom en het spectaculaire Palace of Westminster.

Ma 12 december 2016 | 19:50 Nieuw: Het ei van Midas

12/12/16 - Natuurmagazine, Wie denkt dat de mens de eerste was die een piramide bouwde, heeft het goed mis. We vonden het wiel niet zelf uit, en ook voor klittenband hebben we de natuur geplagieerd. Moeder natuur is ons op alle...

Wie denkt dat de mens de eerste was die een piramide bouwde, heeft het goed mis. We vonden het wiel niet zelf uit, en ook voor klittenband hebben we de natuur geplagieerd. Moeder natuur is ons op alle fronten voor, en dat laat schrijver en bioloog Midas Dekkers ons vanaf vanavond zien in het nieuwe MAX-programma Het ei van Midas. Het ei van Midas gaat over het wonder der natuur. Over innovatieve denkers die zich laten inspireren dóór de natuur. De mens hoefde het wiel niet zelf uit te vinden, dat heeft een oeroude bacterie al voor ons gedaan. In de eerste aflevering van Het ei van Midas laat bioloog Midas Dekkers zien dat de natuur een staalkaart van vernuft is. Spinrag is sterker dan staal, slijmzwam slimmer dan het navigatiesysteem en plantenwortels blijken het ultieme transportsysteem.

Do 15 oktober 2015 | 23:00 Nieuw: Dr. Livingstone

15/10/15 - Reality-reeks, De serie ‘Dr Livingstone’, waarin cabaretier Philippe Geubels door Afrika reist, is vanaf vanavond te zien op de Nederlandse televisie. Martin Heylen is in Zuid Afrika, vlakbij Kaap de Goede Hoop. Hij...

De serie ‘Dr Livingstone’, waarin cabaretier Philippe Geubels door Afrika reist, is vanaf vanavond te zien op de Nederlandse televisie. Martin Heylen is in Zuid-Afrika, vlakbij Kaap de Goede Hoop. Hij telefoneert met Philippe Geubels, die op dat moment aan de voet van een Egyptische piramide staat. Ze wensen elkaar een voorspoedige reis toe, want vandaag begint hun bijna 40 dagen durende ontdekkingstocht door Afrika. Met de afspraak om elkaar terug te vinden in het dorpje Ujiji in Tanzania, aan de oevers van het Tanganyikameer. Of dat hopen ze toch... Dr. Livingstone is een Afrikaanse roadmovie. Martin en Philippe reizen gelijktijdig, maar niet samen. Wel via twee afzonderlijke routes: een noordelijke die vertrekt vanuit Caïro, en een zuidelijke die in Kaapstad start. Twee parallelle reisverhalen, met uiteenlopende impressies van dat immense continent. Gezien door de ogen van twee uitermate verschillende reizigers: de ene 56 jaar jong, ervaren globetrotter, gepokt en gemazeld door Man bijt hond, Terug naar Siberië en God en klein Pierke. De andere 31 jaar oud, nooit een voet buiten Europa gezet, een debutant met nauwelijks reiskilometers op de teller. Met de telefoon als navelstreng tussen hen. Dr. Livingstone is het relaas van een expeditie van meer dan 12.000 slopende kilometers, het verslag van een uitputtende odyssee die Martin en Philippe langs de mooiste en uitzonderlijkste plaatsen van het Afrikaanse continent voert. En die hen, door de toevallige ontmoetingen van elke reisdag, vooral kennis laat maken met het leven van de gewone Afrikaan. De beroemde ontdekkingsreiziger David Livingstone vertrok in 1866 naar Afrika, op zoek naar de bron van de Nijl. Toen men zich na vijf jaar zorgen maakte over zijn expeditie, kreeg Henry Morton Stanley - die later in dienst van koning Leopold II de grondslag voor Congo zou leggen - de opdracht om naar Dr. Livingstone op zoek te gaan. Hij vond hem uiteindelijk op 10 november 1871 in het dorpje Ujiji in Tanzania, en sprak er de historische woorden: "Dr. Livingstone, I presume?"

Za 2 november 2019 | 12:59 Piet Piraat en de mysterieuze mummie IMDb: 6.8

02/11 - IMDB * 6.8 - Film, Griezelfilm: Piet Piraat krijgt de opdracht van zijn tante Cleo om een sarcofaag te vervoeren. Deze sarcofaag moet van haar museum naar een piramide in Egypte gevaren worden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/piet piraat en de mysterieuze mummie

Griezelfilm: Piet Piraat krijgt de opdracht van zijn tante Cleo om een sarcofaag te vervoeren. Deze sarcofaag moet van haar museum naar een piramide in Egypte gevaren worden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/piet-piraat-en-de-mysterieuze-mummie

Zo 6 oktober 2019 | 09:38 Blowing Up History

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Curse Of The Jungle Treasure: In Mexico ontdekken archeologen een dertig meter hoge piramide van leem. Hier lag de hoofdstad van de mysterieuze Olmeken. Wie waren zij?

