Je vindt hier de programma's van Piloot op tv We hebben de volgende programma's voor Piloot Air Crash Investigation: Seizoen 11 Aflevering 10 Death Of The President: Toen de Poolse president Lech Kaczynski bij een vliegtuigongeluk. Taxi: Morgen - Taxichauffeur Belle Williams houdt van snelheid. Met haar speciaal afgestelde wagen en haar geweldige reflexen, krijgt ze al snel de reputatie de snelste taxibestuurster van New York te zijn. Het vervoeren van mensen doorheen de drukke. NCIS: Morgen - Het team maakt nog steeds jacht op Paloma Reynosa. Die geeft zich niet zomaar gewonnen en start een kat en. Top Gun: Morgen - Pete 'Maverick' Mitchell wordt samen met zijn vriend Goose aangenomen bij Top Gun, een keiharde opleiding voor marinepiloten. Tijdens een avondje uit ontmoet hij de knappe Charlie Blackwood. Al gauw blijkt dat zij een van de meest. Solo: A Star Wars Story: Morgen - IMDB * 6.9 - Fantasy-actiefilm, 'Solo: A Star Wars Story' gaat over de avonturen van de jonge smokkelaar Han Solo in de periode voor hij zich aansluit bij het verzet. Samen met zijn mentor Tobias Beckett werkt hij voor het Keizerrijk. Door. Milo Murphy´s Wet: Overmorgen - Plantenpech (Special): Milo gaat terug in de tijd en ontdekt een gemene piloot. Top Gun: Overmorgen - Pete 'Maverick' Mitchell wordt samen met zijn vriend Goose aangenomen bij Top Gun, een keiharde opleiding voor marinepiloten. Tijdens een avondje uit ontmoet hij de knappe Charlie Blackwood. Al gauw blijkt dat zij een van de meest. Rabbids Invasie: Overmorgen - Seizoen 2 Aflevering 16 Rabbid testpiloot/Rabbid fanfare/Mini Rabbid tegen de enorme kip: Zak probeert. Journey 2: The Mysterious Island: Overmorgen - De zeventienjarige Sean ontvangt een gecodeerd noodsignaal van een mysterieus eiland. Sean besluit naar het eiland af te reizen. Na vergeefse pogingen om hem tegen te houden, sluit zijn stiefvader zich uiteindelijk bij hem aan. Samen. K3 Kan Het: 26/10 - Kinderprogramma waarin Karen, Kristel en Josje de leukste en gekste dromen van hun jonge fans laten uitkomen.. Taxi: Taxichauffeur Belle Williams houdt van snelheid. Met haar speciaal afgestelde wagen en haar geweldige reflexen, krijgt ze al snel de reputatie de snelste taxibestuurster van New York te zijn. Het vervoeren van mensen doorheen de drukke straten van. Top Wing: Seizoen 1 Aflevering 24 Timmy krijgt vleugels: Swift bezeert zijn vleugel en nu kan hij niet meer goed vliegen. Hij. Top Wing: Seizoen 1 Aflevering 24 Timmy krijgt vleugels: Swift bezeert zijn vleugel en nu kan hij niet meer goed vliegen. Hij. Air Crash Investigation: Seizoen 17 Aflevering 7 Free Fall: Qantas Airways vlucht 72 maakt ineens een duikvlucht boven de Indische Oceaan. De. Rabbids Invasie: Eergisteren - Seizoen 2 Aflevering 13 Rabbid diva / Verliefde Rabbid / Maanloze Rabbids: De Rabbid piloot van deze.

Piloot op tv (overige uitzendingen NL)

Do 31 oktober 2019 | 22:20 Blindspot

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. A Stray Howl. Dankzij een van Janes tatoeages merkt het team een verdachte piloot met een gevaarlijk plan op. Jane probeert haar identiteit te achterhalen en krijgt daarbij de hulp van agent Weller, die denkt te weten wie ze echt is.

