Je vindt hier de programma's van Parijs op tv We hebben de volgende programma's voor Parijs Formule e: FIA Championship in Parijs: Sport, Terugblik Frankrijk. Krabbé zoekt Picasso: Informatief, Seizoen 01 Aflevering 8 van 8 Op leven en dood AVROTROS In 1953 begint Picasso een relatie met de 46 jaar. Miraculous: Verhalen over Ladybug & Cat Noir: Morgen - Jeugd, Miraculer Wanneer Havikmot en Mayura een nieuw sentimonster loslaten in Parijs is Chloe ervan overtuigd. A Salute to Brasil: Morgen - Muziek, Kristjan Järvi dirigeert het Orchestre de Paris in een concertprogramma dat een eerbetoon is aan. Tussen Kunst en Kitsch: Morgen - Informatief, Aflevering 11 van 16 Art Center Hugo Voeten Herentals Belgie AVROTROS In deze aflevering van. NCIS: Morgen - Serie, Seizoen 7 Jetlag Tijdens een vlucht uit Parijs begeleiden Tony en Ziva een overheidsgetuige in een. Krabbé zoekt Picasso: Morgen - Informatief, Seizoen 01 Aflevering 8 van 8 Op leven en dood AVROTROS In 1953 begint Picasso een relatie met de. Miraculous: Verhalen over Ladybug & Cat Noir: Morgen - Jeugd, Wonderkoningin Door de fout van Marinette akumeert Havikmot Chloe tot Wonderkoningin. Met behulp van. Tsjaikovski - Symfonie Nr. 5: Morgen - Muziek, Andris Poga dirigeert het Orchestre de Paris in een uitvoering van Tsjaikovski’s Symfonie Nr. 5, Op.. Tussen Kunst en Kitsch: Morgen - Informatief, Aflevering 4 van 16 Stedelijk Museum Alkmaar AVROTROS In Stedelijk Museum Alkmaar taxeert Rob.

Parijs op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 20:35 Tussen Kunst en Kitsch

Aflevering 4 van 16 - Stedelijk Museum Alkmaar - AVROTROS In Stedelijk Museum Alkmaar taxeert Rob Driessen een Prometheusbeeld. Dit beeld doet sterk denken aan het werk van Hildo Krop en John Rädecker, beeldhouwers die in de jaren 20 en 30 furore maakten. Maar het werk is veel later gemaakt, na de Tweede Wereldoorlog in 1956. Het beeld is van Prometheus, die volgens de Griekse mythologie vuur steelt van de Goden en aan de mensen schenkt. De mens leerde hierdoor metaal bewerken en een technische beschaving te ontwikkelen. Promotheus wordt nog steeds geassocieerd met techniek en is de mascotte van T.U. Delft. Verder taxeert Willem de Winter een schilderij van een landschap. Het schilderij is gemaakt door Wim Oepts. Voor de oorlog maakte hij donkere, sombere schilderijen. In 1946 vestigt hij zich in Parijs, waar hij kleurrijk werk ziet van de Fauvisten. Vanaf die tijd speelt hij met kleur en is hij een ware colorist te noemen.

Vr 5 juni 2020 | 20:30 The Three Musketeers IMDb: 5.7

05/06 - IMDB * 5.7 - Misdaad, Film, Spanning, actie, avontuur, Frankrijk, 1625. De jonge en onervaren boerenzoon D'Artagnan trekt naar Parijs om er een opleiding tot musketier te volgen. Door zijn vechtkunsten lukt het hem om tot bij Athos, Porthos ...

Frankrijk, 1625. De jonge en onervaren boerenzoon D'Artagnan trekt naar Parijs om er een opleiding tot musketier te volgen. Door zijn vechtkunsten lukt het hem om tot bij Athos, Porthos en Aramis te komen, de musketiers en vertrouwelingen van de koning. Samen nemen ze het op tegen de gehate eerste minister van Frankrijk, kardinaal Richelieu. Die heeft een plan uitgedokterd om een oorlog tegen Engeland te ontketenen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-three-musketeers

Parijs op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 10:30 Formule e: FIA Championship in Parijs