Za 5 oktober 2019 | 14:00 Des racines et des ailes

Reportagereeks over mensen die zich inzetten voor het cultureel, architecturaal en natuurlijk patrimonium in Frankrijk. La Pyramide du Louvre fête ses 30 ans. Een blik op de dertigste verjaardag van de wereldberoemde piramide van het Louvre, die fungeert als ingang van het museum. Het pronkstuk werd op 29 maart 1989 officieel ingehuldigd door toenmalig Frans president François Mitterand. Met de volgende reportages: - Une pyramide au coeur du palais. - Le Louvre de l'intérieur. - Au Soudan, sur la piste des pharaons.

Vr 4 oktober 2019 | 21:50 Blowing Up History

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Curse Of The Jungle Treasure: In Mexico ontdekken archeologen een dertig meter hoge piramide van leem. Hier lag de hoofdstad van de mysterieuze Olmeken. Wie waren zij?

Wo 2 oktober 2019 | 21:01 Des racines et des ailes

Reportagereeks over mensen die zich inzetten voor het cultureel, architecturaal en natuurlijk patrimonium in Frankrijk. La Pyramide du Louvre fête ses 30 ans. Een blik op de dertigste verjaardag van de wereldberoemde piramide van het Louvre, die fungeert als ingang van het museum. Het pronkstuk werd op 29 maart 1989 officieel ingehuldigd door toenmalig Frans president François Mitterand. Met de volgende reportages: - Une pyramide au coeur du palais. - Le Louvre de l'intérieur. - Au Soudan, sur la piste des pharaons.

Di 1 oktober 2019 | 17:35 De proefkeuken

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Wetenschappelijk magazine waarin men onderzoekt hoe allerlei producten worden gemaakt. Piramide. Willems dode kat verdient een goddelijk graf: een piramide. Daarom krijgt Pieter een lesje taxidermie, bezoeken de jongens een kalksteengroeve en besluiten ze ter bescherming boobytraps te bouwen.

Zo 29 september 2019 | 09:25 De proefkeuken

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Wetenschappelijk magazine waarin men onderzoekt hoe allerlei producten worden gemaakt. Piramide. Willems dode kat verdient een goddelijk graf: een piramide. Daarom krijgt Pieter een lesje taxidermie, bezoeken de jongens een kalksteengroeve en besluiten ze ter bescherming boobytraps te bouwen.

Di 27 augustus 2019 | 15:14 Blowing Up History

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Curse Of The Jungle Treasure: In Mexico ontdekken archeologen een dertig meter hoge piramide van leem. Hier lag de hoofdstad van de mysterieuze Olmeken. Wie waren zij?

Di 27 augustus 2019 | 10:26 Blowing Up History

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Curse Of The Jungle Treasure: In Mexico ontdekken archeologen een dertig meter hoge piramide van leem. Hier lag de hoofdstad van de mysterieuze Olmeken. Wie waren zij?

Di 27 augustus 2019 | 00:00 Lost Treasures of The Maya

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Secrets of The Sun God: Albert laat zich door de nieuwe schatkaart naar een nieuwe piramide leiden. Niemand wist dat die verborgen lag in het dichte oerwoud in het midden van de beroemdste eeuwenoude Maya-stad.

Ma 26 augustus 2019 | 21:50 Blowing Up History

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Curse Of The Jungle Treasure: In Mexico ontdekken archeologen een dertig meter hoge piramide van leem. Hier lag de hoofdstad van de mysterieuze Olmeken. Wie waren zij?

Vr 9 augustus 2019 | 12:30 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Belgische jeugdserie. De tombe van Djengis Khan. In het gemeentehuis is een dossier verdwenen dat een plattegrond bevat van alle gebouwen in het dorp. Professor Piramide en haar twee zonen Jo en Mo doen een opgraving in het politiekantoor. Ze gaan op zoek naar de graftombe van Djengis Khan. Migrain ziet zichzelf al overal in de wereldpers verschijnen.

Za 20 juli 2019 | 13:02 Piet Piraat en de mysterieuze mummie IMDb: 6.8

20/07 - IMDB * 6.8 - Film, Griezelfilm: Piet Piraat krijgt de opdracht van zijn tante Cleo om een sarcofaag te vervoeren. Deze sarcofaag moet van haar museum naar een piramide in Egypte gevaren worden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/piet piraat en de mysterieuze mummie

Griezelfilm: Piet Piraat krijgt de opdracht van zijn tante Cleo om een sarcofaag te vervoeren. Deze sarcofaag moet van haar museum naar een piramide in Egypte gevaren worden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/piet-piraat-en-de-mysterieuze-mummie

Wo 19 juni 2019 | 14:00 Egypt With The World's Greatest Explorer

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Off The Map: Op het tweede deel van hun reis overnachten Ran en Joe in het enige overgebleven wonder van de eeuwenoude beschaving: de Piramide van Cheops.

Ma 10 juni 2019 | 23:00 Lost Treasures of The Maya

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Secrets of The Sun God: Albert laat zich door de nieuwe schatkaart naar een nieuwe piramide leiden. Niemand wist dat die verborgen lag in het dichte oerwoud in het midden van de beroemdste eeuwenoude Maya-stad.