Vr 1 november 2019 | 08:42 2 Kleine Kleutertjes

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Educatief programma. Brokkenpiloot

Piloot op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 04:30 Air Crash Investigation

Seizoen 11 - Aflevering 10 - Death Of The President: Toen de Poolse president Lech Kaczynski bij een vliegtuigongeluk omkwam, bleek dat de crash niet te wijten was aan een vergissing van de piloot.

Morgen | 14:40 Taxi

Morgen - Taxichauffeur Belle Williams houdt van snelheid. Met haar speciaal afgestelde wagen en haar geweldige reflexen, krijgt ze al snel de reputatie de snelste taxibestuurster van New York te zijn. Het vervoeren van mensen doorheen de drukke ...

Taxichauffeur Belle Williams houdt van snelheid. Met haar speciaal afgestelde wagen en haar geweldige reflexen, krijgt ze al snel de reputatie de snelste taxibestuurster van New York te zijn. Het vervoeren van mensen doorheen de drukke straten van de Big Apple is slechts een manier om een stapje dichter te komen bij het verwezenlijken van haar echte droom: racepiloot worden. Maar dan maakt ze kennis met Andy Washburn, een overijverige politieagent die haar de opdracht geeft de achtervolging in te zetten op een bende bankovervallers...

Morgen | 19:40 NCIS

Het team maakt nog steeds jacht op Paloma Reynosa. Die geeft zich niet zomaar gewonnen en start een kat-en-muisspel met Gibbs. Ondertussen onderzoekt het team een helikoptercrash in Virginia waarbij piloot John McMahon en een passagier zijn omgekomen.

Morgen | 20:40 Top Gun

Morgen - Pete 'Maverick' Mitchell wordt samen met zijn vriend Goose aangenomen bij Top Gun, een keiharde opleiding voor marinepiloten. Tijdens een avondje uit ontmoet hij de knappe Charlie Blackwood. Al gauw blijkt dat zij een van de meest ...

Pete 'Maverick' Mitchell wordt samen met zijn vriend Goose aangenomen bij Top Gun, een keiharde opleiding voor marinepiloten. Tijdens een avondje uit ontmoet hij de knappe Charlie Blackwood. Al gauw blijkt dat zij een van de meest gerenommeerde vlieginstructeurs van Top Gun is. Een relatie met haar lijkt onmogelijk. Tijdens zijn opleiding gaat Maverick de concurrentie aan met een andere toppiloot, Iceman. Maverick staat bekend als een echte waaghals en gaat tot het uiterste. Maar wanneer zijn vriend Goose verongelukt tijdens een routine-oefening, vraagt Maverick zich af of het dit allemaal wel waard is.

Morgen | 21:00 Solo: A Star Wars Story IMDb: 6.9

Morgen - IMDB * 6.9 - Fantasy-actiefilm, 'Solo: A Star Wars Story' gaat over de avonturen van de jonge smokkelaar Han Solo in de periode voor hij zich aansluit bij het verzet. Samen met zijn mentor Tobias Beckett werkt hij voor het Keizerrijk. Door ...

'Solo: A Star Wars Story' gaat over de avonturen van de jonge smokkelaar Han Solo in de periode voor hij zich aansluit bij het verzet. Samen met zijn mentor Tobias Beckett werkt hij voor het Keizerrijk. Door middel van een reeks uitdagende avonturen in een duistere en gevaarlijke criminele onderwereld ontmoet Han Solo zijn toekomstige co-piloot Chewbacca. Samen treffen ze de beruchte gokker Lando Calrissian, tijdens een reis die de loop zal bepalen van een van de meest onwaarschijnlijke helden van de Star Wars-saga. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/solo-a-star-wars-story

Overmorgen | 08:27 Milo Murphy´s Wet

Plantenpech (Special): Milo gaat terug in de tijd en ontdekt een gemene piloot.