Formule e: FIA Championship in Parijs. Terugblik - Frankrijk

Vandaag | 13:15 Krabbé zoekt Picasso

Seizoen 01 - Aflevering 8 van 8 - Op leven en dood - AVROTROS In 1953 begint Picasso een relatie met de 46 jaar jongere Jacqueline Roque, met wie hij in 1961 trouwt. Ze vestigen zich in eerste instantie in Cannes, maar vanwege de niet aflatende stroom bezoekers, verhuizen ze uiteindelijk naar Mougins. Hier trekt Picasso zich terug in zijn studio waar hij werkt alsof de dood hem op de hielen zit. Jacqueline bewaakt het fort en het ene na het andere contact met de buitenwereld wordt verbroken. Aan het einde van zijn leven gaat Picasso in zijn werk het gevecht aan met grootheden als Rembrandt, Velazquez en Manet. Ook Jacqueline is in de werken te herkennen, waarin het gaat over zijn sterfelijkheid, zijn Spaanse identiteit, het isolement waarin hij is terechtgekomen en de zoektocht naar zijn plek in de kunstgeschiedenis. In 1973 sterft Picasso in Mougins. Hij wordt vrijwel zonder aanwezigen begraven in Vauvenargues. In 1985 opent het Picasso Museum in Parijs.

Morgen | 00:26 Miraculous: Verhalen over Ladybug & Cat Noir

Miraculer Wanneer Havikmot en Mayura een nieuw sentimonster loslaten in Parijs is Chloe ervan overtuigd dat Ladybug en Cat Noir de Bijenkoningin om hulp zullen vragen.

Morgen | 06:55 A Salute to Brasil

Kristjan Järvi dirigeert het Orchestre de Paris in een concertprogramma dat een eerbetoon is aan Braziliaanse muziek. Op het programma staan onder meer Arturo Márquez’ Danzón No. 2, Paul Aragãos Concerto Nazareth en Yamandu Costa’s Passeios Suite. Onder de solisten zijn gitarist Yamandu Costa en accordeonist Alessandro ‘Bebê’ Kramer. Opgenomen in La Salle Pleyel te Parijs in 2014.

Morgen | 14:45 Tussen Kunst en Kitsch

Aflevering 11 van 16 - Art Center Hugo Voeten Herentals Belgie - AVROTROS In deze aflevering van Tussen Kunst en Kitsch vanuit het Art Center Hugo Voeten Herentals taxeert expert Bas Hesselink een getijdenboek. De aanbrenger kocht dit getijdenboek tijdens een kampeervakantie voor maar liefste vijfduizend gulden. In het getijdenboek staan gebeden voor elk uur van de dag en van de week. Er zijn een heleboel van dit soort boeken gemaakt, maar tegenwoordig vormen ze een zeldzaamheid. Verder taxeert expert Rob Driessen een bordje beschilderd door Pablo Picasso. Enkele afgevaardigden uit verschillende Europese landen kregen het bordje als dank voor hun komst naar het congres in Parijs van de Communistische Partij. Volgens Rob zijn er waarschijnlijk 13 bordjes gemaakt.

Morgen | 17:25 NCIS

Seizoen 7 - Jetlag Tijdens een vlucht uit Parijs begeleiden Tony en Ziva een overheidsgetuige in een verduisteringszaak. Wanneer ze te horen krijgen dat er zich een moordenaar op het vliegtuig bevindt die het gemunt heeft op de getuige, is het aan het team om deze getuige levend en wel terug thuis te krijgen.

Morgen | 17:35 Krabbé zoekt Picasso

Seizoen 01 - Aflevering 8 van 8 - Op leven en dood - AVROTROS In 1953 begint Picasso een relatie met de 46 jaar jongere Jacqueline Roque, met wie hij in 1961 trouwt. Ze vestigen zich in eerste instantie in Cannes, maar vanwege de niet aflatende stroom bezoekers, verhuizen ze uiteindelijk naar Mougins. Hier trekt Picasso zich terug in zijn studio waar hij werkt alsof de dood hem op de hielen zit. Jacqueline bewaakt het fort en het ene na het andere contact met de buitenwereld wordt verbroken. Aan het einde van zijn leven gaat Picasso in zijn werk het gevecht aan met grootheden als Rembrandt, Velazquez en Manet. Ook Jacqueline is in de werken te herkennen, waarin het gaat over zijn sterfelijkheid, zijn Spaanse identiteit, het isolement waarin hij is terechtgekomen en de zoektocht naar zijn plek in de kunstgeschiedenis. In 1973 sterft Picasso in Mougins. Hij wordt vrijwel zonder aanwezigen begraven in Vauvenargues. In 1985 opent het Picasso Museum in Parijs.