Zo 9 juni 2019 | 20:00 Lost Treasures of The Maya

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Secrets of The Sun God: Albert laat zich door de nieuwe schatkaart naar een nieuwe piramide leiden. Niemand wist dat die verborgen lag in het dichte oerwoud in het midden van de beroemdste eeuwenoude Maya-stad.

Zo 9 juni 2019 | 16:00 Egypt With The World's Greatest Explorer

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Off The Map: Op het tweede deel van hun reis overnachten Ran en Joe in het enige overgebleven wonder van de eeuwenoude beschaving: de Piramide van Cheops.

Za 8 juni 2019 | 20:10 Blowing Up History

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Curse Of The Jungle Treasure: In Mexico ontdekken archeologen een dertig meter hoge piramide van leem. Hier lag de hoofdstad van de mysterieuze Olmeken. Wie waren zij?

Do 6 juni 2019 | 14:26 Blowing Up History

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Curse Of The Jungle Treasure: In Mexico ontdekken archeologen een dertig meter hoge piramide van leem. Hier lag de hoofdstad van de mysterieuze Olmeken. Wie waren zij?

Wo 5 juni 2019 | 21:00 Blowing Up History

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Curse Of The Jungle Treasure: In Mexico ontdekken archeologen een dertig meter hoge piramide van leem. Hier lag de hoofdstad van de mysterieuze Olmeken. Wie waren zij?

Wo 5 juni 2019 | 18:30 Blowing Up History

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Curse Of The Jungle Treasure: In Mexico ontdekken archeologen een dertig meter hoge piramide van leem. Hier lag de hoofdstad van de mysterieuze Olmeken. Wie waren zij?

Zo 12 mei 2019 | 20:55 Treasures of Ancient Egypt

Aflevering 1 - Documentairereeks over de kunst van het oude Egypte. The Birth of Art. Alastair Sooke brengt het visuele verhaal van oude Egyptische kunst aan de hand van 30 verbluffende meesterwerken. Hij trekt door de Sahara en langs de Nijl, op zoek naar bijzondere kunst van het oude Egyptische volk. Hij gaat op onderzoek naar de Grote Piramide en bekijkt beeldhouwwerken en schilderijen van naderbij. Sooke verbaast zich over het technische vernuft dat de oude kunstenaars hanteerden en waarvan ambachtslui uit onze tijd nog steeds versteld staan.

Za 11 mei 2019 | 05:10 Ancient Aliens

Documentairereeks. The Science Wars. Er is bewijs gevonden dat twijfel zaait over de datering van de Grote Piramide. Een hamer van 140 miljoen jaar oud wordt genegeerd door gewone archeologen. Zijn er wetenschappelijke ontwikkelingen die de academische wereld niet kan ontkennen?

Vr 10 mei 2019 | 12:00 Ancient Aliens

Documentairereeks. The Science Wars. Er is bewijs gevonden dat twijfel zaait over de datering van de Grote Piramide. Een hamer van 140 miljoen jaar oud wordt genegeerd door gewone archeologen. Zijn er wetenschappelijke ontwikkelingen die de academische wereld niet kan ontkennen?

Za 20 april 2019 | 22:00 Egypt With The World's Greatest Explorer

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Off The Map: Op het tweede deel van hun reis overnachten Ran en Joe in het enige overgebleven wonder van de eeuwenoude beschaving: de Piramide van Cheops.

Zo 14 april 2019 | 18:05 Egypt With The World's Greatest Explorer

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Off The Map: Op het tweede deel van hun reis overnachten Ran en Joe in het enige overgebleven wonder van de eeuwenoude beschaving: de Piramide van Cheops.

Zo 14 april 2019 | 07:40 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Belgische jeugdserie. De tombe van Djengis Khan. In het gemeentehuis is een dossier verdwenen dat een plattegrond bevat van alle gebouwen in het dorp. Professor Piramide en haar twee zonen Jo en Mo doen een opgraving in het politiekantoor. Ze gaan op zoek naar de graftombe van Djengis Khan. Migrain ziet zichzelf al overal in de wereldpers verschijnen.

Wo 10 april 2019 | 23:00 Egypt With The World's Greatest Explorer

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Off The Map: Op het tweede deel van hun reis overnachten Ran en Joe in het enige overgebleven wonder van de eeuwenoude beschaving: de Piramide van Cheops.

Ma 8 april 2019 | 21:00 Egypt With The World's Greatest Explorer

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Off The Map: Op het tweede deel van hun reis overnachten Ran en Joe in het enige overgebleven wonder van de eeuwenoude beschaving: de Piramide van Cheops.

Vr 29 maart 2019 | 05:10 Ancient Aliens

Documentairereeks. The Science Wars. Er is bewijs gevonden dat twijfel zaait over de datering van de Grote Piramide. Een hamer van 140 miljoen jaar oud wordt genegeerd door gewone archeologen. Zijn er wetenschappelijke ontwikkelingen die de academische wereld niet kan ontkennen?