Overmorgen | 14:05 Top Gun

Overmorgen - Pete 'Maverick' Mitchell wordt samen met zijn vriend Goose aangenomen bij Top Gun, een keiharde opleiding voor marinepiloten. Tijdens een avondje uit ontmoet hij de knappe Charlie Blackwood. Al gauw blijkt dat zij een van de meest ...

Pete 'Maverick' Mitchell wordt samen met zijn vriend Goose aangenomen bij Top Gun, een keiharde opleiding voor marinepiloten. Tijdens een avondje uit ontmoet hij de knappe Charlie Blackwood. Al gauw blijkt dat zij een van de meest gerenommeerde vlieginstructeurs van Top Gun is. Een relatie met haar lijkt onmogelijk. Tijdens zijn opleiding gaat Maverick de concurrentie aan met een andere toppiloot, Iceman. Maverick staat bekend als een echte waaghals en gaat tot het uiterste. Maar wanneer zijn vriend Goose verongelukt tijdens een routine-oefening, vraagt Maverick zich af of het dit allemaal wel waard is.

Overmorgen | 16:00 Rabbids Invasie

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Rabbid testpiloot/Rabbid fanfare/Mini Rabbid tegen de enorme kip: Zak probeert zijn kat te filmen, terwijl hij iets schattigs doet, zodat hij genoeg internetvolgers krijgt om te Rabbids te ontmaskeren. Ondertussen, zoeken de Rabbids een testpiloot. Als de maan zich verstopt achter de wolken, starten de Rabbids in hun vrije tijd een fanfareband. De krankzinnige Rabbid Professor zorgt er per ongeluk voor dat een Rabbid in een reus verandert.

Overmorgen | 20:35 Journey 2: The Mysterious Island

Overmorgen - De zeventienjarige Sean ontvangt een gecodeerd noodsignaal van een mysterieus eiland. Sean besluit naar het eiland af te reizen. Na vergeefse pogingen om hem tegen te houden, sluit zijn stiefvader zich uiteindelijk bij hem aan. Samen ...

De zeventienjarige Sean ontvangt een gecodeerd noodsignaal van een mysterieus eiland. Sean besluit naar het eiland af te reizen. Na vergeefse pogingen om hem tegen te houden, sluit zijn stiefvader zich uiteindelijk bij hem aan. Samen met een helikopterpiloot en zijn mooie, eigenzinnige dochter, gaan ze op zoek naar de eenzame eilandbewoner.

Za 26 oktober 2019 | 08:12 K3 Kan Het

Kinderprogramma waarin Karen, Kristel en Josje de leukste en gekste dromen van hun jonge fans laten uitkomen. Piloot of fotomodel worden, zeehonden redden, pralines maken, met een luchtballon vliegen of zelfs parachutespringen: geen enkele uitdaging is te groot voor K3.

Zo 27 oktober 2019 | 07:25 44 Cats

Seizoen 1 - Aflevering 31 - De vliegende kat: Bacon heeft altijd al eens willen vliegen en nu krijgt hij eindelijk de kans als testpiloot van Edisons nieuwste uitvinding.

Ma 28 oktober 2019 | 01:35 Flying Wild Alaska

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Indian Summer: Door ongewoon warm weer voor de tijd van het jaar moet Jim in Brooks Range op zoek naar mogelijke landingsbanen, en Ferno en Ariel bereiden een Eskimo-maaltijd voor piloot John.

Ma 28 oktober 2019 | 01:35 Flying Wild Alaska

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Indian Summer: Door ongewoon warm weer voor de tijd van het jaar moet Jim in Brooks Range op zoek naar mogelijke landingsbanen, en Ferno en Ariel bereiden een Eskimo-maaltijd voor piloot John.

Di 29 oktober 2019 | 21:55 Top Wing

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Timmy krijgt vleugels: Swift bezeert zijn vleugel en nu kan hij niet meer goed vliegen. Hij benoemt Timmy tot copiloot. Samen moeten ze T en Shelley zien te redden.