Morgen | 17:58 Miraculous: Verhalen over Ladybug & Cat Noir

Wonderkoningin Door de fout van Marinette akumeert Havikmot Chloe tot Wonderkoningin. Met behulp van haar wespen, neemt ze Parijs over en dwingt ze de miraculous-dragers om haar te dienen.

Morgen | 18:39 Tsjaikovski - Symfonie Nr. 5

Andris Poga dirigeert het Orchestre de Paris in een uitvoering van Tsjaikovski’s Symfonie Nr. 5, Op. 64. Violist Roland Daugareil is de solist. Tsjaikovski componeerde het werk tussen mei en augustus van 1888 en droeg het op aan de Duitse muziekdocent Theodoor Avé-Lallemant. De eerste uitvoering vond plaats in het Mariinskytheater te St. Petersburg op 1 november van dat jaar en werd gedirigeerd door de componist zelf. In tegenstelling tot de Derde en Vierde Symfonie is de Vijfde Symfonie niet voorzien van een programma dat een muzikaal verhaal verteld. Een terugkerend muzikaal thema wordt door Tsjaikovski gebruikt om de vier delen met elkaar te verbinden. Het thema wordt geïntroduceerd als tragische begrafenismelodie maar transformeert gedurende de symfonie tot een triomfantelijke mars in het laatste deel. Dit concert is opgenomen in Salle Pleyel te Parijs in 2013.

Morgen | 21:30 Het uur van de wolf: Christo - Walking on Water

NTR Energieke documentaire over de totstandkoming van de Floating Piers van gerenommeerd kunstenaar Christo (84). Hij is bekend om zijn inpakkunst van onder andere de Rijksdag in Berlijn en de Pont Neuf in Parijs. Zes jaar na het overlijden van zijn vrouw en tevens creatieve wederhelft, heeft Christo de ambitie opgevat om als Jezus over het water te lopen. Deze documentaire legt de totstandkoming van de Floating Piers in een Italiaans meer vast. Christo en zijn enorme team worden flink op de proef gesteld, door technische en logistieke problemen en complexe botsingen tussen kunst en politiek. En er is de natuur die zich niet laat temmen. Regisseur Andrey Paounov weet met adembenemende opnames vanuit de lucht heel fraai de lyriek in Christo's werk te vangen en geeft tevens een onthullend inkijkje in de kunstwereld. Een geestig portret van een temperamentvolle charmeur die iedereen weet in te pakken.

Morgen | 21:40 Axel Opgelicht

Seizoen 1 - Parijs Axel trekt naar Parijs, dat bij de Vlaming sinds jaar en dag bekendstaat als een populaire citytrip om haar mode, kunst en romantiek. Helaas zijn er ook hier oplichters aan het werk die het gemunt hebben op het geld van de toeristen. Een authentiek schilderij op de kop tikken in de kunstenaarswijk Montmartre? Geld winnen met het ogenschijnlijk onschuldig gokspelletje balletje balletje op straat? Of hoe een ongevraagd vriendschapsbandje tot een dreigende situatie kan leiden? Met een arsenaal aan verborgen camera's proberen Axel en zijn team deze en andere bedrieglijke praktijken aan het licht te brengen en hen hiermee te confronteren.

Overmorgen | 02:00 Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir

Prinses Parfum Parijs krijgt hoog bezoek van een jonge prins. Zowel Chloe als Rose is gek op hem, maar Rose wordt op haar ziel getrapt door Chloe.