Do 28 maart 2019 | 12:00 Ancient Aliens

Documentairereeks. The Science Wars. Er is bewijs gevonden dat twijfel zaait over de datering van de Grote Piramide. Een hamer van 140 miljoen jaar oud wordt genegeerd door gewone archeologen. Zijn er wetenschappelijke ontwikkelingen die de academische wereld niet kan ontkennen?

Vr 22 februari 2019 | 05:10 Ancient Aliens

Documentairereeks. The Science Wars. Er is bewijs gevonden dat twijfel zaait over de datering van de Grote Piramide. Een hamer van 140 miljoen jaar oud wordt genegeerd door gewone archeologen. Zijn er wetenschappelijke ontwikkelingen die de academische wereld niet kan ontkennen?

Do 21 februari 2019 | 12:00 Ancient Aliens

Documentairereeks. The Science Wars. Er is bewijs gevonden dat twijfel zaait over de datering van de Grote Piramide. Een hamer van 140 miljoen jaar oud wordt genegeerd door gewone archeologen. Zijn er wetenschappelijke ontwikkelingen die de academische wereld niet kan ontkennen?

Ma 21 januari 2019 | 05:10 Ancient Aliens

Documentairereeks. The Science Wars. Er is bewijs gevonden dat twijfel zaait over de datering van de Grote Piramide. Een hamer van 140 miljoen jaar oud wordt genegeerd door gewone archeologen. Zijn er wetenschappelijke ontwikkelingen die de academische wereld niet kan ontkennen?

Zo 20 januari 2019 | 21:00 Ancient Aliens

Documentairereeks. The Science Wars. Er is bewijs gevonden dat twijfel zaait over de datering van de Grote Piramide. Een hamer van 140 miljoen jaar oud wordt genegeerd door gewone archeologen. Zijn er wetenschappelijke ontwikkelingen die de academische wereld niet kan ontkennen?

Do 10 januari 2019 | 05:10 Ancient Aliens

Documentairereeks. The Science Wars. Er is bewijs gevonden dat twijfel zaait over de datering van de Grote Piramide. Een hamer van 140 miljoen jaar oud wordt genegeerd door gewone archeologen. Zijn er wetenschappelijke ontwikkelingen die de academische wereld niet kan ontkennen?

Wo 9 januari 2019 | 12:00 Ancient Aliens

Documentairereeks. The Science Wars. Er is bewijs gevonden dat twijfel zaait over de datering van de Grote Piramide. Een hamer van 140 miljoen jaar oud wordt genegeerd door gewone archeologen. Zijn er wetenschappelijke ontwikkelingen die de academische wereld niet kan ontkennen?

Zo 16 december 2018 | 08:06 Telekids Mini's: Chloe's Toverkast

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Animatieserie. Op zoek naar de piramide

Za 24 november 2018 | 14:30 Ancient Aliens

Documentairereeks. The Science Wars. Er is bewijs gevonden dat twijfel zaait over de datering van de Grote Piramide. Een hamer van 140 miljoen jaar oud wordt genegeerd door gewone archeologen. Zijn er wetenschappelijke ontwikkelingen die de academische wereld niet kan ontkennen?

Wo 21 november 2018 | 03:30 Ancient Aliens

Documentairereeks. The Science Wars. Er is bewijs gevonden dat twijfel zaait over de datering van de Grote Piramide. Een hamer van 140 miljoen jaar oud wordt genegeerd door gewone archeologen. Zijn er wetenschappelijke ontwikkelingen die de academische wereld niet kan ontkennen?

Di 20 november 2018 | 12:00 Ancient Aliens

Documentairereeks. The Science Wars. Er is bewijs gevonden dat twijfel zaait over de datering van de Grote Piramide. Een hamer van 140 miljoen jaar oud wordt genegeerd door gewone archeologen. Zijn er wetenschappelijke ontwikkelingen die de academische wereld niet kan ontkennen?

Wo 31 oktober 2018 | 13:02 Piet Piraat en de mysterieuze mummie IMDb: 6.7

31/10/18 - IMDB * 6.7 - Film, Griezelfilm: Piet Piraat krijgt de opdracht van zijn tante Cleo om een sarcofaag te vervoeren. Deze sarcofaag moet van haar museum naar een piramide in Egypte gevaren worden. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/piet piraat en de mysterieuze mummie

Griezelfilm: Piet Piraat krijgt de opdracht van zijn tante Cleo om een sarcofaag te vervoeren. Deze sarcofaag moet van haar museum naar een piramide in Egypte gevaren worden. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/piet-piraat-en-de-mysterieuze-mummie

Za 6 oktober 2018 | 11:40 Ancient Aliens

Documentairereeks. The Science Wars. Er is bewijs gevonden dat twijfel zaait over de datering van de Grote Piramide. Een hamer van 140 miljoen jaar oud wordt genegeerd door gewone archeologen. Zijn er wetenschappelijke ontwikkelingen die de academische wereld niet kan ontkennen?