Zo 3 november 2019 | 12:00 Air Crash Investigation

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Deadly Distractions: Vanaf 1981 geldt de regel dat piloten zich tijdens kritieke fases van de vlucht niet met bijzaken mogen bezighouden. Als die regel wordt overtreden, kan het dodelijk zijn als de piloot wordt afgeleid.

Ma 4 november 2019 | 01:35 Flying Wild Alaska

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Indian Summer: Door ongewoon warm weer voor de tijd van het jaar moet Jim in Brooks Range op zoek naar mogelijke landingsbanen, en Ferno en Ariel bereiden een Eskimo-maaltijd voor piloot John.

Ma 4 november 2019 | 01:35 Flying Wild Alaska

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Indian Summer: Door ongewoon warm weer voor de tijd van het jaar moet Jim in Brooks Range op zoek naar mogelijke landingsbanen, en Ferno en Ariel bereiden een Eskimo-maaltijd voor piloot John.

Di 5 november 2019 | 18:30 What Happened Next?

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Episode 7: Een helikopterpiloot probeert een man op een kraan te redden, maar zullen de rotorbladen hem niet wegblazen? En wat gebeurt er met skydivers die hun parachute te vroeg openen?

Di 5 november 2019 | 21:00 What Happened Next?

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Episode 7: Een helikopterpiloot probeert een man op een kraan te redden, maar zullen de rotorbladen hem niet wegblazen? En wat gebeurt er met skydivers die hun parachute te vroeg openen?

 Meer

Piloot gemist

Eerder Vandaag | 20:40 Taxi

Taxichauffeur Belle Williams houdt van snelheid. Met haar speciaal afgestelde wagen en haar geweldige reflexen, krijgt ze al snel de reputatie de snelste taxibestuurster van New York te zijn. Het vervoeren van mensen doorheen de drukke straten van ...

Taxichauffeur Belle Williams houdt van snelheid. Met haar speciaal afgestelde wagen en haar geweldige reflexen, krijgt ze al snel de reputatie de snelste taxibestuurster van New York te zijn. Het vervoeren van mensen doorheen de drukke straten van de Big Apple is slechts een manier om een stapje dichter te komen bij het verwezenlijken van haar echte droom: racepiloot worden. Maar dan maakt ze kennis met Andy Washburn, een overijverige politieagent die haar de opdracht geeft de achtervolging in te zetten op een bende bankovervallers...

Eerder Vandaag | 18:00 Top Wing

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Timmy krijgt vleugels: Swift bezeert zijn vleugel en nu kan hij niet meer goed vliegen. Hij benoemt Timmy tot copiloot. Samen moeten ze T en Shelley zien te redden.

Eerder Vandaag | 17:40 Top Wing

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Timmy krijgt vleugels: Swift bezeert zijn vleugel en nu kan hij niet meer goed vliegen. Hij benoemt Timmy tot copiloot. Samen moeten ze T en Shelley zien te redden.

Eerder Vandaag | 17:00 Air Crash Investigation

Seizoen 17 - Aflevering 7 - Free Fall: Qantas Airways vlucht 72 maakt ineens een duikvlucht boven de Indische Oceaan. De piloot weet het toestel veilig aan de grond te krijgen, maar dan begint de zoektocht naar de oorzaak van de storing.

Eergisteren 16:00 Rabbids Invasie

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Rabbid diva / Verliefde Rabbid / Maanloze Rabbids: De Rabbid piloot van deze raket stelt wel heel hoge eisen. / ZDe Rabbids crashen hun raket tussen twee huizen, waardoor er raketbrokstukken liggen tussen Zaks kamer en het dak van de buurvrouw, de schattige babysitter waar Zak in het geheim verliefd op is. / De Rabbids zien plotseling overal een maan in.