Overmorgen | 09:35 Het uur van de wolf: Christo - Walking on Water

NTR Energieke documentaire over de totstandkoming van de Floating Piers van gerenommeerd kunstenaar Christo (84). Hij is bekend om zijn inpakkunst van onder andere de Rijksdag in Berlijn en de Pont Neuf in Parijs. Zes jaar na het overlijden van zijn vrouw en tevens creatieve wederhelft, heeft Christo de ambitie opgevat om als Jezus over het water te lopen. Deze documentaire legt de totstandkoming van de Floating Piers in een Italiaans meer vast. Christo en zijn enorme team worden flink op de proef gesteld, door technische en logistieke problemen en complexe botsingen tussen kunst en politiek. En er is de natuur die zich niet laat temmen. Regisseur Andrey Paounov weet met adembenemende opnames vanuit de lucht heel fraai de lyriek in Christo's werk te vangen en geeft tevens een onthullend inkijkje in de kunstwereld. Een geestig portret van een temperamentvolle charmeur die iedereen weet in te pakken.

Overmorgen | 17:59 Le Grand Orgue in Concert

Olivier Latry, de huidige organist van het orgel van de Notre Dame te Parijs, begon zijn muzikale carrière toen hij op 16-jarige leeftijd toetrad tot de orgelklas van Gaston Litaize aan het Conservatorium van Saint-Maur-des-Fossés. Op slechts 23-jarige leeftijd werd Latry benoemd tot een van de ‘titulaires des grands orgues’ van de Notre Dame te Parijs. Naast zijn werk als organist en componist is Latry ook als professor verbonden aan het Conservatorium van Parijs. In dit concert uit 2015 staan onder meer orgelwerken van Bach, Vierne en Daquin op het programma.

Overmorgen | 19:10 Chinese Zodiac

Overmorgen - Film, Om de wereld te redden van de ondergang, moet geheim agent Asian Hawk (Jackie Chan) twaalf bronzen dierenriemhoofden verzamelen. De hoofden werden in 1860 geplunderd door de Franse en Britse legers uit het Keizerlijke zomerpaleis ...

Om de wereld te redden van de ondergang, moet geheim agent Asian Hawk (Jackie Chan) twaalf bronzen dierenriemhoofden verzamelen. De hoofden werden in 1860 geplunderd door de Franse en Britse legers uit het Keizerlijke zomerpaleis in Peking. Bij zijn zoektocht wordt Hawk geassisteerd door een Chinese studente en een vrouw uit Parijs. Niks zal hem stoppen op zijn laatste missie om de artefacten terug te vinden: vuurgevechten, parachutesprongen, achtervolgingen en heel veel explosies.

Overmorgen | 20:00 The Paris Gay Soccer Team

Deze documentaire gaat over het ontstaan van Paris Foot Gay, een voetbalclub in Parijs die strijdt tegen homofobie. Bij deze club spelen zowel homoseksuelen als heteroseksuelen, zo willen ze laten zien dat homo’s en hetero’s wel samen kunnen spelen.

Overmorgen | 20:35 Monte Carlo

Overmorgen - Film, Na het behalen van hun middelbaar diploma besluiten Grace en haar beste vriendin Emma om met hun spaargeld hun droomreis naar Parijs te verwezenlijken. Helaas worden Grace en Emma op hun trip vergezeld door de bekrompen ...

Na het behalen van hun middelbaar diploma besluiten Grace en haar beste vriendin Emma om met hun spaargeld hun droomreis naar Parijs te verwezenlijken. Helaas worden Grace en Emma op hun trip vergezeld door de bekrompen stiefzuster van Grace, Meg. Eenmaal aangekomen in Parijs besluit het drietal de saaie bezienswaardigheden te ontvluchten en onder te duiken in de lobby van een vijfsterrenhotel. Grace wordt hier echter per ongeluk aanzien als een meisje uit de Britse beau monde. Voordat de drie meiden de kans krijgen om hun ware identiteit te onthullen, raken ze verzeild in een wervelwind van paparazzi, privévliegtuigen, haute-couturekleding, sprookjesachtige romances en een vakantie in Monte Carlo die ze nooit meer zullen vergeten.

Overmorgen | 22:00 Estée In Parijs

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 10 Verspilling van eten vindt chef Estée echt doodzonde. Het liefste gebruikt ze alles van het dier. In Frankrijk is dat heel normaal. Het dier wordt van kop tot staart verwerkt in delicatessen zoals andouillete, fromage de tête, of boudin noir. Deze delicatessen vind je niet alleen in exclusieve zaken, maar in de meeste restaurants en bistro’s.