Di 2 oktober 2018 | 03:30 Ancient Aliens

Documentairereeks. The Science Wars. Er is bewijs gevonden dat twijfel zaait over de datering van de Grote Piramide. Een hamer van 140 miljoen jaar oud wordt genegeerd door gewone archeologen. Zijn er wetenschappelijke ontwikkelingen die de academische wereld niet kan ontkennen?

Ma 1 oktober 2018 | 16:45 Ancient Aliens

Documentairereeks. The Science Wars. Er is bewijs gevonden dat twijfel zaait over de datering van de Grote Piramide. Een hamer van 140 miljoen jaar oud wordt genegeerd door gewone archeologen. Zijn er wetenschappelijke ontwikkelingen die de academische wereld niet kan ontkennen?

Ma 1 oktober 2018 | 08:45 Ancient Aliens

Documentairereeks. The Science Wars. Er is bewijs gevonden dat twijfel zaait over de datering van de Grote Piramide. Een hamer van 140 miljoen jaar oud wordt genegeerd door gewone archeologen. Zijn er wetenschappelijke ontwikkelingen die de academische wereld niet kan ontkennen?

Zo 30 september 2018 | 20:55 Ancient invisible cities

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Britse historische documentairereeks (2018). Caïro. In Caïro verkent het team van dr. Michael Scott de doolhoven in de Grote Piramide van Giza. Ze bezoeken er ook een unieke Romeinse haven op de Nijl en dalen af in de citadel van Saladin, waar ze een uitzonderlijke constructie ontdekken. Ze ontrafelen ook het mysterie van een van Egyptes meest raadselachtige constructies, de Sfinx.

Ma 10 september 2018 | 11:05 Z Doc: Het opknappen van de oudste pyramide van Egypte

Documentaire over de historische trappenpiramide van Saqqara, die ouder is dan de nabijgelegen beroemde piramiden van Gizeh. De piramide is door plunderaars, aardbevingen en erosie zwaar beschadigd geraakt en staat op instorten. Met gevaar voor eigen leven doen Britse en Egyptische experts er alles aan om deze schitterende piramide te redden en haar schatten te behouden.

Zo 9 september 2018 | 16:30 Z Doc: Het opknappen van de oudste pyramide van Egypte

Documentaire over de historische trappenpiramide van Saqqara, die ouder is dan de nabijgelegen beroemde piramiden van Gizeh. De piramide is door plunderaars, aardbevingen en erosie zwaar beschadigd geraakt en staat op instorten. Met gevaar voor eigen leven doen Britse en Egyptische experts er alles aan om deze schitterende piramide te redden en haar schatten te behouden.

Vr 7 september 2018 | 20:30 Z Doc: Het opknappen van de oudste pyramide van Egypte

Documentaire over de historische trappenpiramide van Saqqara, die ouder is dan de nabijgelegen beroemde piramiden van Gizeh. De piramide is door plunderaars, aardbevingen en erosie zwaar beschadigd geraakt en staat op instorten. Met gevaar voor eigen leven doen Britse en Egyptische experts er alles aan om deze schitterende piramide te redden en haar schatten te behouden.

Za 4 augustus 2018 | 20:00 Ancient Aliens

Documentairereeks. The Science Wars. Er is bewijs gevonden dat twijfel zaait over de datering van de Grote Piramide. Een hamer van 140 miljoen jaar oud wordt genegeerd door gewone archeologen. Zijn er wetenschappelijke ontwikkelingen die de academische wereld niet kan ontkennen?

Di 31 juli 2018 | 05:00 Ancient Aliens

Documentairereeks. The Science Wars. Er is bewijs gevonden dat twijfel zaait over de datering van de Grote Piramide. Een hamer van 140 miljoen jaar oud wordt genegeerd door gewone archeologen. Zijn er wetenschappelijke ontwikkelingen die de academische wereld niet kan ontkennen?

Ma 30 juli 2018 | 20:00 Ancient Aliens

Documentairereeks. The Science Wars. Er is bewijs gevonden dat twijfel zaait over de datering van de Grote Piramide. Een hamer van 140 miljoen jaar oud wordt genegeerd door gewone archeologen. Zijn er wetenschappelijke ontwikkelingen die de academische wereld niet kan ontkennen?

Ma 30 juli 2018 | 13:25 Bob de Bouwer

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Animatieserie. Piramide puzzel. Liftie en Ukkie bouwen samen een piramide.

Di 24 juli 2018 | 23:10 Alien vs. Predator IMDb: 5.6

24/07/18 - IMDB * 5.6 - SF-thriller, Amerikaans Duitse sf actiethriller: De rijke industrieel Charles Bishop Weyland organiseert een archeologische expeditie naar Antarctica nadat hij te horen heeft gekregen dat er een oude piramide onder het ijs zit. Het team van wetenschappers en avonturiers weet het gigantische mysterieuze bouwwerk te vinden, maar komt daar tot een schrikbarende ontdekking: ze zijn terechtgekomen in een arena waar twee buitenaardse rassen verwikkeld zijn in een ultiem gevecht. Wie er ook wint, de mensheid is de...

Amerikaans-Duitse sf-actiethriller: De rijke industrieel Charles Bishop Weyland organiseert een archeologische expeditie naar Antarctica nadat hij te horen heeft gekregen dat er een oude piramide onder het ijs zit. Het team van wetenschappers en avonturiers weet het gigantische mysterieuze bouwwerk te vinden, maar komt daar tot een schrikbarende ontdekking: ze zijn terechtgekomen in een arena waar twee buitenaardse rassen verwikkeld zijn in een ultiem gevecht. Wie er ook wint, de mensheid is de verliezer.

Ma 23 juli 2018 | 20:30 Alien vs. Predator IMDb: 5.6

23/07/18 - IMDB * 5.6 - SF-thriller, Amerikaans Duitse sf actiethriller: De rijke industrieel Charles Bishop Weyland organiseert een archeologische expeditie naar Antarctica nadat hij te horen heeft gekregen dat er een oude piramide onder het ijs zit. Het team van wetenschappers en avonturiers weet het gigantische mysterieuze bouwwerk te vinden, maar komt daar tot een schrikbarende ontdekking: ze zijn terechtgekomen in een arena waar twee buitenaardse rassen verwikkeld zijn in een ultiem gevecht. Wie er ook wint, de mensheid is de...

Amerikaans-Duitse sf-actiethriller: De rijke industrieel Charles Bishop Weyland organiseert een archeologische expeditie naar Antarctica nadat hij te horen heeft gekregen dat er een oude piramide onder het ijs zit. Het team van wetenschappers en avonturiers weet het gigantische mysterieuze bouwwerk te vinden, maar komt daar tot een schrikbarende ontdekking: ze zijn terechtgekomen in een arena waar twee buitenaardse rassen verwikkeld zijn in een ultiem gevecht. Wie er ook wint, de mensheid is de verliezer.

Vr 13 juli 2018 | 12:15 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Belgische detectiveserie. De tombe van Djengis Khan. In het gemeentehuis is een dossier verdwenen dat een plattegrond bevat van alle gebouwen in het dorp. Professor Piramide en haar twee zonen Jo en Mo doen een opgraving in het politiekantoor. Ze gaan op zoek naar de graftombe van Djengis Khan. Migrain ziet zichzelf al overal in de wereldpers verschijnen.

Vr 6 juli 2018 | 18:55 The Story of Egypt

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Documentairereeks waarin archeologe Joann Fletcher zich verdiept in het Oude Egypte. Origins. Professor Joann Fletcher onderzoekt hoe het oude Egypte van een primitieve boerenstaat evolueerde naar een weelderige piramidemaatschappij. Ze reist daarvoor 20 000 jaar terug in de tijd. In Aswan bezoekt ze een van de oudste nederzettingen langs de Nijl en daarna is de oudste piramide van Egypte aan de beurt, die van Sakkara, een van de eerste stenen bouwwerken uit de mensheid.

Wo 23 mei 2018 | 19:30 Het Huis Anubis

Seizoen 2 - Aflevering 45 - episode 45: Als Victor onderzoek doet naar de uitgevallen elektriciteit, krijgt hij bezoek. Joyce ontmoet een nieuwe jongen. Is het echt een klusjesman of hoort hij bij iemand uit het huis? De piramide is klaar maar Appie komt met een verrassing.

Ma 21 mei 2018 | 09:30 Bob de Bouwer

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Animatieserie. Piramide puzzel. Liftie en Ukkie bouwen samen een piramide.

Di 1 mei 2018 | 22:50 La zona

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Spaanse misdaadserie: Rain: Het geweld in de omgeving van de zone neemt toe door de vondst van nog twee lijken. Héctor en Martín kunnen nu niet meer terug en zitten tot over hun oren in de zaak. Het onderzoek van Alfredo Asunción leidt hen naar de bedrijven die instaan voor de ontsmetting van de getroffen zone. In de onbewoonde zone gaat de jacht verder. Marta, de ex-vrouw van Héctor, geraakt steeds meer overtuigd van de theorie dat er een vreselijk geheim schuilgaat achter de nucleaire ramp. Héctor lijkt steeds dichter bij de top van de piramide te komen.

Vr 24 november 2017 | 12:10 Bob de Bouwer

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Animatieserie: Piramide puzzel: Liftie en Ukkie bouwen samen een piramide.

Di 31 oktober 2017 | 13:39 Piet Piraat En De Mysterieuze Mummie IMDb: 6.8

31/10/17 - IMDB * 6.8 - Film, Griezelfilm: Piet Piraat krijgt de opdracht van zijn tante Cleo om een sarcofaag te vervoeren. Deze sarcofaag moet van haar museum naar een piramide in Egypte gevaren worden.

Griezelfilm: Piet Piraat krijgt de opdracht van zijn tante Cleo om een sarcofaag te vervoeren. Deze sarcofaag moet van haar museum naar een piramide in Egypte gevaren worden.