Overmorgen | 22:35 Estée In Parijs

Seizoen 1 - Aflevering 8 van 10 Chef Estée houdt van mooie kleding en ook daarom voelt ze zich thuis in modestad Parijs. Maar haar liefde voor goed eten is velen malen groter. In Parijs komen mode, design en eten samen. Ze ontmoet Monsieur Benjamin, van origine vormgever. Hij ontwerpt nu zijn eigen bijzondere gebakjes en laat Estée er ook eentje ontwerpen.

Vr 5 juni 2020 | 00:55 The Paris Gay Soccer Team

Deze documentaire gaat over het ontstaan van Paris Foot Gay, een voetbalclub in Parijs die strijdt tegen homofobie. Bij deze club spelen zowel homoseksuelen als heteroseksuelen, zo willen ze laten zien dat homo’s en hetero’s wel samen kunnen spelen.

Vr 5 juni 2020 | 02:54 Louis Langrée dirigeert het Orchestre de Paris

Louis Langrée, chef-dirigent en artistiek leiding van de New York Philharmonic dirigeert het Orchestre de Paris tijdens een concert in Salle Pleyel te Parijs. Het programma opent met Brahms’ Tragische Ouverture, Op. 81. Hierna volgt Mendelssohns Concert voor twee piano’s in As-groot met Bertrand Chamayou en Jean-Frédérique Neuburger als solisten. Het Orchestre de Paris sluit af met een uitvoering van de enige symfonie die César Franck voltooide.

Vr 5 juni 2020 | 02:55 Estée In Parijs

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 10 Verspilling van eten vindt chef Estée echt doodzonde. Het liefste gebruikt ze alles van het dier. In Frankrijk is dat heel normaal. Het dier wordt van kop tot staart verwerkt in delicatessen zoals andouillete, fromage de tête, of boudin noir. Deze delicatessen vind je niet alleen in exclusieve zaken, maar in de meeste restaurants en bistro’s.

Vr 5 juni 2020 | 03:20 Estée In Parijs

Seizoen 1 - Aflevering 8 van 10 Chef Estée houdt van mooie kleding en ook daarom voelt ze zich thuis in modestad Parijs. Maar haar liefde voor goed eten is velen malen groter. In Parijs komen mode, design en eten samen. Ze ontmoet Monsieur Benjamin, van origine vormgever. Hij ontwerpt nu zijn eigen bijzondere gebakjes en laat Estée er ook eentje ontwerpen.

Vr 5 juni 2020 | 06:05 Estée In Parijs

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 10 Verspilling van eten vindt chef Estée echt doodzonde. Het liefste gebruikt ze alles van het dier. In Frankrijk is dat heel normaal. Het dier wordt van kop tot staart verwerkt in delicatessen zoals andouillete, fromage de tête, of boudin noir. Deze delicatessen vind je niet alleen in exclusieve zaken, maar in de meeste restaurants en bistro’s.

Vr 5 juni 2020 | 06:35 Estée In Parijs

Seizoen 1 - Aflevering 8 van 10 Chef Estée houdt van mooie kleding en ook daarom voelt ze zich thuis in modestad Parijs. Maar haar liefde voor goed eten is velen malen groter. In Parijs komen mode, design en eten samen. Ze ontmoet Monsieur Benjamin, van origine vormgever. Hij ontwerpt nu zijn eigen bijzondere gebakjes en laat Estée er ook eentje ontwerpen.

Vr 5 juni 2020 | 09:05 Estée In Parijs

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 10 Verspilling van eten vindt chef Estée echt doodzonde. Het liefste gebruikt ze alles van het dier. In Frankrijk is dat heel normaal. Het dier wordt van kop tot staart verwerkt in delicatessen zoals andouillete, fromage de tête, of boudin noir. Deze delicatessen vind je niet alleen in exclusieve zaken, maar in de meeste restaurants en bistro’s.

Vr 5 juni 2020 | 09:35 Estée In Parijs

Seizoen 1 - Aflevering 8 van 10 Chef Estée houdt van mooie kleding en ook daarom voelt ze zich thuis in modestad Parijs. Maar haar liefde voor goed eten is velen malen groter. In Parijs komen mode, design en eten samen. Ze ontmoet Monsieur Benjamin, van origine vormgever. Hij ontwerpt nu zijn eigen bijzondere gebakjes en laat Estée er ook eentje ontwerpen.