Zo 20 augustus 2017 | 12:05 The Russian Woodpecker

Film1 Sundance - Kunstenaar Fedor Alexandrovich was vier jaar oud toen hij in 1986 werd blootgesteld aan straling door de nucleaire ramp in Tsjernobyl. Hij is nu 33 jaar oud en heeft stralingsziekte. Fedor is nog altijd geobsedeerd door de catastrofe in 1986 en heeft vermoedens dat een stalen piramide twee kilometer van de rampenplek er iets mee te maken had. De constructie met de bijnaam 'The Russian Woodpecker' maakt nog altijd een vreemd klikkend geluid vanwege de signalen die hij uitzendt. Fedors beschuldigingen vallen natuurlijk niet in goede aarde en hij moet beslissen of de onthulling van zijn geheim zijn leven waard is.

Zo 13 augustus 2017 | 19:10 Het ei van Midas

Wie denk dat de mens de eerste was die een piramide bouwde, heeft het goed mis. We vonden het wiel niet zelf uit, en ook voor klittenband hebben we de natuur geplagieerd. Moeder natuur is ons op alle fronten voor, en dat laat schrijver en bioloog Midas Dekkers ons zien.

Za 5 augustus 2017 | 19:40 Het ei van Midas

Wie denk dat de mens de eerste was die een piramide bouwde, heeft het goed mis. We vonden het wiel niet zelf uit, en ook voor klittenband hebben we de natuur geplagieerd. Moeder natuur is ons op alle fronten voor, en dat laat schrijver en bioloog Midas Dekkers ons zien.

Wo 2 augustus 2017 | 12:45 Mega Mindy

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Detectivereeks over de avonturen van Mieke en haar alter ego Mega Mindy: De tombe van Djengis Khan: In het gemeentehuis is een dossier verdwenen dat een plattegrond bevat van alle gebouwen in het dorp. Professor Piramide en haar twee zonen Jo en Mo doen een opgraving in het politiekantoor. Ze gaan op zoek naar de graftombe van Djengis Khan. Migrain ziet zichzelf al overal in de wereldpers verschijnen.

Di 1 augustus 2017 | 19:30 Het ei van Midas

Wie denk dat de mens de eerste was die een piramide bouwde, heeft het goed mis. We vonden het wiel niet zelf uit, en ook voor klittenband hebben we de natuur geplagieerd. Moeder natuur is ons op alle fronten voor, en dat laat schrijver en bioloog Midas Dekkers ons zien.

Di 25 juli 2017 | 18:05 The Russian Woodpecker

Film1 Sundance - Kunstenaar Fedor Alexandrovich was vier jaar oud toen hij in 1986 werd blootgesteld aan straling door de nucleaire ramp in Tsjernobyl. Hij is nu 33 jaar oud en heeft stralingsziekte. Fedor is nog altijd geobsedeerd door de catastrofe in 1986 en heeft vermoedens dat een stalen piramide twee kilometer van de rampenplek er iets mee te maken had. De constructie met de bijnaam 'The Russian Woodpecker' maakt nog altijd een vreemd klikkend geluid vanwege de signalen die hij uitzendt. Fedors beschuldigingen vallen natuurlijk niet in goede aarde en hij moet beslissen of de onthulling van zijn geheim zijn leven waard is.

Ma 24 juli 2017 | 22:40 Het ei van Midas

Wie denk dat de mens de eerste was die een piramide bouwde, heeft het goed mis. We vonden het wiel niet zelf uit, en ook voor klittenband hebben we de natuur geplagieerd. Moeder natuur is ons op alle fronten voor, en dat laat schrijver en bioloog Midas Dekkers ons zien.

Zo 23 juli 2017 | 13:30 Het ei van Midas

Wie denk dat de mens de eerste was die een piramide bouwde, heeft het goed mis. We vonden het wiel niet zelf uit, en ook voor klittenband hebben we de natuur geplagieerd. Moeder natuur is ons op alle fronten voor, en dat laat schrijver en bioloog Midas Dekkers ons zien.

Za 22 juli 2017 | 18:05 Het ei van Midas

Wie denk dat de mens de eerste was die een piramide bouwde, heeft het goed mis. We vonden het wiel niet zelf uit, en ook voor klittenband hebben we de natuur geplagieerd. Moeder natuur is ons op alle fronten voor, en dat laat schrijver en bioloog Midas Dekkers ons zien.

Do 6 juli 2017 | 20:05 Het ei van Midas

Wie denk dat de mens de eerste was die een piramide bouwde, heeft het goed mis. We vonden het wiel niet zelf uit, en ook voor klittenband hebben we de natuur geplagieerd. Moeder natuur is ons op alle fronten voor, en dat laat schrijver en bioloog Midas Dekkers ons zien.

Zo 2 juli 2017 | 18:10 Het ei van Midas

Wie denk dat de mens de eerste was die een piramide bouwde, heeft het goed mis. We vonden het wiel niet zelf uit, en ook voor klittenband hebben we de natuur geplagieerd. Moeder natuur is ons op alle fronten voor, en dat laat schrijver en bioloog Midas Dekkers ons zien.