Vr 5 juni 2020 | 13:58 Classical Film Music

De Briste dirigent en pianist Wayne Marshall dirigeert het Orchestre national d’Île-de-France in een concert dat geheel gewijd is aan filmmuziek. Het uitgebreide programma opent met de ouverture van Rossini’s La gazza ladra en sluit af met Brahms’ bekende Hongaarse Dans Nr. 5. Ook wordt het publiek verblijd met uitvoeringen van Moessorgski’s Een nacht op de Kale Berg, Gershwins Rhapsody in Blue, Duke Ellingtons Jam Blues, Wagners Ride of the Valkyries, Barbers Adagio for Strings, Rimsky-Korsakovs Flight of the Bumblebee en het geliefde Adagietto uit Mahlers Vijfde Symfonie. Ieder werk dat vanavond op de lessenaar staat heeft zijn weg naar het witte doek gevonden. Het concert is opgenomen in Salle Pleyel te Parijs in 2004.

Vr 5 juni 2020 | 14:00 Estée In Parijs

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 10 Verspilling van eten vindt chef Estée echt doodzonde. Het liefste gebruikt ze alles van het dier. In Frankrijk is dat heel normaal. Het dier wordt van kop tot staart verwerkt in delicatessen zoals andouillete, fromage de tête, of boudin noir. Deze delicatessen vind je niet alleen in exclusieve zaken, maar in de meeste restaurants en bistro’s.

Vr 5 juni 2020 | 14:40 Krabbé zoekt Picasso

Seizoen 01 - Aflevering 8 van 8 - Op leven en dood - AVROTROS In 1953 begint Picasso een relatie met de 46 jaar jongere Jacqueline Roque, met wie hij in 1961 trouwt. Ze vestigen zich in eerste instantie in Cannes, maar vanwege de niet aflatende stroom bezoekers, verhuizen ze uiteindelijk naar Mougins. Hier trekt Picasso zich terug in zijn studio waar hij werkt alsof de dood hem op de hielen zit. Jacqueline bewaakt het fort en het ene na het andere contact met de buitenwereld wordt verbroken. Aan het einde van zijn leven gaat Picasso in zijn werk het gevecht aan met grootheden als Rembrandt, Velazquez en Manet. Ook Jacqueline is in de werken te herkennen, waarin het gaat over zijn sterfelijkheid, zijn Spaanse identiteit, het isolement waarin hij is terechtgekomen en de zoektocht naar zijn plek in de kunstgeschiedenis. In 1973 sterft Picasso in Mougins. Hij wordt vrijwel zonder aanwezigen begraven in Vauvenargues. In 1985 opent het Picasso Museum in Parijs.

Vr 5 juni 2020 | 15:01 Miraculous: Verhalen over Ladybug & Cat Noir

Ikari Gozen Op Vriendschapsdag wordt er een grote spuurtocht gehouden in Parijs. Er worden willekeurige tweetallen gevormd die een beroemdheid moeten zoeken, en die beroemdheid is Adrien!

Vr 5 juni 2020 | 18:35 Het uur van de wolf: Christo - Walking on Water

NTR Energieke documentaire over de totstandkoming van de Floating Piers van gerenommeerd kunstenaar Christo (84). Hij is bekend om zijn inpakkunst van onder andere de Rijksdag in Berlijn en de Pont Neuf in Parijs. Zes jaar na het overlijden van zijn vrouw en tevens creatieve wederhelft, heeft Christo de ambitie opgevat om als Jezus over het water te lopen. Deze documentaire legt de totstandkoming van de Floating Piers in een Italiaans meer vast. Christo en zijn enorme team worden flink op de proef gesteld, door technische en logistieke problemen en complexe botsingen tussen kunst en politiek. En er is de natuur die zich niet laat temmen. Regisseur Andrey Paounov weet met adembenemende opnames vanuit de lucht heel fraai de lyriek in Christo's werk te vangen en geeft tevens een onthullend inkijkje in de kunstwereld. Een geestig portret van een temperamentvolle charmeur die iedereen weet in te pakken.

Vr 5 juni 2020 | 18:45 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Quebec In 'Anthony Bourdain: No Reservations', maakt Tony een culinaire reis langs exotische en oude vertrouwde bestemmingen, van IJsland tot Nieuw-Zeeland en van Parijs tot New Jersey.