Ma 12 juni 2017 | 17:40 The Russian Woodpecker

Film1 Sundance - Kunstenaar Fedor Alexandrovich was vier jaar oud toen hij in 1986 werd blootgesteld aan straling door de nucleaire ramp in Tsjernobyl. Hij is nu 33 jaar oud en heeft stralingsziekte. Fedor is nog altijd geobsedeerd door de catastrofe in 1986 en heeft vermoedens dat een stalen piramide twee kilometer van de rampenplek er iets mee te maken had. De constructie met de bijnaam 'The Russian Woodpecker' maakt nog altijd een vreemd klikkend geluid vanwege de signalen die hij uitzendt. Fedors beschuldigingen vallen natuurlijk niet in goede aarde en hij moet beslissen of de onthulling van zijn geheim zijn leven waard is.

Do 8 juni 2017 | 22:30 The Russian Woodpecker

Film1 Sundance - Kunstenaar Fedor Alexandrovich was vier jaar oud toen hij in 1986 werd blootgesteld aan straling door de nucleaire ramp in Tsjernobyl. Hij is nu 33 jaar oud en heeft stralingsziekte. Fedor is nog altijd geobsedeerd door de catastrofe in 1986 en heeft vermoedens dat een stalen piramide twee kilometer van de rampenplek er iets mee te maken had. De constructie met de bijnaam 'The Russian Woodpecker' maakt nog altijd een vreemd klikkend geluid vanwege de signalen die hij uitzendt. Fedors beschuldigingen vallen natuurlijk niet in goede aarde en hij moet beslissen of de onthulling van zijn geheim zijn leven waard is.

Vr 2 juni 2017 | 18:50 BinnensteBuiten

Chef-kok Leon gaat langs bij Christiaan Pfeiffer. Deze jonge journalist en molenaar ontwikkelde een jenever volgens het oorspronkelijk recept uit 1630. Inmiddels heeft hij er al 250 liter jenever mee gestookt. Léon bereidt er een mooi gerecht bij. In Almere-Overgooi zijn kavels vrijgegeven die nagenoeg zonder restricties kunnen worden bebouwd. Er staan twee gouden piramides te schitteren achter de dijk. Hoe het is om vanuit je bed tegen de top van de piramide aan te kijken, vertellen de gelukkige bewoners Robert en Henriëtte.

Do 18 mei 2017 | 18:40 Les batailles du Louvre

Documentaireserie. Feodaal fort, middeleeuws kasteel, paleis uit de Renaissance, koninklijke residentie, zetel van de Academie, centrum van de revolutionaire macht, eerste museum van Frankrijk ... Van donjon onder Philippe Auguste tot de piramide van Ieoh Ming Pei is het Louvre veranderd, vergroot, gesublimeerd. Focus op een architecturaal en artistiek avontuur dat acht eeuwen heeft geduurd.

Ma 8 mei 2017 | 00:50 The Russian Woodpecker

Film1 Sundance - Kunstenaar Fedor Alexandrovich was vier jaar oud toen hij in 1986 werd blootgesteld aan straling door de nucleaire ramp in Tsjernobyl. Hij is nu 33 jaar oud en heeft stralingsziekte. Fedor is nog altijd geobsedeerd door de catastrofe in 1986 en heeft vermoedens dat een stalen piramide twee kilometer van de rampenplek er iets mee te maken had. De constructie met de bijnaam 'The Russian Woodpecker' maakt nog altijd een vreemd klikkend geluid vanwege de signalen die hij uitzendt. Fedors beschuldigingen vallen natuurlijk niet in goede aarde en hij moet beslissen of de onthulling van zijn geheim zijn leven waard is.

Za 5 november 2016 | 08:00 Piet Piraat en de mysterieuze mummie

Piet Piraat krijgt de opdracht van zijn tante Cleo om een sarcofaag te vervoeren. Deze sarcofaag moet van haar museum naar een piramide in Egypte gevaren worden.

Zo 26 augustus 2012 | 19:50 3 op reis Summertime

Aflevering: Mexico (2) - Algarve -Geraldine komt aan in de Algarve, het eindpunt van haar reis door Europa. De Portugese Algarve is zeer populair bij all inclusive toeristen die op zoek zijn naar de drie eenheid zon, zee en strand. Geraldine gaat op zoek naar de onontdekte plekjes. Ze maakt een boottocht langs enkele eilandjes voor de kust die onderdeel zijn van een beschermd natuurreservaat, oefent nog één keer haar kite surf skills en eindigt haar reis in een luxe spa resort. - Dennis reist verder door Mexico en duikt in de geschiedenis van de Maya's. Hij bezoekt de oude Mayastad Tulum, waar hij meer te weten komt over het zeer opmerkelijke schoonheidsideaal van de Maya's. Verder ontmoet hij de maker van 'de piramide van positieve gedachtes'. Dit kunstwerk is gemaakt van lege plastic flesjes, gevuld met positieve gedachten.

 Meer