Vr 5 juni 2020 | 22:54 Miraculous: Verhalen over Ladybug & Cat Noir

Ikari Gozen Op Vriendschapsdag wordt er een grote spuurtocht gehouden in Parijs. Er worden willekeurige tweetallen gevormd die een beroemdheid moeten zoeken, en die beroemdheid is Adrien!

Za 6 juni 2020 | 00:45 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Quebec In 'Anthony Bourdain: No Reservations', maakt Tony een culinaire reis langs exotische en oude vertrouwde bestemmingen, van IJsland tot Nieuw-Zeeland en van Parijs tot New Jersey.

Za 6 juni 2020 | 03:15 Krabbé zoekt Picasso

Seizoen 01 - Aflevering 8 van 8 - Op leven en dood - AVROTROS In 1953 begint Picasso een relatie met de 46 jaar jongere Jacqueline Roque, met wie hij in 1961 trouwt. Ze vestigen zich in eerste instantie in Cannes, maar vanwege de niet aflatende stroom bezoekers, verhuizen ze uiteindelijk naar Mougins. Hier trekt Picasso zich terug in zijn studio waar hij werkt alsof de dood hem op de hielen zit. Jacqueline bewaakt het fort en het ene na het andere contact met de buitenwereld wordt verbroken. Aan het einde van zijn leven gaat Picasso in zijn werk het gevecht aan met grootheden als Rembrandt, Velazquez en Manet. Ook Jacqueline is in de werken te herkennen, waarin het gaat over zijn sterfelijkheid, zijn Spaanse identiteit, het isolement waarin hij is terechtgekomen en de zoektocht naar zijn plek in de kunstgeschiedenis. In 1973 sterft Picasso in Mougins. Hij wordt vrijwel zonder aanwezigen begraven in Vauvenargues. In 1985 opent het Picasso Museum in Parijs.

Za 6 juni 2020 | 05:30 The Bag of Flour

06/06 - Film, Vlaanderen, 1975. De achtjarige Sarah woont in Alsemberg bij een katholiek pleeggezin. Op een dag neemt haar biologische vader, die ze nog nooit eerder heeft gezien, haar mee voor een weekend in Parijs. Maar ze wordt wakker in Marokko, ...

Vlaanderen, 1975. De achtjarige Sarah woont in Alsemberg bij een katholiek pleeggezin. Op een dag neemt haar biologische vader, die ze nog nooit eerder heeft gezien, haar mee voor een weekend in Parijs. Maar ze wordt wakker in Marokko, waar hij haar zonder enige uitleg in de steek laat bij zijn familie. Negen jaar later, zonder geld van haar vader, droomt Sarah er nog steeds van terug te keren naar België, naar school, naar de boeken en naar een leven dat ze als vrij beschouwt.

Za 6 juni 2020 | 09:30 Formule e: FIA Championship in Parijs

Formule e: FIA Championship in Parijs. Terugblik - Frankrijk

Za 6 juni 2020 | 12:01 Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir

Vriezer IJsdans-leraar Philippe is boos omdat zijn ijsbaan gesloten dreigt te worden. Havikmot akumeert hem tot Vriezer, die al schaatsend de straten van Parijs bevriest.

Za 6 juni 2020 | 14:00 David Zinman dirigeert het Orchestre de Paris

Dirigent David Zinman dirigeert het Orchestre de Paris in een concertprogramma met onder andere muziek uit Berlioz’ Benvenuto Cellini en Schumanns Symfonie Nr. 3. De gelauwerde Franse cellist Gautier Capuçon (jongere broer van Renaud Capuçon) is de solist in Brittens Cello Symfonie, Op. 68 en maakt de vele prijzen en onderscheidingen die hij gedurende zijn carrière vergaarde meer dan waar. Dit concert is opgenomen in Salle Pleyel te Parijs op 19 november 2014.

Za 6 juni 2020 | 14:50 NCIS

Seizoen 7 - Jetlag Tijdens een vlucht uit Parijs begeleiden Tony en Ziva een overheidsgetuige in een verduisteringszaak. Wanneer ze te horen krijgen dat er zich een moordenaar op het vliegtuig bevindt die het gemunt heeft op de getuige, is het aan het team om deze getuige levend en wel terug thuis te krijgen.

Za 6 juni 2020 | 15:00 D-Day Sacrifice: Battle For Freedom

Aflevering 1 van 1 Op 6 juni 1994 begonnen de geallieerden aan Operatie Overlord. Deze operatie duurde van D-day tot de bevrijding van Parijs. Dit zijn de verhalen van ooggetuigen van deze cruciale momenten.

Za 6 juni 2020 | 16:10 Krabbé zoekt Picasso

Seizoen 01 - Aflevering 8 van 8 - Op leven en dood - AVROTROS In 1953 begint Picasso een relatie met de 46 jaar jongere Jacqueline Roque, met wie hij in 1961 trouwt. Ze vestigen zich in eerste instantie in Cannes, maar vanwege de niet aflatende stroom bezoekers, verhuizen ze uiteindelijk naar Mougins. Hier trekt Picasso zich terug in zijn studio waar hij werkt alsof de dood hem op de hielen zit. Jacqueline bewaakt het fort en het ene na het andere contact met de buitenwereld wordt verbroken. Aan het einde van zijn leven gaat Picasso in zijn werk het gevecht aan met grootheden als Rembrandt, Velazquez en Manet. Ook Jacqueline is in de werken te herkennen, waarin het gaat over zijn sterfelijkheid, zijn Spaanse identiteit, het isolement waarin hij is terechtgekomen en de zoektocht naar zijn plek in de kunstgeschiedenis. In 1973 sterft Picasso in Mougins. Hij wordt vrijwel zonder aanwezigen begraven in Vauvenargues. In 1985 opent het Picasso Museum in Parijs.

Za 6 juni 2020 | 20:15 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Quebec In 'Anthony Bourdain: No Reservations', maakt Tony een culinaire reis langs exotische en oude vertrouwde bestemmingen, van IJsland tot Nieuw-Zeeland en van Parijs tot New Jersey.

Za 6 juni 2020 | 21:00 Hunting Nazi Treasures

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 8 - City of Loot Het team onderzoekt wat de nazi's allemaal hebben gestolen tijdens de bezetting van Parijs. Ze ontdekken dat sommige schatten zich nu in Berlijn of Zwitserland bevinden.

Za 6 juni 2020 | 22:35 Fils de Jean, Le IMDb: 7.2

06/06 - IMDB * 7.2 - Film, Het verhaal gaat over de 33 jarige Mathieu. Hij is gescheiden en woont en werkt in Parijs. Zijn moeder is al acht jaar geleden gestorven. Ze heeft hem nooit verteld wie zijn vader is. Op een ochtend krijgt hij een ...

Het verhaal gaat over de 33-jarige Mathieu. Hij is gescheiden en woont en werkt in Parijs. Zijn moeder is al acht jaar geleden gestorven. Ze heeft hem nooit verteld wie zijn vader is. Op een ochtend krijgt hij een telefoontje uit Montreal met de mededeling dat zijn vader plotseling overleden is. Wanneer hij tevens verneemt dat daar twee halfbroers van hem wonen, beslist Mathieu om naar de begrafenis te gaan om hen te ontmoeten. Le Fils de Jean is een drama- en mysteriefilm uit het jaar 2016. Met Pierre Deladonchamps, Gabriel Arcand en Marie-Thérèse Fortin in de hoofdrol. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/fils-de-jean-le

Zo 7 juni 2020 | 07:12 Mickey en de Roadsterracers

Het spook van de bistro / Koekoe in Parijs Vlak voor de opening van de bistro van Chef Pierre worden Goofy's beroemde Goofy-dogs gestolen! / De Handige Hulpjes zijn terug in Parijs en daar leert Koekkoekkuiken nieuwe familieleden kennen.

Zo 7 juni 2020 | 08:00 Estée In Parijs

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 10 Verspilling van eten vindt chef Estée echt doodzonde. Het liefste gebruikt ze alles van het dier. In Frankrijk is dat heel normaal. Het dier wordt van kop tot staart verwerkt in delicatessen zoals andouillete, fromage de tête, of boudin noir. Deze delicatessen vind je niet alleen in exclusieve zaken, maar in de meeste restaurants en bistro’s.

 Meer